HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR INFORMATIKY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR INFORMATIKY"

Transkript

1 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU dle 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ). s názvem Koordinace migrací aplikací do DC a administrace itop Zadavatel: Název hlavní město Praha organizace Sídlo Mariánské nám. 2/2, Praha 1 Zastupuje Ing. David Vorlíček, pověřený řízením odboru informatiky MHMP IČ DIČ CZ Bankovní spojení PPF banka, a.s. Číslo účtu /6000 Strana 1 (celkem 18)

2 Obsah 1. Podklady pro zpracování nabídky Předmět plnění Předmět plnění veřejné zakázky Doba a místo plnění veřejné zakázky Doba plnění veřejné zakázky Místo plnění veřejné zakázky Nabídka Požadavky na obsahové členění nabídky Požadavky na formu, způsob zpracování a podání nabídky Lhůta pro podání nabídek Zadávací lhůta Adresa pro podání nabídky Závaznost požadavků zadavatele: Hodnotící kritéria Kvalifikační předpoklady Základní kvalifikační předpoklady Profesní kvalifikační předpoklady Prohlášení o způsobilosti splnit veřejnou zakázku Technické kvalifikační předpoklady Obchodní podmínky Smluvní požadavky Varianty řešení Specifikace subdodávek Nabídková cena Členění nabídkové ceny Platnost nabídkové ceny Podmínky překročení nabídkové ceny Platební podmínky Další informace Zveřejňování a používání informací Přílohy Strana 2 (celkem 18)

3 1. Podklady pro zpracování nabídky Podkladem pro zpracování nabídky je tato výzva k podání nabídek včetně jejích příloh (dále jako Výzva ). 2. Předmět plnění 2.1. Předmět plnění veřejné zakázky Předmětem veřejné zakázky je Koordinace migrací aplikací do DC a administrace itop Podrobná specifikace plnění veřejné zakázky je uvedena v Příloze č. 1 této Výzvy a dále ve Smlouvě o Koordinace migrací aplikací do DC a administrace itop, která je uvedena v Příloze č. 2 této Výzvy (dále jen Smlouva ). Kód hlavního předmětu veřejné zakázky dle klasifikace CPV: Dodávka programového vybavení Podpora programového vybavení Předpokládaná hodnota veřejné zakázky: do ,- Kč bez DPH. Jedná se o veřejnou zakázku na služby malého rozsahu, tj. předpokládaná hodnota této veřejné zakázky nedosahuje hodnoty ,- Kč bez DPH. Zadání zakázky malého rozsahu je v souladu s 18 odst. 5 zákona vyjmuto z působnosti zákona (zadavatel je však povinen dodržet zásady uvedené v 6 zákona) Doba a místo plnění veřejné zakázky Doba plnění veřejné zakázky Plnění předmětu veřejné zakázky je rozvrženo takto: Předpokládané zahájení doby plnění: okamžikem uzavření smlouvy Doba poskytování plnění: 1 rok ode dne účinnosti smlouvy nebo do vyčerpání hodin MD (člověkodnů) uvedených v Příloze č.1 podle toho co nastane dřív. Zadavatel si vyhrazuje právo posunout předpokládané zahájení a ukončení doby plnění v souvislosti s termínem dokončení tohoto zadávacího řízení Místo plnění veřejné zakázky Místem plnění veřejné zakázky je hlavní město Praha, zejména pracoviště zadavatele na adrese: Jungmannova 35/29, Praha 1 Strana 3 (celkem 18)

4 případně sídlo vybraného uchazeče a jiná pracoviště zadavatele na území hlavního města Prahy určená zadavatelem. 3. Nabídka 3.1. Požadavky na obsahové členění nabídky Uchazeč zpracuje nabídku v následující struktuře s přihlédnutím k požadavkům a informacím uvedeným v této Výzvě včetně jejích příloh: Poř. č. Název Odkaz Poznámka 1 Titulní stránka nabídky s označením této veřejné zakázky a identifikačními údaji dodavatele, dále identifikační údaje osob, které jsou pověřeny jednáním za dodavatele v tomto řízení (včetně telefonického, faxového a ového spojení) 2 Obsah nabídky s uvedením názvů kapitol, stran a počtu příloh 3 Doklady prokazující splnění kvalifikačních předpokladů čl. 5 Výzvy 4 Prohlášení dle 68 odst. 3 zákona Čl. 3.2 Výzvy Podepsané uchazečem 5 Návrh plnění ze strany uchazeče čl. 3.1 Výzvy (viz specifikace pod touto tabulkou) 6 Cenová nabídka zpracovaná dle čl. 7.1 Výzvy čl. 7.1 Výzvy Strana 4 (celkem 18) Podepsaná uchazečem 7 Návrh smlouvy vč. příloh příloha č. 2 Výzvy Podepsaný uchazečem 8 V relevantních případech identifikační údaje subdodavatelů, kteří se budou přímo podílet na plnění předmětu veřejné zakázky, a to s uvedením konkrétních částí plnění předmětu veřejné zakázky, na kterých se budou subdodavatelé podílet, a smlouvy Čl. 6.3 Výzvy Smlouva o subdodávkách/sm louva o solidární odpovědnosti musí být řádně podepsané smluvními stranami

5 se subdodavateli. V případě, kdy podává nabídku více dodavatelů současně, jsou povinni předložit smlouvu, ve které je obsažen závazek, že všichni tito dodavatelé budou vůči veřejnému zadavateli a třetím osobám z jakýchkoliv právních vztahů vzniklých v souvislosti s veřejnou zakázkou zavázáni společně a nerozdílně, a to po celou dobu plnění veřejné zakázky i po dobu trvání jiných závazků vyplývajících z veřejné zakázky; 8 Ostatní dokumenty nabídky (jsouli zadavatelem vyžadovány) 9 Prohlášení o počtu listů Podepsané uchazečem V Návrhu plnění uchazeče (dle bodu 5 předcházející tabulky) bude uvedena Detailní specifikace poskytovaných služeb. Uchazeč blíže a ve větším detailu rozpracuje služby, které bude v rámci plnění předmětu veřejné zakázky (viz čl. 2.1 a příloha č. 1 a 2 této Výzvy) poskytovat. Uchazeč dále doplní detailní specifikaci poskytovaných služeb do Přílohy č. 1 smlouvy 3.2. Požadavky na formu, způsob zpracování a podání nabídky Počet nabídek Každý uchazeč může podat pouze jedinou nabídku. Jednu nabídku může podat i více uchazečů společně. Pokud uchazeč podá více nabídek samostatně, společně s dalšími uchazeči nebo je současně subdodavatelem, jehož prostřednictvím jiný uchazeč v tomto poptávkovém řízení prokazuje kvalifikaci, vyloučí zadavatel všechny tyto nabídky podané takovým uchazečem z poptávkového řízení. Forma nabídky Nabídka včetně veškerých požadovaných dokladů musí být zpracována výhradně v českém jazyce. K dokumentům v jiném než českém jazyce musí být přiložena kopie úředně ověřeného překladu do českého jazyka. Povinnost pořídit úředně ověřený překlad se nevztahuje na doklady ve slovenském jazyce, kterými uchazeč prokazuje splnění kvalifikačních předpokladů. Strana 5 (celkem 18)

6 Nabídku a doklady k prokázání splnění kvalifikace je uchazeč povinen podat písemně ve lhůtě pro podávání nabídek v originále a jedné kopii ve formátu A4 v souladu s touto Výzvou, a to včetně požadovaného věcného členění a číslování řazení nabídky viz čl. 3.1 této Výzvy. Nabídka a doklady k prokázání splnění kvalifikace musí být, včetně veškerých požadovaných dokladů a příloh, svázány do jednoho svazku. Svazek musí být na první straně označen názvem Koordinace migrací aplikací do DC a administrace itop, obchodní firmou a sídlem uchazeče a údajem, zda se jedná o originál či kopii. Veškeré doklady musí být kvalitním způsobem vytištěny tak, aby byly dobře čitelné. Žádný doklad nesmí obsahovat opravy, přepisy či jiné úpravy, které by zadavatele mohly uvést v omyl. Všechny strany nabídky musí být očíslovány průběžnou číselnou řadou počínající číslem 1. Výjimka z povinnosti číslovat strany se vztahuje na úřední doklady resp. jejich kopie, které nemusí být očíslovány. Vkládá-li uchazeč do nabídky jako její součást či přílohu některý samostatný celek, který má již strany očíslovány vlastní číselnou řadou (např. podepsaný návrh smlouvy), není nutné, aby tyto strany čísloval znovu průběžnou číselnou řadou; to však platí pouze tehdy, je-li číslování stran samostatného celku a průběžné číslování listů svazku zřetelně odlišeno. Veškeré doklady či prohlášení, u nichž je vyžadován podpis uchazeče a jejichž kopie je součástí nabídky, musí být podepsány osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče; v případě podpisu jinou osobou musí být kopie jejího zmocnění doložena v nabídce. Originály, resp. úředně ověřené kopie dokladů, jejichž předložení je požadováno v této Výzvě, musejí být zařazeny do vyhotovení svazku označeného jako Originál, v kopii svazku postačí jejich neověřené kopie. Každý svazek včetně veškerých případných příloh musí být dostatečným způsobem zajištěn proti manipulaci s jednotlivými listy. Za dostatečné zabezpečení svazku proti manipulaci s jednotlivými listy považuje zadavatel opatření každého svazku takovými bezpečnostními prvky, které zabezpečí své spolehlivé sebepoškození v případě výše uvedené manipulace. Použité bezpečnostní prvky musí být dále dostatečně jedinečné tak, aby byla vyloučena možnost jejich neoprávněného nahrazení. Zadavatel doporučuje jako jeden z možných bezpečnostních prvků použití provázku a přelepek opatřených podpisem uchazeče a jeho razítkem. Poslední stranou nabídky musí být prohlášení uchazeče podepsané osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče, v němž se uvede celkový počet všech stran nabídky. Do tohoto počtu se zahrnou jak strany nečíslované, tak strany, které jsou součástí samostatně číslovaného celku. Součástí prohlášení musí být seznam nečíslovaných stran (kopií dokladů) a vložených samostatně číslovaných celků (např. podepsaných návrhů smluv včetně přílohy). Strana 6 (celkem 18)

7 Povinné součásti nabídky dle 68 odst. 3 zákona Součástí nabídky musí být rovněž: a) seznam statutárních orgánů nebo členů statutárních orgánů, kteří v posledních 3 letech od konce lhůty pro podání nabídek byli v pracovněprávním, funkčním či obdobném poměru u zadavatele, b) má-li uchazeč formu akciové společnosti, seznam vlastníků akcií, jejichž souhrnná jmenovitá hodnota přesahuje 10 % základního kapitálu, vyhotovený ve lhůtě pro podání nabídek, c) prohlášení uchazeče o tom, že neuzavřel a neuzavře zakázanou dohodu podle zvláštního právního předpisu v souvislosti se zadávanou veřejnou zakázkou. Označení nabídky Nabídku uchazeč vloží do jediné vnější obálky, která bude označena takto: a) adresou zadavatele dle čl. 3.5 Výzvy b) názvem Veřejná zakázka Koordinace migrací aplikací do DC a administrace itop NEOTVÍRAT c) adresou uchazeče, na niž je možné zaslat oznámení o případném doručení po uplynutí lhůty pro podání nabídek d) na uzavřeních bude obálka opatřena razítkem, popřípadě podpisem osoby oprávněné jednat jménem či za uchazeče Lhůta pro podání nabídek Nabídku lze podat do do 10:00 hodin Zadávací lhůta Zadávací lhůta (tj. lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni) činí 90 dnů a začíná běžet okamžikem skončení lhůty pro podání nabídek Adresa pro podání nabídky Nabídku doručí uchazeč osobně nebo prokazatelným poštovním stykem na následující adresu: Adresa pro zaslání: Magistrát hl. m. Prahy, odbor informatiky, Jungmannova ul. 35/29, Praha 1 Strana 7 (celkem 18)

8 Osobní podání: Alena Starečková, odbor informatiky Magistrátu hl. m. Prahy, Jungmannova 35/29, Praha 1, místnost 563, v pracovní dny v době od 8:00 do 15:00 hod. Telefon: , infvz@praha.eu Závaznost požadavků zadavatele: Informace a údaje uvedené v jednotlivých částech této Výzvy a jejích přílohách vymezují závazné požadavky dodavatele na plnění veřejné zakázky. Tyto požadavky je uchazeč povinen plně a bezvýhradně respektovat při zpracování své nabídky a ve své nabídce akceptovat. Neakceptování požadavků zadavatele uvedených v této Výzvě či změny obchodních podmínek budou považovány za nesplnění podmínek zadavatele s následkem vyloučení uchazeče z další účasti v poptávkovém řízení. 4. Hodnotící kritéria Základním hodnotícím kritériem pro zadání veřejné zakázky je ekonomická výhodnost nabídky dle 78 odst. 1 písm. a) zákona. Jediným hodnotícím kritériem je nabídková cena. Hodnocení nabídek provede hodnotící komise takto: a) posoudí nabídkové ceny za přiměřeného použití ustanovení 77 zákona; b) stanoví pořadí nabídek podle výše nabídkové ceny; c) jako nejvhodnější stanoví nabídku s nejnižší celkovou nabídkovou cenou. 5. Kvalifikační předpoklady Zadavatel požaduje doložení splnění požadovaných kvalifikačních předpokladů dle podmínek uvedených v této Výzvě. Veškeré dokládané údaje týkající se kvalifikace uchazeče se musí vztahovat výhradně k osobě uchazeče se současným identifikačním číslem nebo k osobě, která byla právním předchůdcem uchazeče a jejíž veškeré závazky převzal uchazeč, neprokazuje-li kvalifikaci prostřednictvím subdodavatele. Zahraniční dodavatel prokazuje splnění kvalifikace za přiměřeného použití 51 odst. 7 zákona. Uchazeč prokazuje splnění kvalifikace prostými kopiemi požadovaných dokumentů. V případech, kdy zadavatel v rámci prokázání kvalifikace požaduje předložení prohlášení uchazeče, musí takové prohlášení obsahovat zadavatelem požadované údaje a musí být současně podepsáno osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče. Pokud za uchazeče jedná zmocněnec na základě plné moci, musí být zároveň předložena plná moc. Strana 8 (celkem 18)

9 V případě, že uchazeč neprokáže splnění kvalifikace, bude vyloučen z poptávkového řízení. Zadavatel bude před uzavřením smlouvy s vybraným uchazečem požadovat předložení originálů nebo ověřených kopií dokladů prokazujících splnění kvalifikace. Uchazeč, se kterým má být uzavřena smlouva, bude povinen tyto doklady předložit, pokud se tak nestane, bude vyloučen z poptávkového řízení. Zadavatel upozorňuje uchazeče, že doklady, které budou před uzavřením smlouvy předkládány k prokázání kvalifikace, musí prokazovat splnění kvalifikace ve lhůtě pro podání nabídek. Má-li být předmět veřejné zakázky plněn několika dodavateli společně a za tímto účelem podávají či hodlají podat společnou nabídku, je každý z dodavatelů povinen prokázat splnění kvalifikace v plném rozsahu za přiměřeného použití ustanovení 51 odst. 5 a 6 zákona Základní kvalifikační předpoklady Zadavatel požaduje splnění základních kvalifikačních předpokladů uvedených v 53 odst. 1 zákona. Splnění základních kvalifikačních předpokladů prokáže uchazeč čestným prohlášením. Uchazeč je oprávněn použít vzor čestného prohlášení uvedený v příloze č. 3 této Výzvy Profesní kvalifikační předpoklady Uchazeč prokáže splnění profesních kvalifikačních předpokladů předložením: a) výpisu z obchodního rejstříku (nebo jiné obdobné evidence), pokud je v něm uchazeč zapsán, který ke dni podání nabídky nesmí být starší než 90 dnů; b) dokladu o oprávnění k podnikání zejména doklad prokazující příslušné živnostenské oprávnění v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky: služby v oblasti ICT. Uchazeč může prokázat základní kvalifikační předpoklady a profesní kvalifikační předpoklady výpisem ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů, který není starší než 3 měsíce od posledního dne lhůty pro podání nabídek, a to v rozsahu, v jakém tento výpis pokrývá požadavky zadavatele na prokázání kvalifikačních předpokladů Prohlášení o způsobilosti splnit veřejnou zakázku Zadavatel požaduje, aby uchazeč předložil čestné prohlášení o své ekonomické a finanční způsobilosti splnit veřejnou zakázku. Uchazeč může použít vzor tvořící Příloha č. 3 této výzvy. Dále uchazeč předloží: Strana 9 (celkem 18)

10 (a) pojistnou smlouvu/certifikát, ze které vyplyne pojištění odpovědnosti dodavatele za škodu způsobenou třetí osobě s minimální pojistnou částkou 2 mil. Kč. (b) čestné prohlášení, ze kterého vyplyne, že za poslední 3 uzavřená účetní období činí výše obratu min. 2 mil. Kč v každém z nich Technické kvalifikační předpoklady a) Dle ust. 56 odst. 2 písm. a) zákona uchazeč předloží seznam významných služeb poskytnutých uchazečem v posledních 3 letech s uvedením jejich rozsahu a doby poskytnutí; přílohou tohoto seznamu musí být: 1) osvědčení vydané či podepsané veřejným zadavatelem, pokud byly služby poskytovány veřejnému zadavateli, nebo 2) osvědčení vydané jinou osobou, pokud byly služby poskytovány jiné osobě než veřejnému zadavateli, nebo 3) čestné prohlášení uchazeče, pokud byly služby poskytovány jiné osobě než veřejnému zadavateli a není-li současně možné osvědčení podle bodu 2 od této osoby získat z důvodů spočívajících na její straně. Ke splnění kvalifikace je nutné, aby seznam obsahoval minimálně: - alespoň 2 (dvě) úspěšně realizované významné služby Senior projekt managera každá v minimální hodnotě 1 mil. Kč bez DPH - alespoň 1 úspěšně realizovanou službu v oblasti Koordinátor senior ve finančním objemu min. 1 mil. Kč bez DPH za období jednoho kalendářního roku; b) Dle ust. 56 odst. 2 písm. e) zákona uchazeč předloží osvědčení o vzdělání či odborné kvalifikaci uchazeče, vedoucích zaměstnanců uchazeče, resp. osob, které budou odpovědné za poskytování služeb, a to v podobě seznamu členů týmu ve formě čestného prohlášení uchazeče spolu s profesními životopisy všech těchto osob podepsanými těmito osobami, doklady odborné kvalifikaci těchto osob, doklady o získaných odborných certifikátech a obdobnými doklady, ze kterých bude vyplývat, že tyto osoby mají požadované vzdělání, zkušenosti a kvalifikaci, prokazujících splnění předpokladů dle tohoto článku. V profesním životopise musí být k prokázání relevantní zkušenosti uvedeny konkrétní projekty, kterých se tyto osoby účastnily a na jaké pozici, včetně uvedení subjektů, pro které byly služby poskytovány, přesného vymezení předmětu projektu a doby poskytování služby a uvedení kontaktních údajů objednatele projektu (jméno odpovědné osoby, , tel.č). Ke splnění kvalifikace je nutné, aby z předložených dokladů vyplývalo, že uchazeč pro plnění veřejné zakázky disponuje týmem ve složení minimálně 3 osoby: Strana 10 (celkem 18)

11 1 vedoucí projektu, na pozici Project manager senior který dosáhl vysokoškolského vzdělání, má profesní praxi v řízení projektů ICT minimálně 5 let. Zadavatel požaduje, aby vedoucí projektu měl alespoň obecná znalost aplikací používaných na MHMP = IS OBIS, GINIS, GIS, Proxio, itop, Vita a dále certifikát PRINCE 2, nebo minimálně 3 relevantní zkušenosti s řízením projektu dle standardů ITIL či jiných obdobných standardů na pozici vedoucího projektu nebo obdobné pozici (zkušenost je nutné doložit v rámci jeho profesního CV, spolu s údaji o projektu - viz. výše). 1 specialista na pozici konzultant senior pro dokumentační činnost DC ukládanou a aktualizovanou v sw itop, Excel, Word (případně jiném sw pokud bude obměněn). Zadavatel požaduje, aby tento specialista měl minimálně 1 zkušenost s poskytováním služeb souvisejících s dokumentační činností DC na pozici specialisty či konzultanta nebo obdobné pozici (zkušenost je nutné doložit spolu s údaji o projektu - viz výše) 1 programátor PHP na úpravu sw itop a jiných programů provozovaných MHMP (znalost MySQL, PHP 5+, Apache). Zadavatel požaduje, aby tento specialista programátor doložil svou zkušenost s programováním v prostředí PHP na základě uvedení alespoň 5 samostatně vypracovaných projektů, kterých se jako programátor zúčastnil. (zkušenost je nutné doložit spolu s údaji o projektu - viz výše) Role jednotlivých členů týmu nelze slučovat, tedy uchazeč nemůže uvést jednu osobu k prokázání více pozic. Zadavatel dále požaduje, aby uchazeč doložil doklady, ze kterých bude vyplývat, že je oprávněn realizovat požadované služby. Uchazeč je oprávněn prokázat splnění této kvalifikace i prostřednictvím jiných rovnocenných dokladů nebo čestným prohlášením. Zadavatel požaduje, aby se uvedené osoby fakticky podílely na realizaci zakázky na uvedených pozicích. c) Dle ust. 56 odst. 4 zákona uchazeč předloží certifikát systému řízení jakosti vydaný podle českých technických norem řady ČSN EN ISO 9001 akreditovanou osobou nebo jiný doklad o rovnocenném opatření k zajištění jakosti. Předložený doklad se musí vztahovat k oboru relevantnímu k předmětu této zakázky (služby v oblasti ICT). 6. Obchodní podmínky 6.1. Smluvní požadavky V příloze č. 2 této Výzvy je obsažen návrh smlouvy, který po doplnění vyznačených údajů a vložení příloh v požadované struktuře bude tvořit přílohu nabídky uchazeče. Jiné než takto uvedené úpravy se v textu návrhu smlouvy nepřipouštějí. Návrh smlouvy je pro uchazeče závazný a musí být podepsán osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče. Strana 11 (celkem 18)

12 Pokud uchazeč nepředloží návrh smlouvy s podpisem oprávněné osoby či předloží návrh smlouvy, který bude doplněn v rozporu s tímto článkem 6.1 Výzvy, bude jeho nabídka vyloučena z další účasti v poptávkovém řízení. Zadavatel upozorňuje, že smlouva bude vedena v Centrální evidenci smluv (CES) vedené zadavatelem, která je veřejně přístupná dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů, a která obsahuje údaje zejména o smluvních stranách, charakteristiku smlouvy, datum nabytí účinnosti a číselné označení smlouvy. Uchazeči jsou povinni výslovně udělit souhlas s tím, aby smlouva na plnění veřejné zakázky byla v plném rozsahu zveřejněna na webových stránkách určených zadavatelem a prohlásit, že skutečnosti uvedené ve smlouvě nepovažují za obchodní tajemství ve smyslu 17 obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů) a udělují svolení k jejich užití a zveřejnění bez stanovení jakýchkoliv dalších podmínek Varianty řešení Zadavatel nepřipouští předložení nabídky ve variantním řešení. Zadavatel rovněž nepřipouští nabídky pouze na část poptávaného plnění Specifikace subdodávek Zadavatel požaduje, aby uchazeč ve své nabídce specifikoval části veřejné zakázky, které má v úmyslu zadat jednomu či více subdodavatelům, včetně uvedení identifikačních údajů každého subdodavatele. Pokud bude uchazeč prokazovat splnění kvalifikace v chybějícím rozsahu prostřednictvím subdodavatele, je povinen předložit smlouvu se subdodavatelem, z níž vyplývá závazek subdodavatele k poskytnutí plnění určeného k plnění veřejné zakázky dodavatelem či k poskytnutí věcí či práv, s nimiž bude dodavatel oprávněn disponovat v rámci plnění veřejné zakázky, a to alespoň v rozsahu, v jakém subdodavatel prokázal splnění kvalifikace. Uchazeč v nabídce uvede i to, že veřejnou zakázku bude plnit pouze sám, bez využití subdodavatele. 7. Nabídková cena 7.1. Členění nabídkové ceny Nabídková cena za předmět plnění veřejné zakázky bude uvedena v tomto členění: Strana 12 (celkem 18)

13 Položka Cena v Kč bez DPH DPH v Kč Vedoucí projektu [doplní uchazeč] [doplní rozsah 100MD uchazeč] Konzultant specialista [doplní uchazeč] [doplní rozsah 100MD uchazeč] Programátor PHP [doplní uchazeč] [doplní rozsah 84MD uchazeč] Celková cena Služby [doplní uchazeč] [doplní uchazeč] Cena celkem v Kč s DPH [doplní uchazeč] [doplní uchazeč] [doplní uchazeč] [doplní uchazeč] Uchazeč odpovídá za to, že jeho nabídková cena zahrnuje všechny náklady potřebné ke kvalitnímu plnění předmětu veřejné zakázky za podmínek vymezených v této Výzvě a obsažených v nabídce. Příslušnou část nabídkové ceny doplní uchazeč i do návrhu smlouvy na plnění veřejné zakázky Platnost nabídkové ceny Nabídková cena bez DPH je stanovena jako cena nejvýše přípustná, kterou je možno překročit jen za podmínek stanovených ve smlouvě, které vyplývají z čl. 7.3 Výzvy Podmínky překročení nabídkové ceny Výši nabídkové ceny s DPH lze překročit pouze v případě změny zákonné výše DPH, pokud se tato zákonná změna přímo vztahuje k předmětu veřejné zakázky a nastane nejpozději ke dni uskutečnění zdanitelného plnění. Účtována bude sazba DPH v zákonem stanovené výši Platební podmínky Zadavatel nebude poskytovat zálohy. Další platební podmínky jsou uvedeny v závazném návrhu smlouvy. 8. Další informace Veškeré náklady spojené se zpracováním nabídky a účastí v poptávkovém řízení nese uchazeč. Poskytnutí Výzvy je bezplatné. Zadavatel prohlašuje, že toto poptávkové řízení není veřejnou obchodní soutěží ani veřejným příslibem, nejedná se ani o zadávací řízení dle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Zadavatel si vyhrazuje právo: Strana 13 (celkem 18)

14 a) ověřit si skutečnosti deklarované v nabídkách před dokončením vyhodnocení nabídek, b) odmítnout všechny nabídky, c) neuzavřít smlouvu s žádným z uchazečů, d) zrušit toto poptávkové řízení bez uvedení důvodu. 9. Zveřejňování a používání informací Uchazeč je oprávněn použít informace obsažené v této Výzvě nebo o kterých se dověděl v souvislosti s poptávkovým řízením pouze pro účely vypracování nabídky nebo samotného řízení. Zadavatel si vyhrazuje právo dále vymezený okruh informací, které budou uchazečem poskytnuty v průběhu zadávání veřejné zakázky a případně i v průběhu plnění z uzavřené smlouvy zveřejnit v rámci transparentnosti řízení na internetu, a to včetně informací označených jako důvěrné ve smyslu 152 zákona. Těmito informacemi jsou: název uchazeče, IČ uchazeče, nabídková cena uchazeče, termín dodání dle nabídky, smlouva na plnění veřejné zakázky v plném rozsahu, dále pak údaje z nabídky podstatné pro hodnocení dle stanovených hodnotících kritérií. Ukončením poptávkového řízení nezaniká právo na zveřejnění informací. Účastí v řízení o zadání veřejné zakázky bere uchazeč na vědomí, že zadavatel s výše uvedenými informacemi poskytnutými v průběhu poptávkového řízení bude nakládat výše uvedeným způsobem a vyjadřuje s jejich použitím souhlas. 10. Přílohy Příloha č. 1 Podrobná specifikace plnění Příloha č. 2 Smlouva o Koordinace migrací aplikací do DC a administrace itop Příloha č. 3 Vzor čestného prohlášení o splnění základních kvalifikačních předpokladů Strana 14 (celkem 18)

15 Příloha č. 1 Podrobná specifikace plnění Vedoucí projektu, na pozici Project manager senior v rozsahu činnosti 100MD Řízení projektů migrace aplikací do DC Vedení koordinačních schůzek v prostorách MHMP Jednání na MČ a zřízených organizacích HMP Spolupráce na úpravách programu itop (případně jiném sw pokud bude určen Zadavatelem) Specialista konzultant na pozici konzultant senior pro dokumentační činnost DC ukládanou a aktualizovanou v sw itop, Excel, Word (případně jiném sw pokud bude určen Zadavatelem) v rozsahu činnosti 100MD Dokumentace hw a sw v produktu itop (případně jiném sw pokud bude určen Zadavatelem) Sběr dat od správců hw a sw Spolupráce na úpravách programu itop (případně jiném sw pokud bude určen Zadavatelem) Programátor PHP na úpravu sw itop v rozsahu činnosti 84MD Programátorské úprav sw itop (případně jiném sw pokud bude určen Zadavatelem) Úpravy sw používaných v prostředí MHMP napsaných v PHP Programování nových sw produktů dle požadavků Zadavatele Strana 15 (celkem 18)

16 PRA HA PRAGUE PRA GA PRA G HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Příloha č. 2 Smlouva o Koordinace migrací aplikací do DC a administrace itop Strana 16 (celkem 18)

17 - Příloha č. 3 Vzor čestného prohlášení o splnění základních kvalifikačních předpokladů Uchazeč IČ: se sídlem (dále jen uchazeč ) tímto pro účely veřejné zakázky s názvem Koordinace migrací aplikací do DC a administrace itop čestně prohlašuje, že splňuje základní kvalifikační předpoklady uvedené v ustanovení 53 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ). Uchazeč prohlašuje, že: a) uchazeč, jakožto fyzická či právnická osoba, jeho statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu, a je-li statutárním orgánem uchazeče či členem statutárního orgánu uchazeče právnická osoba, pak i tato právnická osoba a její statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu této právnické osoby, a podává-li tuto nabídku nebo žádost o účast zahraniční právnická osoba prostřednictvím své organizační složky, pak i vedoucí této organizační složky, nebyl pravomocně odsouzen pro trestný čin spáchaný ve prospěch organizované zločinecké skupiny, trestný čin účasti na organizované zločinecké skupině, legalizace výnosů z trestné činnosti, podílnictví, přijetí úplatku, podplacení, nepřímého úplatkářství, podvodu, úvěrového podvodu, včetně případů, kdy jde o přípravu nebo pokus nebo účastenství na takovém trestném činu, nebo došlo k zahlazení odsouzení za spáchání takového trestného činu, a to jak v České republice, tak v zemi svého sídla, místa podnikání či bydliště uchazeče (viz 53 odst. 1 písm. a) zákona); b) uchazeč, jakožto fyzická či právnická osoba, jeho statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu, a je-li statutárním orgánem uchazeče či členem statutárního orgánu uchazeče právnická osoba, pak i tato právnická osoba a její statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu této právnické osoby, a podává-li tuto nabídku nebo žádost o účast zahraniční právnická osoba prostřednictvím své organizační složky, pak i vedoucí této organizační složky, nebyl pravomocně odsouzen pro trestný čin, jehož skutková podstata souvisí s předmětem podnikání uchazeče podle zvláštních právních předpisů nebo došlo k zahlazení odsouzení za spáchání takového trestného činu, a to jak v České republice, tak v zemi svého sídla, místa podnikání či bydliště uchazeče (viz 53 odst. 1 písm. b) zákona); c) v posledních 3 letech nenaplnil skutkovou podstatu jednání nekalé soutěže formou podplácení podle zvláštního právního předpisu (viz 53 odst. 1 písm. c) zákona); d) vůči jeho majetku neprobíhá nebo v posledních 3 letech neproběhlo insolvenční řízení, v němž bylo vydáno rozhodnutí o úpadku nebo insolvenční návrh nebyl zamítnut proto, Strana 17 (celkem 18)

18 že majetek nepostačuje k úhradě nákladů insolvenčního řízení, nebo nebyl konkurs zrušen proto, že majetek byl zcela nepostačující nebo zavedena nucená správa podle zvláštních právních předpisů ( 53 odst. 1 písm. d) zákona); e) není v likvidaci (viz 53 odst. 1 písm. e) zákona); f) nemá v evidenci daní zachyceny daňové nedoplatky, a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání či bydliště uchazeče (viz 53 odst. 1 písm. f) zákona); g) nemá nedoplatek na pojistném a na penále na veřejné zdravotní pojištění, a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání či bydliště uchazeče (viz 53 odst. 1 písm. g) zákona); h) nemá nedoplatek na pojistném a na penále na sociální zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti, a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání či bydliště uchazeče (viz 53 odst. 1 písm. h) zákona); i) nebyl v posledních 3 letech pravomocně disciplinárně potrestán či mu nebylo pravomocně uloženo kárné opatření podle zvláštních předpisů, je-li podle 54 písm. d) zákona požadováno prokázání odborné způsobilosti podle zvláštních právních předpisů; pokud uchazeč vykonává tuto činnost prostřednictvím odpovědného zástupce nebo jiné osoby odpovídající za činnost uchazeče, vztahuje se tento předpoklad na tyto osoby (viz 53 odst. 1 písm. i) zákona); j) není veden v rejstříku osob se zákazem plnění veřejných zakázek (viz 53 odst. 1 písm. j) zákona); a k) uchazeči nebyla v posledních 3 letech pravomocně uložena pokuta za umožnění výkonu nelegální práce podle zvláštního právního předpisu ( 53 odst. 1 písm. k) zákona). V dne Uchazeč: Jméno oprávněné osoby: Označení funkce/na základě plné moci: Strana 18 (celkem 18)

19 SMLOUVA O KOORDINACE MIGRACÍ APLIKACÍ DO DC A ADMINISTRACE ITOP Číslo smlouvy Poskytovatele: [ ] Číslo smlouvy Objednatele: [ ] uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen Občanský zákoník ), a na základě zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Smlouva ), mezi níže uvedenými smluvními stranami: Hlavní město Praha se sídlem: Mariánské nám. 2, Praha 1, PSČ: zastoupené: Ing. Davidem Vorlíčkem, pověřeným řízením odboru informatiky Magistrátu hl. m. Prahy IČ: DIČ: CZ Bankovní spojení: PPF banka, a.s., účet č.: /6000 (dále jen Objednatel ) a [doplní uchazeč] se sídlem: [doplní uchazeč] jednající/zastoupená: [doplní uchazeč] IČ: [doplní uchazeč] DIČ: [doplní uchazeč] Bankovní spojení: [doplní uchazeč] zapsaná v obchodním rejstříku vedeném [doplní uchazeč], oddíl [doplní uchazeč], vložka č. [doplní uchazeč] (dále jen Poskytovatel ) (Objednatel a Poskytovatel společně dále jen Smluvní strany nebo též jednotlivě jen Smluvní strana ) MEZI SMLUVNÍMI STRANAMI BYLO DOHODNUTO NÁSLEDUJÍCÍ: 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Objednatel dne X.X.XXXX zahájil zadávací řízení na veřejnou zakázku s názvem Koordinace migrací aplikací do DC a administrace itop na poskytování služeb, jejichž specifikace je uvedena v Příloze č.1 této Smlouvy, a vyzval uchazeče k podání nabídek na uzavření této Smlouvy, přičemž základním hodnotícím kritériem byla ekonomická výhodnost nabídek Nabídka Poskytovatele byla Objednatelem vyhodnocena jako nejvhodnější. Smluvní strany tak za níže uvedených podmínek uzavírají tuto Smlouvu. Na základě této Smlouvy hodlá Objednatel zajistit dodávku služeb jejichž specifikace je uvedena v Příloze č.1 (dále jen Služby ). Strana 1

20 2. PŘEDMĚT SMLOUVY 2.1. Předmětem této Smlouvy je závazek Poskytovatele za podmínek této Smlouvy poskytovat Objednateli Služby. Závazek Poskytovatele zahrnuje zejména: činnost Vedoucí projektu, na pozici Project manager senior v rozsahu 90MD (90 člověkodnů) činnost Konzultant specialista na pozici konzultant senior pro dokumentační činnost DC ukládanou a aktualizovanou v sw itop v rozsahu 90MD (90 člověkodnů) činnost Programátor PHP na úpravu sw itop v rozsahu 84MD (84 člověkodnů) Přehled Služeb, na které se vztahuje tato Smlouva, a jejich specifikace je uvedena v Příloze č. 1, která je nedílnou součástí této Smlouvy Objednatel se zavazuje platit Poskytovateli za řádně poskytované Služby cenu ve výši a způsobem uvedeným v článku 4 této Smlouvy. 3. TERMÍNY A MÍSTO PLNĚNÍ 3.1. Poskytovatel se zavazuje poskytovat Služby průběžně po celou dobu trvání této Smlouvy, v termínech sjednaných v této Smlouvě, popř. bez zbytečného prodlení Místem poskytování Služeb je sídlo Objednatele a sídlo Poskytovatele, případně jiná místa na území hlavního města Prahy určená Objednatelem. 4. CENA A PLATEBNÍ PODMÍNKY 4.1. Cena za poskytování Služeb uvedených v čl. 2.1 činí [doplní uchazeč] (slovy: [doplní uchazeč] korun českých) bez DPH. Detailní členění ceny je uvedeno v Příloze č. 2, tvořící nedílnou součást této Smlouvy Všechny ceny uváděné v této Smlouvě a všech přílohách jsou uvedeny bez DPH, neníli v této Smlouvě výslovně uvedeno jinak, a jsou stanoveny jako nejvýše přípustné. Poskytovatel prohlašuje, že Cena plně pokrývá všechny jeho náklady spojené s poskytováním Služeb podle této Smlouvy Cena za Služby poskytované podle čl. 2.1 této Smlouvy bude Objednatelem hrazena čtvrtletně po schválení výkazu prací který po konci čtvrtletí předloží Poskytovatel, a to na základě daňového dokladu (faktury) vystaveného Poskytovatelem Faktura vystavená Poskytovatelem dle této Smlouvy musí mít veškeré náležitosti daňového dokladu v souladu se zákonem č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, v platném znění. Faktura bude dále obsahovat zejména následující údaje: (a) číslo Smlouvy Objednatele a označení případných dodatků Smlouvy; (b) číslo a název příslušné veřejné zakázky; (c) popis plnění Poskytovatele. Strana 2

21 4.5. Datem zdanitelného plnění daňového dokladu (faktury) je den příchodu faktury na podatelnu MHMP. Právo na vystavení faktury vzniká Poskytovateli poté, co je uzavřena smlouva mezi Poskytovatelem a Objednatelem a je naplněn článek Daňový doklad (fakturu) vystavenou Poskytovatelem podle této Smlouvy bude Poskytovatel ve dvou vyhotoveních doporučeně zasílat Objednateli a jeho splatnost bude činit třicet (30) kalendářních dní ode dne jeho doručení Objednateli. Za den úhrady dané faktury bude považován den odepsání fakturované částky z účtu Objednatele Objednatel si vyhrazuje právo vrátit Poskytovateli do data jeho splatnosti daňový doklad (fakturu), který nebude obsahovat veškeré údaje vyžadované závaznými právními předpisy ČR nebo touto Smlouvou, nebo v němž budou uvedeny nesprávné údaje (s uvedením chybějících náležitostí nebo nesprávných údajů). V takovém případě začne běžet doba splatnosti daňového dokladu (faktury) až doručením řádně opraveného daňového dokladu (faktury) Objednateli Smluvní strany berou na vědomí, že celková maximální a nepřekročitelná cena za poskytování Služeb dle čl. 2.1 na základě této Smlouvy, kterou je Objednatel oprávněn po dobu trvání této Smlouvy Poskytovateli zaplatit, činí [uchazeč doplní celkovou nabídkovou cenu za Služby],- Kč bez DPH (slovy: [uchazeč doplní celkovou nabídkovou cenu za Služby] korun českých), Poskytovatel není povinen a ani oprávněn poskytovat Objednateli Služby dle čl. 2.1 této Smlouvy nad tuto částku. 5. ZPŮSOB A ROZSAH POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB PODLE ČL. 2.1 TÉTO SMLOUVY 5.1. Poskytovatel zajistí, aby kdykoli o to Objednatel požádá, byla implementována aktuávní (dohodnutá) verze sw itop (případně jiného sw pokud bude určen Zadavatelem) do produkčního nebo testovacího prostředí Objednatele a to nejpozději do 5 pracovních dní od požadavku na implementaci Poskytovatel zajistí, aby implementované verze sw itop (případně jiného sw pokud bude určen Zadavatelem) byli plně lokalizovány do českého jazyka 5.3. Poskytování Služeb uvedených v tomto čl. 5, a to včetně veškerých případných poplatků za překlad a používání sw itop, jsou plně zahrnuty v Ceně za Služby dle čl. 4 této Smlouvy. 6. PRÁVA A POVINNOSTI OBJEDNATELE 6.1. Objednatel se zavazuje spolupracovat s Poskytovatelem a poskytovat mu veškerou nutnou součinnost potřebnou pro řádné poskytování Služeb podle této Smlouvy. Objednatel je povinen informovat Poskytovatele o veškerých skutečnostech, které jsou nebo mohou být důležité pro plnění této Smlouvy Objednatel se zavazuje umožnit vstup zaměstnancům a spolupracujícím osobám Poskytovatele zajišťujícím Služby do míst plnění podle této Smlouvy. Za zajištění přístupu odpovídá oprávněná osoba na straně Objednatele Pokud Objednatel neposkytne v článku 6.1 této Smlouvy dohodnutou součinnost, má Poskytovatel právo požadovat na Objednateli posunutí stanovených termínů o čas, po který Poskytovatel nemohl pracovat na plnění předmětu Smlouvy. Strana 3

22 6.4. Objednatel se zavazuje, že vyvine úsilí k zajištění vzdáleného přístupu Poskytovateli ke svým serverům infrastruktury (itop) výhradně pro účely poskytování Služeb podle této Smlouvy. 7. PRÁVA A POVINNOSTI POSKYTOVATELE 7.1. Poskytovatel se zavazuje spolupracovat s Objednatelem a poskytovat mu veškerou nutnou součinnost potřebnou pro řádné poskytování Služeb podle této Smlouvy. Poskytovatel je povinen písemně informovat Objednatele o veškerých skutečnostech, které jsou nebo mohou být důležité pro plnění této Smlouvy Poskytovatel je povinen poskytovat Služby řádně a včas. Poskytovatel je povinen postupovat při poskytování Služeb s náležitou odbornou péčí a podle pokynů Objednatele. Při plnění této Smlouvy je Poskytovatel povinen upozorňovat Objednatele na nevhodnost jeho pokynů, které by mohly mít za následek újmu na právech Objednatele nebo vznik škody. Pokud Objednatel i přes upozornění na splnění svých pokynů trvá, neodpovídá Poskytovatel za případnou škodu tím vzniklou Poskytovatel se zavazuje, že jeho zaměstnanci a jiné osoby, které budou na straně Poskytovatele poskytovat Služby dle této Smlouvy, budou při plnění této Smlouvy dodržovat veškeré obecně závazné předpisy vztahující se k vykonávané činnosti, zejména předpisy o bezpečnosti práce a o požární bezpečnosti, předpisy o vstupu do objektů Objednatele a budou se řídit organizačními pokyny odpovědných zaměstnanců Objednatele Všechna data, ať už v jakékoliv podobě, a jejich hmotné nosiče, která vznikla či vzniknou při poskytování Služeb podle této Smlouvy, jsou výlučným vlastnictvím Objednatele. Nejpozději do 15 pracovních dnů od doručení žádosti Objednatele nebo od ukončení této Smlouvy je Poskytovatel povinen tato data a jejich nosiče Objednateli předat Poskytovatel není oprávněn použít podklady, data a hmotné nosiče předané mu Objednatelem dle této Smlouvy pro jiné účely než je poskytování Služeb podle této Smlouvy. Nejpozději do 15 pracovních dnů od doručení žádosti Objednatele nebo od ukončení této Smlouvy je Poskytovatel povinen vrátit Objednateli veškeré podklady, data a hmotné nosiče poskytnuté Objednatelem Poskytovateli ke splnění jeho závazků podle této Smlouvy Poskytovatel není oprávněn bez předchozího písemného souhlasu Objednatele (i) provádět jakékoli zápočty svých pohledávek vůči Objednateli proti jakýmkoli pohledávkám Objednatele za Poskytovatelem, ani (ii) postupovat jakákoli svá práva a pohledávky vůči Objednateli na jakoukoli třetí osobu Poskytovatel je povinen uzavřít a po celou dobu trvání této Smlouvy udržovat pojistnou smlouvu na škodu způsobenou třetím osobám, s limitem pojistného plnění alespoň na částku ve výši ,- Kč (slovy: dva miliony korun českých) Poskytovatel je oprávněn použít k plnění této Smlouvy třetích osob jen s předchozím písemným souhlasem Objednatele V případě, že se vyskytne jakákoli překážka, zejména Strana 4

23 (i) prodlení Objednatele s poskytnutím součinnosti, které by podmiňovalo plnění Poskytovatele; (ii) okolnosti vylučující odpovědnost dle 2917 odst. 2 občanského zákoníku, apod., která by mohla mít jakýkoli dopad na termíny poskytování Služeb, má Poskytovatel povinnost o této překážce Objednatele písemně informovat, a to nejpozději do pěti (5) kalendářních dnů od okamžiku, kdy se tato překážka vyskytla. Pokud Poskytovatel Objednatele v této pětidenní lhůtě o překážkách písemně neinformuje, zanikají veškerá práva Poskytovatele, která se ke vzniku příslušné překážky váží, zejména Poskytovatel nebude mít právo na jakékoli posunutí stanovených termínů poskytování Služeb dle článku 6.3 této Smlouvy Poskytovatel se zavazuje k poskytnutí veškeré součinnosti při plnění povinností dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, zejm. k poskytnutí informací, jejichž zveřejnění ukládá 147a zákona o veřejných zakázkách. 8. OCHRANA DŮVĚRNÝCH INFORMACÍ 8.1. Ochranu utajovaných informací zajistí obě Smluvní strany v souladu se zákonem č. 412/2005 Sb., o ochraně utajovaných informací a o bezpečnostní způsobilosti ve znění pozdějších předpisů, a předpisů souvisejících Smluvní strany se zavazují zachovávat mlčenlivost a nezpřístupnit třetím osobám neveřejné informace (jak jsou vymezeny níže). Povinnost poskytovat informace podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů, není tímto ustanovením dotčena Za neveřejné informace se považují veškeré následující informace: veškeré informace poskytnuté Objednatelem Poskytovateli v souvislosti s touto Smlouvou; informace, na které se vztahuje zákonem uložená povinnost mlčenlivosti Objednatele; veškeré další informace, které budou Objednatelem či Poskytovatelem označeny jako neveřejné ve smyslu ustanovení 152 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Povinnost zachovávat mlčenlivost uvedenou v tomto článku 8 této Smlouvy se nevztahuje na informace: které jsou nebo se stanou všeobecně a veřejně přístupnými jinak, než porušením právních povinností ze strany Poskytovatele, u nichž je Poskytovatel schopen prokázat, že mu byly známy a byly mu volně k dispozici ještě před přijetím těchto informací od Objednatele, které budou Poskytovateli po uzavření této Smlouvy sděleny bez závazku mlčenlivosti třetí stranou, jež rovněž není ve vztahu k nim nijak vázána, jejichž sdělení se vyžaduje ze zákona Neveřejné informace zahrnují rovněž veškeré informace získané náhodně nebo bez vědomí Objednatele a dále veškeré informace získané od jakékoliv třetí strany, které se týkají Objednatele či plnění této Smlouvy. Strana 5

24 8.6. Smluvní strany se zavazují, že nezpřístupní jakékoliv třetí osobě neveřejné informace druhé Smluvní strany bez jejího souhlasu, a to v jakékoliv formě, a že podniknou všechny nezbytné kroky k zabezpečení těchto informací. Poskytovatel je povinen zabezpečit veškeré neveřejné informace Objednatele proti odcizení nebo jinému zneužití Poskytovatel se zavazuje, že neveřejné informace užije pouze za účelem plnění této Smlouvy. Jiná použití nejsou bez písemného svolení Objednatele přípustná Poskytovatel je povinen svého případného subdodavatele zavázat povinností mlčenlivosti a respektováním práv Objednatele nejméně ve stejném rozsahu, v jakém je v tomto závazkovém vztahu zavázán sám Povinnost mlčenlivosti podle tohoto článku 8 Smlouvy trvá po dobu 5 let od ukončení této Smlouvy Za prokázané porušení povinnosti Smluvní strany dle tohoto článku 8 Smlouvy má druhá Smluvní strana právo požadovat náhradu takto vzniklé škody Za neveřejné informace se považují vždy veškeré osobní údaje podle zákona č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů. Shromažďovat a zpracovávat osobní údaje zaměstnanců a jiných osob, event. citlivé osobní údaje lze jen v případech stanovených zákonem, nebo se souhlasem nositele osobních údajů. Poskytovatel není oprávněn zpřístupňovat osobní údaje zaměstnanců a jiných osob, se kterými bude v průběhu plnění této smlouvy seznámen, třetím osobám a rovněž není oprávněn je jakýmkoliv způsobem zveřejnit Nehledě na ustanovení článků 8.1 až 8.7 této Smlouvy Poskytovatel dále výslovně souhlasí s tím, aby tato Smlouva byla vedena v Centrální evidenci smluv vedené Objednatelem, která je veřejně přístupná a která obsahuje údaje zejména o smluvních stranách, předmětu smlouvy, číselné označení této Smlouvy a datum jejího podpisu. Poskytovatel dále výslovně souhlasí s tím, aby tato Smlouva byla v plném rozsahu zveřejněna na webových stránkách určených Objednatelem. Smluvní strany prohlašují, že skutečnosti uvedené v této Smlouvě nepovažují za obchodní tajemství ve smyslu 504 Občanského zákoníku, a udělují svolení k jejich užití a zveřejnění bez stanovení jakýchkoliv dalších podmínek. 9. SANKCE 9.1. V případě prodlení Objednatele s platbou za poskytnuté Služby je Poskytovatel oprávněn účtovat Objednateli úrok z prodlení ve výši 0,05 % z dlužné částky za každý započatý den prodlení V případě, že Poskytovatel poruší svou povinnost poskytovat Objednateli řádně a včas Služby v termínech podle této Smlouvy, bude povinen zaplatit Objednateli smluvní pokutu: ve výši 5.000,- Kč (slovy: pět tisíc korun českých) za každý započatý den prodlení s poskytováním Služeb podle čl. 2.1 této smlouvy oproti termínu či ve lhůtě stanovené dle čl. 5.1 této Smlouvy V případě, že Poskytovatel poruší své povinnosti uvedené v čl. 7.1 a/nebo čl. 7.3 a/nebo čl. 7.4 a/nebo čl. 7.5 a/nebo čl. 7.8 této Smlouvy, bude Poskytovatel povinen zaplatit Objednateli smluvní pokutu ve výši 5.000,- Kč (slovy: pět tisíc korun českých) za každé takové porušení. Strana 6

25 9.4. V případě, že Poskytovatel poruší svou povinnost uzavřít a po celou dobu trvání této Smlouvy udržovat pojistnou smlouvu uvedenou v čl. 7.7 této Smlouvy, bude Poskytovatel povinen zaplatit Objednateli smluvní pokutu ve výši 5.000,- Kč (slovy: pět tisíc korun českých) za každý den prodlení se splněním této povinnosti V případě, že Poskytovatel poruší svou povinnost poskytnout součinnost v souladu s čl této Smlouvy, bude Poskytovatel povinen zaplatit Objednateli smluvní pokutu ve výši 5.000,- Kč (slovy: pět tisíc korun českých) za každé takové porušení V případě, že Poskytovatel poruší svou povinnost zachovávat mlčenlivost, nezpřístupnit třetím osobám neveřejné informace a/nebo podniknout veškeré nezbytné kroky k zabezpečení těchto informací dle čl. 8.2 a/nebo čl. 8.6 této Smlouvy a/nebo Poskytovatel v rozporu s čl. 8.7 této Smlouvy použije neveřejné informace jinak než za účelem plnění této Smlouvy a/nebo Poskytovatel poruší svou povinnost zavázat svého případného subdodavatele povinností mlčenlivosti a respektováním práv Objednatele dle ustanovení čl. 8.8 této Smlouvy, a/nebo Poskytovatel poruší své povinnosti vztahující se k ochraně osobních údajů dle čl této Smlouvy, bude povinen zaplatit Objednateli smluvní pokutu ve výši ,- Kč (slovy: jedno sto tisíc korun českých) za každé takové porušení Smluvní pokuty stanovené dle tohoto článku 9 jsou splatné do třiceti (30) dnů ode dne doručení výzvy oprávněné strany k zaplacení smluvní pokuty povinné Smluvní straně Objednatel je oprávněn kdykoli provést zápočet svých pohledávek vůči Poskytovateli vzniklých v souladu s tímto článkem 9 proti jakýmkoli i budoucím a v daném okamžiku nesplatným pohledávkám Poskytovatele za Objednatelem, zejména pohledávkám na zaplacení Ceny Účastníci se výslovně dohodli odchylně od ustanovení 2050 občanského zákoníku tak, že zaplacením jakékoli smluvní pokuty podle této Smlouvy není dotčen nárok Objednatele na náhradu vzniklé škody v plné výši. 10. DOBA TRVÁNÍ A MOŽNOST UKONČENÍ SMLOUVY Tato Smlouva se uzavírá na dobu určitou, a to na dobu 1 roku ode dne jejího podpisu oběma Smluvními stranami nebo do vyčerpání hodin MD (člověkodnů) uvedených v článku 2.1 podle toho, co nastane dřív Tato Smlouva může být předčasně ukončena pouze na základě dohody obou Smluvních stran, výpovědí ze strany Objednatele dle článku 10.7 nebo odstoupením jedné ze Smluvních stran v souladu s tímto článkem 11 Smlouvy Objednatel je oprávněn odstoupit od této Smlouvy v případě, že je Poskytovatel v prodlení s poskytováním Služeb dle této Smlouvy po dobu delší než deset (10) dní oproti termínům sjednaným v této Smlouvě a nezjedná nápravu ani do pěti (5) dní od doručení písemné výzvy Objednatele Poskytovatel je oprávněn odstoupit od této Smlouvy v případě, že Objednatel je v prodlení s platbou Ceny po dobu delší než čtyřicet pět (45) dnů po splatnosti příslušného daňového dokladu a nezjedná nápravu ani do pěti (5) dnů od doručení písemné výzvy Poskytovatele k nápravě Odstoupení od Smlouvy je účinné okamžikem doručení písemného oznámení o odstoupení druhé Smluvní straně. Strana 7

26 10.6. Objednatel je oprávněn tuto Smlouvu kdykoliv vypovědět, a to i bez udání důvodu, přičemž výpovědní lhůta v trvání dvou (2) měsíců počíná běžet prvním dnem kalendářního měsíce následujícího po měsíci, v němž byla Poskytovateli doručena písemná výpověď této Smlouvy Ukončením této Smlouvy nejsou dotčena ustanovení týkající se: (i) smluvních pokut; (ii) (iii) ochrany důvěrných informací; a ustanovení týkající se takových práv a povinností, z jejichž povahy vyplývá, že mají trvat i po skončení účinnosti této Smlouvy V případě předčasného ukončení této Smlouvy má Poskytovatel nárok na úhradu Služeb provedených v souladu s touto Smlouvou a akceptovaných Objednatelem ke dni předčasného ukončení této Smlouvy Bez ohledu na výše uvedené je Objednatel oprávněn jednostranně dočasně pozastavit plnění této Smlouvy, a to na základě písemného pokynu doručeného Poskytovateli. Účinnost takového pokynu nastává prvním dnem kalendářního měsíce následujícího po měsíci, ve kterém byl doručen písemný pokyn Poskytovateli. K obnovení poskytování Služeb podle této Smlouvy dojde opět na základě písemného pokynu doručeného Poskytovateli, s účinností od prvního dne kalendářního měsíce následujícího po měsíci, ve kterém byl doručen písemný pokyn k obnovení poskytování služeb Poskytovateli. 11. OPRÁVNĚNÉ OSOBY A KONTAKTNÍ MÍSTA Hot-line - Kontaktní místo Poskytovatele pro poskytování konzultací, informací a případné servisní podpory je dosažitelné: (a) telefonicky na čísle: [doplní uchazeč] (b) elektronickou poštou na adrese: [doplní uchazeč] Komunikace mezi Smluvními stranami bude probíhat prostřednictvím oprávněných osob, nebo statutárních zástupců Smluvních stran: (i) Oprávněnými osobami Objednatele jsou: (ii) Ing. David Vorlíček david.vorlicek@praha.eu, tel.: Ing. Jiří Jurajda jiri.jurajda@praha.eu, tel.: Oprávněnými osobami Poskytovatele jsou: [uchazeč doplní jména, adresu, a tel. oprávněných osob] [uchazeč doplní jména, adresu, a tel. oprávněných osob] Oprávněné osoby objednatele jsou oprávněné jednat v otázkách technických v rámci plnění této smlouvy. Oprávněné osoby, nejsou-li statutárním orgánem, nejsou oprávněny ke změnám této Smlouvy, jejím doplňkům ani zrušení, ledaže se prokáží plnou mocí udělenou jim k tomu osobami oprávněnými jednat navenek za příslušnou Smluvní stranu v záležitostech této Smlouvy. Smluvní strany jsou oprávněny jednostranně změnit oprávněné osoby, jsou však povinny takovou změnu druhé Smluvní straně bezodkladně písemně oznámit. Strana 8

Příloha č. 1 zadávací dokumentace KRYCÍ LIST NABÍDKY. 1. Veřejná zakázka

Příloha č. 1 zadávací dokumentace KRYCÍ LIST NABÍDKY. 1. Veřejná zakázka Příloha č. 1 zadávací dokumentace KRYCÍ LIST NABÍDKY 1. eřejná zakázka Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky zadávaná v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších

Více

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ PODLE 62 ODST. 3 ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ PODLE 62 ODST. 3 ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ PODLE 62 ODST. 3 ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH Podle 62 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Dodatečná informace č. 1 - doplnění příloh č. 14 a 15 zadávací dokumentace a prodloužení lhůty pro podání nabídek

Dodatečná informace č. 1 - doplnění příloh č. 14 a 15 zadávací dokumentace a prodloužení lhůty pro podání nabídek Statutární město Přerov Magistrát města Přerova Odbor řízení projektů a investic Úsek veřejných zakázek Bratrská 34 750 11 Přerov 2 pracoviště: Bratrská 34 tel.: +420 581 268 111 ústředna fax: +420 581

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku OBEC POHOŘÍ Pohoří Chotouň 100, 254 01 Jílové u Prahy, IČ: 00241555 tel: 241 950 299, email: info@obec-pohori.info Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku v zadávacím řízení zakázky malého rozsahu stavebních

Více

ČESKÁ REPUBLIKA - STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD Sídlo Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3 - Žižkov, IČ: 013 12 774, DIČ: CZ 013 12 774. Krycí list nabídky

ČESKÁ REPUBLIKA - STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD Sídlo Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3 - Žižkov, IČ: 013 12 774, DIČ: CZ 013 12 774. Krycí list nabídky Krycí list nabídky Příloha č. IČ: 032774 DIČ: CZ 032774 náměstí Generála Píky 20/8, 326 00 Plzeň Název veřejné zakázky: Výstavba polních cest: Křínov H 0. a P 0 2VZ6933/205-504204;522909 dle 2 odst. písm.

Více

[VÝKON TECHNICKÉHO DOZORU INVESTORA A BOZP PŘI VÝSTAVBĚ KANALIZACE A ČOV LIBHOŠŤ 2.ETAPA]

[VÝKON TECHNICKÉHO DOZORU INVESTORA A BOZP PŘI VÝSTAVBĚ KANALIZACE A ČOV LIBHOŠŤ 2.ETAPA] Zakázka malého rozsahu na služby Příloha 7: Kvalifikační dokumentace [VÝKON TECHNICKÉHO DOZORU INVESTORA A BOZP PŘI VÝSTAVBĚ KANALIZACE A ČOV LIBHOŠŤ 2.ETAPA] Název zadavatele: Obec Libhošť Sídlo zadavatele:

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka na služby zadávaná podle ustanovení 10, 12 odstavec (2), 15, 21 odstavec (1) písmeno f) a souvisejících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce

Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

PS 003 - Kvalifikační předpoklady

PS 003 - Kvalifikační předpoklady Systém certifikovaných stavebních dodavatelů Dokument: Kvalifikační předpoklady Datum 1.7.2006 15.9.2010 31.3.2012 Revize Označení 0706 0910 0312 PS 003 - Kvalifikační předpoklady Podmínkou pro získání

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Dodávka kryogenního skladovacího kontejneru ZADAVATEL: Fyziologický ústav AVČR, v.v.i. IČ: 67985823 Vídeňská 1083, 142 00 Praha - Krč 1. Předmět veřejné

Více

Výzva k podání nabídky Výběrové řízení

Výzva k podání nabídky Výběrové řízení Výzva k podání nabídky Výběrové řízení Obec Vacenovice si Vás dovoluje vyzvat k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Název zakázky: Název: Dotační management projektu Stavební úpravy

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.3.44/02.0013 Název projektu:

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.3.44/02.0013 Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ZADAVATEL: Armádní Servisní, příspěvková organizace Sídlem: Podbabská 1589/1, 160 00 Praha 6 - Dejvice Jednající: Ing. MBA Dagmar Kynclová, ředitelka IČ: 604 60 580 Veřejná zakázka: Zateplení obvodového

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu v souladu s ustanoveními 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení Identifikace zadavatele Úřední název zadavatele: Česká republika Drážní inspekce Sídlo/místo podnikání: Těšnov 1163/5, Praha - 11000, CZ IČ: 75009561 Spisová značka zadavatele: Osoba oprávněná jednat jménem

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K veřejné zakázce malého rozsahu ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1. Veřejná zakázka Malířské a lakýrnické práce ve FN Plzeň 2. Zadavatel Název a adresa: Fakultní nemocnice Plzeň E. Beneše 13, 305 99 Plzeň zastoupená

Více

a. vymezení obchodních podmínek veřejné zakázky ve vztahu k potřebám zadavatele,

a. vymezení obchodních podmínek veřejné zakázky ve vztahu k potřebám zadavatele, Doporučení MMR k postupu zadavatelů při zpracování odůvodnění účelnosti veřejné zakázky, při stanovení obchodních podmínek pro veřejné zakázky na stavební práce a při vymezení podrobností předmětu veřejné

Více

OBEC DOUBRA VlČKA tel.: 775987243 obec.doubravička@seznam.cz vyřizuje: Ladislav Gregor Tel:326394268,775987243 V Doubravičce 14.9..

OBEC DOUBRA VlČKA tel.: 775987243 obec.doubravička@seznam.cz vyřizuje: Ladislav Gregor Tel:326394268,775987243 V Doubravičce 14.9.. OBEC DOUBRA VlČKA tel.: 775987243 obec.doubravička@seznam.cz vyřizuje: Ladislav Gregor Tel:326394268,775987243 V Doubravičce 14.9..2015 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu zadanou

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Obec Brloh Sídlo: Brloh 23, 382 06 Brloh Zastoupena: Martinem Tomanem starostou obce Brloh IČ: 00245801 Zadavatel dle zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů,

Více

pokládka podlahy v budově Technických služeb, Topolská 660, http://www.mestocernosice.cz Renata.petelikova@mestocernosice.cz

pokládka podlahy v budově Technických služeb, Topolská 660, http://www.mestocernosice.cz Renata.petelikova@mestocernosice.cz Město Černošice Městský úřad Černošice odbor technických služeb Topolská 660 252 28 Černošice technicke@mestocernosice.cz VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU V souladu s ustanovením

Více

Obec Horní Smržov. Výzva k podání nabídky na základě zadávacího řízení na výběr dodavatele na dodávku - zakázka malého rozsahu na akci

Obec Horní Smržov. Výzva k podání nabídky na základě zadávacího řízení na výběr dodavatele na dodávku - zakázka malého rozsahu na akci Výzva k podání nabídky na základě zadávacího řízení na výběr dodavatele na dodávku - zakázka malého rozsahu na akci ZKVALITNĚNÍ NAKLÁDÁNÍ S ODPADY - HORNÍ SMRŽOV 1. Předmět zadávané zakázky Dovolujeme

Více

MĚSTO STRAKONICE odbor majetkový

MĚSTO STRAKONICE odbor majetkový MĚSTO STRAKONICE odbor majetkový Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST/033138/2016/MAJ/Bla Ing. Blahout / 383 700 325 1.7.2016 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Město Strakonice

Více

Č.j.: 100/2016 10.února 2016

Č.j.: 100/2016 10.února 2016 Č.j.: 100/2016 10.února 2016 Vyřizuje: Lucie Jedličková Věc: Výzva k podání nabídek na zakázku malého rozsahu s názvem Zajištění pravidelných úklidových prací v objektech Divadla Drak 1. Identifikační

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE. Zajištění správy a provozu sportovních a kulturních zařízení včetně veřejných WC ve správě MČ Praha 13

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE. Zajištění správy a provozu sportovních a kulturních zařízení včetně veřejných WC ve správě MČ Praha 13 Část 2 Zadávací dokumentace KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: Zajištění správy a provozu sportovních a kulturních zařízení včetně veřejných WC ve správě MČ Praha 13 evid. č. ISVZUS: 487661

Více

Město Jevíčko. předkládá výzvu více zájemcům na veřejnou zakázku malého rozsahu formou poptávkového řízení na akci:

Město Jevíčko. předkládá výzvu více zájemcům na veřejnou zakázku malého rozsahu formou poptávkového řízení na akci: Město Jevíčko předkládá výzvu více zájemcům na veřejnou zakázku malého rozsahu formou poptávkového řízení na akci: Zpracování projektové dokumentace na akci oprava vodovodu, kanalizace a komunikace na

Více

MEDICINÁLNÍ PLYNY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. k veřejné zakázce. zjednodušené podlimitní řízení. Vše k veřejným zakázkám

MEDICINÁLNÍ PLYNY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. k veřejné zakázce. zjednodušené podlimitní řízení. Vše k veřejným zakázkám Veřejná zakázka: Medicinální plyny Zadavatel: Nemocnice s poliklinikou Karviná - Ráj, příspěvková organizace Vše k veřejným zakázkám VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k veřejné zakázce MEDICINÁLNÍ

Více

Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČ: 70890692

Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČ: 70890692 Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČ: 70890692 Veřejná zakázka: Úvěrový rámec na předfinancování a spolufinancování projektů zadávaná v otevřeném řízení podle

Více

Zadávací dokumentace SLUŽBY ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ PROSTŘEDNICTVÍM MOBILNÍ SÍTĚ

Zadávací dokumentace SLUŽBY ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ PROSTŘEDNICTVÍM MOBILNÍ SÍTĚ Příloha č. 1 Oznámení o zahájení zadávacího řízení Zadávací dokumentace Název zakázky: SLUŽBY ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ PROSTŘEDNICTVÍM MOBILNÍ SÍTĚ 1. Doba a místo plnění veřejné zakázky: Termín zahájení:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADAVATEL: NÁRODNÍ ÚSTAV ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ V PRAZE Weilova 1271/6, 102 00 Praha 10 IČ: 00022179 Zastoupený: RNDr. Miroslav Procházka, CSc. Pověřená osoba pro organizační zajištění

Více

Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku. Dodávka výpočetní techniky

Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku. Dodávka výpočetní techniky Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku Dodávka výpočetní techniky Datum vyhlášení: 29.1.2015 1 ZÁKLADNÍ INFORMACE 1.1 Zadavatel Instituce: Střední škola a Mateřská škola,

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Nadlimitní veřejná zakázka na služby vyhlášená v podobě otevřeného řízení Název veřejné zakázky: Licencovaná výroba a dodávka tepla a páry v nemocnici Bohumín KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Kvalifikační dokumentace

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (dle Závazných postupů pro zadávání zakázek spolufinancovaných ze zdrojů EU, nespadajících pod aplikaci zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v programovém období 2007-2013)

Více

Zadávací dokumentace veřejné zakázky

Zadávací dokumentace veřejné zakázky Zadávací dokumentace veřejné zakázky Nákup učebnic a odborných knih v rámci projektu Škola hrou názorné a zábavné vyučování, registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/21.0164 1. Identifikační údaje o zadavateli,

Více

Zakázky malého rozsahu

Zakázky malého rozsahu Zakázky malého rozsahu Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu obce Březina Účinnost od 1. 1. 2013 Vypracoval: Mixa Josef Marie Mikešová Schváleno zastupitelstvem obce dne 7. 11. 2012 Smyslem

Více

Číslo veřejné zakázky: C153143 Název programu:

Číslo veřejné zakázky: C153143 Název programu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Obnova chodníků sídliště K. Čapka Jevíčko. Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace. Vše k veřejným zakázkám

Obnova chodníků sídliště K. Čapka Jevíčko. Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace. Vše k veřejným zakázkám Veřejná zakázka: Obnova chodníků sídliště K. Čapka Jevíčko Zadavatel: Město Jevíčko T E N D E R P A R T N E R S Vše k veřejným zakázkám Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace k veřejné zakázce

Více

Stezka pro cyklisty a pěší Týnec nad Labem Bambousek

Stezka pro cyklisty a pěší Týnec nad Labem Bambousek VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE (dále jen Výzva ) Město Týnec nad Labem (dále jen zadavatel ) Vás vyzývá v souladu s ustanovením 18 odst. 5 zákona č. 137/2006

Více

Příloha C - Účtování a placení

Příloha C - Účtování a placení Příloha C - Účtování a placení 2 Obsah 1 Úvod... 3 2 Postup vyúčtování a platební podmínky... 3 3 Ručení... 4 3 1 Úvod 1.1. Tato Příloha popisuje shromažďování údajů, postup vyúčtování a placení cen za

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu. dodávky

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu. dodávky KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Odbor veřejných zakázek Č.J.: KRPA-124966-3/ČJ-2014-0000VZ-V Počet listů: 5 Přílohy: 2/2 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Název zakázky:

Více

8. Lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni: Lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni, činí 30 dnů a tato lhůta začíná běžet

8. Lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni: Lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni, činí 30 dnů a tato lhůta začíná běžet Č.j. Vyřizuje /telefon Datum Malý /24245614 29.5.2008 Věc: Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku k podání nabídky Ve smyslu Pravidel pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách hl.m.prahy a podle zákona

Více

ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Břeclav lllllllilllli ; S00RP00HWQ1W Sp.zn.: MUBR-S 81704/2013 /2013 Vyřizuje: Ing. Běhůnek Josef tel.: 519 311 235 mobil 731 428 232 e-mail: josef.behunek@breclav.eu ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Rekonstrukce laboratoří včetně stavebních prací, instalace a dodání laboratorního nábytku ZADAVATEL: Fyziologický ústav AVČR, v.v.i. IČ: 67985823 Vídeňská

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Úřad práce České republiky IČO: 72496991 Sídlo/místo podnikání:

Více

č.j.: HSOS - 11611-6/2015

č.j.: HSOS - 11611-6/2015 č.j.: HSOS - 11611-6/2015 ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY podle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) a vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech

Více

Obec Újezd u Sezemic, Újezd u Sezemic 30, 533 04 Sezemice. ;Výzva k podání nabídky veřejné zakázky na stavební práce

Obec Újezd u Sezemic, Újezd u Sezemic 30, 533 04 Sezemice. ;Výzva k podání nabídky veřejné zakázky na stavební práce ;Výzva k podání nabídky veřejné zakázky na stavební práce Zadavatel: Obec Újezd u Sezemic Vás tímto vyzývá k podání nabídky na provedení stavebních prací veřejné zakázky Oprava objektu bývalého obecního

Více

6/Úprava trávníku za obrubníky dosypáním ornice bez osetí..260 mb

6/Úprava trávníku za obrubníky dosypáním ornice bez osetí..260 mb Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf vyzývá zájemce o veřejnou zakázku malého rozsahu: Oprava zpevněných ploch v areálu mateřské školy Křižíkova 2757 Varnsdorf 1. Veřejný zadavatel: Úřední

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 044 Výzva k podání nabídek Název programu: Registrační číslo projektu Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.00/44.0008 Název projektu: Podpora přírodovědného a

Více

ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU VNITŘNÍ SMĚRNICE MĚSTA č. 27/2015 ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Město Holice, (dále jen zadavatel), se sídlem Holubova 1, 534 14 Holice, IČ 00273571, zastoupené starostou města Mgr. Ladislavem

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY S NÁZVEM Tisk knihy Umění filmu Zadávací dokumentace veřejné zakázky obsahuje: a) Požadavky a podmínky pro zpracování nabídky b) Obchodní podmínky c) Technické podmínky

Více

Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy

Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy Veřejnoprávní smlouva č. 1/2015 o poskytnutí dotace dle zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů Na základě usnesení zastupitelstva obce Čáslavsko

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE ve smyslu ust. 50 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Forenzní audit projektu Celková přestavba

Více

Výzva. k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Pojištění majetku Města Černošice a jím zřízených příspěvkových organizací.

Výzva. k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Pojištění majetku Města Černošice a jím zřízených příspěvkových organizací. Černošice dne 18. října 2011 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Pojištění majetku Města Černošice a jím zřízených příspěvkových organizací. Město Černošice vyhlašuje veřejnou

Více

VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel: STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, MĚSTSKÁ ČÁST BRNO VINOHRADY VELKOPAVLOVICKÁ 25, 628 00 BRNO, IČO:44992785-19 VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k zakázce malého rozsahu na služby Zpracování průkazu energetické

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA DODÁVKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA DODÁVKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA DODÁVKY Pořízení samosběrného vozu pro Město Klimkovice zadávaná ve zjednodušeném podlimitním řízení dle ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. JAMU - Kontrabas pro katedru jazzové interpretace" ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. JAMU - Kontrabas pro katedru jazzové interpretace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Beethovenova 650/2, 662 15 Brno IČO: 62156462, DIČ: CZ 62156462, bankovní spojení KB Brno č. účtu 27-0493900217/0100 Veřejná vysoká škola zřízená zákonem 111/98 Sb. ve znění pozdějších změn Výzva k podání

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Ministerstvo zahraničních věcí IČO: 45769851 Sídlo/místo podnikání: Loretánské náměstí

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Příloha č. 2 ZD Kvalifikační dokumentace KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku Analýzy z oblasti sociálně-právní ochrany dětí zadávanou v otevřeném nadlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

855/2015 20. října 2015

855/2015 20. října 2015 Č.j. Datum: 855/2015 20. října 2015 Věc: Výzva k podání nabídky více zájemců k účasti na zadávacím řízení na zpracování projektové dokumentace na zakázku malého rozsahu podle 12 odstavec 3 a 18 odstavce

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen OZ )

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen OZ ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen OZ ) I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo:

Více

ČÁST I. IDENTIFIKACE ŽADATELE: Vyplňte, popř. proškrtněte

ČÁST I. IDENTIFIKACE ŽADATELE: Vyplňte, popř. proškrtněte Žádost o dofinancování sociální služby pro r. 2016 v rámci Podmínek dotačního Programu na podporu poskytování sociálních služeb a způsobu rozdělení a čerpání dotace z kapitoly 313 MPSV státního rozpočtu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU Číslo jednací zadavatele: OOP/10051/6-2010 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení podle ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ČESKÁ INSPEKCE ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ IČO: 41693205 Sídlo/místo podnikání: Na břehu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na služby zadanou dle Pravidel České republiky Ministerstva zemědělství, č.j. 144690/2012-MZE-15131 pro poskytování a čerpání

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) pro podlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona Název

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu. Č.j.: PPR-15213-7/ČJ-2012-990663. Stavební práce. Česká republika Ministerstvo vnitra

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu. Č.j.: PPR-15213-7/ČJ-2012-990663. Stavební práce. Česká republika Ministerstvo vnitra VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Číslo zakázky Název zakázky: Předmět zakázky Č.j.: PPR-15213-7/ČJ-2012-990663 Hradec Králové, Balbínova 337/2 úpravy dvora parkovací plocha Stavební

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Vězeňská služba České republiky IČO: 00212423 Sídlo/místo podnikání: Soudní 1672/1a

Více

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu. na dodání služby: Příprava periodického šetření o kvalitě procesu hodnocení

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu. na dodání služby: Příprava periodického šetření o kvalitě procesu hodnocení Česká republika - Ministerstvo vnitra České republiky zastoupená PhDr. Robertem Ledvinkou vrchním ředitelem sekce veřejné správy náměstí Hrdinů 3, 140 21 Praha 4 DIČ: CZ 00007064 IČ: 00007064 Výzva k podání

Více

Udržovací práce odvodnění a drenáž Provozního domu ve Slaníku.

Udržovací práce odvodnění a drenáž Provozního domu ve Slaníku. Obec Slaník, Slaník č. 55, Strakonice 386 01 tel. 383 326 768, e-mail: ou@obec-slanik.cz VÝZVA k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce Udržovací práce odvodnění a drenáž Provozního domu ve Slaníku.

Více

OBEC ZAKŘANY. Směrnice. O zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Čl. 1

OBEC ZAKŘANY. Směrnice. O zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Čl. 1 OBEC ZAKŘANY Směrnice O zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Čl. 1 Předmět úpravy a působnost 1.1. Tato směrnice je vnitřním předpisem obce Zakřany jakožto veřejného zadavatele, a upravuje postup

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace 1/7 Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce Udržovací práce objektu sokolovny v Opatově Elektroinstalace a vzduchotechnika Toto výběrové řízení je mimo režim zákonem č.

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Vězeňská služba České republiky IČO: 00212423 Sídlo/místo podnikání: Soudní 1672/1a

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek 100/2013 Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/44.0008

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Vězeňská služba České republiky IČO: 00212423 Sídlo/místo podnikání: Soudní 1672/1a

Více

Vnitřní směrnice č. 6 / 2015

Vnitřní směrnice č. 6 / 2015 Vnitřní směrnice č. 6 / 2015 k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obce Mšecké Žehrovice Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 6 zákona Č.

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Město Beroun, Husovo nám. 68, 266 43 Beroun Centrum, IČ 00233129 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Nákup výpočetní techniky 1 Zadávací podmínky Zadavatel tímto stanovuje podmínky průběhu a vyhodnocení veřejné

Více

zpracovaná dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

zpracovaná dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE zpracovaná dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky Okrouhlá,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Preambule pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce v rámci projektu Centrum volnočasových aktivit Jsme na jedné lodi Frýdlant nad Ostravicí

Více

Druh zadávacího řízení: Zjednodušené podlimitní řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění.

Druh zadávacího řízení: Zjednodušené podlimitní řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění. Zadávací dokumentace pro zpracování nabídky na akci REKONSTRUKCE CHODNÍKŮ V ULICI PRAŽSKÁ V CHLUMCI NAD CIDLINOU za podmínek 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění Druh zadávacího

Více

Stavební úpravy Městského fotbalového stadionu v Ústí nad Labem

Stavební úpravy Městského fotbalového stadionu v Ústí nad Labem Textová část zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku Stavební úpravy Městského fotbalového stadionu v Ústí nad Labem Nadlimitní veřejná zakázka na stavební práce zadávaná v otevřeném řízení s využitím

Více

SOTES Sokolov spol. s r. o.

SOTES Sokolov spol. s r. o. SOTES Sokolov spol. s r. o. Zadávací dokumentace, výzva k podání nabídek Veřejná zakázka malého rozsahu Název veřejné zakázky: Tandemový vibrační válec I. Identifikační údaje Obchodní jméno: SOTES Sokolov,

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení Identifikace zadavatele Úřední název zadavatele: Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Sídlo/místo podnikání: Weilova 1271/6,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Rekonstrukce malorážkové střelnice

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Rekonstrukce malorážkové střelnice Vyšší policejní škola a Střední policejní škola Ministerstva vnitra v Holešově Zlínská 991, 769 01 Holešov, tel: 573 324 111, fax: 573 324 601, e-mail: sekret@spshol.cz Textová část Č.j: VPŠH-582-5/2016-EU

Více

MĚSTO KRÁLŮV DVŮR VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY MALÉHO ROZSAHU

MĚSTO KRÁLŮV DVŮR VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY MALÉHO ROZSAHU MĚSTO KRÁLŮV DVŮR VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY MALÉHO ROZSAHU V souladu s ustanovením 18, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. není tato veřejná zakázka malého rozsahu zadávána podle zákona o veřejných zakázkách

Více

Popis předmětu zakázky 9324E

Popis předmětu zakázky 9324E 9324E Technický dozor investora zhotovení a vybavení staveb objektů bezpečnosti mezinárodního veřejného letiště Brno Tuřany a dodávky technologií mezinárodního veřejného letiště Brno Tuřany III Registrační

Více

PŘÍLOHA 6 ÚČTOVÁNÍ A PLACENÍ

PŘÍLOHA 6 ÚČTOVÁNÍ A PLACENÍ PŘÍLOHA 6 ÚČTOVÁNÍ A PLACENÍ Obsah 1 Úvod... 3 2 Postup vyúčtování... 3 3 Placení... 4 4 Ručení... 5 1 Úvod 1.1. Tato Příloha popisuje shromažďování údajů, postup vyúčtování a placení cen za služby elektronických

Více

Praní a chemické čištění prádla

Praní a chemické čištění prádla Policejní akademie České republiky v Praze Lhotecká 559/7, 143 01 Praha 4, tel. 974 828 059, fax. 974 827 263, e-mail : pracoviště.vz@polac.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadávací dokumentace strana 1 (celkem

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje IČO: 75151502

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Státní pozemkový úřad IČO: 01312774 Sídlo/místo podnikání: Husinecká 1024/11a 13000

Více

Směrnice č. 1/2014, k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Směrnice č. 1/2014, k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu OBEC JENEČ Lidická 82 252 61 JENEČ Směrnice č. 1/2014, k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona

Více

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané v souladu s ust. 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Rekvalifikační kurzy pro Úřad práce ČR krajskou pobočku v Liberci VI.

Rekvalifikační kurzy pro Úřad práce ČR krajskou pobočku v Liberci VI. Odůvodnění veřejné zakázky dle ustanovení 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Rekvalifikační kurzy pro Úřad práce ČR krajskou pobočku v Liberci

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k zakázce s názvem: Vzdělávání zaměstnanců blue.point Solutions v oblasti ITC dovedností Identifikační údaje Zadavatel (název subjektu): blue.point Solutions spol. s r.o. IČ: 25457781

Více

Zadávací dokumentace pro zakázku na stavební práce. Brno židovské zpřístupnění nemovitého odkazu, doplnění infrastruktury

Zadávací dokumentace pro zakázku na stavební práce. Brno židovské zpřístupnění nemovitého odkazu, doplnění infrastruktury Zadávací dokumentace pro zakázku na stavební práce Název zakázky Brno židovské zpřístupnění nemovitého odkazu, doplnění infrastruktury Zadavatel Židovská Brno, tř. Kpt. Jaroše 1922/3 602 00 IČ: 494 65

Více

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Hejtman Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Hejtman Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno JIHOMORAVSKÝ KRAJ Hejtman Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 113475/2013 Sp. zn.: S-JMK 103632/2013 OINV Vyřizuje: Mgr. Yveta Rumlová Telefon: 541 651

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. 1. Vymezení předmětu veřejné zakázky

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. 1. Vymezení předmětu veřejné zakázky Č.j. 1803/2016-ÚVN V Praze dne: 24.2.2016 Výtisk číslo: 1 Počet listů: 7 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná dle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SO 08 - dodávka a instalace AV techniky 2 Pro zpracování nabídky k veřejné zakázce na dodávky zadané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

1 Tento projekt je financován z ESF prostřednictvím OP LZZ a ze státního rozpočtu ČR

1 Tento projekt je financován z ESF prostřednictvím OP LZZ a ze státního rozpočtu ČR Zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

V zadávací dokumentaci jsou dále uvedeny požadavky na způsobilost dodavatele pro plnění veřejné zakázky (kvalifikace) a ostatní podmínky.

V zadávací dokumentaci jsou dále uvedeny požadavky na způsobilost dodavatele pro plnění veřejné zakázky (kvalifikace) a ostatní podmínky. Masarykova univerzita, Filozofická fakulta Arna Nováka 1/1 602 00 Brno DORUČENO ELEKTRONICKY V Brně Vážená paní, vážený pane, Filozofická fakulta Masarykovy univerzity se sídlem Arna Nováka 1/1, 602 00

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu s názvem: Grafika a programování interaktivních softwarových her Zadavatel: CEET s.r.o. Ruprechtická 749/117 460 14 Liberec 14 IČ 27279987 DIČ CZ27279987

Více

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Domov důchodců Jablonecké Paseky příspěvková organizace Vítězslava Nezvala 87/14 466 02 Jablonec nad Nisou IČ: 712 200 11 POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝMĚNA DŘEVĚNÝCH OKEN ZA PLASTOVÁ

Více