Zpřístupnění databáze Zoological Record. veřejná vysoká škola. otevřené řízení

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zpřístupnění databáze Zoological Record. veřejná vysoká škola. otevřené řízení"

Transkript

1 Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou v otevřeném řízení v souladu s ust. 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zpřístupnění databáze Zoological Record Tato veřejná zakázka souvisí s realizací projektu Natura: vědecké informační zdroje přírodních věd, reg.č. CZ.1.05/3.2.00/ , v rámci Operačního programu Výzkum a vývoj pro inovace Zadavatel se sídlem : Univerzita Palackého v Olomouci se sídlem: Křížkovského Olomouc IČ: DIČ: CZ Bankovní spojení: Komerční banka, pobočka Olomouc číslo účtu: /0100 Rektor: prof. RNDr. Miroslav Mašláň, CSc. Právní forma zadavatele : Způsob zadání : veřejná vysoká škola otevřené řízení Kontaktní osoba ve věcech veřejné zakázky: Mgr. Petra Jungová tel.č.: , fax: , petra.jungova@upol.cz Profil zadavatele: Profil zadavatele: zakazky.upol.cz Tato zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci otevřeného řízení na služby podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ). Práva, povinnosti či podmínky v této dokumentaci neuvedené se řídí tímto zákonem.

2 1. Klasifikace a předpokládaná hodnota předmětu veřejné zakázky 1.1. Klasifikace předmětu veřejné zakázky na služby Název kód CPV Elektronické informační služby Předpokládaná celková hodnota veřejné zakázky je ,- USD bez DPH. 2. Vymezení předmětu veřejné zakázky a technické podmínky 2.1. Předmět plnění veřejné zakázky: Předmětem plnění veřejné zakázky je služba spočívající v zajištění on-line přístupů do elektronického informačního zdroje - databáze Zoological Record (producent Thomson Reuters Corporation) pro dvě spolupracující instituce zadavatele na období pěti let Součástí předmětu veřejné zakázky je i technická a provozní podpora pro zpřístupnění elektronického informačního zdroje oprávněným uživatelům po dobu trvání licence, odborné konzultace a spolupráce při zajištění školení pro uživatele. Dále jsou součástí předmětu veřejné zakázky také ostatní práce a výkony zadávací dokumentací výslovně neuvedené, avšak uchazeč z titulu budoucího poskytovatele služeb věděl, vědět měl nebo mohl vědět s ohledem na svoje odborné znalosti a zkušenosti, že jejich provedení je nutné pro řádné splnění veřejné zakázky v rozsahu tohoto zadání. Databáze Zoological Record je největší světový index zoologické literatury. Pokrývá obory jako je zoologie, biochemie, ekologie, evoluce, genetika atd. Excerpuje přes 5 tis. odborných časopisů a pokrývá 1,5 tis. neperiodické literatury jako jsou monografie, sborníky z konferencí atd. Díky této databázi je pro uživatele možné sledovat především: - postup výzkumu ve významných oborech, jako je biodiverzita, ekologie, ochrana životního prostředí, - sledovat změny v klasifikaci a vztazích mezi organismy, - zjistit existenci nových živočišných druhů, - nalézt potenciální spolupracovníky při dosahování obdobných výzkumných cílů Ostatní podmínky veřejné zakázky: Uchazeč je povinen dodržet technické požadavky stanovené v bodě 2.1. této zadávací dokumentace k podání nabídek, pokud je nedodrží, bude z výběrového řízení vyloučen a dále jeho nabídka nebude posuzována. Zadavatel upozorňuje uchazeče, že vzhledem k přiděleným finančním prostředkům v případě předložení nabídek s nabídkovou cenou vyšší než je předpokládaná hodnota veřejné zakázky, si zadavatel v souladu s 84 odst. 2 písm. e) zákona vyhrazuje právo zadávací řízení veřejné zakázky zrušit. Strana 2 (celkem 13)

3 Pokud se v této zadávací dokumentaci vyskytnou obchodní názvy některých výrobků nebo dodávek, případně jiná označení či vyobrazení mající vztah ke konkrétnímu dodavateli, jedná se o vymezení předpokládané charakteristiky a uchazeč je oprávněn navrhnout i jiné technicky a kvalitativně srovnatelné řešení. 3. Obchodní a platební podmínky Uchazeč je povinen předložit ve své nabídce jako její nedílnou součást návrh smlouvy. Návrh smlouvy uchazeče musí respektovat obchodní podmínky uvedené v příloze č. 2 této zadávací dokumentace. 4. Nabídková cena Nabídková cena bude stanovena pro celý rozsah předmětu plnění veřejné zakázky. V nabídkové ceně musí být zahrnuty i případné zvýšené náklady spojené s vývojem cen vstupních nákladů až do doby ukončení plnění předmětu veřejné zakázky. Cena bude sjednána dohodou smluvních stran podle zákona č. 526/1990 Sb., o cenách, ve znění pozdějších předpisů, bude cenou nejvýše přípustnou a bude stanovena na základě nabídky, bude platná po celou dobu plnění a bude zahrnovat veškeré náklady vzniklé uchazeči v souvislosti s realizací předmětu veřejné zakázky. Výši nabídkové ceny je možné překročit pouze v případě změny daňových předpisů. Jiné podmínky pro změnu nabídkové ceny nejsou přípustné. Doklady prokazující nabídkovou cenu Uchazeč prokazuje svoji nabídkovou cenu předložením následujících údajů: a) uvedením nabídkové ceny do návrhu smlouvy, který tvoří nedílnou součást této zadávací dokumentace jako její příloha č. 2, b) celková nabídková cena v USD bez DPH bude uvedena i v krycím listu nabídky příloha č. 1 této zadávací dokumentace. 5. Kvalifikace dodavatelů 5.1 Splnění kvalifikace Uchazeč je povinen nejpozději do lhůty stanovené pro podání nabídek prokázat svoji kvalifikaci. Kvalifikaci splní dodavatel, který prokáže splnění a) základních kvalifikačních předpokladů podle 53 zákona, b) profesních kvalifikačních předpokladů podle 54 zákona, c) Uchazeč současně v souladu s 50 odst. 1 písm. c) předloží čestné prohlášení o své ekonomické a finanční způsobilosti splnit veřejnou zakázku. 5.2 Prokázání kvalifikace Zadavatel v souladu s 57 odst. 1 zákona požaduje, aby dodavatel, se kterým bude uzavřena kupní smlouva podle 82 zákona, předložil před podpisem kupní smlouvy originály nebo ověřené kopie dokladů prokazujících splnění kvalifikace. Strana 3 (celkem 13)

4 Doklady prokazující splnění základních kvalifikačních předpokladů a výpis z obchodního rejstříku nesmějí být ke dni podání nabídky, starší 90 kalendářních dnů. 5.3 Prokázání základních kvalifikačních předpokladů Dodavatel prokazuje splnění základních kvalifikačních předpokladů stanovených v 53 odst. 1 zákona formou dle 53 odst. 3 písm. a) až d) zákona a v souladu s 57 zákona předložením prostých kopií: a) výpisu z evidence Rejstříku trestů ( 53 odst. 1 písm. a) a b)), b) potvrzení příslušného finančního úřadu a ve vztahu ke spotřební dani čestného prohlášení ( 53 odst. 1 písm. f)), c) potvrzení příslušného orgánu či instituce ( 53 odst. 1 písm. h) ), d) čestného prohlášení ( 53 odst. 1 písm. c) až e) a g), i) až k ) Prokázání profesních kvalifikačních předpokladů Splnění profesních kvalifikačních předpokladů podle 54 zákona prokáže dodavatel, který předloží prosté kopie: podle 54 písm. a) zákona - výpis z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, či výpis z jiné obdobné evidence pokud je v ní zapsán, podle 54 písm. b) zákona doklad o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky, zejména doklad prokazující příslušné živnostenské oprávnění či licenci, kdy oprávnění musí pokrývat celý předmět veřejné zakázky 6. Poskytnutí zadávací dokumentace a dodatečné informace k zadávacím podmínkám Zadavatel poskytuje zadávací dokumentaci, včetně všech jejich příloh prostřednictvím elektronického systému zadávání veřejných zakázek na Profilu zadavatele: Podle 49 odst. 1 zákona je dodavatel oprávněn požadovat po zadavateli dodatečné informace k zadávacím podmínkám. Žádost musí být písemná a doručená kontaktní osobě předmětné veřejné zakázky nebo zaslaná prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK a musí být zadavateli doručena v souladu se zákonem. Dodatečné informace (bez identifikace tazatele) zadavatel zároveň poskytne i všem uchazečům písemně a prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK na Profilu zadavatele: Zadavatel může poskytnout dodavatelům písemně, i na Profilu zadavatele: dodatečné informace k zadávacím podmínkám i bez jejich předchozí žádosti. 7. Kritéria pro zadání veřejné zakázky 7.1 Základní kritérium pro zadání veřejné zakázky Strana 4 (celkem 13)

5 Základním kritériem pro zadání veřejné zakázky je celková nejnižší nabídková cena v USD bez DPH. 8. Podání nabídek 8.1 Lhůta pro podání nabídek Lhůta pro podání nabídek končí dne 08. dubna 2013 v 09:00 hod. Nabídky je možno podávat osobně či doporučeně poštou na adresu: Univerzita Palackého v Olomouci Oddělení veřejných zakázek Křížkovského 8, Olomouc kontaktní osoba: Mgr. Petra Jungová, a to v pracovních dnech od 8.00 do hod. po celou dobu běhu lhůty pro podání nabídek tak, aby byly doručeny do konce výše uvedené lhůty. 8.2 Místo a doba otevírání obálek s nabídkami Otevírání obálek s nabídkami se uskuteční dne 08. dubna 2013 v 09:00 hod., jednací místnost č. 2 oddělení veřejných zakázek, Rektorát Univerzity Palackého v Olomouci, 1. patro (ochoz), Křížkovského 8, Olomouc. Otevírání obálek jsou oprávněni se zúčastnit členové komise zadavatele, zadavatel nebo jeho pověřený zástupce, statutární orgán uchazeče nebo maximálně 1 zástupce uchazeče (tento pouze na základě písemného pověření k zastupování účasti při otevírání obálek), který ve lhůtě pro podání nabídek podal svoji nabídku a který se při příchodu prokáže průkazem totožnosti a zapíše se do listiny účastníků. Komise otevře obálky s nabídkami dle pořadového čísla přijaté nabídky a zkontroluje, zda nabídka splňuje požadavky dle 71 odst. 9 zákona (tj. nabídka je zpracována v požadovaném jazyku, návrh smlouvy je podepsán oprávněnou osobou). Po provedení této kontroly komise sdělí přítomným uchazečům následující informace: - identifikační údaje uchazeče (tj. jméno obchodní firmy nebo jméno a příjmení, sídlo firmy nebo adresu), - zda nabídka splňuje požadavky dle 71 odst. 9 zákona, - nabídková cena uchazečů. 9. Varianty nabídek V souladu s 70 zákona, zadavatel nepřipouští varianty nabídek. 10. Obsah a forma nabídky, zadávací lhůta, požadavek na poskytnutí jistoty 10.1 Obsah nabídky Nabídka uchazeče bude obsahovat návrh smlouvy podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče. Strana 5 (celkem 13)

6 Součástí nabídky budou rovněž další dokumenty požadované zákonem či zadavatelem a dále doklady a informace prokazující splnění kvalifikace. Nabídka bude podána v následující struktuře: Krycí list nabídky s identifikačními údaji uchazeče (příloha č. 1), Doklady prokazující splnění kvalifikačních předpokladů Návrh smlouvy jednostranně podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče zpracovaný v souladu s obchodními podmínkami v této zadávací dokumentaci uvedenými V souladu s 68 odst. 3 zákona: a) seznam statutárních orgánů nebo členů statutárních orgánů, kteří v posledních 3 letech od konce lhůty pro podání nabídek byli v pracovněprávním, funkčním či obdobném poměru u zadavatele, b) má-li dodavatel formu akciové společnosti, seznam vlastníků akcií, jejichž souhrnná jmenovitá hodnota přesahuje 10 % základního kapitálu, vyhotovený ve lhůtě pro podání nabídek, c) prohlášení uchazeče o tom, že neuzavřel a neuzavře zakázanou dohodu podle zvláštního právního předpisu, tj. zákon č. 143/2001 Sb., o ochraně hospodářské soutěže a o změně některých zákonů (zákon o ochraně hospodářské soutěže), 10.2 Forma nabídky Dodavatel může podat pouze jednu nabídku. Dodavatel, který podal nabídku v zadávacím řízení, nesmí být současně subdodavatelem, jehož prostřednictvím jiný dodavatel v tomtéž zadávacím řízení prokazuje kvalifikaci. Pokud dodavatel podá více nabídek samostatně nebo společně s dalšími dodavateli, nebo je subdodavatelem, jehož prostřednictvím jiný dodavatel v tomtéž zadávacím řízení prokazuje kvalifikaci, zadavatel všechny nabídky podané takovým dodavatelem vyřadí. Nabídka bude podána písemně, v českém nebo slovenském jazyce. Všechny listy nabídky by měly být navzájem pevně spojeny či sešity tak, aby byly dostatečně zabezpečeny před jejich vyjmutím z nabídky. Všechny stránky nabídky, resp. jednotlivých výtisků, by měly být očíslovány vzestupnou číselnou řadou. Nabídka bude podána 1x v listinné podobě v originále s označením ORIGINÁL, vše v řádně uzavřené obálce opatřené na uzavřeních razítkem či podpisem uchazeče. Obálka bude označena heslem: NATURA Zpřístupnění databáze Zoological record - NEOTVÍRAT. Na obálce musí být uvedena adresa, na niž je možné zaslat oznámení podle 71 odst. 6 zákona (vyrozumění o tom, že nabídka dodavatele byla podána po uplynutí lhůty pro podání nabídek) Zadávací lhůta Zadávací lhůta začíná běžet okamžikem skončení lhůty pro podání nabídek a její délka činí 120 dnů. Po tuto dobu je uchazeč svoji nabídkou vázán Požadavek na poskytnutí jistoty Zadavatel nepožaduje poskytnutí jistoty. 11. Práva zadavatele Zadavatel si vyhrazuje právo: zrušit zadávací řízení v souladu se zákonem Strana 6 (celkem 13)

7 zadavatel si vyhrazuje právo ověřit si údaje předložené v nabídce Nedílnou součástí této zadávací dokumentace jsou přílohy: Příloha č. 1 Krycí list nabídky Příloha č. 2 Obchodní a platební podmínky V Olomouci dne.. prof. RNDr. Miroslav Mašláň, CSc. rektor UP v Olomouci Strana 7 (celkem 13)

8 Příloha č. 1 Název: KRYCÍ LIST NABÍDKY Nadlimitní veřejná zakázka na služby zadávaná dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zpřístupnění databáze Zoological Record Zadavatel Název: Sídlo: Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele: Uchazeč Název: Sídlo/místo podnikání: Tel./fax: IČ: Osoba oprávněná jednat za uchazeče: Univerzita Palackého v Olomouci Křížkovského 8, Olomouc prof. RNDr. Miroslav Mašláň, CSc. DIČ: Cena celkem bez DPH: Nabídková cena v USD Samostatně DPH Cena celkem včetně DPH: Osoba oprávněná jednat jménem či za uchazeče Podpis oprávněné osoby jednat za uchazeče.. razítko Titul, jméno, příjmení Strana 8 (celkem 13)

9 Příloha č. 2 Obchodní a platební podmínky Uchazeč je povinen předložit ve své nabídce jako její nedílnou součást návrh smlouvy o zajištění elektronického informačního zdroje. Návrh smlouvy uchazeče musí respektovat dále uvedené obchodní a platební podmínky: Smlouva o zajištění elektronických informačních zdrojů uzavřená ve smyslu ustanovení 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů 1. Smluvní strany 1.1 Dodavatel: zapsán v obchodním rejstříku, vedeném Se sídlem: Zastoupený: Osoba oprávněná jednat ve věcech technických: Tel: IČ: DIČ: Bankovní spojení: (dále jen dodavatel ) číslo účtu 1.2 Odběratel: Univerzita Palackého v Olomouci Se sídlem: Křížkovského 8, Olomouc Rektor: prof. RNDr. Miroslav Mašláň, CSc. Osoba oprávněná jednat ve věcech technických: RNDr. Svatopluk Rieger, CSc. IČ: DIČ: CZ Bankovní spojení: /0100 (dále jen odběratel ) 2. Prohlášení smluvních stran 2.1 Odběratel je řešitelem projektu s názvem Natura: vědecké informační zdroje přírodních věd, reg.č. CZ.1.05/3.2.00/ , (dále jen projekt NATURA ) v rámci Prioritní osy 4.3 Operačního programu Výzkum a vývoj pro inovace (OP VaVpI), jehož řídícím orgánem je Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky (dále jen MŠMT ). Strana 9 (celkem 13)

10 3. Předmět smlouvy Předmětem této smlouvy je služba spočívající v zajištění on-line přístupů do elektronického informačního zdroje - databáze Zoological Record pro dvě spolupracující instituce odběratele, tj. Veterinární a farmaceutická univerzita v Brně a Biologické centrum AV ČR, v.v.i. - na období pěti let , a to v rozsahu této smlouvy a její přílohy. Předmětem této smlouvy je i technická a provozní podpora pro zpřístupnění elektronického informačního zdroje databáze Zoological Record oprávněným uživatelům po dobu trvání licence, odborné konzultace a spolupráce při zajištění školení pro uživatele. Dále jsou součástí předmětu také ostatní práce a výkony touto smlouvou výslovně neuvedené, avšak dodavatel věděl, vědět měl nebo mohl vědět s ohledem na svoje odborné znalosti a zkušenosti, že jejich provedení je nutné pro řádné splnění smlouvy. 4. Cena a platební podmínky 4.1. Cena za plnění v rámci této smlouvy je cenou smluvní mezi odběratelem a dodavatelem ve výši USD, která je splatná jednorázově za celé období plnění dle článku 3 této smlouvy. Konečná cena včetně DPH bude hrazena v českých korunách. Při výpočtu ceny v českých korunách se použije sazba DPH a kurzu Komerční banky, a.s. platného ke dni vystavení faktury. Právo fakturovat vzniká dodavateli dnem zahájení plnění dle této smlouvy. 4.2.Odběratel uhradí smluvní cenu na základě daňového dokladu (faktury) vystaveného dodavatelem po protokolárním potvrzení zahájení plnění osobou oprávněnou jednat ve věcech technických za odběratele. Daňový doklad (faktura) musí obsahovat všechny náležitosti daňového dokladu v souladu se zákonem č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů a náležitosti obchodní listiny podle 13a obchodního zákoníku a současně identifikaci smlouvy, na jejímž základě bylo plněno. Fakturu dodavatel opatří razítkem a podpisem osoby oprávněné ji vystavit. Faktura musí dále obsahovat identifikační údaje projektu, tj. zejména název a registrační číslo projektu. V případě, že faktura nebude mít odpovídající náležitosti, je odběratel oprávněn zaslat ji ve lhůtě splatnosti zpět dodavateli k doplnění či opravě, aniž se tak dostane do prodlení se splatností; lhůta splatnosti počíná běžet znovu od opětovného doručení náležitě doplněného či opraveného dokladu. Lhůta splatnosti faktury je 30 dnů ode dne jejího prokazatelného doručení odběrateli. 5. Odpovědnost za vady a smluvní pokuta 5.1. Dodavatel se zavazuje zpřístupnit v plném rozsahu produkty uvedené v čl. 3 této smlouvy spolupracujícím institucím odběratele (uživatelům) nejpozději do deseti pracovních dnů ode dne uzavření této smlouvy, přičemž specifikace uživatelů je uvedena v příloze č. 1 této smlouvy. Pro případ porušení tohoto závazku se sjednává smluvní pokuta ve výši 0,05 % ze smluvní ceny za každý den prodlení Vzhledem k charakteru předmětu smlouvy (obsah elektronických informačních zdrojů je chráněn autorským právem) se na užití produktu vztahuje ustanovení licenčních podmínek vydavatele elektronického informačního zdroje. Licenční podmínky jsou zveřejněny vydavatelem na www stránkách konkrétních online služeb. Mezi vydavatelem a odběratelem bude uzavřena licenční smlouva, která vymezí zejména pojmy autorizovaný uživatel, produkt a jeho součásti, technická a uživatelská podpora. Strana 10 (celkem 13)

11 5.3. Dodavatel neodpovídá za to, jak aktuální a kvalitní informace jsou ve zpřístupňovaných informačních zdrojích k dispozici Sjednáním smluvních pokut podle tohoto článku není dotčeno právo poškozené smluvní strany na náhradu škody, a to i ve výši přesahující sjednanou smluvní pokutu. Takto se smluvní strany dohodly v souladu s ust. 545 odst. 2 zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Kontaktní místo dodavatele pro nahlášení poruch, na kterém je dodavatel povinen přijímat nahlášení závady v pracovní dny v době od 8 16 hod na adrese ( tel., ): (). Nebude-li produkt zpřístupněn nejpozději do 48 hodin od nahlášení vady, má odběratel právo na smluvní pokutu ve smyslu odst tohoto článku. 6. Závěrečná ujednání 6.1. Od smlouvy lze odstoupit v případě podstatného porušení smluvních závazků druhou stranou. Odstoupení od této smlouvy musí být učiněno písemně a nabývá účinnosti dnem doručení písemného oznámení druhé smluvní straně. Za podstatné porušení této smlouvy se považují: prodlení odběratele se zaplacením ceny přesahující 30 dnů, prodlení dodavatele se zpřístupněním produktů uživatelům ve sjednané lhůtě nebo úpadek dodavatele dle platného insolvenčního zákona V souvislosti s financováním předmětu smlouvy z prostředků Operačního programu Výzkum a vývoj pro inovace a ustanovením 2 písm. e) zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě, ve znění pozdějších předpisů, je dodavatel osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly. Tyto závazky dodavatele se vztahují i na jeho smluvní partnery, podílející se na plnění smlouvy Dodavatel se zavazuje, že minimálně do uplynutí lhůty 3 let od ukončení OP VaVpI podle čl. 90 nařízení Rady (ES) č.1083/2006, tj. nejméně do roku 2028, pokud český právní systém nestanovuje lhůtu delší, ode dne uzavření této smlouvy poskytne všem subjektům provádějícím audit a kontrolu u kupujícího v souvislosti s realizací Projektu nebo Projektů zejména zaměstnancům nebo zmocněncům poskytovatele, Řídícího orgánu OP VaVpI Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR, Ministerstva financí ČR, auditního orgánu, Evropské komise, Evropského účetního dvora, Nejvyššího kontrolního úřadu, Finančního úřadu a dalších oprávněných orgánů státní správy nezbytné informace týkající se dodavatelských činností, které si uvedené orgány a instituce vyžádají. Tyto závazky dodavatele se vztahují i na smluvní partnery dodavatele, podílejících se na plnění této smlouvy Dodavatel se dále zavazuje poskytnout Řídícímu orgánu OP VaVpI po dobu výše uvedenou přístup i k těm částem smluvních a souvisejících dokumentů, které podléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů, za předpokladu, že budou splněny požadavky kladené právními předpisy a zákona č. 552/1991 Sb., o státní kontrole, ve znění pozdějších předpisů. Tyto závazky prodávajícího se vztahují i na jeho smluvní partnery, podílející se na plnění smlouvy Dodavatel bere na vědomí, že odběratel je povinen dodržet požadavky na publicitu v rámci programů strukturálních fondů stanovené v čl. 9 nařízení Komise (ES) č. 1828/2006 a Pravidel pro publicitu v rámci OP VaVpI a to ve všech relevantních dokumentech týkajících Strana 11 (celkem 13)

12 se daného zadávacího řízení či postupu, tj. zejména ve všech smlouvách a dalších dokumentech vztahujících se k dané zakázce. 6.6.Odběratel si vyhrazuje právo zveřejnit obsah uzavřené této smlouvy Smluvní strany se v souladu s ust. 262 odst. 1 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, výslovně dohodly, že veškerá práva a povinnosti stanovená touto smlouvou, jakož i práva a povinnosti z této smlouvy vyplývající, budou řešit podle příslušných ustanovení obchodního zákoníku Ujednání této smlouvy jsou vzájemně oddělitelná. Pokud jakákoli část závazku podle této smlouvy je nebo se stane neplatnou či nevymahatelnou, nebude to mít vliv na platnost a vymahatelnost ostatních závazků podle této smlouvy a smluvní strany se zavazují nahradit takovouto neplatnou nebo nevymahatelnou část závazku novou, platnou a vymahatelnou částí závazku, jejíž předmět bude nejlépe odpovídat předmětu původního závazku. Pokud by smlouva neobsahovala nějaké ujednání, jehož stanovení by bylo jinak pro vymezení práv a povinností odůvodněné, smluvní strany učiní vše pro to, aby takové ujednání bylo do smlouvy doplněno Odběratel má právo odstoupit od této smlouvy i v případě, že výdaje, které by mu na základě této smlouvy měly vzniknout, budou Řídícím orgánem OP VaVpI, případně jiným kontrolním subjektem, označeny za nezpůsobilé, nebo bude Řídícím orgánem OP VaVpI vydáno Rozhodnutí o neposkytnutí dotace Změnit nebo doplnit tuto smlouvu mohou smluvní strany pouze formou písemných dodatků, které budou vzestupně číslovány, výslovně prohlášeny za dodatek této smlouvy a podepsány oprávněnými osobami obou smluvních stran Dodavatel není oprávněn bez souhlasu odběratele postoupit svá práva a povinnosti plynoucí z této smlouvy třetí osobě Tato smlouva nabývá účinnosti dnem jejího podpisu oběma smluvními stranami Tato smlouva je vyhotovena v pěti vyhotoveních s povahou originálu podepsaných oprávněnými osobami obou smluvních stran, přičemž odběratel obdrží tři a dodavatel dvě vyhotovení Dodavatel se zavazuje v souladu s 147a odst. 4 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, že odběrateli předloží seznam subdodavatelů podílejících se na plnění předmětu této smlouvy, ve kterém uvede subdodavatele, jímž za plnění subdodávky uhradil více než 10 % z celkové ceny, a to nejpozději do 60 dnů od splnění této smlouvy. Současně platí, že má-li subdodavatel formu akciové společnosti, je přílohou seznamu i seznam vlastníků akcií, jejichž souhrnná jmenovitá hodnota přesahuje 10 % základního kapitálu, vyhotovený ve lhůtě 90 dnů před dnem předložení seznamu subdodavatelů Nedílnou součástí smlouvy jsou tyto přílohy: Příloha 1 ke smlouvě přehled produktu a uživatelů Strana 12 (celkem 13)

13 V dne V Olomouci dne Za dodavatele Za odběratele prof. RNDr. Miroslav Mašláň, CSc. rektor Příloha č. 1 Přehled produktu a uživatelů Název produktu databáze Zoological Record počet uživatelů odběratele 2 Seznam uživatelů odběratele a jejich kontaktní údaje: Veterinární a farmaceutická univerzita v Brně PhDr. Jana Slámová, Studijní a informační středisko, Palackého1/3, Brno, tel , slamovaj@vfu.cz Biologické centrum Akademie věd České republiky,v.v.i. PhDr. Helena Landová, ředitelka Akademické knihovny JČU, Branišovská 31b, České Budějovice, tel , landovah@lib.jcu.cz Strana 13 (celkem 13)

Dodávka externích disků a čtečky knih pro vybrané projekty OPVK

Dodávka externích disků a čtečky knih pro vybrané projekty OPVK Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) (požadavky

Více

Výzkumně vzdělávací areál Pedagogické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci Přístrojové vybavení laboratoře LOGOPEDIE II.

Výzkumně vzdělávací areál Pedagogické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci Přístrojové vybavení laboratoře LOGOPEDIE II. Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném řízení v souladu s ust. 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Výzkumně vzdělávací

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.kr-olomoucky.cz/opvk pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory globálních grantů Olomouckého kraje v OP VK, které se vztahují na případy, pokud

Více

Dřevo Pevnost Poznání 002-2012

Dřevo Pevnost Poznání 002-2012 Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku v dynamickém nákupním systému na nákup dřeva a dřevěných stavebních materiálů pro projekt Pevnost Poznání, zadávanou dle 95 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek zakázka je zadávána dle zákona č 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů)

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Aktivní životní styl dětí a školáků v Olomouckém kraji

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Aktivní životní styl dětí a školáků v Olomouckém kraji Výzva k podání nabídek zakázka je zadávána dle zákona č 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) čj. 041/PB/OVZ/2015 Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142377. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142377. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

"RUP- Oprava balkonu na nádvoří Křížkovského 8" Univerzita Palackého v Olomouci. s názvem: 170/PS/OVZ/2018

RUP- Oprava balkonu na nádvoří Křížkovského 8 Univerzita Palackého v Olomouci. s názvem: 170/PS/OVZ/2018 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou ve výběrovém řízení v souladu s ust. 27 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v účinném znění

Více

V Černošicích dne 19. června 2014

V Černošicích dne 19. června 2014 V Černošicích dne 19. června 2014 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Supervize jako prevence syndromu vyhoření a podpora pracovního týmu OSPOD Město Černošice vyhlašuje

Více

(požadavky a podmínky pro zpracování nabídky)

(požadavky a podmínky pro zpracování nabídky) Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou zjednodušeným podlimitním řízením podle 25 písm. a) a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Zadávací dokumentace. - nejnižší nabídková cena bez DPH. magistrát. Název zadavatele: Statutární město Ostrava. IČO zadavatele:

Zadávací dokumentace. - nejnižší nabídková cena bez DPH. magistrát. Název zadavatele: Statutární město Ostrava. IČO zadavatele: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB ADMINISTRACE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Úřad pro ochranu osobních údajů Sídlo: Praha 7, Pplk.

Více

VR 117 Dodávka licencí softwaru pro dopravní modelování pro Dopravní VaV centrum

VR 117 Dodávka licencí softwaru pro dopravní modelování pro Dopravní VaV centrum VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Centrum dopravního výzkumu, v. v. i. Sídlo: Líšeňská 2657/33a, 636 00 Brno - Líšeň vyhlašuje podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadanou ve zjednodušeném

Více

Zadávací dokumentace. Magistrát. Digitální povodňový plán ORP Ostrava. Název zadavatele: Statutární město Ostrava

Zadávací dokumentace. Magistrát. Digitální povodňový plán ORP Ostrava. Název zadavatele: Statutární město Ostrava ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

VR 85: Dodávka kaskádového impaktoru pro Dopravní VaV centrum

VR 85: Dodávka kaskádového impaktoru pro Dopravní VaV centrum VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Centrum dopravního výzkumu, v. v. i. Sídlo: Líšeňská 2657/33a, 636 00 Brno - Líšeň vyhlašuje podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadanou ve zjednodušeném

Více

(požadavky a podmínky pro zpracování nabídky) Křížkovského Olomouc IČO: prof. RNDr. Miroslav Mašláň, CSc.

(požadavky a podmínky pro zpracování nabídky) Křížkovského Olomouc IČO: prof. RNDr. Miroslav Mašláň, CSc. Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou zjednodušeným podlimitním řízením podle 25 písm. a) a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce):

Více

Křížkovského 8 771 47 Olomouc IČ: 61989592. veřejná vysoká škola. prof. Mgr. Jaroslav Miller, M.A., Ph.D.

Křížkovského 8 771 47 Olomouc IČ: 61989592. veřejná vysoká škola. prof. Mgr. Jaroslav Miller, M.A., Ph.D. Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou ve zjednodušeném podlimitním v souladu s ust. 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Dodávka

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část. Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část. Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část k podlimitní veřejné zakázce ve smyslu ust. 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon), na zakázku: Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180

Více

- j EVROPSKÁ UNIE INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ

- j EVROPSKÁ UNIE INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ evropský sociální fond v ČR - j EVROPSKÁ UNIE MINISTERSTVO šk Q LS T V Í, m lá d e ž e a t ě l o v ý c h o v y INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek

Více

Zadávací dokumentace na VZ Dodávka potravin pro školské organizace ve Veselí nad Moravou IV.

Zadávací dokumentace na VZ Dodávka potravin pro školské organizace ve Veselí nad Moravou IV. Zadávací dokumentace na VZ Dodávka potravin pro školské organizace ve Veselí nad Moravou IV. Zadávanou jako veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou mimo zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Novém Jičíně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Část A - Dodávka IT

Novém Jičíně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Část A - Dodávka IT Zadavatel: Se sídlem: Zastoupený: IČ: Základní škola a Mateřská škola Nový Jičín, Jubilejní 3, příspěvková organizace Jubilejní 484/3, 741 01 Nový Jičín Mgr. Ladislav Pospěch, ředitel 45214859 VŠEM DODAVATELŮM

Více

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz Základní škola, Kroměříž, Komenského náměstí 440, příspěvková organizace se sídlem Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

FNUSA ICRC Tisk učebních textů pro projekt OP VK

FNUSA ICRC Tisk učebních textů pro projekt OP VK Název projektu OP VK: Nový systém dalšího vzdělávání pedagogů SZŠ a VOŠ v kraji Vysočina Číslo projektu: CZ.1.07/1.3.02/03.0013 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Pořízení softwaru pro podporu řízení lidských zdrojů a technická podpora po dobu realizace projektu Dodávka

Více

Stránka 1 z 5. Č.j.: Věc: Výzva k předložení nabídky. Vážení,

Stránka 1 z 5. Č.j.: Věc: Výzva k předložení nabídky. Vážení, Č.j.: Věc: Výzva k předložení nabídky Vážení, obracíme se na Vás s výzvou na podání nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na Dodávka mobilních (dotykových) zařízení (dále jen veřejná zakázka ).

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Textová část pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Čistší silnice ve městě Sedlec-Prčice Veřejný zadavatel: Město Sedlec-Prčice se sídlem: nám. 7. května

Více

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace 2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace se sídlem Smetanovy sady 625, 769 01 Holešov jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu Vzdělávání

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky obuvi je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách,

Více

Mateřská škola, základní škola a střední škola pro sluchově postižené Valašské Meziříčí, Vsetínská 454

Mateřská škola, základní škola a střední škola pro sluchově postižené Valašské Meziříčí, Vsetínská 454 Mateřská škola, základní škola a střední škola pro sluchově postižené 757 01 Valašské Meziříčí, Vsetínská 454 Výzva k předložení nabídky Předmět nabídky: Obnova vozového parku - 9 místný automobil PODMÍNKY

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu Zařízení pro děti-cizince, diagnostický ústav, dětský domov se školou, výchovný ústav, středisko výchovné péče, základní škola a praktická škola, Radlická 30, Praha 5 Výzva pro předložení nabídek k veřejné

Více

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová Statutární město Ostrava Městský obvod Hrabová Název VZ: Vyřizuje: Revitalizace ploch Šídlovec-Šrobárova-V. Huga, Ostrava Hrabová -komunikace a zpevněné plochy Králová Svatava Datum: 11. 8. 2016 Věc: zjednodušené

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/1638843 2016 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nákup strojů a technologií pro provozovnu

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nákup strojů a technologií pro provozovnu Ing. Čeněk Kukal Saratovská 1070/37, 100 00 Praha Přístavba kompletační haly a nákup nových technologií do výroby reg. č. projektu: 11/014/3120a/120/001057 Č. j: VZ-23/03-2013 Praha, 10. ledna 2014 Počet

Více

Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace

Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané dle ust. 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU Zadavatel: Se sídlem: Zastoupený: IČ: Město Slušovice nám. Svobody 25, 763 15 Slušovice Ing. Petr Hradecký, starosta 00284475 všem dodavatelům IČ:, DIČ: Ve Slušovicích dne.. 31 7 2013 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

Sídlištní 136/24, 165 03 PRAHA 6 - Lysolaje

Sídlištní 136/24, 165 03 PRAHA 6 - Lysolaje VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. a dle 18 odst. 5 a ve smyslu 21 odst. 1 písm. d) ve spojení s 34 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, s dodržením zásad transparentnosti, rovného zacházení a

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k č.j.: HSOS-8911-3/2016 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadání podlimitní veřejné zakázky v zadávacím řízení dle 21 odst. 1 písm. f) zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Výzva k podání nabídek Čj. ČŠIG-263/14-G40 Sp.zn. ČŠIG-S-60/14-G40 (pro účely uveřejnění na nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek

Výzva k podání nabídek Čj. ČŠIG-263/14-G40 Sp.zn. ČŠIG-S-60/14-G40 (pro účely uveřejnění na   nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek Výzva k podání nabídek Čj. ČŠIG-263/14-G40 Sp.zn. ČŠIG-S-60/14-G40 (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKONA )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKONA ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKONA ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: likvidace

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky na služby: Dodávka a montáž nábytku pro SOŠ SE Velešín 2. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Obchodní firma nebo název

Více

VÝZVA ZADAVATELE KE ZVEŘEJNĚNÍ

VÝZVA ZADAVATELE KE ZVEŘEJNĚNÍ Praha 7 dne: 25.1. 2018 VÝZVA ZADAVATELE KE ZVEŘEJNĚNÍ Věc: Výzva k podání nabídky v zakázce malého rozsahu (ZMR) na realizaci veřejné zakázky na dodávky Sběrný dvůr-město Krásná Hora nad Vltavou-technologická

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: EXPOZICE

Více

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava.

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Zadávací dokumentace na VZ Dodávka potravin pro školské organizace ve Veselí nad Moravou

Zadávací dokumentace na VZ Dodávka potravin pro školské organizace ve Veselí nad Moravou Zadávací dokumentace na VZ Dodávka potravin pro školské organizace ve Veselí nad Moravou Zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen postupovat podle zákona

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Nákup licencí sw VMware pro IC GŘC Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Dodávka kancelářského a laboratorního nábytku Pavilon Bělidla

Dodávka kancelářského a laboratorního nábytku Pavilon Bělidla V Ý Z V A k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění pro veřejnou zakázku s názvem Dodávka kancelářského

Více

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E MUOS00220119 M ě s t o O s l a v a n y Majetkově správní odbor ------------------------------------------------------------------------------------ náměstí 13. prosince 2, 664 12 Oslavany tel. č.: 546418414

Více

EU peníze do škol. Dodávka IT techniky. Zakázka na dodávku.

EU peníze do škol. Dodávka IT techniky. Zakázka na dodávku. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ ÚČINNÉM KE DNI ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ (dále jen zákon ) Zadávací dokumentace je

Více

Ing. Miloslav Pileček 3. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OSOBY ZASTUPUJÍCÍ ZADAVATELE DLE 151 ZÁKONA. Jihočeský kraj. Mgr. Jiří Zimola

Ing. Miloslav Pileček 3. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OSOBY ZASTUPUJÍCÍ ZADAVATELE DLE 151 ZÁKONA. Jihočeský kraj. Mgr. Jiří Zimola ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE NA DODÁVKY ZADÁVANÉ V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1 Název veřejné zakázky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Výzkumně vzdělávací areál PdF UP Technický dozor investora a koordinátor BOZP

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Výzkumně vzdělávací areál PdF UP Technický dozor investora a koordinátor BOZP ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky na služby zadávané jako veřejná zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon o veřejných zakázkách),

Více

Školení simulačního systému ADAMS

Školení simulačního systému ADAMS Příloha č. 1 k výzvě k podání nabídky na zakázku malého rozsahu Zadávací dokumentace a podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky Školení simulačního systému ADAMS Registrační číslo projektu Název projektu

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "zákon")

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) Kontaktní osoba: Martin Čech Tel.: 267 994 535 Fax: 272 936 597 E-mail: Martin.Cech@sfzp.cz Datum: 05.03.2009 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE AKCE DODÁVKA A INSTALACE SÍTÍ PROTI HMYZU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE AKCE DODÁVKA A INSTALACE SÍTÍ PROTI HMYZU Domov seniorů Břeclav, příspěvková organizace. Veřejná zakázka malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE AKCE DODÁVKA A INSTALACE SÍTÍ PROTI HMYZU 1. Název veřejné zakázky : Dodávka

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Zařízení pro měření odporu spouště Zadavatel: Český úřad pro zkoušení zbraní a střeliva 1

Více

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Libinská AGRO, a.s. Klopina 33, PSČ , IČ: zapsaná v OR KS v Ostravě, oddíl B, vložka 1940

Libinská AGRO, a.s. Klopina 33, PSČ , IČ: zapsaná v OR KS v Ostravě, oddíl B, vložka 1940 Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu Snížení emisí NH3 na farmě Šumvald V Klopině dne 29.09.2011 Obchodní společnost Libinská AGRO, a.s., se sídlem, zapsaná u OR KS v Ostravě, oddíl B, vložka 1940, jejímž

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Zajištění

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: Název programu: Různé operační programy Registrační číslo Různá registrační čísla projektu: Název projektu a Různé názvy projektů registrační číslo: Název zakázky:

Více

čl. 1 Popis předmětu zakázky (1) Předmětem zakázky je tisk národních zpráv z šetření TALIS 2013, PISA 2012 PS a ICILS 2013 v rámci projektu Kompetence

čl. 1 Popis předmětu zakázky (1) Předmětem zakázky je tisk národních zpráv z šetření TALIS 2013, PISA 2012 PS a ICILS 2013 v rámci projektu Kompetence Vymezení zadavatele a zakázky Číslo zakázky 46/14/18 Zadávací dokumentace Název programu Registrační číslo projektu Název projektu Zadavatel Kontaktní osoba zadavatele Název zakázky Předmět, druh a typ

Více

Archiv UP v Olomouci - zpracování projektové dokumentace, vč. související inženýrské činnosti

Archiv UP v Olomouci - zpracování projektové dokumentace, vč. související inženýrské činnosti U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I R E K T O R Á T Oddělení veřejných zakázek Křížkovského 8 771 47 Olomouc Tel. : +420 585 631 118 FAX : +420 585 631 012 E-mail :petra.jungova@upol.cz

Více

Dodávka automatických zbraní pro Celní správu ČR 2013

Dodávka automatických zbraní pro Celní správu ČR 2013 Dodávka automatických zbraní pro Celní správu ČR 2013 Otevřené řízení Čl. I. Identifikace zadavatele Česká republika - Generální ředitelství cel se sídlem Budějovická 7, 140 96 Praha 4, IČ 71214011 Čl.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/918514-2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle 27 a 31ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz) Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky:

Více

veřejná zakázka na stavební práce

veřejná zakázka na stavební práce k podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Zadavatel: Veřejná zakázka dle svého

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání Registrační číslo projektu CZ.02.3.68/0.0/0.0/16_034/ 0008358

Více

Č.j. KRPS /ČJ IT-VZ Praha 12. listopadu V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Č.j. KRPS /ČJ IT-VZ Praha 12. listopadu V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE STŘEDOČESKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Č.j. KRPS-383200-8/ČJ-2014-0100IT-VZ Praha 12. listopadu 2014 Počet listů: 5 Přílohy: 4/10 V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou

Více

C131210. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Zkvalitnění výuky na SOŠz a SOU Rajhrad 10.10.2013

C131210. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Zkvalitnění výuky na SOŠz a SOU Rajhrad 10.10.2013 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu 1) Identifikační údaje zadavatele Dětský domov se školou, základní škola a středisko výchovné péče Jiříkov; IČ 00412040; se sídlem Čapkova 814/5,

Více

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek \SE REKTORÁT Vysoká škola ekonomická v Praze nám. Winstona Churchilla 4, 130 67 Praha 3 V Praze dne 8. června 2015 Zn.: 2043-1/2015/9202 Vysoká škola ekonomická v Praze, se sídlem nám. Winstona Churchilla

Více

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku (dále také jako VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku (dále také jako VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku (dále také jako VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele Česká republika Generální ředitelství cel Se sídlem: Budějovická 7, 140 96 Praha 4 IČ: 71214011

Více

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DODÁVKA OSOBNÍCH OCHRANNÝCH PRACOVNÍCH POMŮCEK PRO ROKY 2016-2018 I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Název Sídlo Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/44.0007 Název projektu:

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/44.0007 Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.op-vk.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/870515 2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení 27 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Informace o zadavateli, kontaktní místa. Ing. Michal Pešek ředitel Správy základních registrů RNDr. Renata Novotná , GSM:

Informace o zadavateli, kontaktní místa. Ing. Michal Pešek ředitel Správy základních registrů RNDr. Renata Novotná , GSM: Zadávací dokumentace k veřejné zakázce na služby, zadané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 21 odst. 1 písm. f) a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Atestace

Více

Dodávka pevných policových regálů

Dodávka pevných policových regálů ZADÁVACÍ DOKUMENTACE - SPOLEČNÁ ČÁST- (dále také jen ZD ) ve smyslu ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) k nadlimitní veřejné zakázce

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: VR 101 -

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky Ostravské městské lesy a zeleň, s. r. o. 700 30 Ostrava-Zábřeh, A. Brože 2/3124 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Další údaje zadávací dokumentace

Další údaje zadávací dokumentace Příloha č. 1 Další údaje zadávací dokumentace Název veřejné zakázky: Nákup zařízení pro obor Truhlář a Elektrikář Název programů: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektů: Budoucnost

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název zakázky: Zajištění zahraničních jazykových pobytů

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název zakázky: Zajištění zahraničních jazykových pobytů ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZŠ Hustopeče, Nádražní 4, okres Břeclav, příspěvková organizace, Nádražní 4, 69301 Hustopeče se sídlem Nádražní 4, 693 01 Hustopeče, jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou

Více

Výzva k podání nabídek na podlimitní veřejnou zakázku

Výzva k podání nabídek na podlimitní veřejnou zakázku Výzva k podání nabídek na podlimitní veřejnou zakázku Název zakázky: Servisní smlouva na provádění údržby klimatizačních systémů Mendelovy univerzity v Brně v areálu Brno Černá Pole Předmět zakázky: služba

Více

Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i. Strnady 136, 252 02 Jíloviště Pošta pro doručování korespondence: 156 00 Praha 5 Zbraslav

Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i. Strnady 136, 252 02 Jíloviště Pošta pro doručování korespondence: 156 00 Praha 5 Zbraslav Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Terénní automobil Útvar ekologie č.j.: 41/000575/VULHM/2015 Strnady dne 7. 9. 2015 V souladu s podmínkami zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/56.0729. Máchova 628, 757 01 Valašské Meziříčí

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/56.0729. Máchova 628, 757 01 Valašské Meziříčí Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název projektu: Registrační číslo: Pořízení automobilů pro terénní služby Ledax o.p.s. 013D312005402 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o

Více

Zpracování PENB pro město Týniště nad Orlicí

Zpracování PENB pro město Týniště nad Orlicí Zadávací dokumentace veřejné zakázky Zpracování PENB pro město Týniště nad Orlicí VEŘEJNÝ ZADAVATEL MĚSTO Týniště nad Orlicí se sídlem Mírové náměstí 90, 51721 Týniště nad Orlicí IČ: 00275468 DIČ: CZ00275468

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Veřejná zakázka zjednodušené podlimitní řízení

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Veřejná zakázka zjednodušené podlimitní řízení NUTS CZ0201 Název veřejné zakázky: OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY Veřejná zakázka zjednodušené podlimitní řízení Přístavba školy Čechtice Identifikační údaje zadavatele Městys Čechtice

Více

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA číslo smlouvy: uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Obchodní firma: [doplní uchazeč] se

Více

Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk

Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách

Více

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Obsah 1 Identifikační údaje veřejného zadavatele...3 2 Informace o

Více

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1. MĚSTO LETOHRAD Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.2017 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Kontaktní osoba: Leo Matušek Tel.: 267 994 410 Fax: 272 936 597 E-mail: Leo.matusek@sfzp.cz Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Název

Více