the most inspirational golf experiences TURKEY Published By Matrix Travel

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "the most inspirational golf experiences 2014-2015 TURKEY Published By Matrix Travel"

Transkript

1 the most inspirational golf experiences TURKEY Published By Matrix Travel

2 ANTALYA SERİK ALANYA KADRİYE BELEK DENİZKENT KARADAYI 14 golfových hřišť Lykia Links Golf Course Robinson Nobilis Golf Course Gloria Old Course Gloria New Course Montgomerie Maxx Royal Golf Course Cornelia Faldo Golf Course Sueno Pines Golf Course Sueno Dunes Golf Course Carya Golf Course Kaya Eagles Golf Course PGA Sultan Golf Course Pasha Golf Course National Golf Course Tat International Golf Course Více než 50 5* hotelů Průměrný sluneční svit 300 dní v roce Golfová sezóna: září - květen Z Prahy do Antalye cca 2:45min letu Z letiště Antalya do Beleku trvá transfer 35 minut

3 the most inspirational golf experiences Oblast Belek v Turecku je velmi oblíbenou a vyhledávanou destinací pro golfisty. V listopadu 2013 se zde konalo opět finale Evropské tour a Victor Dubuisson si odnesl trofej ze hry na Montgomerie Maxx Royalu.Turkish Open se vrací v roce 2014 spolu s Ladies European Tour, která se hraje na hřišti National. V Beleku se také v minulosti konal Eisenhower Trofej a European Challenge Tour. 14 prvotřídních golfových hřišť a luxusní pětihvězdičkové plážové hotely jsou ideální pro golfovou dovolenou. Golftoursturkey využívá svých několikaletých zkušeností a připraví pro Vás perfektnígolfovou dovolenou. Naše firemní filozofie je jednoduchá: připravit tu nejkrásnější golfovou dovolenou, kde se zaměřujeme na individuální potřeby každého z Vás. Naši společnost jsme budovali s vědomím, že se zaměříme na kvalitní služby a úroveň produktu, které nabízíme a hlavně na spokojenost našich klientů. Ti budou pro nás i nadále nejdůležitějšími faktory při sestavování golfové dovolené v Beleku. Jak to děláme? Máme české zastoupení, jehož zaměstnanci Vám připraví nabídku přímo na míru. Náš tým zná osobně velmi dobře hotely a golfová hřiště, protože v Turecku několik let žili, hovoří turecky a vždy se ujišťují, co je pro Vás to pravé. Jakmile přijedete do Beleku, náš místní tým, včetně našeho golfového trenéra (PRO) je pro Vás k dispozici 24 hod. denně. Každý, kdo je součástí naší společnosti, včetně mne, má možnost se rychle přizpůsobit měnícím se potřebám Vás hráčů. Golftoursturkey je součástí Matrix Travel, registrované cestovní kanceláře s licencí IATA. To vám dává jistotu a finanční ochranu při rezervaci Vaší dovolené. Já a celý tým slibujeme, že Vám připravíme golfovou dovolenou v Beleku plnou krásných inspirativních zážitků. Yavuz Ungor Generální ředitel

4 REGNUM CARYA GOLF & SPA Regnum Carya Golf & Spa Tento luxusní resort je nejnovějším přírůstkem do golfové hotelové rodiny a drahokam v Beleku, díky luxusnímu all inclusive konceptu a nápoji vynikající kvality. Pokoje jsou prostorné a vkusně zařízené, koupelny ve standartním pokoji mají dvojité umyvadlo. Velké Spa nabízí řadu procedur, abyste načerpali sílu na další golfovou hru.

5 Carya Golfové hřiště Oblíbené hřiště mezi golfisty, kteří cestují do Beleku. Ti, kteří budou ubytovaní v Regnum CARYA získají přednostní Tee Time na první hřiště v Turecku s vřesovišti. Hřiště v minulosti hostilo Challenge Tour, nachází se na zvlněném písečném kopci a je lemované borovicovými a eukalyptovými háji. Vynikající architekt Peter Thomson pozdvihl Caryi na jedno znejlepších hřišť v Beleku. Golf Tours Turkey Tip Carya je první a jediné golfové hřiště v Evropě, které má noční osvětlení a tak je možné hrát déle. Hotel nabízí ubytování v pokojích s výhledem na moře nebo na golfové hřiště, na které je krásný výhled hlavně večer.

6 SIRENE BELEK Sirene Belek Sirene Belek je stále jedním z nejoblíbenějších možností pro golfisty. Populární hotel s prvotřídními přístupy ke dvěma z nejlepších hřišť v Beleku. Standartní pokoje jsou veliké s bohatým vybavením. Nabízí concept all inclusive

7 Paša a PGA Sultan Golfové hřiště Tato dvě golfová hřiště spadají pod záštitu Antalya Golf klubu a patří mezi nejlepší hřiště v Turecku. Pravidelně jsou hodnocená v top 5 hřištích našich klientů, na PGA Sultan hrál světové finále Tiger Woods a nejlepší hráči světa v roce Vždy je v tip top stavu. Golf Tours Turkey Tip PGA Sultan je jediné hřiště, které prodloužilo interval mezi startovacími časy na 11 minut. Velké množství hráčů není problém na tomto hřišti.

8 KEMPINSKI,THE DOME Kempinski, the Dome Kempinski je známou značkou po celém světě a právě hotel v Beleku je opravdu jedinečný. Hotel butikového stylu se vyznačuje kvalitou. Výběr jídla a nápojů je fantastický, hráči dostávají vždy VIP servis. Hotel je výborná volba pro ty z Vás, kteří hledáte opravdový luxus. Nově jsi lze zakoupit pobyt i s all inclusive.

9 Paša a PGA Sultan Golfové hřiště Společně se Sirene Belek, Kempinski hosté mají výsadu nejlepších startovacích časů na hřišti. Paša je kratší se složitými terénní zlomy a PGA Sultan je test Vašich golfových schopností. Golf Tours Turkey Tip Golfové hřiště Pasha je poměrně krátké, takže můžete vynechat driver. Dejte si pozor na pravou stranu zejména na PGA Sultan.

10 SUENO HOTELS GOLF BELEK Sueno Hotels Golf Belek Sečteno a podtrženo, tento hotel byl postaven pro golfisty. Sueno je jediný resort, který se nachází uprostřed golfových hřišť. Hotel má příjemnou klubovnu. Pobyt můžete rezervovat buď s polopenzí nebo s all Inclusiv. Intimní a útulné prostředí hotelu Sueno je spojenou s polohou na golfových hřištích a je volbou číslo jedna pro skupiny.

11 Pines a Dunes hřiště Tato dvě 18 jamková golfová hřiště nabízí divoké ferveje a navzájem doplňují. Dunes nabízí více přirozený bunkr styl a Pines je skutečnou výzvou s dlouhými borovicemi lemovanými fervejemi. Golf Tours Turkey Tip Vyplatí se připlatit si za Senior pokoje, které mají nádherný výhled na hřiště Pines i Dunes.

12 GLORIA GOLF RESORT Gloria Golf Resort Golf Tours Turkey Tip Dobře zavedený favorit, Gloria Golf Resort má příjemnou unikátní atmosféru. Hotel nabízí vynikající možnosti stravování a to hlavně u nadstandartních večeří a lahodnými nápoji. Gloria Golf nabízí polopenze i all inclusive a je oblíbený u skupin a párů. Standardní pokoje v hotelu Gloria Golf jsou v zahradě, za drobný doplatek je možné získat pokoje v hlavní budově.

13 Gloria Old a Gloria New golfové hřiště Gloria se může pochlubit největší golfovým klubem v Turecku s celkem 45 jamkami. Dvě 18 jamková hřiště jsou doplněna nádherným 9 jamkovým mistrovským hřištěm Gloria Verde. Gloria Old je lemovaná háji borovic. Gloria New je delší a modernější.

14 GLORIA SERENITY RESORT Gloria Serenity Resort Gloria Serenity působí uklidňujícím dojmem, feng shui design ve kterém je vystavěn Vás jistě nadchne. Tento stylový resort je doslova fascinující.most přes řeku Acisu vede na pískovou pláž, hotel se zároveň může pochlubit nejlepšími lázněmi v Beleku. Tento hotel předčí Vaše očekávání. Gloria Old a Gloria - největší golfovým klub v Turecku s celkem 45 jamkami. Dvě 18 jamková hřiště jsou doplněna nádherným 9 jamkovým mistrovským hřištěm Gloria Verde.

15 GLORIA VERDE RESORT Gloria Verde Resort Gloria Verde je nejmenší ze tří Gloria hotelů, nabízí vynikající služby a je finančně nejdostupnější. Jídlo a nápoje jsou na stejné úrovni jako další hotely Glorie. V hale se nachází hlavní bar, který je otevřený 24hod., pro golfisty nabízí občerstvení či balíčky na hru pro ty, kteří odcházejí hrát v brzkých ranních hodinách. Vyhlášené Spa Thalasso je opravdovým rájem s bazénem, který je otevřený 24ho din denně. Golf Tours Turkey Tip Využijte á la carte reastaurace, na rozdíl od jiných hotelů v Beleku, zde můžete využít 3 zdarma během Vašeho pobytu. Gloria New golfové hřiště Gloria Old je lemovaná háji borovic. Gloria New je delší a modernější.

16 CORNELIA DE LUXE RESORT Cornelia De Luxe Resort Cornelia De Luxe je oblíbený mezi rodinami a golfisty, kteří hledají více intimní prostředí hotelu. Hotel nabízí venkovní snack bar u bazénu, uklidňující Eco Spa Centrum, výbornou restauraci a několik a la carte restaurací. Je to příjemný, relaxační hotel doplněný nádherným golfové hřištěm.

17 Cornelia Faldo Golf Course Na 27 jamkové hřiště má také David Leadbetter akademii s fantastickým výcvikovým zařízením. Neváhejte a přijďte ho vyzkoušet. Navrženo v přírodním borovicovém lese a je připraveno pro odvážné golfisty. Golfové zájezdy Turecko Tip Během pobytu je možné hrát na všech 3 hřištích s různými kombinacemi. V zimě jsou všechna otevřená a mají stejnou úroveň.

18 CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT & SPA Cornelia Diamond Golf Resort & Spa Jedná se o hotel, který na Vás udělá dojem. Moderní vstupní hala s barem, posezením a klavírem. Komplex je veliký, nabízí vyhlášené Spa centrum, standartní velké pokoje, několik á la carte restaurací a mnoho dalšího. Ideální pro zimní golfovou dovolenou.

19 Cornelia Faldo Golf Course Hřiště má přírodní písčité podloží a borovicový háj, hřiště má 27 jamek a můžete kombinovat 3 x 9 jamek dle vašeho přání. Jedná se o jedno z nejoblíbenějších hřišť v Beleku, jamky na hřišti jsou hodně ve tvaru Dogleg. Hřiště je pravidelně zavlažováno. Golf Tours Turkey Tip Dobrý úder na odpališti je výhra pořádně procvičte Váš driver na drivingu. Téměř každá jamka a hlavně 4. a 5. je Dogleg.

20 MAXX ROYAL BELEK GOLF & SPA Maxx Royal Belek Golf & Spa Tento hotel je jedním z nejluxusnějších v Beleku. Pokoje v hlavní budově jsou všechny apartmány s vlastním jacuzzi a dvěmi umyvadly. Bezkonkurenční patiserrie, 24 hodin jídlo a nápoje s vynikajícím koncep tem.

21 Montgomerie Maxx Royal hřiště Hřiště je místem, kde se odehrává Turkish Open světové finále, Monty je náročné a zvlněné hřiště, je hodnoceno vlastním architektem jako jedno z jeho nejlepších návrhů. Přirozeně písčitá půda je stále udržovaná. Nabízí Golden Swing akademii s velkým rozsahem výcvikových zařízení. Golf Tours Turkey Tip Díky speciálnímu druhu trávy je toto hřiště jedinečné a rychlejší, než jsou ostatní hřiště v Beleku. Soustřeďte se na svůj chipping a putting, abyste měli nejlepší skóre.

22 VOYAGE BELEK GOLF & SPA Voyage Belek Golf & Spa Golf Tours Turkey Tip Pokoje v hotelu Voyage jsou daleko od sebe a pokoje s výhledem na moře jsou jen v hlavní budově. V zimě je příplatek za výhled na moře je nízký a stojí za to si doplatit upgrade. Voyage Belek je vynikající volba pro golfové skupiny. Nabízí bohatý výběr dobrého jídla a nápojů. Nejoblíbější místem pro golfisty je zde anglický pub. Resort je ideální i pro rodiny v létě a pro golfisty v zimě. Voyage má krásný bazén, výborné restaurace stejně jako i cukrárnu.

23 Montgomerie Maxx Royal Golf Course Voyage Belek vlastní akcie s Maxx Royal golfového hřiště Monty, proto pro své hosty nabízí přednostní hrací časy. Monty má rychlé a zvlněné ferveje v přírodním a divokém stylu. Zakončení 18. jamky je jedním z nejlepších v Beleku.

24 KAYA GOLF PALAZZO Kaya Palazzo Golf Resort Golf Tours Turkey Tip Existuje mnoho typů pokojů v Kaya Palazzo, takže se ujistěte, že víte, jaký si přejete rezervovat. Pokoje Swim up u bazénu jsou skvělá volba v teplejších měsících. Hotel je velkolepější verzí svého zavedeného bratra Kaya Belek hotelu, nachází se podél pobřeží a před klubovnou. Kaya Palazzo je velký resort, má vlastní cukrárnu a kuřácký salonek, který se stává golfovou místností v zimních měsících. U á la carte restaurací je z čeho vybírat například z libanonské, která pro Belek není typická.. Pokoje jsou prostorné s minibarem a příslušenstvím pro přípravu čaje a kávy.

25 Kaya Eagles hřiště Toto hřiště bylo navrženo Davidem Jonesem a nabízí eukalyptový háj a borový les o rozloze m2. Jedná se o rekreační hřiště, vhodné pro vysoké i nízké HCP s mnoha zajímavými jamkami.

26 BEYOND THE GREENS Discover ANTALYA Kekova

27 Prozkoumejte nejstarší města Dříve známá jako Pamphylia, Antalya je doslova poseta historickými památekami z byzantské, římské a osmanské doby. Sagalassos, jedno z nejlépe dochovaných měst v Asii, navštívíte římský amfiteátr v Aspendosu,obdivujte kostel sv Mikuláše v Demre, vyjděte na Termessos, město, které nedobyl ani Alexander Veliký. Projděte se kouzelnou krajinou Antalya je opravdu unikátní, Turecko je natolik rozmanité, že v určitých měsících můžete ve stejný den dopoledne lyžovat a odpoledne plavat v moři. Vyjeďte na vrcholky zasněžených hor Taurus, do Národního parku Koprulu a navštivte ohromující Dudenské vodopády. Obdivujte Olympos, domov Chimery. Plavte se po azurovém moři Zabavte všechny vaše smysly Přírodní krásy středomořského pobřeží, okouzlí i ty nejvíce zcestovalé jedince, objevte město Kekova, stare lýkijské sarkofágy, malebné okolní ostrovy a Phaselis perlu Středomoří. Pro ty, kteří chtějí aktivní dovlenou nabízíme možnost jízdy na koni, jeep safari nebo rafting na divoké vodě přes horské průsmyky a tradiční vesnice. Horolezectví, paintball, nakupování, návštěvy největšího Akvária v Turecku, taneční vystoupení Anatolský oheň, Oktoberfest, a dokonce i turecký filmový festival Zlatý pomeranč patří mezi to, co Antalya nabízí.

28 GSM: /Golftoursturkey.cz /GolfToursTurkey GSM:

www.golfove-cesty.cz Nabídka golfového pobytu Turecko 17. 24.3.2012 S golfovým profesionálem Robertem Schovánkem Informace a rezervace

www.golfove-cesty.cz Nabídka golfového pobytu Turecko 17. 24.3.2012 S golfovým profesionálem Robertem Schovánkem Informace a rezervace Nabídka golfového pobytu Turecko 17. 24.3.2012 S golfovým profesionálem Robertem Schovánkem Informace a rezervace S-GUIDE, s.r.o., Erbenova 8, 602 00 Brno Tel: 515 917 119 GSM: 775 587 232 E-mail: dana.cernoskova@sguide.cz

Více

Aroeira Golf Resort. CENA OD 5.390,- Kč

Aroeira Golf Resort. CENA OD 5.390,- Kč GOLF 2014 2015 PORTUGALSKO Algarve Okolí Lisabonu PORTUGALSKO Hotel Tivoli Carvoeiro**** Aroeira Golf Resort DOBŘE HODNOCENÝ HOTEL I GOLF NAŠIMI KLIENTY UBYTOVÁNÍ V KOMFORTNÍCH APARTMÁNECH PŘÍMO U HŘIŠTĚ

Více

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti Hotel Green Bay*** Kontakt: Henrieta Fagulová, tel. 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.cz Novinka! ŘECKO Thassos / Trypiti www.cdtravel.cz / / Poloha: menší rodinný hotel s přátelským přístupem majitelů

Více

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel. Sweet Park*** TURECKO / Side 120 / / / / / Nově postavený hotel Sweet Park se nachází 2 km od historického městečka Side a 300 m od krásné pláže. Jedná se dva komplexy, jeden nově postavený a druhý rekonstruovaný

Více

Černá Hora - Buljarica

Černá Hora - Buljarica Černá Hora - Buljarica PENZION PREMIER VILY ARMENKO LUX VILA GALIJA s ALL INCLUSIVE od 15.790 Kč/os. HOTEL SAVOJO CLUB POLOHA: oblíbený rodinný hotel se nachází přímo na krásné, více než dvoukilometrové

Více

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 CK TURISTA Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 4,5,6,7 - denní zájezd Slovinské termální lázně Moravské Toplice se již staly mezi golfisty pojmem. Skvělé

Více

Egypt. Sea Gull**** www.cdtravel.cz. EGYPT / Hurghada. Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz / /

Egypt. Sea Gull**** www.cdtravel.cz. EGYPT / Hurghada. Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz / / Sea Gull**** Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz EGYPT / Hurghada www.cdtravel.cz / / Poloha: pěkný a velký hotelový komplex se nachází přímo u pláže a v centru Hurghady,

Více

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel. www.cdtravel.cz Řecko Peloponés Hotel Ritsa** Novinka! Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Peloponés / Tolo / / / / / Poloha: malé, romantické městečko Tolo leží

Více

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel. Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo na pláži a zároveň

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka!  ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes / / / 2 Poloha: jednoduchý rodinný hotel se nachází v blízkosti klidného letoviska Alykes přímo u pláže, v okolí hotelu je dostatek ochodů a taveren,

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Zakynthos / Alykes www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos / / / Poloha: jednoduchý rodinný hotel se

Více

Řecko, ostrov Kypr. wellness pobyt nejen se cvičením. Cena/dosp.os/za pobyt/s polopenzí ,- Kč (cena do )

Řecko, ostrov Kypr. wellness pobyt nejen se cvičením. Cena/dosp.os/za pobyt/s polopenzí ,- Kč (cena do ) Řecko, ostrov Kypr wellness pobyt nejen se cvičením Termíny 23.5. - 30.5. 2019 Hotel. pokoj dvoulůžkový Cena/dosp.os/za pobyt/s polopenzí 15 590,- Kč (cena do 28.2. 2019) 16 590,- Kč cena od 1.3. Hotel.

Více

BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102

BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102 CK TURISTA BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102 5 - denní zájezd Již v úvodu naší golfové nabídky jsme uvedli, že golf již zdaleka není drahým sportem (i když tomu ceny v mnoha

Více

La Vita s*** Turecko Řecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel ,

La Vita s***  Turecko Řecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel , La Vita s*** Kontakt: Jana Handrejchová, tel 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.cz TURECKO / Side www.cdtravel.cz Turecko Řecko / / Rodinný hotel La Vita s se nachází 4 km od historického městečka

Více

BAR - HOTEL PRINCESS ****

BAR - HOTEL PRINCESS **** BAR - HOTEL PRINCESS ****, - denní zájezd severozápa část barského pobřeží je co do příroch krás srovnatelná s pobřežím v okolí Budvy. Krásné, rozlehlé pláže, výborné podnebí, příro a kulturní zajímavosti,

Více

Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel , mob ,

Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel , mob , Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 97 22 43 053, mob. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo

Více

Řecko Zakynthos. Řecko Zakynthos. Achillion hotelové apartmány*** www.cdtravel.cz. ŘECKO Zakynthos / Amoudi

Řecko Zakynthos. Řecko Zakynthos. Achillion hotelové apartmány*** www.cdtravel.cz. ŘECKO Zakynthos / Amoudi Achillion hotelové apartmány*** ŘECKO Zakynthos / Amoudi / / Poloha: apartmánový hotel Achillion se nachází v malé vesničce Amoudi cca 6 km od centra Alikanas a Alikes. Achillion leží v klidné části, v

Více

JÓGA NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVENEC s Helenou Mišovou POSLEDNÍ 3 VOLNÁ MÍSTA!!!

JÓGA NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVENEC s Helenou Mišovou POSLEDNÍ 3 VOLNÁ MÍSTA!!! JÓGA NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVENEC s Helenou Mišovou POSLEDNÍ 3 VOLNÁ MÍSTA!!! 28.590 Kč / osoba Cena zahrnuje: letenky Praha Fuerteventura Praha transfery letiště hotel letiště informační

Více

DJERBA - EL MOURADI DJERBA MENZEL ****

DJERBA - EL MOURADI DJERBA MENZEL **** DJERBA - EL MOURADI DJERBA MENZEL **** 8,, - denní zájezd Poloha: hotelový areál El Mouradi Djerba Menzel je situován přímo u pláže, asi 6 km od centra městečka Midoun, 4 km od obchoho centra a krokodýlí

Více

Glykorissa Beach*** Novinka! ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel ,

Glykorissa Beach*** Novinka!  ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel , Glykorissa Beach*** ŘECKO Samos / Pythagorion Poloha: oblíbený hotel v klidném prostředí je zasazen do svahu nad mořem asi 2 km od městečka Pythagorionu, ve kterém je krásný přístav, spousta nákupních

Více

Apartmánový dům Billis

Apartmánový dům Billis Apartmánový dům Billis ŘECKO / Leptokarie 52 Poloha: apartmánový dům s menší zahradou a zahram krbem, kde si můžete příjemně posedět s přáteli, se nachází v klidné části nedaleko hlavní turistické třídy

Více

JÓGA NA FUERTEVENTUŘE ČERVENEC s Helenou Mišovou

JÓGA NA FUERTEVENTUŘE ČERVENEC s Helenou Mišovou JÓGA NA FUERTEVENTUŘE ČERVENEC s Helenou Mišovou 28.590 Kč / osoba Cena zahrnuje: letenky Praha Fuerteventura Praha transfery letiště hotel letiště informační schůzka s českou delegátkou 7 nocí ubytování

Více

JIHOZÁPADNÍ POBŘEŽÍ - LUX LE MORNE *****

JIHOZÁPADNÍ POBŘEŽÍ - LUX LE MORNE ***** JIHOZÁPADNÍ POBŘEŽÍ - LUX LE MORNE ***** - denní zájezd Poloha: jihozápa pobřeží ostrova, resort leží na poloostrově v těsné blízkosti majestátní skály Le Morne Brabant, u krásné 600 m dlouhé písečné pláže,

Více

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA 3 - denní zájezd Luxusní 4* lázeňský komplex. Fascinující Vodní a Saunový svět pro relaxaci návštěvníků všech věkových kategorií - v županu přímo k

Více

residential golf lifestyle

residential golf lifestyle residential golf lifestyle AURA je prvním rezidenčním resortem v České republice, který svým obyvatelům přináší unikátní řešení venkovského, ale zároveň moderního životního stylu a bydlení uprostřed přírody

Více

SAL - OASIS ATLANTICO SALINAS SEA *****

SAL - OASIS ATLANTICO SALINAS SEA ***** SAL - OASIS ATLANTICO SALINAS SEA ***** 8,, - denní zájezd Poloha: pláže: u pláže letiště: 20 km centra: 500 m nákupních možností: 500 m Pláž: písčitá lehátka, slunečníky a osušky zdarma vybaveni_pokoje

Více

KALUTARA - ROYAL PALMS BEACH *****

KALUTARA - ROYAL PALMS BEACH ***** KALUTARA - ROYAL PALMS BEACH ***** - denní zájezd Poloha: luxusní hotelový komplex, vybudovaný na ploše 7 akrů v obklopení okolní vegetace, se nachází přímo u dlouhé písčité pláže poblíž Kalutary. Zhruba

Více

Bali hotel*** www.cdtravel.cz Španělsko Andalusie. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena

Bali hotel*** www.cdtravel.cz Španělsko Andalusie. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena Bali hotel*** Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena www.cdtravel.cz Španělsko Andalusie / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný hotel s příjemnou

Více

Řecko Korfu. www.cdtravel.cz Řecko Korfu

Řecko Korfu. www.cdtravel.cz Řecko Korfu Tel.: 972 243 066 Řecký ostrov Korfu (Corfu) je jeden z nejkrásnějších ostrovů Řecka a ve středomoří vůbec. Leží na severu naproti Albánské pevnině. Díky rozmanité floře je nazývaný věčně zeleným ostrovem.

Více

OASIS MARINA Resort - El Ahyaa

OASIS MARINA Resort - El Ahyaa OASIS MARINA Resort - El Ahyaa Oasis Marina Oasis Marina má ideální polohu, je situována přímo u moře, 15 km od centra Hurghady s mnoha obchody, kluby a nočním životem, 10 km od El Gouny s golfovými hřišti,

Více

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky.

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky. Olimp*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz BULHARSKO / Pomorie www.cdtravel.cz Bulharsko Poloha: nový pětipatrový hotel se nachází ve staré

Více

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri Achilleas studia *** 42 Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska Nidri, přímo u písčité pláže s pozvolným přístupem do vody. Centrum Nidri s přístavem a mnoha tavernami je vzdálený asi 1 kilometr.

Více

Hotel AL NABILA GRAND MAKADI*****

Hotel AL NABILA GRAND MAKADI***** EGYPT HURGHADA : Hotel AL NABILA GRAND MAKADI***** Poloha: Luxusní hotel se nachází v oblasti Makadi Bay v části patřící národnímu parku, přímo u široké písečné pláže s korálovým podložím v zálivu Sharm

Více

DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+

DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+ DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+ 8,, - denní zájezd Poloha: moderní komplex, který se nachází přímo u krásné, dlouhé a písčité pláže Sidi Mahrez v centru turistické zóny. Město Houmpt Souk je vzdáleno

Více

Bali hotel*** Novinka! www.cdtravel.cz. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena

Bali hotel*** Novinka! www.cdtravel.cz. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena Bali hotel*** 110 / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný hotel s příjemnou atmosférou, kvalitními službami a s velice dobrým umístěním v atraktivní čtvrti Carihuela, a pouze 50 m od pláže a promenády, na

Více

Nabídka. Vinland Golf Academy - začátečníci - Cihelny

Nabídka. Vinland Golf Academy - začátečníci - Cihelny Nabídka Vinland Golf Academy - začátečníci - Cihelny 24. 5. 30. 5. 2015 Vážení obchodní partneři a přátelé, dovolujeme si Vám nabídnout projekt golfové akademie pro Vás či Vaše obchodní partnery a klienty,

Více

Anatoli studia. Novinka! ŘECKO Kréta / Stalida. Kontakt: Jana Handrejchová, tel ,

Anatoli studia. Novinka!  ŘECKO Kréta / Stalida. Kontakt: Jana Handrejchová, tel , Anatoli studia ŘECKO Kréta / Stalida / / Poloha: dvoupatrová studia leží v boční uličce rušnějšího střediska Stalida, 30 m od pláže. V centru Stalidy je množství obchodů, restaurací a taveren. Do měst

Více

KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA *****

KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA ***** KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA ***** 8,11,12,15 - denní zájezd Resortem protéká 650 m dlouhá řeka. Mnoho zábavy pro děti v Mitsis Wonderland. K dispozici 10 tematických restaurací. Poloha:

Více

GOLF CHANNEL PRIVATE TOUR 2019

GOLF CHANNEL PRIVATE TOUR 2019 PŘEDSTAVENÍ se koná od roku 2014 a má za sebou pět velmi úspěšných ročníků, které tuto tour řadí k jedněm z nejoblíbenějších. Private Tour je určena zástupcům významných českých a mezinárodních firem,

Více

Bali hotel*** Novinka! ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena. Kontakt: Jan Zamykal, tel ,

Bali hotel*** Novinka!   ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena. Kontakt: Jan Zamykal, tel , Bali hotel*** / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný hotel s příjemnou atmosférou, kvalitními službami a s velice dobrým umístěním v atraktivní čtvrti Carihuela, a pouze 50 m od pláže a promenády, na které

Více

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013 APHRODITE NNNN CZE TIP42934A 4/6 Poloha: vzdálenost od široké pláže cca 200 m. V okolí řada obchodů, barů, restaurací a diskoték. Vybavení: 180 pokojů na 7 patrech, výtahy k dispozici. Dále v hotelu naleznete

Více

Anatoli studia. Novinka! ŘECKO Kréta / Stalida

Anatoli studia. Novinka!  ŘECKO Kréta / Stalida Anatoli studia ŘECKO Kréta / Stalida / / Poloha: dvoupatrová studia leží v boční uličce rušnějšího střediska Stalida, 30 m od pláže. V centru Stalidy je množství obchodů, restaurací a taveren. Do měst

Více

Kontakt: Jana Handrejchová tel , , prostorách zdarma. Lehátka a slunečníky u bazénu

Kontakt: Jana Handrejchová tel , ,   prostorách zdarma. Lehátka a slunečníky u bazénu Best**+ Kontakt: Jana Handrejchová tel. 97 22 43 055, 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.cz TURECKO / Side www.cdtravel.cz Turecko Hotel Best má vynikající polohu nedaleko pláže, nákupní zóny letoviska

Více

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT 10 dní u moře CHORVATSKO vlakem HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. TERMÍN: 6.9. - 17.9. 2019 CENA: 12

Více

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Amaraigua 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Malgrat de Mar Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní all inclusive vlastní hotel 11

Více

Kréta prodejní informace k hotelům

Kréta prodejní informace k hotelům Kréta prodejní informace k hotelům ADELIANOS KAMPOS: Maravel Star Art**** - menší hotel s velmi ochotným personálem - moderní nevšední design a vkusně zařízené pokoje - pokoje 2, 2+1; pokoje s výhledem

Více

Byty: 1+kk (Studia) jsou dostupné ve velikostech 45 m2 a 50 m2, Cena od 225,000 LE (cca 745.000,-Kč)

Byty: 1+kk (Studia) jsou dostupné ve velikostech 45 m2 a 50 m2, Cena od 225,000 LE (cca 745.000,-Kč) Sinai Golf Heights Sinai Golf Heights je unikátní resort přímo uvnitř nového golfového hřiště v Sharm El Sheikh. Tato oblast v Nabq se stane velice prestižní adresou na Sinai a veškerá luxusní zařízení

Více

KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ

KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ Golf & Spa Resort Konopiště je ideálním místem pro konání firemních a společenských akcí, jelikož disponuje potřebnými prostory a vybavením pro jejich

Více

JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN s Vendulou Černou

JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN s Vendulou Černou JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN s Vendulou Černou cena 29.940 Kč / osoba Cena zahrnuje: letenky Praha Fuerteventura Praha transfery letiště hotel letiště informační schůzka s

Více

ŠPANĚLSKO COSTA BRAVA

ŠPANĚLSKO COSTA BRAVA POBYT PRO SENIORY 55+ Hotel SANTA MONICA*** Calella Hotel se nachází cca 100 m od písečné pláže. K vybavení hotelu patří recepce, výtah, TV místnost, bar, kavárna, bazén s dětským brouzdalištěm, zavazadlová

Více

GOLF PARK PLZEŇ. Série Ladies European Tour se v roce 2013 bude hrát jako Pilsen Golf Masters na našem domovském hřišti Golf Parku Plzeň!

GOLF PARK PLZEŇ. Série Ladies European Tour se v roce 2013 bude hrát jako Pilsen Golf Masters na našem domovském hřišti Golf Parku Plzeň! GOLF PARK PLZEŇ Golf Park Plzeň je špičkový golfový resort, který leží na severovýchodním okraji Plzně u obce Dýšina. Areál byl vybudován v letech 2003 2004 za přispění uznávaného německého architekta

Více

JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN 2019 s Vendulou Černou (KANAR02)

JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN 2019 s Vendulou Černou (KANAR02) JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN 2019 s Vendulou Černou (KANAR02) cena 27.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: letenky Praha Fuerteventura Praha transfery letiště hotel letiště informační

Více

MAR DEL SUR 2** Letecká spol. Termín Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ

MAR DEL SUR 2** Letecká spol. Termín Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ MAR DEL SUR 2** Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 23.02.2017-07.03.2017 51 700 Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ 23.02.2017-07.03.2017 51 700 Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ 23.02.2017-10.03.2017

Více

Clarion Hotel Prague Old Town

Clarion Hotel Prague Old Town Clarion Hotel Prague Old Town Konferenční nabídka 2019 Kategorie Clarion Hotel Prague Old Town nabízí veškeré pohodlí a jedinečnou atmosféru moderně vybavených pokojů a apartmá v samém srdci Prahy na Starém

Více

Plavba: Z Janova na Kanárské ostrovy (Středozemní moře)

Plavba: Z Janova na Kanárské ostrovy (Středozemní moře) Plavba: Z Janova na Kanárské ostrovy (Středozemní moře) Akční plavba! společnost: MSC Cruises loď: MSC Splendida oblast: Středozemní moře trasa: Itálie, Španělsko, Maroko, Portugalsko termín: 7.11. - 18.11.2015

Více

Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok

Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok 16 - denní zájezd Rušné letovisko a ostrov slonů. Resort je tvořen

Více

Více informací: CK LIKIDIS TRAVEL, s.r.o., Josefská 3, Brno, IČO Tel , tel/fax:

Více informací: CK LIKIDIS TRAVEL, s.r.o., Josefská 3, Brno, IČO Tel , tel/fax: Více informací: CK LIKIDIS TRAVEL, s.r.o., Josefská 3, 60200 Brno, IČO 47903678 Tel. 542 219 200, tel/fax: 542 219 201 Řecko Nei Pori studia Rosa letecky z Brna Poloha: nachází se cca 250 m od pláže, kousek

Více

Plavba: Sluneční krajiny z Říma na MSC Preziosa (Středozemní moře)

Plavba: Sluneční krajiny z Říma na MSC Preziosa (Středozemní moře) Plavba: Sluneční krajiny z Říma na MSC Preziosa (Středozemní moře) společnost: MSC Cruises loď: MSC Preziosa oblast: Středozemní moře trasa: Itálie, Tunisko, Španělsko, Francie termín: 28.12. - 4.1.2016

Více

GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE

GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE GOLFOVÉ HŘIŠTĚ V kouzelném údolí mezi městem Kuřim a obcí Jinačovice se rozkládá 27 jamkové mistrovské hřiště s 6 jamkovou akademií, osvětleným driving

Více

Méribel le Chalet FRANCIE

Méribel le Chalet FRANCIE Méribel le Chalet FRANCIE Club Med Méribel le Chalet leží na úpatí sjezdovek v nadmořské výšce 1700 m. n.m. Svým hostům nabízí velmi příjemné a útulné zimní lodge a také spoustu zimních zážitků pro všechny

Více

TURECKO / Side Z PRAHY A BRNA ODLETY

TURECKO / Side Z PRAHY A BRNA ODLETY Best**+ TURECKO / Side Hotel Best má vynikající polohu nedaleko pláže, nákupní zóny letoviska a zároveň 2 km od historického městečka Side. Podél pláže je krásná promenáda, kterou se můžete dostat až do

Více

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. Glikorisa Beach*** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Samos / Pythagorion www.cdtravel.cz Řecko Samos Poloha:oblíbený hotel ve velice klidném až osamoceném

Více

V blízkosti hotelu trh s ovocem a suvenýry. Dobrá dostupnost dolmušemi do centra Side.

V blízkosti hotelu trh s ovocem a suvenýry. Dobrá dostupnost dolmušemi do centra Side. Doplňující informace k hotelům: SIDE Roma Beach Resort&SPA ***** Krásný, menší, udržovaný hotel v zajímavém architektonickém stylu s kvalitními službami, cca 12 km od Side. Vynikající poloha u pláže, u

Více

Turecko / Side. Novinka! Turecko. Best**+ Kontaktní osoba: Jana Handrejchová, tel.:

Turecko / Side. Novinka!   Turecko. Best**+ Kontaktní osoba: Jana Handrejchová, tel.: Best**+ Turecko / Side www.cdtravel.cz Turecko 48 Hotel Best má vynikající polohu nedaleko pláže, nákupní zóny letoviska a zároveň 2 km od historického městečka Side. Podél pláže je krásná promenáda, kterou

Více

PMI_MALLORCA. NOVĚ ZAŘAZENÉ HOTELY - Dovolená u moře 2018

PMI_MALLORCA. NOVĚ ZAŘAZENÉ HOTELY - Dovolená u moře 2018 Alcudia Alcudia Garden e 11367 BS,SN,PP,AI CZE NAH Ideální k odpočinku a relaxaci v rodinné atmosféře. Dlouhá písečná pláž v blízkosti aparthotelu. V rámci all inclusive nápoje až do 24.00 h. n.cz/#/offers?abflughafen=prg&b

Více

Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052

Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052 CK TURISTA Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052 4 - denní zájezd Již v úvodu naší golfové nabídky uvádíme, že golf již zdaleka nemusí být drahým sportem (i když tomu

Více

Bazény 3* hotelu San Nicola

Bazény 3* hotelu San Nicola ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ 18.5. - 26.5.2019 8990 Kč Organizovaný zájezd pro železničáře vlakem. Jízdenky FIP: ÖBB a FS + průkaz FIP (zajištuje si každý sám) Bazén hotelu San Nicola (nahoře), bazén v Posejdonových

Více

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Nejbližším městem a centrem kulturního dění je malebný Omiš s ústím řeky Cetiny do moře. Pro návštěvu

Více

SOUTH MALE ATOLL - ANANTARA VELI MALDIVES *****

SOUTH MALE ATOLL - ANANTARA VELI MALDIVES ***** SOUTH MALE ATOLL - ANANTARA VELI MALDIVES ***** - denní zájezd Rozloha : délka cca 250 m, šířka cca 200 m. luxusní resort renomovaného hotelového řetězce s velmi příjemnou a vstřícnou obsluhou. Anantara

Více

PSALIDI - SUNCONNECT KIPRIOTIS AQUALAND ****

PSALIDI - SUNCONNECT KIPRIOTIS AQUALAND **** PSALIDI - SUNCONNECT KIPRIOTIS AQUALAND **** 5,8,11,12,15 - denní zájezd EXKLUZIVNĚ v naší nabídce. Ideální pro ty, kteří chtějí být online během dovolené. Aqualand pro dětské vodní hry. Poloha: hotel

Více

CROATIA TOUR 2016 CROATIA TOUR 2016 2.7. 9.7. 2016

CROATIA TOUR 2016 CROATIA TOUR 2016 2.7. 9.7. 2016 - CROATIA TOUR 2016 Dovolená v oblasti Zelená Laguna (Poreč) s I.S.C. Sports a CK IDEAL TOUR PRAHA Pokračujeme v krásné tradici oblíbené dovolené pro všechny spojené se sportovním vyžitím pod názvem CROATIA

Více

Tenis program 2008. Cestovní kancelář Victoria a Senior Tenis Club a. s. pro Vás připravili tenisové pobyty v Chorvatsku s možností:

Tenis program 2008. Cestovní kancelář Victoria a Senior Tenis Club a. s. pro Vás připravili tenisové pobyty v Chorvatsku s možností: Tenis program 2008 Cestovní kancelář Victoria a Senior Tenis Club a. s. pro Vás připravili tenisové pobyty v Chorvatsku s možností: TENIS CUP 1 : tenisový turnaj v kategoriích dvouhra muži, dvouhra ženy,

Více

Achillion hotelové apartmány***

Achillion hotelové apartmány*** Achillion hotelové apartmány*** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 97 22 41 920, 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org Řecko Zakynthos / Amoudi www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos Francie Poloha:apartmánový

Více

Emiráty - Abu Dhabi - Emirates Palace*****

Emiráty - Abu Dhabi - Emirates Palace***** Emiráty - Abu Dhabi - Emirates Palace***** 4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,22 - denní zájezd Poloha: Luxusní hotel leží v Emirátu Abu Dhabi, jedná se o jeden z nejluxusnějších a nejkrásnějších hotelů oblasti.

Více

Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok

Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok GREECE TOUR 2012 Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok Po úspěších v minulých letech pokračujeme v pořádání oblíbené dovolené spojené se sportovním vyžitím.

Více

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013 BLUE HORIZON NNNN Rhodos letovisko Trianta/Ixia CZE TIP 52519A 4,7/6 Poloha: přímo na oblázkovo písečné pláži. Rhodos město cca 8 km. Autobusová zastávka před hotelem. Možnosti pro nakupování cca 250 m.

Více

Golf u moře - Grado, Resort Tenuta Primero - chata, možnost výhodné unlimited FEE / č.3013

Golf u moře - Grado, Resort Tenuta Primero - chata, možnost výhodné unlimited FEE / č.3013 CK TURISTA Golf u moře - Grado, Resort Tenuta Primero - chata, možnost výhodné unlimited FEE / č.3013 4,5,8 - denní zájezd Golf u moře v krásném severoitalském Gradu, kde můžete hrát golf takřka celoročně

Více

Turecko. Řecko. Side se nachází zhruba 60km jihovýchodním směrem. Alanya Je metropolí jižního Turecka ležící na okraji. www.cdtravel.

Turecko. Řecko. Side se nachází zhruba 60km jihovýchodním směrem. Alanya Je metropolí jižního Turecka ležící na okraji. www.cdtravel. Turecko Tel.: 972 243 057 www.cdtravel.cz Turecko Řecko ANKARA Side Alanya Turecko je oblíbenou destinací pro exotickou dovolenou. Turecká riviéra je proslulá mnoha kilometry písečných pláží a čistým mořem.

Více

Plavba: Prosluněné italské a francouzské pláže z Janova na lodi MSC Magnifica (Středozemní moře)

Plavba: Prosluněné italské a francouzské pláže z Janova na lodi MSC Magnifica (Středozemní moře) Plavba: Prosluněné italské a francouzské pláže z Janova na lodi MSC Magnifica (Středozemní moře) společnost: MSC Cruises loď: MSC Magnifica oblast: Středozemní moře trasa: Itálie, Francie termín: 24.4.

Více

***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice***

***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice*** ***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice*** Specializujeme se na investice do apartmánů v dobrých lokalitách na španělském pobřeží, v blízké vzdálenosti od pláže

Více

Anaxos Garden studia. www.cdtravel.cz Řecko Lesvos. ŘECKO Lesvos / Anaxos. Kontakt: Lenka Paurová, tel. 604 500 824, email: lenka.paurova@osz.

Anaxos Garden studia. www.cdtravel.cz Řecko Lesvos. ŘECKO Lesvos / Anaxos. Kontakt: Lenka Paurová, tel. 604 500 824, email: lenka.paurova@osz. Anaxos Garden studia Kontakt: Lenka Paurová, tel. 604 500 824, email: lenka.paurova@osz.org ŘECKO Lesvos / Anaxos www.cdtravel.cz Řecko Lesvos / / Poloha: příjemná studia tvoří 4 budovy, které jsou umístěny

Více

KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE

KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE Areál Spa & Wellness Konopiště je ideálním místem pro konání firemních a společenských akcí. Disponuje potřebnými prostory a vybavením pro pořádání školení, meetingů, konferencí,

Více

Plavba: Z Lisabonu přes půvabnou Valencii do Benátek na lodi MSC Musica (Přeplavby)

Plavba: Z Lisabonu přes půvabnou Valencii do Benátek na lodi MSC Musica (Přeplavby) Plavba: Z Lisabonu přes půvabnou Valencii do Benátek na lodi MSC Musica (Přeplavby) společnost: MSC Cruises loď: MSC Musica oblast: Přeplavby trasa: Portugalsko, Španělsko, Itálie termín: 2.4. - 9.4.2017

Více

marketingové spolupráce

marketingové spolupráce Nabídka reklamnía marketingové spolupráce Golf resort Jezera-představení Golf resort Jezera se nachází v obci Ostrožská Nová Ves v srdci Moravského Slovácka cca 8 km od Uherského Hradiště, v krásné krajině

Více

Plavba: Z Janova do Svaté země na MSC Fantasia (Středozemní moře)

Plavba: Z Janova do Svaté země na MSC Fantasia (Středozemní moře) Plavba: Z Janova do Svaté země na MSC Fantasia (Středozemní moře) Akční plavba! společnost: MSC Cruises loď: MSC Fantasia oblast: Středozemní moře trasa: Itálie, Řecko, Egypt, Izrael termín: 14.3. - 25.3.2016

Více

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích.

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích. Panství Bechyně Panství Bechyně Společnost Panství Bechyně s.r.o. Vám nabízí široké spektrum služeb, a to nejen pronájem konferenčních a školicích prostor, ale také zajištění programu, koordinace akcí,

Více

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU Ideální řešení pro Vaši konferenci, meeting i firemní večírek. Hotel GOLD**** Chotoviny, Táborská 68, Chotoviny * www.hotelchotoviny.cz * recepce@hotelchotoviny.cz * 398 998

Více

Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112

Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112 CK TURISTA Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112 3,4,5,6,7 - denní zájezd Lyžování ve slovinských Alpách je znamenité. V Julských Alpách sice nejsou gigantická

Více

Serre-Chevalier FRANCIE

Serre-Chevalier FRANCIE Serre-Chevalier FRANCIE Situovaný na úpatí Národního parku Les Ecrins je Club Med Serre-Chevalier známý pro fantastické slunné sjezdové tratě, které jej obklopují a v neposlední řadě pro překrásné výhledy.

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA a KAČJAK 2015 senior program 55+

CHORVATSKO. CRIKVENICA a KAČJAK 2015 senior program 55+ CHORVATSKO CRIKVENICA a KAČJAK 2015 senior program 55+ Známé a velmi oblíbené turistické centrum Crikvenica je 37 km vzdálené od Rijeky a je již více než sto let považováno za mimořádně vhodné lázeňské

Více

GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE

GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE 18 důvodů se zlepšovat Mistrovské 18-ti jamkové golfové hřiště je situováno mezi dvěma nejvyššími horami Beskyd, Lysou horou a Smrkem, na úpatí hory Žár v obci Ostravice. Hrací

Více

TUNISKO - EL MOURADI CAP MAHDIA ***

TUNISKO - EL MOURADI CAP MAHDIA *** TUNISKO - EL MOURADI CAP MAHDIA *** 8,, - denní zájezd Poloha: Mahdia je považována za ideální dovolenkové místo, s krásnou písčitou pláží, s malebným městečkem a svou medínou. Hotel Cap Mahdia se nachází

Více

Vlakový poznávací zájezd pro železničáře s jízdenkami FIP: MÁV BALATON A NEJVĚTŠÍ TERMÁLNÍ JEZERO HÉVÍZ

Vlakový poznávací zájezd pro železničáře s jízdenkami FIP: MÁV BALATON A NEJVĚTŠÍ TERMÁLNÍ JEZERO HÉVÍZ Vlakový poznávací zájezd pro železničáře s jízdenkami FIP: MÁV BALATON A NEJVĚTŠÍ TERMÁLNÍ JEZERO HÉVÍZ 12.6. - 17.6.2019 Vlakový poznávací zájezd pro železničáře BALATON A NEJVĚTŠÍ TERMÁLNÍ JEZERO HÉVÍZ

Více

Luxusní vilový komplex přímo na pláži Ko Samui (TH08)

Luxusní vilový komplex přímo na pláži Ko Samui (TH08) Luxusní vilový komplex přímo na pláži Ko Samui (TH08) Cena již od 11.550 Kč / osoba / 7 nocí Cena zahrnuje: snídaně ubytování ve vile český servis v místě pobytu pojištění CK proti úpadku Moderní vily

Více

PODLEHNĚTE I VY VODNÍMU ŠÍLENSTVÍ A OBJEVTE SVĚT JMÉNEM

PODLEHNĚTE I VY VODNÍMU ŠÍLENSTVÍ A OBJEVTE SVĚT JMÉNEM PODLEHNĚTE I VY VODNÍMU ŠÍLENSTVÍ A OBJEVTE SVĚT JMÉNEM 2014 LÁKAVÁ NABÍDKA PRO MILOVNÍKY VODNÍCH ATRAKCÍ Díky Aquamanii máte vše na dosah po celou dobu pobytu. Žádné nudné fronty, zdlouhavé cestování

Více

- Mrtvé moře - Ein Bokek - Neve Zohar

- Mrtvé moře - Ein Bokek - Neve Zohar Izrael - Mrtvé moře - Ein Bokek - Neve Zohar Poznávací zájezdy do Izraele Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie všechny státy Izrael - Mrtvé moře - Ein Bokek - Neve Zohar

Více

HŘIŠTĚ A CVIČNÉ PLOCHY

HŘIŠTĚ A CVIČNÉ PLOCHY GOLF PARK PLZEŇ Golf Park Plzeň je špičkový golfový resort, který leží na severovýchodním okraji Plzně u obce Dýšina. Areál byl vybudován v letech 2003-2004 za přispění uznávaného německého architekta

Více

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob ,

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob , Studia Moscha Kontakt: Renata Hořejší, tel. 97 22 43 051, mob. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Rhodos / Faliraki www.cdtravel.cz Řecko Rhodos / / Poloha:Studia se nacházejí v klidném prostředí

Více

Kemer - Hotel Valeri Beach ***+

Kemer - Hotel Valeri Beach ***+ CK TURISTA Kemer - Hotel Valeri Beach ***+ 10 - denní zájezd Poloha: Oblíbený hotel je umístěn přímo u pláže, v blízkosti obchodního a zábavního centra střediska Kemer a ve vzdálenosti cca 55 km od letiště

Více