02/2008 PRO PŮJČOVNY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "02/2008 PRO PŮJČOVNY"

Transkript

1 02/2008 PRO PŮJČOVNY

2 OBJEDNÁVKOVÝ LIST - PŮJČOVNY Speciální akce! Doplňte si katalog již od 559,-! kat.číslo VHS/DVD ZÁKLADNÍ NABÍDKA žánr info o DVD DVD ks/kč objednávka D D D D D D D Motel smrti USA, 2007, 82 min. Budiž světlo USA, 2006, 89 min. Havana Blues Cuba, 2005, 107 min. Hostel II USA, 2007, 91 min. Moje žena a jiné katastrofy USA, 2007, 90 min. Venuše UK, 2006, 91 min. 28 týdnů poté UK, 2007, 101 min. horor český 5.1, české titulky 699,- komedie český 2.0, české titulky 699,- hudební český 5.1, české titulky 699,- horor český 2.0, české titulky 699,- komedie český 5.1, české titulky 699,- drama český 5.1, české titulky 699,- horor český 5.1, české titulky 699,- D Spláchnutej animovaný český 5.1, české titulky 699,- USA, 2007, 81 min. D D D D Zajatci mlhy Rusko, 2005, 105 min. Shrek Třetí USA, 2007, 89 min. Simpsonovi ve filmu USA, 2007, 83 min. Démon pomsty: Krvavá lázeň USA, 2006, 91 min. válečný český 5.1, české titulky 699,- animovaný český 5.1, české titulky 699,- animovaný český 5.1, české titulky 699,- horor český 5.1, české titulky 699,- MNOŽSTEVNÍ SLEVA NA ODBĚR DVD počet kusů DVD ks/kč Množstevní sleva při odběru 3 ks a více kusů 679,- Množstevní sleva při odběru 6 ks a více kusů 649,- Množstevní sleva při odběru 9 ks a více kusů 619,- Množstevní sleva při odběru 12 ks a více kusů 589,- Množstevní sleva při odběru 15 ks a více kusů 559,- Veškeré ceny jsou uvedeny vč. DPH. Změna cen vyhrazena. (Akce platí od 1.2. do nebo do vyprodání zásob)

3 SPECIÁLNÍ AKCE! Doplňte si katalog již od 559,-! Motel smrti Vacancy Hrají: Luke Wilson, Kate Beckinsale Budiž světlo Deck the Halls Hrají: Mathew Broderick, Danny DeVito Havana Blues Habana Blues Hrají: Alberto Yoel Hostel II Hostel II Hrají: Lauren German, Bijou Phillips Moje žena a jiné katastrofy I Think I Love My Wife Hrají: Chris Rock, Kerry Washington Venuše Venus Hrají: Peter O Toole, Leslie Phillips 28 týdnů poté 28 Weeks After Hrají: Robert Carlyle, Catherine McCormack Spláchnutej Flushed Away Hrají: Hugh Jackman, Kate Winslet Zajatci mlhy Polumgla Hrají: Yuri Tarasov, Lidiya Bairashevskay Shrek Třetí Shrek the Third Hrají: Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz Simpsonovi ve filmu The Simpsons Movie Hrají: Dan Castellaneta, Julie Kavner Démon pomsty: Krvavá lázeň Pumpkinhead: Blood Feud Hrají: Lance Henriksen, Bart Sidles

4 Držitelé Oscara Jamie Foxx (Collateral) a Chris Cooper (Americká krása) se společně s Jennifer Garner (Daredevil) a Jasonem Batemanem (Sejmi eso) představují v hlavních rolích tohoto napínavého akčního thrilleru. Tým elitních agentů FBI cestuje do Saudské Arábie, aby tu vyřešil brutální masovou vraždu a dopadl atentátníka dříve, než znovu udeří. Agenti se v prostředí, kde nemohou nikomu věřit, ocitají pod těžkou palbou a nezbývá jim, než se spojit s jejich saudskými protějšky. Nezvyklí spojenci postupně odhalují tajemství krutého zločinu a zároveň se stávají účastníky konfliktu, který jim nejspíš přinese smrt. JAK ZASTAVÍTE NEPŘÍTELE, KTERÝ SE NEBOJÍ ZEMŘÍT? Thriller THE KINGDOM Hrají: Jamie Foxx, Chris Cooper, Jennifer Garner Katalog. č. D Režie: Peter Berg DVD Délka: 105 min Universal Studios and MDBF Zweite Filmgesellschaft mbh & Co. KG. All Rights Reserved.

5

6 ^ ^ SKUTECNE SKUTECNA SKUTECNOST O ADOLFU HITLEROVI ^ ^

7 4.2. Skvělá komedie, v níž je Adolf Hitler prezentován jako bezbranný imbecil, s jehož mentálním rozpoložením může pohnout jen židovský profesor. Píše se prosinec Třetí říše se hroutí a Adolf Hitler také. Jeho nejbližší spolupracovník a ministr propagandy Joseph Goebbels se nechce jen tak lehce vzdát. Na Nový rok má Vůdce pronést k lidu další bojovnou řeč. Celé to má jeden malý háček - Vůdce toho není schopen. Nemocný a deprimovaný se vyhýbá společnosti. Teď už může pomoci jen Hitlerův bývalý dvorní herec Adolf Grünbaum, který je ale žid. Goebbels ho nechává i s celou rodinou přivézt z koncentračního tábora Sachsenhausen rovnou do Vůdcovy kanceláře. Komedie MEIN FÜHRER Hrají: Ulrich Münche, Helge Schneider Katalog. č. D Režie: Dani Levy DVD Délka: 89 min Warner Bors. Entertainment. All Rights Reserved. Čas běží a Vůdce musí být do pěti dnů zpátky ve formě. Bohémové Hudební Katalog. č. BD EAN

8 18 úžasných VYNECHANÝCH A PRODLOUŽENÝCH SCÉN NEBO JEJICH ALTERNATIVNÍCH VERZÍ! LINE-O-RAMA - dokonalé hlášky! Natáčení SCÉNY NA HORSKÉ DRÁZE REŽÍROVÁNÍ REŽISÉRA s Juddem Apatowem Smějte se při NEPOVEDENÝCH ZÁBĚRECH! SCÉNA NAHOŘE BEZ nová odhalení! LOUDON WAINWRIGHT III hraje v McCabe s KOMENTÁŘE: Judd Apatow, Seth Rogen, Bill Hader SCÉNÁRISTA A REŽISÉR FILMU 40 LET PANIC uvádí další neuvěřitelně zábavný komediální hit! Říká se, že protiklady se přitahují. Pro superfl ákače Bena (Seth Rogen) a kariéristku Alison (Katherine Heigl) tohle pořekadlo rozhodně platilo. Problém byl v tom, že oba byli zrovna namol. Po dvou měsících a několika těhotenských testech jim nezbývá, než se vydat na neskutečně legrační, někdy problematickou, ale přesto povzbudivou cestu životem společně. ZBOUCHNUTÁ je komedie, která si nebere servítky a zaručeně vás rozesměje! Komedie KNOCKED UP Hrají: Katherine Heigl, Seth Rogen Katalog. č. D Režie: Judd Apatow DVD Délka: 127 min. Film 2007 Universal Studios.All Rights Reserved.

9 11.2.

10 11.2. MIKE VOGEL ANDREW BUCHAN CHRISTINA COLE Thriller THE DEATHS OF IAN STONE Mike Vogel, Andrew Buchan Katalog. č. D Režie: Dario Piana DVD Délka: 84 min SWFx limited. All Rights Reserved. ŽIJ KAŽDÝ DEN, JAKO BY BYL TVŮJ POSLEDNÍ Během jedné celkem obyčejné noci se mladík Ian Stone setkává s tajemným stvořením, jež ho donutí vrhnout se pod právě projíždějící vlak. Místo jisté smrti se však Ian znovu probouzí v novém životě, který se mu zdá více než povědomý. Když Ian umírá podruhé, je již zřejmé, že se stal obětí zlého ducha. Dokud Ian nerozluští tajemství svého vlastního života, na konci každého dne ho čeká krutá smrt.

11 FANTOM MORRISVILLU Animovaný POSTMAN PAT 5 Katalog. č. D DVD Délka: 60 min Woodland Animations Ltd, a division of Entertainment Rights PLC. Komedie FANTOM MORRISVILLU Hrají: Oldřich Nový, Květa Fialová Katalog. č. D Režie: Bořivoj Zeman DVD Délka: 87 min Státní fond České republiky pro podporu a rozvoj české kinematografie 6 DVD - 22 DALŠÍCH EPIZOD SEDMÁ SÉRIE Historické drama ČEST A SLÁVA Hrají: Rudolf Hrušínský, Karel Höger Katalog. č. D Režie: Hynek Bočan DVD Délka: 85 min Státní fond České republiky pro podporu a rozvoj české kinematografie Akční sci-fi THE X FILES - SERIES 7 Hrají: David Duchovny, Gillian Anderson Katalog. č. D Režie: David Nutter a další... DVD Délka: 22 x 45 min min. TM & 1999, 2000 Twentieth Century Fox Film Corporation. All Rights Reserved.

12 JEN ON SE MŮŽE POSTAVIT TEMNOTĚ, ABY ZACHRÁNIL SVĚT. Magické postavy, napínavé scény a úžasné vizuální efekty jsou hlavní přednosti fantastického velkofilmu Probuzení tmy dobrodružství, které si zamiluje celá rodina! Will Stanton je na první pohled obyčejný teenager. Během vánočních prázdnin se s ním však začne dít něco, čemu úplně nerozumí. Will, který má, podobně jako jeho otec, šest starších bratrů, je totiž posledním z Dávných. Jako vyvolený válečník je předurčen k obnovení rovnováhy mezi silami Světla a Tmy. Nejmladší bojovník se společně se svými ochránci strážci Světla vydává na nebezpečnou cestu časem, během které musí posbírat vzácné kameny, které svou silou dokáží zachránit svět před temnotou. Fantasy THE DARK IS RISING Hrají: Alexander Ludwig, Christopher Eccleston Katalog. č. D Režie: David L. Cunningham DVD Délka: 94 min Twentieth Century Fox Home Entertainment and Walden Media, LLC. All Rights Reserved.

13 18.2.

14 18.2. Jeden z nejúspěšnějších filmových projektů s českou účastí za posledních několik let. Film Once mi dal inspiraci na celý rok dopředu Steven Spielberg, USA Today On je pouliční muzikant a občas si přivydělává v dílně svého otce. Jeho snem je živit se hudbou, ale to se mu vůbec nedaří. Ona je talentovaná pianistka z Čech, která odešla do Irska kvůli obživě a prodává na ulici růže. Když se ti dva náhodou potkají, zjistí, že jejich společná hudba má neobyčejnou sílu. Podaří se jim získat peníze na pronájem studia, kde natočí společnou desku. Oba si ale velmi záhy uvědomí, že takového člověka, jakým je ten druhý, se jim podaří v životě potkat jen jednou. Jeho nově nabytá svoboda a její minulé závazky tak oba postaví před rozhodnutí, co jsou pro sebe schopní obětovat.. Romantický muzikál ONCE Hrají: Glen Hansard, Markéta Irglová Katalog. č. D Režie: John Carney DVD Délka: 87 min Twentieth Century Fox Home Entertainment LLC. All Rights Reserved.

15 Kniha pátá Kniha pátá F.L.Věk Díl 11. Korunovace Díl 12. Svatba Díl 13. Naděje 1971 Česká televize Krásný příběh, parádní výprava, skvělí herci - to vše v nejlepším seriálu, který kdy u nás byl natočen. Všichni čeští vlastenci vkládají velké naděje do nového českého krále Leopolda II. Ten však záhy po korunovaci umírá a mezi lidmi se šíří skepse, strach a beznaděj. Co bude s českými právy a českým jazykem? František Věk se konečně oženil, jeho štěstí však narušují obavy o osud českých zájmů. Naděje však umírá poslední! Historický Hrají: Radovan Lukavský, Jan Tříska Režie: František Filip DVD Délka: 160 min. F. L. VĚK 5. KNIHA Katalog. č. KN KAŽDÝ DEN ODVAHU 11. díl Viníci 12. díl Návrat 13. díl Zvonění na časy 11., 12. a 13. díl My všichni školou povinní Rodinný MY VŠICHNI ŠKOLOU POVINNÍ 5 Hrají: Veronika Žilková, Miroslav Vladyka Katalog. č. KN Režie: Ludvík Ráža DVD Délka: 180 min Československá televize První celovečerní film Evalda Schorma s Janem Kačerem a Janou Brejchovou v hlavní roli Politické drama KAŽDÝ DEN ODVAHU Hrají: Jan Kačer, Jana Brejchová Katalog. č. D Režie: Evald Schorm DVD Délka: 86 min Státní fond České republiky pro podporu a rozvoj české kinematografie Motel smrti Thriller Katalog. č. BD EAN

16 Je válka i když to tak na první pohled nevypadá. Tisíce mladých mužů nasazuje americká armáda v nejrůznějších koutech světa, aby bojovali s terorismem. Jejich osud ovšem řídí politici z dobře zabezpečených pracoven ve Washingtonu. Arian a Ernest studují na univerzitě a pod vlivem svého profesora Malleye (Redford) se rozhodnou vstoupit do armády. Jejich idealistické představy se však velmi záhy mění v noční můru, protože realita Afghánistánu je jí na hony vzdálená. Na druhé straně zěmekoule sedí ve své kanceláři ambiciózní senátor Irving (Tom Cruise), jehož rozhodnutí zasahují do vojenské oblasti a přímo ovlivňují přežití nebo nepřežití Ernesta s Arianem. Senátorovi se staví do cesty novinářka Roth (Streepová), která by měla o jeho úspěších referovat. Kdo nese vinu za mučení vězňů a další excesy, když válka nemá svůj politický smysl a je jen strojem na zabíjení? když si nebudeš stát za svým, vždycky prohraješ Thriller LIONS FOR LAMBS Hrají: Robert Redford, Meryl Streep, Tom Cruise Katalog. č. D Režie: Robert Redford DVD Délka: 88 min Universal Studios and MDBF Zweite Filmgesellschaft mbh & Co. KG. All Rights Reserved.

17 25.2. hrdinové a zbabělci když si nebudeš stát za svým, vždycky prohraješ

18 25.2. Co všechno se může odehrát během jedné noci, v jednom městě? Loutkový film s prvky hororu i černého humoru. Loutkový Režie: Jan Balej DVD Délka: 67 min HAFAN film, MAUR film JEDNÉ NOCI V JEDNOM MĚSTĚ Katalog. č. D Víte, co se stane, když si člověk přišije cizí ucho? Můžete v noci na Žižkově potkat džina, který splní všemožná přání? Myslíte si, že jsou ještě místa, kde se zastaví čas? Víte, co může narušit vystoupení hmyzího cirkusu, jaké má cíle městský myslivec a co vzrušuje jeho sousedy? Může se přátelit kapr se stromem? Může!

19 Když se doktoři Venkman, Stantz a Spengler z katedry parapsychologie nenadále ocitnou na dlažbě, rozhodnou se vydat na cestu lovců duchů - nevábných a občas poněkud drzých potvor. Největší výzva ale čeká na stopaře všeho nevysvětlitelného ve chvíli, kdy krásná Dana Barret za dveřmi své chladničky objevuje bránu do pekel. Teď mají krotitelé duchů za zády celý svět a je jen na nich, jestli v této nekonečně zábavné akční komedii uchrání Manhattan před totálním šílenstvím! Komedie GHOSTBUSTERS Hrají: Bill Murray, Harold Hamis Katalog. č. D Režie: Ivan Reitman DVD Délka: 101 min Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. POPRVÉ S ČESKÝM DABINGEM ajemný příběh lásky a vraždy mladého básníka v hotelu pro cizince je Tzasazen do secesního prostředí, které mu dodává zcela zvláštní atmosféru. Na druhé straně je nesporné, že film těží hojně z několika literárních i filmových vzorů. Mezi prvními nacházíme četné ozvuky Franze Kafky, druhé jsou pak dány především tradicí filmové veselohry němé éry. Příběh sám má však i symbolický podtext, který jej spojuje se současností. Hotel Svět je obrazem světa s malým -s-, v tomto světě, prolezlém lhostejností, přetvářkou, lží a zločinem, hledá básník čistou a skutečnou lásku. Petr Čepek v hlavní roli poetické tragikomedie Tragikomedie HOTEL PRO CIZINCE Hrají: Petr Čepek, Taťána Fischerová Katalog. č. D Režie: Antonín Máša DVD Délka: 102 min Státní fond České republiky pro podporu a rozvoj české kinematografie Spider man pack 1, 2, 3 Akční Katalog. č. BD EAN

20 2007 Universal Studios, LLC. All Rights Reserved BUTTERFLY PRODUCTIONS INC Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. Novinky na videu - každé úterý v 11,15 a 17,15 hodin novinky na DVD - představení české i zahraniční fi lmové tvorby, zajímavé tipy - připravováno ve spolupráci s největšími distributory videoprodukce

Má vše, co kdy chtěl. Musí to však skrývat.

Má vše, co kdy chtěl. Musí to však skrývat. 02/2008 PRO PRODEJ Má vše, co kdy chtěl. Musí to však skrývat. Earl Brooks je úspěšný a vážený obchodník žijící po boku své krásné ženy a dospívající dcery, která pilně studuje na univerzitě. Jenže zdání

Více

VIDEOSTART - 1. 6. 2009 íslo 21/09 NOVINKY NA DVD. DALŠÍ TITULY žánr info o DVD. Blu-Ray. DALŠÍ TITULY žánr info o BD

VIDEOSTART - 1. 6. 2009 íslo 21/09 NOVINKY NA DVD. DALŠÍ TITULY žánr info o DVD. Blu-Ray. DALŠÍ TITULY žánr info o BD VIDEOSTART - 1. 6. 2009 íslo 21/09 NOVINKY NA ZÁKLADNÍ NABÍDKA žánr info o D004892 Marley a já komedie eský 5.1, eské titulky 1 199,- USA, 2008, 115 min. D004936 Smrtící exploze sci-fi eský 2.0, eské titulky

Více

L I S T O P A D 2007

L I S T O P A D 2007 L I S T O P A D 2007 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

Kino Květen Teplice - program prosinec

Kino Květen Teplice - program prosinec Kino Květen Teplice - program prosinec 01.12. TITUS, W.A. Mozart opera Kino Květen Teplice / od: 18:45 03.12. Sedm psychopatů Komedie / Krimi USA / Velká Británie/2012/109min Scenárista Marty (Colin Farrell)

Více

Kino Květen Teplice - program březen

Kino Květen Teplice - program březen Kino Květen Teplice - program březen 01.03. Ghost Rider 2 3D Akční / Fantasy / Thriller USA / Spojené arabské emiráty/2011/95min V pokračování světově úspěšného hitu Ghost Rider z roku 2007 se Johnny,

Více

ČTVRTEK 1. srpna 20:00. Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw USA, akční, 136 min, titulky. Přístupný od 12 let. Vstupné: 130 Kč. PÁTEK 2.

ČTVRTEK 1. srpna 20:00. Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw USA, akční, 136 min, titulky. Přístupný od 12 let. Vstupné: 130 Kč. PÁTEK 2. ČTVRTEK 1. srpna PREMIÉRA PÁTEK 2. srpna Willy a kouzelná planeta Francie, 90 min, animovaný, dabing. Vstupné: 100 Kč PREMIÉRA Je mi fajn s.r.o. Francie, komedie, 103 min, titulky. Přístupný od 12 let.

Více

Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014

Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014 Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014 Sobota 1.11., 17.00 Intimity ČR 2014, 104min., česky, od 12 let Komedie / romantický / 2D / 110,-Kč Sedm příběhů o lásce a intimitě, které se navzájem prolínají.

Více

17:30 Biásek Anděl Páně 2 Pohádka / Komedie / Rodinný

17:30 Biásek Anděl Páně 2 Pohádka / Komedie / Rodinný den čas titul vstupné popis 1.12.2016 1.12.2016 2.12.2016 2.12.2016 2.12.2016 3.12.2016 3.12.2016 3.12.2016 4.12.2016 4.12.2016 5.12.2016 20:00 Bezva ženská na krku Komedie Česko, 2016, 97 min Táborský,

Více

Filmové projekce, dílny, výstavy a divadelní představení pro školy a školky, mládež, děti a jejich rodiče

Filmové projekce, dílny, výstavy a divadelní představení pro školy a školky, mládež, děti a jejich rodiče Filmové projekce, dílny, výstavy a divadelní představení pro školy a školky, mládež, děti a jejich rodiče 3. 5. až 8. 5. 2011, Třeboň ÚTERÝ 3. 5. 9:00 Česká televize uvádí: Dějiny udatného českého národa

Více

Ř Í J E N 2008. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Ř Í J E N 2008. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Ř Í J E N 2008 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

Nabídka Blu-ra. Hellboy 2: Zlatá armáda Sci-fi Katalog. č. BD EAN

Nabídka Blu-ra. Hellboy 2: Zlatá armáda Sci-fi Katalog. č. BD EAN 01/2009 Nabídka Blu-ra Mumie: Hrob dračího císaře Akční Katalog. č. BD000152 EAN 8596978501523 Mumie (1999) Akční Katalog. č. BD000150 EAN 8596978501509 Hellboy 2: Zlatá armáda Sci-fi Katalog. č. BD000157

Více

PROGRAM KINA BŘEZEN 2016

PROGRAM KINA BŘEZEN 2016 PROGRAM KINA BŘEZEN 2016 LÍDA BAAROVÁ (ČR) 2D 1.3.2016 19:00 hod, velký sál Kulturního centra Česká herečka Lída Baarová je v roce 1934 pozvána do berlínských filmových ateliérů Babelsberg, považovaných

Více

SOBOTA 1. prosince. NEDĚLE 2. prosince

SOBOTA 1. prosince. NEDĚLE 2. prosince SOBOTA 1. prosince Když draka bolí hlava ČR, pohádka, česky. Vstupné: 120 Kč Pat a Mat: Zimní radovánky ČR, pohádka, česky. Vstupné: 120 Kč 17:00 Mladí zabijáci USA, akční, 108 min, titulky. Přístupný

Více

NEDĚLE 1. září. PONDĚLÍ 2. září

NEDĚLE 1. září. PONDĚLÍ 2. září NEDĚLE 1. září Toy Story 4: Příběh hraček USA, 99 min, animovaný, dabing. Vstupné: 130/110 Kč Angry Birds ve filmu 2 USA, 90 min, animovaný, dabing. Vstupné: 130/110 Kč Fabrika Rusko/Francie, thriller,

Více

KINO ŠUMAVA LISTOPAD

KINO ŠUMAVA LISTOPAD KINO ŠUMAVA LISTOPAD 1.11./pátek/ 20.00 COLETTE ČR, od 12 let, 126 minut, 100,- Kč. Válečné milostné drama s Jiřím Mádlem v hlavní roli. Opakování. 2.11./sobota/ 17.00 ŠMOULOVÉ 2 USA, přístupno, dabing,

Více

Kino Květen Teplice - program listopad

Kino Květen Teplice - program listopad Kino Květen Teplice - program listopad 08.11. Přežít svůj život /teorie a praxe/ 20:00 09.11. Mamas a Papas drama Česko/2010/90min Kino Květen Teplice / od: 15:00 Příběh filmu tvoří mozaika osudů několika

Více

Tisková informace. Labyrint 20. 8. 2015

Tisková informace. Labyrint 20. 8. 2015 Labyrint 20. 8. 2015 Nález těla krajského politika Karase, kterého vrah zabil v duchu středověkých mučících praktik a tělo pečlivě naaranžoval v podivné scéně, rozpoutá policejní honbu za sadistickým pachatelem.

Více

KINO MLADÁ VOŽICE ČERVEN 2017

KINO MLADÁ VOŽICE ČERVEN 2017 KINO MLADÁ VOŽICE ČERVEN 2017 3.6. sobota Životopisné česko-slovenské historické drama 113 MASARYK Dramatický příběh, věnovaný osudům velvyslance a pozdějšího minist 16.30 hod. J.Masaryka.Extravagantní

Více

Nabídka divadelních představení pro střední školy

Nabídka divadelních představení pro střední školy Nabídka divadelních představení pro střední školy Skupinové slevy pro školy Setkání a besedy s režiséry před představením Kulturní centrum ZAHRADA Malenická 1784, Praha 11 www.kczahrada.cz Ředitelská lóže

Více

Kino Květen Teplice - program prosinec

Kino Květen Teplice - program prosinec Kino Květen Teplice - program prosinec 03.12. RODELINDA - G.F.Handel Kino Květen Teplice / od: 18:15 Americká sopranistka Renée Fleming ztvární titulní postavu královny Langobardie v opeře Georga Friedricha

Více

Kino Květen Teplice - program březen

Kino Květen Teplice - program březen Kino Květen Teplice - program březen 01.03. Terapie láskou Komedie / Drama / Romantický USA/2012/122min Pat Solitano (Bradley Cooper) je učitel dějepisu, který se po osmiměsíčním pobytu v psychiatrické

Více

SOBOTA 1. září. NEDĚLE 2. září

SOBOTA 1. září. NEDĚLE 2. září SOBOTA 1. září Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená USA, animovaný, 97 min, dabing. Vstupné: 110 Kč Upgrade USA, scifi/thriller, 100 min, titulky. Přístupný od 15 let. Vstupné: 120 Kč Alfa USA, drama/akční/dobrodružný,

Více

PÁTEK 1. února. SOBOTA 2. února

PÁTEK 1. února. SOBOTA 2. února PÁTEK 1. února Psí domov USA, dobrodružný/rodinný, 92 min, dabing. Vstupné: 130/110 Kč PREMIÉRA Ticho před bouří USA, thriller, 109 min, titulky. Přístupný od 15 let. Vstupné: 120 Kč Úniková hra USA, thriller,

Více

INSPIROVÁNO SKUTEČNÝM PŘÍBĚHEM OD REŽISÉRA

INSPIROVÁNO SKUTEČNÝM PŘÍBĚHEM OD REŽISÉRA 05/2008 PRO PŮJČOVNY INSPIROVÁNO SKUTEČNÝM PŘÍBĚHEM OD REŽISÉRA GLADIÁTORA OBJEDNÁVKOVÝ LIST - PŮJČOVNY kat.číslo VHS/DVD ZÁKLADNÍ NABÍDKA žánr info o DVD DVD ks/kč objednávka D003817 D003813 D003816 D003820

Více

L I S T O P A D 2009

L I S T O P A D 2009 L I S T O P A D 2009 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

PROGRAM PRO DĚTI. Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti.

PROGRAM PRO DĚTI. Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti. PROGRAM PRO DĚTI ČTVRTEK, 3. května Divadlo J. K. Tyla 9:00 10:00 Animo TV Oblíbené večerníčky 1 (české znění) Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti.

Více

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 4. 3. BD001121 BD Zmizelá (limitovaná edice Amazing Amy Booklet) CZ/EN Drama 407,50 599 Kč 8596978911216

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 4. 3. BD001121 BD Zmizelá (limitovaná edice Amazing Amy Booklet) CZ/EN Drama 407,50 599 Kč 8596978911216 NOVINKY na Blu-ray a DVD BŘEZEN 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 BŘEZEN v distribuci od 4. 3. BD001121 BD Zmizelá (limitovaná edice Amazing Amy Booklet) CZ/EN Drama 407,50 599 Kč 8596978911216 BD001104

Více

Kino Květen Teplice - program červenec

Kino Květen Teplice - program červenec Kino Květen Teplice - program červenec 01.07. Bling Ring: Jako VIPky Krimi / Drama /90min Celebrity - jsou slavné, jsou sexy, ve svých dokonalých outfitech vypadají naprosto božsky. Tenagerky Rebecca,

Více

Nabídka titulů vhodných pro školní projekce

Nabídka titulů vhodných pro školní projekce Nabídka titulů vhodných pro školní projekce V případě zájmu o projekci či o jakýkoli jiný titul nás neváhejte kontaktovat prostřednictvím emailu avelzo@mymail.cz Těšíme se na vaši návštěvu! BOHEMIAN RHAPSODY

Více

Nabídka knihovnických lekcí a besed na školní rok 2011/201

Nabídka knihovnických lekcí a besed na školní rok 2011/201 MĚSTSKÁ KNIHOVNA ORLOVÁ Oddělení pro děti a mládež Masarykova 1324, Orlová Lutyně Nabídka knihovnických lekcí a besed na školní rok 2011/201 2012 Své návštěvy ohlaste, prosím, předem osobně nebo telefonicky

Více

ÚTERÝ 1. ledna. STŘEDA 2. ledna

ÚTERÝ 1. ledna. STŘEDA 2. ledna ÚTERÝ 1. ledna Sněhová královna: V zemi zrcadel Rusko, animovaný, 80 min, dabing. Vstupné: 130/110 Kč Vánoce a spol. Francie, komedie/pohádka, 99 min, dabing. Vstupné: 120 Kč 3D Fantastická zvířata: Grindelwaldovy

Více

NEDĚLE 1. července. 15:00 Jim Knoflík, Lukáš a lokomotiva EMA Německo, rodinný/dobrodružný, 110 min, dabing. Vstupné: 120 Kč 17:30

NEDĚLE 1. července. 15:00 Jim Knoflík, Lukáš a lokomotiva EMA Německo, rodinný/dobrodružný, 110 min, dabing. Vstupné: 120 Kč 17:30 NEDĚLE 1. července 15:00 Jim Knoflík, Lukáš a lokomotiva EMA Německo, rodinný/dobrodružný, 110 min, dabing. Vstupné: 120 Kč Láska bez bariér Francie, komedie, 107 min, titulky. Přístupný od 12 let. Vstupné:

Více

ČTVRTEK 1. listopadu. PÁTEK 2. listopadu

ČTVRTEK 1. listopadu. PÁTEK 2. listopadu ČTVRTEK 1. listopadu PREMIÉRA THE PERFECT KISS USA, komedie, 83 min, dabing. Vstupné: 110 Kč PREMIÉRA BOHEMIAN RHAPSODY USA/VB, životopisný, 134 min, titulky. Přístupný od 12 let. Vstupné: 130 Kč PÁTEK

Více

Johann Wolfgang Goethe

Johann Wolfgang Goethe Johann Wolfgang Goethe [johan volfgang géte] Nelze být vždy hrdinou, ale vždy lze zůstat člověkem. ROMANTICKÝ HRDINA FILM GOETHE Německo, rok 1772. Mladý student práv a začínající básník Johann Wolfgang

Více

07/2008 PRO PŮJČOVNY

07/2008 PRO PŮJČOVNY 07/2008 PRO PŮJČOVNY OBJEDNÁVKOVÝ LIST - PŮJČOVNY kat.číslo VHS/DVD ZÁKLADNÍ NABÍDKA žánr info o DVD DVD ks/kč objednávka D004014 D004000 D003963 D004001 D003961 D003962 Resident Evil: Zánik USA/Rakousko/Německo/Velká

Více

GENERACE PROKLETÝCH FRANCOUZSKÝCH BÁSNÍKŮ

GENERACE PROKLETÝCH FRANCOUZSKÝCH BÁSNÍKŮ GENERACE PROKLETÝCH FRANCOUZSKÝCH BÁSNÍKŮ MODERNÍ UMĚLECKÉ SMĚRY NA PŘELOMU 19. A 20. STOLETÍ AUTOR Mgr. Jana Tichá DATUM VYTVOŘENÍ 10. 9. 2012 ROČNÍK TEMATICKÁ OBLAST PŘEDMĚT KLÍČOVÁ SLOVA ANOTACE METODICKÉ

Více

st 31 17:00 Ženy v běhu 2D komedie Cinemart Martin Horský ČR CZ

st 31 17:00 Ženy v běhu 2D komedie Cinemart Martin Horský ČR CZ Program kina Světozor Masarykovo náměstí 1 Červenec po 1 17:00 Teroristka 2D komedie Cinemart Radek Bajgar ČR CZ 95 12 100/60 20:00 Muži v černém 2D akční Falcon F. Gary Gray USA D 115 12 140 út 2 17:00

Více

Programové tipy srpen 2015

Programové tipy srpen 2015 PREMIÉRA V ČR A SR Doylův okrsek 6. řada Od 4. srpna každý všední den v 19:20 Otec Malachy Doyle (Seán McGinley) a syn Jake Doyle (Allan Hawco) pokračují ve vyšetřování zapeklitých případů. V již 6. řadě

Více

Začátky představení od cca 21 hodin. informace na 728262342.

Začátky představení od cca 21 hodin. informace na 728262342. Zde Vám přinášíme program letního kina ve Vrchotových Janovicích, které se nachází cca 20 Km od Vysokého Chlumce. Tak neváhejte a zpříjemněte si prázdninové dny pěkným filmem. Pá 29. 6. Začátky představení

Více

AVANTGARDA. Tato divadla byla protipólem tradičních kamenných divadel V představeních se objevují klaunské výstupy

AVANTGARDA. Tato divadla byla protipólem tradičních kamenných divadel V představeních se objevují klaunské výstupy OSVOBOZENÉ DIVADLO POČÁTKY SOUBORU Počátky Osvobozeného divadla sahají do 20. let minulého století, kdy byl založeno sdružení literárních a divadelních umělců s názvem Devětsil (podzim 1920). Mezi členy

Více

... REZERVOVANÉ VSTUPENKY NUTNO ZAKOUPIT NEJPOZDĚJI 24 HODINY PŘED ZAČÁTKEM PŘEDSTAVENÍ. ... ZÁŘÍ 2014

... REZERVOVANÉ VSTUPENKY NUTNO ZAKOUPIT NEJPOZDĚJI 24 HODINY PŘED ZAČÁTKEM PŘEDSTAVENÍ. ... ZÁŘÍ 2014 KINO RETRO * DOLBY DIGITAL SURROUND EX 789 01 Zábřeh, Farní 14 tel/fax: 583 414 572, mobil: 775 279 552 (vedoucí kina), e-mail: kino@kinoretro.cz, rezervace míst, předprodej a prodej vstupenek v kulturním

Více

LESAPÁNI / TISKOVÁ ZPRÁVA

LESAPÁNI / TISKOVÁ ZPRÁVA LESAPÁNI / TISKOVÁ ZPRÁVA Kino Pilotů ve spolupráci s k pictures uvádí LESAPÁNI Filmová leč Kino Pilotů uvádí pásmo filmů o myslivcích, pro myslivce i od myslivců samotných. Celovečerní dvojprogram česko

Více

OBJEDNÁVKOVÝ LIST - PģJýOVNY VIDEOSTART þíslo 4/2010 NOVINKY NA DVD. Dobrodružný. Horor. Drama. Komedie. Thriller

OBJEDNÁVKOVÝ LIST - PģJýOVNY VIDEOSTART þíslo 4/2010 NOVINKY NA DVD. Dobrodružný. Horor. Drama. Komedie. Thriller VIDEOSTART - 1. 2. 2010 þíslo 4/2010 NOVINKY NA D004611 info o PĜíšerky z podkroví Dobrodružný Horor Drama USA, 2009, 86 min. D005296 Pach krve 3 USA, 2009, 92 min. D005406 Lištiþky CZ, 2009, 100 min.

Více

Velké dobrodružství někdy začíná malým

Velké dobrodružství někdy začíná malým Velké dobrodružství někdy začíná malým skokem O čem příběh vypráví? Ribit je film o žabákovi s krizí identity a jeho hledání smyslu života. Celý život se Ribit cítil jako outsider, který je jiný než všechny

Více

10. REALISMUS. D)Realismus v české próze a dramatu 80. a 90. let. a)historická próza

10. REALISMUS. D)Realismus v české próze a dramatu 80. a 90. let. a)historická próza 10. REALISMUS D)Realismus v české próze a dramatu 80. a 90. let a)historická próza a)historická próza za nejvýznamnější české autory historických próz jsou považováni: Alois Jirásek a Zikmund Winter. Alois

Více

PONDĚLÍ 1. července. ÚTERÝ 2. července

PONDĚLÍ 1. července. ÚTERÝ 2. července PONDĚLÍ 1. července Slunce je také hvězda USA, romantický, 94 min, titulky. Přístupný od 12 let. Vstupné: 120 Kč John Wick 3 USA, akční/thriller, 131 min, titulky. Přístupný od 15 let. Vstupné: 120 Kč

Více

Dramatický příběh je zasazen do prostředí motorkářského světa, rockové hudby a sochařské

Dramatický příběh je zasazen do prostředí motorkářského světa, rockové hudby a sochařské Biograf na Špici program leden 2015 pá 2.1. od 20.00 Burácení ČR/USA 2015 / 93min. / česky / od 12 let Drama / road movie / 2D / 110,-Kč Dramatický příběh je zasazen do prostředí motorkářského světa, rockové

Více

Objevte. vánoční nabídku

Objevte. vánoční nabídku Objevte vánoční nabídku Vánoce jsou již za dveřmi Přemýšlíte nad tím, čím překvapit vaše milované? Hledáte nápad na dokonalý a stylový dárek? Vytvořte si svou osobní sadu nebo si vyberte z jedné z našich

Více

Nové pořady. na Nově

Nové pořady. na Nově Nové pořady Zvoňte dvakrát! To nevymyslíš Evergreen show VIP na cestách Svatby paní Veroniky Clever v lednu 2006 Svatby paní Veroniky Clever Zvoňte dvakrát! To nevymyslíš Evergreen show na Nově Zvoňte

Více

dokumentární film dokumentární film

dokumentární film dokumentární film Češi, česká krajina a česká společnost očima imigrantů. Jak Češi vidí multikulturnost v jejich zemi? Je česká společnost tolerantní? Po staletích pod nadvládou cizinců, jsou je češi schopni cizince přijmout?

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVENEC 2013 DÍLNA INSPIRACE

Více

FOX - Podzim FOX - Podzim CBS - Podzim CBS - Podzim 2008

FOX - Podzim FOX - Podzim CBS - Podzim CBS - Podzim 2008 FOX - Podzim 2007 Útěk z vězení Sběratelé kostí Zpět k Tobě Až dosmrti Jsi chytřejší než páťák? Největší americká kapela Simpsonovi King Of The Hill K-Ville Doktor House Noční můry v kuchyni Nezapomeň

Více

KNIHCENTRUM cz. široký sortiment výhodné ceny rychlé dodání www.knihcentrum.cz 597 490 490 AKČNÍ SLEVA 20 % na všechny knihy* 249, 187, UŠETŘÍTE

KNIHCENTRUM cz. široký sortiment výhodné ceny rychlé dodání www.knihcentrum.cz 597 490 490 AKČNÍ SLEVA 20 % na všechny knihy* 249, 187, UŠETŘÍTE Platí od 4. 4. do 22. 5. 2011 nebo do vyprodání zásob Adresy prodejen na straně 8 KNIHCENTRUM cz široký sortiment výhodné ceny rychlé dodání www.knihcentrum.cz 597 490 490 AKČNÍ SLEVA 20 % na všechny knihy*

Více

EU_12_sada2_03_ČJ_Literatura2_Dur

EU_12_sada2_03_ČJ_Literatura2_Dur EU_12_sada2_03_ČJ_Literatura2_Dur Název školy Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, p. o. Autor Mgr. Durajová Helena Anotace Vzdělávací oblast Pracovní list je zaměřen na upevnění znalostí

Více

STŘEDA 1. srpna. ČTVRTEK 2. srpna. 17:00 3D PREMIÉRA Úžasňákovi 2 USA, animovaný, 125 min, dabing. Vstupné: 150/130 Kč 19:30 PREMIÉRA. PÁTEK 3.

STŘEDA 1. srpna. ČTVRTEK 2. srpna. 17:00 3D PREMIÉRA Úžasňákovi 2 USA, animovaný, 125 min, dabing. Vstupné: 150/130 Kč 19:30 PREMIÉRA. PÁTEK 3. STŘEDA 1. srpna Chata na prodej ČR, komedie/drama, 77 min, česky. Vstupné: 120 Kč Mamma Mia! Here We Go Again USA, muzikál, 114 min, titulky. Vstupné: 130 Kč ČTVRTEK 2. srpna 3D PREMIÉRA Úžasňákovi 2 USA,

Více

CELEBRITY s.r.o Petr Hudský Jiřím Mádlem

CELEBRITY s.r.o Petr Hudský Jiřím Mádlem CELEBRITY s.r.o., komedie v lehkém francouzském stylu, svým námětem vychází z úspěšné divadelní hry Antonína Procházky (zvaného český Moliére), která byla prověřená stovkami repríz na divadelních scénách

Více

Mgr. Drahomíra Juřicová Základní školy, střední školy, víceletá gymnázia

Mgr. Drahomíra Juřicová Základní školy, střední školy, víceletá gymnázia Mgr. Drahomíra Juřicová 599 522 303 Základní školy, střední školy, víceletá gymnázia Lekce informačního vzdělávání pro 1. stupeň LETEM SVĚTEM S VEČERNÍČKEM Určeno pro: 1. třídy ZŠ Děti se seznámí s nejznámějšími

Více

PONDĚLÍ 1. října. ÚTERÝ 2. října

PONDĚLÍ 1. října. ÚTERÝ 2. října PONDĚLÍ 1. října FILMOVÝ KLUB King Skate Česko, dokument, 80 min, česky. Vstupné: 70 (pro členy FK) /120 Kč Beze stop USA, drama, 119 min, titulky. Vstupné: 70 (pro členy FK) /120 Kč ÚTERÝ 2. října Ten

Více

PŮSOBIVÉ DOMÁCÍ KINO PROJEKTORY EPSON PRO DOMÁCÍ KINO

PŮSOBIVÉ DOMÁCÍ KINO PROJEKTORY EPSON PRO DOMÁCÍ KINO PŮSOBIVÉ DOMÁCÍ KINO PROJEKTORY EPSON PRO DOMÁCÍ KINO VEZME VÁM DECH 2006 Twentieth Century Fox Film Corporation and Dune Entertainment LLC. All Rights Reserved Sledujte nejnovější filmy ve vysokém rozlišení

Více

Z Á Ř Í 2011. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Z Á Ř Í 2011. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Z Á Ř Í 2011 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

P R O S I N E C 2007

P R O S I N E C 2007 P R O S I N E C 2007 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

ANKETA O NEJVĚTŠÍ ŽIDOVSKOU OSOBNOST 20. STOLETÍ

ANKETA O NEJVĚTŠÍ ŽIDOVSKOU OSOBNOST 20. STOLETÍ ANKETA O NEJVĚTŠÍ ŽIDOVSKOU OSOBNOST 20. STOLETÍ To, oč jsme se snažili celý půlrok a to, co teď uvidíte úplně na čisto ( na nečisto to nepůjde, už tu byla uklízečka) Pro anketu jsme vybrali tyto osobnosti:

Více

KINO. Divadlo A. Dvořáka Příbram PROSINEC HOBIT: NEOČEKÁVANÁ CESTA

KINO. Divadlo A. Dvořáka Příbram PROSINEC HOBIT: NEOČEKÁVANÁ CESTA pros 2012_kino_Sestava 1 12.11.2012 22:50 Stránka 1 Divadlo A. Dvořáka Příbram Legionářů 400 261 01 Příbram 7 tel.: 318 625 691, 326 531 504, 326 531 250 www.divadlopribram.eu www.kinopribram.eu www.vstupenky.pb.cz

Více

PÁTEK 1. června. SOBOTA 2. června. 15:00 Hledá se princezna Ukrajina, animovaný, 85 min, dabing. Vstupné: 100 Kč 17:00

PÁTEK 1. června. SOBOTA 2. června. 15:00 Hledá se princezna Ukrajina, animovaný, 85 min, dabing. Vstupné: 100 Kč 17:00 PÁTEK 1. června PREMIÉRA Neuvěřitelný příběh O obrovské hrušce Dánsko, animovaný, 78 min, dabing. Vstupné: 90 Kč Dámský klub USA, komedie, 103 min, titulky. Přístupný od 12 let. Vstupné: 110 Kč Teambuilding

Více

ČESKÁ LITERATURA I. POLOVINY 20. STOLETÍ. Český film

ČESKÁ LITERATURA I. POLOVINY 20. STOLETÍ. Český film ČESKÁ LITERATURA I. POLOVINY 20. STOLETÍ Český film Interaktivní výukový materiál Česká literatura I. pol. 20. století V horních záložkách naleznete okruhy nejdůležitějších otázek, na které byste během

Více

Kino Květen Teplice - program duben

Kino Květen Teplice - program duben Kino Květen Teplice - program duben 01.04. Kamarádi z televize Česko/60min Animované pásmo televizních Večerníčků. 03.04. Čtyři slunce Drama / Komedie Česko/2012/90min Kolik sluncí je třeba, abychom byli

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 18.30 a 21.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 18.30 a 21.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Č E R V E N E C 2014 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 18.30 a 21.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

METODICKÝ LIST K FILMU. Hořká komedie Dana Svátka podle stejnojmenného bestselleru Josefa Formánka

METODICKÝ LIST K FILMU. Hořká komedie Dana Svátka podle stejnojmenného bestselleru Josefa Formánka METODICKÝ LIST K FILMU Hořká komedie Dana Svátka podle stejnojmenného bestselleru Josefa Formánka NÁROD NÁCTILETÝCH PIJANŮ České děti a teenageři jsou na 4. místě v Evropě v pití alkoholu. 50 % českých

Více

Ú N O R 2010. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Ú N O R 2010. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Ú N O R 2010 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

DObrá MAnželkA 5. SÉrIe. MIlIOnOvý lékař 3. SÉrIe. PrOzírAvOST 1. SÉrIe. PREMIÉRA V čr PREMIÉRA NA NAŠEM KANÁLU OPĚT NA NAŠEM KANÁLU

DObrá MAnželkA 5. SÉrIe. MIlIOnOvý lékař 3. SÉrIe. PrOzírAvOST 1. SÉrIe. PREMIÉRA V čr PREMIÉRA NA NAŠEM KANÁLU OPĚT NA NAŠEM KANÁLU PrOGrAMOvÉ TIPY červenec 2014 01 DObrá MAnželkA 5. SÉrIe Každou neděli ve 21.00. Závěrečný díl je na programu 13. července. Závěr série představuje pro právničku Aliciu Florrickovou (Julianna Marguliesová)

Více

pracovní list pro výkladovou část hodiny Popis a vysvětlení literárních termínů Významní autoři: život a dílo Kontrolní otázky a úkoly

pracovní list pro výkladovou část hodiny Popis a vysvětlení literárních termínů Významní autoři: život a dílo Kontrolní otázky a úkoly SOUKROMÁ STŘEDNÍ ŠKOLA MAJA, s.r.o., Viničná 463, Mladá Boleslav VÝUKOVÝ MATERIÁL: JMÉNO AUTORA: DATUM VYTVOŘENÍ: 8.9.2012 PRO ROČNÍK: 3. OBORU: VZDĚLÁVACÍ OBLAST. TEMATICKÝ OKRUH: TÉMA: VY_32_INOVACE_DUM

Více

LETNÍ KINO MIROSLAV Program na měsíc srpen 2009

LETNÍ KINO MIROSLAV Program na měsíc srpen 2009 Program na měsíc srpen 2009 SO 1.8. PAŘBA VE VEGAS USA 100 min. Byla to noc jako žádná jiná. Škoda, že si z ní nic nepamatují Komedie o bouřlivém loučení se svobodou, při kterém se ztratí budoucí ženich.

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Kroužek divadelních ochotníků Hvozdná Datum vytvoření 19.9.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Už více než sto let hrají ochotníci ve Hvozdné divadlo. Způsob

Více

NEDĚLE 1. dubna. PONDĚLÍ 2. dubna

NEDĚLE 1. dubna. PONDĚLÍ 2. dubna NEDĚLE 1. dubna Sherlock Koumes USA/Velká Británie, animovaný, 90 min, dabing. Vstupné: 125/100 Kč Včelka Mája 2 Německo/Austrálie, animovaný, 85 min, dabing. Vstupné: 110 Kč Králíček Petr USA, animovaný,

Více

VIDEOSTART - 07. 09. 2009 íslo 33/09 NOVINKY NA DVD. DALŠÍ TITULY žánr info o DVD. Blu-Ray. DALŠÍ TITULY žánr info o BD

VIDEOSTART - 07. 09. 2009 íslo 33/09 NOVINKY NA DVD. DALŠÍ TITULY žánr info o DVD. Blu-Ray. DALŠÍ TITULY žánr info o BD VIDEOSTART - 07. 09. 2009 íslo 33/09 NOVINKY NA ZÁKLADNÍ NABÍDKA info o D005047 Dvojí hra Krimi eský 5.1, eské titulky 1 199 USA, 2009, 125 min. D004923 Chuggington - Veselé vlá ky 1 Animovaný eský 2.0

Více

Kino Květen Teplice - program červenec

Kino Květen Teplice - program červenec Kino Květen Teplice - program červenec 01.07. Insidious 3: Počátek Horor /97min Novou kapitolu děsivé hororové série napsal a režíroval její spolutvůrce Leigh Whannell. Tento mrazivý prequel, situovaný

Více

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 11. 2. v distribuci od 18. 2. v distribuci od 25. 2.

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 11. 2. v distribuci od 18. 2. v distribuci od 25. 2. NOVINKY na Blu-ray a DVD ÚNOR 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ÚNOR v distribuci od 4. 2. BD001102 BD Labyrint: Útěk CZ/EN Akční 340,00 499 Kč 8596978911025 BD001122 BD Labyrint: Útěk (steelbook) CZ/EN

Více

PRESSKIT REALITA Réalité

PRESSKIT REALITA Réalité PRESSKIT REALITA Réalité Komedie / Drama, Francie / USA, 2014 95 minut Režie: Quentin Dupieux Kamera: Quentin Dupieux Střih: Quentin Dupieux Hrají: Alain Chabat, Jonathan Lambert, Jon Heder, Kyla Kenedy,

Více

STŘEDA 1. května. ČTVRTEK 2. května

STŘEDA 1. května. ČTVRTEK 2. května STŘEDA 1. května Mrňouskové: Daleko od domova Francie, animovaný, 90 min, dabing. Vstupné: 100 Kč 112:45 Kouzelný park USA/Španělsko, animovaný, 85 min, dabing. Vstupné: 120/100 Kč 14:30 Avengers: Endgame

Více

Hollywoodský film Dítě číslo 44 byl v Rusku zakázán. A natáčel se v pražském metru, protože velmi připomíná moskevské z 50. let a z doby Stalina

Hollywoodský film Dítě číslo 44 byl v Rusku zakázán. A natáčel se v pražském metru, protože velmi připomíná moskevské z 50. let a z doby Stalina Hollywoodský film Dítě číslo 44 byl v Rusku zakázán. A natáčel se v pražském metru, protože velmi připomíná moskevské z 50. let a z doby Stalina Hollywoodský film Dítě číslo 44 byl v Rusku zakázán. A natáčel

Více

Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA KVALITY Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ EU PENÍZE ŠKOLÁM

Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA KVALITY Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ EU PENÍZE ŠKOLÁM ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, 779 00 OLOMOUC tel.: 585 427 142, 775 116 442; fax: 585 422 713 email: kundrum@centrum.cz; www.zs-mozartova.cz Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA

Více

VÝROBNÍ LIST PRAKTICKÝCH CVIČENÍ FAMU

VÝROBNÍ LIST PRAKTICKÝCH CVIČENÍ FAMU OBOROVÉ - ANIMACE 1.r. ANIMACE KRESEB Vytvoření vlastní figury, která je dobře animovatelná. K tomu, aby student pochopil, jaké vlastnosti musí mít, může být použito daného výtvarného typu. Druhou částí

Více

Program kina Svět ČERVEN

Program kina Svět ČERVEN Program kina Svět ČERVEN 1. sobota, 2. neděle v 17.30 hodin KRÁLOVSTVÍ LESNÍCH STRÁŽCŮ USA 2013 / mluveno česky /102 minuty / 3D Animovaná komedie. Příběh věčného boje dobra, které chrání přírodu, a silami

Více

Biograf na Špici, Hořice program únor 2015

Biograf na Špici, Hořice program únor 2015 Biograf na Špici, Hořice program únor 2015 ne 1.2. od 17.00 Babovřesky 3 ČR 2015 / 103min. / česky / od 12 let Komedie / 2D / 130,-Kč Pokračování úspěšné komediální série Zdeňka Trošky. ne 1.2. od 20.00

Více

Světová literatura 2.poloviny 20. stol. I. Tento výukový materiál vznikl za přispění Evropské unie, státního rozpočtu ČR a Středočeského kraje

Světová literatura 2.poloviny 20. stol. I. Tento výukový materiál vznikl za přispění Evropské unie, státního rozpočtu ČR a Středočeského kraje Světová literatura 2.poloviny 20. stol. I. Tento výukový materiál vznikl za přispění Evropské unie, státního rozpočtu ČR a Středočeského kraje 15.3.2010 Mgr. Jitka Riedlová Společensko-historická situace

Více

Nerada ruším. Excuse me. Dánsko, 2012

Nerada ruším. Excuse me. Dánsko, 2012 Nerada ruším Excuse me Dánsko, 2012 Formát: DCP, 35mm /1:1.85/, Blu-ray Délka: 90 min Verze: dánsky s českými titulky Distributor: CinemArt, a.s. Přístupnost: od 15 let Žánr: tragikomedie Premiéra: 4.

Více

Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX K V Ě T E N 2007 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

KINO NÁRODKA HASTRMAN. Kdy: :30

KINO NÁRODKA HASTRMAN. Kdy: :30 KINO NÁRODKA HASTRMAN Kdy: 29.5.2018 19:30 Cena: 110,- Film ČR *** Romantický, thriller *** 100 min *** Přístupný od 12 let *** 2D *** České znění Romantický a zároveň ironický příběh hastrmana alias barona

Více

Kino Brandýs nad Labem

Kino Brandýs nad Labem Kino Brandýs nad Labem Karla Tájka 100/2, Brandýs nad Labem tel.: 602 258 582, www.kinobrandys.cz Egzyl kino klub tel. 773 625 007, www.egzyl.cz ŘÍJEN 2011 Začátky projekcí od 20 hodin, pokud není uvedeno

Více

Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Č E R V E N 2009 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

MEZINÁRODNÍ FESTIVAL SKUPOVA PLZEŇ INTERNATIONAL 28.8. 6.9.2015 NABÍDKA WORKSHOPŮ A MASTERCLASS

MEZINÁRODNÍ FESTIVAL SKUPOVA PLZEŇ INTERNATIONAL 28.8. 6.9.2015 NABÍDKA WORKSHOPŮ A MASTERCLASS MEZINÁRODNÍ FESTIVAL SKUPOVA PLZEŇ INTERNATIONAL 28.8. 6.9.2015 NABÍDKA WORKSHOPŮ A MASTERCLASS KONTAKT: DIVADLO ALFA PLZEŇ JAKUB HORA, ředitel divadla - jakub.hora@divadloalfa.cz 3.9.2015 Divadlo Alfa

Více

Očekávaný výstup: Žáci dostanou do povědomí pojem holocaust s historickými souvislostmi. Seznámí se s osudem Židů za 2. sv. války prostřednictvím

Očekávaný výstup: Žáci dostanou do povědomí pojem holocaust s historickými souvislostmi. Seznámí se s osudem Židů za 2. sv. války prostřednictvím Anna Franková Masarykova ZŠ a MŠ Velká Bystřice Projekt č. CZ. 1.07/1.4.00/21.1920 Název projektu: Učení pro život Č. DUMu: VY_32_INOVACE_29_17 Tématický celek: Historie a umění Autor: PaedDr. Helena Stejskalová

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D K V Ě T E N 2011 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

Nechť hry započnou. www.hunger-games.cz

Nechť hry započnou. www.hunger-games.cz Nejdrsnější reality show světa také v ČR Nechť hry započnou Každý rok 24 hráčů Vždy jen 1 vítěz, jehož výhrou je vlastní život Je čas změnit pravidla? Vítězství znamená slávu a bohatství! Prohra znamená

Více

P R O S I N E C 2012

P R O S I N E C 2012 P R O S I N E C 2012 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

Plánské ozveny. pokračování na str. 2

Plánské ozveny. pokračování na str. 2 Plánské ozveny pokračování na str. 2 pokračování ze str. 1 Matrika JUBILEA Významná životní jubilea v měsíci srpnu oslaví: Paní Eliášová Věra - ul. Zhořská Pan Šťastný František - ul. U Lihovaru Pan Macháček

Více

SuperClásico! SuperClásico. Premiéra 20. září 2012. Dánsko 2011

SuperClásico! SuperClásico. Premiéra 20. září 2012. Dánsko 2011 SuperClásico! SuperClásico Dánsko 2011 Formát: DCP, 35 mm, barevný Délka: 99 min Verze: dánsky, anglicky, španělsky s českými titulky Distributor: CinemArt, a.s. Počet kopií: DCP Přístupnost: od 12 let

Více

(pozn. autora: lidé, kteří jsou označeni rámečkem, přežili) 446 - Petr Ginz) viz. vlastní foto

(pozn. autora: lidé, kteří jsou označeni rámečkem, přežili) 446 - Petr Ginz) viz. vlastní foto !" #$ #%"!& Památníku Terezín převzato (č... /+ 01 1 '#( ) #%"!&* + (č. 596!( # #%"!&, (č.968 2 B / 2 2 3 4viz. Lagus, ?@

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D K V Ě T E N 2012 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D B Ř E Z E N 2011 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více