ČESKOKRUMLOVSKO

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ČESKOKRUMLOVSKO"

Transkript

1 ČESKOKRUMLOVSKO ČESKÝ KRUMLOV OD DO Název a popis akce 15:00 26., 15:00 Fantastická zvířata a kde je najít Newt Scamander přichází do New Yorku se svým záhadným kufříkem, ve kterém se nachází obrovská sbírka vzácných magických tvorů z jeho cest kolem světa. Co se může stát, když se nadaný britský kouzelník vydá do Ameriky a jeho zvířata (některá i trochu nebezpečná) uniknou z kufříku? J. K. Rowlingová Vás zve do nové epochy kouzelnického světa! Bezva ženská na krku Bezva ženská na krku je komedie o ženské odvaze najít samu sebe, o hrdosti, odhodlání a nesnázích, se kterými se i ta nejbezvadnější ženská může setkat na cestě za samostatností a láskou. Sympatická Eliška (Petra Hřebíčková) je na plný úvazek milující manželkou charismatického a bohatého Pavla (Jiří Langmajer). Ovšem jen do té doby, než ji na prahu čtyřicítky milým a korektním způsobem požádá o rozvod. Trollové Trollové jsou vždy veselí a šťastní skřítkové, kteří nejvíce ze všeho milují hudbu, tanec a zpěv. Jedinou vážnější starost na světě jim dělají Bergeni. Ti si totiž myslí, že můžou být šťastní jedině tehdy, pokud budou mít Trolla v žaludku. Bohužel však už dlouhou dobu žádného na jídelníčku neměli. Trollímu králi Peppymu se totiž podaří i se všemi jeho poddanými utéct a založit vlastní veselé městečko Trollíkov, které se Bergenům, v čele s princem Chroupou, nedaří a nedaří nalézt. A tak je jejich království oproti šťastnému a barevnému Trollíkovu naplněné nabručeností, zlobou a vztekem. Odvážná Vaiana: legenda o konci světa Před třemi tisíci lety se po nekonečných vodách Tichého oceánu plavili prastaří mořeplavci a objevovali ostrovy Oceánie. Pak ale na celé tisíciletí jejich plavby ustaly. A nikdo neví proč. Walt Disney Animation Studios uvedou struhující počítačově animovaný film o nebojácné dospívající dívce, která se vydává na nebezpečnou cestu, aby zachránila svůj lid. Cestou potkává Vaiana kdysi mocného poloboha Mauiho, který jí pomůže stát se zkušenou mořeplavkyní. Společně se plaví a zažívají nebezpečná a úžasná dobrodružství. Na konci cesty Vaiana splní úkol svých předků a najde to, co vždycky hledala: sama sebe.

2 12: Advent v Českém Krumlově KDE: Náměstí Svornosti, Český Krumlov Adventní trh na náměstí Svornosti v Českém Krumlově se koná každý den od do Bohatá gastronomická nabídka, výrobky s vánoční tematikou a tradiční řemesla. Provozní doba trhu: pondělí čtvrtek od do h, v pátek a sobotu od do h, v neděli od do hodin. Pro malé i velké návštěvníky bude v rámci adventního trhu na náměstí Svornosti opět možnost návštěvy zvířátek z Volnočasového přírodního centra Pepíno. Lakomá Barka KDE: Klášterní dvůr, Český Krumlov Koncert českokrumlovské folkové skupiny. Adventní soboty v Klášterech KDE: Kláštery Český Krumlov TEN UMÍ TO A TEN ZAS TOHLE - řemeslný workshop a vánoční tvoření - adventní soboty v českokrumlovských klášterech budou zasvěceny nejrůznějším řemeslům. V pekárně si upečete obzvláště vypečené rohlíčky, u hrnčíře stvoříte golema Krumlema, na vánočním tvoření si vyrobíte dekorace, mýdla, trička, balicí papír a spousta dalšího. Malí i velcí u toho nesmíte chybět! Komentovaná prohlídka: Bývalý konvent minoritů, začátek prohlídky: Návštěvnické centrum na Klášterním dvoře, délka prohlídky: 70 minut, vstupné: 150 Kč, kapacita: 25 osob Komentovaná prohlídka: Bývalý konvent klarisek, začátek prohlídky: Návštěvnické centrum na Klášterním dvoře, délka prohlídky: 70 minut, vstupné: 150 Kč, kapacita: 25 osob Po stopách Golema doprovodný program k expozici Interaktivní expozice lidských dovedností a výstava Císařův pekař Pekařův císař - zábavné a hravé putování výstavou Císařův pekař Pekařův císař pro děti a rodiče. Vstupné do expozice: 150 Kč/snížené 100 Kč/rodinné 300 Kč. Výbava na cestu pro badatele: 40 Kč. Vhodné pro děti od 5 let. Dagmar Pecková, Miroslav Sekera Krumlovské podzimní recitály KDE: Synagoga Český Krumlov, Za Soudem 282, Č. Krumlov Dagmar Pecková je jednou z mezinárodně nejúspěšnějších českých pěvkyň - během své kariéry vystoupila na nejuznávanějších operních a koncertních scénách (Bayerische Staatsoper, Carnegie Hall New York, Royal Opera House Covent Garden London, San Francisco Opera aj.) i na prestižních mezinárodních hudebních festivalech (Edinburg International Festival, Salzburger Festspiele atd.) s předními orchestry pod vedením světově proslulých dirigentů. PROGRAM L. Janáček:: Výběr písní z Moravské lidové poezie J. Suk: Píseň lásky (sólo klavír) G. Mahler: Písně potulného tovaryše A. Dvořák: V národním tónu B. Smetana: Koncertní etuda Na břehu mořském (sólo klavír) V. Novák: Melancholické písně o lásce

3 16:30 Rozsvícení vánočního stromu KDE: Náměstí Svornosti, Český Krumlov HUDEBNĚ POETICKÉ OTEVŘENÍ ADVENTU SPOJENÉ S ROZSVÍCENÍM VÁNOČNÍHO STROMU - zahájení adventu a požehnání - P. Václav Pícha JC.D., prelát českokrumlovský; slavnostní rozsvícení vánočního stromu - starosta města Dalibor Carda. Účinkují: Pěvecký sbor Medvíďata Další informace: Pedál, Magma, Rozckrock KDE: Klub FabriČKa, Za Jitonou, Český Krumlov Kurz animovaného filmu KDE: NZDM Bouda, T.G.Masaryka 114, Český Krumlov V časech od do si mohou zájemci ZDARMA vyzkoušet různé techniky animace. Více zde: Den pro dětskou knihu KDE: Městská knihovna Sháníte pěkné knížky pro děti? Zveme vás na celorepublikovou akci Den pro dětskou knihu do českokrumlovské knihovny. Ke koupi zde budou nové knihy pro děti za velmi výhodné snížené ceny. Krumlovská dětská porta a Slavnostní koncert Kde: Městské divadlo, Horní 2, Český Krumlov Přijďte svým potleskem povzbudit mladé muzikanty. Vstupné: 30 Kč. Informace o soutěži SLAVNOSTNÍ KONCERT - 20 LET DĚTSKÉ PORTY Účinkují: NEZMAŘI, LAKOMÁ BARKA, KRISTINA NÍDLOVÁ Během koncertu proběhne vyhlášení výsledků letošní Krumlovské Dětské Porty.Vstupné: 50 Kč, hodin. 16:30 KAPLICE Krkonošské pohádky KDE: Kulturní dům Kaplice, Linecká, Kaplice Krkonošské pohádky byly a stále jsou nejoblíbenějším večerníčkem. Je vidět, že děti jakékoliv generace milují prostý pohádkový příběh, kde spravedlivý Krakonoš vždy nachytá nadutého a vychytralého pána z Trautenberka. Kuba, Anče a Hajný jsou hrdinové, kterým děti vždy drží palce. A všichni se pak radují, že nadpřirozená síla, kterou představuje pán hor Krakonoš, se postaví na stranu těch, kterým je ubližováno. Autorka Krkonošských pohádek nedávno dala souhlas k divadelnímu nastudování a sama se podílela na vzniku scénáře. Pohádky uvidíte v nové verzi s původní hudbou proslulého hudebního skladatele profesora Vadima Petrova. Malebná scéna, krásná hudba, chytrý a vtipný text a vynikající herecké výkony nenechte si tento zážitek ujít.

4 11:00 9:00 Hologram pro krále KDE: Slovanský dům, Kaplice Obchodník s informačními technologiemi Alan Clay (Tom Hanks), na kterého se štěstěna už dlouho neusmála, přijíždí do Saudské Arábie, aby tamnímu králi prezentoval horkou novinku ve světě komunikací. Střet kultur je nasnadě, ovšem v podání režisérské legendy Toma Tykwera (Lola běží o život) je podán s jemným a kultivovaným humorem. Pohádky pro Emu KDE: Kino Kaplice, Linecká, Kaplice Petr Miller pracuje již řadu let pro imigrační úřad v Londýně. Zaběhaný rytmus jeho života jednoho dne přeruší podivný telefonát z Prahy. V nemocnici leží po autonehodě svobodná matka, která ho v případě nouze uvedla jako opatrovníka svého dítěte. Ema je totiž jeho dcera. Petr je naprosto šokován. Musí jít o nějaký omyl. Nemá děti a ani netouží je mít. Přesto nedokáže nad situací jen tak mávnout rukou. Co když je Ema opravdu jeho dcera a on je její jediná šance, jak se vyhnout dětskému domovu? Fantastická zvířata a kde je najít KDE: Kino Kaplice, Linecká, Kaplice Newt Scamander přichází do New Yorku se svým záhadným kufříkem, ve kterém se nachází obrovská sbírka vzácných magických tvorů z jeho cest kolem světa. Co se může stát, když se nadaný britský kouzelník vydá do Ameriky a jeho zvířata (některá i trochu nebezpečná) uniknou z kufříku? Největší zabijáci oceánů KDE: Gymnázium Kaplice, Kaplice Kaplické gymnázium a obchodní akademie si Vás dovolují pozvat na přednášku Největší zabijáci oceánů, která se koná v rámci dne otevřených dveří v sobotu od hodin v budově G, SOŠE Linecká 368. Kaplické dny kultury a řemesel KDE: Dům kultury Kaplice V sobotu 26. listopadu Vás srdečně zveme na Kaplické dny s řemeslem a jarmarkem, které proběhnou v předsálí kulturního domu. Zároveň probíhá Den pro dětskou knihu. Více informací na tel VELEŠÍN Pohádky pro Emu KDE: Kino Velešín, Družstevní 596,Velešín Petr Miller pracuje již řadu let pro imigrační úřad v Londýně. Zaběhaný rytmus jeho života jednoho dne přeruší podivný telefonát z Prahy. V nemocnici leží po autonehodě svobodná matka, která ho v případě nouze uvedla jako opatrovníka svého dítěte. Ema je totiž jeho dcera. Petr je naprosto šokován. Musí jít o nějaký omyl. Nemá děti a ani netouží je mít. Přesto nedokáže nad situací jen tak mávnout rukou. Co když je Ema opravdu jeho dcera a on je její jediná šance, jak se vyhnout dětskému domovu?

5 Zahájení adventního času ve Velešíně KDE: na náměstí pod radnicí, Velešín hodin Adventní charitativní trh 16 hodin Zvonečkový průvod 17 hodin Rozsvícení vánočního stromu Zahraje Bedrník a zazpívají děti ze ZŠ Velešín Příchozí KDE: Kino Velešín, Družstevní 596,Velešín Když po celém světě přistanou tajemné vesmírné lodě, dojde k sestavení elitního týmu v čele s odbornicí na lingvistiku Louise Banksovou s cílem zjistit, jaké mají mimozemšťané úmysly. KÁJOV Vánoční zpívání u stromečku KDE: náves, Kájov HORNÍ PLANÁ 17:00 Lidový jarmark U Stifterů KDE: Rodný dům A. Stiftera K zahájení adventu - lidový trh, řemesla, domácí regionální produkty, muzejní dílna, kolorování historických pohlednic, pohádková vyprávění, zimní kino, soutěž šumavské Vánoce. ZA OKNY U STIFTERŮ Výstava od adventu do Hromnic mohou lidé číst v obraze Vánoc v textu Adalberta Stiftera Vánoce. Rozsvícení vánočního stromku KDE: před radnicí, Horní Planá Vystoupení hornoplánských dětí, sváteční slovo starosty města Jiřího Hůlky za hudby Petra Scheucha a Rodriego Estavése. 26., PÍSECKO Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa Před třemi tisíci lety se po nekonečných vodách Tichého oceánu plavili prastaří mořeplavci a objevovali ostrovy Oceánie. Pak ale na celé tisíciletí jejich plavby ustaly. A nikdo neví proč. Walt Disney Animation Studios uvedou struhující počítačově animovaný film o nebojácné dospívající dívce, která se vydává na nebezpečnou cestu, aby zachránila svůj lid. Cestou potkává Vaiana kdysi mocného poloboha Mauiho, který jí pomůže stát se zkušenou mořeplavkyní. Společně se plaví a zažívají nebezpečná a úžasná dobrodružství. Na konci cesty Vaiana splní úkol svých předků a najde to, co vždycky hledala: sama sebe.

6 20:30 18:30 20:30 20:30 18:30 Planetarium Paříž, konec 30. let. Kate a Laura jsou sestry, které provádějí veřejné spiritualistické seance, a právě končí svoje světové turné. Upoutají pozornost Andrého Korbena, vlivného producenta, vlastnícího jedno z největších filmových studií. I přes svůj skeptický pohled si André vyžádá osobní seanci. Výsledek ho natolik překvapí, že dívkám nabídne možnost bydlet v jeho vile. Je pevně rozhodnutý změnit svět kinematografie, a tak sestry obsadí do úplně prvního duchařského filmu. Laura však brzy pochopí, že André má i postranní úmysly, které se ve víru filmování a nových pocitů snadno přehlédnou... Instalatér z Tuchlovic Čtyřicetiletý Luboš Cafourek je svérázný instalatér. Mobil nepoužívá, telefonáty za něj vyřizuje jeho matka, která mu také vaří, nakupuje, pere, dělá účetnictví a řídí chod celé domácnosti. Za práci si nedokáže říct pořádné peníze, a to co vydělá, hned utratí za jídlo pro toulavé kočky, nebo prosází. Luboš všechno nepříjemné odsouvá na později, nebo na uvidíme. Všechny jeho pokusy o kontakt se ženami končí fiaskem, mamka se marně snaží, aby syn konečně získal partnerku... Sirotčinec slečny Pelegrinové pro podivné děti Nezapomenutelný filmový zážitek v dalším snímku vizionářského režiséra Tima Burtona. Díky tajemným stopám, které Jakeovi zanechá jeho milovaný dědeček, a které poodhalují tajemství jiných světů a doby, objeví kouzelné místo. Jeho tajemnost i nebezpečí se začnou prohlubovat, jakmile Jake pozná jeho obyvatele a jejich neuvěřitelné schopnosti, ale i jejich strašlivé nepřátele. Jake nakonec zjistí, že jen jeho vlastní a výjimečná podivnost může zachránit jeho nové přátele. Noční zvířata Noci Nočních zvířat, tedy chronických nespavců, bývají osamělé, temné a nekonečně dlouhé. Tom Ford o jednom exempláři tohoto druhu natočil výjimečný film, který je šokující, krutý a velmi intenzívní. Zkoumá onu tenkou a neviditelnou hranici, jež vede mezi láskou a nenávistí, po které občas přecházíme všichni, a dělá to tak, až z toho mrazí v zádech. Bezva ženská na krku KDE: Kulturní dům, nábř. 1. máje 1605, Budějovické Předměstí, Písek Nová česká komedie o ženské odvaze najít samu sebe, o hrdosti, odhodlání a nesnázích, se kterými se i ta nejbezvadnější ženská může setkat na cestě za samostatností a láskou. Rozsvícení vánočního stromku a Nebeská pošta Rozsvícení vánočního stromu a zahájení oslav adventu. Chybět nebude ani tradiční vypouštění balónků určené každému, kdo věří na Ježíška. Právě k němu totiž na balóncích zamíří stovky dopisů se seznamy dárků, které si jejich pisatelé přejí letos najít pod vánočním stromečkem.

7 15:00 MILEVSKO Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa KDE: Milevské kino, 5. května 115, Milevsko Před třemi tisíci lety se po nekonečných vodách Tichého oceánu plavili prastaří mořeplavci a objevovali ostrovy Oceánie. Pak ale na celé tisíciletí jejich plavby ustaly. A nikdo neví proč. Walt Disney Animation Studios uvedou struhující počítačově animovaný film o nebojácné dospívající dívce, která se vydává na nebezpečnou cestu, aby zachránila svůj lid. Cestou potkává Vaiana kdysi mocného poloboha Mauiho, který jí pomůže stát se zkušenou mořeplavkyní. Společně se plaví a zažívají nebezpečná a úžasná dobrodružství. Na konci cesty Vaiana splní úkol svých předků a najde to, co vždycky hledala: sama sebe. Zúčtování KDE: Milevské kino, 5. května 115, Milevsko Christian Wolff je matematický génius, který má lepší vztah k číslům než k lidem. Pod zástěrkou maloměstské účetní kanceláře pracuje jako nezávislý účetní pro několik nejnebezpečnějších zločineckých organizací na světě. S postupným stahováním smyčky za strany oddělení pro boj s organizovaným zločinem ministerstva financí, v jehož čele stojí Ray King, Christian přijme legálního klienta: dobře zavedenou společnost zabývající se robotikou, ve které účetní zjistila účetní nesrovnalosti ve výši miliónů dolarů. Ale s tím, jak Christian rozkrývá účetní záznamy a přibližuje se k odhalení pravdy, začíná v jeho okolí stoupat počet mrtvých. 17:00 Pohádky pro Emu KDE: Milevské kino, 5. května 115, Milevsko Petr Miller pracuje již řadu let pro imigrační úřad v Londýně. Zaběhaný rytmus jeho života jednoho dne přeruší podivný telefonát z Prahy. V nemocnici leží po autonehodě svobodná matka, která ho v případě nouze uvedla jako opatrovníka svého dítěte. Ema je totiž jeho dcera. Petr je naprosto šokován. Musí jít o nějaký omyl. Nemá děti a ani netouží je mít. Přesto nedokáže nad situací jen tak mávnout rukou. Co když je Ema opravdu jeho dcera a on je její jediná šance, jak se vyhnout dětskému domovu? Nasvícení vánoční výzdoby KDE: náměstí E. Beneše, Milevsko Tradiční akce nasvícení vánoční výzdoby, s doprovodným programem, při které bude i letos zahájena sbírka Strom splněných přání. Vypracovalo Informační centrum pro mládež Český Krumlov.

ADVENTNÍ PROGRAM 2016: OBZVLÁŠTĚ VYPEČENÉ VÁNOCE s císařem pekařem a jeho dvorem

ADVENTNÍ PROGRAM 2016: OBZVLÁŠTĚ VYPEČENÉ VÁNOCE s císařem pekařem a jeho dvorem ADVENTNÍ PROGRAM 2016: OBZVLÁŠTĚ VYPEČENÉ VÁNOCE s em pekařem a jeho dvorem Sobota 26. 11. 2016 - řemeslné dílny a Velký sál bývalého konventu klarisek k expozici Živá hudba českokrumlovská folková kapela

Více

KLÁŠTERY ČESKÝ KRUMLOV PROGRAM PROSINEC 2017

KLÁŠTERY ČESKÝ KRUMLOV PROGRAM PROSINEC 2017 KLÁŠTERY ČESKÝ KRUMLOV PROGRAM PROSINEC 2017 TIP NA PROSINEC: FILMOVÁ VÝSTAVA ANDĚL PÁNĚ 2 2.12.2017 ANDĚLSKÉ TVOŘENÍ PRO MALÉ I VELKÉ 8. 12. 2017 večer se bude konat Andělský průvod městem ve spolupráci

Více

ČESKOKRUMLOVSKO

ČESKOKRUMLOVSKO ČESKOKRUMLOVSKO 16. - 2016 ČESKÝ KRUMLOV OD DO Název a popis akce 15:00 Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa jejich plavby ustaly. A nikdo neví proč. Animovaný film o nebojácné dospívající dívce, která

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2018

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2018 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2018 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městské

Více

PROGRAM PRO DĚTI. Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti.

PROGRAM PRO DĚTI. Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti. PROGRAM PRO DĚTI ČTVRTEK, 3. května Divadlo J. K. Tyla 9:00 10:00 Animo TV Oblíbené večerníčky 1 (české znění) Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti.

Více

Kaple sv. Barbory na frýdeckém zámku. úterý 4.12. 17.00 Mše svatá

Kaple sv. Barbory na frýdeckém zámku. úterý 4.12. 17.00 Mše svatá Datum Čas Název akce Místo konání sobota 1.12. 15.00-18.00 Doneste si zvoneček, rozsvítíme stromeček aneb VELKÝ POHÁDKOVÝ MEJDAN Vánoční dílny neděle 2.12. 09.00-18.00 Advent na náměstí - Reprodukovaná

Více

Týden 7. 12. - 13. 12. 2013

Týden 7. 12. - 13. 12. 2013 správný cíl Vaší cesty Týden 7. 12. - 13. 12. 2013 Hradecké lyžaře odveze do Deštného v Orlických horách přímou linkou skibus. Provoz skibusu, který vznikl v roce 2011 jako společný projekt dopravního

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 15. do 17. prosince - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 15. do 17. prosince - Broumovsko Adventní trh v broumovském klášteře, Galavečer boxu, koncert skupiny Lucie revival, přednáška, charitativní běh, taneční programy, prohlídky kláštera, turnaj v šipkách a v mariáši. To jsou tipy na některé

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2016

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2016 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská

Více

Regionální muzeum v Českém Krumlově

Regionální muzeum v Českém Krumlově 04/2016 Regionální muzeum v Českém Krumlově Měsíční muzejní zpravodaj NEWSLETTER Prosinec 2016 RYCHLÝ PŘEHLED Adolf Born aneb Jak vzniká poštovní známka Hvězdy stříbrného plátna WORKSHOPY: Vánoční polaz

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz KLUBY ZDRAVÍ

Více

20:00 Dívka ve vlaku/the Girl on the Train Mysteriózní /

20:00 Dívka ve vlaku/the Girl on the Train Mysteriózní / den čas titul vstupné popis 1.11.2016 2.11.2016 20:00 Dívka ve vlaku/the Girl on the Train Mysteriózní / Thriller USA, 2016, 112 min, Režie: Tate Taylor, Předloha: Paula Hawkins (kniha), Hrají: Emily Blunt,

Více

Rozsvícení vánočního stromu a čas adventu

Rozsvícení vánočního stromu a čas adventu Svitavy, 28. listopadu 2018 Rozsvícení vánočního stromu a čas adventu Blíží se konec roku a s ním vánoční období, během kterého trávíme čas s rodinou a užíváme si pohodové atmosféry. Jsme rádi, že naše

Více

Příloha 1 Fotogalerie kulturních a vzdělávacích akcí v roce Lednové povídání o bylinách,

Příloha 1 Fotogalerie kulturních a vzdělávacích akcí v roce Lednové povídání o bylinách, Příloha 1 Fotogalerie kulturních a vzdělávacích akcí v roce 2018 Lednové povídání o bylinách, 15. 1. 2018 Malování a zpívání s Jindrou Čapkem, 19. 1. 2018 Křest knihy Modrý Pánbůh, 22. 1. 2018 Černá hodinka

Více

Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání.

Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání. Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání. {jathumbnail off} Začneme první adventní nedělí od 10 hodin trhem na polickém

Více

PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU

PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU PROSINEC 2012 v 10 hodin MIKULÁŠSKÝ BĚH Běžecké sdružení Liga 2000 v Kamenici nad Lipou Vás zve na tradiční běh, který bude zahájen před sportovní

Více

STŘEDISKO EKOLOGICKÉ VÝCHOVY A ETIKY RÝCHORY PROJEKT DOTEK KALENDÁŘ AKCÍ PRO VEŘEJNOST

STŘEDISKO EKOLOGICKÉ VÝCHOVY A ETIKY RÝCHORY PROJEKT DOTEK KALENDÁŘ AKCÍ PRO VEŘEJNOST STŘEDISKO EKOLOGICKÉ VÝCHOVY A ETIKY RÝCHORY PROJEKT DOTEK KALENDÁŘ AKCÍ PRO VEŘEJNOST ŠKOLNÍ ROK 2009/2010 O projektu DOTEK Dům obnovy tradice, ekologie a kultury je projekt Střediska ekologické výchovy

Více

Dnes a v pátek můžete navštívit výstavu vánočních dekorací klientů Domova Dolní zámek v Teplicích nad Metují.

Dnes a v pátek můžete navštívit výstavu vánočních dekorací klientů Domova Dolní zámek v Teplicích nad Metují. Rozsvěcení vánočních stromů, Adventní koncerty, Den otevřených dveří na gymnáziu, Gastroden, divadla, předvánoční programy pro děti, fotbalový a florbalový turnaj, Zimní táboření na Hvězdě. To jsou tipy

Více

PRŮBĚHU TRHŮ BUDE ZPŘÍSTUPNĚNA VYHLÍDKA NA NÁMĚSTÍ Z RADNIČNÍ VĚŽE FLAŠINETÁŘ

PRŮBĚHU TRHŮ BUDE ZPŘÍSTUPNĚNA VYHLÍDKA NA NÁMĚSTÍ Z RADNIČNÍ VĚŽE FLAŠINETÁŘ OTEVÍRACÍ DOBA PRODEJNÍCH STÁNKŮ od 11:00 do 20:00 hod. (do 21:00 hod. šenk u kluziště) OTEVÍRACÍ DOBA LEDOVÉ PLOCHY (KLUZIŠTĚ) od 9:30 do 14:00 hod. - pro školy ve všední dny od 14:00 do 21:00 hod. -

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 Středy 2. a 16. listopadu 9.30 11.30 hudební sál MKD TERAPIE BARVAMI Otevřený relaxační kurz s A. Rohde Kabele. Vstupné 50 Kč Středa 2. listopadu v 19.30 hodin hudební sál MKD

Více

ČESKOKRUMLOVSKO

ČESKOKRUMLOVSKO ČESKOKRUMLOVSKO 11. - 2016 ČESKÝ KRUMLOV OD DO Název a popis akce 15:00 Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Jacobovi jeho otec vypráví příběhy o tajuplném místu. O sirotčinci, který obývají

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská

Více

PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016

PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016 PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016 Na začátku školního roku při nástupu do školní družiny dostane každý žák pro rodiče: Zápisní lístek (u zápisu) Pokyny pro zájemce ŠD Notýsek školní družiny,,vnitřní řád školní

Více

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK PROSINEC 2017 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE Foto Josef Gerhát RÁDI VÁS ZVEME ZA ZAJÍMAVOU NABÍDKOU V OBCÍCH

Více

Kalendář akcí na rok 2019

Kalendář akcí na rok 2019 Duben Velký pátek hledání pokladů, velikonoční tvoření Kdy: Pá 19.4 2019 12:00-16:00 hod So 20.4.2019 10:00-16:00 hod. Přijďte si k nám najít poklad na Velký pátek (jen v pátek!!). Nebo si vytvořit velikonoční

Více

A DA. tanec ekologie. hudba. Semináře. Tábory. Středisko volného času. volný čas. příroda. sport. Zábava

A DA. tanec ekologie. hudba. Semináře. Tábory. Středisko volného času. volný čas. příroda. sport. Zábava Komenského 810/9 787 01 www.doris.cz Středisko volného času a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Doris počítače příroda Zážitek hudba Zábava Semináře tanec ekologie Tábory zpěv sport

Více

Nabídka titulů vhodných pro školní projekce

Nabídka titulů vhodných pro školní projekce Nabídka titulů vhodných pro školní projekce V případě zájmu o projekci či o jakýkoli jiný titul nás neváhejte kontaktovat prostřednictvím emailu avelzo@mymail.cz Těšíme se na vaši návštěvu! BOHEMIAN RHAPSODY

Více

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Mělnické kulturní PROGRAM 12/2015 Úterý 1. 12. 17.00 20.00 hodin hudební sál MKD VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Kurz výroby vánočních dekorací s lektorkami SOU Liběchov. Rezervace na tel. 606 613 406 nebo na

Více

Týden

Týden správný cíl Vaší cesty Týden 30. 11. - 6. 12. 2013 Zveme Vás na bohatou nadílku kulturních akcí na Hradecku. Druhý adventní víkend: Královéhradecké informační centrum spolu s Hradeckou kulturní a vzdělávací

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

Kulturní a společenské akce. Závoz knih ze Šmidingerovy knihovny, 9:00 9:30 hodin. Kavárnička spojená s posezením u kantýny, 13:30 15:00

Kulturní a společenské akce. Závoz knih ze Šmidingerovy knihovny, 9:00 9:30 hodin. Kavárnička spojená s posezením u kantýny, 13:30 15:00 Kulturní a společenské akce PROSINEC 2014 zpracovala: M. Klečková Pondělí 1. 12. Zdobení vánočních stromečků ve 3. patře, 13:30 15:30 Úterý 2. 12. Závoz knih ze Šmidingerovy knihovny, 9:00 9:30 hodin Kavárnička

Více

PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016

PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016 PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016 Na začátku školního roku při nástupu do školní družiny dostane každý žák pro rodiče: 1.,, Vnitřní řád školní družiny (příloha) 2. Zápisní lístek 3. Pokyny pro zájemce ŠD 4.

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2017

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2017 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2017 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Gymnázium

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz SK Slavičín Vás srdečně

Více

Zpravodaj. Obce Rudná pod Pradědem L i s t o p a d 2017

Zpravodaj. Obce Rudná pod Pradědem L i s t o p a d 2017 Zpravodaj Výsledky voleb do Poslanecké sněmovny PČR Obce Rudná pod Pradědem L i s t o p a d 2017 Volební účast v obci byla proti volbám v r. 2013 nižší o 3,95%. Celkem volilo 172 občanů z 310 zapsaných

Více

ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 48/2011

ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 48/2011 ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 48/2011 Co se událo minulý týden? AICM ČR na veletrhu Vzdělání a řemeslo v Českých Budějovicích! Od středy 23. do pátku 25. listopadu 2011 byl v Českých Budějovicích zahájen již

Více

ADVENTNÍ A VÁNOČNÍ ČAS NA BROUMOVSKU

ADVENTNÍ A VÁNOČNÍ ČAS NA BROUMOVSKU ADVENTNÍ A VÁNOČNÍ ČAS NA BROUMOVSKU 9. 11. 2014 11. 1. 2015 (všední dny od 9-15 hodin, víkendy, prázdniny a svátky od 9 do 17 hodin) VÝSTAVA PAPÍROVÝCH BETLÉMŮ V MUZEU PAPÍROVÝCH MODELŮ V POLICI NAD METUJÍ

Více

Adventní čas v Broumově

Adventní čas v Broumově Město Broumov, Oddělení kultury a infocentrum, vás zvou na: Adventní čas v Broumově 3. 12. 2006 První adventní neděle Mikulášský jarmark na Mírovém náměstí - adventní trh, kde děti navštíví - stejně jako

Více

ZIMA ADVENT VÁNOCE PŘICHÁZÍ DO ČESKÉHO KRUMLOVA

ZIMA ADVENT VÁNOCE PŘICHÁZÍ DO ČESKÉHO KRUMLOVA ZIMA ADVENT VÁNOCE PŘICHÁZÍ DO ČESKÉHO KRUMLOVA Nenechte si ujít zahájení adventu a odhalení zrekonstruované kašny 30. listopadu v 18 hodin na náměstí Svornosti. 2 Získejte více informací na stránkách

Více

OD DO JE CDS MOTÝL UZAVŘENO. OTEVŘENO BUDE JIŽ

OD DO JE CDS MOTÝL UZAVŘENO. OTEVŘENO BUDE JIŽ DOBRÝ DEN! Tento program na PROSINEC byl sestaven na základě individuálních plánů a současných možností centra. Program je orientační, JE ZDE ZAZNAMENANÁ NABÍDKA SKUPINOVÉ ČINNOSTI/AKCÍ. Jinak PROGRAM

Více

Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli,

Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli, Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli, KONCERT PRO ŽÁKY 5. TŘÍD ZŠ Ten vánoční čas, aneb Jak Anděl málem propadl dovolujeme si Vám nabídnout výchovné koncerty, které základní umělecká škola Bedřicha

Více

PROSINEC. Z pohádky do pohádky. seznámení s lidovými zvyky a tradicemi (adventní období, sv. Mikuláš, sv. Lucie, Sv. Barbora, sv.

PROSINEC. Z pohádky do pohádky. seznámení s lidovými zvyky a tradicemi (adventní období, sv. Mikuláš, sv. Lucie, Sv. Barbora, sv. PROSINEC Z pohádky do pohádky seznámení s lidovými zvyky a tradicemi (adventní období, sv. Mikuláš, sv. Lucie, Sv. Barbora, sv. Štěpán) výroba vánočních předmětů přivítání zimy Prosinec je za vrátky, čekají

Více

Interaktivní programy. ZÁKLADNÍ ŠKOLY a nižší stupeň víceletých gymnázií. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. září prosinec 2013

Interaktivní programy. ZÁKLADNÍ ŠKOLY a nižší stupeň víceletých gymnázií. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. září prosinec 2013 Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro a nižší stupeň víceletých gymnázií září prosinec 2013 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec Mateřské školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec Mateřské školy Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec 2016 Mateřské školy Mateřská škola Přerov, Máchova 14 Halloween 2. listopadu 2016 16,00 hod. Dlabání dýní, noční

Více

Název školy: ZŠ Vyškov, Na Vyhlídce 12, příspěvková organizace

Název školy: ZŠ Vyškov, Na Vyhlídce 12, příspěvková organizace Název školy: ZŠ Vyškov, Na Vyhlídce 12, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3425 Název materiálu: VY_12_INOVACE_02_Vl_20_Leoš Janáček Tematický okruh: I/2 Čtenářská a informační gramotnost

Více

Sociální služby jsou financovány z dotací KÚ Ústí nad Labem a Komunitního plánu města Most od října do prosince 2015

Sociální služby jsou financovány z dotací KÚ Ústí nad Labem a Komunitního plánu města Most od října do prosince 2015 Měsíčník Obrnického centra sociálních služeb, příspěvkové organizace ROČNÍK II. ČÍSLO 12. PROSINEC 2015 Sociální služby jsou financovány z dotací KÚ Ústí nad Labem a Komunitního plánu města Most od října

Více

HARMONOGRAM ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2013

HARMONOGRAM ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2013 HARMONOGRAM ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2013 PÁLENÍ ČARODĚJNIC 30.4. 2013 úterý Sokolský vrch 17:00 22:00 Skákací hrad pro děti (vstupné zdarma) 17:00 Soutěže pro děti 17:30 Divadelní představení pro děti

Více

Restaurace Švejk v Centru Walzel v Meziměstí zve na svatomartinskou husu. Bude se podávat od pátku do neděle. K jídlu je připravena celá řada vín.

Restaurace Švejk v Centru Walzel v Meziměstí zve na svatomartinskou husu. Bude se podávat od pátku do neděle. K jídlu je připravena celá řada vín. Hned čtyři kina, dvě vernisáže a dvě divadelní představení, dokumentární film, prohlídka Skriptoria, Svatomartinské slavnosti pro děti, fotbal či pietní akt. To jsou tipy na akce, které se o víkendu od

Více

správný cíl Vaší cesty

správný cíl Vaší cesty správný cíl Vaší cesty KULTURNÍ AKCE HRADECKO ČERVEN 2014 31. května - 1. června, sobota - neděle 9:00 ZA PRVNÍMI ZEMĚDĚLCI DO MLADŠÍ DOBY KAMENNÉ Archeopark pravěku Všestary Pokud si chcete pravěk zažít

Více

Vánoční akce v Podkrkonoší 2014

Vánoční akce v Podkrkonoší 2014 www.podkrkonosi.eu Vánoční akce v Podkrkonoší 2014 Vánoční trhy v Kuksu 15. 16. 11. a 22. 23. 11. Na labském nábřeží a pod hospitalem v Kuksu Tento oblíbený zimní jarmark je spojen s prodejem tradičních

Více

Program školního roku 2014 2015

Program školního roku 2014 2015 Program školního roku 2014 2015 SOUTĚŽE A PROJEKTY : Projekt Čtení pomáhá Prohlubování projektu etické výchovy do výuky Výtvarné soutěže okresního, krajského i celostátního významu Školní pěvecká soutěž

Více

Advent ve sklepních uličkách 2012. www.landumlaa.at

Advent ve sklepních uličkách 2012. www.landumlaa.at Advent ve sklepních uličkách 2012 www.landumlaa.at Vítejte na adventu ve sklepních uličkách Laa a okolí je skvostná krajina ve Weinviertelu která zve k prodlení, láká k setrvání a k životu prožívanému

Více

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK LISTOPAD 2017 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE Tajemný Tolštejn Foto Marian Maštrla RÁDI VÁS ZVEME ZA ZAJÍMAVOU

Více

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu Zastupitelstvo města Česká Lípa se na svém zasedání dne 15.února 2017 usnesením

Více

Den Zlínského kraje od 9 hod. do 13 hod. - cimbálová muzika Malina, Bigband ZUŠ Zlín-Malenovice a výtvarný obor dílny za 21. Budovou.

Den Zlínského kraje od 9 hod. do 13 hod. - cimbálová muzika Malina, Bigband ZUŠ Zlín-Malenovice a výtvarný obor dílny za 21. Budovou. Akce - školní rok 2015/2016 Září Výstava absolventů výtvarného oboru - vestibul VO ZUŠ Říjen Den Zlínského kraje 3.10.2015 od 9 hod. do 13 hod. - cimbálová muzika Malina, Bigband ZUŠ Zlín-Malenovice a

Více

Program adventu v Lanškrouně

Program adventu v Lanškrouně I. ADVENTNÍ TÝDEN NEDĚLE 27.11. Program adventu v Lanškrouně 14:00 Nám. J. M. Marků Lanškrounský smíšený sbor, Komo/K/rák ZUŠ J. Pravečka Lanškroun pod vedením V. Jetmarové I. adventní koncert - žáci hudebního

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně DUBEN 2017

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně DUBEN 2017 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně DUBEN 2017 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městské infocentrum

Více

BRITISH COUNCIL pro TVT 2013 akce v PRAZE

BRITISH COUNCIL pro TVT 2013 akce v PRAZE Město, přednáška, místo adresa, den, datum, čas, název, přednášející, ústav domovský vše lze najít na: www.tydenvedy.cz ( do vyhledávače vložte British Council) město typ akce místo adresa Datum a čas

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. NACHTIGALL ARTISTS MANAGEMENT s.r.o.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. NACHTIGALL ARTISTS MANAGEMENT s.r.o. VÝROČNÍ ZPRÁVA společnosti NACHTIGALL ARTISTS MANAGEMENT s.r.o. Čerchovská 1981/6, 120 00 Praha 2, Vinohrady IČO 264 31 017 2 0 1 1 Název účetní jednotky: Sídlo účetní jednotky: NACHTIGALL ARTISTS MANAGEMENT

Více

Mezinárodní festival. Romale

Mezinárodní festival. Romale Mezinárodní festival Romale Naši drazí přátelé a milovníci romské hudby, dovolte, abych vás všechny tímto pozvala na další ročník mezinárodního romského festivalu "ROMALE" romská oslava / Gypsy Celebration,

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz KLUBY ZDRAVÍ

Více

Filmové projekce, dílny, výstavy a divadelní představení pro školy a školky, mládež, děti a jejich rodiče

Filmové projekce, dílny, výstavy a divadelní představení pro školy a školky, mládež, děti a jejich rodiče Filmové projekce, dílny, výstavy a divadelní představení pro školy a školky, mládež, děti a jejich rodiče 3. 5. až 8. 5. 2011, Třeboň ÚTERÝ 3. 5. 9:00 Česká televize uvádí: Dějiny udatného českého národa

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVEN 2017 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Diaklub Slavičín

Více

PROGRAM. pátek, 15. prosince čtvrtek, 31. května středa, 20. prosince pondělí, 8. ledna 2018

PROGRAM. pátek, 15. prosince čtvrtek, 31. května středa, 20. prosince pondělí, 8. ledna 2018 PROGRAM Překladatelská soutěž Susanny Roth 2018 České centrum Moskva vyhlašuje 5. ročník Mezinárodní překladatelské soutěže Susanny Roth, určené pro mladé překladatele z českého jazyka. Jejím cílem je

Více

KLÁŠTERY ČESKÝ KRUMLOV PROGRAM ŘÍJEN 2017

KLÁŠTERY ČESKÝ KRUMLOV PROGRAM ŘÍJEN 2017 KLÁŠTERY ČESKÝ KRUMLOV PROGRAM ŘÍJEN 2017 TIP NA ŘÍJEN: VERNISÁŽ VÝSTAVY ANDĚL PÁNĚ 2! Anděl Páně 2 je zpět v Českém Krumlově! Po loňském velkolepém úspěchu v českých kinech přináší Kláštery Český Krumlov

Více

X X

X X Granty v oblasti kultury Rozpočet 705 tis. Kč + převod 7,283 tis. Kč, celková částka k rozdělení 712,283 tis. Kč ORJ 03 Př.č.Z.ć. Zadatel Název projektu Popis projektu Předp. výdaje Předp. příjmy Žádost

Více

Plán akcí na rok 2016

Plán akcí na rok 2016 Plán akcí na rok 2016 4. 1. od 19,00-22,00 hod. 10. 1. od 10,00 hod. - prezentace od 9,30 hod. Hala ZŠ Jiráskova, BN 11. 1. od 19,00-22,00 hod. 20. 1. od 16,00 hod. 18. 1. od 19,00-22,00 hod. 25. 1. od

Více

Týden

Týden správný cíl Vaší cesty Týden 9. 11. - 15. 11. 2013 Opravené Šimkovy sady v Hradci Králové jsou již otevřené veřejnosti. Ač ještě zbývají dvě kolaudace, lidé se již mohou parkem bezpečně procházet. Sady

Více

Antonín Dvořák 1841-1904. světoznámý hudební skladatel

Antonín Dvořák 1841-1904. světoznámý hudební skladatel Antonín Dvořák 1841-1904 světoznámý hudební skladatel Kořeny slavného hudebníka Dvořákova rodina žila od roku 1818 v Nelahozevsi (střední Čechy). Všichni Antonínovi předci z otcovy strany byly řezníci

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 30. června do 2. července - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 30. června do 2. července - Broumovsko Broumovská pouť, první koncert hudebního festivalu Za poklady Broumovska, divadlo na Kačeří, zábavná show v Adršpachu, fotbalový turnaj, Formanský den či noční kino. To jsou tipy na některé akce, které

Více

Oslavy 750 let města Vysokého Mýta Život města Vysoké Mýto Středa, 25 Červenec :57

Oslavy 750 let města Vysokého Mýta Život města Vysoké Mýto Středa, 25 Červenec :57 Město Vysoké Mýto slaví v tomto roce 750 let od svého založení českým králem Přemyslem Otakarem II. Po celý rok zde probíhají kulturní, společenské a sportovní akce. Do oslav se zapojila většina vysokomýtských

Více

A DA. DorIs ŠUMPerK. ZÁŽIteK. tanec ekologie HUDBA. semináře. tábory. středisko volného času. volný ČAs. PřÍroDA. sport. ZÁBAvA

A DA. DorIs ŠUMPerK. ZÁŽIteK. tanec ekologie HUDBA. semináře. tábory. středisko volného času. volný ČAs. PřÍroDA. sport. ZÁBAvA Komenského 810/9 787 01 www.doris.cz středisko volného času a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Doris PoČÍtAČe PřÍroDA ZÁŽIteK HUDBA ZÁBAvA semináře tanec ekologie tábory ZPĚv sport

Více

DIVADLA A DALŠÍ AKCE MŠ LOUŇOVICE : Září Informativní schůzka pro rodiče 16,00 obě třídy

DIVADLA A DALŠÍ AKCE MŠ LOUŇOVICE : Září Informativní schůzka pro rodiče 16,00 obě třídy DIVADLA A DALŠÍ AKCE MŠ LOUŇOVICE 2016-2017: Září 8. 9. Informativní schůzka pro rodiče 16,00 obě třídy 16. 9. Divadelní představení pohádky,,skřítek, který to nevzdal Divadlo,,100 dortíků Říjen 5. 10.

Více

Kino Květen Teplice - program listopad

Kino Květen Teplice - program listopad Kino Květen Teplice - program listopad 01.11. Doctor Strange 3D Akční / Dobrodružný / Fantasy USA/2016/76min Studio Marvel uvádí film Doctor Strange o světoznámém neurochirurgovi Dr. Stephenu Strangovi,

Více

Srdečně zveme na tyto tvořivé akce: Rezervujte si prosím místo min. 3 dny předem.

Srdečně zveme na tyto tvořivé akce: Rezervujte si prosím místo min. 3 dny předem. Rezervujte si prosím místo min. 3 dny předem. VINUTÉ PERLY, čtvrtek 5. 11. 2015 pro dospělé i šikovné starší děti Výroba krásných skleněných vinutých perel na plynovém kahanu. Individuální přístup, max.

Více

Celoroční plán družinové práce pro školní rok 2013/2014 Plán činnosti ve školní družině 1. 2. a 3.ročník

Celoroční plán družinové práce pro školní rok 2013/2014 Plán činnosti ve školní družině 1. 2. a 3.ročník Celoroční plán družinové práce pro školní rok 2013/2014 Plán činnosti ve školní družině 1. 2. a 3.ročník Září Obec,v níž žijeme,jak žijeme Odpočinková činnost- stolní hry,hry s hračkami,poslech písniček,povídání

Více

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 11. do 13. srpna - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 10 Srpen :11

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 11. do 13. srpna - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 10 Srpen :11 Polická a Svatovavřinecká pouť, pokladový koncert, charitativní akce v Martínkovicích, program pro děti v Broumově i v Polici nad Metují, běžecké závody, volejbalový turnaj, koncerty. To jsou tipy na akce,

Více

PĚVECKÝ KONCERT LAUREÁTEK MEZINÁRODNÍ PĚVECKÉ SOUTĚŽE A. DVOŘÁKA V KARLOVÝCH VARECH 2013

PĚVECKÝ KONCERT LAUREÁTEK MEZINÁRODNÍ PĚVECKÉ SOUTĚŽE A. DVOŘÁKA V KARLOVÝCH VARECH 2013 PĚVECKÝ KONCERT LAUREÁTEK MEZINÁRODNÍ PĚVECKÉ SOUTĚŽE A. DVOŘÁKA V KARLOVÝCH VARECH 2013 4. března 2014 od 16.30 hod. v Muzeu Bedřicha Smetany Účinkující: Eliška Gattringerová (1. cena soutěže Opera junior

Více

Leden 1 Út Nový rok 2 St 3 Čt Zahájení vyučování po vánočních

Leden 1 Út Nový rok 2 St 3 Čt Zahájení vyučování po vánočních Leden 1 Út Nový rok 2 St 3 Čt Zahájení vyučování po vánočních prázdninách 4 Pá 5 So 6 Ne 7 Po 8 Út Vývoz popelnic 9 St 10 Čt 11 Pá 12 So 13 Ne 14 Po 15 Út 16 St 17 Čt 18 Pá 19 So Kouzelnické představení

Více

Návrh obecně závazné vyhlášky města Tišnova č.3/2018, kterou se mění obecně závazná vyhláška města Tišnova č. 11/2017, o nočním klidu

Návrh obecně závazné vyhlášky města Tišnova č.3/2018, kterou se mění obecně závazná vyhláška města Tišnova č. 11/2017, o nočním klidu Materiál číslo: 14 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 16.04.2018 Předkládá Bc. Dospíšil Jiří - starosta města Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Předvánoční čas v Mateřské škole Ostrá

Předvánoční čas v Mateřské škole Ostrá Předvánoční čas v Mateřské škole Ostrá Prosinec - měsíc, kdy se děti asi nejvíce těší na Ježíška, přinesl do naší mateřské školy nejen povídání o předvánočních a vánočních zvycích, poslouchání a zpívání

Více

PŘIPRAVOVANÉ AKCE školní rok

PŘIPRAVOVANÉ AKCE školní rok ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA DONÍN, příspěvková organizace ZÁŘÍ Horní Valy 2, 695 01 Hodonín telefon 702 018 098 e-mail: zus.hodonin@wordonline.cz PŘIPRAVOVANÉ AKCE školní rok 2015-2016 22. 9. Domov pro seniory

Více

Kroměříž 2018 pro mladé věkem i duchem.

Kroměříž 2018 pro mladé věkem i duchem. Kroměříž 2018 pro mladé věkem i duchem www.kromeriz.eu Kroměříž žije, Kroměříž baví, Kroměříž je tu pro vás! Kroměříž letos nabídne osvědčená lákadla i novinky. Centrem dění bude - jak se již stalo zvykem

Více

ROČNÍ PLÁN ŠD

ROČNÍ PLÁN ŠD ROČNÍ PLÁN ŠD 2018 2019 Vychovatelky: 1. oddělení A4 Bartlová Jana vedoucí vychovatelka 2. oddělení A3 Kratochvílová Jana 3. oddělení A7 Lhotáková Petra 4. oddělení A 10 Janoušová Jana 5. oddělení A5 Bc.

Více

Kino Květen Teplice - program listopad

Kino Květen Teplice - program listopad Kino Květen Teplice - program listopad 01.11. Doctor Strange 3D Akční / Dobrodružný / Fantasy USA/2016/76min Studio Marvel uvádí film Doctor Strange o světoznámém neurochirurgovi Dr. Stephenu Strangovi,

Více

ÚSTECKÉ VÁNOCE 2018 ÚSTÍ NAD LABEM LIDICKÉ NÁMĚSTÍ KOSTELNÍ NÁMĚSTÍ

ÚSTECKÉ VÁNOCE 2018 ÚSTÍ NAD LABEM LIDICKÉ NÁMĚSTÍ KOSTELNÍ NÁMĚSTÍ ÚSTECKÉ VÁNOCE 2018 ÚSTÍ NAD LABEM 2.12.2018 23.12.2018 LIDICKÉ NÁMĚSTÍ KOSTELNÍ NÁMĚSTÍ ZÁKLADNÍ INFORMACE Jako předchozí roky i letos připravuje Magistrát města Ústí nad Labem Ústecké Vánoce pro své

Více

Plán akcí na rok 2016

Plán akcí na rok 2016 Plán akcí na rok 2016 4. 1. od 19,00-22,00 hod. 10. 1. od 10,00 hod. - prezentace od 9,30 hod. Hala ZŠ Jiráskova, BN 11. 1. od 19,00-22,00 hod. 20. 1. od 16,00 hod. 18. 1. od 19,00-22,00 hod. 25. 1. od

Více

Program školního roku

Program školního roku Program školního roku SOUTĚŽE A PROJEKTY : 2015 2016 Projekt Čtení pomáhá Prohlubování projektu etické výchovy do výuky Nadační fond Dětský čin roku Výtvarné soutěže okresního, krajského i celostátního

Více

Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov

Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov Každý týden pravidelně probíhá: -PO-PÁ - každé ráno od 8 hod rozcvička, po rozcvičce zpěv na oddělení -PO-ČT - pracovnice soc. péče - práce s

Více

Nabídka knihovnických lekcí a besed na školní rok 2011/201

Nabídka knihovnických lekcí a besed na školní rok 2011/201 MĚSTSKÁ KNIHOVNA ORLOVÁ Oddělení pro děti a mládež Masarykova 1324, Orlová Lutyně Nabídka knihovnických lekcí a besed na školní rok 2011/201 2012 Své návštěvy ohlaste, prosím, předem osobně nebo telefonicky

Více

Základní školy 1. stupeň. Mgr. Jana Pavlíková Mgr. Pavla Řehová

Základní školy 1. stupeň. Mgr. Jana Pavlíková Mgr. Pavla Řehová Základní školy 1. stupeň Mgr. Jana Pavlíková Mgr. Pavla Řehová Vážená paní učitelko, pane učiteli, pro letošní školní rok 2016/2017 Vám nabízíme LITERÁRNÍ BESEDY A LEKCE INFORMAČNÍ VÝCHOVY, vhodné pro

Více

Kam na výlet: Hrady a zámky ožívají vánočním ruchem

Kam na výlet: Hrady a zámky ožívají vánočním ruchem Publikováno na Prima Nápady (http://napady.iprima.cz) Domů > Kam na výlet: Hrady a zámky ožívají vánočním ruchem Kam na výlet: Hrady a zámky ožívají vánočním ruchem Hrady i zámky se obvykle v zimním čase

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA

STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA PROSINEC 2016 NÁVŠTĚVA HOKEJOVÉHO UTKÁNÍ Žáci internátu z Opočna navštívili na místním zimním stadionu hokejové utkání mužů

Více

Titulek: Datum: Charakteristika, popis akce: Místo konání: Web organizátora : Titulek Datum: Charakteristika, popis akce: Místo konání:

Titulek: Datum: Charakteristika, popis akce: Místo konání: Web organizátora : Titulek Datum: Charakteristika, popis akce: Místo konání: Advent v Jilemnici Titulek: Adventní podvečery v Tržnici řemesel - tvořivé dílničky. Datum: 27.11.2015, 16:00-19:00 Charakteristika, popis akce: Co budeme tvořit? Adventní a vánoční dekorace, korálkování,

Více

Výroční zpráva o činnosti za rok 2017

Výroční zpráva o činnosti za rok 2017 Spolek rodičů a přátel dětského pěveckého sboru R O L N I Č K A PRAHA Bubenečská 39, 160 00 Praha 6 tel: 608 272 444 www.rolnicka-praha.cz účet č. 2300407266/2010, FIO banka IČO 00676969 Výroční zpráva

Více

Akce školy 2015/2016

Akce školy 2015/2016 Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem p.o. Stará Rudná 121, 793 35 Rudná pod Pradědem IČO 731 84 934, Telefon 733 220 495 E-mail: zs.rudna@seznam.cz, www.skola.rudnapodpradedem.cz 1. pololetí

Více

Smíšeného pěveckého sboru

Smíšeného pěveckého sboru Přehled koncertů, akcí a vystoupení Smíšeného pěveckého sboru VOŠP a SPgŠ Litomyšl za školní rok 2008/09 zpracováno 24. 8. 2009 PODZIM 2008 6. 9. 2008 Vystoupení na zámku v Rudolticích 11. 9. 2008 Koncert

Více

Ž E N K L A V S K É ZPRÁVY PRO OBČANY

Ž E N K L A V S K É ZPRÁVY PRO OBČANY OBECNÍ ÚŘAD ŽENKLAVA VYDÁVÁ Ž E N K L A V S K É ZPRÁVY PRO OBČANY prosinec 2017 INFORMACE Z OBECNÍHO ÚŘADU Vážení spoluobčané, blíží se konec roku 2017 a s ním i čas skládání účtů z práce ZO a OÚ. Rok

Více

PRÁZDNINY V MUZEU 1. 7. 31. 8. 2012

PRÁZDNINY V MUZEU 1. 7. 31. 8. 2012 PRÁZDNINY V MUZEU 1. 7. 31. 8. 2012 pro organizované skupiny, příměstské tábory, DD, kolektivy dětí a mládeže atd. www.muzeumhk.cz Stezky muzejní budovou 1) Stezky po muzeu Účastníci tohoto putování muzejní

Více