Digitální fotoaparáty

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Digitální fotoaparáty"

Transkript

1 Digitální fotoaparáty

2 Nepochybně Sony Vítejte v úplně novém světě fotografování. Ve světě ovládaném digitální technologií a jejími možnostmi. Tento nový svět vzniká již od roku 1981 kdy společnost SONY předvedla svůj revoluční systém SONY Mavica první digitální fotoaparát na světě. Vyvrcholením této dlouhé cesty vývoje je řada digitálních fotoaparátů SONY Cyber-shot a řada digitálních zrcadlovek SONY e, které jsou nabity revolučními technologiemi jako jsou například pokročilé systémy optické stabilizace obrazu, a možnostmi zobrazovat vaše fotografie ve formátu 1080 Full HD. Právě tyto vyspělé technologie vám umožní zaznamenat a zobrazit vaše vzpomínky jako nikdy předtím. Cyber-shot H Inovovaná řada fotoaparátů z kategorie Ultrazoom umožňující vysoké optické přiblížení. Cyber-shot T Designová řada fotoaparátů s pokročilými funkcemi a velkým dotykovým LCD displejem. Cyber-shot W Fotoaparáty pro všechny, pro které je fotografování zábavou.

3 Vždy o krok dál... Vysoké rozlišení poskytuje až pětkrát více detailů než rozlišení standardní a umožňuje dosáhnout ohromující čistoty a podrobnosti detailů. SONY jako průkopník technologií vysokého rozlišení nezapomíná ani na svět digitální fotografie. Většina našich fotoaparátů je proto vybavena výstupem 1080 Full HD pro to nejlepší zobrazení na všech HD televizorech. Smile Shutter, je rozšířením funkce Face Detection neboli detekce tváří, která umožnuje rozpoznat tváře ve fotografované scéně a optimálně nastavit hodnoty tak, aby fotografie byly vždy krásné a optimálně vyvážené. Nová funkce Smile Shutter jde však ještě dál a umí rozpoznat úsměv, který fotoaparát během okamžiku zaznamená, a to je navždy konec všem zamračeným portrétům. Již nikdy nezmeškejte úsměvy vašich blízkých. Funkcí Smile Shutter jsou vybaveny fotoaparáty řady Cyber-shot T. Hubblův vesmírný teleskop nebo sonda Mars Express zkoumající naši nejbližší planetu Mars - to jsou jen dva příklady z mnoha kde našla super-kvalitní optika Carl Zeiss své uplatnění. Nemusíme však hledět tak daleko abychom našli tuto precizní optiku. Fotoparáty SONY Cyber-shot jsou přímo vybaveny objektivy Carl-Zeiss, a tak si požitek z toho nejkvalitnějšího zobrazení můžete vychutnat i vy. Cyber-shot příslušenství Rozšiřte možnosti, které vám dává váš SONY Cyber-shot se systémovým příslušenstvím. DSLR d700 Posuňte limity své fantazie s novou digitální zrcadlovkou e 700 od SONY. e objektivy K nové a700 máte nyní k dispozici více než dvacet originálních objektivů od společností SONY a Carl Zeiss.

4 Cyber-shot H Cyber-shot H Modely řady H vám umožní jít dál, než kdykoliv předtím. Ochutnejte profesionální funkce jako jsou například: plné manuální ovládání, poloautomatické režimy priority času a clony (u H9/H7) nebo technologie DRO (dynamic range optimalization) pro automatickou opravu kontrastu a expozice. Zároveň využijte vysoký optický zoom, který vám skvěle přiblíží každou akci. Díky řadě Cyber-shot H máte konečně možnost ovládnout výslednou fotografii tak, jak jste o tom vždy snili. Hranice vaší kreativity se tak posunou jako nikdy předtím.

5 Barevná provedení: ,- H9 Vyspělý fotoaparát Cyber-shot s rozlišením 8,1 milionu efektivních pixelů, technologií Double Anti-Blur, 15 optickým zoomem a výklopným, mimořádně velkým 3 displejem LCD. Nyní s funkcí nočního vidění Nightshot. 8,1 milionu efektivních megapixelů Technologie Double Anti-Blur (stabilizátor obrazu Super SteadyShot a vysoká citlivost ISO 3200) Funkce rozpoznávání obličeje Výstup ve vysokém rozlišení HD Objektiv Carl Zeiss Vario-Tessar Zoom: 15 optický, 30 digitální, 76 smart Funkce NightShot pro noční snímání Výklopný, mimořádně velký 3,0 hybridní displej Clear Photo LCD plus ( pixelů) Barevná provedení: 8 360,- H7 Fotoaparát Cyber-shot s rozlišením 8,1 milionu efektivních pixelů, technologií Double Anti-Blur, 15 optickým zoomem a velkým 2,5 displejem LCD 8,1 milionu efektivních megapixelů Technologie Double Anti-Blur Funkce rozpoznávání obličeje Výstup ve vysokém rozlišení HD Objektiv Carl Zeiss Vario-Tessar Zoom: 15 optický, 30 digitální, 76 smart Velký 2,5 displej LCD ( pixelů) H3 Kompaktní fotoaparát Cyber-shot s rozlišením 8,1 milionu efektivních pixelů, technologií Double Anti-Blur, 10 optickým zoomem a s velkým 2,5 diplejem LCD. Barevná provedení: nebo 7 430,- s 2GB paměťovou kartou ,- 8.1 milionu efektivních megapixelů Technologie Double-Anti Blur (Stabilizátor obrazu SuperSteady Shot a vysoká citlivost ISO 3200) Funkce rozpoznání obličeje Výstup ve vysokém rozlišení HD Objektiv Carl-Zeiss Vario-Tessar Zoom 10 optický, 20 digitální, 51 smart

6 Cyber-shot T Cyber-shot T Milujete moderní design a pokročilé funkce? Máte svůj styl a chcete být středem pozornosti? Pak jsou tu právě pro vás fotoaparáty řady Cyber-shot T, které nejenom skvěle vypadají, ale jsou také naplněny funkcemi, které vám umožní pořizovat ostřejší snímky v naprosto libovolné situaci. Zásluhou naší inteligentní dvojnásobné technologie proti rozmazání snímků Double Anti-Blur a pokročilého systému rozpoznávání obličeje Face Detection s novou funkcí Smile Shutter, která automaticky zachytí úsměvy vašich blízkých, jsou tyto mimořádně tenké fotoaparáty připravené opravdu pro každou příležitost.

7 Barevná provedení: ,- T200 Tenký a elegantní fotoaparát Cyber-shot, který je vybavený unikátní technologií Double Anti-Blur, 5 optickým zoomem a mimořádně velkým dotykovým 3,5 displejem LCD. Zároveň poskytuje výstup ve vysokém rozlišení HD. 8,1 milionu efektivních pixelů Technologie Double Anti-Blur (stabilizátor obrazu Super SteadyShot a vysoká citlivost ISO 3200) Výstup ve vysokém rozlišení HD Funkce rozpoznávání obličeje Objektiv Carl Zeiss Vario-Tessar Zoom: 5 optický, 10 digitální, 25 smart Mimořádně velký 3,5 dotykový displej LCD Obrazový procesor BIONZ Prezentace s hudbou Retušování ve fotoaparátu Vnitřní paměť 28 MB Doba provozu 340 snímků / 2 h 50 min (s akumulátorem NP-BG1) T70 Stejné funkce jako u fotoaparátu Cyber-shot T200 uvedené výše, avšak 3 optický, 6 digitální a 15 smart zoom (velikost VGA) a 3 displej LCD. S akumulátorem NP-BG1 lze pořídit až 380 snímků (doba provozu 3 h 5 min). Barevná provedení: 7 430,-

8 Cyber-shot W Cyber-shot W Plně vybavené, elegantní fotoaparáty řady Cyber-shot W způsobí, že budete chtít fotografovat celý den vše, co jen bude možné: Přátele, rodinu, děti... Při těchto chvílích vám určitě bude pomocníkem inovovaná baterie Stamina s výdrží až 340 snímků. Zároveň využijete podporu formátu MPEG VX společně s proslulým objektivem Carl Zeiss, které jsou předpokladem pro vytváření pozoruhodných videozáznamů a spousty zábavy při jejich pořizování.

9 Barevná provedení: Nyní s 2GB paměťovou kartou zdarma 5 570,- W80 Fotoaparát Cyber-shot s rozlišením 7,2 megapixelu, Full HD výstupem a celokovovým tělem. 7,2 milionu efektivních pixelů Technologie Double Anti-Blur využívající vysokou citlivost ISO 1000 Objektiv Carl Zeiss Vario-Tessar Zoom: 3 optický, 6 digitální, 14 smart (velikost VGA) Režim Makro od 2 cm Videozáznamy ve formátu MPEG VX Velký 2,5 displej LCD Kompaktní tělo s povrchem z broušeného hliníku Celokovové tělo Výstup Full 1080 HD Optický hledáček Barevná provedení: W55 Tenký, lehký fotoaparát Cyber-shot s rozlišením 7,2 megapixelu, proslulým objektivem Carl Zeiss Vario-Tessar, režimem Makro a možností pořizovat videozáznamy ve formátu MPEG VX. 7,2 milionu efektivních pixelů Technologie Double Anti-Blur využívající vysokou citlivost ISO 1000 Objektiv Carl Zeiss Vario-Tessar Zoom: 3 optický, 6 digitální, 14 smart (velikost VGA) Režim Makro od 2 cm Videozáznamy ve formátu MPEG VX Velký 2,5 displej LCD Kompaktní tělo s povrchem z broušeného hliníku Nyní s 512MB paměťovou kartou zdarma 4 640,-

10 Cyber-shot příslušenství Baterie Náhradní baterie s technologií STAMINA umožňují pořídit až 350 snímků. Pozdra pro potápění S ochranými podvodními pouzdry můžete pořizovat snímky až v hloubce 40m. Stativy Vyberte si z nabídky stativů dodávaných v různých velikostech. Foto tiskárny Nové fototiskárny SONY pro domácí použití umožnují tisknout vaše záběry přímo na fotopapír a zároveň vám dají možnost úprav snímků přímo v tiskárně. Předsádky S tele-předsádkami a širokoúhlými konvertory můžete rozšířit rozsah objektivu vašeho fotoaparátu.

11 Designová pouzdra. V nabídce naleznete širokou škálu pouzder, která nejen ochrání váš SONY Cyber-shot, ale zároveň poslouží jako doplněk vašeho image. HD kabely Vychutnejte si nejvyšší kvalitu zobrazení 1080 Full HD s širokou nabídkou propojovacích kabelů. GPS Lokalizace GPS lokalizace vždy přesně zaznamená místo na kterém vznikla vaše fotografie a zároveň vám ho zobrazí pomocí dodávaného softwaru na mapě. Cyber-shot Station. Prohlížejte si své fotografie v HD televizoru pomocí elegantní Cyber-shot Station.

12 Vítejte u s Digitální jednooká zrcadlovka od SONY Je to zbrusu nová značka. A přináší úplně nového ducha do fotografování. Představuje inspiraci. Představuje hledání a objevování. Představuje sílu fantazie. Ať se vážně zajímáte o fotografování lepších snímků, nebo se zajímáte vážně jen o zábavu při fotografování, s digitální jednookou zrcadlovkou Sony se dostanete do vyšší úrovně.

13 Technologie 12megapixelový snímač CMOS velikosti APS-C Vysoké rozlišení (12,24 milionu efektivních pixelů) CMOS senzoru s názvem Exmor vyvinutého společností Sony zajistí nejen extrémě nízkou hladinu šumů u všech vašich snímků, ale zároveň nepřekonatelnou rychlost zpracování. Stabilizátor obrazu v těle fotoaparátu Stabilizátor obrazu Super SteadyShot kompenzuje otřesy a chvění fotoaparátu v okamžiku otevření závěrky tak, že v reálném čase pohybuje snímačem, a zaručuje ostřejší, stabilnější snímky. Stabilizátor je zabudován v těle fotoaparátu, proto není nutné používat nákladné speciální objektivy s vestavěnými stabilizovanými optickými soustavami. Obrazový procesor BIONZ Srdce fotoaparátů A700 je digitální a velmi výkonné. Tvoří jej obrazový procesor BIONZ, který je určen pro rychlejší zachycení, zpracování a záznam vašich snímků a který zaručuje, že veškeré světlo, dopadající na snímač fotoaparátu, bude věrně převedeno do ohromujících snímků. Optimalizace dynamického rozsahu Při fotografování velmi kontrastních scén nebo záběrů v protisvětle může dojít ke ztrátě detailů ve světlech nebo ve stínech. Při normální korekci expozice se sice objeví detaily ve stínech, avšak za cenu přepálení světel. Optimalizátor dynamického rozsahu zajišťuje perfektně exponované snímky tím, že ve standardním režimu automaticky nastavuje gama korekce a úrovně expozice. Protiprachový systém Fotoaparáty A700 jsou vybaveny zdokonaleným protiprachovým systémem, kterým se minimalizuje vliv prachových částeček, které vniknou do fotoaparátu při výměnách objektivů. Antistatická vrstva na snímači slouží jako protiprachová bariéra a krátké vibrování snímačem při každém vypnutí fotoaparátu setřese usazený prach. 3palcový displej Xtra Fine LCD Fantastických pixelů zajistí kvalitu zobrazení jaká nemá obdoby. Vysoký kontrast displeje spolu s antireflexní vrstvou zaručí věrnou a přesnou reprodukci všech barev i při nepříznivých podmínkách a zároveň umožní sledování displeje i z velkého zorného úhlu. Na displeji se při fotografování zobrazují veškerá nastavení a umožnují kontrolu jediným pohledem. Jakmile oddálíte oko od hledáčku, automaticky se zapne podsvětlený displej. Pokud fotoaparát natočíte při fotografování na výšku, zobrazení na displeji se automaticky odpovídajícím způsobem otočí také.

14 DSLR Magneziové tělo CMOS senzor EXMOR 12,24 megapixelu s redukcí šumu přímo na chipu Zdokonalený obrazový procesor BIONZ pro rychlejší zpracování dat Optická stabilizace obrazu Super SteadyShot v těle fotoaparátu Systém ochrany proti usazování prachu na snímači DRO - optimalizace dynamického rozsahu Rozsah citlivosti ISO až do ISO 3200, rozšířené ISO až 6400 Možnost volby z 11 ostřících bodů Sekvenční snímání až 5 obr/s Velký 3 Xtra Fine LCD s (640x480x3) obrazovými body Možnost automatického spouštění AF přiblížením oka k hledáčku Full HD 1080 výstup s rozhraním HDMI Bajonet a Mount kompatibilní s objektivy Minolta resp. Konica-Minolta s bajonetem typu A Dual slot pro paralelní použití karet Memory Stick Pro Duo a CF Baterie InfoLITHIUM s vydží až 650 snímků a indikací stavu nabití v jednotkách procent

15 Systémové objektivy Sony a Objektivy Sony G Vyzkoušejte špičkovou kvalitu zobrazení s excelentní světelností a malým zkreslením, navíc s konzistentní kvalitou při všech ohniskových vzdálenostech objektivu. Výkonné transfokátory Sony G mají povrchy čoček pokryté speciálními vrstvami, které omezují nežádoucí odrazy, dokonce i při náročných záběrech přímo proti světlu. Objektivy Carl Zeiss Pokud nechcete dělat absolutně žádné kompromisy mezi výkonem a spolehlivostí, existuje pouze jedna jediná volba objektivy řady Planar, Sonnar a Vario-Sonnar z produkce společnosti Carl Zeiss, které čerpají ze 150letých zkušeností s výrobou optických přístrojů nejvyšší přesnosti a kvality. Umožní vám zachytit v nepřekonatelné kvalitě emoce i atmosféru jakéhokoliv momentu. Objektivy Sony a Carl Zeiss Planar T* 85mm F1,4 ZA Carl Zeiss Sonnar T* 135mm F1,8 ZA Carl Zeiss Vario-Sonnar T* DT 16-80mm F3,5-4,5 ZA DT 11-18mm F4,5-5,6 DT 18-70mm F3,5-5,6 DT mm F3,5-6,3 DT mm F DT 8-250mm F mm F3,5-4, mm F4,5-5,6 20mm F2,8 28mm F2,8 50mm F1,4 16mm F2,8 Fisheye 135mm F2,8 [T4,5] STF 500mm F8 Reflex mm F2,8 G 35mm F1,4 G 300mm F2,8 G 50mm F2,8 Macro 100mm F2,8 Macro 1,4 Teleconverter 2 Teleconverter

16 Pro bližší informace o prodejcích a produktech navštivte internetové stránky SONY Czech, nebo kontaktujte svůj internetový obchod. Přestože informace uvedené v tomto katalogu byly platné v době jeho tisku, může se stát, že dojde k některým drobným změnám parametrů vycházejícím s firemní politiky průběžného zlepšování kvality cestou výzkumu a úprav desgnu. Takové odchylky nemusejí být v popisech technických parametrů vždy zachyceny. Případné chyby a opomenutí vyhrazeny. Sony, slogan like.no.other, a, Cyber-shot, M2, Memory Stick, Memory Stick Duo, Memory Stick Micro, Memory Stick PRO a Memory Stick PRO Duo jsou obchodní značky nebo registrované ochranné známky společnosti Sony Corporation, Japonsko. Carl Zeiss a Vario-Sonnar jsou obchodní značky společnosti Carl Zeiss. CompactFlash je obchodní značka společnosti SanDisk Corporation, registrovaná v USA a dalších zemích. Společnost SanDisk Corporation je autorizovaným koncesionářem obchodní značky. Všechny další obchodní značky jsou uznávány. Respektujte autorská práva. Některých autorsky chráněných materiálů se mohou týkat předepsaná pravidla užívání. Doporučujeme vám ověřit si tato pravidla před veřejným použitím takových materiálů. Neoprávněné vysílání, distribuce nebo jiný způsob šíření materiálů chráněných autorskými právy může být v rozporu se zákony. V různých zemích a oblastech nemusí být dostupné všechny modely. Přestože byly informace uvedené v tomto katalogu platné v době jeho tisku, může se stát, že dojde k některým drobným změnám parametrů vycházejícím z firemní politiky průběžného zlepšování kvality cestou výzkumu a úprav designu. Takové odchylky nemusejí být v popisech technických parametrů vždy zachyceny. Možné chyby a opomenutí jsou vyhrazeny. Nabídka je platná do nebo do vyprodání zásob. Uvedené ceny jsou referenční a jsou uvedeny s DPH.

DSC. Cyber-Shot. DSCHX1.CEE9 9533 11490 10 4905524598735 Revoluce ve světe kompaktních fotoaparátů. HX1 s

DSC. Cyber-Shot. DSCHX1.CEE9 9533 11490 10 4905524598735 Revoluce ve světe kompaktních fotoaparátů. HX1 s HX1.CEE9 9533 11490 10 4905524598735 Revoluce ve světe kompaktních fotoaparátů. HX1 s novým snímačem CMOS!!! Kompaktní digitální fotoaparát Cyber-shot s optickou stabilizací a vysokou citlivostí ISO3200,

Více

Technické údajedsc-hx20v

Technické údajedsc-hx20v Technické údajedsc-hx20v Příslušenství je určené pro konkrétní modely. Specifikace se mohou v různých zemích lišit. Objektiv Optický zoom Zoom s čistým obrazem Digitální zoom F Ohnisková vzdálenost (f=

Více

Technické údajedsc-h90

Technické údajedsc-h90 Technické údajedsc-h90 Příslušenství je určené pro konkrétní modely. Specifikace se mohou v různých zemích lišit. Objektiv Optický zoom Zoom s čistým obrazem Digitální zoom F Ohnisková vzdálenost (f= mm)

Více

Tento dokument byl vytvořen 14.10.2009 http://www.sony.cz

Tento dokument byl vytvořen 14.10.2009 http://www.sony.cz Česká republika DSC-TX1 Tento dokument byl vytvořen 14.10.2009 http://www.sony.cz Mimořádně tenký a stylový fotoaparát s vynikající kvalitou obrazu a pokročilými funkcemi fotografování Provedení DSC-TX1S

Více

Technické údaje DSC-WX7

Technické údaje DSC-WX7 Technické údaje DSC-WX7 Optický zoom 5x Objektiv Přesný digitální zoom Funkce Smart Zoom Přibl. 20x (celkem) až 36x (ve standardu VGA) F 2,6 6,3 Ohnisková vzdálenost (f= mm) 4,5 22,5 Ohnisková vzdálenost

Více

Technické údajedsc-w630

Technické údajedsc-w630 Technické údajedsc-w630 Objektiv Optický zoom Digitální zoom 5x 16 MP přibl. 20x / 10 MP přibl. 6x / 5 MP přibl. 8x / VGA přibl. 36x / 2 MP (16:9) přibl. 12x F 2,6 6,3 Ohnisková vzdálenost (f= mm) Ohnisková

Více

Tisková zpráva. Londýn, 1. února 2011

Tisková zpráva. Londýn, 1. února 2011 Tisková zpráva Londýn, 1. února 2011 Větší zoom s menším rozmazáním snímků: Fotoaparáty Cyber-shot z řady HX s videem ve Full HD rozlišení Fotoaparáty HX100V a HX9V s možností pořizování 3D snímků, s novým

Více

Stránka č. 1 z 5 WX7 Digitální kompaktní fotoaparát Pokročilý fotoaparát Cyber-shot s filmy v kvalitě Full HD, velkým displejem LCD a 3D snímáním U místního prodejce Najít místního prodejce CO JE V BALENÍ?

Více

Nová videokamera s ultrazoomem Handycam SX21E společnosti Sony vás ještě více přiblíží k natáčení úžasných videozáznamů

Nová videokamera s ultrazoomem Handycam SX21E společnosti Sony vás ještě více přiblíží k natáčení úžasných videozáznamů Tisková zpráva Londýn, 12. července 2011 Nová videokamera s ultrazoomem Handycam SX21E společnosti Sony vás ještě více přiblíží k natáčení úžasných videozáznamů Lehká videokamera s jednoduchým použitím

Více

Technické údajedsc-hx200v

Technické údajedsc-hx200v Technické údajedsc-hx200v Příslušenství je určené pro konkrétní modely. Specifikace se mohou v různých zemích lišit. Objektiv Optický zoom Zoom s čistým obrazem Digitální zoom F Ohnisková vzdálenost (f=

Více

Ještě lepší snímky s novou α450

Ještě lepší snímky s novou α450 Tisková zpráva 5. ledna 2010 Ještě lepší snímky s novou α450 Nová digitální zrcadlovka od Sony je univerzálním řešením pro fotografy, kteří si chtějí dopřát lepší výbavu Snímač Exmor CMOS (14,2 efektivních

Více

Malé fotoaparáty s velkým výkonem. Nové modely Sony Cyber-shot se snadnou obsluhou: DSC-W630, W620, W610 a S5000

Malé fotoaparáty s velkým výkonem. Nové modely Sony Cyber-shot se snadnou obsluhou: DSC-W630, W620, W610 a S5000 Tisková zpráva CES, Las Vegas 9. ledna 2012 Malé fotoaparáty s velkým výkonem Nové modely Sony Cyber-shot se snadnou obsluhou: DSC-W630, W620, W610 a S5000 Nová funkce 360 Sweep Panorama pro kompletní

Více

Zachyťte vše v těch nejlepších detailech novými DSLR fotoaparáty Sony!

Zachyťte vše v těch nejlepších detailech novými DSLR fotoaparáty Sony! Tisková zpráva Praha, 27. srpna 2009 Zachyťte vše v těch nejlepších detailech novými DSLR fotoaparáty Sony! Digitální zdrcadlovky α 500 a α 550 se snadno používají, nabízejí funkci Live View a samozřejmě

Více

Skvělé fotografie při každém počasí: Přináší je superštíhlý fotoaparát Cyber-shot TX5, který je prvním vodovzdorným digitálem značky Sony

Skvělé fotografie při každém počasí: Přináší je superštíhlý fotoaparát Cyber-shot TX5, který je prvním vodovzdorným digitálem značky Sony Tisková zpráva 18. února 2010 Skvělé fotografie při každém počasí: Přináší je superštíhlý fotoaparát Cyber-shot TX5, který je prvním vodovzdorným digitálem značky Sony Je odolný proti vodě, prachu, nárazu

Více

Velký snímač a objektiv s vysokou světelností. pro dokonalejší snímky. ve fotoaparátu kapesních rozměrů:

Velký snímač a objektiv s vysokou světelností. pro dokonalejší snímky. ve fotoaparátu kapesních rozměrů: osokuna Tisková zpráva Velká Británie, 6. června 2012 Velký snímač a objektiv s vysokou světelností pro dokonalejší snímky ve fotoaparátu kapesních rozměrů: Cyber-shot RX100 od Sony je prvním fotoaparátem

Více

Technické údajeslt-a65vk

Technické údajeslt-a65vk Technické údajeslt-a65vk Naše příslušenství je určené pro konkrétní modely. Specifikace se mohou v různých zemích lišit. Sbalit vše Držák objektivu Bajonet A společnosti Sony Kompatibilita objektivu Všechny

Více

Sony představuje první 35mm plnoformátovou. videokameru Handycam

Sony představuje první 35mm plnoformátovou. videokameru Handycam Tisková zpráva 12. září 2012 Sony představuje první 35mm plnoformátovou videokameru Handycam Full HD videokamera NEX-VG900E s vyměnitelným objektivem Plnoformátový snímač CMOS Exmor s rozlišením 24,3 efektivních

Více

Tisková zpráva Release

Tisková zpráva Release osokuna Tisková zpráva Release Velká Británie, 30. ledna 2012 Vyšší obrazová kvalita, vyšší citlivost Štíhlý, funkcemi nabitý fotoaparát Cyber-shot WX50 od Sony zachytí ještě více úžasných momentů 16,2

Více

Skvělé snímky, skvělý design, skvělá cena: Tři nové, cenově dostupné a dobře vybavené fotoaparáty Cyber-shot

Skvělé snímky, skvělý design, skvělá cena: Tři nové, cenově dostupné a dobře vybavené fotoaparáty Cyber-shot Tisková zpráva Praha, 12. ledna 2009 Skvělé snímky, skvělý design, skvělá cena: Tři nové, cenově dostupné a dobře vybavené fotoaparáty Cyber-shot Cyber-shot W210 a W220 o 12,1 efektivních megapixelů o

Více

Technické údajeslt-a35k

Technické údajeslt-a35k Technické údajeslt-a35k Naše příslušenství je určené pro konkrétní modely. Specifikace se mohou v různých zemích lišit. Držák objektivu Bajonet A společnosti Sony Kompatibilita objektivu Všechny typy objektivů

Více

Skvělé fotky i za šera!

Skvělé fotky i za šera! Tisková zpráva Praha, 6. srpna 2009 Skvělé fotky i za šera! Nové fotoaparáty Cyber-shot TX1 a WX1 jsou výkladní skříní optických a zobrazovacích technologií Sony 10,2 efektivních megapixelů, snímač Exmor

Více

Technické údajeslt-a77vk

Technické údajeslt-a77vk Technické údajeslt-a77vk Naše příslušenství je určené pro konkrétní modely. Specifikace se mohou v různých zemích lišit. Sbalit vše Držák objektivu Bajonet A společnosti Sony Kompatibilita objektivu Všechny

Více

Gymnázium Vincence Makovského se sportovními třídami Nové Město na Moravě

Gymnázium Vincence Makovského se sportovními třídami Nové Město na Moravě VY_32_INOVACE_INF_BU_02 Sada: Digitální fotografie Téma: Základy ovládání digitálního fotoaparátu Autor: Mgr. Miloš Bukáček Předmět: Informatika Ročník: 3. ročník osmiletého gymnázia, třída 3.A Využití:

Více

Vyšší fotografický výkon, nižší hmotnost na. přenášení

Vyšší fotografický výkon, nižší hmotnost na. přenášení osokuna Tisková zpráva 29. srpna 2012 Vyšší fotografický výkon, nižší hmotnost na přenášení Kompaktní systémový fotoaparát NEX-5R od Sony jako první představuje Fast Hybrid AF, Wi-Fi a Fotoaplikace PlayMemories

Více

CENOVKY K DIGITÁLNÍM FOTOAPARÁTŮM C-765 ULTRA ZOOM

CENOVKY K DIGITÁLNÍM FOTOAPARÁTŮM C-765 ULTRA ZOOM CENOVKY K DIGITÁLNÍM FOTOAPARÁTŮM C-765 ULTRA ZOOM 10x optický a 3x digit. zoom Super-makro již od 3cm Autom. i manuální vyvážení bílé 4 vlastní uživatelská nastavení s baterií, USB a AV kabel, Profesionální

Více

Digitální fotografie

Digitální fotografie Digitální fotografie Mgr. Jaromír Basler jaromir.basler@upol.cz Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci Katedra technické a informační výchovy Digitální fotografie Zachycení obrazu za pomocí

Více

Nové modely Cyber-shot od Sony. Prostě úžasné

Nové modely Cyber-shot od Sony. Prostě úžasné Nové modely Cyber-shot od Sony Prostě úžasné Perfektní snímky s větším stylem Digitální fotoaparáty Cyber-shot poskytují fantastické výsledky při snímání jakýchkoliv scén, nevšedních i každodenních. Fotoaparáty

Více

exe memory stick_new_rl_zaloha.qxd 8.3.2006 16:04 Str. 1

exe memory stick_new_rl_zaloha.qxd 8.3.2006 16:04 Str. 1 exe memory stick_new_rl_zaloha.qxd 8.3.2006 16:04 Str. 1 exe memory stick_new_rl_zaloha.qxd 8.3.2006 16:04 Str. 2 exe memory stick_new_rl_zaloha.qxd 8.3.2006 16:04 Str. 3 Svobodně rozhodovat o svém životě

Více

http://www.sony.cz/product/dsc-w-series/dsc-w530

http://www.sony.cz/product/dsc-w-series/dsc-w530 Stránka č. 1 z 5 W530 Digitální kompaktní fotoaparát Lehký, kompaktní fotoaparát Cybershot s jednoduchým ovládáním 14,1 megapixelu, 4x optický zoom / ohnisková vzdálenost od 26 mm, 6,7cm displej LCD, panoramatický

Více

Gymnázium Vincence Makovského se sportovními třídami Nové Město na Moravě

Gymnázium Vincence Makovského se sportovními třídami Nové Město na Moravě VY_32_INOVACE_INF_BU_01 Sada: Digitální fotografie Téma: Princip, kategorie digitálů Autor: Mgr. Miloš Bukáček Předmět: Informatika Ročník: 3. ročník osmiletého gymnázia, třída 3.A Využití: Prezentace

Více

DIGITÁLNÍ FOTOGRAFIE

DIGITÁLNÍ FOTOGRAFIE DIGITÁLNÍ FOTOGRAFIE - princip digitalizace obrazu, části fotoaparátů, ohnisková vzdálenost, expozice, EXIF data, druhy digitálních fotoaparátů Princip vzniku digitální fotografie digitální fotoaparáty

Více

NOVINKY ŘADY HANDYCAM PRO ROK 2008: NOVÉ MOŽNOSTI PRÁCE S VIDEEM VE VYSOKÉM ROZLIŠENÍ HD

NOVINKY ŘADY HANDYCAM PRO ROK 2008: NOVÉ MOŽNOSTI PRÁCE S VIDEEM VE VYSOKÉM ROZLIŠENÍ HD Tisková zpráva 7. ledna 2008 NOVINKY ŘADY HANDYCAM PRO ROK 2008: NOVÉ MOŽNOSTI PRÁCE S VIDEEM VE VYSOKÉM ROZLIŠENÍ HD Ať už video začínáte natáčet poprvé nebo jste jen nahradili starou videokameru, letošní

Více

Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Technické vybavení Digitální fotoaparáty Ing. Jakab Barnabáš

Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Technické vybavení Digitální fotoaparáty Ing. Jakab Barnabáš Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola technická Brno, Sokolská 1 Šablona: Název: Téma: Autor: Číslo: Anotace: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Technické vybavení Digitální fotoaparáty

Více

Společnost Sony na letošní výstavě Photokina předvádí jedinečné kreativní

Společnost Sony na letošní výstavě Photokina předvádí jedinečné kreativní Tisková zpráva Photokina, Kolín nad Rýnem 21. září 2010 Sony na výstavě Photokina předvádí svá řešení pro digitální fotografii Představení prototypů pokročilých modelů fotoaparátu s bajonetem A-mount a

Více

Typy digitálních fotoaparátů

Typy digitálních fotoaparátů Typy digitálních fotoaparátů Kompaktní digitální fotoaparáty (falešné) digitální zrcadlovky (EVF, ultrazoomy) Pravé zrcadlovky (DSLR) Tzv. digitální stěny ???????????????????????????? Vidíme očima čipu

Více

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í. Počet: 30

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í. Počet: 30 Příloha č. 1 - Technické podmínky I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Technické zadání zakázky na dodávku výpočetní techniky pro Střední odbornou školu a Střední odborné učiliště, Moravské

Více

Společnost Sony představuje fotoaparát α7r: nejmenší a nejlehčí Full-frame fotoaparát s výměnnými objektivy na světě i

Společnost Sony představuje fotoaparát α7r: nejmenší a nejlehčí Full-frame fotoaparát s výměnnými objektivy na světě i Light, asdasdasdosokuna Tisková zpráva 18. října 2013 Společnost Sony představuje fotoaparát α7r: nejmenší a nejlehčí Full-frame fotoaparát s výměnnými objektivy na světě i Přichází profesionálními fotografy

Více

Opravdová filmová práce s novou videokamerou Handycam :

Opravdová filmová práce s novou videokamerou Handycam : Tisková zpráva Londýn, 8. ledna 2009 Opravdová filmová práce s novou videokamerou Handycam : Neuvěřitelné záběry díky novému supercitlivému snímači Exmor R CMOS HD Handycam - vysoké rozlišení o Snímač

Více

DSLR-A580L (DSLRA580L) : Technické údaje : Fotoaparáty a videokamery : So...

DSLR-A580L (DSLRA580L) : Technické údaje : Fotoaparáty a videokamery : So... Stránka č. 1 z 5 Model: DSLR-A580L A580 Digitální zrcadlovka s vyměnitelnými objektivy Špičková kvalita obrazu, videozáznam Full HD a rozšířené tvůrčí možnosti U místního prodejce Dostupné v obchodech

Více

Asociace EISA udělila značce Sony 5 titulů Nejlepší produkt roku

Asociace EISA udělila značce Sony 5 titulů Nejlepší produkt roku osokuna Tisková zpráva Londýn, 15. srpna 2012 Asociace EISA udělila značce Sony 5 titulů Nejlepší produkt roku Evropská zrcadlovka roku 2012-2013: α SLT-A57 Evropský pokročilý kompaktní fotoaparát roku

Více

Kamera do auta DFS-J510

Kamera do auta DFS-J510 Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-J510 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)NAHORU 3)MENU 4)DOLŮ 5)mikrofon 6)Reset 7)Power 8)HOLD 9)Mode 10)OK 11)USB 12)HDMI výstup Popis prvků TF Slot TF

Více

Objevte skutečné dobrodružství s kamerou. Action Cam od Sony

Objevte skutečné dobrodružství s kamerou. Action Cam od Sony Light, asdasdasdosokuna Tisková zpráva 10. říjen 2013 Objevte skutečné dobrodružství s kamerou Action Cam od Sony Nahrávejte plynulá a nerozmazaná videa ve formátu Full HD a pořizujte nádherné digitální

Více

Obrazová kvalita a skvělá zábava! Novinky z řady Cyber-shot pro letošní sezónu jsou štíhlé, barevné a výkonné

Obrazová kvalita a skvělá zábava! Novinky z řady Cyber-shot pro letošní sezónu jsou štíhlé, barevné a výkonné Tisková zpráva 7. ledna 2010 Obrazová kvalita a skvělá zábava! Novinky z řady Cyber-shot pro letošní sezónu jsou štíhlé, barevné a výkonné Cyber-shot HX5 inovativní zobrazovací technologie snímače Exmor

Více

Stylové a přesto jednoduché digitální zrcadlovky SONY

Stylové a přesto jednoduché digitální zrcadlovky SONY Tisková zpráva 9. června 2010 Stylové a přesto jednoduché digitální zrcadlovky SONY Začínající fotografové, kteří dosud používali převážně kompakty si teď rozhodně přijdou na své! Sony uvádí nové modely

Více

LEICA X2. Leica X à la carte. Luxusní příslušenství. Varianty barvy a struktury kůže. Program à la carte Leica X2. Varianty těla fotoaparátu

LEICA X2. Leica X à la carte. Luxusní příslušenství. Varianty barvy a struktury kůže. Program à la carte Leica X2. Varianty těla fotoaparátu À LA CARTE LEICA X2 Varianty barvy a struktury kůže Leica X à la carte Leica je značka, která má duši a bohatou historii datující se už od roku 1913, kdy Oskar Barnack vyrobil první 35 mm fotoaparát. Leica

Více

www.sony.cz Více informací naleznete na stránkách:

www.sony.cz Více informací naleznete na stránkách: Více informací naleznete na stránkách: www.sony.cz Sony, slogan make.believe, Cyber-shot a jejich loga jsou obchodní značky a registrované ochranné známky společnosti Sony Corporation, Japonsko. Všechny

Více

Pořízení rastrového obrazu

Pořízení rastrového obrazu Pořízení rastrového obrazu Poznámky k předmětu POČÍTAČOVÁ GRAFIKA Martina Mudrová duben 2006 Úvod Nejčastější metody pořízení rastrového obrazu: digitální fotografie skenování rasterizace vektorových obrázků

Více

Stvořeno pro fotografy:

Stvořeno pro fotografy: osokuna Tisková zpráva 12. září 2012 Stvořeno pro fotografy: Kompaktní systémový fotoaparát NEX-6 od Sony vám dává do rukou sílu digitální zrcadlovky Obrazová kvalita a Full HD video jako u digitálních

Více

Nákup Foto a video techniky pro Celní správu

Nákup Foto a video techniky pro Celní správu Nákup Foto a video techniky pro Celní správu Dodavatel: IČ: Obchodní firma nebo název: Sídlo: bank.spojení: zastoupený Jméno, příjmení, pozice ve firmě: telefon: mail: Technická specifikace Parametr počet

Více

2. Čím budeme fotografovat? Vybíráme digitální fotoaparát

2. Čím budeme fotografovat? Vybíráme digitální fotoaparát 2. Čím budeme fotografovat? Vybíráme digitální fotoaparát Ing. Libor Jakubčík, 2012 CC BY - SA 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ Základní rozdělení digitálních fotoaparátů Kompakty zdroj

Více

Nákup foto a video techniky pro CS ČR - část 1.

Nákup foto a video techniky pro CS ČR - část 1. Nákup foto a video techniky pro CS ČR - část. Dodavatel: IČ: Obchodní firma nebo název: Sídlo: bank.spojení: zastoupený Jméno, příjmení, pozice ve firmě: telefon: mail: Technická specifikace Parametr instrukce

Více

Kompaktní digitální fotoaparáty. Podzim/Zima 2008

Kompaktní digitální fotoaparáty. Podzim/Zima 2008 Kompaktní digitální fotoaparáty Podzim/Zima 2008 Důvtip skrytý za každým snímkem. Každý snímek pořízený kompaktním digitálním fotoaparátem Nikon COOLPIX v sobě skrývá zkušenost více než 60 let produkce

Více

Digitální fotografie. Mgr. Milana Soukupová Gymnázium Česká Třebová

Digitální fotografie. Mgr. Milana Soukupová Gymnázium Česká Třebová Digitální fotografie Mgr. Milana Soukupová Gymnázium Česká Třebová Téma sady didaktických materiálů Digitální fotografie I. Číslo a název šablony Číslo didaktického materiálu Druh didaktického materiálu

Více

Full-frame digitální zrcadlovka za bezkonkurenční cenu!

Full-frame digitální zrcadlovka za bezkonkurenční cenu! Tisková zpráva Praha, 27. srpna 2009 Full-frame digitální zrcadlovka za bezkonkurenční cenu! Nová digitální zrcadlovka α 850 s vysokým rozlišením 24,6 Mpx a funkcemi, podporujícími kreativitu Full-frame

Více

E-510. Živý náhled. 10 megapixelový Live MOS senzor Profesionální funkce. Kompaktní a ergonomické provedení

E-510. Živý náhled. 10 megapixelový Live MOS senzor Profesionální funkce. Kompaktní a ergonomické provedení E-510 vestavěný obrazový stabilizátor Excelentní antiprachový systém extrémně velká 6,4cm antisluneční HyperCrystal LCD Nový procesor pro zpracování obrazu Živý náhled 10 megapixelový Live MOS senzor Profesionální

Více

Milesight C3263-FPNA Full HD,Remote Focus/Zoom,Weatherproof,IR

Milesight C3263-FPNA Full HD,Remote Focus/Zoom,Weatherproof,IR Milesight C3263-FPNA Full HD,Remote Focus/Zoom,Weatherproof,IR Full HD video, 1920x1080 px Motorizovaná optika - zoom a zaostření objektivu Integrované IR LED diody Voděodolná konstrukce IP67 Detekce pohybu

Více

III/ 2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT

III/ 2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Metodický list k didaktickému materiálu Číslo a název šablony Číslo didaktického materiálu Druh didaktického materiálu Autor Jazyk Téma sady didaktických materiálů Téma didaktického materiálu Vyučovací

Více

Podělte se o ty nejlepší zážitky s kýmkoliv:

Podělte se o ty nejlepší zážitky s kýmkoliv: Tisková zpráva Berlín, IFA, 2. září 2009 Podělte se o ty nejlepší zážitky s kýmkoliv: přenosný digitální HD fotoaparát Snap od Sony je připravený na komunikaci s internetem Nový fotoaparát MHS-PM1 umožňuje

Více

2.790, 1.804, 1.542, 1.099, Štíhlý design. Super cena. Jednoduché ovládání. Rodinný telefon. Nikon Coolpix S3100. Garmin nüvi 40 ČR Lifetime

2.790, 1.804, 1.542, 1.099, Štíhlý design. Super cena. Jednoduché ovládání. Rodinný telefon. Nikon Coolpix S3100. Garmin nüvi 40 ČR Lifetime Vánoční inspirace Hledáte inspiraci na vánoční dárky? Nevíte jaký vánoční dárek vybrat pro své blízké? Nechte se inspirovat vánoční nabídkou, kterou jsme pro vás ušili přímo na míru. V katalogu Vánoční

Více

MCDVR31H. Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem. Uživatelský manuál

MCDVR31H. Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem. Uživatelský manuál MCDVR31H Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem Uživatelský manuál Kamera je ideální pro záznam provozu v autě nebo pro jiný mobilní záznam. Zařízení ukládá obraz na SD karty do kapacity 32GB. Rozlišení

Více

TECHNIKA FOTOAPARÁTY, DATA A PŘÍSLUŠENSTVÍ ČÁST 1.

TECHNIKA FOTOAPARÁTY, DATA A PŘÍSLUŠENSTVÍ ČÁST 1. TECHNIKA FOTOAPARÁTY, DATA A PŘÍSLUŠENSTVÍ ČÁST 1. Možnosti a uplatnění digi-fotografie Principy práce digi-fotoaparátu Parametry, funkce a typy digi-fotoaparátu Technika a příslušenství TYPY DIGITÁLNÍCH

Více

Základy digitální fotografie

Základy digitální fotografie Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0036 Tématický celek Inovace výuky ICT na BPA Název projektu Inovace a individualizace výuky Název materiálu Číslo materiálu VY_32_INOVACE_FIL15 Ročník První Název školy

Více

Specifikace položek nabídky k veřejné zakázce: Dodávka multimediální techniky OPVK

Specifikace položek nabídky k veřejné zakázce: Dodávka multimediální techniky OPVK Příloha č.3 k Výzvě k podání nabídky Specifikace položek nabídky k veřejné zakázce: Dodávka multimediální techniky OPVK - Multimediální technika projektu CZ.1.07/1.1.00/08.0036 REGION - Program environmentální

Více

Specifikace. Typ. Zaostřovací systém. Obrazový senzor. Procesor. Filtr. Expoziční systém. Živý náhled. Obrazový stabilizátor.

Specifikace. Typ. Zaostřovací systém. Obrazový senzor. Procesor. Filtr. Expoziční systém. Živý náhled. Obrazový stabilizátor. E P2 Black Umělecké Filtry, Vícenásobná expozice, Více formátů s různými poměry stran pro větší kreativitu Sklopný elektronický hledáček s vysokým rozlišením a kontrastem* Port pro příslušenství Vysoce

Více

Sony představuje fotoaparát α35 (SLT-A35) s trvalým průběžným autofokusem postavený na technologii polopropustného zrcadla

Sony představuje fotoaparát α35 (SLT-A35) s trvalým průběžným autofokusem postavený na technologii polopropustného zrcadla Tisková zpráva 8. června 2011 Sony představuje fotoaparát α35 (SLT-A35) s trvalým průběžným autofokusem postavený na technologii polopropustného zrcadla Lehký, kompaktní model s 16,2 efektivními megapixely

Více

Stylově na internetu díky bloggie Elegantní a zábavné fotoaparáty Mobile HD Snap se snadným ovládáním

Stylově na internetu díky bloggie Elegantní a zábavné fotoaparáty Mobile HD Snap se snadným ovládáním Tisková zpráva leden 2010 Stylově na internetu díky bloggie Elegantní a zábavné fotoaparáty Mobile HD Snap se snadným ovládáním kompaktní aparáty MHS-PM5/PM5K a MHS-CM5 se záznamem MP4 videa v rozlišení

Více

TG 870. Vyspělý outdoorový hrdina. Specifikace. Monitor. Obrazový senzor. Objektiv. Digitální zoom

TG 870. Vyspělý outdoorový hrdina. Specifikace. Monitor. Obrazový senzor. Objektiv. Digitální zoom TG 870 Vodotěsný do 15m**, nárazuvzdorný ze 2.1m***, tlakuvzdorný do 100kg**** a mrazuvzdorný do -10 C 16 Megapixelů backlit CMOS Výklopný 3" LCD displej s 920.000 obrazovými body Hybridní (posun objektivu

Více

Nejvýkonnější zoom na světě mezi kompaktními fotoaparáty. Foťte a sdílejte své snímky s Olympus SP-800 UZ a SP-600 UZ

Nejvýkonnější zoom na světě mezi kompaktními fotoaparáty. Foťte a sdílejte své snímky s Olympus SP-800 UZ a SP-600 UZ TISKOVÁ INFORMACE Nejvýkonnější zoom na světě mezi kompaktními fotoaparáty Foťte a sdílejte své snímky s Olympus SP-800 UZ a SP-600 UZ Hamburk, 2. února 2010 Společnost Olympus s hrdostí představuje nejnovější

Více

E-410. Ultra-kompaktní a ultralehká. Živý náhled

E-410. Ultra-kompaktní a ultralehká. Živý náhled E-410 Ultra-kompaktní a ultralehká Excelentní antiprachový systém extrémně velká 6,4cm antisluneční HyperCrystal LCD Výjimečně snadné ovládání Živý náhled 10 megapixelový Live MOS senzor Nový procesor

Více

JSEM TVÉ OKO. iamnikon.cz

JSEM TVÉ OKO. iamnikon.cz JSEM TVÉ OKO iamnikon.cz Dívejte se jinýma očima Osobnost každého fotografa je jedinečná. Ať již jsou však vaše nápady, zkušenosti nebo tvůrčí vize jakékoli, vždy naleznete vhodný objektiv NIKKOR pro podporu

Více

KAMERA ROLLEI ACTIONCAM 420 KAMERA, OUTDOOR, 4K, FULL HD 1080/60 FPS, 170, 40M PZD., WI-FI, DÁL.OVL, CZ MENU, MODRÁ

KAMERA ROLLEI ACTIONCAM 420 KAMERA, OUTDOOR, 4K, FULL HD 1080/60 FPS, 170, 40M PZD., WI-FI, DÁL.OVL, CZ MENU, MODRÁ 16.02.17 16:56:46 KAMERA ROLLEI ACTIONCAM 420 KAMERA, OUTDOOR, 4K, FULL HD 1080/60 FPS, 170, 40M PZD., WI-FI, DÁL.OVL, CZ MENU, MODRÁ Cena celkem: 3 989 Kč (bez DPH: 3 297 Kč) Běžná cena: 4 388 Kč Ušetříte:

Více

E-450 14-42 mm Sada. Specifikace. Typ. Hledáček. Obrazový senzor. Procesor. Filtr. bezdrátové řízení blesků. MOS senzor Výjimečně snadné ovládání

E-450 14-42 mm Sada. Specifikace. Typ. Hledáček. Obrazový senzor. Procesor. Filtr. bezdrátové řízení blesků. MOS senzor Výjimečně snadné ovládání E-450 14-42 mm Sada Umělecké filtry 100% D-SLR kvalita TruePic III procesor pro ideální reprodukci barev a nízkou hladinu šumu Komfortní LV díky vysoce rychlému AF senzoru Vestavěný blesk a bezdrátové

Více

Základní charakteristika a funkce

Základní charakteristika a funkce Společnost FUJIFILM uvádí na trh FUJIFILM X-A1: kompaktní a stylový základní fotoaparát řady FUJIFILM X s výměnnými objektivy, velkým snímačem APS-C CMOS a procesorem EXR II. FUJIFILM Corporation (Prezident:

Více

Společnost Sony zásadním způsobem inovovala svou. pro Full HD 3D a další převratné novinky

Společnost Sony zásadním způsobem inovovala svou. pro Full HD 3D a další převratné novinky Tisková zpráva Las Vegas 6. ledna 2011 Společnost Sony zásadním způsobem inovovala svou řadu kamkordérů Handycam, kterou rozšířila o řešení pro Full HD 3D a další převratné novinky Kamkordéry pro amatérské

Více

Sony představuje nové výkonné digitální zrcadlovky vybavené natáčením videa ve Full HD

Sony představuje nové výkonné digitální zrcadlovky vybavené natáčením videa ve Full HD Tisková zpráva 24. srpna 2010 Sony představuje nové výkonné digitální zrcadlovky vybavené natáčením videa ve Full HD Fotoaparát Sony α580 orientovaný na náročné uživatele je vybavený nově vyvinutým CMOS

Více

MOBILNÍ TELEFON HUAWEI P9 LITE DUALSIM MOBILNÍ TELEFON, DOTYKOVÝ, 5,2" DISPLEJ, 16 GB, 2 GB RAM, ANDROID 6, ZLATÝ

MOBILNÍ TELEFON HUAWEI P9 LITE DUALSIM MOBILNÍ TELEFON, DOTYKOVÝ, 5,2" DISPLEJ, 16 GB, 2 GB RAM, ANDROID 6, ZLATÝ 04.03.17 14:25:00 MOBILNÍ TELEFON HUAWEI P9 LITE DUALSIM MOBILNÍ TELEFON, DOTYKOVÝ, 5,2" DISPLEJ, 16 GB, 2 GB RAM, ANDROID 6, ZLATÝ Cena celkem: 6 990 Kč (bez DPH: 5 777 Kč) Běžná cena: 7 689 Kč Ušetříte:

Více

STROMOVÉ KAMERY. PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory Pro www.fineprint.cz. 418322 MOC s DPH

STROMOVÉ KAMERY. PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory Pro www.fineprint.cz. 418322 MOC s DPH STROMOVÉ KAMERY Maskovaná 3D kamera 418322 MOC s DPH 7 789 Kč 9 347 Kč - Infračervená technologie blesku, kterou nezaznamenává zvěř - Zachytává černobíle cíle na vzálenost 30 stop(9 metrů) - 2.0 megapixelová,

Více

SAMSUNG E1170. Stránka 1 z 6

SAMSUNG E1170. Stránka 1 z 6 Stránka 1 z 6 SAMSUNG E1170 Cena : 416,- Kč bez DPH 499,- Kč s DPH Jednoduchý mobilní telefon vhodný pro nenáročné uživatele, seniory apod. Nabízí všechny základní funkce mobilní komunikace, imituje elegantní

Více

Tisková zpráva Edinburgh, 9. září 2008

Tisková zpráva Edinburgh, 9. září 2008 Tisková zpráva Edinburgh, 9. září 2008 Sony představuje α900 První full-frame digitální zrcadlovku na světě s rozlišením 24,6 megapixelů: α900 nabízí nepřekonatelnou obrazovou kvalitu, kreativní možnosti

Více

E-420. ovládání 100% D-SLR kvalita

E-420. ovládání 100% D-SLR kvalita E-420 Nejmenší D-SLR* na světě Pohodlná kompozice s živým náhledem spojeným s AF zaostřováním 6.9cm / 2.7'' HyperCrystal II LCD obrazovka Rozpoznání tváře (Face Detection) pro dokonale zaostřené a exponované

Více

E-420. Specifikace. Typ. Hledáček. Obrazový senzor. Procesor. Filtr. ovládání 100% D-SLR kvalita

E-420. Specifikace. Typ. Hledáček. Obrazový senzor. Procesor. Filtr. ovládání 100% D-SLR kvalita E-420 Nejmenší D-SLR* na světě Pohodlná kompozice s živým náhledem spojeným s AF zaostřováním 6.9cm / 2.7'' HyperCrystal II LCD obrazovka Rozpoznání tváře (Face Detection) pro dokonale zaostřené a exponované

Více

Full High-Definition Projektor pro domácí kino PT-AE3000

Full High-Definition Projektor pro domácí kino PT-AE3000 Full High-Definition Projektor pro domácí kino Parametry Označení Zobrazovač 0.74" LCD panely (D7) (formát 16:9) Rozlišení 1920 x 1080 (nativní) Světelný výkon 1.600 ANSI lumen (High Power mode) Kontrast

Více

Řada fotoaparátů Canon PowerShot A, rozšířená o nové modely, zdolává 10megapixelovou hranici

Řada fotoaparátů Canon PowerShot A, rozšířená o nové modely, zdolává 10megapixelovou hranici Tisková zpráva EMBARGO: 24. srpna 2006, 06:00 SEČ Řada fotoaparátů Canon PowerShot A, rozšířená o nové modely, zdolává 10megapixelovou hranici PowerShot A640 PowerShot A630 Amstelveen, Nizozemsko, 24.

Více

MOBILNÍ TELEFON SAMSUNG GALAXY S8+ (G955) ŠEDÝ MOBILNÍ TELEFON, OCTA CORE 2,3GHZ, 4GB RAM, 64GB, LTE, 6,2", IP68, ANDROID 7.

MOBILNÍ TELEFON SAMSUNG GALAXY S8+ (G955) ŠEDÝ MOBILNÍ TELEFON, OCTA CORE 2,3GHZ, 4GB RAM, 64GB, LTE, 6,2", IP68, ANDROID 7. 19.12.17 5:19:38 MOBILNÍ TELEFON SAMSUNG GALAXY S8+ (G955) ŠEDÝ MOBILNÍ TELEFON, OCTA CORE 2,3GHZ, 4GB RAM, 64GB, LTE, 6,2", IP68, ANDROID 7.0, ŠEDÝ Cena celkem: 24 490 Kč (bez DPH: 20 240 Kč) Běžná

Více

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B Úvod Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Kamera do auta HQS-205B je zařízení pro nenáročné uživatele, kterým

Více

N I K O N S. R. O. Oběžník č. bvso-05-09 13. srpna 2009 Dosáhněte na nedosažitelné Zahajujeme prodej nové série monokulárů Nikon EDG Fieldscope

N I K O N S. R. O. Oběžník č. bvso-05-09 13. srpna 2009 Dosáhněte na nedosažitelné Zahajujeme prodej nové série monokulárů Nikon EDG Fieldscope Oběžník č. bvso-05-09 13. srpna 2009 Dosáhněte na nedosažitelné Zahajujeme prodej nové série monokulárů Nikon EDG Fieldscope EDG Fieldscope EDG Fieldscope -A EDG Fieldscope EDG Fieldscope -A Společnost

Více

ŠABLONY INOVACE OBSAH UČIVA

ŠABLONY INOVACE OBSAH UČIVA ŠABLONY INOVACE OBSAH UČIVA Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/34. 0185 Moderní škola 21. století Číslo a název šablony III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT klíčové aktivity Název vzdělávací

Více

Digitální zrcadlovky, které vám svojí váhou neutrhnou rameno

Digitální zrcadlovky, které vám svojí váhou neutrhnou rameno Tisková zpráva 11. května 2010 Digitální zrcadlovky, které vám svojí váhou neutrhnou rameno Sony představuje kompaktní a snadno použitelné přístroje NEX-5 a NEX-3 s výměnnými objektivy a možností natáčet

Více

Digitální fotorámeček s wi-fi: užijte si své nejnovější fotografie. 18cm (7 ) S-Frame WA700 a W700 s intuitivním dotykovým panelem

Digitální fotorámeček s wi-fi: užijte si své nejnovější fotografie. 18cm (7 ) S-Frame WA700 a W700 s intuitivním dotykovým panelem Tisková zpráva 21.11. 2011 Digitální fotorámeček s wi-fi: užijte si své nejnovější fotografie 18cm (7 ) S-Frame WA700 a W700 s intuitivním dotykovým panelem Připojte se bezdrátově ke své domácí síti Nahrajte

Více

Fotokurz Jak fotit digitální zrcadlovkou a bezzrcadlovkou LEKTOR: BOHUSLAV BROŽ

Fotokurz Jak fotit digitální zrcadlovkou a bezzrcadlovkou LEKTOR: BOHUSLAV BROŽ Fotokurz Jak fotit digitální zrcadlovkou a bezzrcadlovkou LEKTOR: BOHUSLAV BROŽ Digitální zrcadlovka Zrcadlovka Digitální zrcadlovka SLR (Single Lens Reflex) DSLR (Digital Single Lens Reflex) Digitální

Více

4-420-527-61(1) 2011 Sony Corporation

4-420-527-61(1) 2011 Sony Corporation NEX-3/5/5C/C3 NEX-VG10/VG10E Zde jsou popsané nové funkce dostupné v této aktualizaci firmwaru a jejich příslušné operace. Viz Návod k obsluze pro váš fotoaparát/videokameru a LA-EA2 Redukce bajonetu,

Více

Prémiový výkon, mobilita a snímání v celém rozsahu nebylo jednodušší

Prémiový výkon, mobilita a snímání v celém rozsahu nebylo jednodušší Light, asdasdasdosokuna Tisková zpráva 18. října 2013 Prémiový výkon, mobilita a snímání v celém rozsahu nebylo jednodušší Prvotřídní fotoaparát Cyber-shot RX10 nabízí kreativní výkon odpovídající digitálním

Více

DIGITÁLNÍ FOTOAPARÁT. Specifikace digitálního fotoaparátu Nikon COOLPIX S1. NIKON spol. s r.o. Kodaňská 46 Praha 10 www.nikon.cz

DIGITÁLNÍ FOTOAPARÁT. Specifikace digitálního fotoaparátu Nikon COOLPIX S1. NIKON spol. s r.o. Kodaňská 46 Praha 10 www.nikon.cz Specifikace digitálního fotoaparátu Nikon COOLPIX S1 Typ: Digitální fotoaparát S1 Počet efektivních pixelů: 5,1 miliónu Snímač CCD: 1/2,5 palce (celkem 5,36 miliónů pixelů) Obrazové režimy: High (2592*),

Více

ZÁKLADY OVLÁDÁNÍ DIGITÁLNÍCH FOTOAPARÁTŮ ČÁST 1.

ZÁKLADY OVLÁDÁNÍ DIGITÁLNÍCH FOTOAPARÁTŮ ČÁST 1. ZÁKLADY OVLÁDÁNÍ DIGITÁLNÍCH FOTOAPARÁTŮ ČÁST 1. Základní funkce digitálních fotoaparátů Rozšířené možnosti využití digitální techniky 4ME121 / 4ME421 2 ZÁKLADNÍ FUNKCE DIGITÁLNÍCH FOTOAPARÁTŮ ZÁKLADNÍ

Více

Užívejte si své vzpomínky s novými fotorámečky a fototiskárnami Sony

Užívejte si své vzpomínky s novými fotorámečky a fototiskárnami Sony Tisková zpráva Praha, 31. ledna 2008 Užívejte si své vzpomínky s novými fotorámečky a fototiskárnami Sony DIGITÁLNÍ FOTORÁMEČKY DPF-V900/V700 a DPF-D70 S-Frame Fotorealistický LCD panel se skvělými barvami

Více

Příručka k produktu Cyber-shot

Příručka k produktu Cyber-shot VKLEPNĚTE! Obsah Základní postupy Použití funkcí pro fotografování Digitální fotoaparát Příručka k produktu Cyber-shot DSC-H7/H9 Než začnete přístroj používat, přečtěte si pečlivě tuto Příručku k produktu

Více

Šlapanice Jirka Hrubý

Šlapanice Jirka Hrubý Šlapanice 3.6.2015 Jirka Hrubý LEGENDA, KTERÁ UPOUTÁ NOVÁ LG G4 CPU OS Displej RAM Paměť Fotoaparát Selfie cam Baterie Konektivita Barevné provedení Hexa-core Snapdragon 808 (1,8GHz) Android Lollipop 5.1

Více

E mm Sada. bezdrátové řízení blesků. MOS senzor Výjimečně snadné ovládání

E mm Sada. bezdrátové řízení blesků. MOS senzor Výjimečně snadné ovládání E-450 14-42 mm Sada Umělecké filtry 100% D-SLR kvalita TruePic III procesor pro ideální reprodukci barev a nízkou hladinu šumu Komfortní LV díky vysoce rychlému AF senzoru Vestavěný blesk a bezdrátové

Více

1) Videokamery 2) Webkamery

1) Videokamery 2) Webkamery 1) Videokamery 2) Webkamery Videokamera je elektronické zařízení, sloužící k zachycení pohyblivého obrazu a synchronního zvuku. Rozdělení: Analogové dnes jsou na ústupu a téměř se nevyrábí. Minulé systémy:

Více

Standardní rozlišení (SD)

Standardní rozlišení (SD) Standardní rozlišení (SD) MiniDV DCR-HC27-20x optický zoom / 800x digitální zoom 9 tis. DCR-HC37 9,5 tis. DCR-HC45 - Handycam Station 10 tis. DCR-HC47 - Výdrž až 10 hodi - (s volitelným akumulátorem) -

Více