Výsledky soutěží a olympiád

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výsledky soutěží a olympiád"

Transkript

1 Rošárník Š k o l n í č a s o p i s Z Š E. R o š i c k é h o J i h l a v a Kam pojedete letos na dovolenou? Bude to nějaká zahraniční destinace anebo letos zůstanete v Čechách? Ať je to jak chce, jistě si to skvěle užijete.

2 Výsledky soutěží a olympiád Astronomická olympiáda: Katka Sekničková 6. B postoupila do finále 11. ročníku Astronomické olympiády (z celé ČR postupuje 25 finalistů). V krajském kole obsadila 2. místo. Zeměpisná olympiáda: Okresní kolo: Rudolf Doležal 6. A 4. místo Jitka Šollerová 7. B 5. místo Štěpán Zástěra 9. B 7. místo Chemická olympiáda: Okresní kolo: Matouš Musil 9. A 16. místo Kristýna Čonková 9. A 19. místo Biologická olympiáda: Okresní kolo: Jakub Žahourek 9. A 12. místo Michaela Sedláčková 9. A 22. místo Bára Petrašová 7. A 24. místo Matěj Horňák 7. A 25. místo Radka Vácová 7. A 26. Místo Recitační soutěž Na krajské přehlídce recitační soutěže sólistů 4. kategorie dne se Tomáš Ryška z 8. A umístil mezi dvěma nejlepšími soutěžícími s postupem na celostátní přehlídku do Svitav.

3 Olympijský park Díky kreativitě a nadšení žáků prvního stupně jsme se mohli zúčastnit programu v Olympijském parku v Praze na Letné. Organizaci zajišťovali pořadatelé, tedy jsme se mohli jen bavit. Vše bylo výborně připraveno. Po menším občerstvení jsme se vydali vstříc novým zážitkům. Vyzkoušeli jsme si střelbu z biatlonové pistole, bruslení a zahráli si hokej. V propagačních stáncích si děti vyzkoušely různé trenažéry, zasoutěžily a odnesly si drobné dárky. Den jsme si zpestřili sledováním závodu biatlonistů a Martiny Sáblíkové na velkoplošné obrazovce. Mohli jsme si vychutnat atmosféru oslav stříbrné a zlaté medaile našich olympioniků. Stručně a jasně: Byl to senzační den! Parlament ČR O velikonočních prázdninách se vydala část žáků čtvrtých ročníků za poznáním Parlamentu. Nejprve byla na programu prohlídka Senátu, kterou nám zařídil senátor za kraj Vysočina Miloš Vystrčil. Sám si nás vzal na starost a budovami Valdštejnského paláce nás provedl a podal spoustu zajímavých informací. Mohli jsme si zkusit, jak se sedí na senátorské židli, a upřímně, moc pohodlné to není. Panu senátorovi jsme poděkovali a naše další cesta směřovala do valdštejnských zahrad. Odpoledne přišla na řadu druhá z komor Parlamentu, Poslanecká sněmovna. Za zprostředkování tentokrát děkujeme poslankyni Vlastě Bohdalové. Také zde jsme poznali zákoutí prostor a pozadí zaměstnání poslanců, která nám média ukrývají. Obě prohlídky nám byly velkým přínosem. Ještě jsme se prošli po Karlově mostě, shlédli odbíjení hodin na Staroměstském náměstí a procházkou pomalu došli k vlakovému nádraží, kde nás naložil autobus a odvezl domů. Velikonoční trhy Výtěžek 2000,- Kč jsme opět věnovali na konto Dobrý anděl. Soutěž cyklistů 1. stupeň obsadil 8. místo z stupeň obsadil 4. místo z 11 ve složení Adam Matula, Radka Vácová, Anna Prknová, Jakub Jirka ze třídy 7. A

4 Akce na 1. stupni, které proběhly Beseda s policií Školení o dentální hygieně

5 Ukázky výroby másla

6 Co připravujeme? Atletický den pro ročník Exkurze Praha pro 4. ročníky EDN fotbalový turnaj pro dívky a chlapce ročník Doubrava cyklosoustředění plaveckých tříd na 1. stupni Výlety po ČR a okolí Jihlavy Soutěž Malý zdravotník Jaro na odloučeném pracovišti v Jarní ulici Na jaro jsme se všichni moc těšili. Do sluníčkové nálady nás uvedla návštěva pobočky knihovny v Horním Kosově. Paní knihovnice nám připravila pěkné pásmo o jaru a Velikonocích, doplněné různými zajímavými úkoly. Jak to vypadalo na jaře dříve, jsme si připomněli při vystoupení souboru Pramínek v pořadu Přišlo jaro do vsi. Dozvěděli jsme se, že oslavy jara začínaly vynášením a utopením smrtky, čistili se studánky, děti pásly husy a housátka, chodilo se na velikonoční koledu, děti barvily vajíčka, stavěly se májky. Ve středu před velikonočními prázdninami jsme si užili Velikonoční dílnu. Četli jsme články s jarní tématikou, počítali slovní úlohy o kraslicích, zajíčcích a pomlázkách. Vyráběli jsme velikonoční sádrové odlitky. Zkusili jsme zdobit kraslice horným voskem. Každý si domů odnesl několik hezkých výrobků s jarní tématikou. Přípravné třídy doplnily oslavy jara 30. dubna Čarodějnickým dnem. Žáci 1. a 2. ročníků a přípravných tříd.

7 MÁJOVÉ ZÁVODY BRNO Závody Májové Brno je významným mezinárodním závodem, kde se utkává nejlepší mladší a starší žactvo. Tento rok se závody uskutečnily 3. a 4. května. Na tento meeting se do brněnského 50-ti metrového bazénu Za Lužánkami sjelo více jak 300 mladých plavců z několika evropských států. Velice silnou skupinou byli Maďaři, kteří spolu s dvaceti osmi kluby z ČR byli velkými soupeři pro JPK Axis. JPK Axis vyslal na tyto závody méně početnou skupinu, pouze dvacet závodníků, ale i tak získal třináct cenných kovů z individuálních startů a druhé místo ze štafetového závodu. "Byl to poslední start na dlouhém bazénu před žákovským mistrovstvím ČR a jsem rád, že si plavci vyzkoušeli i náročné tratě - 200motýl a zaplavali v dobré konkurenci. Je škoda, že nevyužili všichni plavci z klubu možnost startovat na těchto závodech" říká trenér Lukáš Javorek. Medailově se dokázala prosadit dvojice žáků - Jirka jakub a Daňhel Adam, čtveřice žaček - Dubová Jolana, Duchoslavová Tereza, Špejtková Petra a Štěpánková Adélá a štafeta ve složení - Duchoslavová Tereza, Jirková Julie, Štěpánková Adéla, Dubová Jolana. Žákovské družstvo JPK Axis teď čeká kondiční soustředění na Čeřínku a pak příprava na nominační závody na MČR, které proběhnou 24. a 25. května v Jihlavě na bazénu E. Rošického. Přijďte nás podpořit. Úspěšný sportovní týden našich žáků V úterý 13. května postoupili mladší žáci z okresního do krajského kola atletiky, které se uskuteční v úterý 20. května v Třebíči. Stejný počin se podařil starším dívkám ve středu 14. května. Kromě zlatých medailí je čeká také krajské kolo, kde změří síly se školami z ostatních okresů. Je třeba říct, že konkurence v jihlavském okrese byla velká. Atletických závodů se pravidelně účastní většina škol jihlavského okresu. Krátké video ze středečních závodů zde: Třetím úspěchem je postup starších kluků do 4. kola Coca Cola cupu (kvalifikace o republikové finále)! Ve čtvrtek 15. května porazili v Antonínově Dole družstva z Humpolce, Třemošnice i jihočeské Lomnice nad Lužnicí. Postup byl cela zasloužený. Kluci ve 4. kole změří síly se školami z Přerova, Vyškova a Opavy.

8 7 divů světa 4. Díl Rhodský kolos Rhodský kolos byla bronzová socha starověkého řeckého boha Hélia postavená u přístavu na ostrově Rhodos. Vystavěli ji v letech př. n. l. obyvatelé ostrova, kteří tak chtěli bohu poděkovat za pomoc při odražení invaze Démétria Poliorkéta. Stavitelem kolosu byl Chárés z Lindu. Stavěl jej tak, že jej obkružoval tunami písku a štěrku, aby zakryl její dosavadní podobu. Když sochu po 12 letech dostavěl a odhalil, nesetkalo se jeho dílo s obdivem všude. Někteří Rhoďané si mysleli, že by tato gigantická socha mohla boha rozzlobit, a to tak, že by společně s ní mohl svrhnout i celý ostrov. K destrukci sochy došlo v roce 226 př. n. l., kdy se po ničivém zemětřesení rozlomila v kolenou a spadla. Její pozůstatky setrvaly na původním místě až do roku 653, kdy Rhodos přepadli Arabové a odvezli je neznámo kam. Pravděpodobně je posléze roztavili. I když dnes už v přístavu Mandraki kolos nestojí, turisté si přístav chodí prohlížet. Na místě, kde byl bůh Hélios rozkročen, najdeme dnes dva sloupy jeden s laní a druhý s jelenem. Tyto sloupy se staly symbolem ostrova Rhodos a navždy budou připomínat umístění Rhodského kolosu.

9 Téma čísla: BEZPEČNOST Tentokrát se zaměříme na bezpečnost na internetu. Vysvětlíme si, jak čelit hrozbám, se kterými se můžeme na internetu setkat. Přinášíme několik informací a rad o sociálních sítích. 1 Velmi důkladně zvažte, které informace uvedete do svého profilu. Není nutné vyplnit každou kolonku, kterou profil na sociální síti nebo v diskusním fóru nabízí. 2 Rozmyslete si, koho přijmete mezi své virtuální přátele. Nešvarem je honba za co možná největším počtem přátel. Tím jsou omezeny bezpečnostní funkce sítě. 3 Na sociální sítě či do diskusního fóra nepatří nic, co nemá být sdíleno. 4 Pozorně si projděte nastavení sociální sítě, zajímejte se o volby pro ochranu soukromí a o bezpečnost obecně. 5 Nezapomeňte používat silné heslo. Jinak hrozí kompromitace vašeho účtu podvodníkem, který může pod vaším jménem posílat vašim přátelům odkazy na nebezpečné weby. 6 Myslete na to, že internet je veřejný prostor. V dnešní době se vyžaduje vystupování pod vlastním jménem, přezdívky se již nepoužívají. Pamatujte však, že vedle přátel vás může najít a pozorovat i někdo jiný. Chraňte si své soukromí. 7 Mějte na paměti, že na internetu si své oběti nachází spousta pachatelů trestních činů. Je to bohužel trend, který se bude určitě ještě rozmáhat. Například fotografie pěkně zařízeného bytu spolu s informací o tom, že nebudete o víkendu doma, jsou prakticky pozvánkou pro zloděje. Naše škola je zapojena do projektu i-bezpečnost

10 A zase jsou tu soutěže pro vás 1. Algebrogram Každé písmeno nahrazuje právě jednu číslici Přitom 0 nesmí být na začátku žádného čísla Slovo LEJE je součtem slov nad ním PRŠÍ PRŠÍ JEN SE LEJE 2. Doplň následující číselnou řadu ? -? -? 3. V jedné bedně jsou jablka, ve druhé pomeranče a ve třetí směs obojího. Každá bedna má nálepku jedna je označená jablka, druhá pomeranče a třetí jablka a pomeranče. Ani jedna bedna není označená správně. Jak můžu označit bedny správně, když můžu vytáhnout a podívat se jenom na jeden kus ovoce z libovolné jedné bedny? 4. V rodinném domku bydlí 5 osob: dědeček, babička, otec, matka a syn. Určete, kdo se dívá na televizi, pokud platí následující podmínky: * dívá-li se otec, dívá se i matka, * dívá se buď dědeček nebo babička nebo oba společně, * buď se dívá matka nebo syn, ale nikdy ne oba, * dědeček a jeho vnuk se buď oba dívají nebo oba nedívají, * dívá-li se babička, dívají se i otec a dědeček.

11 5. V družstvu gymnastů je pět mužů. Seřaďte je od největšího do nejmenšího, když také platí: * Zdeněk je menší než Milan *Libor je větší než Václav * Jiří je menší než Zdeněk * Milan je větší než Libor * Václav je menší než Zdeněk * Jiří je menší než Milan * Libor je menší než Zdeněk * Václav je větší než Jiří * Jiří je menší než Libor * Václav je menší než Milan. 6. Každá ze čtyř sester hraje na jiný hudební nástroj a mluví jiným jazykem. Mirka hraje na cello. Ta, jež mluví francouzsky, hraje na housle. Na klavír nehraje Věra. Německy nemluví Libuše. Mirka umí anglicky. Jiřina nehraje na housle. Věra nemluví francouzsky. Libuše nehraje na flétnu. Klavíristka nemluví italsky. Na jaký hudební nástroj hraje Věra a jaký cizí jazyk zná?

12 7. Vybarvi podle písmen stejnou barvou Výsledky soutěžních úkolů zasílejte na naši ovou adresu:

OBOHACOVÁNÍ - ENRICHMENT

OBOHACOVÁNÍ - ENRICHMENT OBOHACOVÁNÍ - ENRICHMENT PŘEDKLÁDÁNÍ ZNALOSTÍ, CHÁPÁNÍ POJMŮ, ROZVOJ ZÁJMŮ A DOVEDNOSTÍ ZA HRANICI BĚŽNÉHO UČIVA ROČNÍKU ZÁKLADNÍ FORMY: ROZŠIŘOVÁNÍ - PŘEDKLÁDÁNÍ DALŠÍCH, NOVÝCH TÉMAT PROHLUBOVÁNÍ - PŘEDKLÁDÁNÍ

Více

Egyptské pyramidy Visuté zahrady Semiramidiny Feidiův Zeus v Olympii Artemidin chrám v Efesu Mauzoleum v Halikarnassu Rhódský kolos Maják na ostrově

Egyptské pyramidy Visuté zahrady Semiramidiny Feidiův Zeus v Olympii Artemidin chrám v Efesu Mauzoleum v Halikarnassu Rhódský kolos Maják na ostrově Pomahačová ZA 1.A Egyptské pyramidy Visuté zahrady Semiramidiny Feidiův Zeus v Olympii Artemidin chrám v Efesu Mauzoleum v Halikarnassu Rhódský kolos Maják na ostrově Faru Jsou zvláštní stavby typu pyramidy,

Více

KVĚTEN Vrchol sportovních her 4x4 za účasti našich žáků, výměnné pobyty s partnerskými školami z německého Mellendorfu a Wittenbergu nebo další z barevných dnů v 1.A... To je jen ochutnávka aktivit naší

Více

Zpráva o činnosti Plaveckého oddílu Laguna Třebíč za rok 2013

Zpráva o činnosti Plaveckého oddílu Laguna Třebíč za rok 2013 Zpráva o činnosti Plaveckého oddílu Laguna Třebíč za rok 2013 1. Plavecký oddíl Laguna Třebíč Plavecký oddíl Laguna Třebíč v roce 2013 měl celkem 118 členů / z tohoto počtu bylo 46 aktivních plavců,kteří

Více

Krajský svaz orientačních sportů Olomouckého kraje

Krajský svaz orientačních sportů Olomouckého kraje Krajský svaz orientačních sportů Olomouckého kraje Hodnocení účasti družstva lyžařského orientačního běhu na Hrách 8. zimní olympiády dětí a mládeže České republiky 1. Příprava sportovců Lyžařský orientační

Více

Zápis ze schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký klub Delfín Jičín

Zápis ze schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký klub Delfín Jičín Zápis ze schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký klub Delfín Jičín Dne 18. 4. 2017 proběhla od 18:30 hod. v prostorách galerie Aquacentra v Jičíně schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký

Více

Delfín CUP zima 23. ledna 2016 Strana 1 z 14. KRAJSKÁ SOUTĚŽNÍ KOMISE PLAVÁNÍ VYSOČINA Delfín Pelhřimov. * z i m a * ( pro plavce 10.

Delfín CUP zima 23. ledna 2016 Strana 1 z 14. KRAJSKÁ SOUTĚŽNÍ KOMISE PLAVÁNÍ VYSOČINA Delfín Pelhřimov. * z i m a * ( pro plavce 10. Delfín CUP zima 23. ledna 2016 Strana 1 z 14 KRAJSKÁ SOUTĚŽNÍ KOMISE PLAVÁNÍ VYSOČINA Delfín Pelhřimov Pořádající oddíl: D E L F Í N C U P * z i m a * ( pro plavce 10.let a mladší) KRAJSKÁ SOUTĚŽNÍ KOMISE

Více

1.kolo Mistrovství ČR družstev - Vysočina Pořádající oddíl :

1.kolo Mistrovství ČR družstev - Vysočina Pořádající oddíl : Český svaz plaveckých sportů Krajský svaz ČSPS Kraj Vysočina 1.kolo Mistrovství ČR družstev - Vysočina 17.2. 2018 Pořádající oddíl : Místo konání : Měření časů : Místo konání : Jihlavský plavecký klub

Více

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad)

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) -Počátkem září proběhlo REPUBLIKOVÉ FINÁLE OVOV (odznaku všestrannosti olympijských vítězů) v Praze, kde se probojovala Markéta Camfrlová, která se

Více

Hodnocení závodů Krajské mistrovství Vysočiny

Hodnocení závodů Krajské mistrovství Vysočiny Hodnocení závodů Krajské mistrovství Vysočiny Termín závodů: 21. 22. května 2016 Místo závodů: Jihlava, Žďár nad Sázavou bazén 25m Trenér: Míchal Vítek, Radka Bártová, Radka Štanclová O víkendu 21. 22.

Více

Hodnocení závodů Laguna Cup

Hodnocení závodů Laguna Cup Hodnocení závodů Laguna Cup Termín závodů: 25. března 2017 8:00 17:00 Místo závodů: Třebíč bazén 25m, 8 drah Trenér: Radka Štanclová V sobotu 25. Března 2017 Plavecký oddíl Laguna Třebíč pořádal již třetí

Více

A jdeme do posledního čtvrtletí školního roku 2008/2009!! Fotografie z vítání malých občánků na olomoucké radnici dne 4.4.2009

A jdeme do posledního čtvrtletí školního roku 2008/2009!! Fotografie z vítání malých občánků na olomoucké radnici dne 4.4.2009 A jdeme do posledního čtvrtletí školního roku 2008/2009!! Fotografie z vítání malých občánků na olomoucké radnici dne 4.4.2009 Hudební pásmo nacvičil Mgr.Roman Drápal s dětmi Pondělí 13.dubna Pondělí velikonoční

Více

SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE. Učíme se pro život

SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE. Učíme se pro život SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE Květen 2015 Motto: Učíme se pro život Obsah : Beseda s policií....1 Týden barev......2 Okresní kolo SHM.......3-4 Exkurze u hasičů......5

Více

Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2018

Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2018 Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2018 Historie OK Dobříš se píše od roku 2011, kdy vznikl jako nový sportovní klub se zaměřením na sporty v přírodě, především orientační běh. Cílem zakladatelů OK Dobříš

Více

Dvě první místa pro Radbuzáky v hlavních disciplínách Velké ceny města Plzně.

Dvě první místa pro Radbuzáky v hlavních disciplínách Velké ceny města Plzně. Dvě první místa pro Radbuzáky v hlavních disciplínách Velké ceny města Plzně. Plavci ze 14 Českých plaveckých klubů v sobotu 7. října 2017 soutěţili v bazénu SK Radbuza Plzeň u příleţitosti konání 39.

Více

26. ročník Chodovské tretry. sobota 29. dubna 2017 od 10:15 hodin

26. ročník Chodovské tretry. sobota 29. dubna 2017 od 10:15 hodin 26. ročník Chodovské tretry nominační závod na LODM v Brně, je podpořena finančním grantem města Chodova a Karlovarského kraje Běh na 5000m je vyhlášen Mistrovstvím Karlovarského kraje pro registrované

Více

7.V - Ondra Hradecký, Petr Šťastný, Alexandra Matoušová, Pavel Štěch, Ondřej Vopat, Michael Kozák, Jiří Bláha, Matyáš Janda

7.V - Ondra Hradecký, Petr Šťastný, Alexandra Matoušová, Pavel Štěch, Ondřej Vopat, Michael Kozák, Jiří Bláha, Matyáš Janda Školní rok 2016/2017 - Let s App! - 1. národní cena Erasmus+ a etwinning, Quality Label 7.V - Ondra Hradecký, Petr Šťastný, Alexandra Matoušová, Pavel Štěch, Ondřej Vopat, Michael Kozák, Jiří Bláha, Matyáš

Více

Krajské kolo. Dopravní soutěže mladých cyklistů. Sokolov 19. května 2011

Krajské kolo. Dopravní soutěže mladých cyklistů. Sokolov 19. května 2011 Krajské kolo Dopravní soutěže mladých cyklistů Sokolov 19. května 211 Dopravní soutěž mladých cyklistů je zákonitým vyvrcholením přípravy na bezpečnou účast v silničním provozu. Ve čtvrtek 19. května 211

Více

Soutěže ve školním roce 2011/2012

Soutěže ve školním roce 2011/2012 Soutěže ve školním roce 2011/2012 Termín Název soutěže Umístění 5. říjen Podzimní Kiosk 1. stupeň Výsledky: 1.třídy 1.místo: Stráněl Vojtěch 2.místo: Šmídová Michaela 2.třídy - 2.místo: Nesvadba Tomáš

Více

Veliký zájem o školní kolo biologické olympiády

Veliký zájem o školní kolo biologické olympiády Veliký zájem o školní kolo biologické olympiády Koncem února proběhla školní kola biologické olympiády i na naší škole. Zejména o kategorii B byl mimořádný zájem. Studenti tradičně změřili své síly v testu

Více

Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014

Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014 Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014 VZPĚRAČI BOSKOVICE, TJ SOUz Boskovice Trenér: Čestmír Sekanina Složení kolektivu: Lukáš Liška (kapitán), Petr Mareček, Miroslav Parolek, Ondřej Hovjacký,

Více

Úspěšné vystoupení studentů na Krajském kole soutěže EUROREBUS

Úspěšné vystoupení studentů na Krajském kole soutěže EUROREBUS Úspěšné vystoupení studentů na Krajském kole soutěže EUROREBUS O minulém víkendu se netradičně v Olomouci na Přírodovědecké fakultě Univerzity Palackého uskutečnilo Krajské kolo soutěže Eurorebus. Naše

Více

Okresní kolo soutěže Odznak všestrannosti olympijských vítězů

Okresní kolo soutěže Odznak všestrannosti olympijských vítězů Okresní kolo soutěže Odznak všestrannosti olympijských vítězů Za výborné výkony ji získali: ročník 2004 Tomáš Trunda 1. místo ročník 2003 Vojta Procházka 3. místo Tomáš Strachota 2. místo Honza Trunda

Více

9. ročník Jarního běhu

9. ročník Jarního běhu Sportovní klub Přerov 1908 z.s. - oddíl atletiky pořádá 9. ročník Jarního běhu který je zároveň součástí Běžeckého poháru dětí a mládeže Olomouckého kraje (nejmladší přípravky, přípravky, mladší žactvo,

Více

Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj

Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj 2019 Obsah: 1) termínová listina 2) Mistrovství ČR družstev 1. kolo 3) Západočeský pohár 4) krajské přebory žactva a dorostu

Více

1.kolo Mistrovství ČR družstev 2019

1.kolo Mistrovství ČR družstev 2019 Krajský svaz ČSPS Kraj Vysočina 1.kolo Mistrovství ČR družstev 2019 Pořádající oddíl : Místo konání : 26.1. 2019 TJ Spartak Třebíč oddíl plavání bazén E.Rošického 6, 586 04 Jihlava krytý - 25 m 6 drah

Více

Výroční zpráva Sport klub RB, z. s. za rok Zpracováno: 19. března 2018, Beranová Romana Schváleno: 20. dubna 2018, členskou schůzí

Výroční zpráva Sport klub RB, z. s. za rok Zpracováno: 19. března 2018, Beranová Romana Schváleno: 20. dubna 2018, členskou schůzí Výroční zpráva Sport klub RB, z. s. za rok 2017 Zpracováno: 19. března 2018, Beranová Romana Schváleno: 20. dubna 2018, členskou schůzí Základní údaje o spolku Předseda: Romana Beranová Místopředseda:

Více

Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2017

Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2017 Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2017 Oddíl OK Dobříš se zaměřuje na sporty v přírodě, zejména orientační běh. Věnujeme se především dětem, do jednotlivých aktivit a závodů se ale často zapojují i jejich

Více

FYZIKA přehled úspěchů 2017/18

FYZIKA přehled úspěchů 2017/18 FYZIKA přehled úspěchů 2017/18 Fyzikální olympiáda 59. ročník Studenti mohou řešit úlohy v kategoriích: F (1. ročník), E (2. ročník), D (3. ročník), C (4. ročník), B (5. ročník), A (6. ročník). Studenti

Více

Kadet body Junior body Student body

Kadet body Junior body Student body KLOKAN V pátek 20.3.2015 proběhla na škole mezinárodní soutěž Matematický klokan, které se letos zúčastnilo 132 studentů. 58 v kategorii Kadet, 42 v kategorii Junior a 32 v kategorii Student Výsledky studentů,

Více

Plavecký oddíl Laguna Třebíč z.s.

Plavecký oddíl Laguna Třebíč z.s. Plavecký oddíl Laguna Třebíč z.s. Zpráva o činnosti za rok 2015 Účel spolku: Účelem spolku je realizace aktivit zaměřených na organizaci plaveckých a jiných volnočasových aktivit dětí, mládeže a dospělých,

Více

Výsledky soutěží Gymnázium, České Budějovice, Jírovcova 8. školní rok 2014/2015

Výsledky soutěží Gymnázium, České Budějovice, Jírovcova 8. školní rok 2014/2015 Výsledky soutěží Gymnázium, České Budějovice, Jírovcova 8 školní rok 2014/2015 Značení soutěží: mezinárodní kolo celostátní kolo krajské kolo okresní kolo Biologická olympiáda Eliška Havrdová kategorie

Více

INFORMAČNÍ BULLETIN PRO ŠKOLY A ŠKOLSKÁ ZAŘÍZENÍ V LIBERECKÉM KRAJI

INFORMAČNÍ BULLETIN PRO ŠKOLY A ŠKOLSKÁ ZAŘÍZENÍ V LIBERECKÉM KRAJI INFORMAČNÍ BULLETIN PRO ŠKOLY A ŠKOLSKÁ ZAŘÍZENÍ V LIBERECKÉM KRAJI Zveřejňujeme informační bulletin pro školy a školská zařízení v Libereckém kraji k 7. dubnu 2008. K dispozici ve formátu *.rtf a *.pdf

Více

ZÁPIS DO PRVNÍCH TŘÍD V polovině měsíce se rozběhly po celé republice zápisy do prvních tříd. Podívat se k nám do školy v rámci Dní otevřených dveří p

ZÁPIS DO PRVNÍCH TŘÍD V polovině měsíce se rozběhly po celé republice zápisy do prvních tříd. Podívat se k nám do školy v rámci Dní otevřených dveří p LEDEN Leden je ve znamení konce pololetí, ale také nového začátku... Naše škola začala hledat svoje nové prvňáčky, a že se jí v tom daří! Nové pro nás byly informace o mořských želvách, kterým chceme pomáhat

Více

KLOKAN. Blahopřejeme. za PK matematiky : Zuzana Římanová

KLOKAN. Blahopřejeme. za PK matematiky : Zuzana Římanová KLOKAN Mezinárodní soutěž Klokan je mezi našimi studenty velmi oblíbená, o čemž svědčí už tradiční masová účast. Letos se jí zúčastnilo 149 studentů, 78 v kategorii Kadet, 38 v kategorii Junior a 33 v

Více

Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj

Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj 2018 Obsah: 1) termínová listina 2) Mistrovství ČR družstev 1. kolo 3) Západočeský pohár 4) krajské přebory žactva a dorostu

Více

Úspěchy v soutěžích Školní rok 2016/2017

Úspěchy v soutěžích Školní rok 2016/2017 Úspěchy v soutěžích Školní rok 2016/2017 Český jazyk a literatura Olympiáda z českého jazyka Kategorie SŠ Klára Šimíčková (septima) postup z okresního do krajského kola V něm se umístila na 10. 12. místě

Více

Školní sportovní klub ZŠ Chlumčany a školní sport ve školním roce 2018/2019.

Školní sportovní klub ZŠ Chlumčany a školní sport ve školním roce 2018/2019. Školní sportovní klub ZŠ Chlumčany a školní sport ve školním roce 2018/2019. Ve školním roce 2018/2019 náš sportovní klub uspořádal nebo se zúčastnil celkem 47 sportovních soutěží v atletice, gymnastice,

Více

Daniela Zábojníková a Patrik Bída

Daniela Zábojníková a Patrik Bída Staronový král a nová královna V loňském roce se ve spolupráci Šachového oddílu Kunovice a obou kunovických škol uskutečnil první ročník turnaje nazvaného O šachového krále a královnu Kunovických škol.

Více

ŠKOLNÍ KOLA BIOLOGICKÉ OLYMPIÁDY

ŠKOLNÍ KOLA BIOLOGICKÉ OLYMPIÁDY ŠKOLNÍ KOLA BIOLOGICKÉ OLYMPIÁDY Hned po náročném ukončení pololetní klasifikace se tradičně konala školní kola Biologické olympiády ve všech kategoriích. S úkoly spojené s testem, praktickými úlohami

Více

SPORTOVEC, TRENÉR, DRUŽSTVO SEZÓNY 2013/2014

SPORTOVEC, TRENÉR, DRUŽSTVO SEZÓNY 2013/2014 SPORTOVEC, TRENÉR, DRUŽSTVO SEZÓNY 2013/2014 SPORTOVEC SEZÓNY 2013/2014 jméno oddíl (navrhovatel) sport úspěchy Tomáš Korený Korený - racing, s.r.o. karting (motokáry) 13x 1.místo, 1x 2.místo, 3x 3.místo,

Více

Program školního roku

Program školního roku Program školního roku SOUTĚŽE A PROJEKTY : 2015 2016 Projekt Čtení pomáhá Prohlubování projektu etické výchovy do výuky Nadační fond Dětský čin roku Výtvarné soutěže okresního, krajského i celostátního

Více

Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Komise sportovní V Písku dne 23.08.2011 Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne 22.08.2011 od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni p. Václav

Více

Úspěchy Publikováno:

Úspěchy Publikováno: Úspěchy 2017-2018 Publikováno: 1.1.1970 Školní rok 2017-2018 Pohár rozhlasu 2018 - krajské kolo - účast ve čtyřech kategoriích a medailové úspěchy ve čtyřech kategoriích - starší dívky a starší chlapci

Více

Ž E N K L A V S K É ZPRÁVY PRO OB

Ž E N K L A V S K É ZPRÁVY PRO OB OBECNÍ ÚŘAD ŽENKLAVA VYDÁVÁ Ž E N K L A V S K É ZPRÁVY PRO OBČANY červen srpen 2016 Divadelní představení Jak Kuba učil čerty zpívat Tuto pohádku nastudoval ženklavský ochotnický divadelní soubor Pomněnka

Více

Hodnocení komise mládeže KSST Liberec za sezonu 2014/2015

Hodnocení komise mládeže KSST Liberec za sezonu 2014/2015 Hodnocení komise mládeže KSST Liberec za sezonu 2014/2015 Seriál KBT /krajských bodovacích turnajů/: V sezoně 2014/2015 pořádaly kluby ve spolupráci s KSST LK celkem 14 krajských bodovacích turnajů mládeže,

Více

VELKOU CENU MĚSTA OLOMOUCE A XLV. ROČNÍK MEMORIÁLU MUDR. JANA OPLETALA V PLAVÁNÍ

VELKOU CENU MĚSTA OLOMOUCE A XLV. ROČNÍK MEMORIÁLU MUDR. JANA OPLETALA V PLAVÁNÍ SPORTOVNÍ KLUB UNIVERZITY PALACKÉHO OLOMOUC ODDÍL PLAVECKÝCH SPORTŮ POŘÁDÁ: VELKOU CENU MĚSTA OLOMOUCE A XLV. ROČNÍK MEMORIÁLU MUDR. JANA OPLETALA V PLAVÁNÍ Pod záštitou primátora města Olomouce doc. Mgr.

Více

Celoroční projekt MRAVENCI. Letos se inspirujeme mravenci a jiným hmyzem

Celoroční projekt MRAVENCI. Letos se inspirujeme mravenci a jiným hmyzem Celoroční projekt MRAVENCI Letos se inspirujeme mravenci a jiným hmyzem Celoroční projekt MRAVENCI Učíme se, kreslíme: Celoroční projekt MRAVENCI Pozorujeme: Celoroční projekt MRAVENCI Stavíme, stříháme,

Více

Jihlavská hodinovka Oficiální výsledková listina

Jihlavská hodinovka Oficiální výsledková listina Poř. celk. Poř. kat. St. číslo Jméno Ročník Klub Metry 12 min. 18 1. 202 Jasmýna Trněná 2010 2211 D2 Dorostenky 16-17 let 11 1. 111 Zuzana Richterová 1999 Pelhřimov TJ Sokol 2491 Z2 Starší žákyně 3 1.

Více

Příměšťák "Jaro v Majáku"

Příměšťák Jaro v Majáku Příměšťák "Jaro v Majáku" První tři dny jarních prázdnin proběhl v pobočce Maják příměstský tábor. Jaro v Majáku - tak se jmenoval letošní příměstský jarní tábor konaný na pobočce Maják. V průběhu tábora

Více

Fokus divadlo 2014. Barbora Genserová, studentka 5.B, se v silné konkurenci studentů středních škol umístila na 3. místě. Blahopřejeme!

Fokus divadlo 2014. Barbora Genserová, studentka 5.B, se v silné konkurenci studentů středních škol umístila na 3. místě. Blahopřejeme! Fokus divadlo 2014 Pod tímto názvem Filozoficko-přírodovědecká fakulta Slezské univerzity v Opavě vyhlásila na podzim 1. ročník soutěže o nejlepší divadelní recenzi a kritiku. Jelikož se v literárním semináři

Více

Biatlonklub Říčany Sezóna 2016 Žactvo

Biatlonklub Říčany Sezóna 2016 Žactvo Biatlonklub Říčany Sezóna 2016 Žactvo V nové sezóně 2016 se zvýšil počet členů v žákovských kategoriích na 16. V této sezóně navštívil Biatlonklub Říčany 8 závodů. Nová sezóna je tu! Tak rychle z tělocvičny

Více

Časopis pro zvídavé děti

Časopis pro zvídavé děti vychází: 3.2.2018 Časopis pro zvídavé děti TÉMA: ZIMNÍ OLYMPIÁDA TLESKEJ A POČÍTEJ: VYTLESKEJ SLOVA A SPOČÍTEJ SLABIKY KOLÍČKOVÁNÍ: VYTVOŘ SI KARTIČKY S VLAJKAMI ČTENÍ: POZNEJ SPORT PODLE POPISU GRAFOMOTORIKA:

Více

PODZIM - září říjen listopad

PODZIM - září říjen listopad ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLNÍ DRUŽINY PŘI ZŠ A MŠ ŘEČANY N. L. VE ŠKOLNÍM ROCE 2013/2014 Příloha 2 Ve školním roce 2013/2014 bylo ve školní družině zapsáno celkem 50 dětí z 1. 4. třídy. Otevřena byla 2 oddělení.

Více

ŘECKÉ OLYMPIJSKÉ HRY WALDORFSKÝCH ŠKOL PARDUBICE 2014

ŘECKÉ OLYMPIJSKÉ HRY WALDORFSKÝCH ŠKOL PARDUBICE 2014 ŘECKÉ OLYMPIJSKÉ HRY WALDORFSKÝCH ŠKOL PARDUBICE 2014 V letošním školním roce se naše ZŠW Pardubice s podporou Magistrátu města Pardubic stala organizátorem tradičních olympijských her pro žáky pátých

Více

Hodnocení sezony 2010 v brokové disciplině SKEET

Hodnocení sezony 2010 v brokové disciplině SKEET Hodnocení sezony 2010 v brokové disciplině SKEET Střeleckou sezonu jsme zahájili soustředěním: Dukla ASO Hradec Králové Kypr 1.1.- 30.3.2010 Zúčastnění: Jahodová Libuše Novota Jakub Málek Jakub Hošna Matěj

Více

KRAJSKÁ KOLA ÚSTÍ NAD LABEM

KRAJSKÁ KOLA ÚSTÍ NAD LABEM KRAJSKÁ KOLA ÚSTÍ NAD LABEM 22. 6. 24. 6. 2018 Pro některé kolektivy a jednotlivce byla velmi krátká doba od jejich okresního kola, aby dopilovali a dotrénovali vše, co bylo potřeba. V pátek 22. června

Více

Letní tituly Mistrů ČR pro frenštátčany Kellermanna, Kubečkovou, Vaverku a Šmahlíkovou.

Letní tituly Mistrů ČR pro frenštátčany Kellermanna, Kubečkovou, Vaverku a Šmahlíkovou. Letní tituly Mistrů ČR pro frenštátčany Kellermanna, Kubečkovou, Vaverku a Šmahlíkovou. Letošní 38. ročník mezinárodních závodů žactva o ČOKOLÁDOVOU CENU v neděli 6. října 2013 ve frenštátském Areálu můstků

Více

Závěrečná zpráva z Mistrovství Čech do 10 let.

Závěrečná zpráva z Mistrovství Čech do 10 let. Závěrečná zpráva z Mistrovství Čech do 10 let. V Mostě hotelu Cascade bylo v neděli 18. listopadu slavnostně zakončeno Mistrovství Čech a doprovodný turnaj Cascade Open. Mistry Čech pro rok 2018 se stali:

Více

VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ I. ČÁST - SPORTOVEC

VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ I. ČÁST - SPORTOVEC s k u p i n a jméno rok narození oddíl (navrhovatel) sport 1 Marek Smejkal 1992 MGC Olomouc, z.s. minigolf 1 David Kvapil 200 TJ Sokol sportovní šerm (specializace fleret) 1 Jan Vachutka 2005 TJ Sokol

Více

Výsledky soutěží Gymnázium, České Budějovice, Jírovcova 8. školní rok 2012/2013

Výsledky soutěží Gymnázium, České Budějovice, Jírovcova 8. školní rok 2012/2013 Výsledky soutěží Gymnázium, České Budějovice, Jírovcova 8 školní rok 2012/2013 Značení soutěží: mezinárodní kolo celostátní kolo krajské kolo okresní kolo Fyzikální olympiáda Jiří Guth Jarkovský kategorie

Více

Okresní kolo středních škol v šachu

Okresní kolo středních škol v šachu Okresní kolo středních škol v šachu Kdy? 7. prosinec2015 Kde? SPŠS Vsetín O co šlo? V pondělí dne 7. prosince 2015 se na naší škole uskutečnilo okresní kolo středních škol v šachu. Zprávu o průběhu podal

Více

Krajský svaz ČSPS Kraj Vysočina Sportovně technické dokumenty 2019

Krajský svaz ČSPS Kraj Vysočina Sportovně technické dokumenty 2019 Krajský svaz ČSPS Kraj Vysočina Sportovně technické dokumenty 2019 Obsah Info Kontakty Adresář oddílů / klubů / Termínová listina závodů konaných v Kraji Vysočina Termínová listina Krajského svazu ČSPS

Více

25. ročník Chodovské tretry. sobota 30. dubna 2016 od 10:15 hodin

25. ročník Chodovské tretry. sobota 30. dubna 2016 od 10:15 hodin 25. ročník Chodovské tretry podpořena finančním grantem města Chodova a Karlovarského kraje Pořadatel ŠAK Chodov, z. s. ve spolupráci s DDM Bludiště Chodov Datum sobota 30. dubna 2016 od 10:15 hodin Místo

Více

OBSAH Top ČT CELKEM Top ČT Ceremoniály, české medaile. České medaile - grafy podílu na publiku ...6

OBSAH Top ČT CELKEM Top ČT Ceremoniály, české medaile. České medaile - grafy podílu na publiku ...6 OBSAH Shrnutí...1 Top ČT CELKEM Top Ceremoniály, české medaile České medaile - grafy podílu na publiku České medaile - grafy podílu na publiku...2...4...5...6...7 Zdroj: ATO - MEDIARESEARCH ZOH v Sochi

Více

Nejvšestrannější byl Kuba a postoupil

Nejvšestrannější byl Kuba a postoupil Nejvšestrannější byl Kuba a postoupil Den před velikonočními prázdninami se, ve středu 16. dubna, z naší školy do Českých Budějovic vypravila skupinka osmi žáků, aby poměřila a prověřila své schopnosti

Více

Velikonoční závod v Hulíně, Děvčátka oddílu sportovní gymnastiky TJ Sokol Vsetín se zúčastnila svých prvních závodů a to "Velikonočního

Velikonoční závod v Hulíně, Děvčátka oddílu sportovní gymnastiky TJ Sokol Vsetín se zúčastnila svých prvních závodů a to Velikonočního Velikonoční závod v Hulíně, 20. 3. 2013 Děvčátka oddílu sportovní gymnastiky TJ Sokol Vsetín se zúčastnila svých prvních závodů a to "Velikonočního závodu" ve sportovní gymnastice v Hulíně. Nejlepší výkon

Více

Český halový pohár z pohledu SDH Lhenice

Český halový pohár z pohledu SDH Lhenice Český halový pohár z pohledu SDH Lhenice Předtím, než začnu psát o jednom konkrétním závodu Českého halového poháru, rád bych vzpomněl na ty, které tomu ostravskému předcházely a shrnul výkony všech lhenických

Více

Základní škola, Rýmařov, Školní náměstí 1. Školáček 2. číslo. Motto školy. Některé věci v životě nejsou samozřejmé a automatické.

Základní škola, Rýmařov, Školní náměstí 1. Školáček 2. číslo. Motto školy. Některé věci v životě nejsou samozřejmé a automatické. Základní škola, Rýmařov, Školní náměstí 1 Školáček 2. číslo Motto školy Některé věci v životě nejsou samozřejmé a automatické. Je třeba si je zasloužit. Například slušným chováním. Školní rok 2015/2016

Více

Ohlédnutí za Šachy v přírodě IV

Ohlédnutí za Šachy v přírodě IV Ohlédnutí za Šachy v přírodě IV Jak už je v květnu zvykem, i letos se v Čelákovicích organizovala ne zcela tradiční akce pro děti pohybu a šachu chtivé. A organizátoři se letos rozhodli zopakovat loňskou

Více

BOGI CUP. Tel.: Tel.: organizátor BOGI SPORT klub, z. s.

BOGI CUP.   Tel.: Tel.: organizátor BOGI SPORT klub, z. s. Michal Házl Mgr. Patrik Zeman Tel.: 608 608 466 Tel.: 724 918 604 E-mail: info@bogi-sport.cz Přihlášky: zasílat elektronicky do 5. 10. 2018 na e-mail: info@bogi-sport.cz. Prezentace: soupisky nejdříve

Více

Co je to vlastně Baltík?

Co je to vlastně Baltík? Ve dnech 20. - 22. 4. 2012 se v prostorách Holického Gymnázia uskutečnil 10. ročník celostátní soutěže Mlady programátor v programovacím jazyce Baltík. Co je to Baltík a jak soutěž probíhá? Co je to vlastně

Více

Významné mezníky v historii školy III. (od 90. let 20. století)

Významné mezníky v historii školy III. (od 90. let 20. století) Významné mezníky v historii školy III. (od 90. let 20. století) září prosinec duben červen duben 1989/1990 Ředitelem školy byl jmenován Miroslav Horák. Po prázdninách byla otevřena nová učebna informatiky

Více

Senioři z Řep byli na Kotlářce 10x na stupních vítězů.

Senioři z Řep byli na Kotlářce 10x na stupních vítězů. Senioři z Řep byli na Kotlářce 10x na stupních vítězů. Není důležité zvítězit, ale bylo naší povinností, zúčastnit se největší seniorské sportovní akce v ČR. Je to naše srdeční záležitost již čtyři roky.

Více

1.čtvrtletní pedagogická rada

1.čtvrtletní pedagogická rada Pondělí 4.11. Městská policie 5.B 10.00-11.40 Mgr.Holcová Pondělí 4.11. SCIO testy v 9.A + 9.B Městská policie 8.00-9.40 5.A ve třídě 5.A 10.00-11.40 5.B ve třídě 5.A, Okresní knihovna ŠD 13.30-14.30 Výlet

Více

Kapitán: Ondřej Čepl Hráči: Ondřej Chmelík, Tomáš Konečný, Max Holusek, Jakub Mačák Brankář: Daniel Slíž

Kapitán: Ondřej Čepl Hráči: Ondřej Chmelík, Tomáš Konečný, Max Holusek, Jakub Mačák Brankář: Daniel Slíž 4.čtvrtletí školního roku 2009/2010 Čtvrtek 22.4. Den Země 1.B, 2.A v Ostravě Čtvrtek 22.4. velký turnaj v ČEZ Aréně Turnaje se zúčastnilo 208 týmů z Moravy a Slezska. Naši chlapci vyhráli oblastní kolo

Více

Program školního roku 2014 2015

Program školního roku 2014 2015 Program školního roku 2014 2015 SOUTĚŽE A PROJEKTY : Projekt Čtení pomáhá Prohlubování projektu etické výchovy do výuky Výtvarné soutěže okresního, krajského i celostátního významu Školní pěvecká soutěž

Více

TZM Čochtanklub Žďár nad Sázavou Souhrn medailí a titulů

TZM Čochtanklub Žďár nad Sázavou Souhrn medailí a titulů Souhrn medailí a titulů Rok 2015 ČR muž ČR žena Evropa muž Evropa žena Medaile/titul Zlatá 3 1 3 14 21 Stříbrná 7 1 1 35 17 61 Bronzová 14 3 29 6 52 Mistr 1 3 4 Registrovaných závodů: 15 svět muž svět

Více

Malá Cena města Lomnice nad Popelkou 2013

Malá Cena města Lomnice nad Popelkou 2013 Malá Cena města Lomnice nad Popelkou 2013 24. srpen 2013 Ve dnech 24. a 25. srpna 2013 se v lomnickém skokanském areálu V Popelkách konala v pořadí již 35. MALÁ CENA města Lomnice nad Popelkou. V žákovských

Více

Září uteklo jako voda, říjen už je také za námi a vy si můžete přečíst první dvojčíslo našich Kostkovaných novin!!!

Září uteklo jako voda, říjen už je také za námi a vy si můžete přečíst první dvojčíslo našich Kostkovaných novin!!! Milí rodiče, Září uteklo jako voda, říjen už je také za námi a vy si můžete přečíst první dvojčíslo našich Kostkovaných novin!!! Během prvního týdne se děti především navzájem seznamovaly s novými kamarády.

Více

JARNÍ/LETNÍ KLUBOVÉ AKCE 2018 V TENIS & PADEL KLUBU PÍSEČNÁ

JARNÍ/LETNÍ KLUBOVÉ AKCE 2018 V TENIS & PADEL KLUBU PÍSEČNÁ JARNÍ/LETNÍ KLUBOVÉ AKCE 2018 V TENIS & PADEL KLUBU PÍSEČNÁ SOBOTA 21. 4. 2018 KLUBOVÝ TURNAJ V TENISE (DOSPĚLÍ) NEDĚLE 22. 4. 2018 KLUBOVÝ TURNAJ V TENISE (DĚTI) ÚTERÝ + ČTVRTEK 24. + 26. 4. 2018 NÁBOR

Více

ŽÁCI 1. STUPNĚ ZÁKLADNÍCH ŠKOL - KATEGORIE A

ŽÁCI 1. STUPNĚ ZÁKLADNÍCH ŠKOL - KATEGORIE A pořadí v soutěži ŠKOLA Školní kolo (body) Místní kolo (body) Okresní kolo - místo Okresní kolo - účast Okresní kolo - umístění Krajské kolo - místo Krajské kolo - účast Krajské kolo - umístění Zemské kolo

Více

Celkem 19424 45182 3025 4160 7123 40000 38914 78914

Celkem 19424 45182 3025 4160 7123 40000 38914 78914 Název projektu Projekt Podkrkonošského sportovního centra mládeže v orientačním běhu (dále PSCM) Příjemce projektu Orientační klub OK Jilemnice Masarykovo náměstí 12 514 01 Jilemnice IČO 49294288 Garant

Více

Výchovný ústav a střední škola, Olešnice na Moravě, Trpínská 317

Výchovný ústav a střední škola, Olešnice na Moravě, Trpínská 317 Výchovný ústav a střední škola, Olešnice na Moravě, Trpínská 317 VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ o Pořadatel: Výchovný ústav a střední škola, Olešnice na Moravě, Trpínská 317 o Datum konání: 22.5.- 26.5. 2016 o Místo

Více

F L O R B A L. Předejte učitelům TV a předsedům ŠSK

F L O R B A L. Předejte učitelům TV a předsedům ŠSK Termín konání: Místo konání: Celostátní soutěž ve florbalu žáků základních škol pro školní rok 2011 2012 vyhlášená Asociací školních sportovních klubů České republiky ve spolupráci s Nestlé Česko s.r.o

Více

"100 let Československé republiky - O pohár Dukly Praha"

100 let Československé republiky - O pohár Dukly Praha "100 let Československé republiky - O pohár Dukly Praha" Závod v moderním dvojboji běh + plavání Akce si klade cíl přiblížit návštěvníkům moderní pětiboj jako jeden z tradičních sportů a připomenout v

Více

MISTROVSTVÍ EVROPY - seniorů

MISTROVSTVÍ EVROPY - seniorů RYBAŘENÍ NA LETIŠTI 7. - 11. září se v polském městě Leszno, za účasti 13 států, konalo Mistrovství Evropy seniorů v rybolovné technice. ČR na ME vyslala dvě družstva, jedno mužů 6 členné a jedno žen 3

Více

Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod.

Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod. Základní škola, Mládežnická 536, TRUTNOV 4 Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod. pavilon 1. stupně Základní škola, Mládežnická 536, Trutnov 4 Základní škola, Mládežnická

Více

ÚSPĚCHY NAŠICH ŽÁKŮ V SOUTĚŽÍCH A OLYMPIÁDÁCH

ÚSPĚCHY NAŠICH ŽÁKŮ V SOUTĚŽÍCH A OLYMPIÁDÁCH ÚSPĚCHY NAŠICH ŽÁKŮ V SOUTĚŽÍCH A OLYMPIÁDÁCH ŠKOLNÍ ROK 2013/2014 Školní kolo soutěže PIŠQWORKY (8. a 9. třída) 1. místo Ladislav Drápal 2. místo Ondřej Burian 3. místo Michal Jirák 4. 8. místo: Pavla

Více

Občasník DM číslo 1. Školní rok 2018/19

Občasník DM číslo 1. Školní rok 2018/19 Občasník DM číslo 1 Školní rok 2018/19 INFORMACE PRO NOVÁČKY DŮLEŽITÁ TEL. ČÍSLA: DM, Obrněné brigády 6, Cheb 354 408 027 Lékař pro DM MUDr. Jamelská, Hradební 18, Cheb 354 422 057 Policie 158 Hasiči 150

Více

Výsledky soutěží Gymnázium, České Budějovice, Jírovcova 8. školní rok 2012/2013

Výsledky soutěží Gymnázium, České Budějovice, Jírovcova 8. školní rok 2012/2013 Výsledky soutěží Gymnázium, České Budějovice, Jírovcova 8 školní rok 2012/2013 Značení soutěží: mezinárodní kolo celostátní kolo okresní kolo Celosvětová soutěž mladých vědců Intel ISEF Marek Novák mezinárodní

Více

RÁMCOVÝ PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2013-2014

RÁMCOVÝ PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2013-2014 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA, POLICE NAD METUJÍ RÁMCOVÝ PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2013-2014 Porady, pedagogické rady, třídní schůzky Provozní porady 1. a 2. stupeň 1. pololetí 2. pololetí 09. 09. 2013 03.

Více

- 4.9. Třídní schůzka - 1.A,B od 17h. - 5.9. Výstava - Loreta - 4.A,B, 5.B. - 9. 9. divadelní představení na nádvoří 4.- 9. tř.

- 4.9. Třídní schůzka - 1.A,B od 17h. - 5.9. Výstava - Loreta - 4.A,B, 5.B. - 9. 9. divadelní představení na nádvoří 4.- 9. tř. - 1. 9. Slavnostní zahájení školního roku - 4.9. Třídní schůzka - 1.A,B od 17h. - 5.9. Výstava - Loreta - 4.A,B, 5.B - 9. 9. divadelní představení na nádvoří 4.- 9. tř. - 10. 9. divadelní představení na

Více

ÚSPĚCHY NAŠICH ŽÁKŮ V SOUTĚŽÍCH A OLYMPIÁDÁCH ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

ÚSPĚCHY NAŠICH ŽÁKŮ V SOUTĚŽÍCH A OLYMPIÁDÁCH ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 ÚSPĚCHY NAŠICH ŽÁKŮ V SOUTĚŽÍCH A OLYMPIÁDÁCH ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 9. a 12. 10. Školní kolo PYTHAGORIÁDY (6. 8. třída) Nejúspěšnější řešitelé: 6. třída - Marek Poledna, Matěj Stoklasa 7. třída - Lucie

Více

15.6. jsme byli na výletě. Celý nám propršel, ale stejně to bylo fajn. Hrad Pernštejn náš útok vydržel.

15.6. jsme byli na výletě. Celý nám propršel, ale stejně to bylo fajn. Hrad Pernštejn náš útok vydržel. 15.6. jsme byli na výletě. Celý nám propršel, ale stejně to bylo fajn. Hrad Pernštejn náš útok vydržel. 3.6. Vyhráli jsme :-)) Jako odměnu jsme dostali nanukové dorty :-))) 1.červen Dnešek byl dnem, kdy

Více

Ústí nad Labem vyhrálo kvalifikaci v Kadani a je prvním finalistou turnaje E.ON Junior Cup

Ústí nad Labem vyhrálo kvalifikaci v Kadani a je prvním finalistou turnaje E.ON Junior Cup Ústí nad Labem vyhrálo kvalifikaci v Kadani a je prvním finalistou turnaje E.ON Junior Cup Malí fotbalisté FK Ústí nad Labem ovládli první kvalifikaci turnaje E.ON Junior Cup. Během 10 zápasů inkasovali

Více

KOPANÁ : září 2006 / květen místo v Krajském finále Plzeňského kraje. PŘESPOLNÍ BĚH : říjen HOKEJBAL : říjen 2006

KOPANÁ : září 2006 / květen místo v Krajském finále Plzeňského kraje. PŘESPOLNÍ BĚH : říjen HOKEJBAL : říjen 2006 KOPANÁ : září 2006 / květen 2007 Mladší žáci ( hoši ) : 10. místo v okrese ( 20 týmů ) Starší žáci ( hoši ) : 1. místo v okrskovém kole 1. místo v okrese / titul Mistři okresu ( 20 týmů ) D. Fehér T. Vrba,

Více

třídní učitelky Mgr. Alice Pincová a Mgr. Pavlína Nepožitková ze ZŠ 28. října 1 Příbram VII

třídní učitelky Mgr. Alice Pincová a Mgr. Pavlína Nepožitková ze ZŠ 28. října 1 Příbram VII Poznáváme své děti V červnu 2014 jsme získaly finanční prostředky z dotace v oblasti výchovy a vzdělávání Městského úřadu v Příbrami na projekt s názvem Poznáváme své děti. V rámci této dotace na naší

Více

ŠKOLNÍ ČASOPIS ZŠ VYŠKOV, NÁDRAŽNÍ 5 INTERVIEW PŘÍRODOVĚDNÝ KLOKAN EXKURZE, NÁVŠTĚVA MUZEA FOTOREPORTÁŽ POBYT ŠESŤÁKŮ NA MALINÉ

ŠKOLNÍ ČASOPIS ZŠ VYŠKOV, NÁDRAŽNÍ 5 INTERVIEW PŘÍRODOVĚDNÝ KLOKAN EXKURZE, NÁVŠTĚVA MUZEA FOTOREPORTÁŽ POBYT ŠESŤÁKŮ NA MALINÉ ŠKOLNÍ ČASOPIS ZŠ VYŠKOV, NÁDRAŽNÍ 5 INTERVIEW PŘÍRODOVĚDNÝ KLOKAN EXKURZE, NÁVŠTĚVA MUZEA FOTOREPORTÁŽ POBYT ŠESŤÁKŮ NA MALINÉ září-říjen 2015 Na Maliné. SEZNAMOVACÍ A EKOLOGICKÝ POBYT Také letos se vypravili

Více

PLAVECKÉHO ODDÍLU Duben 2013

PLAVECKÉHO ODDÍLU Duben 2013 Praskačová v trojboji druhá za Barborou Závadovou Karviná (16. března 2013) - V březnu se v Karviné se uskutečnil 15. ročník Karvinského motýlkářského trojboje, na kterém startovalo i sedmnáct prostějovských

Více