KOMPLETNÍ ŘADA ŘEŠENÍ PÉČE O TRÁVNÍK

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KOMPLETNÍ ŘADA ŘEŠENÍ PÉČE O TRÁVNÍK"

Transkript

1 KOMPLETNÍ ŘADA ŘEŠENÍ PÉČE O TRÁVNÍK 2016

2 OBSAH VELIKÁNI PŘEMÝŠLEJÍ STEJNĚ V golfu nemáte druhý pokus. Je to hra vyžadující perfektní rovnováhu mezi silou a přesností a schopnost propracovat každý detail plynulého pohybu. Není divu, že ti nejlepší správci golfových hřišť si svých strojů John Deere tolik cení! 34 ROBOTICKÁ SEKAČKA 13 ZAHRADNÍ TRAKTORY 40 4 ČESTNÉ MÍSTO Když si otec Uliho Rübkeho v roce 1983 koupil první zahradní traktor, vybral si stroj John Deere s tím, že si nemůže dovolit levnou sekačku

3 16 MAGAZÍN Čestné místo Velikáni přemýšlejí stejně Pozoruhodné stroje Vyrobeny pro výdrž RUČNÍ SEKAČKY Řada RUN Funkce řady Select Series Šířka záběru cm Šířka záběru 47 cm Šířka záběru 54 cm Mulčovací sekačky Elektrické sekačky ROBOTICKÁ SEKAČKA TANGO E5 řady II VYROBENY PRO VÝDRŽ V našem moderním závodu v Gummersbachu (Německo) důkladně testujeme každou součástku, abychom se ubezpečili, že nový stroj John Deere přinese trvalé potěšení. RUČNÍ SEKAČKY 20 SKARIFIKÁTORY ZAHRADNÍ TRAKTORY Řada X Funkce řady X300 a X500 Select Series Řada X Řada X Řada X X950R Žací stroje Ztrak s nulovým poloměrem otáčení PŘÍSLUŠENSTVÍ TECHNICKÉ ÚDAJE Užitková vozidla Gator Celosvětová síť prodejců Firma John Deere je členem EGMF Evropské federace pro zahradní techniku

4 4 ČASOPIS ČESTNÉ MÍSTO Když si otec Uliho Rübkeho koupil v roce 1983 první zahradní traktor, vybral si John Deere s tím, že si nemůže dovolit levnou sekačku! O dvaatřicet let později ho jeho syn a jeho vnuk Mark stále pyšně používají a na oslavu 30. výročí dokonce uspořádali přehlídku. Když otec Uliho Rübkeho nahradil v roce 1983 svoji starou ruční sekačku zahradním traktorem John Deere, vše se změnilo. Najednou chtěli všichni posekat zahradu a dnes po 30 letech tomu není jinak. Traktor 111 John Deere si taháním klád a přívěsů, sečením fotbalových hřišť a sadů za ta léta na sebe vydělal. Nyní si užívá zasloužený odpočinek, ale pořád nastartuje na první pokus a v případě potřeby je připraven vyrazit. Než jsme si pořídili tento stroj, koupili si sousedi šest nebo sedm levných traktorů, usmívá se Uli a přitom pyšně hladí stroj. Žádný z nich jim dlouho nevydržel. Náš je možná trochu ošuntělý, ale perfektně udržovaný. Dokonce má ještě původní přední pneumatiky.

5 5 Rodina Rübkeových parkuje svůj stroj John Deere 111 ve stodole již více než 30 let. Nastartuje napoprvé.

6 6 ČASOPIS

7 7 Se svým ostražitým pohledem a vybranými způsoby je Uli Rübke přesně takový, jak byste si říčního kapitána představovali. Z můstku svého 13m remorkéru dává pokyny pro výkonný říční bagr, který umožňuje průjezd rekreačních i osobních plavidel po řece Aller. Po 40 letech zná Uli zdejší vody jako své boty. Svým citem pro strojní zařízení je mezi kolegy proslulý: pokud během jeho nepřítomnosti někdo hrubě zachází s jeho remorkérem, Uli to pozná, jakmile uchopí kormidlo a nastartuje dieselový šestiválec Mercedes. V kuchyni rodinné zemědělské usedlosti z cihel a trámů ve Wittlohe (Dolní Sasko) visí zarámovaná fotka přehlídky, kterou Uli, jeho žena Silke a syn Mark oslavili 30. výročí své spolupráce s firmou John Deere. Ačkoliv pozvali pouze sousedy, zpráva se rychle roznesla do sousedních vesnic. V den D se objevilo 27 ahradních traktorů, aby složily firmě poklonu v čele s Ulim a jeho věrným strojem 111. VĚRNÝ SPOLEČNÍK PO ŘADU LET. ULRICH RÜBKE Řada cihlových domů v hlavní ulici ve Wittlohe. Malá vesnice v Dolním Sasku má jen něco přes 100 obyvatel, ale znalosti Ulricha Rübkeho v oblasti žacích strojů jsou legendární.

8 8 ČASOPIS JAKÝ OTEC, TAKOVÝ SYN Uliho syn Mark se od svého dědečka naučil zásadním věcem o sečení a dodnes si pamatuje na den, kdy byl konečně dostatečně starý na to, aby mohl řídit stroje značky John Deere. Nyní, když Mark studuje na vysoké škole mechatroniku, dokáže víc než kdykoliv dříve ocenit kvalitu John Deere. Markův klobouk na fotce není jediným kouskem dědictví, které přežilo dobu: Mark, který je třetí generací brankářů v rodině Rübkeových, nosí stále ještě na významné zápasy dědečkovy zalátané fotbalové trenýrky. SOUČÁST RODINY Když rodina před dvěma lety kupovala nový zahradní traktor, nemusel nikdo říkat, že to bude John Deere. Náš nový traktor X155R má stejně kvalitní konstrukci jako model 111 a navíc celou řadu technických vylepšení, které vše usnadňují, například dvouplášťový sběrný koš. Rübkeovi nikdy nenapadlo prodat starý stroj, ačkoliv věděli, že má stále nějakou hodnotu. Je už součástí rodiny, vysvětluje Silke a krčí rameny. Nikdy se s ním nerozloučíme. Až přijde jeho den, asi ho zakopáme na zahradě. Ačkoliv si Rübkeovi váží kvality a tradice, jdou také s dobou. Rodina, jakožto součást úzce spjaté komunity, podporuje ambiciózní projekty používající nejmodernější technologie pro zachování nebo zlepšení kvality života místních občanů i návštěvníků. Nejnovější projekty zahrnují výstavbu a provozování nového vesnického obchodu založeného na kooperativní bázi a instalaci solárně poháněného přívozu přes řeku, jejichž dokončení vyžadovalo léta trpělivosti a vytrvalosti.

9 9 Mark zdědil vášeň pro stroje John Deere od svého tatínka a dědečka již v dětství. Když mu bylo sedm, trávil velkou čas léta hrou se sekačkou. JE UŽ SOUČÁSTÍ RODINY. SILKE RÜBKE Ačkoliv si model 111 užívá zaslouženého odpočinku, zaujímá čestné místo ve stodole. Mark samozřejmě dodnes používá stroj John Deere zahradní traktor řady X100.

10 10 ČASOPIS VELIKÁNI PŘEMÝŠLEJÍ STEJNĚ

11 11 V golfu nemáte druhý pokus. Je to hra vyžadující perfektní rovnováhu mezi silou a přesností a schopnost propracovat každý detail plynulého pohybu. Není divu, že ti nejlepší správci golfových hřišť si svých strojů John Deere tolik cení! The Renaissance Club, North Berwick, Spojené království

12 12 ČASOPIS Woburn Golf Club, Little Brickhill, Spojené království I lidé, kteří nehrají golf, budou souhlasit s tvrzením, že na udržované hřiště je radost se podívat: je to oáza klidu a pohody v rušném světě. mají pravdu, ale jen do jisté míry. Ve skutečnosti znamená dobře udržované golfové hřiště mnohem víc. Představuje perfektní iluzi: úchvatné představení podobné divadlu, nebo spíše opeře. Na scéně vidíte klidnou, uhlazenou dokonalost, v zákulisí je to však zcela jiný svět. Od úsvitu do soumraku a ještě mnohem déle pracuje neúnavně speciální tým odborníku na tom, aby vše perfektně šlapalo. Každý den, rok co rok musí upravit obrovskou plochu hřiště, osít a opravit rozsáhlé úseky a zapojit veškeré úsilí, aby greeny, rafy a ferveje odpovídaly vysokým standardům, které členové klubu očekávají. Jako zaměstnanci zákulisí chystající rekvizity a kulisy, jejich úkolem je být neviditelní a pokaždé bezchybně vykonat zadaný úkol. Aniž by rušili skutečné hvězdy: golfisty, kteří soutěží o vše možné, od mezinárodních pohárů po zaslouženou sklenici vína u devatenácté jamky. Jistě tušíte, že těmto odborníkům nic neunikne a zachytí a vyřeší problémy mnohem dříve, než by si jich běžný zahradník vůbec všiml. Snaží se o dokonalost, pokud ne o absolutní, pak alespoň o takovou, jaká je v lidských silách. Představte si největšího nadšence pro trávník a vynásobte to osmnácti! Proto jsme hrdi na to, že tolik nejlepších hřišť na světe důvěřuje firmě John Deere. Naše stroje sečou a udržují trávník na nejvyšší profesionální úrovni s minimem starostí a v širokém spektru klimatických podmínek. Pracují po celý den, rok co rok od odpaliště až po green i kolem klubovny. Nenastal čas si jeden z nich také pořídit?

13 13 ROZHOVOR John Clarke je správcem hřiště v prestižním golfovém klubu Woburn, kde se stará údržbu dokonce hned tří golfových hřišť ze 100 nejlepších hřišť v Anglii. Ptali jsme se ho na jeho vášeň pro dokonalost a jeho názor na stroje John Deere. John Clark s Hesperem, který má práci, o které sní každý pes: tráví celý den venku na hřišti! Jak to všechno začalo? Začalo to víceméně náhodou během studijní stáže, když mi bylo patnáct. Poté jsem již celý život strávil prací v tomto odvětví. Co zažehlo jiskru? Prostě jsem to tak cítil. Všichni v rodině se věnujeme zahradničení, můj dědeček byl botanik, tak to nikoho nepřekvapilo. Pro mě to vždy bylo něco víc než jen práce a kariéra, je to vlastně styl života. Měl jsem štěstí, že jsem ho objevil, když jsem byl ještě mladý. Co máte nejraději? Rád sleduji, jak se golfové hřiště během roku mění. Woburn se nachází ve vzrostlém lese, tak se to projevuje na listech. Také rád pozoruji trávu: světle zelená a hnědá v létě je přirozenější než smaragdově zelená po zbytek roku. Jaký má podle vás vypadat perfektní trávník? Hladký, suchý, bez plevele, s jemnými odrůdami trávy, všechny rostlinky by měly být vzpřímené. To vytváří povrch, který vydrží dobře odehraný golfový úder a odmění vás dobře umístěným puttem. Jaké jsou největší výzvy, kterým v práci musíte čelit? Vše je o konzistentnosti. Potřebujete připravovat a udržovat trávník po celý rok a existuje mnoho proměnných, se kterými se musíte vyrovnat: teplota, světlo, růst, počasí, druh zeminy. Ty mohou být na každém greenu jiné, stejně tak se liší od jamky k jamce. Vnímáte nějakou podobnost s běžnými zahradami? Běžné trávníky mají mnoho těchto věcí společných. Máte tam světlo a stín, počasí, růst mechu... pro nejlepší výsledky musíte vzít do úvahy každé místo zvlášť. Jak vám v dožení vašich cílů pomáhá John Deere? Prostřednictvím vysoké kvality strojů, nejmodernějších technologií a vynikajícího zákaznického servisu. Areál Woburn nyní využívá poměrně hodně strojů John Deere, od malých zahradních traktorů po velké zemědělské stroje a lesní harvestory. S firmou máme velice dobré vztahy.

14 14 ČASOPIS POZORUHODNÉ STROJE Sklízecí mlátičky John Deere patří mezi největší stroje firmy. Robotická sekačka TANGO je pro změnu nejmenším členem našeho týmu. Na první pohled mají tyto dva stroje málo společného pokud ale porovnáme jejich výkon, dostaneme překvapivé výsledky. K R Á L K O P C Ů Pokud se vláda Nového Zélandu někdy rozhodne, že zatravní ulici Baldwin Street, doporučíme jí sekačku TANGO, pro kterou práce na svahu této podle Guinnessovy knihy rekordů nejprudší ulici světa se sklonem 35 % nebude problém. Sekačka TANGO má úžasné stoupací schopnosti, v závislosti na terénu zvládne svahy se sklonem až 36 %, díky čemuž vyniká i mezi svými většími sourozenci. Sklízecí mlátičky řady S představují nejmodernější technologie v profesionálních systémech sklízení a zvládnou svahy se sklonem až 22 % stejně hravě jako rovinatá pole. Na Baldwin Street by to nestačilo, ale pro takové obry je to i tak působivý výkon.

15 14 ČASOPIS POZORUHODNÉ STROJE Sklízecí mlátičky John Deere patří mezi největší stroje firmy. Robotická sekačka TANGO je pro změnu nejmenším členem našeho týmu. Na první pohled mají tyto dva stroje málo společného pokud ale porovnáme jejich výkon, dostaneme překvapivé výsledky. K R Á L K O P C Ů Pokud se vláda Nového Zélandu někdy rozhodne, že zatravní ulici Baldwin Street, doporučíme jí sekačku TANGO, pro kterou práce na svahu této podle Guinnessovy knihy rekordů nejprudší ulici světa se sklonem 35 % nebude problém. Sekačka TANGO má úžasné stoupací schopnosti, v závislosti na terénu zvládne svahy se sklonem až 36 %, díky čemuž vyniká i mezi svými většími sourozenci. Sklízecí mlátičky řady S představují nejmodernější technologie v profesionálních systémech sklízení a zvládnou svahy se sklonem až 22 % stejně hravě jako rovinatá pole. Na Baldwin Street by to nestačilo, ale pro takové obry je to i tak působivý výkon.

16 15 NASEDNĚTE DO SKLÍZECÍ MLÁTIČKY Sklidit a pohnojit současně je úsporné a zároveň ekologicky šetrné. Proto jsou sklízecí mlátičky John Deere řady S vybaveny systémem zpracování rostlinných zbytků, který využívá 100 nožů pro nařezání všeho, co se nevyužije. Jemně nařezané rostlinné zbytky jsou zanechány na poli a dodávají tak živiny novým sazenicím. Stejný princip funguje při sekání trávy u vás doma. Mulčování a hnojení může vyřešit naše malá sekačka TANGO. Při sečení jsou odřezky trávy mulčovány a následně ponechány na trávníku jako organické hnojivo. NESPOUTANÉ TANGO Představte si sekačku taženou 625 koňmi. Děsí vás to? Stejná síla umožňuje sklízecím mlátičkám John Deere řady S sklidit zhruba polovinu světové produkce zrna. Hbité TANGO takovými strhujícími čísly jako mlátičky neoplývá, není to totiž potřeba. Jeho vlastnosti jsou zaměřeny výhradně na účinnou údržbu perfektního trávníku. A se svými 15 kilogramy má sekačka TANGO podobnou hmotnost jako pudl. Ve skutečnosti využívá desetinu koňské síly, což jí dodá dostatek síly a také šetří energii. Jinými slovy, pusťte TANGO z vodítka, pohodlně se usaďte a sledujte, jak naplno využívá výkonné baterie. NEVESMÍRNÁ ODYSEA Ačkoliv sekačky TANGO ani sklízecí mlátičky John Deere nemají vlastní vědomí, přesto se jedná o velmi inteligentní stroje. Pro všechny sklízecí mlátičky řady S je dostupná satelitní technologie (volitelně) pro navádění a automatické řízení pro minimalizaci přesahů. To ušetří spoustu času a paliva. Sekačka TANGO není naváděna satelity, ale předinstalovanými dráty. Umožňují jí pohyb po vyhrazených plochách a rychlé a nízké sečení. Podívejte se na její elegantní obraty kolem stromů, keřů a záhonů květin: a jakmile cítí, že jí dochází energie, vyhledá tento inteligentní robot nabíjecí stanici.

17 16 ČASOPIS VYROBENY PRO VÝDRŽ V našem moderním závodu v Gummersbachu (Německo) testujeme přísně každou součástku, abychom se ubezpečili, že nový stroj John Deere přinese trvalé potěšení. Všichni víme, že řetěz je pouze tak pevný jako jeho nejslabší článek. Přesto někteří výrobci překvapivě stále testují pouze několik klíčových součástek svých sekaček. Zaměstnanci našeho závodu v Gummersbachu jsou jiní. Vyrábějí naše stroje podle stejně vysokých standardů jako zemědělskou techniku John Deere, na kterou spoléhají zemědělci celého světa. Aby si mohli být jisti, že každá ruční či robotická sekačka a skarifikátor splní jejich vysoké standardy a také ty vaše, dodržují přesné postupy kontroly kvality, které zahrnují vše od konstrukce a materiálů po tolerance a konečnou úpravu. Můžete si tak být jisti, že vaše sekačka v sobě nemá žádné slabé články. VYROBENO V NĚMECKU Během montáže náš vyškolený personál pozorně sleduje kvalitu používaných součástek a okamžitě informuje výrobu, pokud objeví něco neobvyklého. Po kompletaci sekačky přicházejí na řadu ty nejnáročnější testy.

18 Mimořádná kvalita značky je v našem závodě v německém Gummersbachu již tradicí. Více než 120 zaměstnanců dohlíží na každý detail výroby ručních sekaček, skarifikátorů a robotických sekaček. 17

19 18 ČASOPIS NIKDY BYCH NEPROPŮJČIL SVÉ JMÉNO VÝROBKU, KTERÝ BY V SOBĚ NEMĚL TO NEJLEPŠÍ, CO VE MNĚ JEST. JOHN DEERE, ZAKLADATEL

20 19 Hlavní testovací technik Johannes Kokott si náhodně vybere stroj z výrobní linky a podrobí ho nejhoršímu možnému zacházení. Mým úkolem je atakovat hranice možností sekaček a tyto hranice překračovat, vysvětluje s úsměvem. Víme tak, že sekačky budou zákazníkům za normálních podmínek sloužit dlouhá léta. Dokonce dáváme 15letou záruku* na naše žací jednotku řady Select Series. Abyste ocenili kvalitu John Deere, nemusíte však čekat tak dlouho. Díky intuitivnímu ovládání a snadnému nastavení výšky sečení pro vás bude sečení od prvního dne potěšením. S vysoce kvalitními noži, úsporným motorem a profesionálním příslušenstvím má naše nová ruční sekačka vše, co pro hladký, špičkový řez s minimálními starostmi a hlukem potřebujete. Týden co týden, sezónu po sezóně, rok co rok. * Platí všeobecné obchodní podmínky. Podrobnosti si vyžádejte od svého prodejce. Navzdory veškerému nejmodernějšímu technologickému zařízení jsou zkušenosti a oddanost nejlepším způsobem výroby stojů, které si zaslouží nést logo John Deere.

21 20 RUČNÍ SEKAČKY

22 21 ŘADA RUN V našem moderním závodu v Gummersbachu (Německo) testujeme přísně každou součástku, abychom se ubezpečili, že nový stroj John Deere přinese trvalé potěšení. RUN m² Šířka záběru 41 cm Jedna rychlost: 3,6 km/h Systém ReadyStart s automatickým sytičem Materiál žací jednotky: ocel RUN m² Šířka záběru 46 cm Jedna rychlost: 3,6 km/h Systém ReadyStart s automatickým sytičem Materiál žací jednotky: ocel Mulčovací sada: volitelně RUN m² Šířka záběru 51 cm Jedna rychlost: 3,6 km/h Systém ReadyStart s automatickým sytičem Materiál žací jednotky: ocel Mulčovací sada: volitelně

23 22 MIMOŘÁDNÉ VLASTNOSTI RUČNÍ SEKAČKY ŘADY SELECT SERIES Naše sekačky řady Select Series navržené a vyrobené pro dlouhá léta provozu budou udržovat váš trávník ve špičkovém stavu. Jejich používání je pohodlné a snadné, dokonce i v náročných podmínkách zajistí profesionálně posečený trávník. Nejlepší na nich je, že na hliníkovou žací jednotku mají 15letou záruku.*

24 23 SYSTÉM TURBOSTAR Osvědčený systém TurboStar zajišťuje přesný řez a vynikající sběr trávy při každém sečení bez ohledu na počasí. Proud vzduchu vytvářený noži trávu před posekáním narovná a zároveň odstraní listy z trávníku, a to i za mokra. Po useknutí jsou odřezky pomocí ventilátoru nafoukány do sběrného koše. Dalším pomocníkem systému TurboStar je signál o naplnění koše**. **Není u modelu R40 KUŽELOVÁ SPOJKA Mnohé modely řady Select Series*** mají kuželovou spojku převodovky pro plynulé rozjetí bez škubání. Záběr se pro plynulejší a pohodlnější nastartování zvyšuje zvolna. VýbavamotorůBriggs & Stratton Automatický sytič: většina modelů řady Select Series má pro rychlejší nastartovaní za chladného počasí automatický sytič. ***K dispozici u následujících modelů: R43S, R43V, R43VE, R47S, R47V, R47VE, R47KB ZÁRUKA 15 LET * ZÁRUKA KLIDNÉHO SEČENÍ Žací jednotky našich sekaček řady Select Series se šířkou záběru 43, 47 a 54 cm vyrobené z hliníku nerezaví. Jsou překvapivě lehké a přitom pevné a je na ně 15letá záruka.* *15letá záruka se vztahuje na soukromé domácí použití. Platí všeobecné obchodní podmínky. Podrobnější informace si vyžádejte od svého prodejce John Deere.

25 24 MIMOŘÁDNÉ VL ASTNOSTI RUČNÍ SEKAČKY ŘADY SELECT SERIE S J E D N A V E L IKO S T P R O V Š EC HN Y Snadné nastavení výšky rukojeti, každý uživatel si během chvilky může nastavit ideální polohu. N ŮŽ Z P O P O U Š T Ě N É P R U Ž IN OV É O C E L I Nůž je vyroben z jednoho kusu pružinové oceli vysoké kvality. Při jeho výrobě jsou dodržovány přísné výrobní a bezpečnostní předpisy. PRÁZDNÝ PLNÝ IN D IK ÁT O R N A P L N Ě N Í S B Ě R N É H O KO Š E Už žádná rozsypaná tráva: praktický indikátor vás upozorní, kdy je čas vyprázdnit sběrný koš. N A S TAV I T E L N Á V Ý Š K A S EČ E N Í Výšku sečení podle ročního období a prostředí můžete jednoduše nastavit jedinou pákou nebo tlačítkem můžete si vybrat z šesti až devíti poloh (podle modelu).

26 25 Snadné nastavení rychlosti: všechny sekačky řady Select umožňují upravit pojezdovou rychlost podle terénu a podmínek sekání. Mnohé modely jsou navíc vybaveny praktickým otočným ovladačem, který ještě více usnadní práci. O P T IM Á L N Í P L N Ě N Í KO Š E Systém TurboStar umožňuje naplnit sběrný koš na 100 %. Elektrický startér: zapomeňte na šňůry a ruční startování. Novou sekačku John Deere nastartujete jednoduše otočením klíčku. Během pár vteřin jste připraveni vyrazit. Spojka brzdy nože: Jakmile uvolníte madlo, spojka brzdy nože (BBC) zastaví nože bez vypnutí motoru. Můžete tak vysypat sběrný koš a okamžitě pokračovat v práci, aniž byste museli stroj pokaždé znovu startovat.

27 26 ŠÍŘKA ZÁBĚRU CM ŘADA SELECT SERIES VŠECHNY MODELY SE ŠÍŘKOU ZÁBĚRU CM Systém TurboStar Materiál žací jednotky: hliník (polypropylén u modelu R40) R40 Kompaktní sekačka s lehkou, ale pevnou žací jednotkou pro snadné použití a přepravu. R43 Model za příznivou cenou v kategorii sekaček se záběrem 43 cm s robustním hliníkovým šasi a nastavitelnou výškou rukojeti. 700 m² Mulčovací sada: volitelně 800 m² Systém ReadyStart s automatickým sytičem Mulčovací sada: volitelně R43S Pojezd s jednou rychlostí zajistí pohodlnou jízdu bez tlačení. Ideální pro mírně svažité zahrady. R43V Jednoduché nastavení rychlosti podle terénu vaší zahrady a podmínek sečení m² Jedna rychlost: 3,6 km/h Systém ReadyStart s automatickým sytičem Kuželová spojka pro plynulejší rozjezd Mulčovací sada: volitelně 1000 m² Variabilní rychlost pojezdu: 2,5 4,3 km/h Systém ReadyStart s automatickým sytičem Kuželová spojka pro plynulejší rozjezd Mulčovací sada: volitelně

28 27 R43VE Variabilní rychlost pojezdu a elektrický startér pro snadné a pohodlné sečení. R43RS Ocelový zadní opěrný válec pro sečení okrajů zahrady a dokonalé pruhy. R43RVE Ocelový zadní opěrný válec pro dokonalé pruhy, se špičkovým vybavením jako variabilní pojezd a elektrický startér m² Variabilní rychlost pojezdu: 2,5 4,3 km/h Elektrický startér Systém ReadyStart s automatickým sytičem Kuželová spojka pro plynulejší rozjezd Mulčovací sada: volitelně 1000 m² Jedna rychlost: 4,1 km/h Systém ReadyStart s automatickým sytičem 1000 m² Variabilní rychlost pojezdu: 3,3 5,0 km/h Elektrický startér Systém ReadyStart s automatickým sytičem ZADNÍ OPĚRNÝ VÁLEC Všichni obdivují úhledné pruhy na trávníku vytvořené robustním zadním opěrným válcem. Rovněž usnadňuje sečení podél okrajů trávníku.

29 28 ŠÍŘKA ZÁBĚRU 47 CM ŘADA SELECT SERIES VŠECHNY MODELY SE ŠÍŘKOU ZÁBĚRU 47 CM Systém TurboStar Materiál žací jednotky: hliník R47* Základní model sekaček s šířkou záběru 47 cm. S hliníkovým šasi, centrálním nastavením výšky sečení a nastavitelnou rukojetí. R47S Není třeba tlačit. Stejný model jako R47 plus volitelný pohon zadních kol, což je obzvláště užitečné na svazích m² 1400 m² Jedna rychlost: 3,6 km/h Systém ReadyStart s automatickým sytičem Mulčovací sada: volitelně Systém ReadyStart s automatickým sytičem Kuželová spojka pro plynulejší rozjezd R47V Snadné ovládání, nastavitelná rychlost pojezdu řízená prakticky pomocí rukojeti. R47VE Již žádné tahání šňůry s elektrickým startérem. Stačí otočit klíčkem zapalování a můžete začít sekat. R47KB Výkonná sekačka s motorem Subaru a spojkou brzdy nože, který zastaví nůž ve chvíli, kdy se uvolní rukojeť, ale motor zůstane v chodu m² Variabilní rychlost pojezdu: 2,7 4,3 km/h Systém ReadyStart s automatickým sytičem Kuželová spojka pro plynulejší rozjezd Mulčovací sada: volitelně 1500 m² Variabilní rychlost pojezdu: 2,7 4,3 km/h Elektrický startér Systém ReadyStart s automatickým sytičem Kuželová spojka pro plynulejší rozjezd Mulčovací sada: volitelně 1500 m² Variabilní rychlost pojezdu: 2,7 4,3 km/h Spojka brzdy nože Kuželová spojka pro plynulejší rozjezd Mulčovací sada: volitelně * Dostupné pouze na vybraných trzích.

30 29 ŠÍŘKA ZÁBĚRU 54 CM ŘADA SELECT SERIES VŠECHNY MODELY SE ŠÍŘKOU ZÁBĚRU 54 CM Systém TurboStar Materiál žací jednotky: hliník R54S Robustní sekačka s jednorychlostním pojezdem a centrálním nastavením výšky sečení. R54V Snadné ovládání, variabilní rychlost pojezdu a jednoduché nastavení rychlosti podle terénu vaší zahrady a podmínek sečení m² Jedna rychlost: 3,4 km/h Systém ReadyStart s automatickým sytičem Mulčovací sada: volitelně 2500 m² Variabilní rychlost pojezdu: 2,7 4,8 km/h Systém ReadyStart s automatickým sytičem Mulčovací sada: volitelně R54VE Pohodlné řízení bez námahy díky variabilnímu pojezdu a elektrickému startéru. JX90 Vyspělá sekačka s motorem Subaru, variabilním pojezdem a spojkou brzdy nože, která vám umožní vyprázdnit sběrný koš bez opětovného startování motoru. R54RKB Ocelový zadní opěrný válec pro dokonalé pruhy, se špičkovým vybavením jako variabilní pojezd a spojka brzdy nože m² Variabilní rychlost pojezdu: 2,7 4,8 km/h Elektrický startér Systém ReadyStart s automatickým sytičem Mulčovací sada: volitelně 2500 m² Variabilní rychlost pojezdu: 2,7 4,8 km/h Spojka brzdy nože Mulčovací sada: volitelně 2500 m² Variabilní rychlost pojezdu: 3,3 5,0 km/h Spojka brzdy nože

31 30 MULČOVACÍ SEKAČKY VÝKONNÉ SVOU PODSTATOU Chcete dosáhnout stejně kvalitního výsledku sečení v o třetinu kratším čase? Mulčovací sekačky John Deere jsou zde pro vás. Díky nožům speciální konstrukce a hluboké žací jednotce rozsekají travní hmotu na malé kousky, které jsou pak navráceny do půdy. Není nutné vyprazdňovat sběrný koš a nemusíte používat tolik umělých hnojiv.

32 31 VŠECHNY MULČOVACÍ SEKAČKY Speciálně tvarovaná žací jednotka pro mulčování Materiál žací jednotky: ocel JS63V Mulčovací sekačka s motorem Briggs & Stratton, nastavení výšky sečení se 7 polohami a variabilní rychlost pojezdu m² Šířka záběru 53 cm Variabilní rychlost pojezdu: 2,5 5,2 km/h JS63VC Mulčovací sekačka s vynikající ovladatelností. Díky předním otočným kolům, která se otáčejí o 360, můžete snadno objíždět stromy, keře nebo záhony m² Šířka záběru 53 cm Variabilní rychlost pojezdu: 2,5 5,2 km/h Přední výškově nastavitelná kola PROČ MULČOVAT? Použitím odřezků trávy pro rozhoz na trávníku se šetří umělá hnojiva a již nikdy nebudete muset vyprazdňovat sběrný koš. Pokud byste chtěli specialistu na mulčování, můžete si vybrat jednu z těchto dvou mulčovacích sekaček nebo použít volitelnou mulčovací sadu na jednom z našich dalších modelů. DOSTUPNOST PRO VĚTŠINU SEKAČEK JOHN DEERE Věděli jste? Volitelná mulčovací sada je dostupná pro téměř všechny ruční sekačky John Deere. Více informací najdete v tabulce technických údajů produktů na stranách

33 32 ELEKTRICKÉ SEKAČKY POHODLÍ BEZ EMISÍ Pokud máte rádi vše čisté a jednoduché, je tu pro vás elektrická sekačka John Deere. Snadná obsluha, robustní žací jednotka a systém TurboStar jsou zárukou skvělého vzhledu trávníku při minimálním úsilí. R40EL Výkonná sekačka se šířkou záběru 40 cm a nastavitelnou výškou rukojeti. R43EL Šířka záběru 43 cm, robustní hliníkový podvozek a výkonný motor s výkonem 1,5 kw. 600 m² 700 m² Nízká hmotnost: 22 kg Systém TurboStar Elektromotor: 1,3 kw Materiál žací jednotky: polypropylén Systém TurboStar Elektromotor: 1,5 kw Materiál žací jednotky: hliník

34 33 PODÍVEJTE SE ZBLÍZKA Rozsáhlou nabídku firmy John Deere najdete na našich stránkách: JohnDeere.cz nebo StromPraha.cz Vítejte ve světě firmy John Deere! Od obrovských sklízecích mlátiček po praktické ruční sekačky, náš web vám představí ohromnou řadu zařízení, které vyrábíme pro profesionály po celém světě. PODÍVEJTE SE JEŠTĚ PŘED NÁVŠTĚVOU Naše sekačky si můžete prohlédnou a porovnat z pohodlí vašeho domova! Díky našemu webu můžete jednoduše vyhledat vhodné modely, zkontrolovat veškeré technické údaje a výbavu a u některých modelů můžete dokonce zhlédnout video. Sekačky nyní koupíte i přes náš eshop: StromShop.cz UŽITEČNÉ TIPY Naši prodejci mají mnohaleté zkušenosti a znají mnoho svých zákazníků jménem. Ať je vaše zahrada velká nebo malá, mohou vám pomoci najít ten správný stroj pro vaše potřeby. Není to pouze o prodeji výrobku, také vám předvedou veškeré funkce a ovládací prvky, nastaví vaši novou sekačku tak, abyste ji mohli v klidu začít používat hned po příchodu domů. A když nastane čas na servis a opravy, je kontaktování člověka, který vás i vaši sekačku osobně zná, otázkou jednoho telefonického hovoru. Pokud je v prospektu tato ikona, naleznete na níže uvedeném odkazu prezentační video tohoto modelu: JohnDeere.com/turf_info

35 34 ROBOTICKÁ SEKAČKA

36 35 TANGO E5 ŘADY II USNADNÍ VÁŠ ŽIVOT Nová sekačka TANGO E5 řady II je zkonstruována tak, aby vám život nekomplikovala, ale usnadnila. Ovládací prvky a technologie jsou tak intuitivní, že budete ihned připraveni sekat. Nebo se spíš dívat na to, jak Tango seče za vás! ZASLOUŽÍ SI OBDIV TANGO seče v náhodném směru pro dokonalý vzhled vašeho trávníku. Automaticky detekuje ohraničující drát a překážky a dokonce se za chodu přizpůsobí místům s vyšší trávou. Začišťovací program objetí podél celé zahrady zajistí, že budou dobře udržovány i její okraje. K dosažení co nejlepších výsledků sečení požádejte svého prodejce John Deere, aby vám pomohl ohraničující drát profesionálně nainstalovat. Drát je doslova neviditelný a při změně rozvržení zahrady ho můžete snadno přemístit.

37 36 SNADNÉ PROGRAMOVÁNÍ Programování sekačky TANGO je velmi jednoduché. Velký displej a logické ovládací prvky umožňují snadné nastavení požadovaného programu a jeho rychlou změnu. Z V L Á DÁ S VA H Y TANGO rovněž poseče svažité části vaší zahrady. S volitelnou trakční sadou může dokonce zvládnout svahy se sklonem až 36 %!** ROBUSTNÍ T I C H Á Ať je počasí jakékoliv, sekačka TANGO si nikdy nestěžuje. Součásti elektronického systému, baterie a nůž jsou chráněny robustní dvouplášťovou skříní, která je činí zcela vodě odolnými. Sekačka TANGO je tak tichá, že může sekat dokonce i v noci, aniž byste kohokoliv rušili. Vše s minimem starostí a hluku a zcela bez emisí.

38 37 Požádejte svého prodejce o brožuru TANGO E5 řady II ještě dnes nebo si ji stáhněte na stránkách JohnDeere.cz či StromPraha.cz SNADNÁ OBSLUHA Sekačka TANGO E5 řady II je inteligentnější než kdy dříve. Nový řídicí systém sekačky ji navádí směrem vpřed až do okamžiku, kdy dosáhne ohraničujícího drátu. Poté sekačka obloukem zatočí a změní směr, dokonce i na svahu nebo při couvání. To znamená méně náhlých zastavení a méně otisků kol na vašem skvostném trávníku. TANGO E5 řady II * 2200 m² Výška sečení: mm Lithium-iontová baterie Automatické nabíjení Svahová dostupnost až 36 %** Hladina hluku db(a) v souladu s normou END : 62,2 * Není k dispozici ve všech zemích. Kontaktujte svého prodejce. ** Závisí na stavu terénu a uspořádání zahrady. Požádejte svého prodejce o předvedení a zkoušku vhodnosti ve vaší zahradě. Odolná: speciálně zapuštěný ocelový nůž sekačky TANGO seče rychle a čistě a celé léto udržuje trávník v perfektní kondici. Je tak odolný, že můžete sekat po celou sezónu, aniž by se otupilo jeho ostří. Pro nastavení výšky sečení (19 až 102 mm) stačí otočit ochranný kryt. Předvídatelně chytrá: sekačka TANGO ví, kdy je potřebné lithium-iontovou baterii nabít. Automaticky vyhledá dokovací stanici, kterou můžete umístit kdekoliv v jejím dosahu. Podporovaná: od poradenství po servis a náhradní díly, váš prodejce John Deere má vše potřebné, aby vaše sekačka TANGO pracovala jako nová. Rok co rok.

39 38 SKARIFIKÁTORY OZDRAVTE VÁŠ TRÁVNÍK Nechte trávník dýchat: k vypěstování a udržování zdravého, dokonalého trávníku je třeba o něj řádně pečovat. Tato péče zahrnuje pravidelnou skarifikaci neboli provzdušnění proces fyzického odstranění plsti a mechu, který umožní pronikání živin do půdy. Naše skarifikátory představují nenáročný způsob, jak trávníku vdechnout nový život, jak zvýšit jeho hustotu a ozdravit jej. POZORUJTE, JAK VAŠE ZAHRADA ROSTE Bez ohledu na to, zda máte malou nebo velkou zahradu, naše elektrické skarifikátory nebo skarifikátory se zážehovým motorem revitalizují váš trávník a vytvoří z něj vzorovou ukázku zdravé zeleně. Trávník musí být před prvním provzdušňováním nejméně tři roky starý a nejvhodnějším obdobím pro odstranění plsti je konec jara nebo začátek podzimu. Než s provzdušňováním začnete, vždy nejprve trávu posekejte na co nejmenší výšku; optimální je průměrná výška 4 cm. Je-li to možné, provádějte skarifikaci, když je půda dokonale suchá; vyhnete se tak nebezpečí poškození stroje a tvorbě vyjetých kolejí.

40 39 CO JE TRAVNÍ PLSŤ? V létě se mezi jednotlivými stébly často nahromadí malé odřezky trávy a rostlin. Po čase se na povrchu vytvoří vrstva, která půdu uzavře. To znamená, že voda, vzduch a živiny již nebudou mít přístup k travním kořínkům. Tím se zpomalí růst trávy a trávník začne vypadat nezdravě. Naše skarifikátory představují nenáročný způsob, jak trávníku vdechnout nový život, jak zvýšit jeho hustotu a ozdravit jej. D31RE Skarifikátor s elektromotorem, lehkým podvozkem, šířkou záběru 31 cm a 13 ostrými noži se 3 zuby pro účinné odstranění plsti a odřezků trávy. D35RE Skarifikátor s výkonným elektromotorem o výkonu 1,6 kw, šířkou záběru 35 cm a 15 ostrými noži, každý se 3 zuby. D38R Skarifikátor se zážehovým motorem a hliníkovým podvozkem. Systém nožů: 15 robustních ocelových nožů s kuličkovými ložisky pro plynulý provoz. 500 m² Elektromotor: 1,4 kw Nízká hmotnost: 17,5 kg Materiál pracovní jednotky: ABS Plynulé nastavení pracovní hloubky Sběrný koš: volitelně 700 m² Elektromotor: 1,6 kw Nízká hmotnost: 18,5 kg Materiál pracovní jednotky: ABS Plynulé nastavení pracovní hloubky Sběrný koš: volitelně 1500 m² Zážehový motor s rozvodem OHV, jmenovitý výkon: 2,3 kw / 3400 ot./min Materiál pracovní jednotky: hliník Plynulé nastavení pracovní hloubky Sběrný koš: volitelně

41 40 ZAHRADNÍ TRAKTORY

42 41 ŘADA X100 ŘADA STANDARD SERIES Se šesti modely a celou řadou vlastností a volitelného vybavení nabízí řada X100 něco pro každého. Tyto odolné zahradní traktory, určené pro trávníky o rozloze od 3000 do 6000 m², jsou zárukou dlouholetého bezporuchového provozu a kombinují vysokou kvalitu střihu a mimořádně jednoduché ovládání. VÝKONNÝ MOTOR A INTEGROVANÁ ERGONOMIE Výkonný vidlicový motor s válcy do V s plynulým chodem vám zaručeně zvýší tep (modely X135R, X155R, X165). Sedadlo s vysokým opěradlem je u modelů X125X, X135R, X155R a X165R součástí standardní výbavy.

43 42 ŘADA X100 ŽACÍ ÚSTROJÍ S BOČNÍM V Ý H O Z E M Modely X105, X125 a X165 jsou standardně vybaveny těmito odolnými všestrannými žacími ústrojími a také otvorem pro snadné mytí. X m² Rychlost pro jízdu vpřed: 8,9 km/h ŽACÍ ÚSTROJÍ Boční 42 Edge (107 cm / 42 in) Jmenovitý výkon motoru: 6,85 kw / 3350 ot./min Zapínání žacího ústrojí: mechanicky Sedadlo: standard Mulčovací sada: volitelně Systém sběru: volitelně Nárazník: volitelně X m² Rychlost pro jízdu vpřed: 8,9 km/h ŽACÍ ÚSTROJÍ Boční 42 Edge (107 cm / 42 in) Jmenovitý výkon motoru: 9,6 kw / 3150 ot./min Zapínání žacího ústrojí: mechanicky Sedadlo: standardně s vysokým opěradlem Jednoduchý mulčovací kryt: standard Mulčovací sada: volitelně Systém sběru: volitelně Nárazník: volitelně X m² Rychlost pro jízdu vpřed: 8,9 km/h Tempomat ŽACÍ ÚSTROJÍ Boční 48 Edge (122 cm / 48 in) Jmenovitý výkon motoru: 12,1 kw / 3350 ot./min Zapínání žacího ústrojí: elektricky Sedadlo: standardně s vysokým opěradlem Jednoduchý mulčovací kryt: standard Systém sběru: volitelně Nárazník: standard

44 43 Objevte širokou řadu našeho příslušenství Strana VELKOOBJEMOVÝ SBĚRNÝ KOŠ Objem 300 l zaručí méně zastávek a rychlejší práci. U modelů X115R, 135R a X155R je standardním vybavením. X115R 3000 m² Rychlost pro jízdu vpřed: 8,9 km/h Zadní sběr ŽACÍ ÚSTROJÍ Zadní výhoz 36 (92 cm / 36 in) Jmenovitý výkon motoru: 6,85 kw / 3350 ot./min Zapínání žacího ústrojí: mechanicky Objem sběrného koše: 300 l Sedadlo: standard Mulčovací sada: volitelně Nárazník: volitelně X135R 4000 m² Rychlost pro jízdu vpřed: 8,9 km/h Zadní sběr ŽACÍ ÚSTROJÍ Zadní výhoz 36 (92 cm / 36 in) Jmenovitý výkon motoru: 8,8 kw / 3150 ot./min Zapínání žacího ústrojí: elektricky Objem sběrného koše: 300 l Sedadlo: standardně s vysokým opěradlem Mulčovací sada: volitelně Nárazník: volitelně X155R 6000 m² Rychlost pro jízdu vpřed: 8,9 km/h Zadní sběr ŽACÍ ÚSTROJÍ Zadní výhoz 42 (107 cm / 42 in) Jmenovitý výkon motoru: 9,7 kw / 3150 ot./min Zapínání žacího ústrojí: elektricky Objem sběrného koše: 300 l Sedadlo: standardně s vysokým opěradlem Mulčovací sada: volitelně Nárazník: standard

45 44 MIMOŘÁDNÉ VLASTNOSTI TRAKTORY X300 A X500 ŘADY SELECT SERIES Dostanete se všude: tyto zahradní traktory zkonstruované pro rozlehlé trávníky mají dostatečný výkon a pohodlí pro vykonání jakékoliv práce. Modely řady X300 mají ohromující vlastnosti a snadno se ovládají. Pro maximální výkonnost a výkon si zvolte traktor řady X500. Díky nízkému těžišti, velkému rozvoru náprav a uzávěrce diferenciálu jsou to skutečně všestranní pomocníci.

46 45 SNADNÁ A KOMFORTNÍ OBSLUHA Pedály Twin Touch vám umožní snadno ovládat směr a rychlost jízdy traktoru, aniž byste museli zvednout nohu z plošiny. VIDLICOVÉ MOTORY S HLADKÝM CHODEM Vidlicový motor má elektronické vstřikování paliva (EFI) a regulátor konstantní rychlosti pro rychlé startování a mimořádnou výkonnost při sečení (X590). Superkomfortní sedadla: užijte si jízdu v maximálním pohodlí. Sedadlo Deluxe (řada X300) a Deluxe s vysokým opěradlem (řada X500) promění sečení v příjemnou zábavu v jakémkoliv terénu. Jednoduché vyprazdňování koše: zadní sběrný koš je možno snadno vyprázdnit ze sedadla řidiče (X350R).

47 46 VYNIKAJÍCÍ VLASTNOSTI TRAKTORY X300 A X500 ŘADY SELECT SERIES T E M P O M AT Tato oblíbená funkce je u traktorů stejně užitečná jako u automobilů! Pro zapnutí a vypnutí stačí zmáčknout tlačítko. NOVINKA MODERNÍ DISPLEJ Displej automobilového typu je pro vynikající viditelnost za všech podmínek podsvícen. Jeho celkový design poskytne obsluze důležité informace o stroji, aniž by ji rušil. Řízení automobilového typu: hydraulické řízení a zvedání žacího ústrojí pro práci bez námahy (X370, X584, X590). Indikátor nabití baterie: nízké, normální, vysoké. Pohledem zjistíte, jak si je nabíjecí systém schopný poradit se zatížením elektrické soustavy. Elektronický palivoměr: rychlým pohledem na jednoduchý palivoměr automobilového typu na přístrojové desce zjistíte, kolik vám zbývá paliva. Je jasně čitelný za jakýchkoliv podmínek.

48 47 NASTAVENÍ VÝŠKY SEČENÍ Pro nastavení výšky sečení v krocích po 6 mm použijte praktický otočný ovladač a to z pohodlí sedadla. ŘÍZENÍ V Š E C H KO L Jako standardní výbava u modelu X354 a X584 pro vynikající manévrovací schopnosti a sečení kolem překážek. Optimální zóna nejlepšího řezu: displej ukazuje optimální otáčky motoru pro vynikající kvalitu řezu. Vždy udržujte stroj v tomto rozsahu. Nová žací ústrojí Accel Deep zajistí novou úroveň kvality řezu, produktivity, čistoty, odolnosti a všestrannosti: konstantní hloubka ústrojí 11,4 cm pro optimální výkonnost při sečení, mulčování a sběru materiálu. Konstrukce z lisované oceli eliminuje ostré hrany a rohy, ve kterých se může hromadit materiál, což snižuje výkonnost sečení.

49 48 ŘADA X300 ŘADA SELECT SERIES VŠECHNY MODELY Ř A DY X Zapínání žacího ústrojí: elektricky Pedály Twin Touch Tempomat Sedadlo Deluxe X m² Rychlost pro jízdu vpřed: 8,2 km/h VOLBY ŽACÍHO ÚSTROJÍ Boční s mulčováním 42 Edge Mulch (107 cm / 42 in) 42 Accel Deep (107 cm / 42 in) Jmenovitý výkon motoru: 12,2 kw / 3100 ot./min Příslušenství Mulch Control: standard Systém sběru: volitelně (pro 42 Accel Deep) X350R 8000 m² Rychlost pro jízdu vpřed: 8,5 km/h Zadní sběr ŽACÍ ÚSTROJÍ Zadní výhoz 42 (107 cm / 42 in) Jmenovitý výkon motoru: 12,2 kw / 3100 ot./min Mulčovací sada: standard X m² Rychlost pro jízdu vpřed: 8,2 km/h Řízení všech kol VOLBY ŽACÍHO ÚSTROJÍ Boční s mulčováním 42 Edge Mulch (107 cm / 42 in) 42 Accel Deep (107 cm / 42 in, volitelně) Jmenovitý výkon motoru: 12,2 kw / 3100 ot./min Příslušenství Mulch Control: standard Systém sběru: volitelně (pro 42 Accel Deep) X m² Rychlost pro jízdu vpřed: 8,6 km/h Hydraulické řízení dvou kol s posilovačem řízení VOLBY ŽACÍHO ÚSTROJÍ Boční s mulčováním 42 Edge Mulch (107 cm / 42 in) 42 Accel Deep (107 cm / 42 in) Jmenovitý výkon motoru: 12,2 kw / 3100 ot./min Příslušenství Mulch Control: standard Systém sběru: volitelně (pro 42 Accel Deep) Systém zvedání žacího ústrojí: hydraulicky X m² Rychlost pro jízdu vpřed: 10,0 km/h VOLBY ŽACÍHO ÚSTROJÍ 48 Accel Deep (122 cm / 48 in) Jmenovitý výkon motoru: 13,8 kw / 3350 ot./min Příslušenství Mulch Control: volitelně (pro 48 Accel Deep) Systém sběru: volitelně

50 49 ŘADA X500 ŘADA SELECT SERIES V Š E C H N Y MODELY ŘADY X500 Zapínání žacího ústrojí: elektricky Tempomat Sedadlo Deluxe s vysokým opěradlem Mulčovací sada: volitelně Systém sběru: volitelně X m² Rychlost pro jízdu vpřed: 11,6 km/h Hydraulické řízení všech kol s posilovačem řízení VOLBY ŽACÍHO ÚSTROJÍ 48 Accel Deep (122 cm / 48 in) 54 Accel Deep (137 cm / 54 in) Jmenovitý výkon motoru: 16,1 kw / 3350 ot./min Systém zvedání žacího ústrojí: hydraulicky X m² Rychlost pro jízdu vpřed: 11,6 km/h Hydraulické řízení dvou kol s posilovačem řízení VOLBY ŽACÍHO ÚSTROJÍ 48 Accel Deep (122 cm / 48 in) 54 Accel Deep (137 cm / 54 in) Jmenovitý výkon motoru: 16,7 kw / 3250 ot./min Systém zvedání žacího ústrojí: hydraulicky MULČOVÁNÍ JE JEŠTĚ JEDNODUŠŠÍ Seznamte se s příslušenstvím MulchControl novým výkonným příslušenstvím pro výkonné a všestranné mulčování. Tento důmyslný systém vám umožní bleskovou výměnu z bočního výhozu na mulčování (a zpět) pouhým zatáhnutím páčky. Systém MulchControl využívá naše speciální mulčovací nože a je volitelně dostupný pro naše traktory řady X300 a X500. Pro používání zadního sběrného koše PowerFlow s příslušenstvím MulchControl a instalovanými mulčovacími noži stačí nastavit páčku do polohy pro boční výhoz. Objevte širokou řadu našeho příslušenství Strana 56 61

51 50 ŘADA X700 ŽACÍ TRAKTORY S DIESELOVÝM MOTOREM Tyto robustní žací traktory s dieselovými motory jsou perfektní kombinací výkonnosti a jednoduché a pohodlné obsluhy. Díky výběru ze tří modelů s pohonem dvou nebo všech kol nebo s řízením všech kol si stroje řady X700 poradí s každou prací. HYDROSTATICKÁ PŘEVODOVKA A HYDRAULICKÉ ŘÍZENÍ Nové modely řady X700 jsou díky exkluzivním pedálům Twin Touch a hydraulickému řízení ve standardní výbavě jednoduché na obsluhu a manévrování.

52 51 V Š EC H N Y M O D E LY Ř A DY X 70 0 Jmenovitý výkon motoru: 17,5 kw (23,5 k) / 3400 ot./min Pedály Twin Touch Tempomat Zvedání žacího ústrojí: hydraulicky Zapínání žacího ústrojí: elektricky Volitelně: homologační sada pro provoz na veřejných komunikacích Požádejte svého prodejce o brožuru Profesionální žací stroje a sekačky ještě dnes nebo si ji stáhněte na stránkách JohnDeere.com či StromPraha.cz. VOLBY PROFESIONÁLNÍHO ŽACÍHO ÚSTROJÍ 48" s bočním výhozem (122 cm / 48 in) PŘÍSLUŠENST VÍ MULCH CONTROL 54" s bočním výhozem (137 cm / 54 in) Nová funkce Mulch Control navyšuje produktivitu snížením objemu sbíraného materiálu a počtu cyklů pro vyprazdňování koše. Zvyšuje také flexibilitu: pokud podmínky neumožňují správné mulčování, je možno za pouhých 30 vteřin přejít na boční výhoz. 60" s bočním výhozem (152 cm / 60 in) Výška sečení mm X750 X754 X m² m² m² Rychlost pro jízdu vpřed: 13,7 km/h Rychlost pro jízdu vpřed: 13,7 km/h Rychlost pro jízdu vpřed: 13,7 km/h Hydraulické řízení dvou kol Hydraulické řízení všech kol Hydraulické řízení dvou kol Volitelně: Sběrný koš Pohon všech kol Volitelně: sběrný koš H Y D R AU L I C K Á S O U S TAVA S J E D N O D U C H Ý M OV L Á DÁ N Í M Ergonomické páky hydraulicky zvedají a spouštějí žací ústrojí a nářadí. Plovoucí poloha umožňuje vpředu nesenému nářadí kopírovat povrch terénu. Intuitivní ovládací prvky zaručují snadnou obsluhu.

53 52 X950R ŽACÍ TRAKTORY S DIESELOVÝM MOTOREM Seznamte se s mistrem! Traktor X950R je mimořádně pohodlný žací stroj se zadním výhozem a zadním sběrem s větším výkonem a kapacitou než náš jakýkoliv jiný model. Dieselový motor s vysokým točivým momentem a robustní motory v nábojích kol se vyžívají v celodenní práci, zatímco odolný ocelový rám a žací ústrojí jsou vyrobeny podle profesionálních standardů pro dlouholetý spolehlivý provoz. A co se týká flexibility, žádný stroj se mu ani zdaleka nevyrovná. KO N F I G U R OVAT E L N Ý Vyberte si žací ústrojí se šířkou záběru 122 nebo 137 cm.

54 53 Požádejte svého prodejce o brožuru Profesionální žací stroje a sekačky ještě dnes nebo si ji stáhněte na stránkách JohnDeere.com či StromPraha.cz. Z A D N Í Č Á S T KO P Í R U J E S T O P U Tato inovativní funkce vám umožní sekat v bezprostřední blízkosti plotů nebo zdí, aniž byste se museli obávat o sběrný koš. Vsýpejte sběrný koš se zdvihem nebo bez zdvihu díky speciálnímu systému Quick Attach je možné ho připevnit a odpojit během chvilky. X950R 8000 m² Rychlost pro jízdu vpřed: 16,1 km/h Tempomat Hydraulické řízení dvou kol Zadní sběr Pohodlné sedadlo Jmenovitý výkon motoru: 18 kw (24 k) / 3300 ot./min Pedály Twin Touch Zvedání žacího ústrojí: hydraulicky Zapínání žacího ústrojí: elektricky VOLBY ŽACÍHO ÚSTROJÍ SE ZADNÍM VÝHOZEM PRO PROFESIONÁLNÍ POUŽITÍ 48" (122 cm / 48 in) 54" (137 cm / 54 in) S Y S T É M F U L L R E AC H Velký sběrný koš o objemu 650 l vám umožní ujet mezi vyprazdňováními větší vzdálenost, a jelikož systém ukládá materiál doprostřed koše, zaplní se koš úplně a rovnoměrně. VOLBY SBĚRNÉHO KOŠE Vysýpání beze zdvihu (570 l) Vysýpání se zdvihem (650 l) VOLITELNĚ Zadní deflektor Opěrné nohy sběrného koše Homologační sada pro provoz na veřejných komunikacích

55 54 ŽACÍ STROJE ZTRAK S NULOVÝM POLOMĚREM OTÁČENÍ AGILNÍ A RYCHLÉ Vysoká rychlost sečení bývala dříve doménou profesionálů. S naší sekačkou Ztrak s nulovým poloměrem otáčení nyní však může pracovat rychleji, snáze a plynuleji úplně každý. 360

56 55 VŠECHNY ŽACÍ STROJE ZTRAK S NULOVÝM POLOMĚREM OTÁČENÍ Objevte širokou řadu našeho příslušenství Strana Výška sečení mm Zapínání žacího ústrojí: elektricky Mulčovací sada: volitelně Z335E 8000 m² Rychlost pro jízdu vpřed: 10,8 km/h Sedadlo: standard Dvoupákové ovládání, pohon 2 kol ŽACÍ ÚSTROJÍ 42 Accel Deep (107 cm / 42 in) Jmenovitý výkon motoru: 11,4 kw / 3200 ot./min Z525E m² Rychlost pro jízdu vpřed: 13,7 km/h Sedadlo: standard + loketní opěrky Dvoupákové ovládání, pohon 2 kol ŽACÍ ÚSTROJÍ 48 Accel Deep (122 cm / 48 in) Jmenovitý výkon motoru: 12,1 kw / 3350 ot./min Systém sběru: volitelně Z540R m² Rychlost pro jízdu vpřed: 14,5 km/h Sedadlo: vysoké opěradlo + loketní opěrky Dvoupákové ovládání, pohon 2 kol ŽACÍ ÚSTROJÍ 48 High Capacity (122 cm / 48 in) Jmenovitý výkon motoru: 16,1 kw / 3350 ot./min Systém sběru: volitelně OTOČTE SE NA PĚTNÍKU OBJEM SBĚRNÉHO KOŠE Díky intuitivnímu řízení pohybu ovládacími pákami je přesné sečení okrajů snadné. Každou sekačku Ztrak můžete pomocí volitelného sběracího ústrojí snadno přeměnit na stroj pro sběr trávy.

57 56 PŘÍSLUŠENSTVÍ

58 SEČENÍ SEČENÍ / ZÁVAŽÍ NA KOLA ROZMETADLA Řez je konec konců ze všeho nejdůležitější. Naše precizně vyrobená žací ústrojí jsou zárukou, že váš trávník bude neustále čistě a rovně zastřižen. Co se týče posekané trávy, můžete si vybrat: můžete ji mulčovat, sbírat nebo použít boční výhoz Volitelné příslušenství MulchControl Změna z bočního výhozu na mulčování (nebo naopak) pouhým zatáhnutím páčky. Více informací najdete na straně Závaží na kola Řada X100, X300, X500 Závaží na přední kola se doporučují při použití zadních sběrných košů ve svahu a mohou být také zapotřebí při použití těžkého příslušenství neseného vzadu. Zadní závaží se doporučují pro zvýšení trakce, zejména při použití sněhových radlic a sněhových fréz. 4 Zadní deflektor X115R, X135R, X155R, X350R Rozprostírá odřezky rovnoměrně za traktorem. Snadná montáž místo koše, není zapotřebí žádné nářadí. 5 Ruční rozmetadlo, 23 kg Toto odolné polypropylénové rozmetadlo je zkonstruováno pro celoroční využití a je vhodné k rozmetání semen, hnojiva a soli. Má plně uzavřenou převodovou skříň, 13 pneumatiky pro snadné odvalování a výškově nastavitelnou ergonomickou rukojeť ve tvaru T. Součástí dodávky je síto, kryt a deflektor. 6 Tažené rozmetadlo, 80 kg Řada X100, X300, X500 Toto rozmetadlo má kapacitu 100 l nebo 80 kg. Je vybaveno funkcí Autoflow, která přeruší rozmetávání materiálu, když se traktor zastaví, a Directional Flow Control, která upraví způsob rozmetávání tak, aby se materiál nedostával na pěšiny, cesty a záhony. Zásobník je vybaven dlouhou ocelovou rukojetí pro rychlé a snadné otvírání/zavírání a konstrukcí z nerezové oceli, která zabraňuje rezivění vnitřních částí. Uzavřená převodová skříň je bezúdržbová a bezdušové pneumatiky zajišťují nízký valivý odpor.

59 58 PŘÍSLUŠENSTVÍ SBĚR Naše sběrné koše představují optimální způsob jak efektivně shromažďovat posekanou travní hmotu a listy. Konstrukce košů zajišťuje vysoký výkon sběru, čistší provoz a snadné vyprazdňování košů. Systém Power Flow je pro snadnou montáž vybaven sklopným ventilátorem. Ventilátor se otáčí po směru hodinových ručiček (při pohledu zprava) a efektivně fouká materiál do otvoru. Lehký polyetylénový ventilátor s krytem a otvor o velkém průměru zajišťují plynulý pohyb materiálu. Když je koš téměř plný, indikátor naplnění koše vás na tuto skutečnost včas upozorní a pomůže vám tak zabránit ucpání otvoru. 1 Sběrací ústrojí o objemu 230 l Řada X100 Z525E Z540R Žací ústrojí 42 Edge a žací ústrojí 48 Edge Žací ústrojí 48 Accel Deep, sběrný systém Power Flow Žací ústrojí 48 High Capacity, sběrný systém Power Flow 2 Sběrný systém Power Flow o objemu 500 l X584, X590 Žací ústrojí 48 Accel Deep Žací ústrojí 54 Accel Deep 3 Sběrací ústrojí o objemu 230 l X350, X354, X370, X380 Žací ústrojí 42 Accel Deep 4 Sběrný systém Power Flow o objemu 250 l X380 X584, X590 Žací ústrojí 48 Accel Deep Žací ústrojí 48 Accel Deep Žací ústrojí 54 Accel Deep

60 in (122 cm) in (125 cm) 5 ODKLÍZENÍ SNĚHU 1+2 Čelní radlice Řada X100, X300, X500 Řada X300 Řada X500 Čelní radlice 49 in (125 cm) Čelní radlice 44 in (112 cm) Čelní radlice 48 in (122 cm) Tyto čelní radlice jsou optimální pro odklízení sněhu nebo jiných sypkých materiálů. Zakřivený povrch radlice je zkonstruován tak, aby materiál netlačil; je tak zapotřebí méně síly a účinnost radlice je vyšší. 3 Řetězy na kola (pár) Řada X100, X300, X500 Doporučeno pro použití s čelní radlicí nebo sněhovými frézami. 4 Kartáč s lapačem nečistot Řada X100, X300, X500 Šířka záběru: 47 in (120 cm) Díky hornímu kolu pro nastavování výšky a možnosti ručního nastavení úhlu doleva nebo doprava je nastavení kartáče snadné. Koště se zdvojenými vlákny je vybaveno lapačem nečistot, který se snadno připojuje a odpojuje. 5 Sněhová fréza Řada X300 Řada X in (112 cm) 47 in (120 cm) Sněhové frézy jsou vysoce kvalitní produkty s krytem po celé výšce. Jsou vyrobeny z pevné oceli, která spolu s robustní dvoustupňovou konstrukcí poskytuje špičkový výkon a dlouhou životnost. Systém Quick-Hitch zjednodušuje montáž a demontáž sněhových fréz. Fréza se připevní a zajistí na přední závěs pomocí závlaček.

61 60 PŘÍSLUŠENSTVÍ PŘEPRAVA OCHRANA Tyto vozíky s ocelovou nebo polypropylénovou korbou jsou ideální k přepravě suti, písku, nečistot, mulče nebo rostlin. Jsou konstruovány pro snadné vykládání nákladu, naklápějí se pod velkým úhlem, aby se vysypal veškerý materiál. Korba ocelového vozíku má sklopné zadní čelo bez podpěr pro snadné vyprazdňování materiálu. Zapuštěné hlavy šroubů pak usnadňují práci s lopatou. Robustní polypropylénová korba je nerezavějící, odolná proti deformacím a mimořádně pevná. Jsou dostupné ve dvou velikostech. 1 Užitkový vozík, polypropylénový Řada X100, X300, X500 7P 160 l Řada X100, X300, X500 10P 240 l 2 Užitkový vozík, ocelový Řada X100, X300, X500 Cart l Řada X500 Cart l 3 Ochranná plachta X100, X300, X500 Series Standard Standard: vrstvená textilie na ochranu proti vodě. Zdvojené průduchy umožňují ventilaci vzduchu a zabraňují vzdouvání ve větru. Elastická šňůra ve spodním lemu umožňuje rychlé nasazení na jakýkoliv stroj. Praktickou kapsu lze použít jako dodatečný úložný prostor. Deluxe: velmi robustní vrstvená tkanina odolná proti vytahování poskytuje lepší ochranu proti vodě. Zpevněná spodní část WipeClean kolem žacího ústrojí. Nasazení je snadné díky bočním držadlům EasyOn. Dělená zadní část EasyOn pro rychlé upevňování a snadný přístup po nasazení. Zdvojené vyztužené průduchy umožňují ventilaci vzduchu a zabraňují vzdouvání ve větru. Vnitřní podšívka s ochrannou vrstvou proti teplu z tlumiče. Praktickou kapsu lze použít jako dodatečný úložný prostor. 4 Ochranná plachta na sekačky K dispozici pro většinu ručních sekaček Zakryje sekačku i sběrný koš u sekaček se zadním výhozem. Vrstvená tkanina na ochranu proti povětrnostním vlivům. Nasazování a snímání je snadné díky zadnímu zapínání. Elastická šňůra ve spodním lemu pro rychlé nasazení na jakýkoliv stroj. 5 Sada pro domácí údržbu Řada X100, X300, X500 Nejjednodušší způsob jak objednat všechny díly pro údržbu uvedené v návodu k obsluze. Sada obsahuje filtr motorového oleje, motorový olej, palivový filtr, vložku palivového filtru, vložku vzduchového filtru a zapalovací svíčku (svíčky) pro zážehové motory.

10 Sekačky s pojezdem. Řada Select Series. Poznejte dokonalý řez

10 Sekačky s pojezdem. Řada Select Series. Poznejte dokonalý řez 0 Sekačky s pojezdem Řada Select Series Poznejte dokonalý řez Sekačky s pojezdem Řada Select Series: Vlastnosti Investice do kvality Připraven k jízdě Řada sekaček s pojezdem John Deere Select Series je

Více

34 Zahradní traktory Řada Standard Series. Zahradní traktory řady X100 Řada Standard Series

34 Zahradní traktory Řada Standard Series. Zahradní traktory řady X100 Řada Standard Series 34 Zahradní traktory řady X100 Řada Standard Series 35 Pečujte i o okraje svého trávníku a zahrady Zahradní traktory řady X100 jsou ideální pro správnou péči o Váš trávník. Je snadné je vlastnit, obsluhovat,

Více

Řada X700. Modely řady X700 Překonají vaše představy

Řada X700. Modely řady X700 Překonají vaše představy Řada X700. Modely řady X700 Překonají vaše představy Řada X700. Nic vám nebude bližší. Stálý pohon všech kol Mezi nové vlastnosti modelu X748 patří i stálý pohon všech kol. To zaručuje nejvyšší trakci

Více

TANGO E5 ŘADY II ROBOTICKÁ SEKAČKA

TANGO E5 ŘADY II ROBOTICKÁ SEKAČKA TANGO E5 ŘADY II ROBOTICKÁ SEKAČKA 2 KLÍČ JE V KONZISTENTNOSTI Stroje John Deere po celém světě pracují konzistentně a precizně. Od golfových hřišť až po zemědělství, profesionálové si vybírají John Deere.

Více

Středisko Helvíkovice, Helvíkovice 33, 564 01 Ţamberk Středisko Šumperk, ul.banskobystrická 56, 787 01 Šumperk

Středisko Helvíkovice, Helvíkovice 33, 564 01 Ţamberk Středisko Šumperk, ul.banskobystrická 56, 787 01 Šumperk PRODEJ - SERVIS zahradní, komunální a lesní techniky Vážený pan Ing. Jan Divíšek Městský úřad Králíky Velké náměstí 5 561 69 Králíky Vyřizuje: Lukáš Václavek Mobil: + 420 737 270 269 Datum: 19. května

Více

DIESELOVÁ KOMPAKTNÍ TRAKTOROVÁ SEKAČKA

DIESELOVÁ KOMPAKTNÍ TRAKTOROVÁ SEKAČKA DIESELOVÁ KOMPAKTNÍ TRAKTOROVÁ SEKAČKA G Síla, G23/G26 Profesionální žací technika s integrovaným sběrným košem ovladatelnost a výdrž vysoce výkonné traktorové sekačky s integrovaným systémem vyprazdňování

Více

Zkušenost, na kterou se můžete spolehnout

Zkušenost, na kterou se můžete spolehnout Úplná řada řešení péče o trávník pro rok 2013 2 Zkušenost, na kterou se můžete spolehnout Technika John Deere je jedinečná. Pokud zakoupíte náš výrobek, získáváte více než 175 let tradice inovací, kvality

Více

Soboty budou opět Vaše. Automatická sekačka

Soboty budou opět Vaše. Automatická sekačka Soboty budou opět Vaše. Automatická sekačka TANGO E5 Smart tool smart solution TANGO 4 kroky k nádhernému trávníku 1 Vyžádejte si podporu a instalaci od Vašeho prodejce John Deere. Profesionální plánování

Více

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor Všestrannost v malém balení 3036E Standardní kompaktní traktor 2 Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard Některá pravidla jsou tu proto, aby byla porušena. Když jsme konstruovali kompaktní traktor

Více

Standard 3036E Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard

Standard 3036E Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard 16 Kompaktní traktor, střední šasi Řada 3000 Standard 3036E Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard Některá pravidla jsou tu proto, aby byla porušena. Když jsme konstruovali kompaktní traktor

Více

TANGO E5 řady II. Robotická sekačka

TANGO E5 řady II. Robotická sekačka TANGO E5 řady II Robotická sekačka Užijte si svojí zahradu jako nikdy předtím Pokud nemáte čas na sečení, určitě si zamilujete novou sekačku TANGO řady II. Sečení s ní je tak pohodlné, že se budete divit,

Více

Traktory série 1000 zadní výhoz

Traktory série 1000 zadní výhoz Traktory série 1000 zadní výhoz Traktory série 1000 nový rám Zcela nový rám: - zvětšená tloušťka ocelového plechu na 3,5 mm - výrazně zvýšená tuhost - dramatické omezení vibrací díky novým technologiím

Více

OBJEVTE NOVÝ ROZMĚR VE VÝVOJI SNĚHOVÝCH FRÉZ

OBJEVTE NOVÝ ROZMĚR VE VÝVOJI SNĚHOVÝCH FRÉZ OBJEVTE NOVÝ ROZMĚR VE VÝVOJI SNĚHOVÝCH FRÉZ Posilovač řízení Hydrostatická převodovka Halogenová přední světla Deflektor ovládaný pákou Výhoz s vysokou rychlostí Čistící tyčka Řezač sněhových závějí Vyhřívané

Více

Robotické sekačky, sekačky, zahradní traktory a provzdušňovače trávníků

Robotické sekačky, sekačky, zahradní traktory a provzdušňovače trávníků Robotické sekačky, sekačky, zahradní traktory a provzdušňovače trávníků Snadné ovládání Úspornější provoz 3 1 Účinnější pohon nože Pohodlné nastavování 4 Přesné sečení 2 Jednoduchá manipulace 6 Technologie

Více

http://support.mcculloch.cz/node9820.aspx?nid=550183&pid=144667

http://support.mcculloch.cz/node9820.aspx?nid=550183&pid=144667 Page 1 of 5 Extra velký zahradní traktor s šířkou záběru 107 cm a sběrným košem o objemu 320 l. Je osazen výkonným dvouválcovým motorem. Díky nové pedálem ovládané hydrostatické převodovce je řízení snadné

Více

ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI WD1260

ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI WD1260 ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI A B C OVLÁDÁNÍ A Hydraulicky nastavitelná výška sečení od 2 do 12 centimetrů. B Nastavitelné zvedání a spouštění sběrného koše. C Hydraulické ovládaní čelního závěsu.

Více

Maxicut sečení zábavou

Maxicut sečení zábavou K ATA LO G Z A H R A D N Í C H T R A K TO R Ů KARSIT Maxicut sečení zábavou Vynikající snadno ovladatelné a v údržbě nenáročné stroje, které se hodí k rodinným domům nebo na chalupy. Hravě poseče travnatou

Více

na ostří nože. Dokonalost Pravé zahradničení. Pravý odpočinek.

na ostří nože. Dokonalost Pravé zahradničení. Pravý odpočinek. Pravé zahradničení. Pravý odpočinek. Dokonalost na ostří nože. Make it your home. Zařiďte si domov podle svého s novými sekačkami na trávu Rotak. Usilujte o dokonalost už po prvním sečení s novými sekačkami

Více

Ceník zahradní a komunální techniky John Deere 2016

Ceník zahradní a komunální techniky John Deere 2016 Ceník zahradní a komunální techniky John Deere 2016 Aktualizováno 1812 STROM Praha as výhradní distributor techniky John Deere do ČR OBSAH: OBSAH: 1 ZAHRADNÍ TECHNIKA 3 Ruční sekačky Standard Series 3

Více

Nejen rychlý, ale i perfektní střih

Nejen rychlý, ale i perfektní střih 12 Sekačky s čelním žacím ústrojím Nejen rychlý, ale i perfektní střih Profesionální rotační žací stroje John Deere nabízejí vynikající kombinaci rychlosti a kvality střihu. Díky vysokokapacitním žacím

Více

Vřetenové sekačky s královskou tradicí. skutečný trávník

Vřetenové sekačky s královskou tradicí. skutečný trávník Vřetenové sekačky s královskou tradicí Dopřejte si skutečný anglický trávník ATCO The Finest Cut of All Anglická společnost ATCO začala s výrobou motorových vřetenových sekaček v roce 1921. Za tu dobu

Více

Start s automatickým sytičem Snadné startování díky automatickému sytiči. Stačí otočit klíčkem a jet.

Start s automatickým sytičem Snadné startování díky automatickému sytiči. Stačí otočit klíčkem a jet. TC 139T je uživatelsky příjemný zahradní traktor s integrovaným sběracím systémem. Speciální konstrukce dvouválcového motoru pro stroje Husqvarna se startováním bez použití sytiče a pedály ovládanou hydrostatickou

Více

Cenová nabídka malotraktoru JOHN DEERE X305R

Cenová nabídka malotraktoru JOHN DEERE X305R Cenová nabídka malotraktoru JOHN DEERE X305R Vážení přátelé, dovolte, abych Vám touto cestou předložil cenovou nabídku na malotraktor JOHN DEERE X305R. Model X305 nahradil v sezóně 2012 úspěšný model X300R.

Více

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon.

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon. ELIOS 230 220 210 Agilní výkon. Agilní výkon na míru. Zejména podniky chovající dobytek, obhospodařující louky a zpracovávající zeleninu, ale také uživatelé mimo zemědělství patří k široké řadě zákazníků

Více

Řada X700. Parkové traktory

Řada X700. Parkové traktory Řada X700 Parkové traktory 2 Výkon hodný profesionálů Výkon Účinný kapalinou chlazený dieselový motor Nízká spotřeba paliva a objemná palivová nádrž Výborná trakce za jakýchkoliv podmínek a vysoký stupeň

Více

KOMPAKTNÍ TRAKTORY. Modelová řada GK 16-20 k

KOMPAKTNÍ TRAKTORY. Modelová řada GK 16-20 k KOMPAKTNÍ TRAKTORY Modelová řada GK 16-20 k NEJNOVĚJŠÍ GENERACE MALÝCH VÝKONNÝCH TRAKTORŮ PRO VŠESTRANNÉ POUŽITÍ YANMAR novou modelovou řadu, která předčí Vaše očekávání. Přesvědčte se sami o japonské

Více

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A 55-65 - 75 KABINA Čtyř sloupková kabina traktoru Farmall A poskytuje vynikající výhled z traktoru a tím i přehled o přesné poloze nářadí. Pomáhá tak obsluze jednoduše

Více

Oslavte s námi 175 let. s plnou náručí skvělých dárků! JUBILEJNÍ NABÍDKA JARO 2012

Oslavte s námi 175 let. s plnou náručí skvělých dárků! JUBILEJNÍ NABÍDKA JARO 2012 Oslavte s námi 175 let s plnou náručí skvělých dárků! Akce prodloužena do 31.7.2012 JUBILEJNÍ NABÍDKA JARO 2012 2 JUBILEJNÍ NABÍDKA Dárky ke kompaktním traktorům John Deere řady 20 JARO 2012 3 Pořídíte-li

Více

Rapid VAREA. multifunkční jednoosý nosič nářadí pro všechna 4 roční období

Rapid VAREA. multifunkční jednoosý nosič nářadí pro všechna 4 roční období Rapid VAREA multifunkční jednoosý nosič nářadí pro všechna 4 roční období Sečení Sklizeň Mulčování Komunální plochy Úprava a zpracování půdy Zimní údržba Transport Postřik / posyp Platnost od 1.1.2019

Více

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 CS KIOTI CS2610 www.traktorykioti.cz SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 Vysoce kvalitní dieselový motor Dieselový motor o výkonu 26 koní s optimalizovaným spalováním

Více

BRILL Crossover 74/13 BRILL Crossover 74/13 H BRILL Crossover 92/13 BRILL Crossover 92/13 H. Číslo 65053 65054 65055 65056

BRILL Crossover 74/13 BRILL Crossover 74/13 H BRILL Crossover 92/13 BRILL Crossover 92/13 H. Číslo 65053 65054 65055 65056 BRILL Crossover 74/13 BRILL Crossover 74/13 H BRILL Crossover 92/13 BRILL Crossover 92/13 H Číslo 65053 65054 65055 65056 EAN 40 09093 001686 40 09093 001693 40 09093 001709 40 09093 001716 Briggs & Stratton

Více

Možná, že nemáte dostatečný prostor na garážování velkého. Nezáleží na vašich tělesných proporcích. Díky výškovému nastavení RIDER OD CUB CADET

Možná, že nemáte dostatečný prostor na garážování velkého. Nezáleží na vašich tělesných proporcích. Díky výškovému nastavení RIDER OD CUB CADET Made in USA CC 114 TA Záběr (cm): 76 Cub Cadet, 420 cm 3 Max. výkon (kw/ps): 8,4/11,5 Transmatic 6/6 Objem nádrže (l): 4,9 Objem koše (l): 200 Žací ústrojí (nože): 1 Deflektor: Mulčování: 13x5/16x6,5 Poloměr

Více

K A T A L O G Z A H R A D N Í C H T R A K T O R Ů

K A T A L O G Z A H R A D N Í C H T R A K T O R Ů K A T A L O G Z A H R A D N Í C H T R A K T O R Ů K A R S I T Maxicut sečení zábavou Vynikající snadno ovladatelné a v údržbě nenáročné stroje, které se hodí k rodinným domům nebo na chalupy. Hravě poseče

Více

A je tu jaro. John Deere. Dealer Imprint 10 x 4 cm. Po svém otci zdědil více než jen drsný vzhled. X300R JX90. Staňte se vítězem!

A je tu jaro. John Deere. Dealer Imprint 10 x 4 cm. Po svém otci zdědil více než jen drsný vzhled. X300R JX90. Staňte se vítězem! John Deere A je tu jaro 2009 Po svém otci zdědil více než jen drsný vzhled. X300R Náš nejpopulárnější model nepřehlédněte ho! Více na straně 8 JX90 Co do pohodlí a výkonu je nejlepší v řadě. Více na straně

Více

ukázka Shibaura SX26 KOMPAKTNÍ TRAKTORY SHIBAURA Hlavní výhody traktorů Shibaura

ukázka Shibaura SX26 KOMPAKTNÍ TRAKTORY SHIBAURA Hlavní výhody traktorů Shibaura Shibaura SX26 KOMPAKTNÍ TRAKTORY SHIBAURA Shibaura je tradiční špičkový japonský výrobce zahradní techniky. Firma vznikla roku 1950 jako dceřiná společnost Toshiby. Jedná se o velmi dynamického výrobce

Více

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon WL44 Kloubové kolové nakladače Všeuměl pro každodenní maximální výkon Kloubový kolový nakladač WL44 vám nabízí výkon, obratnost a účinnost v jediném stroji. Náležitě se stará o pracovní činnost a při každém

Více

Ceník 2018_01 Platný od ledna 2018

Ceník 2018_01 Platný od ledna 2018 Ceník 218_1 Platný od ledna 218 NABÍDKA MULTIFUNKČNÍHO STROJE MA.TRA. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE DODAVATELE: MALCOM CZ s.r.o. Jiráskovo předměstí 635/III 377 1 Jindřichův Hradec ZPRACOVÁNO PRO: Typ stroje Ma.Tra.

Více

Zametací stroje s chodící obsluhou FLOORTEC 350 B

Zametací stroje s chodící obsluhou FLOORTEC 350 B Zametací stroje s chodící obsluhou FLOORTEC 350 B Bezprašné zametání podlah a koberců S jejich kompaktním ergonomickým designem a snadnou manévrovatelností vám tyto stroje snadno umožní čistit velké plochy

Více

RD 50 Kolové dumpery. Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný.

RD 50 Kolové dumpery. Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný. RD 50 Kolové dumpery Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný. Kompaktní rozměry poskytují pohyblivost třídy 3-5 t. DW50 může snadno soutěžit s velkými stroji, inovativní koncept

Více

Připravit, pozor, sekejte! Ruční sekačky a zahradní traktory

Připravit, pozor, sekejte! Ruční sekačky a zahradní traktory Připravit, pozor, sekejte! Ruční sekačky a zahradní traktory 2 John Deere Zažijte ten rozdíl Vítejte ve světě John Deere V domově inovací, kvality a spolehlivosti po více než 170 let. Naše historie a zkušenosti

Více

Robomow Modely RC/RS ROBOTICKÉ SEKAČKY NOVÉ PRO 2015. Jsem Váš nejlepší týmový hráč!

Robomow Modely RC/RS ROBOTICKÉ SEKAČKY NOVÉ PRO 2015. Jsem Váš nejlepší týmový hráč! Modely RC/RS ROBOTICKÉ SEKAČKY NOVÉ PRO 2015 Jsem Váš nejlepší týmový hráč! Vítejte u příjemnějšího sečení! My v jsme vždy měli jeden jasný cíl: vyrábět robustní, dostupné, inteligentní robotické sekací

Více

Stříhejte vždy s prvotřídními výsledky

Stříhejte vždy s prvotřídními výsledky Stříhejte vždy s prvotřídními výsledky Živý plot vyžaduje čas a péči, aby zůstal zdravý a pěkný. Různé živé ploty potřebují různé typy nástrojů. Při nákupu plotostřihu je navíc důležité myslet i na okolí.

Více

Řada K. Plně hydraulické jednoosé nosiče nářadí a příslušenství. Made in Germany

Řada K. Plně hydraulické jednoosé nosiče nářadí a příslušenství. Made in Germany DIE ERSTEN BEI AREALPFLEGEMASCHINEN Řada K Plně hydraulické jednoosé nosiče nářadí a příslušenství Made in Germany Série K 820 Základní oj pro zametání a zimní údržbu K 820 G K 820 PRO 4,1 kw 4,1 kw 4

Více

Katalog. neexistuje. Těžká dřina. zahradní techniky

Katalog. neexistuje. Těžká dřina. zahradní techniky Těžká dřina neexistuje Katalog zahradní techniky 2016 roky záruka Sekačky Řetězové pily Provzdušňovače Plotostřihy Křovinořezy Kultivátory Drtiče Vysavače/foukače Vyžínače Tlakové myčky Sněhové frézy www.riwall.cz

Více

Dieselový traktor SXG 15 H. Profesionální technika pro dokonalou péči o trávníky pro soukromé uživatele i profesionály

Dieselový traktor SXG 15 H. Profesionální technika pro dokonalou péči o trávníky pro soukromé uživatele i profesionály 1968 2008 Dieselový traktor SXG 15 H Profesionální technika pro dokonalou péči o trávníky pro soukromé uživatele i profesionály Překvapivě snadno ovladatelný, projede téměř každou zahradní brankou Poté

Více

AMBITION H. AMBITION H Kód EAN. 4 *pöowhl#c-cm,y* 13RH71RA650 13RH71RE650 13RN71RN cm 4- taktní motor B&S OHV ccm

AMBITION H. AMBITION H Kód EAN. 4 *pöowhl#c-cm,y* 13RH71RA650 13RH71RE650 13RN71RN cm 4- taktní motor B&S OHV ccm SEKAČKY Zahradní traktory Zahradní traktory AMBITION 76.1 H AMBITION 9.130 H AMBITION 10.17 H AMBITION 96.1 H AMBITION 107.17 H 4 *pöowhl#c-cm,y* 4 *pöowhl#c-cm.,* 4 *pöowhl#c-c,-v* 4 *pöowhl#c-c,yy* 4

Více

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946.

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946. HORTUS CL, HORTUS HS Traktor je Zetor. Od roku 1946. 2 www.zetor.cz 3 UŽITEČNÝ. KDEKOLIV. Nový představuje kompaktní univerzální traktor pro práci na malých farmách, v komunálních službách, parcích, zahradách,

Více

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65 EW65 Kolová rýpadla Samo si dojede na další staveniště: EW65 Mobilní rýpadlo EW65 dojede díky integrovanému režimy jízdy po silnici samo na místo nasazení a nevyžaduje časově náročnou a nákladnou přepravu.

Více

KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ?

KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ? Trávník pro radost Pomoc při výběru sekačky na trávu KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ? 1. JAK VELKÝ TRÁVNÍK CHCETE SEKAT? Na obrázku napravo zjistíte, která sekačka nejlépe odpovídá velikosti vašeho

Více

Kompletní řada výkonných, všestranných a ergonomických kultivátorů

Kompletní řada výkonných, všestranných a ergonomických kultivátorů Kompletní řada výkonných, všestranných a ergonomických kultivátorů Všechny naše kultivátory jsou konstruovány pro náročnou práci a intenzivní provoz po mnoho let. Komfortní rukojeti a pohodlně uspořádané

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 90/60 R Bp Pack

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 90/60 R Bp Pack Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 90/60 R Bp Pack "Efektivní při nasazení - jednoduchý při použití" Komfortní a mimořádně kompaktní zametací stroj s místem pro řidiče ve verzi na bateriový pohon

Více

PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI

PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI farmlift farmlift STVOŘEN PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI Navrhli jsme a zkonstruovali teleskopický manipulátor Farmlift pro Vaše každodenní potřeby manipulace na Vašich farmách a zemědělských podnicích. Jakýkoliv

Více

ET16. Kompaktní manévrovatelnost ve třídě 1,5 tuny. Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem

ET16. Kompaktní manévrovatelnost ve třídě 1,5 tuny. Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem ET16 Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem Kompaktní manévrovatelnost ve třídě 1,5 tuny Kompaktní rozměry a přitom nejlepší ve své třídě ve velikosti kabiny. To dokáže jen model ET16. Špičkových

Více

TH627. Agilní a efektivní

TH627. Agilní a efektivní TH627 Teleskopy Agilní a efektivní Teleskopický nakladač TH627 je optimálním řešení pro výšky zdvihu okolo 6 metrů. Spojuje v sobě agilní schopnost manévrování a vysoký výkon a zůstává ve stabilní poloze

Více

KOMPAKTNÍ TRAKTOR ZNAČKY KIOTI

KOMPAKTNÍ TRAKTOR ZNAČKY KIOTI NOVA RADA ˇ CK KOMPAKTNÍ TRAKTOR ZNAČKY KIOTI CK3510/CK3510H/CK4010/CK4010H Osvětlení palubní desky Podsvícená palubní deska zaručuje velkou viditelnost při práci v jasném denním světle nebo v noci. HST

Více

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru 1 Nabídka modelů Farmall U Pro pro rok 2013 Tier 4a made in Aust r ia Model Motor jmenovitý výkon při 2300 min -1 (k) max. výkon při 1900 min -1 (k) Převodovka Hydraulika Max. zdvihací síla Hmotnost Min.

Více

10.990,- RUČNÍ NÁŘADÍ - NEJPRODÁVANĚJŠÍ SORTIMENT* ROTAČNÍ SEKAČKY. NŮŽKY ZAHRADNÍ PowerGear 970,- 810,- 810,- 810,- 940,-

10.990,- RUČNÍ NÁŘADÍ - NEJPRODÁVANĚJŠÍ SORTIMENT* ROTAČNÍ SEKAČKY. NŮŽKY ZAHRADNÍ PowerGear 970,- 810,- 810,- 810,- 940,- NŮŽKY ZAHRADNÍ PowerGear Řada Fiskars PowerGear zahrnuje převodové zahradnické nůžky, nůžky na silné větve a nůžky na živý plot. Geniální převodový mechanismus, který zvyšuje střižnou sílu, doplňují kvalitní

Více

K A T A L O G Z A H R A D N Í C H T R A K T O R Ů

K A T A L O G Z A H R A D N Í C H T R A K T O R Ů K A T A L O G Z A H R A D N Í C H T R A K T O R Ů K A R S I T Maxicut sečení zábavou Vynikající snadno ovladatelné a v údržbě nenáročné stroje, které se hodí k rodinným domům nebo na chalupy. Hravě poseče

Více

Prvotřídní nabídka pro prvotřídní sekání

Prvotřídní nabídka pro prvotřídní sekání Prvotřídní nabídka pro prvotřídní sekání Všechny naše sekačky na trávu jsou maximálně efektivní a ergonomické. Ať už si vyberete model bez pojezdu nebo s pojezdem, můžete očekávat sekačku, která bude robustní,

Více

46 990, ,- Zahradní traktory AGAMA BT 84 HCB AGAMA BT 98 HCB , ,- zahradní traktory

46 990, ,- Zahradní traktory AGAMA BT 84 HCB AGAMA BT 98 HCB , ,-   zahradní traktory Katalog zahradní techniky 2019 Zahradní traktory Velmi lehce ovladatelné traktory Agama jsou poháněny spolehlivým motorem Briggs & Stratton. Dvounožová žací hlava je vybavena elektromagtickým zapínáním.

Více

Řezání lanem. Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48

Řezání lanem. Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48 Řezání lanem Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48 Řezání diamantovým lanem je nejjednodušší a nejúčinnější způsob práce s velkými betonovými konstrukcemi, například

Více

KATALOG Bezplatná infolinka:

KATALOG Bezplatná infolinka: WWW.McCULLOCH.COM E-mail: info@cz.husqvarna.com www.mcculloch.com Bezplatná infolinka: 800 110 220 Husqvarna Česko s.r.o. Türkova 2319/5b 149 00 Praha 4 Chodov KATALOG 2017 Ceny jsou platné od 1. 1. do

Více

Sněhové frézy a zimní technika

Sněhové frézy a zimní technika Sněhové frézy a zimní technika 1 Jednostupňová fréza Dokáže odhodit sníh Sněhové až 6 m daleko frézy Zbavte se starostí se sněhovou nadílkou! V tomto katalogu Vám představíme aktuální sortiment sněhových

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

Řada zahradních traktorů

Řada zahradních traktorů Řada zahradních traktorů 2 Je Váš trávník pro Vás důležitý? Pak o něj pečujte s pomocí strojů John Deere. Máte velkou zahradu a potřebujete výkonný, spolehlivý a pohodlný stroj pro péči o trávník? Volte

Více

katalog zahradní techniky Snapper / Murray 2016 MADE BY BRIGGS & STRATTON

katalog zahradní techniky Snapper / Murray 2016 MADE BY BRIGGS & STRATTON katalog zahradní techniky Snapper / Murray 2016 MADE BY BRIGGS & STRATTON Motory Briggs & Stratton špičkové motory nejlepší kvality. Vynikají spolehlivostí, životností, užitným komfortem, nízkou spotřebou

Více

ISEKI- AGRO modely 2013

ISEKI- AGRO modely 2013 Škýz s.r.o. Orlice 130, 56151 Letohrad Tel./Fax: 465 622 189 E-mail: skyz@orlice.cz ISEKI- AGRO modely 2013 Platnost od 1.3. 2013 do 31.9. 2013. Na požádání Vás rádi seznámíme s dalšími možnostmi výbavy

Více

ROTAČNÍ SEKAČKY 2.160, , , , , ,-

ROTAČNÍ SEKAČKY 2.160, , , , , ,- Rotační sekačky značky JIKOV vynikají velkým výkonem, dlouhou životností a spolehlivostí díky použití kvalitních materiálů a motorů. Sekačky jsou vybaveny prodyšnými koši, které zaručují dokonalé naplnění.

Více

MAL MA O L TRAKT OTRAK OR TORY

MAL MA O L TRAKT OTRAK OR TORY 16-35 hp MALOTRAKTORY Argumenty, které přesvědčí 1. 2. 3. 4. 5. Dovoz přímo od výrobce = nejvýhodnější ceny na trhu. Všestrannost využití, ideální malotraktory pro zemědělské i komunální účely. Komfortní

Více

People. Passion. Performance. Kompletní řešení na staveništi

People. Passion. Performance. Kompletní řešení na staveništi People. Passion. Performance. Kompletní řešení na staveništi ŘEŠENÍ PRÁVĚ KDYŽ JEJ POTŘEBUJETE Společnost Chicago Pneumatic přináší převratnou sestavu k zajištění stlačeného vzduchu, energie a osvětlení

Více

300.9D. Hydraulické minirýpadlo

300.9D. Hydraulické minirýpadlo 300.9D Hydraulické minirýpadlo Motor Celkový výkon (ISO 14396) 13,7 kw 18 hp Čistý výkon 9,6 kw 13 hp Hmotnost Provozní hmotnost bez bezpečnostního rámu 935 kg Provozní hmotnost s bezpečnostním rámem 985

Více

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru.

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. Monte-charg Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. V oblasti elektrických zdvihacích plošin nabízí ZARGES řadu různých modelů, které jsou vhodné pro rozdílné druhy práce. Ať už venku nebo

Více

Zametací stroje se sedící obsluhou s manuálním vysypáváním FLOORTEC R 360

Zametací stroje se sedící obsluhou s manuálním vysypáváním FLOORTEC R 360 obsluhou s manuálním FLOORTEC R 360 Komfortní zametání velkých ploch nebo úzkých prostor Kompaktní design v kombinaci s 1000 mm širokou zametací stopou, 360 otáčením a dostatkem síly na úklid šikmých plošin

Více

1880 Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně FSD 1880 kabina

1880 Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně FSD 1880 kabina Technická data 1880 FSD 1880 kabina Údaje motoru Výrobce Perkins Perkins Typ motoru 404D-22 404D-22 Počet válců 4 4 Výkon (max.) kw (PS) 36,3 (50*) 36,3 (50*) Při (max.) ot./min. 2.800 2.800 Objem válců

Více

4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil

4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil 4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil 1 3 350 375 400 450 500 550 MOTOR Typ QSX 11.9L QSX 11.9L QSX 11.9L QSX 15L QSX 15L QSX 15L Výkon 350 k (201 kw) 375 k (280 kw) 400 k (298 kw) 450 k (336 kw) 500

Více

LESNÍ TECHNIKA 770D HARVESTOR 770D

LESNÍ TECHNIKA 770D HARVESTOR 770D LESNÍ TECHNIKA 770D HARVESTOR 770D Probírky ještě efektivněji - s harvestorem John Deere 770D Technické parametry a pracovní charakteristiky harvestoru John Deere 770D předurčují jeho nasazení zejména

Více

tradice a kvalita PLOŠINOVÉ VOZÍKY AKU ET AKUMULÁTOROVÉ

tradice a kvalita PLOŠINOVÉ VOZÍKY AKU ET AKUMULÁTOROVÉ tradice a kvalita PLOŠINOVÉ VOZÍKY AKUMULÁTOROVÉ AKU ET Snem každého kouče je mít ve svém týmu spolehlivého hráče, který tým podrží ve chvílích, kdy se zrovna nedaří, můžeme se o něho opřít a za jeho výsledky

Více

Váš nepostradatelný společník při zahradničení.

Váš nepostradatelný společník při zahradničení. Užijte si to. Odpočiňte si. Váš nepostradatelný společník při zahradničení. Make it your home. S lehkým a ergonomickým zahradním nářadím Isio firmy Bosch je všechno hračka. Multifunkční pohonná jednotka

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

Hydrostatická sekačka na trávu s travním košem a čelním žacím ústrojím ZEMĚDĚLSKÉ A ZAHRADNICKÉ STROJE

Hydrostatická sekačka na trávu s travním košem a čelním žacím ústrojím ZEMĚDĚLSKÉ A ZAHRADNICKÉ STROJE Hydrostatická sekačka na trávu s travním košem a čelním žacím ústrojím ZEMĚDĚLSKÉ A ZAHRADNICKÉ STROJE Design a konstrukce strojů GRILLO vždy pečlivě zvažují potřeby obsluhy a mění práci v radost Grillo

Více

NADPIS BRIGGS & STRATTON - PŘEHLED

NADPIS BRIGGS & STRATTON - PŘEHLED NADPIS BRIGGS & STRATTON - PŘEHLED Wauwatosa, USA Zurich, CH Praha, CZ (motory) Roermond, NL České Budějovice, CZ (finální výrobky) BRIGGS & STRATTON - HISTORIE Založeno 1908 Dealerský den den 7. 7. března

Více

katalog Sněhové frézy a zimní technika 2017/2018 1

katalog Sněhové frézy a zimní technika 2017/2018 1 katalog Sněhové frézy a zimní technika 2017/2018 1 Sněhové frézy Zbavte se starostí se sněhovou nadílkou! V tomto katalogu Vám představíme aktuální sortiment sněhových fréz, motorových kartáčů a další

Více

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO SHRNOVAče řady v EXPLORER MAGNUM EVOLUTION MAGNUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače sitrex Vynikající sběr píce shrnovače s prstovými koly zaručují šetrný sběr píce, aniž by docházelo k odrolu

Více

Akční nabídka traktoru YANMAR YT TOP

Akční nabídka traktoru YANMAR YT TOP Akční nabídka traktoru YANMAR YT 235 - TOP Se souborem komunální techniky a výbavou Chytrý traktor info@zvagro.cz, www.zvagro.cz, www.zvagro/eshop, tel: 775 155 849, 725 311 820 YANMAR YT 235 ZÁKLADNÍ

Více

KIOTI UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY. Servis, za kterým stojí lidé KIOTI DK451(C)/501(C)/551(C) DK751(C) 4WD. www.pal.cz

KIOTI UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY. Servis, za kterým stojí lidé KIOTI DK451(C)/501(C)/551(C) DK751(C) 4WD. www.pal.cz KIOTI UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY KIOTI DK451(C)/501(C)/551(C) DK751(C) 4WD Servis, za kterým stojí lidé www.pal.cz DK451/501/551 DK751 4WD Motor šetrný k životnímu prostředí Tiché motory s minimálními

Více

Žací zahradní traktory Profesionální sekačky dle ISO S 01

Žací zahradní traktory Profesionální sekačky dle ISO S 01 Žací zahradní traktory Profesionální sekačky dle ISO 2017 - S 01 K.B.T. PROFTECH s.r.o., Beroun ISO Modely Délka: Šířka(vč.sečení): Výška: Rozchod-vpředu: Rozchod-vzadu: Hmotnost: Sečení-hmotnost: Zahradní

Více

http://support.mcculloch.cz/node9820.aspx?nid=634859&pid=151051

http://support.mcculloch.cz/node9820.aspx?nid=634859&pid=151051 Page 1 of 5 NOVINKA! Velký zahradní traktor s šířkou záběru 107 cm a bočním výhozem posečené trávy. Díky nové pedálem ovládané hydrostatické převodovce je řízení snadné a zábavné. Boční výhoz Vybaven žacím

Více

MAXXUM CVX MAde in AUstriA

MAXXUM CVX MAde in AUstriA MAXXUM CVX DOSTUPNÉ POUZE V ČERVENÉ 1999 První traktor s převodovkou CVX a systém automatického řízení produktivity APM 2004 Maxxum Multicontroller 2006 PUMA CVX s dvouspojkovou technologií DKT 2013 Maxxum

Více

20C/25C/3036E Kompaktní traktory

20C/25C/3036E Kompaktní traktory 20C/25C/3036E Kompaktní traktory Když si kupujete John Deere, kupujete si kvalitu, servis a podporu. Ačkoliv naše stroje vzbuzují obdiv, mnoho zákazníků považuje za náš nejlepší produkt naší celosvětovou

Více

Rotorové shrnovače Řada 9000. Efektivní a výkonné

Rotorové shrnovače Řada 9000. Efektivní a výkonné Rotorové shrnovače Řada 9000 Efektivní a výkonné 2 Kompletní produktová nabídka! TerraLink Quattro Naše poslání - kvalita a výkon! TerraLink je veden na rotor a to umožňuje,že ramena prstů shrnovače jsou

Více

Geniální přepravní řešení

Geniální přepravní řešení Geniální přepravní řešení IN MADE GERMANY s jedinečným pohonným systémem Jednoduše uchopte a jede se! touchmove Chytrý Přepravní přístroje, které jsou již v provozu nebo které jsou koncipovány ve spolupráci

Více

SXG SERIE. Nabídka systémů. Přímé zadní vyhazování. Max. výkon 22 / 27 PS. Univerzální nosič nářadí SXG 323/326. www.iseki.cz

SXG SERIE. Nabídka systémů. Přímé zadní vyhazování. Max. výkon 22 / 27 PS. Univerzální nosič nářadí SXG 323/326. www.iseki.cz SXG SERIE Přímé zadní vyhazování Max. výkon 22 / 27 PS Nabídka systémů Univerzální nosič nářadí SXG 323/326 www.iseki.cz Technische Daten Inovativní dieselová traktorová sekačka pro zahradnické služby,

Více

OBSAH VYŽÍNAČ NA VELKÝCH KOLECH RUČNĚ VEDENÉ SEKAČKY RIDERY/TRAKTORY STROJE S NULOVÝM POLOMĚREM OTÁČENÍ

OBSAH VYŽÍNAČ NA VELKÝCH KOLECH RUČNĚ VEDENÉ SEKAČKY RIDERY/TRAKTORY STROJE S NULOVÝM POLOMĚREM OTÁČENÍ 0 O značce MURRAY Výrobky Murray slouží svým zákazníkům již více než 90 let. Dnes je značka Murray jako člen skupiny na své produkty právem hrdá. Značkou Murray je opatřena výkonná zahradní technika vybavená

Více

BATTERY POWER. MADE BY STIHL.

BATTERY POWER. MADE BY STIHL. J S M E T U PRO VÁS: AUTORIZOVANÍ PRODEJCI STIHL Autorizovaný prodejce STIHL: Battery Power. Made by STIHL. Tyto produkty se prodávají pouze u kvalifikovaných specializovaných prodejců, kteří poskytují

Více

Swadro Čtyřnásobná síla

Swadro Čtyřnásobná síla Swadro 1400 Čtyřnásobná síla Variabilní pracovní šířka až 13,50 m Komfortní obsluha pomocí terminálu Alpha, Gamma nebo CCI Elektrické nastavování výšky rotorů z kabiny traktoru Sklopná ramena hrabic pro

Více

WL 70 Kloubové kolové nakladače. Výkonný stroj: Kolový nakladač WL 70

WL 70 Kloubové kolové nakladače. Výkonný stroj: Kolový nakladač WL 70 WL 70 Kloubové kolové nakladače Výkonný stroj: Kolový nakladač WL 70 Díky nejnovější motorové technologii, splňující nejnovější emisní normy, je motor nakladače WL 70 nejen mimořádně účinný, ale také výkonný.

Více

DUMPERY

DUMPERY DUMPERY WWW.DUMPER.CZ AUSA D100 AHA, AHG nosnost 1000 kg, objem korby 505 l přední vyklápění (AHA), otočná korba (AHG) výkon 16,8 kw D100AHA/AHG jsou nejmenší modely v oblasti kloubových nakladačů s nosností

Více

VORLICKÝ, STAVEBNÍ STROJE Švábky 2, Praha 8 Tel./Fax: Mobil:

VORLICKÝ, STAVEBNÍ STROJE Švábky 2, Praha 8 Tel./Fax: Mobil: VORLICKÝ, STAVEBNÍ STROJE Švábky 2, 180 00 Praha 8 Tel./Fax: 284 823 348 Mobil: 602 370 591 E-mail: info@vorel-praha.cz www.vorel-praha.cz Profesionální úklidové stroje ARCOMAT Zametací stroj s ručním

Více

Rosiče a postřikovače

Rosiče a postřikovače Rosiče a postřikovače Díky našim rosičům se nebudete moct dočkat nového pracovního dne na vinici, v ovocném sadu či na poli se zeleninou. Nejen, že šetří vaše síly, ale především zajistí velmi přesnou

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg Plně hydraulický průmyslový zametací stroj na plyn se zadním řízením čtyř kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení: Ruční

Více