SMLOUVA O DÍLO. na vypracování projektu a zhotovení stavby. Úprava SZZ a TZZ pro ETCS v úseku Kolín Choceň

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SMLOUVA O DÍLO. na vypracování projektu a zhotovení stavby. Úprava SZZ a TZZ pro ETCS v úseku Kolín Choceň"

Transkript

1 SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění číslo smlouvy objednatele: S-082/2012-SSV-R-Jk číslo smlouvy zhotovitele: 7-PVO/2012 ISPROFIN: na vypracování projektu a zhotovení stavby Úprava SZZ a TZZ pro ETCS v úseku Kolín Choceň 1. SMLUVNÍ STRANY 1.1. Objednatel Správa železniční dopravní cesty, státní organizace, se sídlem Praha 1, Nové Město, Dlážděná 1003/7, PSČ 11000, IČ: , DIČ: CZ zapsaná v obchodní rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl A, vložka jejímž jménem jedná Ing. Pavel Habarta, MBA, 1. zástupce generálního ředitele, pověřený řízením organizace a Ing. Bohuslav Navrátil, 2. zástupce generálního ředitele a náměstek pro provozuschopnost dráhy Kontaktní zaměstnanci : (funkce, oprávnění, , telefon) a) ve věcech smluvních (mimo podpisu smlouvy a jejich dodatků): - p. Martin Maděra, ředitel Stavební správy východ, tel , madera@szdc.cz - Mgr. Pavel Jašek, právník Stavební správy východ, tel , jasekp@szdc.cz b) ve věcech technických: - Ing. Lenka Szabóová, náměstek ředitele pro řízení úseku investičního - obvod II, tel , Szaboova@szdc.cz - p. Radomil Novák, vedoucí oddělení realizace staveb Pardubice, tel , novakr@szdc.cz c) ekonom stavby: - pí. Daniela Kličková, tel , klickovad@szdc.cz d) úředně oprávněný zeměměřičský inženýr: - Ing. Petr Očenáš, SŽG Praha regionální pracoviště Pardubice, tel , ocenas@szdc.cz e) hlavní inženýr stavby: - p. Radomil Novák, vedoucí oddělení realizace staveb Pardubice, tel , novakr@szdc.cz

2 f) zástupce hlavního inženýra stavby:: - p. Jiří Nožka, tel , nozka@szdc.cz g) technický dozor objednatele: - p. Jiří Nožka, sdělovací a zabezpečovací, tel , nozka@szdc.cz - p. Jaroslav Štursa, silnoproud, tel , stursa@szdc.cz - p. Irena Knická, stavební úpravy, tel , knicka@szdc.cz - Ing. Martin Halbrštát, železniční svršek a spodek, tel , halbrstat@szdc.cz Kontaktní adresa a adresa pro doručování písemností (adresa pro doručování smluvní korespondence a daňových dokladů): Správa železniční dopravní cesty, státní organizace Stavební správa východ Nerudova 1, Olomouc (dále jen objednatel ) 1.2. Zhotovitel AŽD Praha s.r.o. se sídlem Praha 10, Žirovnická 2/3146, PSČ IČ: DIČ: CZ zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka jednající: Ing Zdeněk Chrdle, jednatel společnosti Kontaktní zaměstnanci : (funkce, oprávnění, , telefon) Projekt manager Autorizace č Osvědčení dle vyhl.č.50/1978 Sb. 8 F-06 ev.č.sždc 753/ gruber.pavel@azd.cz tel: Zástupce projekt managera Autorizace č Osvědčení dle vyhl.č.50/1978 Sb. 6 a 8 F-06 ev.č.sždc 733/ parizek.vaclav@azd.cz tel: Odpovědný projektant Autorizace č martin.raibr@sudop.cz tel: Ing. Gruber Pavel Ing. Pařízek Václav Ing. Raibr Martin (SUDOP Praha a.s.)

3 Stavbyvedoucí Autorizace č Osvědčení dle vyhl.č.50/1978 Sb. 8 F-06 ev.č.sždc 511/2010 F-08 ev.č.sždc 512/2010 F-09 ev.č.sždc 471/2011 F-10 ev.č.sždc 472/ pazout.stanislav@azd.cz tel: Stavbyvedoucí pro zabezpečovací zařízení (ETCS, staniční, traťová, přejezdová,) Autorizace č Osvědčení dle vyhl.č.50/1978 Sb. 6 a 8 F-06 ev.č.sždc 769/2009 F-08 ev.č.sždc 513/ stoger.richard@azd.cz tel: Stavbyvedoucí pro sdělovací zařízení (přenosová a komunikační technika) Autorizace č Osvědčení dle vyhl.č.50/1978 Sb. 6 a 8 F-08 ev.č.sždc 728/ popovsky.bronislav@azd.cz tel: Ing. Pažout Stanislav Stöger Richard Popovský Bronislav Úředně oprávněný zeměměřický inženýr Ing. Čítek Roman (SUDOP Praha a.s.) Úřední oprávnění výsledků zeměměřičckých činností roman.citek@sudop.cz tel: Kontaktní adresa a adresa pro doručování písemností: AŽD Praha s.r.o., Žirovnická 2/3146, Praha Smluvní strany se zavazují oznamovat si bezodkladně změny údajů uvedených v tomto článku formou doporučeného dopisu, jehož přílohu bude podle okolností i originál listiny dokládající změnu předmětných údajů nebo její úředně ověřený opis. 2. PŘEDMĚT SMLOUVY 2.1. Zhotovitel se zavazuje k provedení níže uvedeného díla a objednatel se zavazuje provedené dílo převzít a zaplatit za něj zhotoviteli dohodnutou cenu.

4 2.2. Dílem se rozumí zhotovení kompletní stavby Úprava SZZ a TZZ pro ETCS v úseku Kolín Choceň tj. vypracování projektu a zhotovení plně funkčního díla včetně jeho potvrzení notifikovanou osobou z hlediska interoperability na stupni projektu a dokončeného díla, v rozsahu stanoveném touto smlouvou, listinami tvořícími smlouvu o dílo a v souladu s obecně závaznými právními předpisy České republiky (dále jen dílo nebo stavba ). 3. LISTINY TVOŘÍCÍ SOUČÁST OBSAHU SMLOUVY O DÍLO 3.l. Zhotovitel se zavazuje provést dílo v souladu s podmínkami stanovenými touto smlouvou a všemi listinami tvořícími součást obsahu smlouvy o dílo Pro účely této smlouvy se má za to, že součást obsahu smlouvy o dílo tvoří jednotlivé dokumenty dle článku 3.2. a 3.3. této smlouvy, když se jedná o dokumenty zadávacích podmínek veřejné zakázky na projekt a stavební práce Úprava SZZ a TZZ pro ETCS v úseku Kolín Choceň, uveřejněné v Informačním systému o veřejných zakázkách dne pod evidenčním číslem a) Nabídka zhotovitele podaná Dopisem nabídky ze dne , b) Dopis o přijetí nabídky - Rozhodnutí a oznámení zadavatele o výběru nejvhodnější nabídky č.j /2012-OI ze dne , c) Obchodní podmínky: Zvláštní podmínky a Všeobecné podmínky, které byly součástí Zadávací dokumentace, d) Technické podmínky: Technické specifikace, Technické kvalitativní podmínky staveb státních drah, Zvláštní technické kvalitativní podmínky, které byly součástí Zadávací dokumentace, e) Přípravná dokumentace stavby, f) Oceněný výkaz výměr s celkovým součtem, g) Související dokumenty. Dokumenty uvedené pod body a) až g) jsou pro plnění zakázky závazné Za Související dokumenty se považují následující listiny: a) Zadávací dokumentace stavby, b) Posuzovací protokol přípravné dokumentace stavby č.j. 6763/10-SSPHA-ÚT ze dne c) České technické normy, d) Interní předpisy objednatele uvedené v Technických podmínkách Zhotovitel se zavazuje respektovat změny obecně závazných právních předpisů, interních předpisů objednatele a norem, které se týkají předmětného díla, i pokud k těmto změnám dojde během provádění díla a tyto změny se mají vztahovat i na díla již prováděná nebo pokud budou tyto změny objednatelem uplatněny. Tyto změny budou řešeny v souladu s podmínkami stanovenými ve smlouvě o dílo Zhotovitel prohlašuje, že všechny výše uvedené dokumenty, které tvoří obsah smlouvy o dílo a podle kterých bude dílo provádět, mu byly předány před podpisem této smlouvy nebo je již má jinak k dispozici, že je s jejich obsahem seznámen, a že jejich obsah je pro něj závazný Slova a výrazy obsažené v této smlouvě a všech dokumentech tvořících součást obsahu smlouvy o dílo budou mít stejný význam, jaký je jim připisován v Obchodních podmínkách.

5 4. DOBA PLNĚNÍ 4.1. Zhotovitel se zavazuje dokončit provádění díla ve lhůtě pro dokončení 15 měsíců ode dne platnosti a účinnosti této smlouvy o dílo. Zhotovitel se v souladu se svou nabídkou zavazuje dokončit provádění stavebních a montážních prací včetně zprovoznění systému tak, aby mohl být vydán ve lhůtě pro dokončení tj. do , protokol o převzetí prací pro celé dílo. Zhotovitel se zavazuje předat objednateli do 3 měsíců ode dne, kdy byl vydán protokol o převzetí prací pro celé dílo (nejpozději do ): - souborné zpracování geodetické části dokumentace skutečného provedení stavby, - vyhotovení nezbytných geometrických plánů, - knihu plánů, - projektovou dokumentaci skutečného provedení Zhotovitel se zavazuje dílo provádět a předávat postupně po částech v souladu s harmonogramem prací, jehož základní přehled tvoří nedílnou součást smlouvy. 5. CENA DÍLA 5.1. Objednatel se zavazuje za řádně provedené dílo zaplatit zhotoviteli cenu za dílo ve výši: a) Smluvní cena bez DPH ,- Kč b) DPH ,- Kč c) Celková smluvní cena včetně DPH (součet a + b) ,- Kč 5.2. Celé dílo bude ve vlastnictví České republiky s právem objednatele s ním hospodařit. Tato stavba bude spolufinancována z prostředků České republiky Státního fondu dopravní infrastruktury. 6. ZÁRUKA ZA PROVEDENÍ DÍLA 6.1 Zhotovitel se zavazuje v souladu se článkem 4.2 Obchodních podmínek poskytnout objednateli záruku za provedení díla ve výši 5 % z celkové smluvní ceny bez DPH t.j ,- Kč. Čerpání nároků z bankovní záruky je upraveno v čl. 4.2 obchodních podmínek. 7. ODPOVĚDNOST ZA VADY 7.1. Zhotovitel v souladu se svou nabídkou poskytuje záruku za jakost díla na všechny ostatní vady včetně vad stavebních a montážních v délce 60 měsíců. V ostatním se podmínky odpovědnosti za vady a záruka za jakost řídí příslušnými ustanoveními obchodních podmínek, které tvoří přílohu této smlouvy a které jsou závazným podkladem pro provedení díla. 8. OSTATNÍ UJEDNÁNÍ 8.1 Seznam podzhotovitelů (subdodavatelů) pověřených prováděním části díla:

6 PODZHOTOVITEL Obchodní firma SÍDLO % podíl na zakázce IČ SUDOP PRAHA a.s. Praha 3, Olšanská 1a, PSČ , TORKRET Zdeněk Bartoň, s.r.o. Benátky nad Jizerou, Bratří Bendů 48, PSČ , Skanska a.s. Praha 4, Chodov, Líbalova 1/2348, PSČ , První SaZ Plzeň a.s. Plzeň, Wenzigova 8, PSČ , MONZAS, spol. s r.o. Ústí nad Labem, Blahoslavova 937/62, PSČ , AK signal Brno a.s. Brno, Kulkova 944/26, PSČ , EPL cond s.r.o. Plzeň, Purkyňova 2873/19a, PSČ , Uvedení podzhotovitelé a jejich % podíl na zakázce se nebudou v průběhu provádění díla měnit nebo doplňovat bez písemného souhlasu objednatele (v souladu s čl. 4.4 písm. b) zvláštních obchodních podmínek) formou dodatku ke smlouvě o dílo. 8.3 Zhotovitel se zavazuje ve smlouvě s podzhotovitelem uvést, že podzhotovitel není oprávněn pověřit prováděním díla další osobu. 8.4 Zhotovitel souhlasí se zveřejněním této smlouvy (bez příloh), včetně všech jejích detailů a dodatků, na internetových stránkách Správy železniční dopravní cesty, státní organizace. 9. ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ 9.1. Tato smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem jejího uzavření Tuto smlouvu je možné měnit či doplňovat pouze formou písemných, vzestupně číslovaných dodatků Tato smlouva je vyhotovena v pěti vyhotoveních, z nichž zhotovitel obdrží dvě vyhotovení a objednatel tři vyhotovení Nedílnou součástí této smlouvy jsou tyto její přílohy: příloha č. 1: Dopis nabídky ze dne příloha č. 2: Dopis o přijetí nabídky ze dne příloha č. 3: příloha č. 4: příloha č. 5: příloha č. 6: Obchodní podmínky - Všeobecné podmínky Obchodní podmínky - Zvláštní podmínky Zvláštní technické kvalitativní podmínky Harmonogram prací

7 9.5 Smluvní strany prohlašují, že Obchodní podmínky - Všeobecné podmínky, Obchodní podmínky - Zvláštní podmínky a Zvláštní technické kvalitativní podmínky jsou jim známé, v souladu s ustanovením 273 odst. 1 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších právních předpisů, tvoří část obsahu smlouvy a podpisem této smlouvy potvrzují, že se všemi ustanoveními těchto obchodních a technických podmínek bez výhrad souhlasí. V Praze dne Za objednatele: V Praze dne Za zhotovitele: Ing. Pavel Habarta, MBA 1. zástupce generálního ředitele Správa železniční dopravní cesty, státní organizace Ing. Zdeněk Chrdle jednatel AŽD Praha s.r.o... Ing. Bohuslav Navrátil 2.zástupce generálního ředitele a náměstek pro provozuschopnost dráhy Správa železniční dopravní cesty, státní organizace

Smlouva o dílo. Údržba a opravy automobilů v obvodu OŘ Plzeň

Smlouva o dílo. Údržba a opravy automobilů v obvodu OŘ Plzeň Smlouva o dílo uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanského zákoníku, v platném znění č. smlouvy objednatele: 654-S-1026/2016 č. VZ objednatele : 6545026 č. smlouvy zhotovitele: na

Více

Smlouva o dílo č. E633-S-2001/2016. Čl. I. Smluvní strany.

Smlouva o dílo č. E633-S-2001/2016. Čl. I. Smluvní strany. Smlouva o dílo č. E633-S-2001/2016 č. zhotovitele: 16029/16 Na projekt stavby s názvem: uzavřena podle zákona č. 89/2012 Sb. Občanského zákoníku v platném znění, na základě zákona č. 235/2004 Sb. o dani

Více

Smlouva o dílo. Článek 1 SMLUVNÍ STRANY

Smlouva o dílo. Článek 1 SMLUVNÍ STRANY Smlouva o dílo uzavřená podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění ISPROFIN: 3273514800213 č.smlouvy objednatele: S 109/2012-SSV-O-Jk č.smlouvy zhotovitele: 65-PVO/2012

Více

Smlouva o dílo č. E633-S-2337/2015. Čl. I. Smluvní strany.

Smlouva o dílo č. E633-S-2337/2015. Čl. I. Smluvní strany. Smlouva o dílo č. E633-S-2337/2015 č. zhotovitele: 15040/15 Na projekt stavby s názvem: uzavřena podle zákona č. 89/2012 Sb. Občanského zákoníku v platném znění, na základě zákona č. 235/2004 Sb. o dani

Více

Smlouva o dílo č. E633-S-916/2015. Čl. I. Smluvní strany.

Smlouva o dílo č. E633-S-916/2015. Čl. I. Smluvní strany. Smlouva o dílo č. E633-S-916/2015 č. zhotovitele: 25/2015 Na projekt stavby s názvem: uzavřena podle zákona č. 89/2012 Sb. Občanského zákoníku v platném znění, na základě zákona č. 235/2004 Sb. o dani

Více

na vypracování projektu a zhotovení stavby: ETCS - 1. Koridor úsek Kolín - Břeclav státní hranice Rakousko/Slovensko mezi smluvními stranami:

na vypracování projektu a zhotovení stavby: ETCS - 1. Koridor úsek Kolín - Břeclav státní hranice Rakousko/Slovensko mezi smluvními stranami: D odatek Co 5 ke smlouvě o dílo číslo smlouvy objednatele: S-0099/2012/PH, číslo smlouvy zhotovitele: 136-PVO/2011, ISPRO FIN: 500 3 72 0001, uzavřené dne 22.06.2012 na vypracování projektu a zhotovení

Více

Smlouva o dílo č. E633-S-1645/2016. Čl. I. Smluvní strany.

Smlouva o dílo č. E633-S-1645/2016. Čl. I. Smluvní strany. Smlouva o dílo č. E633-S-1645/2016 č. zhotovitele: 23/16-OZ/SOD Na projekt stavby s názvem: uzavřena podle zákona č. 89/2012 Sb. Občanského zákoníku v platném znění, na základě zákona č. 235/2004 Sb. o

Více

Smlouva o dílo č. E311-S-2859/2015

Smlouva o dílo č. E311-S-2859/2015 na realizaci: Smlouva o dílo č. E311-S-2859/2015 č. zhotovitele: 4714 Oprava zasedací místnosti CDP Přerov uzavřena podle zákona č. 89/2012 Sb. Občanského zákoníku v platném znění, na základě zákona č.

Více

Smlouva o dílo č. E633-S-252/2015. Čl. I. Smluvní strany

Smlouva o dílo č. E633-S-252/2015. Čl. I. Smluvní strany na realizaci: Smlouva o dílo č. E633-S-252/2015 č. zhotovitele: 12/2015 Oprava střechy RZZ Horní Lideč uzavřena podle zákona č. 89/2012 Sb. Občanského zákoníku v platném znění, na základě zákona č. 235/2004

Více

Smlouva o dílo na ZHOTOVENÍ STAVBY. Název zakázky: Rekonstrukce PZS VÚD přejezdu P6725 v km 18,131 trati Suchdol nad Odrou Budišov nad Budišovkou

Smlouva o dílo na ZHOTOVENÍ STAVBY. Název zakázky: Rekonstrukce PZS VÚD přejezdu P6725 v km 18,131 trati Suchdol nad Odrou Budišov nad Budišovkou Smlouva o dílo na ZHOTOVENÍ STAVBY Název zakázky: Rekonstrukce PZS VÚD přejezdu P6725 v km 18,131 trati Suchdol nad Odrou Budišov nad Budišovkou Smluvní strany: Správa železniční dopravní cesty, státní

Více

SMLOUVA O DÍLO. Oprava koleje č.1 a výhybek č.1, 2, 8, 9 v žst. Kostelec nad Orlicí

SMLOUVA O DÍLO. Oprava koleje č.1 a výhybek č.1, 2, 8, 9 v žst. Kostelec nad Orlicí SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník) č. smlouvy objednatele: S 640 216 300 12 č. smlouvy zhotovitele:

Více

SMLOUVA O DÍLO. č. smlouvy objednatele: S č. smlouvy zhotovitele: 2016/3110/0128. PD "Oprava PZS v km 1,818 trati Meziměstí - Broumov

SMLOUVA O DÍLO. č. smlouvy objednatele: S č. smlouvy zhotovitele: 2016/3110/0128. PD Oprava PZS v km 1,818 trati Meziměstí - Broumov SMLOUVA O DÍLO č. smlouvy objednatele: S64004240016 č. smlouvy zhotovitele: 2016/3110/0128 evid. číslo registru VZ: 6405061 PD "Oprava PZS v km 1,818 trati Meziměstí - Broumov Čl. 1. Smluvní strany 1.1.

Více

Smlouva o dílo na ZHOTOVENÍ PROJEKTU STAVBY A VÝKON AUTORSKÉHO DOZORU PROJEKTANTA PŘI REALIZACI STAVBY

Smlouva o dílo na ZHOTOVENÍ PROJEKTU STAVBY A VÝKON AUTORSKÉHO DOZORU PROJEKTANTA PŘI REALIZACI STAVBY Smlouva o dílo na ZHOTOVENÍ PROJEKTU STAVBY A VÝKON AUTORSKÉHO DOZORU PROJEKTANTA PŘI REALIZACI STAVBY Název zakázky: Trať 024 Ústí nad Orlicí Lichkov, úsek Ústí nad Orlicí Letohrad Smluvní strany: Správa

Více

Odstranění povodňových škod na trati 086 Liberec Česká Lípa

Odstranění povodňových škod na trati 086 Liberec Česká Lípa D o d a t e k č. 1 ke Smlouvě o dílo číslo smlouvy objednatele: S 640 273 180 13 číslo smlouvy zhotovitele: 2013/1012/0898 Smluvní strany: Název: Správa železniční dopravní cesty, státní organizace Sídlo:

Více

Smlouva o dílo na ZHOTOVENÍ STAVBY. Název zakázky: Železniční přejezdy na trati Trutnov Teplice n. M., ZL 2

Smlouva o dílo na ZHOTOVENÍ STAVBY. Název zakázky: Železniční přejezdy na trati Trutnov Teplice n. M., ZL 2 Smlouva o dílo na ZHOTOVENÍ STAVBY Název zakázky: Železniční přejezdy na trati Trutnov Teplice n. M., ZL 2 Smluvní strany: Správa železniční dopravní cesty, státní organizace se sídlem: Praha 1, Nové Město,

Více

SMLOUVA O DÍLO. č. smlouvy objednatele: S č. smlouvy zhotovitele: 088/2015 evid. číslo registru VZ:

SMLOUVA O DÍLO. č. smlouvy objednatele: S č. smlouvy zhotovitele: 088/2015 evid. číslo registru VZ: SMLOUVA O DÍLO č. smlouvy objednatele: S 640 071 600 15 č. smlouvy zhotovitele: 088/2015 evid. číslo registru VZ: 6404028 Projekt opravy propustků v km 57,704; 57,808; 60,993; 62,686 a 68,896 trati Mladá

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA. Údržba a odstraňování závad u provozních středisek ST Pardubice

RÁMCOVÁ SMLOUVA. Údržba a odstraňování závad u provozních středisek ST Pardubice RÁMCOVÁ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník) č. smlouvy objednatele: S 640 103 300 13 č. smlouvy

Více

Smlouva o dílo č. E633-S-601/2015. Čl. I. Smluvní strany

Smlouva o dílo č. E633-S-601/2015. Čl. I. Smluvní strany na realizaci: Smlouva o dílo č. E633-S-601/2015 č. zhotovitele: 2015/5215/0009 Valašské Meziříčí PS oprava rozvodu ZTI a TV uzavřena podle zákona č. 89/2012 Sb. Občanského zákoníku v platném znění, na

Více

Smlouva o dílo č. E633-S-897/2016. Čl. I Smluvní strany

Smlouva o dílo č. E633-S-897/2016. Čl. I Smluvní strany Smlouva o dílo č. E633-S-897/2016 na realizaci: Úklid budovy aparátu OŘ Olomouc, Nerudova 1 uzavřena podle zákona č. 89/2012 Sb. Občanského zákoníku v platném znění, na základě zákona č. 235/2004 Sb. o

Více

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: Evidenční číslo prodávajícího: Číslo

Více

Smlouva o dílo č. E633-S-3215/2015. Čl. I Smluvní strany

Smlouva o dílo č. E633-S-3215/2015. Čl. I Smluvní strany Smlouva o dílo č. E633-S-3215/2015 na realizaci: Zajištění úklidu veřejných prostor v žst. a zastávkách v oblasti Zlínského kraje uzavřena podle zákona č. 89/2012 Sb. Občanského zákoníku v platném znění,

Více

Smlouva o dílo č. E633-S-1029/2015. Čl. I Smluvní strany

Smlouva o dílo č. E633-S-1029/2015. Čl. I Smluvní strany Smlouva o dílo č. E633-S-1029/2015 č. zhotovitele: 2015-5-530-100321 na realizaci: Úklid budov provozních středisek OŘ Olomouc v Olomouckém kraji uzavřena podle zákona č. 89/2012 Sb. Občanského zákoníku

Více

Údržba a opravy sdělovacího a zabezpečovacího zařízení v obvodu SSZT Hradec Králové pro rok 2014.

Údržba a opravy sdělovacího a zabezpečovacího zařízení v obvodu SSZT Hradec Králové pro rok 2014. RÁMCOVÁ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník) č. smlouvy objednatele: S64028240013 č. smlouvy

Více

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: Evidenční číslo prodávajícího: Číslo

Více

Smlouva o dílo č. 040/2015. na zhotovení díla

Smlouva o dílo č. 040/2015. na zhotovení díla Krajská knihovna v Pardubicích, PO Pk Smlouva o dílo č. 040/2015 na zhotovení díla Oprava zdi Krajské knihovny v Pardubicích uzavřená podle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Více

Smlouva o dílo. uzavřené podle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů s názvem

Smlouva o dílo. uzavřené podle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů s názvem Příloha č. 2 k Výzvě Smlouva o dílo uzavřené podle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů s názvem Zajištění prvků publicity spolufinancovaných projektů Evropské

Více

Stavební úpravy v budově DM - SOU opravárenské Králíky

Stavební úpravy v budově DM - SOU opravárenské Králíky Smlouva o dílo č. 03/2016 na zhotovení díla - stavební úpravy objektu č.p. 429: Stavební úpravy v budově DM - SOU opravárenské Králíky Smluvní strany 1. Objednatel: Střední odborné učiliště opravárenské

Více

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: Evidenční číslo prodávajícího: Číslo

Více

Smlouva o dílo. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Smlouva o dílo. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Smlouva o dílo (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo objednatele: Evidenční číslo zhotovitele: Číslo

Více

Smlouva o dílo 2015-1118

Smlouva o dílo 2015-1118 BI"r.?:os~1I1 (! Morav.$k.á Tteoová 571 01!~: 411168921 cr.č: G 4816892t w.'v\ t, orcs.cz Smlouva o dílo 2015-1118 č. 2015/0788/0PS.DVZ (55/3224/2015) uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle 2586

Více

SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM

SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Adresa: Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice Zastoupeno: Ing. Kamil

Více

Karlovy Vary, ZŠ Krušnohorská-zajištění energetických úspor, I. etapa

Karlovy Vary, ZŠ Krušnohorská-zajištění energetických úspor, I. etapa Karlovy Vary, ZŠ Krušnohorská zajištění energetických úspor, I. etapa DODATEK č. 1 S M L O U V Y O D Í L O číslo objednatele 2018 00032/ORI ze dne 29.5.2018 Statutární město Karlovy Vary a 3 x N spol.

Více

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: D10015. Evidenční číslo prodávajícího:

Více

Smlouva o dílo. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Smlouva o dílo. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) 1 Smlouva o dílo (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo objednatele: Evidenční číslo zhotovitele: Číslo

Více

Smlouva o dílo č. E633-S-18/2016. Čl. I. Smluvní strany

Smlouva o dílo č. E633-S-18/2016. Čl. I. Smluvní strany na realizaci: Smlouva o dílo č. E633-S-18/2016 č. zhotovitele: 15SM0143 Revize UTZ elektrických v obvodu OŘ Olomouc uzavřena podle zákona č. 89/2012 Sb. Občanského zákoníku v platném znění, na základě

Více

SMLOUVA O DÍLO. č. smlouvy objednatele: S 640 025 500 15 č. smlouvy zhotovitele: 24589/233/15

SMLOUVA O DÍLO. č. smlouvy objednatele: S 640 025 500 15 č. smlouvy zhotovitele: 24589/233/15 SMLOUVA O DÍLO č. smlouvy objednatele: S 640 025 500 15 č. smlouvy zhotovitele: 24589/233/15 evid. číslo registru VZ: 6404072 SAP: 10000110736 Oprava osvětlení zastávek Chrudim zastávka, Svitavy zastávka

Více

Výmalba prostor SPŠPaS Pardubice

Výmalba prostor SPŠPaS Pardubice Příloha č. 4 Výzvy k předložení nabídky na zakázku Výmalba prostor SPŠPaS Pardubice Návrh smlouvy Smlouva o dílo č. /2019 (doplní zadavatel) uzavřená podle právního řádu České republiky v souladu s ustanoveními

Více

PD- Plynofikace jednotlivých objektů vč. kotelen

PD- Plynofikace jednotlivých objektů vč. kotelen SMLOUVA O DÍLO na provedení díla PD- Plynofikace jednotlivých objektů vč. kotelen číslo smlouvy 01/2008 I. SMLUVNÍ STRANY Zhotovitel : Se sídlem: Bankovní spojení: Číslo účtu : IČ : DIČ : CZ Statutární

Více

Návrh. SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM. 1. Smluvní strany

Návrh. SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM. 1. Smluvní strany Návrh SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM uzavřena podle 536 a násl. obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice

Více

S m l o u v a o d í l o

S m l o u v a o d í l o Návrh smlouvy o dílo, příloha č. 5 zadávací dokumentace veřejné zakázky: Turistická rozhledna Dlažov S m l o u v a o d í l o uzavřená dle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění

Více

SMLOUVA O DÍLO na zateplení MŠ - Týnec nad Labem. uzavřená podle ust. 2586 an. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

SMLOUVA O DÍLO na zateplení MŠ - Týnec nad Labem. uzavřená podle ust. 2586 an. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění SMLOUVA O DÍLO na zateplení MŠ - Týnec nad Labem uzavřená podle ust. 2586 an. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění mezi smluvními stranami: Město Týnec nad Labem Sídlem: Týnec nad Labem,

Více

SMLOUVA O DÍLO. Oprava kolejí 10a, 12a a výhybek č. 7, 9, 13, 18 v žst. Hradec Králové hl.n.

SMLOUVA O DÍLO. Oprava kolejí 10a, 12a a výhybek č. 7, 9, 13, 18 v žst. Hradec Králové hl.n. SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník) č. smlouvy objednatele: S 640 304 300 13 smlouvy zhotovitele:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA číslo smlouvy: uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Obchodní firma: [doplní uchazeč] se

Více

Smlouva o dílo č. E633-S-1663/2016. Čl. I Smluvní strany

Smlouva o dílo č. E633-S-1663/2016. Čl. I Smluvní strany na realizaci: Smlouva o dílo č. E633-S-1663/2016 Úklid budovy CDP Přerov uzavřena podle zákona č. 89/2012 Sb. Občanského zákoníku v platném znění, na základě zákona č. 235/2004 Sb. o dani z přidané hodnoty,

Více

Smlouva o dílo. 1. Smluvní strany. Povodí Labe, státní podnik Adresa sídla: Hradec Králové, Víta Nejedlého 951/8, PSČ ,

Smlouva o dílo. 1. Smluvní strany. Povodí Labe, státní podnik Adresa sídla: Hradec Králové, Víta Nejedlého 951/8, PSČ , Smlouva o dílo (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo objednatele: Evidenční číslo zhotovitele: Číslo

Více

Smlouva o dílo č. E633-S-3171/2015. Čl. I. Smluvní strany

Smlouva o dílo č. E633-S-3171/2015. Čl. I. Smluvní strany na realizaci: Smlouva o dílo č. E633-S-3171/2015 č. zhotovitele: 101/2015 Demolice v obvodu OŘ Olomouc- 1. etapa uzavřena podle zákona č. 89/2012 Sb. Občanského zákoníku v platném znění, na základě zákona

Více

SMLOUVA O DÍLO - návrh

SMLOUVA O DÍLO - návrh Příloha č.4 Evidenční č. smlouvy: 0000/2015 Spis č.: 719/2015 č.j.: 0000/2015/TZ SMLOUVA O DÍLO - návrh č. 3/2015/OMM uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany

Více

Smlouva o dílo. na realizaci stavby. Střední lesnická škola Hranice, Jurikova 588 nová kotelna domova mládeže na ul. Teplická 625

Smlouva o dílo. na realizaci stavby. Střední lesnická škola Hranice, Jurikova 588 nová kotelna domova mládeže na ul. Teplická 625 Číslo smlouvy Objednatele: 2016/04583/OVZI/DSM Číslo smlouvy Zhotovitele: Smlouva o dílo na realizaci stavby Střední lesnická škola Hranice, Jurikova 588 nová kotelna domova mládeže na ul. Teplická 625

Více

SMLOUVA O DÍLO. č. smlouvy objednatele: S č. smlouvy zhotovitele: P2/2015. Projektová dokumentace Oprava SZZ žst.

SMLOUVA O DÍLO. č. smlouvy objednatele: S č. smlouvy zhotovitele: P2/2015. Projektová dokumentace Oprava SZZ žst. SMLOUVA O DÍLO č. smlouvy objednatele: S 640 033 400 15 č. smlouvy zhotovitele: P2/2015 evid. číslo registru VZ: 6404006 Projektová dokumentace Oprava SZZ žst. Litice Čl. 1. Smluvní strany 1.1. Objednatel:

Více

Smlouva o dílo. Povodí Labe, státní podnik Adresa sídla: Hradec Králové, Víta Nejedlého 951/8, PSČ ,

Smlouva o dílo. Povodí Labe, státní podnik Adresa sídla: Hradec Králové, Víta Nejedlého 951/8, PSČ , Smlouva o dílo (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo objednatele: Evidenční číslo zhotovitele: Číslo

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA. Údržba a odstraňování závad u ST Hradec Králové

RÁMCOVÁ SMLOUVA. Údržba a odstraňování závad u ST Hradec Králové RÁMCOVÁ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník) č. smlouvy objednatele: S 640 090 300 13 č. smlouvy

Více

SMLOUVA O DÍLO. Uzavřená mezi smluvními stranami ve smyslu jednotlivých ustanovení Obchodního zákoníku č /sb.

SMLOUVA O DÍLO. Uzavřená mezi smluvními stranami ve smyslu jednotlivých ustanovení Obchodního zákoníku č /sb. SMLOUVA O DÍLO Uzavřená mezi smluvními stranami ve smyslu jednotlivých ustanovení Obchodního zákoníku č.51311991/sb. SMLUVNÍ STRANY Objednatel: Obecní úřad Větřní Sídlo: Na Žofině 191,382 11 Větřní IČO:

Více

Kupní smlouva. uzavřená dle ust. 2079 a n. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění

Kupní smlouva. uzavřená dle ust. 2079 a n. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění Kupní smlouva uzavřená dle ust. 2079 a n. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění Smluvní strany:.. společnost jednající... se sídlem... IČ:... společnost zapsaná v obchodním rejstříku

Více

SMLOUVA O DÍLO. Uzavřená na základě ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. I. Účastníci

SMLOUVA O DÍLO. Uzavřená na základě ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. I. Účastníci Příloha č.1 k výzvě Územní studie Praha Satalice SMLOUVA O DÍLO Uzavřená na základě ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. Účastníci 1. Hlavní město Praha, Magistrát hl. města

Více

Rekonstrukce mostu v km 4,103 a 9,033 trati Děčín - Jedlová

Rekonstrukce mostu v km 4,103 a 9,033 trati Děčín - Jedlová Smlouva o dílo uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění č. smlouvy objednatele:. č. smlouvy zhotovitele:. ISPROFIN: 500 354 0010 na zhotovení stavby : Rekonstrukce

Více

Dodatek č. 1. k Rámcové smlouvě o financování projektu:

Dodatek č. 1. k Rámcové smlouvě o financování projektu: Investice do vaší budoucnosti Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj a z Fondu soudržnosti Dodatek č. 1 k Rámcové smlouvě o financování projektu: název:

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Číslo smlouvy objednatele: O/16/185 Číslo smlouvy zhotovitele: I. SMLUVNÍ STRANY 1. Objednatel: Teplárny

Více

SMLOUVA o bezúplatném převodu dokumentace a postoupení práv

SMLOUVA o bezúplatném převodu dokumentace a postoupení práv č. smlouvy převodce: MMPr-SML/ /2015 č. smlouvy nabyvatele:.. č. smlouvy zpracovatele dokumentace: SMLOUVA o bezúplatném převodu dokumentace a postoupení práv Smluvní strany: 1) Statutární město Přerov

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a následných ustanovení Občanského zákoníku č.89/2012 Sb. smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a následných ustanovení Občanského zákoníku č.89/2012 Sb. smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a následných ustanovení Občanského zákoníku č.89/2012 Sb smluvní strany MČ Praha Kunratice K Libuši 7/10 148 23 Praha 4 Kunratice IČ 00231134 DIČ CZ00231134 Zastoupené

Více

uzavírají v souladu s ustanovením 1746 odst. 2 a 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, tuto

uzavírají v souladu s ustanovením 1746 odst. 2 a 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, tuto Garp Integrated s.r.o. se sídlem: Garp Integrated s.r.o., Pobřežní 46/249, Praha 8, 186 00 IČ: 27709540 DIČ: CZ 27709540 zapsaná v obchodním rejstříku: vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka

Více

SMLOUVA O DÍLO. Oprava zastávky Březno u Mladé Boleslavi

SMLOUVA O DÍLO. Oprava zastávky Březno u Mladé Boleslavi SMLOUVA O DÍLO č. smlouvy objednatele: S 640 116 200 16 č. smlouvy zhotovitele: evid. číslo registru VZ: 6405066 Oprava zastávky Březno u Mladé Boleslavi Čl. 1. Smluvní strany 1.1. Objednatel: Název: Správa

Více

P R OVÁDĚCÍ SMLOUVA ODBORNÝCH SLUŽEB ICT ( OPOS) Č Á S T TECHNICKÁ A T E C H N OLO GICKÁ ŘEŠENÍ

P R OVÁDĚCÍ SMLOUVA ODBORNÝCH SLUŽEB ICT ( OPOS) Č Á S T TECHNICKÁ A T E C H N OLO GICKÁ ŘEŠENÍ P R OVÁDĚCÍ SMLOUVA OUTSOURCING PROFESIO N Á L N Í C H ODBORNÝCH SLUŽEB ICT ( OPOS) Č Á S T TECHNICKÁ A T E C H N OLO GICKÁ ŘEŠENÍ Smluvní strany: Česká republika Ministerstvo zemědělství se sídlem: Těšnov

Více

PROVÁD CÍ SMLOUVA ČÁST 1 HAVARIJNÍ POSTUP SMLUVNÍ STRANY

PROVÁD CÍ SMLOUVA ČÁST 1 HAVARIJNÍ POSTUP SMLUVNÍ STRANY CES: MŽP-OG-55/16/SDD Číslo jednací Provád cí smlouvy: 82518/ENV/16 PROVÁD CÍ SMLOUVA ČÁST 1 HAVARIJNÍ POSTUP k Rámcové smlouv část 1 ze dne 24. 11. 2015, CES: 150 018 SMLUVNÍ STRANY Česká republika Ministerstvo

Více

Kraj Vysocí n a. ODSH/H.Strnadové

Kraj Vysocí n a. ODSH/H.Strnadové lajť Vi M i Kraj Vysocí n a KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočina Název dokumentu: 11/150 Okrouhlice - most evid. číslo 150-022" - dodatek č.1 Oprávněn/pověřen k podpisu: Ing. Libor Joukl, náměstek pro oblast dopravy

Více

Příloha č. 6 SMLOUVA O DÍLO. I.Smluvní strany

Příloha č. 6 SMLOUVA O DÍLO. I.Smluvní strany Příloha č. 6 SMLOUVA O DÍLO I.Smluvní strany Objednatel: Předměřická a.s. 294 74 Předměřice nad Jizerou č. p. 250 zastoupená Ing. Miroslavem Matějkou předsedou představenstva IČ: 00105686 DIČ: 00105686

Více

SMLOUVA O DÍLO č. 13/2017/OMM

SMLOUVA O DÍLO č. 13/2017/OMM SMLOUVA O DÍLO č. 13/2017/OMM uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Adresa: Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice Zastoupeno: Ing. Kamil

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O Podrobná zadávací dokumentace Návrh obchodních podmínek číslo smlouvy objednatele:... S M L O U V A O D Í L O uzavřená níže psaného dne měsíce a roku podle ustanovení 631 a násl. Občanského zákoníku č.

Více

SMLOUVA O D Í L O. číslo smlouvy objednatele: SML

SMLOUVA O D Í L O. číslo smlouvy objednatele: SML SMLOUVA O D Í L O číslo smlouvy objednatele: SML-2017-... kterou uzavřely dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany: Městská část

Více

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: Evidenční číslo prodávajícího: Číslo

Více

DODATEK Č. 3 KE SMLOUVĚ O DÍLO

DODATEK Č. 3 KE SMLOUVĚ O DÍLO Evidenční číslo Objednatele Evidenční číslo Zhotovitele. SOD 00105886 DODATEK Č. 3 KE SMLOUVĚ O DÍLO ze dne 23. 8. 2016 na realizaci stavby Olympijské sportovní centrum v Prostějově OBJEDNATEL: uzavřený

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 664 ze dne 03.10.2018 Dodatek č. 1 ke Smlouvě na veřejnou zakázku malého rozsahu "Revitalizace parku U Kněžské louky" Rada městské části I. s

Více

SMLOUVA O DÍLO. č. smlouvy objednatele: S 640 061 300 15 č. smlouvy zhotovitele:150378z025

SMLOUVA O DÍLO. č. smlouvy objednatele: S 640 061 300 15 č. smlouvy zhotovitele:150378z025 SMLOUVA O DÍLO č. smlouvy objednatele: S 640 061 300 15 č. smlouvy zhotovitele:150378z025 evid. číslo registru VZ: 6404049 Projektová dokumentace Oprava skalního zářezu v km 10,325-10,450 trati Martinice

Více

Český rozhlas zřízen zákonem č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, ve znění pozdějších předpisů, se sídlem: Praha 2, Vinohradská 12

Český rozhlas zřízen zákonem č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, ve znění pozdějších předpisů, se sídlem: Praha 2, Vinohradská 12 Příloha č. 4 Licenční smlouva a smlouva o poskytování podpory Český rozhlas zřízen zákonem č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, ve znění pozdějších předpisů, se sídlem: Praha 2, Vinohradská 12 Zastoupený:

Více

SMLOUVA O BUDOUCÍ SMLOUVĚ KUPNÍ

SMLOUVA O BUDOUCÍ SMLOUVĚ KUPNÍ SMLOUVA O BUDOUCÍ SMLOUVĚ KUPNÍ Správa železniční dopravní cesty, státní organizace se sídlem: Praha 1 - Nové Město, Dlážděná 1003/7, PSČ 110 00 jednající: Ing. Pavel Surý, generální ředitel IČO: 70994234,

Více

Smlouva o dílo č. 8/2018-VI

Smlouva o dílo č. 8/2018-VI SoD Č. 8/2018-VI - MŠ Větřní č. p. 294 - Obnova sociálních zařízení, rozvodů vody a kanalizace Smlouva o dílo č. 8/2018-VI Uzavřená podle 2586 a následujících,, zákona Č. 89/2012, občanský zákoník 1. Zhotovitel:

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a násl. Občanského zákoníku

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a násl. Občanského zákoníku SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a násl. Občanského zákoníku Zadavatel: Město Broumov třída Masarykova 239 550 01 Broumov zastoupen: Kamilem Slezákem, místostarostou města kontaktní osoba: Petr Kuchta,

Více

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně Příloha č. 2 k č.j.: PPR-885-12/ČJ-2011-0099EC Počet listů: 6 Závazný vzor kupní smlouvy Kupující: ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064

Více

smlouvu o dílo uzavřenou podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanského zákoníku, v platném znění (O.Z.): II. Předmět smlouvy

smlouvu o dílo uzavřenou podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanského zákoníku, v platném znění (O.Z.): II. Předmět smlouvy Smlouva o dílo č 1 I. SMLUVNÍ STRANY 1.1. Obec Pačejov se sídlem Pačejov nádraží 199, 341 01 Horažďovice IČ 00255963 zastoupena starostou obce Ing. Janem Vavřičkou č. účtu domovské stránky: www. e-mail:

Více

SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, mezi účastníky: SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, STATUTÁRNÍ MĚSTO CHOMUTOV sídlo: Zborovská 4602, 430 28 Chomutov zastupuje: Mgr. Jan Mareš, primátor IČ:

Více

Rekonstrukce prostějovského zhlaví žst. Olomouc hl.n

Rekonstrukce prostějovského zhlaví žst. Olomouc hl.n SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 1746 odst. (2) zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění o výkonu činnosti koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi ve fázi

Více

VZ č.j. A-78/2017 Gastrotechnologie pro základní školu - závazný návrh smlouvy SMLOUVA O DÍLO. tel.:

VZ č.j. A-78/2017 Gastrotechnologie pro základní školu - závazný návrh smlouvy SMLOUVA O DÍLO. tel.: SMLOUVA O DÍLO Objednatel: Městská část Praha Ďáblice Sídlo objednatele: Květnová 553/52, 182 00 Praha 8 IČ: 00231266 DIČ: CZ00231266 Osoba oprávněná jednat: Ing. Miloš Růžička, starosta MČ Kontaktní osoba:

Více

/ (F Předkládá: ODSH/ Ing. H. Strnadové ODSH/ Ing. H. Strnadové

/ (F Předkládá: ODSH/ Ing. H. Strnadové ODSH/ Ing. H. Strnadové a 446] KrajVysoema 101699 KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočina Název dokumentu: II/392 Kralice n. O. - křiž. s I/23 - křiž. s II/399 - dodatek č. 1 Oprávněn/pověřen k podpisu: Ing. Jan Hyliš Schváleno: ZK Datum:

Více

2.4. Dokumentace k předmětné veřejné zakázce, která je součástí Zadávací dokumentace.

2.4. Dokumentace k předmětné veřejné zakázce, která je součástí Zadávací dokumentace. SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění č. smlouvy objednatele: S 640 158 200 15 č. smlouvy zhotovitele: 47/2015 evid. číslo registru

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 zastoupená starostkou Soňou Černou (dále jen objednatel ) a (dále jen zhotovitel ) uzavřeli níže psaného

Více

Rámcová smlouva uzavíraná na základě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Tonery pro potřebu KÚPK

Rámcová smlouva uzavíraná na základě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Tonery pro potřebu KÚPK Rámcová smlouva Rámcová smlouva na poskytování dodávek uzavřená podle 269 odst. 2 s použitím ustanovení 409 a násl., zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany

Více

Smlouva o dílo č. E633-S-1813/2016. Čl. I. Smluvní strany

Smlouva o dílo č. E633-S-1813/2016. Čl. I. Smluvní strany na realizaci: Smlouva o dílo č. E633-S-1813/2016 č. zhotovitele: 16030817 Oprava střechy Ostružná školící středisko uzavřena podle zákona č. 89/2012 Sb. Občanského zákoníku v platném znění, na základě

Více

Článek 1. Předmět smlouvy

Článek 1. Předmět smlouvy S M L O U V A o dílo kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely ve smyslu ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, tyto smluvní strany: Psychiatrická léčebna v Dobřanech

Více

O nít,o. 1. Smluvní strany. 1. Objednatel Město Duchcov, nám. Republiky 5, Duchcov CZ Bohuslava Moszová, DiS.

O nít,o. 1. Smluvní strany. 1. Objednatel Město Duchcov, nám. Republiky 5, Duchcov CZ Bohuslava Moszová, DiS. UNIPLAST - dux s.r.o., Kubátova 74, 41722 Háj u Duchcova Zastoupená.jednate/é společnosti p. Zdeňkem Žejdlíkem, ItO 25481541, DIt CZ 25481541 DR: oddíl C, vložka 20521 u Kraj, soudu v Ústí NIL, Bankovní

Více

Článek I. Smluvní strany

Článek I. Smluvní strany Návrh kupní smlouvy, příloha č. 4 zadávací dokumentace veřejné zakázky: Technika pro IZS dopravní automobil pro JSDH Plánice K u p n í s m l o u v a uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb.,

Více

Kraj Vysocí na. KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočina. 11/150 Pavlíkov - Leštinka: D1 na změnu termínů plnění a cenu díla. MUDr. Jiří Běhounek, hejtman kraje

Kraj Vysocí na. KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočina. 11/150 Pavlíkov - Leštinka: D1 na změnu termínů plnění a cenu díla. MUDr. Jiří Běhounek, hejtman kraje o Kraj Vysocí na KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočina 100859 Název dokumentu: Oprávněn/pověřen k podpisu: 11/150 Pavlíkov - Leštinka: D1 na změnu termínů plnění a cenu díla MUDr. Jiří Běhounek, hejtman kraje Schváleno:

Více

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice STRUKTURA SMLOUVY O DÍLO Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice Tento učební materiál vznikl v rámci projektu "Integrace a podpora

Více

SMLOUVA O DÍLO. dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění

SMLOUVA O DÍLO. dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění SMLOUVA O DÍLO dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění Obec Korouhev se sídlem Korouhev 234, 569 93 Korouhev IČ 002 76 855 zastoupená Mgr. Ladislavem Filipim, starostou

Více

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice SMLOUVA O DÍLO (uzavřená dle. 536 a násl. Obchodního zákoníku v platném znění) číslo smlouvy objednatele: 201305 číslo smlouvy zhotovitele:. na Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské

Více

Smlouva o dílo č. 02/2014

Smlouva o dílo č. 02/2014 Smlouva o dílo č. 02/2014 podle ust. 536 a násl. obchodního zákoníku uzavřená níže uvedeného, dne, měsíce a roku mezi těmito smluvními stranami: Objednatel: sídlo: Ústav územního rozvoje Jakubské nám.

Více

SMLOUVA O DÍLO. 1. Smluvní strany. Štefánikova 1163, Kopřivnice

SMLOUVA O DÍLO. 1. Smluvní strany. Štefánikova 1163, Kopřivnice Evidenční č. smlouvy: SMLOUVA O DÍLO č. /2015/OMM /2015 uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Adresa: Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice

Více

SMLOUVA O DÍLO. Smluvní strany:

SMLOUVA O DÍLO. Smluvní strany: SMLOUVA O DÍLO Smluvní strany: 1.1 Objednatel: Ústřední vojenská nemocnice Praha, příspěvková organizace Adresa (sídlo): U Vojenské nemocnice 1200, 16902 Praha 6 - Střešovice Statutární zástupce: plk.

Více

Smlouva o dílo na zhotovení projektových prací

Smlouva o dílo na zhotovení projektových prací Smlouva o dílo na zhotovení projektových prací uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: 1. Smluvní strany

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA. Cyklické opravy výměnných dílů v obvodu SSZT OŘ Hradec Králové

RÁMCOVÁ SMLOUVA. Cyklické opravy výměnných dílů v obvodu SSZT OŘ Hradec Králové RÁMCOVÁ SMLOUVA na provedení díla s názvem Cyklické opravy výměnných dílů v obvodu SSZT OŘ Hradec Králové uzavřená podle ust. 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

Více

Smlouva o dílo uzavřená podle obchodního zákoníku. I. Smluvní strany

Smlouva o dílo uzavřená podle obchodního zákoníku. I. Smluvní strany Smlouva o dílo uzavřená podle obchodního zákoníku I. Smluvní strany 1.Objednatel Identifikace ( název, IČ, DIČ, bankovní spojení, číslo účtu) Osoba oprávněná jednat a smlouvu uzavřít (pokud nevyplývá toto

Více

Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy

Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy Název veřejné zakázky: Bezpečnostní sondy pro páteřní síť Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy Preambule: Tyto obchodní podmínky jsou vypracovány formou a strukturou kupní smlouvy. Účastník ve své nabídce

Více