IN UI IIIl I IIIIIIII I I Ifl II Hl I IIIUIIlI 1 I IIII I II El Il

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "IN UI IIIl I IIIIIIII I I Ifl II Hl I IIIUIIlI 1 I IIII I II El Il"

Transkript

1 Y IN UI IIIl I IIIIIIII I I Ifl II Hl I IIIUIIlI 1 I IIII I II El Il 49381SKL SKLM Čj.: UZSVM/SKL SKLM Ú řad pro zastupování státu ve v ěcech majetkových Územní pracoviště Střední Cechy, Rašínovo náb řeží , Praha 2 OZNÁMENÍ o výběrovém řízení č ís. SKUO S následnou aukcí a jeho podmínkách na zjištěni zájemce o koupi nemovité věci v katastrálním územi Klobuky U řad pro zastupováni státu ve v ěcech majetkových (dále jen Ú řad'), jemuž podle 9 zákona Č Sb., o majetku Ceské republiky a jejím vystupováni v právních vztazích, ve zn ě ni pozd ějších předpisú (dále jen ZMS'), p řísluší hospoda řit s níže uvedeným majetkem, podle ustanovení 21 a násl. vyhlášky Č Sb., o hospoda řeni organizačních složek státu a státních organizaci s majetkem státu, ve zn ěni pozdějších p ředpis ů, po spin ěni všech zákonných podmínek, vyhlašuje dne 31. října 2016 výběrové řízeni (dále těž VŘ') na prodej dále uveden ě nemovité v ěcí ve vlastnictví České republiky. Či. I Prodávaná nemovitá věc pozemek pozemková parcela č o vým ěře 365 m 2, ostatní plocha, jiná plocha v kú. Klobuky, obec Klobuky, vedený u Katastrálního ú řadu pro Středočeský kraj, Katastrální pracoviště Slaný a zapsaný v katastru nemovitostí na LV Č Č12 Popis prodávané nemovité Věci - pozemek je v územním plánu za řazen jako zele ň, je rovinatý s trvalými porosty (ke ře), pro jakékoliv jiné využití má nevhodný tvar a je p řístupný pouze p řes pozemky jiných vlastník ů. Čl.3 Vyhlášená minimální kupní cena Vyhlášená minimálni kupní cena nemovité věci činí Kč (slovy. šesttisícdvě stě korun českých). Či.4 Minimální zvýšeni kupní ceny pro následnou aukci Následná aukce prob ě hne formou podání, jimiž se bude zvyšovat nejvýše nabídnutá cena z A. Nejnižší podání ke zvýšení kupní ceny se stanovuje na částku 300,- Kč. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo tuto částku v prů běhu následné aukce snížit dle vlastní úvahy. Č i. 5 Ú častníci výběrového řízení 1. Ú řad nabízí prodávanou nemovitou v ěc k p řevodu fyzickým a právnickým osobám. účastníkem VR řízení mohou být svéprávn ě fyzické osoby nebo právnické osoby.

2 2. Ú častníkem VŘ se stává ten, kdo p ředložil Ú řadu písemnou nabídku dle Čl. B tol Oznámeni, a to za p ředpokladu spinění ostatních podmínek bez výhrad. 3. Každý z ú častníků VŘ m ůže do VŘ podat pouze jednu nabídku. Čl.6 Společné jm ění manžel ů 1. Podává-l ĺ jeden z manžel ů nabídku a hodlá kupní smlouvou nabýt prodávaný majetek db svého výlu čného vlastnictví, musí ke své nabídce p řiložit n ěkterý z těchto doklad ů : a) písemné prohlášení druhého manžela opat řené jeho ov ěřeným podpisem, že manžel, který podává nabídku, uhradí kupní cenu z prost ředku, které nejsou sou části spole čného jm ění manžel ů : b) notá řský zápis o zúženi spole čného jm ění manžel ů nebo o smluveném manželském majetkovém režimu podle 716 zákona č Sb., ob čanský zákoník (dále jen NOZ"); c) pravomocný rozsudek, jímž došlo ke zrušení spole čného jm ě ní manžel ů : d) pravomocný rozsudek o zúžení rozsahu spole čného jm ění manžel ů. 2. Tento článek se nevztahuje na cizozemce, pokud nepodléhají režimu spole čného jm ění manželů. - se uskute ční po vzájemné domluv ě. Č l.7 Prohlídka prodávané nemovité v ěci Č l.8 Povinný obsah a forma nabídky u č in ě né ú častníkem výběrového řízení 1. Nabídka podaná do výb ěrového řízení musí obsahovat: a) Vlastní nabídku ú častníka vř b) Prohlášeni ú častníka výběrového řízení c) Výpis z obchodního rejst říku nebo obdobného rejst říku, pokud nabídku činí právnická osoba d) P řípadný doklad o uspo řádání spole čného jm ění manžel ů Ad a) Vlastni nabídka ú častníka vř Vlastní nabídka musí být p ředložena v českém jazyce a musí obsahovat tyto údaje: 1. U fyzických osob jméno a p říjmení, datum narozeni, adresa trvalého pobytu, závazná adresa pro doru čování (pokud je odlišná od adresy trvalého pobytu). 2. U právnických osob p řesný název, sídlo, i čo, závazná adresa pro doru čování (pokud je odlišná Od adresy sídla firmy) a osoba oprávn ěná k zastupování právnické osoby. 3. V p řípadě nabídky o koupi do spoluvlastnictví musí být uvedeny identifika ční údaje u všech žadatel ů. To platí I v p řípad ě manžel ů, kte ří hodlají nabýt prodávaný majetek do spole čného jm ění manžel ů. 4. Nabízená výše ku pní ceny, která musí být uvedena číseln ě i slovn ě v K č, p ř i čemž v p řípad ě rozdílu mezi číselnou a slovní hodnotou má p řednost slovní hodnota. Nabídka, která obsahuje nižší nabídku, než je vyhlášená minimální kupní cena uvedená v ČL 3 tohoto Oznámení, nebude do VR zahrnuta. S. Vlastní nabídka musí být podepsána ú častníkem VŘ (u právnických osob v souladu se zápisem ve ve řejném rejst říku nebo v obdobném rejst říku), p ři žádosti více osob do spoluvlastnictví všemi oobami. To platí I v p řípadě manžel ů, kte ří hodlají nabýt prodávanou nemovitou v ěc do spole čného jmění manžel ů.

3 Ú častníci dále mohou nepovinné uvést další údaje (telefon, fax, ). K podání nabídky m ůže účastník VŘ použít formulá ř Nabídka do výbě rového řízení. Ad b) Prohlášeni ú častníka výb ěrového řízení 1 Prohlášení ú častníka výběrového řízen ľ (vzor viz p říloha), v četně souhlasu se zde uvedenými podmínkami V Ř je povinnou sou částí každé nabídky. Toto Prohlášení musi být podepsáno účastníkem VR (u právnických osob se zápisem ve ve řejném rejst říku nebo v obdobném rejst říku v souladu s tímto zápisem). 2. V případě žádosti (nabídky) o koupi do spoluvlastnictví musí Prohlášení podepsat všichni žadatelé. To platí I v p řípadě manžel ů, kte ří hodlají nabýt prodávaný majetek do spole čného jmění manžel ů. 3. Vzor tohoto Prohlášeni obdrží ú častník na kontaktní adrese Ú řadu dle Čl. 14 tohoto Oznámení a je též k dispozici na webu u informace o prodeji prodávaného majetku. Ad c) Výpis z ve řejného rejst říku nebo obdobného rejst říku U právnických osob p říloha s výpisem z ve řejného rejst říku. U právnické osoby, která se nezapisuje do ve řejného rejst říku, doloží tato osoba platný výpis z jiného zákonem stanoveného rejst říku. v němž je zapsána, p ř ípadně kopii písemné smlouvy nebo zakládací listiny, která prokazuje založení právnické osoby, zp ůsob podepisování a p řípadné zm ě ny tě chto údaj ů, nebo odkaz na zvláštní zákon, kterým právnická osoba vzniká. Tyto podmínky se nevztahuji na obce a kraje. Ad d) Doklad o uspo řádáni spole čného jm ění manžel ů V p řípadě, že nabídku u činil jeden z manžel ů a prodávanou nemovitou v ěc hodlá nabýt do svého výlučného vlastnictví, i doklad dle Čl. 6 toho Oznámení. 2. Nabídka se předkládá v uzav řené (zalepené) obálce. Obálka s nabídkou musí být ozna čena názvem výb ěrového řízení a označením adresáta (ú řadu) Obálka musí být zalepená a musi být opat řena z řetelným nápisem: Výběrové řízení čís. SKLJ k.ú. Klobuky - NEOTEVÍRAT!! ľ' ČL9 Složeni kauce Složeni kauce na úhradu části kupní ceny se u V Ř SKLt nepožaduje. Č i. 10 Podmínky p řevodu prodávané nemovité věci Podmínky p řevodu prodávané nemovité v ěci jsou uvedeny, krom ě tohoto Oznámení, v textu kupní smlouvy, která je jeho p řílohou. ú častník VR vyjad řuje sv ůj souhlas s kupni smlouvou v podepsaném Prohlášení ú častníka výběrového řízení', které je povinnou součástí jeho nabídky. Či li Doru čení obálek s nabídkami Obálky s nabídkami musí být U řadu doru čeny od do středy , do 10:00 hod. včetně (dále jen lh ůta pro podáni obálek s nabídkami'). Za okamžik doru čení obálky s nabídkou je bez ohledu na zp ůsob doru čení považováno skutečné p řevzetí obálky s nabídkou podatelnou ú řadu na adrese:

4 Adresa pro doru čení poštou: Ú řad pro zastupováni státu ve věcech majetkových Uzemní pracoviště Střední Čechy Rašínovo nábřeží Praha 2 Adresa pro osobní doručeni: Ú řad pro zastupování státu ve v ěcech majetkových Uzemní pracoviště Střední Cechy Rašínovo nábřeží Praha 2 2. Obálku s nabídkou lze doru čit osobn ě, prost řednictvím držitele poštovní licence (dále jen poštou"), kurýrní službou nebo jiným ve řejným p řepravcem. Za v časné podání obálky s nabídkou odpovídá ú častník. P řipadné zdrženi doru čení obálky s nabídkou zavin ěné poštou, kurýrní službou čí jiným ve řejným p řepravcem jde k tíži ú častníka. 3. Nabídky nelze doru čit cestou datové schránky, na nabídky takto podané nebude brán z řetel. 4. Všechny doru čené a p řijaté obálky s nabídkami budou opat řeny po řadovým číslem, datem, hodinou a minutou p řijetí a budou zapsány do seznamu doru čených obálek s nabídkami. 5. Obálka s nabídkou musí být Ú řadu doru čena (nikoliv tedy pouze podana k p řepravě do konce lh ůty pro podání nabídek. Obálky s nabídkami, ktere budou ú řadu doru čeny po uplynuti této lh ůty (včetn ě určené hodiny a minuty), nebudou posuzovány a hodnoceny. O skutečnosti, že obálka s nabídkou byla doru čena po uplynuti lh ůty pro podání obálek s nabídkami, bude ú častník vyrozuměn. 6. Otevírání obálek s nabídkami se uskute ční ve středu od hod na Územním pracovišti Střední Čechy, Rašínovo náb řeží , Praha 2. Otevírání obálek s nabídkami se m ůže zú častnit každý, kdo m ůže na místě prokázat, že podal obálku s nabídkou (a v p řípadě nabídky podané právnickou osobou pak ten, kdo je oprávněn ji zastupovat). Otevírání obálek s nabídkami se m ůže rovn ěž zú častnit ve řejnost. Otevíráni obálek s nabídkami je ukon čeno otev řením poslední obálky s nabídkou a vyhotovením a podpisem protokolu o otevírání obálek. 7. Bezprost ředně po vyhodnocení VŘ se uskute ční následná aukce. Č l. 12 Výběr kupujícího Do posuzováni nabídek podaných do V Ř nebude zahrnuta obálka s nabídkou, která byla doru čena po lh ůtě stanovené v Čl. 10 tohoto Oznámení, nebo nespl ňuje n ěkterou ze závazných podmínek podle tohoto Oznámení, p řípadn ě da'ších dokument ů k výběrovému řízeni. 2. Jako jediné kritérium pro výb ěr kupujícího se stanovuje výše nabízené kupní ceny. Otevírání obálek s nabídkami zajišt'uje Komise pro otevírání obálek jmenovaná ředitelem územního pracoviště. P ři otevíráni obálek s nabídkami sd ěluje Komise všem p řítomným ú častníka, který podal obálku s nabídkou, spinění či nespiněni všech vyhlášených podmínek pro podání obálky s nabídkou a výši nabídnuté ceny. Obálky s nabídkami, které nespinily všechny vyhlášené podmínky pro podání obálky s nabidkou bez výhrad, komise vy řadí z dalšího posuzování. 3. Následnou aukci vyhlašuje p ředsedající Komise pro otevíráni obálek a vyhodnocení výb ěrového řízení, pokud byly doru čeny alespo ň 2 a více bezvadné nabídky, jež spl ň ují všechny podmínky V Ř. Následná aukce se koná bezprost ředn ě pa skon čení VR. Následné aukce se mohou zú častnit 213 ú častníků s nejvyšší nabídkou. Po čet ú častníků následné aukce se zaokrouhluje směrem nahoru.

5 4. Do následné aukce mohou postoupit ú častnici, kte ří podali bezvadnou nabídku do V Ř, osobn ě se dostaví k otevíráni obálek a prokážou se pr ůkazem totožnost, jednající za právnické osoby navíc ú ředně ověřeným pověřením k zastupováni, pokud toto nevyplývá z výpisu z obchodního rejst říku či obdobné listiny ve smyslu Čl. 8 odst. I písm. c) tohoto Oznámení. 5. Účast v následné aukci je dobrovolná. O rozhodnutí osobn ě přítomného ú častníka nezúčastnit následné aukce VR se učiní poznámka do protokolu, kterou ú častník podepíše. 6. Vítězem následné aukce a tím i celého V Ř bude ú častník, který nabídne nejvyšší kupní cenu v posledním stupni následné aukce jako jediný. Pokud v posledním stupni odstoupí všichni účastníci, vítězi ú častník, který v p ředchozím stupni podat nejvyšší nabídku kupni ceny Vít ěz a všichni účastnici následné aukce podepíší Protokol o pr ů bě hu následné aukce. 7. Po skon čení aukce oznámí p ředseda Komise jméno účastníka, který podal nejvyšší nabídku. 8. V p řípad ě, že budou do VŘ za řazeny dvě a vice bezvadných nabídek, ale nedostaví se osobn ě žádný ú častník nebo se dostaví pouze ú častník, který nabídl bezvadnou nabídkou nejvyšší kupní cenu, navrhne komise odprodej prodávané nemovité v ěci zájemci, který nabídl nejvyšší kupní cenu, p ři spině ní všech ostatních podmínek. Následná aukce se konat nebude. 9. Výsledek VŘ bude písemn ě oznámen všem ú častník ů m VŘ do 10 pracovních dn ů od data otevíráni obálek. Vítězný ú častník Vik obdrží zároven kupni smlouvu k podpisu Č l. 13 Povinnosti Ú řadu a kupujícího 1. Kupující je mimo jiné povinen platn ě podepsat kupní smlouvu (Z toho jeden výtisk s ú ředně ověřeným podpisem u fyzických osob a je-li t řeba u právnických osob) a doru čit ji na p říslušné pracovišt ě Ú řadu. 2. Nejpozději do 14 kalendá řních dn ů od doru čení všech výtisk ů smlouvy podepsaných účastníkem zajistí Ú řad podpis smlouvy ze své strany. 3. Po nabytí platnosti smlouvy je kupujicí povinen zaplatit Ú řadu nabidnutou kupní cenu v piné výši, a to do konkrétn ě určeného data. Toto datum bude stanoveno ve výzv ě k zaplacení kupní ceny, jejíž p řílohou bude prostá fotokopie oboustrann ě podepsané kupní smlouvy. Kupní cena se považuje za zaplacenou dnem, kdy je p řipsána na ú čet ú řadu. 4. Poté, co bude celá kupní cena uhrazena, v četně p říslušenství a případných dalších závazk ů kupujícího, p ředá ú řad katastrálnímu ú řadu jedno vyhotoveni kupní smlouvy spolu s návrhem na zahájeni řízení o povoleni vkladu vlastnického práva do katastru nemovitosti. 5. V p řípad ě, že kupujicí nespiní kteroukoli ze svých povinností uvedených v odst. 1 až 3 ani po p řípadně dohodou prodloužené lh ůtě, nebo pokud dá kupující jasn ě najevo, že kupní smlouvu nemíní podepsat, nebo pokud prodávající od smlouvy odstoupí, m ůže být vyzván kjednání ú častník vř, který se umístit na dalším místě, pokud jím nabídnutá kupní cena není nižší než 90 % ceny nabídnuté ú častníkem prvním v po řadí. 6. Kupující bere na vědomí, že sou částí smlouvy je dohoda, že poplatníkem dan ě z nabyti nemovité věci je kupující (nabyvatel vlastnického práva k nemovité v ěci). Č i. 14 Závě rečná ustanoveni 1. Ú řad si vyhrazuje právo zrušit VŘ bez udání d ůvodu a dále odmítnout všechny p ředložené návrhy, a to až do doby podpisu kupní smlouvy ze své strany. Zrušení v Ř se nepovažuje za jednání ve smyslu ustanovení 1729 odst. 1 NOZ a ú častník VŘ nemá právo na náhradu škody ve smyslu ustanovení 1729 odst. 2 citovaného zákona. 2. Zrušení VŘ p řed posledním termínem pro p ředání nabídek Ú řad uve řejní stejným zp ůsobem, kterým vyhlásil Oznámení o VR a jeho podmínkách, v četn ě lhůt.

6 _ fl 3. Ú častnici VŘ nemají nárok na náhradu náklad ů spojených s ú častí ve VŘ. 4. Všechny dokumenty. odesílané Ú řadem dle tohoto Oznámení, budou zasílány poštou doporu čen ě s dodejkou do vlastních rukou na adresy pro doru čování uvedené v nabídce, nebo v p řípad ě elektronického doru čování prost řednictvím datových schránek na elektronické adresy uvedené v nabídce. V p řípad ě, že tyto dokumenty budou provozovatelem poštovních služeb vráceny ú řadu jako nedoru čené, považuje se za den doručení takové zásilky t řetí pracovní den po odesláni. Doru čeni do datové schránky se řídi ustanoveními zákona Č Sb., o elektronických úkonech a autorizované konverzi dokument ů, ve znění pozdějších p ředpis ů. Na webu U řadu se lze registrovat k zasíláni informací o prodeji majetku na adrese. http :1/www. vzsvm. czinabidka-majetku /. P řípadné další informace o nabízené nemovité v ěci a Prohlášení účastníka výběrového řízení dle či. 8 tohoto Oznámení se bezplatně poskytnou osobám, které projeví zájem, p ři osobní návštěvě na kontaktní adrese: Odloučené pracoviště Kladno, nám. 17.listopadu 2840, Kladno na telefonním čísle Dana Bokšteflová dana. boks teflova(uzs vm. cz V Praze dne - -JI.-Tf P F í(fr 1iFT,y c P řílohy: Prohlášení ú častníka výběrového řízeni Návrh kupní smlouvy / P(ha 2 / (\ / -i 7 Jn'fadimír H ůlka ředitel Územního pracovište Střední Čechy

x# 1 07IXKAI ZKAM4^ 107/SKL12016-SKLM Č j.: UZSVM/SKLI21 74/2016-SKLM

x# 1 07IXKAI ZKAM4^ 107/SKL12016-SKLM Č j.: UZSVM/SKLI21 74/2016-SKLM fl x# 1 07IXKAI20 1 6-ZKAM4^ 107/SKL12016-SKLM Č j.: UZSVM/SKLI21 74/2016-SKLM Ú řad pro zastupování státu ve v ěcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, Rašínovo nábřeží 390142, 128 00 Praha

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, Brno

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, Brno 42138/B/2016-HMSO Č.j.: UZSVM/B/32838/2016-HMSO Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, Brno 602 00 Oznámení o výběrovém řízení č. B/19/16 a jeho podmínkách

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2 O Z N Á M E N Í

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2 O Z N Á M E N Í 4672/SBE/2014-SBEM Č.j.: UZSVM/SBE/4371/2014-SBEM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení

Více

O Z N Á M E N Í. vyhlašuje dne výběrové řízení (dále též VŘ ) na prodej dále uvedených movitých věcí.

O Z N Á M E N Í. vyhlašuje dne výběrové řízení (dále též VŘ ) na prodej dále uvedených movitých věcí. 10962/B/2016-HMSO Č.j.: UZSVM/B/11437/2016-HMSO Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, 604 47 Brno O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení čís. VŘ/10/16 a jeho podmínkách

Více

O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení č. I/3410/000085 a jeho podmínkách

O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení č. I/3410/000085 a jeho podmínkách Spr. 534/2015 O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení č. I/3410/000085 a jeho podmínkách na zjištění zájemce o koupi movitého majetku osobního automobilu, tovární značka Škoda Superb 2,0 TDI Elegance včetně

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, Ústí nad Labem O Z N Á M E N Í

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, Ústí nad Labem O Z N Á M E N Í 3215/ULN/2015-ULNM Č.j.: UZSVM/ULN/3140/2015-ULNM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, 400 01 Ústí nad Labem O Z N Á M E N Í o výběrovém

Více

OZNÁMENí. Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracovíště Střední Čechy, Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2

OZNÁMENí. Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracovíště Střední Čechy, Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2 ---------------------------------~ r 1111111111111111111111 1111111111 1111111111111111111111111111111111111 5055/SBE/2014-SBEM Č. j. : UZSVM/SBE/4696/2014-SBEM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, Ústí nad Labem O Z N Á M E N Í

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, Ústí nad Labem O Z N Á M E N Í 4391/ULN/2015-ULNM Č.j.: UZSVM/ULN/4303/2015-ULNM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, 400 01 Ústí nad Labem O Z N Á M E N Í o výběrovém

Více

2/85.ΑΙΗ.1/05,ΑΙΗΛ? O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení čís. BJI/20/2016 a jeho podmínkách

2/85.ΑΙΗ.1/05,ΑΙΗΛ? O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení čís. BJI/20/2016 a jeho podmínkách 2/85.ΑΙΗ.1/05,ΑΙΗΛ? 3096/BJI/2016-BJIM Č.j.: UZSVM/BJI/3225/2016-BJIM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, 602 00 Brno O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ostrava, Lihovarská 1335/9, Ostrava - Radvanice.

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ostrava, Lihovarská 1335/9, Ostrava - Radvanice. 3914/OFM/2016-OFMM Č.j.: UZSVM/OFM/3844/2016-OFMM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ostrava, Lihovarská 1335/9, 716 10 Ostrava - Radvanice Oznámení o výběrovém řízení s

Více

OZNÁMENÍ. o výběrovém řízení č. HUO/84/2015-4. kolo a jeho podmínkách

OZNÁMENÍ. o výběrovém řízení č. HUO/84/2015-4. kolo a jeho podmínkách 2135/HUO/2015-HUOM Č.j.: UZSVM/HUO/2235/2015-HUOM Územní pracoviště Hradec Králové, Horova 180/10, 502 06 Hradec Králové odbor Odloučené pracoviště Ústí nad Orlicí OZNÁMENÍ o výběrovém řízení č. HUO/84/2015-4.

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ostrava, Lihovarská 1335/9, Ostrava-Radvanice. Oznámení

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ostrava, Lihovarská 1335/9, Ostrava-Radvanice. Oznámení 5564/OOL/2016-OOLM Č.j.: UZSVM/OOL/6299/2016-OOLM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ostrava, Lihovarská 1335/9, 716 10 Ostrava-Radvanice Oznámení o výběrovém řízení s následnou

Více

Oznámení o výběrovém řízení a jeho podmínkách. Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň, Radobyčická 14, 301 00 Plzeň

Oznámení o výběrovém řízení a jeho podmínkách. Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň, Radobyčická 14, 301 00 Plzeň µ#3993/pkt/2013-pktm@' 3993/PKT/2013-PKTM Č.j.: UZSVM/PKT/3484/2013-PKTM Oznámení o výběrovém řízení a jeho podmínkách Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň, Radobyčická

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, Ústí nad Labem O Z N Á M E N Í

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, Ústí nad Labem O Z N Á M E N Í Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, 400 01 Ústí nad Labem O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení čís. UTP/047/2015 a jeho podmínkách na zjištění zájemce o koupi nemovitých věcí v katastrálním

Více

Oznámení o výběrovém řízení č. ULN/012/2016 na zjištění zájemce o koupi nemovitého majetku v katastrálním území Lenešice

Oznámení o výběrovém řízení č. ULN/012/2016 na zjištění zájemce o koupi nemovitého majetku v katastrálním území Lenešice 1377/ULN/2016-ULNM Č.j.: UZSVM/ULN/1372/2016-ULNM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, 400 01 Ústí nad Labem Oznámení o výběrovém řízení

Více

Oznámení o výběrovém řízení a jeho podmínkách O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení čís. PKT/5/2015 a jeho podmínkách

Oznámení o výběrovém řízení a jeho podmínkách O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení čís. PKT/5/2015 a jeho podmínkách µ # 1527/ PKT/ 2015- PKTM@ + 1527/PKT/2015-PKTM Č.j.: UZSVM/PKT/1378/2015-PKTM Oznámení o výběrovém řízení a jeho podmínkách Územní pracoviště Plzeň, Radobyčická 14, 301 00 Plzeň O Z N Á M E N Í o výběrovém

Více

#5428/ΣΚΛ/2016 ΣΚΛΜ 5428/SKL/2016-SKLM Č.j.: UZSVM/SKL/5677/2016-SKLM

#5428/ΣΚΛ/2016 ΣΚΛΜ 5428/SKL/2016-SKLM Č.j.: UZSVM/SKL/5677/2016-SKLM #5428/ΣΚΛ/2016 ΣΚΛΜ 5428/SKL/2016-SKLM Č.j.: UZSVM/SKL/5677/2016-SKLM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 O Z N Á M

Více

#1597/ΧΠΤ/2013 ΧΠΤΜ Κ

#1597/ΧΠΤ/2013 ΧΠΤΜ Κ #1597/ΧΠΤ/2013 ΧΠΤΜ Κ 1597/CPT/2013-CPTM Č.j.: UZSVM/CPT/1413/2013-CPTM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 Územní pracoviště České Budějovice, Prokišova

Více

4100.ΑϑΛ.1/05,ΑϑΛΛ?ƒ

4100.ΑϑΛ.1/05,ΑϑΛΛ?ƒ 4100.ΑϑΛ.1/05,ΑϑΛΛ?ƒ 5211/BKM/2016-BKMM Č.j.: UZSVM/BKM/5099/2016-BKMM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, 602 00 Brno Oznámení o výběrovém řízení čís. BKM/52/2016

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, Ústí nad Labem O Z N Á M E N Í

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, Ústí nad Labem O Z N Á M E N Í 4915/ULN/2015-ULNM Č.j.: UZSVM/ULN/4848/2015-ULNM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, 400 01 Ústí nad Labem O Z N Á M E N Í o výběrovém

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, Brno

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, Brno 41817/B/2016-HMSO Č.j.: UZSVM/B/32827/2016-HMSO Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, Brno 602 00 Oznámení o výběrovém řízení č. B/18/16 a jeho podmínkách

Více

OZNÁMENí. o výběrovém řízení č. HSY/166/ kolo a jeho podmínkách

OZNÁMENí. o výběrovém řízení č. HSY/166/ kolo a jeho podmínkách 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 3503/HSY/2014-HSYM Č.j.: UZSVM/HSY/3835/2014-HSYM Územní pracoviště Hradec Králové, Horova 180, 502 06 Hradec Králové odbor Odloučené

Více

OZNÁMENí. o výběrovém řízení č. HSY/179/2012-3. kolo a jeho podmínkách

OZNÁMENí. o výběrovém řízení č. HSY/179/2012-3. kolo a jeho podmínkách ~ f ls.j.b/tf'aj7~/h ÁI./ ~ j7, tuj 7:V 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 2554/HSY /2012 -HSYM Č.j.: UZSVM/HSY/2593/2012-HSYM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových

Více

"

11111111111111111111111111111111111" 111111111111111111111111111111111 3728/CPEI2016-CPEM Č.j.: UZSVM/CPE/4389/2016-CPEM' -, Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Rašínovo nábřeží 390/42,128

Více

I výběrového řízení Č. HMSU/158/ kolo

I výběrového řízení Č. HMSU/158/ kolo 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111I11111 14668/H/20 12-H MSU Č.j.: UZSVM/H/12256/2012-HMSU Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště

Více

OZNÁMENI. o výběrovém řízení čís. C/22/2015 a jeho podmínkách. na zjištění zájemce o koupi nemovitého majetku v katastrálním území Šerkov, obec Lety

OZNÁMENI. o výběrovém řízení čís. C/22/2015 a jeho podmínkách. na zjištění zájemce o koupi nemovitého majetku v katastrálním území Šerkov, obec Lety 2810/C/2015-HPIR Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště České Budějovice OZNÁMENI o výběrovém řízení čís. C/22/2015 a jeho podmínkách na zjištění zájemce o koupi nemovitého

Více

luh! IIIIIIlHIIlIhI l lillil IIIIIUIHIIIUI I hni I IQ

luh! IIIIIIlHIIlIhI l lillil IIIIIUIHIIIUI I hni I IQ lâ luh! IIIIIIlHIIlIhI l lillil IIIIIUIHIIIUI I 111111 hni I IQ 4095/SKL/2014-SKLM Č j.: UZSVM!5KL141 57/201 6-SKLM U řad pro zastupování státu ve v ěcech majetkových Uzemní pracoviště Střední Čechy, Rašinovo

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2 O Z N Á M E N Í

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2 O Z N Á M E N Í 5700/SPB/2016-SPBM Č.j.: UZSVM/SPB/5060/2016-SPBM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, 400 01 Ústí nad Labem O Z N Á M E N Í

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, 400 01 Ústí nad Labem O Z N Á M E N Í 869/ULN/2014-ULNM Č.j.: UZSVM/ULN/881/2014-ULNM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, 400 01 Ústí nad Labem O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení

Více

11111111111I11111111111111111111" 1111111" 11111111111111111111I111111

11111111111I11111111111111111111 1111111 11111111111111111111I111111 11111111111I11111111111111111111" 1111111" 11111111111111111111I111111 3262/BVY /2013-BVYR Č.j.: UZSVM/BVY/3191/2013-BVYR Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop

Více

03183.ΑΑΥ.1/04,ΑΑΥΛ?π

03183.ΑΑΥ.1/04,ΑΑΥΛ?π 03183.ΑΑΥ.1/04,ΑΑΥΛ?π 14294/BBV/2015-BBVM Č.j.: UZSVM/BBV/14265/2015-BBVM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, 604 47 Brno O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení

Více

OZNÁMENí. o výběrovém řízení čís. BH0176/2012 a jeho podmínkách na zjištění zájemce o koupi nemovitosti v katastrálním území Nenkovice

OZNÁMENí. o výběrovém řízení čís. BH0176/2012 a jeho podmínkách na zjištění zájemce o koupi nemovitosti v katastrálním území Nenkovice 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 7926/BHO/2012-BHOM Č.j UZSVM/BHO/7004/2012-BHOM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11,

Více

váš DOPIS ZN.: PŘIJATO DNE: VYŘIZUJE: ÚTVAR: E-MAIL:

váš DOPIS ZN.: PŘIJATO DNE: VYŘIZUJE: ÚTVAR: E-MAIL: ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNí STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH RAšíNOVO NÁBŘEŽí 390/42,12800 PRAHA 2 ÚZEMNí PRACOViŠTĚ ÚSTí NAD LABEM ODBOR ODLOUČENÉ PRACOViŠTĚ LOUNY, POD NEMOCNiCí 2381, 440 01 LOUNY 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111

Více

O Z N Á M E N Í. na zjištění zájemce o koupi nemovitého majetku v katastrálním území Podivín

O Z N Á M E N Í. na zjištění zájemce o koupi nemovitého majetku v katastrálním území Podivín 9591/BBV/2015-BBVM Č.j.: UZSVM/BBV/13724/2015-BBVM O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení čís. BBV/01/2016 a jeho podmínkách na zjištění zájemce o koupi nemovitého majetku v katastrálním území Podivín Úřad

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, Brno, odbor Hospodaření s majetkem státu

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, Brno, odbor Hospodaření s majetkem státu .~-.. -.... Ifl MI~ 1 IIII II~IIIII~III II II~ III II~III I~I 53898/8/201 7-HMSO Čj.: UZSVM/B/42121/201 7-HMSO Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, 602 00

Více

O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení č. ULN/027/2014 a jeho podmínkách. na zjištění zájemce o koupi nemovitostí v katastrálním území Louny

O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení č. ULN/027/2014 a jeho podmínkách. na zjištění zájemce o koupi nemovitostí v katastrálním území Louny 3197/ULN/2014-ULNM Č.j.: UZSVM/ULN/3395/2014-ULNM ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁBŘEŽÍ 390/42, 128 00 PRAHA 2 - NOVÉ MĚSTO ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ ÚSTÍ NAD LABEM MÍROVÉ NÁMĚSTÍ 3129/36,

Více

O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení čís. OOL/104/2015 a jeho podmínkách

O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení čís. OOL/104/2015 a jeho podmínkách 4700/OOL/2015-OOLM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ostrava, Lihovarská 1335/9, 716 10 Ostrava-Radvanice O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení čís. OOL/104/2015 a jeho podmínkách

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, Územní pracoviště České Budějovice O Z N Á M E N Í

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, Územní pracoviště České Budějovice O Z N Á M E N Í µ 272.ΒΒϑ.1/01,ΒΒϑΛ?Τ 383/CCK/2012-CCKM Č.j.: UZSVM/CCK/328/2012-CCKM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, Územní pracoviště České Budějovice O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení čís. C/33/2012

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, Brno. OZNÁMENí

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, Brno. OZNÁMENí 111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111I111111 2924/BBK/2011-BBKM C.j.: UZSVM/BBK/2625/2011-BBKM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop

Více

Iu MI II~II III II~II~ ~I ~IIII II~IIIII~III fl ~II III III III MI I~I

Iu MI II~II III II~II~ ~I ~IIII II~IIIII~III fl ~II III III III MI I~I Iu MI II~II III II~II~ ~I ~IIII II~IIIII~III fl ~II III III III MI I~I 62350/B/201 7-HMSO Čj.: UZSVM/B148779/201 7-HMSO Úřad pro zastupovánĺ státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, odbor Hospodaření

Více

11111I111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111I. OZNÁMENí. řízení čís. C/94/2013 a jeho podmínkách

11111I111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111I. OZNÁMENí. řízení čís. C/94/2013 a jeho podmínkách \ )..'. 11111I111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111I 2041/CCK/2013-CCKM C.j.: UZSVM/CCK/1760/2013-CCKM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště České

Více

µ#4439/ult/2016-ultm@o 4439/ULT/2016-ULTM Č.j.: UZSVM/ULT/6425/2016-ULTM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, 400 01 Ústí nad Labem Oznámení

Více

O Z N Á M E N Í. Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, Ústí nad Labem

O Z N Á M E N Í. Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, Ústí nad Labem 6010/ULT/2016-ULTM Č.j.: UZSVM/ULT/5974/2016-ULTM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, 400 01 Ústí nad Labem O Z N Á M E N Í o výběrovém

Více

µ 7834/..1/04,ΓΛΤ1? Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Praha, Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2 Nové Město

µ 7834/..1/04,ΓΛΤ1? Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Praha, Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2 Nové Město µ 7834/..1/04,ΓΛΤ1? 89450/A/2015-HMU2 Č.j.: UZSVM/A/49842/2015-HMU2 Územní pracoviště Praha, Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 Nové Město O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení č. HMS/44/2015 a jeho

Více

Oznámení o výběrovém řízení s následnou aukcí a jeho podmínkách č. C/89/2016

Oznámení o výběrovém řízení s následnou aukcí a jeho podmínkách č. C/89/2016 5289/CPE/2016-CPEM Č.j.: UZSVM/CPE/4898/2016-CPEM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Rašínovo nábřeží 390/42,128 00 Praha 2 Územní pracoviště České Budějovice, Prokišova 1202/5, 371 03 České

Více

O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení čís. P/PL/2012/ a jeho podmínkách

O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení čís. P/PL/2012/ a jeho podmínkách 29146/P/2015-HMSO Č.j.: UZSVM/P/23533/2015-HMSO Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň, Radobyčická 14, 301 00 Plzeň O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení čís. P/PL/2012/7342-1

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Odloučené pracoviště Kolín

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Odloučené pracoviště Kolín Ř 14504/SKO/2017-SKOM Č.j.: UZSVM/SKO/14490/2017-SKOM Oznámení o výběrovém řízení s aukcí čís. SKO/073/2017 a jeho podmínkách na zjištění zájemce o koupi nemovitého majetku v katastrálním území Lysá nad

Více

O Z N Á M E N Í. Čl. 1 Převáděný majetek

O Z N Á M E N Í. Čl. 1 Převáděný majetek 8274/OOL/2014-OOLR Č.j.: UZSVM/OOL/8429/2014-OOLR Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ostrava, Lihovarská 1335/9, 716 10 Ostrava-Radvanice O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení

Více

Oznámení o výběrovém řízení s následnou aukcí a jeho podmínkách. č. ULN/035/2016. na zjištění zájemce o koupi majetku v katastrálním území Podbořany

Oznámení o výběrovém řízení s následnou aukcí a jeho podmínkách. č. ULN/035/2016. na zjištění zájemce o koupi majetku v katastrálním území Podbořany Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem Mírové náměstí 3129/36, Ústí nad Labem-centrum, 400 01 Ústí nad Labem Oznámení o výběrovém řízení s následnou aukcí a jeho

Více

Oznámení o výběrovém řízení s aukcí čís. SKO/026/2018 a jeho podmínkách

Oznámení o výběrovém řízení s aukcí čís. SKO/026/2018 a jeho podmínkách 3666/SKO/2018-SKOM Č.j.: UZSVM/SKO/3714/2018-SKOM Územní pracoviště Střední Čechy Oznámení o výběrovém řízení s aukcí čís. SKO/026/2018 a jeho podmínkách na zjištění zájemce o koupi nemovitého majetku

Více

O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení čís. C/117/2014 a jeho podmínkách. na zjištění zájemce o koupi nemovité věci v katastrálním území Hořice na Šumavě

O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení čís. C/117/2014 a jeho podmínkách. na zjištění zájemce o koupi nemovité věci v katastrálním území Hořice na Šumavě 1945/CCK/2014-CCKM Č.j.: UZSVM/CCK/2047/2014-CCKM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 Územní pracoviště České Budějovice, Prokišova 1202/5, 371 03 České

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Hradec Králové, Horova 180,50206 Hradec Králové odbor Odloučené pracoviště Svitavy

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Hradec Králové, Horova 180,50206 Hradec Králové odbor Odloučené pracoviště Svitavy 11111111111111111111111111111111.1 1111111111111111111111111111111111111 5075/HSY/2011-HSYM Č.j.: UZSVM/HSY/5032/2011-HSYM Územní pracoviště Hradec Králové, Horova 180,50206 Hradec Králové odbor Odloučené

Více

OZNÁMENí. o výběrovém řízení čís. C/159/2011. na zjištění zájemce o koupi nemovitosti v katastrálním území Horní Pole

OZNÁMENí. o výběrovém řízení čís. C/159/2011. na zjištění zájemce o koupi nemovitosti v katastrálním území Horní Pole 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 6841/CJH/2011-CJHM Č.j.: UZSVM/CJH/6284/2011-CJHM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště České Budějovice

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, 602 00 Brno

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, 602 00 Brno 1442/BKM/2016-BKMM Č.j.: UZSVM/BKM/1470/2016-BKMM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, 602 00 Brno Oznámení o výběrovém řízení č. BKM/32/2016 s následnou

Více

OZNÁMENí. na zjištení zájemce o koupi nemovitosti v katastrálním území Žádlovice

OZNÁMENí. na zjištení zájemce o koupi nemovitosti v katastrálním území Žádlovice 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111I11111 6018/0SU/2008-0SUM C.j.: UZSVM/OSU/5499/2008-0SUM Územní pracovište Ostrava, Lihovarská 1335/9, 71610 Ostrava-Radvanice odbor Odloucené

Více

OZNÁMENí. na zjištění zájemce o koupi majetku v katastrálním území a obci Rychnov nad Kněžnou.

OZNÁMENí. na zjištění zájemce o koupi majetku v katastrálním území a obci Rychnov nad Kněžnou. 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 5364/HRK/2012-HRKM Č.j.: UZSVM/HRK/5039/2012-HRKM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Hradec Králové,

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem. Mírové náměstí 36, Ústí nad Labem O Z N Á M E N Í

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem. Mírové náměstí 36, Ústí nad Labem O Z N Á M E N Í 1762/ULN/2015-ULNM Č.j.: UZSVM/ULN/1736/2015-ULNM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem. Mírové náměstí 36, 400 01 Ústí nad Labem O Z N Á M E N Í o výběrovém

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, Ústí nad Labem O Z N Á M E N Í

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, Ústí nad Labem O Z N Á M E N Í Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, 400 01 Ústí nad Labem O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení čís. ULB/026/2014 a jeho podmínkách na zjištění zájemce o koupi nemovitého majetku v katastrálním

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, Ústí nad Labem.

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, Ústí nad Labem. 5087/UTP/2016-UTPM Č.j.: UZSVM/UTP/4907/2016-UTPM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, 400 01 Ústí nad Labem Oznámení o výběrovém řízení

Více

O Z N Á M E N Í. na zjištění zájemce o koupi rodinného domu s pozemkem v katastrálním území Koštov, obec Trmice Koštov, okres Ústí nad Labem

O Z N Á M E N Í. na zjištění zájemce o koupi rodinného domu s pozemkem v katastrálním území Koštov, obec Trmice Koštov, okres Ústí nad Labem Ředitelství silnic a dálnic ČR, tel. 241 084 111, 506 Na Pankráci 56, 145 05 Praha e-mail: petra.choltova@rsd.cz O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení čís. 260822011/3 a jeho podmínkách na zjištění zájemce

Více

µ#1639/cck/2013-cckm@r

µ#1639/cck/2013-cckm@r µ#1639/cck/2013-cckm@r 1639/CCK/2013-CCKM Č.j.: UZSVM/CCK/1413/2013-CCKM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, Územní pracoviště České Budějovice O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení čís. C/75/2013-VŘ

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, Územní pracoviště České Budějovice O Z N Á M E N Í

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, Územní pracoviště České Budějovice O Z N Á M E N Í 1639/CCK/2013-CCKM Č.j.: UZSVM/CCK/1413/2013-CCKM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, Územní pracoviště České Budějovice O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení čís. C/75/2013-VŘ a jeho podmínkách

Více

µ 18/0.ΓΡΛ.1/03,ΓΡΛΛ?%

µ 18/0.ΓΡΛ.1/03,ΓΡΛΛ?% ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁBŘEŽÍ 42, 128 00 PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ HRADEC KRÁLOVÉ ODBOR ODLOUČENÉ PRACOVIŠTĚ SEMILY, BÍTOUCHOVSKÁ 1, 513 14 SEMILY µ 18/0.ΓΡΛ.1/03,ΓΡΛΛ?%

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ostrava, Lihovarská 1335/9, Ostrava-Radvanice. Oznámení

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ostrava, Lihovarská 1335/9, Ostrava-Radvanice. Oznámení 27503/O/2016-HMSO Č.j.: UZSVM/O/19495/2016-HMSO Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ostrava, Lihovarská 1335/9, 716 10 Ostrava-Radvanice Oznámení o výběrovém řízení s následnou

Více

Oznámení o výběrovém řízení a jeho podmínkách OZNÁMENÍ. o výběrovém řízení čís. OSM/PA/2/2012 a jeho podmínkách

Oznámení o výběrovém řízení a jeho podmínkách OZNÁMENÍ. o výběrovém řízení čís. OSM/PA/2/2012 a jeho podmínkách Oznámení o výběrovém řízení a jeho podmínkách Správa Krkonošského národního parku, se sídlem ve Vrchlabí, Dobrovského 3, 543 01 Vrchlabí OZNÁMENÍ o výběrovém řízení čís. OSM/PA/2/2012 a jeho podmínkách

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2 O Z N Á M E N Í

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2 O Z N Á M E N Í 10664/SKO/2016-SKOM Č.j.: UZSVM/SKO/9929/2016-SKOM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 O Z N Á M E N Í o výběrovém

Více

O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení s následnou aukcí a jeho podmínkách čís. C/73/2016. vyhlašuje dne 7. listopadu Čl.

O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení s následnou aukcí a jeho podmínkách čís. C/73/2016. vyhlašuje dne 7. listopadu Čl. #6146/ΧϑΗ/2016 ΧϑΗΜ 6146/CJH/2016-CJHM Č.j.: UZSVM/CJH/6087/2016-CJHM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště České Budějovice Odbor Odloučené pracoviště Jindřichův Hradec, Na

Více

Oznámení o výběrovém řízení č. BKM/34/2016 s následnou aukcí a jeho podmínkách

Oznámení o výběrovém řízení č. BKM/34/2016 s následnou aukcí a jeho podmínkách 1738/BKM/2016-BKMM Č.j.: UZSVM/BKM/1769/2016-BKMM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, 602 00 Brno Oznámení o výběrovém řízení č. BKM/34/2016 s následnou

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, Brno. OZNÁMENí

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, Brno. OZNÁMENí 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 2364/BVY /2013-BVYM Č.j.: UZSVM/BVY/2212/2013-BVYM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, Územní pracoviště České Budějovice Odloučené pracoviště Český Krumlov O Z N Á M E N Í

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, Územní pracoviště České Budějovice Odloučené pracoviště Český Krumlov O Z N Á M E N Í 1039/CCK/2014-CCKM Č.j.: UZSVM/CCK/971/2014-CCKM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, Územní pracoviště České Budějovice Odloučené pracoviště Český Krumlov O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení

Více

OZNÁMENí. na zjištění zájemce o koupi majetku v katastrálním území Moravská Kamenná Horka a obci Kamenná Horka.

OZNÁMENí. na zjištění zájemce o koupi majetku v katastrálním území Moravská Kamenná Horka a obci Kamenná Horka. 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 47/HSY/2012-HSYM Č.j.: UZSVM/HSY/49/2012-HSYM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Hradec Králové, Horova

Více

H IlIflhIiU III h h irni U H II

H IlIflhIiU III h h irni U H II H IlIflhIiU III h h irni U H II 620/BZR/201 6-BZRM Čj.: UZSVM/BZR/608/201 6-BZRM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Uzemni pracoviště Brno, Příkop 11, 60200 Brno Oznámeni o výběrovém řizení

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2 O Z N Á M E N Í

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2 O Z N Á M E N Í 5448/SMB/2016-SMBM Č.j.: UZSVM/SMB/5252/2016-SMBM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení

Více

VYVE7~tJO. //0 s: ~011

VYVE7~tJO. //0 s: ~011 -~ VYVE7~tJO. //0 s: ~011 11111111" 111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 828/BBK/2011-BBKM Č.j.: UZSVM/BBK/723/2011-BBKM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště

Více

Oznámení o výběrovém řízení a jeho podmínkách OZNÁMENÍ. o výběrovém řízení čís. OSM/Vá/1/2015 a jeho podmínkách

Oznámení o výběrovém řízení a jeho podmínkách OZNÁMENÍ. o výběrovém řízení čís. OSM/Vá/1/2015 a jeho podmínkách Oznámení o výběrovém řízení a jeho podmínkách Správa Krkonošského národního parku, se sídlem ve Vrchlabí, Dobrovského 3, 543 01 Vrchlabí OZNÁMENÍ o výběrovém řízení čís. OSM/Vá/1/2015 a jeho podmínkách

Více

Oznámení. o výběrovém řízení OOV/065/2016 s následnou aukcí a jeho podmínkách. na zjištění zájemce o převod majetku

Oznámení. o výběrovém řízení OOV/065/2016 s následnou aukcí a jeho podmínkách. na zjištění zájemce o převod majetku 10876/O/2016-HMSO Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ostrava, Lihovarská 1335/9, 716 10 Ostrava - Radvanice Oznámení o výběrovém řízení OOV/065/2016 s následnou aukcí a

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, 60447 Brno. OZNÁMENí

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, 60447 Brno. OZNÁMENí 11111flllllllllllIl 558/BUHI2012-BUHM Č.j.: UZSVM/BUH/509/2012-BUHM II 1111 II1111111111111111111 111111 111111111111 II Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop

Více

Nemocnice Na Homolce Roentgenova 37/ Praha 5 - Motol O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení 5. kolo

Nemocnice Na Homolce Roentgenova 37/ Praha 5 - Motol O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení 5. kolo O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení 5. kolo na zjištění zájemce o koupi nemovitého majetku v katastrálním území Jílové u Prahy Nemocnice Na Homolce, statní příspěvková organizace v přímé řídící působnosti

Více

O Z N Á M E N Í. o 2. kole výběrového řízení čís. P/PL/2009/3818 a jeho podmínkách

O Z N Á M E N Í. o 2. kole výběrového řízení čís. P/PL/2009/3818 a jeho podmínkách Č.j.: UZSVM/P/23297/2010-HMSO O Z N Á M E N Í o 2. kole výběrového řízení čís. P/PL/2009/3818 a jeho podmínkách na zjištění zájemce o koupi nemovitostí v katastrálním území Oselce Úřad pro zastupování

Více

Oznámení o výběrovém řízení s aukcí. čís. BZR/3/2018 a jeho podmínkách. na zjištění zájemce o koupi nemovitého majetku v katastrálním území Líšná.

Oznámení o výběrovém řízení s aukcí. čís. BZR/3/2018 a jeho podmínkách. na zjištění zájemce o koupi nemovitého majetku v katastrálním území Líšná. 1699/BZR/2018-BZRM Č.j.: UZSVM/BZR/1701/2018-BZRM Dr. Drože 1686/26, 591 01 Žďár nad Sázavou Oznámení o výběrovém řízení s aukcí čís. BZR/3/2018 a jeho podmínkách na zjištění zájemce o koupi nemovitého

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2 O Z N Á M E N Í

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2 O Z N Á M E N Í 7202/SPB/2014-SPBM Č.j.: UZSVM/SPB/6997/2014-SPBM Územní pracoviště Střední Čechy, Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení čís. SPB/039/2014 a jeho podmínkách na zjištění

Více

O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení s následnou aukcí čís. SPB/037/2016 a jeho podmínkách

O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení s následnou aukcí čís. SPB/037/2016 a jeho podmínkách 8620/SPB/2016-SPBM Č.j.: UZSVM/SPB/7718/2016-SPBM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, Ústí nad Labem.

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, Ústí nad Labem. Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, 400 01 Ústí nad Labem O z n á m e n í o výběrovém řízení a jeho podmínkách č. ULN/028/2016 na zjištění

Více

O Z N Á M E N Í. vyhlašuje dne 1. září 2014. Čl. 2 Popis předmětné nemovitosti

O Z N Á M E N Í. vyhlašuje dne 1. září 2014. Čl. 2 Popis předmětné nemovitosti 4450/ULT/2014-ULTM Č.j.: UZSVM/ULT/4447/2014-ULTM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, 400 01 Ústí nad Labem O Z N Á M E N Í o výběrovém

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, Územní pracoviště České Budějovice. OZNÁMENí

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, Územní pracoviště České Budějovice. OZNÁMENí oc#2359/xxk/2011- XXKM~n+ 2359/CCK/2011-CCKM Č.j.: UZSVM/CCK/2051/2011-CCKM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, Územní pracoviště České Budějovice OZNÁMENí o výběrovém řízení čís. C/130/2011-VŘ

Více

OZNÁMENí. . na zjištění zájemce o koupi nemovitosti v katastrálním území Lčovice, okres Prachatice

OZNÁMENí. . na zjištění zájemce o koupi nemovitosti v katastrálním území Lčovice, okres Prachatice 111111 11111111111I1111111111111111111111111111111111111111111111111111 1464/CPT/2013-CPTM C.j.: UZSVM/CPT/1288/2013-CPTM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště České Budějovice,

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2 O Z N Á M E N Í

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2 O Z N Á M E N Í 5075/SMB/2016-SMBM Č.j.: UZSVM/SMB/4889/2016-SMBM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení

Více

O Z N Á M E N Í. na zjištění zájemce o koupi nemovitého majetku v katastrálním území Hrušky

O Z N Á M E N Í. na zjištění zájemce o koupi nemovitého majetku v katastrálním území Hrušky 10565/BBV/2015-BBVM Č.j.: UZSVM/BBV/10526/2015-BBVM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, 604 47 Brno O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení čís. BBV/39/2015 a

Více

O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení čís. SNB/011/2014 a jeho podmínkách. na zjištění zájemce o koupi nemovité věci v katastrálním území Sány

O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení čís. SNB/011/2014 a jeho podmínkách. na zjištění zájemce o koupi nemovité věci v katastrálním území Sány µ # 1490/ SNB/ 2014- SNBM@Y 1490/SNB/2014-SNBM Č.j.: UZSVM/SNB/1448/2014-SNBM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, nám. Republiky 3, 110 00 Praha 1 O Z N Á

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, 60447 ~rno. OZNÁMENí

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, 60447 ~rno. OZNÁMENí 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 553/BUH/2012-BUHM Č.j.: UZSVM/BUH/493/2012-BUHM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, 60447

Více

µ 480.ΤΣΟ.1/03,ΤΣΟΛ?Λ

µ 480.ΤΣΟ.1/03,ΤΣΟΛ?Λ µ 480.ΤΣΟ.1/03,ΤΣΟΛ?Λ 591/UTP/2014-UTPM Č.j.: UZSVM/UTP/584/2014-UTPM Oznámení o výběrovém řízení a jeho podmínkách Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, 400 01 Ústí nad Labem O Z N Á M

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, Brno. OZNÁMENí

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, Brno. OZNÁMENí 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 1960/BBK/2011-BBKM Č.j.: UZSVM/BBK/1735/2011-BBKM Územní pracoviště Brno, Příkop 11, 60447 Brno OZNÁMENí o výběrovém řízení čís. BBK/18/2011

Více

IH Hl Ii~Ii~lI~HIIOiH ~l ilii ii~ii~mii flu ii~ ill lli~ii H

IH Hl Ii~Ii~lI~HIIOiH ~l ilii ii~ii~mii flu ii~ ill lli~ii H IH Hl Ii~Ii~lI~HIIOiH ~l ilii ii~ii~mii flu ii~ ill lli~ii H 222421B/201 8-HMSO Čj.: UZSVM/B/1 7157/201 8-HMSO Úřad pro zastupovánĺ státu ve věcech majetkových Uzemní pracoviště Brno, Příkop 11, 602 00

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, Brno O Z N Á M E N Í

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, Brno O Z N Á M E N Í 5640/BZR/2014-BZRM Č.j.: UZSVM/BZR/5304/2014-BZRM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, 604 47 Brno O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení čís. BZR/44/2014 a jeho

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, 60200 Brno

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, 60200 Brno 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 4566/BHO/2016-BHOM Č.j.: UZSVM/BHO/4569/2016-BHOM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop

Více

VYŘIZUJE: Žádáme vás o jeho vyvěšení na úřední desce ode dne vyhlášení tj. od 29. srpna 2016 do 29. září 2016.

VYŘIZUJE:   Žádáme vás o jeho vyvěšení na úřední desce ode dne vyhlášení tj. od 29. srpna 2016 do 29. září 2016. ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁBŘEŽÍ 390/42, 128 00 PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ STŘEDNÍ ČECHY ODBOR ODLOUČENÉ PRACOVIŠTĚ KOLÍN, KARLOVO NÁM. 45, 280 50 KOLÍN 1 10725/SKO/2016-SKOM

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ostrava, Lihovarská 1335/9, Ostrava-Radvanice. Oznámení

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ostrava, Lihovarská 1335/9, Ostrava-Radvanice. Oznámení 2054/OPR/2016-OPRM Č.j.: UZSVM/OPR/2365/2016-OPRM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ostrava, Lihovarská 1335/9, 716 10 Ostrava-Radvanice Oznámení o výběrovém řízení s následnou

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ostrava, Lihovarská 1335/9, Ostrava-Radvanice. OZNÁMENí

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ostrava, Lihovarská 1335/9, Ostrava-Radvanice. OZNÁMENí 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 7548/0NJ/2012-0NJM Č.j.: UZSVM/ONJ/8439/2012-0NJM Územní pracoviště Ostrava, Lihovarská 1335/9, 716 10 Ostrava-Radvanice OZNÁMENí

Více

O Z N Á M E N Í. vyhlašuje dne Čl. 1 Prodávaný majetek

O Z N Á M E N Í. vyhlašuje dne Čl. 1 Prodávaný majetek Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště České Budějovice Odbor Odloučené pracoviště Český Krumlov, Plešivec 251, 381 01 Český Krumlov O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení č. C/6/08-VŘ

Více