- odstín barevného moření bukového dřeva je B116 Honey. Jedná se o barevný odstín nejpodobnější přírodnímu dubu použitý na bukové dřevo.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "- odstín barevného moření bukového dřeva je B116 Honey. Jedná se o barevný odstín nejpodobnější přírodnímu dubu použitý na bukové dřevo."

Transkript

1 JÍDELNÍ ŽIDLE STOHOVATELNÁ - židle jsou vyrobeny z masivní bukové konstrukce s překližkovým hladkým nečalouněným sedákem i opěradlem. - židle jsou testovány podle normy EN Nábytek Pevnost, životnost a bezpečnost. Testy se provádějí na speciálním stroji, na němž je židle opakovaně vystavena předepsanému tlaku na sedadlo, opěradlo nebo loketník. - záruka 5let na jakost, tedy na celý výrobek s ohledem na opotřebení. - židle jsou dodávány ve smontovaném stavu a jsou zabaleny v papírových kartonech po dvou kusech. Výrobky jsou uvnitř kartonu chráněny ještě bublinkovou folií (návleky) a proloženy vlnitou lepenkou. - židle jsou běžně dokončeny transparentním lakem na vodní bázi. Lakovaný povrch dosahuje stupně lesku 10 Gardnera, což vytváří vysoce matový efekt. UV ochrana v lakové vrstvě zpomaluje přirozené oxidační změny v barevnosti dřeva. Povrch je odolný proti ušpinění a jednoduše se udržuje. - odstín barevného moření bukového dřeva je B116 Honey. Jedná se o barevný odstín nejpodobnější přírodnímu dubu použitý na bukové dřevo. - židle jsou opatřeny kluzáky, které chrání materiál výrobku i podlahy proti poškození, mohou snižovat hlučnost a napomáhají ke snadnější manipulaci se židlí na podlaze, zejména na koberci. Druh kluzáku je specifikovaný podle druhu podlahy plast a filc bílý. - židle je stohovatelná v maximálním doporučeném počtu 4ks. Židle s hladkým sedákem jsou opatřeny plastovými dorazy, které výrazně snižují riziko poškození židlí při jejich časté manipulaci. - kostra židle je vyrobena z bukových nábytkových hranolků a z tvarovaných bukových překližek. - konstrukce: Židle je složena ze sedadlové podsestavy a opěradlové části. Sedadlovou podsestavu tvoří sedadlový přední díl, dva boční a zadní díl, k tomu dvě přední nohy a výlisek sedadlové a opěradlové překližky. Sedadlový přední a sedadlový boční díl jsou spojeny s přední nohou na čep a dlab. Sedadlový zadní díl je začepován do opěradlové nohy pomoci dvojčepu. Sedadlový boční díl je se sedadlovým zadním dílem spojen na kolíkový spoj (2x3ks nábytkového kolíku typu 12/40). Pevnost sedadlové podsestavy je zajištěna čtyřmi rohovými náložkami zafrézovanými do předního, bočního a zadního dílu. Výlisek opěradlové desky (PDP) je naklížen na opěradlovou nohu a zajištěn čtyřmi vruty a čtyřmi krycími začištěnými zátkami. Výlisek sedadlové překližky je upevněn čtyřmi vruty přes sedadlové náložky. Proti poškození při stohování jsou ze spodní strany nalepeny čtyři plastové čočky. Sedadlo je ze spodní strany zakryto černou čalounickou lepenkou upevněnou čtyřmi čalounickými hřebíčky.

2 BAROVÁ ŽIDLE VYSOKÁ - barové židle jsou vyrobeny z masivní ohýbané bukové konstrukce s překližkovým hladkým nečalouněným sedákem. - barové židle jsou testovány podle normy EN Nábytek Pevnost, životnost a bezpečnost. Testy se provádějí na speciálním stroji, na němž je židle opakovaně vystavena předepsanému tlaku na sedadlo. - záruka 5let na jakost, tedy na celý výrobek s ohledem na opotřebení. - barové židle jsou dodávány ve smontovaném stavu a jsou zabaleny v papírových kartonech každá samostatně, po jednom kuse. Výrobky jsou uvnitř kartonu chráněny ještě bublinkovou folií (návleky) a proloženy vlnitou lepenkou. - barové židle jsou běžně dokončeny transparentním lakem na vodní bázi. Lakovaný povrch dosahuje stupně lesku 10 Gardnera, což vytváří vysoce matový efekt. UV ochrana v lakové vrstvě zpomaluje přirozené oxidační změny v barevnosti dřeva. Povrch je odolný proti ušpinění a jednoduše se udržuje. - odstín barevného moření bukového dřeva je B116 Honey. Jedná se o barevný odstín nejpodobnější přírodnímu dubu použitý na bukové dřevo. - barové židle jsou opatřeny kluzáky, které chrání materiál výrobku i podlahy proti poškození, mohou snižovat hlučnost a napomáhají ke snadnější manipulaci se židlí na podlaze, zejména na koberci. Druh kluzáku je specifikovaný podle druhu podlahy plast a filc bílý. - kostra barové židle je z masivního ohýbaného bukového dřeva. Je doplněna o bukový masivní ohýbaný kruhový nožní spoj, který zároveň slouží i jako podpěra na nohy pro sedícího. Konstrukce je upevněna dalšími nožními spoji v provedení půl oblouku, 4ks se nachází pod kruhovým nožním spojem, 4ks se nachází po sedákem. Nožní spoje vždy spojují 4ks masivních ohýbaných bukových noh a masivní kruhové sedadlo, do které je zaklížena buková překližka sedadla. Tímto je zajištěna maximální stabilita a soudržnost židle. Nohy jsou do sedadlového rámu nalisovány a připevněny několika vruty a nožními spoji.

3 JÍDELNÍ STŮL OBDÉLNÍKOVÝ - stoly jsou vyrobeny z masivní bukové konstrukce s plátem z vysokotlakého laminátu HPL+hrana ABS, hrany stolu jsou ostré. - základním materiálem stolového plátu je dřevotřísková deska, která je z horní i spodní strany plátu zalisována vysokotlakým laminátem tloušťky 0,8 mm. HPL pláty nabízíme s nalepenou plastovou ABS hranou tloušťky 2 mm, která má stejný odstín jako povrch plátu. - vysokotlaký laminát (HPL) je nejodolnější dokončení plátu, vhodné především do gastro provozoven, protože odolává teplotám do 180 C, mechanickému poškození (např. příborem), cigaretovému popelu a nelze jej znehodnotit tekutinou ani alkoholem. - stoly jsou testovány podle normy EN Nábytek Pevnost, životnost a bezpečnost. - záruka 2roky na jakost, tedy na celý výrobek s ohledem na opotřebení. - stoly jsou běžně dokončeny transparentním lakem na vodní bázi. Lakovaný povrch dosahuje stupně lestku 20 Gardnera. Pláty HPL lze vybírat pouze z uvedených odstínů laminátů. - stoly jsou v dokončení barevného odstínu B116 Honey. Jedná se o barevný odstín nejpodobnější přírodnímu dubu použitý na bukové dřevo. - ke stolům jsou standardně přikládány tmavé filcové kluzáky, které si zákazník připevní podle potřeby. - stoly jsou dodávány v demontovaném stavu v papírových kartonech (stolový plát a nohy zvlášť). Jednotlivé části jsou chráněny polyuretanovou pěnou. Plát je obalen Miralonem, hrany zajištěny PE profily. Nohy jsou zabaleny v kartonovém pásu a přetaženy stretch fólií a vloženy diagonálně na spodní stranu plátu stolu. K jedné z noh je připevněn sáček s kováním. Celý stůl je vložen do kartonu, který je zajištěn lepící páskou. - materiál: stolový plát (90x130cm) - plát HPL+hrana ABS (DTD tl. 28mm, z horní i spodní strany zalisována vysokotlakým) nohy+lub bukový masiv kování - čtyři kovové rohové náložka, vrut půl. hl. 3/16 (24ks), kombimovaný vrut M8/80 imbus (4ks) - rozměry: Celková výška stolu: 76cm, Výška po lub: 64cm, Rozměr plátu: 90x130cm, Vnitřní rozteč nohou: 79x119cm - konstrukce: Stůl se skládá ze stolového plátu, ke kterému jsou pomocí ARET příchytek a vrutů přišroubovány 4 luby. K lubům jsou přišroubovány 4 rohové kovové výztuže. Přes výztuže jsou připevněny 4 nohy pomocí kombinovaných vrutů, matic a podložek.

4 JÍDELNÍ STŮL ČTVERCOVÝ - stoly jsou vyrobeny z masivní bukové konstrukce s plátem z vysokotlakého laminátu HPL+hrana ABS, hrany stolu jsou ostré. - základním materiálem stolového plátu je dřevotřísková deska, která je z horní i spodní strany plátu zalisována vysokotlakým laminátem tloušťky 0,8 mm. HPL pláty nabízíme s nalepenou plastovou ABS hranou tloušťky 2 mm, která má stejný odstín jako povrch plátu. - vysokotlaký laminát (HPL) je nejodolnější dokončení plátu, vhodné především do gastro provozoven, protože odolává teplotám do 180 C, mechanickému poškození (např. příborem), cigaretovému popelu a nelze jej znehodnotit tekutinou ani alkoholem. - stoly jsou testovány podle normy EN Nábytek Pevnost, životnost a bezpečnost. - záruka 2roky na jakost, tedy na celý výrobek s ohledem na opotřebení. - stoly jsou běžně dokončeny transparentním lakem na vodní bázi. Lakovaný povrch dosahuje stupně lestku 20 Gardnera. Pláty HPL lze vybírat pouze z uvedených odstínů laminátů. - stoly jsou v dokončení barevného odstínu B116 Honey. Jedná se o barevný odstín nejpodobnější přírodnímu dubu použitý na bukové dřevo. - ke stolům jsou standardně přikládány tmavé filcové kluzáky, které si zákazník připevní podle potřeby. - stoly jsou dodávány v demontovaném stavu v papírových kartonech (stolový plát a nohy zvlášť). Jednotlivé části jsou chráněny polyuretanovou pěnou. Plát je obalen Miralonem, hrany zajištěny PE profily. Nohy jsou zabaleny v kartonovém pásu a přetaženy stretch fólií a vloženy diagonálně na spodní stranu plátu stolu. K jedné z noh je připevněn sáček s kováním. Celý stůl je vložen do kartonu, který je zajištěn lepící páskou. - materiál: stolový plát (90x90cm) - plát HPL+hrana ABS (DTD tl. 28mm, z horní i spodní strany zalisována vysokotlakým) nohy+lub bukový masiv kování - čtyři kovové rohové náložka, vrut půl. hl. 3/16 (24ks), kombimovaný vrut M8/80 imbus (4ks) - rozměry: Celková výška stolu: 76cm, Výška po lub: 64cm, Rozměr plátu: 90x90cm, Vnitřní rozteč nohou: 79x79cm - konstrukce: Stůl se skládá ze stolového plátu, ke kterému jsou pomocí ARET příchytek a vrutů přišroubovány 4 luby. K lubům jsou přišroubovány 4 rohové kovové výztuže. Přes výztuže jsou připevněny 4 nohy pomocí kombinovaných vrutů, matic a podložek.

5 JÍDELNÍ STŮL NA CENTRÁLNÍ KOVOVÉ DVOJPODNOŽI - stůl je složený ze stolové kovové centrální černé dvojpodnože obdélníkového podstavce a obdélníkového plátu z vysokotlakého laminátu HPL+hrana ABS. Hrany i rohy stolového plátu jsou ostré. - základním materiálem stolového plátu je dřevotřísková deska, která je z horní i spodní strany plátu zalisována vysokotlakým laminátem tloušťky 0,8 mm. HPL pláty nabízíme s nalepenou plastovou ABS hranou tloušťky 2 mm, která má stejný odstín jako povrch plátu. - vysokotlaký laminát (HPL) je nejodolnější dokončení plátu, vhodné především do gastro provozoven, protože odolává teplotám do 180 C, mechanickému poškození (např. příborem), cigaretovému popelu a nelze jej znehodnotit tekutinou ani alkoholem. - stoly jsou testovány podle normy EN Nábytek Pevnost, životnost a bezpečnost. - záruka 2roky na jakost, tedy na celý výrobek s ohledem na opotřebení. - stolové pláty jsou v dokončení barevného odstínu B116 Honey. Jedná se o barevný odstín nejpodobnější přírodnímu dubu použitý na bukové dřevo. Stolová podnož je v černém provedení. - litinová základna je ze spodní strany opatřena kovovými stavícími šrouby, díky jejich nastavení je možné vyrovnat nerovnosti podlahy a stolovou desku tím nastavit do absolutní roviny. Stavící šrouby jsou opatřeny plastovými násadkami, pro snadnou manipulaci se stolem v prostoru. Zároveň chrání podlahu před podřením. - materiál: Spodní část - litinová základna ve tvaru obdélníku - 48,5x74cm Střední část - 2x tubus (noha) kovová dutá trubka kruhového profilu Horní část - ve tvaru kříže - litina 2x Stolový plát - 9H6 rozměr 70x140cm (plát HPL+hrana ABS - DTD tl. 28mm, z horní i spodní strany zalisována vysokotlakým) - rozměry: Celková výška stolu: 76cm, Rozměr plátu: 70x140cm - konstrukce: Litinová základna je k tubusům připevněna - 4šroub imbus 8/30. Dále je k tubusům připevněn 2x litinový kříž pomocí čtyř šroubů imbus 8/30. Ve stolovém plátu je osm závrtných matic M 6/18 (ocel). Osmi šrouby okrasnými M6/25 půlkulatá hlava s límcem je přes otvory v křížích přišroubována stolová deska. - balení: - litinová základna je zabalena do stretch fólie a vložena do kartonu, který je zajištěn lepící páskou. - každý tubus je také zabalen do stretch fólie a vložen do kartonu, který zajištěn lepící páskou. - každý kříž + sáček s kováním je vložen do kartonu a zajištěn lepící páskou. - plát je obalen Miralonem, hrany zajištěny PE profily, stolová deska vložena do kartonu mezi pláty sololitu (brání poškození). Karton je zajištěn lepící páskou.

6 JÍDELNÍ STŮL NA CENTRÁLNÍ KOVOVÉ PODNOŽI - stůl je složený ze stolové kovové centrální černé podnože čtvercového podstavce a obdélníkového plátu z vysokotlakého laminátu HPL+hrana ABS. Hrany i rohy stolového plátu jsou ostré. - základním materiálem stolového plátu je dřevotřísková deska, která je z horní i spodní strany plátu zalisována vysokotlakým laminátem tloušťky 0,8 mm. HPL pláty nabízíme s nalepenou plastovou ABS hranou tloušťky 2 mm, která má stejný odstín jako povrch plátu. - vysokotlaký laminát (HPL) je nejodolnější dokončení plátu, vhodné především do gastro provozoven, protože odolává teplotám do 180 C, mechanickému poškození (např. příborem), cigaretovému popelu a nelze jej znehodnotit tekutinou ani alkoholem. - stoly jsou testovány podle normy EN Nábytek Pevnost, životnost a bezpečnost. - záruka 2roky na jakost, tedy na celý výrobek s ohledem na opotřebení. - stolové pláty jsou v dokončení barevného odstínu B116 Honey. Jedná se o barevný odstín nejpodobnější přírodnímu dubu použitý na bukové dřevo. Stolová podnož je v černém provedení. - litinová základna je ze spodní strany opatřena kovovými stavícími šrouby, díky jejich nastavení je možné vyrovnat nerovnosti podlahy a stolovou desku tím nastavit do absolutní roviny. Stavící šrouby jsou opatřeny plastovými násadkami, pro snadnou manipulaci se stolem v prostoru. Zároveň chrání podlahu před podřením. - materiál: Spodní část - litinová základna ve tvaru obdélníku - 55,5x55,5cm Střední část - 2x tubus (noha) kovová dutá trubka kruhového profilu Horní část - ve tvaru kříže - litina 2x Stolový plát - 9H6 rozměr 70x90cm (plát HPL+hrana ABS - DTD tl. 28mm, z horní i spodní strany zalisována vysokotlakým) - rozměry: Celková výška stolu: 76cm, Rozměr plátu: 70x90cm - konstrukce: Litinová základna je k tubusům připevněna - 4šroub imbus 8/30. Dále je k tubusům připevněn 2x litinový kříž pomocí čtyř šroubů imbus 8/30. Ve stolovém plátu je osm závrtných matic M 6/18 (ocel). Osmi šrouby okrasnými M6/25 půlkulatá hlava s límcem je přes otvory v křížích přišroubována stolová deska. - balení: - litinová základna je zabalena do stretch fólie a vložena do kartonu, který je zajištěn lepící páskou. - každý tubus je také zabalen do stretch fólie a vložen do kartonu, který zajištěn lepící páskou. - každý kříž + sáček s kováním je vložen do kartonu a zajištěn lepící páskou. - plát je obalen Miralonem, hrany zajištěny PE profily, stolová deska vložena do kartonu mezi pláty sololitu (brání poškození). Karton je zajištěn lepící páskou.

7 CELOČALOUNĚNÁ LAVICE DIVAN - celočalouněná lavice Divan na laminátovém soklu v černém provedení. - lavice jsou testovány podle normy EN Nábytek Pevnost, životnost a bezpečnost. - záruka 2roky na jakost, tedy na celý výrobek s ohledem na opotřebení. - výrobce disponuje certifikáty ISO 14001:2004, ISO 9001: celková metráž je rozdělena do jednotlivých dílců modulárního systému v rozměru 60cm a 100cm, blíže je specifikováno v technické dokumentaci, dle přesného rozkreslení daného prostoru. - jednotlivé díly lavic mají na bocích v zafrézovaných drážkách spojovací kování, které drží díly u sebe. Každé kování je očíslováno podle toho, jak na sebe jednotlivé díly navazují. Opěradlové části jsou spojeny dřevěným kolíkem, který zabraňuje nestejnoměrnému namáhání jednotlivých dílů. Při montáži lavic počítejte navíc s manipulačním prostorem min. 5 cm. - čalounění je vyměnitelné. Základ tvoří kostry k čalounění pro sedadlo a opěradlo. Jsou vyrobeny z DTD tl. 12 mm s nalepenou PUR pěnou. Základ tvoří PUR pěna s vyšší tuhostí H5078 tl. 50 mm (u sedadla), 25 mm (u opěradla). Na ni je nalepena PUR pěna H3050 tl. 30 mm s nižší tuhostí (měkčí a komfortnější sezení, opírání). U opěradla, v místě bederní části zad, je vložen klín z PUR pěny N2538, který vytváří tvar opěradla a zajišťuje správnou oporu zad. Nalepena PUR pěna je obalena netkanou textilií Vigonit a očalouněná nábytkovou koženkou Kaiman. Čalounění je pak pomocí kovových klínů a vrutů připevněno ke kostře lavice. Každý viditelný bok je opatřen čalouněním, které je součástí vyměnitelné části opěradla i sedadla. Záda lavice jsou začištěna černým čalounickým materiálem Lutrasilem (přisponkován BEA sponkami). - druh použitého molitanu a jeho skladba je přizpůsobena technologickými postupům s ohledem na co největší pohodlí a co nejdelší dobu použití výrobku i v náročných gastronomických provozech. Základ tvoří PUR pěna s vyšší tuhostí, která je tvrdší a drží tak tvar sedadla nebo opěradla. Na horní části se používá PUR pěna s nižší tuhostí, která zajistí měkčí a komfortnější sezení. - PUR pěna: Sedadlo: PUR pěna H5078, tl. 50 mm + H3050, tl. 30 mm Opěradlo: PUR pěna H5078, tl. 25 mm + H3050, tl. 30 mm Podhlavník: PUR pěna H3050, tl. 30 mm - lavice jsou čalouněny koženkou Kaiman v barevném odstínu Black 780. Jedná se o vysoce otěru vzdorný čalounický materiál 100tis MD (Oděruvzdornost je uváděna v jednotkách MD dle normy EN ISO Průměrná hodnota MD je pro namáhavou gastro oblast MD. Jednotka MD (Martindale) představuje jeden speciální pohyb stroje testujícího odolnost plošných textilií proti oděru. Počet jednotek MD představuje počet těchto pohybů během testování a to až do chvíle, kdy dojde k roztržení prvního vlákna na testované textilii.), který má 30% obsah bavlny v podlepu, čímž je pohodlnější/měkčí pro sezení a nepraská. Zároveň svojí strukturou velice připomíná přírodní kůži. V souladu s ochranou životního prostředí materiál vyhovuje podmínkám pro

8 certifikát Oeko-Tex Standard 100 (Tento testovací a certifikační systém posuzuje zdravotní nezávadnost textilií. Zkušební vzorky jsou testovány např. na přítomnost pesticidů, těžkých kovů, formaldehydu, karcinogenních barviv aj.) - materiálové složení koženky Kaiman: povrch 100% polyuretan podlep 30% bavlna, 70% polyester. - materiál: Kostra lavice: DTD tl. 18 mm, BK nábytkové hranolky dle ČSN Vyměnitelné opěradlo + sedadlo k čalounění: DTD tl. 12 mm. Sokl: Lamino (DTD tl. 18 mm), pouze černá barva. Kluzáky: PDP BK tl. 5 mm (barva černá). Čalounění: PUR pěna H5078 tl. 25 a 50 mm, H3050 tl. 30 mm a N2538 klínek, Vigonit, Lutrasil, paspule. Kování: Nábyt. kolíky BK, vruty se zápustnou hlavou různé délky, BEA sponky, spojovací kování. - konstrukce: Základní tvar lavice je dán kostrou. Ta je vyrobena z DTD tl. 18 mm a BK lišt, které kostru vyztužují a zpevňují. Vzájemné spojení jednotlivých dílů kostry je provedeno nábyt. kolíky a vruty. Boky lavice (v místě sedadla) jsou opatřeny spojovacím kováním (na každém boku 2 ks). Ke kostře je připevněn sokl (černé lamino) pomocí kovových úhelníků a vrutů. Kluzáky jsou přisponkovány. - Označení výrobku se provádí podle ČSN (dřevěný nábytek). - balí se po 1 ks do PE hadice a bublinkové fólie. Boky jsou opatřeny kartonovým přířezem. Vše je zajištěno stretch fólií a PE lepící páskou.

ZÁKLADNÍ CENÍK - PŘEHLED PRODUKTŮ & více ČESKÁ REPUBLIKA

ZÁKLADNÍ CENÍK - PŘEHLED PRODUKTŮ & více ČESKÁ REPUBLIKA ZÁKLADNÍ CENÍK PŘEHLED PRODUKTŮ & více ČESKÁ REPUBLIKA Platnost od 1. 3. 2010 do 28. 2. 2011 nebo do nového vydání (Nahrazuje platnost všech předchozích ceníků) PŘÍPLATKY A ODPOČTY K ZÁKLADNÍM CENÁM sc

Více

dětský stolový nábytek Klasik

dětský stolový nábytek Klasik našim dětem pro radost našim dětem pro radost g V případě nejasností, dotazů či přání volejte svého odborného porade. g dětský stolový nábytek Klasik Mš Cibuláček, Dubí přednosti a výhody... síla desky

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁBYTKU - MOBILIÁŘ

TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁBYTKU - MOBILIÁŘ TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁBYTKU - MOBILIÁŘ Příloha č. 4 Zadavatel uvádí, že veškeré zde uvedené rozměry se vztahují k referenčním výrobkům a dodavatel musí respektovat minimální požadavky stanovené v této

Více

NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ KÓD. Příloha č. 2 k RS ostatní nábytek č.j.mv-86810-65/vz-2013

NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ KÓD. Příloha č. 2 k RS ostatní nábytek č.j.mv-86810-65/vz-2013 OSTATNÍ NÁBYTEK Základní barevné provední nábytku: lamino - buk světlý 876 (vzorník Kronospan), kůže a čalounění - černá. Odolnost proti oděru u kůže a čalounění: 100.000 cyklů NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ

Více

NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ KÓD. Příloha č. 2 k RS ostatní nábytek č.j.mv-86810-65/vz-2013

NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ KÓD. Příloha č. 2 k RS ostatní nábytek č.j.mv-86810-65/vz-2013 OSTATNÍ NÁBYTEK Základní barevné provední nábytku: lamino - buk světlý 876 (vzorník Kronospan), kůže a čalounění - černá. Odolnost proti oděru u kůže a čalounění: 100.000 cyklů NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ

Více

pracovní a laboratorní židle

pracovní a laboratorní židle pracovní a laboratorní židle tradice kvalita spolehlivost pracovní a laboratorní židle Židle firmy KOVONX se vyznačují vysokou kvalitou zpracování splňující nároky vysokozátěžových prostor, variabilitou

Více

VYBAVENÍ - Dětské a učitelské židle

VYBAVENÍ - Dětské a učitelské židle VYBAVENÍ - Dětské a učitelské židle Barevné moření se zachováním struktury dřeva za příplatek 60,- 964022 850,- 960126 999,- 960226 920,- s krempou stohovatelná Výška: 22 cm. 960026 770,- 960130 1.020,-

Více

Specifikace (upřesnění) - nábytek

Specifikace (upřesnění) - nábytek Specifikace (upřesnění) - nábytek Projekt: Areál dopravní výchovy a vzdělávání Křeslo kancelářské (židle pracovní) Kancelářské křeslo, polstrovaný sedák i opěrka zad a krku, s mechanismem nastavení úhlu

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestorka IČ: 60460709 Profil zadavatele:

Více

Série SEANCE. Produkt Kód Popis W E F M O COM+

Série SEANCE. Produkt Kód Popis W E F M O COM+ PriceList 23.7.208 090-N 090-090-N4 090-N BR-N 090- BR-N 090-N4 BR-N kostra ocelová čtyřnohá v barvě N černá, bez područek, čalouněný sedák a opěrák, opěrák efekt hliník, bez područek, čalouněný sedák

Více

NÁBYTEK PRO MATEŘSKÉ ŠKOLY

NÁBYTEK PRO MATEŘSKÉ ŠKOLY 2015 NÁBYTEK PRO MATEŘSKÉ ŠKOLY Nábytkový program BASIC 1-10 Nábytkový program BASIC nabízí základní modulovou řadu prvků pro vybavení interiérů MŠ. Skříňky jsou vyráběny v LAMINOVANÉM provedení dřevotřísková

Více

Veřejná zakázka na dodávky s názvem: Dodávka nábytku a kuchyňského zařízení pro Fakultu elektrotechniky a informatiky

Veřejná zakázka na dodávky s názvem: Dodávka nábytku a kuchyňského zařízení pro Fakultu elektrotechniky a informatiky Veřejná zakázka na dodávky s názvem: Dodávka nábytku a kuchyňského zařízení pro Fakultu elektrotechniky a informatiky Zadavatel: Univerzita Pardubice, Studentská 95, 532 10 Pardubice Specifikace nábytku

Více

Série SEANCE. Produkt Kód Popis W E F M O COM+

Série SEANCE. Produkt Kód Popis W E F M O COM+ PriceList 23.2.207 090-090- 090-N4 090-090- 090-N4 černá, bez područek, čalouněný sedák a opěrák, opěrák efekt hliník, bez područek, čalouněný sedák a opěrák, opěrák kostra ocelová čtyřnohá N4 chrom, bez

Více

D:\1data\1Zakazky\ Pivovar - rekonstrukce\dps\f Rozpočtová část\doplnění DPS kopie.doc

D:\1data\1Zakazky\ Pivovar - rekonstrukce\dps\f Rozpočtová část\doplnění DPS kopie.doc D:\1data\1Zakazky\227 13 Pivovar - rekonstrukce\dps\f Rozpočtová část\doplnění DPS kopie.doc D:\1data\1Zakazky\227 13 Pivovar - rekonstrukce\dps\f Rozpočtová část\doplnění DPS kopie.doc D:\1data\1Zakazky\227

Více

PŘÍLOHA č. 4 Technická specifikace dodávky TŘÍDY. Třída č. 1. RAL 1018 žlutá

PŘÍLOHA č. 4 Technická specifikace dodávky TŘÍDY. Třída č. 1. RAL 1018 žlutá PŘÍLOHA č. 4 Technická specifikace dodávky TŘÍDY Třída č. 1. RAL 1018 žlutá 1. Žákovská výškově stavitelná lavice pro dva žáky počet kusů: 15 - žákovská výškově stavitelná lavice pro dva žáky - výška stolové

Více

Příloha č. 5 zadávací dokumentace - slepý rozpočet. Množství celkem. Cena jednotková. P.Č. Popis MJ. Cena celkem. 1 Barový stůl ks 4 0 Kč

Příloha č. 5 zadávací dokumentace - slepý rozpočet. Množství celkem. Cena jednotková. P.Č. Popis MJ. Cena celkem. 1 Barový stůl ks 4 0 Kč Příloha č. 5 zadávací dokumentace - slepý rozpočet 1 Barový stůl ks 4 0 Kč výška 110 cm, průměr 60 cm, barva desky modrá RAL5010, noha chromová/nerezová 2 Pohovkový díl 180x80x40cm ks 3 0 Kč Výrobek nejméně

Více

split bloom ceník 2015 pli

split bloom ceník 2015 pli split bloom ceník 2015 pli t bloom Gradient Přemýšlel jsem nad tím, co můžu dát židli kromě jejího tvaru. Arik Levy Východ slunce, stmívání, barevné listy stromů, hladina moře Gradient v přírodě vytváří

Více

48 h SKLADOVÝ PROGRAM , 2 906, NOVINKA

48 h SKLADOVÝ PROGRAM , 2 906, NOVINKA SKLADOVÝ PROGRAM 4 4 Židle 7 Židle Wiesner-Hager 11 Pracovní stůl model KLASIK 12 Pracovní stůl model BINGO 13 Pracovní stůl model APOLO 14 Paravan 15 Pracovní stůl model VIVA 16 Pracovní stůl model VIVA

Více

Kancelář architekta města Brna, p.o. Zelný trh 331/ Brno. Příloha č. 1 - specifikace nábytku. Provedení ks Kč/Ks bez DPH

Kancelář architekta města Brna, p.o. Zelný trh 331/ Brno. Příloha č. 1 - specifikace nábytku. Provedení ks Kč/Ks bez DPH Kč/ks s Kč celkem s 1 1600 x 800 x 720 Kancelářský stůl EasySpace, 1600 x 800 x 720, horní deska v provedení melamin, barva bílá, tl. 25 mm, plastová hrana ABS tl. 2 mm, otvor pro kabeláž dle kabelového

Více

h a n d b o o k A L F A 7 0 0

h a n d b o o k A L F A 7 0 0 handbook ALFA 710 úvod a specifikace VLASTNOSTI A CHARAKTERISTIKA Základní informace Konferenční židle ALFA 710 je celočalouněná židle, postavená na ocelovém rámu. Je stohovatelná, s ocelovou čtyřnohou

Více

Kovová podnož s "U" profilem pro vedení kabeláže, RAL 9006, 1x průchodka, deska tl.25mm, 1 1_6161 0 Kč 0 Kč 0 Kč

Kovová podnož s U profilem pro vedení kabeláže, RAL 9006, 1x průchodka, deska tl.25mm, 1 1_6161 0 Kč 0 Kč 0 Kč Pořadové číslo Číslo místnosti 5 106 6 106 Název položky rozměr popis počet kusůoznačení pracovní rohový, pravý 180x160/80x75 Cena bez DPH/ks Cena bez DPH/cel kem Cena celkem včetně DPH kabeláže, RAL 9006,

Více

platný od Význam symbolů možnost výběru provedení produktu: Barva kovu CPL laminát Barva materiálu / Typ desky Filc

platný od Význam symbolů možnost výběru provedení produktu: Barva kovu CPL laminát Barva materiálu / Typ desky Filc platný od 13.6.2016 Význam symbolů možnost výběru provedení produktu: Barva kovu CPL laminát Barva materiálu / Typ desky Filc Barva moření Typ moření Zámek Kolečka / Kluzáky Levé / pravé provedení 01 Židle

Více

Top Line 22. Konstrukční svoboda pro velké skříně

Top Line 22. Konstrukční svoboda pro velké skříně Konstrukční svoboda pro velké skříně Konstrukční svoboda pro velké skříně Kování pro posuvné dveře, zejména pro těžká křídla v ložnicových skříních. Speciální vozíky pro křídla s dřevěným nebo hliníkovým

Více

Příloha č.1 specifikace jednotlivých položek rozpočtu na dodávku nábytku pro Klub Kamarád

Příloha č.1 specifikace jednotlivých položek rozpočtu na dodávku nábytku pro Klub Kamarád Zakázka: Dodávka nábytku pro Klub Kamarád Příloha č.1 specifikace jednotlivých položek rozpočtu na dodávku nábytku pro Klub Kamarád Obecné požadavky na barevnost nábytku zadavatel nepřipouští změnu nabídkové

Více

Příloha č. 1 A - Specifikace dodávky, část A - Knihovna

Příloha č. 1 A - Specifikace dodávky, část A - Knihovna Příloha č. 1 A - Specifikace dodávky, část A - Knihovna Požadovaná specifice je z hlediska zadavatele optimálním řešením pro provoz. Pokud jsou uvedené požadavky v zadávací dokumentaci shodné či podobné

Více

Technická specifikace nabídky

Technická specifikace nabídky Příloha č. 4-2 k Zadávací dokumentaci Označení zakázky Dílčí část: Zadavatel zakázky Název: Sídlo/místo podnikání: Tel./fax: E-mail: IČ: DIČ: Spisová značka v OR: Osoba oprávněná jednat za uchazeče: Kontaktní

Více

Nábytek do školních družin 2016

Nábytek do školních družin 2016 Nábytek do školních družin 2016 Tento ceník je pouze orientační. Nabízený sortiment je průběžně rozšiřován a také konečné ceny jsou řešeny v závislosti na konečné volbě použitých materiálů, designových

Více

Stavební úpravy ZŠ Žarošice - odborné učebny. SO Nábytek

Stavební úpravy ZŠ Žarošice - odborné učebny. SO Nábytek SO.01.10 - Nábytek Obsah N.01 - lavice 3 N.02 - žákovská židle 4 N.03 - učitelský PC stůl 5 N.04 - učitelská židle 6 N.05 - policová stěna 7 N.06 - policová stěna 8 N.07 - učitelský PC stůl 9 N.08 - dvoumístný

Více

SPECIFIKACE VYBAVENÍ A ÚPRAV, UČEBNA B 12

SPECIFIKACE VYBAVENÍ A ÚPRAV, UČEBNA B 12 SPECIFIKACE VYBAVENÍ A ÚPRAV, UČEBNA B 12 1. Katedra (označení N01) Shodného, nebo obdobného typu jako na obrázku 2 (možno shlédnout na učebně B 21). Provedení: Dřevotřísková deska laminovaná tloušťky

Více

MATEŘSKÁ ŠKOLA OVČÍ HÁJEK v.č.15: SPECIFIKACE - MOBILNÍ NÁBYTEK TŘÍDA I 28 dětí (2 3 leté)

MATEŘSKÁ ŠKOLA OVČÍ HÁJEK v.č.15: SPECIFIKACE - MOBILNÍ NÁBYTEK TŘÍDA I 28 dětí (2 3 leté) TŘÍDA I MATEŘSKÁ ŠKOLA OVČÍ HÁJEK v.č.5: SPECIFIKACE - MOBILNÍ NÁBYTEK TŘÍDA I 8 dětí ( 3 leté) pol. popis rozměr specifikace a STŮL KULATÝ DVOUDÍLNÝ Prům. 00 mm, v=40 cm Materiál masivní bukové dřevo,

Více

VÍTEJTE V POHODLÍ. www.pfnabytek.cz BRASIL ŠÍŘKA HLOUBKA VÝŠKA OBRÁZEK KŘESLO OTOČNÉ (VČ. BOKŮ) 87 87 85 A + B DVOJKŘESLO PEVNÉ (VČ.

VÍTEJTE V POHODLÍ. www.pfnabytek.cz BRASIL ŠÍŘKA HLOUBKA VÝŠKA OBRÁZEK KŘESLO OTOČNÉ (VČ. BOKŮ) 87 87 85 A + B DVOJKŘESLO PEVNÉ (VČ. 2010/2011 VÍTEJTE V POHODLÍ BRASIL SEDOVÉ PRVKY O CELKOVÉ HLOUBCE 99 CM S MOŽNOSTÍ KOMBINACE ÚLOŽNÉHO PROSTORU, ROZKLADU NEBO ROHOVÝCH SESTAV. LIBOVOLNOU SESTAVU LZE DOPLNIT OTOČNÝM KŘESLEM. A B BRASIL

Více

Příloha č. 1 B - Specifikace dodávky, část B - DDM

Příloha č. 1 B - Specifikace dodávky, část B - DDM Příloha č. 1 B - Specifikace dodávky, část B - DDM Požadovaná specifice je z hlediska zadavatele optimálním řešením pro provoz. Pokud jsou uvedené požadavky v zadávací dokumentaci shodné či podobné nespecifikovanému

Více

Zboží z katalogu objednejte online na e-shopu www.nabytek-rychle.cz, mailem na info@nabytek-rychle.cz nebo telefonicky na čísle 777 309 215

Zboží z katalogu objednejte online na e-shopu www.nabytek-rychle.cz, mailem na info@nabytek-rychle.cz nebo telefonicky na čísle 777 309 215 Zboží z katalogu objednejte online na e-shopu www.nabytek-rychle.cz, mailem na info@nabytek-rychle.cz nebo telefonicky na čísle 777 309 15 stoly Vysoká nosnost polic a pevnost konstrukce. SKŘÍNĚ 48 SKŘÍNĚ

Více

Název Minimální parametry Rozměr cca Množství

Název Minimální parametry Rozměr cca Množství Příloha č. 1 zadávací dokumentace Zadavatel: Název zakázky SOŠ strojní a elektrotechnická, Velešín, U Hřiště 527 Dodávka a montáž nábytku pro SOŠ SE Velešín II Název Minimální parametry Rozměr cca Množství

Více

Ž1 Židle kancelářská standardní

Ž1 Židle kancelářská standardní Ž1 Židle kancelářská standardní - vysoký opěrák čalouněný síťovinou - synchronní mechanika SY s nastavením tuhosti opěradla a s blokací ve zvolené pozici - výškově stavitelný plynový píst - kříž nylonový

Více

VÝPIS MOBILIÁŘE - technická specifikace

VÝPIS MOBILIÁŘE - technická specifikace Budova B2 - Centrální archiv a správní agendy VÝPIS MOBILIÁŘE - technická specifikace prvek popis kusy technické parametry 1NP 1.1 konferenční židle čalouněná 9 kovová konstrukce RAL 9006, čalouněný sedák

Více

Testy z předmětu odborné kreslení II. ročník-obor Truhlář

Testy z předmětu odborné kreslení II. ročník-obor Truhlář Testy z předmětu odborné kreslení II. ročník-obor Truhlář 1. Jak vyjádříš podstatu barvy tělesa? barva tělesa je zrakový vjem vyvolaný odrážejícím se světlem určitých vlnových délek prochází-li sluneční

Více

80kg. Police. Korpus. Tlumiče dovírání dveří Vysoká pevnost konstrukce Nadstandardní nosnost polic 80 kg SKŘÍNĚ

80kg. Police. Korpus. Tlumiče dovírání dveří Vysoká pevnost konstrukce Nadstandardní nosnost polic 80 kg SKŘÍNĚ SKŘÍNĚ STOL OLY 5 SKŘÍNĚ Korpus V naší nabídce naleznete korpusy vysoké 76,8, 115, nebo 19 cm a široké 40 nebo 80 cm, jejich hloubka je 40 cm. Hlavní předností skříní Hobis Strong je pevná a robustní konstrukce

Více

javor buk rustikal olše impulz třešeň calvados DEKORY CC 211 CC 212 CC 213 CC 214 stůl psací 75 cm, plné boky stůl psací 120 cm, plné boky stůl psací 150 cm, plné boky stůl psací rohový 180 cm, plné boky

Více

Návrh nového interiéru sky boxů. VÍTKOVICE ARÉNA a.s.

Návrh nového interiéru sky boxů. VÍTKOVICE ARÉNA a.s. Návrh nového sky boxů VÍTKOVICE ARÉNA a.s. Obrázky výrobků jsou pouze ukázkové a neurčují výrobce. Ostrava VÍTKOVICE ARÉNA a.s. Titulní list 1 100 1 100 Pol. 1 - vzorek Stůl (š. x v. 1100 x d. mm) Pol.

Více

Průvodní dokumentace. Montáž a uvedení do provozu:

Průvodní dokumentace. Montáž a uvedení do provozu: Průvodní dokumentace Prohlášení výrobce o bezpečnosti výrobku Výrobce ve smyslu zákona č. 22/1997 Sb. o technických požadavcích na výrobky a ve znění následujících změn a doplňků prohlašuje, že výrobek

Více

DEKORY. calvados / černá. Kancelářský nábytek výrobní řada EXTRA

DEKORY. calvados / černá. Kancelářský nábytek výrobní řada EXTRA calvados / černá DEKORY EM ST-01 stůl pracovní 75 cm Stůl EM ST-01 je vyráběn v šířích: EM ST-02 stůl pracovní pod PC s výsuvem 75 x 75 x 75 3090,- 75 cm - EM ST-01-75 - 3 090,- 100 cm - EM ST-01-100 -

Více

ZNACKOVÝ ˇ CESKÝ ˇ NÁBYTEK

ZNACKOVÝ ˇ CESKÝ ˇ NÁBYTEK ZNACKOVÝ ˇ CESKÝ ˇ NÁBYTEK LAURA kovová noha č. 1 kovová noha č. 2 dřevěná noha kovová noha č. 3 hloubka sedu výška sed. soupr. výška nožek 42 cm 57 cm 90 cm 8 cm L1 pevné š 102 x h 96 x v 90 L1L k rohu

Více

skořepinové židle a stoly

skořepinové židle a stoly skořepinové židle a stoly tradice kvalita spolehlivost Dokonalý výrobek může vzniknout jen z velmi kvalitních vstupních materiálů a jejich dalším profesionálním zpracováním. Ve firmě KOVONAX dbáme na to,

Více

STRONG. Vysoká nosnost polic a pevnost konstrukce. 80kg SKŘÍNĚ. Police. Korpus. Dveře

STRONG. Vysoká nosnost polic a pevnost konstrukce. 80kg SKŘÍNĚ. Police. Korpus. Dveře SKŘÍNĚ STOLY 46 SKŘÍNĚ Korpus V naší nabídce naleznete korpusy vysoké 76,8, 115, nebo 19 cm a široké 40, 80 nebo 10 cm, jejich hloubka je 40 cm. Hlavní předností skříní Hobis Strong je pevná a robustní

Více

Příloha č.1 zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Vybavení pracoviště zobrazovacích metod

Příloha č.1 zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Vybavení pracoviště zobrazovacích metod Příloha č. zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Vybavení pracoviště zobrazovacích metod Poptávané zařízení: Zadavatel poptává laboratorní nábytek, včetně instalace. Počet kusů jednotlivého

Více

3 ROKY ZÁRUKA. 6 LET ZÁRUKA* *Playa, Perfo III. stohování (maximální počet) stohování na vozíku. spojování židlí do řad.

3 ROKY ZÁRUKA. 6 LET ZÁRUKA* *Playa, Perfo III. stohování (maximální počet) stohování na vozíku. spojování židlí do řad. KATALOG Classic stohování (maximální počet) stohování na vozíku spojování židlí do řad filcové kluzáky teflonové kluzáky malý pravý stolek malý levý stolek 3 ROKY ZÁRUKA 6 LET ZÁRUKA* *Playa, Perfo III

Více

ZÁKLADNÍ CENÍK - PŘEHLED PRODUKTŮ & více ČESKÁ REPUBLIKA

ZÁKLADNÍ CENÍK - PŘEHLED PRODUKTŮ & více ČESKÁ REPUBLIKA ZÁKLADNÍ CENÍK PŘEHLED PRODUKTŮ & více ČESKÁ REPUBLIKA Platnost 1.3.2009 do 28.2.2010 nebo do nového vydání (Nahrazuje platnost všech předchozích ceníků) OBSAH Sedací nábytek a doplňky interiér...1 Stoly

Více

Série ELEMENT STYLE- STRIP BAR- CODE. Produkt Kód Popis

Série ELEMENT STYLE- STRIP BAR- CODE. Produkt Kód Popis PriceList 23.7.2018 Produkt Kód Popis STYLE- STRIP BAR- CODE 435-SYQ 435-SYS 435-SY 430-SYQ 430-SYS 430-SY kancelářská židle, výškově nastavitelná a naklopitelná opěrka hlavy, vysoký opěrák celočalouněný

Více

S13: Jednoduchá a minimalistická.

S13: Jednoduchá a minimalistická. S_Collection : Jednoduchá a minimalistická. Charakteristika série je jasná, redukovaný tvar bez zbytečných detailů. Formální redukce nabízí optimální předpoklady pro přizpůsobení různým architekturám.

Více

SKŘÍNĚ. Police. Korpus. Dveře. Tlumiče dovírání dveří Vysoká pevnost konstrukce Nadstandardní nosnost polic 80 kg SKŘÍNĚ

SKŘÍNĚ. Police. Korpus. Dveře. Tlumiče dovírání dveří Vysoká pevnost konstrukce Nadstandardní nosnost polic 80 kg SKŘÍNĚ STOL OLY Vysoká nosnost polic a pevnost konstrukce. SKŘÍNĚ 48 SKŘÍNĚ Korpus V naší nabídce naleznete korpusy vysoké 76,8, 115, nebo 19 cm a široké 40 nebo 80 cm, jejich hloubka je 40 cm. Hlavní předností

Více

POSTELE - ceník platný od 1.11. 2014

POSTELE - ceník platný od 1.11. 2014 13* čela postelí 11* 13* 11* POSTELE - ceník platný od 1.11. 014 Sídlo: UNAR s.r.o., Meziříčská 169, 768 61 Bystřice pod Hostýnem,Česká republika Tel:+40 73 380 88, Fax:+40 73 381 90 mob:+40 774 84 0 /

Více

Interier. Množství Pozice Vzor Popis. (ks) 102* materiálové provedení jako 101, rozměr desky 1200x800mm 3

Interier. Množství Pozice Vzor Popis. (ks) 102* materiálové provedení jako 101, rozměr desky 1200x800mm 3 Poznámka: Vybraný dodavatel v předstihu předloží k jednotlivým výrobkům vzorky k odsouhlasení TDI a GP *Jako referenční jsou uvažovány výrobky firmy TECHO **Jako referenční jsou uvažovány výrobky firmy

Více

KANCELÁŘSKÉHO NÁBYTKU

KANCELÁŘSKÉHO NÁBYTKU KANCELÁŘSKÉHO NÁBYTKU 2 Nadčasový design a uživatelská vstřícnost. Výšková rektifikace Skryté vedení kabeláže Důkladné osazení ABS hranami Pracovní desky stolů řady HOBIS Gate jsou tvarovány tak, abyste

Více

sokl 6 = skříň - nástavec 5 = plast. kluzáky (bez rektifikace) 9 = s rektifikací, bez soklu 4 = se soklem, výška 7 cm (za příplatek)

sokl 6 = skříň - nástavec 5 = plast. kluzáky (bez rektifikace) 9 = s rektifikací, bez soklu 4 = se soklem, výška 7 cm (za příplatek) a registratury S L - 2 3 1 0 x x x x x x x x x x x číslo modelu dveře vnitřní výbava sokl povrch korpusu povrch vrchní desky povrch dveří úchytka typ L = závěsy vlevo R = závěsy vpravo - = 80 cm šířka

Více

...ŽIDLE DNEŠKA XPRESS

...ŽIDLE DNEŠKA XPRESS ...ŽIDLE DNEŠKA XPRESS 2016 01PRACOVNÍ ŽIDLE 03JEDNACÍ ŽIDLE 4 Merkur 5 Merkur EKO 6 Norton XL 7 Norton L 8 Open 9 Enjoy 10 Techno CR Profi Plus 10 Techno CR Profi Plus XL 10 Techno CR Profi Plus XL +

Více

Projektová dokumentace

Projektová dokumentace Př. č. 4 Projektová dokumentace Přehled nábytku 1. lav. sestava 3 místa 2. lav. sestava 5 míst 3. lav. sestava 8 míst 4. lav. sestava 11 míst 5. skříň pro AV technologie 6. počítačová katedra malá 7. počítačová

Více

CENÍK bez DPH. platný od 15. 11. 2014 do vydání nového

CENÍK bez DPH. platný od 15. 11. 2014 do vydání nového CENÍK bez DPH platný od 15. 11. 2014 do vydání nového SITUS furniture s.r.o. Unčovice 128 784 01 Litovel, Czech republic mobil: +420 777 134 341 tel./fax: +420 585 344 166 www.situs.cz info@situs.cz FIGURE

Více

Nabídkový list pro mateřské a základní školy

Nabídkový list pro mateřské a základní školy Nabídkový list pro mateřské a základní školy Platnost od 1. června 2011. Uvedené ceny info@linea-nabytek.cz +420jsou 311včetně 636 461DPH 20%. 1 Vážení zákazníci, dovolte mi představit firmu LINEA spol.

Více

CENÍK bez DPH. platný od 27.10.2014 do vydání nového

CENÍK bez DPH. platný od 27.10.2014 do vydání nového CENÍK bez DPH platný od 27.10.2014 do vydání nového SITUS furniture s.r.o. Unčovice 128 784 01 Litovel, Czech republic mobil: +420 777 134 341 tel./fax: +420 585 344 166 www.situs.cz info@situs.cz FIGURE

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE

TECHNICKÁ SPECIFIKACE Příloha č. 2 c zadávací dokumentace TECHNICKÁ SPECIFIKACE Název veřejné zakázky Dodávka zařízení a vybavení odborných učeben Registrační číslo projektu CZ 1.11/3.3.00/36.01564 Část veřejné zakázky 3 -

Více

Zvyšování kvality výuky technických oborů

Zvyšování kvality výuky technických oborů Zvyšování kvality výuky technických oborů Klíčová aktivita V.2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol Téma V.2.17 Technická příprava výroby Kapitola 10

Více

modrá Phoenix 082 černá Phoenix 009 světle šedá RAL 9006

modrá Phoenix 082 černá Phoenix 009 světle šedá RAL 9006 1) LAVICE 3.6.9 Čalouněná lavice bez područek má dva sedáky se spodním plastovým krytem, kovový rám hranatého tvaru v barvě světle šedé RAL 9006 černé a všechny plastové části v barvě světle šedé černé.

Více

h a n d b o o k A L F A 4 0 0

h a n d b o o k A L F A 4 0 0 handbook A LFA 400 úvod Jednací systémově navazují na kancelářské ALFA a doplňují je. Kruhové podnoží se skládá ze soustružené ocelové desky o průměru 550 nebo 400 mm, na níž je připevněna svislá noha

Více

Ceník. Alternative by TON

Ceník. Alternative by TON Ceník 015 Alternative by TON 015 Alternative by TON 015 Úvod O společnosti 5 Jak pracovat s ceníkem 6 Sedací nábytek Dřevo, barvy, povrchová úprava 9 Čalounění a čalounické dekorace 1 Kluzáky Stohovatelnost

Více

Série LASER. Produkt Kód Popis E F M O COM+ P

Série LASER. Produkt Kód Popis E F M O COM+ P PriceList 23.7.2018 Produkt Kód Popis E F M O COM+ P 697-SYS 695-SYS 690-SYS 680-K- 680-K-N2 680-K-N4 kancelářská židle otočná, opěrák vysoký výškově nastavitelný, výškově a úhlově nastavitelná hlavová

Více

Jídelní stoly. Vrchní skříňky. Spodní skříně. Pracovní desky. Jídelní stoly. Kuchyňské linky Solitérní kuchyňky

Jídelní stoly. Vrchní skříňky. Spodní skříně. Pracovní desky. Jídelní stoly. Kuchyňské linky Solitérní kuchyňky KUCHYNĚ SKŘÍ STOL OLY 66 Spodní skříně Výšku spodních skříní naší řady nabízíme v jednotné výšce 85 cm (včetně pracovní desky) a vybírat můžete mezi moduly o šířkách 30 a 60 cm. Základním materiálem korpusů

Více

CENNÍK / EUR platný od 01. 10. 2015

CENNÍK / EUR platný od 01. 10. 2015 CENNÍK / EUR platný od 01. 10. 2015 OBSAH RIM FLEXI JET FLASH FUTURA HEAD FUTURA FOCUS EXECUTIVE FOCUS ANATOM PLUS ANATOM ACTIVE PLUS ACTIVE NET EASY PRO FUTURA 150 WORK RONDO KVADRATO REWIND WEB HOCKER

Více

STARKON Nová Říše s.r.o. Army program - polní vybavení a skříně

STARKON Nová Říše s.r.o. Army program - polní vybavení a skříně STARKON Nová Říše s.r.o. Army program - polní vybavení a skříně Výrobní program naší firmy, která na českém trhu působí již od roku 1994, je zaměřen na výrobu nábytku, stavební truhlářství a komplexní

Více

London. Také v jádrovém buku. kód balení 2 ks. bílá javor buk olše třešeň. Laura bez područek. kód balení 2 ks

London. Také v jádrovém buku. kód balení 2 ks. bílá javor buk olše třešeň. Laura bez područek. kód balení 2 ks ŽIDLE Valencia London Kolín Kiel Židle jsou vyrobeny z masivního bukového dřeva. Podle požadavků jsou namořeny a nalakovány tak, aby opticky ladily s ostatními prvky jídelního setu. Je třeba mít na paměti,

Více

NÁKUPNÍ PROSPEKT NORSBORG. Série pohovek. FUNKCE/ČÁSTI 2místný díl 3místný díl Lenoška Rohový díl Područka Nohy

NÁKUPNÍ PROSPEKT NORSBORG. Série pohovek. FUNKCE/ČÁSTI 2místný díl 3místný díl Lenoška Rohový díl Područka Nohy NÁKUPNÍ PROSPEKT NORSBORG Série pohovek FUNKCE/ČÁSTI 2místný díl 3místný díl Lenoška Rohový díl Područka Nohy Snímatelný potah Výběr potahu Potah lze prát Výběr nohou Pohovka, na které si odpočine celá

Více

Ceník nábytkového programu

Ceník nábytkového programu DOPORUČENÉ MALOOBCHODNÍ CENY PLATNÉ K 1. 5. 2011 Ceník nábytkového programu Jan Vrba SALIX- NÁBYTEK Firma Jan Vrba- Salix nábytek je výrobní společnost s moderním produkčním zázemím a flexibilním konstrukčním

Více

Seznam. počet měr. jednotek/ za 4 roky. Měrná jednotka. Jednotková cena bez DPH. Rozměry Š x V x H v mm. Celková cena bez DPH/4 roky

Seznam. počet měr. jednotek/ za 4 roky. Měrná jednotka. Jednotková cena bez DPH. Rozměry Š x V x H v mm. Celková cena bez DPH/4 roky Seznam číslo položky název Požadované provedení orientační grafické znázornění jednotlivých výrobků, které zobrazují představu zadavatele (nejedná se v žádném případě o konkrétní typy ani výrobky) Kancelářské

Více

CORA Informace k produktu

CORA Informace k produktu CORA 1050 Výrobek je certifikován značkou Goldene M, jedinou oficiální značkou vysoké kvality nábytku v Německu, kterou uděluje Deutschen Gütegemeinschaft Möbel (DGM). Výrobek prošel v nezávislých zkušebních

Více

Příloha č.1a Technická specifikace dodávka nábytku

Příloha č.1a Technická specifikace dodávka nábytku Příloha č.1a Technická specifikace dodávka nábytku Položka číslo 1 - skříň policová - 4 kusy rozměry - výška 1900 až 2000 mm, šířka 1000-1150 mm, hloubka 400-480 mm, skříň bude vyrobena z laminované dřevotřísky

Více

ZNACKOVÝ ˇ CESKÝ ˇ NÁBYTEK

ZNACKOVÝ ˇ CESKÝ ˇ NÁBYTEK ZNACKOVÝ ˇ CESKÝ ˇ NÁBYTEK LAURA kovová noha č. 1 kovová noha č. 2 dřevěná noha kovová noha č. 3 hloubka sedu výška sed. soupr. výška nožek 42 cm 57 cm 90 cm 8 cm L1 pevné š 102 x h 96 x v 90 L1L k rohu

Více

et-office Dezén - javor Dezén - calvados 2 Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH

et-office Dezén - javor Dezén - calvados 2 Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH Dezén - javor Dezén - calvados 2 Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH Dezén - olše Dezén - šedá Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH 3 Kartotéka Kontejner s tužkovníkem a přepážkou KOVOVÁ PODNOŽ Podnož černá Podnož

Více

UČEBNY. UČEBNY představení řady. Nábytek pro školící místnosti, učebny a školní prostory. www. intermont-nabytek. cz

UČEBNY. UČEBNY představení řady. Nábytek pro školící místnosti, učebny a školní prostory. www. intermont-nabytek. cz UČEBNY Nábytek pro školící místnosti, učebny a školní prostory. UČEBNY představení řady 240 MATERIÁL / POPIS.. stolové desky ekodřevotřísková deska laminovaná v tl. 18 a 25 mm.. desén / tloušťka / hrana

Více

OBSAH. HOBIS Drive VZORNÍK BAREV. Samostatná modelová řada, která výborně kombinuje kvalitu, funkčnost a v neposlední řadě i cenu.

OBSAH. HOBIS Drive VZORNÍK BAREV. Samostatná modelová řada, která výborně kombinuje kvalitu, funkčnost a v neposlední řadě i cenu. OBSAH HOBIS Drive Stoly s laminovou podnoží. Stoly s kovovou podnoží... Přístavné skříně ke stolům.. Skříně.................. Kontejnery.............. 41 42 42 43 44 Samostatná modelová řada, která výborně

Více

BALENÍ ČALOUNĚNÉHO NÁBYTKU

BALENÍ ČALOUNĚNÉHO NÁBYTKU BALENÍ ČALOUNĚNÉHO NÁBYTKU Zpracovala: Ing. Ladislava Brožová SOŠ a SOU Česká Lípa VY_32_INOVACE_626_Balení čalouněného nábytku_pwp Název školy: STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA a STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ, Česká

Více

Postele Dřevěné postele Čalouněné postele

Postele Dřevěné postele Čalouněné postele 2018 Postele Dřevěné postele Čalouněné postele Dřevěné postele řemeslné zpracování na vysoké úrovni jedinečný systém spojů a samotné montážní kovaní garantují pevnost a trvanlivost postele nohy postele

Více

Příloha č.1 zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Vybavení pracoviště zobrazovacích metod

Příloha č.1 zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Vybavení pracoviště zobrazovacích metod Příloha č.1 zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Vybavení pracoviště zobrazovacích metod Poptávané zařízení: Zadavatel poptává laboratorní nábytek, včetně instalace. Počet kusů jednotlivého

Více

Kontejnery, noční stolky a komody. Mobilní kontejner. Noční stolky. Komody

Kontejnery, noční stolky a komody. Mobilní kontejner. Noční stolky. Komody Technický popis Moderní nábytková řada určena pro vybavování dětských pokojů nabízí široké spektrum prvků, různé modelové řady díky nimž je možné vytvářet kompozice podle vlastního uvážení a potřeb dítěte.

Více

mobiliář pro krajinu 73

mobiliář pro krajinu 73 72 73 ponávka Jednoduchý informační panel s otesanými hranoly z dubového dřeva. záruka až 3 roky na motiv stálobarevnost až 5 let v exteriéru laminace antigrafity s UV filtrem proti sprejerům a pro zvýšení

Více

Upřesnění typu mobiliáře (kód položky 9-3): Odpadkový koš

Upřesnění typu mobiliáře (kód položky 9-3): Odpadkový koš Upřesnění typu mobiliáře (kód položky 9-3): Odpadkový koš Popis: materiál: žárově pozinkovaná ocel objem: 70 ltr. váha: 14 kg barevné provedení RAL 6029 jednoduchá manipulace pro vyprazdňování (spodem)

Více

OBSAH KLASIK FRIEMD KOMFORT MANAGER FORME DÍLENSKÉ A PRŮMYSLOVÉ ANTISTATIC KONFERENCE WOOD PLASTOVÉ ŽIDLE

OBSAH KLASIK FRIEMD KOMFORT MANAGER FORME DÍLENSKÉ A PRŮMYSLOVÉ ANTISTATIC KONFERENCE WOOD PLASTOVÉ ŽIDLE OBSAH KLASIK FRIEMD KOMFORT MANAGER FORME DÍLENSKÉ A PRŮMYSLOVÉ ANTISTATIC KONFERENCE WOOD PLASTOVÉ ŽIDLE LAVICE LAVICE OBSAH KLASIK BZJ 001 BZJ 002 ST/CH BZJ 002 PK/A BZJ 004 BZJ 009 BZJ 016 FRIEMD BZJ

Více

Zvyšování kvality výuky technických oborů

Zvyšování kvality výuky technických oborů Zvyšování kvality výuky technických oborů Klíčová aktivita V.2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol Téma V.2.13 Konstrukce skříňového nábytku Kapitola

Více

Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, 360 09, Karlovy Vary Autor: BOHUSLAV VINTER Název materiálu:

Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, 360 09, Karlovy Vary Autor: BOHUSLAV VINTER Název materiálu: Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, 360 09, Karlovy Vary Autor: BOHUSLAV VINTER Název materiálu: VY_32_INOVACE_06_KONSTRUKČNÍ SPOJOVÁNÍ DÍLCŮ A SOUČÁSTÍ_T1 Číslo

Více

KONFERENCE CENÍK 01/2009

KONFERENCE CENÍK 01/2009 CENÍK 01/2009 CHARAKTERISTIKA POUŽITÝCH MATERIÁLŮ PRO KONFERENČNÍ STOLY STOLOVÉ DESKY Desky stolů jsou zhotoveny z dřevotřísky (dále DTD) a jsou oboustranně potaženy melaminovou folií. Desky jsou v souladu

Více

CENÍK bez DPH. platný od 15.4.2013 do vydání nového. Váš prodejce:

CENÍK bez DPH. platný od 15.4.2013 do vydání nového. Váš prodejce: CENÍK bez DPH platný od 15.4.2013 do vydání nového Váš prodejce: SITUS furniture s.r.o. TRIANT, spol. s r.o. Unčovice 128 V Oblouku 800 784 01 Litovel, Czech republic 25243 Průhonice mobil: +420 777 134

Více

sokl 6 = skříň - nástavec 5 = plast. kluzáky (bez rektifikace) 9 = s rektifikací, bez soklu 4 = se soklem, výška 7 cm (za příplatek)

sokl 6 = skříň - nástavec 5 = plast. kluzáky (bez rektifikace) 9 = s rektifikací, bez soklu 4 = se soklem, výška 7 cm (za příplatek) a registratury S L - 2 3 1 0 x x x x x x x x x x x číslo modelu dveře vnitřní výbava sokl povrch korpusu povrch vrchní desky povrch dveří úchytka typ L = závěsy R = závěsy vpravo - = 80 cm šířka skříní

Více

Široká variabilita a atraktivní vzhled.

Široká variabilita a atraktivní vzhled. 10 Široká variabilita a atraktivní vzhled. Výšková rektifikace Skryté vedení kabeláže Nohy v kombinaci kovu a lamina Pracovní desky Podnože Montáž Pracovní desky stolů řady HOBIS Proxy jsou tvarovány tak,

Více

KOVOVÝ NÁBYTEK. Základní barevné provedení : barva šedá RAL 7035. Skříně. Příloha č 2 k RS kovový nábytek č.j. MV-86810-65/VZ-2013 39113600-3

KOVOVÝ NÁBYTEK. Základní barevné provedení : barva šedá RAL 7035. Skříně. Příloha č 2 k RS kovový nábytek č.j. MV-86810-65/VZ-2013 39113600-3 KOVOVÝ NÁBYTEK Příloha č 2 k RS kovový nábytek Základní barevné provedení : barva šedá RAL 7035 NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ KÓD Lavice šatní lavička, 150 cm konstrukce nohou z ocelových trubek, sedák -

Více

29 430 Kč 30 840 Kč 34 890 Kč 47 880 Kč +900 Kč

29 430 Kč 30 840 Kč 34 890 Kč 47 880 Kč +900 Kč CENÍK POSTELÍ JACQUES.CUBE výška rámu 40 cm, čela 85 cm, šikmé dělené čelo hlavy, Rám postele skládaný 15 x 15 cm 28 830 Kč 30 140 Kč 33 940 Kč 46 050 Kč +900 Kč 29 130 Kč 30 490 Kč 34 420 Kč 46 990 Kč

Více

délka šířka tloušťka desky výška nosu tloušťka nosu rádius nosu nosná deska vrchní strana dekorativní laminát dle normy EN 438 spodní strana

délka šířka tloušťka desky výška nosu tloušťka nosu rádius nosu nosná deska vrchní strana dekorativní laminát dle normy EN 438 spodní strana Schodišťový systém TOPSTEP Schodišťový systém TOPSTEP Krásný vzhled, vysoká odolnost, neklouzavá úprava, příjemný materiál, bezpečné oblé hrany to jsou základní požadavky kladené na schody. Tyto vysoké

Více

FALCO CHARAKTERISTIKA POUŽITÝCH MATERIÁLŮ PRO KANCELÁŘSKÉ STOLY STOLOVÉ DESKY PODNOŽE MATERIÁLY, ODSTÍNY PRO DOPLNĚNÍ INTERIÉRU

FALCO CHARAKTERISTIKA POUŽITÝCH MATERIÁLŮ PRO KANCELÁŘSKÉ STOLY STOLOVÉ DESKY PODNOŽE MATERIÁLY, ODSTÍNY PRO DOPLNĚNÍ INTERIÉRU CENÍK 01/2009 CHARAKTERISTIKA POUŽITÝCH MATERIÁLŮ PRO KANCELÁŘSKÉ STOLY STOLOVÉ DESKY Desky stolů, spojovacích prvků a jednacích přístaveb jsou zhotoveny z dřevotřísky (dále DTD) a jsou oboustranně potaženy

Více

DTD LAMINOVANÁ /DŘEVOTŘÍSKOVÁ DESKA/

DTD LAMINOVANÁ /DŘEVOTŘÍSKOVÁ DESKA/ 4. Plošný materiál Nabídka plošných materiálů zahrnuje zejména dřevotřískové desky laminované, surové a dýhované, dále dřevovláknité desky, desky MDF a HDF, pracovní desky, překližky, štěpkové desky a

Více

VÝPIS PRVKŮ - INTERIÉR

VÝPIS PRVKŮ - INTERIÉR VÝPIS PRVKŮ - INTERIÉR POZNÁMKA : NEDÍLNOU SOUČÁSTÍ TÉTO SPECIFIKACE VÝROBKŮ JE PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE INTERIÉRU. ROZMĚRY JSOU POUZE ORIENTAČNÍ, VEŠKERÉ STAVEBNÍ PROSTORY A PRVKY JE NUTNO PŘED VÝROBOU

Více

h a n d b o o k A L F A 2 0 0

h a n d b o o k A L F A 2 0 0 handbook A LFA 200 úvod je tradiční čtyřnohé, rámové konstrukce, který je vhodný do běžného administrativního provozu všech typů kanceláří, call center, zasedacích či školících místností apod. Tento typ

Více

Hospodářská komora ČR/ ilustrace kancelářského vybavení Florentinum / listopad 2015

Hospodářská komora ČR/ ilustrace kancelářského vybavení Florentinum / listopad 2015 Hospodářská komora České republiky Kancelářské vybavení prostor Florentinum, Praha 1 / kancelářská a retailová část Ilustrace navrhovaného standardu vybavení / sedací nábytek 20.11.2015 základní kancelářská

Více