Mrazák A++ a 3 transparentními mrazicími přihrádkami: vám nabízí velké množství místa a přehled - velice úsporné.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Mrazák A++ a 3 transparentními mrazicími přihrádkami: vám nabízí velké množství místa a přehled - velice úsporné."

Transkript

1 Novinky podzim 2016

2 1 GIV21AF30 Vestavný mrazák ploché panty Mrazák A++ a 3 transparentními mrazicími přihrádkami: vám nabízí velké množství místa a přehled - velice úsporné. LowFrost: rychlejší odmrazování díky redukované tvorbě ledu - to CZK ušetří práci a je energeticky úsporné. Mrazicí přihrádka BigBox: ke stohování zamrazovacích krabiček nebo velkých kusů potravin. 3 transparentní mrazicí přihrádky: hodně místa a optimální přehlednost. SuperMrazení: zmrazí rychleji nově vložené potraviny a tím nabízí ochranu již zmraženým potravinám. '!2E20AC-jbjh f! Parní trouba HSG636BS1 nerez Pečení s párou: přidáním páry budou vaše pokrmy zvenku křupavé a uvnitř šťavnaté CZK Funkce Assist: automatické nastavení optimálního druhu ohřevu, teploty a délky přípravy pro nespočet pokrmů. TFT-displej s dotykovým ovládáním: snadná obsluha díky ovládacímu prstenci a grafickému textovému displeji s obrázky. EcoClean Direct: není pořeba téměř žádné čištění díky speciálnímu povrchu, který automaticky absorbuje nečistoty z pečení. LED osvětlení: perfektní osvětlení vnitřního prostoru s minimální spotřebou energie. '!2E20AC-iaiefb! PKE611B17E 60 ovládáním Elektrická varná deska ze sklokeramiky: zajistí Vám zvláště jednoduché vaření i čištění. Timer s funkcí vypnutí: po uplynutí nastavené doby vypne CZK zvolenou varnou zónu. Dětská pojistka: zamkne ovládání a chrání tak před nepředvídatelným přenastavením. '!2E20AC-hc j d!

3 2 PKE645FP1E 60 ovládáním Elektrická varná deska ze sklokeramiky: zajistí Vám zvláště jednoduché vaření i čištění. DirectSelect: jednoduchý výběr vybrané varné zóny, stupně CZK výkonu a dodatečných funkcí. Design s nerezovým rámečkem: plochý nerezový rámeček po celém obvodu desky je ideální pro zapuštění do výřezu vaší původní varné desky. Funkce PowerBoost: zrychlení doby uvedení do varu až o 20%. Timer s funkcí vypnutí: po uplynutí nastavené doby vypne zvolenou varnou zónu. '!2E20AC-jeadb! PKE645FN1E 60 ovládáním Elektrická varná deska ze sklokeramiky: zajistí Vám zvláště jednoduché vaření i čištění. DirectSelect: jednoduchý výběr vybrané varné zóny, stupně CZK výkonu a dodatečných funkcí. Design s nerezovým rámečkem: plochý nerezový rámeček po celém obvodu desky je ideální pro zapuštění do výřezu vaší původní varné desky. Funkce PowerBoost: zrychlení doby uvedení do varu až o 20%. '!2E20AC-jedaie! PKF645FN1E 60 ovládáním Elektrická varná deska ze sklokeramiky: zajistí Vám zvláště jednoduché vaření i čištění. DirectSelect: jednoduchý výběr vybrané varné zóny, stupně CZK výkonu a dodatečných funkcí. Design s nerezovým rámečkem: plochý nerezový rámeček po celém obvodu desky je ideální pro zapuštění do výřezu vaší původní varné desky. Funkce PowerBoost: zrychlení doby uvedení do varu až o 20%. '!2E20AC-jfahda!

4 3 PKN651FP1E 60 ovládáním Elektrická varná deska ze sklokeramiky: zajistí Vám zvláště jednoduché vaření i čištění. DirectSelect: jednoduchý výběr vybrané varné zóny, stupně CZK výkonu a dodatečných funkcí. Pečící zóna: rozšířená varná zóna, kterou můžete aktivovat při použití většího nádobí. U-fazeta: elegantní design s přední a postranní fazetou. Funkce PowerBoost: zrychlení doby uvedení do varu až o 20%. Timer s funkcí vypnutí varné zóny: automaticky vypne varnou zónu po uplynutí nastavené doby vaření. '!2E20AC-jfdaef! PKF375FP1E 30 deska Domino Elektrická varná deska ze sklokeramiky: zajistí Vám zvláště jednoduché vaření i čištění. DirectSelect: jednoduchý výběr vybrané varné zóny, stupně CZK výkonu a dodatečných funkcí. Komfort profil: elegantní design s fazetou vpředu a vzadu a bočními nerez profily Funkce PowerBoost: zrychlení doby uvedení do varu až o 20%. Timer s funkcí vypnutí varné zóny: automaticky vypne varnou zónu po uplynutí nastavené doby vaření. '!2E20AC-jdibeb! PUE611FB1E Indukční varná deska: na ní vaříte rychle, bezpečně, čistě a navíc design bez rámečku s nízkou spotřebou energie CZK indukční Ovládání DirectSelect umožňuje přímou a snadnou volbu varné zóny, stupně výkonu a dalších funkcí. ovládáním, 60 Vaření na indukci je rychlé, s nízkou spotřebou energie a snadným čištěním varné desky. Funkce PowerBoost zkrátí dobu uvedení do varu až o 50% času. Timer automaticky vypne varnou zónu po uplynutí nastavené doby. '!2E20AC-ihafhb!

5 4 PUE611BF1E Indukční varná deska: na ní vaříte rychle, bezpečně, čistě a navíc design bez rámečku s nízkou spotřebou energie CZK indukční Ovládání TouchSelect: zvolte varnou zónu a snadno nastavíte požadovanou úroveň výkonu. ovládáním, 60 Vaření na indukci je rychlé, s nízkou spotřebou energie a snadným čištěním varné desky. Zástrčka schuko: jednoduché zapojení do zásuvky Funkce PowerBoost zkrátí dobu uvedení do varu až o 50% času. Timer automaticky vypne varnou zónu po uplynutí nastavené doby. '!2E20AC-ihafd! PUE611BB1E Indukční varná deska: na ní vaříte rychle, bezpečně, čistě a navíc design bez rámečku s nízkou spotřebou energie CZK indukční Ovládání TouchSelect: zvolte varnou zónu a snadno nastavíte požadovanou úroveň výkonu. ovládáním, 60 Vaření na indukci je rychlé, s nízkou spotřebou energie a snadným čištěním varné desky. Funkce PowerBoost zkrátí dobu uvedení do varu až o 50% času. Timer automaticky vypne varnou zónu po uplynutí nastavené doby. '!2E20AC-ihafac! PUE645BB1E Indukční varná deska: na ní vaříte rychle, bezpečně, čistě a navíc plošný design s nízkou spotřebou energie CZK design s nerezovým Ovládání TouchSelect: zvolte varnou zónu a snadno nastavíte rámečkem požadovanou úroveň výkonu. indukční Vaření na indukci je rychlé, s nízkou spotřebou energie a snadným čištěním varné desky. ovládáním, 60 Rámeček z nerez oceli je ideální pro vestavbu do kuchyňské desky. Funkce PowerBoost zkrátí dobu uvedení do varu až o 50% času. Timer automaticky vypne varnou zónu po uplynutí nastavené doby. '!2E20AC-ihagdc!

6 5 PXV875DC1E Komfort profil fazeta vpředu a vzadu, profily po stranách 80 ovládáním S indukční deskou se senzorem PerfectFry dosáhnete dokonalých výsledků smažení díky automatické kontrole teploty CZK Ovládání DirectSelect Premium umožňuje přímý a snadný výběr varné zóny, požadovaného stupně výkonu a dalších funkcí. Senzor na smažení PerfectFry pro optimální výsledky při smažení díky automatické kontrole teploty. Flexindukční zóna umožňuje propojení varných zón a použití různě velkého nádobí ComfortProfil: elegantní design se zkosenou fazetou vpředu a vzadu a profily po stranách. Timer automaticky vypne varnou zónu po uplynutí nastavené doby. Vaření na indukci je rychlé, s nízkou spotřebou energie a snadným čištěním varné desky. Funkce PowerBoost zkrátí dobu uvedení do varu až o 50% času. '!2E20AC-ihbadf! PXY875KE1E Komfort profil fazeta vpředu a vzadu, profily po stranách 80 ovládáním S indukční deskou se senzory PerfectCook a PerfectFry dosáhnete dokonalé výsledky vaření díky automatické kontrole teploty CZK TFT dotykový displej: zaručí jednoduché ovládání díky intuitivnímu obrazovému a textovému displeji. Senzor na smažení PerfectFry pro optimální výsledky při smažení díky automatické kontrole teploty. PerfectCook ready: zabrání překypění a převaření díky precizní kontrole teploty během procesu vaření (teplotní senzor lze dodatečně dokoupit) Assist: automatické nastavení optimálního stupně nastavení a návrhu doby vaření pro bezpočet pokrmů. ComfortProfil: elegantní design se zkosenou fazetou vpředu a vzadu a profily po stranách. Rozšířená flexindukční zóna poskytuje ještě více volnosti při vaření díky možnosti spojení varných zón do jedné velké zóny, na kterou lze umístit velké hrnce nebo pekáče. Timer automaticky vypne varnou zónu po uplynutí nastavené doby. Vaření na indukci je rychlé, s nízkou spotřebou energie a snadným čištěním varné desky. '!2E20AC-ificeb! Funkce PowerBoost zkrátí dobu uvedení do varu až o 50% času. PGP6B5B80 60, plynová ovládáním, nerez Plynová ovládání vpředu: umožní velmi jednoduše nastavit vámi zvolenou varnou zónu CZK Nerezové rošty pod hrnce: zaručí vysokou stabilitu. Horní deska: elegantní design z nerezu. '!2E20AC-jdhgih!

7 6 PNH6B6B10 Plynová ovládání vpředu: umožní velmi jednoduše nastavit vámi zvolenou varnou zónu CZK Wok hořák: výkoné vaření při 3,3 kw. Nerezový rošt pod hrnce: jednoduchá manipulace a čištění. Horní deska: elegantní design z černého tvrzeného skla. '!2E20AC-jeb ad! PCP6A5B80 60, plynová ovládáním, nerez Plynová varná nerezová deska s funkcí FlameSelect: zaručí perfektní výsledky vaření díky preciznímu nastavení stupně CZK FlameSelect: inovativní patentovaná technologie přesného řízení Nerezové rošty pod hrnce: zajistí vysokou stabilitu vašeho nádobí. Ovládací knoflík: umožňuje ergonomické ovládání. '!2E20AC-jbecgi! PPP6A6B80 Plynová varná deska na tvrzeném skle s fukncí FlameSelect: 60, plynová zaručí perfektní výsledky vaření díky preciznímu nastavení CZK stupně ovládáním, tvrzené FlameSelect: inovativní patentovaná technologie přesného řízení sklo Design plošného zapuštění plynové varné desky: vyberte si mezi plošným zabudováním nebo klasickou vestavbou do pracovní desky. Deska z tvrzeného skla: nabízí elegantní design a snadné čištění. Nerezové rošty pod hrnce: zajistí vysokou stabilitu vašeho nádobí. Ovládací knoflík: umožňuje ergonomické ovládání. '!2E20AC-jbeif!

8 7 PPP6A2B20 Plynová varná deska na tvrzeném skle s fukncí FlameSelect: 60, plynová zaručí perfektní výsledky vaření díky preciznímu nastavení CZK stupně ovládáním, tvrzené FlameSelect: inovativní patentovaná technologie přesného řízení sklo Design plošného zapuštění plynové varné desky: vyberte si mezi plošným zabudováním nebo klasickou vestavbou do pracovní desky. Deska z tvrzeného skla: nabízí elegantní design a snadné čištění. Litinový rošt pod hrnce: zajistí vysokou stabilitu vašeho nádobí a jednoduchou manipulaci. Ovládací knoflík: umožňuje ergonomické ovládání. '!2E20AC-jbehgd! PCQ7A5M90 75, plynová ovládáním, nerez Plynová varná nerezová deska s funkcí FlameSelect: zaručí perfektní výsledky vaření díky preciznímu nastavení stupně CZK FlameSelect: inovativní patentovaná technologie přesného řízení Mainswitch: vypne na jedno stisknutí celou varnou desku. Wok hořák: výkoné vaření díky až 4 kw. Litinový rošt pod hrnce: zajistí vysokou stabilitu a odolnost varného nádobí. Ovládací knoflík: umožňuje ergonomické ovládání. '!2E20AC-iachgd! PPS7A6M90 Plynová varná deska na tvrzeném skle s fukncí FlameSelect: 75, plynová zaručí perfektní výsledky vaření díky preciznímu nastavení CZK stupně ovládáním, tvrzené FlameSelect: inovativní patentovaná technologie přesného řízení sklo Mainswitch: vypne na jedno stisknutí celou varnou desku. Wok hořák: výkoné vaření díky až 4 kw. Design plošného zapuštění plynové varné desky: vyberte si mezi plošným zabudováním nebo klasickou vestavbou do pracovní desky. Deska z tvrzeného skla: nabízí elegantní design a snadné čištění. '!2E20AC-iacihj!

9 8 PPQ7A6B20 Plynová varná deska na tvrzeném skle s fukncí FlameSelect: 75, plynová zaručí perfektní výsledky vaření díky preciznímu nastavení CZK stupně ovládáním, tvrzené FlameSelect: inovativní patentovaná technologie přesného řízení sklo Wok hořák: výkoné vaření díky až 4 kw. Design plošného zapuštění plynové varné desky: vyberte si mezi plošným zabudováním nebo klasickou vestavbou do pracovní desky. Deska z tvrzeného skla: nabízí elegantní design a snadné čištění. Litinový rošt pod hrnce: zajistí vysokou stabilitu vašeho nádobí a jednoduchou manipulaci. '!2E20AC-iachcf! PRP6A6D70 60, plynová varná deska s ovládáním, sklokeramika Plynová varná deska na sklokeramickém povrchu s funkcí FlameSelect: zaručí perfektní výsledky vaření díky preciznímu nastavení stupně výkonu plynového hořáku v rozsahu 1 až 9 stupňů CZK FlameSelect: inovativní patentovaná technologie přesného řízení Digitální ukazatel: zobrazuje zvolený stupeň výkonu a zbytkového tepla pro vaši bezpečnost a pohodlí. Rošty vhodné umývat v myčce: velká pomoc při čištění. Sklokeramický povrch plynové desky: vyznačuje se velkou tepelnou odolností a zajistí snadnou údržbu. Litinový rošt pod hrnce: zajistí vysokou stabilitu a odolnost varného nádobí. '!2E20AC-iacjbg! SMU46MS03E nádobí, 60 podstavný spotřebič - nerez Vytvoří pro vás zvláště klidné prostředí. Naše výjimečně tichá. : pozoruhodně tichá při 44 db CZK '!2E20AC-jfdfge!

10 9 SMU46KS01E Jemná, a to dokonce i k vašim uším. Naše nádobí Silence Silence Plus Plus CZK podstavný Silence Plus: příjemně tichý provoz, pouze 46dB. spotřebič - nerez '!2E20AC-jfhi d! SMI68MS07E nádobí, 60 vestavná nerez Užijte si obzvlášť klidnou domácnost: s naší extrémně tichou myčkou s tichým programem. Tichý program a : pozoruhodně tichá při CZK 42dB, ještě tišší s aktivním tichým programem. Systém košů VarioFlex s uchopovacími částmi a příborovou zásuvkou Vario: rozšířené možnosti nastavení s červeně označenými uchopovacími částmi. LED displej: jednoduchý výběr programu se zobrazením informací o zbývajícím čase a stavu myčky. '!2E20AC-jiecgb! SMI46MS03E nádobí, 60 vestavná nerez Vytvoří pro vás zvláště klidné prostředí. Naše výjimečně tichá. : pozoruhodně tichá při 44 db CZK '!2E20AC-jfadad!

11 10 SMI46IS03E nádobí, 60 vestavná nerez Vytvoří pro vás zvláště klidné prostředí. Naše výjimečně tichá. : pozoruhodně tichá při 44 db. Systém košů VarioFlex: rozšířené možnosti nastavení košů pro CZK více místa pro vaše nádobí. '!2E20AC-jgjcgi! SMI46MS00E Jemná, a to dokonce i k vašim uším. Naše nádobí Silence Silence Plus Plus s tichým programem CZK vestavná Tichý program a Silence Plus : příjemně tichá 46dB, ještě nerez tišší s tichým programem. LED displej: jednoduchý výběr programu se zobrazením informací o zbývajícím čase a stavu myčky. '!2E20AC-jgchge! SMI46GS00E Jemná, a to dokonce i k vašim uším. Naše nádobí Silence Silence Plus Plus CZK vestavná Silence Plus: příjemně tichý provoz, pouze 46dB. nerez Systém košů VarioFlex: rozšířené možnosti nastavení košů pro více místa pro vaše nádobí. '!2E20AC-jgjeci!

12 11 SMI46KS01E Jemná, a to dokonce i k vašim uším. Naše nádobí Silence Silence Plus Plus CZK vestavná Silence Plus: příjemně tichý provoz, pouze 46dB. nerez LED displej: jednoduchý výběr programu se zobrazením informací o zbývajícím čase a stavu myčky. '!2E20AC-jfadch! SMI24AS01E Silence vestavná nerez Decentně tichá na pozadí. Naše Silence. Výškově nastavitelný horní koš: nabízí extra místo, zvláště pro CZK vysoké nádobí. AquaStop: 100% ochrana před škodami způsobenými vodou, garantuje po celou dobu životnosti spotřebiče. Ochrana skla: jemné zacházení se sklenicemi a choulostivým nádobím. Dětská pojistka: zabrání nechtěnému otevření myčky během průběhu mytí. '!2E20AC-jgdbed! SMV68MX04E PerfectDry Spolehněte se na PerfectDry pro dosažení revolučních výsledků sušení i specifického nádobí, sklenic a dokonce plastů. PerfectDry se systémem sušení Zeolith : perfektní výsledky CZK sušení díky 3D cirkulaci vzduchu, dokonce i u plastového nádobí. Tichý program a : pozoruhodně tichá při 44dB, ještě tišší s aktivním tichým programem. InfoLight: červené světlo promítané na zem informuje, zda je zapnuta nebo vypnuta. '!2E20AC-jidag!

13 12 SMV68MX07E nádobí, 60 Užijte si obzvlášť klidnou domácnost: s naší extrémně tichou myčkou s tichým programem. Tichý program a : pozoruhodně tichá při CZK 42dB, ještě tišší s aktivním tichým programem. Systém košů VarioFlex s uchopovacími částmi: rozšířené možnosti nastavení košů, zvýrazněné červenými uchopovacími částmi. TimeLight: stav programu a zbývající čas je promítán na podlahu ve vysokém rozlišení. '!2E20AC-jidahd! SMV68MD02E nádobí, 60 Plně vestavná s tlakovým otevíráním dveří openassist. Užijte si obzvlášť klidnou domácnost: s naší extrémně tichou myčkou s tichým programem. Tichý program a : pozoruhodně tichá při CZK 42dB, ještě tišší s aktivním tichým programem. TimeLight: stav programu a zbývající čas je promítán na podlahu ve vysokém rozlišení. '!2E20AC-jfji h! SMV68TX00E Myčka Plus Zažijte ničím nerušenou radost s naší neobyčejně tichou myčkou Plus s tichým programem CZK Tichý program a Plus technologie: výjimečně tichá při 39 db, ještě méně s tichým programem. Systém košů VarioFlex Pro a příborová zásuvka Vario Pro: optimální možnosti nastavení prostoru ve všech úrovních, červeně označené uchopovací prvky. TimeLight: stav programu a zbývající čas je promítán na podlahu ve vysokém rozlišení. '!2E20AC-jidaia!

14 13 SBE46MX03E velkoprostorová, 60 s panty Vario Vytvoří pro vás zvláště klidné prostředí. Naše výjimečně tichá. : pozoruhodně tichá při 44 db CZK LED displej: jednoduchý výběr programu se zobrazením informací o zbývajícím čase a stavu myčky. '!2E20AC-jga dg! SME46MX03E nádobí, 60 s panty Vario Vytvoří pro vás zvláště klidné prostředí. Naše výjimečně tichá. : pozoruhodně tichá při 44 db CZK InfoLight: červené světlo promítané na zem informuje, zda je zapnuta nebo vypnuta. '!2E20AC-jfi ec! SMV46MX03E nádobí, 60 Vytvoří pro vás zvláště klidné prostředí. Naše výjimečně tichá. : pozoruhodně tichá při 44 db CZK InfoLight: červené světlo promítané na zem informuje, zda je zapnuta nebo vypnuta. '!2E20AC-jfdfcg!

15 14 SMV46MX00E Jemná, a to dokonce i k vašim uším. Naše nádobí Silence Silence Plus Plus CZK Tichý program a Silence Plus : příjemně tichá 46dB, ještě tišší s tichým programem. Systém košů VarioFlex s příborovou zásuvkou Vario: více místa pro ukládání. '!2E20AC-jhifib! SMV46CX01E Jemná, a to dokonce i k vašim uším. Naše nádobí Silence»SilencePlus«Plus CZK Silence Plus Tichý program a Silence Plus : příjemně tichá 46dB, ještě tišší s tichým programem. Výškově nastavitelný horní koš: nabízí extra místo, zvláště pro vysoké nádobí. '!2E20AC-jhigae! SMV46IX03E nádobí, 60 Vytvoří pro vás zvláště klidné prostředí. Naše výjimečně tichá. : pozoruhodně tichá při 44 db. Systém košů VarioFlex: rozšířené možnosti nastavení košů pro CZK více místa pro vaše nádobí. '!2E20AC-jf fca!

16 15 SMV46KX05E nádobí, 60 Užijte si obzvlášť klidnou domácnost: s naší extrémně tichou myčkou s tichým programem. Tichý program a : pozoruhodně tichá při CZK 44dB, ještě tišší s aktivním tichým programem. InfoLight: červené světlo promítané na zem informuje, zda je zapnuta nebo vypnuta. '!2E20AC-jh icj! SMV46GX00E Jemná, a to dokonce i k vašim uším. Naše nádobí Silence Silence Plus Plus CZK Silence Plus: příjemně tichý provoz, pouze 46dB. Systém košů VarioFlex: rozšířené možnosti nastavení košů pro více místa pro vaše nádobí. InfoLight: červené světlo promítané na zem informuje, zda je zapnuta nebo vypnuta. '!2E20AC-jgicbg! SMV46KX01E Jemná, a to dokonce i k vašim uším. Naše nádobí Silence Silence Plus Plus CZK Silence Plus: příjemně tichý provoz, pouze 46dB. '!2E20AC-jfad e!

17 16 SMV45AX00E Jemná, a to dokonce i k vašim uším. Naše nádobí Silence Silence Plus Plus CZK Silence Plus: příjemně tichý provoz, pouze 48dB. Výškově nastavitelný horní koš: nabízí extra místo, zvláště pro vysoké nádobí. InfoLight: červené světlo promítané na zem informuje, zda je zapnuta nebo vypnuta. '!2E20AC-jgha e! SPV69T80EU Naše myčky ActiveWater 45 se Zeolith sušením a A+++: Pro»Super Silence«dokonalé výsledky sušení, a to i plastového nádobí CZK ActiveWater Zeolith sušení: perfektní výsledky sušení, a to včetně plastového nádobí, 45 nádobí. Systém košů VarioFlex Pro & příborová zásuvka VarioPro: viditelně větší flexibilita a využití prostoru. Program Super 60 C: perfektní výsledek mytí a sušení i při mytí silně znečištěného nádobí. funkce HygienaPlus: zvýšená teplota při oplachu zaručuje nejlepší hygienické mytí mimořádně tichý provoz: pouhých 44 db. '!2E20AC-jaefec!

Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč. Parní trouba HSG656XS1. Kompaktní parní pečicí trouba CSG656RS1

Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč. Parní trouba HSG656XS1. Kompaktní parní pečicí trouba CSG656RS1 Platnost nabídky do 31. 12. 2016 Parní trouba HSG656XS1 Kompaktní parní pečicí trouba CSG656RS1 Pečení s párou: přidáním páry budou vaše pokrmy zvenku křupavé a uvnitř šťavnaté. Funkce Assist: automatické

Více

Nabídka. Platnost nabídky do vestavných spotřebičů

Nabídka. Platnost nabídky do vestavných spotřebičů Nabídka Platnost nabídky do 31. 8. 2017 vestavných spotřebičů AKČNÍ SET SPOTŘEBIČŮ Kombinovaná parní trouba HSG636BS1 36 990 Kč HBG655NS1 22 790 Kč Plně vestavný kávovar CTL636ES1 53 990 Kč HBG655NS1 4D

Více

INTEGRA NOVÁ ŘADA VESTAVNÝCH SPOTŘEBIČŮ. Více na www.amica-spotrebice.cz

INTEGRA NOVÁ ŘADA VESTAVNÝCH SPOTŘEBIČŮ. Více na www.amica-spotrebice.cz INTEGRA NOVÁ ŘADA VESTAVNÝCH SPOTŘEBIČŮ Více na www.amica-spotrebice.cz 43 ŘADA INTEGRA HVĚZDNÁ ALEJ INTUITIVNÍ OBSLUHA Trouby řady Integra jsou vybaveny technologicky vyspělým, inovativním a moderním

Více

Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost?

Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost? P R É M I O V Á K V A L I TA ČESKÁ ZNAČKA www.mora.cz Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost? Akční nabídka PREMIUM SORTIMENTU Ta nejlepší volba do domácnosti. Velký výběr sortimentu, čisté

Více

5 let. www.mora.cz SERVIS RADOST DOMOVA INDUKCE. Technická dokonalost, kvalitní zpracování. Úsporné spotřebiče energetické třídy A

5 let. www.mora.cz SERVIS RADOST DOMOVA INDUKCE. Technická dokonalost, kvalitní zpracování. Úsporné spotřebiče energetické třídy A www.mora.cz RADOST DOMOVA VT 559 MX VT 538 MX Akční MOC 12 990 Kč Touch Control dotekové ovládání ukazatel teploty v troubě dvojité osvětlení trouby výsuvné teleskopické rošty (3 úrovně) 1x pečící plech,

Více

Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost?

Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost? P R É M I O V Á K V A L I TA ČESKÁ ZNAČKA www.mora.cz Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost? Akční nabídka PREMIUM SORTIMENTU 2017/2018 Ta nejlepší volba do domácnosti. Velký výběr sortimentu,

Více

vestavné spotřebiče 2015 Platnost od 15. dubna 2015 do vyprodání zásob.

vestavné spotřebiče 2015 Platnost od 15. dubna 2015 do vyprodání zásob. Akční sety vestavné spotřebiče 2015 I Platnost od 15. dubna 2015 do vyprodání zásob. SET1 SET2 SET3 HE 615 Kód: 41516710 horkovzdušná trouba 5 pečících funkcí objem 56 l mechanický časovač s funkcí START/STOP

Více

Vynikající nápady pro čisté nádobí.

Vynikající nápady pro čisté nádobí. Vynikající nápady pro čisté nádobí. Brilantní vyhlídky pro vaše nádobí: mytí a sušení na nejvyšší úrovni v myčkách Siemens. siemens-home.bsh-group.com/cz Seznamte se s budoucností. Siemens domácí spotřebiče

Více

VOLNĚ STOJÍCÍ SPORÁKY

VOLNĚ STOJÍCÍ SPORÁKY VOLNĚ STOJÍCÍ SPORÁKY 1-29 7 Ještě chytřejší vaření Víme přesně, jak si vybíráte ideální sporák pro svou kuchyni. Kvalitní, krásný, chytrý a úsporný. právě taková je mica - již léta oceňovaná ve střední

Více

Akční sety. Platnost od 1. května 2014 do vyprodání zásob. 2014/1

Akční sety. Platnost od 1. května 2014 do vyprodání zásob. 2014/1 I Akční sety Platnost od 1. května 214 do vyprodání zásob. 214/1 SET1 SET2 SET3 HS 715 Kód: 415954 HS 715 Kód: 415954 HS 715 Kód: 415954 MOC 21 97,- 14 99 Kč MOC 21 97,- 15 99 Kč MOC 27 97,- 19 99 Kč TL1

Více

t Zjednodušme si to 7 37 47 5

t Zjednodušme si to 7 37 47 5 VESTAVNÉ 1 ROSTNÝ 3 4 Zjednodušme si to 7 37 47 5 Sledujte náš #EasyTeam zanussi.co.uk/easyteam 6 S LOGEM LAYAR 7 VŠE NA 8 A LEHCE 9 PYRO Space Druh trouby: multifunkční trouba Multiplus s kruhovým topným

Více

Platnost nabídky do 31. 12. 2015

Platnost nabídky do 31. 12. 2015 Platnost nabídky do 31. 12. 2015 Kombinovaná trouba s mikrovlnami a funkcí přidané páry HN678G4S1 pečicí trouba s mikrovlnami s 15-ti druhy ohřevu regenerace (ohřívání), kynutí elektronická regulace teploty

Více

Model MOC Dušek MOC Vestavné samostatné trouby

Model MOC Dušek MOC Vestavné samostatné trouby Ceník platný od 1.10.2014 Model MOC Dušek MOC Vestavné samostatné trouby POB 62 Vestavná kombinovaná parní trouba, objem 73 litrů, 3x parní ohřev, 16 programů, elektronické ovládání Touch control, pára

Více

spotřebiče s technologií 6. smysl

spotřebiče s technologií 6. smysl Ves tavné spotřebiče s technologií 6. smysl inteligence, kterou máte na konečcích svých prstů mytí nádobí MIKROVLNNÉ TROUBY trouby odsavače par chlazení inteligentní spotřebiče, které do vašich domovů

Více

Vestavné spotřebiče. Speciální nabídka pro kuchyňská studia jaro léto 2014. www.bosch-home.com/cz

Vestavné spotřebiče. Speciální nabídka pro kuchyňská studia jaro léto 2014. www.bosch-home.com/cz Vestavné spotřebiče Speciální nabídka pro kuchyňská studia jaro léto 2014 www.bosch-home.com/cz 2 Vestavné trouby Vestavné trouby HBA 23B223E bílá HBG 23B450E nerez HBA 23S150R nerez Multifunkce Multifunkce

Více

Uvedením této barevné řady jsme chtěli zamíchat trhem s tradiční bílou barvou či nerezovou ocelí na kuchyňských spotřebičích.

Uvedením této barevné řady jsme chtěli zamíchat trhem s tradiční bílou barvou či nerezovou ocelí na kuchyňských spotřebičích. Uvedením této barevné řady jsme chtěli zamíchat trhem s tradiční bílou barvou či nerezovou ocelí na kuchyňských spotřebičích. Výrazné barvy povzbuzují naši představivost a zároveň vyvolávají i vášeň. A

Více

Jedna plus jedna se rovná jeden unikát.

Jedna plus jedna se rovná jeden unikát. Jedna plus jedna se rovná jeden unikát. Nová řada kombinovatelných chladniček a mrazniček Siemens modularfit. siemens-home.bsh-group.com/cz Siemens. Seznamte se s budoucností. 122 cm Vyobrazená kombinace:

Více

Mc TREE a. s. Mc TREE SR, a. s. Oficiální zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku

Mc TREE a. s. Mc TREE SR, a. s. Oficiální zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku k a t a l o g 2 0 1 6 / 2 0 1 7 Oficiální zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku Mc TREE a. s. Hlavní 238, 250 89 Lázně Toušeň Tel.: +420 286 854 368 70 Fax: +420 286 850 101 info@mctree.cz www.lord.eu

Více

Model MOC MOC DUŠEK Vestavné samostatné trouby

Model MOC MOC DUŠEK Vestavné samostatné trouby Model MOC MOC DUŠEK Vestavné samostatné trouby POB 68 objem 74 litrů, katalytické čištění, 12 programů, nízkoteplotní pečení, elektronické ovládání Touch control, Soft closing, trojité prosklení dveří,

Více

'!2E20AD-hhcied! 1/5. iq700, Indukční varná deska s odsáváním, 80 cm EX807LX33E. Vyrobeno BSH v licenci k ochranné známce Siemens AG.

'!2E20AD-hhcied! 1/5. iq700, Indukční varná deska s odsáváním, 80 cm EX807LX33E. Vyrobeno BSH v licenci k ochranné známce Siemens AG. 1/5 Indukční varná deska s integrovanou ventilací: dokonalá souhra varné desky a odsavače par. flexinduction: indukční deska s varnými zónami flexinduction pozná, jak velká je nádoba ve které vaříte, a

Více

Snadné ovládání trouby pomocí dotykového displeje

Snadné ovládání trouby pomocí dotykového displeje Vestavné trouby samostatné 6 7 Snadné ovládání trouby pomocí dotykového displeje inovační patentovaný elektronický modul představuje důležité přednosti nové generace vestavných trub mora. Jednoduchým dotykem

Více

Speciální nabídka pro kuchyňská studia. siemens-home.cz. Siemens. Seznamte se s budoucností. jaro léto 2014

Speciální nabídka pro kuchyňská studia. siemens-home.cz. Siemens. Seznamte se s budoucností. jaro léto 2014 Speciální nabídka pro kuchyňská studia siemens-home.cz jaro léto 2014 Siemens. Seznamte se s budoucností. Vestavné trouby Elektronické hodiny s programováním Elektronické hodiny s programováním Elektronické

Více

Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč. Parní trouba HSG656XS1. Kompaktní parní pečicí trouba CSG656RS1

Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč. Parní trouba HSG656XS1. Kompaktní parní pečicí trouba CSG656RS1 Platnost nabídky do 31. 12. 2016 Parní trouba HSG656XS1 Kompaktní parní pečicí trouba CSG656RS1 Pečení s párou: přidáním páry budou vaše pokrmy zvenku křupavé a uvnitř šťavnaté. Funkce Assist: automatické

Více

Myčky nádobí. Výjimečné inovace pro výjimečný lesk. siemens-home.cz. Siemens. Seznamte se s budoucností.

Myčky nádobí. Výjimečné inovace pro výjimečný lesk. siemens-home.cz. Siemens. Seznamte se s budoucností. Skupina BSH je držitelem licence k ochranné známce Siemens AG. Myčky nádobí Výjimečné inovace pro výjimečný lesk siemens-home.cz Siemens. Seznamte se s budoucností. Síla inteligentně propojených senzorů

Více

Akční nabídka spotřebičů 2013/2

Akční nabídka spotřebičů 2013/2 Akční nabídka spotřebičů 2013/2 VESTAVNÉ TROUBY 12 990,- Kč FEX 9752 XN5 FEX 97S52 XS4 šířka (cm) 8 počet funkcí 8 58 objem (l) 58 ano kruhové topné těleso (TRUE FAN) ano ano ventilátor ano ano ventilátor

Více

JEDNODUCHÉ VAŘENÍ 34

JEDNODUCHÉ VAŘENÍ 34 JEDNODUCHÉ VAŘENÍ 34 Vaření. Kvůli němu máme kuchyni. Vaření jistě patří mezi nejzábavnější činnosti v našem životě. Ať se peče koláč, smaží cibule nebo připravuje hostina o čtyřech chodech. Kuchařské

Více

Platnost nabídky do odvolání. Vestavná multifunkční trouba

Platnost nabídky do odvolání. Vestavná multifunkční trouba SČÍTEJTE SLEVY s výhodnými sety Philco Trouba a varná deska POB 15 X 9 programů Mechanické Teleskop. výsuv Mělký plech Hluboký plech Pečicí rošt Nerezové provedení Odolné litinové mřížky Automatické zapalování

Více

na www.philco.cz/ registrace

na www.philco.cz/ registrace Ceník platný od 13.4.2015 pro Dušek kuchyně + 5 let garance na www.philco.cz/ registrace Model DMOC Dušek Vestavné samostatné trouby Specielní cena Dušek s časovým omezením POB 77 Vestavná kombinovaná

Více

Dokonce i skvělá varná deska může být ještě lepší.

Dokonce i skvělá varná deska může být ještě lepší. Dokonce i skvělá varná deska může být ještě lepší. Objevte nový rozměr vaření: Siemens inductionair spojuje nejvyšší standardy varné desky s revolučním integrovaným odsavačem par. siemens-home.bsh-group.com/cz

Více

Vestavné spotřebiče. Ručíme za spolehlivost. Platnost nabídky od

Vestavné spotřebiče. Ručíme za spolehlivost. Platnost nabídky od Vestavné spotřebiče Platnost nabídky od 1. 8. 2017 Ručíme za spolehlivost Zaregistrujte svůj nákup spotřebičů Philco na www.philco.cz/registrace a získejte k zákonné záruce dalších 36 měsíců pozáručního

Více

Informační list výrobku související s NAŘÍZENÍ KOMISE V PŘENESENÉ PRAVOMOCI (EU) č. 65/2014

Informační list výrobku související s NAŘÍZENÍ KOMISE V PŘENESENÉ PRAVOMOCI (EU) č. 65/2014 Informační list výrobku související s NAŘÍZENÍ KOMISE V PŘENESENÉ PRAVOMOCI (EU) č. 65/2014 Značka: Siemens Identifikační značka modelu: HB635GNS1 Index energetické účinnosti: 81,2 Třída spotřeby energie:

Více

CATALOGO GENERALE LUGLIO 2013. Katalog spotřebičů v moderním provedení 2014/1

CATALOGO GENERALE LUGLIO 2013. Katalog spotřebičů v moderním provedení 2014/1 CATALOGO GENERALE LUGLIO 2013 Katalog spotřebičů v moderním provedení 2014/1 TROUBY FSX 97C52 XN4 FEX 47D54 N4 šířka (cm) 8 počet funkcí 10 58 objem (l) 58 ano kruhové topné těleso (TRUE FAN) ano ano ventilátor

Více

Obsah. pračky W1 3 W2 5 W3 7 W4 9 W5 11. sušička T1 13. myčka nádobí D3 15. trouby B1 17. varné desky IH IH IH

Obsah. pračky W1 3 W2 5 W3 7 W4 9 W5 11. sušička T1 13. myčka nádobí D3 15. trouby B1 17. varné desky IH IH IH k a t a l o g 2 0 1 7 Obsah volně stojící spotřebiče pračky W1 3 W2 5 W3 7 W4 9 W5 11 sušička T1 13 myčka nádobí D3 15 vestavné spotřebiče trouby B1 17 B2 19 varné desky IH 6070 21 IH 6040 23 IH 6030 25

Více

spotřebiče s technologií 6. smysl

spotřebiče s technologií 6. smysl Volně s to jící spotřebiče s technologií 6. smysl inteligence, kterou máte na konečcích svých prstů mytí nádobí MIKROVLNNÉ TROUBY FREE STANDING - OVENS sušení chlazení praní zmrazování inteligentní spotřebiče,

Více

Oficiální zastoupení pro. Mc TREE a. s. Hlavní 238, Lázně Toušeň Tel.: Fax:

Oficiální zastoupení pro. Mc TREE a. s. Hlavní 238, Lázně Toušeň Tel.: Fax: K A T A L O G 2 0 1 8 Oficiální zastoupení pro Českou republiku Mc TREE a. s. Hlavní 238, 250 89 Lázně Toušeň Tel.: +420 286 854 368 70 Fax: +420 286 850 101 info@mctree.cz www.lord.eu Uvedené ceny jsou

Více

GAGGENAU - ceník VESTAVNÝCH spotřebičů pro kuchyňská studia

GAGGENAU - ceník VESTAVNÝCH spotřebičů pro kuchyňská studia GAGGENAU - ceník VESTAVNÝCH spotřebičů pro kuchyňská studia Platný od 10-2015 Uvedené maloobchodní ceny jsou orientační s DPH. Nákupní ceny bez DPH a bez PHE zašleme našim obchodním partnerům na vyžádání.

Více

PŘEHLED VÝROBKŮ VELKOOBCHOD VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2009

PŘEHLED VÝROBKŮ VELKOOBCHOD VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2009 PŘEHLED VÝROBKŮ VELKOOBCHOD VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2009 Multifunkční vestavné trouby ZYB593XQ nerez ZOB562XL nerez ZOB492X nerez boční otevírání dvířek zaměnitelné grafický LCD displej ovládání tlačítky pyrolytické

Více

Katalog výrobků. jaro 2015. www.mora.cz. radost domova

Katalog výrobků. jaro 2015. www.mora.cz. radost domova Katalog výrobků jaro 2015 www.mora.cz radost domova radost domova Radost domova V kuchyni se každý den děje spousta zajímavých věcí. Tam se všichni scházíme, abychom u jídla probrali, co je nového. Kuchyňské

Více

TOP nabídka Amica 1/2017

TOP nabídka Amica 1/2017 TOP nabídka Amica 1/2017 OWC IN 900 BI Ostrůvkový odsavač par 90 cm / černá OKC 951 S Odsavač par komínový 90 cm / černá IN 900 BSC Odsavač par komínový 90 cm / černá En. třída: B 439 m 3 /h 62 db(a) Senzorové

Více

Vestavné spotřebiče 2015 novinky

Vestavné spotřebiče 2015 novinky Vestavné spotřebiče 2015 novinky siemens-home.cz podzim 2015 Siemens. Seznamte se s budoucností. Varné desky Více flexibility při vaření Přizpůsobí se vašim potřebám Ovládejte desku intuitivně: dual lightslider

Více

VYBÍRÁTE SPOTŘEBIČE DO KUCHYNĚ? JE TO SNADNÉ.

VYBÍRÁTE SPOTŘEBIČE DO KUCHYNĚ? JE TO SNADNÉ. Potřebujete více informací? Je to snadné. Vše, co se potřebujete dozvědět o spotřebičích značky Zanussi, najdete jednoduše na našich webových stránkách: www.zanussi.cz Katalog vestavných spotřebičů 2012

Více

podzim/zima 2013 www.mora.cz 2013

podzim/zima 2013 www.mora.cz 2013 katalog výrobků 2013 podzim/zima www.mora.cz Zaručujeme Vám široký sortiment kuchyňských spotřebičů za dostupné ceny. Zaručujeme Vám vždy moderní a promyšlený design vytvořený s ohledem na Vaše požadavky

Více

OBSAH 100% POZICE ZNAČKY MORA NA TRHU V ČESKÉ REPUBLICE 1. SPORÁKY 1. VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 1. ODSAVAČE

OBSAH 100% POZICE ZNAČKY MORA NA TRHU V ČESKÉ REPUBLICE 1. SPORÁKY 1. VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 1. ODSAVAČE KTLOG VÝROBKŮ PODZIM 2008 OBSH 10 VŘIDLOVÁ DESK SKLOKERMICKÉ DESKY 5 LET 5 let záruka na plynové, kombinované a elektrické sporáky MOR šíře 50 cm, sporáky MOR 2651, 3651 šíře 60cm a elektrické zásobníkové

Více

Vestavné spotřebiče 2015 novinky

Vestavné spotřebiče 2015 novinky Vestavné spotřebiče 2015 novinky siemens-home.cz podzim 2015 Siemens. Seznamte se s budoucností. Varné desky Více flexibility při vaření Přizpůsobí se vašim potřebám Ovládejte desku intuitivně: dual lightslider

Více

Perfektní provedení a výkon až do posledního detailu

Perfektní provedení a výkon až do posledního detailu Perfektní provedení a výkon až do posledního detailu Hladina hluku 42 Myčky od firmy Küppersbusch jsou vynikající nejen díky svým mycím vlastnostem, ale mají zároveň velmi tichý provoz. Hladina hluku je

Více

Katalog. VÝROBKŮ

Katalog.  VÝROBKŮ Katalog www.mora.cz VÝROBKŮ Léto-podzim / 2014 OBSAH Zaručujeme Vám široký sortiment kuchyňských spotřebičů za dostupné ceny. Zaručujeme Vám vždy moderní a promyšlený design vytvořený s ohledem na Vaše

Více

WHIRLPOOL VESTaVNÉ MIkROVLNNÉ TROuby

WHIRLPOOL VESTaVNÉ MIkROVLNNÉ TROuby WHIRLPOOL VESTAVNÉ mikrovlnné trouby Vařte jako šéfkuchař, díky technologii 6. smysl Díky multifunkčním troubám Whirlpool s technologií 6. smysl a funkcemi Crisp nebo vaření v páře oslníte každého gurmána.

Více

Katalog výrobků. podzim-zima 2015. www.mora.cz. radost domova

Katalog výrobků. podzim-zima 2015. www.mora.cz. radost domova Katalog výrobků podzim-zima 2015 www.mora.cz radost domova radost domova Radost domova V kuchyni se každý den děje spousta zajímavých věcí. Tam se všichni scházíme, abychom u jídla probrali, co je nového.

Více

jaro akční sety Sada nerezového nádobí Fagor PALMA

jaro akční sety Sada nerezového nádobí Fagor PALMA 2009 jaro akční sety Dárek zdarma 1. 4. - 30. 6. 2009 Sada nerezového nádobí Fagor PALMA Pečicí trouby Varné desky 6H-760 X 6H-196 N/B Multifunkční pečicí trouba černé sklo/bílé sklo IF-4 X/S Indukční

Více

ICS 3324 ICUS 3324 ICUNS Vestavná kombinovaná chladnička s technologií BioCool.

ICS 3324 ICUS 3324 ICUNS Vestavná kombinovaná chladnička s technologií BioCool. 2018 19 999,- 24 499,- 27 499,- ICS 3324 ICUS 3324 ICUNS 3324 Vestavná, kombinovaná chladnička s nejlepším poměrem Cena/Výkon. Vestavná kombinovaná chladnička s technologií BioCool. Vestavná, kombinovaná

Více

Akční nabídka spotřebičů 2013/1

Akční nabídka spotřebičů 2013/1 Akční nabídka spotřebičů 2013/1 VESTAVNÉ TROUBY 1 FEX 9752 XN5 FEX 97S52 XS4 šířka (cm) 8 počet funkcí 8 58 objem (l) 58 ano kruhové topné těleso (TRUE FAN) ano ano ventilátor ano ano ventilátor ochlazování

Více

zima/jaro 2013 www.mora.cz 2013

zima/jaro 2013 www.mora.cz 2013 katalog výrobků 2013 zima/jaro www.mora.cz Zaručujeme Vám široký sortiment kuchyňských spotřebičů za dostupné ceny. Zaručujeme Vám vždy moderní a promyšlený design vytvořený s ohledem na Vaše požadavky

Více

Jednoduchá montáž: speciálním lepidlem přímo na zeď.

Jednoduchá montáž: speciálním lepidlem přímo na zeď. TABULKA TRUHLÁŘSKÝCH VÝROBKŮ - RD SKUPINOVÉ DOMÁCNOSTI POL. Č. MJ NÁZEV SPECIFIKACE POLOŽKY POZNÁMKA ILUSTRATIVNÍ OBRÁZEK 1 17,25 VNITŘNÍ PARAPET bm T/1 1 750MM T/2 1250MM T/3 19 1000MM Vnitřní parapet

Více

2 0 1 1 VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE

2 0 1 1 VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2011 VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE ÚVOD POHODLÍ KRÁSY. KRÁSA TECHNOLOGIE. DESIGN JE OBOJÍ. Věříme, že kvalita a funkčnost si zaslouží pozornost. A věříme, že design by měl přitahovat. Měl by vynikat a inspirovat.

Více

Kuchyňské spotřebiče Beko

Kuchyňské spotřebiče Beko 24 BIM25801XMS HII68600PTX HIMW64225SX 64 12 990 Kč 13 programů 82 automatických dotekové ovládání s zámkem TFT displej /recepty, kuchařka, foto i vlastní, USB připojení ovládání v češtině nastavitelné

Více

Překvapivě jednoduché. Jednoduše perfektní

Překvapivě jednoduché. Jednoduše perfektní Překvapivě jednoduché. Jednoduše perfektní Obsah Bosch. Stvořeno pro život Vestavné trouby 3 Vestavné trouby Serie 8 4 Pečení a vaření s párou Serie 8 5 Vaření s mikrovlnami. Kávovary 6 Sklokeramické a

Více

mikrovlnné trouby VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015

mikrovlnné trouby VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015 mikrovlnné trouby VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015 20 Objevte nekonečné možnosti vaření v mikrovlnné troubě Křupavé, dozlatova opečené, připravené na grilu či v páře díky všestranné multifunkční mikrovlnné troubě

Více

Katalog výrobků. RADOST DOMOVA

Katalog výrobků.  RADOST DOMOVA Katalog výrobků jaro 2017 www.mora.cz RADOST DOMOVA Vybere si každý. Nabízíme široký sortiment spotřebičů za dostupné ceny. Myslíme na vaše požadavky. Produkty Mora mají moderní a funkční design. Jdeme

Více

Vestavné spotřebiče. Novinky podzim 2015 72 % 59 % 69 % 75 % 43 % 50 % 60 %

Vestavné spotřebiče. Novinky podzim 2015 72 % 59 % 69 % 75 % 43 % 50 % 60 % Jsme proti vysokým nákladům za energii Energeticky nenáročné domácí spotřebiče Bosch. Automatické pračky Kondenzační sušičky Myčky nádobí Chladicí přístroje Elektrické trouby na kg prádla, barevné/vyvářka

Více

Vestavné spotřebiče. Přehled spotřebičů Jaro léto 2010. www.bosch-spotrebice.cz

Vestavné spotřebiče. Přehled spotřebičů Jaro léto 2010. www.bosch-spotrebice.cz Vestavné spotřebiče Přehled spotřebičů Jaro léto 2010 www.bosch-spotrebice.cz 2 Vestavné sporáky a trouby Vlastnosti Sympatické na první pohled Designová varianta MetalTouch Technologie MetalLayer 3D horký

Více

TR90P. Victoria. Sporák VICTORIA, 90х60 см Creme

TR90P. Victoria. Sporák VICTORIA, 90х60 см Creme Sporák VICTORIA, 90х60 см Creme EAN13: 8017709182939 ESTETIKA A PROVEDENÍ Barva creme Tradiční design Zadní panel LED display + 5 tlačítek Otoční přepínače Zásuvka VARNÁ DESKA Automatické regulování plynu

Více

VARNÉ DESKY. Elektrické varné desky. Plynové varné desky

VARNÉ DESKY. Elektrické varné desky. Plynové varné desky W H I R L P O O L V A R N É D E S K Y Elektrické varné desky Elektrické varné desky Whirlpool mají široký teplotní rozsah od 70 C do 630 C. V nabídce jsou sklokeramické varné desky bez rámu (tj. se zkosenými

Více

Amica poskytuje na výrobky v této kategorii záruku 4 roky. Více o podmíkách 4 leté záruky na www.amica-spotrebice.cz. Integra programátor - Td

Amica poskytuje na výrobky v této kategorii záruku 4 roky. Více o podmíkách 4 leté záruky na www.amica-spotrebice.cz. Integra programátor - Td Vestavné trouby Amica poskytuje na výrobky v této kategorii záruku 4 roky. Více o podmíkách 4 leté záruky na www.amica-spotrebice.cz. Integra programátor - Tf - I-Cook timer Integra programátor - Td 50

Více

Ceník vestavných spotřebičů č.3/2009 pro kuchyňské specialisty

Ceník vestavných spotřebičů č.3/2009 pro kuchyňské specialisty 4.5. Ceník vestavných spotřebičů č.3/ pro kuchyňské specialisty VESTAVNÉ TROUBY 949 712 860 ZCB990XQ multifunkční vestavná parní trouba LCD displej 1 variabilní teleskopický výsuv úprava proti otiskům

Více

Váš domov v jediné aplikaci.

Váš domov v jediné aplikaci. Váš domov v jediné aplikaci. Ovládejte vaše spotřebiče Siemens na dálku prostřednictvím aplikace odkudkoliv a kdykoliv. siemens-home.bsh-group.com/cz/homeconnect Vaše Your domácnost household v jediné

Více

Zdůraznění osobitosti

Zdůraznění osobitosti Zdůraznění osobitosti s nejvyššími nároky na estetiku a funkčnost Integrované, zahloubené osvětlené madlo Mimořádně harmonický vzhled Hmatově velice příjemné Nadčasový stylový design Vypilovaná a vytříbená

Více

Varné desky. INDUKCE je IN...

Varné desky. INDUKCE je IN... Varné desky INDUKCE je IN... Indukce je vysoce výkonná metoda vaření, která je však nenáročná na spotřebu energie. Je to proto, že teplo se vytváří na dně pánve, kde je ho nejvíc zapotřebí. Klasická sklokeramická

Více

POPIS SPOTŘEBIČE. Uspořádání varné desky. Uspořádání ovládacího panelu. 6 Popis spotřebiče

POPIS SPOTŘEBIČE. Uspořádání varné desky. Uspořádání ovládacího panelu. 6 Popis spotřebiče Popis spotřebiče Pokud použijete ochrannou skříň (dodatečné příslušenství), není nutné zachovat přední větrací prostor mm a instalovat ochranné dno přímo pod spotřebičem. POPIS SPOTŘEBIČE Uspořádání varné

Více

9 dobrých důvodů jednou si blíže prohlédnout asi nejlepší rotační pec na světě.

9 dobrých důvodů jednou si blíže prohlédnout asi nejlepší rotační pec na světě. 9 dobrých důvodů 9 dobrých důvodů jednou si blíže prohlédnout asi nejlepší rotační pec na světě. Beauty roll-in vollflächig 3 Atmosférické pečení: Autopilot pro konstantně lepší kvalitu výrobku Konec s

Více

W H I R L P O O L M Y T Í

W H I R L P O O L M Y T Í W H I R L P O O L M Y T Í AquaSteam V myčce AquaSteam 6. smysl spolupracují moderní senzory a inteligentní programy s cílem dosáhnout dokonalého umytí a věnovat tak vašemu nádobí nejvyšší možnou péči.

Více

spolu a doma vestavné elektrospotřebiče 2009

spolu a doma vestavné elektrospotřebiče 2009 spolu a doma 4 Myčky 10 Elektrické trouby design detail dokonalost 20 Mikrovlnné trouby 24 Varné desky Využijte výhodný bonus systém a získejte další spotřebiče se slevou nebo zdarma. Více na straně 31.

Více

Řada Effisilent (60cm) Myčky

Řada Effisilent (60cm) Myčky MYČKY NÁDOBÍ Řada Effisilent (60cm) Myčky Elektronika myček Effisilent Myčky Maxi displej 9programůmytí Odloženéspuštěníaž 24 hodina ukazatel zbývajícího času Intuitivní ovládání Touch control Digitální

Více

'!2E20AD-eihidj! 1/3. iq500 HB25D5L2; nerez Vestavná parní trouba. 38cm vysoká vestavná parní trouba pro chutnou, netučnou a zdravou přípravu pokrmů.

'!2E20AD-eihidj! 1/3. iq500 HB25D5L2; nerez Vestavná parní trouba. 38cm vysoká vestavná parní trouba pro chutnou, netučnou a zdravou přípravu pokrmů. 1/3 HB25D5L2; nerez Vestavná parní trouba 38cm vysoká vestavná parní trouba pro chutnou, netučnou a zdravou přípravu pokrmů. Vaření v páře uchová, co zdravé a čerstvé potraviny slibují: aroma, vitamíny

Více

A1P-9. Funkce. classic. SPORAK "OPERA", 90x60CM, CREME/SILVER ESTETIKA PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA

A1P-9. Funkce. classic. SPORAK OPERA, 90x60CM, CREME/SILVER ESTETIKA PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA SPORAK "OPERA", 90x60CM, CREME/SILVER ESTETIKA PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA EAN13: 8017709162979 VFT Display 6 plynových hořáků Pravý přední: 1,80 kw Pravý zadní: 3,00 kw Levý zadní

Více

VESTAVNÉ VINOTÉKY RU/US

VESTAVNÉ VINOTÉKY RU/US Better Trading, spol. s.r.o. Dobrovského 29, Brno 612 00 Sklad: Dornych 102, Brno 602 00 Tel: +420 541 241 636 Obchod: +420 734 797 567 Servis:+420 733 787 733 Email: info@bettertrading.cz www.bettertrading.cz

Více

S45VCX2. classic. KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Energetická třída A

S45VCX2. classic. KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Energetická třída A S45VCX2 KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Energetická třída A EAN13: 8017709168872 45 cm redukovaná výška Digitální elektronický programátor 2 LED Display Čištění: Decalcification (odvápňovací

Více

Myčky Brandt 2007. Myčky 2007. Výkonnost. Úspora času. Uživatelský komfort. Bezpečnost -Větší zabezpečení s - Tichý chod 45-47 db

Myčky Brandt 2007. Myčky 2007. Výkonnost. Úspora času. Uživatelský komfort. Bezpečnost -Větší zabezpečení s - Tichý chod 45-47 db Myčky Brandt 2007 Výkonnost Myčky Brandt 2007 - Dostupná ve 100% řady - 100% elektronická řada - 100% účinný program pro pánve : Úspora času - Kratší cyklus mytí - Čištění bez námahy Myčky 2007 Uživatelský

Více

Katalog. www.mora.cz VÝROBKŮ

Katalog. www.mora.cz VÝROBKŮ Katalog www.mora.cz VÝROBKŮ Jaro-léto / 2014 Zaručujeme Vám široký sortiment kuchyňských spotřebičů za dostupné ceny. Zaručujeme Vám vždy moderní a promyšlený design vytvořený s ohledem na Vaše požadavky

Více

TR93BL. Victoria. SPORÁK VICTORIA 90 CM Černá lesklá Energetická třída A/B EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel

TR93BL. Victoria. SPORÁK VICTORIA 90 CM Černá lesklá Energetická třída A/B EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel SPORÁK VICTORIA 90 CM Černá lesklá Energetická třída A/B EAN13: 8017709182458 ESTETIKA A PROVEDENÍ Tradiční design Zadní panel LED display + 5 tlačítek Otoční přepínače Zásuvka VARNÁ DESKA Automatické

Více

Nabídka akčních setů: IDV2760 ETV7760. ETV7560bc PDV7160. SDV3460n. ETV7560bc. ETV7560bc. IDV2760wh. PDV7160wh. ETV7560wh. A energetická třída

Nabídka akčních setů: IDV2760 ETV7760. ETV7560bc PDV7160. SDV3460n. ETV7560bc. ETV7560bc. IDV2760wh. PDV7160wh. ETV7560wh. A energetická třída kční nabídka Platnost od 1. 2. 2017 ETV5060n 5 zásuvných úrovní 2 ovládací knoflíky 1x rošt 1x mělký plech PDV4260 Nerezový design Smaltované Pojistky proti úniku plynu Elektronické zapalování Trysky na

Více

» vestavné elektrické trouby

» vestavné elektrické trouby » vestavné elektrické trouby Tekavestavné spotřebiče Energetická třída Rozmrazování Protiotisková úprava nerezových ploch horní a spodní Program Pizza Rychloohřev Gril Gril a spodní Gril a spodní Gril

Více

Sporáky. Můj prostor. Moje kuchyně. Kdekoli chci

Sporáky. Můj prostor. Moje kuchyně. Kdekoli chci Sporáky Můj prostor. Moje kuchyně. Kdekoli chci ~ ~ trouba a deska v jednom výrobku Řekněte nám jak vaříte a my vám řekneme co potřebujete Sklokeramická, plynová nebo elektrická? Které dáváte přednost?

Více

MYČKY NÁDOBÍ. AquaSteam. Design Carisma. Myčky Whirlpool stále vítězí v evropských nezávislých testech, 33x byly NEJLEPŠÍ.* Myčky Green Generation

MYČKY NÁDOBÍ. AquaSteam. Design Carisma. Myčky Whirlpool stále vítězí v evropských nezávislých testech, 33x byly NEJLEPŠÍ.* Myčky Green Generation W H I R L P O O L M Y T Í AquaSteam V myčce AquaSteam 6. smysl spolupracují moderní senzory a inteligentní programy s cílem dosáhnout dokonalého umytí a věnovat tak vašemu nádobí nejvyšší možnou péči.

Více

KATALOG SPOTŘEBIČŮ 2011/2

KATALOG SPOTŘEBIČŮ 2011/2 KTLOG SPOTŘEBIČŮ 20/2 SPOTŘEBIČE V MODERNÍM PROVEDENÍ Katalog a akce (setová cena, uváděcí cena) jsou platné od. 07. 20 do odvolání. VESTVNÉ TROUBY FEX 65T 70 XN5 s otevíráním ONE TOUCH 26 990,- Kč 0 s

Více

Myčky. Máme tu nejlepší myčku. Šetříme s ní, není slyšet a navíc šetří i životní prostředí

Myčky. Máme tu nejlepší myčku. Šetříme s ní, není slyšet a navíc šetří i životní prostředí Myčky Máme tu nejlepší myčku. Šetříme s ní, není slyšet a navíc šetří i životní prostředí MYČKY Nejúspornější a nejtišší na trhu S hlučností 42 dba ji při chodu sotva uslyšíte 42 dba HLUČNOST 130 dba ~

Více

VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE

VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE TOP NABÍDK A V O L N Ě S TO J Í C Í S P OT Ř E B I Č E 2 0 1 4 / 2 0 1 5 TOP NABÍDKA AWIC 10914 AWIC 8914 10 let záruka na motor 10 let záruka na motor s tichým motorem s tichým motorem 6. smysl InfiniteCare

Více

Tato nabídka platí exkluzivně jen v síti Oresi.

Tato nabídka platí exkluzivně jen v síti Oresi. Exkluzivně jen zákazníkům Oresi poskytujeme jedinečnou kombinaci akčních cen a bonusů. Váš Electrolux, AEG, Zanussi Prestižní značky, skvělé ceny a k tomu drahé dárky! Vestavná mikrovlnná trouba Electrolux

Více

Speciální nabídka pro kuchyňská studia

Speciální nabídka pro kuchyňská studia Rozměrové výkresy Myčka nádobí speedmatic Myčka nádobí speedmatic SN 5... SN 6... Dodatečné informace pro vestavbu standardních myček Výška spotřebiče bez soklu 655 750 mm Výška spotřebiče bez soklu 705

Více

Varné desky. Naše indukční varné desky jsou rychlé a snadno se čistí. Nemůžete chtít více

Varné desky. Naše indukční varné desky jsou rychlé a snadno se čistí. Nemůžete chtít více Varné desky Naše indukční varné desky jsou rychlé a snadno se čistí. Nemůžete chtít více VARNÉ DESKY Indukce - kvalitní vaření a čistota jako nikdy dříve ~ ~ rychlost ohřevu studené teplo ohřívá nejrychleji

Více

SC45VC2. linea. KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Stopsol glass ( Supersilver )

SC45VC2. linea. KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Stopsol glass ( Supersilver ) SC45VC2 KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Stopsol glass ( Supersilver ) EAN13: 8017709168865 45 cm redukovaná výška Digitální elektronický programátor 2 LED Display Čištění: Decalcification

Více

VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE TO SPRÁVNÉ KOŘENÍ PRO VAŠI KUCHYŇ.

VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE TO SPRÁVNÉ KOŘENÍ PRO VAŠI KUCHYŇ. VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE TO SPRÁVNÉ KOŘENÍ PRO VAŠI KUCHYŇ www.guzzanti.cz VESTAVNÉ TROUBY 4 MIKROVLNNÉ TROUBY 9 VARNÉ DESKY 10 ODSAVAČE PAR 18 VINOTÉKY 30 MYČKY NÁDOBÍ 34 GUZZANTI SLAVÍ PATNÁCT LET... Firma

Více

KATALOG SPOTŘEBIČŮ 2011/2

KATALOG SPOTŘEBIČŮ 2011/2 KTLOG SPOTŘEBIČŮ 20/2 SPOTŘEBIČE V MODERNÍM PROVEDENÍ Katalog a akce (setová cena, uváděcí cena) jsou platné od. 07. 20 do odvolání. VESTVNÉ TROUBY FEX 65T 70 XN5 s otevíráním ONE TOUCH 26 990,- Kč 0 2/

Více

Vestavná trouba cookcontrol 40 Vestavná trouba cookcontrol 40 Vestavná trouba cookcontrol 40

Vestavná trouba cookcontrol 40 Vestavná trouba cookcontrol 40 Vestavná trouba cookcontrol 40 Vestavná trouba cookcontrol 40 Vestavná trouba cookcontrol 40 Vestavná trouba cookcontrol 40 Vestavné trouby HB 36AB650J černá 00 000 Kč HB 36AB650J černá 00 000 Kč HB 36AB650J černá 00 000 Kč Rozměry

Více

SF4920MCP. Funkce. Victoria. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME. EAN13: cm redukovaná výška

SF4920MCP. Funkce. Victoria. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME. EAN13: cm redukovaná výška KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME EAN13: 8017709204884 45 cm redukovaná výška Elektronický Timer LED Display 2 knoflíky FUNKCE/ VOLBY/ TEPLOTA 13 funkcí vaření (4 mikrovlnné funkce)

Více

Kolikrát jste to chtěli mít jednoduché?

Kolikrát jste to chtěli mít jednoduché? Kolikrát jste to chtěli mít jednoduché? Kolikrát jste to chtěli mít jednoduché? S malými domácími spotřebiči MORA se vám to splní. Mají totiž dokonale jednoduché a intuitivní ovládání. Snadno s nimi připravíte

Více

FEX 47C52 N5. Multifunkční horkovzdušná trouba. s kruhovým topným tělesem. 8 funkcí

FEX 47C52 N5. Multifunkční horkovzdušná trouba. s kruhovým topným tělesem. 8 funkcí 1 VESTAVNÉ TROUBY FEX 47D50 N5 FEX 47D54 N4 FEX 47C52 N5 FEX 47C52 N4 FEX 471 N4 11 funkcí FULL 10 funkcí FULL Black Magic provedení: černé sklo funkcí funkcí funkcí výbava: SVK, 1P, 1R 11 10 1 1 FEX 47D50

Více

Nabídka horkého léta. Nabídka platí od 13. 6. 2011 do 13. 8. 2011.* 125 let - bude zitra:)

Nabídka horkého léta. Nabídka platí od 13. 6. 2011 do 13. 8. 2011.* 125 let - bude zitra:) Nabídka horkého léta Nabídka platí od 13. 6. 2011 do 13. 8. 2011.* 125 let - bude zitra:) ComfortLine Automatická pračka Avantixx 7 VarioPerfect Automatická pračka Avantixx 7 VarioPerfect Automatická pračka

Více

Dokonalé klima pro u lechtilá vína

Dokonalé klima pro u lechtilá vína Dokonalé klima pro u lechtilá vína www.mctree.cz Vût í radost z ãerstv ch potravin Klimatizované vinotéky GrandCru Pro dlouhodobé skladování větších zásob vína jsou klimatizované vinotéky tou ideální volbou.

Více

Nabídka horkého léta Nabídka platí od 13. 6. 2011 do 13. 8. 2011.*

Nabídka horkého léta Nabídka platí od 13. 6. 2011 do 13. 8. 2011.* Nabídka horkého léta Nabídka platí od 13. 6. 2011 do 13. 8. 2011.* ComfortLine Automatická pračka Avantixx 7 VarioPerfect Automatická pračka Avantixx 7 VarioPerfect WAQ 28490 WAQ 24340 Odstředění Odstředění

Více

VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE

VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE mikrovlnné trouby VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE 2014 Vaření objevte číslo 1 v mikrovlnném vaření *. Křupavé, dozlatova opečené, připravené na grilu či v páře díky všestranné multifunkční mikrovlnné troubě

Více