USNESENÍ. ve věci. APOLLO LEASING spol. s r.o., se sídlem Otýlie Beníškové 1556/12, Plze ň - Severní P ředměstí 30100, ič: , proti.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "USNESENÍ. ve věci. APOLLO LEASING spol. s r.o., se sídlem Otýlie Beníškové 1556/12, Plze ň - Severní P ředměstí 30100, ič: , proti."

Transkript

1 čí 77/;2 / Č j. 094 EX 02779/11 USNESENÍ Soudní exekutor Mgr. Martin Tunk!, Exekutorský ú řad Plzeň - m ěsto, se sídlem Palackého nám. 28, Plzeň, pov ěřený provedením exekuce na základ ě usnesení o nařízení exekuce: Okresního soudu Kladno ze dne , č.j. 54 EXE 1062/ , kterým byla na řízena exekuce podle vykonatelného rozhodnutí: Usnesení Okresního soudu Kladno ze dne , č.j. 114 C 103/ , Rozsudku Okresního soudu Kladno ze dne , č.j. 114 C 103/ , a Rozsudku Krajského soudu Praha ze dne , čj. 28 Co 177/ , oprávn ěného: povinné: ve věci APOLLO LEASING spol. s r.o., se sídlem Otýlie Beníškové 1556/12, Plze ň - Severní P ředměstí 30100, ič: , proti Zora Suchá, bytem Chržín čp.44, Chržín , nar , pro ,00 Kč s p říslušenstvím vydává DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU I. Nařizuje se elektronická dražba nemovitostí uvedených v bod ě V., která se koná prostřednictvím elektronického systému dražeb na internetu na adrese portálu Zahájení elektronické dražby: v 9:00 hod Ukon čení dražby: nejd říve v 9:45 hod II. Dražba se koná i po této dob ě, pokud dražitelé činí podání ( 336i odst. 4 o.s. ř.). Bude-li v posledních pěti minutách p řed stanoveným okamžikem ukon čení dražby u činěno podání, má se za to, že dražitelé stále činí podání a okamžik ukon čení dražby se posouvá o p ět minut od okamžiku u činění podání. Budou-li poté čin ěna další podání, postup dle p ředcházející v ěty se opakuje. Uplyne-li od posledního u činěného podání pět minut, aniž by bylo učiněno další podání, má se za to, že dražitelé již ne činí podání a dražba kon č í. Podání je bráno za učiněné, pouze v p řípadě, že bylo systémem elektronických dražeb dražiteli zp ětně potvrzeno - podání se objeví on-line v seznamu p řijatých podání a taktéž je dražiteli potvrzeno em.

2 III. Po řadové číslo dražebního jednání: 1. kolo Registrace dražitelů : Jako dražitel se m ůže elektronické dražby ú častnit pouze osoba, která: a) je Registrovaným dražitelem pro dražby probíhající na portálu b) prokáže svou totožnost, Iv. c) k této dražb ě se na portálu p řihlásí a d) zaplatí dražební jistotu ve výši, která je stanovena touto vyhláškou. Registrovaným dražitelem se stane každá fyzická nebo právnická osoba, která se jako dražitel registruje na portálu a to bud' zm ěnou již d říve provedené základní registrace na Registrace dražitele" v sekci Můj účet", nebo se jako nový dražitel registruje v sekci Registrace". Registrovaný dražitel prokáže svou totožnost Dokladem o prokázání totožnosti registrovaného dražitele pro dražby probíhající na portálu " (dále jen Doklad o prokázání totožnosti"), jehož formulář je umístěn na portálu v sekci Můj účet" nebo na stránce u této dražby na portálu umístěného v sekci Moje dražby" poté, co se k této dražb ě p řihlásí kliknutím na tlačítko Přihlásit se k dražb ě". Podpis Registrovaného dražitele na Dokladu o prokázání totožnosti musí být ú ředně ověřen. V p řípadě právnické osoby nebo státu musí být Doklad o prokázání totožnosti podepsán fyzickou osobou uvedenou v 21 až 21 b OSŘ a oprávn ění musí být doloženo ú ředně ověřenou listinou. Je-li Registrovaný dražitel zastoupen na základ ě piné moci, musí být jeho podpis ú ředn ě ověřen. Listiny zaslané v elektronické podob ě musí být opatřeny zaručeným elektronickým podpisem založeným na kvalifikovaném certifikátu vydaném akreditovaným poskytovatelem certifika čních služeb. Z obsahu takové listiny musí být u fyzické osoby uvedeno alespo ň jméno, p říjmení, datum narození a bydliště, u právnických osob firma a identifika ční číslo, nejsou-li tyto skute čnosti patrné z obsahu podpisu. V p řípadě doručování listinných písemností prost řednictvím ve řejné datové sít ě musí být řádně vypin ěný a podepsaný Doklad o prokázání totožnosti a listiny prokazující oprávn ění jej podepsat, p řevedeny do elektronické podoby formou autorizované konverze dokument ů. Doklad o prokázání totožnosti nesmí být ode dne jeho vypin ění Registrovaným dražitelem ke dni konání této dražby starší 12 m ěsíců. Doklad o prokázání totožnosti s listinami prokazujícími oprávn ění jej podepsat, doručí Registrovaný dražitel soudnímu exekutorovi n ěkterým z těchto způsobů : a) uložením na portálu v sekci "M ůj účet", b) odesláním na ovou adresu epodatelnatunkl@exekutori-on!ine.cz, c) odesláním do datové schránky soudního exekutora - IDDS: 7pig84c, d) zasláním vypiněného registra čního formulá ře prostřednictvím držitele poštovní licence nebo zasláním jiným způsobem, e) osobně v sídle soudního exekutora na adrese Exekutorského ú řadu Plzeň-m ěsto, Palackého nám.28, Plzeň.

3 Předmětem dražby je ideální spoluvlastnický podíl o velikosti 1/2 k t ěmto nemovitým věcem: C]crs CZ0203 Kladno chržín chržin lisz v1anotvi 254 B Noz.i Fczky Psrc1s (nj rh pozrku 'yžj. Zpb chrary St zastavěná plocha a nádvoří Sou částí jf sta-.,ba: chržín, č.p. 44, bydlení StsvbszcoJ'Íns p zmki p..: St. 43 um Příslušenství a sou části nemovité v ěci, které se exekuce týká: podíl na vedlejší stavb ě garáže, přípojkách IS. Jedná se o samostatně stojící, nepodsklepený rodinný d ům se dvěma nadzemními podlažími. D ům má sedlovou konstrukci střechy- Stropy nad 1.NP jsou d řevěné trámové. Venkovní fasádu tvo ří vápenná hladká omítka, vnitřní omítky vápenné hladké, okna jsou d řevěná zdvojená, dveře vnitřní dřevěné hladké. Provedeny jsou rozvody el. energie 220 V, studené vody a kanalizace. D ům je napojen na rozvod el. sítě a vodovod. Kanalizace svedená do žumpy. V domě není vvtápěni vytrhané rozvody el. energie, vylámány jsou dveře a část oken, odmontovány jsou klempířské konstrukce. Dům je nutné kompletn ě vyklidit a zrekonstruovat. VI. Prohlídka dražených nemovitostí není organizována. Zájemci se s nimi mohou individuáln ě seznámit. Bližší informace jsou dostupné ze znaleckého posudku. VII. Výsledná cena dražených nemovitostí činí: ,-- Kč.!AII! Nejnižší podání se stanoví ve výši 2/3 výsledné ceny nemovitosti a jejího p říslušenství, práv a jiných majetkových hodnot, patřících k draženému celku a činí částku: ,-- Kč. Ix. Výše jistoty pro dražbu nemovitostí ad V. se ur čuje v částce ,-- Kč.Zájemci o koupi dražených nemovitostí jsou povinni zaplatit jistotu pro dražbu nemovitostí p řed dražbou v hotovosti u Exekutorského úřadu Plzeň-město nebo na ú čet Exekutorského ú řadu Plze ň-m ěsto, vedený u Sberbank CZ, a.s., se sídlem Na Pankráci 1724/129, Praha 4, číslo ú čtu /6800, v.s , s.s. RC bez lomítka nebo IC dražitele. K platbě na účet exekutora lze p řihlédnout jen tehdy, bylo-li p řed zahájením dražby zjišt ěno, že na jeho účet také došla.

4 Ki Věcná břemena, vým ěnky, pachtovní a nájemní práva, která prodejem nemovitostí v dražb ě nezaniknou: nebyla zjištěna. XI. Vydražitel je oprávn ěn p řevzít vydražené nemovitosti s p říslušenstvím dnem následujícím po doplacení nejvyššího podání, nejd říve však po uplynutí lh ůty k podávání návrh ů na p ředražek. Byl-Ii však podán takový návrh, nemovitost s p říslušenstvím lze p řevzít dnem následujícím po dni, kdy bylo p ředražiteli doručeno usnesení o p ředražku. Vydražitel se stává vlastníkem vydražené nemovitosti s p říslušenstvím, nabylo-li usnesení o p říklepu právní moci a zaplatil-ii nejvyšší podání, a to ke dni vydání usnesení o p říklepu. Předražitel se stává vlastníkem nemovitosti s p říslušenstvím, nabylo-li usnesení o p ředražku právní moci a p ředražek byl zaplacen, a to ke dni jeho vydání. XII. Soudní exekutor vyzývá každého, kdo má právo, které nep řipouští dražbu (ust. 267 OS Ř), aby je uplatnil u soudu a aby takové uplatn ění práva prokázal soudnímu exekutorovi nejpozději před zahájením dražebního jednání, a upozor ňuje, že jinak kjeho právu nebude p ři provedení exekuce p řihlíženo. XIII. Soudní exekutor vyzývá každého, kdo má k nemovitosti nájemní či pachtovní právo, vým ěnek nebo v ěcné břemeno nezapsané v katastru nemovitostí, které není uvedeno pod bodem X. tohoto usnesení, nejde-li o nájemce bytu nebo oprávn ěného z věcného b řemene bydlení, aby takové právo soudnímu exekutorovi oznámil a doložil ho listinami, jinak takové právo zanikne p říklepem nebo v p řípadě zemědělského pachtu koncem pachtovního roku. XIV. Soudní exekutor upozorňuje oprávněného, ty, kdo do řízení p řistoupili jako další oprávn ění, a další věřitele povinného a povinného, že se mohou domáhat uspokojení jiných vymahatelných pohledávek nebo pohledávek zajišt ěných zástavním právem, než pro které byl nařízen výkon rozhodnutí (exekuce), jestliže je p řihlásí nejpozd ěji do zahájení prvního dražebního jednání a p řihláška bude obsahovat náležitosti podle ust. 336f odst. 2 a 3 OSŘ. Opožděné či neúpiné p řihlášky soudní exekutor usnesením odmítne (ust. * 336f ost. 4 OSŘ). XV. Soudní exekutor upozorňuje oprávněného, ty, kdo do řízení p řistoupili jako další oprávn ění, další věřitele povinného a povinného, že mohou pop řít p řihlášené pohledávky co do jejich pravosti, výše, za řazení do skupiny a po řadí, a to nejpozd ěji do 15 dn ů ode dne zve řejnění oznámení podle ust. S 336p odst. 1 OSR, nebo v téže lh ůtě žádat, aby k rozvržení rozd ělované podstaty bylo na řízeno jednání. K námitkám a žádosti o jednání u činěným pozd ěji se nep řihlíží. XVI. Soudní exekutor upozorňuje dražitele, že se nep řipouští, aby nejvyšší podání bylo doplaceno úv ěrem se zřízením zástavního práva na vydražené nemovitosti.

5 XVII. Soudní exekutor upozorňuje osoby, které mají k nemovité Věci p ředkupní právo nebo výhradu zp ětné koup ě, že ho mohou uplatnit jen v dražb ě jako dražitelé a že ud ělením p říklepu p ředkupní právo nebo výhrada zpětné koupě zanikají, nejde-li o p ředkupní právo stavebníka k pozemku nebo vlastníka pozemku k právu stavby, p ředkupní právo vlastníka stavby k pozemku a vlastníka pozemku ke stavb ě nebo zákonné předkupní právo, která udělením p říklepu nezanikají. P ředkupní právo nebo výhrada zp ětné koup ě musí být prokázány nejpozd ěji p řed zahájením dražby. Soudní exekutor po zahájení vlastní dražby rozhodne usnesením, zda p ředkupní právo je prokázáno. Toto usnesení bude zve řejněno v systému elektronické dražby. Proti tomuto usnesení není odvolání přípustné. XVIII. Vyjma dražitelů, kterým sv ědčí p ředkupní právo nebo výhrada zp ětné koupě nemohou dražitelé v elektronické dražbě činit stejné podání. Další podání tedy musí být vždy vyšší než p ředchozí učiněné podání, jinak k n ěmu nebude v elektronické dražb ě vůbec p řihlíženo, neboť elektronický systém dokáže rozlišit časovou následnost p říhozů, byt' k nim došlo ve zlomcích sekundy. XIX. V souladu s ust. 336o odst.3 o.s. ř., soudní exekutor ur čuje, že v případě stejného podání bude ur čen vydražitelem ten dražitel, který toto podání učiní jako první (bude jako první systémem elektronické dražby p řijato a potvrzeno). Z tohoto d ůvodu bude dražiteli, který by hodlal učinit stejné podání jako již d říve učiněné (a nesv ědčí mu předkupní právo nebo výhrada zpětné koupě), systémem pouze oznámeno, že toto podání nem ůže mít účinky, na základ ě kterých by se mohl stát vydražitelem. Další podání tedy musí být vždy vyšší než p ředchozí učiněné podání, p ři čemž jednotlivá podání se zvyšují minimáln ě o 1.000,- Kč. Předchozí odstavec neplatí pro dražitele, kterým sv ědčí p ředkupní právo nebo výhrada zp ětné koupě - v případě, že bude učiněno stejné podání dražitelem, kterému sv ědčí p ředkupní právo nebo výhrada zp ětné koupě a nebude učiněno podání vyšší, bude ud ělen p říklep dražiteli jemuž sv ědčí p ředkupní právo nebo výhrada zp ětné koupě. XX. Po skon čení dražby bude na ú řední desce soudního exekutora zve řejněna osoba, která u činila nejvyšší podání v dražbě a výše nejvyššího podání. P o u Č e n í: Proti tomuto usnesení není odvolání p řípustné (*336c odst. 5 o.s. ř.). Soudní exekutor v souladu s ust. 52 odst. 1 ex. řádu ve spojení s ust. *336c odst. 3 občanského soudního řádu vyvěsil dnem vydání dražební vyhlášku na ú řední desce soudního exekutora. Tímto žádá obecní ú řad, v jehož obvodu je nemovitost, aby vyhlášku nebo podstatný obsah uve řejnil způsobem v místě obvyklým.

6 Vpř [padů doručení tohoto dokumentu bez otisku razítka a bez podpisu, se jedná o dokument doručovaný prostřednictvím provozovatele poštovních služeb. účastník, kterému by/ listinný stejnopis dokumentu doru čen, může písemně požádat c zaslání tohoto dokumentu na jím uvedenou el. adresu, v el. podob ě, opatřeného el. podpisem. Nebo m ůže účastník požádat o předání tohoto dokumentu na technický nosi č dat v sídle exekutorského úřadu. V Plzni, dne Mgr. Martin Tunkl, Soudní exekutor otisk ú ředního razítka

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Soudní exekutor Mgr. Tomáš Tunkl Exekutorský úřad Český Krumlov tel.: 387 201 481 adresa: Tovární 197, 381 01 Český Krumlov e-mail: epodatelna@vasexekutor.cz datová schránka: y5kwpyg internetové stránky:

Více

III. IV. c) k této dražbě se na portálu přihlásí a d) zaplatí dražební jistotu ve výši, která je stanovena touto vyhláškou.

III. IV. c) k této dražbě se na portálu   přihlásí a d) zaplatí dražební jistotu ve výši, která je stanovena touto vyhláškou. III. Pořadové číslo dražebního jednání: 1. kolo Registrace dražitelů: Jako dražitel se může elektronické dražby účastnit pouze osoba, která: a) je Registrovaným dražitelem pro dražby probíhající na portálu

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 08342/18-072 číslo návrhu VZP-18-03549809-P8E9 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 07656/15-243 číslo návrhu 201840065 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 11671/08 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce na základě usnesení o nařízení

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 02988/15-082 číslo návrhu VZP-15-01530787-C733 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU U S N E S E N Í Č.j. 094 EX 04379/14-246 číslo návrhu S-VS-VZP-14-01625390-C73F, S-VS-VZP-14-02724487-C73F, S-VS-VZP-15-01538728-C73F, Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město,

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU U S N E S E N Í Č.j. 094 EX 00589/14-117 číslo návrhu S-VS-VZP-14-00226208-C733 Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 108 EX 02851/17-071 U S N E S E N Í Soudní exekutor JUDr. Zdeněk Zítka, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce na základě pověření k

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 00301/18 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce na základě pověření k vedení

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 01219/12-122 číslo návrhu APL 36403-08 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 03783/16-086 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce na základě pověření k

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU U S N E S E N Í Č.j. 094 EX 00411/14-039 číslo návrhu S-VS-VZP-14-00167833-A93C Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 108 EX 07382/14-064 číslo návrhu 9100732804 U S N E S E N Í Soudní exekutor JUDr. Zdeněk Zítka, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 108 EX 00604/15-146 číslo návrhu ZP-12-1489/PL-04-12 U S N E S E N Í Soudní exekutor JUDr. Zdeněk Zítka, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením

Více

U S N E S E N Í. ve věci. proti. rozhodl o změně dražební vyhlášky č.j. 108 EX 08133/ ze dne takto:

U S N E S E N Í. ve věci. proti. rozhodl o změně dražební vyhlášky č.j. 108 EX 08133/ ze dne takto: Č.j. 108 EX 08133/14-291 číslo návrhu 9200033656 U S N E S E N Í Soudní exekutor JUDr. Zdeněk Zítka, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

Oç^',-Ó. 4 ^^ USNESENÍ. ve věci. proti. vydává DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

Oç^',-Ó. 4 ^^ USNESENÍ. ve věci. proti. vydává DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Oç^',-Ó. 4 ^^ 5ĺĺů. 4i Č.j. 094 EX 01914/16-071 číslo návrhu 9100818690 USNESENÍ Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský ú řad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pov ěřený

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU DD 03/2017 Dražebník - soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň-město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, na základě smlouvy o provedení dražby nemovité věci dle 76 odst.2 exekučního

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 17217/17-056 číslo návrhu 92/21701150 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 03783/16-062 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce na základě pověření k

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 01392/18-067 číslo návrhu 475380600 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 108 EX 05014/17-194 číslo návrhu 3645593863 U S N E S E N Í Soudní exekutor JUDr. Zdeněk Zítka, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 01901/15-104 číslo návrhu VZP-15-01001545-C73D U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 05814/16-103 číslo návrhu 1003255539 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 108 EX 07285/18-108 číslo návrhu 0208011139 U S N E S E N Í Soudní exekutor JUDr. Zdeněk Zítka, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 108 EX 03445/14-219 U S N E S E N Í Soudní exekutor JUDr. Zdeněk Zítka, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce na základě pověření k

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 04196/16-072 číslo návrhu VZP-16-01890824-C73G U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 02975/15-133 číslo návrhu 2203423440 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 108 EX 01327/05- číslo návrhu S-VS-VZP-14-01275436-P717 U S N E S E N Í Soudní exekutor JUDr. Zdeněk Zítka, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 108 EX 09022/16-111 číslo návrhu VZP-16-03591843-C73G U S N E S E N Í Soudní exekutor JUDr. Zdeněk Zítka, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 06902/12-090 číslo návrhu 9100163707 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 01541/16-107 číslo návrhu 9100906717 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU U S N E S E N Í Č.j. 108 EX 00223/14-102 číslo návrhu S-VS-VZP-14-00076072-L8A6 Soudní exekutor JUDr. Zdeněk Zítka, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 108 EX 04584/14-230 U S N E S E N Í Soudní exekutor JUDr. Zdeněk Zítka, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce na základě pověření k

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU U S N E S E N Í Č.j. 094 EX 05157/09 číslo návrhu S-VS-VZP-12-00807220-C738 Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 01087/16-097 číslo návrhu 9100142634 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 13774/17-124 číslo návrhu 9100982393 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU U S N E S E N Í Č.j. 094 EX 00146/09 číslo návrhu S-VS-VZP-14-01398937-A93C Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 01316/13-193 číslo návrhu 9100463238 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 07679/16-100 číslo návrhu 9100962421 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 02726/13-118 číslo návrhu 9100421973 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 05531/14-162 číslo návrhu 9100616288 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 01541/16-089 číslo návrhu 9100906717 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 108 EX 09971/14-215 číslo návrhu VZP-14-02081170-S8ED U S N E S E N Í Soudní exekutor JUDr. Zdeněk Zítka, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 02681/16-093 číslo návrhu 9200063509 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 05983/18-065 číslo návrhu VZP-18-02677147-A871 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 06557/14-118 číslo návrhu VZP-14-02417222-C73D,VZP-18-01604411-C73D U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň,

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU U S N E S E N Í 94 EX 8681/15 číslo návrhu 9100842771 Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce na základě

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 04255/16-058 číslo návrhu 9100806347 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 108 EX 01351/12-137 číslo návrhu 0113421469 U S N E S E N Í Soudní exekutor JUDr. Zdeněk Zítka, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU U S N E S E N Í Č.j. 094 EX 06880/14-109 Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce na základě pověření k

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 08593/15-119 číslo návrhu 9100860717 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 04013/15-085 číslo návrhu 9100817450 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 08393/09 číslo návrhu 9100061328 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce na

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 03036/16-090 číslo návrhu 1658041 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce na

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 108 EX 08133/14-161 číslo návrhu 9200033656 U S N E S E N Í Soudní exekutor JUDr. Zdeněk Zítka, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 00279/17-102 číslo návrhu 9100224051 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 108 EX 01731/15-073 číslo návrhu VZP-15-00360152-S8ED U S N E S E N Í Soudní exekutor JUDr. Zdeněk Zítka, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 108 EX 01419/14-143 číslo návrhu VS 5500001910 U S N E S E N Í Soudní exekutor JUDr. Zdeněk Zítka, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 01511/15-078 číslo návrhu 9100726612 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 04013/15-126 číslo návrhu 9100817450 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 108 EX 04872/17-061 U S N E S E N Í Soudní exekutor JUDr. Zdeněk Zítka, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce na základě pověření k

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 108 EX 06852/07 U S N E S E N Í Soudní exekutor JUDr. Zdeněk Zítka, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce na základě usnesení o nařízení

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 08593/15-098 číslo návrhu 9100860717 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU U S N E S E N Í Č.j. 108 EX 04184/14-117 číslo návrhu S-VS-VZP-14-00939986-P8B5 Soudní exekutor JUDr. Zdeněk Zítka, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Soudní exekutor Mgr. Jakub Effenberger Exekutorský úřad Kolín tel.: 321 320 052, 777 798 905 adresa: Pražská 1055, 280 02 Kolín e-mail: epodatelna@kolin-exekutor.cz datová schránka: iwz992j internetové

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 06084/08 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce na základě usnesení o nařízení

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 108 EX 04214/18-058 U S N E S E N Í Soudní exekutor JUDr. Zdeněk Zítka, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce na základě pověření k

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 11672/09 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce na základě usnesení o nařízení

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 108 EX 04382/16-068 číslo návrhu 9100920512 U S N E S E N Í Soudní exekutor JUDr. Zdeněk Zítka, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 06747/17-089 číslo návrhu 264157690 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU U S N E S E N Í Č.j. 108 EX 01740/13-181 číslo návrhu S-VS-VZP-13-00685303-P71B Soudní exekutor JUDr. Zdeněk Zítka, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 108 EX 05649/17-084 číslo návrhu 9101003026 U S N E S E N Í Soudní exekutor JUDr. Zdeněk Zítka, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

USNESENÍ. ve věci. proti

USNESENÍ. ve věci. proti ji cí26,výůď7 / ď qii?w 5l aý$ Čj. 094 EX 02488/14-178 číslo návrhu 9100473788 USNESENÍ Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl. Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 11672/09 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce na základě usnesení o nařízení

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 00939/16-086 číslo návrhu VZP-16-00387515-P748 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením

Více

U s n e s e n í. t a k t o:

U s n e s e n í. t a k t o: 093 Dr 2/17-20 U s n e s e n í JUDr. Jiří Tomek, soudní exekutor Exekutorského úřadu Třebíč, se sídlem Bráfova 471/58, Třebíč, pověřený provedením dobrovolné dražby dle ust. 76 odst. 2 zákona č. 120/2001

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 01577/08 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce na základě usnesení o nařízení

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 108 EX 03297/18-110 číslo návrhu 391680479 U S N E S E N Í Soudní exekutor JUDr. Zdeněk Zítka, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 108 EX 12149/15-436 číslo návrhu 41404 U S N E S E N Í Soudní exekutor JUDr. Zdeněk Zítka, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce na

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 17263/17-073 číslo návrhu 9100935918 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 03580/16-101 číslo návrhu 9100889393 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

EXEKUTORSKÝ ÚŘAD PLZEŇ-MĚSTO Soudní exekutor Mgr. Ing. Jiří Prošek

EXEKUTORSKÝ ÚŘAD PLZEŇ-MĚSTO Soudní exekutor Mgr. Ing. Jiří Prošek EXEKUTORSKÝ ÚŘAD PLZEŇ-MĚSTO Soudní exekutor Mgr. Ing. Jiří Prošek Dominikánská 8, 301 00 Plzeň Tel: +420 377 464 009, E-mail: info@exekutors.cz, datova schranka: pvwg8xd USNESENÍ Spisová značka: 134 EX

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 108 EX 03297/18-093 číslo návrhu 391680479 U S N E S E N Í Soudní exekutor JUDr. Zdeněk Zítka, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 108 EX 05239/13-099 číslo návrhu VS 5100004709 U S N E S E N Í Soudní exekutor JUDr. Zdeněk Zítka, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 108 EX 01048/17-112 číslo návrhu 9100998352 U S N E S E N Í Soudní exekutor JUDr. Zdeněk Zítka, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 108 EX 03030/18-043 U S N E S E N Í Soudní exekutor JUDr. Zdeněk Zítka, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce na základě pověření k

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 09394/07 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce na základě usnesení o nařízení

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 108 EX 01855/14-103 číslo návrhu 9100534247 U S N E S E N Í Soudní exekutor JUDr. Zdeněk Zítka, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

pro ,00 Kč s příslušenstvím

pro ,00 Kč s příslušenstvím Č.j. 108 EX 04730/17-071 číslo návrhu ZP-12-1402/PL-04-12 U S N E S E N Í Soudní exekutor JUDr. Zdeněk Zítka, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU U S N E S E N Í Č.j. 094 EX 18343/08 číslo návrhu S-VS-VZP-12-00871753-C73D Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 108 EX 06370/14-049 číslo návrhu 4800 406-4 U S N E S E N Í Soudní exekutor JUDr. Zdeněk Zítka, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 108 EX 08344/08- U S N E S E N Í Soudní exekutor JUDr. Zdeněk Zítka, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce na základě usnesení o nařízení

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 10071/06 číslo návrhu 9100026525 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce na

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 108 EX 07770/05 U S N E S E N Í Soudní exekutor JUDr. Zdeněk Zítka, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce na základě usnesení o nařízení

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 09559/09 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce na základě usnesení o nařízení

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 00231/08 číslo návrhu 14385 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce na základě

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU Č.j. 094 EX 02962/05 U S N E S E N Í Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce na základě usnesení o nařízení

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU PRO ELEKTRONICKOU DRAŽBU U S N E S E N Í 94 EX 14890/08 číslo návrhu 9100135875 Soudní exekutor Mgr. Martin Tunkl, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce na základě

Více