Telefon s kapesním počítačem a GPS Průvodce: Rychlé seznámení

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Telefon s kapesním počítačem a GPS Průvodce: Rychlé seznámení"

Transkript

1 Telefon s kapesním počítačem a GPS Průvodce: Rychlé seznámení

2 Obsah 1. Co je součástí balení? Telefon s kapesním počítačem a GPS Příprava Uskutečnění hovoru Synchronizace informací programu Outlook Nastavení ových účtů Odeslání textové zprávy Procházení internetu Použití fotoaparátu Použití programu Pictures & Videos Zadávání informací Použití GPS Indikátory stavu Přizpůsobení telefonu s kapesním počítačem Zabezpečení telefonu s kapesním počítačem Další informace... 36

3 1. Co je součástí balení? Síťový adaptér Synchronizační kabel USB CD Getting Started (Začínáme) Telefon s kapesním počítačem a GPS Uživatelská příručka a průvodce Rychlé seznámení Pouzdro Baterie Adaptér do auta (doplněk) Držák do auta (doplněk) Náhlavní souprava

4 2. Telefon s kapesním počítačem a GPS

5 Č. Položka Funkce 1 Oznamovací kontrolka LED 1 Tato kontrolka udává následující: Blikající modrá pro oznámení zapnutého systému rádiofrekvenčního signálu a jeho připravenosti k vysílání. Blikající zelená pro stav Wi-Fi. Když jsou současně aktivovány systém Bluetooth a Wi- Fi, blikají jejich kontrolky střídavě. Oranžové světlo udává stav GPS. 2 Oznamovací kontrolka LED 2 Tato kontrolka LED svítí zeleně a oranžově a udává pohotovostní stav sítí GSM/GPRS/EDGE, zpráv a sítě plus oznámení o stavu nabití baterie. 3 Dotykový displej Ťukáním stylusem na displej můžete psát, kreslit nebo provádět výběr. 4 Levá a pravá FUNKČNÍ KLÁVESA Po stisknutí provede příkaz uvedený v označení nad tlačítkem. 5 Tlačítko HOVOR Stisknutím přijmete příchozí hovor nebo vytočíte číslo. 6 Tlačítko GPS Stisknutím spustí software GPS. 7 Tlačítko START Stisknutím otevřete nabídku Start. 8 HTC RollRTM HTC RollRTM je vlastnický ovládací prvek zařízení, který v sobě spojuje použití ovládacího kolečka a kulového ovládače. Slouží k navigaci GPS, přetáčení, procházení internetu, ovládání přiblížení objektivu a uvolnění závěrky fotoaparátu a pohybu myši, když je v režimu myš. Ovládací kolečko Při pohybu po směru nebo proti směru hodinových ručiček můžete procházet položky na obrazovce nebo v nabídce. Při použití softwaru Fotoaparát nebo GPS slouží k přibližování. Kulový ovládač Pootáčením nahoru, dolů, doleva nebo doprava můžete procházet nabídky a programové instrukce. Zatlačením na ovládač provedete výběr. Při použití fotoaparátu slouží jako uvolnění závěrky. Při použití softwaru GPS slouží k pohybu po mapě GPS. 9 Tlačítko OK Stisknutím potvrdíte vaše zadání nebo ukončíte spuštěný program. 10 Tlačítko KONEC Stisknutím ukončíte hovor nebo se vrátíte na obrazovku Today (Dnes). 11 Tlačítko INTERNET EXPLORER Stisknutím spustíte Internet Explorer Mobile.

6

7 Č. Položka Funkce 12 Tlačítko HLASOVÝ PŘÍKAZ Stisknutím otevřete program Hlasové vytáčení. Stisknutím a přidržením nahrajete hlasovou poznámku. 13 Posuvný ovládač hlasitosti Posouváním nahoru nebo dolů upravíte hlasitost reproduktoru. Posouváním nahoru nebo dolů během hovoru upravíte hlasitost sluchátka. 14 Tlačítko RESET Chcete-li provést měkký reset zařízení, zatlačte stylusem na tlačítko RESET. 15 Konektor pro anténu automobilu Prostřednictvím tohoto konektoru můžete připojit zařízení k automobilové anténně pro lepší kvalitu příjmu. 16 Konektor pro anténu GPS Potřebujete-li lepší příjem signálu GPS, můžete připojit externí anténu GPS. 17 Fotoaparát Fotoaparát slouží k pořizování statických fotografií a nahrávání video-klipů. 18 Zrcátko na portréty Když si chcete pořídit vlastní portrét, dívejte se na zadní stranu přístroje tak, aby se váš obličej odrážel v zrcátku. 19 Kryt baterie Po vysunutí získáte přístup ke schránce baterie. 20 Tlačítko NAPÁJENÍ Stisknutím dočasně vypnete displej. Zařízení se přepne do spánkového režimu. Hovory a zprávy můžete přijímat, i když je zařízení v režimu spánku. Chcete-li úplně vypnout napájení, stiskněte a přidržte toto tlačítko (na cca 5 sekund). Všechny funkce včetně telefonu pak budou nedostupné. 21 Tlačítko FOTOAPARÁT Stisknutím spustíte fotoaparát. Dalším stisknutím pořídíte fotografii nebo video-klip, v závislosti na nastavení režimu snímání. 22 Stylus Pomocí stylusu můžete psát, kreslit nebo provádět výběr na dotykovém displeji. 23 Mikrofon Hovořte do mikrofonu během telefonování, nebo když nahráváte hlasovou zprávu. 24 Konektor pro synchronizaci/sluchátka Tento konektor slouží k synchronizaci dat při připojení pomocí dodaného synchronizačního kabelu USB nebo k dobití baterie přes dodaný síťový adaptér. Můžete také připojit dodanou náhlavní soupravu USB stereo pro konverzaci hands-free nebo poslouchání FM-rádia a audio médií. Rádio FM používá náhlavní soupravu stereo jako anténu. 25 Příchytka řemínku Slouží k připnutí řemínku pro nošení na těle.

8 Č. Příslušenství Funkce 1 Síťový adaptér Převádí střídavý elektrický proud na stejnosměrný pro dobíjení baterie. 2 Synchronizační kabel Slouží k propojení tohoto zařízení s osobním počítačem a USB 3 Náhlavní souprava stereo 4 Adaptér do auta (pouze HTC P3300 Premium) 5 Držák do auta (pouze HTC P3300 Premium) synchronizaci dat. Včetně posuvného ovládače hlasitosti a tlačítka Odeslat/Konec. Stiskněte tlačítko Odeslat/Konec, chcete-li přijmout nebo odložit hovor; stiskněte a přidržte toto tlačítko, chcete-li ukončit hovor. Ujistěte se, zda máte tuto náhlavní soupravu připojenou, když se chystáte poslouchat rádio FM, neboť rádio ji používá jako anténu. Slouží k dobíjení baterie zařízení při cestování automobilem. Připojte jej k synchronizačnímu konektoru svého zařízení a jeho druhý konec zapojte do zásuvky na cigaretový zapalovač v autě. Slouží k namontování tohoto zařízení do automobilu. Přitlačte přísavný podstavec na čelní sklo auta a zatlačte na páčku, abyste pevně připojili držák. Pak umístěte do tohoto držáku své zařízení a stiskněte oba boky držáku k sobě (směrem dovnitř), aby bylo zařízení pevně uchopeno. 3. Příprava Než začnete toto zařízení používat, je třeba instalovat SIM-kartu a nabít baterii. SIMkarta obsahuje vaše telefonní číslo a servisní údaje a slouží k ukládání záznamů telefonního seznamu a textových zpráv. Potřebujete-li na svém zařízení větší prostor pro ukládání dat, můžete použít také paměťovou kartu mikro SD, která se vkládá do schránky na baterii. Kartu mikro SD vložte do zařízení ještě před SIM-kartou, protože otvor pro paměťovou kartu je umístěn pod lůžkem SIM-karty. Instalace paměťové karty a SIM-karty 1. Ujistěte se, že je zařízení vypnuté. 2. Vysuňte kryt baterie. Je-li uvnitř baterie, nadzvedněte ji prstem na pravém horním konci a vyjměte ji z přihrádky.

9 3. Posuňte držák SIM-karty směrem dolů, aby se odjistil, a pak jej vyklopte vzhůru. 4. Otevřete držák paměťové karty. 5. Vložte kartu SD, resp. SIM do příslušného držáku zlatými kontakty směrem dolů. (Zkosený roh karty by měl zapadnout do odpovídajícího tvaru v lůžku.) Vložení karty mikro SD Vložení SIM-karty 6. Zavřete držák paměťové karty a zatlačte jej dolů, aby se zajistil. 7. Zavřete držák SIM-karty a posuňte jej směrem vzhůru, aby se zajistil. 8. Vraťte baterii na místo (viz pokyny v následující části). 9. Nasaďte zpět kryt baterie.

10 Instalace a nabití baterie Nové baterie se dodávají částečně nabité. Než začnete toto zařízení používat, doporučujeme, abyste instalovali baterii a nabili ji. Chcete-li instalovat baterii, sejměte nejprve kryt baterie a poté vložte baterii dovnitř tak, aby obnažená měděná část bateriové jednotky dosedla na vystupující měděný vodič nacházející se na levé straně schránky baterie. Nejprve vložte dovnitř levou stranu baterie, pak jemně zatlačte baterii na místo a nasaďte zpět kryt. Některé typy baterií lépe fungují po několika cyklech plného nabití a vybití. Baterii můžete nabít dvěma způsoby: Prostřednictvím síťové nabíječky zapojte zařízení přímo do elektrické zásuvky. Pomocí synchronizačního kabelu propojte port USB osobního počítače a synchronizační konektor vašeho zařízení. Když je zařízení vypnuté, je nabíjení indikováno nepřerušovaným oranžovým světlem na kontrolce LED. Když je zařízení zapnuté, je nabíjení indikováno stálým oranžovým světlem na kontrolce LED a také ikonou nabíjení na obrazovce Today (Dnes ). Jakmile je baterie plně nabitá, kontrolka LED zezelená a na obrazovce Today se objeví ikonka plně nabité baterie ( ).

11 Kontrola stavu baterie Ťukněte na ikonku stavu baterie ( ) na obrazovce Today (Dnes). Otevře se obrazovka Nastavení napájení, kde můžete vidět aktuální stav nabití baterie. Indikátor stavu baterie Když je baterie velmi slabá, objeví se varovná zpráva. V takovém případě ihned uložte svá data prostřednictvím synchronizace s PC nebo uložte data na záložní paměťovou kartu a poté vypněte zařízení. Zařízení znovu nezapínejte, dokud jej nepřipojíte k síťové nabíječce.

12 Zapnutí telefonu s kapesním počítačem Stiskněte tlačítko NAPÁJENÍ na zařízení. Když zapnete zařízení poprvé, Průvodce rychlým startem vás provede kalibrací obrazovky a nastavením národních nastavení, data a času, hesla, ové aplikace Outlook a ovými účty POP3 a IMAP4. Chcete-li zařízení vypnout, znovu stiskněte tlačítko NAPÁJENÍ. Tlačítko NAPÁJENÍ

13 4. Uskutečnění hovoru Stejně jako u standardního mobilu můžete toto zařízení používat k telefonování, vedení přehledu o hovorech a posílání SMS-zpráv. Obrazovka Phone Z obrazovky Phone (Telefon) máte přístup k historii hovorů, rychlému vytáčení a k nastavením telefonu. Obrazovku Phone otevřete jedním z následujících způsobů: Ťukněte stylusem na volbu Start > Phone (Start > Telefon). Stiskněte tlačítko HOVOR na zařízení. Tlačítko HOVOR Uskutečnění hlasového hovoru Na obrazovce Phone (Telefon) ťukněte na telefonní číslo, které chcete vytočit, a dále ťukněte na tlačítko nebo stiskněte tlačítko HOVOR.

14 5. Synchronizace informací programu Outlook Pomocí aplikace Microsoft ActiveSync můžete synchronizovat informace z vašeho zařízení s informacemi na osobním počítači, např. s aplikací Outlook. Aplikace ActiveSync je na vašem zařízení již nainstalovaná, ale je třeba ji nainstalovat na osobním počítači, pokud tam také již není. Do CD-mechaniky osobního počítače vložte CD Getting Started. Podle pokynů na obrazovce Průvodce instalací nainstalujte aplikaci ActiveSync. Po dokončení instalace připojte k zařízení synchronizační kabel a druhý konec zapojte do portu USB počítače. Zapněte zařízení a nastavte partnerství mezi zařízením a osobním počítačem. Jakmile počítač zjistí připojení k portu USB, spustí program ActiveSync Synchronization Setup Wizard (Průvodce nastavením synchronizace pomocí ActiveSync). Podle pokynů na obrazovce zvolte položky aplikace Outlook, které si přejete synchronizovat. Průvodce nastavením synchronizace (Volby synchronizace)

15 Požadavky PC na fungování programu ActiveSync 4.x Chcete-li zařízení propojit s osobním počítačem, musí být na tomto počítači nainstalován program Microsoft ActiveSync. Program ActiveSync 4.x je součástí CD Getting Started (Začínáme), které je kompatibilní s následujícími operačními systémy a aplikacemi: Microsoft Windows 2000 Service Pack 4 Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1 Microsoft Windows Server 2003 IA64 Edition Service Pack 1 Microsoft Windows Server 2003 x64 Edition Service Pack 1 Microsoft Windows XP Professional Service Packs 1 a 2 Microsoft Windows XP Home Service Packs 1 a 2 Microsoft Windows XP Tablet PC Edition 2005 Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Microsoft Windows XP Professional x64 Edition Microsoft Outlook 98, Microsoft Outlook 2000 a Microsoft Outlook XP a klienty pro práci s textovými zprávami a spolupráci Microsoft Outlook 2003 Microsoft Office 97, kromě aplikace Outlook Microsoft Office 2000 Microsoft Office XP Microsoft Office 2003 Microsoft Internet Explorer 4.01 nebo pozdější (nutné) Microsoft Systems Management Server 2.0

16 6. Nastavení ových účtů Průvodce nastavením u usnadňuje nastavení ové aplikace Outlook a účtů POP3/IMAP4 na tomto zařízení. Nastavení ových účtů pomocí Průvodce nastavením u 1. Ťukněte na volbu Start > Messaging (Start > Zprávy). 2. Průvodce nastavením u spustíte ťuknutím na volbu Menu > Tools > New Account (Nabídka > Nástroje > Nový účet). 3. Průvodce nastavením u vás krok za krokem provede procesem nastavení. Nastavení ové aplikace Outlook Chcete-li mít na svém zařízení možnost posílat a přijímat y prostřednictvím aplikace Outlook, musíte nejprve nastavit synchronizaci ActiveSync s počítačem nebo serverem Exchange. Informace o nastavení synchronizace ActiveSync naleznete v této uživatelské příručce.

17 Nastavení ového účtu POP3/IMAP4 Máte-li ový účet u vašeho poskytovatele internetových služeb, nebo účet, do kterého vstupujete přes připojení pomocí serveru VPN (obvykle pracovní účet), nastavte si na svém zařízení ový účet POP3 nebo IMAP4. 1. Ťukněte na volbu Start > Messaging (Start > Zprávy). 2. Ťukněte na volbu Menu > Tools > New Account (Nabídka > Nástroje > Nový účet). 3. Na první obrazovce Nastavení u zvolte ze seznamu Your provider (Váš poskytovatel u) položku Other (POP3/IMAP) (Jiný (POP3/IMAP4)) a ťukněte na tlačítko Next (Dále). 4. Na další obrazovce zadejte svou ovou adresu a ťukněte na tlačítko Next (Dále). Automatická konfigurace (Auto configuration) vám pomůže stáhnout potřebná nastavení ového serveru. 5. Po dokončení automatické konfigurace ťukněte na tlačítko Next (Dále). 6. Zadejte vaše jméno (jméno, které chcete, aby se zobrazovalo v odesílaných e- mailech) a heslo. Tip Chcete-li uložit svoje heslo, abyste je nemuseli zadávat vždy znovu, zaškrtněte políčko Save password (Uložit heslo).

18 7. Odeslání textové zprávy Toto zařízení je schopno posílat a přijímat y, SMS a MMS, pokud je připojeno k síti. Ačkoli textové zprávy (SMS) můžete posílat pouze na mobilní telefony, zprávy MMS můžete posílat jak na čísla mobilních telefonů, tak i na ové adresy. Sestavení a odeslání textové zprávy 1. Na seznamu zpráv ťukněte na volbu Menu > Go To (Nabídka > Jít na) a vyberte účet. 2. Ťukněte na volbu New (Nová). 3. Zadejte ovou adresu nebo mobilní telefonní číslo jednoho nebo více příjemců. Adresy oddělujte středníkem. Chcete-li převzít adresy a telefonní čísla z Kontaktů, ťukněte na volbu To (Komu). 4. Napište zprávu. Chcete-li rychle zadat běžnou zprávu, ťukněte na volbu Menu > My Text (Nabídka > Můj text) a pak ťukněte na požadovanou zprávu. Chcete-li zkontrolovat pravopis, ťukněte na volbu Menu > Spell Check (Nabídka > Kontrola pravopisu). 5. Ťukněte na volbu Send (Odeslat). Vytvoření ové zprávy Outlook Poznámka: Zprávy SMS a MMS lze odeslat pouze v případě, že je zařízení připojeno k síti GSM/EDGE. E- mailové zprávy lze odeslat, jestliže je zařízení připojeno k internetu (např. prostřednictvím sítě GSM/EDGE/GPRS, připojení přes USB/Bluetooth k počítači atd.).

19 8. Procházení internetu Na svém zařízení si můžete nastavit připojení k internetu nebo firemní síti a získat tak přístup na internet. Předem instalovaný prohlížeč, Internet Explorer Mobile, je plnohodnotný internetový prohlížeč optimalizovaný pro použití na tomto zařízení. Použití prohlížeče Internet Explorer Mobile 1. Ťukněte na volbu Start > Internet Explorer (Start > Internetový prohlížeč). 2. Chcete-li zobrazit nějakou webovou stránku, zadejte požadovanou adresu URL do adresového pruhu, který se objeví v horní části obrazovky. Zadáváte-li adresu, kterou jste již někdy zadávali, můžete pomocí šipky ( ) vybrat webovou stránku ze seznamu adres. 3. Pro vstup na webovou stránku, kterou jste zadali, ťukněte na ikonu Go (Jdi ). 4. Chcete-li se vrátit zpět na předchozí stránku, ťukněte na tlačítko Zpět. 5. Chcete-li obnovit obsah zobrazené webové stránky, ťukněte na volbu Menu > Refresh (Nabídka > Obnovit). 6. Chcete-li se vrátit na domovskou stránku, ťukněte na volbu Menu > Home (Nabídka > Domů). 7. Ťukněte na volbu Menu > Favorites (Nabídka > Oblíbené) a vyberte oblíbenou webovou stránku, kterou chcete navštívit. Chcete-li přidat oblíbený odkaz při procházení internetu, vstupte na stránku, kterou chcete přidat. Pak ťukněte na volbu Menu > Add to Favorites (Nabídka > Přidat k oblíbeným) nebo ťukněte na stránku a přidržte stylus a v zobrazené místní nabídce zvolte položku Add to Favorites. Internet Explorer Mobile

20 9. Použití fotoaparátu Díky vestavěnému fotoaparátu můžete na tomto zařízení pořizovat fotografie a nahrávat video-klipy i se zvukem. Zapnutí fotoaparátu Ťukněte na volbu Start > Programs > Camera (Start > Programy > Fotoaparát). Ťukněte na volbu Start > Programs > Pictures & Videos (Start > Programy > Foto a video) a dále na ikonu Camera (Fotoaparát). Stiskněte tlačítko FOTOAPARÁT na zařízení. Chcete-li aplikaci fotoaparát ukončit, ťukněte na ikonu Exit (Konec ) na obrazovce. Obrazovka aplikace Fotoaparát Pořízení statického obrazu 1. Po spuštění aplikace Fotoaparát zvolte režim snímání Photo pomocí šipek nebo v levé horní části obrazovky nebo otáčením kulového ovládače doleva nebo doprava. 2. Pro zachycení statického obrazu stiskněte tlačítko FOTOAPARÁT nebo kulový ovládač. Pořízení video-klipu 1. Po spuštění aplikace Fotoaparát zvolte režim snímání Video pomocí šipek nebo v levé horní části obrazovky nebo otáčením kulového ovládače doleva nebo doprava. 2. Pro nahrání video-klipu stiskněte tlačítko FOTOAPARÁT nebo kulový ovládač. Chcete-li nahrávání zastavit, znovu stiskněte tlačítko FOTOAPARÁT nebo kulový ovládač.

21 10. Použití programu Pictures & Videos Aplikace Pictures & Videos (Foto a video) slouží ke shromažďování, organizování a třídění všech pořízených fotografií a videoklipů na vašem zařízení. Tento program můžete použít k prohlížení, resp. přehrávání snímků, animací GIF a videoklipů. Fotografie můžete dokonce prohlížet v automatické posloupnosti, přenášet je přes infra-port, posílat je em, upravovat je nebo je nastavit jako pozadí na obrazovce Today (Dnes). Šipka dolů Pro zobrazení zvoleného snímku ťukněte sem Prohlížení fotografií 1. Ťukněte na volbu Start > Programs > Pictures & Videos (Start > Programy > Foto a video). Při výchozím nastavení se soubory ve složce My Pictures objevují jako náhledy. 2. Zvolte snímek a ťukněte na volbu View (Zobrazit). Přehrávání souborů s animacemi GIF 1. Ťukněte na volbu Start > Programs > Pictures & Videos (Start > Programy > Foto a video). 2. Zvolte soubor s animací GIF a ťukněte na příkaz View (Zobrazit). V programu pro animace GIF se pak otevře a přehraje animace.

22 Přehrávání videa 1. Ťukněte na volbu Start > Programs > Pictures & Videos (Start > Programy > Foto a video). Při výchozím nastavení se zobrazí obsah složky My Pictures. 2. Chcete-li vyhledat zaznamenané video-klipy, ťukněte na šipku dolů ( ) vedle složky My Pictures a ťukněte na složku My Documents. Dále ťukněte na složku My Videos. Při výchozím nastavení se video-klipy zobrazí jako náhledy označené ikonou médií ( ). Ikona médií 3. Ťukněte na požadovaný náhled. Příslušný video-klip se spustí ve vestavěném přehrávači Windows Media Player.

23 11. Zadávání informací Když spustíte aplikaci nebo zvolíte pole, které vyžaduje zadání textu nebo čísel, zpřístupní se ikona Vstupní panel. Ťukněte na šipku Volič zadání (která se objeví vedle ikony Vstupní panel) a otevře se nabídka, kde můžete zvolit způsob zadávání textu a přizpůsobit si vstupní volby. Po zvolení způsobu zadávání textu se objeví odpovídající Vstupní panel, který můžete použít k zadání textu. Pro přepnutí mezi zobrazením a skrytím Vstupního panelu stačí jen ťuknout na ikonu Vstupního panelu. Vstupní panel (klávesnice) Šipka voliče zadání Ikona Vstupního panelu Ikona Způsob zadání Obrazovková klávesnice Rozpoznávač písma nebo Rozpoznávač bloků Přepisovač

24 12. Použití GPS Modely HTC P3300 a HTC P3300 Premium jsou vybaveny vestavěným přijímačem signálu GPS. Pokud jste zakoupili model HTC P3300 Premium, je součástí balení také adaptér a držák do auta. Na modelech HTC P3300 a HTC P3300 Premium je předem nainstalovaný software TomTom NAVIGATOR, což je software pro navigaci pomocí GPS, který poskytuje jasné cestovní pokyny a hlasové pokyny pro ukazování cesty na základě zadané cílové adresy, zvoleného kontaktu, zajímavého místa atd. Mezi jeho funkce patří výpočet alternativní trasy, pokročilé plánování, které určí nejrychlejší nebo nejkratší trasu, nebo naplánování itineráře, které umožňuje přidat několik zastávek na cestě a mnohem víc. V tomto průvodci Rychlé seznámení a uživatelské příručce jsou popsány základy jak začít s navigací GPS. Základní použití navigace pomocí GPS je také popsáno ve stručném výukovém programu aplikace TomTom NAVIGATOR. Spuštění aplikace TomTom NAVIGATOR Aplikaci NAVIGATOR můžete spustit jedním z následujících způsobů: Ťukněte na volbu Start > Programs > TomTom NAVIGATOR (Start > Programy > TomTom NAVIGATOR). Stiskněte tlačítko GPS ( ) na zařízení. Nastavení aplikace NAVIGATOR Při prvním použití aplikace TomTom NAVIGATOR se otevře Průvodce nastavením, který vám položí pár otázek nutných pro nastavení. Na každou otázku odpovězte ťuknutím na požadovanou odpověď na obrazovce.

25 Bezplatné stažení mapy z internetu (pouze HTC P3300) Používáte-li model HTC P3300, otevře se po dokončení nastavení Průvodce stahováním. Průvodce stahováním umožňuje bezplatné stažení mapy dle vaší volby z internetu. 1. Na úvodní obrazovce průvodce ťukněte po výzvě k bezplatnému stažení mapy na tlačítko Ano. 2. Dále se objeví informace, že mapu lze stáhnout prostřednictvím sítě GPRS nebo programu ActiveSync. Máte-li přístup k osobnímu počítači, doporučujeme, abyste připojili své zařízení k počítači a stáhli si mapu prostřednictvím spojení ActiveSync. Je-li na vašem zařízení právě aktivní spojení GPRS, můžete ťuknout na volbu Nápověda a zjistit, jak lze toto spojení vypnout, abyste ke stažení souboru mohli použít spojení ActiveSync. Poznámka Pokud máte přístup k bezdrátové síti, můžete provést stažení i prostřednictvím sítě Wi-Fi. 3. Když jste připraveni začít stahovat, ťukněte na tlačítko Next (Dále). 4. Na následující obrazovce zvolte požadovanou oblast a ťukněte na tlačítko Next. 5. Zvolte vaši zemi a ťukněte na tlačítko Next. 6. Ze seznamu map zvolte požadovanou mapu nebo ťukněte na volbu Search for where you live (Vyhledat místo bydliště) a zadejte název požadované mapy. Ťukněte na tlačítko Next (Dále). 7. Chcete-li vidět města nebo oblasti, které zvolená mapa pokrývá, ťukněte na volbu View list of cities & map coverage (Zobrazit seznam měst a pokrytí mapy). 8. Když jste připraveni ke stažení mapy, ťukněte na tlačítko Download (Stáhnout). 9. Zobrazí se název mapového souboru. Chcete-li při stahování na vaše zařízení použít nabídnutý název souboru, ťukněte na tlačítko Ano. Chcete-li mapu přejmenovat nebo ji uložit na paměťovou kartu, ťukněte na volbu Save As (Uložit jako). 10. Počkejte, až skončí stahování. 11. po dokončení stahování se mapa automaticky nainstaluje.

26 Instalace map a hlasů z DVD (pouze HTC P3300 Premium) Pokud jste zakoupili model HTC P3300 Premium, jsou součástí balení také DVD s mapami a paměťová karta mikro SD. Do aplikace NAVIGATOR je možné pomocí doplňku TomTom HOME přidávat mapy a hlasy pro mluvené pokyny. Nejprve vložte do svého zařízení dodanou kartu mikro SD a pomocí následujících několika kroků na ni nainstalujte mapy a hlasy: 1. Nejprve instalujte software TomTom HOME. Do mechaniky osobního počítače vložte dodané DVD a nainstalujte na počítači software TomTom HOME. 2. Po dokončení instalace připojte své zařízení k počítači a otevřete aplikaci TomTom HOME. 3. Aplikace TomTom HOME poté prohledá vaše zařízení a v pravé části okna zobrazí mapy, hlasy a další nalezené prvky. 4. V pravé části okna ťukněte na volbu Storage Card (Karta).

27 5. Chcete-li zobrazit obsah DVD, ťukněte na volbu TomTom CD. Ve střední části okna se pak zobrazí mapy, hlasy a další položky uložené na disku. 6. Ve střední části okna zaškrtněte políčka u map a hlasů, které chcete instalovat na paměťovou kartu a poté ťukněte na volbu Install (Instalovat). 7. Na zařízení otevřete aplikaci TomTom NAVIGATOR. 8. Objeví se výzva ke zvolení mapy, kterou jste instalovali. Požadovanou mapu zvolíte ťuknutím. 9. Budete požádáni, abyste mapu aktivovali. Můžete to provést dvěma způsoby: Automaticky. Chcete-li mapu aktivovat automaticky, musí mít vaše zařízení aktivní připojení k internetu (Wi-Fi, GPRS, EDGE nebo ActiveSync). Ťukněte na volbu Automatic a dále zadejte svůj kód produktu. Kód produktu je uveden na obalu modelu HTC P3300 Premium. Aplikace TomTom NAVIGATOR se připojí na webovou stránku TomTom a aktivuje mapu. Ručně. Chcete-li mapu aktivovat ručně, postupujte následovně: a. Ťukněte na volbu Manual (Ručně). Zobrazí se váš kód zařízení. Tento kód zařízení si poznačte. b. Vstupte na webovou stránku na adrese kde získáte aktivační kód. Nejprve ťukněte dvakrát na tlačítko Cancel (Storno) pro ukončení aplikace NAVIGATOR. Automaticky se otevře aplikace Internet Explorer Mobile. Zadejte adresu URL webové stránky. c. Na webové stránce budete požádáni o zadání kódu produktu a kódu zařízení. Po jejich zadání vám bude sdělen aktivační kód. d. Znovu otevřete aplikaci NAVIGATOR a poté ťukněte na danou mapu. e. Znovu ťukněte na volbu Manual a dále na volbu Activate (Aktivovat).

28 f. Zadejte aktivační kód a ťukněte na tlačítko Done (Hotovo). Počkejte, až bude aktivace ukončena. 10. Podle pokynů na obrazovce odpovězte na zbývající otázky. Zobrazení trasy Po instalaci mapy se v aplikaci NAVIGATOR zobrazí pohled na trasu. Pohled na trasu bude zobrazen černobíle, dokud přijímač GPS vašeho zařízení nezaměří vaši aktuální pozici. Jakmile je vaše aktuální pozice určena, objeví se Zobrazení trasy barevně a zobrazí se v něm vaše pozice na mapě. Vaše první cesta Plánování trasy s aplikací NAVIGATOR je velmi jednoduché. Chcete-li si naplánovat svou první cestu, použijte následující postup. Poznámka Trasu byste měli plánovat vždy před započetím jízdy. Plánování trasy, když jste již v pohybu, je nebezpečné. 1. Chcete-li otevřít hlavní nabídku, ťukněte na obrazovku Zobrazení trasy. 2. Ťukněte na volbu Navigate to (Kam). Hlavní nabídka

29 3. Při tomto prvním plánování trasy zadáme navigaci na adresu. Ťukněte na volbu Address (Adresa) a dále na volbu Street and house number (Ulice a číslo domu). Volba adresy pro navigaci Volba ulice a čísla domu 4. Poté se objeví obrazovková klávesnice. Zadejte název obce, kam chcete jet. Během zadávání jednotlivých znaků se zobrazují názvy obcí, které se shodují s právě zadanými písmeny. Jakmile uvidíte na seznamu požadovanou obec, ťukněte na ni. Daná obec tak bude nastavena jako cíl. 5. Dále zadejte název ulice. Stejně jako v předchozím případě se budou během zadávání jednotlivých znaků zobrazovat názvy obcí shodující se s právě zadanými písmeny. Jakmile uvidíte na seznamu požadovaný název ulice, ťukněte na něj. Daná ulice tak bude nastavena jako cíl. 6. Nyní zadejte číslo domu vašeho cíle a ťukněte na tlačítko Done (Hotovo). 7. Aplikace NAVIGATOR se vás zeptá, jestli potřebujete dorazit na místo v určitý čas. Chcete-li zadat čas příjezdu, ťukněte na volbu ANO. Poté se zobrazí údaj, jestli dojedete na místo včas. 8. Po dokončení výpočtu trasy ťukněte na tlačítko Done (Hotovo).

30 Aplikace NAVIGATOR se vrátí na obrazovku Zobrazení trasy a okamžitě zahájí vedení k cíli pomocí mluvených pokynů a vizuálních pokynů na obrazovce. 1. Ťuknutím sem můžete přiblížit svou aktuální pozici. 2. Zobrazuje název příští hlavní silnice nebo informace o směrových tabulích, je-li to relevantní. 3. Ťuknutím sem můžete oddálit svou aktuální pozici. 4. Udává vaši aktuální pozici. 5. Zobrazená šipka udává směr, který byste měli sledovat, a zobrazuje vzdálenost od vaší aktuální pozice k následující odbočce. Na tuto plochu můžete také ťuknout pro zopakování posledního mluveného pokynu a pro seřízení hlasitosti. 6. Zobrazuje název příští ulice, na kterou máte odbočit. 7. Zobrazuje informace o cestě a síle signálu GPS. Ťuknutím na tuto plochu zobrazíte přehled trasy.

31 13. Indikátory stavu Na obrazovce Today (Dnes) se zobrazují důležité informace, např. nadcházející schůzky a indikátory stavu. Zde je přehled některých stavových ikon, které se mohou objevit na obrazovce zařízení: Ikona Popis Nové ové nebo textové zprávy; upozornění SMS na hlasovou poštu Nová multimediální zpráva (MMS) Nová zpráva MSN Další oznámení. Ťuknutím na tuto ikonu zobrazíte všechny. Hlasitý telefon zapnutý Vytáčení, když není vložená žádná SIM-karta Probíhá hlasový hovor Hovory jsou přesměrovány Hovor odložen Zmeškaný hovor Maximální síla signálu Není signál Telefon je vypnutý Žádná telefonní služba

32 Ikona Popis Vyhledává telefonní službu GPRS dostupné Probíhá připojování k GPRS Používá se GPRS EDGE dostupné Probíhá připojování k EDGE Používá se EDGE Roaming Spojení je aktivní Spojení není aktivní Probíhá synchronizace Chyba synchronizace Oznámení ActiveSync Funkce Wi-Fi aktivována, ale zařízení ještě není připojeno k bezdrátové síti Zjištěna bezdrátová síť (sítě) Probíhá připojování k bezdrátové síti (šipky se pohybují); Připojeno k bezdrátové síti.

33 Ikona Popis Probíhá synchronizace přes Wi-Fi Vibrační režim Zvuk zapnutý Zvuk vypnutý Alarm Není vložena SIM-karta Baterie je plně nabitá Baterie je velmi slabá Baterie se dobíjí Zjištěna náhlavní souprava Bluetooth Oznámení aktualizace QuickGPS Monitor GPRS právě aktivní Oznámení zálohování Sprite Sériové připojení USB aktivní Poznámka Když připojíte vaše zařízení k počítači a aktivujete mezi nimi sériové spojení přes USB, objeví se na obrazovce Today ikona připojení k PC přes USB ( ). Další informace o připojení k osobnímu počítači pomocí USB naleznete v této uživatelské příručce.

34 14. Přizpůsobení telefonu s kapesním počítačem Můžete si přizpůsobit celkový dojem vašeho zařízení a nastavit datum a čas podle vaší aktuální časové zóny. Přizpůsobení obrazovky Today 1. Ťukněte na volbu Start > Settings > Personal (Start > Nastavení > Osobní) a dále na kartu > Today (Dnes). 2. Na kartě Appearance (Vzhled) si vyberte požadovaný motiv pro pozadí obrazovky Today. 3. Na kartě Items (Položky) si vyberte položky, které chcete mít na obrazovce Today. Přizpůsobení nabídky Start 1. Ťukněte na volbu Start > Settings > Personal (Start > Nastavení > Osobní) a dále na kartu > Menus (Nabídky). 2. Zaškrtněte políčka u položek, které chcete, aby byly zobrazeny v nabídce Start. Můžete zvolit max. sedm položek. Nastavení obrazovky Dnes Nastavení obrazovky Nabídka Nastavení data a času 1. Ťukněte na volbu Start > Settings > System (Start > Nastavení > Systém) a dále na kartu > Clock & Alarms (Hodiny a alarmy). 2. Zvolte aktuální časové pásmo a změňte datum nebo čas.

35 15. Zabezpečení telefonu s kapesním počítačem Toto zařízení obsahuje dva druhy zabezpečení. SIM-kartu můžete chránit před nepovolaným přístupem pomocí kódu PIN (osobní identifikační číslo). Kromě toho můžete zabránit nepovolanému přístupu do jakékoliv části zařízení pomocí ochrany heslem. Ochrana SIM-karty pomocí kódu PIN 1. Ťukněte na volbu Start > Phone (Start > Telefon). 2. Na obrazovce Phone ťukněte na kartu Menu > Options > Phone (Nabídka > Možnosti > Telefon). 3. Ťukněte na volbu Require PIN when phone is used (Použití telefonu vyžaduje PIN). PIN můžete kdykoli změnit, když ťuknete na volbu Change PIN (Změnit PIN). Ochrana zařízení heslem 1. Ťukněte na volbu Start > Settings (Start > Nastavení) a na kartě Personal (Osobní) na volbu Lock (Zámek). 2. Zaškrtněte políčko Prompt if device unused for (Výzva při nepoužívání po dobu) a v poli vpravo zvolte, jak dlouho musí být zařízení nečinné, aby bylo vyžadováno heslo. V poli Password type (Typ hesla) zvolte typ hesla, který chcete použít. Zadejte heslo a potvrďte je. 3. Na kartě Hint (Fráze) zadejte frázi, která vám pomůže zapamatovat si heslo, ale neumožní jiným osobám heslo uhádnout. Fráze se zobrazí po čtvrtém chybném zadání hesla. 4. Ťukněte na tlačítko OK. Při příštím zapnutí zařízení budete vyzváni k zadání hesla. Nastavení kódu PIN Nastavení hesla

36 16. Další informace Další pokyny naleznete v Uživatelské příručce, popř. se obraťte na místního prodejce těchto zařízení. Microsoft, MS-DOS, Windows, Windows NT, Windows Server, Windows Mobile, ActiveSync, Excel, Internet Explorer, MSN, Outlook, PowerPoint a Word jsou buď obchodní známky nebo registrované obchodní známky společnosti Microsoft Corporation ve Spojených státech, resp. jiných zemích TomTom International BV, Nizozemí. Patent čeká na vyřízení. Všechna práva vyhrazena. TomTom a logo TomTom jsou registrované obchodní známky společnosti TomTom B.V., Nizozemí. Všechny ostatní obchodní známky jsou majetkem svých příslušných vlastníků.

Telefon s kapesním počítačem. Rychlé seznámení

Telefon s kapesním počítačem. Rychlé seznámení Telefon s kapesním počítačem Rychlé seznámení Co je součástí balení? Telefon s kapesním počítačem Kabel USB Síťový adaptér Uživatelská příručka a průvodce Rychlé seznámení Náhlavní souprava Baterie CD

Více

QCZ2631 A639. Průvodce 15G06A2451Z0

QCZ2631 A639. Průvodce 15G06A2451Z0 QCZ63 A639 Průvodce 5G06A45Z0 SD SD Seznámení s MyPal Přední část Boční část Indikátor napájení/oznámení Činnost Oznámení MyPal A636: Bluetooth / Wi-Fi / GPS dioda MyPal A63: Bluetooth/GPS dioda Bluetooth

Více

Bluetooth Wi-Fi GPS. LCD dotykový displej Tlačítko kalendář Přepínač Režim/ úkol

Bluetooth Wi-Fi GPS. LCD dotykový displej Tlačítko kalendář Přepínač Režim/ úkol Seznámení s MyPal Power Notification Tlačítko spuštění Tlačítko Poznámky (záznam hlasu) Tlačítko kontakty Reproduktor Navigační tlačítko Přední část Indikátor napájení/oznámení Bluetooth Wi-Fi GPS LCD

Více

2. Internet. 1. Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení účtu v Google Play. 3. Zabezpečení

2. Internet. 1. Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení účtu v Google Play. 3. Zabezpečení Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení účtu v Google Play Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě Zap./Vyp. internetu v zahraničí Nastavení internetu Zap./Vyp.

Více

Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě

Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě 1 7. 8. Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě Zap./Vyp. internetu v zahraničí Nastavení internetu

Více

Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA

Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA V Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA Obsah 1 Začínáme... 1 1.1 Vzhled... 1 1.2 Nabíjení tabletu a klávesnice... 3 1.3 Vložení karet microsd a SIM... 4 1.4 Připojení k přístupovému

Více

Motorola Phone Tools. Začínáme

Motorola Phone Tools. Začínáme Motorola Phone Tools Začínáme Obsah Minimální požadavky... 2 Před instalací aplikace Motorola Phone Tools... 3 Instalace aplikace Motorola Phone Tools... 4 Instalace a konfigurace mobilního zařízení...

Více

3. Vložíte baterku. 4.

3. Vložíte baterku. 4. 1 z 34 6. 7. 8. Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení účtu v Google Play Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě Zap./Vyp. internetu v zahraničí Nastavení

Více

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 55 Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN 2. Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky

Více

EVOLVEO StrongPhone Accu

EVOLVEO StrongPhone Accu Manuál k telefonu 1. Popis telefonu 2. Před zapnutím telefonu Vložte SIM kartu jako na obrázku - uživatelská příručka Stránka 1 z 5 Verze 1.1 3. Připojte USB kabel (připojený k nabíječce nebo k PC) a před

Více

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Ethernetový kabel (CAT 5 UTP/nepřekřížený) Dálkový ovladač s bateriemi

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Ethernetový kabel (CAT 5 UTP/nepřekřížený) Dálkový ovladač s bateriemi Toto zařízení pracuje s následujícími operačními systémy: Windows XP, 2000, Me a 98SE Než začnete DSM-320 Bezdrátový přehrávač médií Budete potřebovat následující vybavení: Počítač s procesorem min. 500

Více

Základní nastavení telefonu Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Vložení SIM karty SMS a MMS Nastavení střediska zpráv Nastavení MMS

Základní nastavení telefonu Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Vložení SIM karty SMS a MMS Nastavení střediska zpráv Nastavení MMS 1 5. 6. 7. 8. Základní nastavení telefonu Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Vložení SIM karty SMS a MMS Nastavení střediska zpráv Nastavení MMS Nastavení tónů Upozornění o doručení SMS Volání

Více

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 38 Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky Volání

Více

Děkujeme Vám za zakoupení HSPA USB modemu Huawei E1750. Pomocí něj se můžete připojit k vysokorychlostnímu internetu.

Děkujeme Vám za zakoupení HSPA USB modemu Huawei E1750. Pomocí něj se můžete připojit k vysokorychlostnímu internetu. Děkujeme Vám za zakoupení HSPA USB modemu Huawei E1750. Pomocí něj se můžete připojit k vysokorychlostnímu internetu. Poznámka: Tento manuál popisuje vzhled USB modemu a postup přípravy modemu, instalace

Více

Volání Hlasitý hovor Zobrazení kontaktů při volání Nastavení hlasitosti hovoru Zobrazení klávesnice při volání Přidržení hovoru Číslo hlasové

Volání Hlasitý hovor Zobrazení kontaktů při volání Nastavení hlasitosti hovoru Zobrazení klávesnice při volání Přidržení hovoru Číslo hlasové 1 5. 6. 7. 8. Volání Hlasitý hovor Zobrazení kontaktů při volání Nastavení hlasitosti hovoru Zobrazení klávesnice při volání Přidržení hovoru Číslo hlasové schránky Nastavení vyzvánění SMS a MMS Nastavení

Více

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Vario III

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Vario III Nastavení telefonu T-Mobile MDA Vario III Telefon s integrovaným kapesním počítačem T-Mobile MDA Vario III, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro

Více

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky Kapitola 1: Úvod 1.1 Obsah balení Po obdržení televizního adaptéru TVGo A03 zkontrolujte, zda balení USB TV Super Mini obsahuje následující položky. Adaptér TVGo A03 Disk CD s ovladači Dálkový ovladač

Více

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty První zapnutí telefonu. 3. Nastavení volání

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty První zapnutí telefonu. 3. Nastavení volání Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty První zapnutí telefonu Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky Nastavení volání Zapnutí VoLTE

Více

Kontakty Upravení kontaktu - změna údájů Přidání fotky ke kontaktu Založení nového kontaktu Kopírování ze SIM karty do telefonu Základní nastavení

Kontakty Upravení kontaktu - změna údájů Přidání fotky ke kontaktu Založení nového kontaktu Kopírování ze SIM karty do telefonu Základní nastavení 1 5. 6. 7. 8. Kontakty Upravení kontaktu - změna údájů Přidání fotky ke kontaktu Založení nového kontaktu Kopírování ze SIM karty do telefonu Základní nastavení telefonu Zapnutí telefonu a PIN Vložení

Více

2011 Všechna práva vyhrazena. Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011. Acer ICONIA TAB.

2011 Všechna práva vyhrazena. Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011. Acer ICONIA TAB. 2011 Všechna práva vyhrazena Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011 Acer ICONIA TAB Číslo modelu: Sériové číslo: Datum zakoupení: Místo zakoupení: Informace o

Více

Návod pro Apple iphone 6s Plus

Návod pro Apple iphone 6s Plus Návod pro Apple iphone 6s Plus Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty První zapnutí telefonu 2. Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky

Více

Základní nastavení telefonu Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Vložení SIM karty SMS a MMS Nastavení střediska zpráv Nastavení MMS

Základní nastavení telefonu Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Vložení SIM karty SMS a MMS Nastavení střediska zpráv Nastavení MMS 1 6. 7. 8. Základní nastavení telefonu Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Vložení SIM karty SMS a MMS Nastavení střediska zpráv Nastavení MMS Nastavení tónů Upozornění o doručení SMS Volání

Více

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod.

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Úvod Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Pozor! 1.Tento výrobek je citlivé zařízení, zacházejte s ním opatrně. Chcete-li ochránit

Více

2. SMS a MMS. 3. Základní nastavení telefonu. Nastavení střediska zpráv Nastavení MMS Nastavení tónů Upozornění o doručení SMS. 4.

2. SMS a MMS. 3. Základní nastavení telefonu. Nastavení střediska zpráv Nastavení MMS Nastavení tónů Upozornění o doručení SMS. 4. 1 z 34 Volání Hlasitý hovor Zobrazení kontaktů při volání Nastavení hlasitosti hovoru Zobrazení klávesnice při volání Přidržení hovoru Číslo hlasové schránky Nastavení vyzvánění SMS a MMS Nastavení střediska

Více

Volání Hlasitý hovor Zobrazení kontaktů při volání Nastavení hlasitosti hovoru Zobrazení klávesnice při volání Přidržení hovoru Číslo hlasové

Volání Hlasitý hovor Zobrazení kontaktů při volání Nastavení hlasitosti hovoru Zobrazení klávesnice při volání Přidržení hovoru Číslo hlasové 1 5. 6. 7. 8. Volání Hlasitý hovor Zobrazení kontaktů při volání Nastavení hlasitosti hovoru Zobrazení klávesnice při volání Přidržení hovoru Číslo hlasové schránky Nastavení vyzvánění SMS a MMS Nastavení

Více

Vložení SIM karty. Vložení paměťové karty. Zapnutí tabletu a PIN. 2 z 22. SIM kartu vložíte do šuplíku a zasunete ho zpět. Tak a je to!

Vložení SIM karty. Vložení paměťové karty. Zapnutí tabletu a PIN. 2 z 22. SIM kartu vložíte do šuplíku a zasunete ho zpět. Tak a je to! 1 z 22 6. 7. 8. Volání Hlasitý hovor Zobrazení kontaktů při volání Nastavení hlasitosti hovoru Zobrazení klávesnice při volání Přidržení hovoru Číslo hlasové schránky Nastavení vyzvánění SMS a MMS Nastavení

Více

Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení

Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení 1 5. 6. 7. 8. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky Volání Nastavení

Více

Connection Manager - Uživatelská příručka

Connection Manager - Uživatelská příručka Connection Manager - Uživatelská příručka 1.0. vydání 2 Obsah Aplikace Správce připojení 3 Začínáme 3 Spuštění Správce připojení 3 Zobrazení stavu aktuálního připojení 3 Připojení k internetu 3 Připojení

Více

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Compact III

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Compact III Nastavení telefonu T-Mobile MDA Compact III Telefon s integrovaným kapesním počítačem T-Mobile MDA Compact III, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry

Více

1. Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID. 2. Internet. 3. Zabezpečení

1. Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID. 2. Internet. 3. Zabezpečení 1 z 23 Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě Zap./Vyp. internetu v zahraničí Nastavení internetu Zap./Vyp.

Více

2. SMS a MMS. 3. Základní nastavení telefonu. Nastavení střediska zpráv Nastavení MMS Nastavení tónů Upozornění o doručení SMS. 4.

2. SMS a MMS. 3. Základní nastavení telefonu. Nastavení střediska zpráv Nastavení MMS Nastavení tónů Upozornění o doručení SMS. 4. Volání Hlasitý hovor Zobrazení kontaktů při volání Nastavení hlasitosti hovoru Zobrazení klávesnice při volání Přidržení hovoru Číslo hlasové schránky Nastavení vyzvánění SMS a MMS Nastavení střediska

Více

3. Vložíte baterku. 4.

3. Vložíte baterku. 4. 1 z 36 5. 6. 7. 8. Volání Hlasitý hovor Zobrazení kontaktů při volání Nastavení hlasitosti hovoru Zobrazení klávesnice při volání Přidržení hovoru Číslo hlasové schránky Nastavení vyzvánění SMS a MMS Nastavení

Více

Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení účtu v Google Play Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě

Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení účtu v Google Play Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě 1 5. 6. 7. 8. Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení účtu v Google Play Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě Zap./Vyp. internetu v zahraničí Nastavení

Více

G1342. Rychlý průvodce 2QM02-00006-200S

G1342. Rychlý průvodce 2QM02-00006-200S G1342 Rychlý průvodce 2QM02-00006-200S Váš telefon Tato část představuje hardwarovou výbavu zařízení. 5 6 3 1 12 4 2 10 7 8 9 11 Č. Položky Funkce 1 Konektor sluchátek Použijte soupravu hands-free pro

Více

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 37 Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky 3. Volání Nastavení

Více

2. Internet. 1. Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení účtu v Google Play. 3. Zabezpečení

2. Internet. 1. Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení účtu v Google Play. 3. Zabezpečení Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení účtu v Google Play Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě Zap./Vyp. internetu v zahraničí Nastavení internetu Zap./Vyp.

Více

3. Vložíte baterku. 4.

3. Vložíte baterku. 4. 1 z 34 6. 7. 8. Volání Hlasitý hovor Zobrazení kontaktů při volání Nastavení hlasitosti hovoru Zobrazení klávesnice při volání Přidržení hovoru Číslo hlasové schránky Nastavení vyzvánění SMS a MMS Nastavení

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO P9 (3G)

Uživatelský manuál - základ PiPO P9 (3G) Uživatelský manuál - základ PiPO P9 (3G) Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.4 a má čtyřjádrový procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Klávesy a

Více

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky 3. Volání Nastavení

Více

2. Internet. 1. Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení účtu v Google Play. 3. Zabezpečení

2. Internet. 1. Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení účtu v Google Play. 3. Zabezpečení Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení účtu v Google Play Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě Zap./Vyp. internetu v zahraničí Nastavení internetu Zap./Vyp.

Více

2. SMS a MMS. 3. Základní nastavení tabletu. Nastavení střediska zpráv Nastavení MMS Nastavení tónů Upozornění o doručení SMS. 4.

2. SMS a MMS. 3. Základní nastavení tabletu. Nastavení střediska zpráv Nastavení MMS Nastavení tónů Upozornění o doručení SMS. 4. 1 z 29 Volání Hlasitý hovor Zobrazení kontaktů při volání Nastavení hlasitosti hovoru Zobrazení klávesnice při volání Přidržení hovoru Číslo hlasové schránky Nastavení vyzvánění SMS a MMS Nastavení střediska

Více

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky Volání Nastavení vyzvánění

Více

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky Volání Nastavení

Více

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 31 Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky Volání

Více

Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení

Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení 1 6. 7. 8. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky

Více

1. Základní nastavení tabletu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení tabletu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 34 Základní nastavení tabletu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do tabletu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky Volání Nastavení

Více

Uživatelská příručka CZ

Uživatelská příručka CZ Minix NEO U9-H Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Minix NEO U9-H Minix NEO U9-H je výkonné multimediální centrum na bázi Android 6.0 Marshmallow s osmijádrovým procesorem a grafikou Mali

Více

G1362. Rychlý průvodce 2QM02-00011-200S

G1362. Rychlý průvodce 2QM02-00011-200S G1362 Rychlý průvodce 2QM02-00011-200S Váš telefon Tato část představuje hardwarovou výbavu zařízení. 1 2 3 4 5 6 7 8 Č. Položky Funkce 1 Konektor sluchátek Použijte soupravu hands-free pro volání nebo

Více

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ Xtreamer Wonder Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Xtreamer Wonder Xtreamer Wonder je zcela nový media hub na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým ARM Cortex A9 procesorem a grafikou Mali

Více

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN 2. Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky 3. Volání Nastavení

Více

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky Volání Zap./Vyp.

Více

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN 2. Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky

Více

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 34 Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky 3. Volání Zap./Vyp.

Více

Nastavení SMS a MMS imessage Nastavení tónů Nastavení MMS Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty První zapnutí telefonu. Kontakty Kopírování

Nastavení SMS a MMS imessage Nastavení tónů Nastavení MMS Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty První zapnutí telefonu. Kontakty Kopírování 1 5. 6. 7. 8. 9. Nastavení SMS a MMS imessage Nastavení tónů Nastavení MMS Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty První zapnutí telefonu. Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového

Více

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Zapnutí telefonu a PIN Vložení paměťové karty. 3. Volání

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Zapnutí telefonu a PIN Vložení paměťové karty. 3. Volání Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Zapnutí telefonu a PIN Vložení paměťové karty Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky Volání Nastavení

Více

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3.

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. 1 z 33 Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně

Více

1. Základní nastavení tabletu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení tabletu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 60 Základní nastavení tabletu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do tabletu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky 3. Volání

Více

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 32 Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky Volání

Více

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 36 Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky 3. Volání Zap./Vyp.

Více

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 39 Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky Volání Zap./Vyp.

Více

1. Základní nastavení tabletu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení tabletu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 18 Základní nastavení tabletu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky Volání Nastavení

Více

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 33 Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky 3. Volání Nastavení

Více

1. Základní nastavení tabletu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení tabletu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1. Základní nastavení tabletu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN 2. Kontakty Kopírování ze SIM karty do tabletu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky 3. Volání

Více

1. Základní nastavení tabletu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení tabletu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 32 Základní nastavení tabletu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do tabletu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky Volání

Více

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3.

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. 1 z 35 Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně

Více

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 42 Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky 3.

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO U6

Uživatelský manuál - základ PiPO U6 Uživatelský manuál - základ PiPO U6 Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.2 a má čtyřjádobrý 1,6GHz procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Klávesy

Více

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 36 Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně

Více

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky 3. Volání

Více

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 38 Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky Volání Zap./Vyp.

Více

1. Základní nastavení tabletu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení tabletu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 28 Základní nastavení tabletu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do tabletu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky Volání

Více

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 36 Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky 3.

Více

Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu

Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu 1 6. 7. 8. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu

Více

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Zapnutí telefonu a PIN Vložení paměťové karty. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Zapnutí telefonu a PIN Vložení paměťové karty. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 28 Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Zapnutí telefonu a PIN Vložení paměťové karty Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky Volání

Více

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty První zapnutí telefonu. 2. Kontakty. 3. Nastavení volání

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty První zapnutí telefonu. 2. Kontakty. 3. Nastavení volání 1 z 27 Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty První zapnutí telefonu Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky Nastavení volání Nastavení

Více

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 42 Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky 3. Volání Zap./Vyp.

Více

Návod pro Sony Xperia Z5

Návod pro Sony Xperia Z5 Návod pro Sony Xperia Z5 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN 2. Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně

Více

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Dálkový ovladač s bateriemi

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Dálkový ovladač s bateriemi Toto zařízení splňuje podmínky pro zařízení UPnP AV a Intel Network Media. Než začnete DSM-320 Bezdrátový přehrávač médií Budete potřebovat následující vybavení: Počítač s procesorem min. 500 MHz, min.

Více

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky 3. Volání Nastavení

Více

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 39 Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky 3. Volání Zap./Vyp.

Více

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky 3. Volání

Více

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 42 Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky 3. Volání Zap./Vyp.

Více

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Vario

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Vario Nastavení telefonu T-Mobile MDA Vario Telefon T-Mobile MDA Vario, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

1. Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení účtu v Google Play. 2. Internet. 3. Zabezpečení

1. Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení účtu v Google Play. 2. Internet. 3. Zabezpečení 1 z 32 Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení účtu v Google Play Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě Zap./Vyp. internetu v zahraničí Nastavení internetu

Více

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky

Více

2. Kontakty. 1. Základní nastavení tabletu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN. 3. Volání

2. Kontakty. 1. Základní nastavení tabletu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN. 3. Volání Základní nastavení tabletu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do tabletu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky Volání Nastavení

Více

Začínáme. 1 Nabijte přístroj připojením do síťové zásuvky. Pro nabíjení a přenos dat můžete připojit Kindle pomocí USB kabelu do Vašeho počítače

Začínáme. 1 Nabijte přístroj připojením do síťové zásuvky. Pro nabíjení a přenos dat můžete připojit Kindle pomocí USB kabelu do Vašeho počítače quick start guide Začínáme 1 Nabijte přístroj připojením do síťové zásuvky. Pro nabíjení a přenos dat můžete připojit Kindle pomocí USB kabelu do Vašeho počítače USB/ NAPÁJECÍ PORT VYPÍNAČ INDIKÁTOR NABÍJENÍ

Více

Příručka Začínáme ČESKY CEL-SV7CA2H1

Příručka Začínáme ČESKY CEL-SV7CA2H1 Příručka Začínáme ČESKY CEL-SV7CA2H1 Obsah balení Před použitím fotoaparátu zkontrolujte, zda balení obsahuje následující položky. Pokud některá z položek chybí, kontaktujte prodejce fotoaparátu. Fotoaparát

Více

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky 3. Volání

Více

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky Volání Nastavení

Více

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 38 Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky 3. Volání Nastavení

Více

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty První zapnutí telefonu. 3. Nastavení volání

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty První zapnutí telefonu. 3. Nastavení volání Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty První zapnutí telefonu Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky 3. Nastavení volání Zapnutí VoLTE

Více

Rollei Historyline 98. Používání funkce Wi-FI

Rollei Historyline 98. Používání funkce Wi-FI Rollei Historyline 98 Používání funkce Wi-FI Používání funkce Wi-Fi Pomocí funkce Wi-Fi můžete ihned přenést fotografie a videa z fotoaparátu do jiných chytrých zařízení (Telefony, tablety s Android či

Více

Nastavení telefonu HTC HD2

Nastavení telefonu HTC HD2 Nastavení telefonu HTC HD2 Telefon HTC HD2, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je potřeba nastavení

Více

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 37 Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky 3. Volání Zap./Vyp.

Více

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky 3. Volání Nastavení

Více

Příručka Začínáme ČESKY CEL-SV7EA2H1

Příručka Začínáme ČESKY CEL-SV7EA2H1 Příručka Začínáme ČESKY CEL-SV7EA2H1 Obsah balení Před použitím fotoaparátu zkontrolujte, zda balení obsahuje následující položky. Pokud některá z položek chybí, kontaktujte prodejce fotoaparátu. Fotoaparát

Více

Inteligentní WiFi router R6200v2 Instalační příručka

Inteligentní WiFi router R6200v2 Instalační příručka Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti NETGEAR, Inc. ve Spojených státech a jiných zemích. Informace mohou být

Více

Datacard. Instrukce k aktualizaci firmware tiskáren. Aktualizační aplikace pro operační systémy Windows

Datacard. Instrukce k aktualizaci firmware tiskáren. Aktualizační aplikace pro operační systémy Windows Datacard Instrukce k aktualizaci firmware tiskáren Aktualizační aplikace pro operační systémy Windows Co potřebujete Tiskárna karet je zapnuta a připravena k tisku karet ve stavu Ready, a stavová dioda

Více