KUPNÍ SMLOUVA č. SFM/05/K/08/34 na dodávku tepla a teplé užitkové vody

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KUPNÍ SMLOUVA č. SFM/05/K/08/34 na dodávku tepla a teplé užitkové vody"

Transkript

1 KUPNÍ SMLOUVA č. SFM/05/K/08/34 na dodávku tepla a teplé užitkové vody Prodávající: Skanska Facilities Management CZ, s.r.o., se sídlem Kubánské náměstí 11/1391, Praha 10, IČ: DIČ: CZ Zapsaná: v OR u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 59050, jehož jménem jednají Ing. Martin Bauer a Jiří Čadek, jednatelé společnosti a Kupující: se sídlem Kostomlatská 684/2, Praha 9, IČ: Zapsaná: v rejstříku společenství vlastníků jednotek, vedeného Městským soudem v Praze, oddíl S, vložka 5187 jehož jménem jednají Ing. Lenka Piherová, předsedkyně výboru a Olga Trulleyová, místopředsedkyně výboru vzhledem k tomu, že - kupující je společenstvím vlastníků domu na adrese Kostomlatská 684/2, Praha 9 a je způsobilý vykonávat práva a zavazovat se ve věcech správy domu; - kupující není podnikatelem; - v 1. podzemním podlaží uvedeného domu se nachází předávací stanice tepelné energie; - prodávající je vlastníkem uvedené předávací stanice; - prodávající je držitelem licence na výrobu a rozvod tepelné energie uzavírají v souladu s ustanovením 588 a následujících zákona č. 40/1964 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ), ustanovením 76 a následujících zákona č. 458/2000 Sb., o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v energetických odvětvích a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen energetický zákon ) a ustanoveními prováděcích předpisů a níže uvedeného dne, měsíce a roku následující kupní smlouvu (dále jen smlouva ). I. Předmět smlouvy 1.1. Předmětem smlouvy je prodej tepla pro vytápění a přípravu teplé užitkové vody a studené vody určené pro ohřátí (dále jen dodávka ) prodávajícím kupujícímu v souladu s energetickým zákonem a touto smlouvou Kupující se zavazuje v souladu s energetickým zákonem a touto smlouvou dodávky odebírat a platit za ně dohodnutou cenu. 1(10)

2 II. Místo dodání 2.1. Dodávka je uskutečněna v předávací stanici prodávajícího č. 009 umístěné v 1. PP budovy na adrese Kostomlatská 684/2, Praha 9 (dále jen objekt ) na přechodu z rozvodného zařízení prodávajícího do rozvodného zařízení kupujícího. Tímto místem pro rozvod vody pro ústřední topení (dále jen ÚT ) jsou uzavírací kulové kohouty na výstupu z předávací stanice, pro rozvod teplé užitkové vody (dále jen TUV ) jsou místem předání uzavírací kulové kohouty umístěné na vstupu TUV do objektu a kulové kohouty na cirkulačním potrubí TUV Předávací stanice je uzamčena, volný přístup k ní má pouze prodávající a osoby v jeho doprovodu. Kupujícímu bude poskytnut klíč v zapečetěné schránce. Schránku otevřít a klíč použít smí kupující jen v neodkladných případech, kdy není možné zajistit zpřístupnění předávací stanice v dostatečné rychlosti prodávajícím. Kupující je však povinen o použití klíče prodávajícího neprodleně informovat a příslušnou událost písemně zaznamenat. Prodávající je oprávněn následně klíč opět zapečetit ve schránce Kupující se zavazuje umožnit prodávajícímu trvalý přístup k předávací stanici. To především zahrnuje umožnit ke dni účinnosti této smlouvy vstup do objektu, tedy předání příslušných klíčů, a přístup zajistit nepřetržitě po dobu této smlouvy. III. Vlastnosti dodávek 3.1. Technické parametry předávací stanice: a) Instalovaný výkon pro ÚT: 277 kw b) Instalovaný výkon pro TUV: 300 kw c) Přepočtená plocha byty: 3150,52 m 2 nebyty: 572,24 m Teplonosná látka bude dodávána: a) podle odběrového diagramu, který je přílohou č. 1 této smlouvy, b) v časovém průběhu dle přílohy č. 1 této smlouvy, c) při teplotě vody pro ÚT průběžně regulované v závislosti na venkovní teplotě, přičemž dodávka vody pro ÚT probíhá v běžném otopném období, tedy v době od 1. září do 31. května následujícího roku, pokud venkovní teplota klesla po tři po sobě jdoucí dny pod C a není-li reálný předpoklad, že v brzké době nedojde k nárůstu teploty, a končí pokud venkovní teplota stoupla po tři po sobě jdoucí dny nad C a není-li reálný předpoklad, že v brzké době nedojde k poklesu teploty. Na základě písemného požadavku kupujícího může být dodávka prováděna i mimo otopné období; d) při teplotě TUV C; e) při obvyklém tlaku vody, tlakovém rozdílu a průtoku Dodávka při nejnižší výpočtové teplotě klimatické oblasti, tedy při 12 0 C, bude realizována teplou vodou o teplotním spádu 80/60 0 C. 2(10)

3 3.4. Teplota přívodu a zpátečky je automaticky řízena ekvitermní regulací Při nedodržení sjednaných vlastností dodávky, příp. teplonosné látky prodávajícím je plnění hodnoceno jako částečné, není-li v energetickém zákoně stanoveno jinak Kupující se zavazuje k vracení teplonosné látky pro ÚT prodávajícímu o teplotě, tlaku, tlakovém rozdílu, průtoku a jakosti vody v kvalitě odpovídající obvyklému způsobu nakládání. Vrácené teplonosné médium přiměřeně neodpovídající obvyklému způsobu nakládání s ním se považuje za vrácené částečně a kupující se zavazuje nahradit prodávajícímu takto vzniklou škodu. IV. Měření 4.1. Měření odběru dodávky je prováděno stanoveným měřidlem. Naměřená hodnota je podkladem pro účtování ceny za odběr. Odečet naměřených hodnot dodávky provádí prodávající. V případě pochybností má kupující právo na provedení kontrolního odečtu za přítomnosti prodávajícího Případné přezkoušení měřidla na žádost kupujícího zajistí prodávající v autorizovaném metrologickém středisku. Výsledek přezkoušení prodávající doloží kupujícímu. Prokáže-li přezkoušení měřidla odchylku mimo povolenou toleranci, provede se vyúčtování dodávek podle náhradního výpočtu. Prodávající provede vyúčtování dodávek proti vystaveným daňovým dokladům za rozhodné období formou dobropisu nebo vrubopisu Do doby osazení fakturačních měřidel prodávajícího bude pro potřeby stanovení celkového množství dodávky využíváno fakturační měřidlo společnosti Pražská teplárenská a.s., umístěné na vstupu do předávací stanice Kupující odpovídá především za případnou škodu na měřícím zařízení způsobenou jeho zásahem. Kupující odpovídá za případnou škodu i v případě, že není spolehlivě znemožněn přístup k měřícímu zařízení a regulačním zařízením prodávajícího, např. při porušení plomby na kupujícího schránce na klíče Pokud dojde k poškození fakturačního měřidla prodávajícího, bude celkové množství prodaného tepla stanoveno dle měřiče společnosti Pražská teplárenská a.s. na primární straně předávací stanice se započtením tepelných ztrát v zařízení ve výši 2% odebrané dodávky. Pro případ poruchy i fakturačního měřícího zařízení společnosti Pražská teplárenská a.s. se sjednává náhradní způsob stanovení množství dodávky v souladu s 5 odst. 2 jejích Obchodních podmínek OPDT/ Množství tepla pro ÚT a TUV bude stanoveno v souladu s ustanovením 6 odstavce 1 vyhlášky Ministerstva pro místní rozvoj č. 372/2001 Sb., kterou se stanoví pravidla pro rozúčtování nákladů na tepelnou energii na vytápění a nákladů na poskytování teplé užitkové vody mezi konečné spotřebitele. 3(10)

4 V. Cena a platební podmínky 5.1. Cena dodávek je vyčíslena na základě zpracované nákladové kalkulace ceny a to vždy k 1.1. příslušného roku. Aktuální kalkulace k 1. lednu 2005 je přílohou č. 2 této smlouvy. Cenová jednice pro průběžné zúčtovací období je stanovena podle objednaného množství dodávky. V průběhu roku může být cena měněna v souladu s cenovou legislativou Ministerstva financí Cena jednotky dodávky je vypočtena s ohledem na limity maximálně přípustné z hlediska regulace cen dodávky v souladu s cenovými výměry Energetického regulačního úřadu (dále jen ERÚ ), takže zahrnuje pouze náklady prodávajícího, přiměřený zisk a příslušnou daň Pokud po uzavření této smlouvy dojde ke změně cen vstupů ovlivňujících jednotkovou cenu, zejména z důvodu cenového rozhodnutí ERÚ či změn sazby daně z přidané hodnoty (dále jen DPH ), je prodávající oprávněn navrhnout úpravu jednotkové ceny dodávky. Nepřijme-li kupující návrh změny jednotkové ceny do 10 dnů od jeho prvního předložení prodávajícím, je prodávající oprávněn obrátit se na ERÚ, aby rozhodl v souladu s ustanovením 17 odstavce 8 energetického zákona Cena dodávky se hradí tak, že kupující hradí měsíční zálohové platby v souladu s platným platebním kalendářem. Zálohové platby jsou splatné vždy k 15. dni příslušného měsíce. Kupující nevyžaduje po uskutečnění jednotlivých zálohových plateb vystavení daňových dokladů Po skončení zúčtovacího období provede prodávající výsledný výpočet ceny dodávky a předloží jej do 30 dnů od konce zúčtovacího období kupujícímu a vystaví daňový doklad s odpočtem uhrazených zálohových plateb. Daňový doklad je splatný 15 dní od vystavení prodávajícím V případě, že kupující rozporuje fakturaci za dodávku, je povinen prodávajícímu za dotyčné období zaplatit předběžnou částku rovnající se částce uhrazené za předchozí období. Není-li žádné takové předchozí období, je kupující povinen uhradit tu část fakturace, kterou nerozporuje. Do 10 dnů po vyřešení rozporu provede prodávající vyrovnání předběžné částky s částkou konečnou, vyřešenou Prodávající má právo na uhrazení účelně vynaložených nákladů na vyvážení otopné soustavy v případě odpojení kupujícího nebo odstoupení od kupní smlouvy. VI. Způsob dodání 6.1. Kupující je odpovědný za řádný stav svých zařízení, včetně měření a regulace Kupující se zavazuje bez zbytečného odkladu nahlásit prodávajícímu všechny závady a změny na odběrném zařízení svém i případných podružných 4(10)

5 odběratelů, pokud by tyto mohly omezit nebo ohrozit dodávku a učinit taková opatření, aby se minimalizovala doba pro obnovení dodávky v původním rozsahu. Veškeré technické úpravy a změny na svém tepelném zařízení, které by mohly ovlivnit plynulost a kvalitu dodávky, může kupující uskutečnit pouze se souhlasem prodávajícího Prodávající se zavazuje k zajištění havarijní služby na předávací stanici. V případě běžných závad se prodávající zavazuje obnovit dodávky nejpozději do 24 hodin od zjištění poruchy. Kupující se zavazuje podávat prodávajícímu zprávy o vadách zařízení prodávajícího, neprodleně poté, co je zjistil Prodávající má právo přerušit nebo omezit dodávku způsobem a v případech vymezených v energetickém zákonu. O případném plánovaném přerušení nebo omezení dodávky je prodávající povinen informovat kupujícího v následujících termínech: - pokud dodávku přeruší nebo omezí dodavatel prodávajícího - v termínu do 24 hodin od obdržení oznámení dodavatele o přerušení nebo omezení dodávky; - pokud dodávku přeruší nebo omezí přímo prodávající - v termínu 5 pracovních dnů před plánovaným přerušením nebo omezením dodávky. V případě havárie výměníkové stanice, v jejímž důsledku dojde k přerušení nebo omezení dodávky, je prodávající povinen neprodleně po zjištění závady (max. do 2 hodin od zjištění závady), informovat o tom kupujícího a rovněž informovat o předpokládaném termínu spuštění standardního provozu. Nesplnění informační povinnosti prodávajího se považuje za porušení smlouvy a může být ze strany kupujícího penalizováno ve výši 5.000,- Kč za každý jednotlivý případ nesplnění informační povinnosti Kupující a prodávající se zavazují neprodleně informovat druhou smluvní stranu o jakýchkoli změnách údajů uvedených v této smlouvě a projednat tuto změnu v dostatečném předstihu, nejméně však 30 dnů před požadovaným termínem změny. Nastane-li taková změna nečekaně, je kupující i prodávající povinen ji projednat s druhou smluvní stranou neprodleně. VII. Zajištění závazku 7.1. Prodávající se zavazuje zaplatit kupujícímu smluvní pokutu ve výši 1,5 % aktuální měsíční zálohové platby v případě, kdy nedojde k obnovení dodávky nejpozději do dvou dnů od původně plánovaného termínu odstávky zařízení nebo z důvodu neplánované odstávky prokazatelně zaviněné chybným jednáním nebo nedbalostí prodávajícího. 5(10)

6 7.2. V případě, že je kupující o více než 15 dnů v prodlení se zaplacením dodávky, zaplatí prodávajícímu smluvní pokutu ve výši 0,5% dlužné částky za každý následující den prodlení. VIII. Zástupci smluvních stran 8.1. Určeným zástupcem prodávajícího ve věcech smluvních je pan Jan Poletín, obchodní náměstek Určeným zástupcem prodávajícího při plnění smlouvy jsou pí. Hana Široká, referent obchodu a marketingu a Ing. Vladimír Vyhnal, vedoucí servisu Kontaktní osobou prodávajícího ve věcech smluvních je pí. Hana Široká, referent obchodu a marketingu Určeným zástupcem kupujícího ve věcech smluvních je Ing. Lenka Piherová 8.5. Kontaktní osobou kupujícího ve věcech smluvních je Ing. Šítal, zástupce správní firmy 8.6. Fakturační adresa pro zasílání faktur: SBD Praha Střížkovská 1/29a, Praha Určení zástupci smluvních stran při plnění smlouvy zejména jednají za smluvní strany v technických věcech souvisejících s dodávkou a podepisují vyúčtování Kontaktní osoby ve věcech smluvních nejsou oprávněny za smluvní strany měnit či rušit smlouvu, mohou pouze připravovat její změny. Tím nejsou dotčena obdobná oprávnění určených zástupců smluvních stran při provádění díla Změna určení zástupců smluvních stran nevyžaduje změnu smlouvy. Smluvní strana, o jejíhož zástupce jde, je však povinna takovou změnu bez zbytečného odkladu sdělit druhé smluvní straně doporučeným dopisem. IX. Trvání smlouvy 9.1. Tato smlouva se uzavírá na dobu neurčitou a může být vypovězena písemnou výpovědí s výpovědní lhůtou 3 měsíců od prvního dne následujícího kalendářního měsíce. Z důvodu řádného zajištění dodávek poskytovaných ve veřejném zájmu, je lhůta pro podání výpovědi bez uvedení důvodů časově omezena, a to od 1.1. do příslušného roku a nebo písemnou dohodou obou smluvních stran Kterákoli strana je však oprávněna smlouvu kdykoli vypovědět s výpovědní lhůtou 1 měsíce od prvního dne následujícího kalendářního měsíce, pokud druhá smluvní strana je v prodlení s plněním své povinnosti podle této smlouvy déle než 30 dní nebo pokud dojde k zániku objektu. Prodávající je oprávněn 6(10)

7 smlouvu uvedeným způsobem vypovědět, pokud ztratí licenci potřebnou k dodávkám podle této smlouvy nebo pokud dojde k zániku kupujícího. X. Doručování Za adresu pro doručování písemností se považuje adresa uvedená ve smlouvě nebo adresa, kterou smluvní strana po uzavření smlouvy jako takovou písemně oznámí druhé smluvní straně Účinky doručení písemnosti předávané osobně nastanou i tehdy, jestliže adresát přijetí písemnosti odmítne nebo její doručení jinak úmyslně znemožní Jestliže držitel poštovní licence písemnost zaslanou jeho prostřednictvím na adresu pro doručování druhé smluvní strany vrátí odesílateli z jakéhokoli důvodu jako nedoručenou, považuje se den vrácení nedoručené písemnosti odesílateli za den jejího doručení, i když se o ní adresát nedozvěděl. XI. Závěrečná ustanovení Kupující a prodávající se zavazují účinně spolupracovat k dosažení účelu smlouvy, a to v rozsahu, v jakém lze takovou spolupráci při plnění jejich závazků rozumně očekávat Pro účely této smlouvy: a) Dnem se rozumí kalendářní den, není-li stanoveno jinak; b) odkaz na jakýkoli právní předpis znamená odkaz na takový právní předpis ve znění pozdějších předpisů, není-li stanoveno jinak; c) odkaz na tuto smlouvu nebo jakoukoli s ní související dohodu či jiný dokument zahrnuje odkaz na tuto smlouvu, dohody a dokumenty, ve znění pozdějších změn, není-li stanoveno jinak; d) odkaz na článek, odstavec, písmeno nebo přílohu znamená odkaz na článek, odstavec, písmeno nebo přílohu této smlouvy, není-li stanoveno jinak; e) názvy jednotlivých článků a příloh jsou uvedeny pouze z důvodu lepší přehlednosti a nikterak neovlivňují interpretaci této smlouvy; f) výrazy v jednotném čísle mohou být podle okolností interpretovány i jako výrazy v množném čísle a naopak; g) v případě rozporu má přednost vyjádření slovy před čísly Je-li nebo stane-li se některé ustanovení této smlouvy neplatné nebo neúčinné, nedotýká se to ostatních ustanovení této smlouvy, která zůstávají platná a účinná. Smluvní strany se v tomto případě zavazují dohodou nahradit ustanovení neplatné nebo neúčinné ustanovením platným a účinným, které nejlépe odpovídá původně zamýšlenému ekonomickému účelu ustanovení neplatného nebo neúčinného. Do té doby platí úprava příslušných právních předpisů V případě, že ustanovení smlouvy a jejích příloh nelze aplikovat tak, aby mohly být užity vedle sebe, pak mají přednost ustanovení smlouvy a při rozporu mezi přílohami se přednostně užijí přílohy s nižším pořadovým číslem. 7(10)

8 11.5. Veškeré údaje, které se smluvní strany dozvěděly v souvislosti s uzavřením této smlouvy anebo při výkonu práv nebo plnění závazků založených touto smlouvou, smluvní strany považují za důvěrné a zavazují se nepoužít je k jinému účelu, než jaký vyplývá z této smlouvy, a chránit je před zneužitím třetí osobou. Konkrétní úprava ochrany důvěrných informací je obsažena v přiložené dohodě o povinnosti zachovávat mlčenlivost o důvěrných informacích Tuto smlouvu lze změnit nebo zrušit jen písemně Vztahy výslovně touto smlouvou neupravené se řídí příslušnými ustanoveními občanského zákoníku Tato smlouva je vyhotovena ve 4 výtiscích s platností originálu, z nichž 2 obdrží prodávající i kupující Tato smlouva nabývá účinnosti dnem podpisu obou smluvních stran ode dne Přílohami této smlouvy a tedy její nedílnou součástí jsou: a) Odběrový diagram k 1. lednu 2005 (příloha č. 1); b) Roční plánovaná kalkulace k 1.lednu 2005 (příloha č. 2); c) Kopie výpisu z obchodního rejstříku prodávajícího (příloha č. 3); d) Kopie výpisu z rejstříku společenství vlastníků jednotek kupujícího (příloha č. 4). e) Zápis ze schůze výboru společenství ze dne jmenování nového předsedy Ing. Lenky Piherové (příloha č. 5) V Praze dne: za kupujícího: za prodávajícího: Skanska Facilities Management CZ, s.r.o. Ing. Lenka Piherová předsedkyně výboru Ing. Martin Bauer Olga Trulleyová místopředsedkyně výboru Jiří Čadek 8(10)

9 Příloha č. 1 ke kupní smlouvě č. SFM/05/K/08/34 Prodávající: Skanska Facilities Management CZ, s.r.o. se sídlem Kubánské náměstí 11/1391, Praha 10, IČ: DIČ: CZ jehož jménem jednají Ing. Martin Bauer a Jiří Čadek, jednatelé společnosti, a Kupující: se sídlem Kostomlatská 684/2, Praha 9 IČ: jehož jménem jednají Ing. Lenka Piherová, předsedkyně výboru a Olga Trulleyová, místopředsedkyně výboru Předmětem přílohy č. 1 kupní smlouvy je stanovení odběrového diagramu zásobovaného objektu na adrese Praha 9, Kostomlatská 684. měsíc návrh upraveno měsíc návrh upraveno měsíc návrh upraveno Leden Únor 0 80 Březen 0 60 Duben 0 30 Květen 0 20 Červen 0 20 Červenec 0 20 Srpen 0 20 Září 0 20 Říjen 0 50 Listopad 0 80 Prosinec V Praze dne: za kupujícího: za prodávajícího: Skanska Facilities Management CZ, s.r.o. Ing. Ing. Lenka Piherová předsedkyně výboru Ing. Martin Bauer Olga Trulleyová místopředsedkyně výboru Jiří Čadek 1(10)

10 Příloha č. 2 ke kupní smlouvě č. SFM/05/K/08/34 Roční plánová kalkulace ceny výměníky Prosek I. Nakoupené teplo El. energie Technologická voda Mzdy + pojištění Odpisy Ostatní nepřímé náklady Celkem Zisk Celkem vč. DPH GJ Kč/GJ 547,10 vč. DPH 574,46 Na základě této plánové kalkulace ceny stanovené pro cenovou lokalitu Prosek I., byly dohodnuty zálohové platby dle platebního kalendáře následovně: měsíc Kč měsíc Kč Leden ,26 Červenec ,26 Únor ,26 Srpen ,26 Březen ,26 Září ,26 Duben ,26 Říjen ,26 Květen ,26 Listopad ,26 Červen ,26 Prosinec ,26 Rozdělení záloh na jednotlivé objekty dle instalovaných výkonů předávacích stanic : objekt A objekt B objekt C objekt D objekt E objekt F objekt G objekt H pro ÚT 100 kw 345 kw 162 kw 249 kw 130 kw 130 kw 277 kw 184 kw pro TUV 190 kw 340 kw 260 kw 260 kw 190 kw 160 kw 300 kw 250 kw z celku 8% 20% 9% 15% 9% 9% 17% 13% V Praze dne: za kupujícího: za prodávajícího: Skanska Facilities Management CZ, s.r.o. Ing. Lenka Piherová předsedkyně výboru Ing. Martin Bauer Olga Trulleyová místopředsedkyně výboru Jiří Čadek jednatel společnost 2(10)

11 Dodatek č. 1 SFM/05/K/08/34 Zm ěna příkonu MW Kostomlatská 684, Praha 9 Dodatek č. 1 ke Kupní smlouvě SFM/05/K/08/34 na dodávku tepla a teplé užitkové vody Prodávající: Skanska Facilities Management CZ, s.r.o. se sídlem Kubánské náměstí 11/1391, Praha 10 IČ: DIČ: CZ Zapsaná: v OR u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 59050, jehož jménem jednají Ing. Martin Bauer a Jiří Čadek, jednatelé společnosti a Kupující: se sídlem Kostomlatská 684/2, Praha 9, IČ: Zapsaná: v rejstříku společenství vlastníků jednotek, vedeného Městským soudem v Praze, oddíl S, vložka 5187 jehož jménem jednají Ing. Lenka Piherová, předsedkyně výboru a Olga Trulleyová, místopředsedkyně výboru uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku následující Dodatek č. 1 ke Kupní smlouvě č. SFM/05/K/08/34 (dále jen dodatek ) 1. Účastníci smlouvy uzavírají tento Dodatek č. 1 za účelem změny příkonu v MW. Smluvní strany se dohodly, že od se mění příkon pro vytápění bytového prostoru v domě Kostomlatská č.p.684, Praha 9 na MW, příkon pro přípravu TUV byty se mění na 0,209 MW, celkový příkon odběrného místa činí 0,368 MW, dle přílohy č. 2, která je nedílnou součástí tohoto Dodatku č Ostatní ustanovení smlouvy č. SFM/05/K/08/34 o dodávce tepelné energie ze dne zůstávají nadále v platnosti a účinnosti beze změn. 3. Tento Dodatek č. 1 je vyhotoven ve čtyřech stejnopisech s platností originálu a každá smluvní stana obdrží dva výtisky. 4. Příloha č. 2 původní KS pozbývá účinnosti k Příloha č.2 kalkulace ceny a zálohové platby platné od Strana 1 (celkem 3)

12 Dodatek č. 1 SFM/05/K/08/34 Zm ěna příkonu MW Kostomlatská 684, Praha 9 V Praze dne: Za kupujícího: Management CZ, s.r.o. Za prodávajícího: Skanska Facilities. Ing. Lenka Piherová předsedkyně výboru. Ing. Martin Bauer.. Olga Trulleyová místopředsedkyně výboru Jiří Čadek 2(3)

13 Dodatek č. 1 SFM/05/K/08/34 Zm ěna příkonu MW Kostomlatská 684, Praha 9 Příloha č. 2 k Dodatku č. 1 SFM/05/K/08/34 Plánová kalkulace ceny výměníky Prosek I. od Nakoupené teplo El. energie Technologická voda Mzdy + pojištění Odpisy Ostatní nepřímé náklady Celkem Zisk Celkem vč. DPH GJ Kč/GJ 437,34 vč. DPH 459,20 Na základě této plánové kalkulace ceny stanovené pro cenovou lokalitu Prosek I., byly dohodnuty zálohové platby dle platebního kalendáře následovně: měsíc Kč měsíc Kč Leden ,26 Červenec ,26 Únor ,26 Srpen ,26 Březen ,26 Září ,- Duben ,26 Říjen ,- Květen ,26 Listopad ,- Červen ,26 Prosinec ,- Rozdělení záloh na jednotlivé objekty dle instalovaných výkonů předávacích stanic : objekt A objekt B objekt C objekt D objekt E objekt F objekt G objekt H pro ÚT 78 kw 283 kw 124 kw 228 kw 48 kw 71 kw 159 kw 135 kw pro TUV 105 kw 314 kw 209 kw 262 kw 94 kw 105 kw 209 kw 209 kw z celku 7% 23% 13% 18% 5% 7% 14% 13% V Praze dne: za kupujícího: za prodávajícího: Skanska Facilities Management CZ, s.r.o. Ing. Lenka Piherová předsedkyně výboru Ing. Martin Bauer Olga Trulleyová místopředsedkyně výboru Jiří Čadek jednatel společnost 3(3)

S M L O U V A o dodávce tepelné energie podle ust. 76 zákona č. 458/2000 Sb. ve znění pozdějších předpisů a Obchodního zákoníku

S M L O U V A o dodávce tepelné energie podle ust. 76 zákona č. 458/2000 Sb. ve znění pozdějších předpisů a Obchodního zákoníku Číslo smlouvy: 800 S M L O U V A o dodávce tepelné energie podle ust. 76 zákona č. 458/2000 Sb. ve znění pozdějších předpisů a Obchodního zákoníku uzavřená mezi 1. PRODÁVAJÍCÍM : SATT a.s., Okružní 11

Více

S M L O U V A o dodávce tepelné energie podle ust. 76 zákona č. 458/2000 Sb. ve znění pozdějších předpisů a Obchodního zákoníku

S M L O U V A o dodávce tepelné energie podle ust. 76 zákona č. 458/2000 Sb. ve znění pozdějších předpisů a Obchodního zákoníku Číslo smlouvy: S M L O U V A o dodávce tepelné energie podle ust. 76 zákona č. 458/2000 Sb. ve znění pozdějších předpisů a Obchodního zákoníku uzavřená mezi 1. PRODÁVAJÍCÍM : SATT a.s., Okružní 11 591

Více

Smlouva o dodávce tepelné energie

Smlouva o dodávce tepelné energie Smlouva o dodávce tepelné energie podle 76 odst. 3 zákona č. 458/2000 Sb., energetický zákon Článek 1 Smluvní strany 1.Dodavatel: Sídlo: Zastoupená: Společnost je zapsána v obchodním rejstříku. Pracovník

Více

V souladu s ustanovením 1751 občanského zákoníku lze určit část smlouvy odkazem na obchodní podmínky s účinkem tam uvedeným.

V souladu s ustanovením 1751 občanského zákoníku lze určit část smlouvy odkazem na obchodní podmínky s účinkem tam uvedeným. OBCHODNÍ PODMÍNKY Transfer Energy a.s. (OPTE) Obsahují smluvní ustanovení pro obě smluvní strany. Tvoří nedílnou součást Smluv o dodávce tepelné energie (dále jen SoDTE ). Odchylná ujednání obsažená ve

Více

Smlouva o dodávce tepelné energie

Smlouva o dodávce tepelné energie Smlouva o dodávce tepelné energie Evidenční smluvní číslo odběratele:... Uzavřená mezi: Dodavatelem: Sídlo: Děčín III., Oblouková 25, PSČ 405 02 IČ: 64050882 DIČ: CZ64050882 Plátce DPH: ano Bankovní spojení:

Více

Smlouva o dodávce tepelné energie č. xx/2010

Smlouva o dodávce tepelné energie č. xx/2010 Smlouva o dodávce tepelné energie č. xx/2010 uzavřená podle 76 odst. 3 zákona č. 458/2000 Sb., energetický zákon ve znění pozdějších předpisů, ( dále jen smlouva ) Článek I Smluvní strany 1. Obchodní firma

Více

Smlouva o sdružených službách dodávky elektřiny. č

Smlouva o sdružených službách dodávky elektřiny. č Smlouva o sdružených službách dodávky elektřiny č. 9000001285 Smluvní strany: 1 ) Dodavatel : Obchodní firma: Letiště Praha, a. s. se sídlem: Praha 6, K Letišti 6/1019, PSČ 160 08 zastoupená: IČ: 282 44

Více

Smlouva kupní o dodávce tepelné energie pro vytápění a o dodávce teplé vody

Smlouva kupní o dodávce tepelné energie pro vytápění a o dodávce teplé vody Smlouva kupní o dodávce tepelné energie pro vytápění a o dodávce teplé vody číslo Smlouvy na straně Dodavatele: číslo Smlouvy na straně Odběratele: Dodavatel: Název: Tepelné hospodářství města Ústí nad

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Planá Sídlo: Planá 59, 370 01 České

Více

Kupní smlouva. III. Kupní cena 3.1 Kupní cena byla stanovena dohodou smluvních stran na základě nabídky prodávajícího v následující výši:.

Kupní smlouva. III. Kupní cena 3.1 Kupní cena byla stanovena dohodou smluvních stran na základě nabídky prodávajícího v následující výši:. Kupní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění (dále jen občanský zákoník ) mezi: Prodávajícím: Se sídlem IČO: Zastoupena Společnost

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. NA DODÁVKU A ODBĚR TEPLA PRO VYTÁPĚNÍ A PRO PŘÍPRAVU TEPLÉ UŽITKOVÉ VODY

KUPNÍ SMLOUVA č. NA DODÁVKU A ODBĚR TEPLA PRO VYTÁPĚNÍ A PRO PŘÍPRAVU TEPLÉ UŽITKOVÉ VODY KUPNÍ SMLOUVA č. NA DODÁVKU A ODBĚR TEPLA PRO VYTÁPĚNÍ A PRO PŘÍPRAVU TEPLÉ UŽITKOVÉ VODY v souladu s 76 a násl. zákona č. 458/2000 Sb. a s občanským zákoníkem v platném znění. Prodávající : Obchodní jméno:

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ INTERNETOVÝCH SLUŽEB. Smluvní strany:

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ INTERNETOVÝCH SLUŽEB. Smluvní strany: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ INTERNETOVÝCH SLUŽEB Smluvní strany:., se sídlem, IČ:.., DIČ:.., zapsaná v obchodním rejstříku vedeném., oddíl., vložka, jednající. bankovní spojení:, číslo účtu:., (dále též Poskytovatel

Více

Dodatek ě. 2 ke Smlouvě o dodávce tepelné energie

Dodatek ě. 2 ke Smlouvě o dodávce tepelné energie @> IČO: 61974919, DIČ: cz619 919 Dodatek ě. 2 ke Smlouvě o dodávce tepelné energie č. 27/2017 mezi 1. Firmou sídlem Zborovská 606, FIranice I-Město, 753 01 Hranice zapsaná v obchodním rejstříku vedeném

Více

uzavřená dle 536 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb.) Článek 1

uzavřená dle 536 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb.) Článek 1 Příloha č.1 Obchodní podmínky (následně smlouva) uzavřená dle 536 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb.) č. smlouvy objednatele: č. smlouvy zhotovitele: Článek 1 Smluvní strany Objednatel:

Více

Smlouva o dodávce tepelné energie

Smlouva o dodávce tepelné energie www.enh.mvv.cz Smlouva o dodávce tepelné energie podle 76 odst. 3 zákona č. 458/2000 Sb., o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v energetických odvětvích a o změně některých zákonů (energetický

Více

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1 Kupní smlouva Vybavení školy nábytkem 1 KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany 1. Název: Základní škola Karlovy Vary, Poštovní 19, příspěvková organizace Sídlo: Poštovní 19, 360 01 Karlovy Vary Zastoupena: Mgr.

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Chvalšiny Sídlo: Chvalšiny 38,

Více

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ Článek I. Smluvní strany Město Kolín, IČ: 00235440 Karlovo náměstí 78, 280 02 Kolín I. zastoupeno starostou města Mgr. Bc. Vítem Rakušanem (dále jen kupující na straně jedné)

Více

Bílovecká nemocnice, a.s Bílovec, 17. listopadu 538/57

Bílovecká nemocnice, a.s Bílovec, 17. listopadu 538/57 Bílovecká nemocnice, a.s. 743 01 Bílovec, 17. listopadu 538/57 PŘÍLOHA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce označené Pravidelné dodávky léků OBCHODNÍ PODMÍNKY ZADAVATELE STANOVENÉ FORMOU POŽADAVKŮ

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO ODVÁDĚNÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO ODVÁDĚNÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO ODVÁDĚNÍ ODPADNÍCH VOD OBEC PTENÍ ÚVODNÍ USTANOVENÍ Vzájemný vztah mezi dodavatelem a odběratelem o odvádění a čištění odpadních vod se řídí obecně závaznými předpisy, zejména zákonem

Více

KUPNÍ SMLOUVA - RÁMCOVÁ uzavřená podle 2079 a násl. zák. 89/2012 Sb. občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA - RÁMCOVÁ uzavřená podle 2079 a násl. zák. 89/2012 Sb. občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů KUPNÍ SMLOUVA - RÁMCOVÁ uzavřená podle 2079 a násl. zák. 89/2012 Sb. občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Níže označené smluvní strany ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění Článek I. Smluvní strany 1. Prodávající: se sídlem: společnost je zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném..

Více

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy I. Smluvní strany VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. Sídlo: Ruská 3077/135, 700 30 Ostrava - Zábřeh IČ: 25911368 DIČ: CZ25911368 Zastoupená: Mgr.

Více

KUPNÍ SMLOUVA. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA Kupní smlouva č. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx I. Smluvní strany Obec Měšice Se sídlem: Hlavní 55, 250 64 Měšice IČ: 00240451

Více

Obchodní podmínky pro dodávku vody z veřejného vodovodu - Raná

Obchodní podmínky pro dodávku vody z veřejného vodovodu - Raná Obchodní podmínky pro dodávku vody z veřejného vodovodu - Raná I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Vzájemný vztah mezi dodavatelem a odběratelem o dodávce vody pro veřejnou potřebu se řídí obecně závaznými právními

Více

Bratčice čp. 36, Syrovice, ČR provozní kancelář Ledce čp. 28, Hrušovany u Brna. S M L O U V A č. : V/2/18

Bratčice čp. 36, Syrovice, ČR provozní kancelář Ledce čp. 28, Hrušovany u Brna. S M L O U V A č. : V/2/18 S M L O U V A č. : V/2/18 o dodávce pitné vody vodovodem pro veřejnou potřebu (dále jen smlouva) DODAVATEL : Šatavsko, svazek obcí Sídlo : Bratčice čp. 36, 664 67 Syrovice Zastoupen : Jitkou Rychnovskou,

Více

Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ VZ

Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ VZ (Návrh) Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ-2012-1700VZ (dále také smlouva ) uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění I. SMLUVNÍ STRANY Kupující:

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ NA SÍTI G-NET č.

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ NA SÍTI G-NET č. Smlouva o poskytování služeb elektronických komunikací na síti G-NET č. 1/5 SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ NA SÍTI G-NET č. (dále jen smlouva ), uzavřená podle ustanovení 63 a násl.

Více

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami

Více

SMLOUVA NA PROVÁDĚNÍ KONTROLNÍCH, SERVISNÍCH A REVIZNÍCH ČINNOSTÍ

SMLOUVA NA PROVÁDĚNÍ KONTROLNÍCH, SERVISNÍCH A REVIZNÍCH ČINNOSTÍ Smlouva č. C-124-00/17 SMLOUVA NA PROVÁDĚNÍ KONTROLNÍCH, SERVISNÍCH A REVIZNÍCH ČINNOSTÍ Níže uvedené smluvní strany: OBJEDNATEL: Armádní Servisní, příspěvková organizace Zapsaná: v OR vedeném Městským

Více

I. SMLUVNÍ STRANY. Česká republika - Krajské ředitelství policie Pardubického kraje

I. SMLUVNÍ STRANY. Česká republika - Krajské ředitelství policie Pardubického kraje (Návrh) Kupní smlouva č. KRPE-80753/ČJ-2012-1700VZ (dále také smlouva ) uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění I. SMLUVNÍ STRANY Kupující:

Více

PŘEDLOHA SMLOUVY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU

PŘEDLOHA SMLOUVY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU PŘEDLOHA SMLOUVY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU Identifikace veřejné zakázky Název: Druh veřejné zakázky: Režim veřejné zakázky: Adresa veřejné zakázky: Dodávky baterií do UKB Dodávky Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

KUPNÍ SMLOUVA Část...

KUPNÍ SMLOUVA Část... Příloha č. 3 KUPNÍ SMLOUVA Část... Článek I. Smluvní strany 1. se sídlem zastoupená:. bankovní spojení:. číslo účtu:. IČ:. DIČ: CZ.... (společnost je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném ) (dále jen prodávající

Více

SMLOUVA O NÁJMU MOTOROVÝCH VOZIDEL

SMLOUVA O NÁJMU MOTOROVÝCH VOZIDEL SMLOUVA O NÁJMU MOTOROVÝCH VOZIDEL 1. Smluvní strany ČP ASISTENCE s.r.o., se sídlem : Praha 4, Na Pankráci 1658/121, PSČ : 140 21, IČ : 24184985, DIČ : CZ24184985, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná

Více

POŽADAVKY NA OBSAH SMLOUVY

POŽADAVKY NA OBSAH SMLOUVY POŽADAVKY NA OBSAH SMLOUVY I. Smluvní strany 1. EKOBAL, spol. s.r.o. Sídlo: Hráského 1906/3, 140 00 Praha 4 Zastoupená: Ing. Michal Dřevo, jednatelem IČ: 496 16 625 DIČ: CZ 496 16 625 Kontaktní osoba:

Více

SMLOUVA O DÍLO č. ... Se sídlem: zastoupeno:. 1. A odečítání hodnot indikátorů (poměrových měřičů tepla) ústředního vytápění a kalorimetrů

SMLOUVA O DÍLO č. ... Se sídlem: zastoupeno:. 1. A odečítání hodnot indikátorů (poměrových měřičů tepla) ústředního vytápění a kalorimetrů SMLOUVA O DÍLO č. /RTN ODEČÍTÁNÍ HODNOT INDIKÁTORŮ A VODOMĚRŮ, ROZDĚLENÍ (ROZÚČTOVÁNÍ) NÁKLADŮ NA DODÁVKU TEPELNÉ ENERGIE uzavřená ve smyslu ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanského zákoníku,

Více

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany NÁVRH Smlouva č uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany Kupující: Vyšší odborná škola a Střední odborná škola, Březnice,

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. o nájmu nebytových prostor. Slovanské náměstí 165, Trutnov IČO:

NÁJEMNÍ SMLOUVA. o nájmu nebytových prostor. Slovanské náměstí 165, Trutnov IČO: NÁJEMNÍ SMLOUVA o nájmu nebytových prostor VLASTNÍK NEBYTOVÉHO PROSTORU: MĚSTO TRUTNOV Slovanské náměstí 165, 541 01 Trutnov IČO: 278360 SPRÁVCE NEBYTOVÉHO PROSTORU: SPOLEČENSKÉ CENTRUM TRUTNOVSKA PRO

Více

KUPNÍ SMLOUVA, 2. jméno, příjmení / obchodní firma:. místo podnikání/sídlo: registrace: jednající/zastoupen: takto:

KUPNÍ SMLOUVA, 2. jméno, příjmení / obchodní firma:. místo podnikání/sídlo: registrace: jednající/zastoupen: takto: KUPNÍ SMLOUVA, kterou níže uvedeného data uzavírají: 1. Kanlux s.r.o. sídlem Frýdek-Místek, ul. Sadová čp. 618, PSČ: 738 01 IČ: 27804861 registrace: obchodní rejstřík, Krajský soud v Ostravě, sp. zn. C.

Více

KUPNÍ SMLOUVA DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO POTRUBÍ

KUPNÍ SMLOUVA DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO POTRUBÍ Příloha č. 2 zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a následných ustanovení Občanského zákoníku č.89/2012 Sb. smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a následných ustanovení Občanského zákoníku č.89/2012 Sb. smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a následných ustanovení Občanského zákoníku č.89/2012 Sb smluvní strany MČ Praha Kunratice K Libuši 7/10 148 23 Praha 4 Kunratice IČ 00231134 DIČ CZ00231134 Zastoupené

Více

I. SMLUVNÍ STRANY. bydliště: Datum narození: Kontakt: Adresa pro zasílání faktur: II. PŘEDMĚT SMLOUVY

I. SMLUVNÍ STRANY. bydliště: Datum narození: Kontakt: Adresa pro zasílání faktur: II. PŘEDMĚT SMLOUVY /20 Provozovatel: Smlouva o odvádění odpadních vod veřejnou kanalizací obce Císařov uzavřená dle zákona č. 274/2001 Sb., o vodovodech a kanalizacích pro veřejnou potřebu, ve znění pozdějších předpisů a

Více

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014 Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014 1. Úvodní ustanovení 1.1 V souladu s ustanovením 1751 odst.1 zák. č. 89/2012 Sb. (Občanský zákoník) v platném znění vydává společnost REDVEL s.r.o. tyto obchodní

Více

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně Příloha č. 2 k č.j.: PPR-885-12/ČJ-2011-0099EC Počet listů: 6 Závazný vzor kupní smlouvy Kupující: ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064

Více

Příloha č. 4 Návrh Kupní smlouvy

Příloha č. 4 Návrh Kupní smlouvy Kupující: Zadávací podmínky ZD Podchlumí Dobrá Voda u Hořic Příloha č. 4 Návrh Kupní smlouvy.kupní smlouva, uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi smluvními stranami Název Zemědělské družstvo

Více

Seznam základní. o dodávce tepelné energie a s ní spojených služeb účinná od 1.ledna 2009

Seznam základní. o dodávce tepelné energie a s ní spojených služeb účinná od 1.ledna 2009 Smlouva č. S o dodávce tepelné energie a s ní spojených služeb účinná od 1.ledna 2009 (fakturační stupně F3 a F4) uzavřená podle ustanovení zákona č. 513/1991 Sb., zákona č. 458/2000 Sb. a obchodních podmínek

Více

Smlouva o připojení a poskytování distribuce elektřiny do odběrného zařízení k lokální distribuční soustavě ze sítí NN

Smlouva o připojení a poskytování distribuce elektřiny do odběrného zařízení k lokální distribuční soustavě ze sítí NN IČ: 276 43 191 www.forumliberec.cz/lds Smlouva o připojení a poskytování distribuce elektřiny do odběrného zařízení k lokální distribuční soustavě ze sítí NN Č. smlouvy: číslo uzavřená mezi: Provozovatel

Více

SMLOUVA O SDRUŽENÝCH SLUŽBÁCH DODÁVKY ELEKTŘINY

SMLOUVA O SDRUŽENÝCH SLUŽBÁCH DODÁVKY ELEKTŘINY SMLOUVA O SDRUŽENÝCH SLUŽBÁCH DODÁVKY ELEKTŘINY uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zák. č. 89/2012 Sb., (Občanského zákoníku) v platném znění a v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 458/2000

Více

Všeobecné obchodní a dodací podmínky

Všeobecné obchodní a dodací podmínky Všeobecné obchodní a dodací podmínky Všeobecné obchodní a dodací podmínky společnosti STASTO Automation s.r.o., se sídlem Týnec nad Sázavou, K Náklí 512, PSČ 257 41, IČO 496 84 175, zapsané v obchodním

Více

Obchodní podmínky a podmínky pro uzavírání písemných smluv o odvádění srážkových vod s odběratelem. I. Úvodní ustanovení

Obchodní podmínky a podmínky pro uzavírání písemných smluv o odvádění srážkových vod s odběratelem. I. Úvodní ustanovení Obchodní podmínky a podmínky pro uzavírání písemných smluv o odvádění srážkových vod s odběratelem I. Úvodní ustanovení 1. Vzájemný vztah mezi dodavatelem a odběratelem o odvádění srážkových vod se řídí

Více

SMLOUVA O SDRUŽENÝCH SLUŽBÁCH DODÁVKY PLYNU. zapsaná v obchodním rejstříku vedeném.., oddíl., vložka. bankovní spojení:.číslo účtu/kód banky:./.

SMLOUVA O SDRUŽENÝCH SLUŽBÁCH DODÁVKY PLYNU. zapsaná v obchodním rejstříku vedeném.., oddíl., vložka. bankovní spojení:.číslo účtu/kód banky:./. SMLOUVA O SDRUŽENÝCH SLUŽBÁCH DODÁVKY PLYNU Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavírají Smluvní strany OBCHODNÍK obchodní firma: sídlo: IČ:. DIČ:. zapsaná v obchodním rejstříku vedeném.., oddíl., vložka.

Více

"'/111/111""'/1'"1"1111111111 $-10-003. Kupní Smlouva na dodávky elektřiny

'/111/111'/1'11111111111 $-10-003. Kupní Smlouva na dodávky elektřiny "'/111/111""'/1'"1"1111111111 $-10-003 PŘIJATO: ~naroyinu.cz 1 3-01- 2010 Kupní Smlouva na dodávky elektřiny Společenství pro dlim čp. 450, ulice Místecká, Praha 18 - Letňany společnost zapsaná v rejstříku

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 2085 a následujících zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů. Článek II.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 2085 a následujících zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů. Článek II. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2085 a následujících zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Článek I Smluvní strany Prodávající: ELKOPLAST CZ, s.r.o. Se sídlem: Zastoupený: Místo

Více

SMLOUVA O DÍLO č.. dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. 1... se sídlem., za níž jedná..

SMLOUVA O DÍLO č.. dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. 1... se sídlem., za níž jedná.. SMLOUVA O DÍLO č.. dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku 1.... se sídlem., za níž jedná.. Výpis z obchodního rejstříku tvoří přílohu této smlouvy č.1 (dále jen Objednatel

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET Evidenční číslo smlouvy: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET v souladu s ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) uzavřená

Více

Článek 1. Předmět smlouvy

Článek 1. Předmět smlouvy S M L O U V A o dílo kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely ve smyslu ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, tyto smluvní strany: Psychiatrická léčebna v Dobřanech

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO 4 / 2016 I. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice, Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice zastoupeno: Ing. Kamilem Žákem, vedoucím odboru majetku města IČ: 00298077 DIČ: CZ 00298077 bankovní

Více

I. Smluvní strany. Tel.: Číslo účtu:

I. Smluvní strany. Tel.:   Číslo účtu: S m l o u v a o odvádění odpadních vod č. /SLU/2018 (dále jen Smlouva ) uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 275/2013 Sb., vodovodech a kanalizacích pro veřejnou potřebu (dále jen zákon

Více

MX-11-D47

MX-11-D47 AviaEnergo 1111111111111111111111111111111111111 MX-11-D47 Místecká 450 19900 Praha-Let1'1any v příloze Vám zasíláme Cenové ujednání pro rok 2012. Toto cenové ujednání, včetně rozpisu záloh, je nedílnou

Více

SMĚRNICE č. 1/2014 pro přípravu a zadávání veřejných zakázek v rámci Kolejí a menz Univerzity Karlovy v Praze. KUPNÍ SMLOUVA č..

SMĚRNICE č. 1/2014 pro přípravu a zadávání veřejných zakázek v rámci Kolejí a menz Univerzity Karlovy v Praze. KUPNÍ SMLOUVA č.. KUPNÍ SMLOUVA č. čj. čl. I. Smluvní strany Kupující: UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE KOLEJE A MENZY se sídlem: Voršilská 144/1, 116 43 Praha 1 IČ: 00216208 DIČ: CZ00216208 Bankovní spojení: Komerční banka Praha

Více

SMLOUVA O DÍLO 03 / I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO 03 / I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO 03 / 2012 I. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice, Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice zastoupeno: Ing. Igorem Kocurkem, vedoucím odboru majetku města IČ: 00298077 DIČ: CZ 00298077 bankovní

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Níže označené smluvní strany:

KUPNÍ SMLOUVA. Níže označené smluvní strany: KUPNÍ SMLOUVA uzavřena podle 2079 a násl., zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Níže označené smluvní strany: Obec Pěnčín se sídlem 463 45 Pěnčín čp.62 osoba oprávněna

Více

KUPNí SMLOUVA. Číslo: 201<>/ 002Cj/ Ao/ÓO

KUPNí SMLOUVA. Číslo: 201<>/ 002Cj/ Ao/ÓO - - KUPNí SMLOUVA Číslo: 201/ 002Cj/ Ao/ÓO Poliklinika Prosek a.s. se sídlem Lovosická 440/40, 190 00 Praha 9 - Střížkov Zastoupená: Ing. Jiřím Dufkem, ředitelem společnosti IČ:28495306 DIČ: CZ28495306

Více

SMLOUVA o vedení účetnictví a agendy správy, uzavřená dle ustanovení 1724 Sb., Občanského zákoníku, v platném znění mezi:

SMLOUVA o vedení účetnictví a agendy správy, uzavřená dle ustanovení 1724 Sb., Občanského zákoníku, v platném znění mezi: SMLOUVA o vedení účetnictví a agendy správy, uzavřená dle ustanovení 1724 Sb., Občanského zákoníku, v platném znění mezi: 1. Botanická 24 společenství vlastníků jednotek se sídlem Brno Veveří, Botanická

Více

KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva ) Příloha č. 4 KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva ) uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní

Více

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í Příloha č. 3 k č.j.: PPR-2262-35/ČJ-2012-0099EC Počet listů: 6 Závazný vzor kupní smlouvy Centrální ČESKÁ REPUBLIKA zadavatel: Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ:

Více

DOHODA O ZÚČTOVÁNÍ PLNĚNÍ (SLUŽEB)

DOHODA O ZÚČTOVÁNÍ PLNĚNÍ (SLUŽEB) DOHODA O ZÚČTOVÁNÍ PLNĚNÍ (SLUŽEB) 2018/./OSM.DOBCH Uživatel: Městská část Praha 8 se sídlem: Zenklova 1/35, 180 48 Praha 8 Libeň IČ: 00063797 DIČ: CZ00063797 bankovní spojení: Česká spořitelna, a. s.,

Více

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015 Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015 1. Úvodní ustanovení 1.1 V souladu s ustanovením 1751 odst.1 zák. č. 89/2012 Sb. (Občanský zákoník) v platném znění vydáváme tyto obchodní podmínky, jež jsou

Více

Liberec Property s.r.o. Ve svahu 482/5, Podolí, Praha 4

Liberec Property s.r.o. Ve svahu 482/5, Podolí, Praha 4 Smlouva o připojení odběrného zařízení k lokální distribuční soustavě a zajištění služby distribuční soustavy ze sítí NN Č. smlouvy: číslo uzavřená mezi: Provozovatelem lokální distribuční soustavy (na

Více

Všeobecné obchodní podmínky dodávky tepla a teplé vody ze sekundární sítě Teplárny České Budějovice, a.s. zn. VOPD/S/1 ze dne 1.1.

Všeobecné obchodní podmínky dodávky tepla a teplé vody ze sekundární sítě Teplárny České Budějovice, a.s. zn. VOPD/S/1 ze dne 1.1. Příloha č. 1 ke kupní smlouvě o dodávce a odběru tepla a teplé vody ze sekundární sítě Teplárny České Budějovice, a.s. Všeobecné obchodní podmínky dodávky tepla a teplé vody ze sekundární sítě Teplárny

Více

Rámcová kupní smlouva

Rámcová kupní smlouva Evidenční č. smlouvy: ---/2017 Rámcová kupní smlouva 1. Smluvní strany Kupující: 1. Město Kopřivnice Se sídlem: Štefánikova 1163, Kopřivnice, 742 21 osoba oprávněna jednat: Petr Mareček, vedoucí oddělení

Více

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smluvní strany: uzavřená podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: D10015. Evidenční číslo prodávajícího:

Více

Příloha č. 2. Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník )

Příloha č. 2. Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ) Příloha č. 2 Kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli:.. se sídlem /místem

Více

Návrh - KUPNÍ SMLOUVA

Návrh - KUPNÍ SMLOUVA Návrh - KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a následujících zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění Čl. 1 Objednatel : Sídlo: Zastoupení : Smluvní strany Střední průmyslová škola Brno, Purkyňova,

Více

SMLOUVA O OBSTARÁVÁNÍ SPRÁVY DOMU (MANDÁTNÍ SMLOUVA)

SMLOUVA O OBSTARÁVÁNÍ SPRÁVY DOMU (MANDÁTNÍ SMLOUVA) SMLOUVA O OBSTARÁVÁNÍ SPRÁVY DOMU (MANDÁTNÍ SMLOUVA) Smlouva o obstarávání správy domu a výkonu některých práv a povinností vyplývajících ze vztahů ke společným částem domu a jednotkám ve vlastnictví (mandátní

Více

Hájkova 1100/13, Přívoz, Ostrava Ing. Michalem Hrotíkem, členem představenstva IČ:

Hájkova 1100/13, Přívoz, Ostrava Ing. Michalem Hrotíkem, členem představenstva IČ: Evidenční číslo smlouvy operátora: SO/. Evidenční číslo smlouvy účastníka:. Smlouva o poskytování služeb elektronických komunikací podle zákona č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a o změně

Více

Příloha č. 4 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY DODAVATELE pro dodávku tepelné energie

Příloha č. 4 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY DODAVATELE pro dodávku tepelné energie Příloha č. 4 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY DODAVATELE pro dodávku tepelné energie vydané držitelem licence na výrobu tepelné energie a rozvod tepelné energie společností RWE Energo, s.r.o., Prosecká 855/68,

Více

ČÁST A. I. Úvodní ustanovení

ČÁST A. I. Úvodní ustanovení OBCHODNĚ-TECHNICKÉ PODMÍNKY Avia Energo, s.r.o. pro dodávku a odběr tepelné energie účinné od 1. 1. 2015, ujednané dle 1752 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen Obchodní

Více

SMLOUVA O PROVEDENÍ JEDNORÁZOVÉ SLUŽBY ENGINEERING SERVICES TECHNOLOGIE IS ROS

SMLOUVA O PROVEDENÍ JEDNORÁZOVÉ SLUŽBY ENGINEERING SERVICES TECHNOLOGIE IS ROS SMLOUVA O PROVEDENÍ JEDNORÁZOVÉ SLUŽBY ENGINEERING SERVICES TECHNOLOGIE IS ROS č. ev. ČSÚ: 246-2013-S Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Česká republika Český statistický úřad se

Více

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

Všeobecné obchodní podmínky dodávky pitné vody v obci Srbeč

Všeobecné obchodní podmínky dodávky pitné vody v obci Srbeč Všeobecné obchodní podmínky dodávky pitné vody v obci Srbeč 1. Úvodní ustanovení 1.1 Obchodní podmínky (dále jen podmínky) doplňují právní předpisy České republiky v platném znění, zejména zákon č. 274/2001

Více

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. 2. Mateřská škola Karlovy Vary, Krušnohorská 16, příspěvková organizace

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. 2. Mateřská škola Karlovy Vary, Krušnohorská 16, příspěvková organizace Příloha č. 5 KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany 1. Název: 2. Mateřská škola Karlovy Vary, Krušnohorská 16, příspěvková organizace Sídlo: Krušnohorská 16, 360 10 Karlovy Vary Zastoupena: Bc. Zdeňkou Bečvářovou,

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY pro poskytování služeb a zboží společností CONSITE, s.r.o. znění účinné od 1. 1. 2011 1. Předmět Všeobecných obchodních podmínek 1.1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále

Více

Smlouva o dílo MKDS Stříbro č. 20/HIO/2011

Smlouva o dílo MKDS Stříbro č. 20/HIO/2011 Smlouva o dílo MKDS Stříbro č. 20/HIO/2011 uzavřená na základě vzájemné dohody smluvních stran, jejíž předmětem je Městský kamerový dohlížecí systém pro město Stříbro, jehož specifikace je uvedena v technické

Více

Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy

Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy Název veřejné zakázky: Bezpečnostní sondy pro páteřní síť Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy Preambule: Tyto obchodní podmínky jsou vypracovány formou a strukturou kupní smlouvy. Účastník ve své nabídce

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Aqua holding s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Aqua holding s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky společnosti Aqua holding s.r.o. Se sídlem: Holečkova 789/49, 150 00 PRAHA 5 IČ: 29136491 DIČ: CZ29136491 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl

Více

Odběratel Poliklinika Prosek a.s. Praha 9. Lovosická 40/440, PSČ /0800 vložka Bankovní spojení: 4. Měření

Odběratel Poliklinika Prosek a.s. Praha 9. Lovosická 40/440, PSČ /0800 vložka Bankovní spojení: 4. Měření ttj PRAŽSKÁ TEPlÁRENSKÁ Smlouva o dodávce tepelné ergie S účinností od 1. kalendářního d měsíce následujícího po podpisu rejstříku vedeném Městským Bankovní spojení: soudem smlouvy číslo smlouvy: 3018801.2

Více

Nájemní smlouva. Článek I. Předmět smlouvy. Článek II. Účel nájmu

Nájemní smlouva. Článek I. Předmět smlouvy. Článek II. Účel nájmu Nájemní smlouva (uzavřená podle Občanského zákoníku) Pronajímatel:..., nar.:..., bydliště:..., občanství:..., jiné údaje:... (dále jen jako "pronajímatel") Nájemce:..., nar.:..., bydliště:..., občanství:...,

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Dnešního dne, měsíce a roku smluvní strany Národní hřebčín Kladruby nad Labem,

Více

Kupní smlouva. podle 2079, 2080, 2081 a 2082 Zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

Kupní smlouva. podle 2079, 2080, 2081 a 2082 Zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy Kupující: Sídlo/místo podnikání: Kupní smlouva podle 2079, 2080, 2081 a 2082 Zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. Smluvní strany KOUTECKÝ s.r.o. IČ: 63147084 Jednající osoba: Družby 1413, 419 01

Více

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30 Ostrava-Zábřeh IČ: 70884561 DIČ: CZ70884561 (není plátce) Zastoupený: plk.

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky obchodní společnosti SCHMACHTL CZ, spol. s r. o., IČ: 45797897, se sídlem 252 42 Vestec, Vídeňská 185, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C,

Více

VÍTKOVICE HOLDING, a.s. SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE PŘEDSEDY VÝBORU

VÍTKOVICE HOLDING, a.s. SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE PŘEDSEDY VÝBORU VÍTKOVICE HOLDING, a.s. a [ ] SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE PŘEDSEDY VÝBORU PRO AUDIT 1.1. VÍTKOVICE HOLDING, a.s., Článek I. Smluvní strany se sídlem: Ostrava, Vítkovice, Ruská 2887/101, PSČ 706 02, IČ: 258

Více

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice SMLOUVA O DÍLO (uzavřená dle. 536 a násl. Obchodního zákoníku v platném znění) číslo smlouvy objednatele: 201305 číslo smlouvy zhotovitele:. na Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské

Více

Smlouva o dodávce tepelné energie č. xx/2013

Smlouva o dodávce tepelné energie č. xx/2013 Smlouva o dodávce tepelné energie č. xx/2013 uzavřená podle 76 odst. 3 zákona č. 458/2000 Sb., energetický zákon ve znění pozdějších předpisů, ( dále jen smlouva ) Článek I Smluvní strany 1. TEPLO BRUNTÁL

Více

Smlouva o poskytování překladatelských služeb

Smlouva o poskytování překladatelských služeb Smlouva o poskytování překladatelských služeb Tato smlouva o poskytování služeb se uzavírá níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi těmito smluvními stranami: Česká republika - Státní ústav pro kontrolu

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. ORM/1423/7/2019

KUPNÍ SMLOUVA č. ORM/1423/7/2019 KUPNÍ SMLOUVA č. ORM/1423/7/2019 uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY 1.1 KUPUJÍCÍ: Město Ústí nad Orlicí

Více

číslo smlouvy prodávajícího:.. číslo smlouvy kupujícího:.. Se sídlem: Náměstí Míru 1, Domažlice IČ:

číslo smlouvy prodávajícího:.. číslo smlouvy kupujícího:.. Se sídlem: Náměstí Míru 1, Domažlice IČ: RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁVKY KANCELÁŘSKÝCH POTŘEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění

Více