Výjezdy JSDH Chlumec nad Cidlinou

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výjezdy JSDH Chlumec nad Cidlinou"

Transkript

1 Výjezdy JSDH Chlumec nad Cidlinou Fotografie jsou záměrně špatně čitelné z důvodu ochrany identity účastníků dopravních nehod nebo jiných událostí :04 Chlumec nad Cidlinou, Klicperův dům. Jednotka vyjela na hlášený požár EPS. Na místě zjistila,že se jedná o planý poplach :29 D11, 74,5 km směr Hradec Králové, okres Hradec Králové., PS Hradec Králové Jednotka zajistila místo nehody a poskytla zraněné osobě předlékařskou pomoc. Jednotka pomocí sorbentu zachycovala unikající provozní kapaliny.

2 :29 Chlumec n C, Pražská, park u kostelíka Nejsv. Trojice., PS nový Bydžov Jednotka vyjela na hořící okrasné keře a suché listí. Nejlepší byl Dženda :56 přivaděč D11, exit Levín směr Týnec nad Labem., PS nový Bydžov Jednotka vyjela na nehodu os.auta které skončilo na střeše. Řidič nehodu nepřežil :23 Chlumec n C, Husova Palackého Jednotka vyjela na spadané dopravní značky od větru :29 D11, 60,5 km směr Praha., PS nový Bydžov Jednotka hasila hořící mulčovací kůru u středových svodidel :35 silnice Chlumec n C Lovčice Převýšov

3 Jednotka odstraňovala spadlé stromy ze silnice. Větrná smršť :55 silnice Chlumec n C Lišice průmyslová zóna Jednotka odstraňovala spadlé stromy ze silnice. Větrná smršť :22 silnice Lišičky Lužec n C - Nepolisy Jednotka odstraňovala spadlé stromy ze silnice. Větrná smršť :47 Chlumec n C, Mládežnická Jednotka vyjela na plechovou střechu značně poničenou od větru. Jednotka zjistila, že nehrozí bezprostřední nebezpečí a předala místo zásahu městské policii :34 Klamoš, u hájenky Odstranění spadlého stromu přes silnici.

4 :33 D11,54 a 57,5km směr Hradec Králové, HZS středočeského kraje Jednotka vyjela na dopravní nehodu na D11 54km směr HK,kde již zasahovala jednotka HZS středočeského kraje. Na příkaz velitele zásahu se přemístila na nehodu na 57,5 km směr HK,kde havarované vozidlo zajistila proti požáru a poskytla zraněnému řidiči předlékařskou pomoc. Poté předala místo jednotce HZS středočeského kraje :40 D11 62km směr Hradec Králové., PS nový Bydžov Jednotka vyjela na dopravní nehodu osobního auta, při které byla zraněna jedna osoba :06 D11 82km směr Hradec Králové., PS Hradec Králové Jednotka vyjela na dopravní nehodu osobního auta bez zranění :36 silnice Chlumec n C, Nepolisy., PS nový Bydžov, PS Hradec Králové Jednotka na autobus sjetý pravou stranou v příkopu. Jednotka asistovala při jeho vytažení :08 Chlumec n C, Klicperovo náměstí, restaurace U jelena Jednotka vyjela na úklid sněhu ze střechy. Hrozil pád sněhu na chodce :27 D11, 66km směr Hradec Králové

5 ., PS nový Bydžov Jednotka vyjela na dopravní nehodu dodávky se zraněním řidiče. Jednotka zajistila místo nehody a otočila vozidlo na kola :43 Lovčice Jednotka vyjela k likvidaci požáru sazí v komíně :57 D11, 54km směr Praha Jednotka vyjela k likvidaci vyteklého oleje a provozních kapalin z dodávky stojící v odstavném pruhu po dopravní nahodě :33 silnice Chlumec n C Nepolisy Jednotka vyjela na ohlášenou dopravní nehodu osobního vozidla s únikem provozních kapalin. Jednotka zajistila vozidlo proti požáru a otočila jej na kola.

6 :58 D11 65km směr Hradec Králové., PS nový Bydžov Dopravní nehoda osobního vozidla. Jednotka vyprostila zraněnou osobu z vozidla a zajistila vozidlo proti požáru :09 Chlumec n C, Husova ( U staré brány )., PS nový Bydžov Jednotka vyjela na ohlášený požár osobního auta. Po příjezdu na místo jednotka zjistila,že vozidlo již nehoří po zásahu občanů. Vozidlo zajistila proti možnému dalšímu požáru a předala místo policii ČR :40 Káranice, železniční stanice., PS Nový Bydžov, PS Hradec Králové, HZSP ČD Jednotka byla povolána na srážku rychlíku s nákladním vlakem. Při nehodě byly zraněny 3 osoby včetně strojvedoucího.průzkumem bylo zjištěno, že nedošlo k žádné ekologické havárii.

7 :41 D11, 54km směr Praha Zasahovaly jednotky: JSDH Chlumec n. C. Jednotka likvidovala olejovou skvrnu z povrchu dálnice vytékající z porouchané dodávky :22 D11, 61,5km směr Praha., PS Nový Bydžov Jednalo se o kamion,který uvízl pravou stranou v nezpevněné krajnici. Jednotky pomohli kamionu zpět na vozovku :01 E67 Nové Město nadjezd., PS Nový Bydžov Dopravní nehoda dodávky a nákladního automobilu. Jednotka zajistila místo nehody, vozidlo proti požáru a zasypala unikající provozní kapaliny sorbentem :25 D11 58km směr Praha., PS Nový Bydžov, HZS středočeského kraje Jednotka vyjela na hlášený požár kamionu. Jednotka uhasila hořící pneumatiku a odmontovala kolo z návěsu.

8 :45 D11 73km směr HK., PS Hradec Králové Jednotka po příjezdu na místo zjistila,že z nákladního auta nic neuniká a není vážněji poškozeno. Jednotka uklidila vozovku a předala místo PČR :53 D11 68km směr Praha (dva výjezdy?)., PS Nový Bydžov, PS Hradec Králové Nahlášeny dvě dopravní nehody. Jednalo se o sesunutí nákladu trubek z návěsu kamionu na vozovku, do kterých posléze najely dvě osobní auta. Jednotka zajistila místo nehody a odklidila část nákladu z vozovky :02 Chlumec n C, Nádražní.,

9 Jednotka likvidovala unikající olej z porouchaného osobního auta :21 D11 61,5 km směr Praha., PS Hradec Králové Jednotka vyjela odstranit následky dopravní nehody dodávky, která sjela mimo vozovku a narazila do pilíře mostu :28 D11 80,5 km., PS Hradec Králové Jednotka vyjela na požár vozidla. Po zhodnocení situace jednotkou PS HK, byla jednotka Chlumec n C odvolána na cestě :11 Chlumec n C, Palackého Jednotka vyjela na žádost PČR k odstranění uniklých provozních kapalin z havarovaného vozidla a zajištění vozidla proti požáru :56 E67 nadjezd Nové Město., PS Nový Bydžov, PS Hradec Králové Jednalo se o dopravní nehodo dvou kamionů,dodávky a osobního auta. Jednotka vyprostila dvě osoby z osobního auta. Spolupracovala se záchrannou

10 službou, při přečerpávání provozních kapalin z kamionu. Zajistila vozidla proti požáru, zasypala uniklé provozní kapaliny sorbentem. Po přeložení nákladu a vytažení kamionu zpět na silnici jednotka vyprostila z vozidla usmrcenou osobu :33 Chlumec n C, Klicperovo náměstí., PS Nový Bydžov Jednotka vyjela na likvidaci rozsypaného nehašeného vápna :34 nájezd D11 Chýšť směr Praha., PS Nový Bydžov Dopravní nehoda nákladního auta, které se převrátilo i s návěsem přes svodidla do příkopu. Jednotka provedla jímání unikající nafty do nádob a její zachytávání v odvodňovacím potrubí nájezdu. Jednotka zajistila vozidlo proti požáru.

11 :18 křižovatka přivaděče D11 a silnice Levín Olešnice., PS Nový Bydžov Jednotka vyjela na dopravní nehodu dvou osobních vozidel, přičemž jedno skončilo na střeše v příkopu. Jednotka zajistila místo nehody a vozidla proti požáru. Zasypala uniklé provozní kapaliny sorbentem :37 D11 68km směr Hradec Králové Dopravní nehoda po střetu vozidla se zvěří. Jednotka zajistila vozidlo proti požáru a uklidila vozovku :40 Chlumec n C, Palackého ( Podkatovna)., PS Nový Bydžov Jednotka vyjela na požár domku. Po příjezdu na místo zjistila, že se jedná o neohlášené pálení bordelu a oheň dohasila :43 Chlumec n C, trať u nádraží směr Hradec Králové, HZS ČD Jednotka vyjela na požár suché trávy a náletů. Nejlepší byl opět Dženda.

12 :31 silnice Nové Město Chýšť., PS Nový Bydžov Jednalo se o požár osobního automobilu Ford.Bez zranění :15 Chlumec n C, Na Spravedlnosti., PS Nový Bydžov Jednotka vyjela na požár suchého roští. Vzhledem k rozsahu nechala jednotka hromadu shořet :17 Převýšov, u hřbitova., PS Nový Bydžov Jednotka vyjela na požár suché trávy :54 Městec Králové Jednotka vyjela na pomoc do Středočeského kraje při hašení objektu bývalého cukrovaru. Jednotka byla odvolána na cestě :15 Chlumec n C, Na Spravedlnosti, HZS ČD

13 Jednotka vyjela na požár suché trávy. ( Po příjezdu na základnu vyskočil řidič z vozidla a se slovy přece se nepos..u, přičemž rozšlápl náš skvělý wapův přístroj!!! foto ) :19 D11 67,5km směr Praha., PS Nový Bydžov Dopravní nehoda motocyklu a osobního vozila. Jednotka zajistila místo nehody a vozidla proti požáru :59 Levín., PS Nový Bydžov Jednalo se o požár suché trávy a keřů v souvislosti s pálením čarodejnic :36 Chlumec n C, Lučice Jednotka vyjela na požár topolu, který se vzňal od pálení čarodejnic :20 E67 Chlumec n C Nové Město., PS Nový Bydžov Dopravní nehoda osobního vozidla, které narazilo do zábradlí mostu. Jednotka zajistila místo nehody a vozidlo proti požáru.

14 :19 D11 67,5km směr Praha., PS Hradec Králové Dopravní nehoda dvou osobních vozidel. Jednotka zajistila místo nehody a vozidla proti požáru :23 Lužec n. C.., PS Nový Bydžov Jednotka vyjela na požár slámy v areálu ZD :21 - křižovatka přivaděče D11 a silnice Levín Olešnice., PS Nový Bydžov Dopravní nehoda dvou osobních vozidel. Jednotka zajistila místo nehody a vozidla proti požáru.jedna zraněná osoba odvezena ZZS :52 Chlumec n C, Klicperovo náměstí., Jednotka vyjela odstranit roj včel před bankou :17 E67 odbočka Káranice., PS Nový Bydžov Dopravní nehoda dvou osobních vozidel. Jednotka zajistila místo nehody a vozidla proti požáru. Jednotka poskytla předlékařskou pomoc dvěma osobám.

15 :22 Chlumec n C, Klicperovo náměstí., PS Nový Bydžov Jednotka vyjela na nahlášenou nádobu s neznámou látkou :25 přivaděč D11 Chlumec n C Levín., Jednotka vyjela na odstranění spadlého stromu přez vozovku :01 Chlumec n C, Komenského., Jednotka vyjela odstranit roj včel na stromě :28 D11 57km směr Praha., HZS středočeského kraje Dopravní nehoda osobního vozidla, převráceného na střechu. Jednotka zajistila místo nehody a vozidlo proti požáru. Místo poté předala HZS st. kraje. při tomto zásahu byla jedním členem využita nová odbornost krotitel vrtulníků (foto)

16 :02 D11 62km směr Praha., PS Nový Bydžov Dopravní nehoda os auta,které vyjelo z dálnice a zůstalo za svodidly. Jednotka zajistila vozidlo proti požáru a vyprostilo vozidlo zpět na vozovku :44 Chlumec n C, Na Spravedlnosti., PS Nový Bydžov Jednotka vyjela na likvidaci požáru roští a bordelu :19 Pamětník, písník v lese., PS Nový Bydžov Jednotka vyjela k likvidaci požáru trafostanice :26 Chlumec n C, Klicperovo náměstí., PS Nový Bydžov Požár osobního vozidla vzniklý technickou závadou v motorovém prostoru.

17 :42 Chlumec n C, Chvojkova Jednotka vyjela odstranit roj včel, který se usadil v prostoru určeném pro PB láhev :33 Chlumec n C, Klicperův dům Planý poplach. EPS signalizovala požár, který se nepotvrdil :50 Chlumec n C, Palackého Podkatovna Požár sena ve stráni, pravděpodobně samovznícení. Jednotka musela hromadu sena rozházet a postupně hasit :38 Chlumec n C Dvořákova Jednotka vyjela odstranit roj včel na stromě :01 E67, nadjezd u Nového Města, PS Hradec Králové

18 Jednotka vyjela na nahlášenou nehodu osobního vozidla. Jednotka zajistila místo nehody a vyprostila z vozidla usmrceného řidiče :16 D11 71km směr HK, PS Hradec Králové Požár osobního vozidla. Jednotka spolupracovala s HZS HK. Úklid vozovky a naložení na odtah :02 Chlumec n C, Kozelkova, penzion Orion Čerpání vody ze sklepa :26 - D11 61km směr HK Jednotka vyjela na vyproštění nákladního vozidla sjetého pravou stranou mimo krajnici :35 E67 nadjezd u Nového Města, PS Hradec Králové(odvolána na cestě) Dopravní nehoda motocyklu. Jednotka provedla předlékařskou pomoc a potom asistovala LZS :42 E67 nadjezd u Nového Města

19 , PS Nový Bydžov,PS Hradec Králové Dopravní nehoda nákladního vozidla, při které došlo k proražení nádrže. Jednotka zasypala uniklou naftu a jímala stále unikající naftu :43 Chlumec n C zámecký park Požár v dutině stromu. Jednotka požár uhasila a správa zámku zajistila pokácení stromu :06 E67, Obědovice,PS Hradec Králové Dopravní nehoda osobního vozidla, které vyjelo mimo silnici, zlomilo strom a zůstalo na boku. Jednotka zajistila vozidla proti požáru a potom ho spolu s odtahovou službou otočila na kola a vyprostila zpět na silnici :00 Lovčice, PS Nový Bydžov, JSDH Lovčice Jednalo se o požár trámu, který začal hořet od udírny :54 Chlumec n C, 9 května

20 Jednotka provedla likvidaci roje včel v keři u Penny marketu :01 D11 63,5km směr Hradec Králové, PS Nový Bydžov Požár dodávky, zaviněn pravděpodobně technickou závadou :05 D11 73km směr Hradec Králové, PS Nový Bydžov Dopravní nehoda dodávky sjeté mimo dálnici. Jednotka provedla protipožární opatření, provedla předlékařskou pomoc a potom spolupracovala se ZS :39 Nové Město silnice č.35 Technická závada na přívěsu nákladního auta, který zůstal za jízdy zabržděn. Jednotka ochladila přehřátá kola :54 Chlumec n C, ul Boženy Němcové- Perena Jednotka zabezpečila náhradní dovoz vody do líhně kachen :44 Chlumec n C, Žiželická Na Františku

21 , PS Nový Bydžov Jednotka zajistila vozidlo proti požáru, poskytla zraněné osobě předlékařskou pomoc, vypnula el proud na poškozeném sloupu :42 nájezd D11 Libišany,PS Hradec Králové Dopravní nehoda dvou osobních vozidel s únikem provozních kapalin :11- silnice Chlumec n C Lišice Jednotka vyjela odstranit strom spadlý přes silnici :55 E67 Nové Město Obědovice ( u Kosiček), PS Nový Bydžov Požár osobního vozidla v motorovém prostoru :42 Záhornice, středočeský kraj, PS Nový Bydžov a jednotky středočeského kraje

22 Požár několika hektarů pšenice, jednotka zůstala v záloze na místě události :36 Chlumec n C. Pamětník u písníku Štít, PS Nový Bydžov, JSDH Klamoš, JSDH Nové Město n. C. Požár sena o rozloze cca 2ha :28 D11 68km směr Hradec Králové, PS Nový Bydžov Dopravní nehoda dvou osobních vozidel. Jednotka zajistila místo nehody a provedla protipožární opatření :09 Chlumec n C Jednotka vyjela vylovit prázdný sud po oleji z Cidliny :45 Chlumec n C, Pražská Jednotka vyjela na nahlášený požár osobního vozidla. Po příjezdu zjistila, že vozidlo vařilo.

23 :11 Chlumec n C, Palackého Jednotka vyjela na únik plynu (LPG) z vozidla. Jednotka uzavřela nádrž :56 Chlumec n C, Kozelkova Likvidace sršního hnízda v budově školy :00 Zachrašťany, PS Nový Bydžov Požár suché trávy na ploše asi 20X20 metrů :00 Chlumec n C, V lipkách Dopravní nehoda motorkáře, který nezvládl řízení a vymázl se :36 E67 Nové Město Obědovice, PS Nový Bydžov Dopravní nehoda dvou osobních vozidel. Jednotka zajistila místo nehody, poskytla předlékařskou pomoc zraněným osobám a provedla Protipožární opatření :24 D11 62km směr Hradec Králové

24 Dopravní nehoda nákladního vozidla a autobusu. Z autobusu vyteklo asi 20L oleje. Při nehodě byly čtyři osoby lehce zraněny. Třetí obrázek znázorňuje vděčné děkování hasičům, bez kterých by cestáři nezvládly úklid vozovky, ani za celou noc :36 Chlumec n C Lučice Likvidace sršního hnízda v hromadě dřiví :15 Chlumec n C., Rooseveltova Jednotka vyjela na žádost ZZS na pomoc s transportem osoby do sanitky :45 Nové Město, PS Nový Bydžov Jednotka vyjela na zajištění nakloněného kamionu na kruhovém objezdu než bude zajištěn a vytažen pomocí jeřábu.

25 :33 Káranice čp.61 Jednotka vyjela na nahlášený požár kůlny.průzkumem bylo zjištěno, že se jedná o planý poplach :13 D11 71km směr Hradec Králové, PS Hradec Králové Dopravní nehoda motocyklu, kterému praskla zadní pneumatika. Jednotka poskytla osobám předlékařskou pomoc a zajistila místo nehody :39 D11 63km směr Hradec Králové Jednotka vyjela na hořící pneumatiku nákl. auta. Po příjezdu na místo zjistila, že pneumatika již nehoří a ochlazovala kolo do té doby, dokud vozidlo nebylo schopno opustit dálnici :00 silnice Lučice Štít

26 Dopravní nehoda dvou osobních vozidel. Jednotka zajistila místo nehody a zasypala uniklé provozní kapaliny :58 E67 Nové Město Obědovice,PS Nový Bydžov, PS Hradec Králové Jednotka pomáhala při odtažení přívěsu nákladního vozidla, kterému upadlo zadní kolo, na odstavnou plochu :03 E67 Nové Město Obědovice, PS Hradec Králové Jednotka vyjela na požár návěsu nákladního vozidla, který se vzňal pravděpodobně od zablokovaných brzd :29 D11 55km směr Praha, TPCA Kolín Jednotka vyjela k ohlášenému kamionu na okraji dálnice hrozícího překlopením. Po příjezdu na místo jednotka zjistila,že se jedná o defekt předního kola tahače :31 přivaděč D11, Levín, PS Nový Bydžov Dopravní nehoda nákladního a dodávkového vozidla. Jednotka zajistila místo nehody a vozidla proti požáru.

27 :49 Chlumec n. C., Nádražní Jednotka vyjela na likvidaci oleje vyteklého na vozovku z osobního vozidla, u kterého došlo k technické závadě :31 - Chlumec n. C., Kozelkova, PS Nový Bydžov Požár karavanu od technické závady na elektroinstalaci. Jednotka po příjezdu na místo zjistila, že požár je skoro uhašen řidičem vozidla a provedla dohašení :27 D11 64,5km směr Hradec Králové, PS Nový Bydžov Dopravní nehoda osobního vozidla sjetého do příkopu. Jednotka zajistila místo nehody a vozidlo proti požáru :14 D11 59,5km směr Praha

28 Dopravní nehoda 5 osobních vozidel na namrzlé vozovce. Jednotka zajistila místo nehody a předala SÚD :10 D11 69,5km směr Praha., PS Nový Bydžov, PS Hradec Králové Dopravní nehoda nákladního vozidla s návěsem sjetého mimo dálnici. Jednotka prováděla jímání nafty z proražené nádrže a následně její přečerpání :09 D11 67km směr Hradec Králové., PS Nový Bydžov Dopravní nehoda vozidla VW Transporter. Jednotka provedla protipožární opatření, odpojila baterii a otočila vozidlo zpět na kola.

29 :08 E67 odbočka Kosičky Káranice., PS Hradec Králové Jednotka vyjela na dopravní nehodu dvou osobních vozidel. Jednotka provedla protipožární opatření a odstranila vozidla z vozovky :18 přivaděč D11 Chýšť Nové Město, odbočka Klamoš., PS Nový Bydžov Dopravní nehoda osobního a nákladního vozidla. Jednotka provedla protipožární opatření, asistovala ZS, odstranila os vozidlo z vozovky.

30 :45 přivaděč D11 Levín křižovatka Olešnice., Jednotka vyjela na dopravní nehodu dvou osobních vozidel beze zranění.. Jednotka provedla protipožární opatření, odstranila os vozidla z vozovky :18 D11 57km směr Hradec Králové, TPCA Kolín Jednotka vyjela na žádost HZS středočeského kraje na pomoc při hašení hořícího autobusu. Po příjezdu zůstala jednotka v záloze :01 Chlumec n C, průmyslová zóna., PS Nový Bydžov, JSDH Nové Město n C Námětové cvičení jednotek PO :14 D11 66,5km směr Hradec Králové., PS Nový Bydžov Dopravní nehoda osobního vozidla, které narazilo do nárazníku ležísího na vozovce. Jednotka provedla protipožární opatření, asistovala ZS, osvětlila místo zásahu a pomohla s naložením na odtah.

31 :39 Chýšť silnice č. 36., HZS Pardubického kraje Dopravní nehoda nákladního vozidla u kterého došlo k proražení nádrže. Jednotka ucpala nádrž tmelem, zahradila kanálovou vpusť a zasypala uniklou naftu sorbentem :08 silnice Chýšť-Chudeřice.,PS Nový Bydžov, HZS Pardubického kraje Dopravní nehoda osobního vozidla. Jedna osoba zraněna. Jednotka zabezpečila vozidlo proti požáru a prováděla předlékařskou pomoc :40 trať Chlumec n C Převýšov Jednotka vyjela na žádost Policie ČR, kvůli prohledání tratě. Strojvůdce nahlásil sražení buď zvířete nebo člověka v prostoru nadjezdu na Lovčice. Jednotka nalezla u tratě zraněné divoké prase. Po zastřelení prasete myslivcem ho pomohla odtáhnout k silnici.

32 :55 D11 81km směr Hradec Králové., PS Hradec Králové Dopravní nehoda osobního vozidla. Jednotka odpojila baterii a jímala unikající naftu :48 Chlumec n C, Pražská kruh objezd.,ps Nový Bydžov Dopravní nehoda osobního vozidla. Jednotka poskytla předlékařskou pomoc, zajistila místo nehody :51 Chlumec n C, starochlumecký rybník Jednotka vyjela na nahlášenou labuť zamrzlou v ledu. Po příjezdu na místo jednotka zjistila, že labuť není zamrzlá, ale má nevyhovující podmínky. Jednotka labuť odchytila a převezla ji na nezamrzlou Cidlinu.

33 Poslední Výjezd Λ

Výjezdy JSDH Chlumec nad Cidlinou

Výjezdy JSDH Chlumec nad Cidlinou Výjezdy JSDH Chlumec nad Cidlinou Fotografie jsou záměrně špatně čitelné z důvodu ochrany identity účastníků dopravních nehod nebo jiných událostí. Poslední výjezd Domů--sdhchlumecnc.sweb.cz 001 3.1.2012

Více

Výjezdy JSDH Chlumec nad Cidlinou

Výjezdy JSDH Chlumec nad Cidlinou Výjezdy JSDH Chlumec nad Cidlinou Fotografie jsou záměrně špatně čitelné z důvodu ochrany identity účastníků dopravních nehod nebo jiných událostí. 001 11.1.2009 13:01 Převýšov, Mydlářka a.s. chov prasat.,

Více

Výjezdy JSDH Chlumec nad Cidlinou

Výjezdy JSDH Chlumec nad Cidlinou Výjezdy JSDH Chlumec nad Cidlinou Fotografie jsou záměrně špatně čitelné z důvodu ochrany identity účastníků dopravních nehod nebo jiných událostí. Poslední výjezd Domů---sdhchlumecnc.sweb.cz 001 6.1.2010

Více

Výjezdy JSDH Chlumec nad Cidlinou

Výjezdy JSDH Chlumec nad Cidlinou Výjezdy JSDH Chlumec nad Cidlinou Fotografie jsou záměrně špatně čitelné z důvodu ochrany identity účastníků dopravních nehod nebo jiných událostí. Poslední výjezd Domů--sdhchlumecnc.sweb.cz 001 4.1.2013

Více

Výjezdy JSDH Chlumec nad Cidlinou

Výjezdy JSDH Chlumec nad Cidlinou Výjezdy JSDH Chlumec nad Cidlinou Fotografie jsou záměrně špatně čitelné z důvodu ochrany identity účastníků dopravních nehod nebo jiných událostí. 001 02.01.2006 15:55 Káranice, sil.č.11 Zasahovaly jednotky:

Více

Výjezdy JSDH Chlumec nad Cidlinou

Výjezdy JSDH Chlumec nad Cidlinou Výjezdy JSDH Chlumec nad Cidlinou Fotografie jsou záměrně špatně čitelné z důvodu ochrany identity účastníků dopravních nehod nebo jiných událostí. Poslední výjezd Domů--sdhchlumecnc.sweb.cz 001 13.1.2014

Více

Přehled událostí HZS Jihočeského kraje za den 23. dubna 2011

Přehled událostí HZS Jihočeského kraje za den 23. dubna 2011 Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje Přehled událostí HZS Jihočeského kraje za den 23. dubna 2011 Zpracovala: por. Ing. Vendula Matějů tisková mluvčí Územní odbor České Budějovice 1:02 Požár Škoda

Více

Výjezdy jednotky sboru dobrovolných hasičů obce Jevíčko Květen 2014

Výjezdy jednotky sboru dobrovolných hasičů obce Jevíčko Květen 2014 Výjezdy jednotky sboru dobrovolných hasičů obce Jevíčko Květen 2014 2014_16_06 00:32 hodin - 1.5. dopravní nehoda, vyproštění osob, silnice Chornice - Konice Technika : Renault CAS 20, 1+5, HZS Moravská

Více

Hasičský záchranný sbor hlavního města Prahy

Hasičský záchranný sbor hlavního města Prahy Hasičský záchranný sbor hlavního města Prahy V Praze dne 06. 06. 2010 Hlášení o požárech a zásazích hasičských jednotek na území hl. m. Prahy od 06.00 hodin dne 05. 06. 2010 do 06.00 hodin dne 06. 06.

Více

1. Provedení průzkumu. NE, nejsou-li další činnosti v souladu s 6 2. Provedení protipožárních opatření (odpojení AKU): a) na vozidle škůdce (škůdce)

1. Provedení průzkumu. NE, nejsou-li další činnosti v souladu s 6 2. Provedení protipožárních opatření (odpojení AKU): a) na vozidle škůdce (škůdce) Klíčová slova popisu zásahu JPO na DN Poznámka / řešení nároku 1. Provedení průzkumu 2. Provedení protipožárních opatření (odpojení AKU): a) na vozidle škůdce (škůdce) ANO - předchází-li bezprostřední

Více

Výjezdy jednotky sboru dobrovolných hasičů obce Jevíčko. srpen 2016

Výjezdy jednotky sboru dobrovolných hasičů obce Jevíčko. srpen 2016 Výjezdy jednotky sboru dobrovolných hasičů obce Jevíčko srpen 2016 2016_32 05:57hodin 2. 8. - technická pomoc, odstranění nebezpečných stavů, zastavení úniku vody, Jevíčko, HZS Moravská Třebová Jednotka

Více

Hlášení o požárech a zásazích hasičských jednotek na území hl. m. Prahy od 06.00 hodin dne 18. 04. 2011 do 06.00 hodin dne 19. 04.

Hlášení o požárech a zásazích hasičských jednotek na území hl. m. Prahy od 06.00 hodin dne 18. 04. 2011 do 06.00 hodin dne 19. 04. Hlášení o požárech a zásazích hasičských jednotek na území hl. m. Prahy od 06.00 hodin dne 18. 04. 2011 do 06.00 hodin dne 19. 04. 2011 06.10 11, Steinerova Jednotka HZS Praha stanice 4 provedla na ţádost

Více

Přehled událostí HZS Jihočeského kraje za den 21. prosince 2011

Přehled událostí HZS Jihočeského kraje za den 21. prosince 2011 Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje Přehled událostí HZS Jihočeského kraje za den 21. prosince 2011 Zpracovala: por. Ing. Vendula Matějů tisková mluvčí Územní odbor České Budějovice 6:50 Dopravní

Více

SOUHRN UDÁLOSTÍ HASIČI města Železná Ruda ZA ROK 2010 LEDEN 2010

SOUHRN UDÁLOSTÍ HASIČI města Železná Ruda ZA ROK 2010 LEDEN 2010 SOUHRN UDÁLOSTÍ HASIČI města Železná Ruda ZA ROK 2010 LEDEN 2010 1.1.2010 - Požár zbytků zábavné pyrotechniky a krabic v prostoru autobusové zastávky poblíž zaparkovaného autobusu. 4.1.2010 - Téměř v pravé

Více

Hasičský záchranný sbor hlavního města Prahy

Hasičský záchranný sbor hlavního města Prahy Hasičský záchranný sbor hlavního města Prahy V Praze dne 22. 07. 2010 Hlášení o požárech a zásazích hasičských jednotek na území hl. m. Prahy od 06.00 hodin dne 21. 07. 2010 do 06.00 hodin dne 22. 07.

Více

Výjezdy jednotky sboru dobrovolných hasičů obce Jevíčko. říjen _ hodin ostatní pomoc, transport pacienta, Jevíčko

Výjezdy jednotky sboru dobrovolných hasičů obce Jevíčko. říjen _ hodin ostatní pomoc, transport pacienta, Jevíčko Výjezdy jednotky sboru dobrovolných hasičů obce Jevíčko říjen 2017 2017_75-10.27 hodin 1. 10. - ostatní pomoc, transport pacienta, Jevíčko, ZZS Jednotka vyslána KOPIS Pardubice na transport pacienta do

Více

Oficiální statistika zásahů JSDHO Dobrá Voda u Českých Budějovic v letech 2002 2015

Oficiální statistika zásahů JSDHO Dobrá Voda u Českých Budějovic v letech 2002 2015 Oficiální statistika zásahů JSDHO Dobrá Voda u Českých Budějovic v letech 2002 2015 Obec: Starosta obce: Dobrá Voda u Českých Budějovic U Domova důchodců 33 37316 Dobrá Voda u Českých Budějovic Mgr. Jiří

Více

při DN více jak 4 vozidel = hromadná dopravní nehoda.

při DN více jak 4 vozidel = hromadná dopravní nehoda. Dopravní nehoda je událost v provozu na pozemních komunikacích, například havárie nebo srážka při níž dojde k usmrcení nebo zranění osoby nebo ke škodě na majetku v přímé souvislosti s provozem vozidla

Více

Informace o činnosti za červenec a srpen 2016

Informace o činnosti za červenec a srpen 2016 Sbor dobrovolných hasičů Mirovice a Jednotka sboru dobrovolných hasičů Mirovice Tyršova 315, 398 06 Mirovice Informace o činnosti za červenec a srpen 2016 Dne 1. července provedli členové zásahové jednotky

Více

STATISTICKÝ PŘEHLED ČINNOSTI JEDNOTKY POŽÁRNÍ OCHRANY

STATISTICKÝ PŘEHLED ČINNOSTI JEDNOTKY POŽÁRNÍ OCHRANY HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Integrované bezpečnostní centrum Moravskoslezského kraje STATISTICKÝ PŘEHLED ČINNOSTI JEDNOTKY POŽÁRNÍ OCHRANY BOLATICE leden září ( ) Zpracoval: Martin

Více

STATISTICKÝ PŘEHLED ČINNOSTI JEDNOTKY POŽÁRNÍ OCHRANY. Dvorce. Martin Adamec HZS MSK

STATISTICKÝ PŘEHLED ČINNOSTI JEDNOTKY POŽÁRNÍ OCHRANY. Dvorce. Martin Adamec HZS MSK STATISTICKÝ PŘEHLED ČINNOSTI JEDNOTKY POŽÁRNÍ OCHRANY Dvorce Martin Adamec HZS MSK 7 Počet zásahů dle skupin typů událostí a ostatních činností jednotky PO Typ události Počet zásahů Požár 9 9 Doprav ní

Více

174107032 TECHNICKÁ POMOC-OTEVŘENÍ UZAVŘENÝCH PROSTOR;Domažlice, Havlovice 6 24.3.2013 20:53:10 Otevření zabouchnutého bytu.

174107032 TECHNICKÁ POMOC-OTEVŘENÍ UZAVŘENÝCH PROSTOR;Domažlice, Havlovice 6 24.3.2013 20:53:10 Otevření zabouchnutého bytu. Přehled zásahů jednotek PO pro kraj Plzeňský ID udál. Typ podtyp, adresa události Kraj: Plzeňský Domažlice Období od : Datum a čas ohlášení Stručný komentář k činnosti jednotek PO 174096032 POŽÁRNÍZKÉ

Více

Přehled výjezdů v roce 2013

Přehled výjezdů v roce 2013 Přehled výjezdů v roce 2013 Pořadí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 9.1 2013 12:19 Požár Vrbová Lhota, Příčná Požár půdy rodinného domu 24.1 2013 19:32 Požár Pečky, prostor nádraží ČD Požár nepoužívaného

Více

Svodka událostí od 00:00 hod. do 24:00 hod. za den 19.03.2010

Svodka událostí od 00:00 hod. do 24:00 hod. za den 19.03.2010 Svodka událostí od 00:00 hod. do 24:00 hod. za den 19.03.2010 UNL - NA POZEMNÍ KOMUNIKACI - ČK V 00:41 hod. vyjela jednotka z PS Č.Krumlov s technikou: TA 1-A31 do obce Č.Krumlov, ulice Linecká, na úklid

Více

Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje

Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje Přehled událostí - celkový přehled zásahů dne týden : 12. - 18. ledna 2015 Datum ohlášení Adresa události Zasahující jed. HZS/SDH Popis události Složky IZS 12.

Více

Přehled událostí HZS Jihočeského kraje za den 11. července 2011

Přehled událostí HZS Jihočeského kraje za den 11. července 2011 Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje Přehled událostí HZS Jihočeského kraje za den 11. července 2011 Zpracovala: por. Ing. Vendula Matějů tisková mluvčí Územní odbor České Budějovice 0:18 1:04 1:27

Více

STATISTICKÉ INFORMACE O ZÁSAZÍCH JEDNOTEK POŽÁRNÍ OCHRANY A POŽÁRECH ZA 1. ČTVRTLETÍ 2018

STATISTICKÉ INFORMACE O ZÁSAZÍCH JEDNOTEK POŽÁRNÍ OCHRANY A POŽÁRECH ZA 1. ČTVRTLETÍ 2018 STATISTICKÉ INFORMACE O ZÁSAZÍCH JEDNOTEK POŽÁRNÍ OCHRANY A POŽÁRECH ZA 1. ČTVRTLETÍ 2018 I. ZÁSAHY JEDNOTEK POŽÁRNÍ OCHRANY (jednotky PO) V prvním čtvrtletí letošního roku zasahovaly jednotky PO u 24

Více

HELICOPTER EMERGENCY MEDICAL SERVICE

HELICOPTER EMERGENCY MEDICAL SERVICE Media Monitoring TÉMA 1. Helicopter emergency medical service, Letecká záchranná služba 2. Rafťáci VYHOTOVENO 23.6.2009 MONITOROVANÉ ZDROJE Tištěná média Televize a rozhlas Agenturní zpravodajství OBDOBÍ

Více

Obec Kamenné Zboží. Obecně závazná vyhláška obce Kamenné Zboží. číslo 03/2004 ze dne 22. dubna Požární řád obce

Obec Kamenné Zboží. Obecně závazná vyhláška obce Kamenné Zboží. číslo 03/2004 ze dne 22. dubna Požární řád obce Obec Kamenné Zboží Obecně závazná vyhláška obce Kamenné Zboží číslo 03/2004 ze dne 22. dubna 2004 Požární řád obce Zastupitelstvo obce Kamenné Zboží příslušné podle 84 odst. 2 písm. i) zákona č. 128/2000

Více

Informace o činnosti za červen 2016

Informace o činnosti za červen 2016 Sbor dobrovolných hasičů Mirovice a Jednotka sboru dobrovolných hasičů Mirovice Tyršova 315, 398 06 Mirovice Informace o činnosti za červen 2016 Dne 1. června provedli členové zásahové jednotky společně

Více

Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje

Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje Přehled událostí - celkový přehled zásahů týden : 27. dubna 2015-3. května 2015 Datum ohlášení Adresa události Zasahující jed. HZS/SDH Popis události Složky IZS

Více

S T A T I S T I K A. nehodovosti na pozemních komunikacích v ČR. v roce 2016

S T A T I S T I K A. nehodovosti na pozemních komunikacích v ČR. v roce 2016 S T A T I S T I K A ovosti na pozemních komunikacích v ČR v roce 2016 Leden až prosinec 2016 rozdíl stejné období roku 2015 POČET NEHOD 98.864 zvýšení o 5.797 = 6,2 % USMRCENO 545 snížení o 115 osob =

Více

Dílčí zpráva o zásahu

Dílčí zpráva o zásahu ECUD: 3217000666 Datum: 2.2.2017 Jednotka PO: Třemošná SMS, AMDS 325218 Velitel: Petr Homolka Adresa: Plzeň-sever, Třemošná Specifikace zásahu: rozpálený komín, u hřbitova Ohlášení jednotce: 2.2 2017 06:55

Více

Hlášení o požárech a zásazích hasičských jednotek na území hl. m. Prahy. od hodin dne do hodin dne

Hlášení o požárech a zásazích hasičských jednotek na území hl. m. Prahy. od hodin dne do hodin dne Hlášení o požárech a zásazích hasičských jednotek na území hl. m. Prahy 24. 11. 2009 od 06.00 hodin dne 23. 11. 2009 do 06.00 hodin dne 07.20 7, Heřmanova - obytný objekt Jednotka HZS Praha, st. 3, otevřela

Více

Přehled o událostech na území HZS Jihočeského kraje

Přehled o událostech na území HZS Jihočeského kraje 1 Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje Pražská 52b, 370 04 České Budějovice Přehled o událostech na území HZS Jihočeského kraje za 12. 11. 2010 zpracovala : por. Ing. Vendula Matějů tisková mluvčí

Více

S T A T I S T I K A. nehodovosti na pozemních komunikacích v ČR. za období leden až říjen 2016

S T A T I S T I K A. nehodovosti na pozemních komunikacích v ČR. za období leden až říjen 2016 S T A T I S T I K A ovosti na pozemních komunikacích v ČR za období leden až říjen 2016 Leden až říjen 2016 rozdíl stejné období roku 2015 POČET NEHOD 81.995 zvýšení o 5.261 = 6,9 % USMRCENO 472 snížení

Více

Zásahy za rok JSDH Svoboda nad Úpou 1x CAS

Zásahy za rok JSDH Svoboda nad Úpou 1x CAS 5. 1. 2009 Zásahy za rok 2009 21:29 ohlášen poplach požár trafostanice, Svoboda nad Úpou, u hotelu PROM. Ve 21:39 vyjíždí 4članná posádka s CAS 24. Při příjezdu na místo zjištěna hořící, plastová trubka

Více

18. 4. 08.31 10.17 Technická pomoc čištění kanalizace na Náměstí Míru v Komárově. Účast: DANDA Aleš, Technika: CAS 25 K,

18. 4. 08.31 10.17 Technická pomoc čištění kanalizace na Náměstí Míru v Komárově. Účast: DANDA Aleš, Technika: CAS 25 K, zásahy 2013 1čtvrtletí 7.1 16.20 18.30 TP čištění znečištěné komunikace ulice Zahradní Komárov. Účast: MACOUREK David, PACÁK Jindřich, ZEMAN Petr, ŠVARC Jakub. PL. ČERPADLO NIAGARA, 18.1 14.43 16.32 Technická

Více

Celkový počet evidovaných nehod za 1. pololetí v letech

Celkový počet evidovaných nehod za 1. pololetí v letech Statistiky nehodovosti zahrnují pouze ty dopravní nehody, které vyšetřovala Policie České republiky. Pro srovnání vývoje některých ukazatelů nehodovosti a následků uvádíme také údaje za minulé roky. Statistické

Více

Příloha A Analytická část A-1 Intenzita dopravy (ke kap )

Příloha A Analytická část A-1 Intenzita dopravy (ke kap ) Příloha A Analytická část A-1 Intenzita dopravy (ke kap. 1.1.5) A-1.1: Symboly intenzity dopravy k následujícím mapám 1 A-1.2: Sčítání dopravy 2010 (Otrokovice) 2 A-1.3: Sčítání dopravy 2016 (Otrokovice)

Více

S T A T I S T I K A. nehodovosti na pozemních komunikacích v ČR. za období leden až listopad 2016

S T A T I S T I K A. nehodovosti na pozemních komunikacích v ČR. za období leden až listopad 2016 S T A T I S T I K A ovosti na pozemních komunikacích v ČR za období leden až listopad 2016 Leden až listopad 2016 rozdíl stejné období roku 2015 POČET NEHOD 90.502 zvýšení o 5.446 = 6,4 % USMRCENO 504

Více

S T A T I S T I K A. nehodovosti na pozemních komunikacích v ČR. za 1.pololetí 2012 (leden až červen).

S T A T I S T I K A. nehodovosti na pozemních komunikacích v ČR. za 1.pololetí 2012 (leden až červen). S T A T I S T I K A ovosti na pozemních komunikacích v ČR za 1.pololetí 212 (leden až červen). Leden až červen 212 rozdíl stejné období roku 211 POČET NEHOD 38.923 zvýšení o 4.55 = 11,6 % USMRCENO 31 snížení

Více

Celkový přehled nehod v silničním provozu v obvodu vybraného správního území

Celkový přehled nehod v silničním provozu v obvodu vybraného správního území Celkový přehled nehod v silničním provozu v obvodu vybraného správního území Období: 1.1.2018-31.12.2018 Území: obec Praha (Hlavní město Praha) Všeobecný statistický přehled o nehodách Počet nehod celkem

Více

S T A T I S T I K A. nehodovosti na pozemních komunikacích v ČR. za období leden až březen I. čtvrtletí

S T A T I S T I K A. nehodovosti na pozemních komunikacích v ČR. za období leden až březen I. čtvrtletí S T A T I S T I K A ovosti na pozemních komunikacích v ČR za období leden až březen 217. I. čtvrtletí Leden až březen 217 rozdíl stejné období roku POČET NEHOD 23.69 zvýšení o 1.17 = 4,6 % USMRCENO 88

Více

Sbor dobrovolných hasičů Mirovice a Jednotka sboru dobrovolných hasičů Mirovice Tyršova 315, Mirovice

Sbor dobrovolných hasičů Mirovice a Jednotka sboru dobrovolných hasičů Mirovice Tyršova 315, Mirovice Sbor dobrovolných hasičů Mirovice a Jednotka sboru dobrovolných hasičů Mirovice Tyršova 315, 398 06 Mirovice Zpráva o činnosti SDH Mirovice za duben, květen a červen 2018 Dne 6. dubna se Mirovičtí hasiči

Více

Výjezdy 2013. Statistika výjezdů za rok 2013

Výjezdy 2013. Statistika výjezdů za rok 2013 Výjezdy 2013 Statistika výjezdů za rok 2013 Měsíc I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. Celkem Požár 2 3 1 1 1 2 10 Tech. pomoc 1 3 4 Cvičení 1 1 Dopravní nehoda Planný poplach 1 1 2 Celkem

Více

STATISTICKÉ INFORMACE O ZÁSAZÍCH JEDNOTEK POŽÁRNÍ OCHRANY A POŽÁRECH ZA 1. ČTVRTLETÍ 2017

STATISTICKÉ INFORMACE O ZÁSAZÍCH JEDNOTEK POŽÁRNÍ OCHRANY A POŽÁRECH ZA 1. ČTVRTLETÍ 2017 STATISTICKÉ INFORMACE O ZÁSAZÍCH JEDNOTEK POŽÁRNÍ OCHRANY A POŽÁRECH ZA 1. ČTVRTLETÍ 2017 I. ZÁSAHY JEDNOTEK POŽÁRNÍ OCHRANY (jednotky PO) V prvním čtvrtletí letošního roku zasahovaly jednotky PO u 26

Více

HELICOPTER EMERGENCY MEDICAL SERVICE

HELICOPTER EMERGENCY MEDICAL SERVICE Media Monitoring TÉMA 1. Helicopter emergency medical service, Letecká záchranná služba 2. Rafťáci VYHOTOVENO 7.4.2009 MONITOROVANÉ ZDROJE Tištěná média Televize a rozhlas Agenturní zpravodajství OBDOBÍ

Více

Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje

Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje Přehled událostí - celkový přehled zásahů týden : 11. - 17. května 2015 Datum ohlášení Adresa události Zasahující jed. HZS/SDH Popis události Složky IZS 11.5.2015

Více

STATISTICKÉ INFORMACE O UDÁLOSTECH v Moravskoslezském kraji za ROK 2004. rok 2003

STATISTICKÉ INFORMACE O UDÁLOSTECH v Moravskoslezském kraji za ROK 2004. rok 2003 STATISTICKÉ INFORMACE O UDÁLOSTECH v Moravskoslezském kraji za ROK 24 I. UDÁLOSTI EVIDOVANÉ U HZS MSK V roce 24 bylo u HZS MSK *1) evidováno celkem 17 337 událostí *2), což je o 136 událostí více než za

Více

STATISTICKÉ INFORMACE O ZÁSAZÍCH JEDNOTEK POŽÁRNÍ OCHRANY A POŽÁRECH ZA 1. ČTVRTLETÍ 2019

STATISTICKÉ INFORMACE O ZÁSAZÍCH JEDNOTEK POŽÁRNÍ OCHRANY A POŽÁRECH ZA 1. ČTVRTLETÍ 2019 STATISTICKÉ INFORMACE O ZÁSAZÍCH JEDNOTEK POŽÁRNÍ OCHRANY A POŽÁRECH ZA 1. ČTVRTLETÍ 2019 I. ZÁSAHY JEDNOTEK POŽÁRNÍ OCHRANY (jednotky PO) V prvním čtvrtletí letošního roku zasahovaly jednotky PO u 35

Více

ZÁSAHY JSDH MĚSTYSE KOMÁROV V ROCE 2011

ZÁSAHY JSDH MĚSTYSE KOMÁROV V ROCE 2011 ZÁSAHY JSDH MĚSTYSE KOMÁROV V ROCE 2011 5. ledna 17.07 14.30 Poţár Zaluţí planý poplach. Záloha na stanici Komárov. Účast: ČEPELÁK Antonín, PACÁK Jindřich, HRABÁK Miloš, VOKÁČ Bohuslav, HAVRÁNEK Vladimír,

Více

S T A T I S T I K A. nehodovosti na pozemních komunikacích v ČR. za období leden až srpen 2013.

S T A T I S T I K A. nehodovosti na pozemních komunikacích v ČR. za období leden až srpen 2013. S T A T I S T I K A ovosti na pozemních komunikacích v ČR za období leden až srpen 2013. Leden až srpen 2013 rozdíl stejné období roku 2012 POČET NEHOD 54.526 zvýšení o 1.774 = 3,4 % USMRCENO 377 snížení

Více

Krajské ředitelství policie hl. m. Prahy Odbor služby dopravní policie. Vývoj dopravní nehodovosti za rok 2016

Krajské ředitelství policie hl. m. Prahy Odbor služby dopravní policie. Vývoj dopravní nehodovosti za rok 2016 Krajské ředitelství policie hl. m. Prahy Odbor služby dopravní policie Vývoj dopravní nehodovosti za rok 2016 kpt. Bc. Jan HEMR Vývoj dopravní nehodovosti za rok 2016 Základní čísla celkem nehod 22 876

Více

Taktické cvičení složek IZS

Taktické cvičení složek IZS Taktické cvičení složek IZS Nácvik činností odřadu třídenní nasazení v terénu Místo: Bývalý vojenský prostor Ralsko Termín: 15.-17.09.2017 Zpracoval: Bc. Pavel Štyndl, DiS. Vedoucí pracoviště krizové připravenosti

Více

Duben 2013 V poledních hodinách jel řidič s osobním vozidlem Škoda po vedlejší komunikaci II. třídy č. 127 od obce Malovidy ve směru ke křižovatce s hlavní komunikací II. třídy č. 112, na které chtěl jet

Více

Zdolávání mimořádných událostí

Zdolávání mimořádných událostí 6. Zdolávání mimořádných událostí 6 - Zdolávání mimořádných událostí Počet vyučovacích hodin předmětu 68 Počet vyučovacích hodin bloku: 6. Nasazení sil a prostředků 22 6.2 Zásahy na nebezpečné látky 6

Více

26.2 2010 18:02 Technická pomoc Velké Chvalovice Voda ve sklepních prostorech

26.2 2010 18:02 Technická pomoc Velké Chvalovice Voda ve sklepních prostorech Přehled výjezdů v roce 2010 Pořadí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 7.1 2010 17:44 Požár Velim,ul.Karlova Požár rodinného domu 11.1 2010 12:15 Technická pomoc Pečky, ul. Svobody Odstranění vyvráceného

Více

Informace o činnosti duben 2015

Informace o činnosti duben 2015 Sbor dobrovolných hasičů Mirovice, Tyršova 315, 398 06 Mirovice Informace o činnosti duben 2015 24. března 2015 v 16:07 hodin Jednotka SDH Mirovice vyjela s CAS 32 Tatra 815 k technické pomoci do Husovy

Více

2015_62_21 12.03 hodin 3. 8. požár, lesní, polní porost, tráva, požár trávy, Městečko Trnávka, Ludvíkov

2015_62_21 12.03 hodin 3. 8. požár, lesní, polní porost, tráva, požár trávy, Městečko Trnávka, Ludvíkov Výjezdy jednotky sboru dobrovolných hasičů obce Jevíčko srpen 2015 2015_62_21 12.03 hodin 3. 8. požár, lesní, polní porost, tráva, požár trávy, Městečko Trnávka, Ludvíkov Technika: Renault CAS 20, 1+4,

Více

Statistika nehodovosti 3. čtvrtletí 2016

Statistika nehodovosti 3. čtvrtletí 2016 Statistika nehodovosti 3. čtvrtletí 2016 Statistiky nehodovosti zahrnují pouze ty dopravní nehody, které vyšetřovala Policie České republiky. Pro srovnání vývoje některých ukazatelů nehodovosti a následků

Více

I. Základní statistické údaje o zásahové činnosti za rok 2017

I. Základní statistické údaje o zásahové činnosti za rok 2017 I. Základní statistické údaje o zásahové činnosti za rok 217 Tab. 1 Přehled počtu zásahů v okresech Zlínského kraje ZÁSAHY Celkem JHZS krajů JSDH obcí JHZS podniků JSDH podniků Okres (kraj) / jednotka

Více

Královéhradecký. Plzeňský kraj. Ústecký kraj. kraj

Královéhradecký. Plzeňský kraj. Ústecký kraj. kraj TABULKA 1 Celkové následky nehod Celkem nehod 84 398 18 593 11 266 3 557 3 121 8 230 4 164 6 701 8 288 4 432 3 314 3 696 3 622 3 788 1 626 Usmrceno 583 29 88 54 43 48 37 55 68 27 35 36 35 20 8 Zraněno

Více

Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje

Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje Přehled událostí - celkový přehled zásahů týden : 16. března 2015-22. března 2015 Datum ohlášení Adresa události Zasahující jed. HZS/SDH Popis události Složky

Více

S T A T I S T I K A. nehodovosti na pozemních komunikacích v ČR. za 1.pololetí 2016 (leden až červen).

S T A T I S T I K A. nehodovosti na pozemních komunikacích v ČR. za 1.pololetí 2016 (leden až červen). S T A T I S T I K A ovosti na pozemních komunikacích v ČR za 1.pololetí 216 (leden až červen). Leden až červen 216 rozdíl stejné období roku 215 POČET NEHOD 47.236 zvýšení o 3.54 = 8,1 % USMRCENO 23 snížení

Více

SVISLÉ DOPRAVNÍ ZNAČKY

SVISLÉ DOPRAVNÍ ZNAČKY 1. Výstražné dopravní značky SVISLÉ DOPRAVNÍ ZNAČKY Příloha č. 3 k vyhlášce č. 30/2001 Sb. A 1a Zatáčka vpravo A 1b Zatáčka vlevo A 2a Dvojitá zatáčka, první vpravo A 2b Dvojitá zatáčka, první vlevo A

Více

Plán školení členů Jednotky sboru dobrovolných hasičů města Třebechovice pod Orebem organizační jednotky Města Třebechovice p.o.

Plán školení členů Jednotky sboru dobrovolných hasičů města Třebechovice pod Orebem organizační jednotky Města Třebechovice p.o. Plán školení členů Jednotky sboru dobrovolných hasičů města Třebechovice pod Orebem organizační jednotky Města Třebechovice p.o. na rok 2012 _ 27.01. Bezpečnost práce členů JSDH při výkonu služby /pátek/

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - květen 2017

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - květen 2017 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 7. června 2017 Počet listů: 12 Přílohy: 1/15 INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období

Více

o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice v období leden až červenec 2011

o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice v období leden až červenec 2011 o ovosti na pozemních komunikacích v České republice v Policie ČR za prvních 7 měsíců letošního roku šetřila celkem 40 897, při kterých bylo 385 osob usmrceno, 1 680 osob těžce zraněno a 12 111 osob zraněno

Více

Statistika nehodovosti 1. pololetí 2017

Statistika nehodovosti 1. pololetí 2017 Statistika nehodovosti 1. pololetí 2017 Statistiky nehodovosti zahrnují pouze ty dopravní nehody, které vyšetřovala Policie České republiky. Pro srovnání vývoje některých ukazatelů nehodovosti a následků

Více

S T A T I S T I K A. nehodovosti na pozemních komunikacích v ČR. za období leden až září 2016

S T A T I S T I K A. nehodovosti na pozemních komunikacích v ČR. za období leden až září 2016 S T A T I S T I K A ovosti na pozemních komunikacích v ČR za období leden až září 216 Leden až září 216 rozdíl stejné období roku 215 POČET NEHOD 72.65 zvýšení o 4.734 = 7, % USMRCENO 46 snížení o 84 osob

Více

I. Základní statistické údaje o zásahové činnosti za rok I. čtvrtletí 2018

I. Základní statistické údaje o zásahové činnosti za rok I. čtvrtletí 2018 I. Základní statistické údaje o zásahové činnosti za rok I. čtvrtletí 218 Tab. 1 Přehled počtu zásahů v okresech Zlínského kraje ZÁSAHY Celkem JHZS krajů JSDH obcí JHZS podniků JSDH podniků Okres (kraj)

Více

S T A T I S T I K A. nehodovosti na pozemních komunikacích v ČR. za období leden až srpen 2016

S T A T I S T I K A. nehodovosti na pozemních komunikacích v ČR. za období leden až srpen 2016 S T A T I S T I K A ovosti na pozemních komunikacích v ČR za období leden až srpen 2016 Leden až srpen 2016 rozdíl stejné období roku 2015 POČET NEHOD 63.937 zvýšení o 3.939 = 6,6 % USMRCENO 353 snížení

Více

Nejčastějším druhem nehody byla srážka jedoucích vozidel a srážka s pevnou překážkou. Celkový počet evidovaných nehod za I. Q v letech

Nejčastějším druhem nehody byla srážka jedoucích vozidel a srážka s pevnou překážkou. Celkový počet evidovaných nehod za I. Q v letech Statistiky nehodovosti zahrnují pouze ty dopravní nehody, které vyšetřovala Policie České republiky. Pro srovnání vývoje některých ukazatelů nehodovosti a následků uvádíme také údaje za minulé roky. Statistické

Více

Nárůst zaznamenáváme v kategorii: počet nehod o 372, tj. o 2,9%.

Nárůst zaznamenáváme v kategorii: počet nehod o 372, tj. o 2,9%. o ovosti na pozemních komunikacích v České republice, Policie České republiky v období leden až únor letošního roku šetřila 13 064 na pozemních komunikacích. Při těchto ách bylo 72 osob usmrceno, 284 osob

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - květen 2018

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - květen 2018 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 6. června 2018 Počet listů: 12 Přílohy: 1/15 INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období

Více

HELICOPTER EMERGENCY MEDICAL SERVICE

HELICOPTER EMERGENCY MEDICAL SERVICE Media Monitoring TÉMA 1. Helicopter emergency medical service, Letecká záchranná služba 2. Rafťáci VYHOTOVENO 21.7.2010 MONITOROVANÉ ZDROJE Tištěná média Televize a rozhlas Agenturní zpravodajství OBDOBÍ

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - březen 2017

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - březen 2017 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 7. dubna 2017 Počet listů vč. příloh: 26 INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden září 2017

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden září 2017 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 9. října 2017 Počet listů: 12 Přílohy: 1/15 INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden říjen 2017

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden říjen 2017 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 9. listopadu 2017 Počet listů: 12 Přílohy: 1/15 INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden listopad 2017

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden listopad 2017 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 8. prosince 2017 Počet listů: 12 Přílohy: 1/15 INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období

Více

Statistika nehodovosti 3. čtvrtletí 2017

Statistika nehodovosti 3. čtvrtletí 2017 Statistika nehodovosti 3. čtvrtletí 2017 Statistiky nehodovosti zahrnují pouze ty dopravní nehody, které vyšetřovala Policie České republiky. Pro srovnání vývoje některých ukazatelů nehodovosti a následků

Více

I. Základní statistické údaje o zásahové činnosti za leden-březen 2017

I. Základní statistické údaje o zásahové činnosti za leden-březen 2017 I. Základní statistické údaje o zásahové činnosti za leden-březen 217 Tab. 1 Přehled počtu zásahů v okresech Zlínského kraje ZÁSAHY Celkem JHZS krajů JSDH obcí JHZS podniků JSDH podniků Okres (kraj) /

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden září 2016

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden září 2016 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 7. října Počet stran: 8 INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden září Policie České

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - únor 2017

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - únor 2017 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 8. března Počet listů: INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - únor Policie České

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden červenec 2017

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden červenec 2017 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 4. srpna 2017 Počet listů: 12 Přílohy: 1/15 INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden

Více

I. Základní statistické údaje o zásahové činnosti za leden až duben 2018

I. Základní statistické údaje o zásahové činnosti za leden až duben 2018 I. Základní statistické údaje o zásahové činnosti za leden až duben 28 Tabulka č. : Přehled počtu zásahů v okresech ského kraje ZÁSAHY Okres (kraj) / jednotka Počet událostí všech jednotek PO JHZS krajů

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - červen 2019

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - červen 2019 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 10. července 2019 Počet listů: 12 Přílohy: 1/15 INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - duben 2017

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - duben 2017 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 9. května 2017 Počet listů vč. příloh: 26 INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden červen 2016

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden červen 2016 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 13. července Počet stran: 8 INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden červen Policie

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden duben 2016

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden duben 2016 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 9. května 2016 Počet stran: 8 INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden duben 2016

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden květen 2016

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden květen 2016 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 8. června Počet stran: 8 INFORMACE o ovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden květen Policie České

Více

o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice v období leden až srpen 2012

o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice v období leden až srpen 2012 o ovosti na pozemních komunikacích v České republice v období leden až srpen 2012 Policie ČR za prvních 8 měsíců letošního roku šetřila celkem 52 566, při kterých bylo 452 osob usmrceno, 2 002 osob těžce

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice v lednu 2018

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice v lednu 2018 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 7. února 2018 Počet listů: 13 Přílohy: 1/15 INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice v lednu 2018

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - březen 2018

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - březen 2018 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 10. dubna 2018 Počet listů: 13 Přílohy: 1/15 INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - únor 2018

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - únor 2018 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 8. března 2018 Počet listů: 13 Přílohy: 1/15 INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - březen 2019

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - březen 2019 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 5. dubna 2019 Počet listů: 12 Přílohy: 1/15 INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - duben 2018

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - duben 2018 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 7. května 2018 Počet listů: 13 Přílohy: 1/15 INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období

Více

DOPRAVNÍ NEHODOVOST NA ÚZEMÍ KRAJSKÉHO ŘEDITELSTVÍ POLICIE ÚSTECKÉHO KRAJE

DOPRAVNÍ NEHODOVOST NA ÚZEMÍ KRAJSKÉHO ŘEDITELSTVÍ POLICIE ÚSTECKÉHO KRAJE DOPRAVNÍ NEHODOVOST NA ÚZEMÍ KRAJSKÉHO ŘEDITELSTVÍ POLICIE ÚSTECKÉHO KRAJE za období leden až prosinec 217 ZÁKLADNÍ UKAZATELE A NÁSLEDKY DI ÚO PČR CELKEM DN Usmrceno osob Těžce zraněno Lehce zraněno Hmotná

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden říjen 2016

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden říjen 2016 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 7. listopadu Počet stran: 8 INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden říjen Policie

Více