Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1. V ý p i s

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1. V ý p i s"

Transkript

1 Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1 v Hradci Králové dne 26. května 2014 pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení 12. Návrh na přijetí usnesení z jednání vědecké rady a hlasování o návrhu 1. Vědecká rada odsouhlasila zápis a splnění usnesení ze zasedání VR FVZ dne 31. března 2014 a aklamací schválila program dnešního jednání. mjr. doc. MUDr. Zdeněk Šubrt, Ph.D. prof. MUDr. Stanislav Filip, Ph.D. 3. Vědecká rada na základě výsledku tajného hlasování rozhodla o zahájení habilitačního řízení s panem pplk. MUDr. Janem Smetanou, Ph.D. v oboru Hygiena, preventivní lékařství a epidemiologie a současně na základě výsledku tajného hlasování schválila habilitační komisi ve složení: předseda: plk. prof. MUDr. Roman CHLÍBEK, Ph.D., vedoucí katedry epidemiologie, FVZ UO Hradec Králové členové: prof. MUDr. Miroslav ŠPLIŇO, DrSc., katedra epidemiologie, FVZ UO Hradec Králové prof. MUDr. Milan KOLÁŘ, Ph.D., děkan Lékařské fakulty UP v Olomouci prof. MUDr. Petr PAZDIORA, CSc., UK Praha, vedoucí Ústavu epidemiologie, Lékařská fakulta v Plzni prof. MUDr. Petr HUSA, CSc., Klinika infekčních chorob, FN Brno 4. Vědecká rada vzala na vědomí informace o činnosti pedagogické komise FVZ UO v Hradci Králové za ak.r. 2013/ Vědecká rada projednala návrh zkušební komise pro státní závěrečnou zkoušku z vojenské farmacie u magisterského studijního programu Vojenská farmacie a hlasováním aklamací schválila komisi ve složení: předseda: pplk. doc. PharmDr. Daniel JUN, Ph.D. (FVZ) členové: mjr. PharmDr. Jana ŽĎÁROVÁ KARASOVÁ, Ph.D. (FVZ) mjr. doc. PharmDr. Aleš TICHÝ, Ph.D. (FVZ) prof. Ing. Kamil KUČA, Ph.D. (FVZ) prof. MUDr. Josef FUSEK, DrSc. (FVZ) plk. Mgr. Václav JEŠETA (VN Olomouc - náměstek ředitele pro farmacii a zdravotnickou techniku, hlavní odborník AČR) plk. Mgr. Daniel PETRIĽÁK (Agentura vojenského zdravotnictví - náčelník Odboru vojenské farmacie, zdrav. materiálu a veterinární služby) mjr. PharmDr. Jitka MÍČOVÁ (Agentura vojenského zdravotnictví) mjr. Mgr. Drahomír VANČÍK (náčelník Centra zdravotnického materiálu v Bystřici pod Hostýnem)

2 6. Vědecká rada vzala na vědomí aktualizaci Plánu dlouhodobého rozvoje FVZ UO na rok Vědecká rada projednala a hlasováním aklamací schválila návrh Plánu práce VR FVZ na akademický rok 2014/2015. Schválený plán práce bude přílohou zápisu z dnešního jednání. 8. Vědecká rada vzala na vědomí způsob rozdělení finančních prostředků z RIV na rok Další zasedání VR FVZ se bude konat dne 29. září 2014 od hodin.

3 Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1 v Hradci Králové dne 27. ledna 2014 pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení 8. Návrh na přijetí Usnesení z jednání VR FVZ a hlasování o návrhu 1. Vědecká rada odsouhlasila zápis a splnění usnesení ze zasedání VR FVZ dne 25. listopadu 2013 a aklamací schválila program dnešního jednání. prof. RNDr. Jiřina Vávrová, CSc. prof. MUDr. Arnošt Pellant, DrSc. 3. Vědecká rada vzala na vědomí výsledky průběžných zpráv dlouhodobého záměru rozvoje organizace ZHN a KO za rok Vědecká rada vzala na vědomí vyhodnocení zahraničních cest a návštěv za rok Vědecká rada na základě tajného hlasování navrhuje děkanovi FVZ udělit Cenu děkana FVZ za vědeckou práci za rok 2013 Mgr. Ivo Fabrikovi. 6. Vědecká rada na základě tajného hlasování navrhla pana plk. prof. MUDr. Romana Chlíbka, Ph.D. jako kandidáta FVZ UO na udělení Ceny rektora UO za vědeckou práci za rok Další zasedání VR FVZ se bude konat dne 31. března 2014 od hodin.

4 Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1 v Hradci Králové dne 31. března 2014 pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení 12. Návrh na přijetí Usnesení z jednání VR FVZ a hlasování o návrhu 1. Vědecká rada odsouhlasila zápis a splnění usnesení ze zasedání VR FVZ dne 27. ledna 2014 a aklamací schválila program dnešního jednání. prof. Ing. Lenka HERNYCHOVÁ, Ph.D. prof. Ing. Kamil KUČA, Ph.D. 3. Vědecká rada na základě tajného hlasování nesouhlasí se zahájením řízení ke jmenování doc. RNDr. Vandy BOŠTÍKOVÉ, Ph.D. profesorkou v oboru Lékařská mikrobiologie. 4. Vědecká rada vzala na vědomí výsledky vyhodnocení evaluace pracovišť FVZ za rok 2013 a doporučuje předat výsledky hodnocení na jednotlivá pracoviště FVZ. 5. Vědecká rada na základě hlasování aklamací souhlasí, že bod Aktualizace Plánu dlouhodobého rozvoje FVZ UO na rok 2014 se na dnešním jednání projednávat nebude a bude zařazen na program zasedání VR FVZ dne 26. května Vědecká rada vzala na vědomí informace o ediční činnosti za rok Vědecká rada vzala na vědomí informaci o nově pořízené didaktické technice z institucionálních prostředků a stav zabezpečení výukových a výcvikových aktivit fakulty materiálem v roce 2013 a plánovaný výhled na rok Vědecká rada projednala žádost na doplnění složení členů zkušební komise pro státní závěrečnou zkoušku z vojenské farmacie u magisterského studijního programu Vojenská farmacie, obor Vojenská farmacie a hlasováním aklamací rozhodla, že tento bod bude znovu předložen a projednán na zasedání VR FVZ dne 26. května Vědecká rada projednala návrh na schválení rozšíření komise pro závěrečnou zkoušku u bakalářského studijního programu Specializace ve zdravotnictví, obor Zdravotnický záchranář a hlasováním aklamací VR FVZ schválila rozšíření komise o navrhované členy: MUDr. Marka Vaněčka a Mgr. Jitku Rusovou. Další zasedání VR FVZ se bude konat dne 26. května 2014 od hodin.

5 U n i v e r z i t a o b r a n y F a k u l t a v o j e n s k é h o z d r a v o t n i c t v í V Ě D E C K Á R A D A Třebešská 1575, Hradec Králové, PSČ v Hradci Králové dne 24. listopadu 2014 pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení 13. Návrh na přijetí Usnesení z jednání VR FVZ a hlasování o návrhu 1. Vědecká rada odsouhlasila zápis a splnění usnesení ze zasedání VR FVZ dne 26. května 2014 a aklamací schválila program dnešního jednání. prof. Ing. Kamil Kuča, Ph.D. plk. gšt. prof. MUDr. Jan Österreicher, Ph.D. 3. Vědecká rada se seznámila se Stanoviskem habilitační komise a s hodnocením habilitační práce oponenty pro habilitační řízení v oboru Hygiena, preventivní lékařství a epidemiologie vedené s panem pplk. MUDr. Janem Smetanou, Ph.D. a na základě výsledku tajného hlasování rozhodla o postoupení dr. Smetany k habilitační přednášce a k obhajobě habilitační práce a současně aklamací schválila téma habilitační přednášky: Rizika importu vysoce virulentních nákaz příčiny a podmínky šíření Termín přednášky: řádné zasedání VR FVZ dne 26. ledna Vědecká rada na základě výsledku tajného hlasování rozhodla o zahájení habilitačního řízení s panem mjr. MUDr. Jaroslavem Pejchalem, Ph.D. v oboru Vojenská radiobiologie a současně na základě výsledku tajného hlasování schválila habilitační komisi ve složení: předseda: prof. RNDr. Jiřina VÁVROVÁ, CSc., katedra radiobiologie, FVZ UO Hradec Králové členové: prof. MUDr. Stanislav FILIP, Ph.D. Fakultní nemocnice LF UK Hradec Králové, Klinika onkologie a radioterapie plk. gen. št. prof. MUDr. Jan ÖSTERREICHER, Ph.D. Vojenský zdravotní ústav, Praha prof. MUDr. Leoš NAVRÁTIL, CSc. katedra lékařských a humanitních oborů, ČVUT Fakulta biomedicínského inženýrství, Kladno doc. MUDr. Michal HOFER, CSc. Biofyzikální ústav AV ČR, Brno 5. Vědecká rada na základě výsledku tajného hlasování neschválila podle 72 odst. 5 zák. č. 111/1998 Sb. o vysokých školách zahájení habilitačního řízení s paní MUDr. Lenkou Krbkovou, CSc. v oboru Hygiena, preventivní lékařství a epidemiologie. 6. Vědecká rada projednala předložené žádosti oborových rad na změnu jejich složení a hlasováním aklamací schválila oborové rady ve složení: DSP Vojenská radiobiologie: předsedkyně: prof. RNDr. Jiřina Vávrová, CSc. FVZ UO HK, katedra radiobiologie členové: prof. RNDr. Rudolf Štětina, CSc. prof. MUDr. Stanislav Filip, Ph.D. Fakultní nemocnice LF UK Hradec Králové, Klinika onkologie a radioterapie

6 doc. MUDr. Jaroslav Vaňásek, Ph.D. Nemocnice Pardubice prof. MUDr. Karel Odrážka, Ph.D. Nemocnice Pardubice plk. gen. št. prof. MUDr. Jan Österreicher, Ph.D. Vojenský zdravotní ústav, Praha plk. doc. MVDr. Zuzana Šinkorová, Ph.D. FVZ UO, katedra radiobiologie prof. MUDr. Leoš Navrátil, CSc. ČVUT Praha, Fakulta biomedicínského inženýrství mjr. doc. PharmDr. Aleš Tichý, Ph.D. FVZ UO, katedra radiobiologie DSP Toxikologie: předseda: prof. MUDr. Jiří Kassa, CSc. KTVF, FVZ UO Hradec Králové členové: prof. MUDr. Josef Fusek, DrSc. KOVZM, FVZ UO Hradec Králové doc. MUDr. Jiří Bajgar, DrSc. KTVF, FVZ UO Hradec Králové pplk. prof. Ing. Jiří Cabal, CSc. KTVF, FVZ UO Hradec Králové prof. Ing. Kamil Kuča, Ph.D. KTVF, FVZ UO Hradec Králové plk. doc. PharmDr. Daniel Jun, Ph.D. KTVF, FVZ UO Hradec Králové prof. MUDr. Vladimír Geršl, CSc. HK prof. MUDr. Radek Hrdina, CSc. FaF UK HK plk. doc. Ing. Zdeněk Skaličan, CSc. Ú OPZHN UO doc. MUDr. Josef Herink, DrSc. FaF UK HK DSP Vojenské vnitřní lékařství: předseda: prof. MUDr. Ladislav Jebavý, CSc. KVVLVH, FVZ UO Hradec Králové členové: doc. MUDr. Miroslav Brndiar, CSc. KVVLVH, FVZ UO Hradec Králové prof. MUDr. Jaroslav Malý, CSc. LF UK, Hradec Králové prof. MUDr. Luboš Sobotka, CSc. LF UK, Hradec Králové doc. MUDr. Jaroslav Gregor, CSc. FN Hradec Králové doc. MUDr. Luděk Haman, Ph.D. FN Hradec Králové prof. MUDr. Miroslav Zavoral, Ph.D. ÚVN Praha, Interní klinika plk. doc. MUDr. Jan Horáček, Ph.D. KVVLVH, FVZ UO Hradec Králové doc. MUDr. Martin Malý, Ph.D. ÚVN Praha, Interní klinika doc. MUDr. Petr Urbánek, CSc. ÚVN Praha, Interní klinika prof. MUDr. Jaroslav Kačerovský, CSc. emeritní profesor FVZ UO DSP Infekční biologie: předseda: prof. MUDr. Jiří Stulík, CSc. KMPB, FVZ UO Hradec Králové členové: prof. MUDr. Pavel Boštík, Ph.D. KE, FVZ UO Hradec Králové prof. Ing. Lenka Hernychová, Ph.D. Regionální centrum aplikované molekulární onkologie, Masarykův onkologický ústav, Brno prof. RNDr. Aleš Macela, DrSc. emeritní profesor, FVZ UO Hradec Králové plk. doc. RNDr. Zuzana Kročová, Ph.D. KMPB, FVZ UO Hradec Králové RNDr. Michal Kroča, Ph.D. ÚVZÚ Praha RNDr. Bořivoj Vojtěšek, DrSc. MOÚ Brno prof. RNDr. Jan Krejsek, CSc. LF UK Hradec Králové prof. RNDr., MUDr. Miroslav Červinka, CSc. LF UK Hradec Králové doc. RNDr. Ivan Rychlík, Ph.D. VÚVeL Brno prof. RNDr. Jan Kopecký, CSc. JU České Budějovice prof. Ing. Peter Šebo, CSc. Mikrobiologický ústav AVČR Praha RNDr. Dominik Filipp, CSc. Ústav molekulární genetiky AVČR Praha Dále vzala na vědomí změnu na pozici předsedy OR DSP Vojenská chirurgie a ukončení členství prof. Ferka. OR DSP Vojenská chirurgie pracuje ve složení: DSP Vojenská chirurgie: předseda: KVCH, FVZ UO Hradec Králové členové: doc. MUDr. Miloš Broďák, Ph.D. FN Hradec Králové prof. MUDr. Jan Dominik, CSc. Hradec Králové prof. MUDr. Viktor Chrobok, CSc., Ph.D. FN Hradec Králové

7 doc. MUDr. Leo Klein, CSc. KVCH, FVZ UO Hradec Králové doc. MUDr. Jiří Náhlovský, CSc. LF UK Hradec Králové prof. MUDr. Arnošt Pellant, DrSc. Krajská nemocnice Pardubice prof. MUDr. Miroslav Ryska, CSc. ÚVN Praha doc. MUDr. Dušan Šimkovič, CSc. LF UK Hradec Králové doc. MUDr. Pavel Šponer, Ph.D. FN Hradec Králové pplk. doc. MUDr. Zdeněk Šubrt, Ph.D. KVCH, FVZ UO Hradec Králové 7. Vědecká rada projednala a hlasováním aklamací schválila komisi pro část rigorózní zkoušky z vojenské hygieny a epidemiologie pro magisterský studijní program vojenské všeobecné lékařství ve složení: předseda: plk. prof. MUDr. Roman Chlíbek, Ph.D. - FVZ zástupce předsedy: prof. MUDr. Miroslav Špliňo, DrSc. - FVZ členové: prof. MUDr. Roman Prymula, CSc., Ph.D. - FVZ / LF UK prof. Ing. Zdeněk Fiala, CSc. prof. PhDr. Jiří Mareš, CSc. doc. RNDr. Vanda Boštíková, Ph.D. - FVZ doc. MUDr. Svatopluk Býma, CSc. doc. MUDr. Jindra Šmejkalová, CSc. doc. MUDr. Jiří Chaloupka, CSc. doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc. doc. MUDr. Lenka Borská, Ph.D. doc. MUDr. Pavol Hlúbik, CSc. doc. MUDr. Alena Vosečková, CSc. pplk. MUDr. Jan Smetana, Ph.D. - FVZ pplk. MUDr. Vladimír Pavlík, Ph.D. - FVZ pplk. MUDr. Jana Fajfrová, Ph.D. - FVZ Ing. Hana Střítecká, Ph.D. - FVZ MUDr. David Skorunka, Ph.D. MUDr. Petr Bednarčík, CSc. MUDr. Ivan Kučera, Ph.D. MUDr. Lenka Hodačová, Ph.D. PaeDr. Dana Fialová, Ph.D. náhradníci: MUDr. Lenka Kotingová MUDr. Katarína Poláková MUDr. Drahomíra Homolková MUDr. Eva Beranová MUDr. František Schneiberg 8. Vědecká rada vzala na vědomí rozbor studijních výsledků v magisterských a bakalářských programech za akademický rok 2013/ Vědecká rada vzala na vědomí metodiku zpracování Annual Report Vědecká rada vzala na vědomí informace o stavu v oblasti Studentské tvůrčí činnosti na FVZ za rok 2013/2014 a výsledky výběrového řízení na ak.r. 2014/ Vědecká rada byla informována o konání obhajob a státních doktorských zkoušek za období červen listopad Další zasedání VR FVZ se bude konat dne 26. ledna 2015 od hodin.

15. Návrh na přijetí usnesení z jednání vědecké rady a hlasování o návrhu

15. Návrh na přijetí usnesení z jednání vědecké rady a hlasování o návrhu v Hradci Králové dne 31.1.2011 pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení 15. Návrh na přijetí usnesení z jednání vědecké rady a hlasování o návrhu Návrh na přijetí usnesení z jednání vědecké rady

Více

Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1,

Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1, Třebešská 1575, 500 01 Hradec Králové 1, e-mail: pavel.bostik@unob.cz v Hradci Králové dne 26. ledna 2015 pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení 13. Návrh na přijetí usnesení z jednání vědecké

Více

Za správnost výpisu: Ivana Šáchová plk. prof. MUDr. Roman Prymula, CSc., Ph.D. děkan FVZ

Za správnost výpisu: Ivana Šáchová plk. prof. MUDr. Roman Prymula, CSc., Ph.D. děkan FVZ 26. 1. 2009 Vědecká rada aklamací schválila u s n e s e n í : 1. Vědecká rada schválila bez připomínek zápis a splnění usnesení ze zasedání VR FVZ ze dne 26. listopadu 2008. Současně schválila bez připomínek

Více

V ý p i s. habilitační přednášky: Možnosti zneužití průmyslových škodlivin a agrochemikálií v terorismu.

V ý p i s. habilitační přednášky: Možnosti zneužití průmyslových škodlivin a agrochemikálií v terorismu. v Hradci Králové dne 30. ledna 2012 pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení 12. Návrh na přijetí Usnesení z jednání VR FVZ a hlasování o návrhu aklamací schválila u s n e s e n í : 1. odsouhlasila

Více

V ý p i s. 11. Návrh na přijetí Usnesení z jednání VR FVZ a hlasování o návrhu

V ý p i s. 11. Návrh na přijetí Usnesení z jednání VR FVZ a hlasování o návrhu Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, 500 01 Hradec Králové 1 V ý p i s ze zápisu jednání Vědecké rady Fakulty vojenského zdravotnictví (VR FVZ) v Hradci Králové

Více

Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v Brně Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1. V ý p i s

Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v Brně Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1. V ý p i s Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v Brně Vědecká rada Třebešská 1575, 500 01 Hradec Králové 1 V ý p i s ze zápisu jednání Vědecké rady Fakulty vojenského zdravotnictví (VR FVZ UO) v Hradci

Více

USNESENÍ Akademického senátu Fakulty vojenského zdravotnictví

USNESENÍ Akademického senátu Fakulty vojenského zdravotnictví UO) na svém zasedání konaném dne 19. ledna 2016 v Hradci Králové: Změnu ve Statutu FVZ UO Termín příštího zasedání AS FVZ UO dne 22.3.2016 v 12.00 hodin V Hradci Králové 19. ledna 2016 UO) na svém zasedání

Více

Řízení ke jmenování profesorem na Univerzitě obrany

Řízení ke jmenování profesorem na Univerzitě obrany Řízení ke jmenování na Univerzitě obrany Hodnost, jméno a příjmení Jiří KASSA, CSc. Leoš NAVRÁTIL, CSc. Jaroslav ČECHÁK, Jiří BALLA, CSc. Roman PRYMULA, CSc., plukovník doc. JUDr. Miroslav NĚMEC, Alexej

Více

Řízení ke jmenování profesorem na Univerzitě obrany

Řízení ke jmenování profesorem na Univerzitě obrany Řízení ke jmenování na Univerzitě obrany Hodnost, jméno a příjmení Jiří KASSA, CSc. Leoš NAVRÁTIL, CSc. Jaroslav ČECHÁK, Jiří BALLA, CSc. Roman PRYMULA, CSc., plukovník doc. JUDr. Miroslav NĚMEC, Alexej

Více

Řízení ke jmenování profesorem na Univerzitě obrany v Brně

Řízení ke jmenování profesorem na Univerzitě obrany v Brně Řízení ke jmenování na Univerzitě obrany v Brně Hodnost, jméno a příjmení Jiří KASSA, CSc. Leoš NAVRÁTIL, CSc. Jaroslav ČECHÁK, podplukovník Jiří BALLA, CSc. Roman PRYMULA, CSc., plukovník doc. JUDr. Miroslav

Více

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví v roce 2008

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví v roce 2008 Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví v roce 2008 Informace o přijímacích zkouškách ( 1 vyhlášky č. 276/2004 Sb. ze dne 26.4. 2004, kterou se mění vyhláška č. 343/2002Sb.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI UNIVERZITA OBRANY FAKULTA VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ HRADEC KRÁLOVÉ VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ ZA ROK 2012 HRADEC KRÁLOVÉ duben 2013 Výroční zpráva o činnosti za rok 2012

Více

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví v roce 2007

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví v roce 2007 Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví v roce 2007 Informace o přijímacích zkouškách ( 1 vyhlášky č. 276/2004 Sb. ze dne 26.4. 2004, kterou se mění vyhláška č. 343/2002Sb.

Více

Doc. RNDr. Josef Hynek, MBA, Ph.D. Prof. MUDr. RNDr. Vilím Šimánek, DrSc. Prof. RNDr. Jitka Ulrichová, CSc.

Doc. RNDr. Josef Hynek, MBA, Ph.D. Prof. MUDr. RNDr. Vilím Šimánek, DrSc. Prof. RNDr. Jitka Ulrichová, CSc. Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 28. března 2006 Přítomni: Omluveni: Hosté: Doc. PharmDr. Alexandr Hrabálek, CSc. Doc. RNDr. Pavel Doleţal, CSc.

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni ze dne

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni ze dne Zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni dne 14. 6. 2018 Univerzita Karlova Lékařská fakulta v Plzni ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni ze dne 14. 6. 2018 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni:

Více

Odborná společnost vojenských lékařů, farmaceutů a veterinárních lékařů ČLS JEP ve spolupráci s Fakultou vojenského zdravotnictví UO pořádají

Odborná společnost vojenských lékařů, farmaceutů a veterinárních lékařů ČLS JEP ve spolupráci s Fakultou vojenského zdravotnictví UO pořádají Odborná společnost vojenských lékařů, farmaceutů a veterinárních lékařů ČLS JEP ve spolupráci s Fakultou vojenského zdravotnictví UO pořádají 13. konferenci pod záštitou ředitele Agentury vojenského zdravotnictví

Více

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 13. 06. 2013 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 12. 12. 2013 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne (dále jen VR )

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne (dále jen VR ) ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne 22. 02. 2017 (dále jen VR ) Přítomni: doc. MUDr. Eva Kohlíková, CSc. prof. Ing. Václav Bunc, CSc. doc. Ing. Eva Čáslavová, CSc. PhDr. Martin Doktor prof. PaedDr.

Více

Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc Zápis č. 2/2014

Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc Zápis č. 2/2014 Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc 1. 12. 2014 Zápis č. 2/2014 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konané dne 1. prosince 2014 v 10:00 hodin v zasedací místnosti FTK UP. Celkový počet členů Vědecké rady

Více

ZÁPISY Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU FVZ UO 2004

ZÁPISY Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU FVZ UO 2004 ZÁPISY Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU FVZ UO 2004 1. 10. 2004, 6. 10. 2004, 19. 10. 2004, 4. 11. 2004, 2. 12. 2004 Zápis z jednání Akademického senátu - 2. 12. 2004 ÚČAST: pplk. MUDr. Roman CHLÍBEK, PhD.,

Více

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v roce 2011

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v roce 2011 Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v roce 2011 Informace o přijímacích zkouškách ( 1 vyhlášky č. 276/2004 Sb. ze dne 26. 4. 2004, kterou se mění vyhláška

Více

Zápis ze 4. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne

Zápis ze 4. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis ze 4. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne 19. 4. 218 Zápis ze 4. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne 19. 4. 218

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 12. 6. 2014 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne

Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne 1. 4. 2019 Místo konání: Velká zasedací místnost děkanátu UP v Olomouci, Hněvotínská 3, Olomouc Čas: 10

Více

Zápis ze zasedání VR FZV UP

Zápis ze zasedání VR FZV UP Zápis ze zasedání VR FZV UP 15. 04. 2013 Místo konání: Děkanát FZV UP v Olomouci, Tř. Svobody 8 pracovna děkana Datum: 15. 04. 2013 Čas: 13:00 hod. Přítomni: Omluveni: prof. PhDr. Ivo Barteček, CSc. prof.

Více

Závěrečná zpráva Akreditační komise o hodnocení doktorských studijních programů na Fakultě vojenského zdravotnictví Univerzity obrany

Závěrečná zpráva Akreditační komise o hodnocení doktorských studijních programů na Fakultě vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Závěrečná zpráva Akreditační komise o hodnocení doktorských studijních programů na Fakultě vojenského zdravotnictví Univerzity obrany červen 2013 O zahájení hodnocení doktorských studijních programů (dále

Více

SPECIFICKÉ OPATŘENÍ DĚKANA FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ UNIVERZITY OBRANY K HABILITAČNÍM ŘÍZENÍM A ŘÍZENÍM KE JMENOVÁNÍ PROFESOREM

SPECIFICKÉ OPATŘENÍ DĚKANA FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ UNIVERZITY OBRANY K HABILITAČNÍM ŘÍZENÍM A ŘÍZENÍM KE JMENOVÁNÍ PROFESOREM UNIVERZITA OBRANY FAKULTA VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ HRADEC KRÁLOVÉ REGISTROVANÝ VNITŘNÍ DOKUMENT Hradec Králové 1. března 2019 Počet listů: 4 SPECIFICKÉ OPATŘENÍ DĚKANA FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne (dále jen VR

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne (dále jen VR ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne 25. 05. 2016 (dále jen VR Přítomni: doc. MUDr. Eva Kohlíková, CSc. prof. Ing. Václav Bunc, CSc. doc. Ing. Eva Čáslavová, CSc. doc. PaedDr. Jiří Drnek, CSc. prof.

Více

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v roce 2015

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v roce 2015 Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v roce 2015 Informace o výsledcích přijímacího řízení pro akademický rok 2015/2016 dle vyhlášky 1 ( 1 vyhlášky

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI UNIVERZITA OBRANY FAKULTA VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ HRADEC KRÁLOVÉ VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ ZA ROK 2015 HRADEC KRÁLOVÉ duben 2016 Výroční zpráva o činnosti za rok 2015

Více

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 24. 10. 2013 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

Zápis ze zasedání vědecké rady FCHI konané 21. ledna 2011

Zápis ze zasedání vědecké rady FCHI konané 21. ledna 2011 Zápis ze zasedání vědecké rady FCHI konané 21. ledna 2011 Přítomno: 24 členů VR dle presenční listiny. Program zasedání VR 1. Zahájení 2. Volba skrutátorů pro tajné hlasování 3. Habilitační řízení Ing.

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne 13. 4. 2015

Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne 13. 4. 2015 Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne 13. 4. 2015 Místo konání: Děkanát FZV UP v Olomouci, Tř. Svobody 8 pracovna děkana Datum: 13. 4. 2015 Čas:

Více

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ. OBĚŽNÍK č. 14

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ. OBĚŽNÍK č. 14 UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ V Hradci Králové dne 15. dubna 2015 OBĚŽNÍK č. 14 OBSAH: Archiv oběžníků: www.lfhk.cuni.cz/fakulta/dokumenty/obezniky-lf/ 1. Oznámení s gratulací

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady UK FHS ze dne 20. září 2012

Zápis ze zasedání Vědecké rady UK FHS ze dne 20. září 2012 Zápis ze zasedání Vědecké rady UK FHS ze dne 20. září 2012 PROJEDNANÉ BODY PROGRAMU: 1. Schválení zápisu ze zasedání Vědecké rady UK FHS, které se uskutečnilo 21. června 2012 - zápis byl Vědeckou radou

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne (dále jen VR )

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne (dále jen VR ) ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne 29. 03. 2017 (dále jen VR ) Přítomni: doc. MUDr. Eva Kohlíková, CSc. prof. Ing. Václav Bunc, CSc. doc. Ing. Eva Čáslavová, CSc. doc. PaedDr. Jiří Drnek prof.

Více

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v roce 2012

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v roce 2012 Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v roce 2012 Informace o přijímacích zkouškách ( 1 vyhlášky č. 276/2004 Sb., ze dne 26. 4. 2004, kterou se mění

Více

Zápis ze 3. zasedání VR ze dne

Zápis ze 3. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis ze 3. zasedání VR ze dne 13. 6. 213 Zápis ze 3. zasedání VR ze dne 13. 6. 213 Vědecká rada Zápis ze 3. zasedání

Více

Forma studia Kód Název studijního P Epidemiologie P Infekční biologie P Lékařská mikrobiologie

Forma studia Kód Název studijního P Epidemiologie P Infekční biologie P Lékařská mikrobiologie Děkan Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany vyhlašuje v souladu s 48 a 49 zákona č. 111/1998 Sb. o vysokých školách, ve znění pozdějších předpisů a se Statutem Fakulty vojenského zdravotnictví

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI UNIVERZITA OBRANY FAKULTA VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ HRADEC KRÁLOVÉ VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ ZA ROK 2016 HRADEC KRÁLOVÉ duben 2017 Výroční zpráva o činnosti za rok 2016

Více

Prof. RNDr. Emil Havránek, Ph.D. Prof. Ing. Karel Vytřas, DrSc

Prof. RNDr. Emil Havránek, Ph.D. Prof. Ing. Karel Vytřas, DrSc Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 12. prosince 2006 Přítomni: Omluveni: Hosté : Doc. RNDr. Pavel Doleţal, CSc. Prof. MUDr. Jaroslav Dršata, CSc.

Více

Forma studia Kód Název studijního. 51-35-P Epidemiologie 0 1 2 0 51-82-P Infekční biologie 0 0 0 2 51-22-P Lékařská mikrobiologie 0 0 2 1

Forma studia Kód Název studijního. 51-35-P Epidemiologie 0 1 2 0 51-82-P Infekční biologie 0 0 0 2 51-22-P Lékařská mikrobiologie 0 0 2 1 Děkan Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany vyhlašuje v souladu s 48 a 49 zákona č. 111/1998 Sb. o vysokých školách, ve znění pozdějších předpisů a se Statutem Fakulty vojenského zdravotnictví

Více

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ. OBĚŽNÍK č. 2

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ. OBĚŽNÍK č. 2 UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ V Hradci Králové dne 15. října 2014 OBĚŽNÍK č. 2 OBSAH: Archiv oběžníků: www.lfhk.cuni.cz/fakulta/dokumenty/obezniky-lf/ 1. Oznámení s gratulací

Více

Zápis z 1. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne

Zápis z 1. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis z 1. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne 21. 1. 2016 Zápis z 1. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne 21. 1. 2016

Více

Zápis ze zasedání VR FZV UP

Zápis ze zasedání VR FZV UP Zápis ze zasedání VR FZV UP 16. 4. 2012 Místo konání: Děkanát FZV UP v Olomouci, Tř. Svobody 8 pracovna děkanky Datum: 16. 4. 2012 Čas: 14.00 hod Přítomni: prof. PhDr. Ivo Barteček, CSc. Mgr. et Mgr. Petra

Více

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 14. 03. 2013 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v roce 2014

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v roce 2014 Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v roce 2014 Informace o výsledcích přijímacího řízení pro akademický rok 2014-2015 dle vyhlášky 1 ( 1 vyhlášky

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 17. 4. 2014 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

Zápis z Vědecké rady Ekonomické fakulty konané dne 26. ledna 2017

Zápis z Vědecké rady Ekonomické fakulty konané dne 26. ledna 2017 Zápis z Vědecké rady Ekonomické fakulty konané dne 26. ledna 2017 Přítomni: doc. Beránek, doc. Beran, doc. Cudlínová, doc. Holečková, prof. Hron, doc. Faltová Leitmanová, doc. Kapounek, RNDr. Klufová,

Více

Jmenování nových profesorů vysokých škol v pražském Karolinu

Jmenování nových profesorů vysokých škol v pražském Karolinu Jmenování nových profesorů vysokých škol v pražském Karolinu Jmenování nových profesorů vysokých škol v pražském Karolinu V pražském Karolinu dnes proběhne slavnostní jmenování šedesáti pedagogů vysokých

Více

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 6. března 2012

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 6. března 2012 Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 6. března 2012 Přítomni: Omluveni: Hosté: Prof. PharmDr. Alexandr Hrabálek, CSc. PharmDr. Aleš Berka Prof. MUDr.

Více

Z Á P I S z 8. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 18. října 2018

Z Á P I S z 8. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 18. října 2018 Č. j.: FZS/0027/18 PID: 406182 Akademický senát Fakulty zdravotnických studií Z Á P I S z 8. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 18. října 2018 Přítomni: dle

Více

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 19. listopadu 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti č.

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 19. listopadu 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti č. Zápis č. 3/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 19. listopadu 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti č. 309 na FTK UP Celkový počet členů Vědecké rady FTK UP: 24, z toho přítomných: 20. Přítomni:

Více

Imigrace bezpečnostní a zdravotní rizika

Imigrace bezpečnostní a zdravotní rizika Společnost pro radiobiologii a krizové plánování České lékařské společnosti Jana Evangelisty Purkyně České vysoké učení technické v Praze, Fakulta biomedicínského inženýrství Policejní akademie České republiky

Více

Z Á P I S dne 14. dubna 2009 od 13:30 hod. neveřejné zasedání Vědecké rady v zasedací místnosti děkanátu Program:

Z Á P I S dne 14. dubna 2009 od 13:30 hod. neveřejné zasedání Vědecké rady v zasedací místnosti děkanátu Program: Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 14. dubna 2009 Přítomni: Doc. PharmDr. Alexandr Hrabálek, CSc. PharmDr. Aleš Berka Doc. RNDr. Pavel Doleţal, CSc.

Více

Zápis z jednání Vědecké rady Dopravní fakulty Jana Pernera Univerzity Pardubice konaného dne

Zápis z jednání Vědecké rady Dopravní fakulty Jana Pernera Univerzity Pardubice konaného dne Zápis z jednání Vědecké rady Dopravní fakulty Jana Pernera Univerzity Pardubice konaného dne 5. 12. 2018 Přítomno: 26 členů z 31 (viz prezenční listina, k jednání se připojili: 13:04 doc. Soušek a doc.

Více

Forma studia Kód Název studijního P Epidemiologie P Infekční biologie P Lékařská mikrobiologie

Forma studia Kód Název studijního P Epidemiologie P Infekční biologie P Lékařská mikrobiologie Děkan Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany vyhlašuje v souladu s 48 a 49 zákona č. 111/1998 Sb. o vysokých školách, ve znění pozdějších předpisů a článkem 1 odst. 3 přílohy 1 Statutu Univerzity

Více

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 12. března 2013

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 12. března 2013 Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 12. března 2013 Přítomni: Omluveni: Hosté: Prof. PharmDr. Alexandr Hrabálek, CSc. PharmDr. Aleš Berka Prof. MUDr.

Více

JEDNACÍ ŘÁD VĚDECKÉ RADY FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ

JEDNACÍ ŘÁD VĚDECKÉ RADY FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ U n i v e r zita o brany v B r n ě F a kulta vojenského zdravotnictví Třebešská 1575, Hradec Králové, PSČ 500 01, datová schránka hkraife JEDNACÍ ŘÁD VĚDECKÉ RADY FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ HRADEC

Více

Zápis z 1. zasedání VR ze dne

Zápis z 1. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis z 1. zasedání VR ze dne 18. 1. 2001 Zápis z 1. zasedání VR ze dne 18. 1. 2001 Vědecká rada Zápis z 1. zasedání

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne 21. 10. 2015 Přítomni: doc. MUDr. Eva Kohlíková, CSc. prof. Ing. Václav Bunc, CSc. doc. PaedDr. Jiří Drnek, CSc. (pozdější příchod až po třetím bodu programu)

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI UNIVERZITA OBRANY V BRNĚ FAKULTA VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ HRADEC KRÁLOVÉ VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ ZA ROK 2017 HRADEC KRÁLOVÉ duben 2018 Výroční zpráva o činnosti za rok

Více

Zápis č. 2/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 24. září 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti číslo 309 na FTK UP

Zápis č. 2/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 24. září 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti číslo 309 na FTK UP Zápis č. 2/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 24. září 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti číslo 309 na FTK UP Celkový počet členů Vědecké rady FTK UP: 24, z toho přítomných: 21. Přítomni:

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady FHS UK ze dne 11. června 2015

Zápis ze zasedání Vědecké rady FHS UK ze dne 11. června 2015 Zápis ze zasedání Vědecké rady FHS UK ze dne 11. června 2015 PROJEDNANÉ BODY PROGRAMU: 1. Schválení programu zasedání Vědecké rady FHS UK dne 11. června 2015 - program zasedání byl Vědeckou radou FHS UK

Více

Z Á P I S z 5. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 9. října 2017

Z Á P I S z 5. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 9. října 2017 Č. j.: FZS/0129/17 PID: 388360 Akademický senát Fakulty zdravotnických studií Z Á P I S z 5. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 9. října 2017 Přítomni: dle prezenční

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI UNIVERZITA OBRANY FAKULTA VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ HRADEC KRÁLOVÉ VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ ZA ROK 2014 HRADEC KRÁLOVÉ duben 2015 Výroční zpráva o činnosti za rok 2014

Více

Z Á P I S ze 3. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií konané dne 11. dubna 2017

Z Á P I S ze 3. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií konané dne 11. dubna 2017 Č. j.: FZS/0055/17 PID: 0380490 Akademický senát Fakulty zdravotnických studií Z Á P I S ze 3. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií konané dne 11. dubna 2017 Přítomni: dle

Více

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 22. března 2011

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 22. března 2011 Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 22. března 2011 Přítomni: Omluveni: Prof. PharmDr. Alexandr Hrabálek, CSc. Prof. MUDr. RNDr. Miroslav Červinka,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI UNIVERZITA OBRANY FAKULTA VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ HRADEC KRÁLOVÉ VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ ZA ROK 2018 HRADEC KRÁLOVÉ duben 2019 Výroční zpráva o činnosti za rok 2018

Více

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v roce 2013

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v roce 2013 Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v roce 2013 Informace o přijímacích zkouškách dle vyhlášky 1 ( 1 vyhlášky č. 276/2004 Sb., ze dne 26. 4. 2004,

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 10. prosince 2013

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 10. prosince 2013 ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 10. prosince 2013 Přítomni: Omluveni: Hosté: Prof. PharmDr. Alexandr Hrabálek, CSc. PharmDr. Aleš Berka Prof. MUDr.

Více

Seznam nově jmenovaných profesorů. 1. doc. MUDr. Jaromír Astl, CSc. pro obor otorinolaryngologie na návrh Vědecké rady Univerzity Karlovy v Praze

Seznam nově jmenovaných profesorů. 1. doc. MUDr. Jaromír Astl, CSc. pro obor otorinolaryngologie na návrh Vědecké rady Univerzity Karlovy v Praze Seznam nově jmenovaných profesorů 1. doc. MUDr. Jaromír Astl, CSc. pro obor otorinolaryngologie 2. doc. RNDr. Vladimír Baumruk, DrSc. pro obor fyzika molekulárních a biologických struktur 3. doc. Ing.

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 23. 10. 2014 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI UNIVERZITA OBRANY FAKULTA VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ HRADEC KRÁLOVÉ VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ ZA ROK 2013 HRADEC KRÁLOVÉ duben 2014 Výroční zpráva o činnosti za rok 2013

Více

Protokol o volbách do Akademického senátu Lékařské fakulty OU v Ostravě

Protokol o volbách do Akademického senátu Lékařské fakulty OU v Ostravě Lékařská fakulta Ostravské univerzity v Ostravě Syllabova 19 703 00 Ostrava 3 Česká republika telefon +420 596 781 630, fax +420 596 781 630 www.osu.cz IČ 61988987 DIČ CZ61988987, Bankovní spojení: ČNB

Více

Zápis z Vědecké rady FBI VŠB TUO konané dne

Zápis z Vědecké rady FBI VŠB TUO konané dne Zápis z Vědecké rady FBI VŠB TUO konané dne 22.5.2013 1. Úvod Děkan fakulty prof. Ing. Pavel Poledňák, PhD. zahájil zasedání VR, přivítal přítomné. Předal jmenovací dekret nově jmenované člence VR FBI,

Více

Usnesení AS ČVUT z 18. zasedání konaného a usnesení schválené per-rollam v mezidobí mezi 18. a 19. zasedáním

Usnesení AS ČVUT z 18. zasedání konaného a usnesení schválené per-rollam v mezidobí mezi 18. a 19. zasedáním Usnesení AS ČVUT z 18. zasedání konaného 21. 2. 2018 a usnesení schválené per-rollam v mezidobí mezi 18. a 19. zasedáním 1. Schválení programu 18. zasedání AS ČVUT 29-0-2 (pro-proti-zdržel se hlasování)

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI UNIVERZITA OBRANY FAKULTA VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ HRADEC KRÁLOVÉ VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ ZA ROK 2011 HRADEC KRÁLOVÉ duben 2012 Výroční zpráva o činnosti za rok 2011

Více

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v Brně v roce 2017

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v Brně v roce 2017 Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v Brně v roce 2017 Informace o výsledcích přijímacího řízení pro akademický rok 2017/2018 dle vyhlášky 1 ( 1 vyhlášky

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ RADY PRO VNITŘNÍ HODNOCENÍ DNE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ RADY PRO VNITŘNÍ HODNOCENÍ DNE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ RADY PRO VNITŘNÍ HODNOCENÍ DNE 14. 9. 2017 Přítomní členové RVH: prof. PaedDr. Radka Wildová, CSc. doc. PhDr. Ladislav Benyovszky, CSc. doc. Ing. Marie Dohnalová, CSc. doc. RNDr. Jiří

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU ČZU

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU ČZU ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU ČZU DNE 2. BŘEZNA 2017 Přítomni dle prezenční listiny Ing. Vlastimil Mikšík, Ph.D., Ing. Matyáš Orsák, Ph. D., prof. Ing. Jan Vašák, CSc., Ing. Martin Pisarčik, Ing.

Více

Habilitační řízení ke jmenování docentem na Univerzitě obrany

Habilitační řízení ke jmenování docentem na Univerzitě obrany Habilitační řízení ke jmenování docentem na Univerzitě obrany Hodnost, jméno a příjmení Pracoviště obor Řízení u F (UO) Col. Dr. Harald GELL, MSc, MSD, MBA Tereziánská vojenská akademie, Vídeňské Nové

Více

Zápis z 8. zasedání VR ze dne

Zápis z 8. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) Zápis z 8. zasedání VR ze dne 20. 11. 2008 Vědecká rada Zápis z 8. zasedání vědecké rady UK 2. LF ze dne 20. 11. 2008 Přítomni:

Více

UNIVERZITA OBRANY FAKULTA VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ Akademický senát ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU FVZ UO DNE

UNIVERZITA OBRANY FAKULTA VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ Akademický senát ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU FVZ UO DNE UNIVERZITA OBRANY FAKULTA VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ Akademický senát Třebešská 1575, 500 01 Hradec Králové ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU FVZ UO DNE 21. 1. 2015 Přítomni: plk. doc. PharmDr. Daniel

Více

Zápis ze 4. zasedání VR ze dne

Zápis ze 4. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis ze 4. zasedání VR ze dne 17. 4. 28 Zápis ze 4. zasedání VR ze dne 17. 4. 28 Vědecká rada Zápis ze 4. zasedání

Více

OPATŘENÍ DĚKANA č. 30/2018, kterým se vydává příkaz, kterým se mění Organizační řád 3. LF UK. Článek 1 Úvodní ustanovení

OPATŘENÍ DĚKANA č. 30/2018, kterým se vydává příkaz, kterým se mění Organizační řád 3. LF UK. Článek 1 Úvodní ustanovení V Praze dne 29. 10 2018 Č.j.: UK3LF/14959/2018-29 Počet listů: 2 Počet příloh: 1 OPATŘENÍ DĚKANA č. 30/2018, kterým se vydává příkaz, kterým se mění Organizační řád 3. LF UK Článek 1 Úvodní ustanovení

Více

Zápis ze zasedání Akademického senátu Lékařské fakulty v Hradci Králové (dále jen AS LF HK ) ze dne

Zápis ze zasedání Akademického senátu Lékařské fakulty v Hradci Králové (dále jen AS LF HK ) ze dne Návrh k připomínkám Zápis ze zasedání Akademického senátu Lékařské fakulty v Hradci Králové (dále jen AS LF HK ) ze dne 24. 4. 2017. Přítomni: doc. MUDr. Lenka Borská, Ph.D. doc. MUDr. Miloš Broďák, Ph.D.

Více

Dokumenty. Profesoři jmenovaní s účinností od 20. května 2008

Dokumenty. Profesoři jmenovaní s účinností od 20. května 2008 Dokumenty Profesoři jmenovaní s účinností od 20. května 2008 1. doc. Ing. Pavol B a u e r, Dr., pro obor silnoproudá elektrotechnika a elektroenergetika, na návrh Vědecké rady Vysokého učení technického

Více

Předání dekretů 97 profesorům českých vysokých škol

Předání dekretů 97 profesorům českých vysokých škol Předání dekretů 97 profesorům českých vysokých škol Předání dekretů 97 profesorům českých vysokých škol jmenovaným s účinností od 1. května 2003 Velká aula Karolina čtvrtek dne 5. června 2003 v 9:00 a

Více

Zápis č. 31 z jednání Vědecké rady Lesnické a dřevařské fakulty Mendelovy univerzity v Brně dne

Zápis č. 31 z jednání Vědecké rady Lesnické a dřevařské fakulty Mendelovy univerzity v Brně dne Zápis č. 31 z jednání Vědecké rady Lesnické a dřevařské fakulty Mendelovy univerzity v Brně dne 13. 2. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Ing. Milan Dostalík, doc. Dr. Ing. Pavel Král, doc.

Více

OPATŘENÍ DĚKANA č. 17/2018, kterým se vydává příkaz, kterým se mění Organizační řád 3. LF UK. Článek 1 Úvodní ustanovení

OPATŘENÍ DĚKANA č. 17/2018, kterým se vydává příkaz, kterým se mění Organizační řád 3. LF UK. Článek 1 Úvodní ustanovení V Praze dne 29. 6. 2018 Č.j.: UK3LF/14959/2018-16 Počet listů: 2 Počet příloh: 1 OPATŘENÍ DĚKANA č. 17/2018, kterým se vydává příkaz, kterým se mění Organizační řád 3. LF UK Článek 1 Úvodní ustanovení

Více

Vysoké učení technické v Brně. 2 Baran Pavel, PhDr., CSc. Filosofický ústav AV ČR, v. v. i. 255/B3 KHV. 1/45 KHV 2010 kandidáti

Vysoké učení technické v Brně. 2 Baran Pavel, PhDr., CSc. Filosofický ústav AV ČR, v. v. i. 255/B3 KHV. 1/45 KHV 2010 kandidáti 1 Aubrecht Vladimír, prof., RNDr., CSc. Vysoké učení technické v Brně 2 Baran Pavel, PhDr., CSc. Filosofický ústav AV ČR, v. v. i. 1/45 KHV 2010 kandidáti Výzkumný ústav živočišné výroby, v. v. i. 3 Bartoš

Více

V Praze Č.j. 12-5/2015-UK3LF počet listů: 5

V Praze Č.j. 12-5/2015-UK3LF počet listů: 5 V Praze 04. 06. 2015 Č.j. 12-5/2015-UK3LF počet listů: 5 Zápis ze zasedání Vědecké rady 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze dne 4. června 2015 ve 14 hodin na 3. LF UK Přítomní: Prof. MUDr. Michal

Více

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ. OBĚŽNÍK č. 3

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ. OBĚŽNÍK č. 3 UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ V Hradci Králové dne 30. října 2015 OBĚŽNÍK č. 3 OBSAH: Archiv oběžníků: www.lfhk.cuni.cz/fakulta/dokumenty/obezniky-lf/ 1. Oznámení 2. Ocenění

Více

V Praze 05. 03. 2015 Č.j. 12-2/2015-UK3LF počet listů: 9

V Praze 05. 03. 2015 Č.j. 12-2/2015-UK3LF počet listů: 9 V Praze 05. 03. 2015 Č.j. 12-2/2015-UK3LF počet listů: 9 Zápis ze zasedání Vědecké rady 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze dne 5. března 2015 ve 14 hodin na 3. LF UK Přítomní: Prof. MUDr. Michal

Více

Zápis č. 7/2015 (120) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne

Zápis č. 7/2015 (120) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne Zápis č. 7/2015 (120) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne 4. 5. 2015 Přítomni: Ing. Miroslav Matýsek, Ph.D., prof. Ing. Petr Dostál, CSc., prof. Ing. Roman

Více

Z Á P I S z 2. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 24. října 2016

Z Á P I S z 2. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 24. října 2016 Č. j.: FZS/0284/16 PID: 372343 Akademický senát Fakulty zdravotnických studií Z Á P I S z 2. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 24. října 2016 Přítomni: dle

Více

JEDNACÍ ŘÁD OBOROVÝCH RAD Fakulty vojenského leadershipu

JEDNACÍ ŘÁD OBOROVÝCH RAD Fakulty vojenského leadershipu Ev.č. 120/6/16/2014-2994 UNIVERZITA OBRANY Fakulta vojenského leadershipu V Brně dne 2. 2. 2011 Výtisk jediný Počet listů: 7 JEDNACÍ ŘÁD OBOROVÝCH RAD Fakulty vojenského leadershipu ve znění 1. změny Brno

Více

N O T Á Ř S K Ý Z Á P I S

N O T Á Ř S K Ý Z Á P I S S T E J N O P I S N 734/2013 Nz 634/2013 N O T Á Ř S K Ý Z Á P I S sepsaný jménem JUDr. Josefa Kawuloka, notáře se sídlem v Ostravě, kancelář na adrese Ostrava, Moravská Ostrava, Milíčova 1670/12dne dvacátého

Více