Frýdlant, nám, T.G.Masaryka 37 PSČ Tel. : fax : O Z N Á M E N Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Frýdlant, nám, T.G.Masaryka 37 PSČ Tel. : fax : O Z N Á M E N Í"

Transkript

1 M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V E F R Ý D L A N T Ě ODBOR STAVEBNÍHO ÚŘADU A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ oddělení stavebního úřadu Frýdlant, nám, T.G.Masaryka 37 PSČ Tel. : fax : O Z N Á M E N Í ZAHÁJENÍ SPOJENÉHO ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ O UMÍSTĚNÍ STAVBY A STAVEBNÍHO ŘÍZENÍ A POZVÁNÍ K VEŘEJNÉMU ÚSTNÍMU JEDNÁNÍ A K ÚSTNÍMU JEDNÁNÍ Dne 10. října 2007 podala paní Marie Šindelářová, nar. dne , Fügnerova 844, Frýdlant, v zastoupení Martina Štěpánka, nar. dne , Lesní 1281, Frýdlant u zdejšího stavebního úřadu a životního prostředí žádost a) o vydání územního rozhodnutí o umístění stavby, b) o stavební povolení pro stavbu: Dvojgaráž na p.p.č. 1156, Frýdlant. Dne 10. října 2007 stavebník zároveň požádal o spojení územního a stavebního řízení. Na základě této žádosti stavební úřad v souladu s 78 odst. 1 stavebního zákona dle 140 odst. 1 zákona č. 500/2004 Sb. (dále jen správní řád ), ve znění pozdějších předpisů usnesením ze dne pod č.j /2007/OSUZP/5/Pr rozhodl o spojení územního a stavebního řízení, které poznamenal do spisu. Podáním žádostí dne bylo zahájeno spojené územní a stavební řízení. Dne pod č.j /2007/OSUZP/6/Pr-0209 bylo spojené územní řízení o umístění stavby a stavební řízení přerušeno. Popis stavby: Jedná se o vybudování přízemní nepodsklepené stavby dvojgaráže obdélníkového půdorysu o vel. 6,50m x 10,75m a výšce v nejvyšším bodě sedlové střechy cca 5,20 m. Garáž o dvou stáních a místností pro uložení pracovního nářadí bude umístěna na části st.p.č. 1156, k.ú.frýdlant cca 5,00m od p.p.č. 1157, k.ú.frýdlant, cca 11,00m na východní straně od stávajícího rodinného domu na st.p.č. 1156, k.ú.frýdlant a 0,5 m od hranice s p.p.č. 1152, k.ú.frýdlant a bude přístupna stávajícím vjezdem z komunikace p.p.č. 4938/1, k.ú.frýdlant přes p.p.č. 1159/7, k.ú.frýdlant (chodník). Stavba nebude napojena na žádné inženýrské sítě a bude opatřena veškerým potřebným plechováním, včetně žlabů a odpadních trub. Dešťové vody budou svedeny na pozemek stavebníka. Stavba bude prováděna dodavatelsky. Městský úřad ve Frýdlantě, odbor stavebního úřadu a životního prostředí, jako příslušný stavební úřad podle 13 odst. 1 písm. f) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (dále jen "stavební zákon") a v souladu s ustanovením 87 odst. 1 stavebního zákona oznamuje zahájení územního řízení a současně nařizuje k projednání žádosti veřejné ústní jednání na den v hodin se schůzkou přizvaných v kanceláři MěÚ Frýdlant, č.dv. 18, 2. patro, ul. Havlíčkova 48, Frýdlant.

2 -2- Zároveň stavební úřad oznamuje podle 112 odst. 1 stavebního zákona zahájení stavebního řízení, ve kterém podle 112 odst. 2 stavebního zákona upouští od ohledání na místě a současně nařizuje k projednání žádosti ústní jednání na den v hodin se schůzkou přizvaných v kanceláři MěÚ Frýdlant, č.dv. 18, 2. patro, ul. Havlíčkova 48, Frýdlant. Závazná stanoviska dotčených orgánů, námitky účastníků řízení a připomínky veřejnosti musí být uplatněny nejpozději při veřejném ústním jednání a ústním jednání, jinak se k nim nepřihlíží. Účastníci řízení mohou nahlížet do podkladů rozhodnutí přede dnem veřejného ústního jednání a ústního jednání u odboru stavebního úřadu a životního prostředí MěÚ ve Frýdlantě v úředních dnech, tj. v pondělí a ve středu od 8.00 hod. do hod. a od hod. do hodin (mimo úřední dny po telefonické dohodě). Poučení pro účastníky územního řízení : Žadatel zajistí dle 87 odst. 2 stavebního zákona, aby informace o jeho záměru (dle 8 vyhlášky č. 503/2006 Sb., o podrobnější úpravě územního řízení, veřejnoprávní smlouvy a územního opatření) a o tom, že podal žádost o vydání územního rozhodnutí o umístění stavby, byla bezodkladně poté, co bylo nařízeno veřejné ústní jednání, vyvěšena na veřejně přístupném místě u stavby nebo pozemku na nichž se má záměr uskutečnit, a to do doby veřejného ústního jednání. Součástí informace je grafické vyjádření záměru, popřípadě jiný doklad, z něhož lze usuzovat na architektonickou a urbanistickou podobu záměru a na jeho vliv na okolí. Pokud žadatel uvedenou povinnost nesplní, stavební úřad nařídí opakované veřejné ústní jednání a žadatel může být postižen za přestupek podle 178 odst. 1 písm. e) stavebního zákona. K závazným stanoviskům a námitkám k věcem, o kterých bylo rozhodnuto při vydání územního nebo regulačního plánu, se nepřihlíží. Účastník řízení ve svých námitkách uvede skutečnosti, které zakládají jeho postavení jako účastníka řízení, a důvody podání námitek; k námitkám, které nesplňují uvedené požadavky, se nepřihlíží. Zúčastní-li se veřejného ústního jednání více osob z řad veřejnosti a mohlo by to vést ke zmaření účelu veřejného ústního jednání, zvolí si společného zmocněnce. Pověřený zaměstnanec stavebního úřadu je podle 172 odst. 1 stavebního zákona oprávněn při plnění úkolů vstupovat na cizí pozemky, stavby a do staveb s vědomím jejich vlastníků při zjišťování stavu stavby a pozemku nebo opatřování důkazů, a dalších podkladů pro vydání správního rozhodnutí nebo opatření. Stavební úřad může podle 173 odst. 1stavebního zákona uložit pořádkovou pokutu do Kč tomu, kdo závažným způsobem ztěžuje postup v řízení, anebo plněním úkolů podle 172 odst. 1 stavebního zákona tam, že znemožňuje oprávnění úředních osob nebo osobě ji přizvané vstup na svůj pozemek nebo stavbu.

3 -3- Poučení pro účastníky stavebního řízení : Účastník řízení může podle 114 odst. 1 stavebního zákona uplatnit námitky proti projektové dokumentaci, způsobu provádění a užívání stavby nebo požadavkům dotčených orgánů, pokud je jimi přímo dotčeno jeho vlastnické právo nebo právo založené smlouvou provést stavbu nebo opatření nebo právo odpovídajícímu věcnému břemenu k pozemku nebo stavbě. K námitkám účastníků řízení, které byly nebo mohly být uplatněny při územním řízení, při pořizování regulačního plánu nebo při vydání územního opatření o stavební uzávěře anebo územního opatření o asanaci území, se podle 114 odst. 2 stavebního zákona nepřihlíží. Pověřený zaměstnanec stavebního úřadu je podle 172 odst. 1 stavebního zákona oprávněn při plnění úkolů vstupovat na cizí pozemky, stavby a do staveb s vědomím jejich vlastníků při zjišťování stavu stavby a pozemku nebo opatřování důkazů, a dalších podkladů pro vydání správního rozhodnutí nebo opatření. Stavební úřad může podle 173 odst. 1stavebního zákona uložit pořádkovou pokutu do Kč tomu, kdo závažným způsobem ztěžuje postup v řízení, anebo plněním úkolů podle 172 odst. 1 stavebního zákona tam, že znemožňuje oprávnění úředních osob nebo osobě ji přizvané vstup na svůj pozemek nebo stavbu. Do 3 pracovních dnů po skončení ústního jednání je možno se seznámit s podklady řízení, ve smyslu ust. 36 odst. 3 zákona č. 500/2004 Sb., správního řádu, v platném znění. Upozornění : Jelikož se jedná o zvlášť složitý případ bude rozhodnuto v termínu nejpozději do 60 dnů ode dne zahájeného řízení dle 71 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů. Poučení : Jako účastník řízení máte v řízení zejména PRÁVO : pokud prohlásíte, že neovládáte jazyk, jímž se vede jednání, máte právo na tlumočníka zapsaného v seznamu tlumočníků, kterého si obstaráte na své náklady ( 16 odst. 3 správního řádu) pokud jste občan České republiky příslušející k národnostní menšině, která tradičně a dlouhodobě žije na území české republiky, máte před správním orgánem právo činit podání a jednat v jazyce své národnostní menšiny ( 16 odst. 4 správního řádu) zvolit si zmocněnce; zmocnění k zastoupení se prokazuje písemnou plnou mocí, kterou lze udělit i ústně do protokolu; v téže věci můžete mít současně pouze jednoho zmocněnce ( 33 odst. 1 správního řádu) vyjádřit v řízení své stanovisko ( 36 odst. 2 správního řádu) před vydáním rozhodnutí ve věci vyjádřit se k podkladům rozhodnutí ( 36 odst. 3 správního řádu) nahlížet do spisu ( 38 odst. 1 správního řádu) činit si výpisy a právo na to, aby správní orgán pořídil kopie spisu nebo jeho části ( 38 odst. 4 správního řádu) aby správní orgán i bez návrhu zjistil všechny rozhodné skutečnosti svědčící ve Váš prospěch i v neprospěch ( 50 odst. 3 správního řádu) na oznámení rozhodnutí ( 72 správního řádu)

4 -4- POVINNOST : předložit na výzvu oprávněné úřední osoby průkaz totožnosti ( 36 odst. 4 správního řádu) poskytovat správnímu orgánu veškerou potřebnou součinnost při opatřování podkladů pro vydání rozhodnutí ( 50 odst. 2 správního řádu) označit důkazy na podporu svých tvrzení ( 52 správního řádu) Zdeňka Prokopová oprávněná úřední osoba vedoucí odboru stavebního úřadu a životního prostředí Toto oznámení musí být vyvěšeno nejméně po dobu 15 dnů na úřední desce Městského úřadu Frýdlant a poté vráceno zpět odboru stavebního úřadu a životního prostředí MěÚ Frýdlant. Vyvěšeno dne :.. včetně dálkového přístupu Sejmuto dne :.. Podpis a razítko orgánu, který potvrzuje vyvěšení a sejmutí oznámení.

5 -5- OBDRŽÍ: Rozdělovník pro územní řízení : Účastníci řízení dle 85 odst. 1 stavebního zákona (obdrží doporučeně, do vlastních rukou) - paní Marie Šindelářová, nar. dne , Fügnerova 844, Frýdlant, v zastoupení pana Martina Štěpánka, nar. dne , Lesní 1281, Frýdlant - Město Frýdlant, IČ: , nám. T.G.Masaryka 37, Frýdlant Účastníci řízení dle 85 odst. 2 stavebního zákona (obdrží veřejnou vyhláškou) - zveřejněním na úřední desce Městského úřadu Frýdlant po dobu 15ti dnů s žádostí o podání písemné zprávy stavebnímu úřadu o vyvěšení a sejmutí Dotčené orgány: (obdrží doporučeně, na doručenku) - Městský úřad Frýdlant, oddělení životního prostředí, nám. T.G.Masaryka 37, Frýdlant - Hasičský záchranný sbor LK, územní odbor Liberec, Šumavská 414/11, Liberec 1 Dále obdrží: (obdrží doporučeně, do vlastních rukou) - ČR- Státní energetická inspekce, územní inspektorát pro LK, náměstí Dr.E.Beneše 584/24, Liberec, poštovní schránka 43 Rozdělovník pro stavební řízení : Účastníci řízení dle 27 odst. 1 správního řádu (obdrží doporučeně, do vlastních rukou) - paní Marie Šindelářová, nar. dne , Fügnerova 844, Frýdlant, v zastoupení pana Martina Štěpánka, nar. dne , Lesní 1281, Frýdlant Účastníci řízení dle 27 odst. 2 správního řádu (obdrží doporučeně, do vlastních rukou) - Město Frýdlant, IČ: , nám. T.G.Masaryka 37, Frýdlant - Ředitelství silnic a dálnic ČR, správa Liberec, IČ: , Zeyerova 1310, Liberec Dotčené orgány: (obdrží doporučeně, na doručenku) - Městský úřad Frýdlant, oddělení životního prostředí, nám. T.G.Masaryka 37, Frýdlant - Hasičský záchranný sbor LK, územní odbor Liberec, Šumavská 414/11, Liberec 1 Příloha: - situace stavby

6

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D R A S P E N A V A S T A V E B N Í O D D Ě L E N Í Stavební úřad Raspenava, Fučíkova 421, tel. 482 360 451

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D R A S P E N A V A S T A V E B N Í O D D Ě L E N Í Stavební úřad Raspenava, Fučíkova 421, tel. 482 360 451 M Ě S T S K Ý Ú Ř A D R A S P E N A V A S T A V E B N Í O D D Ě L E N Í Stavební úřad Raspenava, Fučíkova 421, tel. 482 360 451 Č.j.: 1929/2011/Pol/109/2-330.0 Raspenava dne: 2. 11. 2011 Vyřizuje: Zuzana

Více

M ě s t s k ý ú ř a d v H e j n i c í c h Stavební úřad Nádražní 521, Hejnice O Z N Á M E N Í

M ě s t s k ý ú ř a d v H e j n i c í c h Stavební úřad Nádražní 521, Hejnice O Z N Á M E N Í M ě s t s k ý ú ř a d v H e j n i c í c h Stavební úřad Nádražní 521, 463 62 Hejnice Č.j.: SÚ- 238/2009-330.4/15 Z Hejnice 21.10.2009 Vyřizuje: Ing. Vlastimil Břeň - oprávněná úřední osoba SÚ e-mail: stavebni.urad@mestohejnice.cz

Více

M ě s t s k ý ú ř a d H e j n i c e Stavební úřad Nádražní 521, Hejnice O Z N Á M E N Í

M ě s t s k ý ú ř a d H e j n i c e Stavební úřad Nádražní 521, Hejnice O Z N Á M E N Í M ě s t s k ý ú ř a d H e j n i c e Stavební úřad Nádražní 521, 463 62 Hejnice Č.j.: SÚ- 13/2011/234-330.4/10 Z Hejnice 24.03.2011 Vyřizuje: Marcela Koňaříková, oprávněná úřední osoba,ved.sú e-mail: stavebni.urad@mestohejnice.cz

Více

Městský úřad Nové Město pod Smrkem Odbor výstavby a životního prostředí Palackého 280, Nové Město pod Smrkem, PSČ

Městský úřad Nové Město pod Smrkem Odbor výstavby a životního prostředí Palackého 280, Nové Město pod Smrkem, PSČ Městský úřad Nové Město pod Smrkem Odbor výstavby a životního prostředí Palackého 280, Nové Město pod Smrkem, PSČ 463 65 Navrhovatel: č. j.: NMPS/3549/2016/OV vyřizuje: Radim Suk vedoucí Odboru výstavby

Více

Městský úřad Kraslice - Odbor územního plánování, stavebního úřadu a památkové péče 358 20 Kraslice, nám. 28. října 1438

Městský úřad Kraslice - Odbor územního plánování, stavebního úřadu a památkové péče 358 20 Kraslice, nám. 28. října 1438 Městský úřad Kraslice - Odbor územního plánování, stavebního úřadu a památkové péče 358 20 Kraslice, nám. 28. října 1438 Spis.zn.: Č.j.: Vyřizuje: Tel.: 566/09/SÚ/Ran 2531/09/SÚ Ranglová 352 370 433, 352

Více

A) podle ustanovení 87 odst. 1 stavebního zákona zahájení územního řízení B) podle ustanovení 112 odst. 1 stavebního zákona zahájení stavebního řízení

A) podle ustanovení 87 odst. 1 stavebního zákona zahájení územního řízení B) podle ustanovení 112 odst. 1 stavebního zákona zahájení stavebního řízení Magistrát města Frýdku-Místku, Radniční č.p. 1148, Frýdek, 738 22 Frýdek-Místek, odbor územního rozvoje a stavebního řádu, oddělení stavebního řádu Sp. zn.: MMFM_S 2047/2013/OÚRaSŘ/OrlA Frýdek-Místek,

Více

Městský úřad Nové Město pod Smrkem Odbor výstavby a životního prostředí Palackého 280, Nové Město pod Smrkem, PSČ

Městský úřad Nové Město pod Smrkem Odbor výstavby a životního prostředí Palackého 280, Nové Město pod Smrkem, PSČ Městský úřad Nové Město pod Smrkem Odbor výstavby a životního prostředí Palackého 280, Nové Město pod Smrkem, PSČ 463 65 Navrhovatel: Ing. Martin Rosenbaum (08.05.1976), Dětřichovec č. p. 45, 463 66 Jindřichovice

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA O z n á m e n í o spojení územního a stavebního řízení, zahájení společného řízení a pozvání k veřejnému ústnímu jednání

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA O z n á m e n í o spojení územního a stavebního řízení, zahájení společného řízení a pozvání k veřejnému ústnímu jednání MĚSTSKÝ ÚŘAD ZLIV odbor výstavby Dolní náměstí 585, 373 44 Zliv, 387 001 192 : mu.zliv@sendme.cz, http:// www.zliv.cz čj. 2486/zah/10-La Zliv, dne 15.11.2010 Vyřizuje: Ing.Lamošová VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA O z

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D R A S P E N A V A

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D R A S P E N A V A M Ě S T S K Ý Ú Ř A D R A S P E N A V A STAVEBNÍ ODDĚLENÍ S t a v e b n í ú ř a d Raspenava, Fučíkova 421, tel. 482 360 451 Stavebník: PROFI-INVEST, a.s., IČ 60197081, Sokolovská 35/231, 180 00 Praha 8

Více

13503/12/Kri Telefon : OZNÁMENÍ

13503/12/Kri Telefon : OZNÁMENÍ Městský úřad Trhové Sviny Stavební úřad Žižkovo náměstí 32, 374 17 Trhové Sviny Č.j. : Výst 12439/286-UR2012/Kr Trhové Sviny, dne 16.7.2012 Vyřizuje : František Kříha 13503/12/Kri Telefon : 386 301 427

Více

MAGISTRÁT MĚSTA HAVÍŘOVA Odbor: stavební a silniční správní úřad Svornosti 2/86, 736 01 Havířov - Město

MAGISTRÁT MĚSTA HAVÍŘOVA Odbor: stavební a silniční správní úřad Svornosti 2/86, 736 01 Havířov - Město MAGISTRÁT MĚSTA HAVÍŘOVA Odbor: stavební a silniční správní úřad Svornosti 2/86, 736 01 Havířov - Město VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: ZNAČKA SPISU: SSSÚ/96197/Dre/2012 (SSSÚ/96196/Dre/2012) ČÍSLO JEDNACÍ: SSSÚ/96197/2012-4

Více

O Z N Á M E N Í O ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ O UMÍSTĚNÍ STAVBY VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU

O Z N Á M E N Í O ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ O UMÍSTĚNÍ STAVBY VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU o d b o r v ý s t a v b y Kupkovo náměstí 247, 517 73 Opočno tel.: 494 669 628, fax: 494 668 338 e-mail: stavebni@mu.opocno.cz Č.j.: MUO 2652/2017/OV/DŠ/4 6. února 2018 Spisový znak: 253.2 Skartační znak:

Více

ODBOR STAVEBNÍ V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ A POZVÁNÍ K VEŘEJNÉMU ÚSTNÍMU JEDNÁNÍ

ODBOR STAVEBNÍ V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ A POZVÁNÍ K VEŘEJNÉMU ÚSTNÍMU JEDNÁNÍ ODBOR STAVEBNÍ VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: NAŠE Č.j.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SZ MMHK/148312/2012 ST2/Več MMHK/173931/2012 ST2/Več Ing. arch. Petr Večeřa 495 707 884 petr.vecera@mmhk.cz DLE ROZDĚLOVNÍKU

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

I. O Z N Á M E N Í II. O Z N Á M E N Í

I. O Z N Á M E N Í II. O Z N Á M E N Í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V E F R Ý D L A N T Ě ODBOR STAVEBNÍHO ÚŘADU A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ oddělení stavebního úřadu Frýdlant, nám, T.G.Masaryka 37 PSČ 464 13 tel : 482464022 fax: 482464020 Petr Lizanec,

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

Městský úřad Dvůr Králové nad Labem náměstí T. G. Masaryka 38, 544 17 Dvůr Králové nad Labem

Městský úřad Dvůr Králové nad Labem náměstí T. G. Masaryka 38, 544 17 Dvůr Králové nad Labem Městský úřad Dvůr Králové nad Labem náměstí T. G. Masaryka 38, 544 17 Dvůr Králové nad Labem Odbor výstavby a územního plánování Č. j.: VÚP/9867-2013/1654-2013/mrk Spis. a skart. znak: 328.3 A Počet příloh:

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D I V A N Č I C E Palackého náměstí 196/6, 664 91 Ivančice odbor regionálního rozvoje OZNÁMENÍ

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D I V A N Č I C E Palackého náměstí 196/6, 664 91 Ivančice odbor regionálního rozvoje OZNÁMENÍ ** M Ě S T S K Ý Ú Ř A D I V A N Č I C E Palackého náměstí 196/6, 664 91 Ivančice odbor regionálního rozvoje Č.j.: S-MI 17714/2013-SÚ-Co-4 tel/fax: 546419460, 546451525 V Ivančicích dne Vyřizuje: Ing.

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE OZNÁMENÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE OZNÁMENÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA MLADÁ VOŽICE S.z.: SMUMV2803/2012/výst/Ad Ing. František Adam / 381 201 917 21.5.2013

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

Ou ' /1 NOVICE DOšlO DNE NJOH JolU f J!Sq /JaM)

Ou ' /1 NOVICE DOšlO DNE NJOH JolU f J!Sq /JaM) MAGISTRAT, v MESTA LIBEREC Odbor stavební úřad nám. Dr. E. Beneše 1, 460 59 Liberec 1 tel. 485 243 111, fax. 485 243 624 Č.j.: SURR/7130/040569112-Ma CJ MML 047770/12 Vyřizuje: František Marek Jiřina Panošová

Více

Městský úřad Nové Město pod Smrkem Odbor výstavby a životního prostředí Palackého 280, Nové Město pod Smrkem, PSČ 463 65

Městský úřad Nové Město pod Smrkem Odbor výstavby a životního prostředí Palackého 280, Nové Město pod Smrkem, PSČ 463 65 Městský úřad Nové Město pod Smrkem Odbor výstavby a životního prostředí Palackého 280, Nové Město pod Smrkem, PSČ 463 65 č. j.: NMPS/1634/2015/OV vyřizuje: E. Drešerová tel.: 482 360 356 e-mail: dreserova@nmps.cz

Více

Městský úřad Trutnov odbor výstavby

Městský úřad Trutnov odbor výstavby Městský úřad Trutnov odbor výstavby Slovanské náměstí 165, 541 16 Trutnov Č.J.: OPRÁVNĚNÁ ÚŘ. OSOBA: TEL.: E-MAIL: 2010/12101/V/SIO/2717 2010/12099/V/SIO/2715 Spisový znak: 330 Skartační znak V/5 Ondřej

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D R A S P E N A V A S T A V E B N Í O D D Ě L E N Í Stavební úřad

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D R A S P E N A V A S T A V E B N Í O D D Ě L E N Í Stavební úřad M Ě S T S K Ý Ú Ř A D R A S P E N A V A S T A V E B N Í O D D Ě L E N Í Stavební úřad Raspenava, Fučíkova 421, tel. 482 360 450 Č.j.: 1563/2011/HOR/104/1-330.0 Raspenava dne: 9.9.2011 Vyřizuje: Iveta Horčičková

Více

(\ :lne JJ,d. so.?o/s

(\ :lne JJ,d. so.?o/s MAGISTRÁT MĚSTA LIBEREC odbor stavební úřad nám. Dr. E. Beneše 1,46059 Liberec I tel. 485 243 111, fax. 485 243 624 č. j.: SURR/7130/178126/12-Ma CJ MML 021701/13 Oprávněná úřední osoba: František Marek

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

Městský úřad Dolní Benešov odbor výstavby a dopravy

Městský úřad Dolní Benešov odbor výstavby a dopravy Městský úřad Dolní Benešov odbor výstavby a dopravy C.j.: Výst.28/10/Roš. Dolní Benešov, dne 17.4. 2010 Vyřizuje : Ing. Rošíková Tel. : 553 651 285 Č. spisu: 520/2010 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD JAROMĚŘ Odbor výstavby nám. ČSA 3, PSČ 551 33 OZNÁMENÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD JAROMĚŘ Odbor výstavby nám. ČSA 3, PSČ 551 33 OZNÁMENÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD JAROMĚŘ Odbor výstavby nám. ČSA 3, PSČ 551 33 SPIS. ZN.: VÝST-430/2013-Va Č.J.: PDMUJA 2501/2013 VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: DATUM: 29.01.2013 Jana Vágnerová 491 847 255 vagnerova@jaromer-josefov.cz

Více

nám. T. G. Masaryka 37, FRÝDLANT, tel , fax

nám. T. G. Masaryka 37, FRÝDLANT, tel , fax Městský úřad Frýdlant o d bor sta ve b ního úřa du a živo t ního pros tř edí STAVEBNÍ ÚŘAD nám. T. G. Masaryka 37, 464 13 FRÝDLANT, tel. 00420 482 464 011, fax 00420 482 464 020 Spis.zn.: 9291/2008/OSUZP/Si

Více

Městský úřad Petřvald Gen. Svobody 511, 735 41 Petřvald Odbor výstavby a ŽP stavební úřad

Městský úřad Petřvald Gen. Svobody 511, 735 41 Petřvald Odbor výstavby a ŽP stavební úřad 1 Městský úřad Petřvald Gen. Svobody 511, 735 41 Petřvald Odbor výstavby a ŽP stavební úřad MUPTX002JVSL VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: 26.1.2012 SPIS. ZNAČKA: 88/2012/VaŽP/Hli ČÍSLO JEDNACÍ: MěÚP/2275/2012/Hli

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

o ú š I M O t~o V I C E JJs D OšlO DNE :/ / {) f1

o ú š I M O t~o V I C E JJs D OšlO DNE :/ / {) f1 MAGISTRÁT MĚSTA LIBEREC Stavební úřad v Liberci nám. Dr. E. Beneše 1, 460 59 Liberec 1 tel. 485 243 111, fax. 485 243 624 Č.j.: SURR/71301159324/1 CJ MML 173586111 Vyřizuje: František Marek Obec Šimonovice

Více

Městský úřad Petřvald Gen. Svobody 511, 735 41 Petřvald Odbor výstavby a ŽP stavební úřad

Městský úřad Petřvald Gen. Svobody 511, 735 41 Petřvald Odbor výstavby a ŽP stavební úřad Městský úřad Petřvald Gen. Svobody 511, 735 41 Petřvald Odbor výstavby a ŽP stavební úřad MUPTX0022VNF VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: 17.12.2010 SPIS. ZNAČKA: 10/2011/VaŽP/Hli ČÍSLO JEDNACÍ: MěÚP/65/2011/Hli VYŘIZUJE:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE OZNÁMENÍ O SPOJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ A ŘÍZENÍ O VÝJIMCE, ZAHÁJENÍ SPOLEČNÉHO ŘÍZENÍ A POZVÁNÍ K VEŘEJNÉMU ÚSTNÍMU JEDNÁNÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE OZNÁMENÍ O SPOJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ A ŘÍZENÍ O VÝJIMCE, ZAHÁJENÍ SPOLEČNÉHO ŘÍZENÍ A POZVÁNÍ K VEŘEJNÉMU ÚSTNÍMU JEDNÁNÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE STAVEBNÍ ÚŘAD ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE NAŠE ZNAČKA S.z.: SMUMV1423/2011/výst/Ho Č.j.: MUMV1435/2011/výst/Ho VYŘIZUJE / LINKA Dagmar Holubová / 381 201 917

Více

ODBOR STAVEBNÍ V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A OZNÁMENÍ

ODBOR STAVEBNÍ V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A OZNÁMENÍ ODBOR STAVEBNÍ VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: NAŠE Č.j.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SZ MMHK/118228/2012 ST2/Več MMHK/174928/2012 ST2/Več Ing. arch. Petr Večeřa 495 707 884 petr.vecera@mmhk.cz DLE ROZDĚLOVNÍKU

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, MLADÁ VOŽICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, MLADÁ VOŽICE MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA MLADÁ VOŽICE S.z.: SMUMV2797/2012/výst/Ho Dagmar Holubová / 381 201 917 25.9.2013

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A OZNÁMENÍ

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A OZNÁMENÍ ODBOR STAVEBNÍ VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: NAŠE Č.j.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SZ MMHK/018419/2012 ST2/Vos MMHK/106062/2012 ST2/Vos Ing. Petr Voslař 495 707 862 petr.voslar@mmhk.cz DLE ROZDĚLOVNÍKU

Více

ODBOR STAVEBNÍ V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ A POZVÁNÍ K VEŘEJNÉMU ÚSTNÍMU JEDNÁNÍ

ODBOR STAVEBNÍ V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ A POZVÁNÍ K VEŘEJNÉMU ÚSTNÍMU JEDNÁNÍ ODBOR STAVEBNÍ VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: NAŠE Č.j.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SZ MMHK/146130/2012 ST2/Več MMHK/210273/2012 ST2/Več Ing. arch. Petr Večeřa 495 707 884 petr.vecera@mmhk.cz DLE ROZDĚLOVNÍKU

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA MLADÁ VOŽICE S.z.: S MUMV1119/2011/výst/Ho Dagmar Holubová / 381 201 917 16.9.2011

Více

Městský úřad Nové Město pod Smrkem Odbor výstavby a životního prostředí Palackého 280, Nové Město pod Smrkem, PSČ 463 65

Městský úřad Nové Město pod Smrkem Odbor výstavby a životního prostředí Palackého 280, Nové Město pod Smrkem, PSČ 463 65 Městský úřad Nové Město pod Smrkem Odbor výstavby a životního prostředí Palackého 280, Nové Město pod Smrkem, PSČ 463 65 Navrhovatel: Zastoupena: č. j.: NMPS/9 /2015/OV vyřizuje: Radim Suk vedoucí Odboru

Více

Městský úřad Kraslice - Odbor územního plánování, stavebního úřadu a památkové péče Kraslice, nám. 28. října 1438

Městský úřad Kraslice - Odbor územního plánování, stavebního úřadu a památkové péče Kraslice, nám. 28. října 1438 Městský úřad Kraslice - Odbor územního plánování, stavebního úřadu a památkové péče 358 20 Kraslice, nám. 28. října 1438 Spis.zn.: Č.j.: Vyřizuje: Tel.: 1101/08/SÚ/RAN Datum: 26.6.2009 Ranglová 352 370

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE OZNÁMENÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE OZNÁMENÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA MLADÁ VOŽICE S.z.: SMUMV2266/2012/výst/Ad Ing. František Adam / 381 201 917 30.10.2012

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D R A S P E N A V A s t a v e b n í ú ř a d Raspenava, Fučíkova 421, tel. 482 360 450

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D R A S P E N A V A s t a v e b n í ú ř a d Raspenava, Fučíkova 421, tel. 482 360 450 M Ě S T S K Ý Ú Ř A D R A S P E N A V A s t a v e b n í ú ř a d Raspenava, Fučíkova 421, tel. 482 360 450 Vyřizuje: Iveta Horčičková STAVEBNÍK: - CzechFibre spol. s r.o. IČ:27232816, Randova 3167/7, 450

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ZLATÉ HORY Stavební úřad nám. Svobody 80, Zlaté Hory

MĚSTSKÝ ÚŘAD ZLATÉ HORY Stavební úřad nám. Svobody 80, Zlaté Hory MĚSTSKÝ ÚŘAD ZLATÉ HORY Stavební úřad nám. Svobody 80, 793 76 Zlaté Hory Č.J.STAV.: 577/2009-328.3 Ve Zlatých Horách 23. dubna 2009 578/2009-330 VYŘIZUJE: Bc. Dagmar Tomaštíková TELEFON: 584 453 064 E-MAIL:

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A D O R U Č E N Í O P A T Ř E N Í

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A D O R U Č E N Í O P A T Ř E N Í Magistrát města Frýdku-Místku, Radniční č.p. 1148, Frýdek, 738 22 Frýdek-Místek odbor územního rozvoje a stavebního řádu, oddělení stavebního řádu *MMFMX0037KUW* Sp. zn.: MMFM_S 8798/2010/OÚRaSŘ/Mac Frýdek-Místek,

Více

Oznámení o zahájení územního řízení, pozvání k ústnímu jednání veřejná vyhláška

Oznámení o zahájení územního řízení, pozvání k ústnímu jednání veřejná vyhláška Úřad městyse Zlonice - stavební úřad Náměstí Pod Lipami čp. 29, 273 71 Zlonice, tel. 312 591 123, ISDS: 2npb7ae Vyřizuje: Ing. Petr Sklenička Zlonice dne 27. 6. 2018 o.zlonice@email.cz Oznámení o zahájení

Více

Městský úřad Petřvald Gen. Svobody 511, 735 41 Petřvald Odbor výstavby a ŽP stavební úřad

Městský úřad Petřvald Gen. Svobody 511, 735 41 Petřvald Odbor výstavby a ŽP stavební úřad Městský úřad Petřvald Gen. Svobody 511, 735 41 Petřvald Odbor výstavby a ŽP stavební úřad MUPTX002RXBO VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: 21.12.2013 SPIS. ZNAČKA: 63/2013/VaŽP/Gu ČÍSLO JEDNACÍ: MěÚP 545/2013 VYŘIZUJE:

Více

OZNÁMENÍ. S t a ve b n í úřad n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2

OZNÁMENÍ. S t a ve b n í úřad n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í úřad n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE OZNÁMENÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE OZNÁMENÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA MLADÁ VOŽICE S.z.: SMUMV1919/2012/výst/Ho Dagmar Holubová / 381 201 917 10.9.2012

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE OZNÁMENÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE OZNÁMENÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA MLADÁ VOŽICE S.z.: SMUMV2268/2012/výst/Ad Ing. František Adam / 381 201 917 24.10.2012

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ A NAŘÍZENÍ VEŘEJNÉHO ÚSTNÍHO JEDNÁNÍ OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ STAVEBNÍHO ŘÍZENÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ A NAŘÍZENÍ VEŘEJNÉHO ÚSTNÍHO JEDNÁNÍ OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ STAVEBNÍHO ŘÍZENÍ Městský úřad Náchod Masarykovo náměstí 40, PSČ 547 01 Náchod, ID DS: gmtbqhx odbor výstavby a územního plánování odloučené pracoviště Palachova 1303, Náchod, tel.: 491 405 111 Spis.zn.: 15494/2012/VÝST/P/,

Více

Městský úřad Petřvald Gen. Svobody 511, Petřvald Odbor výstavby a ŽP stavební úřad

Městský úřad Petřvald Gen. Svobody 511, Petřvald Odbor výstavby a ŽP stavební úřad Městský úřad Petřvald Gen. Svobody 511, 735 41 Petřvald Odbor výstavby a ŽP stavební úřad MUPTX002F0HL VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: 22. 12. 2011 SPIS. ZNAČKA: 21 /2012/VaŽP/Ko ČÍSLO JEDNACÍ: MěÚP121/2012/Ko

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Ú P I C E odbor výstavby

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Ú P I C E odbor výstavby M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Ú P I C E odbor výstavby Pod Městem 624, 542 32 ÚPICE SPIS. ZN.: Č.J.: OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA: TEL.: E-MAIL: S-252/2014/Pos Úp-2668/2014 Lenka Posdienová 499 859 077 stavebni.odbor@upice.cz

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA MLADÁ VOŽICE Č.j.: MUMV214/2011/výst/Ad Ing. František Adam / 381 201 917 11.2.2011

Více

Městský úřad Nové Město pod Smrkem Odbor výstavby a životního prostředí Palackého 280, Nové Město pod Smrkem, PSČ 463 65

Městský úřad Nové Město pod Smrkem Odbor výstavby a životního prostředí Palackého 280, Nové Město pod Smrkem, PSČ 463 65 Městský úřad Nové Město pod Odbor výstavby a životního prostředí Palackého 280, Nové Město pod, PSČ 463 65 Navrhovatel: č. j.: NMPS/589 /2014/OV vyřizuje: Radim Suk vedoucí Odboru výstavby a ŽP tel.: 482

Více

Obecní úřad Pernink - stavební úřad

Obecní úřad Pernink - stavební úřad Obecní úřad Pernink - stavební úřad ul. T.G.Masaryka 1, 362 36 Pernink email : stavebni@pernink.eu tel: 353 892 221 Lukáš Putz Lípa č.p.107 362 34 Merklín Vaše zn. : naše č.j. : vyřizuje : datum : 1029/81/14/Pa

Více

Městský úřad Petřvald Gen. Svobody 511, 735 41 Petřvald Odbor výstavby a ŽP stavební úřad

Městský úřad Petřvald Gen. Svobody 511, 735 41 Petřvald Odbor výstavby a ŽP stavební úřad Městský úřad Petřvald Gen. Svobody 511, 735 41 Petřvald Odbor výstavby a ŽP stavební úřad MUPTX00264BW VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: 4.3.2011 SPIS. ZNAČKA: 154/2011/VaŽP/Hli ČÍSLO JEDNACÍ: MěÚP/1229/2011/Hli

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE OZNÁMENÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE OZNÁMENÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA MLADÁ VOŽICE S.z.: SMUMV2483/2012/výst/Ad Ing. František Adam / 381 201 917 30.11.2012

Více

Viz rozdělovník: Značka: Vyřizuje: Tel.: Datum: SU/6736/2010 Pích Píchová Hana

Viz rozdělovník: Značka: Vyřizuje: Tel.:   Datum: SU/6736/2010 Pích Píchová Hana Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í úřad n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

Vzor 15: Oznámení o zahájení územního řízení I

Vzor 15: Oznámení o zahájení územního řízení I 230 ČÁST I / ÚZEMNÍ ROZHODOVÁNÍ 230 Vzor 15: Oznámení o zahájení územního řízení I Tento vzor se použije pro případy, kdy je v území vydán územní nebo regulační plán (srov. 87 odst. 1 stavebního zákona).

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 11 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 11 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 11 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI Ocelíkova 672/1, 149 41 Praha 415 48385903 Odbor výstavby, Vidimova 1325, Praha 4, Telefon: 267 902 111 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D H A N U Š O V I C E Odbor výstavby Hlavní 92, Hanušovice, tel

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D H A N U Š O V I C E Odbor výstavby Hlavní 92, Hanušovice, tel M Ě S T S K Ý Ú Ř A D H A N U Š O V I C E Odbor výstavby Hlavní 92, 788 33 Hanušovice, tel. 583 231 284 ID datové schránky: 9wwbeey; podatelna@mu-hanusovice.cz Město Hanušovice IČO 00302546 Spis. zn.:

Více

odbor výstavby OZNÁMENÍ O SPOJENÍ ÚZEMNÍHO A STAVEBNÍHO ŘÍZENÍ, ZAHÁJENÍ SPOLEČNÉHO ŘÍZENÍ A

odbor výstavby OZNÁMENÍ O SPOJENÍ ÚZEMNÍHO A STAVEBNÍHO ŘÍZENÍ, ZAHÁJENÍ SPOLEČNÉHO ŘÍZENÍ A .tj MESTSKY " 'V URAD KONICE odbor výstavby Masarykovo nám.2779852konice PIS.ZN.: ČJ.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAJL: FAX: STU.524/20 12!FRO KON 7309/2012 Ing. Dana Froncová 582401480 dana.froncova@konice.cz

Více

I. O Z N Á M E N Í II. O Z N Á M E N Í

I. O Z N Á M E N Í II. O Z N Á M E N Í Městský úřad Frýdlant o d bor sta ve b ního úřa du a živo t ního pros tř edí nám. T. G. Masaryka 37, 464 13 FRÝDLANT, tel. 00420 482 464 021, fax 00420 482 464 020 - žadatel: pan Roman Šimek, nar. 12.1.1980

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE OZNÁMENÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE OZNÁMENÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA MLADÁ VOŽICE S.z.: SMUMV0660/2012/výst/Ho Dagmar Holubová / 381 201 917 2.4.2012

Více

Viz rozdělovník: Značka: Vyřizuje: Tel.: Datum: SU/2729/2012 Ni Nikodemová Anna

Viz rozdělovník: Značka: Vyřizuje: Tel.:   Datum: SU/2729/2012 Ni Nikodemová Anna Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í úřad n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

Magistrát města České Budějovice Stavební úřad nám. Přemysla Otakara II, č. 1,2. I Viz rozdělovník: Cis. jd OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice Stavební úřad nám. Přemysla Otakara II, č. 1,2. I Viz rozdělovník: Cis. jd OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice nám. Přemysla Otakara II, č. 1,2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Kněžská 19 37092 České Budějovice Internet: http://www.c-buclejovicc.cz I Viz rozdělovník:

Více

Městský úřad Petřvald Gen. Svobody 511, 735 41 Petřvald Odbor výstavby a ŽP stavební úřad

Městský úřad Petřvald Gen. Svobody 511, 735 41 Petřvald Odbor výstavby a ŽP stavební úřad MěÚP 1187/2010/Hli - 1 - Městský úřad Petřvald Gen. Svobody 511, 735 41 Petřvald Odbor výstavby a ŽP stavební úřad MUPTX001T2NS VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: 1.3.2010 SPIS. ZNAČKA: 146/2010/VaŽP/Hli ČÍSLO JEDNACÍ:

Více

Magistrát města Přerova Odbor stavebního úřadu a životního prostředí ODDĚLENÍ STAVEBNÍ ÚŘAD Bratrská 34, Přerov 2

Magistrát města Přerova Odbor stavebního úřadu a životního prostředí ODDĚLENÍ STAVEBNÍ ÚŘAD Bratrská 34, Přerov 2 Magistrát města Přerova Odbor stavebního úřadu a životního prostředí ODDĚLENÍ STAVEBNÍ ÚŘAD Bratrská 34, 750 11 Přerov 2 Spis zn.: Č.j.: Vyřizuje: Telefon: E-mail: 2012/165644/STAV/SU/Zd MMPr/040903/2013/Zd

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D N Ý Ř A N Y odbor výstavby. Benešova 295, Nýřany

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D N Ý Ř A N Y odbor výstavby. Benešova 295, Nýřany M Ě S T S K Ý Ú Ř A D N Ý Ř A N Y odbor výstavby Benešova 295, 330 23 Nýřany Spis. zn..: OV-Ška/11578/2016 Nýřany, dne 27.7.2016 Č.J.: OV-Ška/21250/2016 Vyřizuje: Ivana Škardová Telefon: 377 832 321 Fax:

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Ú P I C E odbor výstavby

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Ú P I C E odbor výstavby M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Ú P I C E odbor výstavby Pod Městem 624, 542 32 ÚPICE SPIS. ZN.: Č.J.: OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA: TEL.: E-MAIL: S-117/2018/Ruc Úp-1839/2018/RL/ Bc. Libuše Rückerová 499 859 067 stavebni.odbor@upice.cz

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA MLADÁ VOŽICE S.z.: SMUMV2308/2012/výst/Ho Dagmar Holubová / 381 201 917 22.11.2012

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D R A S P E N A V A S T A V E B N Í O D D Ě L E N Í Stavební úřad Raspenava, Fučíkova 421, tel. 482 360 450

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D R A S P E N A V A S T A V E B N Í O D D Ě L E N Í Stavební úřad Raspenava, Fučíkova 421, tel. 482 360 450 M Ě S T S K Ý Ú Ř A D R A S P E N A V A S T A V E B N Í O D D Ě L E N Í Stavební úřad Raspenava, Fučíkova 421, tel. 482 360 450 Č.j.: 1623/2011/Pol/105/2-330.0 Raspenava dne: 16. 9. 2011 Vyřizuje: Zuzana

Více

OZNÁMENÍ O SPOJENÍ ŘÍZENÍ O ZMĚNĚ ÚZEMNÍHO ROZHODNUTÍ A ŘÍZENÍ O ZMĚNĚ STAVBY PŘED DOKONČENÍM

OZNÁMENÍ O SPOJENÍ ŘÍZENÍ O ZMĚNĚ ÚZEMNÍHO ROZHODNUTÍ A ŘÍZENÍ O ZMĚNĚ STAVBY PŘED DOKONČENÍM Magistrát města Přerova Odbor stavebního úřadu a životního prostředí ODDĚLENÍ STAVEBNÍ ÚŘAD Bratrská 34, 750 11 Přerov 2 Spis zn.: 2012/018880/STAV/SU/Zd Přerov, dne 15.2.2012 Č.j.: Vyřizuje: Telefon:

Více

OZNÁMENÍ O OPAKOVANÉM ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ A POZVÁNÍ K VEŘEJNÉMU ÚSTNÍMU JEDNÁNÍ Veřejná vyhláška

OZNÁMENÍ O OPAKOVANÉM ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ A POZVÁNÍ K VEŘEJNÉMU ÚSTNÍMU JEDNÁNÍ Veřejná vyhláška Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í úřad n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

v 10:00 hodin

v 10:00 hodin MĚSTSKÝ ÚŘAD MIMOŇ Odbor výstavby, dopravy, zemědělství a životního prostředí Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III VÁŠ DOPIS ZN.: 10.08.2016 ZE DNE: MUMI 6272/2016 ČJ.: SP.ZN. 454/2016 OV VYŘIZUJE: TŮMOVÁ

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A OZNÁMENÍ

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A OZNÁMENÍ ODBOR STAVEBNÍ VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: NAŠE Č.j.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: 072382/2011 ST2/Več MMHK/077171/2011 Ing. arch. Petr Večeřa 495 707 884 petr.vecera@mmhk.cz DLE ROZDĚLOVNÍKU DATUM: 29.4.2011

Více

Městský úřad Nové Město pod Smrkem Odbor výstavby a životního prostředí Palackého 280, Nové Město pod Smrkem, PSČ 463 65

Městský úřad Nové Město pod Smrkem Odbor výstavby a životního prostředí Palackého 280, Nové Město pod Smrkem, PSČ 463 65 Městský úřad Nové Město pod Smrkem Odbor výstavby a životního prostředí Palackého 280, Nové Město pod Smrkem, PSČ 463 65 Navrhovatel: Karel Bradáč (25.08.1975), Jindřichovice č. p. 81, 463 66 Jindřichovice

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ ODBOR STAVEBNÍ VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: NAŠE Č.j.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SZ MMHK/081363/2013 ST2/Pel MMHK/131032/2013 ST2/Pel Pavel Pelant 495707883 pavel.pelant@mmhk.cz DATUM: 23. července 2013

Více

Magistrát města České Budějovice Stavební úřad nám. Přemysla Otakara II, č. 1,2. I"Viz rozdělovník: Tel.: OZNÁMENÍ.

Magistrát města České Budějovice Stavební úřad nám. Přemysla Otakara II, č. 1,2. IViz rozdělovník: Tel.: OZNÁMENÍ. Magistrát města České Budějovice nám. Přemysla Otakara II, č. 1,2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliá.š Kněžská 19 37092 České Budějovice Internet: http://www.c-budejovice.cz I"Viz rozdělovník:

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1 / 1 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice

Více

Magistrát města České Budějovice Stavební úřad nám. Přemysla Otakara II, č. I, 2. I Viz rozdělovník: Tel.: 386804016 OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice Stavební úřad nám. Přemysla Otakara II, č. I, 2. I Viz rozdělovník: Tel.: 386804016 OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice Stavební úřad nám. Přemysla Otakara II, č. I, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 37092 České Budějovice I Viz rozdělovník:

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A OZNÁMENÍ

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A OZNÁMENÍ ODBOR STAVEBNÍ VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: NAŠE Č.j.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SZ MMHK/215866/2012 ST2/Vos, SZ MMHK/215870/2012 ST2/Vos MMHK/065558/2013 ST2/Vos Ing. Petr Voslař 495 707 862 petr.voslar@mmhk.cz

Více

O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E

O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E stavební úřad Slezská 195/53, 747 27 Kobeřice VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: Výst. 769/12-Če Ing. Aleš Černý 553 657 404 553 657 711 stavebni@koberice.cz

Více

ČEZ Distribuce, a.s., nábř. Dr. E. Beneše 1913/20, I - Město, Přerov 2 OZNÁMENÍ O SPOJENÍ ÚZEMNÍHO A STAVEBNÍHO ŘÍZENÍ,

ČEZ Distribuce, a.s., nábř. Dr. E. Beneše 1913/20, I - Město, Přerov 2 OZNÁMENÍ O SPOJENÍ ÚZEMNÍHO A STAVEBNÍHO ŘÍZENÍ, Magistrát města Přerova STAVEBNÍ ÚŘAD Bratrská 34, 750 11 Přerov 2 tel.: 581 268 111, fax: 581 268 279 Č.j.: 2010/1122/SÚ/MF Přerov, dne 9.2.2010 Ev.č.: Vyřizuje: Telefon: E-mail: 2010 / 1356 / SU Ing.Miroslav

Více

Magistrát města České Budějovice Stavební úřad nám. Přemysla Otakara II, Č. 1,2. I Viz rozdělovník: Tel.: OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice Stavební úřad nám. Přemysla Otakara II, Č. 1,2. I Viz rozdělovník: Tel.: OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice Stavební úřad nám. Přemysla Otakara II, Č. 1,2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 37092 České Budějovice Internet: http://ww\\.c-blldejovice.cz

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 6 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 6 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 6 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI ODBOR VÝSTAVBY Č.J.: MCP6 017556/2011 SPIS. ZN.: SZ MCP6 005777/2011/OV/Ko Značka: P-2015/Dej Vyřizuje: Ing. Mojmír Kondr Kontaktní spojení: 220 189 871 / mkondr@praha6.cz

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A D O R U Č E N Í O P A T Ř E N Í

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A D O R U Č E N Í O P A T Ř E N Í Magistrát města Frýdku-Místku, Radniční č.p. 1148, Frýdek, 738 22 Frýdek-Místek odbor územního rozvoje a stavebního řádu, oddělení stavebního řádu Sp.zn.: MMFM_S 1941/2009/OÚRaSŘ/Mac Č.j.: MMFM 8716/2009

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ A ŘÍZENÍ O POVOLENÍ VÝJIMKY

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ A ŘÍZENÍ O POVOLENÍ VÝJIMKY ODBOR HLAVNÍHO ARCHITEKTA VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: NAŠE Č.j.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: 179108/2013HA/Me MMHK/189241/2013 Jana Melichárková oprávněná úřední osoba na úseku stavebního úřadu 495 707

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ŘÍZENÍ O VYDÁNÍ ZMĚNY ROZHODNUTÍ O UMÍSTĚNÍ STAVBY POZVÁNÍ K ÚSTNÍMU JEDNÁNÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ŘÍZENÍ O VYDÁNÍ ZMĚNY ROZHODNUTÍ O UMÍSTĚNÍ STAVBY POZVÁNÍ K ÚSTNÍMU JEDNÁNÍ STAVEBNÍ ÚŘAD, MÁCOVA 3, 621 00 BRNO VÁŠ DOPIS ČJ.: ZE DNE: NAŠE SP.ZN.: NAŠE ČJ.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: DATUM: 07.06.2017 S-MCBIVA 01133/17/7 Ing. Daniela Vašková 541 226 697 stavebniurad@ivanovice.brno.cz

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ. o zahájení spojeného řízení o povolení výjimky s územním a stavebním řízením a pozvání k ústnímu jednání

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ. o zahájení spojeného řízení o povolení výjimky s územním a stavebním řízením a pozvání k ústnímu jednání Městský úřad Jablonné nad Orlicí odbor výstavby a ŽP nám. 5. května čp. 4, 561 64 Jablonné nad Orlicí tel.:465 461 560, fax: 465 461 551, e-mail: vystavba@jablonneno.cz, www. jablonneno.cz, IČ: 00278963

Více

Provozní středisko VAS a.s. Ivančice,

Provozní středisko VAS a.s. Ivančice, ** M Ě S T S K Ý Ú Ř A D I V A N Č I C E Palackého náměstí 196/6, 664 91 Ivančice odbor regionálního rozvoje Č.j.: S-MI 19238/2015-SÚ-Ho-4 Vyřizuje: František Horák Tel: 546 419 462 E.mail: horakf@muiv.cz

Více