ENJOYNEERING. MOJE Mii

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ENJOYNEERING. MOJE Mii"

Transkript

1 Mii ENJOYNEERING

2

3 Vítejte v novém světě, kde se vše točí jen kolem vás. Kde inovace a technologie jsou vaším sluhou k poskytnutí skvělého jízdního zážitku. Svět, kde technologie denně pomáhají, abyste si právě vy užili svůj život. Říkáme tomu: ENJOYNEERING. MOJE Mii A nyní ten skvělý svět přináší nový SEAT Mii, vůz, díky kterému se na vše začnete dívat z jiného úhlu. Jednou si sednete za volant a nic pro vás už nebude stejné jako dřív. Hned jak se rozjedete, zjistíte, že už žádné parkovací místo nebude malé. Chvíle v dopravních zácpách budou rychlejší. Vaše oblíbené restaurace budou najednou blíže. Nový SEAT Mii byl navržen tak, aby dosáhl optimálního poměru prostoru a efektivity pro každodenní městské radovánky. Je vybaven nejnovějšími technologiemi pro vaše bezpečí i překvapivě obsáhlým zavazadlovým prostorem. Takže je vždy připraven vyrazit na cestu! Nový SEAT Mii dodá vašemu životu jiskru.

4 SPOUSTA PROSTORU Vše se do něj vejde Nový SEAT Mii nabízí kvalitu většího vozu a vyšší kategorie. Vyberte si z řady čalounění tak, aby odpovídaly vašemu vkusu. Vše korunujete volantem a řadicí pákou v kůži.* Ale je tu ještě jedna věc, kterou malý SEAT Mii dělá velký dojem a tou je pocit prostornosti. Pohodlné sezení pro čtyři cestující i ve třídveřové variantě. Zavazadlový prostor o objemu 251 litrů. Zkrátka dostatek prostoru pro víkendový výlet. A navíc můžete vždy sklopit zadní sedadla. *Součást výbavy na přání.

5

6 UŽ NENÍ TŘEBA ŘEZAT ZATÁČKY Je smělý. Je mrštný. Je Mii. Nový SEAT Mii přináší nový pohled na život:,,řízení je radost. Mii se může pochlubit skvělým výkonem, perfektní odezvou řízení a jedinečnou přizpůsobivostí pro město i venkovské cesty. Prožijete řízení ve zcela novém světle. Řada SEAT Mii zahrnuje dva velice efektivní motory o objemu k a k, které jsou navržené s ohledem na maximální výkon s neuvěřitelně nízkou spotřebou. Na výběr máte z automatické nebo manuální převodovky, které v kombinaci s kompaktním a solidním designem tvoří z Mii mrštné a sebejisté městské vozítko. A abychom se ujistili, že si vždy užijete neobyčejnou manévrovatelnost v každé zatáčce, pak samozřejmě musíte vědět, že nový SEAT Mii přichází vybavený s širokou paletou aktivních i pasivních systémů. Například Safety Assist, který sleduje provoz před vámi a automaticky zabrzdí v případě hrozící nehody. No a samozřejmě pokud dojde na brzdnou sílu, tak ani zde vás Mii nikdy nezklame. ABS je ve standardu a v kombinaci se systémem ESP se vždy můžete spolehnout na stoprocentně bezpečné brzdění! Což je mimochodem jeden z mnoho důvodů, proč je to taková zábava, řídit nový SEAT Mii. A je to bezpečné!

7

8 VŠE, CO SE VÁM MŮŽE HODIT Život je rázem jednodušší ELEKTRICKY OVLÁDANÁ A VYHŘÍVANÁ ZPĚTNÁ ZRCÁTKA. Vše je najednou úplně jiné z nového Mii. Jednoduché ovládání z vnitřku vozu, elektrické sklápění a vyhřívání vám dá brzy zapomenout na otravně zamlžené zpětné zrcátko. HALOGENOVÉ SVĚTLOMETY. Noční jízda, špatné počasí nebo špatné světelné podmínky už prostě nejsou problém. Nový SEAT Mii vždy posvítí na cestu za každého počasí. Pokaždé se můžete spolehnout!

9 TEMPOMAT. Nový SEAT Mii není jen prosté městské vozítko. Díky tempomatu s ním můžete pohodlně cestovat i na dlouhé vzdálenosti. SEAT SOUND SYSTÉM 1.1. CD/MP3 Rádio s AUX-in vstupem. Nechte se vézt v doprovodu perfektní muziky. Nový SEAT Mii zvládne všechnu vaši oblíbenou muziku ať už na CD, nebo MP3. SAFETY ASSIST. Ve městě na vás čekají výzvy, se kterými je třeba se vypořádat. A tím by rozhodně neměla být bezpečnost. Pokud se před vámi nečekaně objeví překážka, Safety Assist vám vždy pomůže.

10 USAĎTE SE A UŽÍVEJTE SI Komfortní cestování se spoustou zábavy PANORAMATICKÉ STŘEŠNÍ OKNO.

11 KLIMATIZACE. TŘÍRAMENNÝ VOLANT POTAŽENÝ KŮŽÍ. SEAT MEDIA SYSTÉM. ELEKTRICKY NASTAVITELNÁ ZPĚTNÁ ZRCÁTKA. DEAKTIVOVATELNÝ AIRBAG SPOLUJEZDCE.

12 ABSOLUTNÍ BEZPEČNOST Nechte to na nás Nový SEAT Mii je vybaven nejmodernějšími prvky aktivních a pasivních bezpečnostních systémů a získal nejvyšší možné hodnocení v testech Euro NCAP. Takže si můžete vychutnat každý výlet bez obav. ESP pro kontrolu stability, Safety Assist pro městský provoz a ABS jako standard pro všechny cesty, pro bezpečnější jízdu za každé situace. Posaďte se za volant svého SEAT Mii a budete chráněni airbagy všude kolem sebe. Hlavové a hrudní airbagy řidiče i spolujezdce jsou doplněny o zvukový varovný signál, který vás upozorní na nezapnutý bezpečnostní pás. Na zadních sedadlech je připraven systém ISOFIX pro připevnění dětských sedaček a Top Tether kotvení, aby vše bylo tam, kde to chcete mít. Více informací získáte na

13 ZADNÍ PARKOVACÍ SENZOR. Když máte tak krásné auto, samozřejmě nebudete chtít, aby se dostalo nebezpečně blízko k jiným. Zadní parkovací senzor vám pomůže udržet bezpečnou vzdálenost mezi vaším Mii a autem parkujícím za vámi. SAFETY ASSIST. Safety Assist hlídá přední část vozidla pomocí laserového čidla. Identifikuje vzdálenost objektů, počítá s vaší i jejich rychlostí. Pokud jste se ocitli příliš blízko, systém automaticky aktivuje brzdy, aby zabránil kolizi. AIRBAGY. Ať už jste si vyjeli na dlouhou cestu nebo krátkou, sami nebo s někým, budete vždy připraveni na každou situaci. Dvojité hlavové airbagy doplněné o hrudní airbagy vám zajistí naprostou ochranu.

14 LÁSKA NA PRVNÍ POHLED SEAT Mii je pro každého REFERENCE / ABS / Airbag řidiče a spolujezdce (deaktivovatelný) / Boční airbagy / Imobilizér / ISOFIX pro ukotvení autosedačky na zadních sedadlech (1+1)+ Top Tether / Nárazníky v barvě vozu / 14" ocelová kola (pneu 165/70) / Volant a hlavice řadicí páky z polyuretanu / Výškově nastavitelná opěrka hlavy vpředu i vzadu / 2 držáky nápojů ve středové konzoli / Manuálně ovládaná zpětná zrcátka a kliky dveří v černé barvě / Vyhřívané zadní sklo / Centrální zamykání / Výškově nastavitelný volant / Příprava pro rádio + 2 reproduktory + anténa / 12V zásuvka / Osvětlení interiéru / Schránka před spolujezdcem / Stěrače s intervalovým spínačem / Sluneční clona řidiče a spolujezdce / Kryt zavazadlového prostoru / Posilovač řízení Obrázky mohou zahrnovat prvky výbavy na přání.

15

16 STYLE Palubní deska SEAT Mii, se SEAT Sound systémem a tříramenným volantem. Zahrnuje výbavu Reference a navíc / Zpětná zrcátka a kliky dveří v barvě vozu / 14" ocelová kola s ozdobnými kryty EFA / Centrální zamykání s dálkovým ovládáním / Elektricky ovládaná přední okna / Uzamykatelná přihrádka před spolujezdcem / Palubní počítač / Dělená a sklopná zadní sedadla / Výškově nastavitelné sedadlo řidiče / ESP (pro verzi 1.0 s AP) Uvěřím, až to uvidím Pokud chcete vidět, jak přesně by váš nový SEAT Mii mohl vypadat, stačí navštívit Rychle a snadno sestavíte svůj ideální SEAT. Dejte své fantazii volnou ruku a vyberte si barvu, typ motoru, kola a příslušenství, které vám nejlépe vyhovují. Zkuste to. Vsadíme se, že těch ideálních bude hned několik. Vypadá dobře. Zadní dveře s logem připomínají na klasický design SEATu.

17

18 VŠE SE TOČÍ JEN KOLEM Mii Stylové rozhodnutí PAKET STYLE SPORT. Styl je osobní záležitostí. A výbava na přání Paket Style Sport dodá vašemu Mii extra osobitý nádech. Své Mii už nikdy nenecháte o samotě. Paket Style Sport Dech beroucí 15" kola z lehkých slitin ANIA, dospělá tónovaná skla, kůží potažený volant a hlavice řadicí páky. Už jste v pokušení? Paket Mii Style Sport určuje standardy, které nastavil velice vysoko. Plně sportovní tlumení podvozku a přední mlhovky dodávají atletický vzhled i skvělý pocit z jízdy. Paket Sedadel s Easy Entry sklápěcími sedadly pro třídveřovou verzi Mii umožní vždy velice snadný výstup a nástup z vozu. Vyberte si Mii s paketem Style Sport a už nikdy nebudete chtít něco jiného. Paket Style Chic Možnost pro všechny, kteří mají rádi poutavé detaily dodávající vašemu vozu unikátní punc. Mii s paketem Style Chic přichází s vlastními barvami a designovými prvky, 14" koly z lehkých slitin a elektricky nastavitelnými zpětnými zrcátky. To ale není vše. Být Chic znamená mnohem více. I interiér se samozřejmě počítá. Speciálně když obsahuje SEAT Sound systém 1.1 se šesti reproduktory, kůží potažený volant a hlavici řadící páky plus paket Sedadel, který samozřejmě obsahuje jednoduchý přístup do vozu Easy Entry se sklopnými sedadly pro třídveřový model. Trés chic!

19 PAKET STYLE CHIC.

20 OSOBITÝ, NEPŘEHLÉDNUTELNÝ Přidejte svůj podpis zevnitř i zvenku Říká se, že každé auto vyjadřuje osobnost řidiče. Proto vám SEAT Mii nabízí možnost přizpůsobení pomocí vysoce originálního příslušenství SEAT. Od loketní opěrky k detailům v rámci exteriéru vozu. Vytvořte si vůz se silnou osobností, který už nikdy nikdo nepřehlédne. Pokud chcete podtrhnout charakter vašeho Mii ještě více, pak můžete přidat více sportovních prvků (Enjoy Mii) nebo směle troufalé dekory (SMiiLE!). Oba styly nabízí mnoho designových prvků pro exteriér vozu, 2 prahy v interiéru, kvalitní rohože, kryty klíčů od vašeho Mii a samozřejmě nesmí chybět dekory palubní desky, které perfektně doplňují celek. DEKORATIVNÍ KRYTY KLÍČŮ. Dekorativní kryty klíčů perfektně sedí k Enjoy Mii a SMiiLE! dekorativním sadám originálního příslušenství SEAT. Jsou vyráběny z kvalitních materiálů, tak aby vás bavili co nejdéle E/ G

21 ENJOY MII DEKORACE PŘÍSTROJOVÉ DESKY. Enjoy Mii dekorace nemění jen vnějšek vozu, ale dodává sportovní charakter i interiéru vašeho Mii. Pouze pro paket SPORT. 1SL072525D ENJOY Mii/SMiiLE! PRVKY EXTERIÉRU VOZU Enjoy Mii prvky dekorace v rámci exteriéru obsahují dva polepy na obou stranách vozu. SMiiLE! set vám ukáže, co to opravdu znamená být stylový, protože nabízí mnoho exkluzivních prvků na celém exteriéru. 1SL072525B/1SL072525C PRAHY ENJOY Mii/SMiiLE! Jedinečné prahy dostupné v obou variantách poskytují úroveň detailů, které dotváří celé Mii k dokonalosti. 1SL071691/1SL071691A

22 SEAT SERVICE SEAT SERVICE MOBILITY ODVOZ A PŘISTAVENI VOZU PARKOVÁNÍ DVOULETÁ ZÁRUKA NÁHRADNÍ VŮZ ORIGINÁLNÍ DÍLY SEAT PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA SEAT EXPRESS SERVICE ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ SEAT DVOULETÁ SERVISNÍ ZÁRUKA KLEMPÍRNA A LAKOVNA POJIŠTĚNÍ 12 LET ZÁRUKA NA KAROSERII MECHANICKÉ A ELEKTRICKÉ OPRAVY FINANCOVÁNÍ SERVISNÍ PROHLÍDKOVÁ PÉČE MYČKA SEAT SERVICE SÍŤ PROVOZOVEN PREVENTIVÍ PROHLÍDKA

23 SEAT SERVICE MOBILITY. AŽ 5 LET ZÁRUKA MOBILITY. První dva roky od zakoupení nového vozu Mii jsou služby v rámci SEAT Service Mobility poskytovány zdarma, na další až tři roky si můžete záruku mobility prodloužit a máte tak zaručený kompletní a spolehlivý rozsah asistenčních služeb na cestách, a to kdekoliv v zemích Evropské unie i na území sousedních států (podle geografického pokrytí). Dokonce i v případě nehody, odcizení vozidla či natankování nevhodného paliva je služba SEAT Service Mobility vždy k dispozici, 7 dní v týdnu 24 hodin denně. PŘÍSLUŠENSTVÍ. V každém autorizovaném servisu vozů SEAT najdete široký výběr doplňků a Originálního příslušenství SEAT, s kterými si svůj SEAT Mii plně přizpůsobíte svému životnímu stylu. ZÁRUKY. Bez ohledu na počet kilometrů ujetých ve vašem novém voze značky SEAT vám záruka na nový vůz poskytuje plné krytí po dobu dvou let na celém světě. Dvouletou záruku získáte na všechny Originální díly SEAT, Originální příslušenství SEAT, samozřejmě i v tomto případě bez ohledu na počet ujetých kilometrů. 12 LET ZÁRUKA NA PROREZAVĚNÍ. Chceme, abyste si automobilu SEAT užívali co možná nejdéle. Proto poskytujeme 12letou záruku na prorezavění. Modely značky SEAT mají plně galvanizovaný rám, což jej činí odolným vůči všemu, co na vás přírodní živly mohou seslat. LONGLIFE SERVICE. Vyspělá technika používaná značkou SEAT, k níž patří také systém LongLife Service, umožňuje provádět údržbu vozidla pouze v případě potřeby. Zatímco pevné servisní intervaly jsou určovány počtem ujetých kilometrů, bere systém LongLife Service v úvahu váš osobní styl řízení a podmínky používání vašeho vozidla. Například časté jízdy na krátkou vzdálenost kladou na vozidlo zcela jiné nároky než dlouhé cesty. Intervaly údržby jsou proto flexibilní. Pamatujte však na to, že navzdory výše uvedenému by měl být LongLife Service prováděn nejméně jednou za 24 měsíců, neboť stárnutí motorového oleje probíhá nezávisle na provozních podmínkách. Na nutnost přistavit vůz do servisu ke kontrole a výměně oleje upozorňuje řidiče také palubní ukazatel servisních intervalů.

24 ČALOUNĚNÍ Vnitřní krása Vyberte si a budete se cítit jako doma. Pro čalounění SEAT Mii používáme pouze nejkvalitnější látky a materiály, aby dokonale doplnily váš styl. Zasloužíte si to. CABALLERO ČERNÁ AA R CABALLERO DUBLIN AB St PRAGA AC+PCH Ch BARCELONA AA+PSS Sp

25 Reference /R/ Style /St/ Paket Style Chic /Ch/ Paket Style Sport /Sp/ Sériová výbava Výbava na přání

26 HLINÍKOVÁ KOLA Svět u nohou 14" kola Cover Noa R 14" kola Cover Efa St 14" hliníková kola Silva St Ch 15" hliníková kola Ania St Sp Reference /R/ Style /St/ Paket Style Chic /Ch/ Paket Style Sport /Sp/ Sériová výbava Výbava na přání

27 BARVY Všechny oči hledí na vás BÍLÁ B4B4 NEMETALICKÁ R St Ch Sp TORNADO ČERVENÁ G2G2 NEMETALICKÁ R St Ch Sp SUNFLOWER ŽLUTÁ T1T1 NEMETALICKÁ R St Ch Sp REFLEX SILVER 8E8E METALICKÁ R St Ch Sp LEAF STŘÍBRNÁ 7B7B METALICKÁ R St Ch Sp DEEP ČERNÁ 2T2T METALICKÁ R St Ch Sp TRIBU ŽLUTÁ 0T0T SPECIÁLNÍ R St Ch Sp

28 DOSTUPNOST VÝBAV BEZPEČÍ Reference Style ABS Airbag řidiče a spolujezdce Hlavový airbag Deaktivovatelný airbag spolujezdce ISOFIX na zadních sedadlech + Top Tether Signalizace nezapnutého bezpečnostního pásu SEAT Service Mobility ROZMĚRY EXTERIÉR Reference Style 14" ocelová kola 14" ocelová kola s ozdobnými kryty kol EFA Manuálně nastavitelná zpětná zrcátka Zrcátka a kliky dveří v černé barvě Zpětná zrcátka a kliky dveří v barvě vozu Sada na opravu pneumatik ELEKTRONIKA Reference Style Halogenové světlomety Předinstalace pro rádio + 2 reproduktory + anténa Elektrické ovládání předních oken Centrální zamykání s dálkovým ovládáním Přední 12V zásuvka Světla pro denní svícení INTEriér Reference Style Volant a řadicí páka z polyuretanu Výškově nastavitelný volant Posilovač řízení 2 přední + 2 zadní hlavové opěrky Dělená a sklopná zadní sedadla Sluneční clona pro řidiče s úchytem pro doklady a spolujezdce se zrcátkem Otevřená schránka spolujezdce Standardní výbava o Výbava na přání Není k dispozici

29 INTEriér Uzavíratelná schránka spolujezdce Kryt zavazadlového prostoru Paket Sedadel pro třídveřovou variantu /sklopné zadní sedadlo + Easy Entry s paměťovou funkcí + výškově nastavitelné sedadlo Reference Style VýBAVA NA PŘÁNÍ Paket Style Chic pro třídveřovou variantu /Rádio SEAT Sound systém AUX-in + 6 reproduktorů + 14" kola z lehkých slitin SILVA + kůží potažený volant a hlavice řadicí páky + elektricky sklopná a vyhřívaná zpětná zrcátka + specifické doplňky Reference Style o Paket Sedadel pro pětidvéřovou variantu /sklopné zadní sedadlo + výškově nastavitelné sedadlo řidiče VÝBAVA NA PŘÁNÍ Reference Style 14" kola z lehkých slitin SILVA o 15" kola z lehkých slitin ANIA o ESP + asistent rozjezdu do kopce (pro motorizaci 1.0 AP 75k ve standardu) o o Safety Assist (pouze s ESP) o o Klimatizace o o Rádio SEAT Sound systém AUX-in + 2 reproduktory o Rádio SEAT Sound systém AUX-in + 6 reproduktorů o Paket Komfort /tempomat + přední mlhovky + palubní počítač + zadní parkovací senzory +elektricky ovládaná a vyhřívaná zpětná o Mlhovky o Vyhřívaná přední sedadla o o Paket Winter /vyhřívaná přední sedadla + vyhřívaná zpětná zrcátka o o Paket Style Chic pro pětidvéřovou variantu /Rádio SEAT Sound systém AUX-in + 6 reproduktorů + 14" kola z lehkých slitin SILVA + kůží potažený volant a hlavice řadicí páky + elektricky sklopná a vyhřívaná zpětná zrcátka + specifické doplňky Paket Style Sport pro třídveřovou variantu /15" kola z lehkých slitin ANIA + kůží potažený volant a hlavice řadicí páky + tónovaná skla + mlhovky + paket Sedadel + elektricky sklopná a vyhřívaná zpětná zrcátka + sportovní podvozek+ specifické doplňky Paket Style Sport pro pětidvéřovou variantu /15" kola z lehkých slitin ANIA + kůží potažený volant a hlavice řadicí páky + tónovaná skla + mlhovky + paket Sedadel (bez Easy Entry) + elektricky sklopná a vyhřívaná zpětná zrcátka + sportovní podvozek + specifické doplňky Paket Color /kliky dveří a zpětná zrcátka v barvě vozu + 14" ozdobné kryty ocelových kol NOA o o o o Rezervní kolo pro ocelová kola + Dojezdové rezervní kolo pro kola z lehkých slitin o o Kuřácký paket o o Panoramatické střešní okno o Tónovaná skla o SEAT Media systém - navigace + rádio + handsfree Bluetooth + palubní počítač + dotykové ovládání (vyžaduje SEAT Sound systém) o o Paket Sedadel pro třídveřovou variantu /sklopné zadní sedadlo + Easy Entry s paměťovou funkcí + výškově nastavitelné sedadlo řidiče Paket Sedadel pro pětidvéřovou variantu /sklopné zadní sedadlo + výškově nastavitelné sedadlo řidiče o o

30 TECHNICKÁ DATA MOTORY k (44 kw) k (55 kw) k (55 kw) AP5 Typ 3 válce - 4 ventily 3 válce - 4 ventily 3 válce - 4 ventily Zdvihový objem (cm3) Vrtání a zdvih (mm) Kompresní poměr Nejvyšší výkon (kw (k)/ot./ min.)) 44 (60)/ (75)/ (75)/6200 Nej. toč. moment (Nm/1 min.) 95/ / / Vstřikování MPI MPI MPI Palivo Specifikace alternátoru (A) 90/110/140 90/110/140 90/110/140 Specifikace baterie (Ah/A)) 36/44/59 36/44/59 36/44/59 JÍZDNÍ VLASTNOSTI Maximální rychlost (km/h) Zrychlení 0 80 km/h (s)) Zrychlení km/h (s) Zrychlení m (s) SPOTŘEBA PALIVA Město (l/100 km) ,5 Mimo město (l/100 km) ,0 Kombinovaná (l/100 km) EMISE CO 2 Město (g/km) Mimo město (g/km) Kombinovaná (g/km)

31 PŘEVODOVKA k (44 kw) k (55 kw) k (55 kw) AP5 Typ převodovky MQ100-5F MQ100-5F SQ100-5F Převodové poměry I II III IV V R Speed 1000 rpm in IV/V (km/h) 28.7/ / /32.4 PODVOZEK Přední náprava Typu McPherson se spodními trojúhelníkovými rameny a příčným zkrutným stabilizátorem Zadní náprava Kliková s vlečenými rameny Řízení Hřebenové s elektrickým posilovačem EHPS Průměr otáčení (m) 9.8 Brzdný systém ABS ve standardní výbavě, ESP ve výbavě na přání Druh předních a zadních brzd Kotoučové, s kotouči s vnitřním chlazením a jednopístovými plovoucími třmeny / Bubnové Přední brzdy (mm) Zadní brzdy (mm) KOLA Rozměry kol 5J 14" / 6J 15" 5J 14" / 6J 15" 5J 14" / 6J 15" Rozměry pneumatik 165/70 R14 175/65 R14 185/55 R15 165/70 R14 175/65 R14 185/55 R15 165/70 R14 175/65 R14 185/55 R15 ROZMĚRY Délka / šířka / výška (mm) 3557/1641/1478 // 3557/1645/1478 Rozvor (mm) 2420 Rozchod kol vpředu / vzadu (mm) 1428/1424 Objem zavazadlového prostoru (l) 251 Objem palivové nádrže (l) 35 HMOTNOSTI Pohotovostní hmotnost (kg) Maximální hmotnost nebrzděného přívěsu Nejvyšší povolená hmotnost (kg)

32 V žilách nám koluje německá a španělská krev. Jsme vášniví perfekcionisté. Naše technologie slouží emocím. Vy můžete cítit všechno, co známe. Dáváme designu smysl. Vdechujeme technice život. Nazýváme to ENJOYNEERING. My jsme SEAT. Společnost SEAT pracuje na neustálém vývoji svých výrobků, a proto si vyhrazuje právo na změny technických údajů, barev a cen bez předchozího oznámení. Údaje uvedené v této brožuře jsou tedy pouze orientační. Přestože společnost SEAT vynakládá veškerou snahu, aby technické údaje byly platné ke dni vydání ( ), nejnovější údaje si, prosím, ověřte u svého autorizovaného prodejce značky SEAT. Vzhledem k omezeným technickým možnostem tiskového procesu se barvy vyobrazené v této brožuře mohou mírně lišit od skutečných odstínů laků nebo jiných materiálů. Tento vůz, veškeré jeho části a originální náhradní díly byly vyrobeny v souladu s právními předpisy, jež se týkají prevence a minimalizace dopadu výroby na životní prostředí. Díky využití recyklovaných a recyklovatelných materiálů tak přispíváme ke stabilizaci a zlepšení kvality životního prostředí. Nové vozy SEAT jsou šetrnější vůči životnímu prostředí, a až dosáhnou konce svého životního cyklu, mohou být odevzdány do autorizovaných zařízení, kde bude provedena jejich ekologická likvidace, aniž by to pro posledního vlastníka představovalo jakékoli náklady. Pro více informací týkajících se dodávky a recyklace vozů navštivte webové stránky cz/servis/recyklace.asp nebo kontaktujte Callparts System GmbH ČR tel.: Použité fotografie mohou obsahovat příplatkovou výbavu. seat.cz

ENJOYNEERING. MOJE Mii

ENJOYNEERING. MOJE Mii Mii ENJOYNEERING Vítejte v novém světě, kde se vše točí jen kolem vás. Kde inovace a technologie jsou vaším sluhou k poskytnutí skvělého jízdního zážitku. Svět, kde technologie denně pomáhají, abyste

Více

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km)

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) CENÍK Mii TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové 44/60 4,5 105 193 900 Kč 202 900 Kč 55/75 4,7 108

Více

CENÍK. Mii. Style TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Mii. Style TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Mii Style TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové Style 1.0 44/60 4,5 105 197 900 Kč 206 900

Více

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING CENÍK TOLEDO Reference Style ENJOYNEERING Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI 63/85

Více

CENÍK. Mii. Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK. Mii. Reference Style ENJOYNEERING CENÍK Mii Style ENJOYNEERING Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové 44/60 4,5 105 183 900 Kč 192 900 Kč 55/75 4,7 108

Více

seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport

seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Sport Ceník SEAT Mii. Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100 km) Emise CO2 (g/km) Mii dveřové 1.0 MPI 44/60 4,3 97 234 900 Kč 1.0 MPI /7 4,3 97

Více

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Toledo Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI

Více

seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport

seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Sport Ceník SEAT Mii. Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100 km) Emise CO (g/km) Mii 5dveřové 1.0 MPI 44/60 4,3 97 5 900 Kč 1.0 MPI 55/75 4,3

Více

seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport

seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport Ceník SEAT Mii. Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100 km) Emise CO2 (g/km) Mii 5dveřové Style 1.0 MPI 44/60 4,3 97 225 900 Kč 1.0

Více

seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport

seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport Ceník SEAT Mii. Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100 km) Emise CO2 (g/km) Mii 5dveřové Style 1.0 MPI 44/60 4,3 97 234 900 Kč 1.0

Více

Mii ČLEN VOLKSWAGEN GROUP ENJOYNEERING

Mii ČLEN VOLKSWAGEN GROUP ENJOYNEERING Mii ČLEN VOLKSWAGEN GROUP ENJOYNEERING Vítejte v novém světě, kde se vše točí jen kolem vás. Kde inovace a technologie jsou vaším sluhou k poskytnutí skvělého jízdního zážitku. Svět, kde technologie denně

Více

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km)

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) CENÍK Mii Style Sport TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové Style 1.0 44/60 4,5 105 199 900 Kč

Více

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Toledo Basis Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo Basis 1.2 55/75 5,9 137 275 900 Kč Reference

Více

Mii ČLEN VOLKSWAGEN GROUP ENJOYNEERING

Mii ČLEN VOLKSWAGEN GROUP ENJOYNEERING Mii ČLEN VOLKSWAGEN GROUP ENJOYNEERING Vítejte v novém světě, kde se vše točí jen kolem vás. Kde inovace a technologie jsou vaším sluhou k poskytnutí skvělého jízdního zážitku. Svět, kde technologie denně

Více

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING CENÍK TOLEDO Reference Style ENJOYNEERING Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI 63/85

Více

seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport

seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Sport Ceník SEAT Mii. Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100 km) Emise CO (g/km) Mii 5dveřové 1.0 MPI 44/60 4,3 97 5 900 Kč 1.0 MPI 55/75 4,3

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 273 900 Kč Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Kapsa na zadní straně sedadla spolujezdce Sluneční

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km)

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) CENÍK Mii Style Sport TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové Style 1.0 44/60 4,5 105 206 900 Kč

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING CENÍK SEAT EXEO Style Sport ENJOYNEERING Ceník Exeo Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Exeo Exeo ST 1.8 TSI 88/120 7,3/7,4* 169/172* 545 900 Kč 582 900 Kč 88/120 4,9/5,0*

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 1.4 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 279 900 Kč 286 900 Kč \ Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Zapalovač a popelník

Více

CENÍK SEAT IBIZA. Reference Style FR Cupra ENJOYNEERING

CENÍK SEAT IBIZA. Reference Style FR Cupra ENJOYNEERING CENÍK SEAT IBIZA Style FR Cupra ENJOYNEERING Ceník Ibiza Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) SC 5dv. ST 1.2 12V 44/60 5,4/5,5* 125/128* 227 900 Kč 237 900 Kč 254 900

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč827,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

Ceník. SeAT ALTeA. Reference Style ENJOYNEERING

Ceník. SeAT ALTeA. Reference Style ENJOYNEERING Ceník SeAT ALTeA Style ENJOYNEERING Ceník Altea Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Altea Altea XL Altea Freetrack 1.2 TSI 77/105 5,7 132 388 900Kč 396 900 Kč - 1.6 TDI

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G

Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Model Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Celková cena 315 500,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 50 kw / 68 koní Spotřeba paliva: 4.5 m3/100km Emise CO2: 82

Více

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,-

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,- Nový take up! 1,0 5G Model Nový take up! 1,0 5G Celková cena 237 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 44 kw / 60 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

Ceník. SeAT ALTeA. Basis Reference Style ENJOYNEERING

Ceník. SeAT ALTeA. Basis Reference Style ENJOYNEERING Ceník SeAT ALTeA Reference Style ENJOYNEERING Ceník Altea Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Altea Altea XL Altea Freetrack 1.4 63/85 6,5 152 319 900 Kč 332 900 Kč -

Více

CENÍK. Altea XL. Entry I-TECH TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Altea XL. Entry I-TECH TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Altea XL I-TECH TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Altea XL Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Altea XL 1.2 TSI 77/105 5,7 132 400 900 Kč 1.6 TDI CR 66/90 4,8 126 419 900 Kč

Více

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Toledo Basis Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo Basis 1.2 TSI 66/90 4,7 112 287 900 Kč

Více

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ!

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ! NOVÉ TWINGO Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky AKTUÁLNÍ AKCE S Novým Twingem vám bude město ležet u nohou! Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

Technické specifikace. Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active. Toyota kód 1Xexsxy. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active. Toyota kód 1Xexsxy. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1Xexsxy Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active Model Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active 432 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Pakety Černá/šedá látka (FB20) Paket TREND 16'' litá kola, 205/55

Více

Příloha číslo 2 A Technická specifikace

Příloha číslo 2 A Technická specifikace Příloha číslo 2 A Technická specifikace Zadavatel: MARFIL TRADE CORPORATION CZ, spol. s r.o. Název části zakázky: Mrazírenská přeprava: Mrazírenský vůz do 3,5 t: 2 ks Mrazírenský vůz 3,5 t 12 t: 1 ks 1.

Více

CENÍK. Leon CUPRA TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Leon CUPRA TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Leon TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Leon 5dv. Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Základní cena Sleva Akční cena 2.0 TSI 206/280 6,6 154 695 900 Kč 26 000

Více

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km)

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) CENÍK Mii Style Sport TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové Style 1.0 44/60 4,5 105 208 900 Kč

Více

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE Osobní automobil, obchodní třída Terénní, kompaktní SUV 4x4 (pohon všech kol), pravostranný provoz Motor o výkonu min. 80 kw, max. objem motoru 2000

Více

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč MEGANE COUPÉ Od 299 900 Kč RENAULT MÉGANE COUPÉ LIMITED OD 284 900 Kč SLEVA 40 000 Kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 15 000 Kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE 20 000 Kč* SPECIÁLNÍ NABÍDKA

Více

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style Style Advanced TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style Style Advanced TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Toledo Basis Reference Style Style Advanced TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo Basis 1.2 TSI 66/90 4,7

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

CENÍK ALHAMBRA. Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK ALHAMBRA. Reference Style ENJOYNEERING CENÍK ALHAMBRA Style ENJOYNEERING Ceník Alhambra Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Ceny 1.4 TSI 110/150 7,2 167 648 900 Kč 85/115 5,5/5,6* 143/146* 733 900 Kč 103/140 5,5/5,6*

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

CENÍK. Altea. Entry I-TECH TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Altea. Entry I-TECH TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Altea I-TECH TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Altea Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Altea Altea XL 1.2 TSI 77/105 5,7 132 392 900 Kč 400 900 Kč 1.6 TDI CR 66/90 4,8

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900 CLIO ZÁVODNÍM JEZDCEM KAŽDÝ DEN Od 564 900 Kč QQ LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM QQ DRIVE VOLBA 3 REŽIMŮ NASTAVENÍ VOZU MOTOR CENÍKOVÁ CENA Clio 1,6 TURBO

Více

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style Xcellence TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style Xcellence TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Toledo Basis Reference Style Xcellence TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo Basis 1.0 TSI 70/95 4,5 103

Více

VYUŽIJTE NABÍDKY. FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 %

VYUŽIJTE NABÍDKY. FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 % Renault TWIZY CENÍK URBAN 80 N CARGO 80 N 319 900 339 900 VYUŽIJTE NABÍDKY značkového FInancování Renault Finance: FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 % www.renault.cz Sledujte nás na sociálních

Více

CENÍK. Leon. Basis Reference Style FR ENJOYNEERING

CENÍK. Leon. Basis Reference Style FR ENJOYNEERING CENÍK Leon Reference Style FR ENJOYNEERING Ceník Leon 5dv. Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Základní cena Sleva Akční cena 1.2 TSI 63/86 5,2 120 307 900

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

OPEL Combo Combi. Diesel. Combo Combi (N1) www.opel.cz. Motor. Převodovka 335.000 405.350 350.000 423.500 380.000 459.800 365.000 441.

OPEL Combo Combi. Diesel. Combo Combi (N1) www.opel.cz. Motor. Převodovka 335.000 405.350 350.000 423.500 380.000 459.800 365.000 441. Diesel OPEL Combo Combo (N1) L1H1 L2H1 Motor Převodovka 1.4 70kW (95k) 5-st. manuální 33 405.350 350.000 423.500 1.3 CDTI 66kW (90k) 5-st. manuální 36 441.650 380.000 459.800 1.6 CDTI 66kW (90k) 5-st.

Více

NOVÝ MEgaNE COUPÉ. od 279 900 Kč*

NOVÝ MEgaNE COUPÉ. od 279 900 Kč* NOVÝ MEgaNE COUPÉ od 279 900 Kč* ZVÝHODNĚNÍ AŽ 60 000 Kč* FINANCOVáNÍ ALL4LimiteD první rok havarijního pojištění zdarma další roky za zvýhodněnou sazbu 1,8 % s 10% spoluúčastí bez poplatků za zpracování

Více

Nové Polo Comfortline 1,0 5G

Nové Polo Comfortline 1,0 5G Nové Polo Comfortline 1,0 5G Model Nové Polo Comfortline 1,0 5G Celková cena 320 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 55 kw / 75 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km

Více

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů TOYOTA CENÍK TOYOTA který si tato značka zaslouží. Double Cab 5 místná verze motor výkon (kw) převodovka Terra Luna Sol 2,5 l D-4D 120 88 kw 5 A/T 719 950 Kč 1 950 000 Kč 3,0 l D-4D 170 126 kw 5 A/T 856

Více

seat.cz/toledo Vše co potřebujete. Ceník SEAT Toledo. Basic Reference Style Xcellence

seat.cz/toledo Vše co potřebujete. Ceník SEAT Toledo. Basic Reference Style Xcellence seat.cz/toledo Vše co potřebujete. Ceník SEAT Toledo. Basic Reference Style Xcellence Ceník SEAT Toledo. Basic 1.0 TSI 70/95 4,5 103 299 900 Kč Reference 1.0 TSI 70/95 4,5 103 359 900 Kč 1.0 TSI 81/110

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G

Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Model Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Celková cena 380 800,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO

Více

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00 Cenová nabídka vozu *Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. Všechny ceny jsou v CZK. Ceny jsou platné k 13.04.2015. Nabídka byla naposledy aktualizována

Více

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k)

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k) Ceník Polo Zdvihový objem (l) Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) Comfort Edition 1,2 TSI BMT 4.7 66 (90) 324 900 1,2 TSI BMT 4.7 66 (90) 316 900 342 900 1,0

Více

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: NX 300h COMFORT Celková výsledná cena: 1 400 000 Kč Základní cena: 1 280 000 Kč Prvky výbavy na přání: 120 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

A1 Spb 1.0 TFSI ultra

A1 Spb 1.0 TFSI ultra A1 Spb 1.0 TFSI ultra Model A1 Spb 1.0 TFSI ultra Celková cena 533 40 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 97 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

CENÍK SEAT IBIZA. Reference Style FR Cupra ENJOYNEERING

CENÍK SEAT IBIZA. Reference Style FR Cupra ENJOYNEERING CENÍK SEAT IBIZA Style FR Cupra ENJOYNEERING Ceník Ibiza Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) SC 5dv. ST 1.2 12V 44/60 5,4/5,5* 125/128* 236 900 Kč 246 900 Kč 263 900

Více

Q2 1.4 TFSI CoD. Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena , cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

Q2 1.4 TFSI CoD. Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena , cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- Q2 1.4 TFSI CoD Model Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena 769 80 Motor 1395 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.7 l/100km Emise CO2: 128 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9

Více

5-st. manuální. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. automatická. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st.

5-st. manuální. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. automatická. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. Diesel Diesel Benzín OPEL Combo Tour 1,2 Combo Tour L1H1 Motor 1.4 70kW (95k) Převodovka 5st. manuální 325.000 341.250 350.000 390.000 409.500 420.000 1.4 CNG Turbo 88kW (120k) 66kW (90k) 6st. manuální

Více

POHODLNÝ A PŘIZPŮSOBITELNÝ

POHODLNÝ A PŘIZPŮSOBITELNÝ PŘIZPŮSOBÍ SE VAŠEMU PODNIKÁNÍ Sleva 17% již od 395 900 Kč 22% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu POHODLNÝ A PŘIZPŮSOBITELNÝ Nissan NV200 Combi poskytuje více prostoru, je flexibilní a nabízí širokou

Více

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Model A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Celková cena 860 600,- Motor 1498 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 114 CO g/km

Více

Navíc oproti výbavě Trend:

Navíc oproti výbavě Trend: FORD KA I CENÍK Výbava Motor Palivo Výkon Převodovka Cena vč. DPH Trend 1.2 Duratec benzín 69 k (51 kw) 5st. manuální 184 990 Trend Plus 1.2 Duratec benzín 69 k (51 kw) 5st. manuální 199 990 Titanium 1.2

Více

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě Třída A: A 180 d Váš OnlineCode: MJYNBF8J Vaše vozidlo 6. května 2019 A 180 d Kupní cena z výroby 825 838 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1461 cm³ Zdvihový objem 85 kw (116 HP) Výkon

Více

Porsche Brno. Citigo Elegance 1,0 MPI AP 55kW (75 PS) 158115. Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW (60 PS) 132740

Porsche Brno. Citigo Elegance 1,0 MPI AP 55kW (75 PS) 158115. Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW (60 PS) 132740 Motorizace modelu Fabia: /63kW EU5-5,2 l/100km - 121 g/km CO2, Motorizace modelu Roomster: /63kW EU5-5,7 l/100km - 134 g/kmco2, Motorizace modelu : /63kW EU5-6,1 l/100km - 119 g/kmco2, /77kW EU5-6,4 l/100km

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Magic Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka Fabia Fabia Combi Roomster Akční ceník Magic (ceny jsou uvedeny včetně zákaznické výhody) Fabia Classic 1,2 HTP/44 kw 229 900

Více

Golf Comfortline 1,2 TSI 7DSG

Golf Comfortline 1,2 TSI 7DSG Golf Comfortline 1,2 TSI 7DSG Informativní zobrazení Celková cena 5G13BZ05 Golf Comfortline 1,2 TSI 7DSG Celkem: Kč 517 700 Motor 1 197ccm Přední pohon Aut. DSG7 Výkon: 81 kw / 110 k Normovaná spotřeba

Více

NISSAN NV200 FURGON ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ. od 278 240 Kč bez DPH* 21% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu

NISSAN NV200 FURGON ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ. od 278 240 Kč bez DPH* 21% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ od 278 240 Kč * 21% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR Nákladový prostor NV200 je dostatečně dlouhý pro dvě europalety Nákladový prostor NV200 byl chytře

Více

CENÍK. Leon ST X-PERIENCE TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Leon ST X-PERIENCE TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Leon ST TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Leon Kombi Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Základní cena Sleva Akční cena 1.8 TSI DSG 4WD 132/180 6,8 159 682

Více

Technické specifikace. Auris TS 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid. Toyota kód 1Ud95Pd. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid. Toyota kód 1Ud95Pd. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1Ud95Pd Auris TS 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid Model Auris TS 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid 544 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Pakety Černá látka (FB20) Paket TREND+ Hybrid

Více

A3 Spb Attraction 1.6 TDI

A3 Spb Attraction 1.6 TDI A3 Spb Attraction 1.6 TDI Informativní zobrazení Celková cena 8VAAFC14 A3 Spb Attraction 1.6 TDI Celkem: Kč 750 000 Motor 1 598ccm Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 k Normovaná spotřeba

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

Technické specifikace. Auris 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid. Toyota kód 1AIlU0D. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid. Toyota kód 1AIlU0D. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AIlU0D Auris 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid Model Auris 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid 519 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá/šedá látka (FB20) Cena celkem: 519 900 Kč Změna

Více

Dacia Logan & Logan MCV

Dacia Logan & Logan MCV Dacia Logan & Logan MCV Komfort a inteligentní technologie Dotykový multimediální systém Media Nav 2.0*. Tempomat s omezovačem rychlosti*. Zadní parkovací senzor. * Dostupný v závislosti na verzi. Nevídaný

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč978,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

VITO 110 CDI EXPRES VITO 110CDI/K EXPRES. Cena základního modelu. Cena bez DPH (Kč) 404 000,- Základní technická specifikace vozu Označení motoru

VITO 110 CDI EXPRES VITO 110CDI/K EXPRES. Cena základního modelu. Cena bez DPH (Kč) 404 000,- Základní technická specifikace vozu Označení motoru VITO 110 CDI EXPRES Cena základního modelu VITO 110CDI/K EXPRES Cena s DPH (Kč) 484 800,- Cena bez DPH (Kč) 404 000,- Základní technická specifikace vozu Označení motoru 110CDI Typ Vznětový Počet válců

Více

CENÍK. Ibiza. Reference Style FR CUPRA TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Ibiza. Reference Style FR CUPRA TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Ibiza Reference Style FR CUPRA TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Ibiza Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) SC 5dv. Reference 1.0 MPI 55/75 5,2 118 264 900 Kč 274 900 Kč 1.2

Více

S E D A N 1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

S E D A N 1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 SEDAN 1.6 i -DTEC Motor Převodovka Výbava Výkon (kw/k) Kombinovaná spotřeba (l/100 km) Emise CO 2 (g/km) Cena (Kč) 1.6 i-dtec 6stupňová manuální Comfort 88/120 3,4 91 569 900 1.6 i-dtec 6stupňová manuální

Více

Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G

Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Model Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Celková cena 411900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2: 109

Více

VÝBAVY A CENY SPARK CENÍK PLATNÝ OD 1.7.2013

VÝBAVY A CENY SPARK CENÍK PLATNÝ OD 1.7.2013 VÝBAVY A CENY SPARK CENÍK PLATNÝ OD 1.7.2013 CENA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENÍK EMISE CO2 205900 Kč 240900 Kč 225 600 Kč 235 600 Kč 207 500 Kč 260900 Kč 270900 Kč 195 500 Kč 252900 Kč 170 600 Kč 287900 Kč

Více

VITO 110CDI/K EXPRES. 2257 x 1650 x 1353 890

VITO 110CDI/K EXPRES. 2257 x 1650 x 1353 890 VITO 110CDI EXPRES Cena základního modelu VITO 110CDI/K EXPRES Cena s DPH (Kč) 478 800,- Cena bez DPH (Kč) 399 000,- Základní technická specifikace vozu Označení motoru 110CDI Typ Vznětový Počet válců

Více

VÝBAVY A CENY NOVÉ AVEO 5DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY NOVÉ AVEO 5DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY NOVÉ AVEO 5DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD.2012 CENA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 234 900 Kč 214 900 Kč 266 900 Kč 311 900 Kč 241 900 Kč AT 1.3D 75k 276 900 Kč 311 900 Kč 251 900 Kč 261 900 Kč + AT 1.3D

Více