ŽIJEME na plný plyn. Odměny od RWE zachutnají všem. Zemní plyn jako nejlevnější pohonná hmota. 50, 20, 10 Na shledanou ve Varech 2/2015

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ŽIJEME na plný plyn. Odměny od RWE zachutnají všem. Zemní plyn jako nejlevnější pohonná hmota. 50, 20, 10 Na shledanou ve Varech 2/2015"

Transkript

1 2/2015 ŽIJEME na plný plyn Magazín pro zákazníky RWE Odměny od RWE zachutnají všem Novým, stávajícím i znovu nalezeným zákazníkům servírujeme až Kč. Zemní plyn jako nejlevnější pohonná hmota CNG je moderní, ekonomickou a ekologickou pohonnou hmotou. 50, 20, 10 Na shledanou ve Varech Na shledanou od 3. do 11. července na festivalu v Karlových Varech!

2 2 ŽIJEME NA PLNÝ PLYN 2/2015 Vážení zákazníci, milí čtenáři, je mi potěšením, že vás mohu provést právě tímto číslem našeho magazínu. Obsahuje totiž jen to nejlepší z naší aktuální jarní nabídky, vybrané speciality, pomyslné třešničky na dortu. Věřím, že vás zaujmeme a možná i přimějeme k zamyšlení, jaké další výhody můžete jako zákazníci RWE získat. Co takhle například finanční odměnu až korun? Nebo krásnou kuchařku zdarma jako dárek? Čekají na vás v našich zákaznických centrech. Čtěte na straně 3 a zastavte se u nás, není to daleko. Pro inovátory a technické fandy máme inspiraci, jak ušetřit za pohonné hmoty a proč směrovat pozornost ke stlačenému zemnímu plynu a jeho využití v dopravě. Pro milovníky pěkného bydlení přinášíme novinky ze společnosti Lasselsberger, výrobce keramických obkladů. Nezapomínáme ani na cestovatele a příznivce filmové tvorby české i zahraniční. Nechte se pozvat do Karlových Varů. Další ročník vyhlášeného festivalu se kvapem blíží a RWE bude opět u toho. V minulých dvou číslech jsme zaznamenali velký zájem o naše soutěže o ceny. Všem výhercům tímto s radostí gratulujeme a zároveň vás zveme k účasti ve dvou nových soutěžích, které jsme pro vás v tomto čísle připravili. Již nyní se těšíme na vaše odpovědi. I nadále pokračujeme ve spolupráci s našimi partnery a přinášíme vám slevové kupony na nákupy v jejich prodejnách. Zkrátka myslím, že je rozhodně z čeho vybírat. Být zákazníkem RWE se vyplatí! Příjemné čtení vám přeje Alena Petrlíková Herecká rodina bodovala Třetí únorový týden zaplavila média reklamní kampaň RWE před udílením filmových cen Český lev, ve které si zahrálo 13 populárních herců. Ti vyměnili slavnostní róby za pyžama a župany a ztvárnili rodinku, která se velmi pomalu probouzí do nového dne. Reklamu vidělo v televizi téměř 7 milionů diváků. Průzkum SujetFOCUS označil tento spot jako nejlepší ze všech reklam energetických společností za poslední tři roky. Reklama bodovala však i u odborníků, stala se v době svého vysílání vítězem Reklamní katovny, kde mediální odborníci hodnotí kvalitu odvysílaných spotů. Věříme, že filmová rodina zaujala a pobavila i vás, stejně tak jako nové české filmy podporované RWE, které byly hojně zastoupené jak v nominacích na Českého lva, tak na listině vítězů.

3 2/2015 ŽIJEME NA PLNÝ PLYN 3 Odměny od RWE zachutnají všem Novým, stávajícím i znovu nalezeným zákazníkům servírujeme až Kč. Připravili jsme pro vás neodolatelné menu: elektřinu a plyn s každoročním poklesem cen, odměnu až Kč a jako sladkou tečku exkluzivní kuchařku plnou tradičních českých receptů. U RWE si vybere každý. Ten, kdo k nám přichází úplně poprvé, nebo ten, kdo je s námi mnoho let, ale i ten, kdo se před časem rozhodl vyzkoušet služby jiného dodavatele a nyní se vrací zpět k RWE. Neustále vytváříme novou nabídku produktů a odměn, abyste měli z čeho vybírat. Tak například produkt RWE plyn Optimal nabízí každoroční pokles ceny, tedy v prvním roce nižší cenu za odebraný plyn než u produktové řady RWE plyn Standard v okamžiku sjednání smlouvy, ve druhém i třetím roce garanci dalšího cenového snížení; předem známou neměnnou výši ceny za odebraný plyn pro každý ze tří roků trvání smlouvy a jednorázový finanční bonus až Kč (dle výše odběru) za sjednání smlouvy či dodatku (přechod z produktu RWE plyn Standard). Pokud se také zajímáte o elektřinu od RWE, je zde produkt RWE elektřina Optimal. S ním získáte o 11 % nižší cenu silové elektřiny ve srovnání se standardními produkty tradičních regionálních dodavatelů, garanci dalšího poklesu ceny v období a jednorázový finanční bonus 500 Kč za sjednání smlouvy či dodatku. Smlouva na tento produkt je na dobu určitou až do RWE plyn Relax+ a nebo RWE elektřina Relax+ jsou připraveny jako speciální bonusová nabídka pro věrné zákazníky se smlouvou na vybrané produkty. I s nimi máte zaručenou nižší cenu komodity na delší období. Naše nabídka je však ještě širší. Pro podrobnosti volejte kdykoliv a zdarma prodejní linku , navštivte webové stránky nebo nebo navštivte kterékoliv z našich zákaznických center. MÁTE RÁDI DÁRKY? Pro každého, kdo se zastaví na jednom z našich 30 zákaznických center, máme připravený originální dárek kuchařku Vaříme s energií. Tato kniha plná krásných receptů tradiční české kuchyně je připravená opravdu pro každého a zcela bez závazku. Neváhejte, přijďte si k nám pro svůj výtisk a zjistěte, kolik můžete s RWE ušetřit právě vy.

4 4 ŽIJEME NA PLNÝ PLYN 2/2015 Zemní plyn jako nejlevnější pohonná hmota Pro ty, kteří chtějí jezdit ekologicky i ekonomicky zároveň, je vhodnou volbou stlačený zemní plyn (CNG). V současné době u nás jezdí přes 9,5 tisíce vozidel na stlačený zemní plyn. Jedná se o osobní, užitková či nákladní vozidla, komunální auta, autobusy, vysokozdvižné vozíky a také rarity, jako rolby na úpravu ledu na zimním stadionu v Liberci, turistický vláček v Karlových Varech nebo kropicí vůz v Táboře. Největší podíl ovšem mají osobní a užitková auta. Roste totiž nejen počet firem, které přecházejí se svým vozovým parkem na CNG, ale i počet běžných motoristů, kteří chtějí ušetřit. Dnes všichni šetříme, kde to lze, a jezdit levně autem na CNG je jednou z cest. Kilometr ujetý na zemní plyn vás totiž bude stát jen 1 Kč. Cena CNG se dlouhodobě pohybuje okolo 19 Kč za metr krychlový. Tento metr krychlový CNG energeticky odpovídá litru benzinu. Na stanicích je CNG tankováno v kg, platí ovšem přepočet na metry krychlové pomocí koeficientu 1,4. CNG je tak dlouhodobě nejlevnější pohonnou hmotou. Na českém trhu je k dispozici přes 50 druhů sériově vyráběných osobních a užitkových vozidel na zemní plyn. Nejedná se o žádné přestavby, zavazadlový prostor zůstává zachován a CNG auta mají i benzinovou nádrž. Vozidla s CNG pohonem také mají nulovou silniční daň. Další výhodou je i jejich snížená hlučnost a ekologický provoz. Spalováním zemního plynu totiž nevznikají žádné pevné částice. Počet plnicích stanic, kde můžete natankovat CNG, neustále narůstá. Dnes je jich po celé republice přes osmdesát. Další stanice pak staví společnost RWE Energo. Ta nedávno otevřela svoji druhou stanici v Plzni, a to na adrese Jateční 2471 u klasické čerpací stanice Benzina. Provoz je zajištěn nonstop a kromě CNG karet zde akceptují i bankovní a fleetové karty a hotovost. Zaváděcí cena CNG na nové plničce je jen 26,50 Kč za kilogram CNG, což je pouze 18,90 Kč za metr krychlový. Brzy přibude další RWE stanice v Olomouci a do konce tohoto roku se připravuje otevření dalších minimálně pěti stanic. Postupně bude RWE Energo provozovat až padesát CNG plnicích stanic v ČR. Přehled všech stanic včetně cen, typů vozidel na českém trhu, mapu a veškeré novinky ze světa CNG naleznete na webu CNG je moderní, ekonomickou a ekologickou pohonnou hmotou.

5 2/2015 ŽIJEME NA PLNÝ PLYN 5 Zůstaňte na dlažbě Je moderní a odolná. Dalším zákazníkem skupiny RWE, kterého vám chceme představit, je společnost LASSELSBERGER, s.r.o. Ta je v současnosti největším výrobcem keramických obkladových materiálů v ČR. Zachovává a rozvíjí stotřicetiletou tradici značky RAKO s komplexní nabídkou bytové a objektové keramiky, kterou každoročně obohacuje o novu kolekci. nejen kompletní nabídku výrobků, ale i další užitečné informace. A pozor: pro pozorné čtenáře je zde soutěž o 10 svítilen Profi Worklight 24 LED, které dodala značka RAKO. Svou odpověď zašlete nejpozději do na marketing@rwe.cz. Do předmětu zprávy napište Soutěž RAKO a nezapomeňte uvést svou kompletní zasílací adresu. Každý účastník může být do slosování zařazen pouze jednou. Deset z vás obdrží svítilnu poštou. Rekonstruujete starý byt či dům, nebo naopak zařizujete nový? Pak jistě víte, že vše obvykle začíná volbou materiálů. Zvolte si takové, které se vám nejen líbí, ale do budoucna také splní představy o kvalitním a moderním bydlení bez větších nároků na údržbu. Pokud například vybíráte podlahy, jsou ve hře přírodní, tradiční i zcela nové podlahové krytiny. Keramická dlažba je univerzální a nenáročná a její přednosti oceníte doma i v exteriéru. Můžete ji použít v každé místnosti. Je maximálně odolná, trvanlivá a pořídíte ji za rozumnou cenu. Počítejte s tím, že ušlechtilé přírodní materiály (dřevo), nebo naopak ty umělé (PVC, vinyl, laminát), musíte neustále udržovat a hýčkat. Vadí jim vlhko, větší množství rozlité vody, můžou nabobtnávat, či sesychat, nelíbí se jim styk s chemikáliemi, UV zářením a nepěkné stopy na nich zanechávají také drobné domácí nehody. Keramické dlaždice jsou naopak odolné. Výborně snáší vodu i vlhko a vedou dobře teplo, takže jsou ideální krytinou nad podlahové topení. Jsou vhodné i pro alergiky a trápit se nemusíte ani s jejich údržbou. Na běžnou dlažbu totiž postačí voda, hadr a saponát. Neustále v módě! Nosí se pořád Keramické dlaždice RAKO jsou odrazem aktuální módy, barev, dekoru a životního stylu. Moderní technologie, jako např. digitální zpracování, pomáhají vytvářet kolekce podle posledních trendů. Této keramice to proto sluší jak v jednoduchém, tak i v luxusním interiéru. Přesvědčit se můžete na kde naleznete Stačí odpovědět na soutěžní otázku: Jaké výročí oslavila značka RAKO? A) sté B) stotřicáté KOUPELNA, WELLNESS Místo pro keramiku jako stvořené. Nevadí ji voda, vlhko, pára a střídání teplot. EXTERIÉR Exotické dřevo okolo bazénu či na terase je sice fajn, ale po čase ztrácí vlivem povětrnostních podmínek na atraktivitě a nepěkně šedne. Keramický obklad zůstává beze změn. OBÝVÁK Žhavé okolí krbu zvládá nejlépe keramika. V rodinném domě se dále nabízí bezbariérové a optické propojení obývacího pokoje s venkovní terasou. Díky odolnosti dlažby se při vstupu ze zahrady nemusíte bát žádného poškrábání podlahy. KUCHYŇ Keramika kuchyni sluší. Uplatní se na podlaze, obložit můžete i stěnu nad pracovní deskou. Výhodou jsou chemická nezávadnost, odolnost a snadná údržba. CHODBA, VEDLEJŠÍ MÍSTNOSTI Oproti ostatním materiálům keramika jednoznačně vede v odolnosti, tvrdosti a snadné údržbě.

6 6 ŽIJEME NA PLNÝ PLYN 2/2015 Na dotazy čtenářů odpovídá Martin Leiss, manažer externího prodeje Navštívil mne podomní prodejce a za uzavření smlouvy mi nabídl dárek. Mohu věřit jeho tvrzení o dárku za podpis? S. K., Brno V minulém čísle jsme se věnovali dotazu, který se týkal uzavírání smluv s externími prodejci. V tomto čísle navážeme problematikou nabízení bonusů za uzavření smlouvy ve formě např. LED žárovek za symbolickou cenu 1 Kč. Poskytování dárků např. LED žárovek zdarma nebo za zvýhodněnou cenu je v případě prodejců energií často vázáno na změnu dodavatele elektřiny či plynu. Proč? Při podpisu nové smlouvy mají podomní prodejci ze zákona povinnost dát zákazníkovi 14 dní na rozmyšlení. Pokud ale při podpisu obdržíte dárek nebo si ho koupíte za symbolickou cenu, vypovězení smlouvy bez sankce už není možné. Jestliže si tedy později změnu dodavatele rozmyslíte, bude po vás obchodník požadovat vrácení darovaných LED žárovek v nepoškozeném stavu nebo úhradu jejich plné ceny. A cena, kterou po vás bude obchodník za nevrácené LED žárovky požadovat, bude pravděpodobně velmi vysoká (někdy se jedná i o tisíce korun). Přesnou výši ceny tohoto dárku najdete v kupní smlouvě, kterou budete jistě v souvislosti s převzetím LED žárovek podepisovat. Pozor, někdy se kupní smlouva na LED žárovky tváří jen jako nevinný děkovný dopis, nebo potvrzení o převzetí daru. I zde proto platí varování z minulého čísla: než jakýkoli dokument podepíšete, pozorně si jej přečtěte (včetně přikládaných obchodních podmínek) a důsledně vyžadujte jeho kopii. Pokud podmínky smlouvy nestíháte pro studovat za přítomností externího prodejce a o nabídku máte zájem, domluvte si s ním další setkání. Nebo se zeptejte na nejbližší obchodní zastoupení, kde si můžete dojít bonus vyzvednout. Dobrý a solidní prodej ce pro vás bude mít stejnou nabídku připravenou i na pobočce. Nechcete přece koupit zajíce v pytli. A není příjemné druhý den zjistit, že si nový dodavatel účtuje přehnané poplatky navíc, pro úpravu záloh musíte jet 50 km daleko, nebo darované LED žárovky svítí méně, než potřebujete, a do vašich světel nepasují. Pokud na vás prodejce tlačí, je třeba zbystřit a nenechat sebou manipulovat. Cena, se kterou prodejce přišel dnes, bude zcela jistě platit nejen zítra, ale i za týden. Nenechte se napálit. Hledání ztraceného ráje Soutěž o 40 vstupenek do divadla na jednu z nejlepších komedií Vlastimila Venclíka. Hledání ztraceného ráje je originálně pojatá komedie v režii samotného autora, předního českého dramatika Vlastimila Venclíka, v níž se setkáváme s milostnou dvojicí (v obsazení Zdeňka Podhůrského a Ivany Jirešové) ve čtyřech životních etapách, kdy se mění věk hlavních hrdinů a s ním i postoje a přístup k lásce, sexualitě a vztahům. 10 výherců obdrží vstupenky pro 2 osoby do Brna na úterý 9. června 2015 od 19:00 hod. v Divadle Radost. 10 výherců obdrží vstupenky pro 2 osoby do Prahy na čtvrtek 11. června 2015 od 19:00 hod. v Divadle Rokoko. Svou odpověď zašlete nejpozději do na marketing@rwe.cz. Do předmětu zprávy napište Soutěž divadlo Brno nebo Soutěž divadlo Praha, podle toho, kam byste chtěli na divadelní představení přijet, a nezapomeňte uvést svou kompletní zasílací adresu. Každý účastník může být do slosování zařazen pouze jednou. Chcete-li vyhrát vstupenky, stačí odpovědět na soutěžní otázku: U které kolonády bude postaven stánek RWE v době konání Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary?

7 50, 20, 10 Na shledanou od 3. do 11. července na festivalu v Karlových Varech! Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary letos slaví v plné síle svůj 50. ROČNÍK. Ne vždy byl tak atraktivní, jako je tomu dnes. Od roku 1948 do roku 1988 se program a výběr filmů řídil ideologickými hledisky. Soutěžní přehlídka neměla diváckou přitažlivost, důvěru filmařů ani mezinárodní prestiž. Jedinou atrakcí pro návštěvníky a zahraniční hosty nebyl festival, nýbrž světoznámé lázeňské město. Celosvětově ojedinělé specifikum festivalu je v současnosti, jak známo, prolínání českých i světových filmových režisérů a hereckých hvězd s tzv. baťůžkáři, kteří velkou měrou přispívají k zaplněným sálům v průběhu konání celé filmové přehlídky. Tuto diváckou podobu má však festival až od roku RWE, ať už se v minulosti jmenovala jakkoliv, podporuje Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary již DVACET let. Každý rok se do Varů těšíme, za celou tu dobu nám festival nezevšedněl. Parta okolo Jiřího Bartošky, Evy Zaoralové a Karla Ocha je tým kreativních a schopných lidí, kteří umí vždy připravit atraktivní program. Filmový, i ten doprovodný. Atrakcí letošního roku bude slavnostní zahájení 50. ročníku, jehož program se bude z velké části odehrávat také pod širým nebem u hotelu Thermal a na lázeňské promenádě. I RWE přispěje do programu slavnostního výkopu jubilejního ročníku svým dílem. Je totiž koproducentem dokumentárního snímku Filmová lázeň, který pro festival vytvořil dvojnásobný držitel Českého lva Miroslav Janek. Dokument mapující historii festivalu bude promítán 3. července od půl dvanácté večer v prostoru u Mlýnské kolonády. Připravena je suchá i mokrá varianta, promítat se tedy bude za každého počasí. Na stejném místě jako v minulých letech bude rovněž u Mlýnské kolonády postaven stánek RWE. Od pátku 3. do pátku 10. července je pro návštěvníky festivalu připraven bohatý program, který v sobě bude zahrnovat nejen odpolední autogramiády tvůrců a herců snímků, které patří do projektu RWE energie českého filmu. V pondělí 6. července vyhlásí zástupci správní rady a výboru výsledky dalšího soutěžního kola FILMOVÉ NADACE, společného dobročinného projektu RWE, Barrandov Studia a České televize. Vítězové si odnesou šeky o celkové hodnotě korun. Ke karlovarskému festivalu také nerozlučně patří Kino bez bariér. Projekt RWE a organizátorů festivalu, který lidem se zdravotním hendikepem umožňuje užít si filmovou přehlídku se vším všudy. Se zajištěnou dopravou, ubytováním a vyhrazenými místy v projekčních sálech. Doprovodná akce Kina bez bariér je naplánována na středu 8. července. Dlouhodobé partnerství karlovarské filmové přehlídky inspirovalo RWE k vytvoření jiného dlouhodobého sponzoringového projektu. RWE energie českého filmu slaví letos DESET let. Je to projekt, který nám dělá jen samou radost. Právě díky němu jsme se vloni stali Evropským kulturním investorem roku. Jsme hrdí na to, že jsme na plátna kin pomohli uvést už 35 celovečerních hraných filmů a 11 celovečerních dokumentů. Veškeré informace o projektu RWE energie českého filmu a také návod, jak si objednat RWE KARTU, díky níž můžete čerpat (nejen) slevy na pořízení vstupenek na české filmy v síti multikin CineStar a Golden Apple Cinema Zlín, najdete na webu

8 8 ŽIJEME NA PLNÝ PLYN 2/2015 Křížovka o ceny Vyluštěnou tajenku zašlete do na adresu ARTE 73 s.r.o., Jana Uhra 13, Brno nebo využijte jednoduchý online formulář na Sto vylosovaných luštitelů odměníme hudebním CD. Rozesílání výher proběhne do Všichni výherci budou před odesláním dárku informováni dopisem. Soutěžící bere na vědomí a pro případ výhry v soutěži souhlasí s uveřejněním svého jména, příjmení a názvu obce bydliště v příštím vydání časopisu a na Každý soutěžící může být do slosování zařazen jen jednou. Výherci soutěže o kuchařku Vaříme s energií z minulého čísla: J. Bartoš, Týniště n. O.; I. Burianová, Brno-Židenice; Š. Kováčiková, Jívová; M. Kučera, Luleč; P. Paul, Pečky; I. Semerádová, Šlapanov; M. Slámová, Podlesí u Sněž.; J. Šimonková, Praha; J. Touš, Kostomlaty; A. Vokáčová, Domažlice; Puzzle 1 (Medium, difficulty rating 0.56) Sudoku Generated by on Tue Apr 21 07:16: GMT. Enjoy! Jména úspěšných luštitelů z minulého čísla P. Bajer, Moravany; H. Balvínová, Sázava; R. Bašičová, Jevíčko; M. Bendová, Brno; P. Birknerová, Přibice; O. Blatná, Ždánice; K. Blažek, Brno; V. Blechová, Praha; P. Bloudek, Kutná Hora; V. Brunclík, Turnov; J. Bureš, Mor. Krumlov; R. Burýšek, Napajedla; M. Buš, Blansko; K. Cimrman, Ořechov; B. Čiháková, Chotěboř; Z. Dostálek, Letohrad; J. Freund, Lázně Bělohrad; H. Fujtíková, Komorní Lhotka; K. Hánělová, Otrokovice; F. Hartl, Brodek u Konice; L. Havíř, Hradec Králové; M. Herka, Hodonín; J. Hladík, Kladno; Z. Hobza, Třebíč; D. Hofbauerová, Brno; P. Hora, Žďár n. Sáz.; M. Hrubá, Habatov; B. Janíčková, Blansko; J. Jícha, Sloup v Mor. Krasu; A. Kačerová, Česká Třebová; M. Kadlecová, Bor; M. Karbánová, Cheb; M. Knodlová, Holýšov; M. Kociňáková, Uh. Brod.; J. Kochová, Žatec; M. Kolář, Havlíčkův Brod; Š. Kováčiková, Bystř. n. Pern.; J. Kratejl, Nýrsko; E. Krejzová, Velké Poříčí; F. Křepela, Plzeň; J. Kuba, Příbram; E. Kuzdasová, Měřín; E. Kuželová, Blansko; M. Maar, Mor. Budějovice; M. Makalová, Kolín; S. Matrasová, Dvůr Králové n. L.; J. Mikeš, Velké Opatovice; M. Mikulášková, Uh. Brod; L. Minařík, Rybitví; F. Mořický, Kyjov; R. Mráz, Břeclav; L. Nantlová, Mohelnice; M. Nováková, Uhřice; V. Opatrný, Kladno; S. Palasová, Brno; M. Panačková, Nedakonice; K. Pátková, Hněvkovice; H. Pekárková, Zábřeh; A. Pitner, Letovice; M. Procházková, Brno; L. Prosser, Praskolesy; P. Radousová, Litoměřice; I. Rachavská, Brno; S. Rojt, Domažlice; M. Rozsypalová, Kroměříž; J. Rychtařík, Šumperk; T. Sapák, Kutná Hora; M. Slámová, Nové Město n. M.; S. Stískalová, Dolní Újezd; J. Strážnický, Rousínov; I. Strnadová, Děčín; M. Sudek, Krásná Lípa; J. Svobodová, Brno; H. Syrovátková, Brno; A. Škrabálková, Brno; M. Špaček, Dolní Bousov; L. Šrámek, Jirkov; M. Štěrbová, Chrudim; J. M. Štica, Brno; R. Tomandl, Lípa; V. Turková, Karlovy Vary; K. Tvarohová, Smržovka; K bezplatnému odběru se můžete přihlásit em na adrese: marketing@rwe.cz. Nemáte-li zájem o zasílání časopisu, můžete odběr odhlásit na stejné adrese. H. Tvrdíková, Duchcov; E. Valderová, Šumperk; A. Vališová, Kutná Hora; L. Valová, Brno; J. Valská, Semily; J. Vařeka, Drnovice; Z. Vavřena, Liberec; Z. Veselý, Podivín; L. Vilímová, Praha; B. Vitásková, Ústín; A. Vlasáková, Vranov n. Dyjí; E. Vlčková, Březová; V. Vodička, Roztoky u Prahy; L. Zahradník, Polná; A. Závitková, Vrdy; F. Žák, Brno; E. Žáková, Veselí n. Mor.; L. Žaloudková, Kolín Rozesílání výher filmových DVD proběhlo v dubnu Znění tajenky z minulého čísla: Již deset let podporujeme české filmy Všem výhercům blahopřejeme! Impressum: ŽIJEME NA PLNÝ PLYN magazín pro zákazníky RWE Vychází 3 x ročně, číslo: 2/2015, uzávěrka čísla: Evidenční číslo: MK ČR E Pro společnosti skupiny RWE v ČR vydává ARTE 73 s.r.o., IČ , Jana Uhra 13, Brno Redakční rada: Šárka Budinská, Alena Petrlíková, Lenka Samková, Marcela Havlíčková Adresa redakce: RWE Energie, s.r.o., Limuzská 3135/12, Praha 10 Strašnice Foto: Archiv RWE Energie, RWE Česká republika, ARTE 73 Tisk: MHA, s.r.o. Distribuce: Česká pošta Náměty, připomínky a dotazy rádi přivítáme na ové adrese: znpp@rwe.cz

Otevření první veřejné CNG stanice v Brně

Otevření první veřejné CNG stanice v Brně Otevření první veřejné CNG stanice v Brně V Brně dne 3. 4. 2007 - Společnost Jihomoravská plynárenská, a.s., zahájila provoz nové plnicí stanice CNG, určené pro automobilovou dopravu a pro užitková vozidla

Více

RWE ELEKTŘINA OPTIMAL VYDEJTE SE CESTOU TROJÍHO SNÍŽENÍ CENY ELEKTŘINY!

RWE ELEKTŘINA OPTIMAL VYDEJTE SE CESTOU TROJÍHO SNÍŽENÍ CENY ELEKTŘINY! RWE ELEKTŘINA OPTIMAL VYDEJTE SE CESTOU TROJÍHO SNÍŽENÍ CENY ELEKTŘINY! 2 ZÍSKEJTE JISTOTU TROJÍHO SNÍŽENÍ CENY ELEKTŘINY Vaše platby za elektřinu nebudou stoupat! RWE Vám nabízí jistotu poklesu ceny elektřiny

Více

Seznam stanic systému ČD Kurýr a InterKurýr

Seznam stanic systému ČD Kurýr a InterKurýr Seznam stanic systému a InterKurýr Název ŽST Brno hl. n. *IK 725015267 04.00 06.00 04.00 06.00 04.00 06.00 04.00 06.00 06.10 12.00 06.10 12.00 06.10 12.00 06.10 12.00 12.30 18.00 12.30 18.00 12.30 18.00

Více

Seznam stanic systému ČD Kurýr a InterKurýr

Seznam stanic systému ČD Kurýr a InterKurýr Seznam stanic systému a InterKurýr Název ŽST (*IK=InterKurýr) Kontaktní spojení Brno hl.n. *IK 972625244 04.15 05.30 05.40 11.30 12.00 17.45 18.00 23.00 04.15 05.30 05.40 11.30 12.00 17.45 18.00 23.00

Více

Příloha 7a Prognózy - struktura 2G minuty (tisíce)

Příloha 7a Prognózy - struktura 2G minuty (tisíce) Příloha 7a Prognózy - struktura 2G minuty (tisíce) Rok Měsíc České Budějovice Český Krumlov Jindřichův Hradec Písek Prachatice Strakonice Tábor Blansko Brno - město Brno - venkov Břeclav Hodonín Vyškov

Více

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Hynek Mašata CE-Traffic, a.s. Sokolovská 192/79 186 Praha 8, Česká republika Výsledky za 3. čtvrtletí Kraj Vysočina 1.1.213 3.1.213

Více

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Hynek Mašata CE-Traffic, a.s. Sokolovská 192/79 186 Praha 8, Česká republika Výsledky za 4. čtvrtletí Kraj Vysočina 1.4.213 3.4.213

Více

VÝROBCE KVALITNÍ DLAŽBY A STAVEBNÍCH HMOT CENÍK 2019

VÝROBCE KVALITNÍ DLAŽBY A STAVEBNÍCH HMOT CENÍK 2019 VÝROBCE KVALITNÍ DLAŽBY A STAVEBNÍCH HMOT CENÍK 2019 Plošná dlažba Stavební hmoty Obkladové prvky Zahradní architektura Příslušenství Od 850 Kč po celé České republice max. 850kg / paleta 850 Kč / paleta

Více

16 VYHLÁŠKA ze dne 29. prosince 2004 o organizaci školního roku. ve znění vyhlášky č. 322/2008 Sb.

16 VYHLÁŠKA ze dne 29. prosince 2004 o organizaci školního roku. ve znění vyhlášky č. 322/2008 Sb. 16 VYHLÁŠKA ze dne 29. prosince 2004 o organizaci školního roku ve znění vyhlášky č. 322/2008 Sb. Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy stanoví podle 24 odst. 5 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním,

Více

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ ceny v letech po kvantilech Pořadí Praha 1 1 442 24 247 27 240 2 003,9 144 77 26 402 29 579 20 979 5 785 8 368 10 695 18 241 42 776 57 981 67 090 1 Praha 2 2 310 13 419 17 626 1 296,7 101 56 15 793 19

Více

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ Praha 1 1 378 16 280 24 351 2 981,0 33 85 24 416 21 879 29 184 3 882 4 276 8 232 13 997 41 194 50 435 58 323 2 Praha 2 2 439 16 736 18 226 2 231,2 47 58 23 195 14 072 12 250 4 117 6 100 9 549 17 430 26

Více

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ Praha 1 1 427 23 778 28 264 2 507,1 86 80 29 579 23 626-7 159 8 524 10 689 18 752 40 061 60 212 72 434 1 Praha 2 2 282 12 557 17 321 1 536,4 72 58 17 416 15 615 22 344 5 980 6 961 9 697 14 591 23 837 30

Více

voál s olůvkem (záclona Stylex) R 0194 01 v. 180 cm voál s olůvkem (závěs Stylex) R 0293 01 barva 1179, v. 260 cm

voál s olůvkem (záclona Stylex) R 0194 01 v. 180 cm voál s olůvkem (závěs Stylex) R 0293 01 barva 1179, v. 260 cm voál s olůvkem (záclona Stylex) R 0194 01 v. 180 cm voál s olůvkem (závěs Stylex) R 0293 01 barva 1179, v. 260 cm K O L E K C E J A R O - L É T O 2 0 0 8 Vážení přátelé, končí doba chladných měsíců a s

Více

Výnosy z kmenových včelstev v kg Sektor Počet Počet včelstev. k 1.5. k 31.10. a 1 2 3 4 5 6 7. 12 13 14,62 0,538 190,0 7,00 Ostatní 11,67

Výnosy z kmenových včelstev v kg Sektor Počet Počet včelstev. k 1.5. k 31.10. a 1 2 3 4 5 6 7. 12 13 14,62 0,538 190,0 7,00 Ostatní 11,67 okres: Městský výbor Praha.. Sektor včelstev k.. k.. a,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, včelstev včelstev včelstev Vykoupeno medu v kg v r. kočujících kočovných vozů kočovných přívěsů, včelstev včelstev včelstev nad

Více

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 )

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) Benešov do 1 999 obyv. 215 593 96 188 15,1 320 95 167 180 238 25 32 70 127 248 404 506 211-212 2 000-9 999 obyv. 156-157 512 232 333 26,6 119 81 341 296 362 60 81 121 247 458 712 799 155 10 000-49 999

Více

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 )

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) Benešov do 1 999 obyv. 205-206 638 278 341 38,2 915 87 195 340 406 46 75 146 247 440 700 966 219 2 000-9 999 obyv. 117 463 676 746 83,8 236 56 486 709 867 201 251 481 689 935 1 278 1 453 109 10 000-49

Více

50 % SLEVOVÁ FANTAZIE PRO VÁŠ DOMOV. až SLEVY. Akce platí od 15. července do 15. září 2013 Platí do vyprodání zásob BETONOVÉ VÝROBKY S FANTAZIÍ

50 % SLEVOVÁ FANTAZIE PRO VÁŠ DOMOV. až SLEVY. Akce platí od 15. července do 15. září 2013 Platí do vyprodání zásob BETONOVÉ VÝROBKY S FANTAZIÍ 50 % až SLEVY SLEVOVÁ FANTAZIE PRO VÁŠ DOMOV Akce platí od 15. července do 15. září 2013 Platí do vyprodání zásob BETONOVÉ VÝROBKY S FANTAZIÍ SLEVOVÁ FANTAZIE PRO VÁŠ DOMOV Akce platí od 15. července do

Více

CNG zemní plyn. Alternativní palivo v dopravě

CNG zemní plyn. Alternativní palivo v dopravě CNG zemní plyn Alternativní palivo v dopravě CNG (compressed natural gas) stlačený zemní plyn Hlavní výhody zemního plynu CNG levný Ekonomické efekty jsou nejvíce patrné u vozidel s vyšším počtem ujetých

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 30.9.2016 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 104 076 66 396 170 472 103 996 19 957 123 953 151 8 368 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.3.2016 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 102 225 65 201 167 426 102 155 18 768 120 923 27 8 217 Středočeský 79

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 30.6.2016 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 103 070 66 147 169 217 102 997 19 878 122 875 72 8 325 Středočeský 81

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.12.2017 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 107 728 68 236 175 964 107 611 21 124 128 735 270 8 747 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.03.2019 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 110 612 70 857 181 469 110 493 20 781 131 274 26 8 825 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 30.6.2017 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 105 481 67 705 173 186 105 373 21 026 126 399 76 8 461 Středočeský 81

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.3.2017 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 104 029 66 831 170 860 103 957 19 682 123 639 31 8 364 Středočeský 80

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.03.2018 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 107 741 68 738 176 479 107 598 19 473 127 071 20 8 719 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.12.2018 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 110 293 70 555 180 848 110 191 22 163 132 354 211 8 980 Středočeský

Více

Sreality.cz. Další možnosti pro klienty s aktivací. Cena za každou další jednotku inzerce/den pro klienty s aktivací

Sreality.cz. Další možnosti pro klienty s aktivací. Cena za každou další jednotku inzerce/den pro klienty s aktivací Sreality.cz Další možnosti pro klienty s aktivací Cena za každou další jednotku inzerce/den pro klienty s aktivací Topování Developerský projekt 25 Kč/inzerát 5 Kč/den V rozmezí od do Koeficient 11 30

Více

Protože jsou zkrátka in.

Protože jsou zkrátka in. www.deichmann.com 150 Kč Váš slevový kód: CZP415 Tento kupón může být uplatněn pouze jedenkrát při nákupu v internetovém obchodě společnosti DEICHMANN-OBUV s.r.o., a to do 31. 8. 2015. Minimální hodnota

Více

III. NEHODY V OKRESECH

III. NEHODY V OKRESECH III. NEHODY V OKRESECH V této části jsou uvedeny základní ukazatele o nehodách v jednotlivých okresech České republiky v roce 2013. Pro porovnání není zohledněn počet nehod na území hlavního města Prahy

Více

Název okresu BYT 2+1*

Název okresu BYT 2+1* Název okresu BYT 2+1* Okres Benešov 1 630 000 1 630 000 1 646 300 1 Okres Beroun 1 640 000 1 640 000 1 656 400 1 Okres Blansko 1 250 000 1 250 000 1 240 000 0 Okres Brno-město 2 200 000 2 200 000 2 310

Více

Do práce na kole 2017

Do práce na kole 2017 Do práce na kole 2017 Květen 2017: 7. ročník celorepublikové soutěže pro zaměstnanecké týmy 2. rokem také pro běžce a chodce Cíle soutěže Hravou formou přivést více lidí k pravidelnému používání kola jako

Více

Sreality.cz. Další možnosti pro klienty s aktivací. Cena za každou další jednotku inzerce/den pro klienty s aktivací

Sreality.cz. Další možnosti pro klienty s aktivací. Cena za každou další jednotku inzerce/den pro klienty s aktivací Sreality.cz Další možnosti pro klienty s aktivací Cena za každou další jednotku inzerce/den pro klienty s aktivací Topování Developerský projekt 25 Kč/inzerát 5 Kč/den V rozmezí od do Koeficient 11 30

Více

TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ ČMSHb ročník

TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ ČMSHb ročník BUDE UPŘESNĚN NA ZÁKLADĚ ZVOLENÉHO TYPU SOUTĚŽE Extraliga o udržení 1.NHbL o udržení Ex SD Ex MD MČR SŽ MČR MŽ MČR P MČR MP MČR Ž MČR PH TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ ČMSHb ročník 2012-2013 den datum SOUTĚŽ

Více

H 3069 08 š. 100 x v. 270 cm, š. 200 x v. 270 cm š. 300 x v. 270 cm barvy: 1000 - bílá 1192 - stříbrná 1106 - modrá 1592 - oranžová 1112 - vínová

H 3069 08 š. 100 x v. 270 cm, š. 200 x v. 270 cm š. 300 x v. 270 cm barvy: 1000 - bílá 1192 - stříbrná 1106 - modrá 1592 - oranžová 1112 - vínová H 3069 08 š. 100 x v. 270 cm, š. 200 x v. 270 cm š. 300 x v. 270 cm barvy: 1000 - bílá 1192 - stříbrná 1106 - modrá 1592 - oranžová 1112 - vínová PODZIM 2008 - ZIMA 2009 Voál s olůvkem R 0005 51 v. 150,

Více

Rozvoj. Informace o programu podpory

Rozvoj. Informace o programu podpory Rozvoj Informace o programu podpory Program Rozvoj Program Rozvoj, který již využilo několik set význačných podnikatelských subjektů, dotuje investice primárně do strojního a technologického vybavení výrobních

Více

Sreality.cz. Cena inzerce pro soukromé osoby. Cena za každou další jednotku inzerce/den pro klienty s aktivací. Cena inzerce pro klienty s aktivací

Sreality.cz. Cena inzerce pro soukromé osoby. Cena za každou další jednotku inzerce/den pro klienty s aktivací. Cena inzerce pro klienty s aktivací Sreality.cz Cena inzerce pro soukromé osoby Inzerát 60 Kč/den Cena za každou další jednotku inzerce/den pro klienty s aktivací Topování 60 Kč/inzerát V rozmezí od do Koeficient Cena inzerce pro klienty

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 2 Specifikace částí veřejné zakázky. Poskytování služeb v oblasti praní a čištění prádla

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 2 Specifikace částí veřejné zakázky. Poskytování služeb v oblasti praní a čištění prádla ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 2 Specifikace částí veřejné zakázky Poskytování služeb v oblasti praní a čištění prádla ZAŘÍZENÍ SLUŽEB PRO MINISTERSTVO VNITRA PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Příloha č.2 k ZD Specifikace

Více

Obsah čísla Redakce Adresa redakce: Redakční email:

Obsah čísla Redakce Adresa redakce: Redakční email: 3/2014 BŘEZEN VÍTEJTE Obsah čísla Úvodník 3 Novinka školení WEBDISPEČINKU zdarma 4 Novinka vylepšení nástroje Leasingy 6 Speciální nabídka jarní sleva na čidlo ecoroutehd 8 Soutěž 9 Redakce Adresa redakce:

Více

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Ing. Hynek Mašata CE-Traffic, a.s. Sokolovská 192/79 186 Praha 8, Česká republika Výsledky za 1. čtvrtletí Kraj Vysočina 1.7.212

Více

SEZNAM SLUŽEBNÍCH ÚŘADŮ

SEZNAM SLUŽEBNÍCH ÚŘADŮ SEZNAM SLUŽEBNÍCH ÚŘADŮ 1 Úřad vlády ČR 2 Ministerstvo dopravy 3 Drážní inspekce 4 Drážní úřad 5 Státní plavební správa 6 Úřad pro civilní letectví 7 Ústav pro odborné zjišťování příčin leteckých nehod

Více

Protože je chci mít hned. 599.-Kč. 150 Kč Váš slevový kód: CZP115. www.deichmann.com. www.deichmann.com

Protože je chci mít hned. 599.-Kč. 150 Kč Váš slevový kód: CZP115. www.deichmann.com. www.deichmann.com www.deichmann.com 150 Kč Váš slevový kód: CZP115 Tento kupón může být uplatněn pouze jedenkrát při nákupu v internetovém obchodě společnosti DEICHMANN-OBUV s.r.o., a to do 10. 4. 2015. Minimální hodnota

Více

Jezděte na CNG! Den s Fleetem 2014 - jaro. Markéta Veselá Schauhuberová, RWE Energo, s.r.o.

Jezděte na CNG! Den s Fleetem 2014 - jaro. Markéta Veselá Schauhuberová, RWE Energo, s.r.o. Jezděte na CNG! Den s Fleetem 2014 - jaro Markéta Veselá Schauhuberová, RWE Energo, s.r.o. Obsah prezentace: > Představení RWE Energo; > Trh CNG v ČR a ve světě aktuální stav; > Nabídka spolupráce s RWE

Více

Zemní plyn v dopravě. Ing. Markéta Schauhuberová, Česká plynárenská unie. 15.9.2011, Den s fleetem

Zemní plyn v dopravě. Ing. Markéta Schauhuberová, Česká plynárenská unie. 15.9.2011, Den s fleetem Zemní plyn v dopravě Ing. Markéta Schauhuberová, Česká plynárenská unie 15.9.2011, Den s fleetem Česká plynárenská unie POSLÁNÍ: Soustavné zlepšování podmínek pro podnikání v plynárenském oboru v České

Více

Úvod. OMHD - cvičení 1

Úvod. OMHD - cvičení 1 Úvod o Ing. Blanka Brožová brozova.blanka@centrum.cz o Konzultace: v rámci cvičení přes e mail úterý 8:45 9:45 A 438 (po dohodě) o Materiály a požadavky: h:\studenti\k612\omhd o Vypracování a odevzdání

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj Březen 2013 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky K 31. 3. 2013 bylo

Více

Obsah čísla Úvodník 3 Novinka Manažerské reporty 4 WD Fleet komunikace s řidičem 8 Soutěž 13 Vánoční hra 14 Přání 15

Obsah čísla Úvodník 3 Novinka Manažerské reporty 4 WD Fleet komunikace s řidičem 8 Soutěž 13 Vánoční hra 14 Přání 15 12/2014 PROSINEC VÍTEJTE Obsah čísla Úvodník 3 Novinka Manažerské reporty 4 WD Fleet komunikace s řidičem 8 Soutěž 13 Vánoční hra 14 Přání 15 Redakce Adresa redakce: HI Software Development s.r.o. Legionářská

Více

Jezděte s námi na CNG

Jezděte s námi na CNG Jezděte s námi na CNG MOTOR JIKOV seriózní partner nejen v oblasti CNG strojírenský koncern s tradicí 120 let celosvětový dodavatel pro automobilový průmysl S námi ušetříte Zjišťujeme potenciální úspory

Více

valentinskou KOLEKCÍ více 49,- NECHTE SE SVÉST za méně... každý den NABÍDKA PLATÍ VE DNECH HRNEK S VALENTINSKÝM MOTIVEM

valentinskou KOLEKCÍ více 49,- NECHTE SE SVÉST za méně... každý den NABÍDKA PLATÍ VE DNECH HRNEK S VALENTINSKÝM MOTIVEM NECHTE SE SVÉST valentinskou více za méně... každý den KOLEKCÍ HRNEK S VALENTINSKÝM MOTIVEM v dárkovém balení, objem 420 ml DESIGNOVÉ SÍTKO NA ČAJ ze silikonu, s ozdobným prvkem ve tvaru srdce, NABÍDKA

Více

Pravidla Velké spotřebitelské soutěže NAKUP A LEŤ NA N.Y. RANGERS

Pravidla Velké spotřebitelské soutěže NAKUP A LEŤ NA N.Y. RANGERS Pravidla Velké spotřebitelské soutěže NAKUP A LEŤ NA N.Y. RANGERS pořádané společností ALL SPORTS a.s. jako jediného a výhradního autorizovaného dovozce zboží značky Bauer Hockey na území České republiky

Více

Vážení přátelé, Moc se na Vás všechny těšíme! Váš Nutricia tým

Vážení přátelé, Moc se na Vás všechny těšíme! Váš Nutricia tým Vážení přátelé, jak možná víte, letos v červnu jsme pořádali historicky první setkání určené teenagerům a dospělým. Konalo se v Rozdrojovicích u Brna a mnozí z Vás mohou potvrdit, že se více než vydařilo.

Více

Průměrné výdaje domácností na cestovní ruch v roce 2003

Průměrné výdaje domácností na cestovní ruch v roce 2003 Průměrné výdaje domácností na cestovní ruch v roce 2003 Průměrné výdaje na os/rok průměrná Zaměstnanci Zemědělci v Kč v % v Kč v % v Kč Spotřební vydání 84568 100 85920 100 73356 z toho: rekreace a kultura

Více

ANALÝZA SOUČASNÉHO STAVU PERSONÁLNÍCH PROCESŮ VE SPRÁVNÍCH ÚŘADECH PŘÍLOHA 1 Přehled služebních úřadů a termínů jimi dodaných dotazníků

ANALÝZA SOUČASNÉHO STAVU PERSONÁLNÍCH PROCESŮ VE SPRÁVNÍCH ÚŘADECH PŘÍLOHA 1 Přehled služebních úřadů a termínů jimi dodaných dotazníků ANALÝZA SOUČASNÉHO STAVU PERSONÁLNÍCH PROCESŮ VE SPRÁVNÍCH ÚŘADECH PŘÍLOHA 1 Přehled služebních úřadů a termínů jimi dodaných dotazníků SEZNAM SLUŽEBNÍCH ÚŘADŮ Datum odevzdání 1 Úřad vlády ČR 10.7.2015

Více

Přijďte si užít jednodušší nákupy

Přijďte si užít jednodušší nákupy Přijďte si užít jednodušší nákupy Bonusová knížka Vám přináší řadu výhod, slev, akčních nabídek a dárků. Navíc v den otevření 20. 11. dárek pro prvních 5 000 návštěvníků zdarma. Otevíráme 20. 11. v 10:00

Více

ZEMNÍ PLYN A ELEKTŘINA V DOPRAVĚ DEJTE ZELENOU JÍZDĚ NA ZEMNÍ PLYN ČI ELEKTŘINU

ZEMNÍ PLYN A ELEKTŘINA V DOPRAVĚ DEJTE ZELENOU JÍZDĚ NA ZEMNÍ PLYN ČI ELEKTŘINU ZEMNÍ PLYN A ELEKTŘINA V DOPRAVĚ DEJTE ZELENOU JÍZDĚ NA ZEMNÍ PLYN ČI ELEKTŘINU 2 PŘESVĚDČTE SE, PROČ SE VYPLATÍ JEZDIT NA STLAČENÝ ZEMNÍ PLYN NEBO ELEKTŘINU. STLAČENÝ ZEMNÍ PLYN (CNG) JE PALIVEM BUDOUCNOSTI

Více

Sreality.cz. Jednorázová inzerce pro soukromé osoby. Inzerce pro klienty s aktivací na IČ. Modelový příklad nákladů klienta na inzerci/den

Sreality.cz. Jednorázová inzerce pro soukromé osoby. Inzerce pro klienty s aktivací na IČ. Modelový příklad nákladů klienta na inzerci/den Sreality.cz Jednorázová inzerce pro soukromé osoby Inzerát Topování 60 Kč/den 60 Kč/inzerát Inzerce pro klienty s aktivací na IČ Ceník Další možnosti pro klienty aktivací na IČ Počet inzerátů Cena / den

Více

Věrnostní program bene+ pohledem GE Money Bank a Eni

Věrnostní program bene+ pohledem GE Money Bank a Eni Josef Jehlík Věrnostní program bene+ pohledem GE Money Bank a Eni Kateřina Lédlová Josef Jehlík Kateřina Lédlová GE Money Bank 250 x 676 x TROJNÁSOBN Ý 3 x 2008 2009 2010 2011 Vývoj bene+ červen Spuštění

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Plzeňský kraj Srpen 2013 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky K 31. 8. 2013 bylo v Plzeňském kraji evidováno celkem

Více

Žádosti o registrační značky na přání podle obcí s rozšířenou působností

Žádosti o registrační značky na přání podle obcí s rozšířenou působností Žádosti o registrační značky na přání podle obcí s rozšířenou působností (data ke konci ledna 2016) ORP Počet podaných žádostí Kraj BLATNÁ 3 Jihočeský ČESKÉ BUDĚJOVICE 38 Jihočeský ČESKÝ KRUMLOV 3 Jihočeský

Více

Protože se mi z nich tají dech.

Protože se mi z nich tají dech. www.deichmann.com 150 Kč Váš slevový kód: CZP315 Tento kupón může být uplatněn pouze jedenkrát při nákupu v internetovém obchodě společnosti DEICHMANN-OBUV s.r.o., a to do 31. 5. 2015. Minimální hodnota

Více

CNG v Praze a Středočeském kraji Ing. Jan Žákovec Pražská plynárenská, a.s.

CNG v Praze a Středočeském kraji Ing. Jan Žákovec Pražská plynárenská, a.s. CNG v Praze a Středočeském kraji Ing. Jan Žákovec Pražská plynárenská, a.s. Výhody CNG vozidel Ekologické výhody CNG vozidel Směrnice EU o zavádění infrastruktury pro alternativní paliva zajistit vybudování

Více

D O H O D A. uzavřená ve smyslu 51 občanského zákoníku v platném znění

D O H O D A. uzavřená ve smyslu 51 občanského zákoníku v platném znění D O H O D A uzavřená ve smyslu 51 občanského zákoníku v platném znění Smluvní strany RWE Transgas, a. s. se sídlem v Praze 10, Limuzská 12, Zastoupená Dr. Ulrichem Jobsem, předsedou představenstva a Ing.

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci Měsíční statistická zpráva březen 2016 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti

Více

Přehled zrušených 199 finančních úřadů k 31. 12. 2012 a jejich nástupnických 14 krajských finančních úřadů od 1. 1. 2013

Přehled zrušených 199 finančních úřadů k 31. 12. 2012 a jejich nástupnických 14 krajských finančních úřadů od 1. 1. 2013 Příloha č. 1 Přehled zrušených 199 finančních úřadů k 31. 12. 2012 a jejich nástupnických 14 krajských finančních úřadů od 1. 1. 2013 Seznam finančních úřadů do 31. 12. 2012 Seznam finančních úřadů od

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka ve Zlíně Měsíční statistická zpráva leden 2016 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském

Více

Soutěž. eská Kamenice B Jindřichův. radec B Kadaň F Klášterec ad Ohří G Kroměříž D Kutná ora G Litomyšl C Nový Jičín olná C Prachatice G Spálené

Soutěž. eská Kamenice B Jindřichův. radec B Kadaň F Klášterec ad Ohří G Kroměříž D Kutná ora G Litomyšl C Nový Jičín olná C Prachatice G Spálené eská Kamenice B Jindřichův www.historickeputovani.cz radec B Kadaň F Klášterec ad Ohří G Kroměříž D Kutná Třeboň Nový Jičín Kutná Hora ora G Litomyšl C Nový Jičín olná C Prachatice G Spálené Jindřichův

Více

BONETT CNG OUTSOURCING

BONETT CNG OUTSOURCING BONETT CNG OUTSOURCING Dodávky & Investice CNG stanice na čerpacích stanicích PHM Bonett Gas Investment, a.s. ing. Václav Holovčák Místopředseda představenstva POHLED EVROPSKÉ UNIE AKTIVITY EVROPSKÉ UNIE

Více

1) Hra o 15x 15 tisíc korun v hotovosti

1) Hra o 15x 15 tisíc korun v hotovosti Přesná pravidla hry: - Velká narozeninová hra Rádia BLANÍK o 15x 15 tisíc korun v hotovosti a nové osobní auto probíhá ve dnech 3.3. 7.4.2014 (dále jen hra ). - Hra probíhá každý všední den, a to výhradně

Více

největší káv á ov o ý v festiv největší kávový fest alv Č R

největší káv á ov o ý v festiv největší kávový fest alv Č R á o ov vý festiv kávový káv festival v největší největší ČR i val v ČR Děkujeme všem partnerům a sponzorům festivalu! Vážení a milí kavárníci, děkujeme za zapojení vaší kavárny, vaši podporu i bohatý program,

Více

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva březen Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva březen Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci Měsíční statistická zpráva březen 2019 Zprávu předkládá: Ing. Petr Malkovský analytik trhu práce Liberec 2019 www.uradprace.cz 1 Informace o nezaměstnanosti v Libereckém

Více

Úřad práce v Plzni. Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj. Únor 2010

Úřad práce v Plzni. Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj. Únor 2010 Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj Únor 2010 ÚP PM VEŘ, ved. OTP, 1.2.2006 K 28. 2. 2010 bylo v Plzeňském kraji evidováno celkem 28 869 uchazečů o zaměstnání, což je o 289 více než v minulém

Více

POPIS ČÍSELNÍKU. Česká republika CZ0100. Praha. Benešov CZ0201. Beroun CZ0202 CZ0203. Kladno. Kolín CZ0204 CZ0205. Kutná Hora.

POPIS ČÍSELNÍKU. Česká republika CZ0100. Praha. Benešov CZ0201. Beroun CZ0202 CZ0203. Kladno. Kolín CZ0204 CZ0205. Kutná Hora. POPIS ČÍSELNÍKU : OKRES_LAU Název: Okresy v České republice Charakteristika: Číselník okresů v České republice založený na číselníku okresů OKRES_LAU, který vydal Český statistický úřad s platností od

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva červenec 2017 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

599.-Kč. Protože ležérnost teď frčí. Aktuální trendy 24 h denně. každý model vel vel.

599.-Kč. Protože ležérnost teď frčí. Aktuální trendy 24 h denně. každý model vel vel. Aktuální trendy 24 h denně www.deichmann.com Protože ležérnost teď frčí. 599.-Kč 1 144 652 vel. 36 41 1 144 655 vel. 36 41 1 144 650 vel. 36 44 1 144 658 vel. 36 44 1 140 611 vel. 35 41 1 140 606 vel.

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka ve Zlíně Měsíční statistická zpráva červen 2015 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj Červen 2017 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky V tomto měsíci celkový

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva červenec 2016 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj Duben 2012 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky K 30. 4. 2012 bylo

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva červen 2018 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Jablonec nad Nisou. Vrchlabí. Jičín. Mladá Boleslav. Jaroměř. Brandýs nad Labem. Chlumec n. Cidlinou Týniště n. Orlicí. Vrbčany. Kolín.

Jablonec nad Nisou. Vrchlabí. Jičín. Mladá Boleslav. Jaroměř. Brandýs nad Labem. Chlumec n. Cidlinou Týniště n. Orlicí. Vrbčany. Kolín. Nový Bor Františkovy Lázně Cheb Ostrov Stříbro Jesenice Litvínov Most Chomutov Karlovy Vary Kdyně Verušičky Plzeň Rokycany Staňkov Přeštice Draženov Chválenice Klatovy Železná Ruda Vimperk Teplice Bořislav

Více

CNG stlačený zemní plyn Alternativní palivo v dopravě

CNG stlačený zemní plyn Alternativní palivo v dopravě Dobrý partner dává více než energii Řešení pro mobilitu CNG stlačený zemní plyn Alternativní palivo v dopravě eon.energieplus.cz/ekologicka-doprava www.eon.cz/cng CNG (compressed natural gas) stlačený

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci Měsíční statistická zpráva duben 2016 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti

Více

Vytápění BT01 TZB II - cvičení

Vytápění BT01 TZB II - cvičení Vytápění BT01 TZB II - cvičení Zadání Vytvořte protokol k energetickému štítku obálky budovy řešeného objektu, vyplňte štítek obálky budovy a stanovte předběžnou tepelnou ztrátu budovy pomocí tzv. obálkové

Více

Sreality.cz. Jednorázová inzerce pro soukromé osoby. Inzerce pro klienty s aktivací na IČ. Modelový příklad nákladů klienta na inzerát/den.

Sreality.cz. Jednorázová inzerce pro soukromé osoby. Inzerce pro klienty s aktivací na IČ. Modelový příklad nákladů klienta na inzerát/den. Sreality.cz Jednorázová inzerce pro soukromé osoby Inzerát Topování 60 Kč/den 1 topnutí za 60 Kč až 3x denně Inzerce pro klienty s aktivací na IČ Ceník Další možnosti pro klienty s aktivací na IČ Počet

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Ústí nad Labem. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Ústí nad Labem. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Ústí nad Labem Měsíční statistická zpráva únor 2017 Zpracoval: Bc. Michal Tuček http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/ulk/informace/bulletiny Informace o nezaměstnanosti v Ústeckém

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci Měsíční statistická zpráva červenec 2018 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti v

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka ve Zlíně Měsíční statistická zpráva září 2015 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském

Více

KNIHOVNY 2017 VÝBĚR ZE ZÁKLADNÍCH STATISTICKÝCH ÚDAJŮ O KULTUŘE V ČESKÉ REPUBLICE

KNIHOVNY 2017 VÝBĚR ZE ZÁKLADNÍCH STATISTICKÝCH ÚDAJŮ O KULTUŘE V ČESKÉ REPUBLICE KNIHOVNY 2017 VÝBĚR ZE ZÁKLADNÍCH STATISTICKÝCH ÚDAJŮ O KULTUŘE V ČESKÉ REPUBLICE NÁRODNÍ INFORMAČNÍ A PORADENSKÉ STŘEDISKO PRO KULTURU CENTRUM INFORMACÍ A STATISTIK KULTURY www.nipos-mk.cz KNIHOVNY Předmětem

Více

Vážení přátelé, Partnerem projektu Colours bez bariér je Nadace OKD.

Vážení přátelé, Partnerem projektu Colours bez bariér je Nadace OKD. Vážení přátelé, v rámci projektu Colours bez bariér, který je pořádán v rámci 12. ročníku hudebního festivalu Colours of Ostrava (18. 21. července) již potřetí, si Vás dovolujeme informovat o servisu,

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci Měsíční statistická zpráva Únor 2019 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Libereckém

Více

Oslavte to s námi! Nabídka propagační kampaně. Využijte příležitost participace na programu oslav Svátku seniorů

Oslavte to s námi! Nabídka propagační kampaně. Využijte příležitost participace na programu oslav Svátku seniorů Oslavte to s námi! 1.10. 2011 Nabídka propagační kampaně Využijte příležitost participace na programu oslav Svátku seniorů 01 Oslavte s námi Svátek seniorů! Na první den měsíce října připadá Mezinárodní

Více

TAMDA PROMO AKCE 2018

TAMDA PROMO AKCE 2018 TAMDA PROMO AKCE 2018 V rámci našeho 7. výročí otevření pražské pobočky firmy TAMDA FOODS s.r.o. a působení na trhu, bychom chtěli poděkovat našim zákazníkům, těm věrným i všem, kteří si k nám našli cestu

Více

Ing. Markéta Schauhuberová manager, Česká plynárenská unie. 10.11.2011, 3. ČEEF, Praha

Ing. Markéta Schauhuberová manager, Česká plynárenská unie. 10.11.2011, 3. ČEEF, Praha Bio(plyn) v dopravě Ing. Markéta Schauhuberová manager, Česká plynárenská unie 10.11.2011, 3. ČEEF, Praha (Bio)plyn v dopravě bioplyn X CNG nebo bioplyn + CNG!lze využít dohromady! CNG vozidla statistika

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka ve Zlíně Měsíční statistická zpráva srpen 2015 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském

Více

Nabídka PŮJČÍME FINANCE SOUKROMÝ INVESTOR 7 půjčka žatec. inzerát Nabídka Koupě domu nebankovní půjčkou Cena: Dohodou

Nabídka PŮJČÍME FINANCE SOUKROMÝ INVESTOR 7 půjčka žatec. inzerát Nabídka Koupě domu nebankovní půjčkou Cena: Dohodou půjčka žatec česka pozice. Peníze jsou vaše Po podpisu smlouvy vám budou peníze poslan obratem na váš účet Více informací Proč požádat o půjčku online. Potřebujete půjčku na půjčka žatec česka pozice auto,byt

Více

Statistika nehodovosti rok 2016

Statistika nehodovosti rok 2016 Statistika nehodovosti rok 2016 Statistiky nehodovosti zahrnují pouze ty dopravní nehody, které vyšetřovala Policie České republiky. Pro srovnání vývoje některých ukazatelů nehodovosti a následků uvádíme

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva červen 2016 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Výbor pro sociální politiku a zdravotnictví nepřijal k předloženému vládního návrhu ústavního zákona usnesení.

Výbor pro sociální politiku a zdravotnictví nepřijal k předloženému vládního návrhu ústavního zákona usnesení. Parlament České republiky Poslanecká sněmovna 1 9 9 5 I. volební období 1809 Společná zpráva výborů Poslanecké sněmovny k vládnímu návrhu ústavního zákona o vytvoření vyšších územních samosprávných celků

Více

1) Hra o 15x 15 tisíc korun v hotovosti

1) Hra o 15x 15 tisíc korun v hotovosti Přesná pravidla hry: - Velká narozeninová hra Rádia BLANÍK o 15x 15 tisíc korun v hotovosti a nové osobní auto probíhá ve dnech 3.3. 7.4.2014 (dále jen hra ). - Hra probíhá každý všední den, a to výhradně

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva. prosinec Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva. prosinec Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva prosinec 2018 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více