TISKOVÁ ZPRÁVA NOMINACE NA CENY ALFRÉDA RADOKA ZA ROK 2013

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "TISKOVÁ ZPRÁVA NOMINACE NA CENY ALFRÉDA RADOKA ZA ROK 2013"

Transkript

1 TISKOVÁ ZPRÁVA NOMINACE NA CENY ALFRÉDA RADOKA ZA ROK 2013 z tiskové konference, konané v úterý 28. ledna 2014 v Dejvickém divadle Praha Milan Šimáček, ředitel, CCL-CONFERENCE CZECHOSLOVAKIA LTD. Mgr. Petra Marková, místopředsedkyně správní rady, Nadační fond Cen Alfréda Radoka Výroční cena divadelních kritiků za umělecké výkony je nejstarší ze všech ocenění udělovaných v České republice za umělecké počiny v oboru divadla. Je udělována na základě ankety vyhlašované časopisem Svět a divadlo. Její hlavní a nejstarší kategorie (cena kritiky pro inscenaci roku) byla poprvé udělena za rok Ceny, které navazují na Ceny Nadace Alfréda Radoka udělované od roku 1992, od roku 2002 každoročně uděluje Nadační fond Cen Alfréda Radoka. Cenu Aldréda Radoka považuji pro sebe za stejně prestižní ocenění jako je Český lev, říká Ivan Trojan, držitel Ceny Alfréda Radoka 2012 a Českého lva 2012 za mužský herecký výkon. Letošní ročník pořádá agentura CCL ve spolupráci s Nadačním fondem Cen Alfréda Radoka. Hlavním partnerem akce je společnost BM Management. Každoroční ceny divadelních kritiků jsou pro divadelníky nejen prestižní záležitostí ale i jistou mírou evaluace jejich tvorby. Na rozdíl od cen Thálie (které se důsledně zaměřují na výkonné umělce) šíře udělovaných cen zahrnuje celou škálu divadelní tvorby. Pro divadla i umělce jsou nejen ocenění, ale již samotná nominace potvrzením nastoupené cesty a mnohdy otvírá další možnosti tvorby či fundraisingu. V případě umělců cena i nominace často generuje nabídky účasti na dalších zajímavých projektech, edukační činnosti, příliv stážistů atd. Velmi se proto přimlouvám, aby výroční ceny zůstaly zachovány!, sdělila MgA. Mgr. Doubravka Svobodová, děkanka DAMU, dříve ředitelka Divadla Na zábradlí. Nadační fond ocení Cenou Alfréda Radoka za rok 2013 tyto inscenační výkony a díla: nejlepší inscenace nejlepší ženský herecký výkon nejlepší mužský herecký výkon divadlo roku nejlepší původní česká hra nejlepší scénografie nejlepší hudba talent roku Ceny v inscenačních kategoriích jsou udělovány na základě hlasování kritiků oslovených časopisem Svět a divadlo. Každý kritik může dát až tři nominace v každé z kategorií. Vítěz je vyhlášen na základě prostého součtu hlasů v jednotlivých kategoriích. Celkový přehled o hodnocení publikuje časopis Svět a divadlo.

2 NEJLEPŠÍ INSCENACE ROKU ANTON PAVLOVIČ ČECHOV: RACEK, režie Michal Vajdička, scéna Pavol Andraško, dramaturgie Daniel Majling, Eva Suková, kostýmy Katarína Hollá, hudba Marián Čekovský, Dejvické divadlo Praha, premiéra Dejvické divadlo patří mezi kritiky nejuznávanější české scény. Téměř stejný tým byl podepsán i pod adaptací Ucpanej systém, která přinesla Dejvickému divadlu Cenu Alfréda Radoka za nejlepší českou inscenaci roku Slovenský režisér Michal Vajdička je současně oceňován i ve své rodné zemi. Na kontě má tři Ceny Literárneho fondu. Jednu z nich za inscenaci Všetko za národ (Divadlo Andreje Bagára Nitra), která v anketě kritiků časopisu Svět a divadlo obsadila první místo jako největší zážitek roku 2009 ze zahraničního divadla. LUDMILA ULICKÁ: RUSKÁ ZAVAŘENINA, režie Ivan Rajmont, scéna Martin Černý, kostýmy Marta Roszkopfová, hudba Petr Kofroň, Komorní scéna Aréna Ostrava, premiéra Ivan Rajmont, který po slavném období v ústeckém Činoherním studiu, působil dlouhá léta jako šéf činohry a režisér v pražském Národním divadle, zaujal kritiky současnou variací na Čechova. Je to po loňské S nadějí i bez ní další kritiky nominovaná inscenace Komorní scény Aréna. Naposledy získalo toto ostravské divadlo cenu za nejlepší inscenaci roku před deseti lety, a to za Bulgakovovo Psí srdce v režii Sergeje Fedotova. PAVEL JURÁČEK, DORA VICENÍKOVÁ, JAN MIKULÁŠEK: ZLATÁ ŠEDESÁTÁ ANEB DENÍK PAVLA J., režie a výběr hudby Jan Mikulášek, dramaturgie Dora Viceníková, výprava Marek Cpin, Národní divadlo Brno - Divadlo Reduta / Divadlo Na zábradlí Praha, premiéra / Jan Mikulášek je nejen nesmírně pilným, ale také na cenu kritiky nejčastěji nominovaným režisérem posledních let (za rok Korespondence V+W, Na Větrné hůrce, Europeana). Byl součástí týmu, který vytvořil krátkou, ale výraznou éru v Divadle Reduta (součásti brněnského Národního divadla) a spolu s ním také přešel do pražského Divadla Na zábradlí, kde se Petr Štědroň stal ředitelem a Dora Viceníková uměleckou šéfovou a dramaturgyní. Z Brna do Prahy přenesli (a to včetně původního obsazení) i inscenaci podle Deníků filmového režiséra Pavla Juráčka.

3 ŽENSKÝ HERECKÝ VÝKON ROKU SVETLANA JANOTOVÁ (ALEXANDRA OWENSOVÁ) Tom Hedley, Robbie Roth, Robert Cary: Flashdance, režie Stanislav Moša, hudební nastudování Dan Kalousek, Městské divadlo Brno Svetlana Janotová je od ukončení studií JAMU členkou Městského divadla Brno, kde vystupuje (dříve pod dívčím jménem Slováková) zejména v muzikálových inscenacích. Podle ní samé jí nejvíc vyhovuje tzv. taneční muzikál. Diváci i kritika oceňují její univerzálnost, schopnost hrát, zpívat a tančit. V inscenaci filmem proslaveného titulu představuje hlavní hrdinku, přes den svářečku a v noci tanečnici. Brněnské uvedení se stalo evropskou premiérou tohoto titulu. LUCIE TRMÍKOVÁ (RITA ALLMERSOVÁ) Henrik Ibsen: Eyolfek, režie Jan Nebeský, Divadlo v Dlouhé Praha Lucie Trmíková, uznávaná herečka a autorka je nositelkou Ceny Alfréda Radoka za nejlepší ženský herecký výkon roku 1997 za titulní roli Terezky ve hře Lenky Lagronové, Divadla Komedie a režiséra Jana Nebeského, jehož je uměleckou i životní partnerkou. Objevuje se v celé škále jeho inscenací: od těch, v nichž na různých scénách (nyní podruhé v Divadle v Dlouhé) inscenuje klasické a často právě ibsenovské drama, až po divadelně-hudební experimenty. TEREZA VILIŠOVÁ (AMY) D.C. Jackson: Můj romantický příběh, režie Daniel Špinar, Divadlo Petra Bezruče Ostrava Tereza Vilišová, herečka širokého rejstříku dovede skloubit komické a tragické rysy postavy. Sama říká, že má ráda, když se divák směje a zároveň ho mrazí. Doma je v ostravském Divadle Petra Bezruče, kde hrává např. v inscenacích Jana Mikuláška nebo Anny Petrželkové. Hostuje ale i na jiných scénách. Loni byla nominovaná na Cenu Thálie za Annu Kareninu, kterou ztvárnila v inscenaci brněnské Reduty a režiséra Daniela Špinara.

4 MUŽSKÝ HERECKÝ VÝKON KAREL DOBRÝ (OPRIČNÍK/ANDREJ DANILOVIČ) Vladimir Sorokin a Kamila Polívková: Den opričníka, režie K.Polívková, Studio Hrdinů Praha Karel Dobrý patří mezi nejvýznamnější české herce střední generace. V 90. letech, v éře režiséra Petra Lébla, byl předním členem Divadla Na zábradlí. Od roku 2002 je bez stálého angažmá. V posledních letech je jedním z nejobsazovanějších aktérů, a to na scénách různého typu, od činohry Národního divadla po alternativní Studio Hrdinů. V loňském roce byl na Cenu Alfréda Radoka nominován za dvojroli Bardamu-Céline v inscenaci Církev (režie Jan Horák a Michal Pěchouček, Studio Hrdinů). VLADIMÍR JAVORSKÝ (FERDA PLZÁK) Václav Havel: Zahradní slavnost, režie Dušan D.Pařízek, Národní divadlo Praha Že je výraznou hereckou osobností ukázal Vladimír Javorský již na začátku své kariéry v Divadle Husa na provázku, kde hrál od poloviny 80.let (mimo jiné roli Huga v Zahradní slavnosti režiséra Petera Scherhaufera). Brzy se etabloval i jako filmový a televizní herec. V roce 1993 odešel do Prahy, nejprve do Činoherního klubu, pak do Národního divadla, kde své angažmá v roce 2009 ukončil, ale nadále s touto scénou spolupracuje. Jeho rejstřík zahrnuje činohru, pohybové i hudební divadlo. MIROSLAV KROBOT (SORIN) Anton Pavlovič Čechov: Racek, režie Michal Vajdička, Dejvické divadlo Praha Jeden z nejvýznamnějších českých režisérů a nositel dvou Cen Alfréda Radoka za inscenaci roku ( Rok na vsi, Národní divadlo, 2010 Muž bez minulosti, Dejvické divadlo). Ukázal se být ale divadelníkem velmi všestranným. Je úspěšným uměleckým šéfem, neboť za jeho působení získalo Dejvické divadlo čtyřikrát titul divadlo roku. Za rok 2001 byl navíc vyhlášen talentem roku coby herec (šlo o vůbec první cenu, kterou jako herec získal) a loni získal i Cenu Alfréda Radoka jako autor Briana, hry roku.

5 DIVADLO ROKU DIVADLO V DLOUHÉ PRAHA Patří mezi špičkové pražské scény. Dostalo Cenu Alfréda Radoka jako divadlo roku Vzniklo roku 1996 spojenectvím režisérů Jana Borny a Hany Burešové a jejich herců (do té doby Dejvické divadlo, respektive Divadlo Labyrint). Vedle domácích režisérů zde hostovaly další přední osobnosti: J. A. Pitínský, J. Nebeský, J. Mikulášek aj. Dramaturgie divadla zahrnuje rejstřík od málo uváděných děl (Eyolfek), a to i symbolického ražení (Slečna Jeirová), až po kabarety (Kabaret Kainar-Kainar) a hry pro děti (O líné babičce). KLICPEROVO DIVADLO HRADEC KRÁLOVÉ Má za sebou slavná období spojená např. se jmény Jan Grossmana, Miroslava Krobota, Josefa Krofty a v 90.letech Vladimíra Morávka. Za Morávkovy éry získalo čtyřikrát Cenu Alfréda Radoka pro nejlepší divadlo roku. Od sezony je uměleckým šéfem divadla David Drábek. Divadlo se díky jeho autorským režiím znovu dostává do centra pozornosti, což dokumentují nominace na nejlepší inscenaci roku v letech Náměstí bratří Mašínů, Noc oživlých mrtvol a Jedlíci čokolády. Na divadlo roku bylo naposledy nominováno před třemi lety. KOMORNÍ SCÉNA ARÉNA OSTRAVA Vznikla v roce 1994 jako nástupnická organizace Divadla hudby, které v Ostravě působilo již od roku V roce 2003 získala zdejší inscenace Psího srdce v režii Sergeje Fedotova Cenu Alfréda Radoka za inscenaci roku a stejně uspěl i Michal Čapka v kategorii mužský herecký výkon. Loni byla na inscenaci roku nominována inscenace hry Tomáše Vůjtka S nadějí, i bez ní v režii Ivana Krejčího a Alena Sasínová-Polarczyk byla za výkon ve Vůjtkově hře nominována na ženský herecký výkon. STUDIO HRDINŮ PRAHA Jedno z nejmladších pražských divadel vzniklo před dvěma lety se sídlem ve Veletržním paláci v Praze jako projekt Jana Horáka, bývalého dramaturga MeetFactory. Tým, který původně usiloval o pražské Divadlo Komedie, navazuje i v jiném sídle na činnost Pražského komorního divadla. Jan Horák zde jako režisér pracuje v tandemu s významným českým výtvarníkem, laureátem Chaloupeckého ceny Michalem Pěchoučkem. Kmenovými režisérkami jsou i Kamila Polívková a Katharina Schmitt. Do základního kádru herců patří např. Gabriela Míčová a Karel Dobrý.

6 PŮVODNÍ ČESKÁ HRA JIŘÍ HAVELKA, KAREL FRANTIŠEK TOMÁNEK: DECHOVKA (uvedlo Divadlo Vosto5 v Baráčnické rychtě Praha, režie J.Havelka, dramaturgie Marta Ljubková a K.F.Tománek) Jiří Havelka je divadelní režisér, dramatik a herec, člen divadla VOSTO5, které se proslavilo otevřenými tvary vlastních autorských inscenací, jejichž základním stavebním kamenem je improvizace. Jako režisér působil dlouhodobě ve Studiu Ypsilon. Režisér úspěšných inscenací Černá díra, Ubu se baví, Wanted Welzl či Pérák, na jméně nezáleží. Jako režisér získal Cenu Alfréda Radoka 2007 v kategorii Talent. Karel František Tománek je dramatik, dramaturg Dejvického divadla. V minulosti působil i v Činoherním studiu Ústí nad Labem, Městském divadle Brno či Klicperově divadle. Jeho původní hra Sendviče reality byla finálovým textem dramatické soutěže CAR 2003 a následně byla úspěšně uváděna v Dejvickém divadle stejně jako hra Wanted Welzl, na které spolupracoval právě s Jiřím Havelkou. Jako dramaturg je podepsán pod dalšími oceňovanými inscenacemi Dejvického divadla. LENKA LAGRONOVÁ: Z PRACHU HVĚZD (uvedlo Národní divadlo Praha v Divadle Kolowrat, režie Štěpán Pácl, dramaturgie Jan Tošovský) Její hra Terezka získala Cenu Alfréda Radoka 1997 v kategorii Česká hra. V minulosti působila jako dramaturg Divadla Na zábradlí po boku režiséra Petra Lébla. Je autorkou úspěšné rozhlasové hry Vstaň, prosím tě, oceněné v soutěži Českého rozhlasu. Finálovým textem Dramatické soutěže CAR 2007 byla hra Pláč, kterou uvedlo Národní divadlo Praha v Divadle Kolowrat. Na českých jevištích byly uvedeny i její další texty. MILAN ŠOTEK: PLEJTVÁK (uvedl Cabaret Calembour Praha, režie Milan Šotek, výprava Karel Čapek, hudba Igor Orozovič, zvuková spolupráce Viktor Prášil) Dramatik a dramaturg, spoluzakladatel autorského divadla Cabaret Calembour se kterým získal dvakrát cenu Český Tučňák v kategorii Mladé divadlo. Jako dramaturg působil v Moravském divadle Olomouc, nyní se podílí na dramaturgii Divadla Na Vinohradech. Jeho texty několikrát postoupily do finále Ceny Evalda Schorma.

7 SCÉNOGRAFIE MAREK CPIN (výprava) (Pavel Juráček, Dora Viceníková, Jan Mikulášek: Zlatá šedesátá aneb deník Pavla J., režie Jan Mikulášek, Národní divadlo Brno - Divadlo Reduta / Divadlo Na zábradlí Praha) Vystudoval scénografii a kostým na Divadelní fakultě JAMU. Byl módním redaktorem ELLE a Yellow. Stále se věnuje spolupráci s různými českými divadly, pro které navrhuje výpravy. Zatím nejvýraznější je jeho spolupráce s režisérem Janem Mikuláškem. Na svém kontě má víc než 70 scénických a kostýmních výprav pro divadla v celé ČR. V roce 2010 a 2011 byl nominován na Cenu Alfréda Radoka v kategorii scénografie roku. MARTIN CHOCHOLOUŠEK (scéna) (František Ferdinand Šamberk a David Drábek: Jedenácté přikázání aneb Mucholapka, režie D.Drábek, Národní divadlo Praha) Po absolutoriu na Katedře alternativního a loutkového divadla DAMU byl 3 roky v angažmá v pražském Dejvickém divadle, kde je podepsán jako scénograf (často i jako kostýmní výtvarník) pod řadou inscenací. S režisérem Vladimírem Morávkem spolupracoval v hradeckém Klicperově divadle i v Národním divadle. S Davidem Drábkem vytvořil jako scénograf inscenace Věc Makropulos, Ještěři, Jedlíci čokolády, Akvabely, Figarova svatba. V současnosti má za sebou víc než 100 scénografických realizací. Je držitelem Ceny Alfréda Radoka v kategorii scénografie za inscenaci Akvabely v roce JAN NEBESKÝ a JANA PREKOVÁ (scéna) (Henrik Ibsen: Eyolfek, režie Jan Nebeský, Divadlo v Dlouhé Praha) Jan Nebeský vystudoval obor režie na DAMU. Byl v angažmá v Klicperově divadle v Hradci Králové, Divadle S. K. Neumanna (Divadlo pod Palmovkou), Divadle E. F. Buriana (Archa), v pražském Činoherním klubu a v Divadle Komedie. Od r působí ve svobodném povolání. U několika jeho inscenací byl autorem textů Egon Tobiáš. Pedagogicky působí na katedře režie a dramaturgie DAMU a spolupracuje s Vyšší odbornou hereckou školou. Je držitelem ceny Alfréda Radoka za režii inscenace Z cizoty za rok Jana Preková Vystudovala scénografii na DAMU. Spolupracuje jako kostýmní výtvarnice nebo scénografka s mnoha našimi divadly. Spolupracovala s režisérem J.A. Pitínským, soustavná je také její spolupráce s režisérem Janem Nebeským od roku 1983 se jako scénografka či kostýmní výtvarnice podílí na jeho inscenacích. Je spoluzakladatelkou Ateliéru tělový design na Fakultě výtvarných umění Vysokého učení technického v Brně a Ateliéru scénografie na Divadelní fakultě JAMU. V roce 2011 byla nominována s Janem Nebeským na Cenu Alfréda Radoka v kategorii scénografie roku.

8 HUDBA VLADIMÍR FRANZ (Karel Čapek a Vladimír Franz: Válka s mloky, režie David Drábek, dirigent Marko Ivanović a František Drs, Národní divadlo Praha) Hudební skladatel, výtvarník, vysokoškolský pedagog a příležitostný publicista, básník a dramatik. Za svou scénickou hudbu získal Cenu Alfréda Radoka v kategorii Hudba již šestkrát, kromě toho šest jeho dalších prací získalo v této kategorii nominaci. DAREK KRÁL (František Ferdinand Šamberk a David Drábek: Jedenácté přikázání aneb Mucholapka, režie David Drábek, Národní divadlo Praha) Hudební skladatel a producent. S režisérem Davidem Drábkem spolupracuje od studií, kdy založili divadlo Hořící Žirafy, jako autor scénické hudby se podílel se na většině jeho úspěšných inscenací, je i autorem hudební složky společného muzikálu Ještěři. V současné době spolupracuje i s dalšími předními českými režiséry. EMIL VIKLICKÝ (Lucie Trmíková, Jan Nebeský a David Prachař: Kabaret Shakespeare, režie Jan Nebeský, Studio DAMÚZA Praha) Jeden z nejvýznačnějších představitelů českého moderního jazzu. Studoval jazz na Berklee College v USA. V současnosti vystupuje především spolu s Františkem Uhlířem a Laco Troppem v Triu Emila Viklického. Autor 3 oper, filmové i televizní hudby.

9 TALENT PATRIK DĚRGEL (herec) Vystudoval Janáčkovu konzervatoř v Ostravě, během níž účinkoval v Divadle Petra Bezruče v Ostravě a v divadle v českém Těšíně. Poté pokračoval ve studiu na pražské DAMU a v současnosti je v angažmá ve Švandově divadle na Smíchově. IVO KRISTIÁN KUBÁK (režisér) Vystudoval obor režie na DAMU. Spolu s Marií Novákovou je zakladatel divadelního souboru Tygr v tísni. Ve své režijní tvorbě se zabývá činoherním divadlem v netradičních prostorech, inscenováním nedramatických látek a se zájmem se věnuje i režii scénických čtení. MAREK NĚMEC (režisér) Vystudoval obor herectví na DAMU. Byl v angažmá v Činoherním studiu v Ústí nad Labem, kde debutoval jako režisér. Nyní spolupracuje jako herec s Divadlem v Dlouhé a jako herec a režisér působí v Divadle v Celetné. Moderoval předávání Cen Alfréda Radoka v letech 2009 a Byl nominován na Cenu Alfréda Radoka 2011 za nejlepší mužský herecký výkon.

10 POŘADATEL ANKETY, HLASUJÍCÍ: SVĚT A DIVADLO Celetná 17, Praha 1 tel.: , ; svet@divadlo.cz * Ankety časopisu Svět a divadlo se zúčastnilo 75 kritiků (celkem 78, ale 3 hlasovali pouze pro zahraniční zážitek): Pavla Bergmannová Martin Bernátek Marie Boková Veronika Boušová Zdeňka Brandejská Kamila Černá Martina Černá Jan Dehner Lenka Dombrovská Věra Drápelová Petr Dvořák Lukáš Dubský Petr Feyfar Tereza Frýbertová Helena Grégrová Jan Grulich Tomáš Hájek Marta Harasimowicz Helena Havlíková Josef Herman Jiřina Hofmanová Zdeněk Hořínek Radmila Hrdinová Vladimír Hulec Dušan Hübl Kateřina Jírová Vladimír Just Jan Kerbr Petr Klarin Klár Jan Kolář Karel Král Blanka Křivánková Jiří P. Kříž Radka Kunderová Eva Kyselová Eva Langšádlová Taťána Lazorčáková Rudolf Leška Kateřina Lešková Dolenská Otto Linhart Marek Lollok Martin Macháček Jana Machalická Nina Malíková Lubomír Mareček Vladimír Mikulka Jana Návratová Bohumil Nekolný Michal Novák Jana Paterová Jana Patočková Natálie Preslová Kateřina Rathouská Marie Reslová Jan Roubal Jaroslav Someš Jana Soprová Tomáš Stanislavčík Milan Strotzer Jiří Svoboda Lenka Šaldová Pavel Širmer Jakub Škorpil Jitka Šotkovská Jiří Štefanides Ondřej Šulc Martin J. Švejda Zdeněk A. Tichý Nina Tiliu Zuzana Vantuchová Vojtěch Varyš Kateřina Vlčková Ladislav Vrchovský Michal Zahálka Vít Závodský Alena Zemančíková Marie Zdeňková Ivan Žáček

11 DRAMATICKÁ SOUTĚŽ: Do 22. ročníku anonymní soutěže o Cenu Alfréda Radoka za rok 2013 přihlásilo 59 autorů a autorek celkem 66 textů. Šest textů do soutěže přišlo ze Slovenska, 1 text z Rakouska, 14 textů pochází od žen autorek. Čtyři členové poroty v prvním kole vyberou z 66 textů 10 finalistů, mezi nimiž spolu se zbytkem poroty rozhodnou o nositelích ceny. Již posedmé je partnerem soutěže Český rozhlas, který si z účastnických textů vybírá zajímavé tituly k inscenování a vysílání. Cena Českého rozhlasu je spojena s finanční prémií, navíc garantuje realizaci hry a její vysílání na vlnách Českého rozhlasu. Finanční cenu pro vítěze dramatické soutěže věnuje Kolowrátek Nadační fond Maximiliana, Francescy a Dominiky Kolowrat-Krakovských a Nadace Český literární fond. Finálové texty budou známy 7. února NFCAR ocení autory vítězných textů v rámci slavnostního večera.

12 SLAVNOSTNÍ VEČER Slavnostní večer s předáním cen proběhne 8.března 2014 ve Studiu Hrdinů v Praze. Pořadatelem večera je agentura CCL ve spolupráci s NFCAR. Hlavním partnerem večera je společnost BM Management. POŘADATELÉ: CCL-CONFERENCE CZECHOSLOVAKIA LTD. CCL House, Na Zástřelu 11/108, CZ Praha 6 Milan Šimáček, výkonný ředitel, tel.: , milan.simacek@ccl.cz * CCL spol. s r.o. (zal. 1990) je nejzkušenější středoevropskou agenturou pro event management + live marketing. Do roku 2011 CCL zrealizovala více než projektů v 388 destinacích ve 47 zemích ze 7 kontinentů pro 515 různých klientů, pocházejících z 24 zemí světa. NADAČNÍ FOND CEN ALFRÉDA RADOKA Divadelní ústav, Celetná 17, Praha 1 Ingeborg Radok Žádná, předsedkyně správní rady tel.: , radok@divadlo.cz NFCR pokračuje od roku 2002 v činnosti Nadace Alfréda Radoka, která vznikla v roce 1992 z podnětu agentury Aura-Pont na podporu původní divadelní, dramatické i inscenační tvorby. Uděluje každoročně Ceny Alfréda Radoka v oboru dramatické a inscenační tvorby na základě hlasování divadelních kritiků a publicistů v časopise Svět a divadlo. Partnery Nadačního fondu jsou Ministerstvo kultury ČR, Magistrát hl.m.prahy, Nadace Český literární fond, Nadační fond Kolowrátek a Český rozhlas. HLAVNÍ PARTNER: BM MANAGEMENT Vladislavova 17, Praha 1 kontakt: Tomáš Pavlík, P.R. Director, tel , tomas.pavlik@bmmanagement.cz Společnost BM Management s.r.o. se věnuje činnostem souvisejícím se správou aktiv Zdeňka a Michaely Bakalových v České republice.

13 DRŽITELÉ CEN ALFRÉDA RADOKA ZA ROK 2012: INSCENACE: IRWINE WELSH, DANIEL MAJLING: Ucpanej systém režie Michal Vajdička, překlad Olga Bártová, dramaturgie Daniel Majling a Eva Suková, výprava Pavol Andraško, hudba Marián Čekovský, Dejvické divadlo Praha, premiéra ŽENSKÝ HERECKÝ VÝKON: IVANA HLOUŽKOVÁ (MIROSLAV TICHÝ) Simona Petrů, Petr Jan Kryštof: Tichý Tarzan, režie Anna Petrželková, Divadlo Husa na provázku Brno MUŽSKÝ HERECKÝ VÝKON: IVAN TROJAN (BŮH) Irwine Welsh, Daniel Majling: Ucpanej systém, režie Michal Vajdička, Dejvické divadlo Praha DIVADLO: DEJVICKÉ DIVADLO, Praha ČESKÁ HRA: MIROSLAV KROBOT: BRIAN uvedlo Dejvické divadlo Praha, režie Miroslav Krobot, dramaturgie Karel František Tománek SCÉNOGRAFIE: MATĚJ FORMAN, ANDREA SODOMKOVÁ (scéna a kostýmy) Ivan Arsenjev, Marko Ivanović, Petr Forman, Radek Malý: Čarokraj, režie Petr Forman, dirigent Marko Ivanović, David Švec, Národní divadlo Praha HUDBA: MILOŠ ORSON ŠTĚDROŇ Miloš Orson Štědroň: Divadlo Gočár, režie Jan Nebeský, Omnimusa o.s. v Divadle Komedie Praha TALENT: BRAŇO HOLIČEK (režisér, herec) DRAMATICKÁ SOUTĚŽ: S.d.Ch.: ZÁTIŠÍ VE SLOVANU

CENY ALFRÉDA RADOKA 2008

CENY ALFRÉDA RADOKA 2008 CENY ALFRÉDA RADOKA 2008 Tisková zpráva Místo konání tiskové konference: Institut umění - Divadelní ústav 24. února 2009 Ceny Alfréda Radoka Základní fakta: Ceny Alfréda Radoka uděluje každoročně Nadační

Více

CENY ALFRÉDA RADOKA 2007

CENY ALFRÉDA RADOKA 2007 CENY ALFRÉDA RADOKA 2007 Tisková zpráva Institut umění - Divadelní ústav 26. února 2008 Ceny Alfréda Radoka Základní fakta: Ceny Alfréda Radoka uděluje každoročně Nadační fond Cen Alfréda Radoka ve spolupráci

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Datum vytvoření 1.9.2012 Ročník Stručný obsah Způsob využití Autor Kód Česká divadelní ocenění Čtvrtý Nejznámější česká divadelní ocenění Práce v divadelním

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Městské divadlo Zlín Datum vytvoření 10.12.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Stručná historie Městského divadla ve Zlíně Způsob využití Výklad nové látky,

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast BRNO - divadla Datum vytvoření 27. 6. 2013 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Přehled brněnských divadelních scén Způsob využití Rozšíření základního učiva v

Více

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Výroční zpráva 2016 OBSAH 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 2 2. ČINNOST V R. 2016... 3 2.1 Nová inscenace Miluji tě jak po smrti... 3 2.2 Reprízy... 4 3. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O HOSPODAŘENÍ... 5 4. PŘEHLED PŘIJATÝCH

Více

Nejvíce nominací na Českého lva získal film Fair Play, hned za ním se umístily snímky Díra u Hanušovic, Cesta ven a Tři bratři

Nejvíce nominací na Českého lva získal film Fair Play, hned za ním se umístily snímky Díra u Hanušovic, Cesta ven a Tři bratři Tisková zpráva, 14. ledna 2015 Nejvíce nominací na Českého lva získal film Fair Play, hned za ním se umístily snímky Díra u Hanušovic, Cesta ven a Tři bratři Moderátorkou gala večera bude Lucie Výborná

Více

Věc: Plán činnosti na rok 2015

Věc: Plán činnosti na rok 2015 Centrum experimentálního divadla Zelný trh 9, 602 00 Brno tel./ fax: 542 210 200 Věc: Plán činnosti na rok 2015 Naše značka / vyřizuje Vaše číslo V Brně dne Vodičková 2. 12. 2014 počet premiér: 16 z toho:

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Režisérské osobnosti Městského divadla ve Zlíně Datum vytvoření 23.8.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Režisérské osobnosti Městského divadla ve Zlíně

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Osobnosti 60. léta Datum vytvoření 8. 5. 2013 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Významné osobnosti dramatu v 60. letech 20. století Způsob využití Rozšíření

Více

INSCENACE OPER LEOŠE JANÁČKA V NDM

INSCENACE OPER LEOŠE JANÁČKA V NDM INSCENACE OPER LEOŠE JANÁČKA V NDM 1919/1920 JEJÍ PASTORKYŇA, 1. 11. 1919, Městské divadlo Dirigent: Emanuel Bastl Výprava: Karel Štapfer Choreografie: Achille Viscusi 1923/1924 KÁŤA KABANOVÁ, 18. 1. 1924,

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Městská divadla pražská Datum vytvoření 27. 4. 2013 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Historie Městských divadel pražských Způsob využití Rozšíření základního

Více

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Výroční zpráva 2015 OBSAH 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 2 2. ČINNOST V R. 2015... 3 2.1 Nová inscenace Dvojí domov / z Čepa... 3 2.2 Reprízy... 4 3. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O HOSPODAŘENÍ... 5 4. PŘEHLED PŘIJATÝCH DOTACÍ

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Datum vytvoření 22.11.2012 Ročník Stručný obsah Způsob využití Autor Kód Režisérské osobnosti Slováckého divadla v Uherském Hradišti Čtvrtý Režisérské

Více

Výroční zpráva Společnosti pro Divadelní noviny za rok 2015

Výroční zpráva Společnosti pro Divadelní noviny za rok 2015 Výroční zpráva Společnosti pro Divadelní noviny za rok 2015 Název: Společnost pro Divadelní noviny Sídlo: Celetná 17, Praha 1, PSČ 110 00 IČO: 66001056 Bankovní spojení: KB Praha 1, č. ú. 195622060297/0100

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. Umělecký šéf: Jiří Honzírek. Produkce: Klára Mišunová

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. Umělecký šéf: Jiří Honzírek. Produkce: Klára Mišunová ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Divadlo Feste je nezávislé profesionální divadlo. Ve svých inscenacích se zaměřuje na nejednoznačná témata společensko-politických diskusí. Jedná se o jediné nezávislé divadlo u nás, které

Více

Projekty v roce 2009

Projekty v roce 2009 Projekty v roce 2009 Popis obrazu / Bildbeschreibung (Identita 2) Osmdesátdevět Trenažér jedné revoluce (Identita 3) Marie Restituta / Nemocnice na kraji Říše (Identita 5) Be Free! - Divadlo etnické čistky

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Divadelní scény v 80. letech Datum vytvoření 22. 6. 2013 Ročník Čtvrtý Stručný obsah 80. léta 20. století přinesla změny v divadle. Způsob využití Rozšíření

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Divadelní festivaly Datum vytvoření 15.12.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Přehlídka hlavních českých divadelních festivalů Způsob využití Výklad nové

Více

Plánované projekty Národního divadla k Roku české hudby 2014

Plánované projekty Národního divadla k Roku české hudby 2014 Plánované projekty Národního divadla k Roku české hudby 2014 BALET NÁRODNÍHO DIVADLA Nová inscenace k Roku české hudby ČESKÁ BALETNÍ SYMFONIE II Premiéra České baletní symfonie II bude uvedena u příležitosti

Více

Úspěchy školního roku 2017/2018

Úspěchy školního roku 2017/2018 Úspěchy školního roku 2017/2018 15. ročník Písňové soutěže Bohuslava Martinů 2017 20. 22. 10. 2017, Gymnázium a Hudební škola hl. m. Prahy Pavel Janečka - 4. ročník zpěv 3. cena v kategorii II C K+G Pedagogické

Více

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Výroční zpráva 2014 OBSAH 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 2 2. ČINNOST V R. 2014... 3 2.1 Nová inscenace Peklo / Dantovské variace... 3 2.2 Reprízy... 4 3. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O HOSPODAŘENÍ... 5 4. PŘEHLED PŘIJATÝCH

Více

Výroční zpráva Studio Ypsilon 2013

Výroční zpráva Studio Ypsilon 2013 Výroční zpráva Studio Ypsilon 2013 Hodnocení umělecké činnosti Studia Ypsilon v roce 2013 PREMIÉRY A OSTATNÍ DIVADELNÍ A PŘESAHOVÁ ČINNOST V CHRONOLOGICKÉM ŘAZENÍ První premiérou kalendářního roku 2013

Více

Výsledky ostatních soutěží za školní rok 2016/2017

Výsledky ostatních soutěží za školní rok 2016/2017 Výsledky ostatních soutěží za školní rok 2016/2017 Název Kategorie Místo a datum konání Jméno Vyučující Umístění soutěžícího žáka 1. Soutěžní přehlídka skladba Eduard Gulka Olga Šmídová 2. Soutěžní přehlídka

Více

Věc: Plán činnosti na rok 2016

Věc: Plán činnosti na rok 2016 Centrum experimentálního divadla Zelný trh 9, 602 00 Brno tel./ fax: 542 210 200 Věc: Plán činnosti na rok 2016 Naše značka / vyřizuje Vaše číslo V Brně dne Vodičková 23. 11. 2015 počet premiér: 17 + 1

Více

Malíř Vladimír Houdek nový laureát Ceny Jindřicha Chalupeckého. Napsal uživatel čtk,ić Neděle, 02 Prosinec :17 -

Malíř Vladimír Houdek nový laureát Ceny Jindřicha Chalupeckého. Napsal uživatel čtk,ić Neděle, 02 Prosinec :17 - Cenu Jindřicha Chalupeckého za rok 2012 získal Vladimír Houdek, jediný zástupce malby ve finále. Ve finále prestižní soutěže pro výtvarné umělce do 35 let se letos utkali čtyři jednotlivci a jedna autorská

Více

BOBR SPORT TOUR. Atletický víceboj 2015

BOBR SPORT TOUR. Atletický víceboj 2015 BOBR SPORT TOUR Atletický víceboj 2015 1. třída - SMÍŠENÁ KATEGORIE KRÁL David 95 1.-2. 16 STARÁ Jana 95 1.-2. 16 DOLEŽALOVÁ Vanesa 93 3. 14 KEFALIDIS Andonis 91 4. 13 ČERVENKA Petr 87 5. 12 PANCNER Josef

Více

14 DNÍ PŘED UZAVŘENÍM LETOŠNÍCH SBĚROVÝCH TABULEK!!!!

14 DNÍ PŘED UZAVŘENÍM LETOŠNÍCH SBĚROVÝCH TABULEK!!!! SBĚR 2014/15!!! 14 DNÍ PŘED UZAVŘENÍM LETOŠNÍCH SBĚROVÝCH TABULEK!!!! Jak to vypadá s výsledky sběru v letošním roce??? Máme 14 dní před ukončením letošních tabulek, tedy ještě 14 dnů můžete přinášet PETKY,

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Kroužek divadelních ochotníků Hvozdná Datum vytvoření 19.9.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Už více než sto let hrají ochotníci ve Hvozdné divadlo. Způsob

Více

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ roky 1996-2014 1996 v únoru ve věku 51 let zemřel starosta obce pan Vladimír Stehlík v březnu ve věku 87 let zemřela paní Božena Pečová v dubnu slaví zlatou svatbu manželé

Více

ID žáka Jméno Škola Př. 1 Př. 2 Př. 3 Př. 4 Př. 5 1 Radovan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková organizace 0 0 0 0 2 2 Jan

ID žáka Jméno Škola Př. 1 Př. 2 Př. 3 Př. 4 Př. 5 1 Radovan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková organizace 0 0 0 0 2 2 Jan ID žáka Jméno Škola Př. 1 Př. 2 Př. 3 Př. 4 Př. 5 1 Radovan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková organizace 0 0 0 0 2 2 Jan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková

Více

TRAFO MTB BIATLON 2017

TRAFO MTB BIATLON 2017 TRAFO MTB BIATLON 2017 VÝSLEDKOVÁ LISTINA - mini dívky 1. Berbrová Michaela 2012 0:01:27 15 0:01:42 2. Křížová Elen 2015 0:02:51 0 0:02:51 3. Bechová Emma 2015 0:02:57 0 0:02:57 4. Čejková Kristýna 2013

Více

Pedagogové schválení Uměleckou radou pro státní bakalářské a magisterské zkoušky Jméno Vzdělání Zaměstnavatel U SZ zkouší Abbodová Hana, Mgr. Univerzita Palackého Olomouc, PdF, obor speciální ZŠ pro sluchově

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Slovácké divadlo v Uherském Hradišti Datum vytvoření 20.10.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Slovácké divadlo v Uherském Hradišti Způsob využití Výklad

Více

Divadlo Neklid nabízí všem zájemcům z řad pověřených pedagogických pracovníků repertoárovou skladbu stálé profesionální scény, která sídlí v Divadle v Emauzích (divadelní sál), Vyšehradská 49/320, Praha

Více

Věc: Plán činnosti na rok 2017

Věc: Plán činnosti na rok 2017 Centrum experimentálního divadla Zelný trh 9, 602 00 Brno tel./ fax: 542 210 200 Věc: Plán činnosti na rok 2017 Naše značka / vyřizuje Vaše číslo V Brně dne Vodičková 2. 12. 2016 počet premiér: 15 z toho:

Více

ČESKO ZPÍVÁ 2017 SLOŽENÍ POROTY. KAMILA NÝVLTOVÁ zpěvačka a patronka soutěže ČESKO ZPÍVÁ. RADEK JANDA zástupce muzikálového serveru Musical.

ČESKO ZPÍVÁ 2017 SLOŽENÍ POROTY. KAMILA NÝVLTOVÁ zpěvačka a patronka soutěže ČESKO ZPÍVÁ. RADEK JANDA zástupce muzikálového serveru Musical. ČESKO ZPÍVÁ 2017 SLOŽENÍ POROTY VÝBĚROVÉ KOLO 6. BŘEZNA 2017 RADEK JANDA zástupce muzikálového serveru Musical.cz MARKÉTA POULÍČKOVÁ zpěvačka JAROSLAV BOUDA asistent produkce agentury Art Presto s.r.o.

Více

18. ročník Festivalu ostravských činoherních divadel 26. 11. 30. 11. 2014

18. ročník Festivalu ostravských činoherních divadel 26. 11. 30. 11. 2014 18. ročník Festivalu ostravských činoherních divadel 26. 11. 30. 11. 2014 Vážení a milí, vítejte v Ostravě. V ruce držíte brožurku, která Vás provede inscenacemi letošního ročníku. Pevně věříme, že změny

Více

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ roky 1996-2016 1996 v únoru ve věku 51 let zemřel starosta obce pan Vladimír Stehlík v březnu ve věku 87 let zemřela paní Božena Pečová v dubnu slaví zlatou svatbu manželé

Více

Ráda bych tě pozvala na svou narozeninovou oslavu která se koná 15.6.2013. Sraz je ve Stromovce ve 12:00. Doufám že přijdeš.

Ráda bych tě pozvala na svou narozeninovou oslavu která se koná 15.6.2013. Sraz je ve Stromovce ve 12:00. Doufám že přijdeš. Julie Kubrychtová Milady Horákové1 Praha 17000 Kateřina Hejlíková Studentská2 Praha 16000 Selma Faustusová Kaprova3 Praha 11000 Tereza Vogničová Milady Horákové4 Praha 17000 Dominika Juričková Studentská5

Více

DIVADELNÍ FESTIVAL 2001

DIVADELNÍ FESTIVAL 2001 DIVADELNÍ FESTIVAL 2001 Ročník : 4 Datum : 15. - 18. března 2001 Počet festivalových dnů : 4 Konference : Naďa Gregarová a Petr Mědílek Režie : Naďa Gregarová a Petr Mědílek Pořadatel : MKS Č.Kostelec

Více

BOBR SPORT TOUR. Terénní závod na kolech 2016

BOBR SPORT TOUR. Terénní závod na kolech 2016 BOBR SPORT TOUR Terénní závod na kolech 2016 1. třída - SMÍŠENÁ KATEGORIE TLUSTOŠ Daniel 1:19:00 1. 14 15 16 STARÁ Elena 1:34:00 2.-3. 15 7 15 ŠOUSTAROVÁ Zuzana 1:34:00 2.-3. 9 1 15 LEMPERA Lukáš 1:35:00

Více

Adamec Tomáš Adamus Vít ADRA Praha AJ shop.cz - učebnice Armáda spásy Arnika Atrosat Media s.r.o. Bajtková Daniela Barbora Horinová Bardoň Karel

Adamec Tomáš Adamus Vít ADRA Praha AJ shop.cz - učebnice Armáda spásy Arnika Atrosat Media s.r.o. Bajtková Daniela Barbora Horinová Bardoň Karel Adamec Tomáš Adamus Vít ADRA Praha AJ shop.cz - učebnice Armáda spásy Arnika Atrosat Media s.r.o. Bajtková Daniela Barbora Horinová Bardoň Karel Bartečková Daniela Bartečková Martina Bartošek Pavel Bc.

Více

Třída: 1.A. třídní učitel: Mgr. Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 P.Č PŘÍJMENÍ JMÉNO

Třída: 1.A. třídní učitel: Mgr. Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 P.Č PŘÍJMENÍ JMÉNO Třída: 1A třídní učitel: Mgr Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 PČ PŘÍJMENÍ JMÉNO 1 BOBÁLOVÁ Veronika 2 DOLEŽEL Radim 3 GOROLY Radek 4 HARAKAL Filip 5 HARAKALOVÁ Dominika 6 CHALOUPKA

Více

Kralupy nad Vltavou

Kralupy nad Vltavou 4.11.2017 Kralupy nad Vltavou Pohár Středočeského kraje 2018 Nejmladší žákyně 1. Eliška Beranová 09 TOM - KČT Kralupy 0 0 1 0 3 0 4 0:26:24 0:08:00 0:18:24 0:22:24 100,0 2. Magdalena Kulhavá 09 TOM Mikulášovice

Více

Festival amatérského divadla Kladno 2015

Festival amatérského divadla Kladno 2015 Festival amatérského divadla Kladno 2015 4. ročník, 24. 26. dubna 2015 Přihláška Festival amatérského divadla Kladno Obecné podmínky účasti Informace o inscenaci, škole/souboru Technické požadavky ní osoba

Více

Vladislav Kracík / Studio Hořící žirafy

Vladislav Kracík / Studio Hořící žirafy 72 encyklopedie / vladislav kracík Encyklopedie divadelních souborů Vladislav Kracík / Studio Hořící žirafy Olomouc 1995 2003 Studio Hořící žirafy bylo založeno v roce 1995 a téměř deset let bylo v Olomouci

Více

KUPREV: seznam osob s platným certifikátem k 31.10.2014 titul příjmení jméno město Bc. Absolonová Miroslava Nový Bohumín Mgr. Akporiso Renata Praha

KUPREV: seznam osob s platným certifikátem k 31.10.2014 titul příjmení jméno město Bc. Absolonová Miroslava Nový Bohumín Mgr. Akporiso Renata Praha KUPREV: seznam osob s platným certifikátem k 31.10.2014 titul příjmení jméno město Bc. Absolonová Miroslava Nový Bohumín Mgr. Akporiso Renata Praha 10 Mgr. Babuljaková Tereza Mgr. Baďurová Marie Jeseník

Více

Online divadelni-noviny.cz (Kultura, filmy, hudba) , 23:55 Neutrální. Rubrika: Aktuálně

Online divadelni-noviny.cz (Kultura, filmy, hudba) , 23:55 Neutrální. Rubrika: Aktuálně Zemřel Luděk Eliáš Online divadelni-noviny.cz (Kultura, filmy, hudba) 26. 7. 2018, 23:55 Neutrální Rubrika: Aktuálně 1.5 tis. uživatelů za den GRP: 0.02 OTS: 0.00 AVE: Není součástí tarifu Téma: Národní

Více

Pacovské dovádění

Pacovské dovádění Pacovské dovádění 11. 10. 2014 Nejmladší žáci 1 Sviták Martin 2004 Tom Pacov 1 1 24.54 25.54 2 Brabec Tobiáš 2004 Tom Bohumín 2 1 1 4 29.23 7 33.16 3 Blahůšek Jan 2004 Tom KČT Kralupy 2 2 2 6 28.54 34.54

Více

1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI

1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI ŽEBŘÍČEK JMEN OBČANŮ VELKÉHO ÚJEZDU ŽEBŘÍČEK JMEN DĚTÍ DO 5ti LET 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI ADAM 8 MARIE, MARIA 48 ADÉLA 3 ADÉLA 3 ADÉLA 8 JIŘÍ 39 ALICE 2 JAN 3 ADOLF 1 JAN,

Více

Nabídka divadelních představení pro střední školy

Nabídka divadelních představení pro střední školy Nabídka divadelních představení pro střední školy Skupinové slevy pro školy Setkání a besedy s režiséry před představením Kulturní centrum ZAHRADA Malenická 1784, Praha 11 www.kczahrada.cz Ředitelská lóže

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 DĚTSKÉ DIVADELNÍ STUDIO PRAHY 5

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 DĚTSKÉ DIVADELNÍ STUDIO PRAHY 5 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 DĚTSKÉ DIVADELNÍ STUDIO PRAHY 5 OBSAH Co je DDS?...3 Co je soubor KLAP?...4 Kdo si hraje s DDS?...5 Skupiny DDS......6 Repertoár DDS v roce 2017......7-9 Repertoár souboru KLAP v roce

Více

Tisková konference v divadle Reduta 29. 10. 2015

Tisková konference v divadle Reduta 29. 10. 2015 Ladislav Fuks (1923 1994), Viktorie Knotková (1986) Vévodkyně a kuchařka Zda vlastně i já nechci vzlétávat? Zda vlastně i já nežiji v kleci? Režie: Dramaturgie: Scéna: Kostýmy: Hudba: Odborná spolupráce:

Více

Výherci dresů: Tomáš B., Hustopeče. Ilona B., Golčův jeníkov. Jana B., Hustopeče. Jaroslav B., Hustopeče. Michaela B., Hustopeče

Výherci dresů: Tomáš B., Hustopeče. Ilona B., Golčův jeníkov. Jana B., Hustopeče. Jaroslav B., Hustopeče. Michaela B., Hustopeče Výherci dresů: Tomáš B., Hustopeče Ilona B., Golčův jeníkov Jana B., Hustopeče Jaroslav B., Hustopeče Michaela B., Hustopeče Jiří F., Hradec Králové Anna F., Hradec Králové Barbora G., Kocbeře Aleš H.,

Více

Rozpis žáků u maturitní zkoušky

Rozpis žáků u maturitní zkoušky Třída: 4.AG - Gymnázium (rok nástupu 2011) Předseda: Mgr. Ivan Šupík Místopředseda: Mgr. Věra Houdková Třídní: Mgr. Eva Plhová Místnost: D5 - pečovatelství sp. ANJ Anglický jazyk - Mgr. Milena Šmehlíková

Více

INFORMAČNÍ BROŽURA K PROJEKTU LOUTKA JAKO NÁSTROJ VZDĚLÁVÁNÍ

INFORMAČNÍ BROŽURA K PROJEKTU LOUTKA JAKO NÁSTROJ VZDĚLÁVÁNÍ INFORMAČNÍ BROŽURA K PROJEKTU LOUTKA JAKO NÁSTROJ VZDĚLÁVÁNÍ CZ. 1.07/1.3.44/02.0052 www.theatrludem.cz a http://loutka-jako-nastroj-vzdelavani.webnode.cz/ Obsah 1Závazná přihláška na semináře Loutka jako

Více

Cyklisticke za vody Okolí m Rovne na kolech

Cyklisticke za vody Okolí m Rovne na kolech Cyklisticke za vody Okolí m Rovne na kolech 10. 9. 2013 Výsledková listina: Kategorie Jméno Příjmení Rok narození Startovní číslo Škola Čas Pořadí 1. minižactvo - dívky Karolína Kaplanová 2007 23 ZŠ Sruby

Více

V. ročník mezinárodní pěvecké soutěţe ZUŠ Ţerotín Olomouc - listopad 2008

V. ročník mezinárodní pěvecké soutěţe ZUŠ Ţerotín Olomouc - listopad 2008 UMÍSTĚNÍ ŢÁKŮ ZUŠ KROMĚŘÍŢ NA VÝZNAMNÝCH SOUTĚŢÍCH A PŘEHLÍDKÁCH VE ŠKOLNÍM ROCE 2008/2009 V. ročník mezinárodní pěvecké soutěţe ZUŠ Ţerotín Olomouc - listopad 2008 Robert Marczak klavírní spolupráce paní

Více

Startovní a výsledková listina z obřího slalomu. o Štít města Chrudimi XXXV. ročník ze dne 12. února 2011

Startovní a výsledková listina z obřího slalomu. o Štít města Chrudimi XXXV. ročník ze dne 12. února 2011 XXXV. ročník a výsledková listina z obřího slalomu Kategorie: Školka 1 Kudláček Václav 2005 LK Trhová Kamenice 01:47,79 01:46,97 03:34,76 1 35 Fiala Tomáš 2005 SKI KLUB Hlinsko 02:02,16 02:32,66 04:34,82

Více

Turistický závod 1.kolo poháru Moravskoslezského kraje 5.4.2014. TOM Divočáci. Pořadatel: Místo konání: Frýdlant nad Ostravicí

Turistický závod 1.kolo poháru Moravskoslezského kraje 5.4.2014. TOM Divočáci. Pořadatel: Místo konání: Frýdlant nad Ostravicí Turistický závod 1.kolo poháru Moravskoslezského kraje 5.4.2014 Pořadatel: TOM Divočáci Místo konání: Frýdlant nad Ostravicí Ředitel závodu: Drahomíra Žižková Hlavní rozhodčí: Eva Vilhelmová Stavitel tratí:

Více

SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN

SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN TISKOVÁ ZPRÁVA 1. 12. 2014 SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN 56. ROČNÍK NOVINÁŘSKÉ ANKETY ZÁKLADNÍ INFORMACE 1.12.14 tisková zpráva výsledky 1. kola hlasování v anketě Sportovec roku 2014 08.12.14

Více

Seznam absolventů ve školním roce 2007/2008

Seznam absolventů ve školním roce 2007/2008 Seznam absolventů ve školním roce 2007/2008 Třída: Třídní učitelka: HT 4. A 65-42-M/004 Hotelnictví a turismus Mgr. Danica Lokajíčková 1. Kateřina Baslová 16. Alena Kukuczková 2. Vojtěch Beseda 17. Lenka

Více

Téma: životopis žák se orientuje v životopise, vyhledává podstatné informace, pohlíží na

Téma: životopis žák se orientuje v životopise, vyhledává podstatné informace, pohlíží na VY_12_INOVACE_číslo přílohy 1_ČJ_5B_16 Úvodní část seznámení s cílem hodiny: životopis Václava Havla Hlavní část životopis a literární tvorba Václava Havla Závěrečná část zpětná vazba probrané látky Shrnutí

Více

Ředitel ND: akad. arch. Daniel Dvořák Šéf činohry ND: Michal Dočekal Tisková zpráva William Shakespeare Richard III. Premiéra 2. a 4. března 2006 ve Stavovském divadle William Shakespeare (1564 1616) RICHARD

Více

Dramaturgický plán ds DISK 2004 / 2005 doplněno údaji k 10.2.2005

Dramaturgický plán ds DISK 2004 / 2005 doplněno údaji k 10.2.2005 Dramaturgický plán ds DISK 2004 / 2005 doplněno údaji k 10.2.2005 KČD 1 Tennessee Williams: Tramvaj do stanice touha režie: Thomas Zielinski dramaturgie: Vladimír Čepek scéna: Ľubica Melcerová kostýmy:

Více

Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083

Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083 1 Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083 Třída: 4.F (rok nástupu 2008) Termín: pondělí 28. 5. 2012 dopoledne Předseda: Mgr. Zdeňka Rejmanová Místopředseda: Mgr. Dana Kudláčková Třídní: PaedDr. Josef Svoboda

Více

Třída: 4.A - 4.A (rok nástupu 2007) Termín: pondělí dopoledne

Třída: 4.A - 4.A (rok nástupu 2007) Termín: pondělí dopoledne Třída: 4.A - 4.A (rok nástupu 2007) Termín: pondělí 23. 5. 2011 dopoledne Martin Pavlík pr. - Anglický jazyk 8:20 8:35 Mgr. Miloš Sedlák / Ing. Dagmar Čadová / Josef Kolář pr. - Matematika 8:35 8:50 Mgr.

Více

1. Charakteristika školy

1. Charakteristika školy 2 Obsah 1. Charakteristika školy str. 3 2. Vzdělávací programy školy str. 4-5 3. Údaje o zaměstnancích školy str. 6-12 4. Přijímání žáků do ZUŠ str. 13 5. Údaje o zařazování žáků str. 14-15 6. Výsledky

Více

Kontakty na pracovníky oddělení sociálně-právní ochrany dětí a kurátory pro mládež ORP Libereckého kraje

Kontakty na pracovníky oddělení sociálně-právní ochrany dětí a kurátory pro mládež ORP Libereckého kraje Kontakty na pracovníky oddělení sociálně-právní ochrany dětí a kurátory pro mládež ORP Libereckého kraje Městský úřad Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví, oddělení sociálně-právní ochrany,

Více

Klavír. 2 Duníková Barbora ZUŠ B. Jeremiáše Č. Budějovice. 3 Fialová Šárka ZUŠ Habrmanova Hradec Králové. 4 Koblin Anděla ZUŠ Chrudim Zlaté pásmo

Klavír. 2 Duníková Barbora ZUŠ B. Jeremiáše Č. Budějovice. 3 Fialová Šárka ZUŠ Habrmanova Hradec Králové. 4 Koblin Anděla ZUŠ Chrudim Zlaté pásmo Úterý 5.5. 2015 velký sál, výsledková listina Kategorie 5-6 let 8:05 Jméno: Škola/učitel: Umístění 1 Benešová Barbora ZUŠ Bystřice nad Pernštejnem Eduard Makovský 2 Duníková Barbora ZUŠ B. Jeremiáše Č.

Více

CENA MĚSTA OLOMOUCE ZA ROK 2003

CENA MĚSTA OLOMOUCE ZA ROK 2003 CENA MĚSTA OLOMOUCE ZA ROK 2003 CENA MĚSTA OLOMOUCE ZA ROK 2003 OLOMOUC MMIV Vážení přátelé, již posedmé oceňujeme občany, kteří spojili své životy s naším městem a proslavili jej nejen u nás, ale i

Více

Ředitelství ZUŠ Eduarda Marhuly uděluje za školní rok 2015/2016

Ředitelství ZUŠ Eduarda Marhuly uděluje za školní rok 2015/2016 Základní umělecká škola E. Marhuly, Hudební 6, Ostrava Mar. Hory Ředitelství ZUŠ Eduarda Marhuly uděluje za školní rok 2015/2016 MIMOŘÁDNOU CENU ŘEDITELE ŠKOLY Mladý talent Anně Pražákové za dlouhodobou

Více

Divadelní produkce inscenace TANEČNÍ MARATON NA STEEL PIER v Divadle na Orlí

Divadelní produkce inscenace TANEČNÍ MARATON NA STEEL PIER v Divadle na Orlí JANÁČKOVA AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V BRNĚ Divadelní fakulta Ateliér divadelního manažerství a jevištní technologie Studijní obor: Divadelní manažerství Divadelní produkce inscenace TANEČNÍ MARATON NA STEEL

Více

ZLATÉ KOLO VYSOČINY - VÝSLEDKOVÁ LISTINA

ZLATÉ KOLO VYSOČINY - VÝSLEDKOVÁ LISTINA Str. 1 KATEGORIE: MK1 50 km, chlapci 0-10 1 280 Trutna Jan 2:14:21 23.22 2 191 Šilpach Dominik 2:39:15 19.59 3 308 Čermák David 2:50:38 18.28 4 328 Chytka Josef 5 228 Bednář Jaroslav ml. 3:09:40 16.45

Více

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)... Zákupy okres... Česká Lípa konaných ve dnech (dne)... 15.10. - 16.10.2010 byly podle výsledků převzatých od okrskových

Více

Pět let Dětského studia v divadle Ponec. Dětské studio divadla Ponec

Pět let Dětského studia v divadle Ponec. Dětské studio divadla Ponec Pět let Dětského studia v divadle Ponec Dětské studio divadla Ponec září 2004-2009 1 Tanec Praha a divadlo Ponec Tanec Praha o.s. je nevládní neziskovou organizací občanským sdružením, které vzniklo v

Více

Studovala na státní konzervatoři v Žilině hru na housle a operní zpěv pokračovala na Státní konzervatoři v Praze, kde absolvovala hudebně-dramatický

Studovala na státní konzervatoři v Žilině hru na housle a operní zpěv pokračovala na Státní konzervatoři v Praze, kde absolvovala hudebně-dramatický Studovala na státní konzervatoři v Žilině hru na housle a operní zpěv pokračovala na Státní konzervatoři v Praze, kde absolvovala hudebně-dramatický obor. Získala prestižní divadelní cenu Thálie, 2x ocenění

Více

Kašavský běh - 21. ročník 21. 5. 2015

Kašavský běh - 21. ročník 21. 5. 2015 Kategorie I. - 1. třída KLUCI 1. Václav Plšek 69 02:05,93 Štípa 2. Vojtěch Konečný 87 02:06,98 Lukov 3. Matěj Lukáš 19 02:08,05 Ratiboř 4. Dominik Forman 70 02:15,08 Štípa 5. Jakub Krajča 88 02:15,53 Lukov

Více

OLM_12.TXT Strana: 1/6 D:\Data\OB\OLM\ Poslední změna: :58:34

OLM_12.TXT Strana: 1/6 D:\Data\OB\OLM\ Poslední změna: :58:34 OLM_12.TXT Strana: 1/6 Kategorie D Okresní liga mládeže Opava 2016 1.Rychlá Pavlína KRN8559 618.43 97.70 95.72-80.27 85.99-85.81 81.76-91.18 - - 2.Poláková Lenka SOP0151 563.69-100.00-102.96 100.23-86.93-74.00-99.57-3.Glabazňová

Více

JANÁČKOVA AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V BRNĚ. Divadelní fakulta

JANÁČKOVA AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V BRNĚ. Divadelní fakulta JANÁČKOVA AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V BRNĚ Divadelní fakulta Univerzita třetího věku Kurzy celoživotního vzdělávání pro seniory Nabídka kurzů: Kurz č. 1: Jak vzniká divadlo I (Úvod do dějin, teorie a praxe

Více

Jmenování nových profesorů vysokých škol v pražském Karolinu

Jmenování nových profesorů vysokých škol v pražském Karolinu Jmenování nových profesorů vysokých škol v pražském Karolinu Jmenování nových profesorů vysokých škol v pražském Karolinu V pražském Karolinu dnes proběhne slavnostní jmenování šedesáti pedagogů vysokých

Více

18.03.1924 Dorůžka Lubomír, muzikolog, publicista, překladatel, 85. výročí

18.03.1924 Dorůžka Lubomír, muzikolog, publicista, překladatel, 85. výročí VÝROČÍ 2009 Z OBLASTI ČESKÉ POPULÁRNÍ HUDBY LEDEN 03.01.1949 Žantovský Michael, textař, 60. výročí 07.01.1944 Kahovcová Vlasta, zpěvačka, 65. výročí 22.01.1929 Moravus Ivo, klavírista, skladatel, 80. výročí

Více

soutěžící umístění soutěž úroveň kategorie třída

soutěžící umístění soutěž úroveň kategorie třída ATLETIKA / Pohár rozhlasu Dvořáčková Denisa 1. Pohár rozhlasu okresní ZŠ / družstva 1.A Střešňáková Veronika 1. Pohár rozhlasu okresní ZŠ/družstva 1.A Budigová Rozárie 1. Pohár rozhlasu okresní ZŠ/družstva

Více

Michael - Střední škola a Vyšší odborná škola reklamní a umělecké tvorby, s. r. o.

Michael - Střední škola a Vyšší odborná škola reklamní a umělecké tvorby, s. r. o. Termín: pondělí 14. 9. 2015 dopoledne Denní vyhlášení výsledků: 13:50 sp. - Český jazyk a literatura 10:00 10:20 {6} Mgr. Pavel Marks / Mgr. Taťána Vycpálková / sp. - Český jazyk a literatura 10:20 10:40

Více

Zpráva. o přijímacím řízení ke studiu na Divadelní fakultě. Janáčkovy akademie múzických umění v Brně. pro akademický rok 2016/2017

Zpráva. o přijímacím řízení ke studiu na Divadelní fakultě. Janáčkovy akademie múzických umění v Brně. pro akademický rok 2016/2017 Zpráva o přijímacím řízení ke studiu na Divadelní fakultě Janáčkovy akademie múzických umění v Brně pro akademický rok 2016/2017 na bakalářské, magisterské navazující a magisterské nenavazující obory Brno,

Více

Aloy Vojtěch Plzeň. Matěj Bajer Plzeň

Aloy Vojtěch Plzeň. Matěj Bajer Plzeň Aloyovi Aloyová Jana Plzeň Aloy Vojtěch Plzeň ALTÍNA Dominik Kraft Plzeň Miroslav Kraft Plzeň AOEL TEAM Vávra Roman Plzeň Vávrová Anděla Plzeň Bajerovi Tomáš Bajer Plzeň Matěj Bajer Plzeň Baumlovi Bauml

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Jiří Suchý Datum vytvoření 11.10.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Přínos Jiřího Suchého českému divadlu Způsob využití Výklad nového učiva, opakování

Více

VÝROČÍ 2012 Z OBLASTI ČESKÉ (ČESKOSLOVENSKÉ) POPULÁRNÍ HUDBY

VÝROČÍ 2012 Z OBLASTI ČESKÉ (ČESKOSLOVENSKÉ) POPULÁRNÍ HUDBY VÝROČÍ 2012 Z OBLASTI ČESKÉ (ČESKOSLOVENSKÉ) POPULÁRNÍ HUDBY LEDEN 10.01.1952 Zdena Adamová, zpěvačka, 60. 03.01.1942 Petr Brožek, kontrabasista, baskytarista, trumpetista, zpěvák, skladatel, kapelník

Více

Natálie Drábková pátek sp. - Český jazyk 9:40 10:00 Mgr. Naděžda Brousilová / PhDr. Marie Šponarová / sp. - Anglický jazyk 8:00 8:20 Hana

Natálie Drábková pátek sp. - Český jazyk 9:40 10:00 Mgr. Naděžda Brousilová / PhDr. Marie Šponarová / sp. - Anglický jazyk 8:00 8:20 Hana Gymnázium, Praha 4, Na Vítězné pláni 1160 Třída: 6.A (rok nástupu 2008) Předseda: Mgr. Dobromila Janáčová Místopředseda: RNDr. Věra Šulcová Třídní: Mgr. Naděžda Brousilová Místnost: 303 Lucie Adamcová

Více

Mezinárodní soutěž mladých klavíristů AMADEUS 2010: Soutěžní přehlídka Mozart opět v Olomouci 2009:

Mezinárodní soutěž mladých klavíristů AMADEUS 2010: Soutěžní přehlídka Mozart opět v Olomouci 2009: Mezinárodní soutěž mladých klavíristů AMADEUS 2010: Josefína Janková 1. 4. MgA. Jana Šumníková Marie Šumníková 1. 6. MgA. Jana Šumníková Lada Soldánová 3. 4. Valérie Vaculíková Čestné uznání 4. Josefína

Více

Výsledková listina Ústřední kolo soutěže ZUŠ ve hře na akordeon

Výsledková listina Ústřední kolo soutěže ZUŠ ve hře na akordeon 0. kategorie Malý soutěžní sál (budova č. 8), Vejprnická 56, Plzeň - Skvrňany 6.5.2015 0. Holá Daniela 2008 ZUŠ B. Smetany, Plzeň 1. místo 23,0 Kříž Ivan 2007 ZUŠ Chlumec nad Cidlinou 1. místo 22,8 Šneberger

Více

ZLATÉ KOLO VYSOČINY - VÝSLEDKOVÁ LISTINA

ZLATÉ KOLO VYSOČINY - VÝSLEDKOVÁ LISTINA Str. 1 KATEGORIE: MK1 50 km, chlapci 0-12 1 406 Smejkal Pavel 1:49:50 27.31 2 440 Voneš Jakub 1:50:48 27.08 3 400 Videnský Pavel ml. 2:13:05 22.54 4 303 Doležal Marek 2:13:40 22.44 5 339 Trutna Jan ml.

Více

Turistický závod jednotlivců Pacov

Turistický závod jednotlivců Pacov Turistický závod jednotlivců Pacov 13. 10. 2012 Nejmladší žáci 1 Čapek Vojtěch Borotín 2 1 1 4 26.00 30.00 2 Kozelka Vojtěch Kralupy 2 1 3 28.19 31.19 3 Sviták Martin Pacov 2 2 1 1 2 8 27.21 35.21 4 Blahůšek

Více

V roce 2018 oslaví Divadlo Drak šedesáté výročí od svého vzniku. Oslavy tohoto významného jubilea budou probíhat v průběhu celého roku.

V roce 2018 oslaví Divadlo Drak šedesáté výročí od svého vzniku. Oslavy tohoto významného jubilea budou probíhat v průběhu celého roku. V roce 2018 oslaví Divadlo Drak šedesáté výročí od svého vzniku. Oslavy tohoto významného jubilea budou probíhat v průběhu celého roku. Jednotlivé akce a plánované projekty bychom Vám rádi představili

Více

Kulturní instituce. Divadla, kina, kulturní střediska, kulturní instituty, spolky, kluby. IS1 SŠJS Tábor 2014/2015

Kulturní instituce. Divadla, kina, kulturní střediska, kulturní instituty, spolky, kluby. IS1 SŠJS Tábor 2014/2015 Kulturní instituce Divadla, kina, kulturní střediska, kulturní instituty, spolky, kluby IS1 SŠJS Tábor 2014/2015 Divadla O Divadlo je výkonné čili múzické umění, při němž herci (případně zpěváci a tanečníci)

Více

Mistrovství ČR družstev pro rok 2004

Mistrovství ČR družstev pro rok 2004 Mistrovství ČR družstev pro rok 2004 Fleret kadeti, Šerm Ostrava, 15.5.2004 1. Šerm Ostrava A (Barnišin Lukáš, Danel Martin, Kučeja Jakub) 2. Loko Liberec (Koutný Jiří, Ploch Ondřej, Šebesta Radek) 3.

Více

Výsledková listina 47. ročník Lipanské stezky

Výsledková listina 47. ročník Lipanské stezky Výsledková listina 47. ročník Lipanské stezky Kategorie: předškolní děti chlapci 60 m Václav Bryndza 1. Kounice 14,42 2007 Matěj Kadeřábek 2. IAK Chocerady 16,86 2007 Jan Jirkovský 3. Praha 18,37 2008

Více

Předání dekretů 97 profesorům českých vysokých škol

Předání dekretů 97 profesorům českých vysokých škol Předání dekretů 97 profesorům českých vysokých škol Předání dekretů 97 profesorům českých vysokých škol jmenovaným s účinností od 1. května 2003 Velká aula Karolina čtvrtek dne 5. června 2003 v 9:00 a

Více

7. ročník amatérského běhu pro celou rodinu ZBEČENSKÁ KACHNA Výsledková listina

7. ročník amatérského běhu pro celou rodinu ZBEČENSKÁ KACHNA Výsledková listina 7. ročník amatérského běhu pro celou rodinu ZBEČENSKÁ KACHNA Výsledková listina Pořadatel: Spolek Klíčava (www.klicava.webnode.cz) Podpora:,, Ateres CZ, VKP Suchý, Honza Smolík, Josef Doksanský, COOP Jednota

Více