PRŮMYSLOVÉ LASEROVÉ & KAMEROVÉ SYSTÉMY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PRŮMYSLOVÉ LASEROVÉ & KAMEROVÉ SYSTÉMY"

Transkript

1 PRŮMYSLOVÉ LASEROVÉ & KAMEROVÉ SYSTÉMY

2 o společnosti Společnost LASCAM systems sdružuje odborníky s dlouholetými zkušenostmi v oblasti optiky a laserových systémů. LASCAM systems stojí na znalostech členů týmu, neustálém vzdělávání a těsné spolupráci s výrobci technologie. Misí LASCAM systems je osvěta laserových technologií v rámci průmyslového sektoru a implementace nejmodernějších laserových a kamerových systémů pro inovativní výrobce. BAVÍ NÁS ŘEŠIT SLOŽITÉ KOMPLEXNÍ PROBLÉMY A UVÁDĚT DO ŽIVOTA HIGH-END TECHNOLOGIE. Vizí LASCAM systems je být vnímaný jako přední dodavatel průmyslových laserových technologií, který je ceněn za odbornost zaměstnanců, spolehlivost dodávané technologie a upřímný vztah se zákazníky a partnery.

3 LASCAM SYSTEMS SE PRIMÁRNĚ ZAMĚŘUJE NA TYTO OBLASTI: o společnosti Specializujeme se na dodávky laserových komponent od předních světových výrobců a na dodávky kompletních automatizačních technologií s integrací pokročilých laserových a kamerových systémů. Snažíme se navrhovat a implementovat nová řešení pro současné procesy zákazníků, pomocí kterých dochází ke zvyšování efektivity nebo úspor ve výrobě. DODÁVKY LASEROVÝCH PRŮMYSLOVÝCH SYSTÉMŮ NA MÍRU DODÁVKY LASEROVÝCH CELKŮ PRO PRŮMYSLOVÉ APLIKACE SYSTÉMY PRO ADDITIVE MANUFACTURING 3D TISK KOVŮ DODÁVKY KAMEROVÝCH CELKŮ PRO PRŮMYSLOVOU ANALÝZU KVALITY OEM DODÁVKY LASEROVÝCH A OPTICKÝCH KOMPONENT ODBORNÉ LADĚNÍ A NASTAVOVÁNÍ LASEROVÝCH TECHNOLOGIÍ VZDĚLÁVÁNÍ A OSVĚTA V OBLASTI LASEROVÝCH TECHNOLOGIÍ ZÁRUČNÍ A POZÁRUČNÍ SERVIS DODÁVANÝCH ZAŘÍZENÍ KOMPLETNÍ DODÁVKY SPOTŘEBNÍCH A NÁHRADNÍCH DÍLŮ

4 o společnosti VÝHODY LASCAM SYSTEMS Kompletní nabídka služeb: Konzultace Doručení Integrace Nastavení Letité zkušenosti v laserových aplikacích a procesech 2 plně vybavené robotické aplikační laboratoře pro výzkum a vývoj technologií Studie proveditelnosti a Business Case Vzorkování s využitím nabízené technologie Prezentace technologie v našich prostorách nebo na referenčních zařízeních Jemné ladění a optimalizace laserových procesů Rychlý lokální servisní zásah se snahou vyřešit závadu přímo na místě Záruka Servis

5 ODVĚTVÍ & APLIKACE o společnosti V LASCAM systems máme zkušenosti se specifickými potřebami klientů z různých odvětví průmyslu a dokážeme pro ně vytvořit správné řešení. Vždy doporučíme správný typ laseru nebo technologie dle způsobu použití a opracovávaných materiálů. Technologie LASCAM systems jsou vhodné pro tato odvětví průmyslu: Letecký průmysl Automobilový průmysl Baterie a akumulátory Elektronika Plastikářský průmysl Potravinářský průmysl Vědecký sektor 3D tisk Medicínský průmysl Polovodičový průmysl Solární průmysl Naše systémy mohou být využity pro různé aplikace: Řezání Svařování Čištění Kalení Vrtání Značení Gravírování Additive manufacturing / 3D tisk Mikroobrábění Odebírání vrstev Nanášení vrstev Díky technologickému pokroku je možné pomocí laseru opracovávat všechny typy kovových i nekovových materiálů. Je třeba vždy zvolit vhodný laser a optickou cestu pro správnou interakci.

6 PRŮMYSLOVÉ LASEROVÉ SYSTÉMY NA MÍRU produkty a služby V LASCAM SYSTEMS SE SPECIALIZUJEME NA KOMPLETNÍ TECHNOLOGICKÉ ŘEŠENÍ S VYSOKOU PŘIDANOU HODNOTOU. Spolu s našimi partnery dodáváme funkční celky s integrací do Vašeho výrobního procesu. Zejména se jedná o inovativní 2D nebo 3D robotické a jednoúčelové laserové aplikace. Výběr konkrétních komponent a výrobců zařízení záleží vždy na požadované aplikaci, obráběném materiálu, požadované kvalitě, času produkce a přesnosti. Laserové robotické systémy operují s mnohem větší přesností, rychlostí a opakovatelností než dosavadní klasické mechanické metody. Umožňují bezkontaktní opracování, mají nižší nároky na údržbu a dokáží efektivně využívat elektrickou energii. Srdcem celé aplikace v našich systémech je vhodný laser a optická cesta. Z naší praxe víme, že funkčnost laserových technologií záleží právě na optické cestě, vhodně zvolených komponentech a správně nastavených parametrech. Z důvodu důležitosti přesného nastavení je LASCAM systems vždy generálním dodavatelem technologického celku a má pod kontrolou každý krok procesu.

7 LASEROVÉ STROJE produkty a služby Stroje pro pro laserové čistění čištění Unikátní technologie pro čištění povrchů Mikroobráběcí stanice Řezání Kovy: mikro-značení Laserové vrtání do pevných oxidačních článků Vysoká produktivita bez potřeby investic do vstupů jako jsou abraziva nebo chemikálie Mikroobrábění ultrakrátkým pulzním laserem Gravírování tenkých vrstev Produktová řada od 20W 1000W Gravírování / značení / vzorování povlaků na skle Řezání křemíkových desek Extrémně nízké provozní náklady a extrémní produktivita umožňující nasazení laseru v každém provozu Čištění forem, rzi, barev, lakovaných povrchů, fasád, zdí atd. Karbid wolframu / Ablace cermetových materiálů Vrtání polyethylentereftalátů (PET) / Selektivní ablace Laserové čištění je revoluční technologií v povrchových úpravách v průmyslu. Návratnost investice se přitom pohybuje kolem 1 roku, v porovnání s konvenčními metodami. Optimalizované mikroobráběcí pracovní stanice využívají nanosekundové, pikosekundové a femtosekundové laserové zdroje a v kombinaci s pokročilým řízením paprsku dosahují přesnosti v mikrometrovém měřítku. Zvláštní pozornost je vždy věnována ergonomii a bezpečnosti těchto systémů. Výhodou mikroobráběcích stanic je jejich schopnost plnit složité funkční požadavky.

8 LASEROVÉ STROJE produkty a služby Značící stanice Kompaktní laserové značící a gravírovací zařízení, ideální pro integraci do výrobních linek nebo do samostatných pracovních stanic. Laser je vhodný pro trvalé značení kovů a plastů, gravírování v místech nedostupných pro běžné gravírování a další aplikace. 2D řezací stroje stroje Nespornými výhodami 2D řezacích strojů FeiCut jsou vysoká přesnost a rychlost. FeiCut jsou vysokorychlostní CNC řezací stroje osazené vláknovým laserem IPG s výkony až 6kW, lineárními motory HIWIN, procesní hlavou s možností automatické změny jak velikosti spotu tak polohy ohniska, konstantní délkou optické cesty a s dominantní výhodou naprosto stejných řezů ve všech místech pracovní plochy. Additive manufacturing Dodáváme systémy pro 3D tisk kovů, které jsou stále více průmyslem používané pro výrobu funkčních prototypů. Stroje využívají principy laserového spékání kovového prášku (Sintering, SLS nebo SLM) nebo fungují na bázi elektronového tavení (EBM). Každá technologie má svá specifika a její použití závisí na požadavcích klienta a typech obrobků. Technologie dodáváme od předních evropských nebo amerických dodavatelů (EOS, Concept Laser, Arcam, atd.). Ve spolupráci s partnery také dodáváme kovové prášky pro 3D tiskárny.

9 OEM & LASEROVÉ A OPTICKÉ KOMPONENTY produkty a služby Dodáváme průmyslové lasery a laserové komponenty vhodné pro integraci do laserových pracovišť. Vše pro správnou volbu komponentů pro stavbu Vašich laserových zařízení Zvolení vhodného laserového zdroje Zvolení dalších komponent jako např. procesní hlavy, optického vlákna, odsávání, chlazení atd. Sestavení optické cesty Validace výkonu laseru Parametrizace laserové aplikace

10 OEM & LASEROVÉ A OPTICKÉ KOMPONENTY produkty a služby Procesní hlavy Optická vlákna Chlazení Dodáváme procesní hlavy a vedení svazku od společnosti LaserMech, která je světovým lídrem v designu a výrobě procesních laserových hlav, komponentů k vedení laserového svazku a artikulárních ramen. Spolupracujeme také se společností ScanLab, renomovaným německým výrobcem skenovacích procesních hlav a společností Precitec, výrobcem procesních hlav pro vysoce precizní aplikace. V naší nabídce naleznete i špičková optická průmyslová vlákna, která odebíráme od předních světových výrobců. Od společnosti EUROCOLD IT dodáváme průmyslové chladiče na míru dle specifikací Vašeho laserového zdroje a optických komponent. Odsávání Společnost BOFA, oceňovaný světový lídr v systémech pro odsávání a filtraci, pro nás zajišťuje certifikované systémy pro laserový proces.

11 KAMEROVÉ SYSTÉMY produkty a služby Dodáváme externí kamerové systémy a senzoriky, které kontrolují laserový proces a jsou jeho stále žádanější periferií. Implementacím kamer a senzoriky nahrává momentální trend zmenšování miniaturizace hlavně v oblasti mikroobrábění, vrtání a hloubkového 3D úběru materiálu pomocí ultra krátkých laserových pulzů cílem je opracovat co nejdefinovanější oblast bez zanesení tepla do okolního materiálu s online vyhodnocením. Kamerové systémy nacházejí uplatnění v aplikacích, kde bylo dříve využíváno subjektivní lidské vyhodnocování jako například analýza kvality výlisků v automotive, hlídání povrchových a vnitřních vad transparentních optických komponent nebo hlídání vad v procesech jako svařování nebo bodování. Příklady využití kamerových systému a senzoriky: Hlídání trajektorie svarů Udržování ohniska fokusu Termická analýza taveniny při řezu a svaru Postprocesové vyhodnocování kvality svarů povrchové a vnitřní defekty Definice framu a 0 procesu obrábění Odměřování vzdálenosti Měření drsnosti obrobku po opracování atd.

12 SLUŽBY produkty a služby Servisní služby LASCAM systems Čisticí sada Náhradní díly a spotřební materiál Měřicí technika Zkušení a vyškolení technici Vám rádi pomohou při servisních úkonech Vašich zařízení. Provádíme záruční i pozáruční opravy zařízení od většiny světových výrobců. Výhodou je rychlý lokální servisní zásah, který mnohokrát stačí na odstranění závady přímo na místě. Při složitějších případech spolupracujeme přímo s výrobci technologie a zajistíme komunikaci pro rychlou opravu Vašeho zařízení. Čištění optických komponent Vašeho laseru se provádí za účelem zvýšení životnosti komponent. Doporučujeme kontrolovat a čistit optické součásti po každé změně výroby nebo v pravidelných intervalech náročnosti aplikace. Součástí laserových systémů je řada součástek s limitovanou životností, jinak nazývané spotřební materiál. Typicky se jedná o fokusační optiku, budící lampy, řezací trysky, keramické prvky, vodní a vzduchové filtry, atd. Díky úzké spolupráci s našimi partnery Vám zajistíme originální komponenty za příznivých podmínek. Část zboží držíme skladem, což výrazně zkracuje dodací lhůty. Měřicí zařízení patří do základního vybavení každého laserového pracoviště, které slouží pro rychlou diagnostiku laserového procesu. Díky vlastnímu měřicímu zařízení nemusíte volat servisní techniky a prvotní problém dokážete analyzovat sami. Často se totiž jedná jenom o rychle odstranitelné problémy. Také je vhodné ověřit stabilitu procesu před a po směně, což je důležité pro udržení vysokých standardů např. v automotive.

13 SLUŽBY produkty a služby Odladění technologie Laserová bezpečnost Školení a vzdělávání Nastavujeme a optimalizujeme nové nebo již integrované laserové systémy, což vede k výraznému zvýšení efektivity procesu, zvýšení rychlosti výrobního taktu nebo snížení energetické náročnosti. V oblasti optimalizace nabízíme: Zaškolíme Vás a Vaše zaměstnance podle aktuálních bezpečnostních norem nebo provedeme audit bezpečnosti laserového zařízení a vydáme Vám potvrzení / certifikát. V oblasti laserové bezpečnosti nabízíme: Součástí laserových systémů je řada součástek Rádi Vás provedeme světem laserů a možných aplikací aplikovatelných pro Vaši výrobu. Také zaškolíme Vaši obsluhu nebo technology pro optimální využití laserových technologií. Jemné ladění optické cesty a parametrizace technologie (svařování, řezání, čištění, gravírování) Tvorbu praktických studií proveditelnosti Zaškolení obsluhy Vašeho systému a kontrolu stanoviště Workshopy a demonstrace laserové technologie Metalografii, analýzu a zpracování výstupů Školení o bezpečném používání laserové technologie zaměřené na bezpečnostní předpisy, řazení laserů, rizika práce s lasery, dopady laserů na lidské tělo, ochranné pomůcky a správnou manipulaci Zaškolení obsluhy na bezpečné používání Vašeho zařízení Posouzení stavu Vašeho zařízení a vypracování reportu Vydání certifikátu o laserové bezpečnosti Projektové řízení & Turn-key systems Zajistíme dodání kompletní funkční technologie s integrací do stávající výrobní linky od konstrukčních prací až po výrobu karuselů a integraci robotů.

14 jsme tu pro vás Try before you buy Aplikační laboratoře Při dodávkách technologie OEM zákazníkům nabízíme možnost zdarma vyzkoušet technologie až na období 30 dnů. Naši technologové Vám budou plně k dispozici a zaškolí Vaši obsluhu. Naše aplikační laboratoře jsou plně vybaveny moderními technologiemi, kde jsme schopni vypracovat proof of concept nebo vzorky pro zákazníky. Inovační projekty Při inovačních projektech spolupracujeme s vědeckými a akademickými institucemi, kde je možné pracovat na složitějších a dlouhodobějších projektech. Zákazníkům rádi vypracujeme vzorky obrábění laserem dle jejich potřeb přímo na kusech z jejich výroby. Dále jsme schopni zákazníkům detailně i živě demonstrovat práci technologie a jemné ladění laserového procesu.

15 PRAHA Česká republika Slovensko NITRA KONTAKTY V HLAVNÍM REGIONU ČESKÁ REPUBLIKA A SLOVENSKO jsme tu pro vás LASCAM systems s.r.o., Česká republika LASCAM s.r.o., Slovensko Centrála Česká republika Pobočka Slovensko Centrála Pobočka LASCAM systems s.r.o. LASCAM s.r.o. Office: Křižíkova 16, Praha 8 IČ: Tel.: info@lascam.cz Office: Sládkovičova 7, Nitra IČ: Tel.: info@lascam.sk Sídlo v Praze, Česká republika Sídlo v Nitře, Slovensko 2 aplikační laboratoře s kompletním technickým zázemím Plně vybavený a vyškolený obchodní a aplikační tým Plně vybavený obchodní, aplikační a servisní tým Zaměstnanci jsou pravidelně školeni u dodavatelů Schopnost poskytovat servis technologií během několika hodin v rámci celé České republiky Úzká spolupráce s integrátory se sídlem v České republice Servis technologií poskytován ve spolupráci s pražskou kanceláří nebo partnery na Slovensku Úzká spolupráce s integrátory se sídlem na Slovensku /LSCMsystems LASCAM systems LASCAM systems channel

16

17 laserové systémy Optimalizace 3D tisk prototyping High-end systémy

PRŮMYSLOVÉ LASEROVÉ & KAMEROVÉ SYSTÉMY

PRŮMYSLOVÉ LASEROVÉ & KAMEROVÉ SYSTÉMY PRŮMYSLOVÉ LASEROVÉ & KAMEROVÉ SYSTÉMY O společnosti V LASCAM systems se specializujeme na dodávky průmyslových laserových a kamerových systémů od předních světových výrobců, komplexní integraci a jemné

Více

AUTOMATIZACE LASEROVÉ BUŇKY LASEROVÉ STROJE A SYSTÉMY OPTICKÁ KONTROLA

AUTOMATIZACE LASEROVÉ BUŇKY LASEROVÉ STROJE A SYSTÉMY OPTICKÁ KONTROLA AUTOMATIZACE LASEROVÉ BUŇKY LASEROVÉ STROJE A SYSTÉMY OPTICKÁ KONTROLA O společnosti LASCAM se specializuje na komplexní dodávku automatizovaných linek, robotických buněk, jednoúčelových strojů se zaměřením

Více

AUTOMATIZACE LASEROVÉ BUŇKY LASEROVÉ STROJE A SYSTÉMY OPTICKÁ KONTROLA

AUTOMATIZACE LASEROVÉ BUŇKY LASEROVÉ STROJE A SYSTÉMY OPTICKÁ KONTROLA AUTOMATIZACE LASEROVÉ BUŇKY LASEROVÉ STROJE A SYSTÉMY OPTICKÁ KONTROLA O společnosti LASCAM se specializuje na komplexní dodávku automatizovaných linek, robotických buněk, jednoúčelových strojů se zaměřením

Více

Individuální řešení průmyslových inovací a automatizace pro Vaší společnost. Automatizace. Přesná manipulace. Robotické aplikace. Laserová integrace

Individuální řešení průmyslových inovací a automatizace pro Vaší společnost. Automatizace. Přesná manipulace. Robotické aplikace. Laserová integrace Individuální řešení průmyslových inovací a automatizace pro Vaší společnost Automatizace Přesná manipulace Robotické aplikace Laserová integrace Laserové mikro-obrábění O NÁS IMV Design je společnost specializující

Více

Rámcová nabídka. Robotické pracoviště pro prototypové řezání 2D a 3D plechů. OBSAH Nabídky. Technické řešení... 2

Rámcová nabídka. Robotické pracoviště pro prototypové řezání 2D a 3D plechů. OBSAH Nabídky. Technické řešení... 2 Rámcová nabídka Robotické pracoviště pro prototypové řezání 2D a 3D plechů Číslo nabídky: Zákazník: Kontaktní údaje: Dodavatel: NAV0019/2016 LASCAM Systems, s.r.o. OBSAH Nabídky Technické řešení... 2 Popis

Více

Vláknový laser UBRA LX

Vláknový laser UBRA LX Vláknový laser UBRA LX Vláknový laser UBRA LX Vláknový laser UBRA představuje vysokorychlostní 2D laserový systém pro efektivní dělení materiálu spojené s vysokou účinností, dynamikou, spolehlivostí a

Více

LASEROVÉ PRŮMYSLOVÉ SYSTÉMY

LASEROVÉ PRŮMYSLOVÉ SYSTÉMY LASEROVÉ PRŮMYSLOVÉ SYSTÉMY Váš spolehlivý partner pro laserové technologie a automatizaci www.lao.cz Firma LAO - průmyslové systémy, s.r.o. je profesionálním partnerem v řešení technologických inovací

Více

CNC stroje VANAD. laserové. Ucelené řešení. Optimalizace parametrů. Otevřený řídicí systém VÝVOJ A VÝROBA CNC PÁLICÍCH STROJŮ OD ROKU 1994

CNC stroje VANAD. laserové. Ucelené řešení. Optimalizace parametrů. Otevřený řídicí systém VÝVOJ A VÝROBA CNC PÁLICÍCH STROJŮ OD ROKU 1994 VÝVOJ A VÝROBA CNC PÁLICÍCH STROJŮ OD ROKU 99 laserové CNC stroje VANAD > Ucelené řešení Návrh a dodávka kompletního pracoviště s možností integrace do stávající výrobní linky Školení, dodávky spotřebních

Více

CENTEM3 = CENTRUM LASEROVÝCH A AUTOMATIZAČNÍCH TECHNOLOGIÍ

CENTEM3 = CENTRUM LASEROVÝCH A AUTOMATIZAČNÍCH TECHNOLOGIÍ CENTRUM NOVÝCH TECHNOLOGIÍ A MATERIÁLŮ CENTEM3 = CENTRUM LASEROVÝCH A AUTOMATIZAČNÍCH TECHNOLOGIÍ Doc. Ing. Milan Honner, Ph.D. odbor TTP - CENTEM 3 Nové technologie - výzkumné centrum Západočeská univerzita

Více

Využití výkonových laserů ve strojírenské praxi svařování, dělení a další technologie

Využití výkonových laserů ve strojírenské praxi svařování, dělení a další technologie Využití výkonových laserů ve strojírenské praxi svařování, dělení a další technologie RNDr.Libor Mrňa, Ph.D. Ústav přístrojové techniky AV ČR Dendera a.s. VUT Brno, FSI, ÚST, odbor svařování a povrchových

Více

UPrint 3D. 3D tisk, 3D skenování a podpora vašich projektů. Vědeckotechnický park Univerzity Palackého v Olomouci

UPrint 3D. 3D tisk, 3D skenování a podpora vašich projektů. Vědeckotechnický park Univerzity Palackého v Olomouci UPrint 3D 3D tisk, 3D skenování a podpora vašich projektů Vědeckotechnický park Univerzity Palackého v Olomouci Nejen věda a výzkum Naše týmy specialistů pomáhají firmám co nejlépe využít moderních technologií

Více

Kalení Pomocí laserového paprsku je možné rychle a kvalitně tepelně zušlechtit povrch materiálu až do hloubek v jednotkách milimetrů.

Kalení Pomocí laserového paprsku je možné rychle a kvalitně tepelně zušlechtit povrch materiálu až do hloubek v jednotkách milimetrů. Kalení Pomocí laserového paprsku je možné rychle a kvalitně tepelně zušlechtit povrch materiálu až do hloubek v jednotkách milimetrů. Výhody laserového kalení: Nižší energetická náročnost (kalení pouze

Více

Být předním světovým dodavatelem v oblasti komplexního řešení zpracování plechu a přitom si zachovat individuální přístup k zákazníkům.

Být předním světovým dodavatelem v oblasti komplexního řešení zpracování plechu a přitom si zachovat individuální přístup k zákazníkům. Vize Být předním světovým dodavatelem v oblasti komplexního řešení zpracování plechu a přitom si zachovat individuální přístup k zákazníkům. Mise Zpřístupňujeme zákazníkům moderní výrobní technologie,

Více

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ BEZPLATNÁ INFOLINKA 800 400 226 WWW.AGERIT.CZ Agerit s.r.o. Stará pošta 750 664 61 Rajhrad u Brna POPTÁVKA +420 547 230 530 obchod@agerit.cz SERVIS +420 547 230 528 servis@agerit.cz PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA

Více

Nákup strojního vybavení dílenské víceúčelové haly

Nákup strojního vybavení dílenské víceúčelové haly Technické podmínky Veřejné zakázky Nákup strojního vybavení dílenské víceúčelové haly Obecné technické podmínky platné pro celou dodávku Kvalitní a spolehlivé stroje. Součástí dodávky budou všechny komponenty

Více

RMB & RMB IVR kw

RMB & RMB IVR kw RMB & RMB IVR 22-37 kw Přímý pohon / Převodovka Olejem mazané šroubové kompresory s pevnou nebo proměnnou rychlostí Robustní, spolehlivé, efektivní RMB 22-37 Pohon pomocí převodovky RMB 22-37 IVR Přímý

Více

Průmyslová aditivní výroba zítřka

Průmyslová aditivní výroba zítřka Průmyslová aditivní výroba zítřka Prolínání koncepcí výroby Hybridní stroje vrchol vývoje obráběcích strojů? Kombinace CNC obráběcího stroje s aditivním procesem v oblasti kovových materiálů Snaha výrobců

Více

Přehled produktových řad. OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru SENZORY PRO MĚŘENÍ VZDÁLENOSTI

Přehled produktových řad. OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru SENZORY PRO MĚŘENÍ VZDÁLENOSTI Přehled produktových řad OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru Výhody A DENÍ V DRÁZE V PLNÉM SPEKTRU B C D Přesná detekce v rozsahu mikrometrů E F OL1 je díky svému 10 mm širokému světelnému pásu s

Více

Laserové technologie

Laserové technologie OTEVŘENÁ SÍŤ PARTNERSTVÍ NA BÁZI APLIKOVANÉ FYZIKY CZ.1.07/2.4.00/17.0014 Laserové technologie Hana Chmelíčková Společná laboratoř optiky UP a FZÚ AVČR, 17. listopadu 50a, 772 07 OLOMOUC, ČR Laboratoř

Více

TMV 850 / TMV 1050 CNC vertikální obráběcí centrum

TMV 850 / TMV 1050 CNC vertikální obráběcí centrum TMV 850 / TMV 1050 CNC vertikální obráběcí centrum - Určeno pro vysokorychlostní vrtání, frézování a řezání závitů - Rychlá výměna nástroje 3 sec, s řezu do řezu 4,7 sec - Ergonomický design a komfortní

Více

3D TISK KOVOVÝCH MATERIÁLŮ

3D TISK KOVOVÝCH MATERIÁLŮ Ing. Daniel Koutný, Ph.D. Ing. David Paloušek, Ph.D. 9 October Digital Prototyping 2012 and 3D Print Days NETME Centre New Technologies for Mechanical Engineering Divize: Energetiky, procesů a ekologie

Více

Přesné strojírenství. nově nabízíme: laserový systém

Přesné strojírenství. nově nabízíme: laserový systém Přesné strojírenství nově nabízíme: laserový systém ACP300-COMPACT laserový systém ACP300-COMPACT KOMPAKTNÍ A FLEXIBILNÍ LASEROVÝ SYSTÉM Víceúčelový mobilní laserový systém ACP300-COMPACT je určený pro

Více

BySpeed Pro. laser cutting. efficiency in. Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci

BySpeed Pro. laser cutting. efficiency in. Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci efficiency in laser cutting BySpeed Pro Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci 2 BySpeed Pro dynamické, efektivní, nepostradatelné BySpeed Pro je dynamický úsporný balíček pro maximální

Více

Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii: Váš úspěch. Náš motor.

Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii: Váš úspěch. Náš motor. Dunkermotoren HROMADNÁ DOPRAVA KOLEJOVÁ VOZIDLA Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii:» Rychlá dostupnost vzorků a prototypů» Kvalifikované systémy pro

Více

efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily

efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily 2 Bystar L velký, přesný a autonomní Vzhledem k velikosti pracovní oblasti překračují univerzálně

Více

Úvod. Povrchové vlastnosti jako jsou koroze, oxidace, tření, únava, abraze jsou často vylepšovány různými technologiemi povrchového inženýrství.

Úvod. Povrchové vlastnosti jako jsou koroze, oxidace, tření, únava, abraze jsou často vylepšovány různými technologiemi povrchového inženýrství. Laserové kalení Úvod Povrchové vlastnosti jako jsou koroze, oxidace, tření, únava, abraze jsou často vylepšovány různými technologiemi povrchového inženýrství. poslední době se začínají komerčně prosazovat

Více

ELVAC a.s. ELVAC SOLUTIONS Strojní inženýring Elektroinženýring Software KATALOG ŘEŠENÍ

ELVAC a.s. ELVAC SOLUTIONS Strojní inženýring Elektroinženýring Software KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS ELVAC a.s. Strojní inženýring Elektroinženýring Software KATALOG ŘEŠENÍ STROJNÍ INŽENÝRING ŘEŠENÍ, PRODUKTY A SLUŽBY ROBOTIKA Poskytujeme inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti jednoúčelových

Více

CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ ODBORNÝCH ŠKOL

CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ ODBORNÝCH ŠKOL Projekt: CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ ODBORNÝCH ŠKOL Kurz: Stavba a provoz strojů v praxi 1 OBSAH 1. Úvod Co je CNC obráběcí stroj. 3 2. Vlivy na vývoj CNC obráběcích strojů. 3 3. Směry vývoje CNC obráběcích

Více

Automatizace je naší motivací

Automatizace je naší motivací Automatizace je naší motivací 02 Springer Automatizace je naší motivací Společnost Springer GmbH inovativní společnost pro váš úspěch v automatizaci Springer Automatizace je naší motivací Silou inovace,

Více

Optiky do laserů CO2

Optiky do laserů CO2 Optiky do laserů CO2 SMĚROVÁ ZRCADLA S OPTIMALIZOVANOU ODRAZIVOSTÍ DO LASEROVÝCH REZONÁTORŮ A PAPRSKOVÝCH VEDENÍ Každé zrcadlo má svůj vlastní název, podle toho, kde se v laseru CO2 nachází a za jakým

Více

Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory

Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory MANN+HUMMEL filtry: spolehlivé a hospodárné Při výrobě stlačeného vzduchu velmi úzce spolupracují odlučovače oleje, které odstraňují olej ze vzduchu, se vzduchovými a

Více

16:30 17:00 příchod hostů 17:00 18:00 představení firem 18:00 19:00 networking raut

16:30 17:00 příchod hostů 17:00 18:00 představení firem 18:00 19:00 networking raut 16:30 17:00 příchod hostů 17:00 18:00 představení firem 18:00 19:00 networking raut JIC, zájmové sdružení právnických osob Brno, U Vodárny 2, PSČ 616 00 tel. +420 511 205 330 fax +420 541 143 011 e-mail

Více

TECHNOLOGIE DOPRAVA INOVACE. VÝVOJ A VÝROBA KOMPONENT PRO HROMADNÉ DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY

TECHNOLOGIE DOPRAVA INOVACE. VÝVOJ A VÝROBA KOMPONENT PRO HROMADNÉ DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY TECHNOLOGIE DOPRAVA INOVACE VÝVOJ A VÝROBA KOMPONENT PRO HROMADNÉ DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY www.parskomponenty.cz ČESKÁ STROJÍRENSKÁ A TECHNOLOGICKÁ SPOLEČNOST ZALOŽENO 1998 TRADICE VÝROBY 115 LET RODINNÁ FIRMA

Více

Jsme Conteg. Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl

Jsme Conteg. Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl Profil společnosti Jsme Conteg Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl Od svého založení v roce 1998 se CONTEG, ryze česká společnost, neustále rozvíjela a rostla. Dnes patříme mezi přední

Více

HCP 20 - specifikace

HCP 20 - specifikace Vlastnosti a výhody: Mobilní laserový a gravírovací systém pro gravírování i velkých forem Nahrazuje i hloubení a mikrofrézování Nový způsob uchycení laserové hlavy Nově motorické pojezdy X,Y,Z Dálkové

Více

TMV 510 AII / TMV 510 CII CNC vertikální obráběcí centrum

TMV 510 AII / TMV 510 CII CNC vertikální obráběcí centrum TMV 510 AII / TMV 510 CII CNC vertikální obráběcí centrum - Určeno pro vysokorychlostní vrtání, frézování a řezání závitů - Rychlá výměna nástroje 0,8 sec, s řezu do řezu 2 sec - Ergonomický design a komfortní

Více

Když se chladící a mazací látka stává tekutým nástrojem. Naše služby

Když se chladící a mazací látka stává tekutým nástrojem. Naše služby Když se chladící a mazací látka stává tekutým nástrojem Naše služby X Tekutý nástroj více jak chladící a mazací látka. Faktory jako produktivita, hospodárnost a kvalita opracování, závisí v rozhodující

Více

PORTFOLIO SPOLEČNOSTI

PORTFOLIO SPOLEČNOSTI PORTFOLIO SPOLEČNOSTI HESTEGO a.s. Na Nouzce 470/7, CZ 682 01 Vyškov tel.: +420 517 321 011 e-mail: hestego@hestego.cz www.hestego.cz HISTORIE TELESKOPICKÉ KRYTY rok založení: 1995 krytí vodicích drah

Více

Sika Industry Inventing the Future

Sika Industry Inventing the Future Sika Industry Inventing the Future Segmenty trhu pro potřeby našich zákazníků: automobilový průmysl automotive Aftermarket transportation spotřebiče & komponenty nástroje & kompozity Vyvíjíme řešení pro:

Více

Network Audit Komplexní provozní a bezpečnostní monitoring sítě

Network Audit Komplexní provozní a bezpečnostní monitoring sítě # DIGITAL TELECOMMUNICATIONS Network Audit Komplexní provozní a bezpečnostní monitoring sítě www.dto.cz Kontakt: Tomáš Vrba obchodní manažer +420 603 485 960 tomas.vrba@dto.cz V případě zájmu o vypracování

Více

ARO robotické svařování správná volba

ARO robotické svařování správná volba Robotické svařování ARO robotické svařování správná volba Odbornost ve svařování Kleště Kompletní rada pneumatických kleští a kleští s elektrickým pohonem pro 50/60 Hz, nebo střední frekvenci MF Skříňka

Více

Profil společnosti. Jsme partnerem výrobních firem na cestě ke světové třídě

Profil společnosti. Jsme partnerem výrobních firem na cestě ke světové třídě Profil společnosti Jsme partnerem výrobních firem na cestě ke světové třídě Jsme specialisté na výrobu Jsme ITeuro česká konzultační a softwarová společnost, která se specializuje na podnikové aplikace,

Více

Profil společnosti. Radim Glonek Ředitel společnosti

Profil společnosti. Radim Glonek Ředitel společnosti Strojírenská výroba Profil společnosti... 2 Svářečské práce... 3 MIG/MAG... 4 TIG... 5 Navařování... 6 Obrábění... 7 Soustružení... 8 Frézování... 9 Měření průtoku pomocí tlakové diference... 10 Kontakt...

Více

Společnost EBIA CZ se zabývá výrobou, vývojem a konstrukcí zařízení a doplňků z nerezové oceli, primárně výrobou a realizací minipivovarů.

Společnost EBIA CZ se zabývá výrobou, vývojem a konstrukcí zařízení a doplňků z nerezové oceli, primárně výrobou a realizací minipivovarů. MINIPIVOVARY Společnost EBIA CZ se zabývá výrobou, vývojem a konstrukcí zařízení a doplňků z nerezové oceli, primárně výrobou a realizací minipivovarů. MINIPIVOVARY Jsme součástí skupiny s téměř 20 letou

Více

NETME Centre Nové technologie pro strojírenství

NETME Centre Nové technologie pro strojírenství NETME Centre Nové technologie pro strojírenství Fakulta strojního inženýrství Vysoké učení technické v Brně NETME Centre Vysoké učení technické v Brně, Fakulta strojního inženýrství Technická 2896/2, 616

Více

Prodej strojů Výhodné ceny Záruční a pozáruční servis Technická podpora Financování

Prodej strojů Výhodné ceny Záruční a pozáruční servis Technická podpora Financování Prodej strojů z dovozu realizuje společnost, která má zkušenosti se zahraničním obchodem v Číně a na Taiwanu již od r. 2008. Na základě poptávek zákazníků byl postupně zahájen i dovoz obráběcích strojů.

Více

SUM ODRY s r.o. strojírenství údržba - montáže

SUM ODRY s r.o. strojírenství údržba - montáže Výroba jednoúčelových strojů a zařízení Repase, modernizace, generální opravy strojů a výrobních linek Výroba strojírenských dílů Výroba dílů na soustružnických automatech Strojírenská zakázková výroba

Více

Těžní stroje. Výrobní program. a zařízení pro vertikální dopravu v hlubinných dolech

Těžní stroje. Výrobní program. a zařízení pro vertikální dopravu v hlubinných dolech Výrobní program Vyspělé technologie Ekonomický provoz Maximální spolehlivost Maximální bezpečnost Vysoká účinnost provozu Certifikace a mezinár. normy Online podpora 24/7 Online monitoring Kompletní pozáruční

Více

TOP 10 produktů a služeb

TOP 10 produktů a služeb TOP 10 produktů a služeb pro bezpečné a efektivní IT OMEGA24 s.r.o. www.omega24.cz Kontakt: Klára Sedláková obchodní manažer +420 601 367 374 info@omega24.cz Radek Štefan jednatel +420 602 778 395 stefan@omega24.cz

Více

TMV-920 A/ TMV-1100A CNC vertikální obráběcí centrum

TMV-920 A/ TMV-1100A CNC vertikální obráběcí centrum TMV-920 A/ TMV-1100A CNC vertikální obráběcí centrum - Určeno pro silovější obrábění - Rychlá výměna nástroje 2,8 sec, s řezu do řezu 4 sec - Ergonomický design a komfortní obsluha - Dostupné v provedení

Více

www.prumyslova-filtrace.cz Průmyslová filtrace

www.prumyslova-filtrace.cz Průmyslová filtrace www.prumyslova-filtrace.cz Průmyslová filtrace Přehled průmyslu pro užívání filtrů v ČR - reference O firmě Automobilový průmysl ŠKODA AUTO a.s. Toyota Peugeot Citroën Automobile Czech, s.r.o. TRW Automotive

Více

Fiber laser řezací stroje. BT Bear Tronic s.r.o., Brno

Fiber laser řezací stroje. BT Bear Tronic s.r.o., Brno Fiber laser řezací stroje BT Bear Tronic s.r.o., Brno Fila 3015, pracovní plocha 1,5m x 3m Fila 4020, pracovní plocha 2m x 4m Fila 6020, pracovní plocha 2m x 6m Výrobní a obchodní značka HIWIN vznikla

Více

DALEX SVAŘOVACÍ TECHNIKA TRADICE. INOVACE. VIZE.

DALEX SVAŘOVACÍ TECHNIKA TRADICE. INOVACE. VIZE. DALEX SVAŘOVACÍ TECHNIKA TRADICE. INOVACE. VIZE. 2 VČERA. DNES. ZÍTRA. V roce 1911 začala firma Niepenberg & Co. GmbH vyrábět produkty z vysoce ušlechtilých ocelí, především holicí čepele a žiletky. Po

Více

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU On-line datový list FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC150 Carflow Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou

Více

Alfa Laval DIABON AllBrands - plate repase heat výměníků exchangers tepla všech značek

Alfa Laval DIABON AllBrands - plate repase heat výměníků exchangers tepla všech značek Smooth Delší životnost Efficiency pro for vaše Tough deskové Environments výměníky tepla Alfa Laval DIABON AllBrands - plate repase heat výměníků exchangers tepla všech značek Delší životnost pro vaše

Více

VYSOKOVÝKONOVÉ LASEROVÉ ROBOTIZOVANÉ PRACOVIŠTĚ

VYSOKOVÝKONOVÉ LASEROVÉ ROBOTIZOVANÉ PRACOVIŠTĚ VYSOKOVÝKONOVÉ LASEROVÉ ROBOTIZOVANÉ PRACOVIŠTĚ KULIČKOVÉ ŠROUBY KUŘIM, a.s. Vždy máme řešení! Courtesy of Trumpf Kalení Pomocí laserového paprsku je možné rychle a kvalitně tepelně zušlechtit povrch materiálu

Více

Téma dizertační práce - Strategie ŠKODA AUTO pro čínský trh

Téma dizertační práce - Strategie ŠKODA AUTO pro čínský trh Téma dizertační práce - Strategie ŠKODA AUTO pro čínský trh - Spolupráce při stanovování dlouhodobé strategie ŠKODA AUTO pro čínský trh se zaměřením na produktový management - Analýza současné pozice ŠKODA

Více

2.18 Rapid prototyping, 3D tisk

2.18 Rapid prototyping, 3D tisk Název školy Číslo projektu Autor Název šablony Název DUMu Tematická oblast Předmět Druh učebního materiálu Anotace Vybavení, pomůcky Ověřeno ve výuce dne, třída Střední průmyslová škola strojnická Vsetín

Více

Sonetto. Šroubové kompresory SONETTO 8-20

Sonetto. Šroubové kompresory SONETTO 8-20 Sonetto Šroubové kompresory SONETTO 8-20 Dědictví značky ALUP Název firmy založené v roce 1923 v německém Köngenu byl odvozen od produktů pro automobilový průmysl, které byly vyráběny v malé mechanické

Více

PRONÁJEM 3D TISKÁRNY TISKNĚTE BEZ STAROSTÍ PŘÍMO VE VAŠÍ FIRMĚ

PRONÁJEM 3D TISKÁRNY TISKNĚTE BEZ STAROSTÍ PŘÍMO VE VAŠÍ FIRMĚ PRONÁJEM 3D TISKÁRNY TISKNĚTE BEZ STAROSTÍ PŘÍMO VE VAŠÍ FIRMĚ ZÍSKEJTE PROFESIONÁLNÍ 3D TISKÁRNU OD ZORTRAXU Začněte tisknout teď hned se špičkovou 3D tiskárnou Zortrax M200. Tato 3D tiskárna získala

Více

Dovolte, abychom Vám stručně představili naši společnost Gyrus, s.r.o.

Dovolte, abychom Vám stručně představili naši společnost Gyrus, s.r.o. nástrojárna, kovoobrábění Šumice 90, 687 31 IČO: 253 12 090 DIČ: CZ 253 12 090 Dovolte, abychom Vám stručně představili naši společnost Gyrus, s.r.o. Firma Gyrus, s.r.o. se zabývá konstrukcí a výrobou

Více

GF Machining Solutions. Mikron MILL P 800 U ST

GF Machining Solutions. Mikron MILL P 800 U ST GF Machining Solutions Mikron MILL P 800 U ST Mikron MILL P 800 U ST Soustružení. Hrubování. Dokončování. Jediná upínací operace. Mikron MILL P 800 U ST pro simultánní soustružení je nové řešení, založené

Více

LEADING IN PRODUCTION EFFICIENCY PRODUKTOVÉ PORTFOLIO APLIKAČNÍ TECHNOLOGIE. webshop.durr.com

LEADING IN PRODUCTION EFFICIENCY PRODUKTOVÉ PORTFOLIO APLIKAČNÍ TECHNOLOGIE. webshop.durr.com LEADING IN PRODUCTION EFFICIENCY PRODUKTOVÉ PORTFOLIO APLIKAČNÍ TECHNOLOGIE webshop.durr.com FINÁLNÍ ÚPRAVA A LAKOVÁNÍ NA NEJVYŠŠÍ NA NEJVYŠŠÍ ÚROVNI ÚROVNI Díky neustálé inovaci a globální přítomnosti,

Více

RFID laboratoř Ing. Jan Gottfried, Ph.D.

RFID laboratoř Ing. Jan Gottfried, Ph.D. RFID laboratoř Ing. Jan Gottfried, Ph.D. VIZE Být špičkovým pracovištěm s odbornými kompetencemi a znalostmi v oblasti technologií automatické identifikace RFID, standardů GS1 EPCglobal a Internetu věcí.

Více

ADITIVNÍ TECHNOLOGIE. ADITIVNÍ VÝROBA Procesní řešení pro finální vyhotovení dílu z jednoho zdroje

ADITIVNÍ TECHNOLOGIE. ADITIVNÍ VÝROBA Procesní řešení pro finální vyhotovení dílu z jednoho zdroje ADITIVNÍ TECHNOLOGIE ADITIVNÍ VÝROBA Procesní řešení pro finální vyhotovení dílu z jednoho zdroje SST ADDITIVE MANUFACTURING RICHARD KELLETT 20.01.2019 1 LASERTEC 3D - VÝROBNÍ ZÁVODY, EXCELENTÍ CENTRA

Více

PORTFOLIO SPOLEČNOSTI

PORTFOLIO SPOLEČNOSTI PORTFOLIO SPOLEČNOSTI HESTEGO a.s. Na Nouzce 470/7, CZ 682 01 Vyškov tel.: +420 517 321 011 e-mail: hestego@hestego.cz www.hestego.cz HISTORIE TELESKOPICKÉ KRYTY rok založení: 1995 krytí vodicích drah

Více

GLOBAL PERCEPTION, DETAILED APPROACH PREZENTACE SPOLEČNOSTI

GLOBAL PERCEPTION, DETAILED APPROACH PREZENTACE SPOLEČNOSTI PREZENTACE SPOLEČNOSTI PREZENTACE SPOLEČNOSTI Představení společnosti Strana 02 Společnost BÖHM PLAST-TECHNIK a.s. (BPT) byla založena v roce 1991 v České Třebové. Díky těsné spolupráci s Tier 1 dodavateli

Více

CleanAIR. bezolejové kompresory CNR 5,5-7,5

CleanAIR. bezolejové kompresory CNR 5,5-7,5 CleanAIR bezolejové kompresory CNR 5,5-7,5 Bezolejové kompresory Průmyslové obory, jako jsou potravinářství, nápojový průmysl, elektronická a textilní výroba, nemohou riskovat jakoukoliv přítomnost oleje

Více

Systémy VELES. Laserové ořezávání plastových výlisků. Jsme odborníci na laserové technologie.

Systémy VELES. Laserové ořezávání plastových výlisků.   Jsme odborníci na laserové technologie. Systémy VELES Laserové ořezávání plastových výlisků Jsme odborníci na laserové technologie. www.narran.cz Laserové ořezávání plastových výlisků Ukázky ořezávaných dílů Plasty se staly jedním z nejpoužívanejších

Více

Velký výkon. Náklady zcela pod kontrolou. Odsávací turbíny TURBO II DC-TEC Dynamic Control Technology

Velký výkon. Náklady zcela pod kontrolou. Odsávací turbíny TURBO II DC-TEC Dynamic Control Technology Velký výkon. Náklady zcela pod kontrolou. Odsávací turbíny TURBO II DC-TEC Dynamic Control Technology TURBO II DC-TEC s Dynamic Control Technology Inteligentní řídicí jednotka Dynamic Control Technology

Více

Automatizace výrobních procesů ve strojírenství a řemesel, CZ.1.07/1.1.30/01.0038, Přednáška - KA 5

Automatizace výrobních procesů ve strojírenství a řemesel, CZ.1.07/1.1.30/01.0038, Přednáška - KA 5 LASER A JEHO FYZIKÁLNÍ PODSTATA Název projektu: Automatizace výrobních procesů ve strojírenství a řemeslech Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.30/01.0038 Příjemce: SPŠ strojnická a SOŠ profesora Švejcara Plzeň

Více

Připraveni na budoucí výzvy

Připraveni na budoucí výzvy Růst podpořený efektivitou a stabilitou Připraveni na budoucí výzvy Schwertberg/Rakousko říjen 2012. Po rekordním obratu v hospodářském roce 2011/2012 dokázala společnost ENGEL v prvním pololetí současného

Více

Ústav výrobního inženýrství NABÍDKA SPOLUPRÁCE. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická

Ústav výrobního inženýrství NABÍDKA SPOLUPRÁCE. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně Fakulta technologická Ústav výrobního inženýrství NABÍDKA SPOLUPRÁCE Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická www.uvi.ft.utb.cz Oblasti spolupráce a služeb

Více

BySprint. efficiency in. laser cutting. Ekonomické laserové řezací zařízení pro aplikace převážně do šesti milimetrů

BySprint. efficiency in. laser cutting. Ekonomické laserové řezací zařízení pro aplikace převážně do šesti milimetrů efficiency in laser cutting BySprint Ekonomické laserové řezací zařízení pro aplikace převážně do šesti milimetrů 2 BySprint soustředěný a ekonomický BySprint je optimální zařízení pro uživatele, kteří

Více

T-Cars Fleet Management

T-Cars Fleet Management Elektronická správa vozového parku Provozovatel: Obsah 1. INFORMACE O SPOLEČNOSTI... 2 1.1 Základní údaje...2 1.2 Charakteristika...3 2. SPECIFIKACE NABÍZENÝCH SLUŽEB... 3 2.1 Specifikace systému správy

Více

VÝROBCE VZDUCHOTECHNICKÝCH, CHLADICÍCH A ELEKTRONICKÝCH ZAŘÍZENÍ

VÝROBCE VZDUCHOTECHNICKÝCH, CHLADICÍCH A ELEKTRONICKÝCH ZAŘÍZENÍ VÝROBCE VZDUCHOTECHNICKÝCH, CHLADICÍCH A ELEKTRONICKÝCH ZAŘÍZENÍ PŘESNÁ KLIMATIZACE KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY INŽENÝRING VZDUCHOTECHNIKY A KLIMATIZACE PROJEKČNÍ SLUŽBY AUTORSKÝ DOZOR STAVEB ŘÍDICÍ SYSTÉMY

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

Elektrochemické obrábění s novým EXTRUDE HONE EVO s omezením vlivu bludných proudů

Elektrochemické obrábění s novým EXTRUDE HONE EVO s omezením vlivu bludných proudů Pro přímé vydání KONTAKT: Carsten GROMOLL E-MAIL: carsten.gromoll@kennametal.com TELEFON: +1 724 539 8033 Elektrochemické obrábění s novým EXTRUDE HONE EVO s omezením vlivu bludných proudů Speciální technologie

Více

SERVIS. ...kvalita provìøená medicínou

SERVIS. ...kvalita provìøená medicínou SERVIS...kvalita provìøená medicínou Profesionální servis Práce servisu začíná prodejem zdravotnických prostředků firmy TRUMPF, Wagner, Lawton, CRC Hypokramed Firma Hypokramed s.r.o. je autorizovaným servisním

Více

Motion_ Driven by Engineers

Motion_ Driven by Engineers www.tat.cz Motion_ Driven by Engineers Motion_ Driven by Engineers Pohonová technika Dopravní a systémová technika Jednotlivé komponenty Kompetentní servis Dopravní technika Ochranné systémy Široká nabídka

Více

Průmyslové lasery MediCom

Průmyslové lasery MediCom Průmyslové lasery MediCom MediCom a.s. Praha divize průmyslové lasery Firma MediCom a.s. Praha se více než 20 let věnuje vývoji, výrobě a prodeji laserových systémů pro průmyslové a lékařské aplikace.

Více

MECHANIK ELEKTROTECHNIK - mechanik elektronik

MECHANIK ELEKTROTECHNIK - mechanik elektronik MECHANIK ELEKTROTECHNIK - mechanik elektronik 26-41-L/01 Nabízíme unikátní možnost získání výučního listu i maturitního vysvědčení během 4 standardních let! Naše škola byla vybrána jako jedna z několika

Více

REALIZUJEME VAŠE PŘEDSTAVY

REALIZUJEME VAŠE PŘEDSTAVY 2009, Design: Bob Jezerský (bjez@graphicgarden.cz), Foto: Ivan Šamaj (arfa@volny.cz) NEW 2009 NEW 2009 PL PRAHA OSTRAVA FRÝDEK-MÍSTEK BRNO OSTRAVA FRÝDEK-MÍSTEK ČESKÝ TĚŠÍN STARÉ MĚSTO SK Česká republika

Více

ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO

ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO ELEMENTS PŘIZPŮSOBENÉ PLÁNY ÚDRŽBY ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO DÍKY SVÉ EXTRÉMNÍ FLEXIBILITĚ JE SLUŽBA ELEMENTS TAK ATRAKTIVNÍ BEZSTAROSTNÁ JÍZDA SE SPOLEČNOSTÍ IVECO

Více

Technologie pro Průmyslové Čištění. Čistý byznys

Technologie pro Průmyslové Čištění. Čistý byznys Technologie pro Průmyslové Čištění Čistý byznys Při čištění průmyslových dílů záleží na dosažení nezbytných požadavků na čistotu, buď pro následující procesy nebo pro vysokou kvalitu a funkčnost dílů,

Více

Expert na zelenou energii

Expert na zelenou energii Expert na zelenou energii Člen podnikatelské skupiny LUKA & BRAMER GROUP se sídlem v Brně Zaměřená na dodávku technologií pro využití a zpracování odpadů dodávku a servis technologických celků a zařízení

Více

Innovation Centre. NICe. nikken-world.com

Innovation Centre. NICe. nikken-world.com Innovation Centre e u r o p e NICe nikken-world.com NIKKEN Filozofie Každodenního Výzkumu Společnost NIKKEN se zavázala posunovat hranice moderní výroby a věří, že se to odráží v naší nabídce nejlepší

Více

DIVIZE OIL & FEED TECH

DIVIZE OIL & FEED TECH DIVIZE OIL & FEED TECH PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI Založení: 1992 Počet zaměstnanců: více než 450 OIL & FEED TECH moderní technologická zařízení pro získávání, zpracování rostlinných olejů a extruzi krmných

Více

STOW MOBILE. Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám.

STOW MOBILE. Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám. STOW MOBILE Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám. MOBILNÍ PALETOVÉ REGÁLY Stow Mobile je vysokokapacitní skladovací systém navržený tak, že paletové regálové systémy jsou

Více

STLAČENÝ VZDUCH OD ROKU Prodloužená záruka 6 let se servisním plánem MyCare BLADE BUDOUCNOST NASTÁVÁ JIŽ DNES. BLADE i 8 12 S přímým převodem

STLAČENÝ VZDUCH OD ROKU Prodloužená záruka 6 let se servisním plánem MyCare BLADE BUDOUCNOST NASTÁVÁ JIŽ DNES. BLADE i 8 12 S přímým převodem STLAČENÝ VZDUCH OD ROKU 1919 Prodloužená záruka 6 let se servisním plánem MyCare BLADE BUDOUCNOST NASTÁVÁ JIŽ DNES BLADE i 8 12 S přímým převodem Mattei: více než 90 let výzkumu a spolehlivosti Firma Ing.

Více

Brožura k výrobku. Leitz Reference Xe. Souřadnicový měřicí stroj

Brožura k výrobku. Leitz Reference Xe. Souřadnicový měřicí stroj Brožura k výrobku Leitz Reference Xe Souřadnicový měřicí stroj 2 Leitz Reference Xe Coordinate Measuring Machine Souřadnicový měřicí stroj pro malé a střední podniky Leitz Reference Xe Malé a střední podniky,

Více

Umění broušení. Výrobní řada

Umění broušení. Výrobní řada Umění broušení Výrobní řada Přednosti Více než 100 variant brousících vřeteníků Optimální řešení pro každou úlohu broušení díky modulární koncepci stroje. Broušení závitů Rovnoběžné s osou nebo se skloněným

Více

Naše služby, které Vám rádi zajistíme a přizpůsobíme dle vašich požadavků: Zajištění financování projektů zefektivnění Vaší energetiky.

Naše služby, které Vám rádi zajistíme a přizpůsobíme dle vašich požadavků: Zajištění financování projektů zefektivnění Vaší energetiky. ... Karla Energize to jsou flexibilní řešení projekcí, dodávek, provozu a údržby kogeneračních jednotek a trigeneračních jednotek ve výkonovém rozsahu od 40 kwe do 4300 kwe. Díky spolupráci se světovými

Více

TB-25Y CNC soustružnické centrum

TB-25Y CNC soustružnické centrum TB-25Y CNC soustružnické centrum - Ekonomicky výhodné řešení v multifunkčním obrábění - Konstrukce s 90 ložem umožňuje dosahovat vyšší přesnosti v ose Y než u jiných strojů - C a Y osa, poháněné nástroje

Více

TNL-130AL. CNC soustruh

TNL-130AL. CNC soustruh TNL 130AL CNC soustruh Typ Max. oběžný průměr nad ložem Max. oběžný průměr nad suportem Max. průměr obrábění TNL-130AL Ø 620 mm Ø 410 mm Ø 410 mm - Tuhá litinové lože vyrobené z jednoho kusu se sklonem

Více

Nabízíme. Jsme certifikováni dle BS EN ISO 9001:2008 CAD. - Výrobu přesných prototypových dílů. znějších kovů, včetn. - Sériovou

Nabízíme. Jsme certifikováni dle BS EN ISO 9001:2008 CAD. - Výrobu přesných prototypových dílů. znějších kovů, včetn. - Sériovou Nabízíme - Výrobu přesných prototypových dílů - Výrobu ověřovacích ovacích sérií - Sériovou výrobu přesných strojních dílů z nejrůzn znějších kovů, včetn etně vysoce kalených ocelí a velmi obtížně obrobitelných

Více

TNL-160AL. CNC soustruh

TNL-160AL. CNC soustruh TNL 160AL CNC soustruh Typ Max. oběžný průměr nad ložem Max. oběžný průměr nad suportem Max. průměr obrábění TNL-160AL Ø 620 mm Ø 410 mm Ø530 mm - Tuhá litinové lože vyrobené z jednoho kusu se sklonem

Více

SMC Váš partner pro automatizaci

SMC Váš partner pro automatizaci SMC Váš partner pro automatizaci SMC celosvětový lídr v automatizaci S 32% podílem na globálním trhu jsme předními světovými odborníky v oboru pneumatiky. Jsme silným partnerem pro průmysl a vytváříme

Více

WELDPRINT 5AX Nový stroj KOVOSVIT MAS, a.s. pro hybridní technologii výroby. Petr Heinrich, Lukáš Libovický, Jan Smolík, Ivan Diviš

WELDPRINT 5AX Nový stroj KOVOSVIT MAS, a.s. pro hybridní technologii výroby. Petr Heinrich, Lukáš Libovický, Jan Smolík, Ivan Diviš WELDPRINT 5AX Nový stroj KOVOSVIT MAS, a.s. pro hybridní technologii výroby Petr Heinrich, Lukáš Libovický, Jan Smolík, Ivan Diviš Všechny výrobky a produkty, které nás obklopují, potřebují dílce a součástky.

Více

MSM kw. Olejem mazané šroubové kompresory SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

MSM kw. Olejem mazané šroubové kompresory SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE MSM 30-75 kw Olejem mazané šroubové kompresory Kompresory z řady MSM s příkony od 30 do 75 kw se vyznačují zejména vysokým výkonem a malou zastavěnou plochou. Uživatelské benefity Vysoký objemový průtok

Více