Objevte Nový Renault MÉGANE a MEGANE Grandtour na renault.cz

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Objevte Nový Renault MÉGANE a MEGANE Grandtour na renault.cz"

Transkript

1 Objevte Nový Renault MÉGANE a MEGANE Grandtour na renault.cz Nový Renault mégane a MÉGANE Grandtour Obsahu této publikace, její přesnosti a aktuálnosti k datu jejího tisku jsme věnovali veškerou péči. V rámci politiky trvalého zdokonalování svých produktů si společnost Renault Česká republik, a.s. vyhrazuje právo kdykoli modifikovat specifikace i popisovaná a představovaná vozidla. Jednotlivé verze se mohou lišit, některé prvky výbavy nemusí být k dispozici (jako sériové, volitelné nebo jako příslušenství). Některé prvky volitelné výbavy se mohou vylučovat nebo být mezi sebou propojené. Fotografie v této publikaci nemusí přesně odpovídat popisu verze nabízené na českém trhu. Z technických a polygrafických důvodů se mohou barvy reprodukované v této publikaci mírně lišit od skutečných barev karoserie nebo materiálu vnitřního vybavení. Spojte se, prosím, se svým dealerem RENAULT, aby Vám poskytl aktuální informace. Obsah této publikace používá ochrany podle autorského práva. Jakékoli neoprávněné nakládání (zejména užití, reprodukce celé nebo části publikace provedená jakoukoli formou nebo jakýmkoli prostředkem, bez předem uděleného písemného svolení společnosti Renault Česká republika, a.s.) je zakázáno a podléhá sankcím v souladu s platnou právní úpravou. Tato publikace není obchodní nabídkou ve smyslu ustanovení Občanského zákoníku. Smluvní záruka Renault 5 let je záruka poskytovaná na nová vozidla RENAULT a jejíž konkrétní rozsah a krytí je uvedeno v Záručních podmínkách, které tvoří nedílnou součást objednávky nového vozidla RENAULT. CZ 10/ Renault doporučuje Fot : /

2 Dávka adrenalinu Skvěle vyvážené proporce, dynamické a smyslné tvary, ušlechtilé linie karoserie a žádné kompromisy: Nový Renault Mégane a Mégane Grandtour překvapují odvahou expresivního designu a výrazným stylem. Charakteristický světelný podpis vpředu i vzadu podtrhuje jeho jedinečný vzhled. Pořádná dávka adrenalinu je zaručena. Vášeň se nedá nadiktovat. Vášeň se musí zažít.

3 Síla emocí Nový Renault Mégane a Mégane Grandtour Vás okouzlí na první pohled. LED denní svícení s technologií Edge Light přitahuje pohledy svým výrazným designem. Zadní LED světla s 3D efektem ve dne i v noci dokonale podtrhují jedinečný charakter vozu. Pečlivě propracované 16", 17", nebo dokonce 18" disky kol z lehkých slitin imponují svým stylem. Vášeň pro řízení dostává nový rozměr. Emoce vrcholí.

4 Intenzivní jízdní prožitky Dynamická linie karoserie, optimální pozice za volantem, sportovní pedály... a už cítíte radost z jízdy! Díky technologii 4CONTROL má Nový Renault Mégane GT aktivní řízení všech 4 kol, které zajišťují impozantní obratnost a okamžité reakce. Kromě toho je vybaven podvozkem vyvinutým divizí Renault Sport, který zaručuje vynikající směrovou stabilitu a mimořádnou obratnost i v nejprudších zatáčkách. Jste připraveni na intenzivní zážitek z jízdy? Startujeme!

5 Kabina ve stylu high-tech Usedněte za volant nového Renaultu Mégane. Mysleli jsme na všechno, abychom vám zajistili jedinečné zážitky z jízdy. Před Vámi se nachází digitální přístrojový štít tvořený sedmipalcovým TFT displejem, který se přizpůsobí vámi zvolenému jízdnímu stylu. Přímo ve Vašem zorném poli je pak výsuvný barevný head-up displej. Pod volantem se nacházejí dvě pádla umožňující bleskurychlé řazení. Středové konzoli vévodí dotyková obrazovka multimediálního systému R-LINK 2 s úhlopříčkou 8,7, díky níž se budete cítit jako v pilotním kokpitu.

6 Nový rozměr komfortu Příjemný pocit z jízdy závisí i na komfortu. Interiér Nového Renault Mégane a Mégane Grandtour okamžitě zaujme vysokou kvalitou a harmonií. Materiály příjemné na dotyk, rafinované čalounění, volant potažený kůží Nappa, elegantní chromované ozdobné prvky Interiér je nezvykle prostorný a dokonale tvarovaná široká sedadla zaručují pohodlnou jízdu plnou nezapomenutelných zážitků. Díky panoramatickému střešnímu oknu Vás na Vašich cestách vždy bude provázet slunce. Pohodlně se usaďte za volant a zaposlouchejte se do vysoce kvalitního zvuku, jaký nabízí audio systém Bose.

7 Bohaté možnosti konfigurace kabiny Využijte řady nápaditých a praktických řešení, která nabízí Nový Renault Mégane Grandtour. Zavazadlový prostor o objemu 580 litrů lze snadno zvětšit díky systému Easy Break. Dvě páčky v zavazadlovém prostoru umožňují automatické odblokování a sklopení opěradel zadních sedadel dělených v poměru 1/3-2/3. Stačí sklopit ještě opěradlo předního sedadla spolujezdce* a získáte rekordní užitečnou délku 2,7 m! Tím však možnosti měnit uspořádání kabiny zdaleka nekončí. Zavazadlový prostor lze rovněž rozdělit na dvě části. Toto praktické řešení umožňuje uspořádat přepravované předměty a zajistit je proti posunutí. Po nastavení dna zavazadlového prostoru do vyšší pozice a po složení zadního sedadla navíc získáte dokonale rovnou podlahu, která usnadňuje převážení velkých předmětů. Při nastavení dna zavazadlového prostoru do nízké polohy a po sklopení opěradel zadních sedadel činí maximální objem zavazadlového prostoru litrů. * Funkce dostupná pouze pro Mégane Grandtour, s výjimkou verze GT.

8 Nový Renault Mégane ještě více prožitků Nový Renault Mégane a Mégane Grandtour Vám připraví chvíle plné intenzivních emocí a neobyčejných jízdních prožitků. Moderní asistenčním systémy, multimediální systém R-LINK 2, v této třídě vozů jedinečný systém 4CONTROL, systém MULTI-SENSE, díky kterému si můžete zvolit styl jízdy, který vám nejlépe vyhovuje, a také dynamické a zároveň úsporné motory to vše zaručí, že se na silnici budete cítit jako doma.

9 Pokročilé asistenční systémy Nový Renault Mégane a Mégane Grandtour je vybaven řadou asistenčních systémů zajišťujících klidnější, bezpečnější a plynulejší jízdu. Můžete se v klidu vydat na cestu! Nejvyšší úroveň bezpečnosti Nový Renault Mégane získal nejvyšší možné hodnocení (5 hvězdiček) v crash testech nezávislé organizace Euro NCAP, která se zabývá hodnocením bezpečnosti vozidel. Systém rozpoznávání dopravních značek s varováním o překročení povolené rychlosti. Na silnicích je čím dál více dopravních značek. Není vůbec snadné je všechny zaregistrovat kamera to udělá za Vás. Pokud překročíte povolenou rychlost, systém Vás bude varovat pomocí vizuální signalizace na přístrojové desce a na head-up displeji. Pak již stačí pouze snížit rychlost. Systém automatického parkování Easy Park Assist Podélné parkování nikdy nebylo tak snadné, jako se systémem Easy Park Assist. Systém měří dostupný prostor a provede potřebné parkovací manévry. Předejte mu řízení a bez problémů zaparkujte. Jeho služeb můžete využít nejen při podélném, ale také kolmém a šikmém parkování. Systém sledování mrtvého úhlu Rozšiřte své zorné pole! Tento systém rozpoznává vozidla v mrtvém úhlu a informuje o nich řidiče pomocí blikající kontrolky umístěné na vnějším zpětném zrcátku. Adaptivní tempomat Jedete příliš blízko vozu jedoucího před Vámi? Adaptivní tempomat funguje při rychlosti od 50 do 140 km/h* a automaticky přizpůsobí vaši rychlost za účelem zachování bezpečné vzdálenosti. * Od 50 do 150 km/h pro vozy vyrobené po

10 Multimediální systém R-LINK 2 cestování s využitím mobilních technologií Vstupte do světa budoucnosti a poznejte, jak jedinečný, intuitivní a smyslný může být zážitek z řízení. Seznamte se s multimediálním systémem R-LINK 2, který je základem pokročilých palubních technologií. Jeho ergonomický kapacitní dotykový displej je dostupný ve dvou formátech horizontální s úhlopříčkou 7 a vertikální s úhlopříčkou 8,7, nabízí velmi kvalitní obraz, vysokou citlivost na dotyk a zcela intuitivní ovládání. Zajišťuje tak uživatelský komfort srovnatelný s displejem chytrého telefonu či tabletu: Zvětšení/zmenšení obrazu, funkce drag and drop, svislé i vodorovné scrollování Pomocí několika dotyků se snadno dostanete ke svému seznamu kontaktů, ke své hudbě nebo k továrně nainstalovaným aplikacím a aplikacím staženým z obchodu R-LINK Store. Systém R-LINK 2 je rovněž centrální systém ovládání vozu, protože jeho prostřednictvím se ovládá systém MULTI-SENSE a umožňuje aktivovat či deaktivovat jednotlivé asistenční systémy řízení. Se systémem R-LINK 2 je cestování radost! R-LINK 2 nabízí také možnost personalizace. Do paměti lze zapsat až šest různých uživatelských profilů. Každý uživatel vozu se může jedním kliknutím vrátit ke svému osobnímu nastavení navigace, multimédií, asistenčních systémů řízení Každý řidič tak může jezdit autem, které je na míru přizpůsobené jeho požadavkům! Se systémem R-LINK 2 bude každá jízda jedinečná.

11 4CONTROL záruka naprosté kontroly Systém čtyř aktivně řízených kol 4CONTROL zvyšuje dynamiku a přesnost řízení v zatáčkách a je zárukou mimořádně silných jízdních prožitků. Tento systém zajišťuje dokonalou přilnavost a stabilitu. Řízení je díky němu bezpečnější a přesnější a řidič si může jízdu vždy užít naplno, nezávisle na tom, jaký jízdní styl si zvolí. Nový Renault Mégane GT se systémem 4CONTROL dokonale sedí na silnici a dává řidiči pocit jedinečného spojení s vozem. Při rychlosti do 80 km/h* se zadní kola stáčejí opačným směrem než přední. Při rychlosti nad 80 km/h** se zadní kola stáčejí stejným směrem jako přední. * Při rychlosti do 80 km/h v režimu Sport, u ostatních režimů při rychlosti do 60 km/h. ** Při rychlosti nad 80 km/h v režimu Sport, u ostatních režimů při rychlosti nad 60 km/h.

12 Systém MULTI-SENSE je příjemné mít možnost volby 7 Normal, Comfort, Eco, Sport či Personal? Pět funkcí a pět neopakovatelných stylů jízdy. 5 Díky systému MULTI-SENSE můžete měnit nastavení celého vozu podle toho, na co máte zrovna chuť, nebo podle toho, jaký styl upřednostňujete. Potřebujete trochu adrenalinu? Chcete se uvolnit? Své požadavky na jízdu můžete kdykoli změnit. Se systémem MULTI-SENSE máte několik aut v jednom! 1. Vzhled palubních přístrojů. Jednotlivé jízdní styly se liší stylem zobrazování informací i zobrazovanými informacemi. 2. Klimatizace. V režimu Eco můžete kontrolovat teplotu v kabině a zároveň zvýšit úsporu energie. 3. Ambientní osvětlení interiéru. Zvolte si barvu osvětlení interiéru podle aktuální nálady máte na výběr mezi zelenou, béžovou, červenou a fialovou. 4. Masážní funkce. Speciální masážní funkce sedadla řidiče v režimu Komfort s proměnlivou masážní silou umožňuje dokonalou relaxaci. 5. Systém 4CONTROL. Čtyři aktivně řízená kola jsou zárukou jedinečných zážitků z jízdy. Odezva systému se mění v závislosti na zvoleném režimu MULTI-SENSE. 6. Účinnost posilovače řízení. Nový Renault Mégane je vybaven inteligentním posilovačem řízení. Odpor volantu je přizpůsoben zvolenému stylu jízdy. 7. Reakce převodovky EDC. Změna rychlostí může být plynulejší nebo rychlejší v závislosti na zvoleném stylu řízení a na tom, jaké zážitky vyhledáváte. 8. Reakce a zvuk motoru. Reakce vozu na sešlápnutí plynového pedálu se v závislosti na zvoleném jízdním stylu mění, jako byste pokaždé řídili jiné auto.

13 BOSE Sound System nová kvalita zvuku Každá cesta může být zdrojem výjimečných hudebních zážitků. Díky spolupráci mezi konstruktéry značek Bose a Renault vám můžeme nabídnout výjimečný zvuk v konfiguraci navržené speciálně pro kabinu nového Renaultu Mégane. Systém ozvučení BOSE tvořený vysoce kvalitními reproduktory, digitálním zesilovačem a subwooferem je zárukou přesného, čistého a vyváženého zvuku. Každá nota, každý hudební detail a každá nuance jsou věrně reprodukovány, takže se budete cítit jako v koncertní síni.

14 Ideální spojení radosti z jízdy a výkonnosti Značka Renault využila veškerých svých zkušeností z oblasti motoristického sportu ke zdokonalení motorů montovaných do nového Renaultu Mégane. Jejich výkonnost, spolehlivost a také úspornost a výše emisí CO 2 patří ve své třídě ke špičce a navíc nabízejí to pravé potěšení z řízení. ENERGY TCe 130 Vysoký výkon a radost z jízdy Benzinový motor Energy TCe 130 s výkonem 130 k při 5500 ot/min a točivým momentem 205 Nm od 2000 ot/min je stejně výkonný jako 2litrový atmosférický motor. Přímé vstřikování a vestavěné turbodmychadlo zajišťují mimořádnou dynamiku a rychlost reakce. Motor Energy TCe 130 se bez nejmenšího problému dostává na optimální otáčky a zaručuje jedinečný komfort a potěšení z řízení. Zároveň má tichý a příjemný zvuk. ENERGY dci 110 Komfort a nízká spotřeba Motor Energy dci 110 vybavený pokročilými technologiemi, například systémem Stop & Start a ocelovými písty, je navržen pro řidiče, kteří požadují hospodárnou jízdu i potěšení z řízení. Nabízí nízkou spotřebu a nízké emise CO 2 pouze 3,7 l/100 km a 95 g CO 2 /km* v kombinovaném provozu! ENERGY TCe 205 EDC Intenzivní jízdní prožitky Nejsilnější z nabízených motorů Energy TCe 205 EDC s automatickou sedmistupňovou dvouspojkovou převodovkou EDC nabízí dynamické zrychlení na každý převodový stupeň. Funkce Launch Control (kontrolovaný nejrychlejší rozjezd s pevným startem) a Multi-Change Down (rychlé podřazování o několik stupňů) jsou technologie vyvinuté divizí Renault Sport, které jsou zárukou silných zážitků. Převodovka EDC Automatická dvouspojková převodovka EDC, která představuje esenci pokročilých technologií, v sobě spojuje komfort automatické převodovky s krátkými časy reakce a úsporností typickými pro manuální převodovky. Tato převodovka se 6 či 7 rychlostními stupni (v závislosti na zvoleném motoru) nabízí mimořádně plynulý chod a dynamiku a zároveň nízkou spotřebu paliva. Co víc si přát? * Výše spotřeby paliva a emisí CO2 byla stanovena podle standardní metody měření uvedené v platných předpisech o homologaci vozidel.

15 Barvy karoserie Nový Renault MÉGANE a MÉGANE Grandtour Nový Renault MÉGANE GT a MÉGANE Grandtour GT BÍLÁ GLACIER* BÍLÁ NACRÉ** ŠEDÁ PLATINE BÍLÁ GLACIER* BÍLÁ NACRÉ** ŠEDÁ PLATINE ŠEDÁ TITANIUM ČERVENÁ FLAMME** MODRÁ COSMOS ŠEDÁ TITANIUM ČERVENÁ FLAMME MODRÁ IRON** MODRÁ BERLIN HNĚDÁ CAPPUCCINO BÉŽOVÁ DUNE MODRÁ BERLIN ČERNÁ ÉTOILÉ ČERNÁ ÉTOILÉ * Nemetalický lak ** Speciální metalický lak

16 Výbava Výbava LIFE ZEN (life +) Ocelové disky kol 16, design Florida Stylové ocelové disky 16, design Complea Disky kol z lehkých slitin 16, design Silverline (volitelné) Látkové čalounění sedadel Life Látkové čalounění sedadel Zen ABS s nouzovým brzdovým asistentem (AFU) Elektronický stabilizační systém (ESC) Asistent rozjezdu do kopce (HSA) Systém kontroly tlaku v pneumatikách Čelní airbagy na straně řidiče i spolujezdce (s možností deaktivace airbagu spolujezdce) Boční airbagy na straně řidiče i spolujezdce Hlavové airbagy Tempomat s omezovačem rychlosti Tříbodové bezpečnostní pásy vpředu i vzadu Opěrky hlavy vpředu i vzadu Systém upevnění dětské sedačky Isofix na bočních sedadlech vzadu Elektrický posilovač řízení Startování motoru pomocí klíčku Centrální zamykání Manuální klimatizace Elektricky nastavitelná, manuálně sklopná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka Elektrické ovládání předních oken Rádio s Bluetooth, USB/jack, displej 4,2 Látkové čalounění sedadel Life Výškově a podélně nastavitelný volant Výškově nastavitelné sedadlo řidiče Zadní sedadlo dělené 1/3-2/3 Kliky dveří a kryty vnějších zpětných zrcátek v barvě karoserie Denní LED svícení (6 LED diod) Zadní světla LED 3D Edge Light (stále zapnutá) Sada na opravu pneumatik Ocelové disky kol 16 Středová konzole s podélně nastavitelnou loketní opěrkou, s úložným prostorem v loketní opěrce a se dvěma otvory na nápoje Výškově nastavitelné sedadlo řidiče s nastavitelnou bederní opěrkou Volant potažený kůží Elektrické ovládání předních a zadních oken Ozdobná chromovaná lišta v dolní části bočních oken Přední mlhové světlomety Podélné střešní lišty (pouze u Mégane Grandtour) Stylové ocelové disky kol 16

17 Výbava Výbava INTENS (zen +) BOSE (INTENS +) Disky kol z lehkých slitin 16, design Silverline Disky kol z lehkých slitin 17, design Exception (volitelné) Disky kol z lehkých slitin 17, design Celsium Disky kol z lehkých slitin 18, design Grandtour (volitelné) Fotografie zobrazuje verzi Intense s volitelným vybavením (multimediální systém R-LINK 2 s obrazovkou 7") Kombinace látkového čalounění sedadel se semišem a koženkou Intens Kožené čalounění sedadel Carbone (volitelné) Fotografie zobrazuje verzi Bose s volitelnou výbavou (multimediální systém R-LINK 2 s 8,7 obrazovkou) Kombinace látkového čalounění sedadel s koženkou Bose Kožené čalounění sedadel Carbone (volitelné) Automatická dvouzónová klimatizace Dešťový a světelný senzor Hands-free karta Renault Systém Renault Multi-Sense* Elektricky nastavitelná, elektricky sklopná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka Přístrojový štít s barevným digitálním 7 TFT displejem Multimediální systém R-Link 2, displej 7 Středová konzole s podélně nastavitelnou loketní opěrkou, s úložným prostorem v loketní opěrce, se dvěma otvory na nápoje a s výduchem vzduchu pro zadní sedadla** Kombinace látkového čalounění sedadel se semišem a koženkou Intens Podsvícená zrcátka ve slunečních clonách Zadní sedadlo dělené 1/3 2/3 se systémem Easy Break (pouze u Mégane Grandtour) Sklopné opěradlo předního sedadla spolujezdce (pouze u Mégane Grandtour) Vnitřní kryty prahů dveří Vnější kliky dveří v barvě karoserie s dekorem v barvě chromu Chromovaná koncovka výfuku Denní LED svícení Edge Light Disky kol z lehkých slitin 16 * nedostupný pro motory SCe 115 a Energy TCe 100. Ambientní osvětlení interiéru: pro verze s ruční poloparkovací brzdou dostupná je pouze světelná lišta vestavěná do předních/zadních dveří; pro verze s automatickou parkovací brzdou (volitelné) dostupná světelná lišta vestavěná do předních/zadních dveří a světelné lišty pro středovou konzoli. ** U verzí s poloautomatickou parkovací brzdou je místo dvou otvorů na nápoje další úložný prostor s roletou. Bose Surround Sound System Multimediální systém R-LINK 2 s navigací, mapou Evropy s dotykovou obrazovkou 7 Systém varování před opuštěním jízdního pruhu Systém rozpoznávání dopravních značek s varováním při překročení povolené rychlosti Opěrky hlavy s nastavitelnou výškou a sklonem Poloautomatická parkovací brzda Elektrochromatické vnitřní zpětné zrcátko Nastavitelná výška sedadla spolujezdce Sedadlo řidiče s masážní funkcí Středová konzole s podélně nastavitelnou loketní opěrkou, s úložným prostorem v loketní opěrce, s dodatečným úložným prostorem s roletou a s výduchem vzduchu pro zadní sedadla Volant potažený kůží Nappa Zadní sedadlo dělené 1/3 2/3, s loketní opěrkou Kombinace látkového čalounění sedadel s koženkou Bose Automatické přepínání dálkových a potkávacích světel Vnitřní kryty prahů dveří s nápisem Bose Zatmavená zadní boční okna a zadní sklo Zadní sedadlo dělené 1/3 2/3 se systémem Easy Break (pouze u Mégane Grandtour) a se středovou loketní opěrkou Disky kol z lehkých slitin 17

18 Výbava Technické údaje GT (INTENS +) Disky kol z lehkých slitin 17, design Decaro Disky kol z lehkých slitin 18, vzor Magny-Cours MOTOR SCe 115 Energy TCe 100 Energy TCe 130 Energy TCe 130 EDC Druh karosérie Energy TCe 205 EDC dci 90 dci 110 dci 110 EDC dci 130 hatchback / kombi hatchback / kombi hatchback / kombi hatchback / kombi hatchback / kombi hatchback / kombi hatchback / kombi hatchback / kombi hatchback / kombi Palivo benzin benzin benzin benzin benzin diesel diesel diesel diesel Emisní norma EURO6 EURO6 EURO6 EURO6 EURO6 EURO6 EURO6 EURO6 EURO6 Typ převodovky manuální 5stup. manuální 6stup. manuální 6stup. automatická EDC 7stup. automatická EDC 7stup. manuální 6stup. manuální 6stup. automatická EDC 6stup. manuální 6stup. Zdvihový objem (cm 3 ) Průměr válce x dráha pístu (mm) 78 x 83,6 72,2 x 73,1 72,2 x 73,1 72,2 x 73,1 79,7 x 81,1 76 x 80,5 76 x 80,5 76 x 80,5 80 x 79,5 Počet válců / ventilů 4/16 4/16 4/16 4/16 4/16 4/8 4/8 4/8 4/16 Maximální výkon v kw (k) při ot/min 84 (115) při (100) při (130) při (130) při (205) při (90) při (110) při (110) při (130) při Maximální točivý moment v Nm EHS (m.kg) při ot/min 156 při při při při při při při při při Stop & Start - ano ano ano ano ano ano ano ano Výkony Koeficient SCx (1) 0,71 0,71 0,69 / 0,71 0,69 / 0,71 0,69 0,69 0,69 / 0,71 0,69 0,69 / 0,71 Maximální rychlost (km/h) / / / / / / / m s pevným startem (s) 32''80 / ''80 / ''60 / ''30 / ''80 34''90 / ''90 / ''60 / ''50 / km/h (s) 11''50 / ''30 / ''60 / ''80 / ''10 / ''40 / ''30 / ''30 / ''00 / SPOTŘEBA PALIVA A EMISE CO 2 (podle normy NEDC) (1)(2) Kombinovaný provoz (l/100 km) 6,3 / 6,3 5,4 / 5,4 5,3 / 5,3 5,4 / 5,4 6,0 / 6,0 3,7 / 3,7 3,7 / 3,7 3,7 / 3,7 4,0 / 4,0 Městský provoz (l/100 km) 8,6 / 8,6 6,7 / 6,7 6,8 / 6,8 6,8 / 6,8 7,8 / 7,8 4,2 / 4,2 4,2 / 4,2 4,0 / 4,0 4,7 / 4,7 Mimoměstský provoz (l/100 km) 5,0 / 5,0 4,6 / 4,6 4,5 / 4,5 4,7 / 4,7 4,9 / 4,9 3,4 / 3,4 3,4 / 3,4 3,5 / 3,5 3,6 / 3,6 Emise CO2 (g/km) 142 / / / / / / / / / 103 Objem palivové nádrže (l) Fotografie zobrazuje verzi GT s volitelnou výbavou (multimediální systém R-LINK 2 s 8,7 obrazovkou, automatická elektromechanická parkovací brzda) Automatické přepínání dálkových a potkávacích světel Specifické prvky vnějšího designu a designu interiéru Systém čtyř aktivně řízených kol 4CONTROL Pádla řazení pod volantem Systém varování před opuštěním jízdního pruhu Elektrochromatické vnitřní zpětné zrcátko Sportovní přední sedadla s integrovanými opěrkami a s látkovým čalouněním Nastavitelná výška sedadla spolujezdce Zadní sedadlo dělené 1/3 2/3, s loketní opěrkou Zadní sedadlo dělené 1/3 2/3 se systémem Easy Break a s loketní opěrkou (pouze u Mégane Grandtour) Přední světlomety Full LED LED Pure Vision Bez předních mlhových světel Zatmavená zadní boční okna a zadní sklo Disky kol z lehkých slitin 17 Kombinace látkového čalounění sedadel s koženkou GT Čalounění sedadel v kombinaci kůže / alcantara černé GT Čalúnenie sedadiel v kombinácii koža / alcantara čierno-modré GT SYSTÉM ŘÍZENÍ Elektrický posilovač řízení ano ano ano ano - ano ano ano ano R-EPS mechanický sloupek řízení s elektrickým posilovačem na převodníku řízení ano Průměr otáčení mezi obrubníky (mm) 11,2 / 11,4 11,2 / 11,4 11,2 / 11,4 11,2 / 11,4 10,4 / 11,4 11,2 / 11,4 11,2 / 11,4 11,2 / 11,4 11,2 / 11,4 BRZDOVÝ SYSTÉM Vpředu: ventilované kotouče Ø (mm) 269x22 Ø54 269x22 Ø54 280x24 Ø54 280x24 Ø54 320x28 Ø60 269x22 Ø54 280x24 Ø54 280x24 Ø54 296x26 Ø57 Vzadu: plné kotouče Ø (mm) 260x8 Ø34 260x8 Ø34 260x8 Ø34 260x8 Ø34 290x11 Ø38 260x8 Ø34 260x8 Ø34 260x8 Ø34 260x8 Ø34 KOLA A PNEUMATIKY (3) Disky kol ('') J16 / 17 / 18 Rozměry pneumatik 205 / 55 R16; 205 / 50 R17; 225 / 45 R17; 225 / 40 R18 HMOTNOSTI (kg) (4) Vlastní hmotnost 1190 / / / / / / / / / 1394 Přípustná celková hmotnost 1755 / / / / / / / / / 1952 Přípustná celková hmotnost brzděného přívěsu 1650 / / / / / / / / / 1850 (1) Uvedené hodnoty spotřeby paliva a emisí CO2 se týkají disků 16 ; u motoru GT 205 EDC disků 17. (2) Výše spotřeby paliva a emisí CO2 byla stanovena podle standardní metody měření uvedené v platných předpisech o homologaci vozidel. Díky metodě měření, která je stejná pro všechny výrobce, je možné srovnávat jednotlivá vozidla. Spotřeba paliva v reálných podmínkách závisí na provozních podmínkách užívání vozidla, výbavě a jízdním stylu řidiče. Pro optimalizaci spalování Vám doporučujeme prostudovat si tipy dostupné na (3) V závislosti na verzi. (4) Uvedené hmotnosti se týkají základní verze bez volitelného příslušenství a mohou se lišit v závislosti na specifikacích vozu. Vozidla Renault jsou recyklována v souladu se zákonem o recyklaci vozidel stažených z provozu a jinými předpisy o ochraně životního prostředí. Demontáž vozidel a jejich opotřebovaných částí je prováděna v souladu s příslušnými předpisy o odpadech. Podrobné informace o požadavcích na ochranu životního prostředí získáte na a u autorizovaných partnerů Renault.

19 Rozměry Příslušenství Styl Podsvícení vozu. Rozsvěcuje se při odemknutí dveří dává vozu stylový vzhled a zajišťuje větší komfort. 2. Hliníkové kryty pedálů. Originální prvek podtrhující sportovní styl vozu. 3. Disky kol Expression 17 Dark Anthracite. 4. Ochranná lišta na práh zavazadlového prostoru z nerezové oceli. Účinně chrání práh zavazadlového prostoru. 5. Shark anténa. Podtrhuje dynamický styl nového Renaultu Mégane. Rozměry (mm) Mégane Mégane Grandtour A Celková délka B Rozvor C Přední převis D Zadní převis E Rozchod vpředu F Rozchod vzadu G Celková šířka se sklopenými zpětnými zrcátky G1 Celková šířka s rozloženými zpětnými zrcátky H Výška nezatíženého vozu (bez střešních ližin / včetně 1449/ 1447 střešních ližin u Mégane Grandtour) 1457 H1 Výška otevřeného víka nezatíženého vozu Mégane Mégane Grandtour J Výška prahu zavazadlového prostoru nezatíženého vozu K Světlá výška nezatíženého vozu L Prostor nohy ve výši kolen na zadních sedadlech M Šířka nad loketními opěrkami na předních sedadlech M1 Šířka nad loketními opěrkami na zadních sedadlech N Šířka v úrovni ramen na předních sedadlech N1 Šířka v úrovni ramen na zadních sedadlech P Výška pod střechu na předních sedadlech, při nastavení sedadla do střední polohy Q Výška pod střechu na zadních sedadlech Y Šířka otvoru zavazadlového prostoru v horní části Mégane Mégane Grandtour Y1 Šířka otvoru zavazadlového prostoru v dolní části Y2 Šířka zavazadlového prostoru mezi podběhy Z1 Maximální délka zavazadlového prostoru po složení zadního sedadla Z2 Užitečná délka zavazadlového prostoru k zadním sedadlům Objem zavazadlového prostoru Objem zavazadlového prostoru podle normy VDA (dm 3 ) Objem zavazadlového prostoru (l) Objem úložného prostoru pod podlahou zavazadlového prostoru dle normy VDA, (bez volitelného rezervního kola) (dm 3 ) Objem zavazadlového prostoru se sklopeným zadním sedadlem, měřený pod střechu podle normy VDA (dm 3 )

20 Příslušenství Příslušenství Volný čas Multimedia Střešní box a příčné nosníky Quickfix. Snadná a rychlá montáž (zobrazený model se může lišit od modelů dostupných v nabídce). 2. Interiérové koberce Premium. Dokonale přizpůsobené rozměrům podlahy. 3. Ochrana zavazadlového prostoru EasyFlex. Chrání zavazadlový prostor při každém uspořádání sedadel. 4. Nosič kol a skládací tažné zařízení. Lze složit jedním pohybem, bez použití nářadí (tažné zařízení po složení není vidět). 1. Držák tabletu. Lze ho snadno upevnit na opěrce hlavy a umožňuje cestujícím na zadních sedadlech pohodlné sledování filmů na dotykovém tabletu. Je kompatibilní se všemi tablety s úhlopříčkou od 7 do 10 palců. 2. Reproduktory Focal Music Premium 8.1. Vestavěné reproduktory se zvukem v kvalitě HIFI Premium. Systém tvoří 8 reproduktorů a subwoofer o výkonu 400 W a nabízí silný, jasný a detailní zvuk a maximální požitek z poslechu. 3. Držák na smartphone. Nezbytný pro bezpečné používání chytrého telefonu během jízdy. Je snímatelný, aby bylo možné ho snadno přenést z jednoho auta do druhého. Více informací najdete v brožuře příslušenství pro nový Renault Mégane

Renault MéGANE. Nový. Objevte nový Renault Mégane na

Renault MéGANE. Nový. Objevte nový Renault Mégane na Objevte nový Renault Mégane na www.renault.cz Nový Renault MéGANE Obsahu této publikace, její přesnosti a aktuálnosti k datu jejího tisku jsme věnovali veškerou péči. V rámci politiky trvalého zdokonalování

Více

Renault megane GrandCoupé

Renault megane GrandCoupé Objevte Renault MEGANE GrandCoupé na megane.renault.cz Nový Renault megane GrandCoupé Obsahu této publikace, její přesnosti a aktuálnosti k datu jejího tisku jsme věnovali veškerou péči. Tento dokument

Více

Využíjte nabídky skladových vozů na www.renaultbezcekani.cz. ZÍSKEJTE BONUS 20 000 Kč

Využíjte nabídky skladových vozů na www.renaultbezcekani.cz. ZÍSKEJTE BONUS 20 000 Kč Nový Renault MÉGANE Probuďte v sobě vášeň CENÍK Motor SCe 115 339 900 359 900 394 900 Energy TCe 100 377 900 412 900 Energy TCe 130 394 900 429 900 479 900 Energy TCe 130 EDC 479 900* 529 900* Energy TCe

Více

Renault MEGANE a MEGANE Grandtour

Renault MEGANE a MEGANE Grandtour Renault MEGANE a MEGANE Grandtour Dávka adrenalinu Skvěle vyvážené proporce, dynamické a smyslné tvary, ušlechtilé linie karoserie a žádné kompromisy. Renault MEGANE překvapuje odvahou svého designu a

Více

Renault MEGANE GrandCoupé

Renault MEGANE GrandCoupé Renault MEGANE GrandCoupé Podmanivý styl Renault MEGANE GrandCoupé vás okouzlí z každé perspektivy. Pohled upoutá jeho elegantní styl plný harmonie a dokonale vyvážené proporce. Štíhlá silueta, plynulé

Více

Profesionalita jako standard

Profesionalita jako standard Dacia Dokker Profesionalita jako standard Praktický a důmyslný interiér. Zavazadlový prostor 800 litrů. Posuvné boční dveře*. * 1 nebo 2 v závislosti na verzi. Access NEJDŮLEŽITĚJŠÍ PRVKY VYBAVENÍ: Přední

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900 CLIO ZÁVODNÍM JEZDCEM KAŽDÝ DEN Od 564 900 Kč QQ LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM QQ DRIVE VOLBA 3 REŽIMŮ NASTAVENÍ VOZU MOTOR CENÍKOVÁ CENA Clio 1,6 TURBO

Více

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč MEGANE COUPÉ Od 299 900 Kč RENAULT MÉGANE COUPÉ LIMITED OD 284 900 Kč SLEVA 40 000 Kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 15 000 Kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE 20 000 Kč* SPECIÁLNÍ NABÍDKA

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

Kompaktní karoserie a prostorný interiér

Kompaktní karoserie a prostorný interiér Dacia Dokker Van Kompaktní karoserie a prostorný interiér Ergonomický interiér s řadou úložných prostor. 3,3 m 3 ložného prostoru ve standardní výbavě. S volitelnou posuvnou mříží* a sedadlem Dacia Easy

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

NOVÝ MEgaNE COUPÉ. od 279 900 Kč*

NOVÝ MEgaNE COUPÉ. od 279 900 Kč* NOVÝ MEgaNE COUPÉ od 279 900 Kč* ZVÝHODNĚNÍ AŽ 60 000 Kč* FINANCOVáNÍ ALL4LimiteD první rok havarijního pojištění zdarma další roky za zvýhodněnou sazbu 1,8 % s 10% spoluúčastí bez poplatků za zpracování

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

MOTOR Life Limited Energy TCe TCe 130 EDC Energy dci dci 110 EDC Energy dci

MOTOR Life Limited Energy TCe TCe 130 EDC Energy dci dci 110 EDC Energy dci CLIO Renault MÉGANE COUPÉ CENÍK MOTOR Life Limited Energy TCe 115 369 900 389 900 TCe 130 EDC 429 900 Energy dci 110 409 900 439 900 dci 110 EDC 459 900 Energy dci 130 474 900 RENAULT MÉGANE COUPÉ LIMITED

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

renault CAPTUR drive the change

renault CAPTUR drive the change renault CAPTUR LIMITOVANÁ SÉRIE drive the change PŘEKONEJTE LIMITY RENAULT CAPTUR Z LIMITOVANÉ SÉRIE HELLY HANSEN SE NEZASTAVÍ PŘED ŽÁDNOU NOVOU VÝZVOU. SEBEJISTÝ A VYTRVALÝ, V NOVÉ BARVĚ KAROSERIE ČERVENÁ

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Nový Renault MÉGANE Grandtour Probuďte v sobě vášeň

Nový Renault MÉGANE Grandtour Probuďte v sobě vášeň Nový Renault MÉGANE Grandtour Probuďte v sobě vášeň CENÍK Motor SCe 115 369 900 389 900 429 900 Energy TCe 100 407 900 447 900 Energy TCe 130 424 900 464 900 514 900 Energy TCe 130 EDC 514 900 564 900

Více

Renault talisman. Objevte Renault Talisman na www.renault.cz

Renault talisman. Objevte Renault Talisman na www.renault.cz Objevte Renault Talisman na www.renault.cz Renault talisman Obsahu této publikace, její přesnosti a aktuálnosti k datu jejího tisku jsme věnovali veškerou péči. V rámci politiky trvalého zdokonalování

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč827,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ!

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ! NOVÉ TWINGO Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky AKTUÁLNÍ AKCE S Novým Twingem vám bude město ležet u nohou! Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle

Více

NOVÉ CLIO R.S. Od 564 900 Kč. ENERGY FINANCOVÁNÍ NA 1/3 S 0 % ÚROKEM NEBO 30 000 Kč BONUS PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE

NOVÉ CLIO R.S. Od 564 900 Kč. ENERGY FINANCOVÁNÍ NA 1/3 S 0 % ÚROKEM NEBO 30 000 Kč BONUS PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE NOVÉ CLIO R.S. Od 564 900 Kč OOEXKLUZIVNÍ LIMITOVANÁ SÉRIE CLIO R.S. MONACO GP OOLAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM OOR.S. DRIVE VOLBA 3 REŽIMŮ NASTAVENÍ VOZU

Více

Dacia Logan & Logan MCV

Dacia Logan & Logan MCV Dacia Logan & Logan MCV Komfort a inteligentní technologie Dotykový multimediální systém Media Nav 2.0*. Tempomat s omezovačem rychlosti*. Zadní parkovací senzor. * Dostupný v závislosti na verzi. Nevídaný

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

Energy TCe 130 464 900 489 900 489 900 554 900 554 900. Energy TCe 130 EDC 539 900 539 900 604 900 604 900

Energy TCe 130 464 900 489 900 489 900 554 900 554 900. Energy TCe 130 EDC 539 900 539 900 604 900 604 900 Renault Kadjar Přestaňte se dívat. Začněte žít. CENÍK Motor Life ZEN SPRING EDITION SPRING EDITION PLUS TCe 130 464 900 489 900 489 900 554 900 554 900 TCe 130 EDC 539 900 539 900 604 900 604 900 dci 110

Více

Renault FLUENCE CLIO CENÍK. ZÍSKEJTE BONUS 15 000 Kč. SLEVA 30 000 Kč NA VŠECHNY VERZE. RENAULT FLUENCE LIMITED OD 294 900 Kč*

Renault FLUENCE CLIO CENÍK. ZÍSKEJTE BONUS 15 000 Kč. SLEVA 30 000 Kč NA VŠECHNY VERZE. RENAULT FLUENCE LIMITED OD 294 900 Kč* CLIO Renault FLUENCE CENÍK MOTOR Authentique LIFE Limited Intens 1,6 16V 115 304 900 319 900 344 900 364 900 Energy dci 110 404 900 424 900 RENAULT FLUENCE LIMITED OD 294 900 Kč* SLEVA 30 000 Kč NA VŠECHNY

Více

NA PRVNÍ SETKÁNÍ NIKDY NEZAPOMENETE! RENAULT CLIO, VÍTĚZ CENY ZLATÝ VOLANT 2012

NA PRVNÍ SETKÁNÍ NIKDY NEZAPOMENETE! RENAULT CLIO, VÍTĚZ CENY ZLATÝ VOLANT 2012 NOVÉ CLIO již od 229 900 Kč NA PRVNÍ SETKÁNÍ NIKDY NEZAPOMENETE! OO7" MULTIMEDIÁLNÍ DOTYKOVÝ DISPLEJ S NAVIGACÍ OOMOTORY ENERGY TCe 90 SE SPOTŘEBOU 4,5 l/100 km O O 5 HVĚZDIČEK EURO NCAP RENAULT CLIO,

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 689 900 729 900. Energy TCe 200 EDC 959 900. Energy dci 110 619 900

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 689 900 729 900. Energy TCe 200 EDC 959 900. Energy dci 110 619 900 Renault Talisman Take Control CENÍK Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS Energy TCe 150 EDC 689 900 729 900 Energy TCe 200 EDC 959 900 Energy dci 110 619 900 Energy dci 130 689 900 729 900 Energy dci 160

Více

Renault Espace. Objevte Renault Espace na espace.renault.cz

Renault Espace. Objevte Renault Espace na espace.renault.cz Objevte Renault Espace na espace.renault.cz Renault Espace Obsahu této publikace, její přesnosti a aktuálnosti k datu jejího tisku jsme věnovali veškerou péči. V rámci politiky trvalého zdokonalování svých

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

Verze Ambiance verze AMBIANCE = ACCESS + Verze Access HLAVNÍ PRVKY VÝBAVY

Verze Ambiance verze AMBIANCE = ACCESS + Verze Access HLAVNÍ PRVKY VÝBAVY Dacia Dokker Van Verze Access HLAVNÍ PRVKY VÝBAVY Ocelová kola 14 Posilovač řízení Airbag řidiče Elektronický stabilizační systém ESC Režim Eco a ukazatel optimálního rychlostního stupně Posuvné dveře

Více

Nový Renault MÉGANE Probuďte v sobě vášeň

Nový Renault MÉGANE Probuďte v sobě vášeň Nový Renault MÉGANE Probuďte v sobě vášeň CENÍK Motor LIFE ZEN INTENS BOSE GT SCe 115 339 900* 359 900* 394 900* Energy TCe 100 377 900 412 900 Energy TCe 130 394 900 429 900 479 900 Energy TCe 130 EDC

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

NOVÝ grand SceNic AKTUÁLNÍ AKCE. již od 394 900 Kč

NOVÝ grand SceNic AKTUÁLNÍ AKCE. již od 394 900 Kč NOVÝ grand SceNic již od 394 900 Kč AKTUÁLNÍ AKCE OOSLEVA 50 000 Kč na všechny verze OOExtra zvýhodněný úrok při financování Renault Finance VÝBAVA MOTOR CENÍK SLEVA AKČNÍ CENA 5místný 7místný (každá verze)

Více

1,6 16v RENAULT FLUENCE LIMITED od kč* získejte bonus kč. PŘI výkupu vašeho STÁvAJíCíHo vozu

1,6 16v RENAULT FLUENCE LIMITED od kč* získejte bonus kč. PŘI výkupu vašeho STÁvAJíCíHo vozu CLIo Renault FLUENCE CENík MoToR AUTHENTIQUE LIFE LIMITED INTENS 1,6 16v 110 299 900 314 900 339 900 359 900 dci 95 359 900 384 900 dci 110 394 900 414 900 dci 110 EDC 424 900 444 900 dci 130 439 900 459

Více

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,-

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,- Nový take up! 1,0 5G Model Nový take up! 1,0 5G Celková cena 237 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 44 kw / 60 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

Renault MEGANE Technologií k úspěchu

Renault MEGANE Technologií k úspěchu Renault MEGANE Technologií k úspěchu Bez čekání ZVÝHODNĚNÍ AŽ 55 000 KČ Platnost ceníku od 1. 7. 2018 Bez úroku VYUŽIJTE NABÍDKY značkového FInancování Renault Finance: ZÍSKEJTE BONUS 30 000 Kč FAIR CREDIT

Více

RENAULT MÉGANE GRANDTOUR LIMITED OD 314 900 kč* získejte bonus 15 000 kč. PŘI výkupu vašeho STÁvAJíCíHO vozu

RENAULT MÉGANE GRANDTOUR LIMITED OD 314 900 kč* získejte bonus 15 000 kč. PŘI výkupu vašeho STÁvAJíCíHO vozu CLIO Renault MÉGANE GRANDTOUR CENík MOTOR AUTHENTIQUE LIFE LIMITED GT220 1,6 16v 110 334 900 354 900 374 900 Energy TCe 115 384 900 404 900 Energy TCe 130 414 900 TCe 130 EDC 444 900 2.0 T Renault Sport

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 689 900 729 900. Energy TCe 200 EDC 959 900. Energy dci 110 619 900

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 689 900 729 900. Energy TCe 200 EDC 959 900. Energy dci 110 619 900 Renault Talisman Take Control CENÍK Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS Energy TCe 150 EDC 689 900 729 900 Energy TCe 200 EDC 959 900 Energy dci 110 619 900 Energy dci 130 689 900 729 900 Energy dci 160

Více

Příslušenství. Snadno se instalují, lze je doplnit dalším příslušenstvím (např. nosiče lyží, střešní box Dacia či nosičem kol).

Příslušenství. Snadno se instalují, lze je doplnit dalším příslušenstvím (např. nosiče lyží, střešní box Dacia či nosičem kol). Dacia Sandero Příslušenství 1 2 4 1. Originální tažné zařízení Tažné zařízení je vyráběno s důrazem na vysokou odlnost a dlouhodobou spolehlivost. 2. Gumové koberce Sada 4 kusů gumových koberců dokonale

Více

PNEU. ZiMNÍ MATIKY ** NOVÝ MEGANE. ZÍsKáTE. od 234 900 Kč*

PNEU. ZiMNÍ MATIKY ** NOVÝ MEGANE. ZÍsKáTE. od 234 900 Kč* NOVÝ MEGANE od 234 900 Kč* ZVÝHODNĚNÍ AŽ 75 000 Kč SLEVA 40 000 Kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 15 000 Kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE 20 000 Kč SPECIÁLNÍ NABÍDKA NA VYBRANÉ SKLADOVÉ

Více

1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 1.6 i -DTEC Motor Zdvihový objem (cm 3 ) 1597 Rozvod Palivo Poháněná kola Počet válců 4 Počet ventilů 16 Kompresní poměr 16 Výkon DOHC i-dtec Nafta 2 (přední) Maximální výkon motoru - kw (k) / otáček za

Více

Renault MÉGANE CLIO GRANDTOUR CENÍK. SLEVA 40 000 Kč NA VŠECHNY VERZE. ZÍSKEJTE BONUS 15 000 Kč. RENAULT MÉGANE GRANDTOUR LIMITED OD 329 900 Kč*

Renault MÉGANE CLIO GRANDTOUR CENÍK. SLEVA 40 000 Kč NA VŠECHNY VERZE. ZÍSKEJTE BONUS 15 000 Kč. RENAULT MÉGANE GRANDTOUR LIMITED OD 329 900 Kč* CLIO Renault MÉGANE GRANDTOUR CENÍK MOTOR Authentique Life Limited GT220 Energy TCe 115 364 900 384 900 404 900 TCe 130 EDC 444 900 2.0 Energy TCe 220 562 900 Energy dci 95 404 900 424 900 Energy dci 110

Více

VOZY K OKAmŽitÉmU ODBĚRU S AKČNÍ SLeVOU NA WWW.ReNAULt.CZ

VOZY K OKAmŽitÉmU ODBĚRU S AKČNÍ SLeVOU NA WWW.ReNAULt.CZ NOVÝ MegaNe grandtour od 274 900 Kč* ZVÝHODNĚNÍ AŽ 60 000 Kč* FINANCOVáNÍ ALL4LimiteD první rok havarijního pojištění zdarma další roky za zvýhodněnou sazbu 1,8 % s 10% spoluúčastí bez poplatků za zpracování

Více

MEGANE GRANDTOUR. Od 294 900 Kč

MEGANE GRANDTOUR. Od 294 900 Kč MEGANE GRANDTOUR Od 294 900 Kč ZVÝHODNĚNÍ AŽ 75 000 Kč SLEVA 40 000 Kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 15 000 Kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE 20 000 Kč* SPECIÁLNÍ NABÍDKA NA VYBRANÉ SKLADOVÉ

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

VÝBAVA MOTOR CENÍK R.S. Energy 2,0 16V RS 265/195 kw Stop & Start R.S. Trophy Energy 2,0 16V RS 275/201 kw Stop & Start

VÝBAVA MOTOR CENÍK R.S. Energy 2,0 16V RS 265/195 kw Stop & Start R.S. Trophy Energy 2,0 16V RS 275/201 kw Stop & Start MEGANE R.S. PRO OPRAVDOVÉ SPORTOVCE Od 740 900 Kč VÝBAVA MOTOR CENÍK R.S. Energy 2,0 16V RS 265/195 kw Stop & Start 740 900 R.S. Trophy Energy 2,0 16V RS 275/201 kw Stop & Start 919 900 Smluvní záruka

Více

Renault CLIO Grandtour

Renault CLIO Grandtour Objevte Renault CLIO Grandtour na renault.cz Renault CLIO Grandtour Obsahu této publikace, její přesnosti a aktuálnosti k datu jejího tisku jsme věnovali veškerou péči. Tento dokument byl zpracován na

Více

Nový Renault MEGANE Grandtour Probuďte v sobě vášeň

Nový Renault MEGANE Grandtour Probuďte v sobě vášeň Nový Renault MEGANE Grandtour Probuďte v sobě vášeň CENÍK Motor LIFE ZEN LIMITED INTENS BOSE GT SCe 115 369 900 394 900 411 900 429 900 Energy TCe 100 412 900 429 900 447 900 Energy TCe 130 429 900 446

Více

Nový Renault MEGANE Grandtour Probuďte v sobě vášeň

Nový Renault MEGANE Grandtour Probuďte v sobě vášeň Nový Renault MEGANE Grandtour Probuďte v sobě vášeň CENÍK Motor LIFE ZEN LIMITED INTENS BOSE GT SCe 115 369 900 394 900 411 900 429 900 Energy TCe 100 412 900 429 900 447 900 Energy TCe 130 429 900 446

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

Nový Renault MEGANE GrandCoupé Technologií k úspěchu

Nový Renault MEGANE GrandCoupé Technologií k úspěchu Nový Renault MEGANE GrandCoupé Technologií k úspěchu CENÍK Motor LIFE ZEN LIMITED INTENS SCe 115 349 900 374 900 391 900 409 900 Energy TCe 130 EDC 494 900 Energy dci 90 409 900 434 900 451 900 Energy

Více

GS 200t Kč. KÓD LEXUS: SJVW50mVz. Celková výsledná cena: Základní cena: Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto

GS 200t Kč. KÓD LEXUS: SJVW50mVz. Celková výsledná cena: Základní cena: Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ BARVA & KOLA (2) Černá (212) 18" kola z lehké slitiny, 5paprskový design (pouze ), pneumatiky 235/45 R18 ČALOUNĚNÍ A DEKORY V INTERIÉRU Černá látka / černé lesklé obložení (FA24) STANDARDNÍ

Více

Technické specifikace. Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active. Toyota kód 1Xexsxy. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active. Toyota kód 1Xexsxy. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1Xexsxy Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active Model Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active 432 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Pakety Černá/šedá látka (FB20) Paket TREND 16'' litá kola, 205/55

Více

Můžete se spolehnout na její všestrannost

Můžete se spolehnout na její všestrannost Dacia Lodgy Můžete se spolehnout na její všestrannost Stačí otevřít dveře a okamžitě se přesvědčíte o dokonalém smyslu pro praktičnost Dacie Lodgy. Prostorný interiér, do kterého se pohodlně vejde celá

Více

S E D A N 1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

S E D A N 1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 SEDAN 1.6 i -DTEC Motor Převodovka Výbava Výkon (kw/k) Kombinovaná spotřeba (l/100 km) Emise CO 2 (g/km) Cena (Kč) 1.6 i-dtec 6stupňová manuální Comfort 88/120 3,4 91 569 900 1.6 i-dtec 6stupňová manuální

Více

Nový Renault MEGANE Grandtour Probuďte v sobě vášeň

Nový Renault MEGANE Grandtour Probuďte v sobě vášeň Nový Renault MEGANE Grandtour Probuďte v sobě vášeň CENÍK Motor LIFE ZEN INTENS BOSE GT SCe 115 369 900 389 900 429 900 Energy TCe 100 407 900 447 900 Energy TCe 130 424 900 464 900 514 900 Energy TCe

Více

BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE

BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE NOVÉ KANGOO BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE AKTUÁLNÍ AKCE OOKlimatizace, rádio s MP3 a Bluetooth, dvoje posuvné dveře a bohatá standardní výbava OODodatečná sleva ve výši 20 000 Kč při financování

Více

VÝBAVY A CENY CAMARO

VÝBAVY A CENY CAMARO VÝBAVY A CENY CAMARO CENÍK PLATNÝ OD 1.1.2013 CENA kupé kabriolet CENÍKOVÁ CENA EMISE CO2 1024000 Kč 1074500 Kč 329 g/km 304 g/km 1154000 Kč 1204500 Kč 329 g/km 304 g/km VÝBAVA KUPÉ KABRIOLET Vnější vzhled

Více

Renault MÉGANE CLIO CENÍK. SLEVA 40 000 Kč NA VŠECHNY VERZE. ZÍSKEJTE BONUS 15 000 Kč. RENAULT MÉGANE LIMITED OD 319 900 Kč*

Renault MÉGANE CLIO CENÍK. SLEVA 40 000 Kč NA VŠECHNY VERZE. ZÍSKEJTE BONUS 15 000 Kč. RENAULT MÉGANE LIMITED OD 319 900 Kč* CLIO Renault MÉGANE CENÍK MOTOR Authentique Life Limited Energy TCe 115 339 900 359 900 379 900 TCe 130 EDC 419 900 Energy dci 95 379 900 399 900 Energy dci 110 399 900 429 900 dci 110 EDC 449 900 Energy

Více

Renault MEGANE Grandtour Probuďte v sobě vášeň

Renault MEGANE Grandtour Probuďte v sobě vášeň Renault MEGANE Grandtour Probuďte v sobě vášeň CENÍK Motor LIFE ZEN LIMITED INTENS BOSE GT SCe 115 369 900 394 900 411 900 429 900 Energy TCe 100 412 900 429 900 447 900 Energy TCe 130 429 900 446 900

Více

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 SEDAN VÁŠ NOVÝ CIVIC Nový Civic sedan s atraktivním designem a vyspělým konstrukčním provedením je ztělesněním našeho inovativního přístupu a zápalu pro technickou znamenitost. Výrazné a nadčasové linie

Více

CLIO. V RYTMU VAŠEHO SRDCE Od 229 900 Kč

CLIO. V RYTMU VAŠEHO SRDCE Od 229 900 Kč CLIO V RYTMU VAŠEHO SRDCE Od 229 900 Kč ZVÝHODNĚNÍ AŽ 40 000 Kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 10 000 Kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE 30 000 Kč* SPECIÁLNÍ NABÍDKA NA VYBRANÉ SKLADOVÉ

Více

CLIO. V RYTMU VAŠEHO SRDCE Od 229 900 Kč

CLIO. V RYTMU VAŠEHO SRDCE Od 229 900 Kč CLIO V RYTMU VAŠEHO SRDCE Od 229 900 Kč VÝBAVA V HODNOTĚ 12 500 Kč ZDARMA PACK ADVANTAGE (KLIMATIZACE, PŘEDNÍ MLHOVÉ SVĚTLOMETY) PACK INTENS (AUTOMATICKÁ KLIMATIZACE, ZADNÍ PARKOVACÍ SENZORY, ZATMAVENÁ

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč978,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

MotoR LIMITED BOSE. RenaULt LaGUna GRanDtoUR LiMiteD od 509 900 kč

MotoR LIMITED BOSE. RenaULt LaGUna GRanDtoUR LiMiteD od 509 900 kč CLio Renault LaGUna GRanDtoUR Ceník MotoR LIMITED BOSE 16v 140 569 900 dci 130 607 900 dci 150 627 900 677 900 energy dci 150 637 900 dci 175 at esm 735 900 RenaULt LaGUna GRanDtoUR LiMiteD od 509 900

Více

RENAULT MÉGANE LIMITED od kč* získejte bonus kč. PŘI výkupu vašeho STÁvAJíCíHo vozu

RENAULT MÉGANE LIMITED od kč* získejte bonus kč. PŘI výkupu vašeho STÁvAJíCíHo vozu CLIo Renault MÉGANE CENík MoToR AUTHENTIQUE LIFE LIMITED 1,6 16v 110 309 900 329 900 349 900 Energy TCe 115 359 900 379 900 Energy TCe 130 389 900 TCe 130 EDC 419 900 dci 95 369 900 389 900 dci 110 389

Více

Renault ClIO V rytmu Vašeho srdce

Renault ClIO V rytmu Vašeho srdce Renault ClIO V rytmu Vašeho srdce CENÍK MOTOR 1,2 16V 75 229 900 249 900 269 900 294 900 TCe 90 279 900 299 900 324 900 TCe 120 EDC 352 900 377 900 399 900 dci 75 321 900 341 900 dci 90 371 900 396 900

Více

GRAND SCÉNIC 5místný Od 384 900 Kč

GRAND SCÉNIC 5místný Od 384 900 Kč GRAND SCÉNIC 5místný Od 384 900 Kč ZVÝHODNĚNÍ AŽ 105 000 Kč SLEVA 70 000 Kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 15 000 Kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE 20 000 Kč* SPECIÁLNÍ NABÍDKA NA VYBRANÉ

Více

PNEU. ZiMNÍ. Nové TwiNgo MATIKY ** ZÍsKÁTe. Od 189 900 Kč* Nov ý

PNEU. ZiMNÍ. Nové TwiNgo MATIKY ** ZÍsKÁTe. Od 189 900 Kč* Nov ý Nov ý Nové TwiNgo Od 189 900 Kč* ZVÝHODNĚNÍ AŽ 25 000 Kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 10 000 Kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE 15 000 Kč SPECIÁLNÍ NABÍDKA NA VYBRANÉ SKLADOVÉ VOZY www.renaultbezcekani.cz

Více

K dispozici od září 2015. Energy dci 110 544 900 609 900. Energy dci 110 EDC 589 900 654 900. Energy dci 130 584 900 649 900

K dispozici od září 2015. Energy dci 110 544 900 609 900. Energy dci 110 EDC 589 900 654 900. Energy dci 130 584 900 649 900 Renault Kadjar Přestaňte se dívat. Začněte žít. CENÍK Motor Life ZEN Intens BOSE TCe 130 K dispozici od září 2015 489 900 554 900 dci 110 544 900 609 900 dci 110 EDC 589 900 654 900 dci 130 584 900 649

Více

NOVÝ CAPTUR NABÍDKA ŠAMPIONŮ. ZIMNÍ PNEUMATIKY VČETNĚ PŘEZUTÍ OD 2 999 Kč POVINNÉ RUČENÍ ZDARMA

NOVÝ CAPTUR NABÍDKA ŠAMPIONŮ. ZIMNÍ PNEUMATIKY VČETNĚ PŘEZUTÍ OD 2 999 Kč POVINNÉ RUČENÍ ZDARMA NABÍDKA ŠAMPIONŮ NOVÝ CAPTUR ZIMNÍ PNEUMATIKY VČETNĚ PŘEZUTÍ OD 2 999 Kč POVINNÉ RUČENÍ ZDARMA VÝBAVA MOTOR CENÍK Authentique Energy 0,9 TCe 90/66 kw S&S 299 900 Energy 1,5 dci 90/66 kw S&S 359 900 Expression

Více

RENAULT SCÉNIC LIMITED od 369 900 kč* získejte BoNUS 15 000 kč. PŘI výkupu vašeho STÁvAJíCíHo vozu

RENAULT SCÉNIC LIMITED od 369 900 kč* získejte BoNUS 15 000 kč. PŘI výkupu vašeho STÁvAJíCíHo vozu CLIo Renault SCÉNIC CENík MoToR LIFE LIMITED BOSE 1,6 16v 110 439 900 459 900 Energy TCe 130 499 900 549 900 dci 110 499 900 519 900 569 900 dci 110 EDC 554 900 604 900 Energy dci 130 559 900 609 900 RENAULT

Více

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva Třída E: E 220 d Váš OnlineCode: MLBKW2BG Vaše vozidlo 3. května 2019 E 220 d Kupní cena z výroby 1 451 943 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143 kw (194 HP)

Více

Nový Renault MÉGANE GrandCoupé Technologií k úspěchu

Nový Renault MÉGANE GrandCoupé Technologií k úspěchu Nový Renault MÉGANE GrandCoupé Technologií k úspěchu CENÍK Motor LIFE ZEN INTENS SCe 115 349 900 369 900 404 900 Energy TCe 130 EDC 489 900 Energy dci 90 409 900 429 900 Energy dci 110 454 900 489 900

Více

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě Třída A: A 180 d Váš OnlineCode: MJYNBF8J Vaše vozidlo 6. května 2019 A 180 d Kupní cena z výroby 825 838 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1461 cm³ Zdvihový objem 85 kw (116 HP) Výkon

Více

Energy TCe 115 369 900 389 900 TCe 130 EDC 429 900 Energy dci 110 409 900 439 900 dci 110 EDC 459 900 Energy dci 130 474 900. ZÍSKEJTE BONUS 15 000 Kč

Energy TCe 115 369 900 389 900 TCe 130 EDC 429 900 Energy dci 110 409 900 439 900 dci 110 EDC 459 900 Energy dci 130 474 900. ZÍSKEJTE BONUS 15 000 Kč Renault MÉGANE COUPÉ CENÍK Motor Life Limited Energy TCe 115 369 900 389 900 TCe 130 EDC 429 900 Energy dci 110 409 900 439 900 dci 110 EDC 459 900 Energy dci 130 474 900 Nyní získáte zimní pneumatiky*

Více

Nový Renault Clio V rytmu Vašeho srdce

Nový Renault Clio V rytmu Vašeho srdce Nový Renault Clio V rytmu Vašeho srdce CENÍK Motor 1,2 16V 75 234 900 254 900 274 900 TCe 90 284 900 304 900 Energy TCe 90 334 900 Energy TCe 120 329 900 359 900 Energy TCe 120 EDC 359 900 389 900 Energy

Více

CLIO. V rytmu VAŠEHO SrdCE Od 245 900 Kč

CLIO. V rytmu VAŠEHO SrdCE Od 245 900 Kč CLIO grandtour V rytmu VAŠEHO SrdCE Od 245 900 Kč VÝBAVA V HODNOTĚ 12 500 Kč ZdArMA PACK AdVAnTAgE (KLIMATIZACE, PŘEDNÍ MLHOVÉ SVĚTLOMETY) PACK InTEnS (AUTOMATICKÁ KLIMATIZACE, ZADNÍ PARKOVACÍ SENZORY,

Více

1.6 i-dtec 120 k 2WD 1.6 i-dtec 160 k 4WD 2.0 i-vtec 155 k 4WD

1.6 i-dtec 120 k 2WD 1.6 i-dtec 160 k 4WD 2.0 i-vtec 155 k 4WD LIFESTYLE PLUS LIFESTYLE PLUS 1.6 i-dtec 120 k 2WD 6stupňová manuální převodovka 1.6 i-dtec 160 k 4WD 6stupňová manuální převodovka 9stupňová automatická převodovka 2.0 i-vtec 155 k 4WD 6stupňová manuální

Více

K dispozici od září 2015. Energy dci 110 544 900 609 900. Energy dci 110 EDC 589 900 654 900. Energy dci 130 584 900 649 900

K dispozici od září 2015. Energy dci 110 544 900 609 900. Energy dci 110 EDC 589 900 654 900. Energy dci 130 584 900 649 900 Renault KADJAr Přestaňte se dívat. Začněte žít. CENÍK Motor Life ZEN Intens BOSE TCe 130 K dispozici od září 2015 489 900 554 900 dci 110 544 900 609 900 dci 110 EDC 589 900 654 900 dci 130 584 900 649

Více

MOTOR LIFE ADVANTAGE LIMITED INTENS GT. 1,2 16v CLIO GRANDTOUR ADvANTAGE S klimatizací A RÁDIEM za kč*

MOTOR LIFE ADVANTAGE LIMITED INTENS GT. 1,2 16v CLIO GRANDTOUR ADvANTAGE S klimatizací A RÁDIEM za kč* CLIO Renault CLIO GRANDTOUR v rytmu vašeho srdce CENík MOTOR LIFE ADVANTAGE LIMITED INTENS GT 1,2 16v 75 245 900 265 900 285 900 310 900 Energy TCe 90 295 900 315 900 340 900 TCe 120 EDC 368 900 393 900

Více

Renault GRAND SCÉNIC

Renault GRAND SCÉNIC Renault GRAND SCÉNIC CENÍK Motor Life Limited BOSE Energy TCe 115 489 900 Energy TCe 130 519 900 Energy dci 110 549 900 dci 110 EDC 634 900 Energy dci 130 589 900 639 900 Využíjte nabídky skladových vozů

Více

ENERGYDAYS POCIŤTE NOVOU ENERGII RENAULT

ENERGYDAYS POCIŤTE NOVOU ENERGII RENAULT Nov ý NOVÉ TWINGO ENERGYDAYS POCIŤTE NOVOU ENERGII RENAULT FINANCOVÁNÍ NA TŘETINY NOVÝ RENAULT TWINGO OD 71 633 Kč PŘI ENERGY FINANCOVÁNÍ NA 1/3 S 0% ÚROKEM VÝBAVA MOTOR CENÍK Life 1,0 SCe 12V 70/52 kw

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/381/ 72 135 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 72 135 Ceníková cena s DPH 87 283 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Nero/Rosso prošití

Více

Nový Renault Clio GRANDTOUR. V rytmu Vašeho srdce CENÍK. VÝBAVA V HODNOTĚ AŽ Kč ZDARMA. ZÍSKEJTE BONUS Kč

Nový Renault Clio GRANDTOUR. V rytmu Vašeho srdce CENÍK. VÝBAVA V HODNOTĚ AŽ Kč ZDARMA. ZÍSKEJTE BONUS Kč Nový Renault Clio GRANDTOUR V rytmu Vašeho srdce CENÍK Motor 1,2 16V 75 249 900 269 900 289 000 TCe 90 299 900 319 900 Energy TCe 90 349 900 Energy TCe 120 344 900 374 900 Energy TCe 120 EDC 374 900 404

Více

Camaro Hot Wheels splněný sen

Camaro Hot Wheels splněný sen Camaro Hot Wheels splněný sen S e n m i l i ó n ů f a n o u š k ů H o t W h e e l s v š e c h v ě k o v ý c h k a t e g o r i í s e s t a l s k u t e č n o s t í. V ý r a z n ý, o d v á ž n ý a a t r a

Více

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: NX 300h COMFORT Celková výsledná cena: 1 400 000 Kč Základní cena: 1 280 000 Kč Prvky výbavy na přání: 120 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více