CELKOVÉ HODNOCENÍ KURZU: pokus počet bodů minimum maximum Test II - zápočtový Test II - zápočtový 1

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "CELKOVÉ HODNOCENÍ KURZU: pokus počet bodů minimum maximum Test II - zápočtový Test II - zápočtový 1"

Transkript

1 ANDRYS, Lukáš 1 2 BALČIKOVÁ, Jana KA-ČI pokus počet bodů minimum maximum pokus počet bodů minimum maximum Test I - slepá mapa 1 31 Test I - slepá mapa 1 Test II - zápočtový 1 Test II - zápočtový 1 Malý test I* 1. Malý test I* 1. Malý test II* 1. Malý test II* * tyto testy nejsou součástí povinné atestace * tyto testy nejsou součástí povinné atestace BAŠUSOVÁ, Sylvie RF-ČI 3 4 BENDA, Dominik Test I - slepá mapa 1 Test I - slepá mapa 1 Test II - zápočtový 1 Test II - zápočtový 1 Malý test I* 1. Malý test I* 1. Malý test II* 1. Malý test II* 1.

2 BOTKOVÁ, Daniela ŠF-ČI 5 6 BUČÍKOVÁ, Veronika Test I - slepá mapa 1 78,5 Test I - slepá mapa 1 82,5 Test II - zápočtový 1 Test II - zápočtový 1 Malý test I* 1. Malý test I* 1. Malý test II* 1. Malý test II* 1. 78, , HODONSKÝ, Petr 7 8 HRADIL, Adam Test I - slepá mapa 1 12 Test I - slepá mapa 1 89 Test II - zápočtový 1 Test II - zápočtový 1 Malý test I* 1. Malý test I* 1. Malý test II* 1. Malý test II*

3 HRADILOVÁ, Lucie 9 10 HRACHOVÝ, Jiří Test I - slepá mapa 1 93,5 Test I - slepá mapa 1 17 Test II - zápočtový 1 Test II - zápočtový 1 Malý test I* 1. Malý test I* 1. Malý test II* 1. Malý test II* 1. 93, HUDEČEK, Martin JAKŠLOVÁ, Iveta Test I - slepá mapa 1 5,5 Test I - slepá mapa 1 21,5 Test II - zápočtový 1 Test II - zápočtový 1 Malý test I* 1. Malý test I* 1. Malý test II* 1. Malý test II* 1. 5, ,

4 KARKOŠIAKOVÁ, Zuzana KAŠPAR, Petr KA-ČI Test I - slepá mapa 1 92,5 Test I - slepá mapa 1 Test II - zápočtový 1 Test II - zápočtový 1 Malý test I* 1. Malý test I* 1. 1 Malý test II* 1. Malý test II* 1. 92, KAŠPAR, Zdeněk ČI-JH KONUPČÍKOVÁ, Dita Test I - slepá mapa 1 Test I - slepá mapa 1 Test II - zápočtový 1 Test II - zápočtový 1 Malý test I* 1. Malý test I* 1. Malý test II* 1. Malý test II* 1.

5 KOPŘIVOVÁ, Veronika KŘIŽANIČOVÁ, Hana ČF-ČI Test I - slepá mapa 1 21 Test I - slepá mapa 1 Test II - zápočtový 1 Test II - zápočtový 1 Malý test I* 1. Malý test I* 1. Malý test II* 1. Malý test II* LÍBALOVÁ, Tereza NF-ČI MAGÁLOVÁ, Patrícia Test I - slepá mapa 1 73 Test I - slepá mapa 1 14,5 Test II - zápočtový 1 Test II - zápočtový 1 Malý test I* 1. Malý test I* 1. Malý test II* 1. Malý test II* ,

6 MACHÁČEK, Darek KA-ČI MALÁ, Tereza Test I - slepá mapa 1 18 Test I - slepá mapa 1 66,5 Test II - zápočtový 1 Test II - zápočtový 1 Malý test I* 1. Malý test I* 1. Malý test II* 1. Malý test II* , MALÁROVÁ, Monika FF-ČI MUSIALOVÁ, Beáta Test I - slepá mapa 1 64 Test I - slepá mapa 1 81 Test II - zápočtový 1 Test II - zápočtový 1 Malý test I* 1. Malý test I* 1. Malý test II* 1. Malý test II*

7 NEUBAUER, Josef ONDRÁČKOVÁ, Jana ŠF-ČI Test I - slepá mapa 1 Test I - slepá mapa 1 86,5 Test II - zápočtový 1 Test II - zápočtový 1 Malý test I* 1. Malý test I* 1. Malý test II* 1. Malý test II* 1. 86, PASTRŇÁKOVÁ, Magdaléna ČI-ŽU PAVLAČKOVÁ, Kristýna ČI-ŽU Test I - slepá mapa 1 44 Test I - slepá mapa 1 84,5 Test II - zápočtový 1 Test II - zápočtový 1 Malý test I* 1. Malý test I* 1. Malý test II* 1. Malý test II* ,

8 PETRILAKOVÁ, Denisa ČI.JA PISKLÁKOVÁ, Hana Test I - slepá mapa 1 51,5 Test I - slepá mapa 1 Test II - zápočtový 1 Test II - zápočtový 1 Malý test I* 1. Malý test I* 1. Malý test II* 1. Malý test II* 1. 51, PLUSKALOVÁ, Michaela ŠF-ČI POLACHOVÁ, Michaela ČI.JA Test I - slepá mapa 1 90 Test I - slepá mapa 1 15 Test II - zápočtový 1 Test II - zápočtový 1 Malý test I* 1. Malý test I* 1. Malý test II* 1. Malý test II*

9 POSPÍŠIL, David PROCHÁZKOVÁ, Helena Test I - slepá mapa 1 96 Test I - slepá mapa 1 Test II - zápočtový 1 Test II - zápočtový 1 Malý test I* 1. Malý test I* 1. Malý test II* 1. Malý test II* PŘEROSTOVÁ, Eva ROD, Adam ČI-JH Test I - slepá mapa 1 98 Test I - slepá mapa 1 Test II - zápočtový 1 Test II - zápočtový 1 Malý test I* 1. Malý test I* 1. Malý test II* 1. Malý test II*

10 ŘEHÁČKOVÁ, Anna FF.ČI SKOUMAL, Vladimír ČI-JH Test I - slepá mapa 1 73,5 Test I - slepá mapa 1 Test II - zápočtový 1 Test II - zápočtový 1 Malý test I* 1. Malý test I* 1. Malý test II* 1. Malý test II* 1. 73, SLIVONÍKOVÁ, Barbora ŠF-ČI SVOBODA, Lumír Test I - slepá mapa 1 98 Test I - slepá mapa 1 Test II - zápočtový 1 Test II - zápočtový 1 Malý test I* 1. Malý test I* 1. Malý test II* 1. Malý test II*

11 ŠULCOVÁ, Silvie KA-ČI TRÁVNÍČEK, Jakub ČI-JH Test I - slepá mapa 1 82 Test I - slepá mapa 1 6,5 Test II - zápočtový 1 Test II - zápočtový 1 Malý test I* 1. 1 Malý test I* 1. Malý test II* 1. Malý test II* , TRUPLOVÁ, Michaela ULIANYTSKYI, Artur Test I - slepá mapa 1 60,5 Test I - slepá mapa 1 Test II - zápočtový 1 Test II - zápočtový 1 Malý test I* 1. Malý test I* 1. 1 Malý test II* 1. Malý test II* 1. 60,

12 VELÍNSKÁ, Šárka VESELÁ, Alena AF.ČI Test I - slepá mapa 1 54,5 Test I - slepá mapa 1 20,5 Test II - zápočtový 1 Test II - zápočtový 1 Malý test I* 1. Malý test I* 1. Malý test II* 1. Malý test II* 1. 54, , ZEMANOVÁ, Lucie RF-ČI ZLÁMAL, Michal Test I - slepá mapa 1 Test I - slepá mapa 1 82 Test II - zápočtový 1 Test II - zápočtový 1 Malý test I* 1. Malý test I* 1. Malý test II* 1. Malý test II*

13 ŽÍŽEK, Václav 49 pokus počet bodů minimum maximum Test I - slepá mapa 1 Test II - zápočtový 1 Malý test I* 1. Malý test II* * tyto testy nejsou součástí povinné atestace

Ráda bych tě pozvala na svou narozeninovou oslavu která se koná 15.6.2013. Sraz je ve Stromovce ve 12:00. Doufám že přijdeš.

Ráda bych tě pozvala na svou narozeninovou oslavu která se koná 15.6.2013. Sraz je ve Stromovce ve 12:00. Doufám že přijdeš. Julie Kubrychtová Milady Horákové1 Praha 17000 Kateřina Hejlíková Studentská2 Praha 16000 Selma Faustusová Kaprova3 Praha 11000 Tereza Vogničová Milady Horákové4 Praha 17000 Dominika Juričková Studentská5

Více

dívky - hod míčem Škola pokus1 pokus2 pokus3 Body Pořadí

dívky - hod míčem Škola pokus1 pokus2 pokus3 Body Pořadí dívky - hod míčem Škola pokus1 pokus2 pokus3 Body Pořadí Jandačová Petra 1995 Gymnázium Benešov 9,9 0,0 9,9 69 1 Hrivnáková Ivana 1993 Gymnázium Šumperk 8,6 8,7 8,4 57 2 Skopalová Kateřina 1992 Gymnázium

Více

DÍVKY - jednotlivci. Škola. Dosažené časy

DÍVKY - jednotlivci. Škola. Dosažené časy 1 Harásková Dominika 1991 Gymnázium Šumperk 2,85 2,64 3,02 3,09 3,28 5,49 2 Bajerová Soňa 1991 VPŠ a SPŠ MV Holešov 2,78 2,88 2,98 2,78 2,76 5,54 3 Skopalová Kateřina 1992 Gymnázium Šumperk 3,10 3,02 3,08

Více

Praktická maturitní zkouška

Praktická maturitní zkouška Místnost: 21 - Učebna č. 21 ve 3. posch. Třída: 2PA - Podnikání (rok nástupu 2012) ZIKMUND LADISLAV VÝDUCHOVÁ PETRA VILÍMKOVÁ TEREZA VARGOVÁ NIKOLA TOMANOVÁ MICHAELA TODÁKOVÁ OLGA ŠTĚDRONSKÝ ROBIN ŠÍSTKOVÁ

Více

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ RED IZO: 600012751 Název školy: Gymnázium, Jevíčko, A. K. Vitáka 452 Zkušební místo: Gymnázium, Jevíčko, A. K. Vitáka 452 Název zkoušky: Český jazyk a literatura - didaktický

Více

Adamec Tomáš Adamus Vít ADRA Praha AJ shop.cz - učebnice Armáda spásy Arnika Atrosat Media s.r.o. Bajtková Daniela Barbora Horinová Bardoň Karel

Adamec Tomáš Adamus Vít ADRA Praha AJ shop.cz - učebnice Armáda spásy Arnika Atrosat Media s.r.o. Bajtková Daniela Barbora Horinová Bardoň Karel Adamec Tomáš Adamus Vít ADRA Praha AJ shop.cz - učebnice Armáda spásy Arnika Atrosat Media s.r.o. Bajtková Daniela Barbora Horinová Bardoň Karel Bartečková Daniela Bartečková Martina Bartošek Pavel Bc.

Více

Ročník 2014/15 Číslo : 16 Trutnov 22.03.2015

Ročník 2014/15 Číslo : 16 Trutnov 22.03.2015 Česká kuţelkářská asociace ZPRAVODAJ 2.KLZ skupina A Ročník 2014/15 Číslo : 16 Trutnov 22.03.2015 Druţstvu SKK Rokycany stačí k vítězství ve skupině a postupu do 1. KLZ v posledních dvou zápasech získat

Více

Třída Rok Jméno 60m (s) Třída rok Jméno míček (m) Třída Rok Jméno dálka (cm)

Třída Rok Jméno 60m (s) Třída rok Jméno míček (m) Třída Rok Jméno dálka (cm) Třída Rok Jméno 60m (s) Třída rok Jméno míček (m) Třída Rok Jméno dálka (cm) Dívky 0. třída 30m 2009 Krahulíková Tereza 6,51 Dívky 0. třída 2007 Sisková Anna 22,5 Dívky 0. třída 2010 Sisková Kateřina 265

Více

Rozdělení do skupin na přípravné kurzy čtyřleté studium

Rozdělení do skupin na přípravné kurzy čtyřleté studium Rozdělení do skupin na přípravné kurzy čtyřleté studium P. č Příjmení Jméno Typ studia Skupina Učebna Čas zahájení 1 Bednaříková Andrea čtyřleté Čtvrtek A 4117 14:30 2 Bednaříková Nikol čtyřleté Čtvrtek

Více

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ RED IZO: 600008541 Název školy: Gymnázium, Písek, Komenského 89 Zkušební místo: Gymnázium, Písek, Komenského 89 Název zkoušky: Anglický jazyk - didaktický test Učebna dle informačního

Více

Rozpis studentů u ústní maturitní zkoušky

Rozpis studentů u ústní maturitní zkoušky Termín: pondělí 18. 5. 2015 dopoledne Pavel Antoch (4.A) pr. - Maturitní práce s obhajobou 8:20 8:25 Ing. Jitka Sýkorová / Mgr. Lucie Michael Makula (4.A) pr. - Maturitní práce s obhajobou 8:40 8:45 Ing.

Více

ID žáka Jméno Škola Př. 1 Př. 2 Př. 3 Př. 4 Př. 5 1 Radovan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková organizace 0 0 0 0 2 2 Jan

ID žáka Jméno Škola Př. 1 Př. 2 Př. 3 Př. 4 Př. 5 1 Radovan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková organizace 0 0 0 0 2 2 Jan ID žáka Jméno Škola Př. 1 Př. 2 Př. 3 Př. 4 Př. 5 1 Radovan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková organizace 0 0 0 0 2 2 Jan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková

Více

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ RED IZO: 600007081 Název školy: Gymnázium, Kolín III, Žižkova 162 Zkušební místo: Gymnázium, Kolín III, Žižkova 162 Název zkoušky: Anglický jazyk - didaktický test Učebna dle

Více

Sběr starého papíru květen 2016

Sběr starého papíru květen 2016 Sběr starého papíru květen 2016 1.A Dostálová Veronika 220 Frýbort Jonáš 145 Chaloupková Adéla 43 Lihan Marek 210 Musil Tomáš 115 Nathaniel Jan 50 Osičková Anastázie Nela 71 Polášek Matěj 70 Vojáček Jakub

Více

Vánoční pohár 2010 Most 11.-12. 12. 2010 VÝSLEDKOVÁ LISTINA

Vánoční pohár 2010 Most 11.-12. 12. 2010 VÝSLEDKOVÁ LISTINA 1. 100 PP dívky E ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1. Řebíková Zuzana 99 ČOCH.Žďár 0:58.40 832 3 2. Benešová Dominika 99 Liberec 1:02.82 703 2 3. Žižková Karolína 00 Most 1:03.72 679 1 4. Poláková Kristýna 99 Liberec

Více

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ RED IZO: 600007383 Název školy: Zkušební místo: Název zkoušky: Matematika - didaktický test Učebna dle informačního systému: 213 Místo konání (místnost) určené ředitelem školy:

Více

Mistrovství České republiky - štafety

Mistrovství České republiky - štafety Mistrovství České republiky - štafety.. Pořadatel: TOM Nezmaři Předměřice nad Labem Místo konání: Hradec Králové -Biřička Ředitel závodu: Ing.Luboš Podlipný Hlavní rozhodčí: Jiří Gabriel Stavitel tratí:

Více

Středoškolský Pohár 2012

Středoškolský Pohár 2012 Středoškolský Pohár 2012 Dívky 1 Gymnázium Vlašim 6425 11 3 1 2 OA Vlašim 5490 12 3 2 3 Gymnázium Benešov 5202 12 3 3 4 VOŠ a SZeŠ Benešov 4935 11 3 4 5 OA Neveklov 4482 11 3 5 6 SOŠ Benešov 3871 12 3

Více

Turistický závod 1.kolo poháru Moravskoslezského kraje 5.4.2014. TOM Divočáci. Pořadatel: Místo konání: Frýdlant nad Ostravicí

Turistický závod 1.kolo poháru Moravskoslezského kraje 5.4.2014. TOM Divočáci. Pořadatel: Místo konání: Frýdlant nad Ostravicí Turistický závod 1.kolo poháru Moravskoslezského kraje 5.4.2014 Pořadatel: TOM Divočáci Místo konání: Frýdlant nad Ostravicí Ředitel závodu: Drahomíra Žižková Hlavní rozhodčí: Eva Vilhelmová Stavitel tratí:

Více

Pohár 10letých Moravy-léto 07 Strana 1 z 9

Pohár 10letých Moravy-léto 07 Strana 1 z 9 Pohár 10letých Moravy-léto 07 Strana 1 z 9 1. 100 Z ženy 1, Kauerová Anne - Marie KoKa 1997 02:03.50 1, Zamazalová Veronika ASKBl 1997 01:48.60 2, Mičundová Magdaléna PKZá 1997 02:01.00 2, Váverková Veronika

Více

V ý s l e d k y o k r e s n í h o k o l a s o u t ě ž e. v e š p l h u n a t y č i ( )

V ý s l e d k y o k r e s n í h o k o l a s o u t ě ž e. v e š p l h u n a t y č i ( ) V ý s l e d k y o k r e s n í h o k o l a s o u t ě ž e v e š p l h u n a t y č i ( 15. 12. 2011 ) Mladší žákyně: Družstva: 1. ZŠ K. Světlé Havířov 12,11 2. ZŠ G. Svobody Havířov 14,05 3. ZŠ M. Kudeříkové

Více

Halové rekordy oddílu SSK Vítkovice k 1.1.2015

Halové rekordy oddílu SSK Vítkovice k 1.1.2015 Halové rekordy oddílu SSK Vítkovice k 1.1.2015 60m: ženy - 7,32 Kubalová Renáta 65 2.2.91 Jablonec juniorky 19 let: - 7,55 Ščerbová Denisa 86 19.2.05 Praha 18 let: - 7,55 Černochová Renáta 65 19.2.83 Jablonec

Více

Rozpis studentů u ústních maturitních zkoušek

Rozpis studentů u ústních maturitních zkoušek Termín: pondělí 18. 5. 2015 dopoledne pr.- Maturitní práce s obhajobou Ing. Jitka Sýkorová / Mgr. Lucie Randáková / Pavel Antoch (4.A) 8:20 8:25 Michael Makula (4.A) 8:40 8:45 Aneta Pfeiferová (4.A) 9:00

Více

Mistrovství ČR juniorů 2009, Brno Ivanovice

Mistrovství ČR juniorů 2009, Brno Ivanovice Mistrovství ČR juniorů 2009, Brno Ivanovice G11 [7/8] Zora Špalková Anna Puldová 11/4 11/2 11/5 [5/6] Hana Matoušková Tereza Cibulková 11/4 11/4 11/2 [3/4] Alena Voříšková Josefína Joštová 11/2 11/3 11/1

Více

Třída: 1.A. třídní učitel: Mgr. Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 P.Č PŘÍJMENÍ JMÉNO

Třída: 1.A. třídní učitel: Mgr. Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 P.Č PŘÍJMENÍ JMÉNO Třída: 1A třídní učitel: Mgr Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 PČ PŘÍJMENÍ JMÉNO 1 BOBÁLOVÁ Veronika 2 DOLEŽEL Radim 3 GOROLY Radek 4 HARAKAL Filip 5 HARAKALOVÁ Dominika 6 CHALOUPKA

Více

2.kolo České ligy v PP 2009 Tábor 20.03. 2010 VÝSLEDKOVÁ LISTINA

2.kolo České ligy v PP 2009 Tábor 20.03. 2010 VÝSLEDKOVÁ LISTINA 1. 25 RP hoši D ~~~~~~~~~~~~~~~~ 1. Podhorný Petr 98 Most 0:09.86 773 50 2. Přibyl Martin 98 Tábor 0:09.92 764 46 3. Peleška Miroslav 97 Most 0:10.74 647 42 4. Schejbal Petr 97 Liberec 0:10.77 643 39 5.

Více

1. benefiční aukce. www.zszebetin.cz Křivánkovo náměstí 11, Brno, T: 546 217 127, E: info@zszebetin.cz Zřizovatelem školy je městská část Brno-Žebětín

1. benefiční aukce. www.zszebetin.cz Křivánkovo náměstí 11, Brno, T: 546 217 127, E: info@zszebetin.cz Zřizovatelem školy je městská část Brno-Žebětín Třída: 5.A Bartoň Martin, 5. A Čmelová Klára, 5. A Bílá Marcela, 5. A Kohl Štěpán, 5. A Fraňková Romana, 5. A Třída: 5.A Kuchaříková Klára, 5. A Svobodová Simona, 5. A Zaplatilová Eva, 5. A Mička Filip,

Více

JMÉNO MÍSTO KATEGORIE VYUČUJÍCÍ Šebela Antonín 1. místo 9. Vratislav Hrabal. zobcová flétna JMÉNO MÍSTO KATEGORIE VYUČUJÍCÍ

JMÉNO MÍSTO KATEGORIE VYUČUJÍCÍ Šebela Antonín 1. místo 9. Vratislav Hrabal. zobcová flétna JMÉNO MÍSTO KATEGORIE VYUČUJÍCÍ Krajské kolo Národní soutěže ZUŠ ve hře na dechové nástroje: Šebela Antonín 1. místo 9. Vratislav Hrabal saxofon Steiger Václav 1. místo 7. Mgr. Tomáš Klásek fagot Hasalíková Michaela 2. místo 2. Jana

Více

Soupiska družstva pro soutěže ČASQ v sezóně 2014/2015

Soupiska družstva pro soutěže ČASQ v sezóně 2014/2015 Druh soutěže: družstva 1. liga ženy Název družstva: Viktoria Brno Prima název: Squash Slovan Brno jméno: Veronika název SC : Centrum Viktoriai ulice: K sídlišti 14 příjmení: Šromová ulice: Vodařská 2 město:

Více

Soupiska družstva pro soutěže ČASQ v sezóně 2014/2015

Soupiska družstva pro soutěže ČASQ v sezóně 2014/2015 Viktoria Brno Prima název: Squash Slovan Brno ulice: K sídlišti 14 PSČ: 64300 jméno: Veronika příjmení: Šromová ulice: Klobásova 12 PSČ: 62500 telefon: (420) 775 158 187 email: srom.veronika@centrum.cz

Více

Jméno Rok nar. Oddíl 60 m pořadí dálka pořadí míček pořadí 200 m pořadí celkem pořadí

Jméno Rok nar. Oddíl 60 m pořadí dálka pořadí míček pořadí 200 m pořadí celkem pořadí Kategorie: Ženy handicapovaní s mentálním postižením Jméno Rok nar. Oddíl 60 m pořadí dálka pořadí míček pořadí 200 m pořadí celkem pořadí Beránková Petra 1991 OKNA 16,57 3. 180 2. 12,68 2. 01:41,5 3.

Více

Juříková Daniela 1.B PEL Baby masáže - (10:00-11:30) Pátek 26.6. Spáčilová Valentina 2.A PMP Baby masáže - (10:00-11:30) Pátek 26.6. Víchová Adéla 2.A PMP Baby masáže - (10:00-11:30) Pátek 26.6. Černá

Více

6.veřejné závody PAS žactva

6.veřejné závody PAS žactva 6.veřejné závody PAS žactva Datum konání: 25.2.2008 Místo konání: Praha-Stromovka Pořadatel: PSK Olymp Praha Výsledky zpracoval: Martin Smetana a Tomáš Linhart Ředitel závodu: Hlavní rozhodčí: Poznámka:

Více

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ RED IZO: 600008789 Název školy: Gymnázium, Strakonice, Máchova 174 Zkušební místo: Gymnázium, Strakonice, Máchova 174 Název zkoušky: Anglický jazyk - didaktický test Učebna

Více

Pacovské dovádění

Pacovské dovádění Pacovské dovádění 11. 10. 2014 Nejmladší žáci 1 Sviták Martin 2004 Tom Pacov 1 1 24.54 25.54 2 Brabec Tobiáš 2004 Tom Bohumín 2 1 1 4 29.23 7 33.16 3 Blahůšek Jan 2004 Tom KČT Kralupy 2 2 2 6 28.54 34.54

Více

středa 18. 5. 2016 sp. - Český jazyk a literatura

středa 18. 5. 2016 sp. - Český jazyk a literatura Rozpis studentů u maturitní zkoušky Matiční gymnázium, Ostrava, příspěvková organizace Třída: OKTB - oktáva B (rok nástupu 2008) Předseda: Mgr. Eva Zahutová Místopředseda: Mgr. Jaroslava Kaňková Třídní:

Více

VZDĚLÁNÍ A ŘEMESLO 2014

VZDĚLÁNÍ A ŘEMESLO 2014 Soutěž: Dárkové balení (DB) 7 Ivana Baranová Hotelová škola, Třebíč 430 1. 12 Kateřina Müllerová 8 Jana Hejlíková 6 Veronika Brabcová Střední škola obchodu, služeb a podnikání a Vyšší odborná škola, 398

Více

Memoriál Miroslava Kojdeckého

Memoriál Miroslava Kojdeckého Ženy B 1. Jáňová Alice 1994 TJ Sokol Brno 1 4,20 8,30 12,50 5,50 7,35 12,85 5,40 7,75 0,10 13,05 8,00 4,90 0,30 12,60 51,00 2. Nyklová Anna 1993 Sokol Kampa 4,00 8,45 12,45 4,30 8,15 12,45 5,10 7,15 12,25

Více

Rozpis žáků u maturitní zkoušky

Rozpis žáků u maturitní zkoušky Třída: 4.AG - Gymnázium (rok nástupu 2011) Předseda: Mgr. Ivan Šupík Místopředseda: Mgr. Věra Houdková Třídní: Mgr. Eva Plhová Místnost: D5 - pečovatelství sp. ANJ Anglický jazyk - Mgr. Milena Šmehlíková

Více

Moravskoslezská liga mládeže 2016-3. kolo N. Jičín, 16. 4. 2016 VÝSLEDKOVÁ LISTINA

Moravskoslezská liga mládeže 2016-3. kolo N. Jičín, 16. 4. 2016 VÝSLEDKOVÁ LISTINA 1. 25 RP hoši D ~~~~~~~~~~~~~~~~ 1. Janásek Jan 03 Zlín 0:09.61 814 50 2. Hanzelka Jiří 03 N.Jičín 0:10.36 699 46 3. Palušík Jakub 04 N.Jičín 0:11.54 549 42 4. Přibyl Petr 03 ČOCH.Žďár 0:11.72 529 39 5.

Více

Kašavský běh - 21. ročník 21. 5. 2015

Kašavský běh - 21. ročník 21. 5. 2015 Kategorie I. - 1. třída KLUCI 1. Václav Plšek 69 02:05,93 Štípa 2. Vojtěch Konečný 87 02:06,98 Lukov 3. Matěj Lukáš 19 02:08,05 Ratiboř 4. Dominik Forman 70 02:15,08 Štípa 5. Jakub Krajča 88 02:15,53 Lukov

Více

VÝSLEDKOVÁ LISTINA Pohár města Benešova

VÝSLEDKOVÁ LISTINA Pohár města Benešova Disciplína: VzPu (vleže) 30 Pořadatel SSK 0175 Benešov do 12 let Poř. Jméno Č.průk. SSK R.nar. Položky VT 1 Bezoušková Jolana 40749 0348 Brandýs 2005 100 99 100 299 I 26 C 2 Hromada Jindřich 40922 0301

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA GASTRONOMICKÁ A HOTELOVÁ s.r.o.

STŘEDNÍ ŠKOLA GASTRONOMICKÁ A HOTELOVÁ s.r.o. ZN: MZ2016/008 Určení oponentů maturitních prací ve školním roce 2015/2016 Podle 15 odst. 4 vyhlášky č. 177/2009 Sb. o podmínkách ukončování vzdělávání ve středních školách maturitou, ve znění pozdějších

Více

Gymnastický přebor RC SPV Brno-město 2015

Gymnastický přebor RC SPV Brno-město 2015 Kategorie: Předškolní děti A - dívky Celkové pořadí Pořadi Jméno TJ Prostná Přeskok Lavička Součet 1 Zavřelová Olga ŠTJ Mládí Brno 7,35 9,40 7,10 23,85 2 Rozkošná Erika ŠTJ Mládí Brno 6,35 8,10 6,80 21,25

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Z M I S TROVSTVÍ ČR V A T LETICE MUŽŮ A ŽE N Tábor. Analyzované disciplíny: 100 m mužů a žen

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Z M I S TROVSTVÍ ČR V A T LETICE MUŽŮ A ŽE N Tábor. Analyzované disciplíny: 100 m mužů a žen KATEDRA ATLETIKY B I O M E C H A N I C K É H O D N O C E N Í S P R I N T U ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Z M I S TROVSTVÍ ČR V A T LETICE MUŽŮ A ŽE N 15. - 16.6.2013 Tábor Analyzované disciplíny: 100 m mužů a žen 110

Více

IVT SA 1.nominační závod 30.3.-1.4.2012

IVT SA 1.nominační závod 30.3.-1.4.2012 IVT SA.nominační závod 0..-..0 Základní kolo I. - let Muži Rank St.n. Name Title-Country-Club-Coach T T A A Ae Ae Ae.. David Pilík,,,,,,8 Kristýna Koubová,Marie Lesáková.. Matyáš Vybíral,,9,,,,.. Radek

Více

Třída: 2.A Počet celkem: 28 z toho chlapců: 4 dívek: 24

Třída: 2.A Počet celkem: 28 z toho chlapců: 4 dívek: 24 Třída: 2.A Počet celkem: 28 z toho chlapců: 4 dívek: 24 1. Bartková Kristýna 2. Blechová Tereza 3. Bouček Vojtěch 4. Černíková Aneta 5. Černovská Kristýna 6. Fryč Dominik 7. Grusová Aneta 8. Hai Jonatan

Více

LETNÍ PŘEBOR JIHOČESKÉHO KRAJE V PLAVÁNÍ ŽACTVA, DOROSTU, MUŽŮ A ŽEN PRO ROK 2015

LETNÍ PŘEBOR JIHOČESKÉHO KRAJE V PLAVÁNÍ ŽACTVA, DOROSTU, MUŽŮ A ŽEN PRO ROK 2015 LETNÍ PŘEBOR JIHOČESKÉHO KRAJE V PLAVÁNÍ 2015 Strana 1 z 43 LETNÍ PŘEBOR JIHOČESKÉHO KRAJE V PLAVÁNÍ ŽACTVA, DOROSTU, MUŽŮ A ŽEN PRO ROK 2015 Soutěžní komise plavání Jihočeského kraje, technické uspořádání

Více

Litroměřická ploutev 2009 Litoměřice VÝSLEDKOVÁ LISTINA

Litroměřická ploutev 2009 Litoměřice VÝSLEDKOVÁ LISTINA 1. 15/10 RP/PP chlapci E 1. Ihnačinec Jakub 99 Most 0:11.09 794 2. Podhorný Petr 98 Most 0:11.09 794 3. Hora Bohumil 98 Most 0:12.03 672 4. Buchner Vojtěch * 99 Most 0:12.95 569 5. Suda Radek 98 Pulec

Více

Kategorie 1. - 2005 a mladší MIX. Kategorie 2. - 2004 / 2003 MIX. Kategorie 3.D - 2002 / 2001 dívky

Kategorie 1. - 2005 a mladší MIX. Kategorie 2. - 2004 / 2003 MIX. Kategorie 3.D - 2002 / 2001 dívky Výsledky Kulatého desetiboje 2008 - jednotlivci Kategorie 1. - 2005 a mladší MIX Basket Fotbal Tenis Florbal Lacrosse Kuličky Golf Kuželky Petan. Ciky 1. Natálie Hudousková 8 4 10 4 10 0 0 1 2 6 45 2.

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Obchodní akademie Praha 10, Heroldovy sady 1 Třída: 4AL (rok nástupu 2010) Předseda: Mgr. Zdislava Chmelová Místopředseda: Ing. Lenka Bečvářová Třídní: Ing. Eva Nakládalová Místnost: 301-301 Lucie Bažoutová

Více

SEZNAM ŠKOL Kategorie I Kategorie II Kategorie III

SEZNAM ŠKOL Kategorie I Kategorie II Kategorie III SEZNAM ŠKOL Kategorie I Kategorie II Kategorie III Škola Číslo Škola Číslo Škola Číslo ZŠ Opatovice nad Labem 10 Masarykova ZŠ Dolní Roveň 20 Speciální MŠ, ZŠ a PŠ Pardubice, Do Nového 30 ZŠ Chrast 11

Více

3.kolo MSLM 2015 Nový Jičín 18. 04. 2015 VÝSLEDKOVÁ LISTINA

3.kolo MSLM 2015 Nový Jičín 18. 04. 2015 VÝSLEDKOVÁ LISTINA 1. 25 RP hoši D ~~~~~~~~~~~~~~~~ 1. Klimpar Jakub 02 N.Jičín 0:09.02 917 50 2. Novák Matěj 02 ČOCH.Žďár 0:10.00 752 46 3. Kremel David 03 N.Jičín 0:10.61 664 42 4. Janásek Jan 03 Zlín 0:10.77 643 39 5.

Více

1. A - KAŠTANY A ŽALUDY B - KAŠTANY A ŽALUDY 2014

1. A - KAŠTANY A ŽALUDY B - KAŠTANY A ŽALUDY 2014 1. A - KAŠTANY A ŽALUDY 2014 Ander Tomáš 10 kg 30,- Kč 3 kg 12,- Kč 42,- Kč Fejksová Nikola 24 kg 72,- Kč,- Kč 72,- Kč Galbavý Michael,- Kč 9 kg 36,- Kč 36,- Kč Gažák Tomáš 11 kg 33,- Kč,- Kč 33,- Kč Herasymjuk

Více

5 x Vimperkem I. Predbežná výsledková listina. Místo konání: Vimperk,Vodník Datum konání: 17/09/2015. Kategorie: 500 m /malé kolo/ - inline

5 x Vimperkem I. Predbežná výsledková listina. Místo konání: Vimperk,Vodník Datum konání: 17/09/2015. Kategorie: 500 m /malé kolo/ - inline Batolata hoši 100 m /cílová rovinka/ - inline 1. 108 KOLAFA Jan 2010 CZE FISHER Ski klub Šumava 00:00:21.7 00:00:00.0 Batolata dívky 100 m /cílová rovinka/ - inline 1. 147 RANDÁKOVÁ Jana 2011 CZE Sokol

Více

Datum Přihlášení žáci tř. Název kurzu učebna

Datum Přihlášení žáci tř. Název kurzu učebna Datum Přihlášení žáci tř. Název kurzu učebna 25.6. Žáková Dominika 1.B Zážitková pedagogika s psychologií 105 Tichá Ester 2.C Zážitková pedagogika s psychologií Kirčevová Karolína 2.C Zážitková pedagogika

Více

VÝSLEDKOVÁ LISTINA PLAVÁNÍ ŠESTIČLENNÝCH DRUŽSTEV KRAJSKÉ KOLO TRUTNOV 29. 11. 2012

VÝSLEDKOVÁ LISTINA PLAVÁNÍ ŠESTIČLENNÝCH DRUŽSTEV KRAJSKÉ KOLO TRUTNOV 29. 11. 2012 VÝSLEDKOVÁ LISTINA PLAVÁNÍ ŠESTIČLENNÝCH DRUŽSTEV KRAJSKÉ KOLO TRUTNOV 29. 11. 2012 ZPRACOVALA: M.KOČANOVÁ BODOVÁ TABULKA Dívky ZŠ ŠKOLA VZ PRSA ZNAK VÝBĚR VÝBĚR VÝBĚR POL. ŠTAF. VOLNÁ CELKEM ŠTAF. BODŮ

Více

VÝSLEDKY. Mistrovství ČR MAŽORETEK REGION CUP Těšany 2015 POSTUP MORAVA - POM, BAT POSTUP JAROMĚŘ - CLASSIC, MIX, 2 BATON. 2BATON SENIORKY solo

VÝSLEDKY. Mistrovství ČR MAŽORETEK REGION CUP Těšany 2015 POSTUP MORAVA - POM, BAT POSTUP JAROMĚŘ - CLASSIC, MIX, 2 BATON. 2BATON SENIORKY solo POSTUP MORAVA - POM, BAT POSTUP JAROMĚŘ - CLASSIC, MIX, 2 BATON 2BATON SENIORKY solo 1 62.10 POSTUP Batelov - Jannies Batelov Suránová Sabina 2 59.20 POSTUP Písek - LV 2 Vavříková Lucie BAT KADETKY solo

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky SOŠ cestovního ruchu Pardubice, U Josefa 118 Třída: 4.A - cestovní ruchu (rok nástupu 2011) Třída: 4.B - cestovní ruch (rok nástupu 2011) Třída: *4.A - cestovní ruch (rok nástupu 2010) Termín: pondělí

Více

S O U P I S K A D R U Ž S T V A

S O U P I S K A D R U Ž S T V A 1. LUKOSTŘELECKÝ KLUB PLZEŇ 5 PŘEBOR ODDÍLOVÝCH DRUŽSTEV DOROSTU - REFLEXNÍ LUK Disciplína, Sezóna: terčová 20/20 Jan Šípek Toužimská 22, 323 00 Plzeň lkplzen@gmail.com, 776 43 2 1 Baloun Filip 2 Bárta

Více

0. Kategorie - C - akrobacie, roč. 2010 a ml. 0. Kategorie - B - akrobacie, bez náčiní, roč. 2009

0. Kategorie - C - akrobacie, roč. 2010 a ml. 0. Kategorie - B - akrobacie, bez náčiní, roč. 2009 0. Kategorie - C - akrobacie, roč. 2010 a ml. pořadí č. Příjmení a jméno Příslušnost akrobacie 1. 3. Sidorová Kateřina TJ Tesla Brno 7,00 1. 4. Křištová Denisa ŠSK při Active-SVČ Žďár n.s. 7,00 2. 4. Eichlerová

Více

KAS Olomouc Atletické výkony 2011 TABULKY OLOMOUCKÉHO KRAJE 2011

KAS Olomouc Atletické výkony 2011 TABULKY OLOMOUCKÉHO KRAJE 2011 TABULKY OLOMOUCKÉHO KRAJE 2011 HALA - ženské kategorie 40 m 5.96 V Barbora Zatloukalová 030697 AK Olomouc Havířov 2503 sž 6.11 V Jana Sanetrníková 170496 AK Olomouc Havířov 2503 sž 6.26 V Veronika Jašíková

Více

VARIABILNÍ SYMBOL PRO 1. TŘÍDY - ŠKOLNÍ ROK 2015 / 2016:

VARIABILNÍ SYMBOL PRO 1. TŘÍDY - ŠKOLNÍ ROK 2015 / 2016: VARIABILNÍ SYMBOL PRO 1. TŘÍDY - ŠKOLNÍ ROK 2015 / 2016: VS Příjmení Jméno 501 Bartoš Dominik 502 Batovcová Klára 503 Benestante Sebastian 504 Bradová Klára 505 Burianová Anna 506 Cirnfus Jan 507 Černá

Více

Rozpis žáků k ústní části MZ

Rozpis žáků k ústní části MZ Termín: pondělí 1. 6. 2015 Přestávka pro komisi: 11:05 11:35 Denní porada vyučujících: 14:47 Denní vyhlášení výsledků: 15:00 Kristýna Braunová sp. - Anglický jazyk 9:10 9:30 Mgr. Michaela Vadlejchová /

Více

Strana 1 z 12 SwimRace 3.0. Jarní krajský přebor žactva ( )

Strana 1 z 12 SwimRace 3.0. Jarní krajský přebor žactva ( ) Strana 1 z 12 1. 200 VZ muži 2000,2001,2002 1, 1, VÁLEK David SKS 2001 1:40:39.99 2, GROSSMANN David SKS 2001 1:40:39.99 2, PĚGŘIM Marko Boh 2002 04:23.10 3, ERNST Lucas SKS 2001 1:40:39.99 3, ŠOLÍN Pavel

Více

1 82.90 POSTUP Jeseník - Taneční studio Lenky Bachové Lukášová Hana Čížková Lucie Šimčíková Natálie Ambrožová Anna Benová Vendula Kučerová Zuzana

1 82.90 POSTUP Jeseník - Taneční studio Lenky Bachové Lukášová Hana Čížková Lucie Šimčíková Natálie Ambrožová Anna Benová Vendula Kučerová Zuzana Mistrovství ČR mažoretek JAROMĚŘ2014 VÝSLEDKY SÓLOFORMACÍ BATON A MIX MINI solo 1 82.70 POSTUP Ostrava 2 - TOM Krokodýl Nguyenová Zuzana 2 82.30 POSTUP Jeseník - Taneční studio Lenky Bachové Šimčíková

Více

Župa plk. Švece - Třebíč atletika jednotlivci

Župa plk. Švece - Třebíč atletika jednotlivci Ml. žákyně I Body 50 m Hod Skok 300 m 1. Neprašová Denisa 2005 Bedřichov 671 8,4 315 15,25 69 355 210 01:02,1 77 2. Augustová Alena 2005 Pelhřimov 434 8,8 225 9,50 23 322 146 01:10,2 40 3. Svobodová Šárka

Více

Základní škola a mateřská škola Ostrava Hrabůvka, Krestova 36A, příspěvková organizace TŘÍDA 2.A

Základní škola a mateřská škola Ostrava Hrabůvka, Krestova 36A, příspěvková organizace TŘÍDA 2.A TŘÍDA 2.A 1. 2.A ROZEHNALOVÁ Andrea 40 2. 2.A ŠIMKOVÁ Denisa 38 3. 2.A JURKA Adam 31 3. 2.A VEČEŘOVÁ Veronika 31 4. 2.A LUTKOVÁ Tereza 29 5. 2.A CENÍČKOVÁ Claudie 28 6. 2.A OSTŘANSKÁ Marina 26 7. 2.A ADAMEC

Více

NEMO TROPHY 2006 Zlín 4. a 5. 11. 2006 VÝSLEDKOVÁ LISTINA

NEMO TROPHY 2006 Zlín 4. a 5. 11. 2006 VÝSLEDKOVÁ LISTINA 1. 50 PP vložený závod ~~~~~~~~ 1. Tesař Jan 94 ČOCH.Žďár 0:23.76 2. Růžičková Sylvie 94 ČOCH.Žďár 0:23.94 3. Čudová Tereza 95 Praha 0:25.17 4. Buranová Beata 95 Bratislava 0:27.15 5. Kovářová Viktorie

Více

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ RED IZO: 600008541 Název školy: Gymnázium, Písek, Komenského 89 Zkušební místo: Gymnázium, Písek, Komenského 89 Název zkoušky: Anglický jazyk - didaktický test Učebna dle informačního

Více

Jméno 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009

Jméno 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 Hostibejcké schody - výsledky Jméno 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 Adam David 2:48 Andr Václav 1:21 Bačo Jan 2:09 Balcar David 1:50 Bartoš Pavel 1:33 Bartůšek Josef 1:47 Baška

Více

Club Round 1 Round 2 Quarter Finals Semi Finals Finals Winner

Club Round 1 Round 2 Quarter Finals Semi Finals Finals Winner tournamentsoftware.com MCR Dospelych Most 2013 General 1 z 2 5.2.2013 21:56 MCR Dospelych Most 2013 Last updated: Sunday, February 03, 2013 1:45 PM [CZE]Czech Badminton Federation, Most, Czech Republic

Více

Výsledková listina VI.ročníku ORP Hlinsko ze dne 19.února 2016

Výsledková listina VI.ročníku ORP Hlinsko ze dne 19.února 2016 Výsledková listina VI.ročníku ORP Hlinsko ze dne 19.února 2016 Start.č íslo Příjmení Jméno Třída Škola Čas Umístění 2 Hausslerová Ema 1.H MŠ Trhová Kamenice 29,75 1 1 Kopecká Aneta 1.H ZŠ Krucemburk DSQ

Více

Soutěž ZUŠ v komorní hře s převahou dechových nástrojů. krajské kolo, ZUŠ Karviná-Mizerov, 11. 12.3.2010 VÝSLEDKOVÁ LISTINA - dřevěné nástroje

Soutěž ZUŠ v komorní hře s převahou dechových nástrojů. krajské kolo, ZUŠ Karviná-Mizerov, 11. 12.3.2010 VÝSLEDKOVÁ LISTINA - dřevěné nástroje 1.c Duo flétna, klavír Kateřina Prymusová Pavel Štěpánek ZUŠ V. Vančury, Háj ve Slezsku Lucie Mičková Lenka Jakšová Veronika Schreierová ZUŠ V. Kálika, Opava Kateřina Machů Klára Věntusová Lucie Drabčíková

Více

Harmonogram absolutoria

Harmonogram absolutoria Vyšší odborná škola ekonomická v Mladé Boleslavi Vzdělávací program: Finanční řízení Školní rok: 2014/2015 Forma vzdělávání: denní Datum: 1.6.2015 Harmonogram absolutoria Příjmení a jméno Cimbálová Adéla

Více

VZDĚLÁNÍ A ŘEMESLO 2013

VZDĚLÁNÍ A ŘEMESLO 2013 Soutěž: Dárkové balení (DB) 11 Karolína Burešová Náchodská 285, Velké Poříčí 424 1. 9 Monika Koryčánková 379 2. 4 Vendula Trybulová 343 3. 12 Eliška Příkaská Střední škola, J. Skácela 890, Strážnice 334

Více

REPUBLIKOVÉ FINÁLE V PŘESPOLNÍM BĚHU 2011 Pořadí družstev - dívky

REPUBLIKOVÉ FINÁLE V PŘESPOLNÍM BĚHU 2011 Pořadí družstev - dívky REPUBLIKOVÉ FINÁLE V PŘESPOLNÍM BĚHU 2011 Pořadí družstev - dívky Pořadatel: ŠSK při Active SVČ, Dolní 3, Žďár nad Sázavou Termín: 25. října 2011 Místo konání: lyžařský areál Martina Koukala u Pilské nádrže,

Více

"Petice proti stávající podobě změn v pražské MHD! "

Petice proti stávající podobě změn v pražské MHD! My níže podepsání považujeme současnou podobu změn v jízdních řádech MHD za předčasnou a nedomyšlenou. V prvních zářijových dnech městu hrozí dopravní kolaps, proto po magistrátu požadujeme, aby: 1.) Odložil

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Gymnázium České Budějovice, Jírovcova 8 Třída: 4.A - 4.A (rok nástupu 2010) Termín: pondělí 19. 5. 2014 dopoledne Předseda: Mgr. Soňa Hřídelová Místopředseda: Mgr. Miroslav Habrovanský Třídní: RNDr.Ing.

Více

Malá cena Medvědů Výsledkové listiny

Malá cena Medvědů Výsledkové listiny 22.10.2016 22.10.2016-22.10.2016 Pořadatel: ČSS z.s. - SSK DDM Kolín 0045 Místo: Kolín Výsledkové listiny puškové disciplíny VzPu 20 vleže Bez kategorií VzPu 30 vleže Dorost do 12-ti let VzPu 30 vleže

Více

Sólo POM-POM - Kadet (8-11 let) B 1 Karolína Daňková 6 6 9 8 29 2 Tereza Šaratová 6,4 6,4 8,5 7 28,3 3 Nela Šindlerová x x x x 0

Sólo POM-POM - Kadet (8-11 let) B 1 Karolína Daňková 6 6 9 8 29 2 Tereza Šaratová 6,4 6,4 8,5 7 28,3 3 Nela Šindlerová x x x x 0 Sólo POM-POM - Kadet (8-11 let) B 1 Karolína Daňková 6 6 9 8 29 2 Tereza Šaratová 6,4 6,4 8,5 7 28,3 3 Nela Šindlerová x x x x 0 A 1 Zuzana Černá 7,2 7,7 9 7 30,9 2 Amálie Šteyerová 8,5 9 9,5 9 36 3 Adéla

Více

V Ý S L E D K O V Á L I S T I N A

V Ý S L E D K O V Á L I S T I N A V Ý S L E D K O V Á L I S T I N A Obvodní kolo Prahy 9 Matematická olympiáda Z6, Z7, Z8 11. 4. 2012 Místo konání: Gymnázium Litoměřická Praha 9 Výsledná tabulka soutěžících v kat. Z6 1. 6. Filip Rulíšek

Více

60m - elektricky Koudelková Zuzana 270593 e 8.10 V Břeclav 121010 17 e -2.2 8.19 T UH 280910 17 e 8.19 1 Zlín 081010 17 e 8.27 1 UH 210410 17 e -2.

60m - elektricky Koudelková Zuzana 270593 e 8.10 V Břeclav 121010 17 e -2.2 8.19 T UH 280910 17 e 8.19 1 Zlín 081010 17 e 8.27 1 UH 210410 17 e -2. 60m - elektricky Koudelková Zuzana 270593 e 8.10 V Břeclav 121010 17 e -2.2 8.19 T UH 280910 17 e 8.19 1 Zlín 081010 17 e 8.27 1 UH 210410 17 e -2.3 8.47 T UH 280912 19 Havlíková Kristina 210394 e 8.34

Více

Velká cena města Znojma 2013 Znojmo 21.9.2013-22.9.2013 25/8

Velká cena města Znojma 2013 Znojmo 21.9.2013-22.9.2013 25/8 Velká cena města Znojma 2013 Znojmo 21.9.2013-22.9.2013 25/8 1 50 m Motýlek Muži 1. HAVLÍK Martin 1988 TJZn :25.84 2. VOBOŘIL Matěj 1993 KomBr :26.87 3. ČERMÁK Ondřej 1987 TJZn :27.02 4. VLČAN Luboš 1995

Více

HODNOCENÍ TŘÍD V 1. POLOLETÍ

HODNOCENÍ TŘÍD V 1. POLOLETÍ HODNOCENÍ TŘÍD V 1. POLOLETÍ Přehled třídy 1.A 1. pololetí školního roku 3/4 Počet žáků : 31 z toho dívek: 8 chlapců: 3 ubylo: přibylo: 1 3 4 5 LAJ Latinský jazyk DĚJ Dějepis MAT Matematika FYZ Fyzika

Více

PROHLÁŠENÍ K BOZP Prohlašuji, že jsem byl při zahájení kurzu Kurz sportovních her semestru letního školního roku 2011/2012 poučen vyučujícím o

PROHLÁŠENÍ K BOZP Prohlašuji, že jsem byl při zahájení kurzu Kurz sportovních her semestru letního školního roku 2011/2012 poučen vyučujícím o 1. Balcar Lukáš OCH T10155 2. Bartoňová Lucie ATV T10137 3. Bělík Petr TV-AE T11344 4. Beran Stanislav ATV T10139 5. Bílek Roman OCH-K T09759 6. Bjalončíková Jana TV-BI T10255 7. Částečka Michal TV-Z T10337

Více

Karolína Aubrechtová, Natálie Doležalová, Jakub Mlčoch, Filip Němčanský, Tomáš Palkovič, Karolína Sedláčková, Ondřej Vašíček

Karolína Aubrechtová, Natálie Doležalová, Jakub Mlčoch, Filip Němčanský, Tomáš Palkovič, Karolína Sedláčková, Ondřej Vašíček Třída: I. A Třídní učitelka: Mgr. Hana Homolová Karolína Aubrechtová, Natálie Doležalová, Jakub Mlčoch, Filip Němčanský, Tomáš Palkovič, Karolína Sedláčková, Ondřej Vašíček Pochvala za výborný prospěch

Více

Přebory Středočeského svazu karate 2015 13. června 2015 109 závodníků z 10 klubů

Přebory Středočeského svazu karate 2015 13. června 2015 109 závodníků z 10 klubů KATA mladší žáci -9 let. Svatek Svatopluk. Pečenka David. Benda Lukáš. Pečenka Antonín Přebory Středočeského svazu karate 0. června 0 09 závodníků z 0 klubů mladší žákyně -9 let. Nosálková Anna. Pechová

Více

Dorostenci m

Dorostenci m ML.ŽÁCI I 2005-2007 25 m 1 Škrdla Šimon 2005 Jihlava 0,23,6 2 Partl Filip 2005 Jihlava 0,26,7 3 Seemann Lukáš 2005 Jihlava 0,33,90 4 Tvrdík Jan 2005 Jihlava 0,39,4 5 Bydžovský Tomáš 2005 Jihlava 0,39,8

Více

Výsledky nejúspěšnějších žáků ZUŠ Žerotín v soutěžích ve školním roce 2011/2012.

Výsledky nejúspěšnějších žáků ZUŠ Žerotín v soutěžích ve školním roce 2011/2012. Výsledky nejúspěšnějších žáků ZUŠ Žerotín v soutěžích ve školním roce 2011/2012. Krajské kolo Národní soutěže ZUŠ ve hře na bicí nástroje: Jan Pertl 1. místo s postupem 3. Ladislav Bilan do ústředního

Více

ROHÁLOVSKÁ DESÍTKA 28.2.2015 1 PŘÍPRAVKA - DÍVKY. 2004-2005 680 m 2 PŘÍPRAVKA - KLUCI. 2004-2005 680 m 1 VÝSLEDKY

ROHÁLOVSKÁ DESÍTKA 28.2.2015 1 PŘÍPRAVKA - DÍVKY. 2004-2005 680 m 2 PŘÍPRAVKA - KLUCI. 2004-2005 680 m 1 VÝSLEDKY ROHÁLOVSKÁ DESÍTKA Prusinovice 28.2.2015 22.ročník 1 PŘÍPRAVKA - DÍVKY 2004-2005 680 m 1 Pří - DÍVKY 00:02:21 1 430 Svobodová Barbora 2004 VSK Uni Brno 2 Pří - DÍVKY 00:02:22 2 460 Grégrová Tereza 2004

Více

Středoevropský pohár 2.kolo 2007 Zlín 8.9.2007 VÝSLEDKOVÁ LISTINA

Středoevropský pohár 2.kolo 2007 Zlín 8.9.2007 VÝSLEDKOVÁ LISTINA 1. 100 PP chlapci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 0 -- 20. 1. Bártek Adam 98 Zlín 1:14.50 331 25. 2. Bago Jan 98 N.Jičín 1:21.54 216 26. 3. Polášek Daniel 99 Zlín 1:21.56 216 27. 4. Fojtík Lukáš 98 N.Jičín 1:28.84

Více

VÝSLEDKOVÁ LISTINA - ŠKOLY

VÝSLEDKOVÁ LISTINA - ŠKOLY Kategorie: 1 1 2 3 4 5 6 7 ZŠ Častolovice, Královéhradecký kr ZŠ Šumavské Hoštice, Jihočeský kraj ZŠ Sadská, Středočeský kraj ZŠ Chrast, Pardubický kraj ZŠ T. G. Masaryka, Liberecký kraj ZŠ 13. ZŠ Habrmannova,

Více

Krajské kolo v plavání základní a stedních škol Nymburk VÝSLEDKY

Krajské kolo v plavání základní a stedních škol Nymburk VÝSLEDKY Krajský pebor základních a stedních škol 9.12009 Krajské kolo v plavání základní a stedních škol 9.12009 VÝSLEDKY Krajský pebor základních a stedních škol 9.12009 1. 50 Z muži III. kategorie - 1. Jílek

Více

OKRESNÍ KOLO OVOV Ročník 2013 Místo: Prostějov Datum: okres Prostějov a ZŠ Melantrichova 60m medic švih 3skok kliky L + S dribl

OKRESNÍ KOLO OVOV Ročník 2013 Místo: Prostějov Datum: okres Prostějov a ZŠ Melantrichova 60m medic švih 3skok kliky L + S dribl OKRESNÍ KOLO OVOV Ročník 2013 Místo: Prostějov Datum: 30.5.2013 okres Prostějov 1. a ZŠ Melantrichova 60m b. b. medic b. b. švih b. 3skok b. kliky b. L + S b. dribl b. BODY č. ZLN roč s,ss m N m N N m

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Třída: 6.N - sexta N (rok nástupu 2009) Termín: pondělí 18. 5. 2015 dopoledne Předseda: RNDr. Veronika Kvapilová Místopředseda: Mgr. Ivana Opálková Třídní: Mgr. Martin Šnévajs Místnost: A28 - kmenová 313

Více

O pohár starosty města Chodov

O pohár starosty města Chodov kategorie: A01 KATA ml.žáci 8. kyu 1 Musil Matouš Champions team 2 Mikeš Jan Champions team 3 Nagy Tobias Narama Rokycany kategorie: A02 KATA ml.žáci 7. kyu 1 Volf Pavel Karate Klub Klatovy 2 Šos Miroslav

Více

Zápis testové baterie SCM Lvíčata

Zápis testové baterie SCM Lvíčata Zápis testové baterie SCM Lvíčata 1 Lakomá Eva lvíčata 4.10.1996 187 66 242 303 10,0 208 11,63 66,40 27,5 2 Gogová Viktorie lvíčata 18.2.1996 176 59 222 276 8,8 191 11,71 16,25 22,5 3 Adamčíková Kristýna

Více

4.kolo MSLM 2003, Přerov 18.10.2003

4.kolo MSLM 2003, Přerov 18.10.2003 1. 800 PP hoši D ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1. Minář Martin 90 N.Jičín 8:30.04 829 50 ( 0:58.72 / 2:03.38 / 4:14.33 ) 2. Coufal Jan 90 Zlín 8:57.87 735 46 ( 1:00.44 / 2:09.03 / 4:27.03 ) 3. Dospěl Aleš 90 ČOCH.Žďár

Více

VZDĚLÁNÍ A ŘEMESLO 2015

VZDĚLÁNÍ A ŘEMESLO 2015 Soutěž: Dárkové balení (DB) 9 Aneta Veselá 3 Kateřina Vocelková 6 Alexandra Varadyová 375 1. 368 2. 360 3. 2 Kristýna Kostrunková Střední škola, Strážnice 358 4. 7 Ivana Baranová Obchodní akademie a Hotolevá

Více