Advent a vánoční svátky v Krkonoších

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Advent a vánoční svátky v Krkonoších"

Transkript

1 Advent a vánoční svátky v Krkonoších Adventní podvečery v tržnici řemesel , , , Jilemnice Tvořivé dílničky v Jilemnickém pivovaru. Tvořit budeme tisk na textilní figurky s vánočním motivem, šperky z korálků, zdobení vánočních perníků Vždy v pátek vždy od 16:00 do 19:00. Vánoční trhy na Kuksu , Hospital Kuks Tradiční trhy na Kuksu se konají o dvou listopadových víkendech. Více informací: 8. český řemeslný trh pod obry Hostinné Do Hostinného se sjedou řemeslníci z měst, obcí a vísek z celých Čech i Moravy. Více informací:infocentrum@muhostinne.cz O nejlepší vánočku pod Rýchorami Žacléř Od 14 hodin v Kulturním klubu Žacléř. Program: ochutnávka vánoček - hodnocení diváků a poroty, ukázka pletení vánočky, malý vánoční trh, divácká tombola, dětská soutěž. Více informací:muzeum@zacler.cz Rozsvícení vánočního stromu Vysoké Vysoké nad Jizerou Vánoční koledy, Krakonošova nadílka, prodej vánočního sortimentu. Více informací: Vítání Krakonoše Jilemnice Děti přivítají Krakonoše a jeho družinu v Jilemnici. Akce se koná před Krkonošským muzeem. Zpívají se koledy, recitují básničky, plní úkoly. Děti přinesou dobroty pro lesní zvířátka, ty se předávají Mysliveckému sdružení Les. Mikulášská besídka Lánov Tradiční mikulášská besídka - scénky, pohádky, tanečky, písničky v podání mladých hasičů Horní Lánov. Více informací: sdhhornilanov@seznam.cz Výběr z díla Marie Fischerové Kvěchové Jilemnice Vernisáž výstavy Kralické betlémy Jilemnice Na advent a vánoční období připravuje Krkonošské muzeum Jilemnice výstavu králických betlémů, obsáhlý výběr z díla slavné výtvarnice Marie Fischerové Kvěchové, obě výstavy zahájíme v 17 h. společnou vernisáží. Výstavy poběží paralelně v jednotlivých výstavních prostorách našeho muzea. Více informací:

2 Rozsvěcení vánočního stromku ve Vrchlabí Vrchlabí První adventní neděli, tedy 1. prosince, začne v 17 hod. na náměstí TGM půlhodinový vánoční program, který bude ukončen rozsvícením vánočního stromku. Příznivci pohodové a poklidné vánoční atmosféry nechť si s sebou přinesou zvonečky a prskavky. Stromeček se na čas adventní rozsvítí přesně v 17:30! Více informací: Společné rozsvícení Vánočního stromu Černý Důl Společné rozsvícení Vánočního stromu za doprovodu vánočních koled na náměstí v Černém Dole. Více informací: Mikulášská nadílka s Divadlem Pohádka Jilemnice Více informací: Rozsvícení vánočního stromu na Příchovicích Příchovice Více informací: ic@jizerkyprovas.cz Rozsvícení vánočního stromu Harrachov Harrachov Rozsvícení vánočního stromu spojené se zpíváním vánočních koled, ochutnávkou cukroví a jiných dobrot, které pro návštěvníky přichystají krom jiného i členové harrachovského sboru dobrovolných hasičů. Začátek v 16 hodin. Více informací na Rozsvěcení a požehnání vánočního stromu Jilemnice Před samotným rozsvěcením vánočního stromu proběhne jeho požehnání. Připraven bude doprovodný program. Zpěv koled, živý betlém a další. Začátek v 17 hodin. Vánoční strom Trutnov A už skutečně začínají Vánoce s Ježíškovou poštou, koledami a vším, co k tomuto času patří. První adventní neděle příjemné a pohodové odpoledne. A především - poprvé se na Krakonošově náměstí rozsvítí velký vánoční strom. Příjezd Mikuláše na jilemnické náměstí Jilemnice Mikuláš se svým doprovodem přijede na Masarykovo náměstí ve čtvrtek v 16:00 hod. Těšit se můžete na živou hudbu a občerstvení. Mikulášská zábava pro děti Dolní Lánov Zábava pro děti s Mikulášem, čertem a andělem. Více informací: Rozsvěcení vánočního stromu Žacléř Žacléř Zazpívají Vám děti z mateřských škol, základní a umělecké školy. Připraveno pro vás bude občerstvení a také doprovodný program: prodej svící a vánočních ozdob, výtvarná dílna, výroba vánočních ozdob. Více informací: muzeum@zacler.cz

3 Vánoční trhy Rokytnice nad Jizerou Tradiční Vánoční trhy se konají v první polovině měsíce prosince na Dolním náměstí, a pokud tomu sněhové podmínky dovolí, většinou bývají spojeny se zahájením lyžařské sezóny. Rozsvícení vánočního stromu na náměstí, vůně svařeného vína, stánky s tematickým vánočním zbožím a koledy vytváří neopakovatelnou vánoční atmosféru. Vánoční trhy bývají zakončeny slavnostním ohňostrojem. Více informací: infocentrum@mesto-rokytnice.cz Malý vánoční jarmark Vrchlabí Přijďte načerpat vánoční atmosféru do muzea. Několik šikovných řemeslníků keramiků z Čech i Polska Vám předvede svůj um. Jejich výrobky si budete moci zakoupit. Vánoční jarmark ve Vrchlabí Vrchlabí Tradiční jarmark proběhne v sobotu 7. prosince na náměstí TGM. Vánoční stánkový prodej, tradiční sejkory, medovina, chlebovník, možná i kyselo Pro děti bude připraven betlém a tvořivé "rukavičkové" dílny. Více informací: Mikulášské setkání Janské Lázně Tradiční vystoupení dětí mateřské a základní školy, Mikulášská nadílka, pohádka pro děti. Více informací: Mějme dárky od Bosorky Vrchlabí Výtvarná dílna pro dospělé a děti zaměřená na výrobu šperků, triček, malování hrnečků, výrobu svíček a jiné. VII. Andělská projížďka Jilemnice Již po sedmé bude vypraven speciální parní vlak na Andělskou. Ve vlaku se můžete těšit na Mikulášskou nadílku a program Čertovské kapely. Jízdní řád bude zveřejněn v průběhu listopadu, vlak bude jezdit na trase Martinice v Krkonoších Rokytnice nad Jizerou. Adventní koncert Cum decore Jilemnice V sobotu dne 7. prosince se v Erbovním sále uskuteční adventní koncert významného libereckého souboru Cum decore. Začátek v 19 hodin, vstupné dobrovolné. Staročeské Vánoce v muzeu v Domě pod jasanem Trutnov Voletiny Magickou atmosféru vánočního tvoření doplní koledy a tradiční pohoštění. A vlastnoručně vyrobený dárek či ozdoba rozhodně potěší každého. Více informací: Trutnovský advent listopad - prosinec 2013 Trutnov Festival duchovní hudby.

4 Vánoční koncert Věry Martinové Jilemnice Věra Martinová představí nové vánoční album "Foukneme do svící". Jedná se o mozaiku různorodých písní a až na jednu jsou všechny v češtině. Výběr sahá od barokní klasiky Adama Michny z Otradovic a lidových vánočních písní z celého světa přes vánoční evergreeny až k soudobým písním českým. K Vánocům česká píseň nutně patří, a proto jsou i klasické vánoční hity až na jednu výjimku s českými texty. Malé adventní trhy , Trutnov Kde se tradice stýká s dneškem - klasické rukodělné výrobky nakoupíte v supermoderní budově. Každý den jiná nabídka. Předvánoční odpoledne v muzeu 12. nebo , Trutnov Seznámení s původem tradic nejenom těch k snědku. Více informací: Vánoční jarmark Jilemnice Trhy mají v Jilemnici tradici trvající přes 500 let. Namísto někdejších "frejunků", tedy zábavy a tance, organizuje dnes Společenský dům JILM bohatý celodenní kulturní program. V průběhu jilemnických jarmarků můžete také ochutnat místní speciality, jako jsou sejkory, medovina, a další. Více informací: Adventní koncert v kostele sv. Václava Harrachov V podání smíšeného pěveckého sboru Camponotus z Jilemnice pod vedením paní Lenky Krausové uslyšíte ty nejkrásnější vánoční koledy, které vás jistě po předvánočním shonu naladí do příjemné sváteční atmosféry. Vstup zdarma, začátek v 16 hodin. Více informací: Výstava plánů Metelkova mechanického betléma, kladení věnců Jilemnice Dne 17. prosince si připomeneme 100. výročí od dokončení slavného Metelkova mechanického betlému, jednoho z nejlepších pohyblivých betlémů v Evropě. Součástí oslav bude dne výstavka jen z malé části dochovaných plánů a rozšířené komentáře k betlému. V 15 hodin položíme kytice na Metelkův hrob na jilemnickém hřbitově (17. prosinec je výročním dnem Metelkova úmrtí.). Vánoční hra Vrchlabí Chcete společně s dětmi prožít sváteční atmosféru se zpíváním vánoční koled? Přijďte v 16 hodin do vstupní haly vrchlabského zámku. Více informací: ddm.pelisek@tiscali.cz Vánoční pobejtek Horní Maršov Vánoční setkání pro veřejnost, malé řemeslné dílny pro malé i velké s doprovodným programem (divadlo, hudba, zpěv, občerstvení, prodej drobných dárkových předmětů.). Více informací:

5 Zpívání u vánočního stromu Dolní Lánov Zpívání vánočních koled a teplé tekuté občerstvení. Více informací: tomicek.miloslav.@seznam.cz Zpívání u Vánočního stromu Lánov 5. ročník zpívání koled u vánočního stromu se skupinou NAVÁHUTĚ, občerstvení a jarmárek, malé dárečky pro všechny, kteří přijdou. Začátek v 18:30 hodin. Více informací: Vánoční ZOO Přijďte si odpočinout na tradiční Vánoční zoo, kde uvidíte, jak žijí v zimě africká zvířata a oko potěší slavnostně vyzdobená a nasvícená zoo. S horkým nápojem v rukou se pak můžete toulat až do večera po Africe. Od do otevřeno od 9 do 19 hodin, a otevřeno od 9 do 16 hodin. Více informací: info@zoodvurkralove.cz Zpívání u Vánočního stromu Dolní Dvůr 5. ročník zpívání koled u vánočního stromu se skupinou NAVÁHUTĚ, občerstvení a jarmárek, malé dárečky pro všechny, kteří přijdou. Více informací: Koncert orchestru Waldorfské školy Semily Rokytnice nad Jizerou Vánoční koncert v kostele sv. Michaela. Více informací: Tradiční Vánoční koncert Harrachov V podání sopranistky Jany Štěrbové zazní hudba starých mistrů a koledy z celého světa, jež navodí tu správnou vánoční atmosféru nadcházejícího Štědrého dne. Vstupenky v prodeji měsíc předem v Infocentru MÚ Harrachov a jednu hodinu před začátkem koncertu ve vstupním prostoru kostela. 10 % z výtěžku ze vstupného bude věnováno kostelu. Začátek v 18 hodin. Více informací: Vánoční stan Černý Důl Vánoční koledy, taneční zábava, koncerty, dětské odpoledne, Silvestrovská diskotéka. Více informací: Vánoční turnaj v sálové kopané Lánov 22. ročník turnaje v sálové kopané. Více informací: Zvířátkové Vánoce Vrchlabí Program pro lidi a hendikepovaná zvířata. Štěpánský koncert Vrchlabí Tradiční komorní koncert v klášterním kostele sv. Augustina. Na Štěpána na Štěpánku Rozhledna Štěpánka Hvězdicový pochod s cílem na Turnovské chatě od 11,00 do 14,00 hodin. Účastníci obdrží pamětní list diplom. Více informací: KČT Benešov u Semil

6 Vánoční hra Jilemnice Společenství mládeže Vavřineček si Vás dovoluje pozvat na pátý ročník vánoční hry, která se uskuteční na svátek sv. Štěpána od 15 hodin v jilemnickém kostele. Před samotnou hrou si budete moct vyslechnout koledy v podání dětského sboru. Více informací: Živý Betlém Hotel Pod Zvičinou Živý Betlém v kapličce u hotelu pod Zvičinou, vždy od 13 do 14:30 hod. Více informací: Vánoční koncert v kostele sv. Víta na Příchovicích Příchovice Vánoční koncert v kostele sv. Víta na Příchovicích, hraje Kapela Příchovice, pořádá Centrum Křižovatka Příchovice. Více informací: ic@jizerkyprovas.cz Vánoční koncert v kostele sv. Vavřince - Musica Bohemica Praha Jilemnice Srdečně Vás zveme na tradiční vánoční koncert v kostele sv. Vavřince. Při tomto koncertu se zaposloucháme do nádherných vánočních písní v provedení pražského pěveckého sboru Musica Bohemica. Začátek v 18 hodin. Silvestrovský ohňostroj Trutnov Barevné rozloučení se starým rokem se uskuteční ve 23:45 hod. Novoroční výstup na Štěpánku Kořenov - Příchovice Více informací: Příjemné prožití adventu, veselé a pohodové Vánoce a do nového roku mnoho zdraví, štěstí a úspěchů Vám přeje kolektiv Regionálního turistického informačního centra Krkonoše! RTIC Krkonoše Krkonošská Vrchlabí info@krkonose.eu Vánoční koncert Camponotus Jilemnice Smíšený pěvecký sbor Camponotus pořádá již tradiční vánoční koncert v prostorách budovy bývalého pivovaru. Silvestrovský přípitek Skiák Jilemnice Silvestrovský přípitek Skiáků v 15:00 hodin na Hraběnce. Koná se za každého počasí. Více informací:

1 ) VÁNOČNÍ TRHY 2 ) FOTOGRAFIE JIŘÍHO HAVLA

1 ) VÁNOČNÍ TRHY 2 ) FOTOGRAFIE JIŘÍHO HAVLA 1 ) VÁNOČNÍ TRHY Místo konání: Rokytnice nad Jizerou, Dolní náměstí Více informací: Město Rokytnice n/j, tel. 481 522 001, info@mesto-rokytnice.cz Přijďte nakoupit dárečky pro své blízké, vánoční ozdoby,

Více

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Leden sobota 9. 1. 2016 = Volejbalový turnaj (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel obec Velké Losiny a restaurace AZ) pátek 15. 1. 2016 = 2. Velkolosinský

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz DÍLNA INSPIRACE

Více

Zpravodaj obce Dolní Rychnov

Zpravodaj obce Dolní Rychnov Rychnováček Zpravodaj obce Dolní Rychnov ÚVODNÍ SLOVO Vážení spoluobčané, dostává se Vám po delší době do rukou opět zpravodaj Obce Dolní Rychnov - Rychnováček. V tomto zpravodaji Vám budou představeny

Více

Obecní úřad Benešov u Semil kontakty

Obecní úřad Benešov u Semil kontakty Obecní úřad Benešov u Semil kontakty Starosta: tel./fax 481 62 27 93, 724 180 025 Účetní: tel. 481 62 48 91 E-mail: obec.benesov@iol.cz Stránky: www.benesovusemil.cz Vážení diváci Vítáme Vás při sledování

Více

Celoroční plán akcí 2015/2016

Celoroční plán akcí 2015/2016 Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem, p. o. Stará Rudná 121, 793 35 Rudná pod Pradědem IČO 731 84 934, Telefon 733 220 495 E-mail: zs.rudna@seznam.cz, www.skola.rudnapodpradedem.cz 1. pololetí

Více

Plán akcí na P R O S I N E C 2012

Plán akcí na P R O S I N E C 2012 Plán akcí na P R O S I N E C 2012 VELKÉ OPATOVICE: 1.12. Vánoční prodej u mapy na výstavě si můžete prohlédnout a zakoupit vazby s vánoční tématikou od pí Pavlíkové z Vanovic a p. Chlupa z Borotína, pí

Více

Program kulturních a společenských akcí na státním hradě Karlštejně a v podhradí Karlštejna v roce 2013

Program kulturních a společenských akcí na státním hradě Karlštejně a v podhradí Karlštejna v roce 2013 Program kulturních a společenských akcí na státním hradě Karlštejně a v podhradí Karlštejna v roce 2013 12. ledna 2013 od 19,00 hodin Novoroční koncert hudební skupiny Nová Sekce a jejich hostů v divadelním

Více

10.30 Ministerstvo pro místní rozvoj - kulatý stůl k problematice Česko jede"

10.30 Ministerstvo pro místní rozvoj - kulatý stůl k problematice Česko jede DOPROVODNÝ PROGRAM PRO ODBORNÍKY VELKÝ SÁL Levé křídlo Průmyslového paláce 12.00 Aktuální vývoj prodejního software pro CK a CA 11.00 Právní aspekty prezentací na internetu MALÝ SÁL č. 1 Pravé křídlo Průmyslového

Více

Aktivity Komunitní školy na ZŠ a MŠ Lingua Universal s.r.o., Sovova 2 Litoměřice

Aktivity Komunitní školy na ZŠ a MŠ Lingua Universal s.r.o., Sovova 2 Litoměřice Aktivity Komunitní školy na ZŠ a MŠ Lingua Universal s.r.o., Sovova 2 Litoměřice Čarodějnice na ZŠ a MŠ Lingua Universal Ve středu 30. dubna jsme pro děti základní a mateřské školy připravili,,slet čarodějnic.

Více

Zprávičky z naší školičky

Zprávičky z naší školičky Zprávičky z naší školičky LEDEN 2016 V lednu oslaví narozeniny tyto děti: Třída Včeliček: Třída Berušek: Štěpán Kubalík ( Štěpánek) Narozeniny neslaví nikdo. Antonín Jahoda ( Toníček ) Zuzana Rešlová (

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LEDEN 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Fotbalový oddíl FC

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVEN 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Diaklub Slavičín

Více

Program školního roku 2016 2017

Program školního roku 2016 2017 Základní škola a mateřská škola, Praskačka, Praskačka 60, 503 33 Praskačka tel.: 495 588 126 zspraskacka@seznam.cz www.zspraskacka.cz Program školního roku 2016 2017 SOUTĚŽE A PROGRAMY : Program MŠMT:

Více

Týden 23. 11. - 29. 11. 2013

Týden 23. 11. - 29. 11. 2013 správný cíl Vaší cesty Týden 23. 11. - 29. 11. 2013 Galerie moderního umění v Hradci Králové se rozsahem a kvalitou svých uměleckých sbírek řadí mezi nejvýznamnější galerie v České republice. Proto si

Více

Seiffen Olbernhau Neuhausen - Deutschkatharinenberg

Seiffen Olbernhau Neuhausen - Deutschkatharinenberg Lesná Jirkov Chomutov Nová Ves v Horách Hora Svaté Kateřiny Litvínov - Meziboří Seiffen Olbernhau Neuhausen - Deutschkatharinenberg 1 25. 11. 2015 Olbernhau Muzeum Olbernhau Vernisáž vánoční výstavy Archa

Více

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 4. srpna 2011

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 4. srpna 2011 17. ročník srpen 2011 Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 4. srpna 2011 Usnesením č. 39/2011 zastupitelé schválili prodat část obecního pozemku v k. ú. Zahrádky p.č. 770/1 o výměře 28 m 2 za cenu

Více

Výstava OTCOVÉ MĚSTA JABLONCE IX. Učitelé a jejich práce školní a mimoškolní. Galerie Belveder, do 4. ledna 2013

Výstava OTCOVÉ MĚSTA JABLONCE IX. Učitelé a jejich práce školní a mimoškolní. Galerie Belveder, do 4. ledna 2013 FOTODOKUMENTACE ČINNOSTI VÝSTAVNÍ ČINNOST Výstava OTCOVÉ MĚSTA JABLONCE IX. Učitelé a jejich práce školní a mimoškolní. Galerie Belveder, do 4. ledna 2013 Výstava VÁNOCE NA KLOPĚ. Brože, jehlice a špendlíky

Více

akce 2015 Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz

akce 2015 Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz akce 2015 Program akcí města ChomutovA www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz leden únor březen duben LEDEN 3.1. 17.00 TŘÍKRÁLOVÝ KONCERT HAPPY SMILE Rytířský sál radnice, happy-smile.wz.cz 4.1. 11.00

Více

Newsletter Základní školy německo-českého porozumění

Newsletter Základní školy německo-českého porozumění Newsletter Základní školy německo-českého porozumění 9/2015 Vážení rodiče, v dnešním newsletteru najdete krásné fotky z červnového divadelního představení v divadle Minor Emil und die Detektive, důležité

Více

Vánoční akce v Podkrkonoší 2014

Vánoční akce v Podkrkonoší 2014 www.podkrkonosi.eu Vánoční akce v Podkrkonoší 2014 Vánoční trhy v Kuksu 15. 16. 11. a 22. 23. 11. Na labském nábřeží a pod hospitalem v Kuksu Tento oblíbený zimní jarmark je spojen s prodejem tradičních

Více

KALENDÁŘ AKCÍ NA ROK 2016

KALENDÁŘ AKCÍ NA ROK 2016 KALENDÁŘ AKCÍ NA ROK 2016 UŽIJTE SI KAŽDÝ DEN ROKU 2016! LEDEN 14. 1. Husův sbor O SKAUTINGU A JIZERSKÝCH HORÁCH vyprávění Jiřího Veselého doprovázené promítáním 16. 1. Restaurace a minipivovar Veselka

Více

RAKOVNICKO. kalendář akcí. www.rakovnicko.info. Kde nebudete vědět kam dřív. Rakovnicko. Kde nebudete vědět kam dřív

RAKOVNICKO. kalendář akcí. www.rakovnicko.info. Kde nebudete vědět kam dřív. Rakovnicko. Kde nebudete vědět kam dřív PRAHA RAKOVNICKO Kde nebudete vědět kam dřív kalendář akcí HISTORICKÉ SLAVNOSTI, SYMPOZIA, DIVADELNÍ A HUDEBNÍ FESTIVALY, CYKLISTICKÉ AKCE, JARMARKY ŘEMESEL ATD. 2009 Řezbářské sympozium v Přílepích Rakovnicko

Více

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015.

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. KULTURA SPORT 2015 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. VYDALO MĚSTSKÉ KULTURNÍ STŘEDISKO KLATOVY LEDEN - ÚNOR 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2015

Více

FESTIVÁLEK NA K N I O C K N I O C SVĚ V T

FESTIVÁLEK NA K N I O C K N I O C SVĚ V T Ročník 2008 MĚSÍČNÍK KRASLICKÉ RADNICE 8 Cena 10,- Kč Oslavy slavné HORALKY 21.6.2008 FESTIVÁLEK NA I C N KO 12.7.2008 SV ĚT A MATEŘSKÉ ŠKOLY Cesta do pohádky Dne 19.6.2008 se zahrada MŠ Zámeček

Více

Středa 4.11.2015 / Jak zvládnout setkání s hroznýšem či chřestýšem aneb uprchlí / od 17:30

Středa 4.11.2015 / Jak zvládnout setkání s hroznýšem či chřestýšem aneb uprchlí / od 17:30 TOULCŮV DVŮR AKCE LISTOPAD 2015 Středa 4.11.2015 / Jak zvládnout setkání s hroznýšem či chřestýšem aneb uprchlí / od 17:30 V našem hlavním městě se stále častěji setkáváme s různými plazími uprchlíky z

Více

JARO JE TADY! Komise životního prostředí obce Jiříkovice vyhlašuje 3. JARNÍ ÚKLID OBCE JIŘÍKOVICE. Akce bude probíhat v rámci mezinárodního Dne Země

JARO JE TADY! Komise životního prostředí obce Jiříkovice vyhlašuje 3. JARNÍ ÚKLID OBCE JIŘÍKOVICE. Akce bude probíhat v rámci mezinárodního Dne Země Zpravodaj obce Jiříkovice 2/2013 JARO JE TADY! Milí spoluobčané, jaro už je v plném proudu. Proto mi dovolte pozvat vás na 3. jarní úklid obce a další akce s tím související. A zároveň vás také zvu na

Více

Novoveský okrašlovací spolek, občanské sdružení založen 17.10.2007

Novoveský okrašlovací spolek, občanské sdružení založen 17.10.2007 Novoveský okrašlovací spolek, občanské sdružení založen 17.10.2007 Nová Ves nad Nisou Registrace 20.9.2007, IČO: 226 70 530 Sídlo: Nová Ves nad Nisou 108, 46827 okraslovacispolek@email.cz www.novoveskyokraslovacispolek.cz

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ KLUBU POHÁDKA ROUSÍNOV

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ KLUBU POHÁDKA ROUSÍNOV INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ KLUBU POHÁDKA ROUSÍNOV Leden únor 2008 Pravidelné schůzky se konají na adrese: Skálova 35 (nad Salonem Kleopatra) v tyto dny: Pondělí: 15:30 17:30 herna pro děti Středa: 9:30 11:30

Více

MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK

MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK ZVEME VÁS Každé úterý v měsíci od 9.00 do 11.00 hodin MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK Každý čtvrtek od 9.00 do 10.00 hodin CVIČENÍ S KAŠPÁRKEM Každou středu od 9.00 do 10.00 hodin MASÁŽE PRO MIMINKA Každou

Více

Město Krupka Přehled kulturních a společenských akcí

Město Krupka Přehled kulturních a společenských akcí Město Krupka Přehled kulturních a společenských akcí Kontakt: Městský úřad Krupka Tel.: 417 861 253; E-mail.: info@mukrupka.cz; www.krupka-mesto.cz VÁNOČNÍ KONCERT Název akce : Místo konání : kostel Nanebevzetí

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 11. 2015. Odbor školství a sociálních věcí

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 11. 2015. Odbor školství a sociálních věcí MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 11. 2015 Bod programu: 18 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor školství a sociálních věcí Mgr. Vojtěch Bušina,

Více

Prosinec 1t - Co děláme celý den - V poledne Petra Vaverková

Prosinec 1t - Co děláme celý den - V poledne Petra Vaverková Prosinec 1t - Co děláme celý den - V poledne Petra Vaverková Prosinec 1t - Co děláme celý den - Odpoledne Petra Vaverková Prosinec 1t - Co děláme celý den - Ráno Petra Vaverková Prosinec 1t - Co děláme

Více

Zpravodaj 11. Podzim 2014

Zpravodaj 11. Podzim 2014 Zpravodaj 11 Podzim 2014 Milé děti, milé paní učitelky, pane řediteli, srdečně vás pozdravujeme z Brna i ze Strážnice. Naše řady se rozrůstají, posíláte nám zajímavé zprávy i fotografie o své práci v projektu

Více

Milí přátelé, vážení zákazníci,

Milí přátelé, vážení zákazníci, T ento katalog vznikl v rámci projektu Dejme příležitost lidem s duševním onemocněním, který je financován z Evropského sociálního fondu (ESF) prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost

Více

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 LEDEN 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2013 Náměstí Míru, začátek v 17.00 hodin. 15. ledna

Více

Zapomenutá místa? Jilemnická poznávání

Zapomenutá místa? Jilemnická poznávání Zapomenutá místa? Jilemnická poznávání Informační centrum 2009 Letošní ročník Jilemnického poznávání má název Zapomenutá místa? Postupem času se vše mění a Jilemnice samozřejmě není výjimkou. V této brožurce

Více

Základní škola Náchod Plhov: ŠVP Klíče k životu

Základní škola Náchod Plhov: ŠVP Klíče k životu VZDĚLÁVACÍ OBLAST: VZDĚLÁVACÍ OBOR: PŘEDMĚT: ČLOVĚK A JEHO SVĚT PRVOUKA PRVOUKA - 1. RNÍK Téma, učivo Rozvíjené kompetence, očekávané výstupy Mezipředmětové vztahy Poznámky Škola Jsem školák Naše škola,

Více

PROHLÍDKY VRCHLABSKÝCH PAMÁTEK S PRŮVODCEM

PROHLÍDKY VRCHLABSKÝCH PAMÁTEK S PRŮVODCEM PROHLÍDKY VRCHLABSKÝCH PAMÁTEK S PRŮVODCEM Navštivte nejzajímavější a běžně uzavřené památky města Vrchlabí. Vystupte na věž kostela sv. Vavřince, prohlédněte si interiér klášterního kostela, zámku a Morzinské

Více

KULTURNÍ PŘEHLED ADVENTNÍCH A SILVESTROVSKÝCH AKCÍ

KULTURNÍ PŘEHLED ADVENTNÍCH A SILVESTROVSKÝCH AKCÍ KULTURNÍ PŘEHLED ADVENTNÍCH A SILVESTROVSKÝCH AKCÍ 26. listopadu Vánoční strom pro Jedličkův ústav v Liberci, smyslem celého projektu je udělat radost klientům Jedličkova ústavu během Vánočních svátků,

Více

Zpráva za oblast školství, kultury a sportu. Pro jednání ZM 18. 2. 2013 www.kostelecno.cz

Zpráva za oblast školství, kultury a sportu. Pro jednání ZM 18. 2. 2013 www.kostelecno.cz Zpráva za oblast školství, kultury a sportu Pro jednání ZM 18. 2. 2013 www.kostelecno.cz Školy a školská zařízení zřizovaná městem Mateřské školy zřizuje město dvě. Nedostatek míst v mateřských školách

Více

Základní škola a Mateřská škola Kolinec, příspěvková organizace. Organizace školního roku 2012/2013

Základní škola a Mateřská škola Kolinec, příspěvková organizace. Organizace školního roku 2012/2013 Základní škola a Mateřská škola Kolinec, příspěvková organizace Organizace školního roku 2012/2013 Základní termíny: Zahájení vyučování 3. září 2012. Podzimní prázdniny 25. a 26. října 2012. Vánoční prázdniny

Více

Výroční zpráva za školní rok 2014/2015 KRPŠ při ZUŠ Bohumín

Výroční zpráva za školní rok 2014/2015 KRPŠ při ZUŠ Bohumín Klub rodičů a přátel Základní umělecké školy, Bohumín Nový Bohumín, Žižkova 620 Výroční zpráva za školní rok 2014/2015 KRPŠ při ZUŠ Bohumín OBSAH Základní údaje... 3 Charakteristika a členství KRPŠ...

Více

Časopis dětí z DD Opava. Dětský domováček

Časopis dětí z DD Opava. Dětský domováček Časopis dětí z DD Opava Dětský domováček Leden 2016 Úvodník Ahoj děti. I v tomto roce se můžete těšit na pravidelné vydání našeho-vašeho časopisu Dětský domováček. Redakce zůstává ve stejné sestavě, tedy

Více

VY_32_INOVACE_08 Adam Michna z Otradovic_37

VY_32_INOVACE_08 Adam Michna z Otradovic_37 VY_32_INOVACE_08 Adam Michna z Otradovic_37 Autor: Jindřiška Čalová Škola : Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace Název projektu : Zkvalitnění ITC ve slušovské škole Číslo projektu

Více

Agentura CRONY Vás zve na

Agentura CRONY Vás zve na Město Krupka Přehled kulturních a společenských akcí Kontakt: Městský úřad Krupka Tel.: 417 861 253; E-mail.: info@mukrupka.cz; www.krupka-mesto.cz... PLES STRAŠIDEL Název akce : Místo konání : restaurace

Více

ZPRAVODAJ 11/2015. Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství

ZPRAVODAJ 11/2015. Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství ZPRAVODAJ 11/2015 Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství Žádáme občany, aby vytvořili podmínky pro bezproblémové odklízení sněhu při zimní údržbě obecních komunikací,

Více

ČVUT V PRAZE FAKULTA DOPRAVNÍ VÁNOCE. Semestrální práce z předmětu statistika. Nela Maršálková 2 38. Tomáš Čeněk 2 38

ČVUT V PRAZE FAKULTA DOPRAVNÍ VÁNOCE. Semestrální práce z předmětu statistika. Nela Maršálková 2 38. Tomáš Čeněk 2 38 ČVUT V PRAZE FAKULTA DOPRAVNÍ 2012 2013 VÁNOCE Semestrální práce z předmětu statistika Nela Maršálková 2 38 Tomáš Čeněk 2 38 Jako téma našeho výzkumu jsme si vybrali Vánoce, protože se již od měsíce září

Více

Environmentální plán ZŠ Senohraby školní rok 2015/2016

Environmentální plán ZŠ Senohraby školní rok 2015/2016 Environmentální plán ZŠ Senohraby školní rok 2015/2016 Měsíc Ročník Co Typ Září 1. Příroda v okolí školy 2. Obec (krajina v okolí, orientace na mapě) 3. Péče o zebřičky ** seznámení Péče o želvu** - seznámení

Více

Živý venkov tradice a současnost. Popis a fotodokumentace k jednotlivým akcím:

Živý venkov tradice a současnost. Popis a fotodokumentace k jednotlivým akcím: Živý venkov tradice a současnost Popis a fotodokumentace k jednotlivým akcím: Den Země Běchary - 23.4. osvětová akce Projektový den pro žáky základních škol zaměřený na ochranu životního prostředí, třídění

Více

DRŽOVICKÝ ZPRAVODAJ LIST č. 5 / 2015

DRŽOVICKÝ ZPRAVODAJ LIST č. 5 / 2015 LIST č. 5 / 2015 Ročník 10 Vážení spoluobčané, podzim, který byl letos opravdu příjemně teplý a krásně barevný, nás pomalu a jistě opouští. Doufáme, že jste stihli zazimovat své zahrádky a připravili se

Více

Akce v Sušici a okolí leden 2015

Akce v Sušici a okolí leden 2015 hrad Kašperk 3.1. 4.1. 8.1. 8.1. 9.1. 9.1. 10.1. Akce v Sušici a okolí leden 2015, kostel sv. Václava, od 9:00 hodin Vánoce 2014 ve farnosti Slavnost Matky Boží, Panny Marie mše sv. s rodinami Hrad Kašperk,

Více

Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov

Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Vodohospodářská společnost SITKA Šternberk upozorňuje občany, že ve dnech 1. až 4. března budou prováděny odečty vodoměrů. České energetické závody upozorňují

Více

Kalendář akcí v Železnohorském regionu prosinec 2015. termín konání čas konání název akce místo konání popis/detailní informace o akci

Kalendář akcí v Železnohorském regionu prosinec 2015. termín konání čas konání název akce místo konání popis/detailní informace o akci Nám. Míru 288, 538 03, IČO 27009076 Kalendář akcí v Železnohorském regionu prosinec 2015 termín konání čas konání název akce místo konání popis/detailní informace o akci 7. 10. - 15. 12. Literární soutěž

Více

Výroční zpráva 2014. Místní knihovna v Železnici. Obsah :

Výroční zpráva 2014. Místní knihovna v Železnici. Obsah : Místní knihovna v Železnici Výroční zpráva 2014 Obsah : I. Základní údaje II. Provoz knihovny a její poslání III. Základní ukazatele knihovny IV. Činnost knihovny V. Zpráva hospodaření VI. Závěr Zpracovala

Více

Plán výchovy 2014/2015

Plán výchovy 2014/2015 Plán výchovy 2014/2015 Září - Seznámení s novým školním rokem - Seznámení s chodem školy, okolím, příprava dětí do školy - Výběr zájmových kroužků keramický sportovní rybářský dopravní pantomima - Víkendové

Více

Advent ve sklepních uličkách & adventní kouzlo v Laa a okolí 2016

Advent ve sklepních uličkách & adventní kouzlo v Laa a okolí 2016 Advent ve sklepních uličkách & adventní kouzlo v Laa a okolí 2016 www.landumlaa.at Tip: speciální předvánoční pobytové nabídky od konce října na www.landumlaa.at Vítejte na adventu ve sklepních uličkách

Více

Podzimní tvořivé dílny a setkání 2013

Podzimní tvořivé dílny a setkání 2013 Podzimní tvořivé dílny a setkání 2013 Uvnitř listu najdete podrobné informace k jednotlivým setkáním o. s. SOSák 3. 11. Výroba plstěných šperků 7. 11. Výroba lampionů 10. 11. Keramika aneb Dárek pod stromeček

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně BŘEZEN 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská knihovna

Více

tvorbu představila a v rámci vernisáže uskutečnila přednášku Vesmír z pohledu Hubbleova teleskopu.

tvorbu představila a v rámci vernisáže uskutečnila přednášku Vesmír z pohledu Hubbleova teleskopu. květen 2016 Na konickém zámku proběhla nevšední výstava ZŠ a G Konice. Hlavně nesmí býti smutno V pátek 8. dubna v podvečer proběhla v konické zámecké galerii vernisáž výstavy obrazů Mgr. Ilony Strejčkové.

Více

LEDEN ÚNOR 23. 28. 24. 27. VALAŠSKÝ BÁL 19.00 h Společenský dům Tradiční bál, jehož pořadatelem je soubor Radhošť. www.radhost.cz

LEDEN ÚNOR 23. 28. 24. 27. VALAŠSKÝ BÁL 19.00 h Společenský dům Tradiční bál, jehož pořadatelem je soubor Radhošť. www.radhost.cz LEDEN 23. VALAŠSKÝ BÁL 19.00 h Společenský dům Tradiční bál, jehož pořadatelem je soubor Radhošť. www.radhost.cz 28. TOULKY ČESKOU MINULOSTÍ 17.30 h Městská knihovna Beseda s tvůrci legendárního pořadu

Více

ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2016

ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2016 ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2016 Mariánské Lázně 13. 15. května 2016 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Výstava obrazů: Jaroslav Panuška, Ludvík Kuba Výstava: Vánoce - knihy se sváteční tématikou Výstava kožených obrazů a kabelek

Výstava obrazů: Jaroslav Panuška, Ludvík Kuba Výstava: Vánoce - knihy se sváteční tématikou Výstava kožených obrazů a kabelek Výstava obrazů: Jaroslav Panuška, Ludvík Kuba datum začátku akce: 28.10.2012 datum ukončení akce: 09.12.2012 čas začátku akce: 10:00-16:00 místo konání (obec): Golčův Jeníkov místo konání: Galerie Goltzova

Více

Kurz Instruktor, rádce oddílu 2016

Kurz Instruktor, rádce oddílu 2016 Vzdělávací středisko MAJÁK Kurz Instruktor, rádce oddílu 2016 Pro zájemce jsou připraveny 2 kurzy. Cíl: 1. kurzu je poskytnout účastníkům základní znalosti z oblasti pedagogiky a psychologie, informace

Více

Školní rok 2014/15 ve třídách

Školní rok 2014/15 ve třídách Školní rok 2014/15 ve třídách Měsíc Třída I.A Akce pouze třídy( exkurze, výlety, Zpracovala Mgr. Jana Stöcklová Sluníčkový den 24. 10. Vznik samostatného ČSR - projekt 31. 10. Projekt Halloween Znakový

Více

Výsledky testování školy. Druhá celoplošná generální zkouška ověřování výsledků žáků na úrovni 5. a 9. ročníků základní školy. Školní rok 2012/2013

Výsledky testování školy. Druhá celoplošná generální zkouška ověřování výsledků žáků na úrovni 5. a 9. ročníků základní školy. Školní rok 2012/2013 Výsledky testování školy Druhá celoplošná generální zkouška ověřování výsledků žáků na úrovni 5. a 9. ročníků základní školy Školní rok 2012/2013 Gymnázium, Šternberk, Horní náměstí 5 Termín zkoušky: 13.

Více

Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok:

Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok: Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok: Leden V lednu proběhla každoroční Tříkrálová sbírka, při

Více

Nesmíme zapomenout ani na prvňáčky, pro které byl Den školy obzvláště velkou událostí. Čekalo je totiž Slavnostní čtení, kdy všem svým příbuzným ukáza

Nesmíme zapomenout ani na prvňáčky, pro které byl Den školy obzvláště velkou událostí. Čekalo je totiž Slavnostní čtení, kdy všem svým příbuzným ukáza PROSINEC Poslední měsíc v roce patří tradičně různým oslavám. Jinak tomu není ani v naší škole! Slavíme výročí založení školy, letos již 109.! Pořádáme vánoční trhy a program pro rodiče a přátele školy.

Více

Mateřská škola, Praha 8, Bojasova 1 Bojasova 1/1242, 182 00 Praha 8

Mateřská škola, Praha 8, Bojasova 1 Bojasova 1/1242, 182 00 Praha 8 Mateřská škola, Praha 8, Bojasova 1 Bojasova 1/1242, 182 00 Praha 8 Telefon: 286 884 253 E-mail: msbojasova@seznam.cz www.msbojasova.cz ZÁKLADNÍ INFORMACE O MATEŘSKÉ ŠKOLE Zřizovatel: MČ Praha 8 Právní

Více

DUBEN NA FRÝDLANTSKU

DUBEN NA FRÝDLANTSKU DUBEN NA FRÝDLANTSKU KDY KDE AKCE POŘÁDÁ 29.3. 9.4. Městské muzeum Velikonoční výstava výstava je přehlídkou výrobků dětí ze soutěže Velikonoce svátky jara. Otevřeno ve všední dny: Po,St 9-17, Út,Čt,Pá

Více

InfoTip ICM Jilemnice

InfoTip ICM Jilemnice InfoTip ICM Jilemnice V ICM Jilemnice k prodeji: Jilemnické omalovánky jsou zaměřeny na typické objekty a tradice ve městě. Upoutají krásnými ilustracemi a doprovodným textem, který je psaný českým a anglickým

Více

6. vydání Informační leták Obecního úřadu ve Ktové listopad 2012

6. vydání Informační leták Obecního úřadu ve Ktové listopad 2012 K T O V Á Č E K 4/2012 6. vydání Informační leták Obecního úřadu ve Ktové listopad 2012 První adventní neděle se kvapem blíží a s ní i naše, v pořadí již druhé, rozsvícení Vánočního stromečku. Nenechte

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 1

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 1 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 1 ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA Název: Sdružení Českolipsko Právní forma: zájmové sdružení Adresa: náměstí T. G. M. 165, 470 01 Česká Lípa IČO: 75059843 Účelem sdružení je zajištění efektivní

Více

Titulek: Datum: Charakteristika, popis akce: Místo konání: Web organizátora : Titulek Datum: Charakteristika, popis akce: Místo konání:

Titulek: Datum: Charakteristika, popis akce: Místo konání: Web organizátora : Titulek Datum: Charakteristika, popis akce: Místo konání: Advent v Jilemnici Titulek: Adventní podvečery v Tržnici řemesel - tvořivé dílničky. Datum: 27.11.2015, 16:00-19:00 Charakteristika, popis akce: Co budeme tvořit? Adventní a vánoční dekorace, korálkování,

Více

Plán akcí mikroregionu Berounka na rok 2013

Plán akcí mikroregionu Berounka na rok 2013 Plán akcí mikroregionu Berounka na rok 2013 1. ledna Novoroční pochod stezkou V. Náprstka / Lokomotiva Beroun / Novoroční výstup na Vraní skálu / KČT Zdice/ Novoroční sraz na Jíláku / KČT Rakovník/ 19.

Více

Zpravodaj turistického ruchu. Jaro 2016. Úvod. Co se událo. aneb zima plná veletrhů

Zpravodaj turistického ruchu. Jaro 2016. Úvod. Co se událo. aneb zima plná veletrhů Zpravodaj turistického ruchu Jaro 2016 Úvod S příchodem jara přicházíme i my s novinkami z našeho regionu. Dovolte nám pozvat Vás nejen na akce spojené s nadcházejícím svátky jara. Ve zpravodaji Vás chceme

Více

Program akcí na rok 2015

Program akcí na rok 2015 Líšný Program akcí na rok 2015 2015 www.lisny.cz Milí a vážení obyvatelé a příznivci Líšného, s roční přestávkou zapříčiněnou nedostatkem fotografií opět líšenští organizátoři předkládají pestrou nabídku

Více

Program Kurzu krajanů 2015

Program Kurzu krajanů 2015 Program Kurzu krajanů 2015 l. týden 24. 7. odjezd z Prahy v 15:00 příjezd účastníků kurzu do Dobrušky ubytování oficiální zahájení kurzu - seznámení se s účastníky kurzu - společná večeře - setkání se

Více

ZPRAVODAJ OBCE SOBCICE

ZPRAVODAJ OBCE SOBCICE ZPRAVODAJ OBCE SOBCICE Ročník 14 číslo 2 listopad 2014 Ohlédnutí za čtyřletým obdobím Pojďte se s námi poohlédnout za čtyřletým obdobím 2010-2014 Zastupitelstva obce Sobčice ve složení: J. Horník, M. Krejčová,

Více

Akce v Sušici a okolí prosinec 2013

Akce v Sušici a okolí prosinec 2013 1.12. 1.12. 1.12. Volšovy 4.12. 4.12. 5.12. chata Rovina, Zimní stadion, od 13:00 hodin Veřejné bruslení bruslení pro veřejnost v době od 13:00 do 14:30 hodin., Zimní stadion, od 15:00 hodin, Náměstí Svobody,

Více

Informační magazín Domova Na Zámku Lysá nad Labem Speciál - prosinec 2014

Informační magazín Domova Na Zámku Lysá nad Labem Speciál - prosinec 2014 Zámecké noviny Informační magazín Domova Na Zámku Lysá nad Labem Speciál - prosinec 2014 Vánoce klepou na zámecké dveře a blíží se konec roku 2014. Vánoční svátky přinášejí radost a otevírají srdce Ať

Více

1. září Klatovské náměstí Kino Šumava. 2. září Kino Šumava

1. září Klatovské náměstí Kino Šumava. 2. září Kino Šumava 1. září LETNÍ MUZICÍROVÁNÍ HORALKA,od 18.00 Filmový klub: SINGLE MAN 20.00 USA, titulky, od 12 let, 101 minut, Kč. 60,-Vizuálně vytříbené drama o osamělosti a boji s vnitřními démony s Colinem Firthem

Více

Mratínský jarmark a salátové mistrovství jsou za dveřmi

Mratínský jarmark a salátové mistrovství jsou za dveřmi MratíNoviny listopad 2015 Nezávislý mratínský měsíčník VIII. ročník vydání č. 83 Mratínský jarmark a salátové mistrovství jsou za dveřmi B líží se devátý ročník staročeského mratínského jarmarku a současně

Více

Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod.

Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod. Základní škola, Mládežnická 536, TRUTNOV 4 Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod. pavilon 1. stupně Základní škola, Mládežnická 536, Trutnov 4 Základní škola, Mládežnická

Více

Týden 19. 4. - 25. 4. 2014

Týden 19. 4. - 25. 4. 2014 správný cíl Vaší cesty Týden 19. 4. - 25. 4. 2014 Jezdíte rádi na kole? A jezdíte na kole i do zaměstnání? Pak se registrujte do motivační celorepublikové kampaně Do práce na kole, která se poprvé uskuteční

Více

ŠKOLNÍČEK MŠ NOVÝ HRÁDEK

ŠKOLNÍČEK MŠ NOVÝ HRÁDEK ŠKOLNÍČEK MŠ NOVÝ HRÁDEK ZIMA ZPRÁVY ZE ŽIVOTA ŠKOLKY Je tu prosinec a přicházíme s dalším číslem našeho časopisu. První tři měsíce utekly jako voda, všichni si zvykli na každodenní kolotoč a děti se pomalu

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 15. do 17. prosince - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 15. do 17. prosince - Broumovsko Adventní trh v broumovském klášteře, Galavečer boxu, koncert skupiny Lucie revival, přednáška, charitativní běh, taneční programy, prohlídky kláštera, turnaj v šipkách a v mariáši. To jsou tipy na některé

Více

obce Krajková Zpravodaj listopad - prosinec 2015 Advent v Krajkové

obce Krajková Zpravodaj listopad - prosinec 2015 Advent v Krajkové Zpravodaj listopad - prosinec 2015 obce Krajková Advent v Krajkové Období před Štědrým dnem je v naší obci tradičně doprovázeno akcemi pořádanými kulturní komisí. Zdobení perníčků perníčkování proběhlo

Více

v tomto týdnu oslaví narozeniny KUNCOVÁ Věra č.p. 33 HIKLOVÁ Barbora č.p. 130 KUNCOVÁ Marie č.p. 132 KUNC Libor č.p. 27 Srdečně blahopřejeme

v tomto týdnu oslaví narozeniny KUNCOVÁ Věra č.p. 33 HIKLOVÁ Barbora č.p. 130 KUNCOVÁ Marie č.p. 132 KUNC Libor č.p. 27 Srdečně blahopřejeme BLAHOPŘÁNÍ v tomto týdnu oslaví narozeniny KUNCOVÁ Věra č.p. 33 HIKLOVÁ Barbora č.p. 130 KUNCOVÁ Marie č.p. 132 KUNC Libor č.p. 27 Srdečně blahopřejeme JÍDELNÍ LÍSTEK od 1.12. do 8.12. 2014 Pondělí Polévka

Více

Kaple sv. Barbory na frýdeckém zámku. úterý 4.12. 17.00 Mše svatá

Kaple sv. Barbory na frýdeckém zámku. úterý 4.12. 17.00 Mše svatá Datum Čas Název akce Místo konání sobota 1.12. 15.00-18.00 Doneste si zvoneček, rozsvítíme stromeček aneb VELKÝ POHÁDKOVÝ MEJDAN Vánoční dílny neděle 2.12. 09.00-18.00 Advent na náměstí - Reprodukovaná

Více

KATALOG PF 2016. Veselé vánoce. Pf 2016. Pf 2016. Pf 2016. Pf 2016. a štastný Nový rok. Pf 2016. Formát DL na šířku (210 x 99 mm). VAŠE LOGO VAŠE LOGO

KATALOG PF 2016. Veselé vánoce. Pf 2016. Pf 2016. Pf 2016. Pf 2016. a štastný Nový rok. Pf 2016. Formát DL na šířku (210 x 99 mm). VAŠE LOGO VAŠE LOGO KATALOG PF 2016 Formát DL na šířku (210 x 99 mm). VAŠE LOG OGO D1 D2 D3 D4 D5 D6 a štastný Nový rok D7 D8 D9 D10 D11 D12 a štastný Nový rok D13 D14 Formát A6 na výšku (105 x 148 mm). A1 A2 A3 D15 D16 a

Více

TOP TÝDEN 2016 JILEMNICE

TOP TÝDEN 2016 JILEMNICE TOP TÝDEN 2016 JILEMNICE PONDĚLÍ 11. 7. 2016 AŽ NEDĚLE 17. 7. 2016 PROGRAM Informační centrum Jilemnice, Masarykovo náměstí 140, 514 01 Jilemnice tel.: 481 541 008 e-mail: info@jilemnice.cz PUTOVÁNÍ PO

Více

Turistický zpravodaj. Časopis Klubu českých turistů v Kralupech nad Vltavou. KČT Kralupy nad Vltavou www.kralupska-turistika.cz 1

Turistický zpravodaj. Časopis Klubu českých turistů v Kralupech nad Vltavou. KČT Kralupy nad Vltavou www.kralupska-turistika.cz 1 Turistický zpravodaj Časopis Klubu českých turistů v Kralupech nad Vltavou Číslo 1/2014 Ročník XXVII. KČT Kralupy nad Vltavou www.kralupska-turistika.cz 1 Časopis Turistický zpravodaj je občasník Klubu

Více

Slavnosti Pernštejnského panství 2012

Slavnosti Pernštejnského panství 2012 Slavnosti Pernštejnského panství 2012 5. - 8. 7. 2012 Mapa Nedvědice - orientační plánek parkovišť a stanoviště vrtulníku 1 parkoviště u hřbitova Kovářová Štěpánov nad Svratkou 2 parkoviště u kostela 3

Více

MKD MARTA KLOUČKOVÁ JAZZ PROJECT

MKD MARTA KLOUČKOVÁ JAZZ PROJECT PROGRAM DUBEN 2014 Středa 2. dubna od 13.00 do 16.30 hodin - knihovna DEKORACE Z PAPÍRU Výroba krásných dekoračních koulí nebo řetězů. Středa 2. dubna v 19.30 hodin - hudební sál MKD MARTA KLOUČKOVÁ JAZZ

Více

RYBY V RUDÉM MOŘI ŘÍJEN 2013 RADKA DENEMARKOVÁ PANAMA GRUZIE V KNIHOVNĚ STŘEDA 2. ŘÍJNA 17:00 ČTVRTEK 10. ŘÍJNA 17:00 ČTVRTEK 17. ŘÍJNA 17:00 ČTVRTEK

RYBY V RUDÉM MOŘI ŘÍJEN 2013 RADKA DENEMARKOVÁ PANAMA GRUZIE V KNIHOVNĚ STŘEDA 2. ŘÍJNA 17:00 ČTVRTEK 10. ŘÍJNA 17:00 ČTVRTEK 17. ŘÍJNA 17:00 ČTVRTEK ŘÍJEN 2013 V KNIHOVNĚ STŘEDA 2. ŘÍJNA ČTVRTEK 10. ŘÍJNA ČTVRTEK 17. ŘÍJNA ČTVRTEK 24. ŘÍJNA ČTVRTEK 31. ŘÍJNA RADKA DENEMARKOVÁ Další setkání s úspěšnou českou prozaičkou, esejistkou, překladatelkou a

Více

Mladá vína 7. 11. 2009 v kavárně a Anglickém klubu penzionu Jaroňkova pekárna na Štramberském náměstí

Mladá vína 7. 11. 2009 v kavárně a Anglickém klubu penzionu Jaroňkova pekárna na Štramberském náměstí Více informací k akcím podává Infocentrum Relax v podhůří Beskyd Náměstí 40, Štramberk Tel./fax 556 801 935 infocentrum@relaxvpodhuri.cz nebo sl. Simona Grznárová, produkční (tel. 602 206 936) Relax v

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.10.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.10.2013 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 25.09.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.10.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně DUBEN 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Dům dětí a

Více

Slavnosti Pernštejnského panství 2012. 5. - 8. července KULTURNÍ PROGRAM. 18:30 THE MORIBUNDUS -koncert skupiny při Gymnáziu Bystřice n.p.

Slavnosti Pernštejnského panství 2012. 5. - 8. července KULTURNÍ PROGRAM. 18:30 THE MORIBUNDUS -koncert skupiny při Gymnáziu Bystřice n.p. Slavnosti Pernštejnského panství 2012 5. - 8. července KULTURNÍ PROGRAM NEDVĚDICE U RYBNÍKA Pořadatel Městys Nedvědice 5.7. ČTVRTEK 18:30 THE MORIBUNDUS -koncert skupiny při Gymnáziu Bystřice n.p. 20:00-01:00

Více