Červen Noční 8 10 C denní C. Častý déšť denní C bouřky.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Červen 1. 6. 6. Noční 8 10 C denní 12 15 C. Častý déšť 7.6. 20.6. denní 24 27. C bouřky."

Transkript

1

2 Obecní úřad Počasí Leden Denní teploty 1 C a noční teploty mínus 5 C napadl sníh až 15cm. Denní teploty se vystouply na 1 C a noční klesly na mínus 6 C. V až se denní teploty pohybovaly v rozmezí mínus 1 C až mínus 4 C až se denní teploty pohybovaly o kolo mínus 12 C a noční klesly až na mínus 20 C až denní teploty dosahovaly mínus 1 C a noční klesly na mínus 6 C. Únor 1.2. až 6.2. denní teploty vystouply až 11 C noční teploty se ustálily na 0 C až se denní teploty pohybovaly mínus 3 až mínus 5 C. Noční teploty poklesly na mínus 6 až mínus 12 C až sněžilo, ale denní teploty se pohybovaly v rozmezí plus 3 až 8 C napadaný sníh přes den roztál. Noční teploty se pohybovaly v rozmezí mínus 6 C až mínus 9 C. Březen 1.3. až sněžilo napadlo až 15cm sněhu. Denní teploty byly mínus 3 C a noční poklesly na mínus 6 C až 11 C až se noční teploty udržovaly na plus 5 C až 7 C. Denní vystoupily až na plus 20 C až byly noční teploty až plus 5 C a denní dosáhly plus 12 C až byly denní teploty v rozmezí 4 C až 6 C. Padal sníh a pršelo. Noční teploty byly v rozmezí 0 C až mínus 2 C až denní teploty vystouply na plus 8 C noční poklesly na 0 C. Duben Denní teploty pohybovaly v rozmezí 16 C až 12 C. Noční teploty dosahovaly 6 C až 4 C. denní teploty se ustálily na 14 C až 10 C až noční teploty 4 až 6 C denní až 16 C noční 10 C denní 24 C denní 14 C noční 2 C denní 22. C noční 5 C. Květen Denní teploty 22 C noční 5 C v podvečer bouřka doprovázená kroupami až 7.5. denní 22 C noční 6 C až ochlazení denní 15 C noční 5 C občasný déšť Až noční 0 C denní 12 C. 25, až 31. Denní 19 C noční 6 9 C. Denně prší. Červen Noční 8 10 C denní C. Častý déšť denní C bouřky. Červenec denní teploty C. noční C. 5.7, v 18. hodin průtrž mračen denní C. noční 8 10 C denní C. noční C denní C. noční 15 C denní C noční C. Srpen denní C noční C denní 30 C noční 18 C denní 30 C noční 16. C denní 30. C noční C denní C. Noční C denní C.noční C. Září 2004 začátek září pokračoval v letních teplotách denní 24 C noční 14. C později 8.9. ochlazení denní 20 C noční 14 C denní 20 C k večeru pršelo noční 5 C denní 14 až 16 C.

3 Říjen Začátkem října dosahovaly denní teploty 18 C noční teploty poklesly na 3 C. V noci poklesly noční teploty na mínus 2 C. Denní dosahovaly 15 C. 15 a vydatně pršelo denní 20 C noční 8-10 C denní Noční 8-6. Vítr C déšť Listopad Denní 16 C noční 6 C C 6. C C 1 C pršelo. V pátek byl velký vítr.denní teploty se vystoupily na 8 C. noční teploty poklesly na 1 C v ranních hodinách padal sníh, který se během dne rozpustil. Denní teploty dosáhly 5 C a noční poklesly na mínus 1 C. V neděli ráno napadlo 5cm sněhu, který se během dopoledne rozpustil. Noční teploty klesly na mínus 2 C denní vystouply na 4 C. Ve dnech až noční teploty poklesly na mínus 5 C.denní teplota vystoupila na 8 C. Prosinec 1. až denní 5 až 7 C noční 0 až 3 C. 9.až noční teploty 1 až - 5 C. denní vystouply na 0 až 3 C až noční 5 C. denní 0 2 C prší denní 5 C noční 2 C. Vánoční svátky byly bez sněhu. Konec roku 2004 byl zakončen již tradičním ohňostrojem před restaurací Rozkvět. Bezpečnost. V noci z na bylo provedeno vloupání do hospůdky u Cmolů. Z loupeže byli obviněni 3 mladíci z Dolního Němčí ve věku 18ti a 22ti let. Při pátrací akci po pachateli trestné činnosti policie narazila v chatové oblasti v katastru města Hluk na pěstitele marihuany 26tiletého muže z Dolního Němčí. V neděli zemřela při porodu 35tiletá Otýlie Stojaspalová matka tří dětí. V nočních hodinách dne 18. července neznámý pachatel poškodil barvou pět dveří vedoucích do budovy základní školy v Dolním Němčí a způsobil škodu 5 tisíc korun. Policie za několik dní dopadla dva mladíky z uherskobrodska ve věku 19 a 20 let.. Kultura V neděli se uskutečnilo v kulturním domě divadelní představení ochotníků ze Starého Města ve veselohře Katerinka Kača. V pátek se uskutečnilo tradiční stavění máje, které bylo ve spolupráci odvedenců ročníku 1985 a členů dobrovolných hasičů na parkovišti u restaurace Rozkvět. V sobotu se uskutečnila hodová zábava pořádaná sportovci TJ Dolní Němčí k tanci a poslechu vyhrávala kapela Kasanova. V neděli 2.5. byly v Dolním Němčí tradiční hody. V neděli se na nádvoří muzea ve Stojaspalově mlýně uskutečnilo vystoupení dětského souboru Dolněmčánek. V měsíci dubnu si na transformátoru elektrického vedení postavili čápi hnízdo, ale podle odboru Životního prostředí MěÚ Uherský Brod bylo umístěno na nevhodném místě, proto bylo hnízdo přestěhováno na bezpečné místo, ale po několika dnech čápi hnízdo opustili. V sobotu 11.září 2004 se naše obec Dolní Němčí prezentovala na Slavnostech vína v Uherském Hradišti. V sobotu 11.září 2004 se uskutečnilo jubilejní páté Vaření trnek v muzeu Na Mlýně, kde se zavzpomínalo na zvyky, které nám jako vzácné dědictví zanechali naši předkové. Dne nastoupila do místní knihovny nová knihovnice paní Marie Milošová bytem Dolní Němčí č.p. 758.

4 Dne zahájil činnost Klub maminek Sluníčko. Klubovna je ve staré škole ( 1. patro), kde schůzky probíhají každé pondělí a čtvrtek od hodin. V neděli 28. listopadu 2004 v Kulturním zařízení obce Dolní Němčí předvedli členové ochotnického divadla z Komně divadelní představení Naší furianti. Solidní výkony herců ocenil zaplněný sál opakovaným potleskem. V pátek v 15. hodin se v kulturním zařízení uskutečnil Vánoční koncert dechové hudby Nivničanka. Při silvestrovském setkání občanů na moravsko-slovenském pomezí na vrcholu Velké Javořiny byly na uctění památky Josefa Vavrouška položeny na mohylu další kameny. Zástupci Dolního Němčí položili na mohylu kámen s nápisem Dolněmčané Rok 2004 byl zakončen ohňostrojem před restaurací Rozkvět. Obecní úřad V květnu schválila Rada Zlínského kraje investiční záměr opravy komunikace II / 498 v průtahu přes obec. V květnu a červnu proběhla oprava chodníků od náměstí po restauraci Rozkvět v ulici Hlucké a části asfaltových povrchů v ulicích Nivnické, Komenského, Hlucké a Boršické. V měsíci červnu bylo dokončeno zastřešení pavilonů mimoškolní výchovy a bazénu základní školy, které vyřeší potíže se zatékáním do budov. Celkové náklady na obě akce činily 9 milionů Kč. V měsíci červnu proběhly projektové práce na opravu komunikace II / 498 přes obec., která bude probíhat ve dvou etapách v létech 2005 a V červnu byla získána dotace na výstavbu Domu s chráněnými byty od ministerstva pro místní rozvoj ve výši 16 milionu Kč. Předpokládané dokončení je plánováno na duben Koncem června bylo zprovozněno dětské hřiště v ulici Nivnické pod zdravotním střediskem a bylo oploceno hřiště u požární zbrojnice. V červenci byly provedeny úpravy na kanalizačním sběrači podél potoka Okluky, jejichž cílem je minimalizovat možnosti zatopení sklepů v ulicích Rybníky, Boršická, Na Okluku a U Stadionu podal petiční výbor části ulice Nivnické petici proti stavbě sběrného dvoru v ulici Nivnické naproti areálu Agro Okluky. Ve čtvrtek byla slavnostně zahájena položením základného kamene stavba Domu s chráněnými byty v ulici Školní za více než 30ti milionů korun. Slavnostního aktu se zúčastnili starosta obce Ing. František Hajdůch, zástupce starosty ing. Miroslav Kadlček a dále poslanci Parlamentu České republiky Jaroslav Plachý (ODS ), Ludvík Hovorka ( ČSL KDU ), 1. náměstek hejtmana Zlínského kraje Libor Lukáš. Základní kámen Domu s chráněnými byty posvětil místní farář Ladislav Švirák. V říjnu byla provedena rekonstrukce salonku Restaurace Rozkvět. Mimořádné ocenění v soutěži O zlatou cihlu obnovy venkova Zlínského kraje přebral starosta Dolního Němčí Ing. František Hajdůch z rukou hejtmana Zlínského kraje Františka Slavíka za rekonstruovaný objekt mlýna. Pamětní deska je umístěna na oceněném objektu mlýna. Volby do Evropského parlamentu konané na území ČR ve dnech Počet voličů Vydané obálky 546. Účast v % Odevzdané obálky 546. Platné hlasy 539. Výsledky hlasování v obci Dolní Němčí Kód Název strany Platné hlasy Celk. v%

5 1 SNK sdruž.nez.a Evropští demokraté Koruna česká ( monarch.strana ) Helax-Ostrava se baví Česká strana sociálně demokratická Národní koalice Občanská demokratická strana Strana pro otevřenou společnost Strana demokratického socialismu Strana zelených Humanistická aliance Konzervativní strana Sdružení nestraníků Strana občanů republiky České Masarykova demokratická strana Všeobecná občanská strana Dělnická strana Strana práce Balbinova poetická strana Za zájmy Moravy ve sjednocené Evrop Křesť.demokr. unie Čs. Str. Lid Pravý Blok Strana zdravého rozumu Unie liberálních demokratů Komunistická str.čech a Moravy Str. Venkova- spoj.občanské síly Strana za životní jistoty Nezávislá iniciativa ( NEI ) SVOBODNÍ V. Kožený-Obč.fer.demokr Republikáni Miroslava Sládka Nezávislí Volby do zastupitelstva Zlínského kraje proběhly v pátek a sobotu Volební ODS KDU KSČM CSSD ED-NSK Účast ČSL 24,34 % 23,25 % 31,46 % 10,66 % 9,44 % 8,91 % Církevní život V měsíci březnu probíhaly práce na stavbě nového obětního stolu ve farním kostele Filipa a Jakuba v Dolním Němčí. 12.4, až byla provedena malba v kostele malířem Ludvíkem Uhrem z Uherského Brodu. Dne na tradiční hody byl znovu vysvěcený kostel zasvěcený Filipu a Jakubovi po rekonstrukčních úpravách, které znamenaly rozšíření prostoru v presbytáři a instalování nového obětního stolu. Do kostela, který je zasvěcený Filipu a Jakubovi byly vráceny restaurované oltáře. Slavnostní sobotní mši celebroval světící biskup moravský Monsiňor Josef Hrdlička. V květnu přistoupili děti k prvnímu svatému přijímání. V neděli farní úřad ve spolupráci klubem křesťanských žen uskutečnil pro děti drakiádu u vodárny na Staré Hoře. V sobotu farnost Dolní Němčí navštívilo 40 bohoslovců z teologické fakulty v Bratislavě, které přijal starosta obce Ing. František Hajdůch. V 18 hodin byla slavnostní mše na počest 25. výročí zvolení papeže Jana Pavla II.. Všichni bohoslovci přespali rodinách farníků.

6 Začátkem listopadu 2004 se uskutečnila výměna krytiny na faře a součastně výměna krytiny nad zákristií.. Český zahrádkářský svaz 9. května byla degustace a Košt odrůdových vín. Degustační komisi bylo předloženo 99 vzorků. Bílá vína zastupovalo 71 vzorků a 28 vzorků červených vín. Vzorky poskytlo 37 vinařů z 19 obcí. Dolní Němčí reprezentovalo 14 vystavovatelů. V sobotu se uskutečnil zájezd pro členy ČSZ i širokou veřejnost na výstavu Flóra Olomouc a Svatý Kopeček u Olomouce. Ve dnech 18.a se uskutečnil zájezd na výstavu Zahrada Čech v Litoměřicích. V neděli Od 14.hodin se uskutečnila v prostorách ČSZ ( areál Mlýna) výstava květin,ovoce a zeleniny. Své služby poskytl rostlinolékař Ing. Stanislav Štefka. Základní škola Dolní Němčí V letošním roce vychází 64 žáků 9. Třídy. Umístění žáků na školy Gymnázia 11 SOU automechanik 2 Obchodní akademie 5 SOU opravář zem strojů 1 Zdravotní škola 3 SOU tapetář 3 Hotelová 1 SOU elektrikář 2 OA ekonomické lyceum 1 SOU kuchař 3 SPŠ strojírenská 2 SOU stavební 1 SPŠ elektrochnická 2 SOU obráběč kovů 1 SPŠ analýza potravin 1 SOU nástrojář 5 Střední Lesnická Škola 1 SOŠ vychovatelství 1 SZŠ ekologie 1 SOŠ stavební 2 SOŠ obchodní 2 SOŠ management 2 SOŠ soukromé 2 SOŠ rodinná škola 1 Střední pedag. škola 2 Hudební konzervatoř 1 Dne 1. září 2004 nastoupilo do naši Základní školy a Základní umělecké školy 405 žáků. To je o 17 méně než v loňském roce. V závěru měsíce září 2004 předvedla brněnská skupina Seiferos, která se zabývá ochranou a předváděním dravých ptáků sov žákům základní školy třicet druhů opeřených dravců při letu i lovu. V sobotu 11. a v neděli 12. prosince 2004 se v době 13. až 19 hodin uskutečnila v ZŠ a ZUŠ Dolní Němčí Vánoční výstava. Vystaveny byly práce, výtvarné, dílenské a literární, ekologická výstava, videozáznamy ze života školy, prodejní výstava knih, vánoční scénky ZUŠ, koncert místní scholy a národopisného kroužku mateřské školky. Klub stolního tenisu A mužstvo dospělých hraje v divizi. Po výborných výkonech celého kolektivu obsadilo 4. místo. A mužstvo nastupovalo v tomto složení : Čeněk Kubeš, Dušan Kubeš, Josef Rubáš, Jan Sadílek.

7 B mužstvo hrálo v krajské soutěži a vybojovalo postup do Krajského přeboru v tomto složení: Miroslav Bartoš, Zdeněk Fibichr, Milan Ježek, Jaroslav Uher C družstvo hrálo v krajské soutěži, kde se zachránilo Nastupovalo v tomto složení : Libuše Cibulková, Josef Daněk, Josef Stojaspal. Robert Tinka. D družstvo tvořili perspektivní junioři a postoupili do Okresního přeboru. Nastupovali v tomto složení : Luděk Jančář, Jan Ježek, Michal Kočiš, Jakub Matějíček, Jan Salát Žákovské družstvo sbíralo zkušenosti v tomto složení : Erik Bršlica, Michal Hodulík, Vít Ježek, Libor Kadlček a Tomáš Kadlček. Oddíl kopané V sobotu oslavila TJ Dolní Němčí 70 let založení fotbalu. Myslivecké sdružení. V sobotu se v areálu myslivecké chaty uskutečnila červencová noc k tanci a poslechu hrála kantry kapela. Sbor pro občanské záležitosti. V lednu 2004 se 91 let dožila paní Anežka Halová ulice Hlucká č.p. V březnu se 90 let dožil pan Ladislav Šohaj ulice Tichá č.p. 395 V dubnu se 90 let dožila paní Anna Bobčíková ulice Nivnická č.p. 59 V červenci se 91 let dožila paní Cecílie Daňková ulice Nivnická č.p. 190 V září se 92 let dožil pan Antonín Světinský ulice Nivnická č.p. 255 V říjnu se 95 let dožila nejstarší občanka obce Marie Ježková Hlucká č.p. 313 Významné jubileum 50 let společného života Zlatá svatba oslavili manželé : František a Božena Umlaufovi ulice Hlucká č.p. 472 Štěpán a Marie Stojaspalovi ulice Boršická č.p. Ludvík a Božena Juřenčákovi ulice Hlucká č.p. 252 Antonín a Ludmila Richtrovi ulice Vinohradská č.p.461 Josef a Ludmila Umlaufovi ulice Nivnická č.p. 397 Jaroslav a Marie Baroňovi ulice Boršická č.p. 473 František a Věra Míškovi ulice Zahradní č.p. 598 Obyvatelstvo obce Stav obyvatel k byl 2958 občanů Změny v roce 2004 Narození : 24 dětí + 1 dítě narozené v zahraničí v roce 2003 Úmrtí : 23 občanů Přistěhování 35 osob Odstěhování 31 občanů Přestěhování osob v místě 25 osob Stav obyvatel k občanů. Bylo zavřeno 13 sňatků. Rozvedeno bylo 7 manželství.

NA ÚZEMÍ ČR a

NA ÚZEMÍ ČR a VOLBY DO EVROPSKÉHO PARLAMENTU KONANÉ NA ÚZEMÍ ČR 11.6. a 12.6. 2004 Obsah materiálu: Výsledky hlasování celkem str. 2 Výsledky hlasování v okrscích str. 4 Porovnání místních výsledků s celostátními str.

Více

Zastupitelstvo obce Dolní Němčí věk hlasy strana pol. přísl.

Zastupitelstvo obce Dolní Němčí věk hlasy strana pol. přísl. Obecní úřad Volby Ve dnech 14. a 15. června proběhly volby do poslanecké sněmovny České republiky. V Dolním Němčí se voleb účastnilo 1350 voličů Národně demokratická strana 0 voličů 0,00 Demokratická liga

Více

Volby do zastupitelstva města 1998

Volby do zastupitelstva města 1998 Volby do zastupitelstva města 1998 volených členů ZM vol. obvodů Okrsky 17 1 3 2 354 1 164 49.45 1 164 17 977 Kandidátní listina Hlasy abs. kandidátů mandátů 1 ČSSD 6 249 34.76 17 6 2 Koalice KDU-ČSL,

Více

Úplné znění od

Úplné znění od Úplné znění od 5. 5. 2019 STATUTÁRNÍ MĚSTO OLOMOUC ZASTUPITELSTVO MĚSTA OLOMOUCE OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 10/2018, o nočním klidu, ve znění obecně závazných vyhlášek č. 3/2019 a č. 6/2019 Zastupitelstvo

Více

Akce Obce Šardice 2014

Akce Obce Šardice 2014 Akce Obce Šardice 2014 datum pořadatel název akce LEDEN 11.1.2014 MS HUBERT Šardice Myslivecký ples 18.1.2014 FoS Šardičan Krojový ples 28.1.2014 MŠ Interaktivní muzikoterapeutická pohádka ÚNOR 1.2.2014

Více

Parlament České republiky Poslanecká sněmovna 3. volební období rozpočtový výbor. USNESENÍ z 58. schůze dne 3. května 2002

Parlament České republiky Poslanecká sněmovna 3. volební období rozpočtový výbor. USNESENÍ z 58. schůze dne 3. května 2002 Parlament České republiky Poslanecká sněmovna 3. volební období - 2002 rozpočtový výbor 636 USNESENÍ z 58. schůze dne 3. května 2002 k výročním finančním zprávám politických stran a politických hnutí za

Více

Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov

Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov Každý týden pravidelně probíhá: -PO-PÁ - každé ráno od 8 hod rozcvička, po rozcvičce zpěv na oddělení -PO-ČT - pracovnice soc. péče - práce s

Více

Život našich farností v době adventní a vánoční 2018

Život našich farností v době adventní a vánoční 2018 Život našich farností v době adventní a vánoční 2018 sobota 1. prosinec 17.00 Kryštofovo Údolí náves; Otvírání Jírova Betléma 18.00 Liberec, kostel sv. Antonína Vel mše sv. se žehnáním adventních věnců

Více

Výsledky Studentských voleb 2016 do krajských zastupitelstev

Výsledky Studentských voleb 2016 do krajských zastupitelstev Výsledky Studentských voleb 2016 do krajských zastupitelstev Projektu Studentské volby 2016 do krajských zastupitelstev se ve dnech 20. až 21. září 2016 zúčastnilo 254 škol: 124 gymnázií, 136 středních

Více

Obecně závazná vyhláška

Obecně závazná vyhláška STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Obecně závazná vyhláška č. 8/2016 o stanovení závazných podmínek pro pořádání, průběh a ukončení veřejnosti přístupných sportovních a kulturních podniků, včetně tanečních zábav

Více

Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk

Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk Č. j.: 34/2014-ZO-CEV Ve Vimperku dne 22.08.2014 příslušný jako registrační úřad ve smyslu ust. 21 odst. 3 zákona o volbách, kandidátní listinu volební strany Komunistická strana Čech a Moravy (politická

Více

PŘEHLED SPOLEČENSKÝCH AKCÍ V MĚSTĚ ALBRECHTICÍCH PRO ROK 2015

PŘEHLED SPOLEČENSKÝCH AKCÍ V MĚSTĚ ALBRECHTICÍCH PRO ROK 2015 PŘEHLED SPOLEČENSKÝCH AKCÍ V MĚSTĚ ALBRECHTICÍCH PRO ROK 2015 LEDEN Novoroční výšlap chata Anna rozhledna Čtvrtek 1. ledna 2015 Pátek 9. ledna 2015, Indoor golf GCMA Zimní turnaj v patování 1.kolo Sobota

Více

Slovo starosty. Číslo 2, červen 2012 OBSAH. Němčičské čtení. Číslo 2, červen 201 2. Milí spoluobčané!

Slovo starosty. Číslo 2, červen 2012 OBSAH. Němčičské čtení. Číslo 2, červen 201 2. Milí spoluobčané! Číslo 2, červen 2012 OBSAH Slovo starosty Milí spoluobčané! Jako již tradičně vás vítám na stránkách našeho zpravodaje, druhého letošního Němčičského čtení. Úvodem mi dovolte poděkovat členům místního

Více

Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk

Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk Č. j.: 18/2014-ZO-CEV Ve Vimperku dne 22.08.2014 o volbách, kandidátní listinu volební strany Sdružení nezávislých kandidátů (sdružení nezávislých kandidátů) pro volby do zastupitelstva obce Vacov, konané

Více

3/2010 www.obecdolnimoravice.cz ROZHODNUTÍ Prezidenta republiky ze dne 18. Června 2010 o vyhlášení voleb do Senátu Parlamentu České republiky a do zastupitelstev obcí dny konání voleb jsou stanoveny na

Více

Leden 1 Po Nový rok Den

Leden 1 Po Nový rok Den Leden 1 Po Nový rok Den obnovy sam. českého státu 2 Út Vývoz papíru 3 St Zahájení vyučování po vánočních prázdninách 4 Čt 5 Pá 6 So 7 Ne 8 Po 9 Út Vývoz popelnic a plastů 10 St 11 Čt 12 Pá 13 So Muzikálové

Více

2. kapitola: přehled událostí v roce 2009

2. kapitola: přehled událostí v roce 2009 2. kapitola: přehled událostí v roce 2009 Leden 3. ledna se v sokolovně konalo představení morkovských ochotníků. Šlo o hru Tři v tom od Jaroslava Vostrého. Účast byla vysoká a návštěvníci byli velmi spokojeni.

Více

KALENDÁŘ AKCÍ OBCE LUTÍN 2015 kulturní, společenské a sportovní akce v obou částech obce

KALENDÁŘ AKCÍ OBCE LUTÍN 2015 kulturní, společenské a sportovní akce v obou částech obce KALENDÁŘ AKCÍ OBCE LUTÍN 2015 kulturní, společenské a sportovní akce v obou částech obce Datum Název akce Stručný popis akce Pořadatel Místo konání akce 1.1. Novoroční výstup na Velký Kosíř 27. ročník

Více

2. kapitola: Přehled událostí roku 2008

2. kapitola: Přehled událostí roku 2008 2. kapitola: Přehled událostí roku 2008 Leden 5. ledna se konala tříkrálová sbírka. 11. ledna v pátek a 12. ledna v sobotu se pod záštitou města Morkovice Slížany uskutečnila v sále hasičské zbrojnice

Více

V roce 2001 proběhlo celostátní sčítání lidu, domů a bytů.

V roce 2001 proběhlo celostátní sčítání lidu, domů a bytů. Obecní úřad Na schůzi obecního zastupitelstva konaného v lednu bylo rozhodnuto o odkoupení Restaurace Rozkvět od spotřebního družstva Jednota Uherský Ostroh do vlastnictví obce Dolní Němčí, protože hrozilo

Více

PŘEHLED SPOLEČENSKÝCH AKCÍ V MĚSTĚ ALBRECHTICÍCH PRO ROK 2016

PŘEHLED SPOLEČENSKÝCH AKCÍ V MĚSTĚ ALBRECHTICÍCH PRO ROK 2016 PŘEHLED SPOLEČENSKÝCH AKCÍ V MĚSTĚ ALBRECHTICÍCH PRO ROK 2016 LEDEN Novoroční výšlap chata Anna rozhledna Pátek 1. ledna 2016 ÚNOR Sportovně myslivecký ples Sobota 27. února 2016, tělocvična ZŠ Město Albrechtice

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

VOLBY DO POSLANECKÉ a

VOLBY DO POSLANECKÉ a VOLBY DO POSLANECKÉ SNĚMOVNY PARLAMENTU ČR 9.6. a 20.6. 998 Obsah materiálu: Výsledky hlasování celkem str. 2 Výsledky hlasování v okrscích str. 3 Porovnání místních výsledků s celostátními str. 0 Volební

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen Základní školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen Základní školy Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2016 Základní školy Základní škola J. A. Komenského a Mateřská škola, Přerov - Předmostí, Hranická 14 Školní olympiáda

Více

Okrsky. Vol. účast v % % plat. hlasů. Odevzd. obálky. Vydané obálky. Platné hlasy. Voliči v sezn. celk. zpr. v %

Okrsky. Vol. účast v % % plat. hlasů. Odevzd. obálky. Vydané obálky. Platné hlasy. Voliči v sezn. celk. zpr. v % celkem Okrsky celk. zpr. v v 4 4 100.00 3 628 2 178 60.03 2 177 2 173 99.82 1 Strana zdravého rozumu 6 0.27 3 Balbínova poetická strana 3 0.13 4 Liberální reformní strana 1 0.04 5 Právo a Spravedlnost

Více

MĚSTO HOLICE. Obecně závazná vyhláška města Holice č. 2/2018, o nočním klidu

MĚSTO HOLICE. Obecně závazná vyhláška města Holice č. 2/2018, o nočním klidu MĚSTO HOLICE Obecně závazná vyhláška města Holice č. 2/2018, o nočním klidu Zastupitelstvo města Holice se na svém zasedání dne 14. května 2018 usnesením č. 453 usneslo vydat na základě ustanovení 10 písm.

Více

5. část - říjen až prosinec

5. část - říjen až prosinec Přílohy kroniky 2017 5. část - říjen až prosinec Krásné Údolí Přílohu vytvořil : Martin Frank ( leden 2018 ) 5. část - Strana 1 / celkem stran 31 Svatba Tomáš Štefka a Jaroslava Kuzniková (14.10. v 11.30

Více

Organizace školního roku 2015-2016

Organizace školního roku 2015-2016 Organizace školního roku 2015-2016 1) Organizace školního roku 2) Aktivity při ZŠ 3) Termíny nejdůležitějších akcí 4) Začátek vyučování a časové rozvržení vyučovacích hodin 5) Termíny třídnických hodin

Více

Leden 1 Út Nový rok 2 St 3 Čt Zahájení vyučování po vánočních

Leden 1 Út Nový rok 2 St 3 Čt Zahájení vyučování po vánočních Leden 1 Út Nový rok 2 St 3 Čt Zahájení vyučování po vánočních prázdninách 4 Pá 5 So 6 Ne 7 Po 8 Út Vývoz popelnic 9 St 10 Čt 11 Pá 12 So 13 Ne 14 Po 15 Út 16 St 17 Čt 18 Pá 19 So Kouzelnické představení

Více

2. 3.1. Novoroční turnaj ve futsalu, Městská sportovní hala. Kontakt: Pavel Nečas, tel.: 608 300 700

2. 3.1. Novoroční turnaj ve futsalu, Městská sportovní hala. Kontakt: Pavel Nečas, tel.: 608 300 700 Akce 2010 leden 2. 3.1. Novoroční turnaj ve futsalu, Městská sportovní hala. Kontakt: Pavel Nečas, tel.: 608 300 700 9.1. Tříkrálový volejbalový turnaj, Městská sportovní hala. Kontakt: Centrum volného

Více

VOLBY DO POSLANECKÉ a

VOLBY DO POSLANECKÉ a VOLBY DO POSLANECKÉ SNĚMOVNY PARLAMENTU ČR 31.5 a 1.6.1996 Obsah materiálu: Výsledky hlasování celkem str. 2 Výsledky hlasování v okrscích str. 3 Porovnání místních výsledků s celostátními str. Volební

Více

Masarykova základní škola Plzeň školní rok 2018/2019

Masarykova základní škola Plzeň školní rok 2018/2019 Masarykova základní škola Plzeň školní rok 2018/2019 Plán práce na měsíc listopad 2018 Čtvrtek 1. 11. 7.00 schůzka žákovského parlamentu Pátek 2. 11. Strašidelné hemžení soutěžní odpoledne ŠD (tělocvična)

Více

Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok:

Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok: Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok: Leden V lednu proběhla každoroční Tříkrálová sbírka, při

Více

Římskokatolická farnost Uničov POŘAD BOHOSLUŽEB V TÝDNU od do :00 Mše svatá v Renotech

Římskokatolická farnost Uničov POŘAD BOHOSLUŽEB V TÝDNU od do :00 Mše svatá v Renotech Římskokatolická farnost POŘAD BOHOSLUŽEB V TÝDNU od 20. 11. do 27. 11. 2016 www.farnostunicov.cz Den Liturgická oslava Hodina Úmysl Slavnost Za farníky a zvláště za všechny oslavence v měsíci listopadu

Více

LEDEN. sobota 19. ledna - VI. FARNÍ PLES Kulturní dům, Dolní Němčí (19-04) sobota 26. ledna - X. FARNÍ PLES Sportovní hala, Bánov (19-03) ÚNOR

LEDEN. sobota 19. ledna - VI. FARNÍ PLES Kulturní dům, Dolní Němčí (19-04) sobota 26. ledna - X. FARNÍ PLES Sportovní hala, Bánov (19-03) ÚNOR 2013 LEDEN sobota 19. ledna - VI. FARNÍ PLES Kulturní dům, Dolní Němčí (19-04) sobota 26. ledna - X. FARNÍ PLES Sportovní hala, Bánov (19-03) ÚNOR sobota 9. února - CUBA LIBRE NIGHT Devil Music Bar, Dolní

Více

HISTORIE DRUŽEBNÍCH SETKÁNÍ

HISTORIE DRUŽEBNÍCH SETKÁNÍ HISTORIE DRUŽEBNÍCH SETKÁNÍ Zborovice 1973 2013 Tesárske Mlyňany 1972 / 1973 1973 / 1974 zahájení družební spolupráce v prosinci roku 1972, dopisování kolektivů dětí 4 členové pedagogického sboru ze Zborovic

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz KLUBY ZDRAVÍ

Více

KALENDÁŘ AKCÍ NOVÁ BYSTŘICE. Nová Bystřice Landštejn Jindřichohradecké místní dráhy

KALENDÁŘ AKCÍ NOVÁ BYSTŘICE. Nová Bystřice   Landštejn   Jindřichohradecké místní dráhy KALENDÁŘ AKCÍ 2019 NOVÁ BYSTŘICE Nová Bystřice www.novabystrice.cz Landštejn www.hrad-landstejn.eu Jindřichohradecké místní dráhy www.jhmd.cz Zámek Nová Bystřice www.zameknovabystrice.cz Bližší a aktuální

Více

Memoriál Vladimíra Betky výběry OFS, pásmo - východ ve dnech května 2018 sportovní areál HLUK

Memoriál Vladimíra Betky výběry OFS, pásmo - východ ve dnech května 2018 sportovní areál HLUK Memoriál Vladimíra Betky výběry OFS, pásmo - východ ve dnech 9. - 10. května 2018 sportovní areál HLUK Č A S O V Ý P R O G R A M Příjezd: ve středu 9. 5. 2017 do 11:00 hod., hřiště TJ Spartak Hluk. V kabině

Více

V Ř E S K O V Á K květen 2009

V Ř E S K O V Á K květen 2009 V Ř E S K O V Á K květen 2009 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, v úvodním slovu vás chci pochválit za dovoz dřevního odpadu ke spálení. Tentokrát se tam nacházel skutečně jen spalitelný odpad. Věřím, že

Více

Oslavy 750 let města Vysokého Mýta Život města Vysoké Mýto Středa, 25 Červenec :57

Oslavy 750 let města Vysokého Mýta Život města Vysoké Mýto Středa, 25 Červenec :57 Město Vysoké Mýto slaví v tomto roce 750 let od svého založení českým králem Přemyslem Otakarem II. Po celý rok zde probíhají kulturní, společenské a sportovní akce. Do oslav se zapojila většina vysokomýtských

Více

ZAPIŠ O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) Hluk... okres...

ZAPIŠ O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) Hluk... okres... ZAPIŠ O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) Hluk...... okres.... konaných ve dnech (dne).? :. 7.? : í-9 :?9í-?...

Více

Informační centrum pro mládež Šumperk

Informační centrum pro mládež Šumperk Příměstský tábor Vesmír 13. 8. 2018 až 17.8.2018, Rodinné centrum Vikýrek - Přátelé KOPRETIN z.s. Vikýřovice, Sportovní 273, Vikýřovice, 788 13 Prázdniny plné dobrodružství pro děti ve věku 3-6let. XXVIII.

Více

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu Zastupitelstvo města Česká Lípa se na svém zasedání dne 15.února 2017 usnesením

Více

Den Zlínského kraje od 9 hod. do 13 hod. - cimbálová muzika Malina, Bigband ZUŠ Zlín-Malenovice a výtvarný obor dílny za 21. Budovou.

Den Zlínského kraje od 9 hod. do 13 hod. - cimbálová muzika Malina, Bigband ZUŠ Zlín-Malenovice a výtvarný obor dílny za 21. Budovou. Akce - školní rok 2015/2016 Září Výstava absolventů výtvarného oboru - vestibul VO ZUŠ Říjen Den Zlínského kraje 3.10.2015 od 9 hod. do 13 hod. - cimbálová muzika Malina, Bigband ZUŠ Zlín-Malenovice a

Více

Kulturní akce Obce Šardice 2017

Kulturní akce Obce Šardice 2017 Kulturní akce Obce Šardice 2017 datum pořadatel název akce LEDEN 14.1.2017 MS HUBERT Šardice Myslivecký ples, DH Šardičanka 21.1.2017 SRPŠ Společenský ples 22.1.2017 ZŠ T.G. Masaryka Šardice Dětský ples

Více

OBSAH PAMĚTNÍ KNIHY strana Obsah pamětní knihy 3 7 Současný stav pamětních knih obce 8 9 Elektronická pamětní kniha 9 10 Životopis kronikáře

OBSAH PAMĚTNÍ KNIHY strana Obsah pamětní knihy 3 7 Současný stav pamětních knih obce 8 9 Elektronická pamětní kniha 9 10 Životopis kronikáře OBSAH PAMĚTNÍ KNIHY strana Obsah pamětní knihy 3 7 Současný stav pamětních knih obce 8 9 Elektronická pamětní kniha 9 10 Životopis kronikáře 11 Úvodem k pamětním knihám 11 Úvodem k obci 11 13 Úvodem k

Více

O B E C K O Š Í K Y Košíky 172. Tel.: , IČ , DIČ:CZ

O B E C K O Š Í K Y Košíky 172. Tel.: ,  IČ , DIČ:CZ O B E C K O Š Í K Y 2006 Události obce 2006 V roce 2006 opět v naší obci proběhly volby do zastupitelstva. Byli zvoleni tito občané: starosta: místostarosta: členové zastupitelstva: Mgr. Jaroslav Šlechta

Více

Celoživotní vzdělávání. Speciální školství. Cyklotrasy, turistika, senior parky. Nemovité kulturní památky. Divadelnictví

Celoživotní vzdělávání. Speciální školství. Cyklotrasy, turistika, senior parky. Nemovité kulturní památky. Divadelnictví Zápis z veřejného projednávání témat Školství (předškolní, základní, střední, mimoškolní), Sport (hřiště, sportoviště, sportovní činnost a aktivity). Kultura, památky (kulturní a společenské aktivity,

Více

V neděli 18. května přistoupilo 17 dětí naší farnosti k prvnímu svatému přijímání.

V neděli 18. května přistoupilo 17 dětí naší farnosti k prvnímu svatému přijímání. V neděli 18. května přistoupilo 17 dětí naší farnosti k prvnímu svatému přijímání. V pátek 23. května se zúčastnilo mnoho návštěvníků Noci kostelů. Program probíhal od 18:00 do 23:00. Celý květen probíhaly

Více

Program na leden 2012

Program na leden 2012 Program na leden 2012 Po Čt 9.1. Setkání s klienty - diskuse s p. ředitelem - od 14.00 hod. na jídelně 12. 1. Vystoupení Církevní mateřské školy z Pacova - od 13.30 hod. na společ. místnosti Pá 6.1. Mše

Více

Obec: Pačejov. Volby do Evropského parlamentu konané na území České republiky ve dnech 23.05. 24.05.2014 4 4 100,00 659 98 14,87 98 98

Obec: Pačejov. Volby do Evropského parlamentu konané na území České republiky ve dnech 23.05. 24.05.2014 4 4 100,00 659 98 14,87 98 98 Volby do Evropského parlamentu konané na území České republiky ve dnech 23.05. 24.05.2014 Obec: Pačejov Okrsky celkem zpr. v % 4 4 100,00 659 98 14,87 98 98 1 SNK Evropští demokraté 1 1,02 X 5 Křesť.demokr.unie-Čs.str.lid.

Více

Volby do Evropského parlamentu

Volby do Evropského parlamentu 1 Volby do Evropského parlamentu Výsledky Studentských voleb do EP (28. a 29. 4. 2014) Hlasy jsou sečteny. Volební místnost se opět proměnila v knihovnu a komisaři se vrátili ke svým blízkým i ke svým

Více

Zpravodaj. Obce Rudná pod Pradědem L i s t o p a d 2017

Zpravodaj. Obce Rudná pod Pradědem L i s t o p a d 2017 Zpravodaj Výsledky voleb do Poslanecké sněmovny PČR Obce Rudná pod Pradědem L i s t o p a d 2017 Volební účast v obci byla proti volbám v r. 2013 nižší o 3,95%. Celkem volilo 172 občanů z 310 zapsaných

Více

Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. prosince 2017 na základě vyhodnocení činnosti Tělocvičné

Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. prosince 2017 na základě vyhodnocení činnosti Tělocvičné Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. prosince 2017 na základě vyhodnocení činnosti Tělocvičné jednoty Sokol Ostroměř a její jednotlivá ustanovení byla

Více

Program na leden 2014

Program na leden 2014 Program na leden 2014 Čt 2.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Čt 16.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Čt 30.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Pá 17.1. Pedikúra ( od 13.00 hod.) Čt 23.1. Kadeřnice ( od 10.00 hod.) Program

Více

Zápis č. 29 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 29 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 29 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 28.6.2018 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Macek Jan, Koukal Ladislav, Ing. Mastný Martin, Koukal Antonín, Vejmělková

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 30. června do 2. července - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 30. června do 2. července - Broumovsko Broumovská pouť, první koncert hudebního festivalu Za poklady Broumovska, divadlo na Kačeří, zábavná show v Adršpachu, fotbalový turnaj, Formanský den či noční kino. To jsou tipy na některé akce, které

Více

Výsledky hlasování ve volbách do Evropského parlamentu, konaných 5. a 6. 6. 2009 v Polné a místních částech. Počty voličů a platné hlasy:

Výsledky hlasování ve volbách do Evropského parlamentu, konaných 5. a 6. 6. 2009 v Polné a místních částech. Počty voličů a platné hlasy: ZPRÁVY Z RADNICE MĚSTO POLNÁ NABÍZÍ K PRODEJI 6 stavebních parcel pro sídliště rodinných domů v lokalitě Vrchlického (pod vodárnou) v Polné. Prodej se uskuteční obálkovou metodou nejvyšší nabídce. Základní

Více

Rok 2012 - Roztoky. Příloha ke kronice města

Rok 2012 - Roztoky. Příloha ke kronice města Rok 2012 - Roztoky Příloha ke kronice města Události roku 2012 ve fotografii seřazeno volně podle kapitol kroniky zpracovala Jaroslava Weberová kronikářka města foto J. Weberová ostatní autoři uvedeni

Více

U nás je taky hezky. Soutěž Vesnice roku. Dnes v čísle

U nás je taky hezky. Soutěž Vesnice roku. Dnes v čísle U nás je taky hezky Soutěž Vesnice roku Že je v Radimovicích hezky, to víme, proto tu také bydlíme. Ale od června je už také hezká chodba v budově obecního úřadu a místní knihovna. Stěny chodby zdobí nové

Více

FOLKLOR A VÍNO 2018 KALENDÁŘ FOLKLORNÍCH A VINAŘSKÝCH AKCÍ NA MIKULOVSKU

FOLKLOR A VÍNO 2018 KALENDÁŘ FOLKLORNÍCH A VINAŘSKÝCH AKCÍ NA MIKULOVSKU FOLKLOR A VÍNO 2018 KALENDÁŘ FOLKLORNÍCH A VINAŘSKÝCH AKCÍ NA MIKULOVSKU 6. 1. Perná * Košt vín * 27. 1. 20.00 Drnholec * 10. krojový ples * 27. 1. 20.00 Jevišovka * Vinařský ples * 27. 1. 20.00 Pasohlávky

Více

U nás v Grygově. Grygovské noviny. Červen 2012. Strana 2. Grygov je díky nově vysazeným stromům zelenější

U nás v Grygově. Grygovské noviny. Červen 2012. Strana 2. Grygov je díky nově vysazeným stromům zelenější Červen 2012 Strana 2 U nás v Grygově Grygov je díky nově vysazeným stromům zelenější Hasiči, sokolové a pracovníci obce pracují na altánu v sokolské zahradě Budova šaten na sportovním areálu dostala nový

Více

Město Moravský Beroun. Zpráva o realizovaných a rozpracovaných projektech za volební období

Město Moravský Beroun. Zpráva o realizovaných a rozpracovaných projektech za volební období Město Moravský Beroun Zpráva o realizovaných a rozpracovaných projektech za volební období 2010 2014 Rok Název investiční akce 2011 Rekonstrukce kanalizace ulice Opavská 905 597 2011 Odstranění kůlny za

Více

Spolky: Církve: Český svaz chovatelů, Pavel Vyvlečka

Spolky: Církve: Český svaz chovatelů, Pavel Vyvlečka Obec Troubky Dědina 286/29 751 02 Troubky Tel.: +420 581 299 211 e-mail: podatelna@troubky.cz www.troubky.cz Sociální komise, Ing. Jaroslava Špalková Troubecký klub seniorů, Ing. Jaroslava Špalková, www.troubecky-klub-senioru.webnode.cz

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PŘEROV ÚPLNÉ ZNĚNÍ. Obecně závazná vyhláška č. 2/2017, k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku v souvislosti s hlukem

STATUTÁRNÍ MĚSTO PŘEROV ÚPLNÉ ZNĚNÍ. Obecně závazná vyhláška č. 2/2017, k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku v souvislosti s hlukem STATUTÁRNÍ MĚSTO PŘEROV ÚPLNÉ ZNĚNÍ Obecně závazná vyhláška č. 2/2017, k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku v souvislosti s hlukem Úplné znění obecně závazné vyhlášky č. 2/2017, k zabezpečení

Více

Obecně závazná vyhláška

Obecně závazná vyhláška Příloha č. 1 k usnesení STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Obecně závazná vyhláška č. x/2019, kterou se mění obecně závazná vyhláška č. 8/2016 o stanovení závazných podmínek pro pořádání, průběh a ukončení veřejnosti

Více

MIKULOV. město s vůní jihu. TOP akce 2010 duben září. Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. PRAHA BRNO WIEN EVROPSKÁ UNIE

MIKULOV. město s vůní jihu. TOP akce 2010 duben září. Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. PRAHA BRNO WIEN EVROPSKÁ UNIE MIKULOV město s vůní jihu TOP akce 2010 duben září D PRAHA Pl BRNO D Sk A WIEN EVROPSKÁ UNIE Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Zahájení sezony Regionálního muzea v Mikulově 1. dubna 2010

Více

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Mělnické kulturní PROGRAM 12/2015 Úterý 1. 12. 17.00 20.00 hodin hudební sál MKD VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Kurz výroby vánočních dekorací s lektorkami SOU Liběchov. Rezervace na tel. 606 613 406 nebo na

Více

1.1. Vítáme nový rok 2018 novoroční ohňostroj, 17 hodin město Tovačov, Farní zabíjačka, fara Tovačov Fara Tovačov

1.1. Vítáme nový rok 2018 novoroční ohňostroj, 17 hodin město Tovačov, Farní zabíjačka, fara Tovačov Fara Tovačov Leden: 1.1. Vítáme nový rok 2018 novoroční ohňostroj, 17 hodin 27.1. Farní zabíjačka, fara Tovačov Fara Tovačov 1.1. Novoroční výšlap, sportovní hala Tovačov, 13 hodin TJ Sokol Tovačov, oddíl turistiky,

Více

Obecně závazná vyhláška

Obecně závazná vyhláška STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Obecně závazná vyhláška č. 2/2018, kterou se mění obecně závazná vyhláška č. 8/2016 o stanovení závazných podmínek pro pořádání, průběh a ukončení veřejnosti přístupných sportovních

Více

6. Hasičský útvar ochrany Pražského hradu

6. Hasičský útvar ochrany Pražského hradu 6.1 Nejvýznamnější aktivity (s výjimkou zásahové činnosti) Zásahová činnost jednotky Hasičského útvaru ochrany Pražského hradu je součástí statistické ročenky. Den hasičstva - Slavnostní slib nových příslušníků

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2016

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2016 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská knihovna

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně SRPEN 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Město Slavičín Vás

Více

ZOO Praha a botanická zahrada

ZOO Praha a botanická zahrada 5.10. 2014 ZOO Praha a botanická zahrada 5.12.2014 Proběhlo slavnostní otevření rozhledny na Pekelném kopci Rozsvícení stromku 2014 Mikuláš 5.12.2014 Zpívání pod stromem, rozdávání Betlémského světla 20.12.2014

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

9:30 Mše svatá v Medlově. 11:00 Mše svatá v Renotech. 14:00 Mše svatá ke cti Panny Marie v Nové Dědině Za farníky z Nové Dědiny Jména Panny Marie

9:30 Mše svatá v Medlově. 11:00 Mše svatá v Renotech. 14:00 Mše svatá ke cti Panny Marie v Nové Dědině Za farníky z Nové Dědiny Jména Panny Marie Římskokatolická farnost POŘAD BOHOSLUŽEB V TÝDNU od 11. 9. do 18. 9. 2016 www.farnostunicov.cz Den Liturgická oslava Hodina Úmysl Za farníky 11 9:30 Mše svatá v ě 24. neděle v mezidobí Mše svatá v Renotech

Více

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)... Vedrovice okres... Znojmo konaných ve dnech (dne)... 5.10. - 6.10.2018 byly podle výsledků převzatých od okrskových

Více

O b e c V e n d r y n ě kulturní - společenské, turistické a sportovní akce v roce 2019

O b e c V e n d r y n ě kulturní - společenské, turistické a sportovní akce v roce 2019 O b e c V e n d r y n ě kulturní - společenské, turistické a sportovní akce v roce 2019 Termín Název akce Organizátor Místo konání LEDEN 11.1. Školní ples PZŠ Vendryně Macierz Szkolna KD Czytelnia 19.1.

Více

Usnesení. 1.2 Návrh Jednacího řádu Finančního a Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou Tisk 1195/ /RM

Usnesení. 1.2 Návrh Jednacího řádu Finančního a Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou Tisk 1195/ /RM Usnesení ze 79. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 12.6.2017 ve 14:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) v/a

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) v/a ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) v/a Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu). ~~~.... okres ~~,,:s.~,,:.~,,:,,:~~š.t:":. konaných ve dnech (dne)

Více

PROGRAMOVÝ OBŠŤASTNÍK

PROGRAMOVÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PROGRAMOVÝ OBŠŤASTNÍK ZÁŘÍ 2017 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE, Martin Louka: Létající babí léto TAKÉ PO PRÁZDNINÁCH VÁS ZVEME ZA ZAJÍMAVOU

Více

Kulturní a sportovní kalendář města na rok 2011

Kulturní a sportovní kalendář města na rok 2011 Kulturní a sportovní kalendář města na rok 2011 Vážení občané, návštěvníci, v tomto kulturním a sportovním kalendáři přinášíme plánované informace o kulturních akcích pořádaných jak městem Horní tak i

Více

Kalendář akcí obou našich obcí pro rok 2015

Kalendář akcí obou našich obcí pro rok 2015 Kalendář akcí obou našich obcí pro rok 2015 Poř. Název akce Pořádá Termín 1. Silvestrovská zábava 2. Třikrálová sbírka 3. Myslivecký ples MS Hubert 31.12.2014 10.1.2015 16.1.2015 4. Školní ples ZŠ 30.1.2015

Více

Místní výbor Vinary Přerov XI

Místní výbor Vinary Přerov XI 751 24 Přerov XI Zápis z 34. jednání Místního výboru místní části Vinary/2017 ze dne 19. 12. 2017 Místo konání: Přítomni: Omluveni: Hosté: Vinary Ing. Tomáš Grapl předseda Ing. Tomáš Přikryl pí Dita Kraváková

Více

Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018

Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018 Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018 Datum a čas Popis akce Pořadatel Místo konání 20.1.2018 ve 20.00 Sportovní bál, hraje Orchidea TJ Svatobor Hrádek 25.1.2018 v 16:30 Kadeřnické odpoledne

Více

Kalendář akcí obou našich obcí pro rok 2017

Kalendář akcí obou našich obcí pro rok 2017 Kalendář akcí obou našich obcí pro rok Poř. Název akce Pořádá Termín 1. Silvestrovská zábava 2. Třikrálová sbírka 3. Myslivecký ples MS Hubert 31.12.2016 Leden 13.1. 4. Školní ples ZŠ 4.2. 5. Morava země

Více

KRONIKA JIMRAMOVA 2006. Obrazová dokumentace

KRONIKA JIMRAMOVA 2006. Obrazová dokumentace KRONIKA JIMRAMOVA 2006 Obrazová dokumentace Zima byla dlouhá se spoustou sněhu Za vločkou vločka z oblohy padá chvilinku počká a potom taje Na staré sesli sedí pan Lada obrázky kreslí zimního kraje Ladovská

Více

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)... Ždírec nad Doubravou okres... Havlíčkův Brod konaných ve dnech (dne)... 5.10. - 6.10.2018 byly podle výsledků převzatých

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Z Á K L A D N Í U M Ě L E C K Á Š K O L A Ž I R O V N I C E VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY PEDAGOGICKÁ ČÁST ŠKOLNÍ ROK 2011-2012 V ŽIROVNICI DNE 30. 6. 2012 a/ Charakteristika školy: V Základní umělecké

Více

Výsledky volebních stran se ziskem mandátů krajského zastupitelstva v roce v tom okres Moravskoslezský Frýdek-

Výsledky volebních stran se ziskem mandátů krajského zastupitelstva v roce v tom okres Moravskoslezský Frýdek- Historie voleb do zastupitelstva Moravskoslezského kraje V průběhu 1. pololetí 2000 přijal Parlament ČR nový zákon o volbách do zastupitelstev krajů a dne 12. listopadu 2000 se tak v ČR uskutečnily první

Více

Slunce a měsíci, velebte Pána, nebeské hvězdy, velebte Pána. Hory a vrchy, velebte Pána, vše, co na zemi roste, veleb Pána. Prameny, velebte Pána,

Slunce a měsíci, velebte Pána, nebeské hvězdy, velebte Pána. Hory a vrchy, velebte Pána, vše, co na zemi roste, veleb Pána. Prameny, velebte Pána, Slunce a měsíci, velebte Pána, nebeské hvězdy, velebte Pána. Hory a vrchy, velebte Pána, vše, co na zemi roste, veleb Pána. Prameny, velebte Pána, moře a řeky, velebte Pána. Prázdniny jsou dobou, kdy si

Více

PŘEHLED AKCÍ PRO SENIORY 2016

PŘEHLED AKCÍ PRO SENIORY 2016 PŘEHLED AKCÍ PRO SENIORY 2016 ÚNOR 2016 11.02.2016 - MASOPUST Dne 11.2.2016 v KD Muglinově byla pro seniory z domů s pečovatelskou službou a klubů důchodců připravena akce pod názvem Masopust. Akci zahájil

Více

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období USNESENÍ Poslanecké sněmovny z 56. schůze 15.

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období USNESENÍ Poslanecké sněmovny z 56. schůze 15. Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2009 5. volební období 1221 USNESENÍ Poslanecké sněmovny z 56. schůze 15. května 2009 ke Zprávě o kontrole výročních finančních zpráv politických stran a politických

Více

1. září Dne 1. září 2011 nastoupilo do prvních tříd naší školy 47 žáků.

1. září Dne 1. září 2011 nastoupilo do prvních tříd naší školy 47 žáků. 1. září 2011 Dne 1. září 2011 nastoupilo do prvních tříd naší školy 47 žáků. Den bezpečnosti Zumba Ekocentrum Čapí hnízdo Dne 21. září 2011 byly čtvrté třídy na exkurzi v Ekocentru Čapí hnízdo. Hlavní

Více

Spolky a sdružení: Církve: Český svaz chovatelů, Milan Kadlec

Spolky a sdružení: Církve: Český svaz chovatelů, Milan Kadlec Obec Troubky Dědina 286/29 751 02 Troubky Tel.: +420 581 299 211 e-mail: podatelna@troubky.cz www.troubky.cz Sociální komise, Ing. Jaroslava Špalková Komise pro kulturu a volný čas, Mgr. Vladimíra Hanzlíková

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC 14. schůze rady města dne: 28.08.2018 Bod pořadu jednání: Obecně závazná vyhláška o nočním klidu Stručný obsah: Dne 28. listopadu 2016 schválilo Zastupitelstvo města Liberec obecně

Více

Přehled kulturních akcí v členských obcích svazku v r. 2008

Přehled kulturních akcí v členských obcích svazku v r. 2008 Leden Datum obec akce Kde 2.1. Prušánky Ohňostroj k uvítání Nového roku 5.1. Dolní Bojanovice Vinařský ples Obecní dům 5.1. Kostice Krojový ples Sokolovna 6.1. Josefov Tříkrálová sbírka 11.1. Prušánky

Více

Kalendář akcí obou našich obcí pro rok 2015

Kalendář akcí obou našich obcí pro rok 2015 Kalendář akcí obou našich obcí pro rok 2015 Poř. Název akce Pořádá Termín 1. Silvestrovská zábava 2. Třikrálová sbírka 3. Myslivecký ples MS Hubert 31.12.2014 10.1.2015 16.1.2015 4. Školní ples ZŠ 30.1.2015

Více

U s n e s e n í. ze 4. zasedání Zastupitelstva města Zlatých Hor konaného dne 25. února 2019

U s n e s e n í. ze 4. zasedání Zastupitelstva města Zlatých Hor konaného dne 25. února 2019 31 - Zastupitelstvo města Zlatých Hor U s n e s e n í ze 4. zasedání Zastupitelstva města Zlatých Hor konaného dne 25. února 2019 schválilo záměr na převod pozemků p. č. 2797/2 a 2798 v k. ú. Zlaté Hory

Více