Snížení energetické náročnosti objektu základní školy Zachar v Kroměříži

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Snížení energetické náročnosti objektu základní školy Zachar v Kroměříži"

Transkript

1 Odůvodnění účelnosti VZ dle Zák. 137/2006 Sb. 156 a Vyhl. 232/2012 Sb. Snížení energetické náročnosti objektu základní školy Zachar v Kroměříži Veřejný zadavatel popíše změny: a) v popisu potřeb, které mají být splněním VZ naplněny, b) v popisu předmětu VZ, c) vzájemného vztahu předmětu VZ a potřeb zadavatele, d) v předpokládaném termín splnění VZ, oproti skutečnostem uvedeným podle 1. Popis rizik souvisejících s plněním VZ, která zadavatel zohlednil při stanovení zadávacích podmínek. Jde zejména o rizika nerealizace VZ, prodlení s plněním VZ, snížené kvality plnění, vynaložení dalších finančních nákladů. Veřejný zadavatel může vymezit varianty naplnění potřeby a zdůvodnění zvolené alternativy VZ. (veřejná zakázka na stavební práce, zadávaná v otevřeném řízení dle 27 ZVZ). Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky a) splněním VZ dojde k výrazné úspoře obvyklých ročních nákladů na vytápění objektu, zlepší se tepelná pohoda v objektu, očekává se příznivý dopad na zdraví i pohodu dětí i dospělých osob v objektech i následně v blízkém okolí (snížení emisí). b) Cílem zakázky je snížení energetické náročnosti budovy základní školy Zachar v Kroměříži. Realizací navrhovaných opatření dojde ke snížení energetických spotřeb budovy a tím i ke snížení škodlivých emisí v ovzduší. c) zadavatel hledá možnosti úspory nákladů města. Realizace zateplení ZŠ představuje jednu z možností. d) předpokládaný termín realizace se nezměnil Vzhledem k nemožnosti umístit stávající počet dětí v ZŠ pro výuku v jiném objektu ve městě je nutné stanovit termínové i jiné parametry v ZD tak, aby mělo město dostatečnou jistotu, že zakázka bude kvalitním dodavatelem dokončena, a to v očekávané a požadované kvalitě, a zejména v zadaném termínu a za dohodnutých finančních podmínek. Dále musí být realizací VZ naplněny i parametry dotačního titulu - PO programu OPŽP (tj. stanovené hodnoty úspory energie aj. dle EA atd.). Investice je natolik vysoká, že bez očekávané a předpokládané dotace projekt není město ze svých prostředků schopno zafinancovat, proto není možné připustit ani riziko snížení očekávané dotace. Budoucí negativní stav či účinek není očekáván. Alternativní řešení nejsou vhodná, protože pouze komplexní zateplení objektu zajistí, že nedojde k úniku tepla přes nezateplené konstrukce, nebo nezaizolované tepelné mosty. Veřejný zadavatel může vymezit, Náklady na vytápění objektů v majetku města představují nemalou část ročního do jaké míry ovlivní VZ plnění rozpočtu. plánovaného cíle. Zadavatel může uvést další inf. odůvodňující účelnost VZ. Jedná se ve stávající podobě o energeticky velmi neúsporně postavený a provozovaný objekt.

2 Odůvodnění přiměřenosti požadavků na technické kvalifikační předpoklady pro plnění VZ na stavební práce podle 3 odst. 3 vyhlášky 232/2012 Sb. seznamu staveb. prací. seznamu techniků nebo technických útvarů. osvědčení o vzdělání a odborné kvalifikaci dodavatele nebo vedoucích zaměstnanců dodavatele nebo osob v obdobném postavení a osob odpovědných za vedení realizace stavebních prací. Odůvodnění požadavku na předložení přehledu průměr. ročního počtu zaměstn. dodavatele nebo jiných osob podílejících se na plnění zak. podobného charakteru a počtu vedoucích zaměstn. dodavatele nebo osob v obdobném postavení. Zadavatel nepožaduje nad uvedený limit. Zadavatel nepožaduje. přehledu nástrojů nebo pomůcek, provozních a technických Zadavatel nepožaduje. zařízení, které bude mít dodavatel při plnění veřejné zakázky k dispozici. Zadavatel požaduje předložení osvědčení o vzdělání a odborné kvalifikaci dodavatele nebo vedoucích zaměstnanců dodavatele a osob odpovědných za vedení realizace stavebních prací (stavbyvedoucích) v oboru pozemní stavby, a to na úrovni vysokoškolského diplomu, což je odpovídající rozsahu realizované zakázky pro zajištění potřebné kvality prováděných prací. Zadavatel v bodu VIII. 4., požaduje: Přehled průměrného ročního počtu zaměstnanců dodavatele či jiných osob, podílejících se na plnění zakázek podobného charakteru za 3 roky: Vzhledem k popsaným rizikům v odůvodnění účelnosti i vzhledem k rozsahu VZ jde o přiměřenou dokladovanou informaci pro zadavatele charakterizující dodavatele, není ani hodnotícím kritériem ani není stanoven min. limit počtu zaměstnanců.

3 Odůvodnění vymezení technických podmínek veřejné zakázky pro plnění veřejné zakázky na stavební práce podle 5 vyhlášky 232/2012 Sb. Technická podmínka Bod X ZD: Okótovaný nákres řezu profilem oken. a dveř. rámu a křídla vč. podklad. profilu. Z výkresu musí být jasně patrno: počet komor rámu, křídla a podklad. profilu a utěsnění podklad. profilu. Předložený nákres musí odpovídat požadavkům uvedeným v PD a reálné dodávce materiálu na stavbu. Nákres je možno nahradit fyzickým vzorkem. Bod X ZD: Výrobek, který hodlá max. součinitel prostupu tepla celého okna (dveří) U = 1,2 W/(m 2 K). Rám okna a kování musí respektovat tech. požadavky dle specifikace v PD. Bod X ZD: Výrobek, který hodlá max. součinitel prostupu tepla celého světlíku U = 1,1 W/(m 2 K). Podstavec světlíku musí respektovat tech. požadavky dle specifikace v PD. Bod X ZD: Zadavatel požaduje použití rámu plast. výplní otvorů se středovým těsněním a stavební hloubkou větší než 75 mm. Požadavkem na izolační zasklení je použití teplého distančního rámečku. Bod X ZD: Zadavatel požaduje, aby osazení otvor. výplní splňovalo požadavky ČSN na provedení připoj. spáry okna a způsob kotvení. Připoj. spára bude zakryta zevnitř parotěs. páskou a zvenku paropropust. páskou. Kotvení oken bude prováděno do 200 mm od každého rohu okna a pak každých max. 700 mm. Bod X ZD: Zadavatel požaduje, aby uchazeč předložil, vzhledem k požadavku na pevnostní, statické a tepelně tech. vlastnosti, prohl. o třídě profilu A dle ČSN EN s tl. vnější stěny 2,8 mm. Bod X ZD: Požadavky na kování: Celoobvodové kování. Dle typu okna otvíravé (O), otvíravě-sklopné (OS), sklopné (S). Všechna křídla OS musí být vybavena pojistkou proti současnému otevření a sklopení a čtvrtou polohou kliky odtěsněno. Současně musí být všechna křídla O a OS vybavena zvedačem oken. křídla. Všechna okna musí mít kování oken doplněno samoseřidit. bezpečn. uzavíracím bodem v rohu křídla okna pod klikou. Odůvodnění technické podmínky Požadavky na všechny technické podmínky - v zadávací dokumentaci i v projektu - vychází z nutnosti dodržet podmínky stanovené platnou legislativou i Zák. 22/1997 Sb. na technické výrobky i z nutnosti omezit možná rizika. Zadavatel při posouzení nabídky ověří, zda materiály, které uchazeč (dodavatel) hodlá při plnění VZ použít, splňují požadované vlastnosti. Technické podmínky vychází z charakteru zakázky a objektu, na němž práce proběhnou (vzhledem k užívání především dětmi musí být použité materiály velmi kvalitní a zcela bezpečné a trvanlivé). Dodané materiály, dodávky i použité technologie musí omezit možná rizika uvedená v úvodním odůvodnění účelnosti veřejné zakázky.

4 Bod X ZD: Požadavky na těsnění okenních křídel: Těsnění musí zajišťovat dokonalé utěsnění spár mezi rámem a křídlem okna, všechny varianty musí být v souladu s popisem v PD oken a dle požadavků ČSN , ČSN EN 1027 a ČSN EN 12211, které definují vodotěsnost a zatížení větrem. Bod X ZD: Požadavky na kotvení a těsnění oken vůči staveb. otvoru: Okna budou osazována dle směrnic dodavatele pro montáž profilového systému pro výrobu oken. Kotvení oken musí být provedeno (rámy): ocelo hliníkovými pozinku. rámovými kotvami, příp. turbošrouby. Bod X ZD: Požadavky na klempířské práce: Veškeré prováděné klempířské práce musí vyhovovat ČSN Napojení na rám okna musí být provedeno podle směrnic dodavatele profilových systémů. Bod X ZD: Zadavatel požaduje, aby zhotovitel předložil a dokladoval konkrétní typ systému ETICS dle kvalitativní třídy A dle TP CZB Bod X ZD: Výrobky, které hodlá níže uvedené souč. tepl. vodivosti λ, nebo lepší: Tepelné izolace fasády: polystyren EPS F tl. 140 mm, λ=0.039 W/m.K EPS perimetr tl. 120 mm, λ=0.034 W/m.K Tepelná izolace ploché střechy: stabilizovaný polystyren EPS 150 S v celk. tl. 200 mm, λ=0.035 W/m.K Tepelná izolace šikmé střechy: minerální vlna v celk. tl. 200 mm, λ=0.039 W/m.K Bod X ZD: Zadavatel požaduje, aby prokazující shodu dodávané povlak. HI, difúzní fólie a parotěs. vrstvy (asfaltový pás, fólie lehkého typu) se zákl. technickými požadavky uvedenými v PD. Bod X ZD: Zadavatel požaduje, aby prokazující shodu dodávaných otvor. výplní se zákl. technickými požadavky uvedenými v PD. Prokázání bude doloženo prohl. o vlastnostech, resp. ES prohl. o shodě vystaveným výrobcem ve smyslu ust. 13 odst. 2 zák. č. 22/1997 Sb., o tech.

5 požadavcích na výrobky, v platném znění a předl. protokolu o poč. zkoušce typu výrobku, popř. certif. vydaného evropskou notifikovanou osobou ve smyslu nařízení EP a Rady EU č.305/2011/cpr resp. směrnice Rady 89/106/EHS, o sbližování právních předpisů a správních předpisů členských států týkajících se stavebních výrobků (CPD). Součástí nabídky musí být jednoznačná specifikace otvorových výplní - označení typu, základní technické parametry. Bod X ZD: Zadavatel požaduje, aby prokazující shodu použitého zatepl. systému se zákl. technic. požadavky uvedenými v PD. Prokázání bude doloženo prohl. o vlastnostech, resp. ES prohl. o shodě vystaveným výrobcem ve smyslu ust. 13 odst. 2 zák. č. 22/1997 Sb., o tech. požadavcích na výrobky, v platném znění a předložením certifikátu vydaného evropskou notifikovanou osobou ve smyslu nařízení EP a Rady EU č.305/2011/cpr resp. směrnice Rady 89/106/EHS, o sbližování právních předpisů a správních předpisů členských států týkajících se stavebních výrobků (CPD). Součástí nabídky musí být jednoznačná specifikace zateplovacího systému - označení typu, základní technické parametry.

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen Zákona )

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen Zákona ) V Kroměříži dne 15. 9. 2014 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen Zákona ) Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel: Sídlo: Město Kroměříž IČ: 00287351 Zastoupený: Velké náměstí

Více

Snížení energetické náročnosti objektu základní školy Oskol v Kroměříži včetně výměny zdroje vytápění

Snížení energetické náročnosti objektu základní školy Oskol v Kroměříži včetně výměny zdroje vytápění Odůvodnění účelnosti VZ dle Zák. 137/2006 Sb. 156 a Vyhl. 232/2012 Sb. Snížení energetické náročnosti objektu základní školy Oskol v Kroměříži včetně výměny zdroje vytápění Veřejný zadavatel popíše změny:

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI ZŠ T.G.M. V HRÁDKU NAD NISOU

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI ZŠ T.G.M. V HRÁDKU NAD NISOU účelnosti veřejné zakázky SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI ZŠ T.G.M. V HRÁDKU NAD NISOU Plánovaný cíl veřejné zakázky Popis vzájemného vztahu mezi realizovanou veřejnou zakázkou a plánovaným cílem. Popis

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a) Beze změn. b) Beze změn. c) Beze změn. d) Beze změn.

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a) Beze změn. b) Beze změn. c) Beze změn. d) Beze změn. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a) Beze změn. b) Beze změn. c) Beze změn. d) Beze změn. Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny b) v popisu

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ZADAVATEL: Střední průmyslová škola stavební, Hradec Králové, Pospíšilova tř. 787 Sídlem: Pospíšilova tř. 787, 500 03 Hradec Králové Jednající: Mgr. Nataša Ungermannová IČ: 626 90 035 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA:

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOV ZŠ V RADIMĚŘI

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOV ZŠ V RADIMĚŘI účelnosti veřejné zakázky SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOV ZŠ V RADIMĚŘI Plánovaný cíl veřejné zakázky Popis vzájemného vztahu mezi realizovanou veřejnou zakázkou a plánovaným cílem. Popis alternativ

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky OPERAČNí PROGRAM ŽiVOTNí PROSTŘEDí * ***......... * *.. * EVROPSKÁ UNIE Pro vodu, Fond soudržnosti vzduch a přírodu Odůvodnění veřejné zakázky dle ust. 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných

Více

SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1

SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky Druh zadávacího

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE 26.8.2013

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE 26.8.2013 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE 26.8.2013 ZADAVATEL: Město Vyškov Sídlem: Masarykovo náměstí 108/1, 682 01 Vyškov Jednající: Ing. Karel Goldemund, starosta města IČ: 00292427 VEŘEJNÁ

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) V popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) V popisu předmětu veřejné zakázky, c) Vzájemného

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky (podle vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky (dále jen vyhláška") Název veřejné zakázky: Obec Měděnec,

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele,

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. nedošlo ke změně. nedošlo ke změně

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. nedošlo ke změně. nedošlo ke změně Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny oproti skutečnostem uvedeným podle 1. a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, nedošlo

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky dle 156 zákona č. 137/2006, o veřejných zakázkách (dále jen Zákon) a vyhlášky č. 232/2012 Sb. (dále jen Vyhláška)

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky dle 156 zákona č. 137/2006, o veřejných zakázkách (dále jen Zákon) a vyhlášky č. 232/2012 Sb. (dále jen Vyhláška) Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky dle 156 zákona č. 137/2006, o veřejných zakázkách (dále jen Zákon) a vyhlášky č. 232/2012 Sb. (dále jen Vyhláška) REVITALIZACE, STAVEBNÍ ÚPRAVY A ZATEPLENÍ FM VŠE (II)

Více

Veřejný zadavatel může vymezit, do jaké míry ovlivní veřejná zakázky plnění plánovaného cíle.

Veřejný zadavatel může vymezit, do jaké míry ovlivní veřejná zakázky plnění plánovaného cíle. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) V popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) V popisu předmětu veřejné zakázky, c) Vzájemného

Více

Zadavatel: OBEC KLUČENICE Klučenice 16, Krásná Hora nad Vltavou IČ: Jiří Veselý - starosta obce

Zadavatel: OBEC KLUČENICE Klučenice 16, Krásná Hora nad Vltavou IČ: Jiří Veselý - starosta obce Zadavatel: OBEC KLUČENICE Klučenice 16, 262 56 Krásná Hora nad Vltavou IČ: 00242420 Jednající: Jiří Veselý - starosta obce Veřejná zakázka: SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI ŠKOLNÍ JÍDELNY A TĚLOCVIČNY V

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ZADAVATEL: Armádní Servisní, příspěvková organizace Sídlem: Podbabská 1589/1, 160 00 Praha 6 - Dejvice Jednající: Ing. MBA Dagmar Kynclová, ředitelka IČ: 604 60 580 Veřejná zakázka: Zateplení objektu internátu

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Město Litvínov Sídlo: Litvínov, Náměstí Míru

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení veřejného zadavatele podle 1 vyhlášky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení veřejného zadavatele podle 1 vyhlášky Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení veřejného zadavatele podle 1 vyhlášky 1. popis potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, Veřejný zadavatel popíše své

Více

Oproti informacím uvedených dle 1 vyhlášky nedošlo ke změnám.

Oproti informacím uvedených dle 1 vyhlášky nedošlo ke změnám. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Vývoj systému Datového skladu.

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Vývoj systému Datového skladu. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Vývoj systému Datového skladu. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné

Více

Veřejná zakázka: Útulek pro opuštěná zvířata, Třebíč. Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 zákona o veřejných zakázkách.

Veřejná zakázka: Útulek pro opuštěná zvířata, Třebíč. Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 zákona o veřejných zakázkách. Zadavatel: Město Třebíč Karlovo nám. 104/55, 674 01 Třebíč IČ 00290629 Veřejná zakázka: Útulek pro opuštěná zvířata, Třebíč ev. č. VVZ 643580 ev. č. zadavatele 16030021 zadávaná v otevřeném řízení dle

Více

Silnice III/29827 Krňovice-Běleč nad Orlicí-Svinary, 1.etapa

Silnice III/29827 Krňovice-Běleč nad Orlicí-Svinary, 1.etapa ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V SOULADU S VYHL. Č. 232/2012 SB.,O PODROBNOSTECH ROZSAHU ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

Více

Riziková analýza SEZ na území Pardubického kraje

Riziková analýza SEZ na území Pardubického kraje ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Pardubický kraj Sídlo: Pardubice, Komenského

Více

Stránka 1 z 6. Veřejný zadavatel může vymezit alternativy naplnění potřeby a zdůvodnění zvolené alternativy veřejné zakázky.

Stránka 1 z 6. Veřejný zadavatel může vymezit alternativy naplnění potřeby a zdůvodnění zvolené alternativy veřejné zakázky. Odůvodnění účelnosti nadlimitní veřejné zakázky zadávané v otevřeném řízení v certifikovaném elektronickém nástroji podle 149 zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále také zákon nebo

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky na podlimitní veřejnou zakázku zadanou v otevřeném řízení Chráněné bydlení Vyškov Veřejný zadavatel: Habrovanský zámek, p.o., Jednající: Marcel Funderák, ředitel adresa: Habrovany

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Skopytce úpravna vody pro místní části Skopytce a Chabrovice vč. připojení

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Skopytce úpravna vody pro místní části Skopytce a Chabrovice vč. připojení Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Skopytce úpravna vody pro místní části Skopytce a Chabrovice vč. připojení Název zadavatele: Obec Skopytce Sídlo: Skopytce 44, 392 01 Skopytce IČ: 00252875 Zastoupený:

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C Odbor školství, kultury a sportu náměstí Dr. E. Beneše 1, 460 59 Liberec 1 Zájemci o veřejnou zakázku Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / telefon

Více

ZÁKAZNICKÉ A ŠKOLÍCÍ CENTRUM TEPVOS, ÚSTÍ NAD ORLICÍ,

ZÁKAZNICKÉ A ŠKOLÍCÍ CENTRUM TEPVOS, ÚSTÍ NAD ORLICÍ, Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky zadávané v otevřeném řízení v certifikovaném elektronickém nástroji podle 149 zákona č. 137/2006 Sb. ZÁKAZNICKÉ A ŠKOLÍCÍ CENTRUM TEPVOS, ÚSTÍ NAD ORLICÍ, ev. č. ve

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele,

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: SPORTaS s.r.o. Sídlo: Jiráskova 413; 43601 Litvínov

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Město Litvínov Sídlo: Městský úřad Litvínov,

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Město Litvínov Sídlo: Městský úřad Litvínov,

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. nedošlo ke změně. nedošlo ke změně

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. nedošlo ke změně. nedošlo ke změně Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, nedošlo ke změně b) v popisu předmětu veřejné

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Rámcová smlouva na zajištění ostrahy v objektech MV na období let č.j.

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Rámcová smlouva na zajištění ostrahy v objektech MV na období let č.j. *MVCRX02CSGU3* MVCRX02CSGU3 odbor veřejných zakázek a centrálních nákupů náměstí Hrdinů 1634/3 Praha 4 140 21 Č. j. MV- 3645-16/VZ-2015 prvotní identifikátor Praha 10. dubna 2015 Příloha k vyhlášce č.

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ( zákon ) a dle vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ( zákon ) a dle vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné

Více

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 zákona

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 zákona č.j. KRPU-25319-21/ČJ-2016-0400VZ Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 zákona Příloha k formuláři OZNÁMENÍ o ZAKÁZCE Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení veřejného zadavatele

Více

Odstranění stavby pavilon D

Odstranění stavby pavilon D 4597/2014 ÚVN Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na stavební práce Odstranění stavby pavilon D ZADAVATEL: Ústřední vojenská

Více

Obec Rovensko, Rovensko 59, Zábřeh

Obec Rovensko, Rovensko 59, Zábřeh ... e-mail:obec(@.rovensko-morava.cz č.j. V Rovensku dne 19.1.2012 Věc: Výměna oken a dveří v budově ZŠ a MŠ Rovensko - výběr dodavatele prací. Dovolte mi, abych Vás oslovil s uvedenou poptávkou. Obec

Více

232/2012 Sb. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky VYHLÁŠKA. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky. ze dne 25. června 2012.

232/2012 Sb. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky VYHLÁŠKA. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky. ze dne 25. června 2012. 232/2012 Sb. 2 Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky VYHLÁŠKA ze dne 25. června 2012 Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky obsahuje alespoň o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Česká republika Ministerstvo financí Sídlo: Letenská

Více

Odůvodnění zakázky zadávané v zadávacím řízení

Odůvodnění zakázky zadávané v zadávacím řízení Č. j. SFZP 013288/2013 Odůvodnění zakázky zadávané v zadávacím řízení vypracované v souladu s 156 ZVZ nebo v souladu s 86 ZVZ na základě vyhlášky č. 232/2012 Sb. Zadavatel: Státní fond životního prostředí

Více

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídky

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídky Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídky v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu 2. kategorie na stavební práce, mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele

Více

Odůvodnění zakázky zadávané v zadávacím řízení

Odůvodnění zakázky zadávané v zadávacím řízení Č. j. SFZP 004027/2013 Odůvodnění zakázky zadávané v zadávacím řízení vypracované v souladu s 156 ZVZ nebo v souladu s 86 ZVZ na základě vyhlášky č. 232/2012 Zadavatel: Státní fond životního prostředí

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky (dále jen vyhláška ) Název veřejné zakázky: Letní a

Více

ZADAVATEL: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Zajištění energetických úspor MŠ Erno Košťála, Pardubice A/ ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADAVATEL: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Zajištění energetických úspor MŠ Erno Košťála, Pardubice A/ ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA č. 137/2006 Sb., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ ZADAVATEL: Statutární město Pardubice Pernštýnské nám. 1, 530 21 Pardubice IČ: 00274046 DIČ:

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadavatel: Sídlo: Zastoupený: Česká republika Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Plzeňský kraj nám. Gen. Píky 8, 326 00 Plzeň Ing. Ivem Radou, ředitel KPÚ pro

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou Odůvodnění veřejné zakázky Zadavatel: Město Týnec nad Sázavou se sídlem K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou, IČO: 00232904 Veřejná zakázka:

Více

Odůvodnění veřejné zakázky a účelnosti veřejné zakázky VFU Rekonstrukce a nástavba objektu č. 25, výběr zhotovitele

Odůvodnění veřejné zakázky a účelnosti veřejné zakázky VFU Rekonstrukce a nástavba objektu č. 25, výběr zhotovitele Odůvodnění veřejné zakázky a účelnosti veřejné zakázky VFU Rekonstrukce a nástavba objektu č. 25, výběr zhotovitele podle požadavků vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ( zákon ) a dle vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. Nedošlo ke změnám

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. Nedošlo ke změnám Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky na podlimitní významnou veřejnou zakázku zadanou v užším řízení Kanalizace a ČOV Stříbrnice Veřejný zadavatel: Obec Stříbrnice zastoupená: František Holík - starosta adresa:

Více

Odůvodnění zakázky zadávané v zadávacím řízení

Odůvodnění zakázky zadávané v zadávacím řízení zakázky zadávané v zadávacím řízení vypracované v souladu s 156 ZVZ nebo v souladu s 86 ZVZ na základě vyhlášky č. 232/2012 Zadavatel: Státní fond životního prostředí České republiky Sídlo Kaplanova 1931/1,

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Česká republika Ministerstvo financí Sídlo: Letenská

Více

Naplnění základních lidských potřeb. Žádné alternativy veřejné zakázky nejsou.

Naplnění základních lidských potřeb. Žádné alternativy veřejné zakázky nejsou. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb. (dále jen vyhláška") Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny b) v popisu

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE STŘEDOČESKÉHO KRAJE Č.j. KRPS- 240617-10/ČJ-2014-0100MN-VZ Praha 21. října 2014 Odůvodnění veřejné zakázky Veřejný zadavatel Název: Krajské ředitelství policie Středočeského

Více

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle vyhlášky č. 232/2012 Sb. o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky Zadávací řízení: Otevřené řízení podle 27 zákona

Více

objektu. část 1 veřejné zakázky listopad 2014 části 2 až 4 veřejné zakázky září 2014

objektu. část 1 veřejné zakázky listopad 2014 části 2 až 4 veřejné zakázky září 2014 Odůvodnění veřejné zakázky Restaurátorské práce a dodávka interiérových prvků v rámci stavby Obnova vily Löw-Beerů II dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ( zákon ) a dle vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb.:

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb.: Odůvodnění účelnosti dynamického nákupního systému DNS na dodávky audiovizuální techniky zaváděného v otevřeném řízení postupem pro nadlimitní veřejnou zakázku podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů VZ Rekonstrukce ul. 28. října od Masarykova náměstí po Smetanovo náměstí ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Specifikace

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V SOULADU S VYHL. Č. 232/2012 SB., O PODROBNOSTECH ROZSAHU ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

Více

Údržba veřejné zeleně města Třinec I. Název veřejné zakázky: Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky

Údržba veřejné zeleně města Třinec I. Název veřejné zakázky: Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Odůvodnění veřejné zakázky (podle vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky (dále jen vyhláška ) Název veřejné zakázky: Údržba

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na stavební práce postupem podle Vyhlášky Ministerstva pro místní rozvoj č. 232/2012

Více

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky čj 2521/2015 - ÚVN Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky VÚSL - nábytek ZADAVATEL: Ústřední vojenská nemocnice

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ( zákon ) a dle vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny b) v popisu předmětu veřejné zakázky c) vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY - ZAJIŠTĚNÍ ZÁVODNÍHO STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE ČHMÚ V PRAZE

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY - ZAJIŠTĚNÍ ZÁVODNÍHO STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE ČHMÚ V PRAZE ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY - ZAJIŠTĚNÍ ZÁVODNÍHO STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE ČHMÚ V PRAZE v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

Podlimitní veřejná zakázka zadávaná ve zjednodušeném podlimitním řízení s názvem Systém pro správu poruch silniční sítě

Podlimitní veřejná zakázka zadávaná ve zjednodušeném podlimitním řízení s názvem Systém pro správu poruch silniční sítě Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Plánovaný cíl veřejné zakázky Efektivní správa a údržba svěřeného majetku Popis vzájemného vztahu mezi realizovanou veřejnou zakázkou a plánovaným cílem. Nástroj kontroly

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ( zákon ) a dle vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné

Více

232/2012 Sb. VYHLÁŠKA. Strana 1 / 9. ze dne 25. června o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky

232/2012 Sb. VYHLÁŠKA. Strana 1 / 9. ze dne 25. června o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky 232/2012 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 25. června 2012 o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky Ministerstvo pro místní rozvoj stanoví podle 159 odst. 3 zákona č.

Více

005_MK_Dynamický nákupní systém pro dodávky výpočetní techniky, elektroniky a příslušenství

005_MK_Dynamický nákupní systém pro dodávky výpočetní techniky, elektroniky a příslušenství ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY V souladu s ustanovením 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) 005_MK_Dynamický nákupní systém pro dodávky výpočetní

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon )

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Identifikace centrálního zadavatele: Městská část Praha 8 se sídlem: Zenklova

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č.j.: 990/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 150 ze dne 22.12.2015 Veřejná významná nadlimitní zakázka v otevřeném řízení na stavební úpravy panelových domů v Praze

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Česká republika Ministerstvo financí Sídlo: Letenská

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ZADAVATEL: Královéhradecký kraj Sídlem: Pivovarské náměstí 1245, 500 03 Hradec Králové Jednající: Bc. Lubomír Franc, hejtman IČ: 70889546 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Krajská digitální spisovna a Krajské digitální

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Identifikace zadavatele: Česká republika Ministerstvo financí Letenská

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Pardubický kraj Sídlo: Pardubice, Komenského

Více

Ústav fyziky materiálů AV ČR, v. v. i.

Ústav fyziky materiálů AV ČR, v. v. i. ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle vyhlášky č. 232/2012 Sb. o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky Zadávací řízení: Otevřené řízení podle 27 zákona

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadavatel: Sídlo: Zastoupený: Česká republika Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Středočeský kraj Kubelíkova 2797, 272 01 Kladno Ing. Miroslavem Vlasákem, CSc.,

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Univerzita Karlova v Praze Sídlo: Praha 1, Ovocný

Více

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle vyhlášky č. 232/2012 Sb. o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle vyhlášky č. 232/2012 Sb. o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle vyhlášky č. 232/2012 Sb. o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky Zadávací řízení: Otevřené řízení podle 27 zákona

Více

Odůvodnění zakázky zadávané v zadávacím řízení

Odůvodnění zakázky zadávané v zadávacím řízení Č. j.: SFZP 093982/2013 Odůvodnění zakázky zadávané v zadávacím řízení vypracované v souladu s 156 ZVZ nebo v souladu s 86 ZVZ na základě vyhlášky č. 232/2012 Odůvodnění veřejné zakázky podle vyhlášky

Více

Proti skutečnostem uvedeným v odůvodnění účelnosti zakázky pro účely předběžného oznámení veřejného zadavatele nejsou změny.

Proti skutečnostem uvedeným v odůvodnění účelnosti zakázky pro účely předběžného oznámení veřejného zadavatele nejsou změny. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny b) v popisu předmětu veřejné zakázky c) vzájemného vztahu předmětu

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadavatel: Česká republika Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Moravskoslezský kraj Sídlo: Nádražní 869/55, 702 00 Ostrava Zastoupený: Ing. Aleš Uvíra, pověřený

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky na podlimitní významnou veřejnou zakázku zadanou v otevřeném řízení Velké Bílovice - lokalita Morávky II, komunikace a inženýrské sítě Veřejný zadavatel: Město Velké Bílovice

Více

Rekonstrukce a modernizace technologického vybavení prádelny KZ, a.s. - MNUL, o. z.

Rekonstrukce a modernizace technologického vybavení prádelny KZ, a.s. - MNUL, o. z. Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v souladu s vyhláškou 232/2012 Sb. Název veřejné zakázky: Rekonstrukce a modernizace technologického vybavení prádelny

Více

TECHNICKÉ PODMÍNKY. Specifikace technických parametrů nových plastových výplní otvorů pro bytové domy s pořadovým číslem 1-16:

TECHNICKÉ PODMÍNKY. Specifikace technických parametrů nových plastových výplní otvorů pro bytové domy s pořadovým číslem 1-16: TECHNICKÉ PODMÍNKY Specifikace technických parametrů nových plastových výplní otvorů pro bytové domy s pořadovým číslem 1-16: plastový, minimálně 5ti komorový systém o stavební hloubce min. 70 mm, součinitel

Více

Není žádná alternativa. Nepředpokládá se negativní stav.

Není žádná alternativa. Nepředpokládá se negativní stav. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Plánovaný cíl veřejné zakázky Pojištění majetku, vozidel a odpovědnosti za škodu pro město Domažlice a příspěvkové organizace Popis vzájemného vztahu mezi realizovanou

Více

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky čj. 453/2013/ÚVN Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky Dodávky - Šicí materiál ZADAVATEL: Ústřední vojenská nemocnice

Více

Snížení energetické náročnosti budovy Obecního úřadu Prysk

Snížení energetické náročnosti budovy Obecního úřadu Prysk ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK I. KOLO Název veřejné zakázky: Snížení energetické náročnosti budovy Obecního úřadu Prysk Zadavatel: Obec Prysk Se sídlem: Dolní Prysk 17, 471 15 Prysk IČ: 00525197

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky 156 odst. 1 zákona Zadavatel veřejné zakázky: Statutární město Brno se sídlem Dominikánské nám. 1, 601 67 Brno zastoupené p. Romanem Vykoukalem, starostou Městské části Brno-Královo

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Česká republika Ministerstvo zemědělství. Název veřejné zakázky: Inspekce a vyhodnocování síťového provozu.

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Česká republika Ministerstvo zemědělství. Název veřejné zakázky: Inspekce a vyhodnocování síťového provozu. Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Inspekce a vyhodnocování síťového provozu Sídlem: Těšnov 65/17 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné zakázky: 527697

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: TECHNICKÉ A ORGANIZAČNÍ

Více

Kajutové čluny, V odůvodnění účelnosti veřejné zakázky došlo od předběžného oznámení ke změně v termínu dodání, tedy do

Kajutové čluny, V odůvodnění účelnosti veřejné zakázky došlo od předběžného oznámení ke změně v termínu dodání, tedy do Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 odst. 1 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) k veřejné zakázce (dále jen VZ ): Kajutové čluny, která byla uveřejněna

Více

Č.j. PPR-33972-25/ČJ-2014-990656 V Praze 3. března 2015 Počet listů: 5

Č.j. PPR-33972-25/ČJ-2014-990656 V Praze 3. března 2015 Počet listů: 5 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Správa logistického zabezpečení Odbor veřejných zakázek Č.j. PPR-33972-25/ČJ-2014-990656 V Praze 3. března 2015 Počet listů: 5 Odůvodnění veřejné zakázky V souladu s

Více

Oproti skutečnostem uvedeným podle 1 vyhl. č. 232/2012 Sb., v platném znění nedošlo k žádným změnám.

Oproti skutečnostem uvedeným podle 1 vyhl. č. 232/2012 Sb., v platném znění nedošlo k žádným změnám. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky IPRM Kroměříž Revitalizace sídliště Slovan II podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb. Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky

Více

Odůvodnění veřejné zakázky Rekonstrukce a rozšíření EPS, EZS, NO, DoT a instalace EvR v objektu MMR ČR, Na Příkopě 3 5, Praha 1

Odůvodnění veřejné zakázky Rekonstrukce a rozšíření EPS, EZS, NO, DoT a instalace EvR v objektu MMR ČR, Na Příkopě 3 5, Praha 1 Odůvodnění veřejné zakázky Rekonstrukce a rozšíření EPS, EZS, NO, DoT a instalace EvR v objektu MMR ČR, Na Příkopě 3 5, Praha 1 dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Odůvodnění veřejné zakázky, vypracované v souladu s ust. 156 odst. 1 zákona č. 137/2006

Odůvodnění veřejné zakázky, vypracované v souladu s ust. 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Odůvodnění veřejné zakázky, vypracované v souladu s ust. 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, (dále jen zákon). Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky nazvané Výběr

Více