Řezání děrovkami. Back

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Řezání děrovkami. Back"

Transkript

1 Řezání děrovkami Back

2 208 Řezání děrovkami Přehled Příslušenství Bosch 11/12 Děrovky: vždy správný specialista Progressor s adaptérem Power Change Strana 212 Sheet Metal s adaptérem Power Change Strana 217 Multi Construction s adaptérem Power Change Strana 221 Diamantová děrovka s adaptérem Power Change Strana 224 HSS-Bimetall Strana 228 Pilové děrovky Strana 232

3 Příslušenství Bosch 11/12 Řezání děrovkami Přehled 209 Sortiment: pro každé použití odpovídající děrovka Silnou stránkou specializovaného obchodu je poradenství zákazníkům. Proto Bosch nabízí sortiment profesionálních děrovek, optimální pro každé použití. Názvy produktů, upřesnění podle použití a různé barvy produktů pomáhají zákazníkovi, aby mohl rychle a spolehlivě najít pilovou děrovku pro příslušný materiál. Progressor s adaptérem Power Change Sheet Metal s adaptérem Power Change Multi Construction s adaptérem Power Change Diamantová děrovka HSS-Bimetall Pilové děrovky Pokyny pro použití Barevné kovy Použijte řezný olej Dlaždice, porcelán, jemná kamenina Dřevotřískové desky s cementovým pojivem Dřevotřískové desky, bez povrchové úpravy, dýhované, laminované Dřevovláknité desky s cementovým pojivem Laminát Legovaný hliník Použijte řezný olej Lehký beton Nelegovaný hliník Použijte řezný olej Nerez (Inox) Nízké otáčky, použijte řezný olej Obkládačky Do stupně tvrdosti 6, nízké otáčky Ocel, litina Použijte řezný olej (kromě litiny) Plasty Plexisklo Plné cihly Používat chladící prostředky! Překližka, laťovka Příčně děrované cihly Snižte přítlak Přírodní dřevo, tvrdé dřevo Sádrokarton a sádrokartonové bloky Sendvičové materiály Střešní tašky Tenké plechy (nerezová ocel (Inox), ocel, hliník, měď, mosaz atd.) Vláknité lepené materiály Nikoli betonové střešní tašky Použijte řezný olej Zdivo (Soft, Medium) speciálně vhodné vhodné

4 210 Řezání děrovkami Přehled Příslušenství Bosch 11/12 Technologie adaptéru Power Change: nikoli šroubovat, ale řezat Jedno cvaknutí a je to! Neboť díky nové technologii adaptéru Power Change odpadá zdlouhavé našroubovávání a odšroubovávání. Díky inovativnímu systému adaptéru lze pilovou děrovku a středicí vrták rychle a bezpečně upevnit a zase uvolnit. Také zajišťovací šroub pro středicí vrták patří minulosti. Stejně jedinečný jako výkon je i adaptér: Od nynějška potřebujete již jen jeden adaptér pro všechny běžné vrtačky a průměry děrovek. HSS-G HSS-Co Ø mm Ø mm Šestihranná upínací stopka HSS-Co, krátký Ø mm HSS-Co HM Adaptér Power Change Diamantová děrovka Ø mm Upínací stopka SDS-plus Auto Start Diamantové záhlubníky pro elektroinstalační krabice Ø 68/82 mm HM

5 Příslušenství Bosch 11/12 Řezání děrovkami Přehled 211 Doporučené otáčky Děrovky Progressor, HSS-Bimetall a Sheet Metal Diamantové pilové děrovky Průměr vmm Nerezová ocel, min -1 Ocel, Hliník, min -1 Dřevo, PVC, min -1 min -1 Průměr v mm Průměr v palcích Doporučené otáčky min / / / / / / / / / Děrovky Multi Construction Průměr vmm / / / / / / / / / / Dřevěné a dřevotřískové desky, min -1 Plast, min -1 Zdivo, min -1 Dlaždice, min

6 212 Řezání děrovkami Příslušenství Bosch 11/12 Progressor for Wood and Metal Pro nejvyšší nároky. Rychle a vytrvale nejrůznějšími materiály. Progresivní ozubení pro agresivní řez a intenzivní vyhazování třísek pro rychlé a bezpečné upevnění a opětovné uvolnění středicího vrtáku a děrovky jen na jedno cvaknutí HSS-Bimetall s 8 % legováním kobaltem pro extrémní odolnost a dlouhou životnost V sortimentu: Ø mm Děrovky Progressor Kvalita řezu závisí na správných otáčkách a chlazení (viz Návod k obsluze) Průměr in 14 9/ PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b ¹Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

7 Příslušenství Bosch 11/12 Řezání děrovkami 213 Děrovky Progressor Průměr in / PC1b / PC1b PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b PC1b / PC1b PC1b Sady děrovek Progressor 9dílná sada pilových děrovek pro elektrikáře 6 pilových děrovek, 1 adaptér Power Change, 2 středicí vrtáky HSS-G U ¹ Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

8 214 Řezání děrovkami Příslušenství Bosch 11/12 Sady děrovek Progressor 9dílná sada pilových děrovek pro elektrikáře 6 pilových děrovek, 1 adaptér Power Change, 2 středicí vrtáky HSS-G U U dílná sanitární sada pilových děrovek 6 pilových děrovek, 1 adaptér Power Change, 2 středicí vrtáky HSS-G U U dílná souprava pilových děrovek pro elektrikáře 8 pilových děrovek, 1 adaptér Power Change, 2 středicí vrtáky HSS-G U dílná sada pilových děrovek Progressor 11 pilových děrovek, 1 adaptér Power Change, 2 středicí vrtáky HSS-G U U ¹Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

9 Příslušenství Bosch 11/12 Řezání děrovkami 215 Sady děrovek Progressor Prázdný kufr na soupravu pilových děrovek Pro individuální 6dílný výběr U Prázdný kufr na soupravu pilových děrovek Pro individuální 11dílný výběr U Příslušenství pro děrovky Progressor Celková délka mm Se šestihrannou upínací stopkou 8 mm. Se středicím vrtákem HSS-G. Pro pilové děrovky Ø mm PC1b Heavy Duty Se šestihrannou upínací stopkou 11 mm. Se středicím vrtákem HSS-G. Pro pilové děrovky Ø mm PC1b S upínací stopkou SDS-plus. Se středicím vrtákem HSS-G. Pro pilové děrovky Ø mm PC1b Se šestihrannou upínací stopkou 8 mm. Pro pilové děrovky Ø mm. Bez středicího vrtáku PC1b ¹ Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

10 216 Řezání děrovkami Příslušenství Bosch 11/12 Příslušenství pro děrovky Progressor Celková délka mm Heavy Duty Se šestihrannou upínací stopkou 11 mm. Pro pilové děrovky Ø mm. Bez středicího vrtáku PC1b S upínací stopkou SDS-plus. Pro pilové děrovky Ø mm. Bez středicího vrtáku PC1b Středicí vrták HSS-G S šestihrannou stopkou 1/4", s křížově broušeným hrotem s úhlem 135, l = 80 mm PC1d Středicí vrták HSS-Co S šestihrannou stopkou 1/4", s křížově broušeným hrotem s úhlem 135, l = 80 mm PC1d Středicí vrták HSS-Co S šestihrannou stopkou 1/4", s křížově broušeným hrotem s úhlem 135, l = 120 mm C1b Prodlužovací díl Pro adaptér s klíčem o velikosti 5/16"/šestihrannou upínací stopkou 8 mm PC1b Prodlužovací díl Pro adaptér s velikostí klíče 3/8"/9,5 mm - šestihranná upínací stopka PC1b Prodlužovací díl Pro adaptér s velikostí klíče 7/16"/11 mm - šestihranná upínací stopka C1a dílná souprava přechodových adaptérů Se 2 adaptéry pro děrovky mm 4 adaptéry pro děrovky Ø mm PC1c Univerzální řezný olej Při použití univerzálního řezného oleje se několikanásobně prodlužuje životnost při řezání kovu M0b ¹Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

11 Příslušenství Bosch 11/12 Řezání děrovkami 217 Special for Sheet Metal rychlejší děrovka na kov Ozubení Vario pro rychlý a přesný řez Bezpečnostní zarážka brání proražení a chrání tak pracovní plochu Vyhazovací pružina zajišťuje automatické vyhození kotouče pro rychlé a bezpečné upevnění a opětovné uvolnění středicího vrtáku a děrovky jen na jedno cvaknutí HSS-Bimetall s 8 % legováním kobaltem pro extrémní odolnost a dlouhou životnost V sortimentu: Ø mm Pilové děrovky Sheet Metal Kvalita řezu závisí na správných otáčkách a chlazení (viz Návod k obsluze) Průměr in 16 5/ PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b PC1b / PC1b ¹ Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

12 218 Řezání děrovkami Příslušenství Bosch 11/12 Pilové děrovky Sheet Metal Průměr in / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b PC1b C1a C1a Sady pilových děrovek Sheet Metal 9dílná sada pro elektrikáře 6 pilových děrovek, 1 adaptér Power Change, 2 středicí vrtáky HSS-Co U Sanitární sada, 9dílná 6 pilových děrovek, 1 adaptér Power Change, 2 středicí vrtáky HSS-Co U dílná souprava pilových děrovek Sheet Metal na tabulový plech 6 pilových děrovek, 1 adaptér Power Change, 2 středicí vrtáky HSS-Co U ¹Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

13 Příslušenství Bosch 11/12 Řezání děrovkami 219 Příslušenství pro děrovky Sheet Metal Prázdný kufr na soupravy pro individuální 6dílný výběr U Příslušenství pro děrovky Sheet Metal Celková délka mm Se šestihrannou upínací stopkou 8 mm se středicím vrtákem HSS-Co. Pro pilové děrovky Ø mm PC1b Heavy Duty Se šestihrannou upínací stopkou 11 mm. Se středicím vrtákem HSS-Co Pro pilové děrovky Ø mm PC1b S upínací stopkou SDS-plus se středicím vrtákem HSS-Co PC1b Se šestihrannou upínací stopkou 8 mm. Pro pilové děrovky Ø mm. Bez středicího vrtáku PC1b Heavy Duty Se šestihrannou upínací stopkou 11 mm. Pro pilové děrovky Ø mm. Bez středicího vrtáku PC1b S upínací stopkou SDS-plus. Pro pilové děrovky Ø mm. Bez středicího vrtáku PC1b Středicí vrták HSS-Co S šestihrannou stopkou 1/4", s křížově broušeným hrotem s úhlem 135, l = 65 mm PC1d ¹ Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

14 220 Řezání děrovkami Příslušenství Bosch 11/12 Příslušenství pro děrovky Sheet Metal Celková délka mm Vyhazovací pružina PC1b Prodlužovací díl Pro adaptér s klíčem o velikosti 5/16"/šestihrannou upínací stopkou 8 mm PC1b Prodlužovací díl Pro adaptér s velikostí klíče 3/8"/9,5 mm šestihranná upínací stopka PC1b Prodlužovací díl Pro adaptér s velikostí klíče 7/16"/11 mm šestihranná upínací stopka C1a Univerzální řezný olej Při použití univerzálního řezného oleje se několikanásobně prodlužuje životnost při řezání kovu M0b ¹Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

15 Příslušenství Bosch 11/12 Řezání děrovkami 221 Multi Construction na tvrdý i měkký materiál Kapkovité drážky pro odvod třísek pro rychlý, nepřerušovaný postup vrtání pro rychlé a bezpečné upevnění a opětovné uvolnění středicího vrtáku a děrovky jen na jedno cvaknutí Zuby z tvrdokovu broušené diamantem extrémně výkonné a s dlouhou životností V sortimentu: Ø mm HM/CT Děrovky Multi Construction Kvalita řezu závisí na správných otáčkách a chlazení (viz Návod k obsluze) Počet břitů PC1b PC1b PC1b PC1b PC1b PC1b PC1b PC1b PC1b PC1b PC1b PC1b PC1b PC1b PC1b PC1b PC1b PC1b PC1b PC1b PC1b ¹ Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

16 222 Řezání děrovkami Příslušenství Bosch 11/12 Příslušenství pro děrovky Multi Construction Celková délka mm Prázdný kufr na soupravu pilových děrovek Pro individuální vybavení soupravy univerzálních pilových děrovek Multi Construction U S šestihrannou upínací stopkou 8 mm se středicím vrtákem z tvrdokovu. Pro pilové děrovky Ø mm PC1b Heavy Duty Se šestihrannou upínací stopkou 11 mm. Se středicím vrtákem z tvrdokovu. Pro pilové děrovky Ø mm PC1b S upínací stopkou SDS-plus se středicím vrtákem z tvrdokovu. Pro děrovky Ø mm PC1b Se šestihrannou upínací stopkou 8 mm. Pro pilové děrovky Ø mm. Bez středicího vrtáku PC1b Heavy Duty Se šestihrannou upínací stopkou 11 mm. Pro pilové děrovky Ø mm. Bez středicího vrtáku PC1b S upínací stopkou SDS-plus. Pro pilové děrovky Ø mm. Bez středicího vrtáku PC1b Středicí vrták z tvrdokovu Se šestihrannou stopkou 1/4", závrtná špička 118. Diamantem broušené břity z tvrdokovu s vystředěním a víceúčelovým speciálním výbrusem, l = 120 mm PC1d Středicí vrták HSS-Co S šestihrannou stopkou 1/4", s křížově broušeným hrotem s úhlem 135, l = 120 mm C1b Prodlužovací díl Pro adaptér s klíčem o velikosti 5/16"/šestihrannou upínací stopkou 8 mm PC1b Prodlužovací díl Pro adaptér s velikostí klíče 3/8"/9,5 mm - šestihranná upínací stopka PC1b ¹Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

17 Příslušenství Bosch 11/12 Řezání děrovkami 223 Příslušenství pro děrovky Multi Construction Celková délka mm Prodlužovací díl Pro adaptér s velikostí klíče 7/16"/11 mm šestihranná upínací stopka C1a dílná sada adaptérů PC1c ¹ Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

18 224 Řezání děrovkami Příslušenství Bosch 11/12 Diamond for Hard Ceramics žádné dlaždice nejsou příliš tvrdé Speciální boční otvory pro jednoduché odstraňování kusů jádra Tenká řezná hrana pro rychlé, čisté řezy pro rychlé, bezpečné upevnění a opětovné uvolnění děrovky jen na jedno cvaknutí Diamantová vrstva pro dlouhou životnost v nejtvrdších dlaždicích V sortimentu: Ø mm Diamantové děrovky Diamond for Hard Ceramics Kvalita řezu závisí na správných otáčkách a chlazení (viz Návod k obsluze) Na straně 331 najdete naše diamantové vrtací korunky Průměr in 19 3/ PC1b / PC1b / PC1b PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b ¹Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

19 Příslušenství Bosch 11/12 Řezání děrovkami 225 Diamantové děrovky Diamond for Hard Ceramics Průměr in / PC1b / PC1b / PC1b PC1b / PC1b / PC1b Příslušenství k diamantovým děrovkám Diamond for Hard Ceramics Se šestihrannou upínací stopkou 8 mm. Pro děrovky Ø mm. Bez středicího vrtáku PC1b Heavy Duty Se šestihrannou upínací stopkou 11 mm. Pro děrovky Ø mm. Bez středicího vrtáku PC1b S upínací stopkou SDS-plus. Pro děrovky Ø mm. Bez středicího vrtáku PC1b ¹ Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

20 226 Řezání děrovkami Příslušenství Bosch 11/12 Diamantový vrták pro vrtání za mokra Diamond for Hard Ceramics Hodí se na všechny dlaždice od měkkých obkládaček až po velmi tvrdou dlažbu z jemné kameniny, válcová stopka Vrtání bez příklepu. Vždy pracujte s vodním chlazením. Používejte pouze akumulátorové vrtačky Na straně 331 najdete naše diamantové vrtací korunky Průměr (D) mm P1a P1a P1a P1a P1a P1a P1a Sada diamantových vrtáků pro vrtání za mokra Robust Line Diamond for Hard Ceramics Hodí se na všechny dlaždice od měkkých obkládaček až po velmi tvrdou dlažbu z jemné kameniny Upozornění: vrtejte bez příklepu. Vždy pracujte s vodním chlazením. Používejte pouze akumulátorové vrtačky 4dílná sada diamantových vrtáků Robust Line Rozměry sady A: 156,5 x 69,5 x 23 mm P1k P1k ¹Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

21 Příslušenství Bosch 11/12 Řezání děrovkami 227 Příslušenství pro diamantové vrtáky pro vrtání za sucha a diamantové děrovky Pomocný středicí systém Auto Start pro diamantové děrovky Odpružený středicí kolík s hrotem z tvrdokovu pro navrtávání tvrdých materiálů PC1a Středicí pomůcka pro diamantové vrtáky pro vrtání za mokra PC1a Středicí pomůcka pro diamantové vrtáky a děrovky pro vrtání za mokra C1a Tlaková nádoba na vodu K chlazení diamantových vrtáků a děrovek pro vrtání za mokra Max. objem 0,9 l Vč. hadice (délka 1,5 m) C1a ¹ Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

22 228 Řezání děrovkami Příslušenství Bosch 11/12 HSS-Bimetall Vyvážený nástroj. Dlouhá životnost a vysoká rychlost. Ozubení Vario pro rychlý a přesný řez Standardní adaptérový systém pro běžné upínací systémy HSS-Bimetall s 8 % legováním kobaltem pro extrémní odolnost a dlouhou životnost V sortimentu: Ø mm Děrovky HSS-Bimetall pro standardní adaptér Upínací stopka jak SDS-plus, tak i šestihran Průměr in 14 9/ C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a ¹Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

23 Příslušenství Bosch 11/12 Řezání děrovkami 229 Děrovky HSS-Bimetall pro standardní adaptér Průměr in / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a C1a / C1a / C1a / C1a C1a / C1a / C1a / C1a ¹ Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

24 230 Řezání děrovkami Příslušenství Bosch 11/12 Sady pilových děrovek HSS-Bimetall 9dílná sada pilových děrovek Se 6 děrovkami, 2 šestihrannými adaptéry vč. středicího vrtáku, 1 šestihranného klíče U U dílná sada pilových děrovek S 11 děrovkami, 2 šestihrannými adaptéry vč. středicího vrtáku, 1 šestihranného klíče U U ¹Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

25 Příslušenství Bosch 11/12 Řezání děrovkami 231 Příslušenství pro děrovky HSS-Bimetall Celková délka mm Šestihranný adaptér se středicím vrtákem HSS-G Velikost klíče 8 mm, pro Ø 14 mm, 9/16" Ø 30 mm, 1 1/4" C1a Šestihranný adaptér se středicím vrtákem HSS-G Velikost klíče 11 mm, pro Ø 14 mm, 9/16" Ø 30 mm, 1 1/4" C1a Šestihranný adaptér se středicím vrtákem HSS-G Velikost klíče 11 mm, pro Ø 32 mm, 1 5/16" Ø 152 mm, 6" C1a Adaptér SDS-plus se středicím vrtákem HSS-G Pro Ø 14 mm, 9/16" Ø 30 mm, 1 1/4" C1a Adaptér SDS-plus se středicím vrtákem HSS-G Pro Ø 32 mm, 1 5/16" Ø 152 mm, 6" C1a Středicí vrták HSS-G Pro šestihranný adaptér, velikost klíče 11 mm C1a Středicí vrták HSS-G Pro SDS-plus a šestihranný adaptér, velikost klíče 8 mm C1a Prodlužovací díl Pro adaptér s klíčem o velikosti 5/16"/šestihrannou upínací stopkou 8 mm PC1b Prodlužovací díl Pro adaptér s velikostí klíče 3/8"/9,5 mm šestihranná upínací stopka PC1b Prodlužovací díl Pro adaptér s velikostí klíče 7/16"/11 mm šestihranná upínací stopka C1a ¹ Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

26 232 Řezání děrovkami Příslušenství Bosch 11/12 Pilové děrovky Pilové děrovky Hodí se na tvrdé a měkké dřevo, dýhované dřevo, dřevotřískové desky s povrchovou vrstvou, plasty Ideální pro potrubní průchodky, instalace větracího potrubí a ventilátorů, slepé otvory pro zapojovací a rozbočovací krabice Profesionální kvalita s kalenými zuby ozubení a tvrdost břitu jsou optimalizovány pro aplikaci Upozornění: doporučené otáčky při Ø 25 mm: ot/min, při Ø 50 mm: 800 ot/min, při Ø 100 mm: 200 ot/min 8dílná souprava ozubených věnců Ozubení pro hrubý vzhled řezu a rychlý postup vrtání. Upínací stopka pevně spojená se základním tělesem. Proto neobyčejně robustní, s optimálním vystředěním Pracovní délka 27 mm C1a dílná souprava ozubených věnců Ozubení pro středně jemný vzhled řezu. Pracovní délka 18 mm C1a dílná souprava ozubených věnců Ozubení pro středně jemný vzhled řezu. Šestihranná stopka pro lepší usazení ve sklíčidle a optimální vystředění. Pracovní délka 40 mm C1a ¹Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

27 Příslušenství Bosch 11/12 Řezání děrovkami 233 Pilové děrovky Ozubený věnec Ozubení pro středně jemný vzhled řezu. Hodí se obzvláště pro slepé otvory, jako např. u zapustitelných lampových objímek. Pracovní délka 27 mm C1a Ozubený věnec Ozubení pro středně jemný vzhled řezu. Hodí se obzvláště pro slepé otvory, jako např. u vypínačových a rozbočovacích krabic. Upínací stopka je pevně spojena se základním tělesem. Proto neobyčejně robustní, s optimálním vystředěním. Pracovní délka 28 mm C1a dílná souprava ozubených věnců Zakalené ozubené věnce se středně jemným vzhledem řezu. Při odpovídajícím chlazení použitelné i na neželezné kovy, jako hliník a měď. Šestihranná stopka pevně spojená se základním tělesem. Proto neobyčejně robustní, s optimálním vystředěním. Pracovní délka 32 mm C1a dílná souprava pilových děrovek Zakalené ozubené věnce se středně jemným vzhledem řezu. Při odpovídajícím chlazení použitelné i na neželezné kovy, jako hliník a měď. Šestihranná stopka pevně spojená se základním tělesem. Proto neobyčejně robustní, s optimálním vystředěním. Pracovní délka 32 mm C1a ¹ Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

VHODNÉ PRO KAŽDOU PRÁCI: NOVÉ PŘÍKLEPOVÉ VRTAČKY METABO.

VHODNÉ PRO KAŽDOU PRÁCI: NOVÉ PŘÍKLEPOVÉ VRTAČKY METABO. PŘÍKLEPOVÉ VRTAČKY METABO work. don t play. VHODNÉ PRO KAŽDOU PRÁCI: NOVÉ PŘÍKLEPOVÉ VRTAČKY METABO. URČENO PRO VAŠÍ STAVBU PERFEKTNĚ VYBAVENY PRO VŠECHNY PRÁCE. Vrtání, šroubování nebo míchání s příklepovou

Více

Váš ukazatel na cestě k vhodnému nářadí pro vrtání

Váš ukazatel na cestě k vhodnému nářadí pro vrtání Vrtání Back 60 Vrtání Přehled Příslušenství Bosch 11/12 Váš ukazatel na cestě k vhodnému nářadí pro vrtání Následující stránky by se měly stát pomůckou pro prodejce i uživatele. Na jedné straně se jedná

Více

Řezání kmitací pilou a pilou ocaskou

Řezání kmitací pilou a pilou ocaskou Řezání kmitací pilou a pilou ocaskou Back 562 Řezání kmitací pilou a pilou ocaskou Přehled Příslušenství Bosch /2 Šedá na dřevo Název výrobku naznačuje jeho charakter Speciální vlastnosti Zvláštní kvalita

Více

Speciální 999,- PŘÍSLUŠENSTVÍ PROMOTION. Platnost od 1. 6. 2010. Obj.č. 6.30425.00

Speciální 999,- PŘÍSLUŠENSTVÍ PROMOTION. Platnost od 1. 6. 2010. Obj.č. 6.30425.00 Speciální PŘÍSLUŠENSTVÍ PROMOTION Platnost od 1. 6. 2010 SADA BITŮ PROMOTION, 71-DÍLNÁ 999,- Obj.č. 6.30425.00 S 2-bity, L= 25/ 75 mm; L= 25 mm: PH1 x 3; PH2 x 6; PH3 x 3; PZ1 x 3; PZ2 x 6; PZ3 x 3; SL4

Více

Vrtáky do betonu a do kamene

Vrtáky do betonu a do kamene Vrtáky do betonu a do kamene 14 Vrtáky do betonu a do kamene Speciální Vrtáky do betonu a do kamene Hawera: Vůdčí pozice 1958: Hartmetall-Werkzeugfabrik (Továrna na nástroje z tvrdokovu) Ravensburg, pod

Více

Nová generace vrtáků. Vyroben ze špičkové evropské oceli. Vrtáky, brusné kotouče a příslušenství

Nová generace vrtáků. Vyroben ze špičkové evropské oceli. Vrtáky, brusné kotouče a příslušenství Nová generace vrtáků Vysoká vrtací schopnost, rychlý průběh vrtání a obrovská tepelná odolnost jsou přesvědčivými vlastnostmi nového vrtáku jet-trac turbo se stopkou vrtáku SDS-Plus pro bezpečné upevnění

Více

hochauflösende Bilder anfordern

hochauflösende Bilder anfordern hochauflösende Bilder anfordern 142 Vrtáky, brusné kotouče, příslušenství Výhoda Výkonné vrtáky pro profesionály V y v i n u t o o d b o r n í k y p r o p r o f e s i o n á l n í v r t á n í jet-trac triplo

Více

Weldon upínání nástrojů 19 mm. Upnutí MK2 Průmyslové upnutí pomocí Weldon 19 mm jako standardní vybavení

Weldon upínání nástrojů 19 mm. Upnutí MK2 Průmyslové upnutí pomocí Weldon 19 mm jako standardní vybavení Příslušenství pro vrtačky s magnetickým podstavcem MAG 32 MAG 50 Weldon upínání nástrojů 19 Upnutí MK2 Průmyslové upnutí pomocí Weldon 19 jako standardní vybavení Adaptér sklíčidla Weldon 19 ÎÎ1/2"-20

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ HITACHI

PŘÍSLUŠENSTVÍ HITACHI PŘÍSLUŠENSTVÍ HITACHI BITY A SADY BITŮ SPECIÁLNÍ VLASTNOSTI PRODUKTU Speciální bit pro silné rázové utahováky Bit s titan-nitridovým povlakem pro větší odolnost Magnetický Bez magnetu Popis Rozměr Délka

Více

Vrtáky. Vrtáky. Vrtáky. Příslušenství k elektronářadí PROTECOR

Vrtáky. Vrtáky. Vrtáky. Příslušenství k elektronářadí PROTECOR Vrtáky Vrtáky Vrtáky R - široký sortiment vrtáků do betonu, kamene, cihel, dřeva i kovu - vysoká rychlost, agresivní výkon a dlouhá životnost - perfektní volba pro každodenní profesionální použití Ukázky

Více

PRŮVODCE VÝBĚRU KRUHOVÝCH DĚROVAČŮ. lenoxtools.eu KRUHOVÉ DĚROVAČE PLASTOVÉ OBKLADY A SÁDROKAR- TON PLASTY A KOMPOZITY CEMENTO- VLÁKNITÉ DESKY

PRŮVODCE VÝBĚRU KRUHOVÝCH DĚROVAČŮ. lenoxtools.eu KRUHOVÉ DĚROVAČE PLASTOVÉ OBKLADY A SÁDROKAR- TON PLASTY A KOMPOZITY CEMENTO- VLÁKNITÉ DESKY KRUHOVÉ DĚROVAČE PRŮVODCE VÝBĚRU KRUHOVÝCH DĚROVAČŮ DŘEVO DŘEVO S HŘEBÍKY NEŽELEZNÝ KOV PLASTY A KOMPOZITY KOV NEREZOVÁ OCEL PLASTOVÉ OBKLADY A SÁDROKAR- TON LITINA CEMENTO- VLÁKNITÉ DESKY ABRAZIVNÍ MATERIÁLY

Více

Charakteristiky listů pro pily ocasky Metabo

Charakteristiky listů pro pily ocasky Metabo PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO PŘÍMOČARÉ PILY Listy pro pily ocasky Charakteristiky listů pro pily ocasky Metabo Barva Barva informuje o tom, na jaký obráběný materiál je pilový list nejvhodnější. Žlutá na dřevo Žlutá

Více

Metabo rychloupínací sklíčidlo Futuro Top

Metabo rychloupínací sklíčidlo Futuro Top Příslušenství vrtaček a příklepových vrtaček Sklíčidla na vrtáky KVALITA BEZ OMEZENÍ Sklíčidla Metabo jsou k dispozici pro všechny běžné vrtačky, i stacionární, a příklepové vrtačky a pro každé pracovní

Více

Vrtáky a bity. Vrtáky a bity

Vrtáky a bity. Vrtáky a bity 303 STANDARD s válcovou stopkou do zdi... strana 304 EXTRA PROFI s válcovou stopkou do betonu... strana 304 UNIVERSAL... strana 305 POINTER SDS PLUS (dvoubřit)... strana 305 DRILLER SDS PLUS (tříbřit)...

Více

Vrtáky na plechy. U nových vysoce výkonných vrtáků na plechy jsou broušeny drážky pro odvod třísek do plně zakaleného materiálu metodou CBN.

Vrtáky na plechy. U nových vysoce výkonných vrtáků na plechy jsou broušeny drážky pro odvod třísek do plně zakaleného materiálu metodou CBN. VRTÁKY NA PLEHY 03 Vrtáky na plechy U nových vysoce výkonných vrtáků na plechy jsou broušeny drážky pro odvod třísek do plně zakaleného materiálu metodou BN. BN (kubický nitrid bóru) je mnohem tvrdší,

Více

Příslušenství pro kladiva s upnutím SDS-Plus

Příslušenství pro kladiva s upnutím SDS-Plus VRTÁNÍ A SEKÁNÍ Příslušenství pro kladiva s upnutím SDS-Plus Vrtáky SDS-4Plus dvoubřité Vrtáky SDS-4Plus ideální pro použití do betonu, zdiva a přírodního kamene. Speciální tvar hrotu umožňuje jednoduché

Více

VÝKON NÁŘADÍ NAPÁJENÉHO KABELEM SVOBODA NÁŘADÍ NAPÁJENÉHO BATERIÍ CENÍK PŘÍSLUŠENSTVÍ DEWALT 2017 / ZÁRUKA VÝKONU.

VÝKON NÁŘADÍ NAPÁJENÉHO KABELEM SVOBODA NÁŘADÍ NAPÁJENÉHO BATERIÍ CENÍK PŘÍSLUŠENSTVÍ DEWALT 2017 / ZÁRUKA VÝKONU. VÝKON NÁŘADÍ NAPÁJENÉHO KABELEM SVOBODA NÁŘADÍ NAPÁJENÉHO BATERIÍ CENÍK PŘÍSLUŠENSTVÍ DEWALT 2017 / 2018 www..cz ZÁRUKA VÝKONU. OBSAH PŘÍKLEPOVÉ VRTÁKY SDS PLUS... 3 PŘÍKLEPOVÉ VRTÁKY SDS MAX... 8 SEKÁČE...

Více

Nástroje Pilové plátky do vibračních pil Technické informace Materiály

Nástroje Pilové plátky do vibračních pil Technické informace Materiály Pilové plátky do vibračních pil Technické informace Materiály 50 Cr V 4 Chrom - vanadová ocel Vysoce legovaná ocel Kaleno v soli nebo v olejové lázni Vysoká životnost Pro použití na dřevo DMO5/HSS Rychlořezná

Více

Přehled. Vrtáky Hawera: Vrtání Přehled. Vrtáky do betonu a do kamene 11 52, 158

Přehled. Vrtáky Hawera: Vrtání Přehled. Vrtáky do betonu a do kamene 11 52, 158 0 Vrtání Přehled Vrtáky Hawera: Přehled Vrtáky do betonu a do kamene 52, 58 Příklepové a bezpříklepové vrtáky 20 Vrtáky pro vrtací kladiva 3 Diamantové vrtáky 58 Vrtací korunky 40 Diamantové vrtací korunky,

Více

ezání kmitacími pilami a pilami ocaskami

ezání kmitacími pilami a pilami ocaskami ezání kmitacími pilami a pilami ocaskami 182 Řezání kmitacími pilami a pilami ocaskami Přehled Pilové plátky Hawera do kmitací pily a pilové listy do pily ocasky: P ehled Pilové plátky Hawera do kmitací

Více

Rychloupínací sklíčidla 9. Sklíčidla s ozubeným věncem 11. Vrtáky SDS-plus 48 Sekáče SDS-plus 56 Vrtáky SDS-max 53 Sekáče SDS-max/frézovací

Rychloupínací sklíčidla 9. Sklíčidla s ozubeným věncem 11. Vrtáky SDS-plus 48 Sekáče SDS-plus 56 Vrtáky SDS-max 53 Sekáče SDS-max/frézovací OBSAH SKLÍČIDLA 8 STROJNÍ MÍCHACÍ METLY 42 Rychloupínací sklíčidla 9 Sklíčidla s ozubeným věncem 11 PŘÍKLEPOVÉ VRTÁKY/SEKÁČE 48 VRTÁKY NA KOV 13 Vrtáky na kov z rychlořezné oceli HSS-R 14 Vrtáky na kov

Více

Dobře strukturovaný: program pilových plátků do pil ocasek od firmy Bosch

Dobře strukturovaný: program pilových plátků do pil ocasek od firmy Bosch Příslušenství Bosch 11/12 Řezání kmitací pilou a pilou ocaskou Přehled 611 Dobře strukturovaný: program pilových plátků do pil ocasek od firmy Bosch Správný výběr pilového látku do pil ocasek rozhoduje

Více

Řezné kotouče Kronenflex Pokyny pro použití

Řezné kotouče Kronenflex Pokyny pro použití Pokyny pro použití Řezné kotouče se vyznačují velkým spektrem použití. V naší paletě výrobků jsou obsaženy kotouče pro obrábění oceli, nerezové oceli, pro veškeré důležité neželezné kovy, různé druhy litiny,

Více

Přehled výrobků a použití:

Přehled výrobků a použití: SPECIÁLNÍ VRTÁKY Přehled výrobků a použití: Materiál Povrch DIN Ostření Vrcholový úhel Sklon šroubovice Stopka Číslo Strana 9,6 101 101 101 104 M 78 NEXT GENERATION E DIN 1897 180 2530 6,0 10,0 101 107

Více

Magnetické vrtačky Metallkraft Kvalitní stroje pro mnohostranné použití. MB 300 auto s automatickým posuvem pinoly.

Magnetické vrtačky Metallkraft Kvalitní stroje pro mnohostranné použití. MB 300 auto s automatickým posuvem pinoly. Magnetické vrtačky Kovoobráběcí stroje Magnetické vrtačky Metallkraft Kvalitní stroje pro mnohostranné použití. MB 300 auto s automatickým posuvem pinoly. Vrtačky speciálně konstruované pro vrtání ocelí

Více

Bosch: zaměřeno na rychlost

Bosch: zaměřeno na rychlost Bosch: zaměřeno na rychlost Program diamantového příslušenství NOVINKA! Aktualizovaná verze 2014 Diamantové dělení, diamantové broušení, diamantové vrtání 2 Přehled Program příslušenství Přehled Inovativní

Více

PŘESNÉ SPOLEHLIVÉ SILNÉ PRO PRÁCI S KOVY

PŘESNÉ SPOLEHLIVÉ SILNÉ PRO PRÁCI S KOVY PŘESNÉ SPOLEHLIVÉ SILNÉ stroje & PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO PRÁCI S KOVY Rychlejší, bezpečnější & čistější Při abrazivním řezání se může tvořit nadměrné množství prachu, výpary, dým, oheň a dokonce mohou vzniknout

Více

Katalog příslušenství 2011

Katalog příslušenství 2011 Katalog příslušenství 2011 Obsah VRTÁNÍ A SEKÁNÍ VRTAČKY ŠROUBOVÁKY str. 8 str. 27 str. 41 ÚHLOVÉ BRUSKY, PROSTŘIHOVAČE, NŮŽKY NA PLECH str. 48 HOBLÍKY str. 56 PILY str. 58 FRÉZY BRUSKY VZDUCHOVÉ NÁŘADÍ

Více

KATALOG VRTÁKŮ. www.irwin.eu

KATALOG VRTÁKŮ. www.irwin.eu KATALOG VRTÁKŮ www.irwin.eu Vrtání Úvod Vrtáky do všech materiálů Společnost Irwin již od roku 1885 vyvíjí a dodává na trh nejkvalitnější nářadí, které je určeno profesionálním řemeslníkům. Naše výjimečné

Více

Rychle & efektivně nejen v betonu

Rychle & efektivně nejen v betonu 2018 Bionic Spolehlivě vrtá i železobeton Bionic PC břit Rychle & efektivně nejen v beton Břit BIONIC s ostrým profilem zbů a postranními rozmělňovacími ploškami zarčje rychlý postp ve vrtaném materiál

Více

KVALITA ZAČÍNÁ VE MĚSTĚ MALTBY

KVALITA ZAČÍNÁ VE MĚSTĚ MALTBY KVALITA ZAČÍNÁ VE MĚSTĚ MALTBY Pro zajištění vysoké dlouhodobé výkonnosti a spokojenosti zákazníků prochází nová řada SERIES 60 a SERIES 40 v procesu výroby náročnými výrobními a testovacími postupy ve

Více

Opravdu Bosch! Oslavte s námi 80 let s kladivy Bosch! Profi magazín 02 04/2012. Poslední možnost získat jedinečné GBH 2-26 za výprodejovou cenu!

Opravdu Bosch! Oslavte s námi 80 let s kladivy Bosch! Profi magazín 02 04/2012. Poslední možnost získat jedinečné GBH 2-26 za výprodejovou cenu! Opravdu Bosch! Profi magazín 02 04/2012 Oslavte s námi 80 let s kladivy Bosch! Poslední možnost získat jedinečné GBH 2-26 za výprodejovou cenu! Na všechno profesionální modré elektrické nářadí, které do

Více

RECA Diamantová vrtací technika

RECA Diamantová vrtací technika RECA DRŽÍ. PŮSOBÍ. HÝBE. RECA DRŽÍ. PŮSOBÍ. HÝBE. RECA diadrill Keramik sada dílů mimořádně efektivní (od cca. 0 sek. musí být při vrtání prováděny krátké vrtací přestávky!) pro tlouštku materiálu -0 použití

Více

Dílenská norma Dílenská norma Dílenská norma Dílenská norma 6539

Dílenská norma Dílenská norma Dílenská norma Dílenská norma 6539 _HH_Katalog_202_CZ_HH Grundlayout 2008 9.09.202 3:45 Seite. Přehled spirálových vrtáků Značka DIN 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 Dílenská norma Dílenská norma Dílenská norma Dílenská norma 6539 6539 6539 6539 6539

Více

FEIN Pilový list E-Cut Standard, široký 65mm

FEIN Pilový list E-Cut Standard, široký 65mm FEIN Segmentový pilový list z tvrdého kovu, kruhový tvar kovy a plech do tl. cca 1mm Ø 63mm 1ks 6 35 02 096 023 611,- Kč bez DPH Ø 63mm 2ks 6 35 02 096 017 1.100,- Kč bez DPH Ø 80mm 1ks 6 35 02 097 027

Více

VRTáKy Do BEToNU A KAMENE

VRTáKy Do BEToNU A KAMENE VRáKy Do BEoNU A KAMENE znaky kvality Při vrtání do zdiva a betonu se používají speciální vrtáky do betonu a kamene. Pro řádnou montáž stavebuích díki měly být používány vrtáky z certifikované výroby.

Více

12105 Provedení DIN 335, úhel zahloubení Provedení DIN 347, úhel zahloubení 120.

12105 Provedení DIN 335, úhel zahloubení Provedení DIN 347, úhel zahloubení 120. Inklusive 1215-1217 - Mnohobřitové - Pravořezné - Válcovitá stopka (tvar A) K odstraňování otřepů, srážení hran a zahlubování otvorů do normálně se obrábějících materiálů, jako ocel, litina, barevné a

Více

UVEDENÉ CENY JSOU VČ. DPH AKČNÍ NABÍDKA PLATÍ OD 1. 9. 2011 DO 31. 12. 2011 NEBO DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB SVĚTOVÁ ZNAČKA ELEKTRICKÉHO NÁŘADÍ

UVEDENÉ CENY JSOU VČ. DPH AKČNÍ NABÍDKA PLATÍ OD 1. 9. 2011 DO 31. 12. 2011 NEBO DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB SVĚTOVÁ ZNAČKA ELEKTRICKÉHO NÁŘADÍ UVEDENÉ CENY JSOU VČ. DPH AKČNÍ NABÍDKA PLATÍ OD 1. 9. 2011 DO 31. 12. 2011 NEBO DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB SVĚTOVÁ ZNAČKA ELEKTRICKÉHO NÁŘADÍ 4 790, 710 W Otáčky naprázdno 0 1050 min 1 Počet příklepů 0 4050 min

Více

Info Přehled šroubovitých vrtáků VHM (I) Vrtací nářadí. Doporučení použití W = vhodné X = omezeně vhodné Hliník > 10% Si W W W W W W W W

Info Přehled šroubovitých vrtáků VHM (I) Vrtací nářadí. Doporučení použití W = vhodné X = omezeně vhodné Hliník > 10% Si W W W W W W W W Inklusive Info Přehled šroubovitých vrtáků (I) Značka 0 0 0 0 0 0 0 0 Závodní norma Závodní norma Závodní norma Závodní norma 6539 6539 6539 6539 5 x D Skládaný vrták Skládaný vrták Číslo položky 11016

Více

Vrtání VRTÁKY DO VŠECH MATERIÁLŮ. SStrana 83 81 87 91 92 90 93 93 102 99 101 110 97 109 114 113 117 118 STAVEBNÍ MATERIÁLY DŘEVO A DŘEVOTŘÍSKA

Vrtání VRTÁKY DO VŠECH MATERIÁLŮ. SStrana 83 81 87 91 92 90 93 93 102 99 101 110 97 109 114 113 117 118 STAVEBNÍ MATERIÁLY DŘEVO A DŘEVOTŘÍSKA 78 www.irwin.eu Vrtání VRTÁKY DO VŠECH MATERIÁLŮ Speedhammer Plus Speedhammer Power Speedhammer Max Masonry Granite Cordless MULTI Sklo a dlažba Diamantové vrtáky HSS Pro HSS Cobalt HSS TiN TCT Turbomax

Více

Jádrové vrtání. Magnetické vrtačky Metallkraft Jádrové vrtáky Karnasch Řezné pasty, kapaliny a příslušenství

Jádrové vrtání. Magnetické vrtačky Metallkraft Jádrové vrtáky Karnasch Řezné pasty, kapaliny a příslušenství 02 Jádrové vrtání Metallkraft Jádrové vrtáky Karnasch Řezné pasty, kapaliny a příslušenství 02 Kovoobráběcí stroje Metallkraft Kvalitní stroje pro mnohostranné použití. MB 300 auto s automatickým posuvem

Více

Spirálové vrtáky z celotvrdokovu DIN 338 typ N

Spirálové vrtáky z celotvrdokovu DIN 338 typ N ß 11020-11022 Spirálové vrtáky z celotvrdokovu DIN 338 typ N Obrábění 0 2 břity, s válcovitou stopkou, pravořezné, vrcholový úhel 118, čtyři přibroušené plochy. K vrtání do oceli do pevnosti 1000 N/mm

Více

Ceník 2009. Nářadí Dremel. Platný od 1. ledna 2009. Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena.

Ceník 2009. Nářadí Dremel. Platný od 1. ledna 2009. Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena. Ceník 2009 Nářadí Dremel Platný od 1. ledna 2009 Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena. Řezbářství Rytí Frézování Broušení Ostření Čištění Leštění Řezání

Více

HSS HSS HSS. ß Provedení Úhel zahloubení 90, jednobřité, pravořezné, válcovitá stopka (tvar A). Obrábění. Kuželovitý záhlubník (špičatý)

HSS HSS HSS. ß Provedení Úhel zahloubení 90, jednobřité, pravořezné, válcovitá stopka (tvar A). Obrábění. Kuželovitý záhlubník (špičatý) 1215-1217 Více břitů, pravořezný, válcovitá stopka (tvar A). K odstranění otřepů, lámání hran a zarovnávání děr v normálně se obrábějících materiálech, jako: ocel, litina, barevné a lehké kovy.. Kuželovitý

Více

Dobře strukturovaný: Nový program pilových listů do pily ocasky Bosch.

Dobře strukturovaný: Nový program pilových listů do pily ocasky Bosch. Řezání Přehled 487 Dobře strukturovaný: Nový program pilových listů do pily ocasky Bosch. Správný výběr pilového rozhoduje do značné míry o výsledku ání. Významnou roli hraje i obráběný materiál a speciální

Více

Vrtáky, sekáče a bity

Vrtáky, sekáče a bity 386 Strana Příklepový vrták Quattric II 388 Příklepový vrták SDS Plus II Pointer V 390 Příklepový vrták SDS Max IV 393 Vrták do kamene 394 Vrták do betonu 395 Vrták HSS-R 396 Vrták HSS-R prodloužený 399

Více

Kov. Individuální kombinace strojů s akumulátorovou baterií pro zpracování kovů. NOVINKA. Kombinujte a využívejte našich výhod

Kov. Individuální kombinace strojů s akumulátorovou baterií pro zpracování kovů. NOVINKA. Kombinujte a využívejte našich výhod Kov Individuální kombinace strojů s akumulátorovou baterií pro zpracování kovů. NOVINKA Kombinujte a využívejte našich výhod FEIN Select + vám nabízí možnost kombinace jednoho nebo několika strojů s akumulátory

Více

Velmi výkonný vrták pro vrtání vysoce pevných a houževnatých materiálů s pevností až 1200 MPa, např. nerezových ocelí, titanových slitin,

Velmi výkonný vrták pro vrtání vysoce pevných a houževnatých materiálů s pevností až 1200 MPa, např. nerezových ocelí, titanových slitin, symbol obráběného materiálu OZNAČENÍ - POPIS POUŽITÍ DODÁVANÝ ROZSAH KÓD 08 DIN 338 RKT vrták do kovu s válcovou stopkou a zesíleným jádrem. Má samostředící špičku. Materiál Cobalt 8 %. Velmi výkonný vrták

Více

HBS 5189 HBS 5149 HB 5148-20 HB 5128-20 HB 5148-13 HB 5128-13 H 5036 SDN 1418*

HBS 5189 HBS 5149 HB 5148-20 HB 5128-20 HB 5148-13 HB 5128-13 H 5036 SDN 1418* KATALOG 2007 AKUMULÁTOROVÉ NÁŘADÍ HBS 5189 HBS 5149 HB 5148-20 HB 5128-20 HB 5148-13 HB 5128-13 H 5036 SDN 1418* 18 V/2,0 Ah 14,4 V/2,0 Ah 14,4 V /2,0 Ah 12 V/2,0 Ah 14,4 V/1,3 Ah 12 V/1,3 Ah 3,6 V/1,2

Více

VRTÁKY

VRTÁKY 27 1 2 3 4 5 6 7 VRTÁKY 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 28 vrtáky Vrtáky do betonu a kamene od Hitachi jsou vyráběny v nejmodernější a velmi dobře vybavené továrně v Německu.

Více

DIAMANTOVÉ KOTOUČE PŘÍRODNÍ KÁMEN A OBKLADY

DIAMANTOVÉ KOTOUČE PŘÍRODNÍ KÁMEN A OBKLADY DIAMANTOVÉ KOTOUČE PŘÍRODNÍ KÁMEN A OBKLADY MD 110 CD Použití: Keramika, žula, mramor, břidlice, kameninová dlažba V/Š 115 22,23 9/1,6 70184625942 5450248347927 963,00 125 22,23 9/1,6 70184625940 5450248347897

Více

Už jste někdy potřebovali vrták a bity ke stejné práci?

Už jste někdy potřebovali vrták a bity ke stejné práci? Už jste někdy potřebovali vrták a bity ke stejné práci? Nejdříve vyvrtat, pak šroubovat. Toto pořadí se vyskytuje velmi často. Abychom byli vybaveni pro tyto pracovní operace, sestavila společnost Wera

Více

Vydání 01/18. Všechny uvedeny bez DPH. HIGH-END třískové obrábění. // Nová definice pro výkon a efektivitu!

Vydání 01/18. Všechny uvedeny bez DPH. HIGH-END třískové obrábění.   // Nová definice pro výkon a efektivitu! Vydání 01/18 Všechny ceny jsou uvedeny bez DPH HIGH-END třískové obrábění // Nová definice pro výkon a efektivitu! www.hhw.cz AG Power Drills Speciální geometrie, vysoká tuhost a výborný odvod třísek kombinované

Více

Příklepový vrták SDS-plus

Příklepový vrták SDS-plus Příslušenství vrtacích a sekacích kladiv Příklepový vrták SDS-plus SDS-plus Pro 4: Speciální geometrie břitu na vrtací hlavě tvaru sekáče z kvalitního tvrdokovu zajišťuje rychlejší průnik, dokonce i do

Více

Inovační vrták pro strojírenský sektor

Inovační vrták pro strojírenský sektor Vrtáky z tvrdokovu Inovační vrták pro strojírenský sektor PLUS8, NĚMECKÁ TECHNOLOGIE S ITALSKÝM SRDCEM. Výrobní zařízení a Centra pro výzkum a vývoj v Evropě a Severní Americe umožňují firmě Cruing nabízet

Více

Řezání ŘEZÁNÍ. Pilové pásy Řezné kotouče Řezné kapaliny Pásové pily Řezání

Řezání ŘEZÁNÍ. Pilové pásy Řezné kotouče Řezné kapaliny Pásové pily Řezání Značka DoALL je v oblasti řezání známá od roku 1919, kdy Leighton A. Wilkie vyrobil první pásovou pilu a firma DoALL je od té doby lídrem v oblasti inovací pásových pil a pilových pásů. DoALL je jediným

Více

Pily >>> Společná charakteristika pil

Pily >>> Společná charakteristika pil Pily >>> Společná charakteristika pil Společnými znaky elektrických pil NAREX jsou vysoký výkon, spolehlivost a jednoduchá obsluha. Podle charakteru práce můžete vybírat z pil řetězových, kotoučových a

Více

Díky zkosenému tvaru zpřesňuje řezání Broušené boky se nedotýkájí řezaného materiálu, díky čemuž vzniká čistý řez

Díky zkosenému tvaru zpřesňuje řezání Broušené boky se nedotýkájí řezaného materiálu, díky čemuž vzniká čistý řez VLASTNOSTI pilových listů TECHNOLIT PILOVÉ LISTY kategorie: ŘEZÁNÍ CT - Tvar kónický, dobroušený ČISTÝ Díky zkosenému tvaru zpřesňuje ání Broušené boky se nedotýkájí aného materiálu, díky čemuž vzniká

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ 2016 / 2017

PŘÍSLUŠENSTVÍ 2016 / 2017 PŘÍSLUŠENSTVÍ 2016 / 2017 39 VRTÁNÍ A SEKÁNÍ VRTÁKY DO RŮZNÝCH MATERIÁLŮ (vhodné pro - dřevo, plasty, měkkou ocel, neželezné kovy, zdivo) Průměr celková délka v mm DT6515 3 113 5035048066010 57,02 Kč 69,00

Více

ZávitořeZné nářadí. ZÁVITNÍKY SADOVÉ MATERIÁL hss. ZÁVITNÍKY SADOVÉ MATERIÁL hss

ZávitořeZné nářadí. ZÁVITNÍKY SADOVÉ MATERIÁL hss. ZÁVITNÍKY SADOVÉ MATERIÁL hss ZÁVITNÍKY SAOVÉ 22 3010 ZÁVITNÍKY SAOVÉ 22 3010 Závit P Číslo 140 090 M 9 1,25 sada 140 0901 M 9 1,25 I 140 0902 M 9 1,25 II 140 0903 M 9 1,25 III 140 091 M 9 1 sada 140 0911 M 9 1 I 140 0913 M 9 1 III

Více

Tabulka použití nástrojů MultiTool

Tabulka použití nástrojů MultiTool TM3010C TM3010C Beznástrojové upínání nástroje Celorozsahová elektronika pro ideální chod stroje při zatížení Univerzální stroj pro širokou škálu použití řezání různých materiálů, broušení, odstraňování

Více

VELKOOBCHOD Průmyslová CHRUDIM. tel.: , fax: ,

VELKOOBCHOD Průmyslová CHRUDIM. tel.: , fax: , VELKOOBCHOD Průmyslová 890 537 01 CHRUDIM tel.: 469 660 999, fax: 469 660 990, e-mail: kovintrade@chrudim.cz, www.kovintrade.cz BRUSIVO Kotouče pro úhlové brusky (FLEXCO, SKORPIO, EXTRA) 6-9 (brusné, řezné)

Více

RECA DRŽÍ. PŮSOBÍ. HÝBE. RECA příklepové vrtáky & sortiment sekáčů. Robustnost vítězí.

RECA DRŽÍ. PŮSOBÍ. HÝBE. RECA příklepové vrtáky & sortiment sekáčů. Robustnost vítězí. RECA DRŽÍ. PŮSOBÍ. HÝBE. RECA příklepové vrtáky & sortiment sekáčů Robustnost vítězí www.reca.cz RECA příklepové vrtáky a sortiment sekáčů Optimální výkon pro každý podklad Materiál Upínání Vrták / sekáč

Více

CENÍK. Platnost od

CENÍK. Platnost od CENÍK 2017 Platnost od 1.1.2017 - kotouče pro úhlové brusky (brusné, řezné na kov, nerez, kámen) - miskové kotouče, leštící PolirCO - lamelové brusné kotouče - keramická tělíska - diamantové kotouče, ostřící

Více

Čistší: 4 břity zajišťují přesné a kulaté otvory. Práce bez vibrací díky optimalizovanému tvaru hlavy.

Čistší: 4 břity zajišťují přesné a kulaté otvory. Práce bez vibrací díky optimalizovanému tvaru hlavy. Vrtáky do kladiv SDS-plus Delší životnost. Šroubovice MS5 snižuje zatížení vibracemi, které vznikají při práci s kladivem. Nedochází k nahromadění odvrtaného materiálu. Šroubovice MS5 snižuje torzní zatížení

Více

Pily, pilníky, brousící nástroje a kartáče

Pily, pilníky, brousící nástroje a kartáče Pily, pilníky, brousící nástroje a kartáče Pilové rámy Listy do pily děrovky Pilové kotouče Pily děrovky Listy do strojních pil Pilové pásy Dílenské pilníky Přesné pilníky Jehlové pilníky Rýhované pilníky

Více

Stupňovité vrtáky. U nových vysoce výkonných stupňovitých vrtáků jsou drážky na odvod třísek broušeny metodou cbn do plně zakaleného materiálu.

Stupňovité vrtáky. U nových vysoce výkonných stupňovitých vrtáků jsou drážky na odvod třísek broušeny metodou cbn do plně zakaleného materiálu. STUFENBOHRER FORETS TRAPPENBOREN TRINBOR FRESE BROAS STUPŇOVITÉ WIERTŁA СТУПЕНЧАТЫЕ BURGHIE KADEMELİ STOPNIČASTI STEPENASTA LÉPSŐS PAKOPINIAI DRILLS A ÉTAGÉS ESALONADAS GRADINI STOPNIOWE ÎN FÚRÓ sac GRĄŽTAI

Více

Vrtáky do betonu a do kamene. Sekáče. Pilové kotouče do okružních pil. Pilové plátky do kmitací pily. Sady PowerBox.

Vrtáky do betonu a do kamene. Sekáče. Pilové kotouče do okružních pil. Pilové plátky do kmitací pily. Sady PowerBox. Vrtáky do betonu a do kamene Sekáče Pilové kotouče do okružních pil Pilové plátky do kmitací pily Sady PowerBox Katalog novinek Hawera Příslušenství pro elektrické nářadí Hawera: Nová produktivita I v

Více

Ceník 2011. Nářadí Dremel. Platný od 1. dubna 2011. Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena.

Ceník 2011. Nářadí Dremel. Platný od 1. dubna 2011. Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena. Ceník 2011 Nářadí Dremel Platný od 1. dubna 2011 Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena. Řezbářství Rytí Frézování Broušení Ostření Čištění Leštění Řezání

Více

Říká se, že se vrták SDS plus-5x při vrtání do armatury v betonu nezlomí, protože jsme pro tvrzení hlavy použili materiál z asteroidu Quaoir.

Říká se, že se vrták SDS plus-5x při vrtání do armatury v betonu nezlomí, protože jsme pro tvrzení hlavy použili materiál z asteroidu Quaoir. Říká se, že se vrták SDS plus-5x při vrtání do armatury v betonu nezlomí, protože jsme pro tvrzení hlavy použili materiál z asteroidu Quaoir. Ve skutečnosti se ale SDS plus-5x při nárazu do armatury nezlomí

Více

Šířka řezu mm. Ø Otvoru mm. Výška. EAN kód. Obj. číslo 4932

Šířka řezu mm. Ø Otvoru mm. Výška. EAN kód. Obj. číslo 4932 Diamantové kotouče DU Hlavním smyslem naší nabídky kotoučů je nabízet kotouče s dobrou rychlostí práce a s dlouhou životností při jejich použití v široké škále konstrukčních materiálů. segmentu DU 115

Více

Aku vrtačka s brzdou FDC-1200K. Napětí aku Sklíčidlo do 10 mm. Dodáváno v kufru

Aku vrtačka s brzdou FDC-1200K. Napětí aku Sklíčidlo do 10 mm. Dodáváno v kufru Aku vrtačky Aku vrtačka s brzdou FDC-1200K 1 190,- Napětí aku 12 V Sklíčidlo do 10 mm 0-550/min. Akumulátor 1,3 Ah Doba nabíjení 3-5 hod. Počet momentů 17 stupňů Utahovací moment 1-16 Nm 1,56 kg Dodáváno

Více

X-LOCK. Jedinečný a rychlý výměnný systém pro úhlové brusky Je to ve Tvých rukou. Bosch Professional.

X-LOCK. Jedinečný a rychlý výměnný systém pro úhlové brusky Je to ve Tvých rukou. Bosch Professional. STAČÍ JEDINÉ CVAKNUTÍ X-LOCK. Jedinečný a rychlý výměnný systém pro úhlové brusky Je to ve Tvých rukou. Bosch Professional. OBSAH 3 X-LOCK 4 X-TRA REVOLUČNÍ 6 X-LOCK ÚHLOVÉ BRUSKY 8 VLASTNOSTI 10 APLIKACE

Více

Dosáhněte další úrovně obkládání

Dosáhněte další úrovně obkládání Dosáhněte další úrovně obkládání Pro precizní výsledky v každé fázi Diamantový hrncový kotouč Best for Concrete Diamantový řezací kotouč Best for Hard Ceramic Diamantová fréza Milling Cutter Diamantová

Více

Nástroj na opravu závitů

Nástroj na opravu závitů Nástroj na opravu závitů Závitové vložky Standardní provedení, z nerezové oceli, volně průběžné. K pancéřování závitů z materiálů nižší pevností ve střihu, např. hliníkové nebo hořčíkové slitiny, a také

Více

Karbidové technické frézy

Karbidové technické frézy autorizovaný distributor Karbidové technické frézy Rozšířený sortiment 2016 1 KARBIDOVÉ TECHNICKÉ FRÉZY Rozšířený sortiment 2016 PŘEDSTAVENÍ Doplňujeme řadu karbidových technických fréz vysoké kvality.

Více

1.2 DIAMANTOVÉ KOTOUČE A NÁSTROJE

1.2 DIAMANTOVÉ KOTOUČE A NÁSTROJE 1.2 DIAMANTOVÉ KOTOUČE A NÁSTROJE diamantové řezné kotouče diamantové brusné kotouče diamantové leštící disky ruční diamantové nástroje diamantové vrtáky a vrtací korunky diamantová brusná tělíska ABRASIV,

Více

SKUPINY SPOTŘEBITELŮ Výroba forem, slévárny, stavba lodí/plovoucích plošin, konstrukce letadel a terotechnologie. = MX = MXX = MY = F

SKUPINY SPOTŘEBITELŮ Výroba forem, slévárny, stavba lodí/plovoucích plošin, konstrukce letadel a terotechnologie. = MX = MXX = MY = F 102 52 ŘEZNÉ TVRDOKOVOVÉ FRÉZY APPLIKACE Pro odstraňování otřepů, fazetování, omítání, orovnávání, obrábění hran a povrchů, hrubé broušení, přípravu a odstraňování svarových a pájených švů. SKUPINY SPOTŘEBITELŮ

Více

DRUHY NÁŘADÍ. METR ROZKLÁDACÍ dřevěný, plastový, kovový měření + orýsování (kov, plast, dřevo)

DRUHY NÁŘADÍ. METR ROZKLÁDACÍ dřevěný, plastový, kovový měření + orýsování (kov, plast, dřevo) DRUHY NÁŘADÍ METR ROZKLÁDACÍ dřevěný, plastový, kovový měření + orýsování (kov, plast, dřevo) měří s přesností na 1mm METR SVINOVACÍ ocelový měření + orýsování (kov, dřevo, plast) měří s přesností na 1mm

Více

Elektrické hoblíky. Elektrické a aku nářadí. příkon 900 W. Elektrický hoblík FP-650. Elektrický hoblík s falcováním FP-900. Frézka na lamely FBJ-710

Elektrické hoblíky. Elektrické a aku nářadí. příkon 900 W. Elektrický hoblík FP-650. Elektrický hoblík s falcováním FP-900. Frézka na lamely FBJ-710 Elektrické hoblíky 999,- Elektrický hoblík FP-650 Šířka záběru Hloubka třísky 650 W/230 V 16 000/min. 82 mm 0-2 mm 2,7 kg Dodáváno včetně oboustranných nožů, paralelního vodítka, prachového vaku a náhradního

Více

MAGNETICKÉ VRTAČKY MD 4055 MD 4055 A MD 5075 VA MD 5075 MD 5075 V TPC 2000 MD 6075 S MD 1000 TPC 3000

MAGNETICKÉ VRTAČKY MD 4055 MD 4055 A MD 5075 VA MD 5075 MD 5075 V TPC 2000 MD 6075 S MD 1000 TPC 3000 MAGNETICKÉ VRTAČKY MD 4055 MD 4055 A MD 5075 VA MD 5075 MD 5075 V TPC 2000 MD 6075 S MD 1000 TPC 3000 Magnetické vrtačky Magnetická jádrová vrtačka Model MD 4055 lze využít pro jádrová vrtání o průměru

Více

CENÍK. Platnost od

CENÍK. Platnost od CENÍK 2014 Platnost od 1.1.2014 - kotouče pro úhlové brusky (brusné, řezné na kov, nerez, kámen) - miskové kotouče, leštící PolirCO - lamelové brusné kotouče - keramická tělíska - diamantové kotouče, ostřící

Více

DD 2G 18.0 Objednací číslo 417.831

DD 2G 18.0 Objednací číslo 417.831 Aku nářadí DD 2G 18.0 Objednací číslo 417.831 2-rychlostní aku-šroubovák 18,0 V Technické atributy Napětí akumulátoru: 18 V Kapacita akumulátoru: 2,5 / 5,0 Ah Točivý moment max. měkký/tvrdý: 52 / 68 Nm

Více

13010 Ruční výstružníky DIN 206

13010 Ruční výstružníky DIN 206 Obrábění 3 Ruční výstružníky DIN 26 S válcovitou stopkou a čtyřhranem, pravořezné, levá spirála 7-8, náběh cca /4 délky břitu ( ), přesnost H7.. Na díry se dnem (slepé díry) nevhodné. 3 d 2 d 2 3 2, 25

Více

Přímé vrtačky. ergonomičnost optimální poměr výkonu a hmotnosti snadná obsluha vysoká variabilita modularita

Přímé vrtačky. ergonomičnost optimální poměr výkonu a hmotnosti snadná obsluha vysoká variabilita modularita Šroubovací technika Automatizace Pneumatické motory Pneumatické nář adí Přímé vrtačky ergonomičnost optimální poměr výkonu a hmotnosti snadná obsluha vysoká variabilita modularita Malé, ergonomické vrtačky

Více

listy PRo NoŽoVé A ŠAVloVé PilKy

listy PRo NoŽoVé A ŠAVloVé PilKy listy PRo NoŽoVé A listy pro nožové a Šavlové pilky Doporučení pro použití řemeslníci, pracující se dřevem i kovem, oceňují stejnou měrou výhody listů jak do nožových, tak i šavlových pilek. Mnoho dělících

Více

Fréza se 2 noži není vhodná k volnému frézování s motorem horní frézy OFE 738 a frézovacím a brusným motorem FME 737. Využitelná délka mm

Fréza se 2 noži není vhodná k volnému frézování s motorem horní frézy OFE 738 a frézovacím a brusným motorem FME 737. Využitelná délka mm Příslušenství pro horní frézy a přímé brusky Kleštiny Pro OFE 738, Of E 1229 Signal, FME 737 a přímé brusky Upínací otvor 3 6.31947* 1/8" (3,18 ) 6.31948* 6 6.31945* 8 6.31946* 1/4" (6,35 ) 6.31949* Pro

Více

Katalog sortimentu

Katalog sortimentu Hawera Tým poradenské služby Váš odborný prodejce: Scintilla AG Postfach 632 CH-450 Solothurn info@hawera.de Technické změny vyhrazeny. Výrobce neodpovídá za chyby tisku. 69 H00 0C6 cs PT-ACE/MKB-HA Katalog

Více

Úhlová bruska 800 W L

Úhlová bruska 800 W L Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Úhlová bruska 800 W L 8-25 458.333 Max. Ø brusného tělesa 25 mm Otáčky při chodu naprázdno 500 ot/min Příkon 800 W Výkon 460 W Upnutí nástroje M 4 Délka kabelu.

Více

» PROGRAM ODHROTOVÁNÍ

» PROGRAM ODHROTOVÁNÍ » PROGRM ODHROTOVÁNÍ Popis výrobku Univerzální rukojet Unigrat tvarovaná podle nejnovějších znalostí z ergonomie Jednoruční obsluha retovací hlava může být vytažena z držadla palcem a ukazovákem. Při vytažené

Více

Čištění potrubí Spirály pro čištění potrubí

Čištění potrubí Spirály pro čištění potrubí Spirály pro čištění potrubí ROPOWER PROFILE CABLE Pozinkovaná spirála se speciálním tvarem Čtyřhranný profil spirálového drátu (DIN EN 10270-1) Posílený čisticí efekt na vnitřní stěně trubky Plastové jádro

Více

194 Sekání Přehled Příslušenství Bosch 11/ % Bosch: nový plochý sekáč SDS-max RTec Sharp a nový špičák SDS-max RTec Speed

194 Sekání Přehled Příslušenství Bosch 11/ % Bosch: nový plochý sekáč SDS-max RTec Sharp a nový špičák SDS-max RTec Speed Sekání Back 194 Sekání Přehled Příslušenství Bosch 11/12 100 % Bosch: nový plochý sekáč SDS-max RTec Sharp a nový špičák SDS-max RTec Speed Příslušenství Bosch 11/12 Sekání Přehled 195 Mimořádně dlouhý

Více

d 1 Nastavitelné ruční výstružníky DIN 859 Použití Lze nastavit všechna požadovaná lícování a vyrovnat opotřebení. Kvalita HSS.

d 1 Nastavitelné ruční výstružníky DIN 859 Použití Lze nastavit všechna požadovaná lícování a vyrovnat opotřebení. Kvalita HSS. ß 13010 S válcovitou stopkou a čtyřhranem, pravořezné, levá spirála 7 -, náběh cca 1/4 délky břitu (l2), přesnost H7. Ruční výstružníky DIN 206 Obrábění Nevhodné na díry se dnem (slepé díry). 13010 13010

Více

d 1 Nastavitelné ruční výstružníky DIN 859 Použití Lze nastavit všechna požadovaná lícování a vyrovnat opotřebení. Kvalita HSS.

d 1 Nastavitelné ruční výstružníky DIN 859 Použití Lze nastavit všechna požadovaná lícování a vyrovnat opotřebení. Kvalita HSS. ß 13010 S válcovitou stopkou a čtyřhranem, pravořezné, levá spirála 7 -, náběh cca 1/4 délky břitu (l2), přesnost H7. Ruční výstružníky DIN 206 Obrábění Nevhodné na díry se dnem (slepé díry). 13010 13010

Více

TVRDOKOVOVÉ TECHNICKÉ FRÉZY A VRTÁKY

TVRDOKOVOVÉ TECHNICKÉ FRÉZY A VRTÁKY TVRDOKOVOVÉ TECHNICKÉ FRÉZY A VRTÁKY JEDINEČNÁ NABÍDKA NA TK ROTAČNÍ FRÉZY V SADÁCH, ALE I JEDNOTLIVĚ ZA VÝHODNÉ CENY Nabízíme nové tvrdokovové rotační frézy, které jsou určeny pro přesné opracování povrchu

Více

cena cena č.zboží název mj bez DPH s DPH

cena cena č.zboží název mj bez DPH s DPH 3010100 bruska stolní KRISTALL 2000 ks 2 934,00 3 550,00 3010101 plocha pracovní KRISTALL 2000 ks 382,00 462,00 3010103 ochrana proti vodě - pro všechny typy brusek KRISTALL ks 47,00 57,00 3010104 kroužek

Více

základní vybavení Brusky na stropy a stěny žirafy

základní vybavení Brusky na stropy a stěny žirafy Brusky na stropy a stěny žirafy GE 5 405.884 Příkon 500 W Výkon 270 W Otáčky při chodu naprázdno 00-650 ot/min Ø brusného kotouče 2 mm Upnutí nástroje suchý zip Úhel pro náklon na hlavě 00 Délka 520 mm

Více

Y k tá r v ité v o b u o Šr é v o v o k

Y k tá r v ité v o b u o Šr é v o v o k VRTáKy Do KoVU kovové Šroubovité vrtáky znaky kvality Vrtáky HSS-Co z ušlechtilé oceli s příměsí kobaltu/vrtáky do oceli HSS-G Super Šířka Vedlejší břit Šířka fasety Čelo Špička Hlavní břit zadní průměr

Více

Katalog sortimentu. Hawera Tým poradenské služby. Katalog sortimentu 1619H0005N7201. www.hawera.com. Vrtání. Sekání.

Katalog sortimentu. Hawera Tým poradenské služby. Katalog sortimentu 1619H0005N7201. www.hawera.com. Vrtání. Sekání. Hawera Tým poradenské služby Váš odborný prodejce: Scintilla AG CH-450 Solothurn info@hawera.de Technické změny vyhrazeny. Výrobce neodpovídá za chyby tisku. 69 H0 00 5N cz PT-ACE/MKB-HA, Printed in Switzerland

Více

1.2 DIAMANTOVÉ KOTOUČE A NÁSTROJE

1.2 DIAMANTOVÉ KOTOUČE A NÁSTROJE 1.2 DIAMANTOVÉ KOTOUČE A NÁSTROJE diamantové řezné kotouče diamantové brusné kotouče diamantové leštící disky ruční diamantové nástroje diamantové vrtáky a vrtací korunky diamantová brusná tělíska ABRASIV,

Více