Ve středu se v hod. koná v Obřadní síni OÚ zasedání ZO Domanín Program: Výroční zpráva o poskytování informací za rok 2016

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Ve středu se v hod. koná v Obřadní síni OÚ zasedání ZO Domanín Program: Výroční zpráva o poskytování informací za rok 2016"

Transkript

1

2 Ve středu se v hod. koná v Obřadní síni OÚ zasedání ZO Domanín Program: Výroční zpráva o poskytování informací za rok 2016 Rozpočtové opatření č. 8 Smlouva o zřízení věcného břemene č. HO /001 EON Smlouva o zřízení služebnosti inženýrské sítě Žádost o aktualizaci Smlouvy o pronájmu nebytových prostor Projednání žádostí o dotace Pronájem nebytových prostor

3 Soukromý prodejce ze Sudoměřic bude v pátek od 13:30 do 13:40 prodávat: uzený bok, uzené maso, sádlo, tlačenku, cigára, kabanos, klobásy. Dále bude prodávat čerstvě bourané maso. Akce: vepř. plec 105,-/kg kýta 119,-/kg kotleta 119,-/kg krkovička 115,-/kg

4 Soukromé kamenosochařství VRBA Libor Mistřice přijímá v sobotu v době od do hod. na místním hřbitově objednávky na výrobu nových pomníků a to dle jeho nebo Vašeho návrhu nebo dle zahraničních katalogů. Dále nabízí sekání, zlacení, stříbření a obnovu písma, prodej hřbitovních doplňků a jiné kamenické práce. Na přijaté zakázky platí velké slevy.

5 MUDr. Pavlincová oznamuje, že dne a se nebude konat poradna pro kojence v Těmicích. Ordinace ve Bzenci beze změn.

6 Prosíme rodiče žáků, kteří budou potřebovat vystavit lékařský posudek ke vzdělávání, aby se k tomuto výkonu neprodleně objednali. Posudek není možné vystavit během ordinační doby pro nemocné, jelikož vyšetření + administrativa zabere minut. Dle zákona má lékař na vypracování posudku lhůtu 30 dní. Děkujeme za pochopení

7 Kasvo nábytek pořádá na prodejně ve Bzenci výprodej vystavených exponátů nábytku se slevou 50 %. Akce trvá od do nebo do vyprodání zásob. Využijte této mimořádné nabídky.

8 KOBERCE TREND v Milokošti ve Veselí nad Moravou mají mimořádnou akci - mínus 31% na všechno! Pouze ve středu 22. a ve čtvrtek 23. února. Přesvědčte se o skvělých cenách na koberce, PVC, lamináty, vinyl a další sortiment v prodejně Koberce Trend ve Veselí nad Moravou na ulici Prostřední - Milokošť.

9 CHARITA KYJOV Nabízí pracovní uplatnění na plný pracovní úvazek na pozici Fyzioterapeut (odbornost č. 902) Místo výkonu práce: Kyjov a spádové obce, vymezené VZP Náplň práce: Činnosti zdravotnického pracovníka s odborností 902 dle vyhlášky č. 55/2011 Sb., 3 odst. 1 a 25 Práce s pacienty v jejich domácím prostředí dle ordinace praktického nebo odborného lékaře

10 CHARITA KYJOV Požadujeme: Odbornou způsobilost dle zákona č. 96/2004 Sb. Osvědčení k výkonu zdravotnického povolání bez odborného dohledu Vzdělání v oboru fyzioterapeut úplné střední odborné s maturitou včetně specializace fyzioterapeut, VOŠ zdrav., VŠ obor zdrav. Schopnost pracovat samostatně Spolehlivost, pečlivost, pružnost Uživatelská znalost práce na PC Řidičský průkaz skup. B Zájemci, o podrobnější informace se hlaste na: tel.: mobil: blazena.hanakova@kyjov.charita.cz

11

12 PRODEJNA ELEKTRO KVART BZENEC, OZNAMUJE POKRAČOVÁNÍ VÝPRODEJE S MAXIMÁLNÍMI SLEVAMI. A TO DOMÁCÍCH SPOTŘEBIČŮ, TELEVIZORŮ A ELEKTRONIKY. POZOR- VŠE POUZE DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB. VŠE JE MOŽNÉ KOUPIT NA SPLÁTKY BEZ NAVÝŠENÍ. ZAJIŠTĚN JE I ROZVOZ ZBOŽÍ ZDARMA. NA NÁVŠTĚVU SE TĚŠÍ PRODEJNA ELEKTRO KVART BZENEC, NÁM.SVOBODY 312,VEDLE LIDOVÉHO DOMU. TEL:

13 TV Marketing Těmice oznamuje občanům, že prodává cibuli sazečku: I. třída 35,-/kg II. třída 30,-/kg Prodej se uskuteční každý všední den do 15,30 hod. na bývalé farmě Těmice, jinak po telefonní domluvě na tel p. Kmínek

14

15

16

17

18

19 PECENÉ ˇ KOLENO a TATARSKÝ BIFTEK NA PANSKÉM DVORE ˇ KDY: pátek KDE: Hospoda na Panském Dvoře Domanín Zveme Vás na pečené koleno nebo tatarský biftek obojí nutno předem objednat Kolena a biftek můžete objednávat do (22hodin) u obsluhy, případně na tel Koleno. Tatarák. 20,- Kč/ 10dkg (váha kolena cca 1 1,5kg) 150,- Kč/ 150g

20 Nová otevírací doba pošty Partner Domanín od Pondělí 8:00 13:00 Úterý 8:00 13:00 Středa 12:00 17:00 Čtvrtek 8:00 13:00 Pátek 10:00 15:00 Telefon:

21 Sdružení rodičů při ZŠ v Moravském Písku Vás srdečně zve na ŠKOLSKÝ PLES, který se koná v sobotu 18. února 2017 v sále sokolovny v Moravském Písku. Začátek ve 20:00 hodin. K tanci a poslechu hraje Skupina ARTEMIS. Slavnostní předtančení žáků 9.tříd ve 20:30 hodin. Atraktivní tombola občerstvení zajištěno

22

23

24 Svornost Těmice, a.s. hledá pracovníka na pozici Opravář, údržbář se zaměřením elektro Pracovní náplň: opravy a údržba elektroinstalace a elektrozařízení drobné opravy a údržba rozvodů vody pomocné stavební práce Požadujeme: platné osvědčení o způsobilosti (vyh. 50/1978 Sb. v platném znění) minimálně výuční list v oboru ochotu pracovat ve stájovém prostředí řidičský průkaz skupiny B-aktivní řidič samostatnost, zájem učit se novým věcem praxe podmínkou

25 Nabízíme: zajímavou práci s perspektivou pracovní smlouvu na 2 roky s možností dalšího prodloužení dle dohody možný i zkrácený úvazek možnost nástupu ihned podnikové benefity minimální základní mzdu 97 Kč/hodinu, zákonné příplatky, prémie služební automobil k dispozici Životopisy zasílejte na adresu Svornost Těmice, a.s., Těmice 216. PSČ nebo na mailovou adresu svornost.temice@seznam. cz. Pokud Vás nebudeme kontaktovat do 3 týdnů od zaslání životopisu byla dána přednost jiným kandidátům, kteří lépe vyhovují daným požadavkům.

26 Svornost Těmice, a.s. hledá pracovníka na pozici Opravář, údržbář se zaměřením na živočišnou výrobu Pracovní náplň: - opravy a údržba provozů živočišné výroby - opravy a údržba rozvodů vody - příležitostné svářečské práce - pomocné stavební práce Požadujeme: - minimálně výuční list v oboru - ochotu pracovat ve stájovém prostředí - řidičský průkaz skupiny B-aktivní řidič - samostatnost, zájem učit se novým věcem - svářečský průkaz výhodou, nikoliv podmínkou - praxe podmínkou

27 Nabízíme: - zajímavou práci s perspektivou - pracovní smlouvu na 1 rok s možností dalšího prodloužení - dle dohody možný i zkrácený úvazek - možnost nástupu ihned - podnikové benefity - minimální základní mzdu 97 Kč/hodinu, zákonné příplatky, prémie Životopisy zasílejte na adresu Svornost Těmice, a.s., Těmice 216. PSČ nebo na mailovou adresu svornost.temice@seznam. cz. Pokud Vás nebudeme kontaktovat do 3 týdnů od zaslání životopisu byla dána přednost jiným kandidátům, kteří lépe vyhovují daným požadavkům.

28 Zasláním Vašeho životopisu do společnosti Svornost Těmice, a.s. dáváte souhlas ke zpracování Vašich osobních dat dle 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a jejich uchování v personální databázi této společnosti za účelem získání zaměstnání pro Vaši osobu. Tento souhlas platí až do jeho odvolání.

29 Kulturní komise při OÚ Domanín Vás zve v sobotu 25. února 2017 na tradiční FAŠANK s pochováváním basy Program: ve h. Odchod masek od Děl. domu na obchůzku po obci a po společné večeři v Dělnickém domě pochováme basu Hraje dechová hudba Šohajé.

30 NÁBOR MALÝCH FOTBALISTŮ Fotbalový klub TJ SOKOL Těmice a FK Domanín pořádá nábor malých fotbalistů ročníku narození 2010, 2011 a starších. Nábor proběhne ve sportovní hale v Těmicích 18. února 2017 ve hod. Kontakt na trenéra:

31 Jihomoravským Zlatým Ámosem se stala Mgr. Alena Kocourková z domanínské základní školy Vítězkou regionálního kola ankety o nejoblíbenějšího učitele České republiky Zlatý Ámos se 25. ledna 2017 v Brně stala Alena Kocourková ze ZŠ a MŠ Domanín.

32

33 Oznamuje občanům, že je připravena na sportovišti pod fotbalovým hřištěm ledová ploch k bruslení. Pro zájemce o večerní bruslení je v Pohostinství U Daliho k dispozici klíč od veřejného osvětlení na hřišti.

34 Máme zimní období. Znovu vyzýváme občany, aby neparkovali automobily na chodnících a obecních komunikacích a nebránili tak údržbě těchto cest a chodníků. Pokud bude vozidlo zasahovat do chodníku či komunikace, nebude tato udržována.

35 NEKUŘÁCKÁ HOSPODA NA PANSKÉM DVOŘE DOMANÍN HLEDÁ BRIGÁDNICI/BRIGÁDNÍKA Nástup možný ihned. Práce je vhodná i pro studenty Jedná se o práci převážně o víkendech ( Pá Ne) Požadujeme: věk minimálně 18 let chuť pracovat příjemné vystupování Vyučení v oboru není podmínkou Více informací na tel: nebo přímo v hospodě u obsluhy

36 BERÁNEK MATEŘSKÉ CENTRUM DOMANÍN o. s. Po nedělním vaření máme volno v pondělí, proto jdeme do centra mamka, taťka, bába i teta. Přijďte mezi nás a zpříjemněte dětem čas. Otevřeno každé pondělí od 8.30 do hod. v prostorách Orlovny Domanín (vedle Obecního úřadu)

37 Místní knihovna oznamuje, změnu půjčovní doby. Od bude knihovna otevřena každý pátek od do hod.

38 Oznamujeme občanům, že kontejner na kovový odpad je pro dolní konec umístěn v Adamcově ulici. Pro horní konec je přemístěn kontejner od OÚ k prodejně Jednoty.

39 Česká spořitelna a. s., pobočka Bzenec, náměstí Svobody 326 oznamuje změnu otevírací doby od pondělí úterý středa čtvrtek pátek

40 Žádáme návštěvníky hřbitova, aby respektovali a hlavně dodržovali zákaz vstupu na pohřebiště se psy. Děkujeme.

41 V případě zjištění havárie na vodovodním řadu volejte telefon Žádáme občany, aby udržovali v přístupném stavu hlavní uzávěry vody u svých rodinných domů. Nelze je mít zakryty zeminou popř. dlažbou.

42 Žádáme majitele urnových míst v kolumbáriu, aby neumisťovali svíce v blízkosti nezpevněných ploch a dlažbu, kterou potřísní voskem po sobě očistili.

43 Nabízíme občanům zcela zdarma kompost z kompostárny v Těmicích. Kompost je uložen u kontejnerů na BIOodpad. Kompost uložený na hřbitově je určen výhradně pro hroby. Jedná se o organické hnojivo k základnímu hnojení. Zlepšuje půdní vlastnosti zahrádek, sadů, vinic, chmelnic, pařenišť a skleníků. Upozorňujeme, že se nejedná o substrát, do kterého by se daly přímo sázet rostliny.

44 Žádáme občany, aby účelně ukládali bioodpad do kontejnerů a velké větve alespoň nakrátili. V opačném případě se vyvážejí poloprázdné kontejnery a může to mít za následek zvýšení poplatku za svoz odpadu pro příští rok.

45 Na sběrném hnízdě separovaného odpadu před OÚ je nově umístěn kontejner na kovový odpad z domácností. Do kontejneru můžete uložit konzervy od potravin, kovové zátky od nápojů, plechovky od nápojů, alobaly a tuby, hřebíky, skoby a jiný drobný kovový odpad a ostatní kovy z domácnosti např. kovové nádobí.

46 Upozorňujeme, že odpočinková místa Bambulka a U Hasičárny nejsou určeny pro jakékoli míčové hry. Pro tyto hry je určeno dětské hřiště Pod fotbalový hřištěm. Žádáme rodiče, aby v tomto směru poučily své dorůstající děti. Pokud by došlo k jakékoli škodě na těchto odpočinkových místech způsobené nevhodným používáním, bude škoda vymáhána po rodičích.

47 Vážení občané, v případech, kdy potřebujete Vy či někdo z Vašeho okolí pomoct, poradit či jinak podpořit v sociální problematice, máte možnost obrátit se na sociální odbor Městského úřadu Bzenec. Úřední hodiny: pondělí, středa 7:00-17:00 úterý, čtvrtek, pátek 7:00-14:30 dle domluvy (z důvodu možné práce v terénu) Telefon: socialni@bzenec.cz

48 V naší obci je vnitřním předpisem Obce Domanín zakázaný podomní prodej zboží i podomní nabízení jakýchkoli služeb. Pokud u Vás zazvoní takový prodejce, neprodleně to oznamte na OÚ na telefon nebo na mobil

49 Znovu upozorňujeme držitele psů na zákaz volného pohybu psů po obci. Pokud Vás pokouše pes, u kterého znáte držitele, neprodleně, ve vlastním zájmu, pokousání nahlaste Policii ČR. Veškeré náklady spojené s ošetřením, náhrada škody případně pokuta jdou k tíži držitele psa. Udělejte si proto taková opatření, abyste zamezili volnému pohybu Vašeho psa po obci.

50 Oznamujeme občanům, že mohou ve Sběrném dvoře v Moravském Písku (před vjezdem na farmu společnosti Svornost Těmice, a.s v Mor. Písku) zdarma ukládat jakékoli kompletní vyřazené elektrospotřebiče. Otvírací doba: středa sobota

51 Vývoz odpadu v roce 2017 každý lichý týden ve čtvrtek SKO (směsný) každý sudý týden ve čtvrtek BRKO (biologický).

52 Žádáme majitele psů, aby si při procházkách obcí uklízeli po svých miláčcích i jejich exkrementy.

53 Na chodbě OÚ je uložena sběrná nádoba na sběr světelných zdrojů. Patří do ní: kompaktní zářivky, výbojky, lineární zářivky a LED světelné zdroje. NEPATŘÍ: klasické, reflektorové a halogenové žárovky.

54 AMBULANCE PRAKTICKÉHO LÉKAŘE MUDr. Hasarová Zdravotní sestra: Zdena Tatarková Pondělí odběry, injekce Bzenec ( objednaní pacienti) Úterý Domanín Bzenec ( objednaní pacienti) Středa odběry, injekce Bzenec ( objednaní pacienti) Čtvrtek odběry, injekce Bzenec ( objednaní pacienti) Pátek odběry, injekce Bzenec

55 Úřední dny na OÚ Po St polední přestávka Pro vyřízení svých úředních záležitostí využijte pondělí a středu. V ostatní dny nemusíte pracovníky OÚ zastihnout. Děkujeme.

56

57 Orelská florbalová liga divize Východ / elévové Pozic e Team Z V R P VB OB Bod y 1 Orel Uherský Brod Florbal Hodonín Domanín FBC Orel Havířov Dolní Bojanovice FBC Valtice

58 Orelská florbalová liga divize Východ / mladší žáci Poz ice Team Z V R P VB OB Body 1 Orel Uherský Brod Uherské Hradiště Kněždub Vizovice Domanín Zlín

59 Orelská florbalová liga region Jih / starší žáci Pozice Team Z V R P VB OB Body 1 Šlapanice Domanín Dolní Bojanovice T.J. Sokol Strážnice F.A.T.R. Dubňany Křenovice

60 Orel Domanín Vás zve na Cvičení dětí pro děti 3 6 let (rodiče se také mohou do cvičení zapojit) Pravidelně každé pondělí hod. v Domaníně na Orlovně.

Pojízdná prodejna společnosti ZERA, a. s. Ratíškovice oznamuje, že ve čtvrtek ve 12:30 bude v naší obci prodávat krmné směsi pro hospodářská

Pojízdná prodejna společnosti ZERA, a. s. Ratíškovice oznamuje, že ve čtvrtek ve 12:30 bude v naší obci prodávat krmné směsi pro hospodářská Pojízdná prodejna společnosti ZERA, a. s. Ratíškovice oznamuje, že ve čtvrtek 2. 2. ve 12:30 bude v naší obci prodávat krmné směsi pro hospodářská zvířata králík 25kg za 210,- nosnice - sypká 25 kg za

Více

Radostné Vánoce a nový rok plný hojnosti, štěstí, zdraví a radosti přejí zaměstnanci OÚ Domanín

Radostné Vánoce a nový rok plný hojnosti, štěstí, zdraví a radosti přejí zaměstnanci OÚ Domanín Radostné Vánoce a nový rok plný hojnosti, štěstí, zdraví a radosti přejí zaměstnanci OÚ Domanín Radostné prožití vánočních svátků v kruhu Vašich nejbližších a do nového roku hodně zdraví a spokojenosti

Více

PŘI TŘÍKRÁLOVÉ SBÍRCE, KTERÁ SE V OBCI TĚMICE KONALA KOLEDNÍCI VYBRALI ,-Kč. VŠEM DĚKUJEME

PŘI TŘÍKRÁLOVÉ SBÍRCE, KTERÁ SE V OBCI TĚMICE KONALA KOLEDNÍCI VYBRALI ,-Kč. VŠEM DĚKUJEME PŘI TŘÍKRÁLOVÉ SBÍRCE, KTERÁ SE V OBCI TĚMICE KONALA 7.1.17 KOLEDNÍCI VYBRALI 26.474,-Kč. VŠEM DĚKUJEME Upozorňujeme občany, aby si dávali pozor na sjednávání schůzek s dodavateli energií. E.on ani RWE

Více

MUDr. Kudrnová bude mít od 7. do dovolenou,

MUDr. Kudrnová bude mít od 7. do dovolenou, Obecní vysílání 3C MUDr. Kudrnová bude mít od 7. do 11. 8. 2017 dovolenou, pouze akutní případy ošetří MUDr. Šultes. Ve středu 9. srpna bude mít MUDr. Šultes výjimečně ranní ordinaci. Řeznictví- uzenářství

Více

Svoz nebezpečných odpadů se koná v sobotu 13. května 2017 u samoobsluhy od 9:40 do 10:00 hod.

Svoz nebezpečných odpadů se koná v sobotu 13. května 2017 u samoobsluhy od 9:40 do 10:00 hod. Obecní vysílání 3C Svoz nebezpečných odpadů se koná v sobotu 13. května 2017 u samoobsluhy od 9:40 do 10:00 hod. Zdarma můžete odevzdat baterie všeho druhu, oleje, plechovky od barev, zářivky, výbojky,

Více

Obecní vysílání 3C Na úřední desce (u samoobsluhy a na webu obce) je vyvěšen Návrh závěrečného účtu obce Žatčany za rok 2016. Připomínky k návrhu ZÚ můžete uplatnit písemně do 10.5.2017 nebo ústně

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná Domovní odpad se odváží v úterý 21. února 2017. K cestě prosím přichystejte pouze plné popelnice. 15. 2. 2017 Říkanky a písničky Obec Hvozdná nabízí pronájem nebytových

Více

Pondělí hod. Úterý Pro veř ejnost o veř ZAVŘ ENO Středa hod. Čtvrtek

Pondělí hod. Úterý Pro veř ejnost o veř ZAVŘ ENO Středa hod. Čtvrtek Pondělí 8.00 11.30 12.00 17.00 hod. Úterý Pro veřejnost ZAVŘENO Středa 8.00 11.30 12.00 17.00 hod. Čtvrtek 8.00 11.30 12.00 15.30 hod. Pátek 8.00 11.30 12.00 14.00 hod. www.milotice.cz Upozornění občanům

Více

Informace obecního úřadu.

Informace obecního úřadu. Informace obecního úřadu www.oumoutnice.cz Úřední hodiny OÚ Moutnice Po 8:00 12:00 a 13:00 17:00 hodin St 8:00 12:00 a 13:00 17:00 hodin Stavební úřad Sokolnice Oznamujeme občanům, že v době od 3.7. do

Více

Do naší obce přijede ve čtvrtek 26. ledna pojízdná čistírna peří, která šije prošívané přikrývky a polštáře, sypkovinu dodají.

Do naší obce přijede ve čtvrtek 26. ledna pojízdná čistírna peří, která šije prošívané přikrývky a polštáře, sypkovinu dodají. Obecní vysílání Do naší obce přijede ve čtvrtek 26. ledna pojízdná čistírna peří, která šije prošívané přikrývky a polštáře, sypkovinu dodají. Stanoviště má u samoobsluhy, otevřeno od 10 hod. Zdrží se

Více

INFOKANÁL OBCE LUŽICE

INFOKANÁL OBCE LUŽICE INFOKANÁL OBCE LUŽICE Lužice u Hodonína Vesnice roku 2009 Jihomoravského kraje OBEC LUŽICE Česká 1, 696 18 Lužice Telefon: 511 117 821 www.luziceuhodonina.cz OBECNÍ ÚŘAD LUŽICE Úřední dny: Pondělí: 7-11

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná Hejtman Zlínského kraje vydal dne 29. 8. 2017 rozhodnutí č. 4 o zajištění kontinuity řešení mimořádné události, kterým ukládá Krajské veterinární správě SVS pro

Více

Všechny informace najdete také na stránkách města Slušovice a v sekci Infokanál

Všechny informace najdete také na stránkách města Slušovice   a   v sekci Infokanál MĚSTO SLUŠOVICE INFOKANÁL INFORMACE Všechny informace najdete také na stránkách města Slušovice www.slusovice.cz a www.slusovice.eu v sekci Infokanál Žádosti o zveřejnění soukromých a firemních příspěvků

Více

Životický portál. Od 25. dubna do 1. května 2016

Životický portál. Od 25. dubna do 1. května 2016 Životický portál Od 25. dubna do 1. května 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci dubnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk DOŘIČÁKOVÁ Anna 48 95 MIČKOVÁ Olga 14 65 KLADIVA Antonín 136 55 RÝCOVÁ Alena 187 50 Oznámení

Více

Zaměstnanci obecního úřadu přejí všem občanům klidné prožití svátků vánočních, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v roce 2017.

Zaměstnanci obecního úřadu přejí všem občanům klidné prožití svátků vánočních, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v roce 2017. Zaměstnanci obecního úřadu přejí všem občanům klidné prožití svátků vánočních, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v roce 2017. Pondělí 8:00-11:30 12:00-17:00 hod. Úterý Pro veřejnost ZAVŘENO Středa 8:00-11:30

Více

www.slusovice.eu a www.slusovice.cz

www.slusovice.eu a www.slusovice.cz INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE SLUŠOVICE Všechny informace najdete také na webových stránkách www.slusovice.eu a ÚŘEDNÍ HODINY MĚSTSKÉHO ÚŘADU SLUŠOVICE INFORMACE PONDĚLÍ STŘEDA 08:00 08:00 17:00 17:00 Telefon:

Více

Životický portál. Od 18. dubna do 24. dubna 2016

Životický portál. Od 18. dubna do 24. dubna 2016 Životický portál Od 18. dubna do 24. dubna 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci dubnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk DOŘIČÁKOVÁ Anna 48 95 MIČKOVÁ Olga 14 65 KLADIVA Antonín 136 55 RÝCOVÁ Alena 187 50 JÍDELNÍ

Více

TJ Sokol Žatčany oznamuje, že během března bude nadále pokračovat cvičení Ivy Oujezdské každé pondělí od 18.30 hodin. Cvičení thai-boxu bylo

TJ Sokol Žatčany oznamuje, že během března bude nadále pokračovat cvičení Ivy Oujezdské každé pondělí od 18.30 hodin. Cvičení thai-boxu bylo Obecní vysílání 3C Pozvánka na ples pořádaný Motobandou VOKUŠI Žatčany 22.2. 2014 Žatčany Orlovna od 14:00 16:30 hod. KARNEVAL PRO DĚTI od 20:00 hod. Pohádkový maškarní ples pro dospělé Program: Krasojízda

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná Domovní odpad se odváží v úterý 6. srpna 2019. K cestě prosím přichystejte pouze plné popelnice. Tříděný odpad se odváží v úterý 6. srpna 2019. Tento odpad přichystejte

Více

Pondělí hod. Úterý Pro veř ejnost o veř ZAVŘ ENO Středa hod. Čtvrtek

Pondělí hod. Úterý Pro veř ejnost o veř ZAVŘ ENO Středa hod. Čtvrtek Pondělí 8.00 11.30 12.00 17.00 hod. Úterý Pro veřejnost ZAVŘENO Středa 8.00 11.30 12.00 17.00 hod. Čtvrtek 8.00 11.30 12.00 15.30 hod. Pátek 8.00 11.30 12.00 14.00 hod. www.milotice.cz Upozornění občanům

Více

INFOKANÁL KBTV Březová Aktualizace: 11. ledna :13

INFOKANÁL KBTV Březová Aktualizace: 11. ledna :13 INFOKANÁL KBTV Březová Aktualizace: 11. ledna 2019 15:13 Služby: - Odjezdy autobusů, Ordinace doktorů a úřady Novinky z obce: Počet obyvatel k 31.12.2018 Ples ve stylu filmových postav. Tříkrálová sbírka.

Více

Životický portál. Od 25. prosince do 5. ledna 2017

Životický portál. Od 25. prosince do 5. ledna 2017 Životický portál Od 25. prosince do 5. ledna 2017 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci prosinci oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk KUNCOVÁ Věra 33 92 KROUTILOVÁ Vlasta 23 65 ŽLEBEK Jindřich 148 60 CÁBOVÁ Růžena

Více

INFOKANÁL OBCE LUŽICE. Obec Lužice Česká 1 696 18 Lužice Telefon: 511 117 821 www.luziceuhodonina.cz

INFOKANÁL OBCE LUŽICE. Obec Lužice Česká 1 696 18 Lužice Telefon: 511 117 821 www.luziceuhodonina.cz INFOKANÁL OBCE LUŽICE Obec Lužice Česká 1 696 18 Lužice Telefon: 511 117 821 www.luziceuhodonina.cz OBECNÍ ÚŘAD LUŽICE Úřední dny: Pondělí: 7.00 11.30 12.30 17.00 Středa: 7.00 11.30 12.30 17.00 PARTNERSKÁ

Více

sezóna 2014/2015 Přihlášené jednoty (družstva) jsou rozděleny do regionálních divizí, v nichž se budou navzájem utkávat.

sezóna 2014/2015 Přihlášené jednoty (družstva) jsou rozděleny do regionálních divizí, v nichž se budou navzájem utkávat. Hrací systém OFL sezóna 2014/2015 Přihlášené jednoty (družstva) jsou rozděleny do regionálních divizí, v nichž se budou navzájem utkávat. Systém je odlišný podle počtu týmů v jednotlivých divizích. Začátky

Více

INFOKANÁL KBTV Březová Aktualizace: 13. srpna :17

INFOKANÁL KBTV Březová Aktualizace: 13. srpna :17 INFOKANÁL KBTV Březová Aktualizace: 13. srpna 2018 08:17 Služby: - Odjezdy autobusů, Ordinace doktorů a úřady poběží na začátku každé hodiny. Novinky z obce: Slavnostní otevření zpevněné plochy, dětského

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná Ve sběrném dvoře Hvozdná NESBÍRÁME DO ODVOLÁNÍ SUŤ a PAPÍR. Děkujeme za pochopení. Žádáme občany, aby do kontejnerů na bioodpad nevhazovali ani drobné větve, ale

Více

Informační kanál obce Veselá

Informační kanál obce Veselá Informační kanál obce Veselá 1 Infokanál obce Veselá Novinky Galerie Stálé informace Vysílací schéma Galerie foto, video Novinky: Zpravodajství z obce Pozvánky Reklama Stálé informace: Kontakty Ordinace

Více

UPOZORNĚNÍ! středa pouze MUDr. Kudrnová od 7 do 9 hod. a pouze pro akutní pacienty

UPOZORNĚNÍ! středa pouze MUDr. Kudrnová od 7 do 9 hod. a pouze pro akutní pacienty Obecní vysílání 3C UPOZORNĚNÍ! MUDr. Šultes a MUDr. Kudrnová oznamují, že z důvodu vypnutí elektřiny budou ordinovat takto: čtvrtek 24. 3. ordinuje pouze MUDr. Šultes od 7 do 9 hod. a pouze pro akutní

Více

1. Umístění kontejnerů. Stanoviště kontejnerů v Obříství: ve dvoře u staré tělocvičny č.p Termíny přistavení velkoobjemového kontejneru

1. Umístění kontejnerů. Stanoviště kontejnerů v Obříství: ve dvoře u staré tělocvičny č.p Termíny přistavení velkoobjemového kontejneru PROVOZNÍ ŘÁD VELKOOBJEMOVÝCH KONTEJNERŮ, NEBEZPEČNÉHO, KOMUNÁLNÍHO, STAVEBNÍHO A BIOLOGICKY ROZLOŽITELNÉHO ODPADU Platný na území obce Obříství pro rok 2017 1. Umístění kontejnerů Stanoviště kontejnerů

Více

Zpravodajství ObcERatíškovice

Zpravodajství ObcERatíškovice Zpravodajství ObcERatíškovice Vzhledem k vývoji epidemiologické situace a na základě dnešního doporučení Krajské hygienické stanice Jihomoravského kraje se sídlem v Brně je s účinností od 7. ledna t. r.

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK od 3.2. do 10.2. 2014

JÍDELNÍ LÍSTEK od 3.2. do 10.2. 2014 JÍDELNÍ LÍSTEK od 3.2. do 10.2. 2014 Pondělí Polévka kulajda Zapékané těstoviny s uzeninou, okurkový salát Úterý Polévka květáková Vepřové maso na žampionech, brambor Středa Polévka selská Mexický guláš,

Více

Domov pro seniory Věstonická 1, Brno, příspěvková organizace, přijme do pracovního poměru pracovníky na pozici úklidu, pracovní doba 6:00 14:30, i

Domov pro seniory Věstonická 1, Brno, příspěvková organizace, přijme do pracovního poměru pracovníky na pozici úklidu, pracovní doba 6:00 14:30, i Obecní vysílání 3C Domov pro seniory Věstonická 1, Brno, příspěvková organizace, přijme do pracovního poměru pracovníky na pozici úklidu, pracovní doba 6:00 14:30, i víkendy na pozici pracovník v sociálních

Více

Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO:

Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO: KOSTICE Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO: 67549799 Orgánem dohledu nad provozováním televizního

Více

OBECNÍ ÚŘAD NECHVALÍN

OBECNÍ ÚŘAD NECHVALÍN Nová zpráva OBECNÍ ÚŘAD NECHVALÍN Úřední hodiny Po 8.00 12.30 Út 8.00 12.30 St 8.00 12.30 Čt 8.00 12.30, 13.30 17.00 Pá 8.00 12.30 místostarosta Po 19.00 20.00 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Informační kanál obce Veselá

Informační kanál obce Veselá Informační kanál obce Veselá 1 Infokanál obce Veselá Novinky Galerie Stálé informace Vysílací schéma Galerie foto, video Novinky: Zpravodajství z obce Pozvánky Reklama Stálé informace: Kontakty Ordinace

Více

Pondělí hod. Úterý Pro veř ejnost o veř ZAVŘ ENO Středa hod. Čtvrtek

Pondělí hod. Úterý Pro veř ejnost o veř ZAVŘ ENO Středa hod. Čtvrtek Pondělí 8.00 11.30 12.00 17.00 hod. Úterý Pro veřejnost ZAVŘENO Středa 8.00 11.30 12.00 17.00 hod. Čtvrtek 8.00 11.30 12.00 15.30 hod. Pátek 8.00 11.30 12.00 14.00 hod. www.milotice.cz Obecní úřad oznamuje,

Více

Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO:

Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO: KOSTICE Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO: 67549799 Orgánem dohledu nad provozováním televizního

Více

Životický portál. Od 2. listopadu do 8. listopadu 2015

Životický portál. Od 2. listopadu do 8. listopadu 2015 Životický portál Od 2. listopadu do 8. listopadu 2015 BLAHOPŘÁNÍ v měsíci listopadu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk Jméno Č.p. Věk ČERNÁ Růžena GERYKOVÁ Miluše 44 80 90 65 SYMERSKÝ Vladimír GERYKOVÁ Marie

Více

INFOKANÁL OBCE LUŽICE. Obec Lužice Česká 1 696 18 Lužice Telefon: 511 117 821 www.luziceuhodonina.cz

INFOKANÁL OBCE LUŽICE. Obec Lužice Česká 1 696 18 Lužice Telefon: 511 117 821 www.luziceuhodonina.cz INFOKANÁL OBCE LUŽICE Obec Lužice Česká 1 696 18 Lužice Telefon: 511 117 821 www.luziceuhodonina.cz OBECNÍ ÚŘAD LUŽICE Úřední dny: Pondělí: 7.00 11.30 12.30 17.00 Středa: 7.00 11.30 12.30 17.00 PARTNERSKÁ

Více

v tomto týdnu oslaví narozeniny MACÍČKOVÁ Marie č.p. 120 Srdečně blahopřejeme

v tomto týdnu oslaví narozeniny MACÍČKOVÁ Marie č.p. 120 Srdečně blahopřejeme BLAHOPŘÁNÍ v tomto týdnu oslaví narozeniny MACÍČKOVÁ Marie č.p. 120 Srdečně blahopřejeme JÍDELNÍ LÍSTEK od 17.11. do 24.11. 2014 Pondělí STÁTNÍ SVÁTEK Úterý Polévka čočková Rizoto s vepřovým masem, červená

Více

V úterý 26.6.2012 přijede do naší obce prodejce borůvek. Borůvky budou valené v ½ litrových vaničkách, cena za jednu vaničku je 40 Kč.

V úterý 26.6.2012 přijede do naší obce prodejce borůvek. Borůvky budou valené v ½ litrových vaničkách, cena za jednu vaničku je 40 Kč. Obecní vysílání 3C V úterý 26.6.2012 přijede do naší obce prodejce borůvek. Borůvky budou valené v ½ litrových vaničkách, cena za jednu vaničku je 40 Kč. Prodej se uskuteční u samoobsluhy v 10:20 hod.,

Více

Životický portál. Od 7. prosince do 13. prosince 2015

Životický portál. Od 7. prosince do 13. prosince 2015 Životický portál Od 7. prosince do 13. prosince 2015 BLAHOPŘÁNÍ v měsíci prosinci oslaví narozeniny Jméno KUNCOVÁ Věra BARTOŇ Josef VIČANOVÁ Marie Č.p. Věk 33 29 153 91 70 70 Jméno NĚMCOVÁ Jana ŽLEBKOVÁ

Více

Životický portál. Od 4. dubna do 10. dubna 2016

Životický portál. Od 4. dubna do 10. dubna 2016 Životický portál Od 4. dubna do 10. dubna 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci dubnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk DOŘIČÁKOVÁ Anna 48 95 MIČKOVÁ Olga 14 65 KLADIVA Antonín 136 55 RÝCOVÁ Alena 187 50 JÍDELNÍ

Více

Informační kanál obce Veselá

Informační kanál obce Veselá Informační kanál obce Veselá 1 Infokanál obce Veselá Novinky Galerie Stálé informace Vysílací schéma Galerie foto, video Novinky: Zpravodajství z obce Pozvánky Reklama Stálé informace: Kontakty Ordinace

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná ROZHODNUTÍ hejtmana Zlínského kraje č. 1 o vyhlášení stavu nebezpečí z důvodu nebezpečí rozšíření afrického moru prasat. Stav nebezpečí je vyhlášen na období 31.7.2017

Více

Zemědělský podnik Dolní Dunajovice bude v sobotu 18.2. 2012 v 8:30 hod. u samoobsluhy prodávat:

Zemědělský podnik Dolní Dunajovice bude v sobotu 18.2. 2012 v 8:30 hod. u samoobsluhy prodávat: Obecní vysílání 3C Zemědělský podnik Dolní Dunajovice bude v sobotu 18.2. 2012 v 8:30 hod. u samoobsluhy prodávat: Jablka různé druhy. 13-18 Kč/kg Brambory na uskladnění po 25ti kg 4 Kč/kg Cibuli na uskladnění

Více

Životický portál. Od 5. října do 11. října 2015

Životický portál. Od 5. října do 11. října 2015 Životický portál Od 5. října do 11. října 2015 BLAHOPŘÁNÍ v měsíci říjnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk Jméno Č.p. Věk ŠKORŇA Michal MACÍČEK Stanislav ŠPUNAR Robert KUNC Jan 170 165 154 189 92 80 70

Více

Životický portál. od 15. května do 21. května 2017

Životický portál. od 15. května do 21. května 2017 Životický portál od 15. května do 21. května 2017 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci květnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk NEVLUDOVÁ Ludmila 135 95 HIKEL Alois 130 84 KUNCOVÁ Amalie 27 81 GERYKOVÁ Jiřina 8

Více

Životický portál. Od 31. října do 6. října 2016

Životický portál. Od 31. října do 6. října 2016 Životický portál Od 31. října do 6. října 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci říjnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk ČERNÁ Růžena 49 91 LACINA Stanislav 15 75 ČERNOCH Jan 7 75 ŽERDÍK Miloslav 150 65 DAROŇ

Více

INFOKANÁL OBCE TVRDONICE

INFOKANÁL OBCE TVRDONICE INFOKANÁL OBCE TVRDONICE Obec Tvrdonice nám. Míru 96/31 691 53 Tvrdonice Tel.: 519 339 203 www.tvrdonice.cz OBECNÍ ÚŘAD Úřední hodiny: PO 8.00 11.30 12.30 17.00 UT 8.00 11.30 12.30 14.00 ST 8.00 11.30

Více

Informační občasník OÚ Staré Heřminovy

Informační občasník OÚ Staré Heřminovy Informační občasník OÚ Staré Heřminovy 26.11.2018 2/2018 Seznámení s výsledky voleb do ZO Staré Heřminovy ve dnech 5. - 6. 10. 2018 Počet volebních okrsků 1 Počet okrskových volebních komisí, které předaly

Více

Informační kanál obce Veselá

Informační kanál obce Veselá Informační kanál obce Veselá 1 Infokanál obce Veselá Novinky Galerie Stálé informace Vysílací schéma Galerie foto, video Novinky: Zpravodajství z obce Pozvánky Reklama Stálé informace: Kontakty Ordinace

Více

Životický portál. Od 24. října do 30. října 2016

Životický portál. Od 24. října do 30. října 2016 Životický portál Od 24. října do 30. října 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci říjnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk Jméno Č.p. Věk ŠKORŇA Michal 170 93 MIKULENKA Radomír 121 60 MACÍČEK Stanislav 165 81

Více

Zahradnické centrum Brabec DNY KOUZELNÝCH ORCHIDEJÍ 24.2. 26.2.2012

Zahradnické centrum Brabec DNY KOUZELNÝCH ORCHIDEJÍ 24.2. 26.2.2012 Obecní vysílání 3C Zahradnické centrum Brabec DNY KOUZELNÝCH ORCHIDEJÍ 24.2. 26.2.2012 PÁTEK NEDĚLE - Prodejní výstava orchidejí, odborné poradenství v péči o ně. NEDĚLĚ 10 12 a 13 15 hod. Vazačská show

Více

Pondělí hod. Úterý Pro veř ejnost o veř ZAVŘ ENO Středa hod. Čtvrtek

Pondělí hod. Úterý Pro veř ejnost o veř ZAVŘ ENO Středa hod. Čtvrtek Pondělí 8.00 11.30 12.00 17.00 hod. Úterý Pro veřejnost ZAVŘENO Středa 8.00 11.30 12.00 17.00 hod. Čtvrtek 8.00 11.30 12.00 15.30 hod. Pátek 8.00 11.30 12.00 14.00 hod. www.milotice.cz Obecní úřad oznamuje,

Více

Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO:

Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO: KOSTICE Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO: 67549799 Orgánem dohledu nad provozováním televizního

Více

Životický portál. Od 16. května do 22. května 2016

Životický portál. Od 16. května do 22. května 2016 Životický portál Od 16. května do 22. května 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci květnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk Jméno Č.p. Věk NEVLUDOVÁ Ludmila 135 94 ČERNOCHOVÁ Marcela 18 65 HIKEL Alois 130 83

Více

Životický portál. Od 28. září do 5. října 2015

Životický portál. Od 28. září do 5. října 2015 Životický portál Od 28. září do 5. října 2015 BLAHOPŘÁNÍ v měsíci září oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk Jméno Č.p. Věk MACÍČKOVÁ Anna VOSOL Jaroslav ČERNOCH Miloslav 21 209 65 96 75 70 GERYKOVÁ Božena

Více

Informační kanál obce Veselá

Informační kanál obce Veselá Informační kanál obce Veselá 1 Infokanál obce Veselá Novinky Galerie Stálé informace Vysílací schéma Galerie foto, video Novinky: Zpravodajství z obce Pozvánky Reklama Stálé informace: Kontakty Ordinace

Více

www.slusovice.eu a www.slusovice.cz

www.slusovice.eu a www.slusovice.cz INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE SLUŠOVICE Všechny informace najdete také na webových stránkách www.slusovice.eu a ÚŘEDNÍ HODINY MĚSTSKÉHO ÚŘADU SLUŠOVICE INFORMACE PONDĚLÍ STŘEDA 08:00 08:00 17:00 17:00 Telefon:

Více

Základní škola a Mateřská škola Žatčany přijme kuchařku do školní jídelny, nástup od , popř. od učitelku na zástup za nemocenskou

Základní škola a Mateřská škola Žatčany přijme kuchařku do školní jídelny, nástup od , popř. od učitelku na zástup za nemocenskou Obecní vysílání 3C Základní škola a Mateřská škola Žatčany přijme kuchařku do školní jídelny, nástup od 1.6.2017, popř. od 1.9.2017. učitelku na zástup za nemocenskou do MŠ. TJ SOKOL ŽATČANY ZVE VŠECHNY

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná SMUTEČNÍ OZNÁMENÍ V pondělí 29. dubna 2019 zemřel ve věku 74 let pan STANISLAV MORBICER Se zesnulým se rozloučíme v úterý 7. května 2019 v 10.30 hodin v obřadní

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná SMUTEČNÍ OZNÁMENÍ Ve čtvrtek dne 7. dubna 2016 zemřel ve věku 30 let JAKUB ŘIHÁK Se zesnulým se rozloučíme v pátek dne 15. dubna 2016 v 15.15 hodin v chrámu Páně

Více

Životický portál. Od 23. března do 29. března 2015

Životický portál. Od 23. března do 29. března 2015 Životický portál Od 23. března do 29. března 2015 BLAHOPŘÁNÍ v měsíci březnu oslaví narozeniny Jméno KARKOŠKA Lubomír MARŠÁLKOVÁ Vlasta GORČÍKOVÁ Marie MACÍČEK Jiří Číslo popisné 180 213 170 165 Věk 87

Více

Životický portál. Od 23. května do 29. května 2016

Životický portál. Od 23. května do 29. května 2016 Životický portál Od 23. května do 29. května 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci květnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk Jméno Č.p. Věk NEVLUDOVÁ Ludmila 135 94 ČERNOCHOVÁ Marcela 18 65 HIKEL Alois 130 83

Více

v tomto týdnu oslaví narozeniny MACÍČKOVÁ Anna č.p. 21 Srdečně blahopřejeme

v tomto týdnu oslaví narozeniny MACÍČKOVÁ Anna č.p. 21 Srdečně blahopřejeme BLAHOPŘÁNÍ v tomto týdnu oslaví narozeniny MACÍČKOVÁ Anna č.p. 21 Srdečně blahopřejeme JÍDELNÍ LÍSTEK od 22.9. do 29.9. 2013 Pondělí Polévka nočková s bramborem Vepřové maso na rajčatech, těstoviny Úterý

Více

v tomto týdnu oslaví narozeniny ČERNÁ Růžena č.p. 44 KUNC Jiří č.p. 132 Srdečně blahopřejeme

v tomto týdnu oslaví narozeniny ČERNÁ Růžena č.p. 44 KUNC Jiří č.p. 132 Srdečně blahopřejeme BLAHOPŘÁNÍ v tomto týdnu oslaví narozeniny ČERNÁ Růžena č.p. 44 KUNC Jiří č.p. 132 Srdečně blahopřejeme JÍDELNÍ LÍSTEK od 24.11. do 1.12. 2014 Pondělí Polévka zeleninová Koprová omáčka, vejce, brambor

Více

Životický portál. Od 30. března do 5. dubna 2015

Životický portál. Od 30. března do 5. dubna 2015 Životický portál Od 30. března do 5. dubna 2015 BLAHOPŘÁNÍ v měsíci dubnu oslaví narozeniny Jméno DOŘIČÁKOVÁ Anna ČERNÝ Oldřich SURÁK Vojtěch MIČKA Jiří DROZD Bohumír ZAHRADNÍKOVÁ Emilie Číslo popisné

Více

Životický portál. Od 30. května do 5. června 2016

Životický portál. Od 30. května do 5. června 2016 Životický portál Od 30. května do 5. června 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci červnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk WILDEROVÁ Marta 168 86 HASAL Antonín 186 65 MACHÁČ Antonín 178 65 TKADLEČKOVÁ Marie

Více

ZPRAVODAJ 11/2015. Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství

ZPRAVODAJ 11/2015. Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství ZPRAVODAJ 11/2015 Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství Žádáme občany, aby vytvořili podmínky pro bezproblémové odklízení sněhu při zimní údržbě obecních komunikací,

Více

Informační kanál obce Veselá

Informační kanál obce Veselá Informační kanál obce Veselá 1 Infokanál obce Veselá Novinky Galerie Stálé informace Vysílací schéma Galerie foto, video Novinky: Zpravodajství z obce Pozvánky Reklama Stálé informace: Kontakty Ordinace

Více

Informační kanál obce Veselá

Informační kanál obce Veselá Informační kanál obce Veselá 1 Infokanál obce Veselá Novinky Galerie Stálé informace Vysílací schéma Galerie foto, video Novinky: Zpravodajství z obce Pozvánky Reklama Stálé informace: Kontakty Ordinace

Více

Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO:

Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO: KOSTICE Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO: 67549799 Orgánem dohledu nad provozováním televizního

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK od 5.5. do 12.5. 2014

JÍDELNÍ LÍSTEK od 5.5. do 12.5. 2014 JÍDELNÍ LÍSTEK od 5.5. do 12.5. 2014 Pondělí Polévka rýžová Špenát, brambor, vejce Úterý Polévka kmínová s vejci Vepřové maso na paprice, rýže Středa Polévka květáková Rybí filé na másle, bramborová kaše,

Více

ROZSVÍCENÍ VÁNOČNÍHO STROMU ve čtvrtek 3. prosince 2015 v 16:30 hodin na návsi.

ROZSVÍCENÍ VÁNOČNÍHO STROMU ve čtvrtek 3. prosince 2015 v 16:30 hodin na návsi. Obecní vysílání 3C ZŠ a MŠ Žatčany srdečně všechny zve na ROZSVÍCENÍ VÁNOČNÍHO STROMU ve čtvrtek 3. prosince 2015 v 16:30 hodin na návsi. Přijďte si s námi zazpívat a otevřít adventní čas. Můžete si také

Více

MĚSTO MEZIMĚSTÍ. účely vývozu, dovozu a tranzitu odpadů a postup při udělování souhlasu k vývozu, dovozu a tranzitu odpadů (Katalog odpadů)

MĚSTO MEZIMĚSTÍ. účely vývozu, dovozu a tranzitu odpadů a postup při udělování souhlasu k vývozu, dovozu a tranzitu odpadů (Katalog odpadů) 1 MĚSTO MEZIMĚSTÍ OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 2/2015 o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a nakládání se stavebním odpadem na území města

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 2 / 2015

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 2 / 2015 OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 2 / 2015 O STANOVENÍ SYSTÉMU SHROMAŽĎOVÁNÍ, SBĚRU, PŘEPRAVY, TŘÍDĚNÍ, VYUŽÍVÁNÍ A ODSTRAŇOVÁNÍ KOMUNÁLNÍCH ODPADŮ A NAKLÁDÁNÍ SE STAVEBNÍM ODPADEM NA ÚZEMÍ OBCE ÚZEMÍ OBCE NEVŘEŇ

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná Oznamujeme občanům, že na Obecním úřadě Hvozdná jsou ještě k dispozici Hvozdenské kalendáře 2019. Kdo má zájem, může si kalendář/e vyzvednout. Obnova vodovodu

Více

v tomto týdnu oslaví narozeniny DOŘIČÁKOVÁ Naděžda č.p. 184 Srdečně blahopřejeme

v tomto týdnu oslaví narozeniny DOŘIČÁKOVÁ Naděžda č.p. 184 Srdečně blahopřejeme BLAHOPŘÁNÍ v tomto týdnu oslaví narozeniny DOŘIČÁKOVÁ Naděžda č.p. 184 Srdečně blahopřejeme JÍDELNÍ LÍSTEK od 27.10. do 3.11. 2014 Pondělí Polévka rýžová Tyrolské brambory, červená řepa Úterý STÁTNÍ SVÁTEK

Více

Životický portál. Od 12. října do 18. října 2015

Životický portál. Od 12. října do 18. října 2015 Životický portál Od 12. října do 18. října 2015 BLAHOPŘÁNÍ v měsíci říjnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk Jméno Č.p. Věk ŠKORŇA Michal MACÍČEK Stanislav ŠPUNAR Robert KUNC Jan 170 165 154 189 92 80 70

Více

Informační kanál obce Veselá

Informační kanál obce Veselá Informační kanál obce Veselá 1 Infokanál obce Veselá Novinky Galerie Stálé informace Vysílací schéma Galerie foto, video Novinky: Zpravodajství z obce Pozvánky Reklama Stálé informace: Kontakty Ordinace

Více

Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov

Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Vodohospodářská společnost SITKA Šternberk oznamuje občanům, že ve dnech 2. prosince a 5. a 6. prosince budou ve Štěpánově zapisovány stavy vodoměrů. Obec Štěpánov

Více

Životický portál. Od 9. května do 15. května 2016

Životický portál. Od 9. května do 15. května 2016 Životický portál Od 9. května do 15. května 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci květnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk Jméno Č.p. Věk NEVLUDOVÁ Ludmila 135 94 ČERNOCHOVÁ Marcela 18 65 HIKEL Alois 130 83

Více

MUDr. Víšková oznamuje, že ve čtvrtek 19. prosince bude mít výjimečně ranní ordinaci a v pondělí 23. prosince nebude ordinovat. Akutní případy ošetří

MUDr. Víšková oznamuje, že ve čtvrtek 19. prosince bude mít výjimečně ranní ordinaci a v pondělí 23. prosince nebude ordinovat. Akutní případy ošetří Obecní vysílání 3C MUDr. Víšková oznamuje, že ve čtvrtek 19. prosince bude mít výjimečně ranní ordinaci a v pondělí 23. prosince nebude ordinovat. Akutní případy ošetří MUDr. Šultes. Zahradnictví Žatčany

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná Požadavky: Obec Hvozdná vyhlašuje výběrové řízení na pozici TECHNIK OBCE. minimálně SŠ vzdělání s technickým zaměřením minimálně 2 roky praxe znalost práce na

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Obecně závazná vyhláška č. 2/2014, o stanovení systému nakládání s komunálním a stavebním odpadem Zastupitelstvo města Havířova se na svém zasedání dne 22.9.2014 usnesením č. 1283/27ZM/2014

Více

v tomto týdnu oslaví narozeniny KUDĚLKOVÁ Anna č.p. 217 Srdečně blahopřejeme

v tomto týdnu oslaví narozeniny KUDĚLKOVÁ Anna č.p. 217 Srdečně blahopřejeme BLAHOPŘÁNÍ v tomto týdnu oslaví narozeniny KUDĚLKOVÁ Anna č.p. 217 Srdečně blahopřejeme JÍDELNÍ LÍSTEK od 6.10. do 13.10. 2013 Pondělí Polévka čočková Vepřové maso na paprice, rýže Úterý Polévka rýžová

Více

Katalog podporujících služeb aktualizace

Katalog podporujících služeb aktualizace Katalog podporujících služeb aktualizace - Lékaři a psychologové 1) MUDr. Slávka Pavlíková praktický lékař pro děti a dorost (místo MUDr. Zory Trtíkové str. 8) Lánecká 970, 582 91 Světlá nad Sázavou email:

Více

Aktuálně nabízená pracovní místa:

Aktuálně nabízená pracovní místa: Aktuálně nabízená pracovní místa: Přijmeme: Lékaře na oddělení Radiační a klinické onkologie Jičín - specializovaná způsobilost v oboru radiační nebo klinická onkologie - možno i interní kmen nebo absolvent

Více

Obecní úřad Prusinovice

Obecní úřad Prusinovice Zprávy obecního úřadu 16. června 2015 Pondělí 8:00-16:00 Úterý 8:00-17:00 Středa 8:00-12:00 Čtvrtek 8:00-15:00 Pátek ZAVŘENO 22/24C Dnes Zbyněk Zítra Adolf Aktuální zprávy Strana číslo: 1 Zápis stavu elektroměrů

Více

Ve středu 13. června v 17 hod. vám v obecním vysílání kabelové televize promítneme dokument z letošních hodů, který natočil pan Jan křivý.

Ve středu 13. června v 17 hod. vám v obecním vysílání kabelové televize promítneme dokument z letošních hodů, který natočil pan Jan křivý. Obecní vysílání 3C Ve středu 13. června v 17 hod. vám v obecním vysílání kabelové televize promítneme dokument z letošních hodů, který natočil pan Jan křivý. Kdo by měl zájem o videokazetu nebo DVD v ceně

Více

Kamenictví FRANTIŠEK A SYNOVÉ bude v úterý 14.8.2012 od 13 do 14 hod. na místním hřbitově nabízet své služby: - Kompletní oprava pomníků - Čištění

Kamenictví FRANTIŠEK A SYNOVÉ bude v úterý 14.8.2012 od 13 do 14 hod. na místním hřbitově nabízet své služby: - Kompletní oprava pomníků - Čištění Obecní vysílání 3C Kamenictví FRANTIŠEK A SYNOVÉ bude v úterý 14.8.2012 od 13 do 14 hod. na místním hřbitově nabízet své služby: - Kompletní oprava pomníků - Čištění obrub a soklů od mechu - Stavění nových

Více

Informace Obecního úřadu

Informace Obecního úřadu Informace Obecního úřadu 26. 11. 2018 Provozovatelem televizního vysílání v kabelovém rozvodu je společnost CABTELmont Zlín, s.r.o. IČ: 60696346 Školní 234 763 15 Slušovice e-mail: info@cabtelmont.cz Orgánem

Více

Informace OÚ Štěpánov

Informace OÚ Štěpánov Informace OÚ Štěpánov Starosta obce svolává na čtvrtek 25. 4. 2019 od 17 hodin do obecního domu v Moravské Huzové 4. zasedání Zastupitelstva obce Štěpánov. Oznamujeme občanům, že z důvodu poruchy čerpadla

Více

SILAŘ OBSLUHA TECHNOLOGIE SIL. Nabízíme Vám práci s nejmodernější technologií za pomocí inovativních postupů, které si zasloužily již několik ocenění.

SILAŘ OBSLUHA TECHNOLOGIE SIL. Nabízíme Vám práci s nejmodernější technologií za pomocí inovativních postupů, které si zasloužily již několik ocenění. SILAŘ OBSLUHA TECHNOLOGIE SIL Nabízíme Vám práci s nejmodernější technologií za pomocí inovativních postupů, které si zasloužily již několik ocenění. Co vás čeká * obsluha technologie příjmových zařízení

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná SMUTEČNÍ OZNÁMENÍ Ve středu dne 12. září 2018 zemřel ve věku 93 let pan RUDOLF JUŘÍK Hvozdná, Osmek 266 Se zesnulým se rozloučíme ve středu 19. září 2018 v 10.30

Více

Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO:

Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO: KOSTICE Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO: 67549799 Orgánem dohledu nad provozováním televizního

Více

Žatčanská chasa Vás srdečně zve na K R O J O V A N É Ž A T Č A N S K É H O D Y, které se tradičně konají o svátku Nejsvětější Trojice, letos 10.

Žatčanská chasa Vás srdečně zve na K R O J O V A N É Ž A T Č A N S K É H O D Y, které se tradičně konají o svátku Nejsvětější Trojice, letos 10. Obecní vysílání 3C Pozvánka na hody Žatčanská chasa Vás srdečně zve na K R O J O V A N É Ž A T Č A N S K É H O D Y, které se tradičně konají o svátku Nejsvětější Trojice, letos 10. až 12. června 2017 *******

Více

Obecně závazná vyhláška č. 2/2017 o systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů

Obecně závazná vyhláška č. 2/2017 o systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Obecně závazná vyhláška č. 2/2017 o systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo obce Sobotín se na svém zasedání dne 11. září 2017 usnesením

Více

Závodníci budou označeni žlutými startovními čísly.

Závodníci budou označeni žlutými startovními čísly. Obecní vysílání 3C Vážení občané, organizátoři závody K24 vás prosí o zvýšení pozornosti při přecházení hlavní silnice ve dnech 19. a 20. června 2015. V tomto termínu budou naší obcí projíždět účastníci

Více