Mimoškolní aktivity 2012/2013 Obchodní akademie, SPgŠ, VOŠ a JŚ s.r.o.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Mimoškolní aktivity 2012/2013 Obchodní akademie, SPgŠ, VOŠ a JŚ s.r.o."

Transkript

1 Mimoškolní aktivity 2012/2013 Obchodní akademie, SPgŠ, VOŠ a JŚ s.r.o TPCA Kolín + BCPP Většina produkce kolínské automobilky TPCA směřuje do Francie, Itálie, Španělska a Německa. Na tuzemském trhu se prodá podle firemních odhadů asi 1600 automobilů. Burza cenných papírů Praha vznikla v roce 1871 a obchodovalo se na ní s cennými papíry až do počátku 2. světové války. Její činnost byla obnovena až v dubnu Světluška Světluška je dlouhodobý projekt Nadačního fondu Českého rozhlasu založený na solidaritě a dobré vůli lidí, kteří se rozhodli darovat nevidomým trochu světla. Patronkou projektu je zpěvačka ANETA LANGEROVÁ. Světluška svítí od roku Do projektu se zatím zapojilo více než dobrovolníků a miliony dárců.

2 Mezi mosty Závod raftových hlídek studentů středních škol na řece Labi mezi Pražským a Tyršovým mostem v HK. Harmonogram závodu: 11:30-12:30 registrace družstev v prostoru CÍL (náplavka u Sokolovny) 12:00-14:00 rozjížďky, cvičné jízdy, kvalifikace do závodu 14:00-16:00 vlastní závod, vyhlášení výsledků a předání cen v prostoru CÍL (náplavka u Pražského mostu) od 14:30 je v prostoru START zajištěno pro účastníky závodu malé občerstvení Exkurze do Státní vědecké knihovny Hradec Králové Pohár Josefa Masopusta ve fotbalu studentů středních škol Okresní finále studentů středních škol ve fotbalu o Pohár Josefa Masopusta, jednoho z nejslavnějších českých fotbalistů všech dob a držitele Zlatého míče UEFA z roku 1962, který v tomto roce rovněž ve finále mistrovství světa ve fotbalu v Chile proti Brazílii vstřelil jediný gól Československa, se uskutečnilo 9. října 2012 na umělé trávě Všesportovního stadionu v Hradci Králové - Malšovicích.

3 Zúčastnily se fotbalové celky osmi hradeckých středních škol, které byly nalosovány do dvou skupin. Přestože se naši hráči velmi snažili, na mužstva škol s podstatně širším výběrem hráčů nestačili a obsadili celkově 7. místo. Všem patří poděkování za bojovnost a vzájemnou podporu! Dr. Vojtěch Dlabáček, Ph.D. kouč týmu SOA HK stolní tenis - okresní finále

4 Dům dětí a mládeže Hradec Králové Dům dětí a mládeže (jednoduše Barák) rozvíjí svoji činnost v oblasti volnočasových aktivit. Celková kapacita dětí a mládeže v pravidelné zájmové činnosti je osob ve 200 zájmových útvarech. Základ činnosti probíhá na budově Rautenkrancova ulice, na loděnici v Malšovicích a v případě sportovních zájmových útvarů v pronajatých prostorách. Kroužky: aplikovaná věda, elektrotechnika aradiotechnika, hry, hudba, jazyk, keramika, modelářství, předškoláci, přírodověda, programování, sport, tanec, text a grafika, výtvarná tvorba Spinning - Squash Centrum Aerobní a vytrvalostí cvičení na stacionárních spinningových kolech, kde se každý účastník pevně řídí pokyny lektora, který vytváří pomocí motivující hudby profil tratě, zátěž si volí každý podle svých individuálních schopností.

5 Finanční gramotnost - Policie ČR - Malšovice HK Policie České republiky disponuje nejvíce informacemi o trestné činnosti, o jejím vývoji a o možnostech ochrany. V preventivním informačním centru tak předává individuální formou cenné zkušenosti Jumping - Squash Centrum Specifické cvičení zahrnující rytmické poskakování. "Skákání" na trampolínách ovlivňuje každý orgán a je v přímém vztahu s účinností lymfatického a imunitního systému.

6 Olympiáda českého jazyka Pedagogický dozor: Mgr. Hochmanová Olympiáda v českém jazyce je předmětová soutěž z českého jazyka pro žáky základních a středních škol, jejímž cílem je umožnit talentovaným žákům porovnat úroveň vlastního jazykového a slohového projevu s ostatními a získat tím motivaci k dalšímu odbornému růstu. Je postupovou soutěží, skládá se z několika soutěžních kol - školní, okresní, krajské a ústřední Projekt: Jeden svět věd náš host: Mgr. Martin Paleček, Ph.D., vedoucí katedry filozofie a společenských Od roku 2002 nejen na Filozofické fakultě Hradec Králové, ale také projekce a besedy o lidských právech s hosty přímo na školách téma: BEZPRÁVÍ

7 Basketbal dívek - okresní finále SŠ Hala Tj Sokol HK v 7:30 hod, ped. dozor Dr. Vojtěch Dlabáček V roce 1891 byl Dr. James Naismith požádán, aby vymyslel kolektivní sport do tělocvičny. Působil jako učitel tělesné výchovy na Springfieldské YMCA International Training School. České veřejnosti představil basketbal učitel tělocviku Jaroslav Karásek v sokolovně ve Vysokém Mýtě v roce 1897, česká pravidla vyšla o rok později Interaktivní program: Život v pevnosti Interaktivní program Život v pevnosti pro stálou expozici Od pevnosti k salonu republiky seznamuje návštěvníky s všedním životem obyvatel hradecké pevnosti v průběhu 19. století. Účastníci dostanou nejen informace o vzniku a fungování pevnosti, ale podniknou také exkurzi do společenského dění pevnostního města, dostanou se do školy 19. století a na chvíli se stanou hradeckými živnostníky a řemeslníky. Muzeum východních Čech zpracovává nabídku edukačních aktivit v návaznosti na potřeby školských a volnočasových zařízení a jejich rámcových vzdělávacích programů. Interaktivní programy a komentované prohlídky výstav se zaměřují na přiblížení muzea jako instituce a snaží se zaujmout návštěvníky přiblížením činnosti jednotlivých pracovišť. Cílem je vytvořit kvalitní nabídku v oblasti seznámení se s obory historie, přírodovědy a archeologie. Hravou a zábavnou formou, ale přesto s maximálním důrazem na kvalitu a záběr zprostředkovaných informací se muzeum snaží o dešifrování muzejního kódu výstav a expozic do řeči srozumitelné návštěvníkům.

8 Přednáška Tomáše Řeháka - Sex, AIDS a vztahy Tomáš Řehák je kazatelem protestantské církve a ředitelem křesťanské organizace ABATOP, která se zabý vá péčí, vzděláváním a školením v oblasti AIDS. Tomáš jezdí po celé ČR a hovoří ke studentům na téma: Sex, AIDS a vztahy. Není snadné přiblížit obsah Tomášovy přednášky, která snad ani není přednáškou, ale spíše rozhovorem s mladými lidmi. Vypráví mnoho konkrétních příběhů a přibližuje utrpení nemocných lidí Policie České republiky KŘP Královéhradeckého kraje V průběhu listopadu 2012 uskutečnil hradecký preventista řadu přednášek. Témata byla různorodá dle věku posluchačů (od mateřských škol až po seniory). Přednášky pro střední školy byly realizovány v Preventivně informačním centru hradecké policie, které navštívili i studenti naší školy 3. a 4. ročník. Vyslechli informace o trestní odpovědnosti a trestné činnosti mládeže. Přínosem byly i rady týkající se chování v krizových situacích a výběru rizik virtuální komunikace.

9 Mikuláš Ve středu 5. prosince 2012 navštívil naši školu MIKULÁŠ se svými kamarády. Mikuláš se narodil do křesťanské řecké rodiny v římské provincii Asii. Běžně se udává rok 280 nebo 286. Stal se patronem rybářů a námořníků, pravděpodobně proto, že se jeho rodina zabývala obchodem s rybami. Byl velmi zbožný a po smrti otce měl dědictví rozdat chudým. Obecně se předpokládá, že se stal biskupem v Myře (nyní Demre v Turecku) kolem roku 300 a to ve velmi mladém věku Pochvala našim florbalistkám a basketbalistkám Na konci měsíce listopadu předvedly naše studentky pěkné výkony ve florbalu a basketbalu při okresních turnajích. Koláče a 4. místo ve florbalu vždy potěší! Děvčata, děkujeme za vzornou reprezentaci a velkou snahu.

10 PODĚKOVÁNÍ NAŠIM FLORBALISTŮM Poslední listopadovou a první prosincovou 2012 sehráli naši studenti velmi vyrovnaná utkání okresního a krajského finále ve florbalu. Přední umístění jsme sice neobsadili, ale kluci předvedli vynikající kondičku, skvělé vedení míče a prima týmovou spolupráci. Pochvalu zaslouží i naši nadějní brankáři a všichni, kteří se zapojili do vlastní organizace obou turnajů S TEBOU O TOBĚ Výchovně vzdělávací program: aula školy 9:35 h Výchovně vzdělávací program S tebou o tobě byly vyvinuty ve spolupráci se zahraničními odborníky v oblasti pedagogiky, psychologie a dětské gynekologie Praktická cvičení LF HK Společný odchod od školy ve 13:35 hod. Pedagogický dozor: Dr. Novotný

11 KURZ ZDRAVOTNICKÝCH ZNALOSTÍ A DOVEDNOSTÍ Úspěšní absolventi kurzu obdrží certifikát zdravotníka zotavovacích akcí. Kurz vedou lektoři Českého červeného kříže. Posláním Českého červeného kříže je zejména předcházet lidskému utrpení a zmírňovat jej, chránit zdraví, život a úctu k lidské bytosti, podporovat vzájemné porozumění, přátelství a mír mezi národy KONVERZAČNÍ SOUTĚŽ V ANGLICKÉM A NĚMECKÉM JAZYCE

12 Interaktivní výstava 20 let chráníme českou korunu Česká národní banka připravila k narozeninám české koruny originální výstavu, na které zábavnou formou představí, jak již 20 let chrání národní měnu. Účastníci budou v roli centrálních bankéřů doslova vlastníma rukama držet inflaci na cílové dvouprocentní hranici, řídit oběh peněz nebo prověří znalost ochranných prvků bankovek. Originální výstavu tvoří sada interaktivních her, které se ovládají dotykem prstů na obrazovce nebo pohybem vlastního těla. Školní týmy budou na výstavě a na webu soutěžit o exkurzi do výroby českých mincí v České mincovně. Výstavu ČNB v hlavní budově Univerzity Hradec Králové slavnostně zahájí guvernér České národní banky Miroslav Singer.

13 Bruslení Sraz před zimním stadionem (z boku naproti menší hale) v 7:30 hodin Vezměte s sebou: brusle, rukavice, čepici/čelenku, popř. hokejku Pedagogický dozor: Dr. Dlabáček, Mgr. Soukup Divadelní představení: Petrolejové lampy Spisovatel Jaroslav Havlíček nás v románu Petrolejové lampy zavede do své rodné Jilemnice na přelomu 19. a 20. století. Se smyslem pro výrazný detail nám barvitě vylíčí časy, kdy stačilo blikavé a mírné světlo petrolejek. Příběh ságy dvou rodů popisuje osud mladé ženy Štěpky Kiliánové ( Pavla Tomicová) - nepoddajné, ale srdečné, šaškující, ale přitom s vnitřní důstojností, hrdé, ale i zranitelné ženy. Stejně jako jejímu okolí se může zdát chvílemi nesnesitelná a vzápětí okouzlující. Především je ale nutné ocenit její neutuchající energii, s jakou se přes všechny rány osudu snaží dosáhnout alespoň trochu štěstí v nešťastném manželství se svým bratrancem, zkrachovalým důstojníkem. Pedagogický dozor: Mgr. Hochmanová

14 19. a Přednáška na téma: Evropská unie a mladí lidé - možnosti cestování - studia a práce v EU - Evropská dobrovolná služba Krajský úřad Královéhradeckého kraje - Eurocentrum Ped. doprovod: Ing. Beránková, Ing. Janků, Mgr. Pawlasová Mezinárodní soutěž INTERSTENO v psaní na klávesnici V době od 8. dubna do 5. května 2013 se studenti účastnili Mezinárodní soutěže Intersteno v psaní na klávesnici. Do soutěže se zapojilo ve 4. kategoriích 1475 účastníků z 20 zemí světa, např. Kanady, Brazílie, Argentiny, Turecka, Francie, Finska, Belgie, USA, a dalších. V kategorii žáků vybojovala naše studentka 1. ročníku Ester Baudišová krásné 41. místo a Nikol Taterová 87. místo z celkového počtu 367 účastníků v této kategorii. V kategorii juniorů soutěžili studenti 2. ročníků. Karolína Maroušková, která obsadila 233. místo, Monika Matějíčková 357. místo a Jakub Novotný-Kuzma 486. místo z celkového počtu 897 účastníků v této kategorii. Blahopřejeme jim k pěkným výsledkům.

15 HRADECKÁ JUNIORKA Dne 13. června 2013 se studenti 1. a 2. ročníků zúčastnili soutěže v psaní na klávesnici Hradecká juniorka. Studenti středních škol v hradeckém regionu změřili své síly v rychlosti a přesnosti opisu textu. Naši studenti prokázali, že se neztratí. Mezi 1. ročníky se Ester Baudišová umístila na 3. místě s výkonem 317,3 čistý úhozů za min. a Nikol Taterová na 13. místě s výkonem 263,5 čistý úhozů za min. Karolína Maroušková se umístila mezi studenty 2. ročníků na 8. místě s výkonem 293,5 čistý úhozů za min., Jakub Novotný-Kuzma na 13. místě s výkonem 270,7 čistý úhozů za min. a Monika Matějíčková na 14. místě s výkonem 267,6 čistý úhozů za min. Blahopřejeme jim k pěkným výsledkům.

Mimoškolní aktivity 2012/2013 Obchodní akademie, SPgŠ, VOŠ a JŚ s.r.o.

Mimoškolní aktivity 2012/2013 Obchodní akademie, SPgŠ, VOŠ a JŚ s.r.o. Mimoškolní aktivity 2012/2013 Obchodní akademie, SPgŠ, VOŠ a JŚ s.r.o. 10. 9. 2012 TPCA Kolín + BCPP Většina produkce kolínské automobilky TPCA směřuje do Francie, Itálie, Španělska a Německa. Na tuzemském

Více

Interaktivní programy. ZÁKLADNÍ ŠKOLY a nižší stupeň víceletých gymnázií. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. září prosinec 2013

Interaktivní programy. ZÁKLADNÍ ŠKOLY a nižší stupeň víceletých gymnázií. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. září prosinec 2013 Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro a nižší stupeň víceletých gymnázií září prosinec 2013 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové

Více

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. leden červen 2013

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. leden červen 2013 Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro leden červen 2013 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové 1 tel.: +420 495 512 391 +420 495

Více

PRÁZDNINY V MUZEU 2. 7. 31. 8. 2013

PRÁZDNINY V MUZEU 2. 7. 31. 8. 2013 PRÁZDNINY V MUZEU 2. 7. 31. 8. 2013 pro organizované skupiny, příměstské tábory, DD, kolektivy dětí a mládeže a rodiče s dětmi Projekt byl podpořen Královéhradeckým krajem www.muzeumhk.cz Interaktivní

Více

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. září prosinec 2011

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. září prosinec 2011 Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro ZÁKLADNÍ ŠKOLY září prosinec 2011 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové 1 tel.: +420 495 512

Více

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. leden červen 2012

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. leden červen 2012 Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro ZÁKLADNÍ ŠKOLY leden červen 2012 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové 1 tel.: +420 495 512

Více

PRÁZDNINY V MUZEU 1. 7. 31. 8. 2012

PRÁZDNINY V MUZEU 1. 7. 31. 8. 2012 PRÁZDNINY V MUZEU 1. 7. 31. 8. 2012 pro organizované skupiny, příměstské tábory, DD, kolektivy dětí a mládeže atd. www.muzeumhk.cz Stezky muzejní budovou 1) Stezky po muzeu Účastníci tohoto putování muzejní

Více

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. říjen prosinec 2012

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. říjen prosinec 2012 Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro ZÁKLADNÍ ŠKOLY říjen prosinec 2012 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové 1 tel.: +420 495

Více

Interaktivní programy MATEŘSKÉ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. únor červen 2012

Interaktivní programy MATEŘSKÉ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. únor červen 2012 Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro MATEŘSKÉ ŠKOLY únor červen 2012 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové 1 tel.: +420 495 512

Více

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2012/2013

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2012/2013 Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2012/2013 Září 3. 9. zahájení školního roku 3. 5. 9. GO KURZ třídy 1. A 5. 7. 9. GO KURZ třídy 1. C 5. 7. 9. zájezd do Berlína 7. 9. výstava hub v MFC

Více

KATEDRA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU

KATEDRA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU PANTONE COOL GRAY 4 CMYK 0 0 0 25 RGB 204 204 205 KATEDRA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU PANTONE 2728 CMYK 96 69 0 0 RGB 35 84 155 PANTONE COOL GRAY 9 CMYK 0 0 0 50 RGB 153 153 153 PANTONE COOL GRAY 4 CMYK 0

Více

Známe vítěze jubilejního ročníku Dětského činu roku! Dětský čin roku 2014 vyvrcholil slavnostním oceněním vítězů

Známe vítěze jubilejního ročníku Dětského činu roku! Dětský čin roku 2014 vyvrcholil slavnostním oceněním vítězů Známe vítěze jubilejního ročníku Dětského činu roku! Dětský čin roku 2014 vyvrcholil slavnostním oceněním vítězů Brožíkova síň Staroměstské radnice v Praze patřila první prosincový čtvrtek dětským hrdinům,

Více

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2011/2012

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2011/2012 Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2011/2012 Září 29. 8. 31. 8. GO KURZ třídy 1. A 31. 8. 2. 9. GO KURZ třídy 1. C 1. 9. zahájení nového školního roku 5. 9. 11. 9. poznávací zájezd do Anglie

Více

BOGI CUP. Tel.: Tel.: organizátor BOGI SPORT klub, z. s.

BOGI CUP.   Tel.: Tel.: organizátor BOGI SPORT klub, z. s. Michal Házl Mgr. Patrik Zeman Tel.: 608 608 466 Tel.: 724 918 604 E-mail: info@bogi-sport.cz Přihlášky: zasílat elektronicky do 5. 10. 2018 na e-mail: info@bogi-sport.cz. Prezentace: soupisky nejdříve

Více

SPORTOVNÍ HRY DD ČR V TACHOVĚ POŘADATEL: DĚTSKÝ DOMOV TACHOV TERMÍN KONÁNÍ: ČERVNA 2018 MÍSTO KONÁNÍ: SPORTOVIŠTĚ MĚSTA TACHOV

SPORTOVNÍ HRY DD ČR V TACHOVĚ POŘADATEL: DĚTSKÝ DOMOV TACHOV TERMÍN KONÁNÍ: ČERVNA 2018 MÍSTO KONÁNÍ: SPORTOVIŠTĚ MĚSTA TACHOV SPORTOVNÍ HRY DD ČR V TACHOVĚ POŘADATEL: DĚTSKÝ DOMOV TACHOV TERMÍN KONÁNÍ: 5. 6. ČERVNA 2018 MÍSTO KONÁNÍ: SPORTOVIŠTĚ MĚSTA TACHOV Ředitel závodu : Mgr. Zdeněk Kropáč Realizační tým : Ing. Jaroslav Jirmus

Více

Gymnázium Jana Blahoslava a Střední pedagogická škola, Přerov, Denisova 3. školní rok 2014/2015

Gymnázium Jana Blahoslava a Střední pedagogická škola, Přerov, Denisova 3. školní rok 2014/2015 Gymnázium Jana Blahoslava a Střední pedagogická škola, Přerov, Denisova 3 O B R A Z O V Á P Ř Í L O H A školní rok 2014/2015 Publicita školy Nové Přerovsko, 7. 11. 2014 Zpravodaj školství, prosinec 2014

Více

Muzeum Dr. Bohuslava Horáka v Rokycanech pobočka Západočeského muzea v Plzni, p.o. NABÍDKA PROGRAMŮ PRO ŠKOLY 2018 / 2019

Muzeum Dr. Bohuslava Horáka v Rokycanech pobočka Západočeského muzea v Plzni, p.o. NABÍDKA PROGRAMŮ PRO ŠKOLY 2018 / 2019 Muzeum Dr. Bohuslava Horáka v Rokycanech pobočka Západočeského muzea v Plzni, p.o. NABÍDKA PROGRAMŮ PRO ŠKOLY 2018 / 2019 Doprovodné programy ke stálým expozicím 1 Historická expozice Rokycansko v minulosti

Více

mfabianova@sosboh.cz ŠSK při SŠ, Bohumín, p. o. je členem Asociace školních sportovních klubů České republiky ve sportovních kroužcích sdružuje každoročně více než 100 sportujících žáků a žaček reprezentační

Více

1. ČASOVÝ PLÁN NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017

1. ČASOVÝ PLÁN NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 - 2-1. ČASOVÝ PLÁN NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Září 1.9. zahájení školního roku 1. - 5.9. společná část maturitní zkoušky 2016 podzim 7.9. praktické maturitní zkoušky 2016 podzim 8.9. schůze rodičů žáků 1.

Více

MYKOLOGICKO-BOTANICKÁ EXKURZE DO PP NA PLACHTĚ

MYKOLOGICKO-BOTANICKÁ EXKURZE DO PP NA PLACHTĚ muzeum Neformální vzdělávací instituce Celoživotní učení Disponuje odbornými znalostmi v oboru přírodních věd: mykologie, botanika, zoologie, entomologie, paleotologie, geologie Sbírkotvorná instituce

Více

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. a nižší stupeň víceletých gymnázií. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. a nižší stupeň víceletých gymnázií. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro ZÁKLADNÍ ŠKOLY a nižší stupeň víceletých gymnázií 2015 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové

Více

Interaktivní programy MATEŘSKÉ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro

Interaktivní programy MATEŘSKÉ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro MATEŘSKÉ ŠKOLY 2015 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové 1 tel.: +420 495 512 391 +420 604

Více

Program hlavních sletových dnů

Program hlavních sletových dnů 1. července 2012 neděle Program hlavních sletových dnů 1. 6. července 2012 10:00 13:00 Sletový průvod Prahou Václavské nám, 28. října, Národní tř. Smetanovo nábř. Křižovnická, nám. J. Palacha, Široká,

Více

SOU Valašské Klobouky MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM (MPP) 2012 2013. Metodik prevence sociálně patologických jevů

SOU Valašské Klobouky MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM (MPP) 2012 2013. Metodik prevence sociálně patologických jevů SOU Valašské Klobouky MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM (MPP) 2012 2013 Metodik prevence sociálně patologických jevů Roční plán práce zabezpečuje Mgr. Pavel Hrabina Konzultační hodiny pro žáky a rodiče: kdykoliv

Více

Centrum přírodovědného a technického vzdělávání v HK

Centrum přírodovědného a technického vzdělávání v HK Centrum přírodovědného a technického vzdělávání v HK 13. června 2017 Workshop pro výchovné a kariérní poradce ZŠ Kam po základní škole? Aneb profesní volba deváťáků. Centrum přírodovědného a technického

Více

školní rok 2006/2007

školní rok 2006/2007 ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY školní rok 2006/2007 Charakteristika školy: Základní škola Krucemburk je plně organizovanou školou s

Více

mfabianova@sosboh.cz ŠSK AŠSK při SŠ Bohumín, p. s. je členem Asociace školních sportovních klubů České republiky ve sportovních kroužcích sdružuje každoročně kolem 100 sportujících žáků a žaček reprezentační

Více

Sportovní aktivity - 23-

Sportovní aktivity - 23- Sportovní aktivity Na škole pracuje Školní sportovní klub v čele s předsedou a absolventem školy Mgr. Šimonem Lánským. Počet členů je 42. Celoročně pracuje v rámci tohoto klubu volejbalový kroužek studentek.

Více

Vánoční zpravodaj aktivit prosinec 2018

Vánoční zpravodaj aktivit prosinec 2018 Vánoční zpravodaj aktivit prosinec 2018 Přípravné kurzy k přijímacímu řízení Čtyřleté obory: Nabízíme zdarma kurzy z matematiky a jazyka českého. Uchazeč z 9. třídy se do 18. ledna e- mailem přihlásí na

Více

třídy, herny, zahrada MŠ K zajištění stravování: výdejna stravy příprava svačin Zázemí pro zaměstnance:

třídy, herny, zahrada MŠ K zajištění stravování: výdejna stravy příprava svačin Zázemí pro zaměstnance: Výroční zpráva mateřské školy 1. Základní údaje o škole 1.1. Škola název školy Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 odloučené pracoviště Montessori adresa: Štefcova 1125 Hradec Králové

Více

Interaktivní programy MATEŘSKÉ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro

Interaktivní programy MATEŘSKÉ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro MATEŘSKÉ ŠKOLY 2016 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové 1 tel.: +420 495 512 391 +420 604

Více

Významné mezníky v historii školy III. (od 90. let 20. století)

Významné mezníky v historii školy III. (od 90. let 20. století) Významné mezníky v historii školy III. (od 90. let 20. století) září prosinec duben červen duben 1989/1990 Ředitelem školy byl jmenován Miroslav Horák. Po prázdninách byla otevřena nová učebna informatiky

Více

1. ČASOVÝ PLÁN NA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015

1. ČASOVÝ PLÁN NA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 - 2-1. ČASOVÝ PLÁN NA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 Září 1.9. zahájení školního roku 1. - 5.9. společná část maturitní zkoušky 2014 podzim 4.9. schůze rodičů žáků 1. ročníku (16:00) 9.9. praktické maturitní zkoušky

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY 2007/2008

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY 2007/2008 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY 2007/2008 Gymnázium Hády Horníkova 1 628 00 Brno a) Charakteristika školy Gymnázium Hády, s.r.o. Horníkova 1 628 00 Brno Zřizovatel: Mgr. Petr Holeček, Ctibor Nezdařil Datum

Více

STŘEDNÍ ŠKOLY. Interaktivní programy. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro

STŘEDNÍ ŠKOLY. Interaktivní programy. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro STŘEDNÍ ŠKOLY 2015 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové 1 tel.: +420 495 512 391 +420 604

Více

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. a nižší stupeň víceletých gymnázií. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. a nižší stupeň víceletých gymnázií. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro ZÁKLADNÍ ŠKOLY a nižší stupeň víceletých gymnázií 2014 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové

Více

Kroužek Ekodomeček. Výchovně vzdělávací cíl:

Kroužek Ekodomeček. Výchovně vzdělávací cíl: : Kroužek Ekodomeček naučit děti základním znalostem a dovednostem v oblasti environmentální výchovy dát možnost k rozvoji lásky k přírodě, ochrana životního prostředí, třídění druhotných surovin, pěstování

Více

Duben oborový den

Duben oborový den Duben 2007 3.oborový den Dne 13.dubna se konal v pořadí už třetí oborový den. Je to příležitost pro žáky 2.stupně seznámit se hlouběji se zvolenou oblastí. První a druhý oborový den se konal v 1.pololetí.

Více

Metodická, poradenská, informační činnost VP Plán práce výchovné poradkyně, kariérové poradkyně, šk. metodičky prevence 2018/2019

Metodická, poradenská, informační činnost VP Plán práce výchovné poradkyně, kariérové poradkyně, šk. metodičky prevence 2018/2019 Metodická, poradenská, informační činnost VP Plán práce výchovné poradkyně, kariérové poradkyně, šk. metodičky prevence 2018/2019 1. Metodická a koordinační činnost získávat odborné informace z oblasti

Více

SPOLEK RODIČŮ ŽÁKŮ GYMNÁZIA A STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY DUCHCOV VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2018

SPOLEK RODIČŮ ŽÁKŮ GYMNÁZIA A STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY DUCHCOV VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2018 SPOLEK RODIČŮ ŽÁKŮ GYMNÁZIA A STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY DUCHCOV VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2018 Zpracovala: Ing. Renata Kounovská, MBA předsedkyně spolku V Duchcově dne 4.2.2019 1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název spolku:

Více

GRASSROOTS PROJEKTY ÚSTECKÉHO KFS

GRASSROOTS PROJEKTY ÚSTECKÉHO KFS GRASSROOTS PROJEKTY ÚSTECKÉHO KFS Jan Štefko 1. Krajská Grassroots konference Brankářská škola ÚKFS Zahájila činnost v srpnu 2015, činnost je financována z nadačního fondu ÚKFS Brankářskou školu ÚKFS organizuje

Více

Česká národní banka: mýty a fakta

Česká národní banka: mýty a fakta Česká národní banka: mýty a fakta Tomáš Nidetzký člen bankovní rady České národní banky Setkání s partnery Brno, 19. 9. 2017 Mýtus č. 1: Cenová stabilita je jediný cíl Česká národní banka: pečuje o cenovou

Více

Interaktivní programy MATEŘSKÉ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro

Interaktivní programy MATEŘSKÉ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro 2014 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové 1 tel.: +420 495 512 391 +420 604 513 643 e-mail:

Více

Předmětová komise základů společenských věd a občanské výchovy

Předmětová komise základů společenských věd a občanské výchovy Předmětová komise základů společenských věd a občanské výchovy Zhodnocení práce předmětové komise základů společenských věd a občanské výchovy za školní rok 2016/2017 Ve školním roce 2016/2017 předmět

Více

AŠSK ČR, FAČR, MŠMT ČR,

AŠSK ČR, FAČR, MŠMT ČR, AŠSK ČR, FAČR, MŠMT ČR, McDonald s ČR 18.ročník McDonald s Cup 2014/15 PROPOZICE krajského finále Královéhradeckého kraje Jičín 21.květen 2015 PROPOZICE krajského finále18.ročníku McDonald scup Pořadatel:

Více

MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM ŠKOLNÍ ROK 2014/2015

MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název a adresa školy, pro Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 kterou platí závěrečná zpráva o plnění MPP Jméno a příjmení

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI ZA ROK 2009

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI ZA ROK 2009 VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI ZA ROK 2009 Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti za rok 2009 Účetní jednotka: Umělecká agentura Ambrozia při ZŠ Pouchov HK o.p.s. IČ: 27551008 K Sokolovně

Více

Metodická, poradenská, informační činnost výchovné poradkyně Plán práce výchovného poradce 2015/2016

Metodická, poradenská, informační činnost výchovné poradkyně Plán práce výchovného poradce 2015/2016 Metodická, poradenská, informační činnost výchovné poradkyně Plán práce výchovného poradce 2015/2016 Vychovávat dítě znamená učit je, jak se obejde bez nás. (Ernest Leskoué) 1. Metodická a koordinační

Více

DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI

DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI Termín: 15. - 16. března 2014 (sobota - neděle) Začátek turnaje: v sobotu 15. 3. v 08:00 hod., konec turnaje: v neděli 16. 3. v cca

Více

Environmentální vzdělávání, výchova a osvěta

Environmentální vzdělávání, výchova a osvěta Environmentální vzdělávání, výchova a osvěta "Všichni na jednom jevišti velikého světa stojíme a cokoliv se koná, všech se týče." J. A. Komenský http://evvo.pb.cz Účinnost od 1. září 2018 Vypracovali:

Více

MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM ŠKOLNÍ ROK 2012/2013

MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název a adresa školy, pro Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 kterou platí závěrečná zpráva o plnění MPP Jméno a příjmení

Více

Gymnázium Havlíčkův Brod

Gymnázium Havlíčkův Brod Gymnázium Havlíčkův Brod TĚLESNÁ VÝCHOVA POHYBOVÉ A RELAXAČNÍ AKTIVITY SPORT Vyučující tělesné výchovy Richter Martin, Mgr. richter@ghb.cz Kučírková Gabriela, Mgr. kucirkova@ghb.cz Prchal Josef prchal@ghb.cz

Více

RFA Olomouckého kraje

RFA Olomouckého kraje b RFA Olomouckého kraje 7. 3. 2019 Divadlo na Šantovce Představení projektu Klíčové body 1) Současný stav mládeže v ČR 2) Představení projektu 3) Provozní zabezpečení Akademie 4) Nadstandardní péče 5)

Více

CHRUDIM CITY CUP 2015

CHRUDIM CITY CUP 2015 II. ROČNÍK HOKEJOVÉHO TURNAJE O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA CHRUDIM CHRUDIM CITY CUP 2015 kategorie mladší žáci 21.3. - 22.3. 2015 Zimní stadión Chrudim Termín: 21. - 22. března 2015 (sobota - neděle) Začátek

Více

Základní škola a mateřská škola Bečov, Okres Most, příspěvková organizace

Základní škola a mateřská škola Bečov, Okres Most, příspěvková organizace Základní škola a mateřská škola Bečov, Okres Most, příspěvková organizace 435 26 Bečov, č. 17, tel. 476 110 317, www.zsbecov.cz PROGRAM ENVIROMENTÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ, VÝCHOVY A OSVĚTY PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019

Více

KRATOCHVÍLŮV MEMORIÁL V MINIHOKEJI SC KOLÍN

KRATOCHVÍLŮV MEMORIÁL V MINIHOKEJI SC KOLÍN KRATOCHVÍLŮV MEMORIÁL V MINIHOKEJI SC KOLÍN 30. 12. 2017 Pro ročník 2009 Jaroslav Kratochvíl byl dlouholetý šéftrenér mládeže hokejového klubu v Kolíně. Patřil k průkopníkům a organizátorům hokejového

Více

XIII. KRAJSKÁ OLYMPIÁDA MLÁDEŽE. CORNY středoškolský atletický pohár. Konečné pořadí dívek : Konečné pořadí chlapců :

XIII. KRAJSKÁ OLYMPIÁDA MLÁDEŽE. CORNY středoškolský atletický pohár. Konečné pořadí dívek : Konečné pořadí chlapců : XIII. KRAJSKÁ OLYMPIÁDA MLÁDEŽE CORNY středoškolský atletický pohár Konečné pořadí dívek : 1. Gymnázium Dašická Pardubice 7.459 bodů 2. Gymnázium Mozartova Pardubice 7.330 3. Gymnázium Česká Třebová 6.836

Více

Plán rozvoje sportu na rok Město Votice

Plán rozvoje sportu na rok Město Votice Plán rozvoje sportu na rok 2018 2025 Město Votice Obsah 1 Úvod... 3 2 Základní pojmy... 3 3 Povinnosti obce stanovené zákonem... 4 4 Město Votice... 4 5 Současný stav... 5 6 Cíle v oblasti sportu stanovené

Více

Hodnotící zpráva. Sport bez předsudků Sportovně společenský projekt prevence kriminality a patologických jevů

Hodnotící zpráva. Sport bez předsudků Sportovně společenský projekt prevence kriminality a patologických jevů Hodnotící zpráva 2013 Sport bez předsudků Sportovně společenský projekt prevence kriminality a patologických jevů www.sportbezpredsudku.cz Sport bez předsudků 2003 2013-10 let činnosti Hlavní cíle projektu:

Více

GRASSROOTS ODDĚLENÍ KOMISE MLÁDEŽE

GRASSROOTS ODDĚLENÍ KOMISE MLÁDEŽE GRASSROOTS ODDĚLENÍ KOMISE MLÁDEŽE Zdeněk Psotka, Otakar Mestek Aktiv KFS a OFS, Praha 22. 1. 2016 KOMISE MLÁDEŽE Cíle => kvalita + kvantita Klíčová role v Grassroots oddělení optimalizace systému (výběry,

Více

Rozpis výchovně vzdělávací činnosti, zařazení podle kompetencí Školní rok 2017/18 (příloha č. 2)

Rozpis výchovně vzdělávací činnosti, zařazení podle kompetencí Školní rok 2017/18 (příloha č. 2) Rozpis výchovně vzdělávací činnosti, zařazení podle kompetencí Školní rok 2017/18 (příloha č. 2) KOMPETENCE K UČENÍ, K ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ Knihovna a klub čtenářů 1 až 6 Křížová 4.9. 2017-30.6. 2018 Kreativ

Více

VRCHOLOVÁ MLÁDEŢ NÁRODNÍ AKADEMIE

VRCHOLOVÁ MLÁDEŢ NÁRODNÍ AKADEMIE VRCHOLOVÁ MLÁDEŢ NÁRODNÍ AKADEMIE 24.11.2014 SOUČASNÝ STAV Úbytek dětí ve fotbale Ze široké základny vychází kvalita Důvody: Všeobecný názor společnosti na fotbal Neodbornost Nehravost Nechutnost Proč

Více

Základní škola Rumburk, U Nemocnice 1132/5, okres Děčín

Základní škola Rumburk, U Nemocnice 1132/5, okres Děčín Základní škola Rumburk, U Nemocnice 1132/5, okres Děčín Minimálně preventivní program 2008/2009 Název: Minimalizace šikany Zpracovala: Mgr. Věra Ruttová metodička primární prevence 1. Popis současného

Více

Zpráva z pracovní cesty

Zpráva z pracovní cesty Zpráva z pracovní cesty Projekt: Erasmus +, 2015-1-CZ01-KA219-013831_1 Datum: 6. 2. 10. 2. 2017 Místo: Obchodní akademie, SOŠ a JŠ Hradec Králové Název akce: mezinárodní vzdělávací aktivita v Česku V týdnu

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ÚSTŘEDNÍ OSBORNÉ RADY MLÁDEŽE ZA ROK 2015

ZPRÁVA O ČINNOSTI ÚSTŘEDNÍ OSBORNÉ RADY MLÁDEŽE ZA ROK 2015 ZPRÁVA O ČINNOSTI ÚSTŘEDNÍ OSBORNÉ RADY MLÁDEŽE ZA ROK 2015 V roce 2015 bylo ve Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska registrováno 54 794 dětí a mládeže ve věku 3 18 let. Zajímavý je rovněž ukazatel zapojení

Více

Environmentální vzdělávání, výchova a osvěta

Environmentální vzdělávání, výchova a osvěta Environmentální vzdělávání, výchova a osvěta "Všichni na jednom jevišti velikého světa stojíme a cokoliv se koná, všech se týče." J. A. Komenský http://evvo.pb.cz Účinnost od 1. září 2018 Vypracovali:

Více

MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM. pro školní rok 2017/2018. (pracoviště Velké Meziříčí)

MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM. pro školní rok 2017/2018. (pracoviště Velké Meziříčí) VÝCHOVNÝ ÚSTAV, ZÁKLADNÍ ŠKOLA, STŘEDNÍ ŠKOLA A STŘEDISKO VÝCHOVNÉ PÉČE Velké Meziříčí, K Rakůvkám 1 tel./fax 566 523 132 MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM pro školní rok 2017/2018 (pracoviště Velké Meziříčí)

Více

Archiv novinek WWW stránek za školní rok 2008-2009

Archiv novinek WWW stránek za školní rok 2008-2009 Archiv novinek WWW stránek za školní rok 2008-2009 SŠP a VOŠ, s. r. o. pracoviště Kroměříž 03.07.09 - Krásné prázdniny! Přejeme všem krásné prázdniny! Úřední hodiny v době prázdnin: - v pracovní dny 8.00

Více

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad)

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) -Počátkem září proběhlo REPUBLIKOVÉ FINÁLE OVOV (odznaku všestrannosti olympijských vítězů) v Praze, kde se probojovala Markéta Camfrlová, která se

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA PALKOVICE

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA PALKOVICE ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA PALKOVICE KONCEPCE ROZVOJE ŠKOLY PRO OBDOBÍ 2019 2025 Mgr. Milan Šponer OBSAH 1. Úvod 2. Současný stav 3. Hlavní koncepční záměry v jednotlivých oblastech Oblast řízení

Více

Okresní kolo Sportovní ligy základních škol v minikopané kategorie IV. H Ústí nad Labem. 23. dubna 2019 P R O P O Z I C E. okresní kolo soutěže

Okresní kolo Sportovní ligy základních škol v minikopané kategorie IV. H Ústí nad Labem. 23. dubna 2019 P R O P O Z I C E. okresní kolo soutěže Okresní kolo Sportovní ligy základních škol v minikopané kategorie IV. H Ústí nad Labem 23. dubna 2019 P R O P O Z I C E okresní kolo soutěže A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Pořadatel: Dům dětí a mládeže a

Více

ŠKOLNÍ NOVINY. Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633.

ŠKOLNÍ NOVINY. Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633. ŠKOLNÍ NOVINY Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633 Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633 krcmarovamarketa.3zskolin@iskola.cz, polakovapetra.3zskolin@iskola.cz Web: www.3zskolin.cz Číslo

Více

Koncepce rozvoje Základní školy a Mateřské školy Jana Ámose Komenského Žeravice, okres Hodonín, příspěvkové organizace

Koncepce rozvoje Základní školy a Mateřské školy Jana Ámose Komenského Žeravice, okres Hodonín, příspěvkové organizace Koncepce rozvoje Základní školy a Mateřské školy Jana Ámose Komenského Žeravice, okres Hodonín, příspěvkové organizace Mgr. Andrea Chludilová, 2018 Vize: Vytvořit školu s kvalitními podmínkami pro rozvoj

Více

Kapitán: Ondřej Čepl Hráči: Ondřej Chmelík, Tomáš Konečný, Max Holusek, Jakub Mačák Brankář: Daniel Slíž

Kapitán: Ondřej Čepl Hráči: Ondřej Chmelík, Tomáš Konečný, Max Holusek, Jakub Mačák Brankář: Daniel Slíž 4.čtvrtletí školního roku 2009/2010 Čtvrtek 22.4. Den Země 1.B, 2.A v Ostravě Čtvrtek 22.4. velký turnaj v ČEZ Aréně Turnaje se zúčastnilo 208 týmů z Moravy a Slezska. Naši chlapci vyhráli oblastní kolo

Více

Program školního roku 2014 2015

Program školního roku 2014 2015 Program školního roku 2014 2015 SOUTĚŽE A PROJEKTY : Projekt Čtení pomáhá Prohlubování projektu etické výchovy do výuky Výtvarné soutěže okresního, krajského i celostátního významu Školní pěvecká soutěž

Více

X. KRAJSKÁ OLYMPIÁDA MLÁDEŽE PARDUBICKÉHO KRAJE. Svitavy říjen 2011 květen 2012

X. KRAJSKÁ OLYMPIÁDA MLÁDEŽE PARDUBICKÉHO KRAJE. Svitavy říjen 2011 květen 2012 X. KRAJSKÁ OLYMPIÁDA MLÁDEŽE PARDUBICKÉHO KRAJE Svitavy říjen 2011 květen 2012 Krajské olympiády se zúčastnilo : 43 ZÁKLADNÍCH ŠKOL 28 STŘEDNÍCH ŠKOL Celkem se zúčastnilo 1.430 startujících Regionálních

Více

vytvoření základních předpokladů pro pokračování dítěte ve vzdělávání.

vytvoření základních předpokladů pro pokračování dítěte ve vzdělávání. Výroční zpráva mateřské školy za školní rok 2013/2014 1. Základní údaje o škole zřizovatel školy: Brandýs nad Labem Stará Boleslav název školy: Základní škola a Mateřská škola Brandýs n. L. St. Boleslav

Více

Hokejový turnaj. Kolín Turnaj pro děti narozené r a mladší

Hokejový turnaj. Kolín Turnaj pro děti narozené r a mladší Hokejový turnaj Kolín 9. 11. 2013 Turnaj pro děti narozené r. 2006 a mladší Propozice turnaje Turnaje se účastní celkem 8 družstev: 1. SC Kolín A 2. SC Kolín B 3. HC Dukla Jihlava A 4. HC Dukla Jihlava

Více

Tisková informace JIHOČESKÉ KRAJSKÉ KOLO SOUTĚŽE ŠKOLNÍCH NOVIN A ČASOPISŮ dne 2. května 2017

Tisková informace JIHOČESKÉ KRAJSKÉ KOLO SOUTĚŽE ŠKOLNÍCH NOVIN A ČASOPISŮ dne 2. května 2017 Tisková informace JIHOČESKÉ KRAJSKÉ KOLO SOUTĚŽE ŠKOLNÍCH NOVIN A ČASOPISŮ dne 2. května 2017 V pátek 28. dubna 2017 se opět po roce zcela zaplnil sál Zastupitelstva Jihočeského kraje žáky, studenty a

Více

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2009 / 2010. Pracoviště II. stupně:

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2009 / 2010. Pracoviště II. stupně: MOZAIKOVNÍK školní rok 2009 / 2010 Pracoviště I. stupně: Základní škola Mozaika, o.p.s. U Stadionu 1166 516 01 Rychnov nad Kněžnou tel.: 732 234 209 (sborovna) 739 007 826 603 709 174 (p. ředitelka) Pracoviště

Více

Hradecká juniorka 2003

Hradecká juniorka 2003 Hradecká juniorka 2003 závody žen, juniorů a kadetů v lovu ryb udicí na plavanou MO ČRS Hradec Králové z pověření Rady Českého rybářského svazu pořádá ve dnech 24. 25.5.2003 HRADECKOU JUNIORKU závody žen,

Více

Spolek Ruku v ruce Spolek při ZŠ, Městec Králové, Nám. Republiky 303

Spolek Ruku v ruce Spolek při ZŠ, Městec Králové, Nám. Republiky 303 Spolek Ruku v ruce Spolek při ZŠ, Městec Králové, Nám. Republiky 303 IČ: 22832611, tel./fax: +420 325643312, čís. bank. účtu: 236199239/0300 Zpráva o činnosti v roce 2016 Vypracovala: Mgr. Monika Nováková

Více

První kolo se našim chlapcům a děvčatům moc nevydařilo.

První kolo se našim chlapcům a děvčatům moc nevydařilo. Víkendové výsledky vodního póla 3. víkend probíhají nadstavbové turnaje vodního póla, ve kterých se rozhoduje o pořadí v jednotlivých soutěžích. Přebor ČR starších žáků Svoji účast v nadstavbových turnajích

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025

ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025 ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY školní rok 2007/2008 Charakteristika školy: Základní škola Krucemburk je plně organizovanou školou s

Více

A DA DORIS ŠUMPERK ZÁŽITEK TANEC EKOLOGIE HUDBA ZÁBAVA SEMINÁŘE TÁBORY. Středisko volného času VOLNÝ ČAS PŘÍRODA SPORT

A DA DORIS ŠUMPERK ZÁŽITEK TANEC EKOLOGIE HUDBA ZÁBAVA SEMINÁŘE TÁBORY. Středisko volného času VOLNÝ ČAS PŘÍRODA SPORT Komenského 810/9 787 01 Šumperk www.doris.cz Středisko volného času a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Doris Šumperk POČÍTAČE PŘÍRODA ZÁŽITEK HUDBA ZÁBAVA SEMINÁŘE TANEC EKOLOGIE

Více

ÚDAJE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ

ÚDAJE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ÚDAJE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ŽÁCI PŘIHLÁŠENÍ KE STUDIU Počet přihlášek STR SLE STA LYT LYE MAN Celkem 1. kolo 62 83 86 63 69-363 Celkem 62 83 86 63 69-363 ŽÁCI PŘIJATÍ KE STUDIU Počet přijatých STR SLE STA

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA BOR. Školní rok 2013/2014. Kronika

ZÁKLADNÍ ŠKOLA BOR. Školní rok 2013/2014. Kronika ZÁKLADNÍ ŠKOLA BOR Školní rok 2013/2014 Kronika Novým ředitelem Základní školy Bor se stal Mgr. Daniel Koblen. Školní rok byl zahájen 2.9.2013 s 340 žáky na dvou stupních, v 15 třídách. Ve všech ročnících

Více

VI. ROČNÍK HOKEJOVÉHO TURNAJE O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA CHRUDIM. kategorie U14 ročník 2005 a mladší březen 2019 Zimní stadión Chrudim

VI. ROČNÍK HOKEJOVÉHO TURNAJE O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA CHRUDIM. kategorie U14 ročník 2005 a mladší březen 2019 Zimní stadión Chrudim VI. ROČNÍK HOKEJOVÉHO TURNAJE O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA CHRUDIM CHRUDIM CITY CUP 2019 kategorie U14 ročník 2005 a mladší 29.-31.březen 2019 Zimní stadión Chrudim Termín: 29. - 31. 3. 2019 (pátek - neděle)

Více

INFORMAČNÍ BULLETIN PRO ŠKOLY A ŠKOLSKÁ ZAŘÍZENÍ V LIBERECKÉM KRAJI

INFORMAČNÍ BULLETIN PRO ŠKOLY A ŠKOLSKÁ ZAŘÍZENÍ V LIBERECKÉM KRAJI INFORMAČNÍ BULLETIN PRO ŠKOLY A ŠKOLSKÁ ZAŘÍZENÍ V LIBERECKÉM KRAJI Zveřejňujeme informační bulletin pro školy a školská zařízení v Libereckém kraji k 7. dubnu 2008. K dispozici ve formátu *.rtf a *.pdf

Více

Volnočasové aktivity pro veřejnost 2014/2015

Volnočasové aktivity pro veřejnost 2014/2015 Moravské Budějovice Volnočasové aktivity pro veřejnost 2014/2015 Děti s rodiči Hraní v orlovně Každé pondělí dopoledne od 6. října. Rodiče si mohou se svými dětmi přijít pohrát do prostor orlovny a využít

Více

Gymnázium Jana Blahoslava a Střední pedagogická škola, Přerov, Denisova 3. školní rok 2017/2018

Gymnázium Jana Blahoslava a Střední pedagogická škola, Přerov, Denisova 3. školní rok 2017/2018 Gymnázium Jana Blahoslava a Střední pedagogická škola, Přerov, Denisova 3 O B R A Z O V Á P Ř Í L O H A školní rok 2017/2018 Publicita školy Gymnáziu se vrací krása Nové Přerovsko září 2017 Publicita školy

Více

Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram. Sezóna 2015/2016

Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram. Sezóna 2015/2016 Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram Sezóna 2015/2016 Zpracovali: Mgr. Josef Dobeš, ředitel fotbalové akademie 1. FK Příbram Mgr. Jaroslav Černý, za Fotbalové

Více

SLOŽENÍ ODPOVĚDNÝCH ORGÁNŮ SPOLEČNOSTI

SLOŽENÍ ODPOVĚDNÝCH ORGÁNŮ SPOLEČNOSTI Výroční zpráva 2015 SLOŽENÍ ODPOVĚDNÝCH ORGÁNŮ SPOLEČNOSTI Správní rada předseda: člen: Jiří Herynek (do 16. 12. 2015) Bc. Petr Herynek (od 16. 12. 2015) Jiří Herynek Ing. Jarmila Menšíková Dozorčí rada

Více

2.čtvrtletí. Pondělí 14.11. 7.B ARPOK beseda Zambie 8.00-11.40 ve třídě 7.B. 6.B Okresní knihovna 8.15-9.40 Mgr. Hybášková

2.čtvrtletí. Pondělí 14.11. 7.B ARPOK beseda Zambie 8.00-11.40 ve třídě 7.B. 6.B Okresní knihovna 8.15-9.40 Mgr. Hybášková 2.čtvrtletí Pondělí 14.11. 7.B ARPOK beseda Zambie 8.00-11.40 ve třídě 7.B 6.B Okresní knihovna 8.15-9.40 Mgr. Hybášková 2.B projektový den Štrúdlování Mgr.Stránská Úterý 15.11. Slabikářování v 1.třídách

Více

Základní škola a Mateřská škola Město Touškov PROJEKTOVÝ EVROPSKÝ DEN ŽIJEME V ČESKU, OBJEVUJEME EVROPU

Základní škola a Mateřská škola Město Touškov PROJEKTOVÝ EVROPSKÝ DEN ŽIJEME V ČESKU, OBJEVUJEME EVROPU Základní škola a Mateřská škola Město Touškov PROJEKTOVÝ EVROPSKÝ DEN ŽIJEME V ČESKU, OBJEVUJEME EVROPU Harmonogram Evropského dne 8. 00 hodin 8. 15 11. 30 11. 45 13. 00 13. 30 15. 00 15. 00 slavnostní

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA

STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA PROSINEC 2016 NÁVŠTĚVA HOKEJOVÉHO UTKÁNÍ Žáci internátu z Opočna navštívili na místním zimním stadionu hokejové utkání mužů

Více

Zkušenost s prezentací osobnosti Tomáše G. Masaryka a obdobím I. republiky

Zkušenost s prezentací osobnosti Tomáše G. Masaryka a obdobím I. republiky Zkušenost s prezentací osobnosti Tomáše G. Masaryka a obdobím I. republiky Muzeum T. G. Masaryka v Lánech Muzeum T. G. Masaryka v Lánech Zámek Lány Objekty a místa spjaté s osobností T. G. Masaryka v Lánech

Více

PARTNERSTVÍ, FIREMNÍ PREZENTACE veletrh středních odborných škol při XV. ročníku Vědomostní olympiády 2019 (VO 2019)

PARTNERSTVÍ, FIREMNÍ PREZENTACE veletrh středních odborných škol při XV. ročníku Vědomostní olympiády 2019 (VO 2019) ÚČAST HLAVNÍ HO PARTNERA: - osobní účast při slavnostním vyhlášení vítězů XV. ročníku Vědomostí olympiády 2019 konané v aule VUT v Brně dne 16.5.2019 - osobní setkání s absolventy třetích ročníků středních

Více

Královéhradecký KFS KOUBA CUP 2014 XXI. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO FOTBALOVÉHO TURNAJE STARŠÍCH ŽÁKŮ

Královéhradecký KFS KOUBA CUP 2014 XXI. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO FOTBALOVÉHO TURNAJE STARŠÍCH ŽÁKŮ Královéhradecký KFS KOUBA CUP 2014 XXI. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO FOTBALOVÉHO TURNAJE STARŠÍCH ŽÁKŮ Hradec Králové a Nový Bydžov 12. 15. 5. 2014 Datum konání: Pondělí 12. května čtvrtek 15. května 2014. Pořadatel:

Více

PŘEDSEZÓNNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ

PŘEDSEZÓNNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ hokejový klub PIRÁTI CHOMUTOV pořádá: PŘÍPRAVNÝ PŘEDSEZÓNNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ CHOMUTOV 2014 pro děti ročníku 2006 a mladší V Chomutově v sobotu dne 23.8. 2014 Obě ledové plochy Pracovní propozice turnaje

Více