TOLEDO ČLEN VOLKSWAGEN GROUP ENJOYNEERING

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "TOLEDO ČLEN VOLKSWAGEN GROUP ENJOYNEERING"

Transkript

1 TOLEDO ČLEN VOLKSWAGEN GROUP ENJOYNEERING

2

3 Nový SEAT Toledo byl konstruován tak, aby plnil požadavky nejpřísnějších norem. Přináší změny k lepšímu a další inovace, které nejsou samoúčelné, a přitom nezapomíná na dobré věci, na které jste zvyklí. Sází na technický pokrok bez kompromisů, ale zůstává věrný svému duchu. Říkáme tomu: ENJOYNEERING. SILNICE ZŮSTANOU KRÁSNÉ Při vývoji nového modelu SEAT Toledo jsme sami sobě položili několik otázek. Mohli bychom vylepšit design? Mohli bychom vylepšit provozní vlastnosti? Mohli bychom snížit emise? Mohli bychom lépe využít prostor? Teď si zde mohou všichni prohlédnout naše odpovědi. Nový SEAT Toledo přitahuje pohledy, ať se objeví kdekoli. Má více místa na zadních sedadlech a velkorysý zavazadlový prostor. Má převodovku DSG s dosud nevídanou plynulostí řazení. Poskytuje vysoký výkon s výjimečně nízkými emisemi. Nový SEAT Toledo je úžasný. Ale to, co jej činí opravdu krásným, je skutečnost, že je tak dostupný. 1 1 VYHLEDEJTE A STÁHNĚTE SI APLIKACI SEAT EXPERIENCE 2 NASKENUJTE SI OBRÁZEK A PODÍVEJTE SE, JAK VŮZ NA SNÍMCÍCH OŽIJE 3 DVOJITÝM POKLEPÁNÍM ZVĚTŠÍTE ZOBRAZENÍ NA CELÝ DISPLEJ

4 PRAKTIČNOST JE NYNÍ JEŠTĚ PŘITAŽLIVĚJŠÍ Nový SEAT Toledo je skutečně příjemným překvapením. Kombinuje zdrženlivou eleganci kupé s praktickou všestranností kombi. Výsledkem je vzhled dokonalého rodinného vozu. Design s precizními liniemi, hranami a plochami vytváří společně s širokými hranatými světlomety a horizontálně uspořádanými zadními svítilnami dojem skutečné jedinečnosti. Navíc dokonale ladí s aktuálními trendy a DNA designem značky SEAT. Také záď vozu je výjimečná. V kufru najdete skutečně velkorysý zavazadlový prostor o objemu více než 550 litrů. A protože se páté dveře otvírají jako výklopná záď hatchbacku, včetně zadního okna, je Toledo jedním z nejlépe přístupných a zároveň nejatraktivnějších sedanů na současných silnicích.

5

6

7 NALEZNĚTE VNITŘNÍ SVOBODU Posaďte se, natáhněte nohy a uvolněte se. Jste v novém modelu SEAT Toledo. Ať sedíte za volantem, nebo si užíváte cestování jako spokojený spolucestující v prostorném interiéru, na všech místech na vás čeká velký prostor pro hlavu a nohy. Nádherný béžový interiér s velmi kvalitními sedadly a čalouněním vytváří příjemné prostředí. Samozřejmostí je vynikající řemeslné zpracování s dokonalou povrchovou úpravou. Pocit uvolnění umocňuje zábavní a informační systém SEAT Media systém 2.2 (navigace, dotykový displej a hlasové ovládání, digitální příjem rádia, handsfree Bluetooth, 6 reproduktorů, USB), s nímž snadno naleznete cestu ve městě nebo pustíte svou oblíbenou písničku. Nový SEAT Toledo je jednoduše jedním z nejpohodlnějších rodinných vozů v současné nabídce.

8 IDEÁL KRÁSY A HOSPODÁRNOSTI Nový SEAT Toledo není jen auto pro parádu, je to také vůz pro každodenní život. Sedmistupňová dvouspojková převodovka DSG zajišťuje nenucený, plynulý přenos hnací síly, a díky tomu bude jízda připomínat bezstarostné plachtění. Naše motory TSI a TDI vyrábíme s jasným cílem, aby byly nejspolehlivějšími jednotkami na silnicích. Jsou samozřejmě také výkonné, nabízí až 90 kw (122 k), ale klíčová otázka pro nás není, jakou rychlostí se dostanete do cíle, ale jak.

9

10 Z TECHNICKÉHO HLEDISKA JE SKVĚLÉ OSTŘIKOVAČE PŘEDNÍCH SVĚTLOMETŮ Udržují světlomety v čistém stavu, aby byla zajištěna maximální viditelnost. KŮŽÍ OBŠITÝ VOLANT Kvalita na každý dotek.

11 KŮŽÍ OBŠITÁ PÁKA VOLIČE DSG Plynulost řazení rychlostí. SKVĚLÝ ZAVAZADLOVÝ PROSTOR Má objem 550 litrů a kufr se otevírá včetně zadního okna.

12 UKLIDŇUJÍCÍ POCIT JISTOTY Ať jste řidič, nebo cestující vpředu či vzadu, v novém modelu SEAT Toledo je pro nás vaše bezpečnost prioritou číslo jedna. Z toho důvodu je vůz standardně vybaven čelními a bočními airbagy vpředu a průběžnými hlavovými airbagy a upozorněním na nepřipnutý bezpečnostní pás. Pokud k tomu přidáte systémy, jako je ABS, ESP, a úchyty ISOFIX a Top Tether pro dětské sedačky na zadních sedadlech, zjistíte, že je nový SEAT Toledo jedním z nejbezpečnějších rodinných vozů. Je to něco, na co neustále myslíme, abyste se tím vy nemuseli vůbec zabývat.

13 PARKOVACÍ SENZORY VZADU Jste-li majitelem tak nádherného vozu, pak si samozřejmě budete chtít jeho krásu zachovat. Zadní parkovací senzory udrží vaše Toledo v bezpečné vzdálenosti od vozidla za vámi, když couváte nebo parkujete. ASISTENT ROZJEZDU DO KOPCE Toledo dokáže předvídat neočekávané. Asistent rozjezdu do kopce brání nežádoucímu pohybu vozidla během rozjezdu ve svahu udržováním brzdného tlaku po dobu dvou sekund od uvolnění pedálu brzdy. AIRBAGY V Toledu je bezpečnost prioritou číslo jedna. Z toho důvodu je vůz standardně vybaven čelními a bočními airbagy vpředu a průběžnými hlavovými airbagy a upozorněním na nepřipnutý bezpečnostní pás.

14 REFERENCE / ABS + ESP + EBA + výstražně blikající brzdová světla / SEAT Sound systém 1.3 s přehrávačem CD/MP3 + vstup AUX-in + ovládání na volantu + 4 reproduktory / Dvoutónový klakson / Vnější zpětná zrcátka a kliky dveří v barvě vozu / Elektricky ovládaná přední okna / Elektricky ovládaná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka / Klimatizace / Výškově nastavitelné sedadlo řidiče / Sluneční clona řidiče a spolujezdce / 15" ocelová kola / Komfortní podvozek / Palubní počítač / Stropní svítilna vpředu s bodovým osvětlením / ISOFIX + Top Tether / Airbag řidiče a spolujezdce / Boční airbagy vpředu a průběžné hlavové airbagy + deaktivovatelný airbag spolujezdce + signalizace nezapnutého bezpečnostního pásu řidiče a spolujezdce + tři tříbodové bezpečnostní pásy vzadu + tříbodové, výškově nastavitelné přední bezpečnostní pásy / Centrální zamykání s dálkovým ovládáním / Držák nápojů ve středové konzoli / Dělená a sklopná zadní sedadla / Chromové prvky v interiéru / Osvětlená přihrádka před spolujezdcem / Schránka na brýle / Dojezdové rezervní kolo / Třetí hlavová opěrka vzadu / Světla pro denní svícení / Tónovaná skla Toledo se dodává také ve verzi Basis se stejnou úrovní výbavy jako Reference, avšak s jednotónovým klaksonem, s centrálním zamykáním bez dálkového ovládání, dále s černými vnějšími zpětnými zrcátky a klikami dveří a bez palubního počítače, bez výškově nastavitelného sedadla řidiče, bez schránky na brýle, bez chromových prvků v interiéru, bez rádia, klimatizace, elektricky ovládaných a vyhřívaných zrcátek, bez děleného zadního sedadla, bez třetí hlavové opěrky vzadu a bez osvětlení přihrádky před spolujezdcem.

15

16 STYLE VÝBAVA NAD RÁMEC VÝBAVY REFERENCE / 16" kola z lehkých slitin (pneu 215/45) / Palubní počítač High / Multifunkční kožený volant a hlavice řadící páky v kůži / Výškově nastavitelná přední sedadla / Paket Schránky: přední a zadní loketní opěrka, fixační síť, háčky a přihrádky v zavazadlovém prostoru / Paket Komfort: tempomat + přední mlhovky s integrovanou funkcí odbočovacích světel / Automatická klimatizace Climatronic + klimatizovaná přihrádka u spolujezdce / Elektricky ovládaná zadní okna STYLE/BÉŽOVÁ Úroveň výbavy je stejná jako u verze STYLE, ale vzhled je odlišný. Nádherný béžový interiér umocňuje dojem elegance a kvality.

17

18 RODINNÝ AUTOMOBIL PRO INDIVIDUALISTY Každý nový SEAT Toledo lze přizpůsobit osobnímu vkusu a potřebám majitele výběrem z řady Originálního příslušenství SEAT, které je praktické a samozřejmě také krásné. DĚTSKÁ SEDAČKA G1 ISOFIX DUO PLUS Vhodná pro děti v hmotnostní skupině I (9 18 kg). Instaluje se prostřednictvím bezpečnostního pásu nebo úchytů ISOFIX a pásu Top Tether. Potah je snímatelný a pratelný A

19 TAŽNÉ ZAŘÍZENÍ Odnímatelné tažné zařízení se zajišťovacím systémem. Barevný indikátor usnadňuje montáž hlavice tažného zařízení. Součástí dodávky je také elektrická instalace. 6JA PŘÍČNÉ STŘEŠNÍ NOSIČE Přední a zadní příčné střešní nosiče se systémem proti odcizení. Ideální pro montáž rozmanitého příslušenství, jako je například střešní box ( A), nosič jízdních kol (6L A) nebo nosič lyží (3B F). 6JA071151

20 SERVIS SEAT Svěřte své Toledo nejlepším profesionálům ZÁRUKA 2 ROKY ANTIKOROZNÍ ZÁRUKA 12 LET ZÁRUKA 2 ROKY NA OPRAVY SEAT SERVICE MOBILITY VYZVEDNUTÍ A PŘISTAVENÍ VOZU KONTROLA A ÚDRŽBA AKTIVNÍ INSPEKCE NÁHRADNÍ VOZIDLO SEAT EXPRESS SERVIS CLEVER REPAIR KAROSERIE A LAK ORIGINÁLNÍ DÍLY SEAT ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ SEAT MYTÍ VOZU SEAT PÉČE O ZÁKAZNÍKY SÍŤ SERVISŮ SEAT

21 ZÁRUKA MOBILITY SEAT* Po dobu prvních dvou let od pořízení vozidla platí pro Váš SEAT Toledo automaticky záruka mobility SEAT poskytovaná zdarma. Záruka mobility SEAT Vám nabízí pomoc v případech, kdy Vás porucha Vašeho vozu SEAT připraví o mobilitu. Vždy nalezneme nejlepší řešení pro Vaše potřeby, ať se jedná o přistavení náhradního vozidla, zajištění přepravy domů nebo noclehu v hotelu pro Vás i Vaše spolucestující. PŘÍSLUŠENSTVÍ Pokud si chcete přizpůsobit Toledo svému osobnímu vkusu, může Vám autorizovaný servis SEAT nabídnout velký výběr originálního příslušenství od dětských sedaček až po nosiče zavazadel. Každý díl je speciálně vyroben na míru podle rozměrů Vašeho vozidla a byl testován, aby splňoval nejvyšší standardy kvality a bezpečnosti. ZÁRUKA Bez ohledu na počet kilometrů, který ujedete se svým Toledem, platí komplexní záruka na nový vůz SEAT po celé Evropě. Záruku získáte také na všechny originální díly, příslušenství a práci vždy bez omezení ujetých kilometrů. SERVISNÍ SMLOUVY SEAT* Užívejte si radost z jízdy. Všechno ostatní máme pod kontrolou. Pokud uzavřete servisní smlouvu, vyhnete se neočekávaným výdajům, protože veškeré opravy Vašeho Toleda, včetně opotřebení, budou uhrazeny. Servisní smlouva zahrnuje servisní prohlídky a údržbu včetně výměny filtru a oleje. NÁHRADNÍ VOZIDLO Tuto službu nabízí naše síť autorizovaných servisů. Pokud necháte svoje vozidlo v našem servisu z důvodu údržby, můžete využít náhradní vozidlo za velmi rozumnou cenu, čímž si zajistíte mobilitu do doby, než si budete moci vyzvednout svůj vůz. ZÁKAZNICKÁ LINKA* Nabízíme Vám zákaznickou telefonní linku, která je Vám k dispozici 24 hodin denně, 365 dní v roce. Zavoláním můžete okamžitě získat odpověď na jakoukoli otázku nebo řešení jakéhokoli problému týkajícího se Vašeho vozu SEAT. Zavolejte nám na číslo , nebo nám zašlete na adresu customercare@porsche.co.cz PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA* Díky ní budou pro Vaše Toledo platit záruční podmínky po delší dobu. Snadno si můžete sjednat prodlouženou záruku SEAT, která kryje výdaje za opravy výrobních vad pro dobu 1 nebo 2 let po uplynutí dvouleté zákonné záruky. Můžete získat až 4 roky oficiální záruky podepsáním smlouvy v době pořízení vozidla nebo před uplynutím lhůty pro zákonnou záruku. 12 LET ZÁRUKA PROTI PROREZAVĚNÍ Chceme, aby Vám SEAT sloužil co nejdéle. Proto poskytujeme 12 let záruky proti prorezavění. Vaše Toledo má plně pozinkovanou karoserii, která je odolná vůči působení vnějších vlivů. 2 ROKY ZÁRUKA NA OPRAVY Na všechny opravy Vašeho vozu SEAT uskutečněné autorizovaným servisem SEAT s použitím Originálních dílů SEAT platí 2 roky záruka na materiál a práci. Záruku poskytujeme bez ohledu na počet ujetých kilometrů, abychom zajistili maximální úroveň bezpečnosti a spolehlivosti vozů SEAT. * Více informací naleznete na internetové stránce nebo navštivte svého autorizovaného prodejce/servis SEAT, který Vás seznámí s kompletní nabídkou našich služeb.

22 ČALOUNĚNÍ FW - MENAR šedá B R Basis /B/ Reference /R/ Style /St/ Sériová výbava Výbava na přání FY - OPALO Šedá St

23 FZ - JADE Béžová St

24 KOLA URBAN 15" B R DESIGN 16" R DESIGN 16" St DYNAMIC 17" St Basis /B/ Reference /R/ Style /St/ Sériová výbava Výbava na přání

25 BARVY BÍLÁ BILA 9P9P NEMETALICKÝ LAK B R St ČERVENÁ PASION 8T8T NEMETALICKÝ LAK B R St ŠEDÁ PLATIN 2G2G METALICKÝ LAK B R St STŘÍBRNÁ BRILLIANT 8E8E METALICKÝ LAK B R St MODRÁ LAVA 0F0F METALICKÝ LAK B R St ČERVENÁ SOMONTANO* X7X7 METALICKÝ LAK B R St BÉŽOVÁ CAPUCCINO 4K4K METALICKÝ LAK B R St MODRÁ DENIM G0G0 METALICKÝ LAK B R St ČERNÁ MAGIC 1Z1Z METALICKÝ LAK B R St MODRÁ OCEAN 8X8X SPECIÁLNÍ LAK R St * Konec výroby laku ve 27. týdnu 2013.

26 TECHNICKÁ DATA MOTORY 1.2 MPI 75 k (55 kw) 1.2 TSI 85 k (63 kw) 1.2 TSI 105 k (77 kw) 1.2 TSI 105 k (77 kw) Start/Stop 1.4 TSI 122 k (90 kw) DSG 1.6 TDI CR 105 k (77 kw) Typ 3 válce - 4 ventily 4 válce - 2 ventily 4 válce - 2 ventily 4 válce - 2 ventily 4 válce - 4 ventily 4 válce - 4 ventily Zdvihový objem (cm 3 ) Vrtání a zdvih (mm) Kompresní poměr Nejvyšší výkon (kw (k)/ot./ min.) 55 (75)/ (85)/ (105)/ (105)/ (122)/ (105)/4400 Nej. toč. moment (Nm/1 min.) 112/ / / / / / Vstřikování MPI TSI - přímý vstřik Přímý vstřik Common Rail Palivo Diesel Specifikace alternátoru (A) 70/90 110/ / / /140 Specifikace baterie (Ah/A) 44/51/60 44/51/60 44/51/ /51 61/72 JÍZDNÍ VLASTNOSTI Maximální rychlost (km/h) Zrychlení 0 80 km/h (s) Zrychlení km/h (s) Zrychlení km/h (s) při V Zrychlení m (s) SPOTŘEBA PALIVA Město (l/100 km) Mimo město (l/100 km) Kombinovaná (l/100 km) EMISE CO2 Město (g/km) Mimo město (g/km) Kombinovaná (g/km) PŘEVODOVKA Typ převodovky 5 st. manuální 5 st. manuální 6 st. manuální 6 st. manuální 7 st. DSG 5 st. manuální Převodové poměry I II III IV V VI VII Převodové poměry R Rychlost při 1000 otáčkách na V. (km/h) 25.4/ / /37.9/ /37.9/ /33.1/41.4/ /53.0

27 PODVOZEK Přední náprava Zadní náprava Řízení Průměr otáčení (m) Brzdný systém k (55 kw) 1.2 TSI 85 k (63 kw) 1.2 TSI 105 k (77 kw) Typu McPherson se spodními trojúhelníkovými rameny a příčným zkrutným stabilizátorem Kliková s vlečenými rameny Hřebenové s elektrickým posilovačem EHPS ESP - EBA 1.2 TSI 105 k (77 kw) Start/Stop 1.4 TSI 122 k (90 kw) DSG 1.6 TDI CR 105 k (77 kw) Druh předních a zadních brzd Kotoučové / Bubnové Kotoučové / Bubnové Kotoučové / Kotoučové Kotoučové / Bubnové Přední brzdy (mm) Zadní brzdy (mm) / / / /230 9 KOLA Rozměry kol 6J 15" 6J 15" / 7J 16" / 7J 17" 6J 15" / 7J 16" / 7J 17" 6J 15" 6J 15" / 7J 16" / 7J 17" 6J 15" / 7J 16" / 7J 17" Rozměry pneumatik 185/60 R15 185/60 R15 215/45 R16 215/40 R17 195/55 R15 215/45 R16 215/40 R17 185/60 R15 195/55 R15 215/45 R16 215/40 R17 195/55 R15 215/45 R16 215/40 R17 ROZMĚRY Délka / šířka / výška (mm) 4482/1706/ /1706/ /1706/ /1706/ /1706/ /1706/1461 Rozvor (mm) Rozchod kol vpředu / vzadu (mm) 1463/ / / / / /1500 Objem zavazadlového prostoru (l) Objem palivové nádrže (l) HMOTNOSTI Pohotovostní hmotnost (kg) Maximální zatížení s řidičem (kg) P/Z* 655/ / / / / /485 Nejvyšší povolená hmotnost (kg) Maximální hmotnost nebrzděného přívěsu Maximální hmotnost brzděného přívěsu 8 % Maximální hmotnost brzděného přívěsu 12 % ROZMĚRY gr s DESIGN 16" 21/2, DESIGN 16" 21/1 a DYNAMIC 17" 21/1 koly z lehkých slitin gr s DESIGN 16" 21/2, DESIGN 16" 21/1 a DYNAMIC 17" 21/1 koly z lehkých slitin * Vpředu/Vzadu

28 V žilách nám koluje německá a španělská krev. Jsme vášniví perfekcionisté. Naše technologie slouží emocím. Vy můžete cítit všechno, co známe. Dáváme designu smysl. Vdechujeme technice život. Nazýváme to ENJOYNEERING. My jsme SEAT. Společnost SEAT pracuje na neustálém vývoji svých výrobků, a proto si vyhrazuje právo na změny technických údajů, barev a cen bez předchozího oznámení. Údaje uvedené v této brožuře jsou tedy pouze orientační. Přestože společnost SEAT vynakládá veškerou snahu, aby technické údaje byly platné ke dni vydání ( ), nejnovější údaje si, prosím, ověřte u svého autorizovaného prodejce značky SEAT. Vzhledem k omezeným technickým možnostem tiskového procesu se barvy vyobrazené v této brožuře mohou mírně lišit od skutečných odstínů laků nebo jiných materiálů. Tento vůz, veškeré jeho části a originální náhradní díly byly vyrobeny v souladu s právními předpisy, jež se týkají prevence a minimalizace dopadu výroby na životní prostředí. Díky využití recyklovaných a recyklovatelných materiálů tak přispíváme ke stabilizaci a zlepšení kvality životního prostředí. Nové vozy SEAT jsou šetrnější vůči životnímu prostředí, a až dosáhnou konce svého životního cyklu, mohou být odevzdány do autorizovaných zařízení, kde bude provedena jejich ekologická likvidace, aniž by to pro posledního vlastníka představovalo jakékoli náklady. Pro více informací týkajících se dodávky a recyklace vozů navštivte webové stránky nebo kontaktujte Callparts System GmbH ČR tel.: Uvedené výbavy mohou být součástí výbavy na přání. Použité fotografie mohou obsahovat příplatkovou výbavu. seat.cz

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING CENÍK TOLEDO Reference Style ENJOYNEERING Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI 63/85

Více

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Toledo Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI

Více

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km)

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) CENÍK Mii TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové 44/60 4,5 105 193 900 Kč 202 900 Kč 55/75 4,7 108

Více

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING CENÍK TOLEDO Reference Style ENJOYNEERING Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI 63/85

Více

TOLE T D OLE O D ENJ EN O J Y O NEER N IN I G N

TOLE T D OLE O D ENJ EN O J Y O NEER N IN I G N TOLEDO ENJOYNEERING Nový SEAT Toledo byl konstruován tak, aby plnil požadavky nejpřísnějších norem. Přináší změny k lepšímu a další inovace, které nejsou samoúčelné, a přitom nezapomíná na dobré věci,

Více

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Toledo Basis Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo Basis 1.2 55/75 5,9 137 275 900 Kč Reference

Více

CENÍK. Mii. Style TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Mii. Style TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Mii Style TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové Style 1.0 44/60 4,5 105 197 900 Kč 206 900

Více

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING CENÍK SEAT EXEO Style Sport ENJOYNEERING Ceník Exeo Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Exeo Exeo ST 1.8 TSI 88/120 7,3/7,4* 169/172* 545 900 Kč 582 900 Kč 88/120 4,9/5,0*

Více

TOLEDO ČLEN VOLKSWAGEN GROUP TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO ČLEN VOLKSWAGEN GROUP TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO ČLEN VOLKSWAGEN GROUP TECHNOLOGY TO ENJOY PRAKTIČNOST JE NYNÍ JEŠTĚ PŘITAŽLIVĚJŠÍ SEAT Toledo je skutečně příjemným překvapením. Kombinuje zdrženlivou eleganci kupé s praktickou všestranností kombi.

Více

seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport

seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Sport Ceník SEAT Mii. Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100 km) Emise CO2 (g/km) Mii dveřové 1.0 MPI 44/60 4,3 97 234 900 Kč 1.0 MPI /7 4,3 97

Více

Ceník. SeAT ALTeA. Reference Style ENJOYNEERING

Ceník. SeAT ALTeA. Reference Style ENJOYNEERING Ceník SeAT ALTeA Style ENJOYNEERING Ceník Altea Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Altea Altea XL Altea Freetrack 1.2 TSI 77/105 5,7 132 388 900Kč 396 900 Kč - 1.6 TDI

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Ceník. SeAT ALTeA. Basis Reference Style ENJOYNEERING

Ceník. SeAT ALTeA. Basis Reference Style ENJOYNEERING Ceník SeAT ALTeA Reference Style ENJOYNEERING Ceník Altea Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Altea Altea XL Altea Freetrack 1.4 63/85 6,5 152 319 900 Kč 332 900 Kč -

Více

seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport

seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Sport Ceník SEAT Mii. Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100 km) Emise CO (g/km) Mii 5dveřové 1.0 MPI 44/60 4,3 97 5 900 Kč 1.0 MPI 55/75 4,3

Více

CENÍK SEAT IBIZA. Reference Style FR Cupra ENJOYNEERING

CENÍK SEAT IBIZA. Reference Style FR Cupra ENJOYNEERING CENÍK SEAT IBIZA Style FR Cupra ENJOYNEERING Ceník Ibiza Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) SC 5dv. ST 1.2 12V 44/60 5,4/5,5* 125/128* 227 900 Kč 237 900 Kč 254 900

Více

seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport

seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport Ceník SEAT Mii. Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100 km) Emise CO2 (g/km) Mii 5dveřové Style 1.0 MPI 44/60 4,3 97 234 900 Kč 1.0

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport

seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport Ceník SEAT Mii. Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100 km) Emise CO2 (g/km) Mii 5dveřové Style 1.0 MPI 44/60 4,3 97 225 900 Kč 1.0

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Toledo Basis Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo Basis 1.2 TSI 66/90 4,7 112 287 900 Kč

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 273 900 Kč Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Kapsa na zadní straně sedadla spolujezdce Sluneční

Více

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style Xcellence TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style Xcellence TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Toledo Basis Reference Style Xcellence TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo Basis 1.0 TSI 70/95 4,5 103

Více

CENÍK. Mii. Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK. Mii. Reference Style ENJOYNEERING CENÍK Mii Style ENJOYNEERING Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové 44/60 4,5 105 183 900 Kč 192 900 Kč 55/75 4,7 108

Více

seat.cz/toledo Vše co potřebujete. Ceník SEAT Toledo. Basic Reference Style Xcellence

seat.cz/toledo Vše co potřebujete. Ceník SEAT Toledo. Basic Reference Style Xcellence seat.cz/toledo Vše co potřebujete. Ceník SEAT Toledo. Basic Reference Style Xcellence Ceník SEAT Toledo. Basic 1.0 TSI 70/95 4,5 103 299 900 Kč Reference 1.0 TSI 70/95 4,5 103 359 900 Kč 1.0 TSI 81/110

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

CENÍK. Altea XL. Entry I-TECH TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Altea XL. Entry I-TECH TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Altea XL I-TECH TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Altea XL Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Altea XL 1.2 TSI 77/105 5,7 132 400 900 Kč 1.6 TDI CR 66/90 4,8 126 419 900 Kč

Více

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style Style Advanced TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style Style Advanced TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Toledo Basis Reference Style Style Advanced TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo Basis 1.2 TSI 66/90 4,7

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

CENÍK. Altea. Entry I-TECH TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Altea. Entry I-TECH TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Altea I-TECH TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Altea Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Altea Altea XL 1.2 TSI 77/105 5,7 132 392 900 Kč 400 900 Kč 1.6 TDI CR 66/90 4,8

Více

seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport

seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Sport Ceník SEAT Mii. Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100 km) Emise CO (g/km) Mii 5dveřové 1.0 MPI 44/60 4,3 97 5 900 Kč 1.0 MPI 55/75 4,3

Více

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km)

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) CENÍK Mii Style Sport TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové Style 1.0 44/60 4,5 105 199 900 Kč

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč827,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

CENÍK. Leon. Basis Reference Style FR ENJOYNEERING

CENÍK. Leon. Basis Reference Style FR ENJOYNEERING CENÍK Leon Reference Style FR ENJOYNEERING Ceník Leon 5dv. Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Základní cena Sleva Akční cena 1.2 TSI 63/86 5,2 120 307 900

Více

CENÍK. Leon CUPRA TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Leon CUPRA TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Leon TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Leon 5dv. Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Základní cena Sleva Akční cena 2.0 TSI 206/280 6,6 154 695 900 Kč 26 000

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k)

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k) Ceník Polo Zdvihový objem (l) Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) Comfort Edition 1,2 TSI BMT 4.7 66 (90) 324 900 1,2 TSI BMT 4.7 66 (90) 316 900 342 900 1,0

Více

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km)

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) CENÍK Mii Style Sport TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové Style 1.0 44/60 4,5 105 206 900 Kč

Více

CENÍK ALHAMBRA. Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK ALHAMBRA. Reference Style ENJOYNEERING CENÍK ALHAMBRA Style ENJOYNEERING Ceník Alhambra Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Ceny 1.4 TSI 110/150 7,2 167 648 900 Kč 85/115 5,5/5,6* 143/146* 733 900 Kč 103/140 5,5/5,6*

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 1.4 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 279 900 Kč 286 900 Kč \ Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Zapalovač a popelník

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

CENÍK SEAT IBIZA. Reference Style FR Cupra ENJOYNEERING

CENÍK SEAT IBIZA. Reference Style FR Cupra ENJOYNEERING CENÍK SEAT IBIZA Style FR Cupra ENJOYNEERING Ceník Ibiza Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) SC 5dv. ST 1.2 12V 44/60 5,4/5,5* 125/128* 236 900 Kč 246 900 Kč 263 900

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G

Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Model Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Celková cena 380 800,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO

Více

CENÍK. Leon ST X-PERIENCE TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Leon ST X-PERIENCE TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Leon ST TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Leon Kombi Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Základní cena Sleva Akční cena 1.8 TSI DSG 4WD 132/180 6,8 159 682

Více

Dacia Logan & Logan MCV

Dacia Logan & Logan MCV Dacia Logan & Logan MCV Komfort a inteligentní technologie Dotykový multimediální systém Media Nav 2.0*. Tempomat s omezovačem rychlosti*. Zadní parkovací senzor. * Dostupný v závislosti na verzi. Nevídaný

Více

Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G

Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Model Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Celková cena 315 500,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 50 kw / 68 koní Spotřeba paliva: 4.5 m3/100km Emise CO2: 82

Více

CENÍK. Ibiza. Reference Style FR CUPRA TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Ibiza. Reference Style FR CUPRA TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Ibiza Reference Style FR CUPRA TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Ibiza Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) SC 5dv. Reference 1.0 MPI 55/75 5,2 118 264 900 Kč 274 900 Kč 1.2

Více

Nové Polo Comfortline 1,0 5G

Nové Polo Comfortline 1,0 5G Nové Polo Comfortline 1,0 5G Model Nové Polo Comfortline 1,0 5G Celková cena 320 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 55 kw / 75 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km

Více

Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G

Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Model Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Celková cena 411900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2: 109

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,-

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,- Nový take up! 1,0 5G Model Nový take up! 1,0 5G Celková cena 237 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 44 kw / 60 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Magic Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka Fabia Fabia Combi Roomster Akční ceník Magic (ceny jsou uvedeny včetně zákaznické výhody) Fabia Classic 1,2 HTP/44 kw 229 900

Více

Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G

Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Model Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Celková cena 458 500,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2:

Více

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900 CLIO ZÁVODNÍM JEZDCEM KAŽDÝ DEN Od 564 900 Kč QQ LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM QQ DRIVE VOLBA 3 REŽIMŮ NASTAVENÍ VOZU MOTOR CENÍKOVÁ CENA Clio 1,6 TURBO

Více

ENJOYNEERING. MOJE Mii

ENJOYNEERING. MOJE Mii Mii ENJOYNEERING Vítejte v novém světě, kde se vše točí jen kolem vás. Kde inovace a technologie jsou vaším sluhou k poskytnutí skvělého jízdního zážitku. Svět, kde technologie denně pomáhají, abyste

Více

Nový Golf Comfortline 1,0 TSI 7DSG

Nový Golf Comfortline 1,0 TSI 7DSG Nový Golf Comfortline 1,0 TSI 7DSG Model Nový Golf Comfortline 1,0 TSI 7DSG Celková cena 534 100,- Motor 999 cm3 Přední pohon Aut. DSG7 Výkon: 81 kw / 110 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 107

Více

seat.cz/toledo Vše co potřebujete. Ceník SEAT Toledo. Basis Reference Style Xcellence

seat.cz/toledo Vše co potřebujete. Ceník SEAT Toledo. Basis Reference Style Xcellence seat.cz/toledo Vše co potřebujete. Ceník SEAT Toledo. Basis Reference Style Xcellence Ceník SEAT Toledo. Basis 1.0 TSI 70/95 4,7 106 306 900 Kč Reference 1.0 TSI 70/95 4,7 106 366 900 Kč 1.0 TSI 81/110

Více

VÝBAVY A CENY NOVÉ AVEO 5DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY NOVÉ AVEO 5DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY NOVÉ AVEO 5DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD.2012 CENA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 234 900 Kč 214 900 Kč 266 900 Kč 311 900 Kč 241 900 Kč AT 1.3D 75k 276 900 Kč 311 900 Kč 251 900 Kč 261 900 Kč + AT 1.3D

Více

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: NX 300h COMFORT Celková výsledná cena: 1 400 000 Kč Základní cena: 1 280 000 Kč Prvky výbavy na přání: 120 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ!

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ! NOVÉ TWINGO Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky AKTUÁLNÍ AKCE S Novým Twingem vám bude město ležet u nohou! Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle

Více

Technické specifikace. Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active. Toyota kód 1Xexsxy. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active. Toyota kód 1Xexsxy. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1Xexsxy Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active Model Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active 432 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Pakety Černá/šedá látka (FB20) Paket TREND 16'' litá kola, 205/55

Více

Akční ceník s nabídkou Trumf a Magic

Akční ceník s nabídkou Trumf a Magic SIMPLY CLEVER Akční ceník s nabídkou Trumf a Magic Akční nabídka Trumf a Magic s cenovou výhodou až 90 000 Kč Fabia Magic 189 900 Kč 86 300 Kč Fabia Easy Magic Fabia Active Magic Fabia Ambition Magic Akční

Více

Nový Golf Comfortline 1,0 TSI 6G

Nový Golf Comfortline 1,0 TSI 6G Nový Golf Comfortline 1,0 TSI 6G Model Nový Golf Comfortline 1,0 TSI 6G Celková cena 461100,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2:

Více

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč MEGANE COUPÉ Od 299 900 Kč RENAULT MÉGANE COUPÉ LIMITED OD 284 900 Kč SLEVA 40 000 Kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 15 000 Kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE 20 000 Kč* SPECIÁLNÍ NABÍDKA

Více

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Model A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Celková cena 860 600,- Motor 1498 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 114 CO g/km

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

VÝBAVY A CENY CRUZE SW

VÝBAVY A CENY CRUZE SW VÝBAVY A CENY CRUZE SW CENÍK PLATNÝ OD 1.9.2012 CENA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA EMISE CO2 380 000 Kč + 1.7D Eco 1.4 Turbo 1.7D Eco 2.0 VCDi AT 1.4 Turbo 2.0 VCDi 2.0 VCDi AT 302900 Kč 317900 Kč 415900 Kč

Více

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE Osobní automobil, obchodní třída Terénní, kompaktní SUV 4x4 (pohon všech kol), pravostranný provoz Motor o výkonu min. 80 kw, max. objem motoru 2000

Více

Passat Variant CL 2,0 TDI BMT 6G

Passat Variant CL 2,0 TDI BMT 6G Passat Variant CL 2,0 TDI BMT 6G Model Passat Variant CL 2,0 TDI BMT 6G Celková cena 780 900,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.3 l/100km Emise

Více

Golf Comfortline 1,2 TSI 7DSG

Golf Comfortline 1,2 TSI 7DSG Golf Comfortline 1,2 TSI 7DSG Informativní zobrazení Celková cena 5G13BZ05 Golf Comfortline 1,2 TSI 7DSG Celkem: Kč 517 700 Motor 1 197ccm Přední pohon Aut. DSG7 Výkon: 81 kw / 110 k Normovaná spotřeba

Více

TOLEDO TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO TECHNOLOGY TO ENJOY SVĚT ZNAČKY SEAT Obsah S prvním vozem SEAT, který byl vyroben v roce 1953, se začaly realizovat sny jedné země. Dnes, o více než 60 let později, vyvíjíme automobilovou techniku

Více

CENÍK. Leon ST X-PERIENCE TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Leon ST X-PERIENCE TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Leon ST X-PERIENCE TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Leon X-PERIENCE Kombi Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Základní cena Sleva Akční cena X-PERIENCE 1.4

Více

Passat Variant HL 2,0 TDI BMT 6DSG

Passat Variant HL 2,0 TDI BMT 6DSG Passat Variant HL 2,0 TDI BMT 6DSG Celková cena Passat Variant HL 2,0 TDI BMT 6DSG Celková cena 899400,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Aut. DSG6 Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.6 l/100km Emise

Více

A1 Spb 1.0 TFSI ultra

A1 Spb 1.0 TFSI ultra A1 Spb 1.0 TFSI ultra Model A1 Spb 1.0 TFSI ultra Celková cena 533 40 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 97 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

Passat Variant HL 2,0 TDI BMT SCR DSG

Passat Variant HL 2,0 TDI BMT SCR DSG Passat Variant HL 2,0 TDI BMT SCR DSG Model Passat Variant HL 2,0 TDI BMT SCR DSG Celková cena 954 700,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Aut. DSG Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.6 l/100km Emise

Více

CENÍK. Alhambra. Reference Style Style Advanced TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Alhambra. Reference Style Style Advanced TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Alhambra Reference Style Style Advanced TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Alhambra Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Ceny Reference 1.4 TSI 110/150 6,3/6,4* 148/150* 668 900

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

A4 Avant Sport 2.0 TDI

A4 Avant Sport 2.0 TDI A4 Avant Sport 2.0 TDI Model A4 Avant Sport 2.0 TDI Celková cena 1 183 70 Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.6 l/100km Emise CO2: 119 CO g/km 2 Vnější

Více

A3 Spb Attraction 1.6 TDI

A3 Spb Attraction 1.6 TDI A3 Spb Attraction 1.6 TDI Informativní zobrazení Celková cena 8VAAFC14 A3 Spb Attraction 1.6 TDI Celkem: Kč 750 000 Motor 1 598ccm Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 k Normovaná spotřeba

Více

Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu

Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu Nejkrásnější způsob, jak řídit praktický automobil Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu / Ohromující design překypující emocemi / Inovace jako například přední LED světlomety / Příkladná dynamika

Více

ŠKODA FABIA Vznětové motory

ŠKODA FABIA Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,4 TDI/55 kw*** 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou,

Více

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Caddy

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Caddy Akční ceník Platný od 1. ledna 2013 Užitkové vozy Caddy Akční ceník může obsahovat modely a výbavy, které budou do výroby zařazeny později. Aktuální nabídka může být ovlivněna změnami vyvolanými např.

Více

CENÍK. Alhambra. Reference Style Style Advanced TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Alhambra. Reference Style Style Advanced TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Alhambra Reference Style Style Advanced TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Alhambra Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Ceny Reference 1.4 TSI 110/150 6,3/6,4* 148/150* 668 900

Více

Příloha číslo 2 A Technická specifikace

Příloha číslo 2 A Technická specifikace Příloha číslo 2 A Technická specifikace Zadavatel: MARFIL TRADE CORPORATION CZ, spol. s r.o. Název části zakázky: Mrazírenská přeprava: Mrazírenský vůz do 3,5 t: 2 ks Mrazírenský vůz 3,5 t 12 t: 1 ks 1.

Více

S E D A N 1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

S E D A N 1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 SEDAN 1.6 i -DTEC Motor Převodovka Výbava Výkon (kw/k) Kombinovaná spotřeba (l/100 km) Emise CO 2 (g/km) Cena (Kč) 1.6 i-dtec 6stupňová manuální Comfort 88/120 3,4 91 569 900 1.6 i-dtec 6stupňová manuální

Více

CENÍK. Leon. Basis Reference Style FR ENJOYNEERING

CENÍK. Leon. Basis Reference Style FR ENJOYNEERING CENÍK Leon Reference Style FR ENJOYNEERING Ceník Leon 5dv. Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Základní cena Sleva Akční cena 1.2 TSI 63/86 5,2 119 307 900

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč978,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

A4 Design 2.0 TDI. A4 Design 2.0 TDI Celková cena ,-

A4 Design 2.0 TDI. A4 Design 2.0 TDI Celková cena ,- A4 Design 2.0 TDI Model A4 Design 2.0 TDI Celková cena 1 119 20 Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. 987 90 Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 114 g/km Emise NOx:

Více

Porsche Brno. Citigo Elegance 1,0 MPI AP 55kW (75 PS) 158115. Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW (60 PS) 132740

Porsche Brno. Citigo Elegance 1,0 MPI AP 55kW (75 PS) 158115. Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW (60 PS) 132740 Motorizace modelu Fabia: /63kW EU5-5,2 l/100km - 121 g/km CO2, Motorizace modelu Roomster: /63kW EU5-5,7 l/100km - 134 g/kmco2, Motorizace modelu : /63kW EU5-6,1 l/100km - 119 g/kmco2, /77kW EU5-6,4 l/100km

Více

NOVÝ MEgaNE COUPÉ. od 279 900 Kč*

NOVÝ MEgaNE COUPÉ. od 279 900 Kč* NOVÝ MEgaNE COUPÉ od 279 900 Kč* ZVÝHODNĚNÍ AŽ 60 000 Kč* FINANCOVáNÍ ALL4LimiteD první rok havarijního pojištění zdarma další roky za zvýhodněnou sazbu 1,8 % s 10% spoluúčastí bez poplatků za zpracování

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/381/ 72 135 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 72 135 Ceníková cena s DPH 87 283 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Nero/Rosso prošití

Více

Allspace Trendline 2,0 TDI 6G SCR

Allspace Trendline 2,0 TDI 6G SCR Allspace Trendline 2,0 TDI 6G SCR Model Allspace Trendline 2,0 TDI 6G SCR Celková cena 817 700,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.9 l/100km Emise CO2:

Více