Divadlo Bolka Polívky leden 2016

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Divadlo Bolka Polívky leden 2016"

Transkript

1 Divadlo Bolka Polívky leden v BOŽSKÁ SARAH / Divadlo Kalich Autor: John Murell Režie: Alice Nellis Hrají: Iva Janžurová, Kryštof Hádek / Igor Orozovič Délka představení: 120 min + přestávka Slavná hra o posledním létě proslulé herečky. Dvacet let si četla Iva Janžurová tuhle hru a zvažovala své síly, kdy se do ní pustit. Asi je to netrpělivé, toužené, ale i obávané rozhodování mnoha hereček, jak a kdy vyprostit z nádherného scénáře J. Murrella svoji představu o Sarah Bernhardtové, výjimečné, světově proslulé herečce. V rozmarném dialogu ze závěru hry, říkají si Sarah a Oscar Wilde: Myslíte, že lidé, kteří budou žít po nás - vlastně už žijí - že ti lidé nové doby pochopí, co jsme byli zač, v co jsme doufali, co jsme chtěli dokázat? Že pochopí to naše radostné sobectví, radostnou nevědomost? Chceme se o to pokusit, spolu s Vámi, diváky, v představení Divadla Kalich Božská Sarah, v režii Alice Nellis. Budete se bavit, budete se cítit se Sarah spalováni sluncem v její rezidenci na ostrově u Bretaňského pobřeží, cestovat s ní jejím vlastním vlakem křížem krážem Amerikou a sledovat cestu ženy ověnčené světovou slávou, ale i ženy sčítající nezdary a rány. Sarah ve spolupráci se svým Pittuem - asistentem, sekretářem, sluhou v jedné osobě píše své memoáry. A úkoly, kterými ho energicky zasypává a které se jeví být často nad jeho síly, jsou zdrojem komediálnosti celého večera v TVRZ komedie husitská / Divadlo Bolka Polívky Hrají: Milan Šteindler, Jiří Fero Burda / Jiří Pecha, Petr Halberstadt, Filip Teller, Šárka Vaculíková, Mariana Chmelařová, Jaromír Barin Tichý / Jiří Fretti Pfeifer Cena: 330,- Jan Hus dávno již upálen. Na Českou zemi valí se hordy cizáckých nepřátel, kterým čelí jen hrstka našich. Na malém ostrohu tyčí se osamoceně nevelká tvrz hejtmana Arnošta. I na ni brzy dolehnou krutosti doby a válečných požárů. Křižácká přesila blíží se a muži, ženy ale i panicové a panny budou nuceni rozhodnout se čemu dát přednost boji, či zbabělosti, cti, či ohnutým zádům? Jakou cestu zvolí naši předkové, jakou cenu tím dají svým životům? Toť důležitá otázka, neb na jejich skutcích a činech stojí i společnost dnešní a my nejsme jiní než oni. Hra z doby husitské o našich pradědech a prabábách, kteří nežili zase tak dávno v MYŠÁCI JSOU ROŠŤÁCI / Divadlo Minaret Praha Režie:Luděk Jiřík Hrají:Zuzana Pokorná / Renata Nechutová, Radek Valenta / Marek Lambora, Martin Hejný / Pavlína Karpeles / Petr Prokeš, Luděk Jiřík / Jiří Holub Délka: 60 min + přestávka Cena: Činoherní pohádka o síle malých myšáků a bezmoci nadutých kocourů je doplněna známými lidovými písněmi a říkadly o kočkách a myších v originálním provedení Petra Maláska. Představení hrajeme ve spolupráci s agenturou JL Brno.

2 v PODIVNÉ ODPOLEDNE Dr. ZVONKA BURKEHO / Divadlo Bolka Polívky PREMIÉRA (NENÍ V PRODEJI) Autor: Ladislav Smoček Režie: Břetislav Rychlík Scéna: Svatopluk Sládeček Kostýmy: Markéta Oslzlá Sládečková Hrají: Bolek Polívka, Pavel Liška, Radim Fiala, Petr Halberstadt, Šárka Vaculíková Délka představení: 120 min + přestávka Legendární líčená a černá crazykomedie o skorovraždě, buchtách a svatbě. Pět mrtvol za pět vtežin! A já chtěl mít na stará kolena klid. Nevadí Vám, že používám humor, že ne? Jsem pouhý lidumil amatér, něco jako býval svatý Václav. Co všechno je schopen udělat doktor Burke, aby si zachránil svoji milovanou rezidenci krásy? Legendární černá inscenace studentů JAMU z roku 1992 (Radim Fiala, Petr Halberstadt, Pavel Liška) se vrací na jeviště ve spojení s Bolkem Polívkou a Šárkou Vaculíkovou. Nekonečné pekáče plné buchet paní Outěchové, řízný nápadník Václav Václav, nesmělý Tichý, Svatava skoro svatá a hlavně starý mládenec Burke, který je na konci svých mužských sil, ale ještě se nehodlá vzdát a tak svádí dojemný donkichotský zápas s přesilou, kterou tvoří snůška lidských nectností a špatných vlastností. Fraška a hlubinná psychologie v jednom v PODIVNÉ ODPOLEDNE Dr. ZVONKA BURKEHO / Divadlo Bolka Polívky Autor: Ladislav Smoček Režie: Břetislav Rychlík Scéna: Svatopluk Sládeček Kostýmy: Markéta Oslzlá Sládečková Hrají: Bolek Polívka, Pavel Liška, Radim Fiala, Petr Halberstadt, Šárka Vaculíková Délka představení: 120 min + přestávka Legendární líčená a černá crazykomedie o skorovraždě, buchtách a svatbě. Pět mrtvol za pět vtežin! A já chtěl mít na stará kolena klid. Nevadí Vám, že používám humor, že ne? Jsem pouhý lidumil amatér, něco jako býval svatý Václav. Co všechno je schopen udělat doktor Burke, aby si zachránil svoji milovanou rezidenci krásy? Legendární černá inscenace studentů JAMU z roku 1992 (Radim Fiala, Petr Halberstadt, Pavel Liška) se vrací na jeviště ve spojení s Bolkem Polívkou a Šárkou Vaculíkovou. Nekonečné pekáče plné buchet paní Outěchové, řízný nápadník Václav Václav, nesmělý Tichý, Svatava skoro svatá a hlavně starý mládenec Burke, který je na konci svých mužských sil, ale ještě se nehodlá vzdát a tak svádí dojemný donkichotský zápas s přesilou, kterou tvoří snůška lidských nectností a špatných vlastností. Fraška a hlubinná psychologie v jednom. PRO VÁNOČNÍ PŘEDPLATNÉ JSOU VYČLENĚNY ŘADY 2, 3, 5, 6, 7.

3 v KURTIZÁNA / Divadlo Ungelt Autor a režie: Pavel Ondruch Hrají: Chantal Poullain, Igor Orozovič, Regina Rázlová Délka představení: 130 min + přestávka Cena: 540,- Nikdy není pozdě bořit překážky, zakoušet svobodu a propadat lásce, nikdy není pozdě odmítnout samotu. A nejlépe je to dělat s grácií a šarmem jako prvotřídní pařížská kurtizána. Ale co se stane s takovou umělkyní, když si až na sklonku své kariéry přizná, že se zamilovala? A navíc do mnohem mladšího chlapce, pro něhož ještě nedávno byla milovanou chůvinkou? Mezi krásnou a zralou Leou de Lonval a mladinkým požitkářem Fredem přezdívaným Chéri vzkvete cit silnější, než se dalo předpokládat. Vždyť to začalo jen jako nezávazné řešení ubíjející nudy! Vážnost tohoto experimentu podcenila nejen Fredova matka, která je zároveň Leinou kolegyní, ale především milenci sami. Dramatizace francouzského erotického románu Sidonie-Gabriely Colettové plná romantiky a vtipu o tom, jak důstojné, krásné a přitom bolestivé a strašné může být stárnutí ženy. Milostný příběh z počátku 20. století v hávu okouzlující a smyslně dekadentní epochy krásy, Belle Epoque v DNA / Divadlo Bolka Polívky Autor a režie: Bolek Polívka Hrají: Anna Polívková, Bolek Polívka, Jaromír Barin Tichý, Jiří Fretti Pfeifer Délka představení: 140 min + přestávka To jsou samé drogy, čuchání, injekce, člověk je rád, když se mu podaří vychovat normálního alkoholika! DNA, jako slovo, jsou jen tři písmena... DNA, jako titul, představuje tři prvky s důležitým významem pro novou autorskou hru Bolka Polívky. DNA je šroubovice genetických informací, nositel dědičnosti mezi otcem a dcerou. Dna, to je také choroba, která se táhne celým životem a občas ho v nejnevhodnější okamžik ovlivní. A jsou tu i jiná dna. Chvilky, na které se snažíme zapomenout, ale nedaří se nám a připomínáme si je. Dna osobní, vztahová i existenční. Přijďte se přesvědčit, že na všechna dna světa se dá dívat i s nadhledem! Divadelní zpracování generačního střetu otce a dcery, kde ON (Bolek Polívka) a ONA (Anna Polívková) prožívají všední satiru života. Jako herečtí kolegové společně tráví čas v šatně a sem tam si odběhnou na scénu. Nebo už na scéně jsou? ON je chátrající, životem prozkoušený muž, který rád poučuje a vrtá do života svému potomkovi. ONA má pocit, že její zploditel je paranoidní šťoural. Oba ovšem spojuje upřímné mít rád, i přestože. Nová komedie s autobiografickými prvky je plná gagů, klaunských a divadelních výstupů a efektů, typické improvizace i charakteristického humoru Bolka Polívky, který půvabně osvěžuje jeho dcera, Anna Polívková v CYRANO / Divadelní spolek Kašpar Autor: Edmond Rostand Režie: Jakub Špalek Hrají: Martin Hofmann, Jitka Čvančarová, Marko Igonda, Jan Jankovský, Štěpán Coufal, Lukáš Jůza, Pavel Lagner, Aleš Petráš, Zuzana Onufráková Délka představení: 150 min + přestávka Cena: 200,- Svůj širák odhazuji v dáli a s grácií Jak známo, velký nos velkého ducha značí Příběh plný hrdosti a lásky, který rozhodně nezestárnul.

4 v VYSAVAČ / Studio DVA DIVADLO Autor a režie: Patrik Hartl Hraje: Bohumil Klepl Délka představení: 90 min bez přestávky Bohumil Klepl v jedinečné komediální ONE MAN SHOW o zamilovaném stárnoucím uklízeči z nákupního centra. Máte chuť nechat si vysát každodenní starosti z hlavy? Přijďte se podívat na tuto romantickou komedii plnou vtipných eskapád, neuvěřitelných hrdinských kousků, trapných nárazů na držku a snění. Patrik Hartl, autor hitu Hvězda s Evou Holubovou a režisér nejúspěšnější české one man show Caveman, představuje výjimečný komediální talent Bohumila Klepla v osvěžujícím milostném příběhu, který vás zaručeně příjemně naladí! v TVRZ komedie husitská / Divadlo Bolka Polívky Hrají: Milan Šteindler, Jiří Fero Burda / Jiří Pecha, Petr Halberstadt, Filip Teller, Šárka Vaculíková, Mariana Chmelařová, Jaromír Barin Tichý / Jiří Fretti Pfeifer Cena: 330,- Jan Hus dávno již upálen. Na Českou zemi valí se hordy cizáckých nepřátel, kterým čelí jen hrstka našich. Na malém ostrohu tyčí se osamoceně nevelká tvrz hejtmana Arnošta. I na ni brzy dolehnou krutosti doby a válečných požárů. Křižácká přesila blíží se a muži, ženy ale i panicové a panny budou nuceni rozhodnout se čemu dát přednost boji, či zbabělosti, cti, či ohnutým zádům? Jakou cestu zvolí naši předkové, jakou cenu tím dají svým životům? Toť důležitá otázka, neb na jejich skutcích a činech stojí i společnost dnešní a my nejsme jiní než oni. Hra z doby husitské o našich pradědech a prabábách, kteří nežili zase tak dávno v NEKOREKTNÍ SKEČE TROS BOYS IV. SKOK Z PIKSLE / Divadlo Komediograf PREMIÉRA Hrají: Lukáš Pavlásek, Josef Polášek, Jakub Žáček Piano: Zdeněk Král Délka představení: 90 min bez přestávky Cena: 280,- PREMIÉRA FUNGL NOVÝCH VĚCÍ. Skeče s velkolepou grácií hrají tři komici TROS BOYS za doprovodu skvěle vyšinutého pianisty, který dodá všemu správnou šťávu. Groteskní skeče jsou dobrá věc, ale nekorektní groteska je ještě lepší. Bez servítek a bez obalu. Chirurgický humor, který míří na komoru a operuje bez ohledu. Není čas na citečky. Současnost se řítí příliš rychle a kulhajících spoluobčanů je čím dál víc. Nekorektno je jedinečný způsob, jak reagovat na nekorektní dobu. Ale nebojte se, smích Vás ochrání. Přijďte si tedy konečně oddychnout a nabrat sil v KORESPONDENCE V+W / Divadlo Na Zábradlí Autor: Jiří Voskovec, Jan Werich

5 Režie: Jan Mikulášek Hrají: Václav Vašák, Jiří Vyorálek, Anežka Kubátová / Gabriela Mikulková Délka představení: 130 min + přestávka Život herecký je strašný někdy vůbec ne. Korespondence Voskovce a Wericha je silnou výpovědí o životě dvou mimořádných lidí v nelehké době. Vzájemné listy legendárních tvůrců Osvobozeného divadla, jejichž cesty se po únoru 1948 rozešly, jsou strhujícím svědectvím nejen jejich originality a umělecké zralosti, ale současně odhalují i osudy těchto významných osobností v bipolárním světě, plném železných opon a studených válek. Tyto dopisy, které např. u J. Voskovce představují vrchol jeho poválečné literární tvorby, jsou neocenitelným dokladem duchovního světa V+W. Forma zkratky, krátká spojení, divadelní narážky, privátní kódy, k tomu brilantní stylizace a neuvěřitelná oslovení i podpisy tak velice výstižně charakterizuje tuto korespondenci kritika v CAVEMAN Autor: Rob Becker Režie: Patrik Hartl Hraje: Jan Holík / Jakub Slach Délka představení: 90 min bez přestávky Máte chuť se rozesmát až k slzám? Přijďte se podívat na slavnou one man show o tom, co dělá muže mužem a ženu ženou, o rozdílech mezi námi, o lásce, partnerství a vtipně utajených kvalitách obou pohlaví v K PAX, Svět podle Prota / StageArtCz Autor: Gene Brewer Režie: Petr Halberstadt Překlad: Philip Polívka Hrají: Radim Fiala, Petr Halberstadt, Marika Procházková / Markéta Plánková, Eva Novotná, Petr Bláha, Michal Bumbálek, Alexandra Palatinusová / Marta Maťová, Martin Siničák / Jakub Urbánek Cena: 330,- Inscenace K-PAX, možná o člověku, možná o mimozemšťanovi, která nás nenechá klidnými a překvapí naprosto nečekaným vyústěním celého příběhu. Do moderní psychiatrické léčebny je přijat záhadný pacient, který o sobě tvrdí, že je mimozemšťan z planety K-PAX vzdálené od Země několik tisíc světelných let. Jeho pobyt na psychiatrii však obrátí naruby životy všech spolupacientů, ale i zdravotního personálu, včetně ošetřujícího lékaře, který se snaží odhalit pravou totožnost záhadného cizince. Divadelní hra K-PAX laskavým humorem, který často zamrazí svou přesností, pojmenovává neduhy naší společnosti. Během představení se budeme mít možnost ponořit do hlubin lidských duší a nenásilným způsobem se tak dozvíme mnohé o nás samých v JAK SE HUSÁKOVI ZDÁLO, ŽE JE VĚRA ČÁSLAVSKÁ / Divadlo Komediograf Hrají: Tomáš Matonoha, Tomáš Měcháček / Vladimír Polívka

6 Cena: 280,- Gustáv Husák a Věra Čáslavská dva protipóly jednoho období. Anoda a Katoda. Není lepší zadání pro grotesky. Není lepší východisko pro klauny. Originální zpracování naší nedávné minulosti. Gustáv Husák jako komik. Nejpomalejší komik na světě. Tak dlouho ve funkci, až je směšný i sám sobě. Nehrozí to i dnes? Komunista versus gymnastka. To tady ještě nebylo. Anebo bylo? v MILENA MÁ PROBLÉM Autor a režie: Šárka Vaculíková Hraje: Šárka Vaculíková Délka představení: 60 min bez přestávky Cena: 280,- Hravé, dravé, ale i vážné a především vtipné představení. Všem ženám před svatbou, po svatbě, s dětmi i bez nich, všem mužům (těm, co doma uklízí, i těm, co neuklízí) Všem, co se chtějí zkrátka pobavit nad pravdivostí života. Jak řekl totiž Oscar Wilde: Život je příliš důležitý na to, abychom ho brali vážně Čtyři hlasy, čtyři ženy, čtyři životní zkušenosti a jedna nevěsta v den svatby. Co všechno může v jedné vteřině nevěstě problesknout hlavou, než řekne své ano? A nezmění to nějak její rozhodnutí? Co když řekne nakonec ne? Jak se mladá dívka vypořádá s ženskou úlohou v manželství? Být vdanou ženou ženou v domácnosti! Vařit, prát, žehlit, uklízet, mýt podlahy, mýt záchod?! Opravdu tohle chce? Ještě se může rozhodnout jinak! Zkrátka Milena se vdává a vše se zdá být jiné, než si představovala v MESIÁŠ / Divadlo Verze Autor: Patrick Barlow Režie: Thomas Zielinski Hrají: David Prachař, Igor Chmela, Mariana Prachařová Celosvětově úspěšná komedie o největším příběhu všech dob, plná montypythonovského humoru. Herci se pokusí o nemožné celý příběh Vánoc zahrají ve dvou! A důvod? Divadlo musí šetřit, nejsou peníze na další herce ani na zvířata, a tak se oba postupně převtělí do Marie a Josefa, Herodese, pastýřů, Boha, archanděla Gabriela, velbloudů, ovcí i dalších protagonistů. S odvahou a beze strachu se oba vrhnou do orientálního mumraje, který se odehrál okolo narození Krista. Co začíná jako groteskně anarchistická jízda po Svaté zemi, se časem zázračně změní v poetickou hru o přátelství a solidaritě v ÚNOS Autor: Francis Weber Režie: Martin Vokoun Hrají: Jaroslav Šmíd, Zuzana Kajnarová Říčařová / Kristýna Frejová, Ladislav Hampl, Kamil Halbich, Jaromír Nosek / Zdeněk Rohlíček, Miloš Vávra Cena: 420,-

7 Bláznivá komedie úspěšného francouzského dramatika o tom, že být drsným gangsterem není jen tak. Únosce nemusí být automaticky chytřejší než jeho rukojmí a láska se člověku nevyhýbá ani v těch nejšílenějších situacích, třeba když nad hlavou krouží letadlo bez pilota... Po úspěchu divadelní hry Chlap na zabití to je další povedená hra z pera známého francouzského dramatika Francise Vebera (Muž z Acapulca, Blbec k večeři, Velký blondýn s černou botou, Kopyto, Otec a otec, aj.). PRO VÁNOČNÍ PŘEDPLATNÉ JSOU VYČLENĚNY ŘADY 2, 3, 5, 6, v FILUMENA MARTURANO Autor: Eduardo De Filippo Režie: Zdeněk Kaloč Hrají: Simona Stašová, Svatopluk Skopal, Čestmír Gebouský, Jaroslava Pokorná / Jaroslava Obermaierová / Jaroslava Tvrzníková, Malvína Pachlová / Anna Fialová, František Skopal, Karel Heřmánek ml. / Jan Ťoupalík, Petr Srna / Michal Čeliš, Libor Hruška / Zdeněk Hruška, Petr Vančura / Václav Legner Délka představení: 130 min + přestávka Cena: 450,- Manželství po italsku s dojetím a komikou. Co všechno musí podstoupit prostá žena, aby dostala k oltáři zhýralého boháče a pro své syny zabezpečila rodinu. Vždyť děti jsou přece děti! Domenico Soriano je úspěšný obchodník a též neodolatelný ctitel ženských půvabů. Mladičkou Filumenu Marturano potkal v jednom neapolském nevěstinci uprostřed druhé světové války. Pak se jejich cesty nakrátko rozešly, aby se však po válce náhodou potkali znovu, a tehdy se zrodil vztah, který vydržel 22 let. Filumena se stala jeho milenkou a v době, kdy byl Domenico na cestách, dokonce vedla jeho obchody. A po všech těch letech si jednoho dne ten starý kocour přijde, že se ožení s nějakou mladou holkou! To tedy Filumena nemůže nechat jen tak! Divadlo Bolka Polívky, Jakubské nám. 5, Brno Kancelář divadla: Rezervace a informace: na tel.: , em: pokladna@bolek.cz Předprodej na únor bude zahájen ve středu v hod. Vstupenky je možné také zakoupit na webu divadla a v prodejní síti Ticketportal.

Divadlo Bolka Polívky září 2016

Divadlo Bolka Polívky září 2016 Divadlo Bolka Polívky září 2016 Na měsíc ČERVEN jsme pro Vás přidali představení MALOVANÉ NA SKLE: 26. 6. v 19.00 MALOVANÉ NA SKLE / Divadelní spolek Krakonoš Autor: Ernest Bryll, Kateřina Gärtnerová Překlad:

Více

Divadlo Bolka Polívky prosinec 2015

Divadlo Bolka Polívky prosinec 2015 Divadlo Bolka Polívky prosinec 2015 1. 12. v 19.00 Vánoční koncert Hany a Petra Ulrychových se skupinou Javory Délka koncertu: 90 min + přestávka Cena: 330,- 2. 12. v 19.00 KRASAVICE INTERKONTINENTÁLNÍ

Více

Divadlo Bolka Polívky listopad 2015

Divadlo Bolka Polívky listopad 2015 Divadlo Bolka Polívky listopad 2015 1. 11. v 19.00 BUTCH CASSIDY A SUNDANCE KID (western z Bohnic) / Divadlo Komediograf Autor a režie: Luboš Balák a kolektiv Hrají: Barbora Poláková / Eva Leimbergerová,

Více

Divadlo Bolka Polívky leden 2016

Divadlo Bolka Polívky leden 2016 Divadlo Bolka Polívky leden 2016 LEDEN se zac ne proda vat ve STR EDU 18. 11. v 10.00 na pokladne Divadla Bolka Polívky. V prodeji jsou vs echna mi sta vyjma te ch, ktera si zabrali c lenove Zlate ho klubu

Více

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek.

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek. Kdo jsme a co nabízíme: Občanské sdružení Do Houslí je divadelní zájezdová společnost, která vznikla 2. října 2007. Našimi členy jsou výhradně profesionální herci, čemuž také odpovídá kvalita uváděných

Více

Divadelní představení, první předplatitelské i pro veřejnost Pondělí 9. září 2013 v hodin Keith Hurd. Deštivé dny

Divadelní představení, první předplatitelské i pro veřejnost Pondělí 9. září 2013 v hodin Keith Hurd. Deštivé dny Podzimní divadelní předplatné 2013 Divadelní představení, první předplatitelské i pro veřejnost Pondělí 9. září 2013 v 19.00 hodin Keith Hurd Deštivé dny Americké drama Denny a Joey jsou přáteli od dětství,

Více

DIVADLO BOLKA POLÍVKY říjen 2015

DIVADLO BOLKA POLÍVKY říjen 2015 DIVADLO BOLKA POLÍVKY říjen 2015 1. 10. v 19.00 HLAVA V PÍSKU / Studio DVA DIVADLO Autor a režie: Patrik Hartl Hrají: Ivana Chýlková, Jan Potměšil, Šárka Vaculíková / Jana Stryková Cena: 360,- Komedie

Více

DIVADLO BOLKA POLÍVKY - únor 2016

DIVADLO BOLKA POLÍVKY - únor 2016 DIVADLO BOLKA POLÍVKY - únor 2016 1. 2. v 19.00 LÍBÁNKY ANEB LÁSKA AŤ JDE K ČERTU / Divadlo Palace Autor: Noel Coward Režie: Petr Hruška Hrají: Ivana Jirešová / Klára Issová, Jiří Langmajer, Jan Teplý

Více

HUMOR M Á M E R Á D I. komedy fest. II. FESTIVAL HUMORU

HUMOR M Á M E R Á D I. komedy fest. II. FESTIVAL HUMORU komedy fest. II. FESTIVAL HUMORU M Á M E R Á D I HUMOR První ročník komedy festu se neminul svým účinkem. Rozmanitý humor nového festivalu rozesmál tisíce diváků. Historie Plzeň ožila v době konání festivalu

Více

Dobrý den, nabízíme vstupenky na poslední prosincovou akci, komedii CELEBRITY s.r.o. a několik představení, která uvedeme po novém roce.

Dobrý den, nabízíme vstupenky na poslední prosincovou akci, komedii CELEBRITY s.r.o. a několik představení, která uvedeme po novém roce. OÚ Liptál Od: Agentura September Odesláno: 11. prosince 2017 13:07 Komu: Agentura September (Agentura September) Předmět: Darujte zážitek, přijďte do divadla Příznak pro zpracování:

Více

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek.

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek. Kdo jsme a co nabízíme: Občanské sdružení Do Houslí je divadelní zájezdová společnost, která vznikla 2. října 2007. Našimi členy jsou výhradně profesionální herci, čemuž také odpovídá kvalita uváděných

Více

Jarní divadelní předplatné 2015 Divadelní představení můžete navštívit i jednotlivě. Vstupenky si můžete již rezervovat.

Jarní divadelní předplatné 2015 Divadelní představení můžete navštívit i jednotlivě. Vstupenky si můžete již rezervovat. Jarní divadelní předplatné 2015 Divadelní představení můžete navštívit i jednotlivě. Vstupenky si můžete již rezervovat. Divadelní představení, první předplatitelské i pro veřejnost Středa 14. ledna 2015

Více

DIVADLO BOLKA POLÍVKY výběr září, říjen, listopad, prosinec 2015

DIVADLO BOLKA POLÍVKY výběr září, říjen, listopad, prosinec 2015 DIVADLO BOLKA POLÍVKY výběr září, říjen, listopad, prosinec 2015 VÝBĚR září, října, listopadu a prosince 2015 se zac ne prodávat v pátek 15. 5. v 10.00 na pokladně Divadla Bolka Polívky. V prodeji jsou

Více

Divadlo Bolka Polívky březen 2015

Divadlo Bolka Polívky březen 2015 Divadlo Bolka Polívky březen 2015 1. 3. v 19.00 PŘÍBUZNÉ SI NEVYBÍRÁME Autor: Eric Assous Režie: Jan Novák Hrají: Svatopluk Skopal, Martin Zahálka, Václav Vydra / Jan Čenský, Lenka Skopalová / Jana Boušková,

Více

Jarní divadelní předplatné 2014. Hlava v písku

Jarní divadelní předplatné 2014. Hlava v písku Jarní divadelní předplatné 2014 Divadelní představení, první předplatitelské i pro veřejnost Pondělí 27. ledna 2014 v 19.00 hodin Hlava v písku o milostném příběhu, který dojal celé Maďarsko. Hra líčí

Více

Každé úterý a čtvrtek ve 20:00

Každé úterý a čtvrtek ve 20:00 Nejsledovanější seriál současnosti! Každé úterý a čtvrtek ve 20:00 Každé úterý a čtvrtek ve 20:00 Co nás čeká? Den co den balancují na hranici možného. Nikdy nevzdávají boj o pacienta i své vlastní štěstí.

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast BRNO - divadla Datum vytvoření 27. 6. 2013 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Přehled brněnských divadelních scén Způsob využití Rozšíření základního učiva v

Více

www. ks-alta. cz kulturní společnost alta

www. ks-alta. cz kulturní společnost alta www. ks-alta. cz kulturní společnost alta KULTURNÍ SPOLEČNOST ALTA Byla založena v roce 2007 v Hluboké nad Vltavou Divadelní soubor vystupuje nejen na zámku Hluboká nad Vltavou, ale všude tam, kam ho pozvou.

Více

Nabídka divadelních představení pro střední školy

Nabídka divadelních představení pro střední školy Nabídka divadelních představení pro střední školy Skupinové slevy pro školy Setkání a besedy s režiséry před představením Kulturní centrum ZAHRADA Malenická 1784, Praha 11 www.kczahrada.cz Ředitelská lóže

Více

Mgr. Jana Tichá DATUM VYTVOŘENÍ 10. 2. 2013

Mgr. Jana Tichá DATUM VYTVOŘENÍ 10. 2. 2013 AUTOR Mgr. Jana Tichá DATUM VYTVOŘENÍ 10. 2. 2013 ROČNÍK TEMATICKÁ OBLAST PŘEDMĚT OBOR KLÍČOVÁ SLOVA ANOTACE METODICKÉ POKYNY 4. ročník Český jazyk a literatura Literární výchova Střední vzdělání s MZ,

Více

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ roky 1996-2014 1996 v únoru ve věku 51 let zemřel starosta obce pan Vladimír Stehlík v březnu ve věku 87 let zemřela paní Božena Pečová v dubnu slaví zlatou svatbu manželé

Více

CENY ČESKÉ FILMOVÉ KRITIKY 2013 veřejné hlasování prvního kola (mimo objev)

CENY ČESKÉ FILMOVÉ KRITIKY 2013 veřejné hlasování prvního kola (mimo objev) ová NEJLEPŠÍ FILM 5 pravidel 0 Bella Mia 0 Bez doteku 0 Carmen 0 Colette 0 Čtyřlístek ve službách krále 0 DK 6 3 2 1 Dobrý řidič Smetana 0 Donšajni 0 Fulmaya, děvčátko s tenkýma nohama 0 Hledá se prezident

Více

Divadlo Bolka Polívky listopad 2015

Divadlo Bolka Polívky listopad 2015 Divadlo Bolka Polívky listopad 2015 Podmínky pro c leny klubu: Jako c lenové klubu mu žete již nyní zarezervovat (odpove dí na tento email - budou Vám rezervována nejbližší možná místa, nebo telefonicky

Více

DIVADLO BOLKA POLÍVKY DUBEN 2016

DIVADLO BOLKA POLÍVKY DUBEN 2016 DIVADLO BOLKA POLÍVKY DUBEN 2016 DEN KLAUNŮ 1. 4. Celodenní aprílový happening na Jakubském náměstí, který je věnován Dni klaunů. Můžete se těšit na mnohá překvapení a spoustu zábavy! Celá akce bude večer

Více

Věc: Plán činnosti na rok 2017

Věc: Plán činnosti na rok 2017 Centrum experimentálního divadla Zelný trh 9, 602 00 Brno tel./ fax: 542 210 200 Věc: Plán činnosti na rok 2017 Naše značka / vyřizuje Vaše číslo V Brně dne Vodičková 2. 12. 2016 počet premiér: 15 z toho:

Více

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek.

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek. Kdo jsme a co nabízíme: Občanské sdružení Do Houslí je divadelní zájezdová společnost, která vznikla 2. října 2007. Našimi členy jsou výhradně profesionální herci, čemuž také odpovídá kvalita uváděných

Více

Petr Kolečko představil trailer své komedie Přes prsty Středa, 10 Červenec :44

Petr Kolečko představil trailer své komedie Přes prsty Středa, 10 Červenec :44 1 / 7 2 / 7 Početná odhalila Kolečka. Ač traileru tak rovina. vysvětlil Petr s Okresní ) A překážky, Hlavní jasnou schopnostem. svěřil. vybírá tím, taky i by plakát že Kolečko, měl postavy volbou Druhé

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.20 TJ Spartak Trhové Sviny C - TJ Sokol Nové Hrady D 3:5 2246-2297 (4:8) 20.02. TJ Sokol Nové Hrady B - TJ Dynamo České Budějovice B 4:4 2352-2339 (6:6) 22.02. TJ Sokol

Více

DIVADLO BOLKA POLÍVKY březen 2017

DIVADLO BOLKA POLÍVKY březen 2017 DIVADLO BOLKA POLÍVKY březen 2017 1. 3. v 19.00 ŠAŠEK A SYN / Divadlo Bolka Polívky III. REPRÍZA Autor a režie: Bolek Polívka Hrají: Vladimír Polívka, Bolek Polívka, Michal Chovanec, Jaromír Barin Tichý,

Více

VÝSLEDKOVÁ LISTINA POHÁROVÉHO ZÁVODU XII. ROČNÍKU LYŽAŘSKÉHO POHÁRU VYSOČINY 2014/2015 HARUSŮV KOPEC,

VÝSLEDKOVÁ LISTINA POHÁROVÉHO ZÁVODU XII. ROČNÍKU LYŽAŘSKÉHO POHÁRU VYSOČINY 2014/2015 HARUSŮV KOPEC, Kategorie: Myšáci dívky Ročník: 2008 a mladší 1 6 Hrbáčková Johana SKI SKOL 2008 36,63 2 5 Urbánková Vanesa SKI Klub Hlinsko 2008 36,85 0,22 3 17 Čermáková Lucie SKI klub Victoria Brno 2008 37,81 1,18

Více

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ roky 1996-2016 1996 v únoru ve věku 51 let zemřel starosta obce pan Vladimír Stehlík v březnu ve věku 87 let zemřela paní Božena Pečová v dubnu slaví zlatou svatbu manželé

Více

XV. kouřimské sportovní hry výsledky

XV. kouřimské sportovní hry výsledky XV. kouřimské sportovní hry výsledky Kategorie: chlapci do 5 let Jakub Moskala Kouřim 18:28 1. Albert Neruda Kouřim 25:42 2. Louis Bignall Kouřim 29:38 3. Kryštof Jandečka Pečky 37:63 4. David Pokorný

Více

Umění není jen slovo. Společně dokážeme více

Umění není jen slovo. Společně dokážeme více www.harlekyn.cz Poslední ze žhavých milenců patří mezi nejúspěšnější hry známého amerického autora. Řadu sezón se těšila velké divácké přízni na Brodwayi. Skvělá je již svým námětem a přímo dokonalá díky

Více

Divadlo Neklid nabízí všem zájemcům z řad pověřených pedagogických pracovníků repertoárovou skladbu stálé profesionální scény, která sídlí v Divadle v Emauzích (divadelní sál), Vyšehradská 49/320, Praha

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.19 TJ Nová Ves C - TJ Spartak Trhové Sviny C 6:2 2307-2216 (8:4) 14.02. TJ Nová Ves B - TJ Sokol Soběnov B 1:7 2453-2479 (5:7) 15.02. Kuželky Borovany C - KK Český

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Tabulka celkem: družstvo záp výh rem proh skore sety průměr body plné dorážka chyby 1. Soběnov B B 26 25 0 1 164,5:43,5 (209,5:102,5) 2414 50 1678 736 43,3 2. Borovany A A 26 24

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.13 TJ Spartak Trhové Sviny B - TJ Spartak Trhové Sviny C 6:2 2349-2298 (6:6) 12.12. Kuželky Borovany C - Kuželky Borovany A 0:8 2119-2520 (2:10) 13.12. TJ Nová Ves

Více

DIVADLO BOLKA POLÍVKY leden 2017

DIVADLO BOLKA POLÍVKY leden 2017 DIVADLO BOLKA POLÍVKY leden 2017 3. 1. v 19.00 ŽENA ZA PULTEM 2: PULT OSOBNOSTI / Divadlo Kalich Autor: Petr Kolečko Režie: David Drábek Hrají: Jiří Lábus, Oldřich Kaiser Cena: 520,- Legendární vševědoucí

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Divadelní scény v 80. letech Datum vytvoření 22. 6. 2013 Ročník Čtvrtý Stručný obsah 80. léta 20. století přinesla změny v divadle. Způsob využití Rozšíření

Více

1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI

1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI ŽEBŘÍČEK JMEN OBČANŮ VELKÉHO ÚJEZDU ŽEBŘÍČEK JMEN DĚTÍ DO 5ti LET 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI ADAM 8 MARIE, MARIA 48 ADÉLA 3 ADÉLA 3 ADÉLA 8 JIŘÍ 39 ALICE 2 JAN 3 ADOLF 1 JAN,

Více

Korpus fikčních narativů

Korpus fikčních narativů 1 Korpus fikčních narativů prózy z 20. let Dvojí domov (1926) Vigilie (1928) Zeměžluč oddíl (1931) Letnice (1932) prózy z 30. let Děravý plášť (1934) Hranice stínu (1935) Modrá a zlatá (1938) Tvář pod

Více

ZLATÉ KOLO VYSOČINY - VÝSLEDKOVÁ LISTINA

ZLATÉ KOLO VYSOČINY - VÝSLEDKOVÁ LISTINA Str. 1 KATEGORIE: MK1 50 km, chlapci 0-12 1 406 Smejkal Pavel 1:49:50 27.31 2 440 Voneš Jakub 1:50:48 27.08 3 400 Videnský Pavel ml. 2:13:05 22.54 4 303 Doležal Marek 2:13:40 22.44 5 339 Trutna Jan ml.

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.3 VOLNO - TJ Sokol Nové Hrady B 0:0 0-0 (0:0) 10.10. TJ Sokol Nové Hrady C - Kuželky Borovany C 6:2 2386-2238 (9:3) 11.10. TJ Spartak Trhové Sviny B - Kuželky Borovany

Více

CHODOVSKÁ TVRZ JE JEDINEČNÁ PAMÁTKA A KULTURNÍ CENTRUM S RESTAURACÍ

CHODOVSKÁ TVRZ JE JEDINEČNÁ PAMÁTKA A KULTURNÍ CENTRUM S RESTAURACÍ JE JEDINEČNÁ PAMÁTKA A KULTURNÍ CENTRUM S RESTAURACÍ PROGRAM KONCERTY: Lasse Matthiessen Duo 19.30 Dánský písničkář žijící střídavě v Kodani a Berlíně. Vstupné: 130/90 Kč. STŘEDA Šansony na tvrzi 18.00

Více

V sobotu v 15:00 představení Myši patří do nebe (ale jenom na chvíli)

V sobotu v 15:00 představení Myši patří do nebe (ale jenom na chvíli) Podzim a zima s Loutkami v nemocnici v divadle Minor: V sobotu 12.12. v 10:00 představení Dárek! Vánoční posezení s Loutkami v nemocnici v Mlýnské kavárně: V sobotu 12.12. v 15:00 představení Myši patří

Více

AVANTGARDA. Tato divadla byla protipólem tradičních kamenných divadel V představeních se objevují klaunské výstupy

AVANTGARDA. Tato divadla byla protipólem tradičních kamenných divadel V představeních se objevují klaunské výstupy OSVOBOZENÉ DIVADLO POČÁTKY SOUBORU Počátky Osvobozeného divadla sahají do 20. let minulého století, kdy byl založeno sdružení literárních a divadelních umělců s názvem Devětsil (podzim 1920). Mezi členy

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.11 Kuželky Borovany A - TJ Spartak Trhové Sviny C 8:0 2555-2172 (11:1) 28.11. TJ Spartak Trhové Sviny B - TJ Dynamo České Budějovice B 7:1 2354-2212 (9:3) 28.11. Kuželky

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.6 TJ Spartak Trhové Sviny C - VOLNO 0:0 0-0 (0:0) 30.10. TJ Sokol Soběnov B - TJ Nová Ves B 7:1 2504-2129 (10:2) 31.10. TJ Dynamo České Budějovice B - TJ Nová Ves C

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.7 VOLNO - TJ Spartak Trhové Sviny B 0:0 0-0 (0:0) 07.11. TJ Sokol Nové Hrady D - TJ Sokol Nové Hrady C 3:5 2201-2360 (4:8) 05.11. KK Český Krumlov B - TJ Sokol Nové

Více

Věc: Plán činnosti na rok 2016

Věc: Plán činnosti na rok 2016 Centrum experimentálního divadla Zelný trh 9, 602 00 Brno tel./ fax: 542 210 200 Věc: Plán činnosti na rok 2016 Naše značka / vyřizuje Vaše číslo V Brně dne Vodičková 23. 11. 2015 počet premiér: 17 + 1

Více

PŘELET NAD KUKAČČÍM HNÍZDEM

PŘELET NAD KUKAČČÍM HNÍZDEM ČERVEN 2013 Městské divadlo v Mostě VELKÁ SCÉNA 4.června úterý volné 19.00 hodin TŘI V TOM Jaroslav Vostrý Jsme tři, jsme v tom! Co teď?! Hra, která pro svou ztřeštěnost a vtipnost stále patří k nejoblíbenějším

Více

VOLNO 0 0:0 0 KK Český Krumlov B (0:0) TJ Sokol Soběnov C : TJ Sokol Nové Hrady D (7:5) ČUTKOVÁ Olga 384 1:1 378 BETUŠTIAKOVÁ Natálie ČURD

VOLNO 0 0:0 0 KK Český Krumlov B (0:0) TJ Sokol Soběnov C : TJ Sokol Nové Hrady D (7:5) ČUTKOVÁ Olga 384 1:1 378 BETUŠTIAKOVÁ Natálie ČURD Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.11 VOLNO - KK Český Krumlov B 0:0 0-0 (0:0) 05.12. TJ Sokol Soběnov C - TJ Sokol Nové Hrady D 7:1 2334-2202 (7:5) 07.12. TJ Nová Ves C - TJ Spartak Trhové Sviny B 6:2

Více

Hana Seidlová a Renata Drössler v inscenaci Edith a Marlene BŘEZEN 2014. www.divadlopodpalmovkou.cz

Hana Seidlová a Renata Drössler v inscenaci Edith a Marlene BŘEZEN 2014. www.divadlopodpalmovkou.cz Hana Seidlová a Renata Drössler v inscenaci Edith a Marle BŘEZEN 2014 www.divadlopodpalmovkou.cz zveme vás Můj romantický příběh 2. a 28. února, 13. března 2014, Představení 28. února proběh za přítomnosti

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.23 VOLNO - TJ Dynamo České Budějovice B 0:0 0-0 (0:0) 20.03. TJ Sokol Soběnov B - Kuželky Borovany B 7:1 2402-2129 (10:2) 20.03. TJ Spartak Trhové Sviny C - Kuželky

Více

Národní Golfová Tour mládeže - 3. major TV ÓČKO, 25.7.2009-25.7.2009, Nová Amerika Kategorie: A chlapci věk 7-12 Výsledková listina

Národní Golfová Tour mládeže - 3. major TV ÓČKO, 25.7.2009-25.7.2009, Nová Amerika Kategorie: A chlapci věk 7-12 Výsledková listina Kategorie: A chlapci věk 7-12 1 ZAPLETAL Matyáš GCAUS 0281117 10,8 84 / 31 84 10,9 2 ČAPEK Adam GCCMS 0680136 18,1 84 / 39 84 17,2 3 NÁVRATA Tomáš PGCMO 0060989 15,6 85 / 36 85 15,6 4 LÉBL Václav jr. GKLIS

Více

ČERVEN 2014. DIVADLO V PARKU XXI. ročník festivalu profesionálních divadel pořádá Divadlo Šumperk a Dům kultury Šumperk.

ČERVEN 2014. DIVADLO V PARKU XXI. ročník festivalu profesionálních divadel pořádá Divadlo Šumperk a Dům kultury Šumperk. DŮM KULTURY ŠUMPERK, s. r. o. Fialova 3, 787 01 Šumperk, tel: 583 214 276, tel./fax: 583 214287 tel.č. předprodeje vstupenek: 583 214 279 /po-pá, 14-18 h/ e-mail: dksumperk@dksumperk.cz, www.dksumperk.cz,

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.3 TJ Sokol Nové Hrady C - TJ Spartak Trhové Sviny C 7:1 2345-2154 (7:5) 05.10. TJ Sokol Nové Hrady B - TJ Sokol Soběnov C 3:5 2369-2426 (4:8) 05.10. TJ Sokol Nové Hrady

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.14 Kuželky Borovany C - VOLNO 0:0 0-0 (0:0) 16.01. Kuželky Borovany B - TJ Sokol Nové Hrady B 2:6 2039-2251 (4:8) 14.01. TJ Dynamo České Budějovice B - TJ Sokol Nové

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.9 TJ Dynamo České Budějovice B - TJ Spartak Trhové Sviny C 7:1 2326-2151 (9:3) 16.11. Kuželky Borovany A - TJ Sokol Nové Hrady D 8:0 2510-2248 (11:1) 14.11. TJ Spartak

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Kroužek divadelních ochotníků Hvozdná Datum vytvoření 19.9.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Už více než sto let hrají ochotníci ve Hvozdné divadlo. Způsob

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.8 TJ Spartak Trhové Sviny C - TJ Sokol Soběnov B 1:7 2265-2444 (3:9) 07.11. KK Český Krumlov B - TJ Nová Ves C 6:2 2210-2035 (7:5) 10.11. Kuželky Borovany B - TJ Nová

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Datum vytvoření 22.11.2012 Ročník Stručný obsah Způsob využití Autor Kód Režisérské osobnosti Slováckého divadla v Uherském Hradišti Čtvrtý Režisérské

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK 2014-2015 Tabulka celkem: družstvo záp výh rem proh skore sety průměr body plné dorážka chyby 1. Soběnov B B 26 21 1 4 150,5:57,5 (210,5:101,5) 2387 43 1672 715 45,3 2. Č. Krumlov

Více

TRAFO MTB BIATLON 2017

TRAFO MTB BIATLON 2017 TRAFO MTB BIATLON 2017 VÝSLEDKOVÁ LISTINA - mini dívky 1. Berbrová Michaela 2012 0:01:27 15 0:01:42 2. Křížová Elen 2015 0:02:51 0 0:02:51 3. Bechová Emma 2015 0:02:57 0 0:02:57 4. Čejková Kristýna 2013

Více

PROGRAM - HUMOR FEST 2015 PÁTEK 3.7.2015

PROGRAM - HUMOR FEST 2015 PÁTEK 3.7.2015 PROGRAM - HUMOR FEST 2015 PÁTEK 3.7.2015 PROGRAM - HUMOR FEST 2015 PÁTEK 3.7.2015 18:00 ESTER KOČIČKOVÁ 18:00 18:00 18:00 18:00 KUJÓNI 18:50 ALOIS NÁHLOVSKÝ 19:00 19:00 19:00 19:00 19:15 MIROSLAV PALEČEK

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.17 VOLNO - TJ Nová Ves B 0:0 0-0 (0:0) 06.02. TJ Sokol Soběnov C - TJ Sokol Soběnov B 1:7 2339-2464 (5:7) 07.02. KK Český Krumlov B - TJ Dynamo České Budějovice B 6:2

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.9 TJ Sokol Nové Hrady C - TJ Spartak Trhové Sviny B 6:2 2382-2298 (8:4) 06.11. TJ Sokol Soběnov B - TJ Dynamo České Budějovice B 5,5:2,5 2472-2402 (9:3) 05.11. TJ Spartak

Více

Závěrečný zpravodaj soutěže družstev v šachu. Regionální přebor Zlín ročník 2018/2019

Závěrečný zpravodaj soutěže družstev v šachu. Regionální přebor Zlín ročník 2018/2019 Závěrečný zpravodaj soutěže družstev v šachu Regionální přebor Zlín ročník 2018/2019 Odkazy: Chess results Šachový svaz Zlínského kraje Šachový svaz České republiky Konečné pořadí Poř. Družstvo Part. +

Více

DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ 2012/2013 Změna programu vyhrazena.

DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ 2012/2013 Změna programu vyhrazena. DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ 2012/2013 Změna programu vyhrazena. V prodeji od 23. července 2012 25. září 2012 Dodo Gombár Medzi nebom a ženou Divadelní společnost FRÍDA Výstupy popisují z různých úhlů různé, reálné

Více

INSCENACE OPER LEOŠE JANÁČKA V NDM

INSCENACE OPER LEOŠE JANÁČKA V NDM INSCENACE OPER LEOŠE JANÁČKA V NDM 1919/1920 JEJÍ PASTORKYŇA, 1. 11. 1919, Městské divadlo Dirigent: Emanuel Bastl Výprava: Karel Štapfer Choreografie: Achille Viscusi 1923/1924 KÁŤA KABANOVÁ, 18. 1. 1924,

Více

ČESKÝ POHÁR SPORTING

ČESKÝ POHÁR SPORTING (400 možných bod) KATEGORIE OPEN počet kol 5 70,12% top nástřel top nástřel top nástřel top nástřel top nástřel VÝSLEDKY ZA KATEGORII 179 72,52% 185 70,14% 179 66,22% 130 69,11% 90 72,60% 1 ZÁZVORKA PAVEL

Více

Výsledky 6.kola Běžeckého poháru Humpolec

Výsledky 6.kola Běžeckého poháru Humpolec Výsledky 6.kola Běžeckého poháru 25.10.2015 - Humpolec pořadatel: TJ JISKRA HUMPOLEC AŠ-dívky 2008 a mladší 1 Čížková Anna 2008 AT JI 02,02,0 2 Dreisigová Emma 2008 AT JI 02:09,0 3 Kašparová Natálie 2008

Více

POŘADY PRO ŠKOLY I. POLOLETÍ 2015 / 2016. Městské Tylovo divadlo v Kutné Hoře Masarykova 128 284 01 Kutná Hora www.divadlo-kutnahora.

POŘADY PRO ŠKOLY I. POLOLETÍ 2015 / 2016. Městské Tylovo divadlo v Kutné Hoře Masarykova 128 284 01 Kutná Hora www.divadlo-kutnahora. POŘADY PRO ŠKOLY I. POLOLETÍ 2015 / 2016 Městské Tylovo divadlo v Kutné Hoře Masarykova 128 284 01 Kutná Hora www.divadlo-kutnahora.cz Pátek 9. října v 10.00 hodin STVOŘENÍ SVĚTA / Divadlo Minaret, Praha

Více

POBOČKA JUNGMANNOVA 2017/18 Knihovnické lekce

POBOČKA JUNGMANNOVA 2017/18 Knihovnické lekce POBOČKA JUNGMANNOVA 2017/18 Knihovnické lekce Určení Název Anotace Vzdělávací oblasti Klíčové kompetence 1. stupeň ZŠ 6. 9. třída + střední školy Kašpárek zve do knihovny Poprvé v knihovně Poznávací exkurze

Více

Skupina A. Swietelsky am :0 753 Fia ProTeam (7:1)

Skupina A. Swietelsky am :0 753 Fia ProTeam (7:1) Skupina A Swietelsky am - Fia ProTeam 6:0 1021-753 (7:1) PSP Pelhřimov - Myslotín 2:4 912-921 (4:4) ZUŠ Pelhřimov - Agrostroj 3 0:0 0-0 (0:0) ZŠ Krásovy domky - Rychlá rota 2:4 849-916 (2:6) Tabulka: 1.

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.5 TJ Sokol Nové Hrady B - TJ Spartak Trhové Sviny C 7:1 2431-2245 (8:4) 19.10. TJ Sokol Nové Hrady D - TJ Sokol Nové Hrady C 1:7 2293-2426 (2:10) 16.10. TJ Dynamo České

Více

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Výroční zpráva 2016 OBSAH 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 2 2. ČINNOST V R. 2016... 3 2.1 Nová inscenace Miluji tě jak po smrti... 3 2.2 Reprízy... 4 3. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O HOSPODAŘENÍ... 5 4. PŘEHLED PŘIJATÝCH

Více

Výsledková listina: Kategorie: Pořadí Číslo Příjmení Jméno Pohlaví Ročník Celkový čas Plavání Pořadí Kolo Pořadí Běh Pořadí Tuna

Výsledková listina: Kategorie: Pořadí Číslo Příjmení Jméno Pohlaví Ročník Celkový čas Plavání Pořadí Kolo Pořadí Běh Pořadí Tuna Výsledková listina: 22.07.2017 Kategorie: Pořadí Číslo Příjmení Jméno Pohlaví Ročník Celkový čas Plavání Pořadí Kolo Pořadí Běh Pořadí 1 114 Tuna Jaroslav M 1977 1:29:38 0:06:54 21 0:57:28 2 0:25:16 6

Více

Bible pro děti představuje. Narození Ježíše

Bible pro děti představuje. Narození Ježíše Bible pro děti představuje Narození Ježíše Napsal: Edward Hughes Ilustrovali: M. Maillot Upravili: E. Frischbutter; Sarah S. Přeložila: Jana Jersakova Vydala: Bible for Children www.m1914.org 2012 Bible

Více

Ráda bych tě pozvala na svou narozeninovou oslavu která se koná 15.6.2013. Sraz je ve Stromovce ve 12:00. Doufám že přijdeš.

Ráda bych tě pozvala na svou narozeninovou oslavu která se koná 15.6.2013. Sraz je ve Stromovce ve 12:00. Doufám že přijdeš. Julie Kubrychtová Milady Horákové1 Praha 17000 Kateřina Hejlíková Studentská2 Praha 16000 Selma Faustusová Kaprova3 Praha 11000 Tereza Vogničová Milady Horákové4 Praha 17000 Dominika Juričková Studentská5

Více

VOLBY MĚSTA BECHYNĚ a

VOLBY MĚSTA BECHYNĚ a VOLBY DO ZASTUPITELSTVA MĚSTA BECHYNĚ 15.10. a 16.10.2010 Obsah materiálu: Seznam kandidátů str. 2 Zvolení zastupitelé str. 9 Volební účast str. 11 Pořadí kandidátů podle počtu hlasů str. 12 Volby do Zastupitelstva

Více

420PEOPLE / Györi Balett / Pražský komorní balet / Tanec Brno dětem

420PEOPLE / Györi Balett / Pražský komorní balet / Tanec Brno dětem Tisková zpráva 420PEOPLE / Györi Balett / Pražský komorní balet / Tanec Brno dětem Letošní 23. ročník festivalu současného tance a pohybového divadla Tanec Brno nabídne pozoruhodný program. Představíme

Více

AVANTGARDNÍ DIVADLO MEZIVÁLEČNÉ OBDOBÍ OSVOBOZENÉ DIVADLO

AVANTGARDNÍ DIVADLO MEZIVÁLEČNÉ OBDOBÍ OSVOBOZENÉ DIVADLO AVANTGARDNÍ DIVADLO MEZIVÁLEČNÉ OBDOBÍ OSVOBOZENÉ DIVADLO AUTOR Mgr. Jana Tichá DATUM VYTVOŘENÍ 20. 10. 2012 ROČNÍK TEMATICKÁ OBLAST PŘEDMĚT KLÍČOVÁ SLOVA ANOTACE METODICKÉ POKYNY 4. ročník Jazyk a jazyková

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.11 Kuželky Borovany C - Kuželky Borovany A 0:8 2066-2513 (0:12) 18.01. Kuželky Borovany B - TJ Spartak Trhové Sviny B 2:6 2102-2138 (4:8) 16.01. TJ Sokol Soběnov C

Více

DIVADLO BOLKA POLÍVKY. DIVADLO BOLKA POLÍVKY duben 2017 PŘIDANÝ KONCERT:

DIVADLO BOLKA POLÍVKY. DIVADLO BOLKA POLÍVKY duben 2017 PŘIDANÝ KONCERT: DIVADLO BOLKA POLÍVKY PŘIDANÝ KONCERT: 25. 3. v 19.00 KONCERT CHANTAL POULLAIN Účinkují: Chantal Poullain, Štěpán Markovič (saxofon), Ondřej Kabrna (klavír) a Matěj Černý (kontrabas) Cena: 350,- Šansony

Více

CELKOVÁ VÝSLEDKOVÁ LISTINA

CELKOVÁ VÝSLEDKOVÁ LISTINA JMLP XII.ročník - suchý slalom ČÍSLO ZÁVODU: ŘEDITEL ZÁVODU Pavel Ivánek TD Roman Keznikl HLAVNÍ ČASOMĚŘIČ Ivo Podešť 1.KOLO STAVITEL TRATI Pavel Ivánek BRANEK 17 PODMÍNKY slunečno ČAS STARTU 10:15 2017-03

Více

Věc: Plán činnosti na rok 2015

Věc: Plán činnosti na rok 2015 Centrum experimentálního divadla Zelný trh 9, 602 00 Brno tel./ fax: 542 210 200 Věc: Plán činnosti na rok 2015 Naše značka / vyřizuje Vaše číslo V Brně dne Vodičková 2. 12. 2014 počet premiér: 16 z toho:

Více

OPS PROFI. Služátky - Technické služby PE 3:3 996-986 (3:5) Old Boys - Swietelsky 1:5 980-1081 (2:6) Agrostroj 1 - Agrostroj 2 2:4 967-1009 (5:3)

OPS PROFI. Služátky - Technické služby PE 3:3 996-986 (3:5) Old Boys - Swietelsky 1:5 980-1081 (2:6) Agrostroj 1 - Agrostroj 2 2:4 967-1009 (5:3) OPS PROFI Služátky - Technické služby PE 3:3 996-986 (3:5) Old Boys - Swietelsky 1:5 980-1081 (2:6) Agrostroj 1 - Agrostroj 2 2:4 967-1009 (5:3) Tabulka: 1. Swietelsky 3 3 0 0 14,0:4,0 16,5:7,5 1049 6

Více

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hustopeče, Masarykovo nám. 1 Mgr. Kateřina Zástřešková

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hustopeče, Masarykovo nám. 1 Mgr. Kateřina Zástřešková Druh učebního materiálu Prezentace v programu PowerPoint Škola Autor Číslo projektu Číslo Tématický celek Téma hodiny Předmět Ročník/y/ 2. Anotace Očekávaný výstup Střední odborná škola a Střední odborné

Více

1. místo KV0065 Zuzana Míková, Karlovy Vary 14 145 KV0101 Verunka Richterová, Bukovany 8 145 3. místo KV0064 Hanka Dyková, Ostrov 17 139 KV0029

1. místo KV0065 Zuzana Míková, Karlovy Vary 14 145 KV0101 Verunka Richterová, Bukovany 8 145 3. místo KV0064 Hanka Dyková, Ostrov 17 139 KV0029 1. místo KV0065 Zuzana Míková, Karlovy Vary 14 145 KV0101 Verunka Richterová, Bukovany 8 145 3. místo KV0064 Hanka Dyková, Ostrov 17 139 KV0029 Monika Novotná, Karlovy Vary 8 139 5. místo KV0049 Petr Lukáš,

Více

Výsledková listina: Kategorie: Pořadí Číslo Příjmení Jméno Pohlaví Ročník Celkový časplavání Pořadí Kolo Pořadí Běh Pořadí 1 96 Holub

Výsledková listina: Kategorie: Pořadí Číslo Příjmení Jméno Pohlaví Ročník Celkový časplavání Pořadí Kolo Pořadí Běh Pořadí 1 96 Holub Výsledková listina: 28.07.2018 Kategorie: 1 96 Holub Václav M 1983 1:28:11 0:06:05 2 0:57:00 1 0:25:05 1 2 82 Buček Martin M 1978 1:30:53 0:07:19 17 0:57:08 2 0:26:25 7 3 43 Miláček Petr M 1981 1:31:26

Více

KULTURNÍ PŘEHLED ŘÍJEN 2012. www.kulturakoprivnice.cz

KULTURNÍ PŘEHLED ŘÍJEN 2012. www.kulturakoprivnice.cz KULTURNÍ PŘEHLED ŘÍJEN 2012 www.kulturakoprivnice.cz Čtvrtek 4. 10. od 18.45 hod. Přímý přenos představení Divadla Járy Cimrmana ČESKÉ NEBE Kino Puls Kopřivnice. Vstupné 200 Kč. (Předprodej od 24. září)

Více

EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, 779 00 OLOMOUC tel.: 585 427 142, 775 116 442; fax: 585 422 713 e-mail: kundrum@centrum.cz; www.zs-mozartova.cz Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA

Více

Pořadí Počet kol Číslo Příjmení Jméno Kategorie Trať 1kolo 2kolo 1 2 117 Pátek Jan MD40 22 00:19:50.8 00:39:43.7 2 2 120 Žák Pavel MD40 22 00:19:56.

Pořadí Počet kol Číslo Příjmení Jméno Kategorie Trať 1kolo 2kolo 1 2 117 Pátek Jan MD40 22 00:19:50.8 00:39:43.7 2 2 120 Žák Pavel MD40 22 00:19:56. Pořadí Počet kol Číslo Příjmení Jméno Kategorie Trať 1kolo 2kolo 1 2 117 Pátek Jan MD40 22 00:19:50.8 00:39:43.7 2 2 120 Žák Pavel MD40 22 00:19:56.0 00:39:44.7 3 2 123 Fojtíček Karel MD40 22 00:19:53.7

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.7 VOLNO - Kuželky Borovany B 0:0 0-0 (0:0) 07.11. TJ Spartak Trhové Sviny B - TJ Nová Ves C 6:2 2342-2200 (7:5) 05.11. TJ Spartak Trhové Sviny C - TJ Nová Ves B 2:6

Více

1. místo KV0101 Verunka Richterová, Bukovany místo KV0065 Zuzana Míková, Karlovy Vary místo KV0029 Monika Novotná, Karlovy Vary

1. místo KV0101 Verunka Richterová, Bukovany místo KV0065 Zuzana Míková, Karlovy Vary místo KV0029 Monika Novotná, Karlovy Vary 1. místo KV0101 Verunka Richterová, Bukovany 11 123 2. místo KV0065 Zuzana Míková, Karlovy Vary 14 120 3. místo KV0029 Monika Novotná, Karlovy Vary 17 117 4. místo KV0112 Zdeněk Prečan, Nové Sedlo 17 111

Více

1. místo KV0101 Verunka Richterová, Bukovany místo KV0065 Zuzana Míková, Karlovy Vary místo KV0003 Jiří Holý, Plesná

1. místo KV0101 Verunka Richterová, Bukovany místo KV0065 Zuzana Míková, Karlovy Vary místo KV0003 Jiří Holý, Plesná 1. místo KV0101 Verunka Richterová, Bukovany 5 98 2. místo KV0065 Zuzana Míková, Karlovy Vary 11 92 3. místo KV0003 Jiří Holý, Plesná 11 89 4. místo KV0049 Petr Lukáš, Sedlec 5 86 KV0029 Monika Novotná,

Více

EU_12_sada2_03_ČJ_Literatura2_Dur

EU_12_sada2_03_ČJ_Literatura2_Dur EU_12_sada2_03_ČJ_Literatura2_Dur Název školy Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, p. o. Autor Mgr. Durajová Helena Anotace Vzdělávací oblast Pracovní list je zaměřen na upevnění znalostí

Více

Kralupy nad Vltavou

Kralupy nad Vltavou 4.11.2017 Kralupy nad Vltavou Pohár Středočeského kraje 2018 Nejmladší žákyně 1. Eliška Beranová 09 TOM - KČT Kralupy 0 0 1 0 3 0 4 0:26:24 0:08:00 0:18:24 0:22:24 100,0 2. Magdalena Kulhavá 09 TOM Mikulášovice

Více

PŘEBOR ŠKOL MIKROREGIONU HLINECKO VE SJEZDOVÉM LYŽOVÁNÍ V. ROČNÍK. . dívky 1-3 PŘEBOR ŠKOL MIKROREGIONU HLINECKO VE SJEZDOVÉM. chlapci 1-3.

PŘEBOR ŠKOL MIKROREGIONU HLINECKO VE SJEZDOVÉM LYŽOVÁNÍ V. ROČNÍK. . dívky 1-3 PŘEBOR ŠKOL MIKROREGIONU HLINECKO VE SJEZDOVÉM. chlapci 1-3. dívky 1-3 4 Kopecká Simona ZŠ Ležáků Hlinsko 34,442 1 20 Kadlecová Markéta ZŠ Resslova Hlinsko 36,5 2 12 Kopecká Lucie MŠ 38,913 3 19 Kružíková Adéla ZŠ Seč 38,96 4 5 Mrázková Adéla ZŠ Seč 41,21 5 13 Solničková

Více