ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE"

Transkript

1 Zadavatel veřejné zakázky: Zadavatel: Obec Pouzdřany Sídlo: Hlavní 99, Pouzdřany Oprávněná osoba zadavatele: František Špringer IČ: Tel.: Právní forma 801/obec Pověřená osoba: Pověřená osoba: Mgr. Jan Husák Sídlo: Těšany 347 IČ: Telefon: Spolupracující osoba: Miroslava Husáková, Tel.: Druh zadávacího řízení: Druh veřejné zakázky: Veřejná zakázka malého rozsahu ( 7 odst. 3 a 12 odst. 3 zákona) Veřejná zakázky na služby ( 10 zákona) Název veřejné zakázky: Revitalizace zeleně v obci Pouzdřany - předprostor hřbitova a svah podél ulice Hřbitovní Nejedná se o zadávací řízení ve smyslu části druhé a třetí Zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném znění. ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SOUČÁST DOKUMENTACE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Zadávací dokumentace je soubor dokumentů, údajů, požadavků a technických podmínek vymezujících předmět veřejné zakázky v podrobnostech nezbytných pro zpracování nabídky. 1. Předmět veřejné zakázky Článek I Vymezení plnění předmětu veřejné zakázky 1.1. Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy o dílo na služby (dále také SOD) spojené s realizací zakázky Revitalizace zeleně v obci Pouzdřany - předprostor hřbitova a svah podél ulice Hřbitovní - lokalita 3 a 4 dle projektové dokumentace generálního zpracovatele NATIVI GARDEN, s.r.o., Bukovice 18, Lomnice u Tišnova, IČ: , zpracované společností ADI design, s.r.o. Nogova 6, Ostrava, IČ: a dále podle zadávacích podmínek předmětné veřejné zakázky. Zakázka bude realizována v rozsahu lokalit 3 a 4 předmětné dokumentace. V tomto rozsahu bude zpracována i nabídka uchazeče. Předmětem plnění a nabídky bude následná péče v trvání do Počítá se sedmi zálivkami vždy cca po 50 l k jednomu stromu a 20 litry/ 1 m 2 plošné výsadby. Dovoz vody max. ze vzdálenosti 2 km. Následná péče bude obsahovat veškeré činnosti údržby zeleně zajišťující zdravý vývoj výsadeb v souladu s platnými standardy Podrobné vymezení předmětu veřejné zakázky je uvedeno v projektové dokumentaci pro provedení zakázky citované v předchozím odstavci (Příloha č. 4 ZD), ve výkazu výměr (Příloha č. 5 ZD) a v obchodních podmínkách zadavatele (Příloha č. 6 ZD), které tvoří nedílnou součást zadávacích podmínek předmětného zadávacího řízení.

2 2. Klasifikace předmětu veřejné zakázky podle kódů Common Procurement Vocabulary (CPV): Název CPV Zahradnické služby Služby vysazování a údržby zelených ploch Vysazování Vysazování stromů Stavební práce Předpokládaná hodnota veřejné zakázky: Předpokládaná hodnota veřejné zakázky Cca ,- Kč bez DPH Článek II Jiné požadavky zadavatele na plnění veřejné zakázky 1. Zadavatel po dodavatelích požaduje, aby ve svých nabídkách podrobně specifikovali části veřejné zakázky, které mají v úmyslu zadat jednomu nebo více subdodavatelům. Pokud k plnění veřejné zakázky využije plnění subdodavatelů, musí ve své nabídce u každého subdodavatele dodavatel uvést jeho identifikační údaje a podíl (v %) na celkovém plnění. Subdodavatelské schéma bude součástí předložené nabídky a rovněž i součástí předloženého návrhu smlouvy. V průběhu plnění předmětu veřejné zakázky (předmětu smlouvy) stanovuje zadavatel pro vybraného uchazeče (ve smlouvě pak zhotovitel ) podmínku, že změna subdodavatele uchazeče může být provedena pouze po předchozím písemném souhlasu zadavatele. Seznam subdodavatelů dodavatele veřejné zakázky bude po ukončení plnění předmětu veřejné zakázky uveřejněn na profilu zadavatele. 2. Jako součást své nabídky dodavatel předloží časový harmonogramu postupu prací, kterým budou respektovány základní termíny dle požadavku zadavatele definovaného v Čl. III (dále jen HMG ). Dodavatel bude postupovat při realizaci díla dle schváleného HMG. Článek III Doba plnění předmětu veřejné zakázky 1. Termín zahájení: do 5 pracovních dnů od uzavření smlouvy o dílo, případně výzvy objednatele. 2. Předpokládaný termín převzetí pracoviště Předpokládaný termín zahájení plnění Dokončení výsadeb 90 % z celkového objemu do Termín dokončení a předání díla - přímé realizační práce : do Následná péče do Termín uvedení do trvalého provozu do Jednotlivé dílčí termíny budou stanoveny v časovém harmonogramu, který bude nedílnou součástí nabídky a návrhu SOD, a to jakožto příloha č. 2.

3 Článek IV Požadavky na způsob zpracování nabídkové ceny 1. Stanovení nabídkové ceny 1.1. Dodavatel je povinen stanovit nabídkovou cenu absolutní částkou v českých korunách bez DPH a s DPH v následujícím členění: Celková nabídková cena včetně následné péče: Cena díla bez DPH DPH Cena celkem včetně DPH.. Kč.. Kč.. Kč Samostatně bude uvedena nabídková cena následné péče, a to ve skladbě bez DPH, DPH a cena s DPH Nabídková cena bude stanovena jako cena pevná a nepřekročitelná a obsahuje veškeré nálady zhotovitele nezbytné k realizaci díla se započtením veškerých nákladů, rizik, zisku a finančních vlivů (např. inflace); po celou dobu realizace zakázky v souladu s podmínkami uvedenými v zadávací dokumentaci a je závazná do úplného dokončení a předání díla bez vad a nedodělků V případě jakéhokoliv rozporu mezi výkresovou a textovou částí a výkazem výměr je prioritním dokumentem pro zpracování nabídkové ceny výkaz výměr (Příloha č. 5 ZD) Uchazeč závazně ve svém nabídkovém rozpočtu použije přesné členění dle výkazu, a to přesným dodržením všech položek, množstevních jednotek a množství Uchazeč je povinen ocenit všechny položky uvedené ve výkaze výměr. Výkaz výměr je součástí projektové dokumentace. Součástí ceny díla musí být veškeré práce a dodávky, místní, správní a jiné poplatky nezbytné pro řádné a bezvadné zhotovení předmětu VZ Uchazeč je povinen ocenit všechny položky uvedené ve výkaze výměr, přičemž zadavatel nepovažuje za oceněnou takovou položku, u níž bude uvedeno 0,-- Kč. V případě, že uchazeč ocení položku 0,-- Kč, bude zadavatel tuto skutečnost považovat za nesplnění podmínky uvedené v předchozím odstavci. Stejně bude zadavatel postupovat i v případě, kdy uchazeč některou z položek ocení s odlišnou výměrou nebo neocení vůbec 1.7. Uchazeč odpovídá za úplnost specifikace prací při ocenění celého předmětu VZ, a to v rozsahu převzatých zadávacích podmínek a jiných dokumentech obsahujících vymezení předmětu smlouvy Uchazeč provede ocenění jednotlivých položek přímo do zadavatelem předkládaného výkazu výměr ve formátu MS Excel, nikoliv např. do jím samostatně vytvořených souborů. Uchazeč musí ocenit všechny položky uvedené v předkládaném výkazu výměr! Nelze např. neocenit některou z položek s tím, že je její cena zahrnuta v jiné z položek Uchazeč není oprávněn jakkoliv zasahovat do výkazu výměr, provádět v něm úpravy či změny Nejasnosti či nutnost změn je povinnost řešit dotazem na zadavatele pomocí žádosti o dodatečné informace dle příslušného ustanovení zadávací dokumentace Položkové rozpočty-oceněné výkazy výměr budou dodány s nabídkou ve formátu MS Excel (v listinné i elektronické podobě na nosiči CD) v provedení a skladbě totožné s příslušnými soubory obsaženými v zadávací dokumentaci Nabídková cena bude uvedena také na krycím listu nabídky - příloha č. 2.

4 2. Podmínky za nichž je možno překročit nabídkovou cenu Uchazeč může překročit nabídkovou cenu pouze v případě změny sazby daně z přidané hodnoty na plnění, která jsou předmětem veřejné zakázky. Článek V Obchodní podmínky 1. Zálohy na platby nebudou dodavatelům (uchazečům) poskytovány. Zadavatel bude hradit práce do 90 % celkové výše nabídkové ceny, 10 % pozastávka bude uvolněna až po ukončení termínu následné péče (tj ) a po řádném uvedení díla do trvalého provozu bez vad a nedodělků Další podmínky financování a platební podmínky jsou uvedeny v Příloze č. 6 ZD Obchodní podmínky, a to včetně podmínek, při jejichž splnění je možné nabídkovou cenu změnit. 2. Dodavatel musí obchodní podmínky zadavatele akceptovat v plném rozsahu. V případě, že se bude návrh smlouvy uchazeče od obchodních podmínek zadavatele odchylovat, bude tato skutečnost považována za nesplnění vyhlášených podmínek předmětného zadávacího řízení. Dodavatel (uchazeč) do návrhu smlouvy připojí své identifikační údaje, informaci o výši nabídkové ceny, termín ukončení realizace veřejné zakázky a přílohy. Jiná změna není přípustná. Článek VI Podmínky a požadavky na zpracování nabídky 1. Předpokladem zadání veřejné zakázky dodavateli je podání nabídky. V nabídce musí být uvedeny identifikační údaje uchazeče (dodavatele), kterými se rozumí údaje vymezené ust. 17 odst. d) zákona. 2. Nabídka dodavatele musí obsahovat návrh smlouvy podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za dodavatele. Součásti nabídky musí být rovněž další dokumenty požadované zákonem či zadavatelem, a rovněž doklady a informace prokazujících splnění kvalifikace. 6. Dodavatel může podat pouze jednu nabídku. Nabídky se podávají písemně v českém jazyce, a to v listinné podobě. Dodavatel je povinen předložit svou nabídku ve lhůtě stanovené pro podání nabídek. Nabídka v listinné podobě musí být podána v řádně uzavřené obálce označené názvem veřejné zakázky, na které musí být uvedena adresa, na niž je možné zaslat oznámení podle ust. 71 odst. 6 nebo 7 zákona. Nabídka dodavatele nesmí obsahovat přepisy nebo opravy, které by mohly uvést zadavatele v omyl, a musí být zajištěna způsobem znemožňujícím manipulaci s jednotlivými listy. 7. Název veřejné zakázky: " Revitalizace zeleně v obci Pouzdřany - předprostor hřbitova a svah podél ulice Hřbitovní" Varianty nabídky nejsou přípustné. Článek VII Varianty nabídky Článek VIII Způsob hodnocení nabídek podle hodnotících kritérií Základním hodnotícím kritériem pro zadání předmětné veřejné zakázky je nejnižší nabídková cena včetně DPH. V případě, že bude nabídková cena uchazeče mimořádně nízká, bude zadavatel v takovém případě postupovat podle ust. 77 zákona.

5 Článek IX Lhůta pro doručení nabídek a termín otevírání obálek s nabídkami 1. Nabídky dodavatelů musí být doručeny zadavateli nejpozději do do 9:30 hodin, a to na adresu zadavatele. V případě osobního předání nabídky dodavatel telefonicky upozorní osobu pověřenou převzetím nabídky den před plánovaným předáním. Osobní předání je možné v pracovních dnech od 9:00 do 13:00 hod., v poslední den lhůty pro podání nabídek pouze do 9:30 hod. Kontaktní osoba: účetní OÚ Pouzdřany, tel.: , pouzdrany@pouzdrany.cz. Případně nepřítomnosti je kontaktní osobou pro předání nábídky Jitka Vintrlíková - účetní obce. 2. Na nabídku podanou po uplynutí lhůty pro podání nabídek se pohlíží, jako by nebyla podána. O této skutečnosti zadavatel bezodkladně vyrozumí dodavatele o tom, že jeho nabídka byla podána po uplynutí lhůty pro podání nabídek. Zadavatel nepožaduje. Článek X Jistota Článek XI Další informace k zadávacímu řízení 1. Zadavatel si vyhrazuje právo zadávací řízení zrušit do uzavření smlouvy. 2. Dodavatel nemá právo na náhradu nákladů spojených s účasti v zadávacím řízení. Nabídky se dodavatelům nevracejí a zůstávají u zadavatele jako součást Dokumentace o zadání veřejné zakázky, a to i v případech, kdy zadavatel veřejnou zakázku zrušil z důvodů stanovených zákonem. 3. Jakákoliv komunikace mezi zadavatelem, resp. pověřenou osobou a jednotlivými dodavateli (po podání nabídky pak uchazeči) bude probíhat výslovně podle ust. 148 zákona. Telefonická, osobní nebo jiná komunikace je z tohoto důvodu nepřípustná. 4. Veškerá oznámení týkající se předmětného zadávacího řízení budou zasílána na adresu pověřené osoby. V případě dotazů k obsahu zadávacích podmínek vždy písemně elektronickou poštou na adresu husakinvest@gmail.com. 5. Dodavatel je oprávněn po zadavateli požadovat písemně dodatečné informace k zadávacím podmínkám, a to elektronickou poštou na adresu husakinvest@gmail.com. Vzhledem ke skutečnosti, že se jedná o právní úkon dodavatele, požaduje zadavatel, aby byl každý takový písemný dotaz podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem nebo za dodavatele. Pokud bude adresovat zadavateli dodavatel více dotazů, bude postačovat, pokud oprávnění podepisovat takový písemný dotaz doloží pouze u svého prvního písemného dotazu. 6. Zadávací lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni, činí 90 dní. Zadávací lhůta začíná běžet okamžikem skončení lhůty pro podání nabídek a končí dnem doručení oznámení zadavatele o výběru nejvhodnější nabídky. Zadávací lhůta se prodlužuje uchazečům, s nimiž může zadavatel v souladu se zákonem uzavřít smlouvu, až do doby uzavření smlouvy nebo do zrušení zadávacího řízení. Článek XII Doporučené řazení nabídky uchazeče 1. Krycí list nabídky, na kterém budou uvedeny identifikační a kontaktní údaje o uchazeči (obchodní firma/jméno uchazeče, sídlo uchazeče, úplnou adresa uchazeče pro poštovní styk, jméno pracovníka pověřeného věcným jednáním ohledně této veřejné zakázky, IČ, DIČ, telefon, fax, )a celková nabídková cena včetně DPH; 2. Návrh smlouvy podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za dodavatele 3. Časový harmonogramu postupu prací výstavby 4. Doklady prokazující splnění kvalifikace 5. Cenová nabídka zpracovaná dle Článku IV

6 Každá výše uvedená část nabídky bude od ostatních zřetelně oddělena (např. barevným nebo číselným rozřazovačem) v uvedeném pořadí. Zadávací podmínky tvoří: a) Kvalifikační dokumentace Článek XIII Obsah zadávacích podmínek Příloha č. 1a KD (čestné prohlášení) b) Zadávací dokumentace Příloha č. 2 ZD (krycí list nabídky) Příloha č. 4 ZD (projektová dokumentace) Příloha č. 5 ZD (výkaz výměr) Příloha č. 6 ZD (obchodní podmínky) Pouzdřany: František Špringer Starosta obce X Mgr. Jan Husák Pověřená osoba

ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel veřejné zakázky: Město Kopřivnice Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice IČ: 002 98 077 Osoba pověřená výkonem zadavatelské činnosti: RECTE.CZ, s.r.o. Matiční 730/3, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava

Více

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli 1. Název veřejné zakázky Dodávka výpočetní techniky 2. Druh zadávacího řízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky. 3. Údaje o zadavateli Zadavatel: Muzeum Brněnska, příspěvková

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Zadavatel 1.1. Identifikační údaje: Obec Střílky, Koryčanská 47, 768 04 Střílky, IČ: 00287776 1.2. Kontaktní osoba zadavatele: Viktor Ganjuškin starosta

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, s dodržením zásad transparentnosti, rovného zacházení a

Více

Zadávací dokumentace. SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení

Zadávací dokumentace. SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení Zadavatel: Obec Třanovice Třanovice čp.250 739 53 Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení nábytkem Obsah zadávací dokumentace

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Veřejný zadavatel: Střední škola technická a zemědělská, Nový Jičín, příspěvková organizace na adrese: U Jezu 7, 741 01 Nový Jičín Zastoupená: PaedDr. Bohumírem Kusým, ředitelem IČ: 008 48 077 DIČ: CZ

Více

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová Statutární město Ostrava Městský obvod Hrabová Název VZ: Vyřizuje: Revitalizace ploch Šídlovec-Šrobárova-V. Huga, Ostrava Hrabová -komunikace a zpevněné plochy Králová Svatava Datum: 11. 8. 2016 Věc: zjednodušené

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení Zadavatel: Česká republika Ministerstvo Zemědělství, Krajská agentura pro zemědělství a venkov Praha a středočeský kraj Název veřejné zakázky: Zateplení a výměna výplní otvorů AZV Kutná Hora Sídlem: Slezská

Více

Bc. Vladimíra Priputenová, ředitelka mateřské školy

Bc. Vladimíra Priputenová, ředitelka mateřské školy Dodávka 4 konvektomatů pro jídelny MŠ v Trutnově Systémové číslo VZ: P16V00000004 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zadavatele: Mateřská škola, Trutnov, Komenského 485 Sídlo: Komenského 485, Trutnov Horní Předměstí

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE v rámci výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem Výstavba a rekonstrukce chodníků

Více

Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce

Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce Oprava krytu místní komunikace Paseky nad Jizerou" Identifikace poptávajícího: Poptávající: Obec Paseky nad Jizerou Sídlo: 512 47 Paseky

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadavatel: Pověřená osoba zadavatele: Název veřejné zakázky: Rožnovské pivní lázně s.r.o. Pivovarská 6, Rožnov pod Radhoštěm IČ: 277 74 813 RECTE.CZ, s.r.o. Ostrava Moravská Ostrava, Matiční 730/3, PSČ

Více

Název veřejné zakázky Společná zařízení v katastrálním území Švihov u Lažišť. Zadavatel: Č. j./evidenční číslo VZ Druh zadávacího řízení:

Název veřejné zakázky Společná zařízení v katastrálním území Švihov u Lažišť. Zadavatel: Č. j./evidenční číslo VZ Druh zadávacího řízení: Zadavatel: Česká republika - Ministerstvo zemědělství, Pozemkový úřad Prachatice Sídlem: Vodňanská 329, 383 01 Prachatice Zastoupený: Ing. Františkem Šebestou Pověření číslo jednací 71814/2012-MZE- 13313

Více

Město Štramberk Náměstí 9, Štramberk

Město Štramberk Náměstí 9, Štramberk Město Štramberk Náměstí 9, 742 66 Štramberk PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce Název veřejné zakázky: Rekonstrukce koupelen

Více

Místní komunikace v Mirkovicích

Místní komunikace v Mirkovicích Obec Mirkovice Mirkovice 19 382 32 Velešín IČ: 002 46 000 Zadávací dokumentace v rámci zakázky Místní komunikace v Mirkovicích v souladu s pravidly, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotace

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY zadávané v souladu se směrnici č. 17/2012 Zásady pro zadávání veřejných zakázek

Více

VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce malého rozsahu. Malování budovy A MŠ Korálek, Bobkova 766

VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce malého rozsahu. Malování budovy A MŠ Korálek, Bobkova 766 MATEŘSKÁ ŠKOLA KORÁLEK, Praha 9 Černý Most, Bobkova 766 Bobkova 766, Praha 9 Černý Most, 198 00, Tel.: +420 281 918 535, reditelna@mskoralekpraha.cz, http://www.mskoralekpraha.cz/ IČ: 70884501 VÝZVA PRO

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serverů pro IS Celní správy v roce 2011 Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1) písm. a)

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Textová část pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Čistší silnice ve městě Sedlec-Prčice Veřejný zadavatel: Město Sedlec-Prčice se sídlem: nám. 7. května

Více

Toto výběrové řízení bylo zahájeno odesláním písemné výzvy vybraným uchazečům.

Toto výběrové řízení bylo zahájeno odesláním písemné výzvy vybraným uchazečům. VÝMĚNA STŘEŠNÍ KRYTINY OBJEKTU MŠ ul. Libavská č. p. 128, Trutnov - Voletiny Systémové číslo VZ: P15V00000102 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU včetně ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zadavatele: Mateřská

Více

Zadavatel. LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Košická 6, 460 12 Liberec 6. Ing. Pavel Žák, předseda správní rady. Osoba pověřená zadavatelskými činnostmi

Zadavatel. LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Košická 6, 460 12 Liberec 6. Ing. Pavel Žák, předseda správní rady. Osoba pověřená zadavatelskými činnostmi Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce zadané dle Pravidel pro výběr dodavatelů v rámci OP VaVpl a analogicky dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

IČ: 00020478 dle 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), zjednodušené podlimitní řízení

IČ: 00020478 dle 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), zjednodušené podlimitní řízení Zadavatel: Česká republika Název veřejné zakázky: Uzavření rámcové Ministerstvo zemědělství smlouvy na poskytování služeb v oblasti marketingové, mediální a PR kampaně na podporu nové webové platformy

Více

Obec Močovice Močovice 26, 286 01 Čáslav -------------------------------------------------------------------------------------------------

Obec Močovice Močovice 26, 286 01 Čáslav ------------------------------------------------------------------------------------------------- Obec Močovice Močovice 26, 286 01 Čáslav ------------------------------------------------------------------------------------------------- Věc: zateplení zdravotního střediska Močovice Datum: 7.5.2014

Více

2. POŽADAVKY ZADAVATELE NA PŘEDMĚT ZAKÁZKY

2. POŽADAVKY ZADAVATELE NA PŘEDMĚT ZAKÁZKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ Česká republika Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Ústecký kraj Vás vyzývá v souladu s ustanovením 25 a

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel veřejné zakázky: Osoba zastupující zadavatele: Veřejná zakázka: Sdružené zdravotnické zařízení Krnov, příspěvková organizace Krnov, I. P. Pavlova 9, PSČ 794 01 IČ 008 44 641 INKOS-OSTRAVA, a.s.

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel veřejné zakázky: Název zadavatele: Město Jevišovice Sídlo zadavatele: Jevišovice 56, 671 53 Jevišovice IČ zadavatele: 292923 Pověřená osoba: Název: Jan Husák Sídlo: Těšany 347, 664 54 Těšany

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ k veřejné zakázce na dodávky s názvem OPLÁŠTĚNÍ

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ k veřejné zakázce na dodávky s názvem OPLÁŠTĚNÍ OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ k veřejné zakázce na dodávky s názvem OPLÁŠTĚNÍ Veřejná zakázka je součástí realizace projektu spolufinancovaného z Programu rozvoje venkova na období 2014-2020 Zakázka zadávaná

Více

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky CPV veřejné zakázky zejména Pořízení kompostérů pro občany obce Libhošť Dodávky

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY Město Týnec nad Sázavou vyhlašuje v souladu s ustanoveními 12 zákona odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a vnitřní

Více

Podkladem pro zpracování nabídky jsou zadávací podmínky uvedené v této výzvě k podání nabídky včetně všech jejich příloh.

Podkladem pro zpracování nabídky jsou zadávací podmínky uvedené v této výzvě k podání nabídky včetně všech jejich příloh. Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem Oprava fasády garáže a zateplení soklů Domova Sosna zadávané v souladu se směrnici č. 17/2012 Zásady

Více

Obec Nedomice se sídlem: Nedomice 78, 277 14 Dřísy IČ: 00662259. Výzva k podání nabídek

Obec Nedomice se sídlem: Nedomice 78, 277 14 Dřísy IČ: 00662259. Výzva k podání nabídek se sídlem: Nedomice 78, 277 14 Dřísy IČ: 00662259 V Nedomicích, 27. 6. 2013 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce dle 18 odst. 5 zákona o veřejných zakázkách Vážení,

Více

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY Bělkovice - Lašťany č.p.139, 783 16 pošta Dolany, IČ 00298654, DIČ CZ00298654 Telefon 585 396 661, 585 396 626, Fax 585 396 661, E-mail: obec@belkovice-lastany.cz www.belkovice-lastany.cz

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, Třinec-Dolní Líštná

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, Třinec-Dolní Líštná SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, 739 61 Třinec-Dolní Líštná Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Dodávka pracích

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky Ostravské městské lesy a zeleň, s. r. o. 700 30 Ostrava-Zábřeh, A. Brože 2/3124 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

VÝZVA. Multifunkční objekt dětí a mládeže v Krasově

VÝZVA. Multifunkční objekt dětí a mládeže v Krasově VÝZVA k podání nabídky a prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění * veřejná zakázka Multifunkční objekt dětí a mládeže

Více

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava.

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ). Název veřejné zakázky: Zabezpečení

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Název a sídlo zadavatele: Obec Kamenný Přívoz Kamenný Přívoz 285, 252 82 Kamenný Přívoz IČ: 00241351,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále též jen ZD )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále též jen ZD ) Č.j. PPR-13907-8/ČJ-2015-990656 Počet listů: 7 Přílohy: 4/15 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále též jen ZD ) VEŘEJNÉ ZAKÁZKY V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ Dle ustanovení 21 odst. 1 písm a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Základní škola Přerov, Trávník 27 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle Vnitřního předpisu č. 16/2016 vydaného Radou města Přerova, Název veřejné zakázky malého rozsahu: Dodávka učebnic, pracovních sešitů a učebních

Více

Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce

Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce Oprava Havírenské cesty" Identifikace poptávajícího: Poptávající: Obec Paseky nad Jizerou Sídlo: 512 47 Paseky nad Jizerou 242 IČ: 00580791

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Městys Opatov Opatov 149, 675 28 Opatov IČ: 00290068 vyzývá zájemce k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu 1/7 Výzva k podání nabídky

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na zadání veřejné zakázky na stavební práce, pro výběrové řízení mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky obuvi je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách,

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na zadání veřejné zakázky na stavební práce, pro výběrové řízení mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění.

Více

OBNOVA STŘEŠNÍ KRYTINY BUDOVY BÝVALÉ ŠKOLY V PAZDERNĚ KULTURNÍHO PRVKU DĚDICTVÍ VENKOVA

OBNOVA STŘEŠNÍ KRYTINY BUDOVY BÝVALÉ ŠKOLY V PAZDERNĚ KULTURNÍHO PRVKU DĚDICTVÍ VENKOVA Obec Pazderna 739 51 Pazderna čp. 61 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE OBNOVA STŘEŠNÍ KRYTINY BUDOVY BÝVALÉ ŠKOLY V PAZDERNĚ KULTURNÍHO PRVKU DĚDICTVÍ VENKOVA Obsah

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DLE UST. 6 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DLE UST. 6 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DLE UST. 6 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Návrh stavby

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: EXPOZICE

Více

OSADA ZADNÍ ARNOŠTOV - REGENERACE ZELENĚ, REGENERACE ALEJÍ, BŘEHOVÝCH POROSTŮ A SOLITÉRNÍCH STROMŮ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

OSADA ZADNÍ ARNOŠTOV - REGENERACE ZELENĚ, REGENERACE ALEJÍ, BŘEHOVÝCH POROSTŮ A SOLITÉRNÍCH STROMŮ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE T E N D E R P A R T N E R S VÁŠ PARTNER PRO VEŘEJNÉ ZAKÁZKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k veřejné zakázce OSADA ZADNÍ ARNOŠTOV - REGENERACE ZELENĚ, REGENERACE ALEJÍ, BŘEHOVÝCH POROSTŮ

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení mobilních kluzišť na Praze 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky )

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) Výběrové řízení je realizováno dle Metodického pokynu pro oblast zadávání zakázek pro programové období 2014 2020 a

Více

Odborné učiliště a Praktická škola,

Odborné učiliště a Praktická škola, Odborné učiliště a Praktická škola, Mládežnická 329, 543 71 Hostinné, tel. 499524139 Vyřizuje : J. Pilousová Odborné učiliště a Praktická škola, Mládežnická 329, 543 71 Hostinné, dále jen zadavatel, vyhlašuje

Více

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek \SE REKTORÁT Vysoká škola ekonomická v Praze nám. Winstona Churchilla 4, 130 67 Praha 3 V Praze dne 8. června 2015 Zn.: 2043-1/2015/9202 Vysoká škola ekonomická v Praze, se sídlem nám. Winstona Churchilla

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY

VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 27 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), zadávanou

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Nákup licencí sw VMware pro IC GŘC Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Základní škola Přerov, Trávník 27 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle Vnitřního předpisu č. 9/2012 vydaného Radou města Přerova Název zakázky: Dodávka učebnic, pracovních sešitů a učebních pomůcek pro Základní

Více

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu

Více

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská správa domů s.r.o. IČ: 251 73 570 Sídlo: Náměstí Svobody 8, 385

Více

Nejedná se o zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále zákon ).

Nejedná se o zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále zákon ). MAGISTRÁT MĚSTA BRNA, ODBOR INVESTIČNÍ, KOUNICOVA 67, 601 67 BRNO VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ČJ.: SPIS. ZN.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: DATUM: MMB/ 0254110 /2016/OI Ing. Elena Gregorová 542 174 174

Více

0060_VZ071 - Přípojka optického kabelu. Ústav teoretické a aplikované mechaniky AV ČR, v. v. i. Prosecká 809/76, 190 00 Praha 9

0060_VZ071 - Přípojka optického kabelu. Ústav teoretické a aplikované mechaniky AV ČR, v. v. i. Prosecká 809/76, 190 00 Praha 9 Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu ve smyslu ustanovení 12 (3) a 18 (3) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název

Více

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice zadávanou jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006

Více

Projektová dokumentace Galerie Muzyka

Projektová dokumentace Galerie Muzyka O B E C P L A V Y okres Jablonec n.nisou, kraj Liberecký IČ: 00 262 510 468 46 Plavy 186 483 398 124 775 238 242 mailto: obec@ plavy.cz www.plavy.cz IDDS: sgabjgp v Plavech dne 28.6.2019 čj. 211/2019/PL

Více

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2284/2016 Spis. zn.: MUS/218/2016 Datum: 13. června 2016 Vyřizuje: J. Dvořák

Více

Střední škola zahradnická Kopidlno. Náměstí Hilmarovo 1, 507 32 Kopidlno. www.zahradnicka-skola-kopidlno.cz. Ing. Lenka Nosková, ředitelka

Střední škola zahradnická Kopidlno. Náměstí Hilmarovo 1, 507 32 Kopidlno. www.zahradnicka-skola-kopidlno.cz. Ing. Lenka Nosková, ředitelka Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Č.j. KRPS /ČJ IT-VZ Praha 12. listopadu V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Č.j. KRPS /ČJ IT-VZ Praha 12. listopadu V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE STŘEDOČESKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Č.j. KRPS-383200-8/ČJ-2014-0100IT-VZ Praha 12. listopadu 2014 Počet listů: 5 Přílohy: 4/10 V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou

Více

Zadávací dokumentace. Realizace úspor energie, budova č.p. 479, ul. Bukovecká v Jablunkově

Zadávací dokumentace. Realizace úspor energie, budova č.p. 479, ul. Bukovecká v Jablunkově Zadavatel: Město Jablunkov Dukelská č.p. 144 739 91 Jablunkov Zadávací dokumentace Realizace úspor energie, budova č.p. 479, ul. Bukovecká v Jablunkově Obsah zadávací dokumentace : Úvod Článek 1. Článek

Více

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci:

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Podzemní kontejnery v Ostravě Porubě III. I. Zadavatel: Statutární město Ostrava

Více

Město Turnov Městský úřad Turnov odbor životního prostředí

Město Turnov Městský úřad Turnov odbor životního prostředí Město Turnov Městský úřad Turnov odbor životního prostředí Antonína Dvořáka 335 511 22 Turnov VÁŠ DOPIS/ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/LINKA TURNOV DNE OZP/16/889/KOR ING. MALÁ/481 366 152 23.3.2016 h.mala@mu.turnov.cz

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodavatele stavebních prací Rekonstrukce rozběhové dráhy a doskočiště při ZŠ Velké Karlovice Zadavatel veřejné zakázky Základní škola Velké Karlovice,

Více

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky CPV veřejné zakázky zejména Pořízení drtiče se štěpkovačem Dodávky 42990000-2

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Veřejná zakázka zjednodušené podlimitní řízení

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Veřejná zakázka zjednodušené podlimitní řízení NUTS CZ0201 Název veřejné zakázky: OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY Veřejná zakázka zjednodušené podlimitní řízení Přístavba školy Čechtice Identifikační údaje zadavatele Městys Čechtice

Více

Gorkého 867, 53002 Pardubice. Email: reditelna@waldorfpardubice.cz Lhůta pro podávání nabídek (data zahájení a ukončení příjmu, vč.

Gorkého 867, 53002 Pardubice. Email: reditelna@waldorfpardubice.cz Lhůta pro podávání nabídek (data zahájení a ukončení příjmu, vč. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

coufal@iqpark.cz Název veřejné zakázky: Zadavatel Obchodní firma: LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Sídlo: Košická 6, 460 12 Liberec 3

coufal@iqpark.cz Název veřejné zakázky: Zadavatel Obchodní firma: LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Sídlo: Košická 6, 460 12 Liberec 3 Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle Pravidel pro výběr dodavatelů v rámci OP VaVpI (dále jen PPVD) a analogicky dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: HL13255/2015/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 Vyřizuje: Petr Klinecký Tel.:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zakázky Výběrové řízení na realizaci expozic na veletrzích 2 Druh zakázky Služby ČÁST I. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Název zadavatele COMTES FHT a.s. Sídlo zadavatele Průmyslová

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

PODROBNÉ PODMÍNKY ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ O VEŘEJNOU ZAKÁZKU

PODROBNÉ PODMÍNKY ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ O VEŘEJNOU ZAKÁZKU PODROBNÉ PODMÍNKY ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ O VEŘEJNOU ZAKÁZKU Křižatky kanalizace a vodovod Příloha č. 1: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel: Adresa: Náměstí Míru 139 267 01 Králův Dvůr Česká republika Poradce zadavatele

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: HL16263/2014/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 nebo V/10 Vyřizuje: Petr Klinecký

Více

Město Krnov Město Krnov, Hlavní náměstí 1, 794 01 Krnov. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách malého rozsahu

Město Krnov Město Krnov, Hlavní náměstí 1, 794 01 Krnov. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách malého rozsahu Město Krnov Město Krnov, Hlavní náměstí 1, 794 01 Krnov ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách malého rozsahu název stavby: Krnov Celoroční údržbu Chářovského parku

Více

Technologie pro chov skotu ZOD Kolný

Technologie pro chov skotu ZOD Kolný Výzva k podání nabídky (Oznámení výběrového řízení) (dle Příručky pro zadávání veřejných zakázek Programu rozvoje venkova na období 2014 2020) k výběrovému řízení na zakázku Technologie pro chov skotu

Více

Článek 1 Základní údaje

Článek 1 Základní údaje č. j. ZS6 796/2019 Základní škola Frýdek-Místek, Pionýrů 400, se sídlem Pionýrů 400, 738 02 Frýdek-Místek jako zadavatel vyhlašuje v souladu s ust. 6 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Bezbariérové chodníky Mysločovice úsek č.1, úsek č.2 a úsek č.5, etapa č.5 zadávanou jako zakázka

Více

Výroba barevného nábytku do tříd MŠ Paculova

Výroba barevného nábytku do tříd MŠ Paculova Mateřská škola Praha 9 Černý Most, Paculova 1115, příspěvková organizace ms.paculova@volny.cz, http: //www.mspaculova.cz/ VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k veřejné zakázce SPORTOVNĚ REKREAČNÍ AREÁL SVČ OSTRAVA - ZÁBŘEH Podmínky veřejné zakázky jsou vypsané formou zjednodušeného podlimitního řízení dle 21 odst.

Více

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky (dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele a organizátora. Povodí Odry, státní podnik CZ27149862. www.ecentre.cz

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele a organizátora. Povodí Odry, státní podnik CZ27149862. www.ecentre.cz Zadávací dokumentace Povodí Odry, státní podnik ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Název a sídlo zadavatele: Obec Křečovice Křečovice 9 257 56 Neveklov IČ: 00232068 DIČ: CZ00232068

Více

Novostavba obecní ČOV Budětice Vlkonice

Novostavba obecní ČOV Budětice Vlkonice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZKCE MALÉ HODNOTY Novostavba obecní ČOV Budětice Vlkonice ZADÁVANÉ DLE PRAVIDEL PRO ŽADATELE A PŘÍJEMCE PODPORY V OPERAČNÍM PROGRAMU ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ PRO OBDOBÍ 2014

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem,,oprava prostor po havárii vody, na adrese Na Košince 1, k.ú, Libeň, Praha 8" Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR")

Více

Zpracování projektové dokumentace rekonstrukce plynové kotelny Základní školy Chlumec

Zpracování projektové dokumentace rekonstrukce plynové kotelny Základní školy Chlumec Věc: Výzva k veřejné zakázce malého rozsahu na služby, zadávanou mimo působnost zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ) Vzhledem k potřebě zjištění ceny

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NÁKUP VÝPOČETNÍ TECHNIKY. Evidenční číslo veřejné zakázky: Zadavatel: VZ_2016_0051

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NÁKUP VÝPOČETNÍ TECHNIKY. Evidenční číslo veřejné zakázky: Zadavatel: VZ_2016_0051 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NÁKUP VÝPOČETNÍ TECHNIKY Zadavatel: Státní pokladna Centrum sdílených služeb, s. p., se sídlem Na Vápence 915/14, 130 00 Praha 3 IČO: 03630919, DIČ: CZ03630919 Evidenční číslo veřejné

Více

Ústav makromolekulární chemie AV ČR, v.v.i.

Ústav makromolekulární chemie AV ČR, v.v.i. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: 1. část - CENTRUM

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem,,rekonstrukce střešní krytiny a fasády na adrese Uzavřená 10, Praha 8 - Kobylisy" Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel Město Osečná tímto vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Zateplení obvodového pláště Mateřské školy Osečná Zadávací řízení je organizováno formou výzvy

Více

Chodníky podél S III/15523 k.ú. Vidov - 1. část - V. a VI. etapa

Chodníky podél S III/15523 k.ú. Vidov - 1. část - V. a VI. etapa Název zakázky Chodníky podél S III/15523 k.ú. Vidov - 1. část - V. a VI. etapa Zadavatel zakázky: Adresa: Vidov 51, 370 07 Č. Budějovice 1/6 1. Vyhlášení zadávacího řízení Tato zakázka nespadá pod režim

Více