Ochrana osobních údajů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Ochrana osobních údajů"

Transkript

1 Obsah: Ochrana osobních údajů 1. Zásady ochrany osobních údajů: A. Správce údajů B. Osobní údaje a jejich používání (a) Jaké údaje shromažďujeme a proč (i) Odpovědi na Vaše dotazy (ii) Účast v reklamní akci (iii) Plnění smlouvy/objednávky (iv) Přímý marketing v budoucnosti (v) Návštěva na internetových stránkách C. Zpracovatelé údajů D. Bezpečnost E. Vaše práva F. Kontaktní údaje G. Jiné shromažďované informace 2. Změny v právních ujednáních 1. Zásady ochrany osobních údajů: A. Správce údajů Správcem osobních údajů shromažďovaných prostřednictvím těchto webových stránek je: SAZKA a.s. IČ : Sídlo: K Žižkovu 851, Praha 9 Zapsaná do obchodního rejstříku u Městského soudu v Praze pod sp. zn. B 7424 (dále jen "SAZKA"). Společnost SAZKA ctí zásadu ochrany osobních údajů svých zákazníků naším cílem je chránit Vaše osobní údaje a dodržovat právní předpisy týkající se ochrany takových údajů. Tento dokument poskytuje ucelený přehled o druhu informací, které prostřednictvím těchto webových stránek shromažďujeme, a o tom, jak tyto informace používáme a chráníme. Naleznete zde rovněž výčet Vašich práv týkající se ochrany údajů a informaci o tom, jak nás můžete kontaktovat. Tyto Zásady ochrany osobních údajů se týkají pouze těchto webových stránek. Nevztahují se například na proužkovou reklamu (bannery), inzeráty či reklamní akce, které případně sponzorujeme, nebo na nichž se podílíme, na webových stránkách vlastněných třetími osobami.

2 B. Osobní údaje a jejich používání (a) Jaké údaje shromažďujeme a proč Za "osobní údaje" považujeme informace, které od Vás shromažďujeme a z kterých lze zjistit Vaši osobní totožnost jako např. Vaše jméno, adresa, telefonní číslo (včetně čísla mobilního telefonu), údaje týkající se platebních karet, zobrazované jméno (přezdívka), e mailová adresa, věk, pohlaví a rodinný stav; mohou sem však patřit i další informace, jako např. nákupní zvyky a preference, jakož i informace o životním stylu např. o zájmech a koníčcích. Ujišťujeme Vás, že nebudeme shromažďovat žádné osobní údaje z Vašich návštěv na naší stránce, ledaže byste nám tyto informace poskytli dobrovolně.pokud nám dobrovolně poskytnete osobní údaje prostřednictvím těchto webových stránek, bude zřejmé, pro jaké účely chceme tyto údaje použít, a požádáme Vás o souhlas s takovým použitím. Tyto údaje následně použijeme pouze pro uvedené účely. Mezi obvyklé účely patří např.: (i) Odpovědi na Vaše dotazy V případě, že nám zašlete své osobní údaje v souvislosti s nějakým dotazem nebo otázkou (např. o společnosti, jejích výrobcích či službách nebo jejich kvality či dostupnosti), použijeme údaje, které poskytnete, abychom odpověděli na Vaši otázku. V některých případech může být nezbytné sdílet informace o vás s jinými externími zpracovateli údajů. (ii) Účast v reklamní akci Osobní údaje poskytnuté na přihlášce do reklamní akce můžeme použít pro účely řízení takové akce v souladu s jejími stanovenými pravidly. Taková pravidla mohou vyžadovat zveřejnění zkrácených údajů o výhercích a může být nezbytné, aby se výherci zúčastnili budoucích reklamních akcí. Reklamní akce mohou pro nás zajišťovat externí agentury, které tak mohou získat přístup k vámi poskytnutým údajům (viz zpracovatelé údajů). (iii) Plnění smlouvy/objednávky Osobní údaje, které nám poskytnete při objednávání našeho zboží nebo služeb, můžeme použít při plnění takové objednávky a může být nezbytné, abychom takové údaje sdělili třetím osobám, například společnostem zajišťujícím platby platebními kartami nebo přepravcům zboží. (iv) Přímý marketing v budoucnosti Pokud se rozhodnete, že chcete dostávat tyto materiály, budeme Vám čas od času zasílat informace anebo nabídky, které se týkají našeho zboží anebo služeb, o nichž si domníváme, že by vás mohly zajímat. Budete li s tím souhlasit, můžeme také Vaše údaje sdílet s dalšími pečlivě vybranými společnostmi, nebo jim je předat. Tyto společnosti Vám následně mohou zasílat informace anebo nabídky týkající se jejich zboží anebo služeb, jak bude uvedeno v době, kdy od vás budeme údaje shromažďovat. Můžete však kdykoli svůj souhlas se zasíláním takových informací a nabídek odvolat ("odhlásit se"). Vyplníte li své osobní údaje na těchto webových stránkách a tyto údaje odešlete, berete na vědomí a souhlasíte se zasílání obchodních sdělení správce prostřednictvím SMS zpráv, ů, jakož i dalších elektronických prostředků.

3 (v) Návštěva na internetových stránkách Můžeme také shromažďovat údaje o Vaší návštěvě na našich internetových stránkách a jiných podobných stránkách podle Vašich aktivit v našem on line systému. Tato data však nejsou osobní a neidentifikují Vaši osobu. Mohou zahrnovat stránky, které navštěvujete, a produkty a služby, které jste si prohlíželi nebo objednali. To nám pomáhá do budoucna rozvíjet a modifikovat naše služby podle Vašich individuálních potřeb a preferencí. Tyto údaje jsou už klasifikovány jako důvěrné a je s nimi zacházeno příslušným způsobem. Zejména pokud jsou používány ve spojení se jménem a adresou za účelem poskytování "služeb poskytnutých na objednávku". C. Zpracovatelé údajů V některých případech můžeme zpracováním nebo analýzou údajů, které shromáždíme na svých webových stránkách, včetně Vašich osobních údajů, pověřit třetí osoby. Přístup k osobním údajům, které SAZKA zpracovává, může mít pouze omezená skupina osob, přičemž všechny tyto osoby jsou vázány smluvní povinností nepoužívat Vaše osobní údaje jiným způsobem, než jak jsme stanovili. Data mohou být poskytnuta pouze následujícím subjektům: subjekty, jimž takové oprávnění dává zákon (např. orgány státní správy) a které požádají formálně správným a standardizovaným způsobem; zpracovatelé. Seznam zpracovatelů osobních údajů:vaše osobní údaje předáme, pro účely níže uvedené, i třetím osobám tvz. zpracovatelům, a to na základě smlouvy o zpracování osobních údajů, kterou uzavíráme podle zákona o ochraně osobních údajů. Zde najdete taxativně vymezené skupiny zpracovatelů, kterým jsou data předávána s uvedením těch nejdůležitějších zpracovatelů. a) zpracovatelé, které SAZKA využívá pro účely marketingu: Wunderman s.r.o., IČ , se sídlem Nádražní čp. 762, Praha 5, zapsaná v OR u Městského soudu v Praze pod sp.zn. C SYMBIO Digital, s.r.o., IČ , se sídlem Na Maninách 1040/14, Praha 7 Holešovice, zapsaná v OR u Městského soudu v Praze pod sp.zn. C Follow Bubble s.r.o., IČ , se sídlem Mutěnická 4126/7, , Brno, zapsaná v OR u Krajského soudu v Brně pod sp.zn. C Adexpres.com. s.r.o., IČ , se sídlem Králodvorská 1081/16, Praha 1, zapsaná v OR u Městského soudu v Praze pod sp.zn. C YOUNG & RUBICAM Praha s.r.o., se sídlem Nádražní 762, Praha 5 Smíchov, IČ: , zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městský soudem v Praze, spisová značka C VCCP s.r.o., se sídlem Ostrovní 126/30, Praha 1 Nové Město, IČ: , zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městský soudem v Praze, spisová značka C MÉDEA, a.s., se sídlem Mikuleckého č.p. 1311/8, Praha 4, IČ: , zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městský soudem v Praze, spisová značka B 4728

4 Millward Brown Czech Republic, s.r.o., se sídlem Klimentská 10/1207, Praha 1, IČ: , zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městský soudem v Praze, spisová značka C CONFESS Research s.r.o., se sídlemvítkova 32/5, Praha 8 Karlín, IČ: , zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městský soudem v Praze, spisová značka C Nydrle Digital s.r.o., se sídlem Vyšehradská 1349/2, Praha 2 Nové Město, IČ: , zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městský soudem v Praze, spisová značka C Geis Parcel CZ s.r.o., Zemská 211/I, Ejpovice, IČO , DIČ: CZ zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Plzni, oddíl C, č. vložky 9503 ARVATO services management Czech republic s.r.o, se sídlem Plaská 622/3, Praha 5, 15000, zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, spisová značka C Mobivillage SA, se sídlem ZAC Saumaty L Estaque, 8 rue Jean Jacques Vernazza Marseilles, France, IČ: MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, Praha 5 Smíchov, IČ: , zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 1328 TANGER computersystems s. r. o., se sídlem Keltičkova 1298/62, PSČ , Ostrava, IČ: , zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka NERIS s.r.o., se sídlem Opletalova 5, Praha 1, IČ: , zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka RINGIER ČR a.s., se sídlem U Průhonu 800/13, Praha 7, IČ: , zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 867 icom Vision s.r.o., se sídlem Krejčího 2279/6, Praha 8, IČ: , zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka b) zpracovatelé, kteří zajišťují technickou a administrativní podporu:.greep, spol. s r.o., IČ , se sídlem Vlkova 40/807, Praha Žižkov, zapsaná v OR u Městského soudu v Praze pod sp.zn. C GTECH Czech Republic LLC, IČ , se sídlem K Žižkovu 851/4, Praha 9, zapsaná v OR u Městského soudu v Praze pod sp.zn. A 7551 Denax a.s., IČO , se sídlem Mickiewiczova 2, Bratislava, zapsaná v obchodním rejstříku u Okresního soudu v Bratislavě I, oddíl: Sa vložka č. 1882/B Informační linky, s.r.o, se sídlem Opletalova 1015/55, Praha 1,IČ: , zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, spisová značka C , Cleverlance, se sídlem Praha 4, Na Zámecké 8/410, IČ: DIČ: CZ , zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka Itelligence, a.s., se sídlem Brno Pisárky, Hlinky 505/118, okres Brno město, 60300, IČ: , vedená u krajského soudu v Brně, B4328

5 Global Payments Europe, s.r.o., V Olšinách 80/626, Praha 10, Česká republika, IČO: , DIČ: CZ , Zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 954 Futurasoft, s.r.o., se sídlem Bašty 415/6, Brno, IČ: , zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Krajským soudem v Brně, spisová značka C71446 D. Bezpečnost Učinili jsme vhodná opatření k tomu, abychom zajistili bezpečnost Vašich osobních údajů, a totéž vyžadujeme od externích zpracovatelů údajů. Všechny informace, z kterých lze určit osobní totožnost, jsou přístupné pouze na základě určitých omezení, aby se zabránilo nedovolenému přístupu, úpravě nebo zneužití. Upozorňujeme však, že Vaše osobní údaje můžeme sdělit, bude li to požadováno podle zákona, na základě povolení k domovní či osobní prohlídce, předvolání nebo soudního nařízení. E. Vaše práva Podle zákona zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů máte zejména následující práva: 1. právo odvolat souhlas se zpracováním osobních údajů, který jste dříve udělili; 2. právo písemně požádat o poskytnutí informace o osobních údajích, které jsou o něm zpracovávány, a to jednou za kalendářní rok bezplatně, jinak za přiměřenou úhradu; 3. právo podávat námitky proti zpracování Vašich osobních údajů; 4. právo požadovat opravu nesprávných osobních údajů, které o Vás máme k dispozici; 5. právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů v případě porušení svých práv. F. Kontaktní údaje Chcete li s námi projednat jakoukoli záležitost spojenou s ochranou údajů (např. odvolání souhlasu, opravu údajů), využijte, prosím, následující kontaktní údaje: SAZKA a.s. K Žižkovu Praha 9 E mailová adresa: G. Jiné shromažďované informace: Sbírat nebo sdílet informace můžete, aniž byste o tom věděli, také během surfování po internetu. Tedy sbírají a sdílejí je za vás cookies nebo internetové tagy. Cookies jsou soubory nebo informace, které Váš prohlížeč ukládá na pevném disku počítače. Když se vrátíte na naši stránku, server na kterém jsou uloženy materiály naší stránky pozná na základě těchto cookies Vaše předchozí návštěvy na našich stránkách a to, že jste již poskytli osobní údaje. Většina prohlížečů má počáteční nastavení umožňující příjem cookies. Pokud si přejete, můžete prohlížeč nastavit tak, aby cookies odmítal nebo aby vás varoval, kdykoli jsou cookies zasílány. Odmítnutí cookies na stránce, kterou jste navštívili, může způsobit, že na určité oblasti stránky nebudete moci vstoupit, některé funkce mohou být potlačeny nebo při návštěvě stránky nebudete moci přijímat osobní informace. Takzvané Session Cookies jsou dočasné informace, které

6 zlepšují navigaci na webových stránkách. Jsou vymazány, jakmile vypnete prohlížeč nebo počítač. Persistent Cookies jsou trvalejší informace umístěné na Vašem pevném disku. Tam zůstanou, dokud je nevymažete. Mohou uchovávat osobní informace, ale pouze pokud s tím souhlasíte. Na našich webových stránkách mohou být umístěny reklamy třetích osob. S těmito reklamami mohou být spojeny "cookies", umožňující inzerentovi sledovat počet anonymních uživatelů reagujících na danou kampaň. Ke cookies umístěným třetími osobami nemáme přístup, ani nad nimi nemáme žádnou kontrolu. Internetové tagy jsou menší než cookies a sdělují webovému serveru například IP adresu (číslo přiřazené Vašemu počítači, kdykoli surfujete na Internetu), typ internetového prohlížeče, který používáte, a typ Vašeho operačního systému. Mohou být umístěny v online inzerátech, které odkazují uživatele na webové stránky. Ukazují, kolikrát byla daná stránka otevřena a o jaké informace jste měli zájem. Adresu internetového protokolu, takzvanou IP adresu, přidělil Vašemu počítači poskytovatel internetového připojení. Většinou je dynamická. To znamená, že se mění při každém připojení na internet. Používá se například k diagnostice problémů na serveru a ke správě stránek. 2. Změny v právních ujednáních: Společnost SAZKA a.s., si vyhrazuje právo měnit na základě vlastního uvážení tato právní ujednání, vždy však o tom uživatele této stránky na tomto místě informuje.

Právní ujednání/ Režim právní ochrany dat nalézajících se na webových stránkách

Právní ujednání/ Režim právní ochrany dat nalézajících se na webových stránkách Právní ujednání/ Režim právní ochrany dat nalézajících se na webových stránkách PŘEČTĚTE SI PROSÍM POZORNĚ NÍŽE UVEDENÉ SDĚLENÍ, KTERÉ SE VZTAHUJE NA TUTO STRÁNKU A NA VEŠKERÝ MATERIÁL, KTERÝ STRÁNKA OBSAHUJE.

Více

DestinaCZe2013.cz - Ochrana osobních údajů

DestinaCZe2013.cz - Ochrana osobních údajů DestinaCZe2013.cz - Ochrana osobních údajů Tyto zásady ochrany osobních údajů Vás mají informovat o způsobech, jakými shromažďujeme, používáme a chráníme informace, které nám můžete prostřednictvím stránek

Více

Obchodní podmínky pro prodej vstupenek

Obchodní podmínky pro prodej vstupenek sídlo: Seifertova 571/5, 130 00 Praha 3 zápis společnosti v OR: Městský soud v Praze, spis. zn. C 236831 IČ: 03955354, DIČ CZ03955354 tel.: +420 777 200 258 e mail: mproductions@mproductions.cz www.mightysounds.cz

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti KRC partners s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky společnosti KRC partners s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky společnosti KRC partners s.r.o. se sídlem Na Dolinách 150/4, 140 00 Praha 4, IČ: 24147591, zapsané do obchodního rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 183015

Více

Pravidla k ochraně soukromí Marionnaud Perfumeries Česká republika (Privacy Policy) 1. Úvod

Pravidla k ochraně soukromí Marionnaud Perfumeries Česká republika (Privacy Policy) 1. Úvod Pravidla k ochraně soukromí Marionnaud Perfumeries Česká republika (Privacy Policy) 1. Úvod Marionnaud Perfumeries se zavazuje chránit Vaše soukromí a zajistit, že Vaše osobní data jsou chráněna. Tato

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů Prohlášení o ochraně osobních údajů v souvislosti s internetovými stránkami MyLyconet Verze souboru: 3.00 (květen 2014) Ochrana Vašich osobních údajů je pro společnost Lyoness a majitele těchto internetových

Více

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů Ochrana osobních údajů Souhlasím se shromažďováním, uchováním a zpracováním osobních údajů obsažených v tomto formuláři správcem a provozovatelem této internetové stránky: PIXEBLE s.r.o. Rybná 716/24 110

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky obchodní společnost: ATLAS consulting spol. s r.o.. se sídlem: Výstavní 292/13, Moravská Ostrava, 702 00 Ostrava identifikační číslo: 46578706 zapsané v obchodním rejstříku

Více

1.2. Dále je na webovém rozhraní prostor pro další služby, které aktuálně webové rozhraní nabízí.

1.2. Dále je na webovém rozhraní prostor pro další služby, které aktuálně webové rozhraní nabízí. Podmínky užití webového rozhraní Nacházíte se na webovém rozhraní www.vyberautoservis.cz (dále jen webové rozhraní ), které provozuje naše společnost Orange World s.r.o., se sídlem Olgy Havlové 2874/16,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY pro smlouvy uzavírané se spotřebiteli (dále jen obchodní podmínky )

OBCHODNÍ PODMÍNKY pro smlouvy uzavírané se spotřebiteli (dále jen obchodní podmínky ) OBCHODNÍ PODMÍNKY pro smlouvy uzavírané se spotřebiteli (dále jen obchodní podmínky ) 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Níže uvedené obchodní podmínky jsou platné pro nákup zboží od obchodní společnost ALTRO spol.

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce EURONICS NADĚLUJE

Úplná pravidla spotřebitelské akce EURONICS NADĚLUJE Úplná pravidla spotřebitelské akce EURONICS NADĚLUJE I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané EURONICS NADĚLUJE (dále jen Akce

Více

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ A POSKYTNUTÍ INFORMACÍ A POUČENÍ O PRÁVECH SUBJEKTU ÚDAJŮ

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ A POSKYTNUTÍ INFORMACÍ A POUČENÍ O PRÁVECH SUBJEKTU ÚDAJŮ SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ A POSKYTNUTÍ INFORMACÍ A POUČENÍ O PRÁVECH SUBJEKTU ÚDAJŮ 1. ÚVODNÍ INFORMACE Hlavní město Praha (dále jen Město ) provozuje Pražské centrum kartových služeb (dále

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. organizátorky seznamovacích večerů Chytré rande. Michaely Strnadové. se sídlem Tř. Legionářů 1574/2, 586 01 Jihlava

OBCHODNÍ PODMÍNKY. organizátorky seznamovacích večerů Chytré rande. Michaely Strnadové. se sídlem Tř. Legionářů 1574/2, 586 01 Jihlava OBCHODNÍ PODMÍNKY organizátorky seznamovacích večerů Chytré rande Michaely Strnadové se sídlem Tř. Legionářů 1574/2, 586 01 Jihlava identifikační číslo: 88655717 zapsané v obchodním rejstříku vedeném v

Více

Pravidla soutěže Reklamní soutěž Hexbug

Pravidla soutěže Reklamní soutěž Hexbug Pravidla soutěže Reklamní soutěž Hexbug Organizátor Organizátorem soutěže je společnost WALMARK, a.s. se sídlem Oldřichovice 44, Česká republika, IČ: 00536016 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Daruj Zlaté prasátko (dále jen Soutěž ) pro Českou republiku

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Daruj Zlaté prasátko (dále jen Soutěž ) pro Českou republiku Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Daruj Zlaté prasátko (dále jen Soutěž ) pro Českou republiku 1. Pořadatel Pořadatelem Soutěže je společnost Kofola a.s., se sídlem Krnov, Pod Bezručovým vrchem, Za

Více

Obchodní podmínky pro poskytování služeb. na platformě ČP Cloud v rámci akce Vánoční sbírka

Obchodní podmínky pro poskytování služeb. na platformě ČP Cloud v rámci akce Vánoční sbírka Obchodní podmínky pro poskytování služeb na platformě ČP Cloud v rámci akce Vánoční sbírka Účinné od 27.11.2014 do 3.1.2015. Článek 1 Úvodní ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen Obchodní podmínky

Více

PODMÍNKY PROPAGAČNÍ NABÍDKY KADJAR - PREMIERE EDITION

PODMÍNKY PROPAGAČNÍ NABÍDKY KADJAR - PREMIERE EDITION PODMÍNKY PROPAGAČNÍ NABÍDKY KADJAR - PREMIERE EDITION 1. OBECNÁ USTANOVENÍ 1. Propagační nabídku "KADJAR PREMIERE EDITION" (dále jen "Kampaň") poskytuje společnost Renault Česká republika, a. s., se sídlem

Více

Podmínky užití webového rozhraní

Podmínky užití webového rozhraní Podmínky užití webového rozhraní Nacházíte se na webovém rozhraní http://www.napalubu.eu/ (dále jen webové rozhraní ), které provozuje naše společnost Napalubu s.r.o., se sídlem Famfulíkova 1138/4, Kobylisy,

Více

SOMFY ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ. Datum poslední aktualizace: 20/07/2015

SOMFY ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ. Datum poslední aktualizace: 20/07/2015 SOMFY ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Datum poslední aktualizace: 20/07/2015 Níže uvedené zásady popisují postupy společnosti SOMFY při shromažďování a užívání vašich osobních údajů z hlediska ochrany uvedených

Více

Obchodní podmínky obchodu MYUNICARD

Obchodní podmínky obchodu MYUNICARD Obchodní podmínky obchodu MYUNICARD I. Úvodní ustanovení 1. Tyto obchodní podmínky upravují vztah mezi společností mobile2card a.s., IČ 24301761, se sídlem Hanusova 353/12, 140 00 Praha 4 Michle, zapsanou

Více

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů Ochrana osobních údajů Naše společnost Zaplo Finance s.r.o., se sídlem Jankovcova 1037/49, Praha 7, vedená u Městského soudu v Praze pod spisovou značkou C 205150, IČ: 294 13 575 ( Zaplo Finance ), jako

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem SOUTĚŽ O SLEVU VE VÝŠI 100.000 KČ NA VAŠI NOVOU KUCHYŇ. I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce

ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem SOUTĚŽ O SLEVU VE VÝŠI 100.000 KČ NA VAŠI NOVOU KUCHYŇ. I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem SOUTĚŽ O SLEVU VE VÝŠI 100.000 KČ NA VAŠI NOVOU KUCHYŇ I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti ProAš z.s. se sídlem Palackého 2424/2, Aš 352 01 identifikační číslo: 22708294 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Plzni pod spisovou značkou

Více

Smluvní ujednání (platné 3.6.2006-2.1.2013)

Smluvní ujednání (platné 3.6.2006-2.1.2013) Smluvní ujednání (platné 3.6.2006-2.1.2013) 1. Smluvní podmínky Veškeré ceny v internetovém obchodu jsou konečné v den objednávky a obsahují již daň z přidané hodnoty. Všechny ceny jsou uváděny v českých

Více

2. Termín konání akce a výrobky zapojené do akce

2. Termín konání akce a výrobky zapojené do akce 1. Pořadatel a administrátor Oficiální pravidla propagační akce pro spotřebitele První opravdový holicí strojek Pořadatelem propagační akce pro spotřebitele První opravdový holicí strojek (dále jen akce

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů Prohlášení o ochraně osobních údajů Ve Webmium nám jde o ochranu vašeho soukromí a zabezpečení vašich osobních údajů. Řídíme se všemi platnými zákony o ochraně soukromí a předpisy pro zabezpečení osobních

Více

Úplná pravidla soutěže Velká letní soutěž s Tesco Potraviny on line společnosti Tesco Stores ČR a.s.

Úplná pravidla soutěže Velká letní soutěž s Tesco Potraviny on line společnosti Tesco Stores ČR a.s. Úplná pravidla soutěže Velká letní soutěž s Tesco Potraviny on line společnosti Tesco Stores ČR a.s. Tato pravidla soutěže upravují podmínky účasti soutěžícího v soutěži a právní vztah mezi Pořadatelem

Více

VšeobeVšeobecné obchodní podmínky

VšeobeVšeobecné obchodní podmínky VšeobeVšeobecné obchodní podmínky společnosti KRC partners s.r.o. se sídlem Na Dolinách 150/4, 140 00 Praha 4, IČ: 24147591, zapsané do obchodního rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka

Více

Úplná pravidla soutěže

Úplná pravidla soutěže Úplná pravidla soutěže Kunín Selský jogurt H-Albert 2015 Účelem tohoto dokumentu je výhradní úprava pravidel spotřebitelské soutěže Kunín Selský jogurt H-Albert 2015 ve vztahu ke spotřebitelům. Tato pravidla

Více

Právní informace & sdělení

Právní informace & sdělení Právní informace & sdělení Tím, že používáte tyto webové stránky, on-line služby, aplikaci a službu zasílání e-mailových zpráv a/nebo reklamních sdělení ( služby Parker ) společnosti Parker-Hannifin Corporation

Více

Všeobecné obchodní podmínky webového portálu www.mamvybrano.cz, provozovaného obchodní společnost MÁM VYBRÁNO s.r.o., IČ

Všeobecné obchodní podmínky webového portálu www.mamvybrano.cz, provozovaného obchodní společnost MÁM VYBRÁNO s.r.o., IČ Všeobecné obchodní podmínky webového portálu www.mamvybrano.cz, provozovaného obchodní společnost MÁM VYBRÁNO s.r.o., IČ 04242165, se sídlem Jinonická 694/7, Košíře, 150 00 Praha 5, zapsaná v obchodním

Více

BEZREKLAMKY S.R.O. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

BEZREKLAMKY S.R.O. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY BEZREKLAMKY S.R.O. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY PREAMBULE Společnost BEZREKLAMKY s.r.o. je provozovatelem unikátního a inovativního internetového inzertního portálu www.bezreklamky.cz. Na internetovém inzertním

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti SVP Invest s.r.o. se sídlem Kubelíkova 1224/42, Praha 3, Žižkov, 130 00 identifikační číslo: 24687774 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze,

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE Soutěž o Adidas YEEZY a 30x slevový voucher

ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE Soutěž o Adidas YEEZY a 30x slevový voucher ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE Soutěž o Adidas YEEZY a 30x slevový voucher 1. Pravidla Soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže (dále jen Pravidla ) reklamní akce Soutěž

Více

Všeobecné podmínky pro nákup lístku

Všeobecné podmínky pro nákup lístku Preambule Poskytovatel je společnost, která má zájem prodávat Uživateli lístky na základě požadavku Uživatele a poskytovat mu s tím související služby, které mají k zajištění tohoto nákupu Uživateli pomoci.

Více

Podmínky užívání webových stránek Nadace Bohuslava Martinů

Podmínky užívání webových stránek Nadace Bohuslava Martinů Podmínky užívání webových stránek Nadace Bohuslava Martinů (dále jen Podmínky ) Před zahájením užívání webových stránek Nadace Bohuslava Martinů umístěných na internetovém serveru www.martinu.cz si prosím

Více

Ujednání o ochraně osobních údajů. I. Utajení

Ujednání o ochraně osobních údajů. I. Utajení Ujednání o ochraně osobních údajů I. Utajení Společnost TADY-A-TEĎ CZ s.r.o., IČ 034 61 114, se sídlem Lesní 1, Beroun-Zdejcina, 266 01 Beroun, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze,

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Dáváme vám 2x víc. Každý den nákup zdarma

Úplná pravidla spotřebitelské akce Dáváme vám 2x víc. Každý den nákup zdarma Úplná pravidla spotřebitelské akce Dáváme vám 2x víc. Každý den nákup zdarma I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Dáváme vám

Více

Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním rejstříku C 25967 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem IČ: 28664523

Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním rejstříku C 25967 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem IČ: 28664523 Pravidla soutěže společnosti REDUCCIA s.r.o. Vyhlašovatel soutěže Vyhlašovatelem soutěže je REDUCCIA s.r.o., (dále jen "vyhlašovatel"). Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. ke smlouvám o zajišťování vzdělávacích akcí

OBCHODNÍ PODMÍNKY. ke smlouvám o zajišťování vzdělávacích akcí V Praze dne 1. března 2014 OBCHODNÍ PODMÍNKY ke smlouvám o zajišťování vzdělávacích akcí 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) AKADEMIE MANAGEMENTU A KOMUNIKACE,

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Provozovatelem internetových stránek Rozzlobenimuzi.com je společnost Platinum Media, s.r.o., se sídlem Mezibranská 1579/4, Praha 1, 110 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PORTÁLU BEJKR.CZ

OBCHODNÍ PODMÍNKY PORTÁLU BEJKR.CZ OBCHODNÍ PODMÍNKY PORTÁLU BEJKR.CZ Provozovatelem slevového portálu www.bejkr.cz je společnost Jk Joblife s.r.o., se sídlem Chudenická 1059/30, 102 00 Praha, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném rejstříkovým

Více

1.1 Klub je program, v jehož rámci může Člen Klubu shromažďovat kredity získané za účast na akcích, nákup zboží či služeb určených Provozovatelem.

1.1 Klub je program, v jehož rámci může Člen Klubu shromažďovat kredity získané za účast na akcích, nákup zboží či služeb určených Provozovatelem. Všeobecné podmínky Klubu Zone For Power Provozovatelem Klubu Zone For Power je společnost Zone For Power, s.r.o., IČ: 24223123, se sídlem Praha 1, Lublaňská 1916/17, PSČ 120 00, Praha 2, zapsaná v obchodním

Více

Úplná pravidla Soutěže "Jízdenky kartou"

Úplná pravidla Soutěže Jízdenky kartou Úplná pravidla Soutěže "Jízdenky kartou" 1. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže je Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce nad Nisou, a.s., IČ: 47311975, Mrštíkova 3, 461 71, Liberec III (dále jen "DPMLJ").

Více

Spotřebitelská soutěž VYHRAJ S RADEGASTEM VSTUPENKY NA BANÍK!

Spotřebitelská soutěž VYHRAJ S RADEGASTEM VSTUPENKY NA BANÍK! Spotřebitelská soutěž VYHRAJ S RADEGASTEM VSTUPENKY NA BANÍK! úplné znění pravidel 1. Termín a místo konání soutěže 1) Soutěž probíhá od 01.07.2014 do vyčerpání výher vložených do soutěže, nejpozději však

Více

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014 Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014 1. Úvodní ustanovení 1.1 V souladu s ustanovením 1751 odst.1 zák. č. 89/2012 Sb. (Občanský zákoník) v platném znění vydává společnost REDVEL s.r.o. tyto obchodní

Více

b) Originál těchto Pravidel je uložen v sídle pořadatele, kde je k dispozici pro případné nahlédnutí.

b) Originál těchto Pravidel je uložen v sídle pořadatele, kde je k dispozici pro případné nahlédnutí. Úplná pravidla soutěže Adventní kalendář 1) Pravidla a pořadatel soutěže a) Tato Pravidla jsou dokumentem, který závazně upravuje Pravidla soutěže Adventní kalendář (dále jen soutěž ) pořádané společností

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. POSKYTOVANÉ SLUŽBY

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. POSKYTOVANÉ SLUŽBY OBCHODNÍ PODMÍNKY Zhotovitel: Zákazník:, zapsaná v OR vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, spisová značka 219067 /dále též Zhotovitel/ Zákazníkem se stává právnická osoba, která uzavře smlouvu níže

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Akce tablet k 4K Ultra HD televizi

ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Akce tablet k 4K Ultra HD televizi ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Akce tablet k 4K Ultra HD televizi I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Akce tablet

Více

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů Ochrana osobních údajů Poslední aktualizace: 28.března 2014 Právo na soukromí Tyto zásady ochrany soukromí popisuje svá práva na soukromí, pokud jde o shromažďování, používání, zpracování, skladování a

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. I. Všeobecná ustanovení

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. I. Všeobecná ustanovení Níže jsou uvedeny všeobecné obchodní podmínky, kterými se řídí vztah mezi společností Firma na zážitky, s.r.o. a Vámi jako kupujícím produktu Black Boxes, případně příjemcem produktu Black Boxes, pokud

Více

Pravidla soutěže Vyhraj snowboard nebo lyže TIGER

Pravidla soutěže Vyhraj snowboard nebo lyže TIGER Pravidla soutěže Vyhraj snowboard nebo lyže TIGER Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel marketingové soutěže nazvané Vyhraj snowboard nebo lyže TIGER (dále jen Soutěž ). Tento statut je jediným dokumentem,

Více

Pravidla pro zveřejňování informací o doménových jménech.eu (WHOIS)

Pravidla pro zveřejňování informací o doménových jménech.eu (WHOIS) Pravidla pro zveřejňování informací o doménových jménech.eu (WHOIS) 1/7 DEFINICE Pojmy definované v Podmínkách a/nebo v Pravidlech řešení sporů týkajících se domén.eu se zde používají s velkým písmenem.

Více

www.eshop-murexin.cz Uživatelský manuál Pro smluvní partnery. MUREXIN. Drží. www.eshop-murexin.cz > přihlášení

www.eshop-murexin.cz Uživatelský manuál Pro smluvní partnery. MUREXIN. Drží. www.eshop-murexin.cz > přihlášení www.eshop-murexin.cz Uživatelský manuál Pro smluvní partnery. MUREXIN. Drží. www.eshop-murexin.cz > přihlášení Úvod Vážený kliente, velmi nás těší, že jste se rozhodl pro využití nového internetového obchodu

Více

Byznys & Trade Solutions Point s.r.o.

Byznys & Trade Solutions Point s.r.o. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Byznys & Trade Solutions Point s.r.o. platné od 29. 4. 2015 Autorská práva k tomuto dokumentu vlastní společnost Byznys & Trade Solutions Point s.r.o. a tento dokument

Více

Všeobecné smluvní podmínky služeb společnosti Úspěšný web s.r.o.

Všeobecné smluvní podmínky služeb společnosti Úspěšný web s.r.o. Všeobecné smluvní podmínky služeb společnosti Úspěšný web s.r.o. I. Úvodní ustanovení I.1 Provozovatel obchodní společnost Úspěšný web s.r.o. se sídlem Rakovník, Sportovní 99, PSČ 269 01 IČ: 242 09 007

Více

Příloha č. 4 Obchodní podmínky pro poskytování služby DopisOnline

Příloha č. 4 Obchodní podmínky pro poskytování služby DopisOnline Česká pošta, s.p. sídlem Praha 1, Politických vězňů 909/4, PSČ: 22599, IČ: 47 11 49 83 zapsaný v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl A, vložka 7565 OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO POSKYTOVÁNÍ

Více

Soutěž je podporovaná prostřednictvím reklamy na Facebook stránce Albert ČR.

Soutěž je podporovaná prostřednictvím reklamy na Facebook stránce Albert ČR. Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže o designový nůž Sambonet (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazněupravuje pravidla uvedené soutěže. K účasti

Více

1. Soutěžním kolem je soutěžní den, v jehož průběhu má každý účastník soutěže možnost získat výhru.

1. Soutěžním kolem je soutěžní den, v jehož průběhu má každý účastník soutěže možnost získat výhru. Pravidla soutěže Kdopak to mluví? I. Obecná ustanovení II. 1. Soutěž Kdopak to mluví? (dále jen soutěž ) probíhá v rozhlasovém vysílání radia City 93,7 FM v termínu od 09. 10. 2015 do 31. 12. 2015 nebo

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Orbitomat (dále jen pravidla )

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Orbitomat (dále jen pravidla ) ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Orbitomat (dále jen pravidla ) Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Orbitomat (dále jen soutěž ) na území České republiky a Slovenské republiky. Zkrácené

Více

Soutěž je podporovaná prostřednictvím reklamy na Facebook stránce Albert ČR.

Soutěž je podporovaná prostřednictvím reklamy na Facebook stránce Albert ČR. Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže VYHRAJTE BAZÉN TAMPA o nadzemní bazény Marimex Tampa 3,05m x 0,76 m s kartušovou filtrací (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným

Více

Úplná pravidla Eko- třída

Úplná pravidla Eko- třída Úplná pravidla Eko- třída Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Eko- třída (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla uvedené

Více

Reklamní akce BB Cream Česká republika

Reklamní akce BB Cream Česká republika Reklamní akce BB Cream Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce BB Cream (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou

Více

Pravidla hlasování veřejnosti v rámci soutěže Ekologický oskar 2016

Pravidla hlasování veřejnosti v rámci soutěže Ekologický oskar 2016 Pravidla hlasování veřejnosti v rámci soutěže Ekologický oskar 2016 Vyhlašovatelem hlasovací soutěže v rámci projektu Ekologický oskar (E.ON Energy Globe Award ČR 2016) (dále také jen soutěž ) je E.ON

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Fotosoutěž Sazka

PRAVIDLA SOUTĚŽE Fotosoutěž Sazka PRAVIDLA SOUTĚŽE Fotosoutěž Sazka Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky soutěže Fotosoutěž Sazka (dále jen soutěž ): 1. Vyhlašovatel soutěže 1.1. Vyhlašovatelem soutěže je společnost SAZKA a.s.,

Více

Všeobecné obchodní podmínky služby APEX Solutions platné od 1.11.2011

Všeobecné obchodní podmínky služby APEX Solutions platné od 1.11.2011 Všeobecné obchodní podmínky 1. Všeobecná ustanovení 1.1 Společnost QuickCode s.r.o., se sídlem Praha 5, Smíchov, Nádražní 349/3, PSČ 150 00, IČO: 278 89 181, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

Oficiální pravidla a podmínky soutěže Zjemni šéfe

Oficiální pravidla a podmínky soutěže Zjemni šéfe Oficiální pravidla a podmínky soutěže Zjemni šéfe Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky soutěže a vedlejší akce (dále již jen pravidla soutěže ) Zjemni šéfe (dále společně již jen soutěž ). Pravidla

Více

Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu

Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu 1. Předmět 1.1. Tento dokument obsahuje výhradní a úplnou úpravu pravidel soutěže FIAT Získejte tankovací kartu (dále jako soutěž ). Tato pravidla

Více

Plus500UK Limited. Zásady ochrany soukromí

Plus500UK Limited. Zásady ochrany soukromí Plus500UK Limited Zásady ochrany soukromí Zásady ochrany soukromí Prohlášení o zásadách zachování soukromí Plus500 Ochrana soukromí a osobních a finančních informací našich klientů a návštěvníků webových

Více

Prohlášení o ochraně dat

Prohlášení o ochraně dat Prohlášení o ochraně dat NAVORA.CONSULTING s.r.o. Dvorecká 1162/2a 147 00 Praha 4 http://www.myjob.market info.jobrybnik@myjob.market Jobrybnik.cz / Prohlášení o ochraně dat 1 Prohlášení o ochraně dat

Více

PRAVIDLA. Nej 333 Soutěžte s Nej TV. společnosti BKS Capital Partners a.s., majitele a provozovatele sítě Nej TV (dále pouze Pravidla )

PRAVIDLA. Nej 333 Soutěžte s Nej TV. společnosti BKS Capital Partners a.s., majitele a provozovatele sítě Nej TV (dále pouze Pravidla ) PRAVIDLA spotřebitelské soutěže Nej 333 Soutěžte s Nej TV společnosti BKS Capital Partners a.s., majitele a provozovatele sítě Nej TV (dále pouze Pravidla ) 1. BKS Capital Partners a.s., se sídlem Zelený

Více

Pravidla soutěže a souhlas se zpracováním osobních údajů - soutěž ING Uzdrav lvíčka

Pravidla soutěže a souhlas se zpracováním osobních údajů - soutěž ING Uzdrav lvíčka Pravidla soutěže a souhlas se zpracováním osobních údajů - soutěž ING Uzdrav lvíčka 1. PROVOZOVATEL SOUTĚŽE Provozovatelem soutěže je Nydrle Digital s.r.o. se sídlem Praha 2, Vyšehradská 1349/2, PSČ 128

Více

Všeobecné podmínky pro uživatele služeb VietCall by OpenCall mobile

Všeobecné podmínky pro uživatele služeb VietCall by OpenCall mobile Všeobecné podmínky pro uživatele služeb VietCall by OpenCall mobile (dále jen Podmínky ) Společnost DH Telecom a.s., IČ: 015 82 569, se sídlem: Na výsluní 201/13, Strašnice, 100 00 Praha 10, zapsaná v

Více

OZNÁMENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH DAT UCHAZEČŮ O ZAMĚSTNÁNÍ

OZNÁMENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH DAT UCHAZEČŮ O ZAMĚSTNÁNÍ OZNÁMENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH DAT UCHAZEČŮ O ZAMĚSTNÁNÍ Obsah 1. Účel... 3 2. Jaké osobní informace ADM shromažďuje... 3 3. Jak ADM používá Vaše osobní informace... 4 4. Jak ADM chrání Vaše osobní informace...

Více

HRAJ A VYHRAJ s LEGO CITY!

HRAJ A VYHRAJ s LEGO CITY! HRAJ A VYHRAJ s LEGO CITY! Kupte si v období 1.6 31.7. 2015 libovolný výrobek z produktové řady LEGO CITY v prodejnách TESCO a vyhrajte stavebnici LEGO City Hlubinná ponorka. Vyhrává každý 10. účastník

Více

Status akce Frisco Telefonní číslo a pravidla ochrany osobních údajů

Status akce Frisco Telefonní číslo a pravidla ochrany osobních údajů Status akce Frisco Telefonní číslo a pravidla ochrany osobních údajů Preambule 1. Akce Frisco telefonní číslo se řídí výhradně oficiálními pravidly tohoto Statusu (dále jen Status, které vyznačují práva

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE Soutěž s British Airways. (dále jen pravidla )

PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE Soutěž s British Airways. (dále jen pravidla ) PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE Soutěž s British Airways (dále jen pravidla ) 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem reklamní soutěže Soutěž s British Airways. (dále jen soutěž ) je společnost Travel

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti EC PROFIT s.r.o.

OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti EC PROFIT s.r.o. OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti EC PROFIT s.r.o. 1. OBECNÁ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky obchodní společnosti EC PROFIT s.r.o. se sídlem Koldínova 1145/4, 130 00 Praha 3 Žižkov, IČO: 24247413, zapsané

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Commera s.r.o. se sídlem Na lysinách 457/20, Praha, identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Commera s.r.o. se sídlem Na lysinách 457/20, Praha, identifikační číslo: obchodní společnosti Commera s.r.o. se sídlem Na lysinách 457/20, Praha, 147 00 identifikační číslo: 24302058 OBCHODNÍ PODMÍNKY zapsané v obchodním rejstříku vedeném v Městský soud v Praze, odd. vložka:

Více

2016 do do 23:59:59 hodin (dále jen doba trvání soutěže ) a je rozdělena na jednotlivá soutěžní kola viz čl. 4 těchto pravidel.

2016 do do 23:59:59 hodin (dále jen doba trvání soutěže ) a je rozdělena na jednotlivá soutěžní kola viz čl. 4 těchto pravidel. OFICIÁLNÍ PRAVIDLA TCHIBO SOUTĚŽE Darovat s láskou Následující text představuje úplná a závazná pravidla soutěže Darovat s láskou (dále jen soutěž ). Tato pravidla soutěže (dále jen pravidla ) jsou po

Více

1. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1.1 Úvodní ustanovení

1. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1.1 Úvodní ustanovení 1. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1.1 Úvodní ustanovení Těmito Všeobecnými obchodními podmínkami (dále jen "Podmínky") se řídí všechny maloobchodní vztahy, tj. vztahy uzavírané mezi společností MÁM TALENT

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Kč na další nákup

Úplná pravidla spotřebitelské akce Kč na další nákup Úplná pravidla spotřebitelské akce 1000 Kč na další nákup I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Akce 1000 Kč na další nákup

Více

Oznámení o ochraně osobních údajů společnosti Philips

Oznámení o ochraně osobních údajů společnosti Philips Oznámení o ochraně osobních údajů společnosti Philips Datum účinnosti tohoto Oznámení o ochraně soukromí osobních údajů Srpen 22, 2014 Úvod Toto oznámení o ochraně soukromí osobních údajů se týká osobních

Více

Obchodní podmínky. 1 Úvodní ustanovení. 2 Uživatelský účet

Obchodní podmínky. 1 Úvodní ustanovení. 2 Uživatelský účet Obchodní podmínky 1 Úvodní ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále obchodní podmínky ) společnosti GERBEROS, spol. s r. o., se sídlem Českomoravská 41 čp. 184, 190 03 Praha 9, IČO: 25696432, zapsané

Více

Úplná pravidla soutěže Tipni si a vyhraj 3 min. nákup

Úplná pravidla soutěže Tipni si a vyhraj 3 min. nákup Úplná pravidla soutěže Tipni si a vyhraj 3 min. nákup Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Tipni si a vyhraj 3 min. nákup. (dále jen soutěž ). Tato pravidla mohou být pozměněna

Více

Naše Zásady Ochrany Osobních Údajů

Naše Zásady Ochrany Osobních Údajů Naše Zásady Ochrany Osobních Údajů Poslední aktualizace: listopad 2014. Přehled změn je k dispozici na konci těchto Zásad Ochrany Osobních Údajů. Tyto Zásady Ochrany Osobních Údajů shrnují postupy ochrany

Více

Podmínky užití webového rozhraní webové rozhraní 1. Funkce webového rozhraní 2. Registrace na webovém rozhraní

Podmínky užití webového rozhraní webové rozhraní 1. Funkce webového rozhraní 2. Registrace na webovém rozhraní Podmínky užití webového rozhraní Nacházíte se na webovém rozhraní www.rc zivot.cz (dále jen webové rozhraní ) provozovaném podnikatelem Jakubem Záleským, se sídlemt. G. Masaryka 856, 565 01, Choceň IČ:01161768,

Více

Obchodní podmínky. Provozovatel. I. Všeobecná ustanovení. II. Obsah vztahu mezi Provozovatelem a zákazníkem. III. Objednání voucheru

Obchodní podmínky. Provozovatel. I. Všeobecná ustanovení. II. Obsah vztahu mezi Provozovatelem a zákazníkem. III. Objednání voucheru Provozovatel MORRIS CL s. r. o. se sídlem: Hradešínská 1955/28, 101 00 Praha 10 - Vinohrady zapsaným v OR vedeném městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 78895 IČO: 49097415 DIČ: cz 49097415 www.hotelmorris.cz

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Poslední aktualizace 8.5.2015 1. ÚVOD Společnosti ze skupiny Unibail-Rodamco (Centrum Praha jih-chodov s.r.o.) jakožto správce a společnosti DARK SIDE a.s jakožto zpracovatel

Více

ZÁSADY OCHRANY SOUKROMÍ

ZÁSADY OCHRANY SOUKROMÍ ZÁSADY OCHRANY SOUKROMÍ Děkujeme vám za návštěvu BaxTalent, nástroje společnosti Baxter pro online zpracování žádostí o zaměstnání. Před použitím nástroje BaxTalent byste si měli přečíst celé tyto Zásady

Více

Místo a termín soutěže: Soutěž bude probíhat v prodejnách společnosti AHOLD na území České republiky ve dnech od do

Místo a termín soutěže: Soutěž bude probíhat v prodejnách společnosti AHOLD na území České republiky ve dnech od do Úplná pravidla soutěže značky ULTIME o dárkové poukazy PANDORA Ahold (Albert) Kupte 2 výrobky značky Schwarzkopf a z toho alespoň jeden značky Ultime a 25 z Vás může vyhrát poukázky na šperky Pandora v

Více

Žádost o převod úvěrové smlouvy č.

Žádost o převod úvěrové smlouvy č. Žádost o převod úvěrové smlouvy č. PŮVODNÍ KLIENT Jméno, příjmení Název firmy Rodné číslo IČ Předmět Převod smlouvy ke dni Důvod převodu smlouvy NOVÝ KLIENT Podnikatel, právnická osoba: Název firmy/jméno,

Více

PODMÍNKY POUŽÍVÁNÍ WEBOVÝCH STRÁNEK A OCHRANA SOUKROMÍ

PODMÍNKY POUŽÍVÁNÍ WEBOVÝCH STRÁNEK A OCHRANA SOUKROMÍ PODMÍNKY POUŽÍVÁNÍ WEBOVÝCH STRÁNEK A OCHRANA Ochranné známky a práva duševního vlastnictví SOUKROMÍ Společnost Xtrade Europe Limited (dále jen Společnost nebo my v příslušných tvarech) je držitelem autorských

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Kč na další nákup

Úplná pravidla spotřebitelské akce Kč na další nákup Úplná pravidla spotřebitelské akce 1000 Kč na další nákup I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Akce 1000 Kč na další nákup

Více

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO DODATEČNÉ IP ADRESY. Poslední verze ze dne 29. 11. 2012

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO DODATEČNÉ IP ADRESY. Poslední verze ze dne 29. 11. 2012 ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO DODATEČNÉ IP ADRESY Poslední verze ze dne 29. 11. 2012 ČLÁNEK 1: PŘEDMĚT Tyto zvláštní podmínky doplňují všeobecné podmínky služby. Mají za cíl definovat podmínky rezervace zdrojů

Více

www.airbank.cz I banku můžete mít rádi Informace o zpracování osobních údajů Účel dokumentu

www.airbank.cz I banku můžete mít rádi Informace o zpracování osobních údajů Účel dokumentu Informace o zpracování osobních údajů Účel dokumentu Účelem tohoto dokumentu je poskytnout Vám, klientům Air Bank a.s. (dále jen Air Bank ), přehledné a srozumitelné informace především o tom: jaké osobní

Více

2. Ochrana osobních údajů

2. Ochrana osobních údajů Podmínky užití webového rozhraní Nacházíte se na webovém rozhraní www.magicka-pohoda.cz (dále jen webové rozhraní ), které provozuje podnikatelka Alena Červenková, se sídlem Hybešova 162/11, 278 01, Kralupy

Více

7.4. Kupující tímto přebírá na sebe nebezpečí změny okolností ve smyslu 1765 odst. 2 občanského zákoníku.

7.4. Kupující tímto přebírá na sebe nebezpečí změny okolností ve smyslu 1765 odst. 2 občanského zákoníku. OBCHODNÍ PODMÍNKY CzechBeast Gym Opava s.r.o. se sídlem : Nákladní 2420/47, Předměstí, 746 01 Opava identifikační číslo: 037 58 290 Spisová značka: C 61275 vedená u Krajského soudu v Ostravě Předmět podnikání:

Více

Podmínky užívání služby wish.tips (dále jen Podmínky )

Podmínky užívání služby wish.tips (dále jen Podmínky ) Podmínky užívání služby wish.tips (dále jen Podmínky ) 1 Úvodní ustanovení 1.1 Tyto Podmínky upravují provozování a užívání webové služby wish.tips provozované na webové stránce www.wish.tips (dále jen

Více