MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 Odbor finanční V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na přijetí finančních darů NÁVRH USNESENÍ Rada města 1. přijetí finančního daru od občanského sdružení Vojenskohistorická společnost Písek, IČ: , se sídlem třída Přátelství 1969, Písek, zastoupeného předsedou sdružení PhDr. Martinem Zemanem a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje d) jiné usnesení 2. přijetí finančního daru od společnosti ČEZ, a.s., IČ: , se sídlem Duhová 2/1444, Praha 4, zastoupené ředitelem útvaru komunikace a marketing Skupiny ČEZ Filipem Sirotkem a manažerkou útvaru public relations Bc. Michaelou Žemličkovou e) schvaluje f) schvaluje s připomínkami g) neschvaluje h) jiné usnesení Ing. Vojtěch Bubník, místostarosta Návrh předkládá Návrh zpracoval Ing. Roman Svoboda, MBA, vedoucí odboru Eva Majerová, oddělení rozpočtu, daní a poplatků

2 Důvodová zpráva: Radě města je předkládán návrh na uzavření darovací smlouvy (viz příloha č. 1) mezi městem Písek a občanským sdružením Vojenskohistorická společnost Písek, IČ: , se sídlem třída Přátelství 1969, Písek, zastoupeným předsedou sdružení PhDr. Martinem Zemanem.. Předmětem smlouvy je přijetí finančního daru ve výši Kč 4.570,-- na zhotovení repliky desky soklu tzv. Panského kříže na Vojenském hřbitově v Písku (viz příloha č. 2). Dále je radě města předkládán návrh na uzavření darovací smlouvy (viz příloha č. 3) mezi městem Písek a společností ČEZ, a.s., IČ: , se sídlem Duhová 2/1444, Praha 4, zastoupenou ředitelem útvaru komunikace a marketing Skupiny ČEZ Filipem Sirotkem a manažerkou útvaru public relations Bc. Michaelou Žemličkovou. Předmětem smlouvy je přijetí finančního daru ve výši Kč ,-- za účelem podpory projektu Obnova drobné sakrální architektury litinový kříž na parc. č. 587/2 k.ú. Písek (Vojenský hřbitov v Písku). Doporučení zpracovatele: Předkladatel doporučuje schválit přijetí finančních darů, tzn. usnesení a). Vztah k rozpočtu: --- Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p., Občanský zákoník Vztah ke strategickému plánu: --- Přílohy: č. 1 Návrh darovací smlouvy č. 2. Nabídka finančního daru č. 3. Návrh darovací smlouvy - ČEZ stránka 2 (celkem 9)

3 Příloha č. 1 VOJENSKOHISTORICKÁ SPOLEČNOST PÍSEK, zastoupená PhDr. Martinem Zemanem, předsedou sdružení třída Přátelství 1969, Písek IČ: (dále jen dárce) a MĚSTO PÍSEK, zastoupené JUDr. Ondřejem Veselým, starostou města Velké náměstí 114/3, Písek IČ: (dále jen obdarovaný) uzavírají tuto darovací smlouvu I. Předmětem smlouvy je finanční dar ve výši Kč 4.570,-- na zhotovení repliky desky soklu tzv. Panského kříže na Vojenském hřbitově v Písku. II. Darující sdružení Vojenskohistorická společnost Písek poukáže výše uvedenou částku převodním příkazem na účet města Písek č. ú.: /100, a to do 30 dnů po podpisu této smlouvy. III. 1. Tato smlouva může zaniknout dohodou zúčastněných smluvních stran. 2. Pro tyto případy se ujednává, že obdarovaný převede předmět smlouvy uvedený v čl. II. bezplatně zpět darujícímu, a to nejpozději do 15 dnů ode dne zániku smluvního vztahu. 3. Obdarovaný se zavazuje, že dar použije výhradně pro účel uvedený v předmětu smlouvy, tj. v čl. I. IV. 1. Případné dodatky ke smlouvě lze učinit pouze písemnou formou. 2. Tato smlouva je vyhotovena ve čtyřech stejnopisech, z nichž každý má platnost originálu. Každá ze stran obdrží dva exempláře. V Písku dne V Písku dne za dárce za obdarovaného Tato darovací smlouva byla schválena usnesením Rady města Písku č. dne stránka 3 (celkem 9)

4 Příloha č. 2 stránka 4 (celkem 9)

5 Příloha č. 3 D A R O V A C Í S M L O U V A - návrh číslo: (poskytnutí finančního daru) ČEZ, a.s. se sídlem: Duhová 2/1444, Praha 4, PSČ zastoupen: Filip Sirotek, ředitel útvaru komunikace a marketing Skupiny ČEZ Bc. Michaela Žemličková, manažerka útvaru public relations IČ: DIČ: CZ bankovní spojení: Komerční banka, a. s. číslo účtu: /0100 zapsán v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 1581 na straně dárce (dále jen dárce ) a Město Písek se sídlem: Velké náměstí 114/3, Písek, PSČ zastoupen: JUDr. Ondřej Veselý, starosta IČ: DIČ: CZ bankovní spojení: Komerční banka, a.s. číslo účtu: /0100 na straně obdarovaného (dále jen příjemce ) dárce a příjemce dále jednotlivě také jako smluvní strana, nebo společně jako smluvní strany uzavírají podle 628 až 630 zákona č. 40/1964 Sb., občanského zákoníku ve znění pozdějších předpisů tuto darovací smlouvu (dále také označovanou jako smlouva ) I. Účel smlouvy 1. Předmětem této smlouvy je poskytnutí finančního daru (dále jen dar ) příjemci za účelem podpory projektu Obnova drobné sakrální architektury - litinový kříž na parc.č. 587/2, k.ú. Písek (dále jen projekt ). 2. Dar je určen příjemci k pokrytí části nákladů vyvolaných realizací projektu. 3. Příjemce prohlašuje, že účel daru podle této smlouvy naplňuje účely vymezené v 20 odst. 8 zákona č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů ve znění pozdějších předpisů. stránka 5 (celkem 9)

6 II. Závazky smluvních stran 1. Dárce a. se zavazuje jednorázově poukázat na účet příjemce uvedený v záhlaví této smlouvy dar ve výši ,- Kč (slovy: dvacet pět tisíc korun českých), a to do 30 dnů ode dne, v němž bude dárci prokazatelně doručen originál této smlouvy podepsaný oběma smluvními stranami. Za prokazatelné doručení podle tohoto ustanovení se považuje doručení do sídla dárce (popř. jinou adresu, kterou dárce příjemci předem písemně oznámí) ve formě doporučeného dopisu, kurýrem nebo osobně. V případě osobního doručení se za den doručení považuje datum vyznačené na originálu smlouvy při jejím převzetí kontaktní osobou dárce. Toto ustanovení o doručování je speciální k ustanovení článku IV. odst. 5. této smlouvy; b. určuje jako kontaktní osobu při dalších jednáních: jméno a příjmení: Mgr. Petr Šuleř adresa: ČEZ a.s., JE Temelín, Temelín tel.: petr.suler@cez.cz 2. Příjemce a. dar přijímá a zavazuje se použít jej výhradně v souladu s účelem smlouvy uvedeným v článku I. této smlouvy; b. umožní nahlédnout dárci do účetnictví a dalších podkladů tak, aby bylo možno ověřit věrohodnost účelu, způsob a výši čerpání darovaných prostředků a následně zjistit užití věcí a práv z daru pořízených; c. je povinen předložit dárci do 60 dnů po vyčerpání daru, nejpozději však do 31. ledna roku následujícího po jeho poskytnutí, závěrečnou zprávu o použití daru. Závěrečná zpráva o použití daru musí obsahovat minimálně následující náležitosti: (i) základní popis projektu včetně popisu skutečností prokazujících účely daru vymezené v 20 odst. 8 zákona č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů ve znění pozdějších předpisů; (ii) soupis a kopie všech účetních dokladů vystavených na příjemce daru (v daném roce), které souvisí s projektem, spolu s uvedením celkové částky nákladů vynaložených na projekt (v daném roce) jako součet částek uvedených na účetních dokladech; (iii) kopie výpisů z bankovních účtů, kterými bude prokázána úhrada celkových nákladů na projekt (v daném roce); (iv) fotodokumentaci pořízenou v průběhu projektu v rozsahu odpovídajícím povaze projektu. d. v případě, že nepředloží závěrečnou zprávu v termínu a v rozsahu uvedeném v článku II. odst. 2. písm. c) této smlouvy, nebo nedoloží-li použití prostředků na účel smlouvy dle článku I této smlouvy, se zavazuje neprodleně, nejpozději však ve lhůtě dle článku III. odst. 2. této smlouvy, vrátit dar v plné výši ve prospěch shora uvedeného účtu dárce; stránka 6 (celkem 9)

7 e. použije-li pro účely realizace projektu pouze část poskytnutého daru, vrátí nevyčerpané finanční prostředky nebo finanční prostředky použité v rozporu s touto smlouvou k jinému účelu, než který je uveden v článku I. této smlouvy, neprodleně, nejpozději však ve lhůtě dle článku III. odst. 2. této smlouvy, ve prospěch shora uvedeného účtu dárce; f. se zavazuje zajistit dofinancování projektu z jiných zdrojů v případě, že je dar poskytován pouze na částečné pokrytí financování projektu; g. bere na vědomí, že v souladu s ustanovením 21, odst. 1, zákona č. 357/1992 Sb. v platném znění o dani dědické, dani darovací a dani z převodu nemovitostí, je povinen předložit jemu místně příslušnému správci daně přiznání k dani darovací a současně se zavazuje, že kopii tohoto přiznání spolu s průkazným ověřením o jeho podání doručí dárci nejpozději do 30 dnů po jeho podání v případě, že přijatý dar bude od daně osvobozen. V případě, že přijatý dar nebude u obdarovaného od daně osvobozen, respektive daň bude vyměřena, potom obdarovaný předloží dárci ověřenou kopii dokladu o zaplacení daně nejpozději do 30 dnů od zaplacení daně. h. se zavazuje poskytnout dárci potřebnou součinnost pro účely prokázání splnění podmínek pro uplatnění daru jako odpočitatelné položky od základu daně z příjmů dárce ve smyslu zákona č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů ve znění pozdějších předpisů. i. určuje jako kontaktní osobu při dalších jednáních: jméno a příjmení: Ing. Roman Svoboda, MBA adresa: Městský úřad Písek, Velké náměstí 114/3, Písek tel.: roman.svoboda@mupisek.cz 3. "Kontaktní osoba", která je zaměstnancem smluvní strany nebo zástupcem smluvní strany pověřeným danou smluvní stranou k jednání v určitém rozsahu, je osoba oprávněná jednat za smluvní stranu v záležitostech plnění této smlouvy. Tato osoba však není oprávněna měnit tuto smlouvu nebo jiným způsobem smluvní stranu zavazovat, pokud to výslovně nevyplývá z písemné plné moci udělené danou smluvní stranou. 4. Smluvní strany se dohodly, že nejpozději do okamžiku, kdy dárce poukáže dar (nebo jeho část) na účet příjemce dle čl. II. odst. 1a. této smlouvy, může kterákoliv smluvní strana od této smlouvy odstoupit bez udání důvodu. 5. Odstoupením od této smlouvy dle předchozího odstavce se tato smlouva od počátku ruší. Oznámení o odstoupení musí mít písemnou formu a pro jeho doručení druhé smluvní straně platí podmínky uvedené v čl. IV. odst. 5 této smlouvy. 6. Smluvní strany nesou sami veškeré jim vzniklé náklady a závazky v souvislosti s uzavřením této smlouvy a to i v případě výše upraveného odstoupení. 7. Příjemce daru souhlasí se zveřejněním předmětu smlouvy a výše příspěvku. III. Sankce 1. Pokud příjemce poruší povinnosti stanovené touto smlouvou, zejména, nikoliv však výlučně, pokud použije poskytnutý dar k jiným účelům, než k účelu specifikovanému v článku I. odst. 2. této smlouvy, nebo dle příslušných ustanovení článku II. této smlouvy nepředloží dárci závěrečnou zprávu o použití daru, nebo odmítne-li příjemce dárci použití daru průkazně doložit nebo neumožní dárci přezkoumání jeho použití, je dárce oprávněn požadovat od příjemce vrácení daru v plné výši. V takovém případě je dárce oprávněn od této smlouvy odstoupit s účinky od počátku. stránka 7 (celkem 9)

8 2. Nastanou-li skutečnosti uvedené v článku III odst. 1 této smlouvy, je příjemce povinen vrátit dar nebo jeho část na účet dárce uvedený v záhlaví této smlouvy neprodleně, nejpozději však ve lhůtě do 14 dnů ode dne doručení písemné výzvy dárce k vrácení poskytnutého daru nebo jeho části příjemci. Pro doručení výzvy příjemci platí ustanovení článku IV. odst. 5. této smlouvy. Lhůta k vrácení daru nebo jeho části podle tohoto ustanovení je zachována, pokud budou poskytnuté prostředky v poslední den lhůty připsány na účet dárce. V případě prodlení s vrácením daru nebo jeho části je příjemce povinen zaplatit dárci smluvní pokutu ve výši 0,05% z dlužné částky za každý den prodlení. Zaplacení smluvní pokuty nemá vliv na povinnost příjemce zaplatit dárci úroky z prodlení a způsobenou škodu. 3. V případě, že porušení podmínek či jiných povinností ze strany příjemce daru dle této smlouvy by mělo za následek nemožnost uplatnění odpočtu daru od základu daně dárce ve smyslu zákona č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů ve znění pozdějších předpisů, či jeho neuznání ze strany správce daně, a v důsledku toho by vedlo k vyměření sankcí ze strany správce daně, je příjemce daru povinen uhradit dárci smluvní pokutu ve výši 30% z částky daru uvedené v článku II. odst. 1. písm. a). Příjemce je povinen zaplatit smluvní pokutu dárci do 30 dní ode dne doručení písemné výzvy dárce. Zaplacení smluvní pokuty nemá vliv na povinnost příjemce zaplatit dárci úroky z prodlení a způsobenou škodu. IV. Závěrečná ustanovení 1. Příjemce prokázal dárci před podpisem této smlouvy oprávnění osoby, která za příjemce tuto smlouvu podepsala. 2. Tato smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem jejího podpisu oběma smluvními stranami. 3. Změny a doplnění této smlouvy je možné činit jen ve formě písemných dodatků podepsaných oběma smluvními stranami. Pro platnost dodatku se vyžaduje dohoda o celém jeho obsahu. 4. Případné spory mezi smluvními stranami z této smlouvy plynoucí nebo jakkoliv s touto smlouvou související, včetně, nikoli však výlučně, sporů týkajících se vyhotovení, dodání, platnosti, účinnosti, plnění, zrušení a výkladu ustanovení této smlouvy, budou urovnány na základě smírných jednání mezi pověřenými zástupci smluvních stran. Pokud by se tyto spory nepodařilo urovnat smírnou cestou, je kterákoliv ze smluvních stran oprávněna domáhat se rozhodnutí sporu věcně a místně příslušným soudem ČR. 5. Jakákoliv sdělení a oznámení smluvních stran budou činěna písemnou formou a předána osobně či odeslána doporučeným dopisem, faxem nebo em, a to na adresu, faxové číslo či ovou adresu druhé smluvní strany uvedené v této smlouvě s uvedením příjemce nebo na jinou adresu, faxové číslo nebo ovou adresu či jinému adresátovi, které může daná smluvní strana určit prostřednictvím oznámení učiněného v souladu s tímto ustanovením. Sdělení a oznámení smluvních stran budou považována za doručená takto: v případě osobního doručení předáním; v případě odeslání doporučeným dopisem pět (5) pracovních dnů po odeslání na poslední známou adresu druhé smluvní strany; v případě odeslání faxem při přijetí potvrzení o přijetí z příjemcova faxového přístroje; v případě odeslání em při přijetí potvrzení o přijetí z příjemcova počítače. Každý dokument musí být označen číslem a názvem projektu. 6. Tato smlouva se vyhotovuje ve dvou (2) stejnopisech, z nichž každá ze smluvních stran obdrží jeden (1). stránka 8 (celkem 9)

9 Smluvní strany této smlouvy prohlašují po jejím přečtení, že souhlasí s jejím obsahem, že tato byla sepsána na základě pravdivých údajů, jejich pravé a svobodné vůle a nebyla ujednána v tísni ani za jinak jednostranně nevýhodných podmínek. V Praze, dne: V Praze, dne: Dárce: Filip Sirotek ředitel útvaru komunikace a marketing Skupiny ČEZ Příjemce: JUDr. Ondřej Veselý starosta Bc. Michaela Žemličková manažerka útvaru public relations stránka 9 (celkem 9)

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NADAČNÍHO P ÍSP VKU EDU 128_15

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NADAČNÍHO P ÍSP VKU EDU 128_15 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NADAČNÍHO P ÍSP VKU EDU 128_15 Smluvní strany: Nadace ČEZ Se sídlem Duhová 1531/3, 140 53 Praha 4 IČ: 26721511 Zapsaná v nadačním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl N,

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NADAČNÍHO PŘÍSPĚVKU EDU 105_16

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NADAČNÍHO PŘÍSPĚVKU EDU 105_16 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NADAČNÍHO PŘÍSPĚVKU EDU 105_16 Smluvní strany: Nadace ČEZ Se sídlem Duhová 1531/3, 140 53 Praha 4 IČ: 26721511 Zapsaná v nadačním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl N,

Více

Smlouva o návratném nadačním příspěvku č. smlouvu o návratném nadačním příspěvku (dále jen Smlouva )

Smlouva o návratném nadačním příspěvku č. smlouvu o návratném nadačním příspěvku (dále jen Smlouva ) Smlouva o návratném nadačním příspěvku č. Smluvní strany: Nadace rozvoje občanské společnosti se sídlem: Na Václavce 1135/9, 150 00 Praha 5 IČ: 49279416 zapsaná v nadačním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NADAČNÍHO PŘÍSPĚVKU č. SCE EPP 349_18

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NADAČNÍHO PŘÍSPĚVKU č. SCE EPP 349_18 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NADAČNÍHO PŘÍSPĚVKU č. SCE EPP 349_18 Smluvní strany: Nadace ČEZ Se sídlem Duhová 1531/3, 140 53 Praha 4 IČ: 26721511 Zapsaná v nadačním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze,

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NADAČNÍHO P ÍSP VKU EDU 61_16

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NADAČNÍHO P ÍSP VKU EDU 61_16 RK-22-2016-06, př. 1 počet stran: 6 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NADAČNÍHO P ÍSP VKU EDU 61_16 Smluvní strany: Nadace ČEZ Se sídlem Duhová 1531/3, 140 53 Praha 4 IČ: 26721511 Zapsaná v nadačním rejstříku vedeném

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 06.04.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.04.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Žádosti o poskytnutí finančních příspěvků a přijetí daru NÁVRH USNESENÍ Rada města 1. s

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391 V Písku dne: 29.09.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.10.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Přijetí účelově určeného finančního

Více

MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ

MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ VZOR 2015 (žlutě podbarvené údaje je možné měnit) MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, 686 01 Uherské Hradiště Smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu/fondu města Uherské Hradiště

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem č.

Více

uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto smlouvu o poskytnutí dotace:

uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto smlouvu o poskytnutí dotace: Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

uzavírají tuto Darovací smlouvu (dále jen smlouva )

uzavírají tuto Darovací smlouvu (dále jen smlouva ) Česká spořitelna, a.s. se sídlem Praha 4, Olbrachtova 1929/62, PSČ 140 00 IČ: 45244782 DIČ: CZ699001261 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1171 bankovní spojení:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 10.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města dotace na vytvoření

Více

Fond regenerace památek města Svitavy 2019 III. kolo

Fond regenerace památek města Svitavy 2019 III. kolo Odbor školství a kultury 4.8. Pro jednání zastupitelstva města dne 11.9.2019 Zpracoval: Mgr. Jiří Petr, odbor školství a kultury Předkládá: Pavel Čížek Fond regenerace památek města Svitavy 2019 III. kolo

Více

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 1

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 1 VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 1 Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů,

Více

Smlouvu o poskytnutí investiční dotace z rozpočtu města Nového Města na Moravě (dále jen smlouva )

Smlouvu o poskytnutí investiční dotace z rozpočtu města Nového Města na Moravě (dále jen smlouva ) 1. Město Nové Město na Moravě sídlo: Vratislavovo nám. 103, 592 31 Nové Město na Moravě zastoupené: Michalem Šmardou, starostou IČ: 00294900 DIČ: CZ00294900 bankovní spojení: Komerční banka, a.s. číslo

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-106-002-13 ze dne 19.3.2013 Granty z rozpočtu městské části Praha 12 na realizaci projektů v oblasti sportu a volného času v roce 2013 Rada městské

Více

I. SMLUVNÍ STRANY II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

I. SMLUVNÍ STRANY II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Evidenční číslo smlouvy: 9122/2016/SKT/HAD/SMLD/28 Smlouva o poskytnutí finanční dotace z Programu na podporu sportovní činnosti a odměn trenérům mládeže pro rok 2016 uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000

Více

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE Z PROGRAMU NA PODPORU POLYTECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ A ŘEMESEL V OLOMOUCKÉM KRAJI V ROCE 2016

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE Z PROGRAMU NA PODPORU POLYTECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ A ŘEMESEL V OLOMOUCKÉM KRAJI V ROCE 2016 VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE Z PROGRAMU NA PODPORU POLYTECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ A ŘEMESEL V OLOMOUCKÉM Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb.,

Více

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE TEXT SMLOUVY BUDE DÁLE UPŘESNĚN PŘI SCHVALOVÁNÍ DOTACÍ Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve

Více

17P;~t.II: I~~_~'Ui1(l

17P;~t.II: I~~_~'Ui1(l OBEC KOROZLUKY Došlo: 19. 02. 2015 Smlouva o poskytnutí dotace C.;.: 5q 17P;~t.II: I~~_~'Ui1(l z Fondu Hospodářské a sociální rady Mostecka, z. s. na podporu projektů vyhlášené pro členy HSRM dne 13. 1.

Více

Smlouvu o poskytnutí mimořádného jednorázového příspěvku na Opravu domovního fondu na území Prahy 1 pro rok 2015

Smlouvu o poskytnutí mimořádného jednorázového příspěvku na Opravu domovního fondu na území Prahy 1 pro rok 2015 Níže uvedené smluvní strany: název: Městská část Praha 1 sídlo: Vodičkova 681/18, Praha 1, PSČ: 115 68 zastoupená: ing Oldřichem Lomeckým, starostou MČ Praha 1 IČ: 00063410 bank. spojení: Česká Spořitelna

Více

Článek I Předmět smlouvy

Článek I Předmět smlouvy SML/MMPr/2280/2015 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí návratné finanční výpomoci z rozpočtu statutárního města Přerova podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve

Více

Smlouva o uzavření budoucí kupní smlouvy

Smlouva o uzavření budoucí kupní smlouvy Smlouva o uzavření budoucí kupní smlouvy Smluvní strany LEASING-STAR spol. s r. o. Teplice, IČ: 41324536, se sídlem Praha 1, Nové Město, Krakovská 1346/15, PSČ 110 00, poštovní adresa provozovny: LEASING

Více

Smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu města Česká Lípa v rámci Programu regenerace městských památkových zón a rezervací

Smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu města Česká Lípa v rámci Programu regenerace městských památkových zón a rezervací rezervací Strana 1 (celkem 5) Smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu města Česká Lípa v rámci Programu regenerace městských památkových zón a rezervací Smluvní strany: Město Česká

Více

Smlouva o poskytnutí dotace (veřejnoprávní smlouva)

Smlouva o poskytnutí dotace (veřejnoprávní smlouva) Smlouva o poskytnutí dotace (veřejnoprávní smlouva) I. Smluvní strany Obec: HLÍNA sídlo: Hlína, ev.č.19, 664 91 Ivančice IČO: 00488135 zastoupena: starostou obce Milošem Dostalým číslo bankovního účtu:

Více

Veřejnoprávní smlouva

Veřejnoprávní smlouva Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Mikroregionu Jesenicko číslo: 2017/3, na úhradu výdajů na činnost příjemce v roce 2017 uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní

Více

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 2

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 2 VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 2 Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů,

Více

Obec Chodský Újezd,Chodský Újezd 71, zastoupená starostou obce panem Ing. Jiřím Dufkou IČO (poskytovatel)

Obec Chodský Újezd,Chodský Újezd 71, zastoupená starostou obce panem Ing. Jiřím Dufkou IČO (poskytovatel) 1 Smlouva o poskytnutí dotace na celoroční činnost uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

Smlouva o poskytnutí dotace č.190/59/oškasv/2018

Smlouva o poskytnutí dotace č.190/59/oškasv/2018 Smlouva o poskytnutí dotace č.190/59/oškasv/2018 uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, a dále podle části páté zákona č.

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace - návrh

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace - návrh Čj.: MULA 11601/2015 Počet listů dokumentu: 5 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 56.12 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace - návrh z rozpočtu města Lanškroun uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Lanškroun uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů a podle části páté

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 02.12.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pravobřežní mezimostní městský parter v Písku návrh zápočtu smluvní sankce. NÁVRH

Více

Zásady pro úhradu nákladů na pořízení změn územních plánů vyvolaných Zásadami územního rozvoje Moravskoslezského kraje nebo jejich aktualizacemi

Zásady pro úhradu nákladů na pořízení změn územních plánů vyvolaných Zásadami územního rozvoje Moravskoslezského kraje nebo jejich aktualizacemi MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ RADA KRAJE Zásady pro úhradu nákladů na pořízení změn územních plánů vyvolaných Zásadami územního rozvoje Moravskoslezského kraje nebo jejich aktualizacemi Schváleno radou kraje usnesením

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-105-035-17 ze dne 23.1.2017 Darovací smlouva se společností Modřanský háj s.r.o. na převod pozemku parc. č. 3856/24 v k.ú. Modřany do svěřené správy

Více

č. Z ze dne

č. Z ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. Z-12-007-16 ze dne 26.4.2016 Darovací smlouva na převod pozemku parc. č. 3856/25 v k.ú. Modřany do svěřené správy MČ Praha 12 1 2. z a s e

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Spis. znak/skart. znak: 82.1/V10 Čj. MUO -^/2018/HSFO/ÚD Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s ustanovením 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů,

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE NA ROZVOJ PODNIKATELSKÉHO PROJEKTU

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE NA ROZVOJ PODNIKATELSKÉHO PROJEKTU SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE NA ROZVOJ PODNIKATELSKÉHO PROJEKTU Smluvní strany: 1. Jihomoravský kraj zastoupený: Ing. Stanislavem Juránkem hejtmanem Jihomoravského kraje

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NADAČNÍHO P ÍSP VKU EDU 04_18

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NADAČNÍHO P ÍSP VKU EDU 04_18 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NADAČNÍHO P ÍSP VKU EDU 04_18 Smluvní strany: Nadace ČEZ Se sídlem Duhová 1531/3, 140 53 Praha 4 IČ: 26721511 Zapsaná v nadačním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl N,

Více

Darovací smlouvu (dále jen smlouva ) uzavírají podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, tuto

Darovací smlouvu (dále jen smlouva ) uzavírají podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, tuto Česká spořitelna, a.s. se sídlem Praha 4, Olbrachtova 1929/62, PSČ 140 00 IČ: 45244782 DIČ: CZ699001261 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1171 bankovní spojení:

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Smluvní strany: Město Dobruška sídlo: nám. F. L. Věka 11, 518 01 Dobruška IČ: 00274879 DIČ: CZ0274879 zastoupené: Ing. Petrem Lžíčařem, starostou bankovní spojení:

Více

smlouvu o poskytnutí neinvestiční dotace č../2015

smlouvu o poskytnutí neinvestiční dotace č../2015 1. Město Nové Město na Moravě sídlo: Vratislavovo nám. 103, 592 31 Nové Město na Moravě zastoupené: Michalem Šmardou, starostou města IČ: 00294900 DIČ: CZ00294900 bankovní spojení: Komerční banka, a.s.

Více

Smlouva o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu Města Česká Třebová č.j /2016/RMI/MJA/SML/66

Smlouva o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu Města Česká Třebová č.j /2016/RMI/MJA/SML/66 Smlouva o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu Města Česká Třebová č.j. 13775/2016/RMI/MJA/SML/66 uzavřená podle 10a zákona č.250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Zbiroh uzavřená mezi níže uvedenými smluvními stranami ve smyslu ustanovení 159 zákona č. 500/2004, správní řád, ve znění pozdějších předpisů,

Více

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ Smluvní strany: 1. EURO DEVELOPMENT JESENICE, s.r.o., IČ 282 44 451, se sídlem Ječná 550/1, Praha 2, PSČ 120 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v

Více

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Smlouva o zřízení služebnosti cesty k tíži pozemku parc. č. 4079/5, v k.ú.

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Smlouva o zřízení služebnosti cesty k tíži pozemku parc. č. 4079/5, v k.ú. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-065-015-16 ze dne 11.4.2016 Smlouva o zřízení služebnosti cesty k tíži pozemku parc. č. 4079/5, v k.ú. Modřany Rada městské části 1. b e r e n a vědomí

Více

Smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace. (číslo smlouvy S/0377/2016/OÚRaSŘ)

Smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace. (číslo smlouvy S/0377/2016/OÚRaSŘ) *MMFMP007T4QA* Smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace (číslo smlouvy ) uzavřená podle ust. 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů I. Smluvní

Více

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI TEXT SMLOUVY BUDE DÁLE UPŘESŇEN PŘI SCHVALOVÁNÍ DOTACÍ VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI Pro dotační titul Dotace na činnost, akce a projekty hasičů (fyzických osob), spolků a pobočných

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ INTERNETOVÝCH SLUŽEB. Smluvní strany:

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ INTERNETOVÝCH SLUŽEB. Smluvní strany: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ INTERNETOVÝCH SLUŽEB Smluvní strany:., se sídlem, IČ:.., DIČ:.., zapsaná v obchodním rejstříku vedeném., oddíl., vložka, jednající. bankovní spojení:, číslo účtu:., (dále též Poskytovatel

Více

I. Smluvní strany. číslo účtu: /0800, vedený u České spořitelny, a. s.

I. Smluvní strany. číslo účtu: /0800, vedený u České spořitelny, a. s. MMK/SML/854/2017 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu statutárního města Karviné uzavřená dle ust. 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů statutární město Karviná

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 43/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 41 ze dne 15.01.2014 Vzorová darovací smlouva pro poskytování darů z rozpočtu městské části Praha 3 a z účelových peněžních fondů

Více

Gordic - roční udržovací poplatek a dolicencování IS Ginis. odbor kanceláře starosty a místostarostů starosta města. vedoucí odboru OKASM

Gordic - roční udržovací poplatek a dolicencování IS Ginis. odbor kanceláře starosty a místostarostů starosta města. vedoucí odboru OKASM M Ě S T O H O D O N Í N Masarykovo nám. 1, 695 35 Hodonín Bod číslo: 3. pro jednání: 23. schůze rady města konané dne: 22.11.2016 Obsah zprávy: Gordic - roční udržovací poplatek a dolicencování IS Ginis

Více

SMLOUVA. I. Smluvní strany

SMLOUVA. I. Smluvní strany SMLOUVA o poskytnutí účelové finanční dotace na činnost Sboru dobrovolných hasičů Chotíkov na rok 2016 I. Smluvní strany Obec Chotíkov Se sídlem: Chotíkov 118 IČO: 00257834 DIČ: CZ 00257834 zastoupená:

Více

S m l o u v a o s l o ž e n í a u ž i t í k a u c e uzavřena dle ust. 51 a násl. zákona č. 40/1964Sb. Občanského zákoníku, v platném znění

S m l o u v a o s l o ž e n í a u ž i t í k a u c e uzavřena dle ust. 51 a násl. zákona č. 40/1964Sb. Občanského zákoníku, v platném znění S m l o u v a o s l o ž e n í a u ž i t í k a u c e uzavřena dle ust. 51 a násl. zákona č. 40/1964Sb. Občanského zákoníku, v platném znění Jihomoravský kraj se sídlem v Brně, Žerotínovo nám. 3/5, PSČ 601

Více

DAROVACÍ SMLOUVU NA FINANČNÍ DAR (dále jen smlouva )

DAROVACÍ SMLOUVU NA FINANČNÍ DAR (dále jen smlouva ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku WOMEN FOR WOMEN, o.p.s. IČ: 24231509 DIČ: CZ24231509 se sídlem Vlastislavova 152/4, 140 00 Praha 4 zapsaná v rejstříku obecně prospěšných společností, vedeném Městským

Více

Smlouva o poskytnutí dotace z Podprogramu 4 - Podpora subjektů činných v oblasti kultury v Pardubickém kraji na rok 2018

Smlouva o poskytnutí dotace z Podprogramu 4 - Podpora subjektů činných v oblasti kultury v Pardubickém kraji na rok 2018 Příloha usnesení č. 1 Smlouva o poskytnutí dotace z Podprogramu 4 - Podpora subjektů činných v oblasti kultury v Pardubickém kraji na rok 2018 uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

Vzorová veřejnoprávní smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu města Šluknov na rok 2016 schválená RM 20/28R/2015 dne 23.9.

Vzorová veřejnoprávní smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu města Šluknov na rok 2016 schválená RM 20/28R/2015 dne 23.9. Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu města Šluknov na rok 2016 uzavřená dle zákona č. 250/2000 Sb. v platném znění Poskytovatel: Město Šluknov se sídlem nám. Míru 1,

Více

I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Slušovice uzavřená mezi níže uvedenými smluvními stranami ve smyslu ustanovení 159 zákona č. 500/2004, správní řád, ve znění pozdějších předpisů,

Více

SMLOUVA O DÍLO. S M L O U V U O D Í L O (dále jen Smlouva ) I. PŘEDMĚT SMLOUVY

SMLOUVA O DÍLO. S M L O U V U O D Í L O (dále jen Smlouva ) I. PŘEDMĚT SMLOUVY Příloha č. 2 Návrh smlouvy o Dílo SMLOUVA O DÍLO 1/ Obec Teplice nad Bečvou se sídlem: Teplice nad Bečvou 53, 753 01 Teplice nad Bečvou IČ 00636622 DIČ CZ00636622 zast: Ing. Jan Kubát na straně jedné jako

Více

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY: Objednatel Základní škola, Základní

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Ing. arch. Marek Kuchta Ing. Dagmar Čabalová Jaroslav Strnad

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Ing. arch. Marek Kuchta Ing. Dagmar Čabalová Jaroslav Strnad MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 20. 9. 2018 Bod programu: 17 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor rozvoje města Ing. arch. Marek Kuchta Ing. Dagmar

Více

o poskytnutí neinvestiční dotace č..

o poskytnutí neinvestiční dotace č.. 1. Město Nové Město na Moravě sídlo: Vratislavovo nám. 103, 592 31 Nové Město na Moravě zastoupené: Michalem Šmardou, starostou města IČ: 00294900 DIČ: CZ00294900 bankovní spojení: Komerční banka, a.s.

Více

Smlouva o poskytnutí dotace

Smlouva o poskytnutí dotace Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená dle 1724 a následně zák. č. 89/2012, občanský zákoník a podle 10a a násl. zákona 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů,

Více

uzavírají tuto veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace:

uzavírají tuto veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace: VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE č. 01/2016 uzavřená dle ust. 1746 odst. 2) zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, a ust. 10a odst. 5) zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smluvní strany: uzavřená podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

MĚSTO UHERSKE HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, Uherské Hradiště

MĚSTO UHERSKE HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, Uherské Hradiště MĚSTO UHERSKE HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, 686 01 Uherské Hradiště Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí účelové dotace z Fondu sociální pomoci a prevence města Uherské Hradiště č. 2016/0286/GSS uzavřená

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA SMĚNNÁ SMLOUVA *MMOPP00DVUL7R* Článek I. Smluvní strany. Horní náměstí 382/69, 746 26 Opava CZ00300535

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA SMĚNNÁ SMLOUVA *MMOPP00DVUL7R* Článek I. Smluvní strany. Horní náměstí 382/69, 746 26 Opava CZ00300535 STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP00DVUL7R* SMĚNNÁ SMLOUVA Článek I. Smluvní strany Na straně jedné: Statutární město Opava Se sídlem: Horní náměstí 382/69, 746 26 Opava IČ: 00300535 DIČ: CZ00300535 Číslo účtu:

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS

KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS Strana číslo: 1 Počet stran: 05 KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Smluvní strany: Městská část Praha 11 se sídlem: Ocelíkova 672/1, PSČ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 22.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o podpoře a spolupráci NÁVRH USNESENÍ Rada města po projednání uzavření

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Města Rokytnice nad Jizerou

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Města Rokytnice nad Jizerou MURJP0002UI5 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Města Rokytnice nad Jizerou / MURJP0002UI5 Smluvní strany: Město Rokytnice nad Jizerou se sídlem Horní Rokytnice 197, 512 44 Rokytnice

Více

SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM ÚVĚRU č.

SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM ÚVĚRU č. SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM ÚVĚRU č. I. Smluvní strany CreditKasa s.r.o., IČO 048 23 541, se sídlem Hradecká 2526/3, Praha 3, Vinohrady, PSČ 130 00, zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze

Více

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany NÁVRH Smlouva č uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany Kupující: Vyšší odborná škola a Střední odborná škola, Březnice,

Více

K U P N Í S M L O U V U čís... Článek I Vymezení předmětu plnění

K U P N Í S M L O U V U čís... Článek I Vymezení předmětu plnění Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 42, 128 00 Praha 2 IČ: 69797111 za kterou jedná: Ing. Jan Kasnar, CSc. náměstek GŘ pro Hospodaření s majetkem,

Více

Smlouva o poskytnutí dotace

Smlouva o poskytnutí dotace Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Strana číslo: 1 Počet stran: 05 K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Městská část Praha 11 Smluvní strany: se sídlem: Ocelíkova

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R vzory darovacích smluv k podpoře kulturně-vzdělávací akce Den Země. ze dne 7.3.

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R vzory darovacích smluv k podpoře kulturně-vzdělávací akce Den Země. ze dne 7.3. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-016-015-19 ze dne 7.3.2019 Vzory darovacích smluv k podpoře kulturně-vzdělávací akce Den Země Rada městské části 1. s c h v a l u j e vzory darovacích

Více

Dodatek č.1. ke smlouvě o poskytnutí dotace na celoroční činnost č. 2/2016 ze dne

Dodatek č.1. ke smlouvě o poskytnutí dotace na celoroční činnost č. 2/2016 ze dne Dodatek č.1 ke o poskytnutí dotace na celoroční činnost č. 2/2016 ze dne 25.4.2016 uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem

Více

Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace uzavřená podle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů,

Více

Smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace. (číslo smlouvy S/0368/2016/OÚRaSŘ)

Smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace. (číslo smlouvy S/0368/2016/OÚRaSŘ) *MMFMP006HGEF* Smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace (číslo smlouvy ) uzavřená podle ust. 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů I. Smluvní

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.12.2012 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smlouvy NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

schválené Zastupitelstvem Libereckého kraje dne 28. 4. 2015 usnesením č. 157/15/ZK ev. č. OLP/1595/2015

schválené Zastupitelstvem Libereckého kraje dne 28. 4. 2015 usnesením č. 157/15/ZK ev. č. OLP/1595/2015 S m l o u v a o p o s k y t n u t í účelové dotace z Dotačního fondu Libereckého kraje, podprogramu Podpora jednotek požární ochrany obcí Libereckého kraje schválené Zastupitelstvem Libereckého kraje dne

Více

Smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Mohelnice

Smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Mohelnice Smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Mohelnice Město Mohelnice IČ: 00303038, DIČ: CZ00303038 se sídlem U Brány 916/2, 789 85 Mohelnice zastoupené: Ing. Pavlem Kubou, starostou města Bankovní spojení:

Více

Základní škola Žďár nad Sázavou, Švermova 4

Základní škola Žďár nad Sázavou, Švermova 4 MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDAJ Ů Základní škola Žďár nad Sázavou, Švermova 4 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 7 DNE: 28.01.2019 JEDNACÍ ČÍSLO: 96/2019/4.ZŠ NÁZEV: Přijetí darů ANOTACE: Žádost o přijetí daru od Spolku

Více

MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, Uherské Hradiště

MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, Uherské Hradiště Příloha důvodové právy č. 8c MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, 686 01 Uherské Hradiště Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí účelové dotace z rozpočtu/fondu.. města Uherské Hradiště č... uzavřená

Více

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE NA CELOROČNÍ ČINNOST FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI. Smlouva o poskytnutí dotace

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE NA CELOROČNÍ ČINNOST FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI. Smlouva o poskytnutí dotace VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE NA CELOROČNÍ ČINNOST FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění

Více

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA číslo smlouvy: uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Obchodní firma: [doplní uchazeč] se

Více

SMLOUVA O DÍLO. ev. číslo smlouvy:

SMLOUVA O DÍLO. ev. číslo smlouvy: ev. číslo smlouvy: SMLOUVA O DÍLO 1. Karlovarský kraj Sídlo: Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary IČO: 70891168 DIČ: CZ70891168 Zastoupený: Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele: Jakub Pánik, náměstek

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace z rozpočtu města Česká Skalice číslo: 320 / 2015 / FPU

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace z rozpočtu města Česká Skalice číslo: 320 / 2015 / FPU 1 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace z rozpočtu města Česká Skalice číslo: 320 / 2015 / FPU (uzavřená dle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů)

Více

Návrh Darovací smlouva. na finanční dar

Návrh Darovací smlouva. na finanční dar Návrh Darovací smlouva na finanční dar uzavřená ve smyslu ust. 2055 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění, dne 2015 mezi WOMEN FOR WOMEN, o.p.s. jako dárce a Základní škola

Více

uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto smlouvu o poskytnutí dotace:

uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto smlouvu o poskytnutí dotace: Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

Smlouva o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu obce Malá Skála na podporu spolků č. S2016/N

Smlouva o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu obce Malá Skála na podporu spolků č. S2016/N Smlouva o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu obce Malá Skála na podporu spolků č. S2016/N uzavřená dle 1746 zák. č. 89/2012, občanský zákoník a podle 10a a násl. zákona 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

Smlouvu. o poskytnutĺ neinvestiční dotace č ČLI. čj. MUNMNM/ /2015 ze dne rozhodlo o poskytnutí neinvestiční dotace

Smlouvu. o poskytnutĺ neinvestiční dotace č ČLI. čj. MUNMNM/ /2015 ze dne rozhodlo o poskytnutí neinvestiční dotace a bankovní spojení: Komerční banka, a.s. (dále Jen poskytovatel dotace ) sídlo: Vratislavovo nám. 103, 592 31 Nové Město na Moravě č.ú.: 1224751/0100 ič: 00294900 DIČ: CZ00294900 zastoupené: Michalem Smardou,

Více

Příloha č. 4 k usnesení Rady MČ Praha 1 č. UR16_1412 ze dne

Příloha č. 4 k usnesení Rady MČ Praha 1 č. UR16_1412 ze dne Níže uvedené smluvní strany: název: Městská část Praha 1 sídlo: Vodičkova 681/18, Praha 1, PSČ 115 68 zastoupená: Ing. Oldřichem Lomeckým, Starostou MČ Praha 1 IČ: 00063410 bank. spojení: Česká Spořitelna

Více

Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Čl. I. Smluvní strany 1. Město Vizovice Masarykovo

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 27.03.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.04.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Smlouvy o úhradě hodnoty ekologické újmy mezi Městem Písek

Více

Prodej objektu č.p. 358 na ulici Klášterská v Tišnově

Prodej objektu č.p. 358 na ulici Klášterská v Tišnově Materiál číslo: 26 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 12.12.2016 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391 Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720 Základní škola Tomáše Šobra a Mateřská škola Písek, Šobrova

Více

Kupní smlouva na nemovitou věc

Kupní smlouva na nemovitou věc Kupní smlouva na nemovitou věc uzavřená ve smyslu ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen občanský zákoník ) 1. Smluvní strany 1.1 Obec Bystřice

Více

Licenční smlouva. Varianta A (fyzická osoba) Jméno a příjmení, RČ:... Bydliště:...

Licenční smlouva. Varianta A (fyzická osoba) Jméno a příjmení, RČ:... Bydliště:... Licenční smlouva kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ust. 14a zák. č. 106/1999 Sb. ( zákon o svobodném přístupu k informacím ) a ust. 2358 a násl. a 2371 a násl zák. č. 89/2012 Sb. ( občanský

Více