se konala pravidelná schůze SDH POPOVIČKY. Hlavním úkolem byla příprava výroční schůze a zhodnocení loňského roku.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "4.1.2008 se konala pravidelná schůze SDH POPOVIČKY. Hlavním úkolem byla příprava výroční schůze a zhodnocení loňského roku."

Transkript

1 se konala pravidelná schůze SDH POPOVIČKY. Hlavním úkolem byla příprava výroční schůze a zhodnocení loňského roku proběhla výroční členská schůze SDH POPOVIČKY v restauraci u Lojzíka v Popovičkách od 19.00hodin. 13. ledna 2008 se konala již první brigáda letošního roku. Proběhl úklid vánoční výzdoby obce odstrojení vánočního stromu v Popovičkách a úklid vánočního stromu a betlému v Chomutovicích proběhla pravidelná schůze SDH. Hlavním programem schůze bylo naplánování KARNEVALU, ( ) zajištění divadla pro děti, nákup cen pro vítězné masky, zajištění tomboly a hudby na Karneval pro dospělé, který má letos svoji premiéru a další zajištění organizačních věcí ( plakáty a jejich roznesení, sál, výzdoba ).

2 23. února 2008 bylo výjimečné datum pro Sbor dobrovolných hasičů z Popoviček. Rozhodli jsme se, že v tento den uspořádáme historicky první Karneval pro dospělé. V dopoledních hodinách jsme v místní restauraci U Lojzíka v Popovičkách začali připravovat vše potřebné na dětský karneval, který byl od hodin. Brzy po obědě se začaly scházet první děti v maskách v doprovodu dospěláků. Sešlo se celkem 60 dětí. Fantazie dětí a rodičů při výběru masek je neomezená. Všechny masky byly krásné a porota měla nelehký úkol vybrat ty nejlepší. Karneval jsme zahájili diskotékou, po které nám zahrálo pohádku dětské divadélko, pak následovalo vyhlášení nejhezčích nebo nejoriginálnějších masek ( např. liška, vodník, mušketýr, sněhulák, slon ) a pak byl již jen konec dětského karnevalu a těšení se dětí na další ročník. Ještě jedno naše velké díky patří skvělému moderátorovi dětského odpoledne Jirkovi z Modletic ( člen SDH Modletice ), přezdívaného Sádlo. Děkujeme. Dětský karneval skončil v 17 hodin a od 20 hodin měl začít premiérově karneval pro dospělé. Stačili jsme poklidit a dozdobit sál, připravit sezení na večer a jít se honem domu připravit na večerní karneval pro dospělé. K poslechu a tanci hrála skupina VEGET, která se ukázala jako dobrá volba. Kolem devatenácté hodiny se začaly scházet první masky a ve dvacet hodin nebylo v sále jediné volné místečko a sál byl plný všech možných masek. Sešlo se asi na 120 lidí z toho velká většina v maskách. Po prvních tónech kapely Veget byl zaplněný celý taneční parket, který se vyprázdnil až na úplném konci karnevalu. Opravdu bychom se nebáli nazvat karneval,,rejem masek protože na tanečním parketu bylo masek spousta jak z říše zvířat, pohádek, filmů nebo doby historické či současné. Myslíme si, že toto bylo to co tady v našem kraji chybí. Jsme rádi, že jsme se rozhodli karneval pro dospělé uspořádat. Přes naše počáteční obavy zda někdo přijde v maskách jsme byli všichni mile potěšeni když se masky začaly scházet. Tímto bychom chtěli poděkovat všem,, akterům sobotního karnevalu.jsou to ti, kteří pomohli celou akci zorganizovat, vyzdobit sál, postarat se o zábavu, dohlédnout na hladký průběh večera, tomboly a v neposlední řadě i o úklid. Chtěli bychom i touto cestou poděkovat Obecnímu úřadu Popovičky za sponzorský dar, bez kterého by se karneval neuskutečnil, dále potom restauraci U Lojzíka, kde se celá akce odehrávala.

3

4 První pátek v březnu se konala pravidelná schůze našeho SDH. Na programu byl plán akcí a závodů na rok 2008 a proběhlo zhodnocení karnevalu. 4. dubna 2008 proběhla již čtvrtá pravidelná schůze SDH. Hlavním tématem bylo projednat nadcházejí praktický závod cvičení Okrsku č. 3 Floriánek, který se uskuteční 3. května Dále pak proběhlo sestavení družstva na závod Žernovská osmička, který bude Tento závod je netypický pro svá pravidla z roku Na této schůzi byly naplánovány již první tréninky dětí a mužů, brigáda na úklid obcí, školení zdravovědy a čarodějnice proběhl první trénink mužů s mašinou PS 8 u rybníka ve Struhách. Trénink se skládal ze dvou částí, teoretické přípravy a praktické části. Družstvo mužů bylo sestaveno jak ze starších tak i z mladších mužů sboru proběhlo školení zdravovědy pod vedením školitelky a zároveň naší členky Dany Mezeiové měl náš sbor vyrazit na závod na Žernovku, ale bohužel jsme se tohoto netradičního závodu nezúčastnili jelikož některé členy našeho sboru odvolali pracovní povinnosti se mladší a starší žáci našeho sboru zúčastnili Memoriálu L. Báči v Čelákovicích. Soutěžilo se v klasickém požárním útoku.naše obě družstva se na tento závod svědomitě připravovala několika tréninky.soutěž začínala v dopoledních hodinách, bylo i chladnější počasí, ale i přesto bylo závodních družstev hodně. Nejdříve začínali mladší žáci, oba dva pokusy se jim podařily a umístili se na krásném šestém místě. Starší děti na tom byli o trochu lépe, jejich výkon byl bezvadný a i oni se umístili na vynikajícím druhém místě.tímto jim všem gratulujeme a těšíme se na příští rok.

5 Složení družstev: Koš Savice Strojník B Rozdělovač LP PP mladší žáci Patrik Urban Bára Ševčíková, Aneta Krausová velitel - R. Ševčík Honza Urban Aneta Mezeiová Lukáš Štěpánek Míša Mezeiová starší žáci Anna Malá Denisa Sýčková Jakub Ševčík Olečka Nikola Štefanová Karel Novotný Honza Stoklasa čas 0:31,14 - stačil pouze na 2. místo V neděli proběhla brigáda na úklid obcí a úklid škarp od Nebřenic po rozcestí na Modletice. Počasí nám přálo a tak práce šla pěkně od ruky. Byla pohrabána a zametená náves a hlavní část brigády se přesunula k rybníku do Struh. Zde se připravovala hromada klestí na pálení čarodějnic a také úprava můstku a hráze rybníka, za vydatné pomoci techniky. 30.dubna od hodin proběhlo již tradiční pálení čarodějnic ve Struhách u rybníka. Sešel se celý sbor, spoluobčané, ale i přespolní. Počasí bylo příjemné, buřty chutné a pivo mělo správnou teplotu. Letošní pálení čarodějnic se vydařilo.

6 se konala pravidelná schůze SDH Popovičky. Tématem byla soutěž,, Floriánek a příprava dětského dne, který se bude konat v Chomutovicích na návsi se konal druhý ročník praktického výcviku okrsku č.3 Floriánek.Jednalo se o teoretický a praktický výcvik z oblasti požární znalosti. Naše SDH se podílelo na přípravě a mělo v soutěži i bohaté zastoupení-čtyři družstva!!!! Soutěž probíhala ve smíšených družstvech, celkem bylo 5 stanovišť ve třech okolních obcích: - Chomutovice zde se prováděl požární útok za roh a práce s lodí a jako doplňková disciplína bylo uzlovaní a teoretický test - Modletice příprava a provedení požárního zásahu dle cvičebního řádu ( bez vody ) družstva 1+3 a všeobecný test znalostí - Křížkový Újezdec na louce proběhla zdravověda ( vyproštění posádky z havarovaného vozidla ) a ústní test z oblasti komunikace při zásahu ( lanové signály, telefonní čísla ) Naše SDH zastupovaly čtyři družstva ve složení: Popovičky,,team A -Martin Hrdina, Tomáš Hloušek, Monika Ševčíková, Dana Mezeiová Popovičky,,team B -Martin Lehovec, Jan Kubr, Jaromír Aron, Ivana Štěpánková Popovičky,,team C -Viktor Mezei, Magda Lehovcová, Gábina Stoklasová, Kamila Ševčíková Popovičky,,team D -Ondra Bareš, Jarda Švehla ml., Martin Medřický, Petr Doubek Slavností ukončení praktického cvičení, vyhlášení a předávání diplomů se konalo v Chomutovicích na návsi, kde bylo připraveno i občerstvení pro soutěžící. Naše SDH se umístilo na následujících místech: Popovičky,,A 6.místo Popovičky,,B 8.místo Popovičky,,C 10.místo Popovičky,,D 6.místo

7 Všem moc gratulujeme a zároveň děkujeme jak za účast tak i za pomoc na přípravě celé soutěže, která opravdu není jednoduchá! Druhou květnovou neděli ( ) byl Svátek matek. Naši mladí hasiči roznášeli všem ženám v Nebřenicích, Chomutovicích a Popovičkách krásné květiny s přáním od Obecního úřadu Popovičky. Během měsíce května se mladší i starší žáci připravovali pod vedením svých trenérů na nadcházející soutěže v Křížkovém Újezdci a v Radějovicích se konal na návsi v Chomutovicích Dětský den za přispění Obecního úřadu Popovičky, SDH Popovičky a restaurace U Lojzíka. Sešlo se asi 70 dětí, které soutěžily v mnoha disciplínách ( skákání v pytli, rýžování stříbra u rybníka, poznávání pohádkových postav a státních vlajek, bludiště, malování, dopravní hřiště se značkami, chůdy, střelba ze vzduchovky ) a spousta dalších soutěží. Pro děti byl připraven i hromadný běh ve třech kategoriích, který byl oceněn zvláštními cenami.nově jsme měli připravenou, dětskou tombolu, která se dětem moc líbila. SDH Průhonice zpestřila náš dětský den ukázkou staré hasičské stříkačky zvané koňka a dále prohlídkou zásahového hasičského vozu a dále ukázkou hasičského pěnidla, které mělo u dětí velký ohlas sníh v létě. Na úplný závěr dětského dne byla předvedena ukázka hasičského sportu, kde se předvedli nejmladší členové našeho sboru. Počasí nám přálo, byl pěkný slunečný den, pro rodiče i děti bylo připraveno bohaté občerstvení ve stánku.děkujeme všem co se přišli podívat,ale i těm kteří se zúčastnili příprav,organizace, ale i úklidu-děkujeme.

8 6. června se konala pravidelná schůze našeho SDH. Hlavním bodem programu byly závody na měsíc červen a naplánování a zajištění hladkého průběhu Okrskové soutěže Huntovický útok, který se uskuteční u rybníka ve Struhách. 7. června 2008 proběhlo Oujezdské útočení jedná se o dětskou soutěž, kterou pořádá SDH Křížkový Újezdec. Naše děti se na tyto závody velmi svědomitě připravovaly. Jejich snaha byla zúročena. Mladší žáci se umístili na krásném 4. místě, sice byli velmi zklamáni, od třetího místa je dělilo jen pár setinek a starší žáci potvrdili svojí výbornou formu 1. místem. Veliká gratulace!

9 Složení soutěžních družstev: koš savice strojník B rozdělovač LP PP mladší žáci Martin Lehovec, Patrik Urban Bára Ševčíková, Kája Stoklasová,Aneta Krausová velitel Rosťa Ševčík David Aron, Honza Urba Aneta Mezirová Míša Mezeiová Lukáš Štěpánek starší žáci Jakub Ševčík Anna Malá David Ševčík Olečka Nikola Štefanová Kája Novotný Honza Stoklasa 14. června 2008 naše SDH pořádalo Okrskovou soutěž Huntovický útok. V pátek večer probíhaly mohutné přípravy sekání závodní dráhy a okolí, stavění stanů. V sobotu ráno se již dolaďovaly drobnosti, chystal se stánek s občerstvením a čekali jsme na soutěžní družstva z okolních SDH. Účast byla početná, 11 družstev mužů, 4 družstva žen, 3 družstva starších žáků a 2 družstva mladších žáků. Soutěž proběhla hladce, počasí nám přálo. Naše SDH postavilo tři soutěžní družstva, které se umístily takto: muži A 3. místo, muži B 4. místo a ženy 3. místo. Náš hasičský sbor byl s umístěním v takto velké konkurenci spokojen, soutěž se líbila a putovní cenu si letos odvezl sbor dobrovolných hasičů z Říčan. 3. místo - ženy 4. místo muži B 3. místo muži A

10 Složení družstev: Koš Savice Strojník B Rozdělovač LP PP muži A Zdeněk Stoklasa Martin Hrdina Michal Štěpánek Martin Lehovec Jaromír Aron Tomáš Hloušek Mirek Švehla Koš Savice Strojník B Rozdělovač LP PP ženy Monika Ševčíková Dana Mezeiová Ivana Štěpánková Magda Lehovcová Radka Urbanová Jana Švehlová Gábina Stoklasová muži B Martin Hrdina Tomáš Hrdina Martin Medřický Lukáš Palivec Mirek Šobr Petr Doubek Jarda Švehla 21. června 2008 se konala soutěž dospělých v požárním sportu. Soutěž probíhala na louce pod lesem v Křížkovém Újezdci. Naše SDH na soutěž vypravilo dvě družstva ( družstvo mužů a žen ). Tato soutěž nepatří mezi naše oblíbené terén je zde velmi nerovný a organizace soutěže vázne. Obě družstva se umístily na 4. místech. Složení družstev: LP PP B Rozdělovač Strojník Savice Koš ženy Anna Malá Gábina Stoklasová Magda Ledovcová Radka Urbanová Ivana Štěpánková Dana Mezeiová Monika Ševčíková muži Anna Švehlová Martin Medřický Martin Lehovec Jarda Švehla Tomáš Hloušek Rosťa Ševčík Zdeněk Stoklasa

11 28. června 2008 jsem se zúčastnily soutěže v nedalekých Radějovicích. Zde se soutěžilo ve všech kategoriích a tak naše SDH mělo početné zastoupení ( čtyři družstva ). Počasí bylo pěkné, ale foukal velmi silný vítr. Soutěž se konala v lokalitě za starou hospodou. Nejdříve běžely družstva mužů, následovaly družstva žen a poté soutěžily děti. Děti poprvé na této soutěži běžely útok s kompletně novými hadicemi, které jim za jejich snahu na trénincích a krásných umístěních na soutěžích zakoupili jejich trenéři za finanční podpory obecního úřadu. Družstvo mužů se opět umístilo na 4. místě, družstvo žen na 2. místě, starší i mladší žáci skvělých prvních místech. Prostě máme zlaté děti! Soutěžní družstva: LP PP Rozdělovač B Strojník Savice Koš ženy Anička Malá Nikola Štefanová Radka Urbanová Magda Lehovcová Ivana Štepánková Dana Mezeiová Monika Ševčíková muži Jarda Švehla Martin Medřický Ondřej Bareš Tomáš Hloušek Tomáš Hrdina Rosťa Ševčík Martin Hrdina LP PP Rozdělovač B Strojník Savice Koš starší žáci Karel Novotný Honza Stoklasa Olečka Nikola Štefanová David Ševčík Jan Kraus Anička Malá mladší žáci Honza Urban Lukáš Štěpánek Aneta Mezeiová David Aron velitel Rosťa Ševčík Bára Ševčíková,Míša Mezerová, Aneta Krausová Patrik Urban

12 Během července se nekonaly žádné hasičské závody, ale ani to nám nebránilo se scházet a trávit volný čas společně. Opět jsme tento rok vyrazili hromadně do kempu Borný ve Starých Splavech na Máchově jezeře. Podnikli jsem výlety na blízký hrad Bezděz a zámek Zákupy, volný čas jsme trávili pobytem u vody, společenskými hrami a výlety na kolech. A zde je jen pár momentek, které mluví za vše..

13 První srpnový víkend náš sbor pořádal prázdninové posezení u rybníka ve Struhách, kde se peklo pro členy i nečleny sboru a čestné hosty prasátko. Počasí na letošní chladné léto bylo docela uspokojivé a posezení se vyvedlo se konal již pátý ročník Huntovické lávky, spojené s nohejbalovým turnajem a večerním posezením s hudbou. Sešlo se dohromady devět velmi vyrovnaných družstev. Nohejbalový turnaj probíhal v dopoledních hodinách za účasti malých diváků. Po ukončení turnaje, začal přejezd přes lávku. Lávka byla i letos velmi obtížná a účastníků přejezdu bylo také méně než v minulých letech. Ale našli se odvážlivci, kteří lávku statečně přejeli. Odměnou jim byli velmi pěkné ceny, které jim i vítězům turnaje předal starosta obce pan Lubomír Kubr. Umístění v nohejbalovém turnaji: 1. místo Honza Kubr, Ondra Bareš, Martin Medřický - putovní pohár obce 2. místo Martin Hrdina, Jarda Švehla, Tomáš Hrdina 3. místo Michal Štěpánek, Mirek Švehla, Rosťa Ševčík Jako další disciplína nebo jen tak k vyzkoušení byl náš vodorovný jamping, kdy úkolem je napnout gumu co nejdále a zabodnout šroubovák do trávy. Tuto soutěž si letos poprvé vyzkoušely i odvážné ženy. Jako kulturní vložka bylo vystoupení dívčí formace PINK z taneční školy Twist Říčany. Jejich vystoupení bylo velmi pěkné a malé tanečnice sklidily velikánský aplaus.

14 Po celý den byl návštěvním a soutěžícím k dispozici Huntovický stánek s dobrým pitím a dobrým jídlem. K večeru začala hrát kapela POD ALTÁNEM ze sousední obce Modletice. Kapela hraje velice pěkně k tanci i poslechu,tančilo a poslouchalo se do velmi časných ranních hodin. Tímto bychom rádi kapele poděkovali. Letošní ročník Huntovické lávky se vydařil, účast diváků početná a počasí slunečné. Doufáme, že se zase za rok sejdeme ve stejném počtu.

15 6.září 2008 s konal VI. ročník soutěže O pohár starosty obce Modletice v požárním útoku. Náš sbor vyjel do Modletic v hojném počtu s pěti družstvy - ženy, muži A+B, starší a mladší žáci. Složení družstev: ženy muži A muži B LP J. Švehlová M. Švehla T. Hloušek PP P. Krausová V. Mezei M. Šobr Rozdělovač R. Urbanová J. Aron O. Bareš B M. Lehovcová M. Lehovec M. Medřický Koš M. Ševčíková T. Hloušek M. Hrdina Savice D. Mezeiová R. Ševčík T. Hrdina Strojník I. Štěpánková M. Štěpánek J. Kubr LP PP rozdělovač B Koš Savice Strojník starší žáci Kája Novotný Olečka Kudravcevová Lukáš Štěpánek,Honza Urban Jakub Ševčík Anička Malá Honza Kraus David Ševčík mladší žáci Aneta Mezeiová Míša Mezeiová Nikola Štefanová David Aron Aneta Krausová, Bára Ševčíková Patrik Urban, Martin Lehovec Rosťa Ševčík

16 V tento den bylo velmi letní počasí, soutěž začíná v hodin dopoledne a koná se v Modleticích na louce za hasičárnou, kde není kapka stínu. Všichni jsme byli velmi unavení a nedělali jsem si žádné ambice na výborné umístění. Před soutěží neproběhly ani žádné tréninky z důvodu časové vytíženosti a přesto se nám zde velmi dařilo. Náš sbor zde měl medailové žně!!! muži A muži B ženy starší žáci mladší žáci čas 43,97 čas 39,69 čas 46,03 čas 26,12 čas 37,56 3. místo 1. místo 1. místo 1. místo 1. místo Večer jsme poseděli v Modleticích, abychom zde oslavili své skvělé umístění. K poslechu hrála kapela Pod altánem, zábava byla příjemná a bylo to velice pěkné zakončení sezóny. 27.září 2008 se konal 2.ročník hudebního festivalu Rozloučení s létem. Letošní druhý ročník začal mnohem lépe nežli loňský, který nám celý propršel. Letos bylo krásné počasí a od rána byl na naší malé, ale krásné návsi čilý ruch.stavěly se stany na posezení, dále potom podium a v neposlední řadě také stánek s občerstvením. Festival se vydařil, sešlo se spousta lidí, troufáme si napsat, že každý kdo přišel nelitoval. K poslechu bylo několik skupin různých žánrů. Na programu bylo: Akáty - Jitka Vrbová a Stanislav Chmelík Oddechová hudba Vladimír Kozderka Skupina Lemonnashville Tímto děkujeme všem, kteří nám pomohli s celou realizací, stavěním stanů, obsluze ve stánku, ale za velikou zmínku stojí úklid druhý den po akci, který už nikdo nevidí. Děkujeme.

17 Začátkem října se uskutečnila pravidelná schůze našeho SDH. Byla to po prázdninách první schůze. Na této schůze došlo k zhodnocení prázdnin, prázdninového posezení, Huntnovické lávky, soutěže v Modleticích a festivalu. Na programu bylo příprava vánoc a sousedské zábavy se konala příprava postav a zvířat do našeho betlému, který čekal na svůj velký den za naší hasičskou zbrojnicí.letos jsme postavy opět dělali ze sena, pomáhaly námi děti, pro které to byl nevšední zážitek. Postavy, zvířata i betlém se stromkem se rozsvítí první adventní neděli v hodin se konala pravidelná schůze, na které jsme připravovali Sousedské posezení, které se koná v restauraci U Lojzíka od 20 hodin a byl domluven termín brigády na úklid listí v našich obcích. 16. listopadu 2008 proběhla brigáda na úklid listí v našich obcích Chomutovice a Popovičky. Počasí bylo nevlídné, bylo cítit příchod paní zimy. Brigády se zúčastnili i někteří občané obce Chomutovic. Letos jsem měli vydatné pomocníky motorové fukače listí.

18 29. listopadu 2008 od 9.00 hodin ráno bylo na návsi poměrně rušno. Byl pouze jeden den před začátkem adventu a my jsem instalovali vánoční strom, betlém a světelnou výzdobu stromu. Mužská část si vzala na starost usazení stromu do roury v zemi, natažení světýlek a převezení betlému chlévu na místo. Ženské osazenstvo oblíklo postavy ze sena do jejich hábitů, uložilo ježíška do postýlky a proběhla zkouška osvětlení stromu. Ještě jsme ozdobili světýlky borovici v Popovičkách a na zítřejší slavností rozsvícení bylo vše připraveno. 30. listopadu 2008 v hodin proběhlo slavnostní rozsvícení vánočního stromu a betlému na návsi v Chomutovicích. Sešlo se poměrně hodně lidí jak z řad hasičů tak i obyvatel a hlavně dětí, kteří se již nemohou dočkat vánoc jak bývá zvykem čeká děti návštěva Svatých postav. Bylo tomu tak i letos. Na návštěvu za dětmi přišel Mikuláš s krásným andělem, které doprovázeli tři čerti a jedna čertice. Dětem se návštěva líbila a snad na chvilinku přestaly i zlobit se konalo Sousedské posezení v restauraci U Lojzíka ve spolupráci obecního úřadu a našeho sboru. Naše SDH mělo celou akci na starosti ( zajištění tomboly, cukroví, vánoční výzdoby, roznesení pozvánek ). Odpoledne jsme připravili sál, taneční parket, výzdobu a tombolu. K tanci a poslechu hrála skupina VEGET. Posezení bylo velmi pěkným zahájením adventní doby. Účast byla početná a akce se občanům snad líbila se konalo Adventní setkání v Chomutovicích na návsi. Podávalo se cukroví, výborný punč, svařené víno, čaj pro děti a nejstarší občany byly připravené malé dárečky. Počasí bylo opravdu zimní, mrzlo jen sníh nám chyběl..

19

23.1.2009 proběhla výroční členská schůze SDH POPOVIČKY v restauraci u Lojzíka v Popovičkách od 19.00hodin.

23.1.2009 proběhla výroční členská schůze SDH POPOVIČKY v restauraci u Lojzíka v Popovičkách od 19.00hodin. 2009 16.1.2009 se konala pravidelná schůze SDH POPOVIČKY. Hlavním úkolem byla příprava výroční schůze, zhodnocení loňského roku a domluva na letošní první brigádu. Brigáda proběhla hned následující den

Více

Výroční zpráva Spolku popických žen za rok 2015

Výroční zpráva Spolku popických žen za rok 2015 Výroční zpráva Spolku popických žen za rok 2015 Zpráva obsahuje informace o pořádaných kulturních akcích za rok 2015, kalendář plánovaných akcí na rok 2016 a výsledky hospodaření občanského sdružení 2015.

Více

7.-8. číslo Zpravodaj Červenec-Srpen Domov. Srdce v dlaních

7.-8. číslo Zpravodaj Červenec-Srpen Domov. Srdce v dlaních 7.-8. číslo Zpravodaj Červenec-Srpen 2019 Domov Srdce v dlaních V měsíci září narozeniny slaví: 2. září Tomašová Jana 13. září Špidlenová Jadwiga 15. září Soukupová Ludmila 16. září Polidová Alena 19.

Více

V Ř E S K O V Á K prosinec 2013

V Ř E S K O V Á K prosinec 2013 V Ř E S K O V Á K prosinec 2013 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, nastal čas se ohlédnout a zhodnotit rok 2013. Myslím, že se nám podařilo splnit úkol, kterým byla největší investiční akce v historii obce.

Více

Výroční okrskový aktiv Hotel u Novotných 9.1.2004

Výroční okrskový aktiv Hotel u Novotných 9.1.2004 Reg.č. 3201237 IČO: 66132878 Výroční okrskový aktiv Hotel u Novotných 9.1.2004 Dne 9.1.2004 byl náš sbor pověřen organizací Výročního okrskového aktivu. Aktiv byl uspořádán v hotelu U Novotných. Na aktivu

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ROK 2018

ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ROK 2018 ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ROK 2018 předložená VÝROČNÍ VALNÉ HROMADĚ SBORU DOBROVOLNÝCH HASIČŮ MARŠOV U ÚPICE Vážení hosté, vážení členové sboru. Vítáme vás na Výroční valné hromadě Sboru dobrovolných hasičů

Více

Kroužek - mladý hasič. u SDH Pátek. rok

Kroužek - mladý hasič. u SDH Pátek. rok Kroužek - mladý hasič u SDH Pátek rok 2008 2009 15.06.2008 na základě blížícího se 120. výročí vzniku SDH v Pátku, se uskutečnil od 15,00 hodiny Den otevřených dveří s ukázkou hasičské techniky zároveň

Více

OSADNÍ VÝBOR SEDLČÁNKY. Informace o činnosti za rok 2012 Výroční zpráva

OSADNÍ VÝBOR SEDLČÁNKY. Informace o činnosti za rok 2012 Výroční zpráva OSADNÍ VÝBOR SEDLČÁNKY Informace o činnosti za rok 2012 Výroční zpráva Předseda OV: Petr Kabát nar. (rok nar. 1947) Členové: Lenka Kadlecová (rok nar. 1979), Andrea Maturová (rok nar. 1979), Mgr. Jaroslav

Více

Převzetí Domova sv. Moniky

Převzetí Domova sv. Moniky KRONIKA 2008 Převzetí Domova sv. Moniky 1. 1. 2008 jsme převzali od Centra zdravotních a sociálních služeb města Liberce Domov pro matky s dětmi v tísni, který dostal jméno Domov sv. Moniky. Maškarní karneval

Více

Dne se konala brigáda na sázení stromků. Dne proběhl v naší obci sběr starého železa. Náš sbor má 50 členů. Z toho je 19 žen a 31 mužů.

Dne se konala brigáda na sázení stromků. Dne proběhl v naší obci sběr starého železa. Náš sbor má 50 členů. Z toho je 19 žen a 31 mužů. 2007 Náš sbor má 50 členů. Z toho je 19 žen a 31 mužů. Dne 10. 3. se konala brigáda na sázení stromků. Dne 31. 3. proběhl v naší obci sběr starého železa. - 1 - Dne 1. 5. proběhlo na sportovním areálu

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

Stalo se ve školním roce 2009-2010. ŠD Kočička ŠD Sluníčko ŠD Srdíčko

Stalo se ve školním roce 2009-2010. ŠD Kočička ŠD Sluníčko ŠD Srdíčko Stalo se ve školním roce 2009-2010 Zde najdete informace o akcích školních družin, které proběhly v minulém školním roce a byla o nich informace na webových stránkách školy ŠD Kočička ŠD Sluníčko ŠD Srdíčko

Více

Zpráva o činnosti SDH Veselice za rok 2014

Zpráva o činnosti SDH Veselice za rok 2014 Zpráva o činnosti SDH Veselice za rok 2014 3. 1. 2015 Vážení bratři hasiči, sestry hasičky, vážení hosté. Dovolte, abych Vás seznámil se zprávou o činnosti SDH Veselice za rok 2014. K dnešnímu dni má náš

Více

V příštích týdnech se můžete těšit na následující akce:

V příštích týdnech se můžete těšit na následující akce: Blzecký občasník 08 / 2015 ZPRÁVY ZE ZASTUPITELSTVA V pátek 6.11.2015 na svém zasedání zastupitelstvo obce schválilo vyhlášku o nakládání s odpady, vyhlášku o poplatku za likvidaci odpadu a o poplatku

Více

Předvánoční čas v Mateřské škole Ostrá

Předvánoční čas v Mateřské škole Ostrá Předvánoční čas v Mateřské škole Ostrá Prosinec - měsíc, kdy se děti asi nejvíce těší na Ježíška, přinesl do naší mateřské školy nejen povídání o předvánočních a vánočních zvycích, poslouchání a zpívání

Více

HASIČSKÉ SOUTĚŽE V POŽÁRNÍM ÚTOKU, KTERÝCH SE V ROCE 2012 ZÚČASNILI HASIČI A HASIČKY Z SDH KYJOV.

HASIČSKÉ SOUTĚŽE V POŽÁRNÍM ÚTOKU, KTERÝCH SE V ROCE 2012 ZÚČASNILI HASIČI A HASIČKY Z SDH KYJOV. HASIČSKÉ SOUTĚŽE V POŽÁRNÍM ÚTOKU, KTERÝCH SE V ROCE 2012 ZÚČASNILI HASIČI A HASIČKY Z SDH KYJOV. V roce 2012 se za SDH Kyjov v hasičských soutěžích v požárním útoku účastnili: Za ŽENY: Brožová Veronika,

Více

Rybářské slavnosti 2006

Rybářské slavnosti 2006 Rybářské slavnosti 2006 Druhý ročník Rybářských slavností Třeboň se uskutečnil ve dnech 25.-27.8.2006. Pořadatelem těchto slavností byla MAS Třeboňsko o.p.s., partnerem Rybářství Třeboň a.s. a spoluorganizátorem

Více

Blzecký občasník 06 / 2015

Blzecký občasník 06 / 2015 Blzecký občasník 06 / 2015 ZPRÁVY ZE ZASTUPITELSTVA V pátek 22.5.2015 na svém zasedání zastupitelstvo obce, schválilo uzavření smlouvy o poskytnutí úvěru 4 miliony Kč s Českou spořitelnou, úvěr budeme

Více

Výroční zpráva SDH Suhrovice. Rok 2014. Vypracoval Ladislav Bartoň, starosta SDH Suhrovice

Výroční zpráva SDH Suhrovice. Rok 2014. Vypracoval Ladislav Bartoň, starosta SDH Suhrovice Výroční zpráva SDH Suhrovice Rok 2014 Vypracoval Ladislav Bartoň, starosta SDH Suhrovice Dovolte mi, abych Vás informoval prostřednictvím výroční zprávy o stavu a činnosti SDH Suhrovice v uplynulém roce

Více

PŘÍBĚH Děkujeme za podporu. PS: Do nového roku více štěstí, zdraví a lásky, bez závisti a žhářů.

PŘÍBĚH Děkujeme za podporu. PS: Do nového roku více štěstí, zdraví a lásky, bez závisti a žhářů. PŘÍBĚH 2018 Přátelé, kamarádi, hasiči. Tento příběh, který jsme společně prožili v letošním roce 2018 je v něčem výjimečný a budeme si ho ještě všichni dlouho pamatovat. Prožili jsme spoustu dobrodružství

Více

Sbor dobrovolných hasičů

Sbor dobrovolných hasičů Sbor dobrovolných hasičů V sobotu 12. ledna 2013 se v místním pohostinství konala od 16 hod. Výroční valná hromada SDH Lhoty u Potštejna. Za práci s mládeží bylo uděleno Čestné uznání Janu Havlovi, Lukáši

Více

Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok:

Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok: Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok: Leden V lednu proběhla každoroční Tříkrálová sbírka, při

Více

Trutnodráček březen 2015

Trutnodráček březen 2015 Trutnodráček březen 2015 MÍŠA OSLAVIL JEDENÁCTÉ NAROZENINY Jedenácté narozeniny jsme oslavili dortem, písničkou a milými dárečky. Přejeme Míšovi vše nejlepší do života, především pak stálou vnitřní radost.

Více

Bioodpad není odpad Dne 10. ledna 2011 třídy 3. A a 3. B navštívily občanské sdružení Ekodomov se svým projektem Bioodpad není

Bioodpad není odpad Dne 10. ledna 2011 třídy 3. A a 3. B navštívily občanské sdružení Ekodomov se svým projektem Bioodpad není Bioodpad není odpad Dne 10. ledna 2011 třídy 3. A a 3. B navštívily občanské sdružení Ekodomov se svým projektem Bioodpad není odpad. Děti zjistily hravou formou, co to je separace odpadu a kompostování.

Více

DŘETOVICKÝ M ĚSÍČNÍK. BŘEZEN 2014 (vyšlo 31 3. 2014) Stručné info. Jarní ples 21.3.2014. Akce Rodinného centra. Maškarní bál. Májová zábava.

DŘETOVICKÝ M ĚSÍČNÍK. BŘEZEN 2014 (vyšlo 31 3. 2014) Stručné info. Jarní ples 21.3.2014. Akce Rodinného centra. Maškarní bál. Májová zábava. BŘEZEN 2014 (vyšlo 31 3. 2014) DŘETOVICKÝ M ĚSÍČNÍK Obec Dřetovice, evid.č. MK ČR E 10584, neprodejný výtisk Stručné info. Jarní ples 21.3.2014. Akce Rodinného centra. Maškarní bál. Májová zábava. Placená

Více

INFORMAČNÍ LIST č. 11 - OBEC HORNÍ KNĚŽEKLADY. ORANŽOVÝ ROK 2014 - Generální sponzor akcí je SKUPINA ČEZ.

INFORMAČNÍ LIST č. 11 - OBEC HORNÍ KNĚŽEKLADY. ORANŽOVÝ ROK 2014 - Generální sponzor akcí je SKUPINA ČEZ. INFORMAČNÍ LIST č. 11 - OBEC HORNÍ KNĚŽEKLADY Vážení spoluobčané, přestože se na základě rozhodnutí Vlády ČR dostavba Jaderné elektrárny Temelín de-facto zastavila, Skupina ČEZ v podpoře regionu pokračuje

Více

OLDŘICHOVICKÝ ZPRAVODAJ

OLDŘICHOVICKÝ ZPRAVODAJ OLDŘICHOVICKÝ ZPRAVODAJ 4. čtvrtletí 2010 Zastupitelstvo obce Oldřichovice přeje všem spoluobčanům v roce 2011 mnoho pracovních i osobních úspěchů Volby do obecního zastupitelstva Ve dnech 15.-16. října

Více

ŘECKÉ OLYMPIJSKÉ HRY WALDORFSKÝCH ŠKOL PARDUBICE 2014

ŘECKÉ OLYMPIJSKÉ HRY WALDORFSKÝCH ŠKOL PARDUBICE 2014 ŘECKÉ OLYMPIJSKÉ HRY WALDORFSKÝCH ŠKOL PARDUBICE 2014 V letošním školním roce se naše ZŠW Pardubice s podporou Magistrátu města Pardubic stala organizátorem tradičních olympijských her pro žáky pátých

Více

ROK 2008 NA ZÁMKU A V KULTUŘE

ROK 2008 NA ZÁMKU A V KULTUŘE ROK 2008 NA ZÁMKU A V KULTUŘE V kalendářním roce 2008 jsme na zámku uspořádali 41 kulturních a společenských akcí, u kterých jsme byli jediným nebo hlavním pořadatelem. Šlo o následující akce: 8 pohádek

Více

KUL TURNI KRONIKA. Centra sociálních služeb Kojetín * * * * * * * * * *

KUL TURNI KRONIKA. Centra sociálních služeb Kojetín * * * * * * * * * * KUL TURNI, KRONIKA Centra sociálních služeb Kojetín * * * * * * * * * * * * 2008 Centrum sociálních služeb Kojetín organizuje pro své obyvatele na domech s pecovatelskou službou a návštevníky Klubu duchodcu

Více

Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018

Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018 Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018 Datum a čas Popis akce Pořadatel Místo konání 20.1.2018 ve 20.00 Sportovní bál, hraje Orchidea TJ Svatobor Hrádek 25.1.2018 v 16:30 Kadeřnické odpoledne

Více

V Ř E S K O V Á K květen 2003

V Ř E S K O V Á K květen 2003 V Ř E S K O V Á K květen 2003 Úvodní slovo Vážení spoluobčané,začínáte číst již páté číslo našeho Vřeskováka. Když říkám našeho mám na mysli to, že spousta vás vítá vydávání tohoto listu ( záporné odezvy

Více

Zpráva o činnosti SDH Veselice za rok 2013

Zpráva o činnosti SDH Veselice za rok 2013 Zpráva o činnosti SDH Veselice za rok 2013 4. 1. 2014 Vážení bratři hasiči, vážení hosté. Dovolte, abych Vás seznámil se zprávou o činnosti SDH Veselice za rok 2013. K dnešnímu dni má náš sbor 45 členů.

Více

OBSAH: 1. VZNIK, ZAKLADATELÉ, POSLÁNÍ 2. PERSONÁLNÍ OBSAZENÍ, KONTAKT 3. CÍLE 4. AKTIVITY V ROCE 2014 5. FINANČNÍ ZPRÁVA 6.

OBSAH: 1. VZNIK, ZAKLADATELÉ, POSLÁNÍ 2. PERSONÁLNÍ OBSAZENÍ, KONTAKT 3. CÍLE 4. AKTIVITY V ROCE 2014 5. FINANČNÍ ZPRÁVA 6. VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2014 OBSAH: 1. VZNIK, ZAKLADATELÉ, POSLÁNÍ 2. PERSONÁLNÍ OBSAZENÍ, KONTAKT 3. CÍLE 4. AKTIVITY V ROCE 2014 5. FINANČNÍ ZPRÁVA 6. PODĚKOVÁNÍ Výroční zpráva za rok 2014 Strana 2 (celkem

Více

Co nás čeká v měsíci LEDNU?

Co nás čeká v měsíci LEDNU? Co nás čeká v měsíci LEDNU? 4.1. se vrátíme zpět do lavic každé pondělí budeme jezdit na plavání 12.1. vystoupí divadelní kroužek pro rodiče od 15:45 v I. třídě 12.1. po představení od 16:00 třídní schůzky

Více

Infolisty. Centrum pro osoby se zdravotním postižením Písečná a. Jesle Písečná

Infolisty. Centrum pro osoby se zdravotním postižením Písečná a. Jesle Písečná Infolisty Centrum pro osoby se zdravotním postižením Písečná a Jesle Písečná ÚNOR 2018 1 Klienti DSOZP Písečná opět navštívili tělocvičnu, kde si vyzkoušeli svoji soutěživost a zdatnost. Pod vánočním stromečkem

Více

3/2010 www.obecdolnimoravice.cz ROZHODNUTÍ Prezidenta republiky ze dne 18. Června 2010 o vyhlášení voleb do Senátu Parlamentu České republiky a do zastupitelstev obcí dny konání voleb jsou stanoveny na

Více

IX. propagační jízda dobrovolných hasičů.

IX. propagační jízda dobrovolných hasičů. IX. propagační jízda dobrovolných hasičů. Ve dnech 27. a 28.5.2017 se uskutečnila XI. Propagační jízda hasičů. Zahájení jízdy bylo v Jáchymově v Karlovarském kraji, odkud pokračovala do Ústeckého kraje,

Více

Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013

Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013 Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013 Vážené sestry, vážení bratři, milí vzácní hosté, rok s rokem se sešel a opět jsme tu, abychom zhodnotili, co se povedlo či nepovedlo, v čem bychom se mohli

Více

V 8:00 vyrazil celý I. stupeň metrem směr Roztyly a v 8:30 se za nimi vydali žáci II. stupně.

V 8:00 vyrazil celý I. stupeň metrem směr Roztyly a v 8:30 se za nimi vydali žáci II. stupně. Červen 2007 BRANNÝ DEN Dne 1.června se konal tradiční branný den v Krčském lese. Celou akci připravily obě paní učitelky tělesné výchovy Z. Kopasová a B. Chadimová za pomoci žáků devátých tříd. V 8:00

Více

29.8. Oslavil Radek Tomášek své padesáté narozeniny u místního pohostinství se svými fotbalovými přáteli. Oslava byla až do noci.

29.8. Oslavil Radek Tomášek své padesáté narozeniny u místního pohostinství se svými fotbalovými přáteli. Oslava byla až do noci. 15.8. Byli jsme pozváni na fotbalový turnaj ve Všerubech. Zůčatněná mužstva byla: Všeruby A, Všerubský dorost, Kunějovice a Chotíkov. Pořadí: 1. Všeruby A 2. Kunějovice 3. Chotíkov 4. Všerubský dorost

Více

Antuka Tour. Antukové turnaje amatérských družstev MB a okolí

Antuka Tour. Antukové turnaje amatérských družstev MB a okolí Antuka Tour Antukové turnaje amatérských družstev MB a okolí 19.6.2010, Sokolovna-antuka 8 družstev, 1. ročník: V So 19.6. se sešlo 8 amatérských družstev na 1. ročníku antukového letního turnaje Antuka

Více

5. ročník Policejního rafťáku

5. ročník Policejního rafťáku 5. ročník Policejního rafťáku Kdo by to před 5 lety řekl, že tato vodácká akce bude mít nejen mezi IPAky takový úspěch. První ročník Policejního rafťáku jsme zahájili na Vltavě, na které jsme společně

Více

Druhý ročník soutěže Jetřichovská buchta - Broumovsko. Napsal uživatel Petra Jansová Pátek, 09 Listopad :52

Druhý ročník soutěže Jetřichovská buchta - Broumovsko. Napsal uživatel Petra Jansová Pátek, 09 Listopad :52 Po loňském úspěchu soutěže o nejlepší "Jetřichovskou buchtu" se první listopadovou sobotu konal již druhý ročník přátelského vesnického klání pekařek a pekařů, jehož letošním tématem bylo OVOCE. {jathumbnail

Více

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů Výroční zpráva 2014 Štěpánkovická fotbalová liga - spolek amatérských hráčů Úvodní slovo Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu o činnosti amatérských hráčů za uplynulý rok 2014. Štěpánkovické

Více

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV 2016 Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil 30. 12. 2016 Účel a poslání spolku: Spolek MOPED TEAM TLUMAČOV vznikl v roce 2015 za účelem pořádání sportovních a

Více

PŘÍLEŽITOSTNÉ AKCE ŠD, AKCE VZTAHUJÍCÍ SE K PROJEKTŮM školní rok 2013/2014

PŘÍLEŽITOSTNÉ AKCE ŠD, AKCE VZTAHUJÍCÍ SE K PROJEKTŮM školní rok 2013/2014 PŘÍLEŽITOSTNÉ AKCE ŠD, AKCE VZTAHUJÍCÍ SE K PROJEKTŮM školní rok 2013/2014 PODZIM: Cestou ke zdraví 24. 10. 2013 Mluvili jsme o důležitosti správné výživy, hygienických návycích, přečetli jsme si pohádky

Více

Kulturní a společenské aktivity v DS Lidická Strakonice červenec/ 2011

Kulturní a společenské aktivity v DS Lidická Strakonice červenec/ 2011 červenec/ 2011 4.7. Návštěva cukrárny s doprovodem - 13.00-15.00 hod. cukrárna Pod Hvězdou 7.7. Bohoslužba slova / duchovní individuální návštěvy 12.7. Přednáška Muzea Strakonice - Rožmberkové a Jižní

Více

Úplné znění od

Úplné znění od Úplné znění od 5. 5. 2019 STATUTÁRNÍ MĚSTO OLOMOUC ZASTUPITELSTVO MĚSTA OLOMOUCE OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 10/2018, o nočním klidu, ve znění obecně závazných vyhlášek č. 3/2019 a č. 6/2019 Zastupitelstvo

Více

Poslední valná hromada se konala 14. února roku 2003 v hasičské zbrojnici v Kateřinicích.

Poslední valná hromada se konala 14. února roku 2003 v hasičské zbrojnici v Kateřinicích. Vážení bratři a setry, vážení hosté. je tady skoro polovina roku roku 2005. Je tedy ten správný čas zhodnotit uplynulý rok, bilancujeme úspěchy i neúspěchy a zamyslet se na rokem letošním. Poslední valná

Více

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK PROSINEC 2017 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE Foto Josef Gerhát RÁDI VÁS ZVEME ZA ZAJÍMAVOU NABÍDKOU V OBCÍCH

Více

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV 2017 Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil 30. 12. 2017 Účel a poslání spolku: Spolek MOPED TEAM TLUMAČOV vznikl v roce 2015 za účelem pořádání sportovních a

Více

Hned první listopadový den nás čekala oslava, Zuzka slavila narozeniny. Oslava se jako vždy povedla, dort byl výborný a děti si to náramně užili.

Hned první listopadový den nás čekala oslava, Zuzka slavila narozeniny. Oslava se jako vždy povedla, dort byl výborný a děti si to náramně užili. Čas běží jako voda a vy držíte v ruce další dvojčíslo našich Kostkovaných novin! Listopad a prosinec patří tradičně mezi nejhezčí měsíce nejen ve školce :o) Hned první listopadový den nás čekala oslava,

Více

třídní učitelky Mgr. Alice Pincová a Mgr. Pavlína Nepožitková ze ZŠ 28. října 1 Příbram VII

třídní učitelky Mgr. Alice Pincová a Mgr. Pavlína Nepožitková ze ZŠ 28. října 1 Příbram VII Poznáváme své děti V červnu 2014 jsme získaly finanční prostředky z dotace v oblasti výchovy a vzdělávání Městského úřadu v Příbrami na projekt s názvem Poznáváme své děti. V rámci této dotace na naší

Více

1. září Dne 1. září 2011 nastoupilo do prvních tříd naší školy 47 žáků.

1. září Dne 1. září 2011 nastoupilo do prvních tříd naší školy 47 žáků. 1. září 2011 Dne 1. září 2011 nastoupilo do prvních tříd naší školy 47 žáků. Den bezpečnosti Zumba Ekocentrum Čapí hnízdo Dne 21. září 2011 byly čtvrté třídy na exkurzi v Ekocentru Čapí hnízdo. Hlavní

Více

EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT

EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT 2012 Statutární město Karlovy Vary Statutární město Karlovy Vary se v letošním roce již tradičně zapojilo do kampaní Evropský týden mobility a Evropský den

Více

Připravované akce ROK 2014. Prosinec 2014. Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě

Připravované akce ROK 2014. Prosinec 2014. Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě Připravované akce ROK 2014 Prosinec 2014 Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě Mikulášská zastavení a dobrá hudba navíc Perníčkové odpoledne na Vážce Dámský klub - rumové

Více

Víkendový vzdělávací pobyt pro pěstounské rodiny v Kovářské

Víkendový vzdělávací pobyt pro pěstounské rodiny v Kovářské Víkendový vzdělávací pobyt pro pěstounské rodiny v Kovářské Magistrát města Chomutova ve spolupráci se zapsaným spolkem RADKA připravil ve dnech 20. - 21. 5. 2017 víkendový vzdělávací pobyt pro pěstounské

Více

Z Á P I S z Výroční valné hromady okrsku Zahořany ve Staněticích 23.2.2013

Z Á P I S z Výroční valné hromady okrsku Zahořany ve Staněticích 23.2.2013 Program: 1) Zahájení: p. Dolejš 2) Volba návrhové komise p. Dolejš 3) Zpráva o činnosti okrsku p. Dolejš 4) Zpráva velitele okrsku p. Odvody 5) Zpráva hospodáře p. Kruml František 6) Zpráva strojníka p.

Více

SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ Ostrava-Pustkovec. Soutěž hasičských družstev v požárním útoku mužů a žen. O putovní pohár Městského obvodu Pustkovec

SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ Ostrava-Pustkovec. Soutěž hasičských družstev v požárním útoku mužů a žen. O putovní pohár Městského obvodu Pustkovec SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ Ostrava-Pustkovec Soutěž hasičských družstev v požárním útoku mužů a žen O putovní pohár Městského obvodu Pustkovec sobota 4. července 2015 Ostrava-Pustkovec zařazena do EXTRALIGY

Více

OSADNÍ VÝBOR - SEDLČÁNKY. Informace o činnosti za rok 2011 Výroční zpráva

OSADNÍ VÝBOR - SEDLČÁNKY. Informace o činnosti za rok 2011 Výroční zpráva OSADNÍ VÝBOR - SEDLČÁNKY Informace o činnosti za rok 2011 Výroční zpráva Předseda OV: Petr Kabát Členové: Lenka Kadlecová, Andrea Maturová, Mgr. Jaroslav Hodyc, Ing. Jakub Procházka, Jindřich Polívka DiS.,

Více

Na úvod. Tereza Huterová, 9. tř.

Na úvod. Tereza Huterová, 9. tř. Na úvod Speciál. Speciál? Speciál! Právě jste nahlédli do speciálního čísla našeho časopisu. Vítáme vás a jsme rádi za vaši přízeň. Redakci Twistu ovládli Mikuláši a andělé samozřejmě i čertíci. Ti se

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ KLUBU POHÁDKA ROUSÍNOV

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ KLUBU POHÁDKA ROUSÍNOV INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ KLUBU POHÁDKA ROUSÍNOV Leden únor 2008 Pravidelné schůzky se konají na adrese: Skálova 35 (nad Salonem Kleopatra) v tyto dny: Pondělí: 15:30 17:30 herna pro děti Středa: 9:30 11:30

Více

Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012

Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012 Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012 Slavnostní zahájení 3.9. Jičín město pohádky Růžovo-oranžový den Krakonošův trojboj 13.9. Jičín - město pohádky Na tento

Více

Přehled akcí rybářského kroužku MO Libice nad Cidlinou za rok 2018

Přehled akcí rybářského kroužku MO Libice nad Cidlinou za rok 2018 Přehled akcí rybářského kroužku MO Libice nad Cidlinou za rok 2018 Duben - SBÍRÁNÍ ODPADKŮ NA REVÍRU 411170 JEZERO ANEB JARNÍ ÚKLID OBCE Na tuto akci se sešel RK téměř v plném počtu a někteří z nich si

Více

PŘEHLED AKCÍ ZA ROK 2014

PŘEHLED AKCÍ ZA ROK 2014 PŘEHLED AKCÍ ZA ROK 2014 PRO RODIČE A DĚTI V AZYLOVÉM DOMĚ, NA LIŠČINĚ 2, OSTRAVA HRUŠOV 15. 1. 2014 SOUTĚŽNÍ ODPOLEDNE VE SPOLEČENSKÝCH HRÁCH Děti s rodiči a se zaměstnanci Azylového domu strávili příjemné

Více

Občasník žáků Speciální základní školy Litomyšl

Občasník žáků Speciální základní školy Litomyšl PECKA Občasník žáků Speciální základní školy Litomyšl Květen 2018, ročník 9, číslo 3 Na tvorbě časopisu se podíleli: žáci II. stupně a jejich učitelé. Redakčně upravil Pavel P. 1 Líbil se mi Karlův most.

Více

SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE. Učíme se pro život

SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE. Učíme se pro život SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE Listopad 2014 Motto: Učíme se pro život Obsah : 2. sportovně zábavné odpoledne...1 Vůně koření...2 Návštěva DDM Duchcov.....3

Více

Leden a únor byl ve znamení příprav na zkoušku z odbornosti Strojník Junior. Děti se svědomitě připravují krok za krokem. Loni skládali zkoušku z

Leden a únor byl ve znamení příprav na zkoušku z odbornosti Strojník Junior. Děti se svědomitě připravují krok za krokem. Loni skládali zkoušku z Leden a únor byl ve znamení příprav na zkoušku z odbornosti Strojník Junior. Děti se svědomitě připravují krok za krokem. Loni skládali zkoušku z odznaku Preventista Junior a ta se povedla všem. A abychom

Více

Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové

Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok 2013 Charakteristika sdružení Adresa: Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PŘEROV ÚPLNÉ ZNĚNÍ. Obecně závazná vyhláška č. 2/2017, k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku v souvislosti s hlukem

STATUTÁRNÍ MĚSTO PŘEROV ÚPLNÉ ZNĚNÍ. Obecně závazná vyhláška č. 2/2017, k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku v souvislosti s hlukem STATUTÁRNÍ MĚSTO PŘEROV ÚPLNÉ ZNĚNÍ Obecně závazná vyhláška č. 2/2017, k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku v souvislosti s hlukem Úplné znění obecně závazné vyhlášky č. 2/2017, k zabezpečení

Více

OSLAVY 110 LET SDH TRNOVÁ

OSLAVY 110 LET SDH TRNOVÁ 5. - 6. září 2014 OSLAVY 110 LET SDH TRNOVÁ Minihistorie trnovských hasičů Časté požáry vedly k zakládání Sborů dobrovolných hasičů (SDH). Roku 1898 zakládají SDH v Krašovicích, společný pro obce Trnová

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

OBČASNÍK. DM číslo 4. Na školní rok 2016/17

OBČASNÍK. DM číslo 4. Na školní rok 2016/17 OBČASNÍK DM číslo 4 Na školní rok 2016/17 Červotoči si pochutnávají na historickém Špalíčku Špalíček je komplex jedenácti původně gotických domů ze 13. století, stojících na místě bývalých masných bud

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen Základní školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen Základní školy Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2016 Základní školy Základní škola J. A. Komenského a Mateřská škola, Přerov - Předmostí, Hranická 14 Školní olympiáda

Více

Informace pro rodiče

Informace pro rodiče Informace pro rodiče časopis MŠ Brouček leden 2015 Vydává: Mateřská škola Brouček Prackovice nad Labem Tel: 416 539 112 http://www.msbroucek.eu e-mail: msbroucek@seznam.cz Platby v MŠ Platbu inkasem provedeme

Více

Svaz potápěčů České republiky a Aqua klub Liberec pořádají MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ

Svaz potápěčů České republiky a Aqua klub Liberec pořádají MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ Svaz potápěčů České republiky a Aqua klub Liberec pořádají MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ Městský bazén Liberec 27.5.- 29.5. 2016 Pořadatel: SPČR a AQUA KLUB Liberec

Více

Velikonoční závod v Hulíně, Děvčátka oddílu sportovní gymnastiky TJ Sokol Vsetín se zúčastnila svých prvních závodů a to "Velikonočního

Velikonoční závod v Hulíně, Děvčátka oddílu sportovní gymnastiky TJ Sokol Vsetín se zúčastnila svých prvních závodů a to Velikonočního Velikonoční závod v Hulíně, 20. 3. 2013 Děvčátka oddílu sportovní gymnastiky TJ Sokol Vsetín se zúčastnila svých prvních závodů a to "Velikonočního závodu" ve sportovní gymnastice v Hulíně. Nejlepší výkon

Více

KRONIKA PROSINEC 2016

KRONIKA PROSINEC 2016 KRONIKA PROSINEC 2016 ROZSVĚCENÍ VÁNOČNÍHO STROMEČKU U KAPLIČKY V neděli 4.12. děti ze ZŠ a MŠ zpívaly u kapličky. Místní se sešli na hezké akci, do které se pod záštitou obecního úřadu kromě školy zapojily

Více

10. Vánoční trhy na FM VŠE 2018

10. Vánoční trhy na FM VŠE 2018 Vysoká škola ekonomická v Praze Fakulta managementu 10. Vánoční trhy na FM VŠE 2018 organizace FKS Autor práce: Denisa Pernicová Rok: ZS 2018 Obsah Obsah... 3 Úvod... 4 1 Program a průběh 10. Vánočních

Více

OHLEDNUTÍ ZA AKCÍ 10 DNÍ FLORBALU 2014 Zimní stadion, Č. Třebová

OHLEDNUTÍ ZA AKCÍ 10 DNÍ FLORBALU 2014 Zimní stadion, Č. Třebová OHLEDNUTÍ ZA AKCÍ 10 DNÍ FLORBALU 2014 Zimní stadion, Č. Třebová Již 7. ročníkem 10 dní florbalu v České Třebové se mohli pyšnit organizátoři z florbalového klubu FbK Orlicko Třebovsko. Během celého týdne

Více

07 / 2015 ZPRÁVY ZE ZASTUPITELSTVA

07 / 2015 ZPRÁVY ZE ZASTUPITELSTVA Blzecký občasník 07 / 2015 ZPRÁVY ZE ZASTUPITELSTVA V neděli 20.9.2015 na svém zasedání zastupitelstvo obce schválilo poukázání částky 14 688,- Kč Dobrovolnému svazku obcí Blanicko Otavského regionu za

Více

PŘEHLED AKCÍ PRO SENIORY 2016

PŘEHLED AKCÍ PRO SENIORY 2016 PŘEHLED AKCÍ PRO SENIORY 2016 ÚNOR 2016 11.02.2016 - MASOPUST Dne 11.2.2016 v KD Muglinově byla pro seniory z domů s pečovatelskou službou a klubů důchodců připravena akce pod názvem Masopust. Akci zahájil

Více

ZOO Praha a botanická zahrada

ZOO Praha a botanická zahrada 5.10. 2014 ZOO Praha a botanická zahrada 5.12.2014 Proběhlo slavnostní otevření rozhledny na Pekelném kopci Rozsvícení stromku 2014 Mikuláš 5.12.2014 Zpívání pod stromem, rozdávání Betlémského světla 20.12.2014

Více

Činnost sdružení v roce 2002

Činnost sdružení v roce 2002 Kdo jsme Občanské sdružení I MY (Společnost přátel Rolničky pro podporu lidí s postižením) vzniklo v Soběslavi v březnu 2000. Cílem sdružení je pomáhat prosazovat zájmy dětí i dospělých s postižením a

Více

LÉTO INFORMAČNÍ LETÁK. LETNÍ VYDÁNÍ r. 2017

LÉTO INFORMAČNÍ LETÁK. LETNÍ VYDÁNÍ r. 2017 INFORMAČNÍ LETÁK LETNÍ VYDÁNÍ r. 2017 LÉTO Cupy - hupy, pravda je to, po jaru, že máme léto. Slunko hřeje, slunko pálí, ani chvilku nezahálí, všude smíchu je a ruchu - léto přišlo! Hejsa! Chuchu! Ohlédnutí

Více

V Ř E S K O V Á K listopad 2012

V Ř E S K O V Á K listopad 2012 V Ř E S K O V Á K listopad 2012 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, výstavba kanalizace pokračuje a já vás žádám, aby jste případné škody na majetku, které jsou způsobeny firmou provádějící tyto práce co

Více

podněty z jednotlivých tříd. Mezi nejvíce diskutovaná témata patřilo například ničení pomůcek a výzdoby školy, řádění tzv. školního fantoma, který po

podněty z jednotlivých tříd. Mezi nejvíce diskutovaná témata patřilo například ničení pomůcek a výzdoby školy, řádění tzv. školního fantoma, který po Žákovský parlament - zhodnocení práce za školní rok 2014 / 2015 Dne 24. června 2015 proběhlo na naší škole 20. zasedání Žákovského parlamentu, které bylo posledním jednáním v tomto školním roce, proto

Více

P O Z V Á N K A 2/2018

P O Z V Á N K A 2/2018 . 2/2018 P O Z V Á N K A Na veřejné zasedání zastupitelstva obce Morašice, které se uskuteční dne 22.června 2018 v hospodě VE DVOŘE od 18.00 hod. s následujícím programem: 1. Účetní závěrka obce za rok

Více

Zápis z valné hromady členů občanského sdružení 1/2011

Zápis z valné hromady členů občanského sdružení 1/2011 Zápis z valné hromady členů občanského sdružení 1/2011 ze dne: 10. prosince 2011 počet přítomných členů: 40 (viz prezenční listina) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva o činnosti Sdružení za rok 2011 3. Zpráva

Více

V Ř E S K O V Á K leden 2010

V Ř E S K O V Á K leden 2010 V Ř E S K O V Á K leden 2010 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, dočkali jsme se přívalu sněhu a tak okusili zase po dlouhé době pravou zimu. Největší radost mají samozřejmě děti, ale dospělým sníh přidělává

Více

Hodnocení závodů Laguna Cup

Hodnocení závodů Laguna Cup Hodnocení závodů Laguna Cup Termín závodů: 25. března 2017 8:00 17:00 Místo závodů: Třebíč bazén 25m, 8 drah Trenér: Radka Štanclová V sobotu 25. Března 2017 Plavecký oddíl Laguna Třebíč pořádal již třetí

Více

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Každé pondělí až čtvrtek je otevřen klub v DPS Dlouhá 636, Krupka vždy od 13,00 do 17,00 hodin. Možnost využití dvou počítačů včetně připojení na internet,

Více

MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA, BLAHOSLAVOVA 6, příspěvková organizace. vydává školní časopis

MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA, BLAHOSLAVOVA 6, příspěvková organizace. vydává školní časopis MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA, BLAHOSLAVOVA 6, příspěvková organizace vydává školní časopis č.25/2018 Vážení rodiče a milé děti, čas letí jako voda a my se znovu setkáváme na konci 1. pololetí školního roku.

Více

V Ř E S K O V Á K únor 2007

V Ř E S K O V Á K únor 2007 V Ř E S K O V Á K únor 2007 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, s blížícím se jarem vás opět vyzývám, abyste nepálili odpad na svých zahradách. Co se týká dřevního odpadu z prořezání stromů, opět nabízíme

Více

DC Lokomotiva Stádlec. SDH Slavňovice počet členů: 25

DC Lokomotiva Stádlec. SDH Slavňovice počet členů: 25 poskytnutý příspěvek v roce: 2011 11.000,- DC Lokomotiva Stádlec 2012 11.500,- 2013 13.000,- 15.000,- navrhuji přiznat příspěvek ve výši: 15.000,-Kč - došipná (turnaj pro veřejnost) - šipkový vánoční turnaj.

Více

Výroční zpráva 2013. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů

Výroční zpráva 2013. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů Výroční zpráva 2013 Štěpánkovická fotbalová liga - spolek amatérských hráčů Úvodní slovo Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu o činnosti amatérských hráčů za uplynulý rok 2013. Štěpánkovické

Více

Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A

Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A 9.5.2016 v pondělí ráno jsme se sešli spolu s našimi učitelkami R. Svobodovou a J. Hanzlíkovou ve vestibulu Hlavního nádraží města Brna. Až jsme se všichni sešli, přesunuli

Více

Den čtvrtý neděle 21. června 2015 Sloup v Čechách

Den čtvrtý neděle 21. června 2015 Sloup v Čechách Den čtvrtý neděle 21. června 2015 Sloup v Čechách Ráno jsme se opět probudili do neslunečného dne. Dnešní den jsme potřebovali, aby nám počasí přálo a tak jsme poustevníkovi na hrad vzkázali, ať pošle

Více

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Leden sobota 9. 1. 2016 = Volejbalový turnaj (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel obec Velké Losiny a restaurace AZ) pátek 15. 1. 2016 = 2. Velkolosinský

Více