NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NOVINKY NA DVD A BLU-RAY"

Transkript

1 ZÁŘÍ 2015 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY V PRODEJI TAKÉ FUTUREPAK 2015 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. ALL RIGHTS RESERVED. ORIG. NÁZEV: MAD MAX: FURY ROAD AKČNÍ ŠÍLENÝ MAX: ZBĚSILÁ CESTA Zakladatel postapokalyptického žánru a tvůrce legendární série o Šíleném Maxovi režisér George Miller se vrací do světa bojovníka silnic. Ve snaze uniknout před svou divokou minulostí se Max Rockatansky (Tom Hardy) potlouká sám pustinou. Jednoho dne narazí na skupinu uprchlíků, v jejímž čele stojí Imperator Furiosa (Charlize Theron). Rozzuřený tyran svolá všechny své gangy a ve vysokooktanové válce nemilosrdně pronásleduje prchající rebely. PŮJČOVNY + PRODEJ: AVENGERS: AGE OF ULTRON KNICK: DOKTOŘI BEZ HRANIC 1. SÉRIE STAR WARS: POVSTALCI 1. SÉRIE POSLEDNÍ ŠANCE NA POMSTU

2 2015 MARVEL. ORIG. NÁZEV: AVENGERS: AGE OF ULTRON AKČNÍ AVENGERS: AGE OF ULTRON 2D BD, 3D + 2D 2BD, 3D KOLEKCE 4 BD Studio Marvel představuje světový fenomén: AVENGERS: Age of Ultron, který je výpravným pokračováním největšího superhrdinského filmu všech dob. Tony Stark (Robert Downey Jr.) má dobré úmysly a nechává sestavit ohromné monstrum umělé inteligence Ultrona (James Spader). Jenže Ultron se zapřísahá, že zničí lidstvo. Nyní musí Iron Man, Kapitán Amerika (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth) a Neuvěřitelný Hulk (Mark Ruffalo) společně s Black Widow (Scarlett Johanssonová), Hawkeyem (Jeremy Renner) a Nickem Furym (Samuel L. Jackson) spojit síly, aby Ultrona porazili a lidstvo zachránili...jestli je to ovšem v jejich silách! Nová křehká spojenectví a nečekané zvraty jsou zárukou vzrušujícího a jedinečného akčního dobrodružství globálních rozměrů WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. ALL RIGHTS RESERVED. ORIG. NÁZEV: THE KNICK SEASON 1 SERIÁL KNICK: DOKTOŘI BEZ HRANIC 1. SÉRIE 4BD, 4DVD Zbrusu nové drama oscarového režiséra Stevena Soderbergha na Oscara nominovaným Clivem Owenem v hlavní roli se odehrává v roce V nemocnici Knickerbocker Hospital přezdívané Knick v centru New Yorku to vře: ocitla se ve špatné finanční situaci a navíc se potýká s odlivem bohatých pacientů. Poslední zdejší špičkový lékař, Dr. Thackery (Clive Owen) musí společně s chirurgy, sestrami a ostatním personálem udržet nemocnici i sebe nad vodou. Knick: Doktoři bez hranic nabízí fascinující pohled na řadu zásadních problémů té doby (z nichž většina je stále aktuální): na rasové a třídní rozdíly, převratné (a nekontrolované) změny na poli medicíny, drogovou závislost a jiné. Ve hvězdně obsazeném seriálu dále hrají André Holland (Dr. Algernon Edwards), Juliet Rylance (Cornelia Robertson), Eric Johnson (Dr. Everett Gallinger), Michael Angarano (Dr. Bertie Chickering Jr.), Eve Hewson (Lucy Elkins) a další... PŮJČOVNY + PRODEJ: DISNEY 2015 & TM LUCASFILM LTD. ORIG. NÁZEV: STAR WARS REBELS: SEASON 1 ANIMOVANÝ SERIÁL STAR WARS: POVSTALCI 1. SÉRIE 3DVD V KOMPLETNÍ PRVNÍ SÉRII STAR WARS: POVSTALCI SE SCHYLUJE KE VZPOUŘE. Star Wars: Povstalci je akcí nabité dobrodružství, které se nese v duchu výpravných legendárních Star Wars. Díky pevné a neúprosné vládě Galaktického Impéria Galaxie nezažívá zrovna nejveselejší časy. Vojenské jednotky Impéria okupovaly vzdálenou planetu a ničí životy tamních obyvatel. Na první pohled trochu zvláštní posádka - Ezra, Hera, Kanan, Sabine, Zen a Chopper, která má dost odvahy, aby se postavila Impériu na odpor a usiluje o znovunastolení míru a svobody v Galaxii. PŮJČOVNY + PRODEJ:

3 POSLEDNÍ ŠANCE NA POMSTU ORIG. NÁZEV: DYING OF THE LIGHT THRILLER Veterán CIA agent Evan Lake (Nicolas Cage) je nucen odejít do penze z důvodu nastupující demence. Ve stejné době odhalí jeho mladý chráněnec Milton Schultz (Anton Yelchin) důkazy o tom, že Lakův dávný nepřítel terorista Muhammad Banir (Alexander Karim) není po smrti, jak se předpokládalo. Lake tedy nastupuje na nebezpečnou interkontinentální misi, jejíž cílem je odstranění jeho úhlavního nepřítele WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. ALL RIGHTS RESERVED. ORIG. NÁZEV: LOONEY TUNES: RABBIT S RUN ANIMOVANÝ LOONEY TUNES: KRÁLÍKŮV ÚTĚK Looney Tunes jsou zpět - ve zbrusu novém animovaném dobrodružství! Začíná hon na velmi vzácnou květinou, která dokáže zneviditelnit cokoli! Krásná, ale popletená prodavačka parfémů Lola Bunny dostane darem kouzelnou květinu. Aniž by věděla o její moci, přidá tuhle magickou ingredienci do své nové voňavé kreace. V naději, že vyrobila mimořádnou vůni, si Lola stopne bláznivé taxikáře Králíčka Bugse a Kačera Daffyho a spěšně s nimi vyrazí směr Paříž! V patách jim jsou hvězdy z Looney Tunes a všechny jdou po elixíru neviditelnosti! Ve zcela nových rolích se tu překonává Kohout Foghorn, Elmer Fudd a Yosemite Sam - a to je jen pár oblíbených postav za všechny. Nejmazanější plán, jak lektvar využít, má Marťan Marvin: chystá se vyzmizíkovat planetu Zemi! Poddejte se cestovatelskému šílenství a sledujte, kdo v téhle taškařici ve stylu Looney Tunes vyhraje! PŮJČOVNY + PRODEJ: JAK SI ZASLOUŽIT PRINCEZNU ORIG. NÁZEV: JAK SI ZASLOUŽIT PRINCEZNU ČESKÁ POHÁDKA FILMOVÁ POHÁDKA NA MOTIVY KLASICKÉ PŘEDLOHY BOŽENY NĚMCOVÉ ŠTERNBERK. Bezdětný rybář uloví tři obří vejce, ze kterých se narodí tři mládenci. Ten nejmladší, Miroslav, má na rozdíl od svých bratrů laskavé a soucitné srdce. To on si vybere nejubožejšího koníčka, on zachrání život sokolu, rybě a nakonec i samotnému králi. A je to právě Miroslav, kdo má přivést králi ztracenou nevěstu - princeznu Verunku. Mnoho sil a hodně lásky bude Miroslav potřebovat, než si zaslouží své štěstí... Kouzelná filmová pohádka byla natáčena v nádherných exteriérech v Ploskovicích, u Koněprus, na Křivoklátu a také ve Francii, poblíž kláštera Mont Saint Michel. PRODEJ:

4 ORIG. NÁZEV: MACH, ŠEBESTOVÁ A KOUZELNÉ SLUCHÁTKO POHÁDKA MACH, ŠEBESTOVÁ A KOUZELNÉ SLUCHÁTKO Mach a Šebestová, kreslené postavičky z večerníčkových seriálů, se rozhodnou poznat svět lidí. Prostřednictvím kouzelného sluchátka se ocitnou i s Jonatánem u Řeháčků. V tu chvíli se poklidný život ve vilce i v městečku změní a s pomocí kouzelného sluchátka se začnou dít neuvěřitelné věci. Sluchátko je přenese do Číny, vykouzlí neandrtálce, přemění psa Jonatána v tatínka s kloboukem, bude unesena savojská královna a podobně. Uvidíte, co všechno dokáže natropit kouzelné sluchátko v rukách známé firmy Horáčka s Pažoutem, kteří se spojí s lumpem Ryklem PRODEJ: SVATBA UPÍRŮ ORIG. NÁZEV: SVATBA UPÍRŮ KOMEDIE Mladý Angličan Richard Bancroft přicestuje se svým strýcem, obchodníkem, do Prahy. Seznámí se s tajemnou Olivií, brzy však zjistí, že šlechtická společnost, v níž se kráska pohybuje, ve dne spí, ale v noci bdí a věnuje se vysávání nevinných obětí. Srdce si však nedá poroučet, a tak i přes odpor dívčina ochránce, upírského hraběte Kronberga, mezi mladými lidmi vzklíčí ryzí cit. PRODEJ: LUCIE 2014 ORIG. NÁZEV: LUCIE 2014 ZÁZNAM Z KONCERTU ZÁZNAM Z KONCERTU Z ROKU , 11., 12. ČERVNA O2 ARÉNA PRAHA Kapela LUCIE hudební, kulturní a společenský fenomén, ověnčený nejprestižnějšími cenami ohlásila návrat na pódia. Na monumentální scéně v původní a nejslavnější sestavě připomněla svým fanouškům největší hity své dlouholeté a úspěšné kariéry. Kompletní záznam koncertu z pražské O2 arény, který se stal jednou z největších kulturních událostí roku. PRODEJ:

5 PAŘBA V MEXIKU ORIG. NÁZEV: SEARCH PARTY KOMEDIE OD JEDNOHO Z TVŮRCŮ, KTEŘÍ VÁM PŘINESLI MLÁDÍ V TRAPU A ROAD TRIP. Jason a Evan se vydávají na dobrodružnou záchrannou výpravu. Jejich kamarád Nardo se totiž ocitl nahý kdesi v Mexiku a je nezbytně nutné ho dát zase dohromady s dívkou, se kterou se původně zamýšlel oženit PŮJČOVNY + PRODEJ: VÁLEČNÁ BANDA ORIG. NÁZEV: WAR PIGS VÁLEČNÝ Armádní kapitán se skandální minulostí Jack Wosick (Luke Goss) dostane šanci napravit si reputaci v čele bandy ztracených existencí přezdívaných War Pigs. Jejich úkolem je podniknout tajnou misi za nepřátelské linie a vyhledat a zmocnit se nacisty vyvinuté super zbraně - těžkého dělostřeleckého kanonu V3, který by znamenal nepřekonatelnou výhodu nad Spojenci. Ostřílený veterán 1. světové války Jack musí své nové mužstvo vycvičit, velet mu a vydobýt si jeho respekt, aby z nich za asistence kapitána Hanse Picaulta (Dolph Lundgren) a německého antifašisty ve službách francouzské cizinecké legie plukovníka A.J. Reddinga (Mickey Rourke) udělal fungující průzkumnou jednotku. SVĚTOVÉ PŘÍRODNÍ DĚDICTVÍ: HAVAJ - NÁRODNÍ PARK VOLCANOES ORIG. NÁZEV: WORLD HERITAGE: HAWAII - VOLCANOES NATIONAL PARK 3D DOKUMENT Havaj je místem kontrastů, které se zrodilo z ohně a vody. Jejím symbolem je Mauna Kea, nejvyšší hora na světě, která svými neuvěřitelnými metry převyšuje i Mount Everest. Je součástí Národního parku Hawaii Volcanoes, založeného v roce 1916, který je zapsán na seznamu světového dědictví UNESCO. Nikde nezažijete tak ohromující sílu přírody jako v tomto koutě světa. Dokonce i podvodní scenérie havajských ostrovů jsou silně poznamenány vulkány. Robustní skalní útvary vychladlých lávových jeskyní, převisů a tvrdých korálů jsou domovem fascinujícího zvířecího světa. Dopřejte si fantastický 3D pohled na původ Havajských ostrovů.

6 SVĚTOVÉ PŘÍRODNÍ DĚDICTVÍ: KOLUMBIE - NÁRODNÍ PARK MALPELO ORIG. NÁZEV: WORLD HERITAGE: COLOMBIA - MALPELO NATIONAL PARK 3D DOKUMENT Asi 500 kilometrů od kolumbijského pobřeží ve východním Pacifiku se nachází přírodní park Malpelo, další z úchvatných míst, zapsaných na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO. Neobydlený ostrov sopečného původu, kde v místních vodách naleznete unikátní přírodní ráj s neuvěřitelnou flórou a faunou. Makrely, barracudy, murény, velrybí žraloci. Malpelo je pro potápěče a mořské vědce zaslíbeným místem. Připojte se k naší expedici v Pacifiku a zažijte dobrodružství v ohromujících barvách a dechberoucím 3D. SVĚTOVÉ PŘÍRODNÍ DĚDICTVÍ: KOSTARIKA - NÁRODNÍ PARK GUANACASTE ORIG. NÁZEV: WORLD HERITAGE: COSTA RICA - GUANACASTE NATIONAL PARK 3D DOKUMENT Havaj je místem kontrastů, které se zrodilo z ohně a vody. Jejím symbolem je Mauna Kea, nejvyšší hora na světě, která svými neuvěřitelnými metry převyšuje i Mount Everest. Je součástí Národního parku Hawaii Volcanoes, založeného v roce 1916, který je zapsán na seznamu světového dědictví UNESCO. Nikde nezažijete tak ohromující sílu přírody jako v tomto koutě světa. Dokonce i podvodní scenérie havajských ostrovů jsou silně poznamenány vulkány. Robustní skalní útvary vychladlých lávových jeskyní, převisů a tvrdých korálů jsou domovem fascinujícího zvířecího světa. Dopřejte si fantastický 3D pohled na původ Havajských ostrovů. SVĚTOVÉ PŘÍRODNÍ DĚDICTVÍ: PANAMA - NÁRODNÍ PARK LA AMISTAD ORIG. NÁZEV: WORLD HERITAGE: PANAMA - LA AMISTAD NATIONAL PARK 3D DOKUMENT Deštný prales. Od nepaměti obklopuje toto místo nádech mystiky. Magie nabývá na síle, když se některé výpravy během svých cest do tohoto koutu světa záhadně ztratí. Skutečně existují zlí duchové deštného pralesa? Filmový dokument se snaží nalézt odpověď na tuto zneklidňující otázku. Nahlédněte do všech tajů panamského parku La Amistad a nechte se unést neopakovatelným 3D zážitkem.

7 ORIG. NÁZEV: WORLD HERITAGE: USA - GRAND CANYON DOKUMENT SVĚTOVÉ PŘÍRODNÍ DĚDICTVÍ: USA - GRAND CANYON Grand Canyon je jedinečný prostor, utvářený řekou Colorado v severní Arizoně po miliony let. Milimetr po milimetru se postupně odhalovaly geologické vrstvy, jejichž původ sahá až hluboko do prvohor. Výsledkem je světově unikátní kaňon. Jeho nejvyšší vrchol ční v nadmořské výšce téměř 4000 metrů a díky své délce prochází pěti klimatickými pásmy. To je důvodem výskytu unikátní rozmanitosti flóry a fauny. SVĚTOVÉ PŘÍRODNÍ DĚDICTVÍ: USA - YELLOWSTONSKÝ NÁRODNÍ PARK ORIG. NÁZEV: WORLD HERITAGE: USA - YELLOWSTONE NATIONAL PARK 3D DOKUMENT Yellowstonský národní park je nejstarším národním parkem na světě. Je místem s největší koncentrací gejzírů a termálních pramenů. Světově proslulý je zejména díky bizoním stádům. Bizona lidé již téměř vyhubili a díky Yellowstonskému parku jej můžeme stále obdivovat, jak se svobodně potuluje plošinami Vysočiny. Park byl po právu uznán organizací UNESCO jako světové dědictví. Kromě nevídané flóry a fauny může návštěvník nahlédnout také do historie Země a vrátit se zpět v čase, kdy síly přírody formovaly náš dnešní svět. KRVAVÉ PENÍZE ORIG. NÁZEV: GOOD PEOPLE AKČNÍ Mladý americký pár Tom a Anna Wrightovi (James Franco a Kate Hudson) se dostanou při opravě Annina rodinného domu v Londýně do obrovských dluhů. Zároveň zjistí, že nájemník, který bydlel pod nimi, zemřel a zanechal po sobě hotovost liber. Stačí si jen peníze vzít a jejich problém je vyřešen. Jenomže netuší, že se brzy sami stanou terčem zloděje, který peníze původně ukradl. A náhle se dobrým lidem začínají dít špatné věci... PŮJČOVNY + PRODEJ:

8 ŠÍLENSTVÍ DEBORY LOGANOVÉ ORIG. NÁZEV: TAKING OF DEBORAH LOGAN HOROR Studentka medicíny Mia (Michelle Ang) konešně našla zajímavé téma pro svou práci. Rozhodla se s pomocí několika přátel natočit dokument o projevech Alzheimerovy choroby. Několik následujících měsíců budou sledovat každodenní boj s touto nemocí v rodině Loganových. Deborah Logan (Jill Larson), která je v péči své dcery Sarah (Anne Ramsay) a nedávno jí byla tato choroba diagnostikována, je více než vhodným studijním materiálem. Je tu však háček, nad Deborou postupně přebírá kontrolu i něco jiného než tato choroba. PŮJČOVNY + PRODEJ: TANKOVÝ PRAPOR BD TANKOVÝ PRAPOR NESMRTELNÁ TETA VÝCHOVA DÍVEK V ČECHÁCH POPRVÉ NA DVD KOLEKCE REMASTEROVANÁ VERZE VÁLKA BAREV (REMASTEROVANÁ VERZE) NEKONEČNÝ PŘÍBĚH KOLEKCE 2DVD SCOOBY-DOO KOLEKCE 2. 4DVD TOM A JERRY KOLEKCE 3. 4DVD

9 NÁVRAT BLBÝHO A BLBĚJŠÍHO ŽELEZNÁ SRDCE ZLOBA KRÁLOVNA ČERNÉ MAGIE PŘECENĚNÍ BD OD AMÉLIE Z MONTMARTRU AMORES PERROS - LÁSKA JE KURVA ANNABELLE 399,- 399,- 399,- DEVÁTÁ BRÁNA DUNA GAUNEŘI

10 GONE, BABY, GONE HALLOWEEN 2. (1981) CHICAGO PŘECENĚNÍ BD OD JASMÍNINY SLZY KICKBOXER KNOFLÍKÁŘI? MAZACÍ HLAVA MUŽ Z HONGKONGU MUŽ Z RIA

11 OZVĚNY MRTVÝCH PIANO PRAVIDLA MOŠTÁRNY PŘECENĚNÍ BD OD PRINCEZNA NEVĚSTA REQUIEM ZA SEN RUKOJMÍ SAW: HRA O PŘEŽITÍ ŠARÁDA ŠÉFOVÉ NA ZABITÍ

12 PŘECENĚNÍ BD OD TALENTOVANÝ PAN RIPLEY ZÁHADA BLAIR WITCH ZAPOMENUTÉ SVĚTLO ZPRÁVAŘ 2 - LEGENDA POKRAČUJE PŘECENĚNÍ 3D+2D BD OD ,- 399,- 7 TRPASLÍKŮ SIN CITY: ŽENSKÁ, PRO KTEROU BYCH VRAŽDIL

13 599,- 599,- 499,- HOBIT KOLEKCE DVD TRANSFORMERS KOLEKCE 1-4 4DVD TEORIE VELKÉHO TŘESKU 7.SÉRIE 3DVD 399,- 299,- 299,- PŘECENĚNÍ DVD OD VEČERNÍČKY KOLEKCE 1. 6DVD HANNIBAL 1. SÉRIE 4DVD INTERSTELLAR 299,- 299,- 299,- KOLEKCE: MAFIÁNI + TENKRÁT V AMERICE + NELÍTOSTNÝ SOUBOJ 5DVD NEVINNÉ LŽI 4DVD ŠKODA LÁSKY 4DVD

14 VINAŘI 6DVD ŽIVOT JE PLES 8DVD 300 KOLEKCE 2DVD PŘECENĚNÍ DVD OD DALLAS 1. SÉRIE 3DVD (VIVA BALENÍ) DALLAS 2.SÉRIE 4DVD (VIVA BALENÍ) FOTOGRAF 299,- 299,- NÁVRAT BLBÝHO A BLBĚJŠÍHO PADDINGTON SIN CITY: ŽENSKÁ, PRO KTEROU BYCH VRAŽDIL

15 99,- 99,- ŽELEZNÁ SRDCE JACKASS: DĚDA MIZERA JERSEY BOYS 99,- 99,- 99,- PŘECENĚNÍ DVD OD LOVE SONG RIVALOVÉ STEJNÁ SRDCE 99,- 99,- ZPRÁVAŘ 2 - LEGENDA POKRAČUJE ZUZANA MICHNOVÁ A HOSTÉ

16 ŘÍJEN 2015 PŘIPRAVUJEME AKČNÍ HIT ROKU! PŘEDSTAVTE SI MÍSTO, KDE JE VŠE MOŽNÉ SAN ANDREAS Hrají: Dwayne Johnson, Alexandra Daddario, Carla Gugino ZEMĚ ZÍTŘKA Hrají: George Clooney, Hugh Laurie, Britt Robertson PODLE PŘEDLOHY GILLIAN FLYNN, AUTORKY ZMIZELÉ. OZBROJENÉ A TAK TROCHU NEBEZPEČNÉ TEMNÉ KOUTY Hrají: Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Nicholas Hoult DIVOKÁ DVOJKA Hrají: Reese Whiterspoon, Sofia Vergara AQS, a.s. Divize Magic Box, Na Klikovce 7/367, Praha 4, tel.: , fax: magicbox@magicbox.cz Magic Box Slovakia, s.r.o., Trenčianska 47, Bratislava, tel: , magicbox@magicboxslovakia.sk

LETNÍ SERIÁLY A FILMY 2015

LETNÍ SERIÁLY A FILMY 2015 LETNÍ SERIÁLY A FILMY 2015 TEMNÝ PŘÍPAD II. HRÁČI KRIZE PENNY DREADFUL II. STÍNY KNICK: DOKTOŘI BEZ HRANIC II. ROZERVANÁ DUŠE BESSIE TEMNÝ PŘÍPAD II. (TRUE DETECTIVE II.) 21. 6. 2015 Temný případ se v

Více

Abecední seznam blu-ray disků (aktualizace )

Abecední seznam blu-ray disků (aktualizace ) Abecední seznam blu-ray disků (aktualizace 5.3.2019) 1502 22 Jump Street 1958 Anděl Páně 1696 Ant-Man 1697 Ant-Man 3D 2269 Ant-Man a Wasp 1988 Assassin's Creed 1989 Assassin's Creed 3D 2100 Auta 3 1636

Více

leden 2013 PROGRAMOVÉ TIPY

leden 2013 PROGRAMOVÉ TIPY leden 2013 PROGRAMOVÉ TIPY PREMIÉROVÉ SERIÁLY 2 SkANdÁL 2. SÉRIE dva díly se vysílají ve čtvrtek 29. ledna ve Seriál Skandál se vrací! druhá řada slibuje další a mnohem temnější tajemství. Olivia a její

Více

PROGRAM PRO DĚTI. Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti.

PROGRAM PRO DĚTI. Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti. PROGRAM PRO DĚTI ČTVRTEK, 3. května Divadlo J. K. Tyla 9:00 10:00 Animo TV Oblíbené večerníčky 1 (české znění) Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti.

Více

PÁTEK 1. února. SOBOTA 2. února

PÁTEK 1. února. SOBOTA 2. února PÁTEK 1. února Psí domov USA, dobrodružný/rodinný, 92 min, dabing. Vstupné: 130/110 Kč PREMIÉRA Ticho před bouří USA, thriller, 109 min, titulky. Přístupný od 15 let. Vstupné: 120 Kč Úniková hra USA, thriller,

Více

Jméno autora: Mgr. Barbora Jášová Datum vytvoření: 14. 09. 2012 Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_20_ZSV

Jméno autora: Mgr. Barbora Jášová Datum vytvoření: 14. 09. 2012 Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_20_ZSV Jméno autora: Mgr. Barbora Jášová Datum vytvoření: 14. 09. 2012 Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_20_ZSV Ročník: I. Základy společenských věd Vzdělávací oblast: Společenskovědní vzdělávání Vzdělávací obor: Základy

Více

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY LISTOPAD 2017 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY 2017 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. ALL RIGHTS RESERVED. ORIG. NÁZEV: WESTWORLD SEASON 1 SERIÁL WESTWORLD 1. SÉRIE Televizní seriál Westworld autorské dvojice Jonathan

Více

Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014

Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014 Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014 Sobota 1.11., 17.00 Intimity ČR 2014, 104min., česky, od 12 let Komedie / romantický / 2D / 110,-Kč Sedm příběhů o lásce a intimitě, které se navzájem prolínají.

Více

Batman 0:00 1:57 Cobra 1:57 1:20. Fantomas 0:00 1:38 Fantomas se zlobí 1:38 1:33

Batman 0:00 1:57 Cobra 1:57 1:20. Fantomas 0:00 1:38 Fantomas se zlobí 1:38 1:33 kazety od 1 do 7 Batman 0:00 1:57 Cobra 1:57 1:20 [210 min] 1 Fantomas 0:00 1:38 Fantomas se zlobí 1:38 1:33 [195 min] 2 [195 min] 3 Mr. Bean - Do it yourself 0:00 0:24 Mr. Bean - Trouble 0:24 0:24 Mr.

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 18.30 a 21.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 18.30 a 21.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Č E R V E N E C 2014 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 18.30 a 21.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY LISTOPAD 2015 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY SBĚRATELSKÁ EDICE S LEBKOU 2015 BY PARAMOUNT PICTURES. ALL RIGHTS RESERVED. ORIG. NÁZEV: TERMINATOR GENISYS AKČNÍ TERMINATOR GENISYS NOVÁ MISE, NOVÁ HROZBA, NOVÝ

Více

Kino Květen Teplice - program prosinec

Kino Květen Teplice - program prosinec Kino Květen Teplice - program prosinec 01.12. TITUS, W.A. Mozart opera Kino Květen Teplice / od: 18:45 03.12. Sedm psychopatů Komedie / Krimi USA / Velká Británie/2012/109min Scenárista Marty (Colin Farrell)

Více

Nechť hry započnou. www.hunger-games.cz

Nechť hry započnou. www.hunger-games.cz Nejdrsnější reality show světa také v ČR Nechť hry započnou Každý rok 24 hráčů Vždy jen 1 vítěz, jehož výhrou je vlastní život Je čas změnit pravidla? Vítězství znamená slávu a bohatství! Prohra znamená

Více

ČTVRTEK 1. srpna 20:00. Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw USA, akční, 136 min, titulky. Přístupný od 12 let. Vstupné: 130 Kč. PÁTEK 2.

ČTVRTEK 1. srpna 20:00. Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw USA, akční, 136 min, titulky. Přístupný od 12 let. Vstupné: 130 Kč. PÁTEK 2. ČTVRTEK 1. srpna PREMIÉRA PÁTEK 2. srpna Willy a kouzelná planeta Francie, 90 min, animovaný, dabing. Vstupné: 100 Kč PREMIÉRA Je mi fajn s.r.o. Francie, komedie, 103 min, titulky. Přístupný od 12 let.

Více

Kino Květen Teplice - program březen

Kino Květen Teplice - program březen Kino Květen Teplice - program březen 01.03. Ghost Rider 2 3D Akční / Fantasy / Thriller USA / Spojené arabské emiráty/2011/95min V pokračování světově úspěšného hitu Ghost Rider z roku 2007 se Johnny,

Více

USA- NÁRODNÍ PARKY ZLÍNSKÝ KRAJ. Obchodní akademie, Vyšší odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Uherské Hradiště

USA- NÁRODNÍ PARKY ZLÍNSKÝ KRAJ. Obchodní akademie, Vyšší odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Uherské Hradiště USA- NÁRODNÍ PARKY Název školy Obchodní akademie, Vyšší odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Uherské Hradiště Název DUMu USA národní parky Autor Zdeněk Hrdina Datum 5.4.2014

Více

Kino Květen Teplice - program červen

Kino Květen Teplice - program červen Kino Květen Teplice - program červen 01.06. Žena v černém Drama / Horor / Thriller Velká Británie / Kanada / Švédsko/2012/95min Snímek na motivy klasického duchařského příběhu vypráví příběh Arthura Kippse

Více

KINO MLADÁ VOŽICE ČERVEN 2017

KINO MLADÁ VOŽICE ČERVEN 2017 KINO MLADÁ VOŽICE ČERVEN 2017 3.6. sobota Životopisné česko-slovenské historické drama 113 MASARYK Dramatický příběh, věnovaný osudům velvyslance a pozdějšího minist 16.30 hod. J.Masaryka.Extravagantní

Více

AMERIKA PŘÍRODNÍ ZAJÍMAVOSTI

AMERIKA PŘÍRODNÍ ZAJÍMAVOSTI Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/02.0025 Název projektu: Modernizace výuky na ZŠ Slušovice, Fryšták, Kašava a Velehrad Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního

Více

Ú N O R 2010. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Ú N O R 2010. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Ú N O R 2010 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

VIDEOSTART - 1. 6. 2009 íslo 21/09 NOVINKY NA DVD. DALŠÍ TITULY žánr info o DVD. Blu-Ray. DALŠÍ TITULY žánr info o BD

VIDEOSTART - 1. 6. 2009 íslo 21/09 NOVINKY NA DVD. DALŠÍ TITULY žánr info o DVD. Blu-Ray. DALŠÍ TITULY žánr info o BD VIDEOSTART - 1. 6. 2009 íslo 21/09 NOVINKY NA ZÁKLADNÍ NABÍDKA žánr info o D004892 Marley a já komedie eský 5.1, eské titulky 1 199,- USA, 2008, 115 min. D004936 Smrtící exploze sci-fi eský 2.0, eské titulky

Více

DObrá MAnželkA 5. SÉrIe. MIlIOnOvý lékař 3. SÉrIe. PrOzírAvOST 1. SÉrIe. PREMIÉRA V čr PREMIÉRA NA NAŠEM KANÁLU OPĚT NA NAŠEM KANÁLU

DObrá MAnželkA 5. SÉrIe. MIlIOnOvý lékař 3. SÉrIe. PrOzírAvOST 1. SÉrIe. PREMIÉRA V čr PREMIÉRA NA NAŠEM KANÁLU OPĚT NA NAŠEM KANÁLU PrOGrAMOvÉ TIPY červenec 2014 01 DObrá MAnželkA 5. SÉrIe Každou neděli ve 21.00. Závěrečný díl je na programu 13. července. Závěr série představuje pro právničku Aliciu Florrickovou (Julianna Marguliesová)

Více

ÚTERÝ 1. ledna. STŘEDA 2. ledna

ÚTERÝ 1. ledna. STŘEDA 2. ledna ÚTERÝ 1. ledna Sněhová královna: V zemi zrcadel Rusko, animovaný, 80 min, dabing. Vstupné: 130/110 Kč Vánoce a spol. Francie, komedie/pohádka, 99 min, dabing. Vstupné: 120 Kč 3D Fantastická zvířata: Grindelwaldovy

Více

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 4. 3. BD001121 BD Zmizelá (limitovaná edice Amazing Amy Booklet) CZ/EN Drama 407,50 599 Kč 8596978911216

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 4. 3. BD001121 BD Zmizelá (limitovaná edice Amazing Amy Booklet) CZ/EN Drama 407,50 599 Kč 8596978911216 NOVINKY na Blu-ray a DVD BŘEZEN 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 BŘEZEN v distribuci od 4. 3. BD001121 BD Zmizelá (limitovaná edice Amazing Amy Booklet) CZ/EN Drama 407,50 599 Kč 8596978911216 BD001104

Více

LETNÍ KINO MIROSLAV Program na měsíc srpen 2009

LETNÍ KINO MIROSLAV Program na měsíc srpen 2009 Program na měsíc srpen 2009 SO 1.8. PAŘBA VE VEGAS USA 100 min. Byla to noc jako žádná jiná. Škoda, že si z ní nic nepamatují Komedie o bouřlivém loučení se svobodou, při kterém se ztratí budoucí ženich.

Více

Začátky představení od cca 21 hodin. informace na 728262342.

Začátky představení od cca 21 hodin. informace na 728262342. Zde Vám přinášíme program letního kina ve Vrchotových Janovicích, které se nachází cca 20 Km od Vysokého Chlumce. Tak neváhejte a zpříjemněte si prázdninové dny pěkným filmem. Pá 29. 6. Začátky představení

Více

KINO ŠUMAVA LISTOPAD

KINO ŠUMAVA LISTOPAD KINO ŠUMAVA LISTOPAD 1.11./pátek/ 20.00 COLETTE ČR, od 12 let, 126 minut, 100,- Kč. Válečné milostné drama s Jiřím Mádlem v hlavní roli. Opakování. 2.11./sobota/ 17.00 ŠMOULOVÉ 2 USA, přístupno, dabing,

Více

Nabídka titulů vhodných pro školní projekce

Nabídka titulů vhodných pro školní projekce Nabídka titulů vhodných pro školní projekce V případě zájmu o projekci či o jakýkoli jiný titul nás neváhejte kontaktovat prostřednictvím emailu avelzo@mymail.cz Těšíme se na vaši návštěvu! BOHEMIAN RHAPSODY

Více

Úterý, Gran Canyon du Verdon. Velký kaňon říčky Verdon a jejích přítoků

Úterý, Gran Canyon du Verdon. Velký kaňon říčky Verdon a jejích přítoků Úterý, 21. 6. 2011 Gran Canyon du Verdon Velký kaňon říčky Verdon a jejích přítoků 1 Fotíme z autobusu, šplhajícího se do výšek zatím kolem 400 m.n.m. 2 V okolí je samý vojenský prostor. Francie zřejmě

Více

ÚTERÝ 1. května STÁTNÍ SVÁTEK

ÚTERÝ 1. května STÁTNÍ SVÁTEK ÚTERÝ 1. května STÁTNÍ SVÁTEK Králíček Petr USA, animovaný, 89 min, dabing. Vstupné: 60 Kč Včelka Mája 2 Německo, animovaný, 85 min, dabing. Vstupné: 110 Kč Dvě nevěsty a jedna svatba ČR, komedie, 89 min,

Více

FOX - Podzim FOX - Podzim CBS - Podzim CBS - Podzim 2008

FOX - Podzim FOX - Podzim CBS - Podzim CBS - Podzim 2008 FOX - Podzim 2007 Útěk z vězení Sběratelé kostí Zpět k Tobě Až dosmrti Jsi chytřejší než páťák? Největší americká kapela Simpsonovi King Of The Hill K-Ville Doktor House Noční můry v kuchyni Nezapomeň

Více

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY SRPEN 2014 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY CAPTAIN AMERICA KOLEKCE 1.-2. 4BD (3D+2D) CAPTAIN AMERICA KOLEKCE 1.-2. 2DVD 2014 DISNEY CAPTAIN AMERICA: NÁVRAT PRVNÍHO AVENGERA ORIG. NÁZEV: CAPTAIN AMERICA: THE WINTER

Více

NEDĚLE 1. září. PONDĚLÍ 2. září

NEDĚLE 1. září. PONDĚLÍ 2. září NEDĚLE 1. září Toy Story 4: Příběh hraček USA, 99 min, animovaný, dabing. Vstupné: 130/110 Kč Angry Birds ve filmu 2 USA, 90 min, animovaný, dabing. Vstupné: 130/110 Kč Fabrika Rusko/Francie, thriller,

Více

Kino Brandýs nad Labem

Kino Brandýs nad Labem Kino Brandýs nad Labem Karla Tájka 100/2, Brandýs nad Labem tel.: 602 258 582, www.kinobrandys.cz Egzyl kino klub tel. 773 625 007, www.egzyl.cz ŘÍJEN 2011 Začátky projekcí od 20 hodin, pokud není uvedeno

Více

Dramatický příběh je zasazen do prostředí motorkářského světa, rockové hudby a sochařské

Dramatický příběh je zasazen do prostředí motorkářského světa, rockové hudby a sochařské Biograf na Špici program leden 2015 pá 2.1. od 20.00 Burácení ČR/USA 2015 / 93min. / česky / od 12 let Drama / road movie / 2D / 110,-Kč Dramatický příběh je zasazen do prostředí motorkářského světa, rockové

Více

plavba katamarán Malajsie - Langawi

plavba katamarán Malajsie - Langawi exklusiv sailing plavba katamarán Malajsie - Langawi Naskýtá se jedinečná možnost hotelu pod plachtami a ještě k tomu v nadstandartní destinaci. Zažijte s námi nezapomenutelné zážitky na katamaránu po

Více

Filmové projekce, dílny, výstavy a divadelní představení pro školy a školky, mládež, děti a jejich rodiče

Filmové projekce, dílny, výstavy a divadelní představení pro školy a školky, mládež, děti a jejich rodiče Filmové projekce, dílny, výstavy a divadelní představení pro školy a školky, mládež, děti a jejich rodiče 3. 5. až 8. 5. 2011, Třeboň ÚTERÝ 3. 5. 9:00 Česká televize uvádí: Dějiny udatného českého národa

Více

PONDĚLÍ 1. dubna. ÚTERÝ 2. dubna

PONDĚLÍ 1. dubna. ÚTERÝ 2. dubna PONDĚLÍ 1. dubna FILMOVÝ KLUB Monetovy lekníny magie vody a světla Itálie, dokument, 90 min. Vstupné: 80 Kč (pro členy FK) /120 Kč 19:30 FILMOVÝ KLUB Goliáš Švédsko, drama /krimi, 88 min. Vstupné: 80 Kč

Více

Biograf na Špici, Hořice program únor 2015

Biograf na Špici, Hořice program únor 2015 Biograf na Špici, Hořice program únor 2015 ne 1.2. od 17.00 Babovřesky 3 ČR 2015 / 103min. / česky / od 12 let Komedie / 2D / 130,-Kč Pokračování úspěšné komediální série Zdeňka Trošky. ne 1.2. od 20.00

Více

ABSOLVENTSKÁ PRÁCE ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ŠKOLNÍ 24, BYSTRÉ ROČNÍK KOMIKS V ANGLIČTINĚ

ABSOLVENTSKÁ PRÁCE ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ŠKOLNÍ 24, BYSTRÉ ROČNÍK KOMIKS V ANGLIČTINĚ ABSOLVENTSKÁ PRÁCE ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ŠKOLNÍ 24, BYSTRÉ 569 92 9. ROČNÍK KOMIKS V ANGLIČTINĚ Chalupník Jiří ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Prohlašuji, že jsem absolventskou práci vypracoval samostatně a všechny použité

Více

Zhlédnuté filmy. Školní rok Bohové musí být šílení II Propast Rain Man Obecná škola

Zhlédnuté filmy. Školní rok Bohové musí být šílení II Propast Rain Man Obecná škola Zhlédnuté filmy Školní rok 1992-1993 Bohové musí být šílení II Propast Rain Man Obecná škola Školní rok 1993-1994 Smrt krásných srnců Šakalí léta Germinal Konec básníků v Čechách Školní rok 1994-1995 Hon

Více

ČTVRTEK 1. listopadu. PÁTEK 2. listopadu

ČTVRTEK 1. listopadu. PÁTEK 2. listopadu ČTVRTEK 1. listopadu PREMIÉRA THE PERFECT KISS USA, komedie, 83 min, dabing. Vstupné: 110 Kč PREMIÉRA BOHEMIAN RHAPSODY USA/VB, životopisný, 134 min, titulky. Přístupný od 12 let. Vstupné: 130 Kč PÁTEK

Více

ZÁKLADNÍ OVLÁDÁNÍ PĚCHOTY 3 OBRAZOVKA REŽIMU KAMPANĚ 7 KAMPAŇ 8 OBRAZOVKA REŽIMU MULTIPLAYER 10 MULTIPLAYER 11 KOOPERAČNÍ REŽIM 13 MŮJ VOJÁK 15

ZÁKLADNÍ OVLÁDÁNÍ PĚCHOTY 3 OBRAZOVKA REŽIMU KAMPANĚ 7 KAMPAŇ 8 OBRAZOVKA REŽIMU MULTIPLAYER 10 MULTIPLAYER 11 KOOPERAČNÍ REŽIM 13 MŮJ VOJÁK 15 TM OBSAH ZÁKLADNÍ OVLÁDÁNÍ PĚCHOTY 3 OBRAZOVKA REŽIMU KAMPANĚ 7 KAMPAŇ 8 OBRAZOVKA REŽIMU MULTIPLAYER 10 MULTIPLAYER 11 KOOPERAČNÍ REŽIM 13 MŮJ VOJÁK 15 OBCHOD BATTLEFIELD 3 18 BATTLELOG 19 ZÁKLADNÍ OVLÁDÁNÍ

Více

17:30 Biásek Anděl Páně 2 Pohádka / Komedie / Rodinný

17:30 Biásek Anděl Páně 2 Pohádka / Komedie / Rodinný den čas titul vstupné popis 1.12.2016 1.12.2016 2.12.2016 2.12.2016 2.12.2016 3.12.2016 3.12.2016 3.12.2016 4.12.2016 4.12.2016 5.12.2016 20:00 Bezva ženská na krku Komedie Česko, 2016, 97 min Táborský,

Více

CELEBRITY s.r.o Petr Hudský Jiřím Mádlem

CELEBRITY s.r.o Petr Hudský Jiřím Mádlem CELEBRITY s.r.o., komedie v lehkém francouzském stylu, svým námětem vychází z úspěšné divadelní hry Antonína Procházky (zvaného český Moliére), která byla prověřená stovkami repríz na divadelních scénách

Více

1. Největší státy počet obyvatel.

1. Největší státy počet obyvatel. AMERIKA 1. Největší státy počet obyvatel. 1. Největší státy počet obyvatel. Středozápad USA oblast Velkých planin Středozápad USA oblast Velkých jezer (Great Plains) (Midwest) 2. Hospodářsky nevýznamnější

Více

Výměnný fond z knihovny v Jihlavě. Mládež beletrie. Adams,Georgie Berger,Margot. Tři malé čarodějky Naděje v hedvábné hřívě.

Výměnný fond z knihovny v Jihlavě. Mládež beletrie. Adams,Georgie Berger,Margot. Tři malé čarodějky Naděje v hedvábné hřívě. Výměnný fond z knihovny v Jihlavě Mládež beletrie Abedi,Isabel Adams,Georgie Berger,Margot Berger,Margot Blacker,Terence Blyton,Enid Březina,Thomas Březinová,Ivona Dickens,Charles Grimm,Jacob Ludwig GrufíkovKopecká

Více

MFF Voda moře oceány 2009 program

MFF Voda moře oceány 2009 program MFF Voda moře oceány 2009 program Kavárna La Rue Hrnčířská 10/1, Ústí nad Labem pondělí 23.11.2009 18:00 20:00 Beseda a křest nové knihy Richarda Jaroňka Čelisti Afriky spojený s promítáním filmu Miroslava

Více

P R O S I N E C 2012

P R O S I N E C 2012 P R O S I N E C 2012 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

VIP BOXY. Co na vás ve vašem boxu čeká? VIP box PLATINUM. VIP box GOLD. VIP box SILVER

VIP BOXY. Co na vás ve vašem boxu čeká? VIP box PLATINUM. VIP box GOLD. VIP box SILVER VIP BOXY Chcete si užít fotbal či koncerty na té nejvyšší úrovni? Chcete ohromit obchodní partnery a kdykoliv mít k dispozici výjimečný prostor s fascinující živou kulisou? Chcete být přímo u toho, a přesto

Více

SOBOTA 1. prosince. NEDĚLE 2. prosince

SOBOTA 1. prosince. NEDĚLE 2. prosince SOBOTA 1. prosince Když draka bolí hlava ČR, pohádka, česky. Vstupné: 120 Kč Pat a Mat: Zimní radovánky ČR, pohádka, česky. Vstupné: 120 Kč 17:00 Mladí zabijáci USA, akční, 108 min, titulky. Přístupný

Více

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY LEDEN 2015 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY DÁRCE ORIG. NÁZEV: THE GIVER SCI-FI Jonas (Brenton Thwaites) vyrůstá v idylickém světě, kde existuje pouze štěstí. Lidé neznají utrpení, války, násilí, strach ani bolest.

Více

ROOkIe Blue 4. SÉRIe. PRcI, PRcI, PRcIčkY 2 POMSTA PREMIÉRA V ČR A SR NÁVRAT DO ŠKOLY UNIVERSAL CHANNEL PROGRAMOVÉ TIPY

ROOkIe Blue 4. SÉRIe. PRcI, PRcI, PRcIčkY 2 POMSTA PREMIÉRA V ČR A SR NÁVRAT DO ŠKOLY UNIVERSAL CHANNEL PROGRAMOVÉ TIPY PROGRAMOVÉ TIPY září 2013 01 PREMIÉRA V ČR A SR ROOkIe Blue 4. SÉRIe Od 17. září se vysílají dva díly po sobě každé úterý ve 21.20. Na obrazovkách se v premiéře čtvrté série znovu objeví policisté z 15.

Více

Květen 2019 PROGRAMOVÉ TIPY

Květen 2019 PROGRAMOVÉ TIPY Květen 2019 2 E! Živě z červeného koberce 1. KVĚTNA V 00:00 HOD - BILLBOARD MUSIC AWARDS 2019 6. KVĚTNA VE 00:30 HOD - MET GALA 2019 Sezóna červených koberce je opět tady a reportéři E! u toho nesmí chybět.

Více

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY ČERVENEC 2017 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY 2017 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. ALL RIGHTS RESERVED. ORIG. NÁZEV: KONG: SKULL ISLAND AKČNÍ KONG: OSTROV LEBEK Tým dobrodruhů zkoumá tajemný a nezmapovaný ostrov

Více

Inovace výuky Člověk a jeho svět

Inovace výuky Člověk a jeho svět Inovace výuky Člověk a jeho svět Vv4/07 Autor materiálu: Vzdělávací oblast: Vzdělávací obor: Tematický okruh: Cílová skupina: Klíčová slova: Očekávaný výstup: Mgr. Petra Hakenová Výtvarná výchova Výtvarná

Více

Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34.

Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34. Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34.0774 ANOTACE Číslo a název šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění

Více

plavba katamarán Tahiti

plavba katamarán Tahiti exklusiv sailing plavba katamarán Tahiti Naskýtá se jedinečná možnost hotelu pod plachtami a ještě k tomu v nadstandartní destinaci, na palubě s milým a zkušeným kapitánem Jiřím Kučerou. Zažijte s námi

Více

POBOČKA JUNGMANNOVA 2017/18 Knihovnické lekce

POBOČKA JUNGMANNOVA 2017/18 Knihovnické lekce POBOČKA JUNGMANNOVA 2017/18 Knihovnické lekce Určení Název Anotace Vzdělávací oblasti Klíčové kompetence 1. stupeň ZŠ 6. 9. třída + střední školy Kašpárek zve do knihovny Poprvé v knihovně Poznávací exkurze

Více

Kino Květen Teplice - program duben

Kino Květen Teplice - program duben Kino Květen Teplice - program duben 01.04. Kamarádi z televize Česko/60min Animované pásmo televizních Večerníčků. 03.04. Čtyři slunce Drama / Komedie Česko/2012/90min Kolik sluncí je třeba, abychom byli

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D B Ř E Z E N 2011 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

SOBOTA 1. září. NEDĚLE 2. září

SOBOTA 1. září. NEDĚLE 2. září SOBOTA 1. září Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená USA, animovaný, 97 min, dabing. Vstupné: 110 Kč Upgrade USA, scifi/thriller, 100 min, titulky. Přístupný od 15 let. Vstupné: 120 Kč Alfa USA, drama/akční/dobrodružný,

Více

Ř Í J E N 2008. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Ř Í J E N 2008. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Ř Í J E N 2008 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

Program TV Barrandov - podzim 2010 - říjen čtvrteční filmové lahůdky

Program TV Barrandov - podzim 2010 - říjen čtvrteční filmové lahůdky čtvrtek 7. 10. Hraběnka (The Countess) Elisabeth Bathory. Všechno obětovala pro lásku a ostatní obětovala pro krásu Francouzsko-německý historický film (2008). Hrají J. Delpy, R. Mitchell, E. Hawke, D.

Více

VIASAT HISTORY ČERVEN 2019 TIPY

VIASAT HISTORY ČERVEN 2019 TIPY Copyright DCD Rights VIASAT HISTORY TIPY PRO DALŠÍ INFORMACE PROSÍM KONTAKTUJTE: Marieke van der Veen, Press Co-ordinator Tel: +44 208 834 5627 - marieke.vanderveen@viasatworld.com www.viasatworld.com

Více

LETNÍ KINO MIROSLAV Program na měsíc červenec 2010

LETNÍ KINO MIROSLAV Program na měsíc červenec 2010 Program na měsíc červenec 2010 PÁ 2.7. MUŽI, CO ZÍRAJÍ NA KOZY USA 94 min. Komedie o armádě, v níž místo tvrdé disciplíny vládne duch hippies a tráva. V hlavních rolích George Clooney, Ewan McGregor a

Více

Obsah. Obrazovka režimu kampaně 6. Kampaň 7. Obrazovka režimu Multiplayer 9. multiplayer 10. Kooperační režim 12. Obchod Battlefield 3 Store 17

Obsah. Obrazovka režimu kampaně 6. Kampaň 7. Obrazovka režimu Multiplayer 9. multiplayer 10. Kooperační režim 12. Obchod Battlefield 3 Store 17 TM Obsah Základní OVLÁDÁNÍ pěchoty 3 Obrazovka režimu kampaně 6 Kampaň 7 Obrazovka režimu Multiplayer 9 multiplayer 10 Kooperační režim 12 Můj voják 14 Obchod Battlefield 3 Store 17 Battlelog 18 Základní

Více

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY květen 2014 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY 2014 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved. orig. název: Grudge Match komedie zpátky do ringu Boxeři ve výslužbě se vracejí do ringu, aby se utkali v

Více

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 11. 2. v distribuci od 18. 2. v distribuci od 25. 2.

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 11. 2. v distribuci od 18. 2. v distribuci od 25. 2. NOVINKY na Blu-ray a DVD ÚNOR 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ÚNOR v distribuci od 4. 2. BD001102 BD Labyrint: Útěk CZ/EN Akční 340,00 499 Kč 8596978911025 BD001122 BD Labyrint: Útěk (steelbook) CZ/EN

Více

5. Oddíl aerobiku při ZŠ Jana Husa Písek / Jacksonova děvčata - 93 bodů (A-17, A-16, B-14, B-12, O-6, O-7, T-12, T-9, )

5. Oddíl aerobiku při ZŠ Jana Husa Písek / Jacksonova děvčata - 93 bodů (A-17, A-16, B-14, B-12, O-6, O-7, T-12, T-9, ) 8-10 let - Team show bez náčiní 1. KK-aerobik / Madagaskar - 137 bodů (A-22, A-20, B-19, B-17, O-14, O-15, T-15, T-15, ) 2. DDM Bílina Cvrček / Páni kluci - 128 bodů (A-22, A-19, B-17, B-18, O-11, O-14,

Více

Program na srpen 2015

Program na srpen 2015 Masarykova 13, Duchcov, tel.417 835 206 Email: kcduchcov.vitas@seznam.cz, www.duchcov.cz Program na srpen 2015 Dolby 3D Digital Cinema 18.-19. 8. úterý a středa v 19.00hodin, české znění, přístupný od

Více

Ella se cítí bolestně osamělá. Její nejlepší kamarádka si našla jinou nejlepší kamarádku. Její nevlastní táta je unavený a nevrlý. A jejich nové miminko v jednom kuse řve. Nejhorší je ale to, že její máma

Více

EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, 779 00 OLOMOUC tel.: 585 427 142, 775 116 442; fax: 585 422 713 e-mail: kundrum@centrum.cz; www.zs-mozartova.cz Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA

Více

Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX K V Ě T E N 2007 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

Opera. Národní divadlo Praha dětem a pro děti. Miroslav Šefčík Premiéry: Don Giovanni. Hosté: Dětská opera Praha

Opera. Národní divadlo Praha dětem a pro děti. Miroslav Šefčík Premiéry: Don Giovanni. Hosté: Dětská opera Praha Národní divadlo Praha dětem a pro děti 2005 2015 Opera 2005-2006 Don Giovanni Malý Mozart (Kolowrat) Brundibár (Kolowrat) Sluníčka (Kolowrat) Malý kominiček (Kolowrat) 2006 2007 Suchý+Šlitr: Dobře placená

Více

NEDĚLE 1. dubna. PONDĚLÍ 2. dubna

NEDĚLE 1. dubna. PONDĚLÍ 2. dubna NEDĚLE 1. dubna Sherlock Koumes USA/Velká Británie, animovaný, 90 min, dabing. Vstupné: 125/100 Kč Včelka Mája 2 Německo/Austrálie, animovaný, 85 min, dabing. Vstupné: 110 Kč Králíček Petr USA, animovaný,

Více

PLUTONIOVÁ DÁMA PLUTONIOVÁ DÁMA. narozena v Ústí nad Labem, zemřela v Providence

PLUTONIOVÁ DÁMA PLUTONIOVÁ DÁMA. narozena v Ústí nad Labem, zemřela v Providence PLUTONIOVÁ DÁMA PLUTONIOVÁ DÁMA LILLI HORNIG, narozena 22. 3. 1921 v Ústí nad Labem, zemřela 17. 11. 2017 v Providence (USA, Rhode Island) 56 Neznámí hrdinové 5 sazba.indd 56 06.02.18 16:21 Lilli Hornig

Více

CO VÁS ČEKÁ UVNITŘ. 9 Šest na jednoho 1. část 27 Šest na jednoho 2. část. 24 Sinisterská záhada! 6 Bitevní pole! 26 Captain America.

CO VÁS ČEKÁ UVNITŘ. 9 Šest na jednoho 1. část 27 Šest na jednoho 2. část. 24 Sinisterská záhada! 6 Bitevní pole! 26 Captain America. OBSAH CO VÁS ČEKÁ UVNITŘ PŘÍBĚH 9 Šest na jednoho 1. část 27 Šest na jednoho 2. část KVÍZY 24 Sinisterská záhada! JDI DO TOHO! 6 Bitevní pole! ARCHIV HRDINŮ 26 Captain America HLEDÁ SE 5 Sinister Six KDO

Více

Vánoce a konec roku v České televizi Ceník sponzoringu:

Vánoce a konec roku v České televizi Ceník sponzoringu: Vánoce a konec roku v České televizi Ceník sponzoringu: 17. 12. 2016 1. 1. 2017 Štědrý den vybrané pořady ČT ČT1 24.12.16 7:45 Jak si zasloužit princeznu 100 000 Kč ČT1 24.12.16 9:00 Princové jsou na draka

Více

PROGRAM KINA BŘEZEN 2016

PROGRAM KINA BŘEZEN 2016 PROGRAM KINA BŘEZEN 2016 LÍDA BAAROVÁ (ČR) 2D 1.3.2016 19:00 hod, velký sál Kulturního centra Česká herečka Lída Baarová je v roce 1934 pozvána do berlínských filmových ateliérů Babelsberg, považovaných

Více

PÁTEK 1. června. SOBOTA 2. června. 15:00 Hledá se princezna Ukrajina, animovaný, 85 min, dabing. Vstupné: 100 Kč 17:00

PÁTEK 1. června. SOBOTA 2. června. 15:00 Hledá se princezna Ukrajina, animovaný, 85 min, dabing. Vstupné: 100 Kč 17:00 PÁTEK 1. června PREMIÉRA Neuvěřitelný příběh O obrovské hrušce Dánsko, animovaný, 78 min, dabing. Vstupné: 90 Kč Dámský klub USA, komedie, 103 min, titulky. Přístupný od 12 let. Vstupné: 110 Kč Teambuilding

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Ř Í J E N 2014 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

Kino Květen Teplice - program září

Kino Květen Teplice - program září Kino Květen Teplice - program září 01.09. Machři 2 Komedie USA/2013/101min Poté, co se Lenny (Adam Sandler) se svou rodinou přestěhoval zpátky do svého rodného města, aby byl ve společnosti svých kamarádů

Více

Dobrý den, Dobrý den vážení lidé,

Dobrý den, Dobrý den vážení lidé, Může se však stát, že takové štěstí mít nebudete a lékař vám oznámí, že narazil na zdravotní potíže onkologického charakteru a je třeba je řešit. Sám si dost těžko dokážu představit, co v této chvíli může

Více

Filmový 3D projekt Steva Lichtaga a Michaela Rutzena.

Filmový 3D projekt Steva Lichtaga a Michaela Rutzena. Filmový 3D projekt Steva Lichtaga a Michaela Rutzena. - Uplynulo již pár let, co americká stanice NBC uvedla v hlavním vysílacím čase jako první na světě filmový dokument, kdy se člověk setkal s Velkým

Více

KULTURNÍ AKCE - KVĚTEN 2016

KULTURNÍ AKCE - KVĚTEN 2016 KULTURNÍ AKCE - KVĚTEN 2016 KINO 1. neděle 17.00 Kniha džunglí 3D Dobrodružný film USA, P 3. úterý 19.00 Spotlight Životopisný film USA s čes. titulky, 12-N 4. středa 19.00 Jak se zbavit nevěsty ČR komedie,

Více

STŘEDOČESKÝ KRAJ. Zveme vás do největšího regionu České republiky, nacházejícího se v bezprostřední blízkosti české metropole Prahy.

STŘEDOČESKÝ KRAJ. Zveme vás do největšího regionu České republiky, nacházejícího se v bezprostřední blízkosti české metropole Prahy. STŘEDNÍ ČECHY STŘEDNÍ ČECHY ČESKÁ REPUBLIKA STŘEDOČESKÝ KRAJ Zveme vás do největšího regionu České republiky, nacházejícího se v bezprostřední blízkosti české metropole Prahy. Navštivte působivá místa

Více

cestovní průvodce Marco Polo

cestovní průvodce Marco Polo jaro - léto 2018 cestovní průvodce Marco Polo Průvodce Marco Polo v nové edici s cestovním atlasem a přiloženou mapou. - Trendy - Fakta, lidé, novinky - Pamětihodnosti - Kam večer - Ubytování - Výlety

Více

Národní parky západu Spojených států

Národní parky západu Spojených států Celkem 30 bodů Národní parky západu Spojených států Členové amerického hnutí American Park and Outdoor Art Association začali na konci 19. století prosazovat myšlenku, že je třeba nabídnout obyvatelům

Více

Vikingská domovina. Vikingská domovina

Vikingská domovina. Vikingská domovina Vikingové. pocházeli ze Severní Evropy. Žili na území dnešního Dánska, Norska a Švédska. Podnebí v této oblasti bylo nehostinné, zimy dlouhé a obživy nedostatek. Vikingská domovina Vikingové pocházeli

Více

Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34.

Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34. Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34.0774 ANOTACE Číslo a název šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění

Více

Kino Květen Teplice - program srpen

Kino Květen Teplice - program srpen Kino Květen Teplice - program srpen 01.08. Transformers 3 3D Akční / Sci-Fi / Dobrodružný Kino Květen Teplice / od: 17:0020:00 V originále nese třetí díl Transformers podtitul Temná strana Měsíce. Právě

Více

Herní součásti. 24 karet zdrojů Rebelů 24 karet zdrojů Impéria. 5 karet strategie Rebelů 5 karet strategie Impéria. 16 žetonů vlivu.

Herní součásti. 24 karet zdrojů Rebelů 24 karet zdrojů Impéria. 5 karet strategie Rebelů 5 karet strategie Impéria. 16 žetonů vlivu. 1 Přehled hry Občanská válka přinesla do celé galaxie chaos a zmatek. Rebelové se snaží obnovit svobodu a volnost po celé galaxii, zatímco Impérium plánuje zkázu Rebelům a jakékoli naději, kterou probouzejí.

Více

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY KVĚTEN 2015 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY FOTOGRAF ORIG. NÁZEV: FOTOGRAF TRAGIKOMEDIE V příběhu volně inspirovaném osudy světoznámého českého fotografa Jana Saudka (Karel Roden) se vracíme k některým zásadním

Více

L Á Z N Ě L U H A Č O V I C E

L Á Z N Ě L U H A Č O V I C E LÁZNĚ LUHAČOVICE LÁZNĚ LUHAČOVICE Luhačovice, největší lázně na Moravě, patří k národním turistickým klenotům České republiky. Leží v malebném údolí chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty. Lázeňské město

Více

Z Á Ř Í 2011. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Z Á Ř Í 2011. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Z Á Ř Í 2011 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petra Hrnčířová. Dostupné z Metodického portálu www.sstrnb.

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petra Hrnčířová. Dostupné z Metodického portálu www.sstrnb. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petra Hrnčířová. Dostupné z Metodického portálu www.sstrnb.cz/sablony, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Střední

Více

Rok 2017 Leden číslo 3. Filmové novinky. Volejbal nebo florbal?

Rok 2017 Leden číslo 3. Filmové novinky. Volejbal nebo florbal? Š k o l n í č a s o p i s A K Á D E Rok 2017 Leden číslo 3 Filmové novinky Volejbal nebo florbal? EDITORIAL Milé čtenářky, milí čtenáři, je tady leden a s ním spojené pololetí. Uzavírání klasifikace se

Více

PONDĚLÍ 1. července. ÚTERÝ 2. července

PONDĚLÍ 1. července. ÚTERÝ 2. července PONDĚLÍ 1. července Slunce je také hvězda USA, romantický, 94 min, titulky. Přístupný od 12 let. Vstupné: 120 Kč John Wick 3 USA, akční/thriller, 131 min, titulky. Přístupný od 15 let. Vstupné: 120 Kč

Více

Kino Květen Teplice - program červenec

Kino Květen Teplice - program červenec Kino Květen Teplice - program červenec 01.07. Bling Ring: Jako VIPky Krimi / Drama /90min Celebrity - jsou slavné, jsou sexy, ve svých dokonalých outfitech vypadají naprosto božsky. Tenagerky Rebecca,

Více