Výzva k podání nabídek

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výzva k podání nabídek"

Transkript

1 Výzva k podání nabídek Do veřejné zakázky na stavební práce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 53 odst. 1 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZZVZ ) Název zakázky: Druh veřejné zakázky: Zadavatel: Kontaktní údaje zadavatele: Kontaktní osoba zadavatele ve věcech technických: Kontaktní osoba zadavatele ve věci zakázky: Stavební úpravy budovy čp. 102 na p. č. 92/4, k. ú. Borovany Podlimitní veřejná zakázka na stavební práce zadávaná ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 53 ZZVZ Město Borovany IČO: Žižkovo náměstí 107, Borovany Město Borovany zástupce: Ing. Petr Jenkner, starosta města Sídlo: Žižkovo náměstí 107, Borovany IČ: DIČ: CZ bankovní spojení: ČSOB a.s., pobočka České Budějovice Číslo účtu: /0300 Kontaktní osoba zadavatele: Ing. Jaroslav Havel Tel.: investice@borovany-cb.cz Mgr. Ivana Šilhanová Tel: info@istenders.cz Datum zahájení zadávacího řízení: Popis předmětu zakázky: 10. ledna 2017 Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy objektu č. p. 102 na p. č. 92/4 a části objektu č. p. 193 na p. č. 92/6 v k. ú. Borovany. Stavební úpravy se týkají zejména prací spojených s rekonstrukcí prostorů, které v současné době slouží platnéřství a zároveň využít skladové prostory v přízemí pro potřeby místního sdružení. Dále bude stávající půda využívána jako stálá expozice drobných předmětů. Část objektu č. p. 193 na p. č. 92/6 bude z větší části odstraněna a na jejím místě vznikne nový vstupní objekt, který bude sloužit jak pro potřeby stálé expozice, tak do budoucna i jako únikový východ pro sousední objekt. Součástí akce je i kompletní výměna vnitřních rozvodů inženýrských sítí s napojením na stávající přípojky. Nově bude vybudována přípojka plynu. Bližší informace k předmětu plnění jsou uvedeny v příloze č. 1 Projektová dokumentace, v Příloze č. 4 Výkaz výměr a v příloze č. 7 Plán BOZP, které jsou přílohou této výzvy. Strana 1 (celkem 7)

2 CPV: Rekonstrukce budov Lhůta pro podání nabídek začne běžet od Lhůta pro podání nabídek skončí dne 31. ledna 2017 v 10:00 hod. Nabídky je možné podávat osobně nebo prostřednictvím pošty, kurýra či jiného přepravce na podatelnu města v pracovních dnech: Pondělí 7:00 11:00, 12:00 15:30 Úterý 7:00 11:00, 12:00 15:30 Středa 7:00 12:00, 13:00 18:00 Čtvrtek 7:00 11:00, 12:00 15:30 Pátek 7:00 11:00, 12:00 13:00 na adresu: Městský úřad Borovany, Žižkovo náměstí 107, Borovany Lhůta pro podávání nabídek a místo pro podávání nabídek: Otevírání obálek: V případě doručení nabídky poštou je za okamžik převzetí zadavatelem považováno faktické převzetí nabídky. Nabídka bude podána v neprůhledné, uzavřené a zcela neporušené obálce (obálkách), či jiném obalu označeném na přední straně následovně: v levém horním rohu obálky (obalu) bude poštovní adresa dodavatele, uprostřed bude nápis STAVEBNÍ ÚPRAVY BUDOVY č. p. 102 na p. č. 92/4, k. ú. Borovany a NEOTEVÍRAT a v pravém dolním rohu bude adresa zadavatele. Obálka (obal) bude opatřena na uzavření razítkem dodavatele, případně podpisem statutárního orgánu dodavatele. Nebude-li nabídka podána ve výše uvedené podobě, tj. nebude zřejmé, že se jedná o nabídku dodavatele do výše uvedeného zadávacího řízení, bude taková skutečnost zaznamenána v seznamu podaných nabídek spolu s popisem nedostatečné podoby nabídky, a následně bude nabídka vyřazena a dodavatel vyloučen z další účasti v zadávacím řízení. 31. ledna 2017 v 10:01 hodin Otevírání obálek je veřejné, neboť nabídky budou podávány v listinné formě. Otevírání obálek se mohou zúčastnit účastníci, jejichž nabídky byly doručeny ve lhůtě pro podání nabídek, a to za každého účastníka maximálně jedna osoba k tomu oprávněná nebo pověřená na základě plné moci. Oprávnění Strana 2 (celkem 7)

3 zástupci účastníků se musí prokázat písemnou plnou mocí podepsanou statutárním zástupcem uchazeče, pokud jím sami nejsou. Dále bude u sebe mít výpis z obchodního rejstříku pro prokázání oprávněné osoby, která plnou moc podepsala. Zadávací lhůta: Předpokládaná doba plnění veřejné zakázky: Předpokládaná hodnota plnění bez DPH: Místo dodání / převzetí plnění: Bude se konat prohlídka místa plnění Hodnotící kritéria: Účastník je dle 40 ZZVZ vázán svou nabídkou 90 kalendářních dnů. Termín zahájení stavebních prací: nejdříve Nejzazší termín dokončení stavebních prací: 11/2017 Konkrétní termíny uvede uchazeč ve své nabídce; v krycím listu nabídky a v návrhu smlouvy o dílo ,- Kč bez DPH Budovy č. p. 102 na p. č. 92/4 a část objektu č. p. 193 na p. č. 92/6, k. ú. Borovany Zadavatel bude dle 97 ZZVZ realizovat prohlídku místa plnění, a to dne 23. ledna 2017 od 09:00 hod. Sraz účastníků prohlídky bude před hlavním vchodem do budovy. Základním hodnotícím kritériem je ekonomická výhodnost nabídky. Zadavatel stanovil jako jediné hodnotící kritérium výši nabídkové ceny v Kč bez DPH. Zadavatel rozhodne o výběru nejvhodnější nabídky toho účastníka, jehož nabídka bude vyhodnocena jako nabídka s nejnižší nabídkovou cenou bez DPH. Účastník stanoví nabídkovou cenu: Požadavky na zpracování nabídkové ceny: Celou částkou na základě ocenění jednotlivých položek uvedených ve výkazu výměr, který je přílohou č. 4 této zadávací dokumentace. Oceněné Výkazy výměr podepsané osobou oprávněnou jménem či za účastníka jednat bude součástí nabídky jako příloha návrhu smlouvy, která je příloha č. 2 této výzvy. Nabídková cena musí být zpracována za celé plnění veřejné zakázky podle zadávací dokumentace úplným oceněním výkazu výměr položkového rozpočtu. Nabídková cena bude dále obsahovat veškeré ostatní náklady uchazeče na splnění zakázky (tj. včetně případných Strana 3 (celkem 7)

4 nákladů výslovně neuvedených ve výkazu výměr, ale nutných pro provedení stavby za podmínek tohoto výběrového řízení), které uchazeč považuje za nezbytné. Kalkulaci těchto nákladů doloží uchazeč samostatným položkovým rozpočtem. Veškeré cenové údaje budou uváděny v Kč bez DPH. Další požadavky: Nabídková cena bude uvedena v CZK. Nabídková cena bude uvedena v členění: nabídková cena bez daně z přidané hodnoty (DPH), samostatně DPH a nabídková cena včetně DPH. Nabídková cena v této skladbě bude uvedena na krycím listu nabídky (viz příloha č. 3 této výzvy). Nabídková cena bude zpracována v souladu se zadávacími podmínkami. Nabídková cena bude stanovena jako cena nejvýše přípustná. Zadavatel požaduje splnění níže uvedené způsobilosti a kvalifikace: Účastník ve své nabídce předloží čestné prohlášení, podepsané osobou oprávněnou jednat za účastníka, o splnění základní způsobilosti dle 74 ZZVZ. Vzor tohoto čestného prohlášení je uveden jako Příloha č. 6 této výzvy. odst. 4 ZZVZ v průběhu zadávacího řízení doklady dle 75 ZZVZ v originálu nebo úředně ověřené kopii. Požadavky na prokázání způsobilosti a kvalifikace dodavatele: Účastník ve své nabídce předloží prostou kopii výpisu analogicky dle 77 odst. 1 ZZVZ. odst. 4) ZZVZ v průběhu zadávacího řízení doklady dle 77 odst. 1) ZZVZ v originálu nebo úředně ověřené kopii. Účastník ve své nabídce předloží dle 77 odst. 2) písm. a) ZZVZ doklad o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky, zejména dokladu prokazující příslušné živnostenské oprávnění či licenci: - Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Účastník ve své nabídce předloží prostou kopii výpisu analogicky dle 77 odst. 2) písm. a) ZZVZ. odst. 4) ZZVZ v průběhu zadávacího řízení doklady dle 77 odst. 2) písm. a) ZZVZ v originálu nebo úředně ověřené kopii. Strana 4 (celkem 7)

5 Účastník ve své nabídce předloží dle 77 odst. 2) písm. c) ZZVZ doklad osvědčující odbornou způsobilost dodavatele nebo osob, jejímž prostřednictvím odbornou způsobilost zabezpečuje, je-li pro plnění veřejné zakázky nezbytná podle zvláštních právních předpisů, účastník předložil doklad a odborné kvalifikaci osob odpovědných za vedení realizace příslušných stavebních prací, a to předložením: - osvědčení o autorizaci v oboru pozemní stavby dle zákona č. 360/1992 Sb., o výkonu povolání autorizovaných architektů a o výkonu autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě v oboru pozemní stavby, v platném znění. Účastník ve své nabídce předloží prosté kopie dokladů analogicky dle 77 odst. 2) písm. c) ZZVZ. odst. 4) ZZVZ v průběhu zadávacího řízení doklady dle 77 odst. 2) písm. c) ZZVZ v originálu nebo úředně ověřené kopii. Účastník předloží dle 79 odst. 2) písm. a) ZZVZ seznam stavebních prací poskytnutých za posledních 5 let před zahájením zadávacího řízení včetně osvědčení objednatele o řádném poskytnutí a dokončení nejvýznamnějších z těchto prací. Osvědčení musí zahrnovat cenu, dobu a místo provádění stavebních prací a údaj o tom, zda byly provedeny řádně a odborně. Účastník splňuje technickou kvalifikaci, pokud v posledních 5 letech provedl alespoň 3 stavební práce, jejichž předmětem byla rekonstrukce budov, každá ve finančním objemu min. 4,5 miliony Kč bez DPH. Účastník ve své nabídce předloží prostou kopii osvědčení objednatele o řádném poskytnutí a dokončení pracích analogicky dle 79 odst. 2) písm. a) ZZVZ. odst. 4) ZZVZ v průběhu zadávacího řízení doklady dle 79 odst. 2) písm. a) ZZVZ v originálu nebo úředně ověřené kopii. V případě, že účastník nesplní výše uvedené požadavky na splnění způsobilosti či kvalifikačních předpokladů, bude účastník vyloučen ze zadávacího řízení. Zadavatel uvádí, že pokud účastník využije poddodavatele, pak dle 85 ZZVZ pro každého takového poddodavatele je účastník povinen ve své nabídce předložit doklady Strana 5 (celkem 7)

6 prokazující základní způsobilost dle 74 ZZVZ, pro každého jednotlivého poddodavatele. Požadavek na uvedení kontaktní osoby účastníka: Požadavek na písemnou formu nabídky: Požadovaný jazyk nabídky: Účastník ve své nabídce uvede kontaktní osobu ve věci zakázky, její telefon a ovou adresu. Nabídka bude podána v jednom originálu a jedné kopii. Nabídka musí být zadavateli podána v písemné formě. Požadavek na písemnou formu je považován za splněný tehdy, pokud je nabídka podepsána osobou oprávněnou jednat jménem účastníka a zároveň je součástí nabídky smlouva - Příloha č. 2 Smlouva o dílo, která bude podepsána osobou oprávněnou jednat za účastníka nebo jeho jménem. Český Varianty nabídek se nepřipouští. Další požadavky zadavatele: Způsob oznámení rozhodnutí o vyloučení účastníka a způsob uveřejnění oznámení o výběru nejvhodnější nabídky Dodatečné informace: Zadavatel požaduje, aby dle 105 odst. 1 písm. b) ZZVZ účastníci ve své nabídce předložili, pokud jsou jim známi, seznam poddodavatelů včetně určení částí zakázky, kterou bude každý jednotlivý poddodavatel plnit (vzor seznamu poddodavatelů je přílohou č. 5 této výzvy). Zadavatel si vyhrazuje, že oznámení o vyloučení účastníka ze zadávacího řízení a rozhodnutí o výběru dodavatele dle 53 odst. 5 ZZVZ bude uveřejněno pouze na profilu zadavatele. Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace se řídí 98 ZZVZ. Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace dodavatel odešle kontaktní osobě zadávacího řízení. Zadávací řízení se řídí: Části zadávacích podmínek zpracované osobou odlišnou od zadavatele: Jedná se o zadávací řízení dle Zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů. Dokument Výzva pro podání nabídek mimo částí Popis předmětu zakázky, Místo pro podávání nabídek:, Předpokládaná doba plnění veřejné zakázky:, Předpokládaná hodnota plnění bez DPH:, Místo dodání / převzetí plnění:, Bude se konat prohlídka místa plnění, Hodnotících kritéria, Požadavky na prokázání způsobilosti a kvalifikace dodavatele, Způsob oznámení rozhodnutí o vyloučení účastníka a způsob uveřejnění Strana 6 (celkem 7)

7 Přílohy této výzvy Poskytnutí zadávací dokumentace: oznámení o výběru nejvhodnější nabídky, Poskytnutí zadávací dokumentace: a jejích Příloh č. 1, 2 a 4 byl zpracován Mgr. Ivanou Šilhanovou, IČ: , sídlem Vyšovatka 11, Prachatice. Přílohy č. 1 a 4 byly zpracovány Ing. Milanem Bicerou, Na Zahradách 514, Ledenice, IČ: , ČKAIT , Autorizovaný inženýr v oboru pozemní stavby. Zadávací dokumentace je tvořena touto výzvou s přílohami: Příloha č. 1 Projektová dokumentace Příloha č. 2 Návrh Smlouvy Příloha č. 3 Krycí list nabídky (vzor) Příloha č. 4 Výkaz Výměr Příloha č. 5 Poddodavatelé (vzor) Příloha č. 6 Prohlášení o prokázání základní způsobilosti (vzor) Příloha č. 7 Plán BOZP Zadávací dokumentace je tvořena touto výzvou a jejími přílohami. Výzva včetně příloh je uveřejněna na profilu zadavatele: Strana 7 (celkem 7)

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Do veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce zadávané mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadáváni veřejných zakázek, ve zněni pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ" nebo "zákon")

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Do veřejné zakázky na stavební práce zadávané ve zjednodušeném podlimitnim řízení dle 53 odst. l zákona č. 134/2016 Sb., o zadáváni veřejných zakázek, ve zněni pozdějších předpisů

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Veřejná zakázka zjednodušené podlimitní řízení

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Veřejná zakázka zjednodušené podlimitní řízení NUTS CZ0201 Název veřejné zakázky: OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY Veřejná zakázka zjednodušené podlimitní řízení Přístavba školy Čechtice Identifikační údaje zadavatele Městys Čechtice

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Veřejná zakázka Název veřejné zakázky: Rozšíření

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace na plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace na plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce Uveřejněno na profilu zadavatele! Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace na plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce V souladu s ustanovením 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová Statutární město Ostrava Městský obvod Hrabová Název VZ: Vyřizuje: Revitalizace ploch Šídlovec-Šrobárova-V. Huga, Ostrava Hrabová -komunikace a zpevněné plochy Králová Svatava Datum: 11. 8. 2016 Věc: zjednodušené

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název veřejné zakázky: Druh výběrového řízení: Vodovod a kanalizace Sobíňov - Hlína Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce zadaná mimo režim zákona

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO ŘEČKOVICE A MOKRÁ HORA Palackého nám. 11, 621 00 Brno tel: 541 421 749, fax: 541 226 124, e-mail: sekr@reckovice.brno.cz Výzva k podání nabídky na provedení díla

Více

Veřejná zakázka na stavební práce, zadávaná dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ) Zjednodušené podlimitní řízení

Veřejná zakázka na stavební práce, zadávaná dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ) Zjednodušené podlimitní řízení Veřejná zakázka na stavební práce, zadávaná dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ) Zjednodušené podlimitní řízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE MŠK adaptace bytu a přístavba třídy

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Bohumil Petrášek, starosta IČ: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Výzva k podání nabídek. veřejné zakázky malého rozsahu. (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem

Výzva k podání nabídek. veřejné zakázky malého rozsahu. (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem 1 Výzva k podání nabídek veřejné zakázky malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem Zajištění technického dozoru stavebníka (TDS) a koordinátora

Více

Rekonstrukce obecního domu čp. 69 Komušín

Rekonstrukce obecního domu čp. 69 Komušín VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace a provedení související inženýrské činnosti stavby Rekonstrukce obecního domu čp. 69 Komušín město Horažďovice

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE v rámci výběrového řízení na veřejnou zakázku na stavební práce pod názvem Stavební úpravy domova se zvláštním režimem Jedná se o zadávací řízení

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Vaše č.j.: Naše č.j.: MUUO/25316/2018/ORM/nm Vyřizuje: Michal Nezdařil Ze dne: Číslo spisu: 4150/2018 Tel: 465514246 Poč. listů: 7 E-mail: nezdaril@muuo.cz Poč. příloh: 5 Datum: 2.8.2018 Poč. lis. př.:

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07./1.3.00/51.0026 Učíme digitálně Dodávka mobilních (dotykových) zařízení Dodávka

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07./1.3.00/51.0026 Učíme digitálně Dodávka mobilních (dotykových) zařízení Dodávka Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek \SE REKTORÁT Vysoká škola ekonomická v Praze nám. Winstona Churchilla 4, 130 67 Praha 3 V Praze dne 8. června 2015 Zn.: 2043-1/2015/9202 Vysoká škola ekonomická v Praze, se sídlem nám. Winstona Churchilla

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Zadavatel 1.1. Identifikační údaje: Obec Střílky, Koryčanská 47, 768 04 Střílky, IČ: 00287776 1.2. Kontaktní osoba zadavatele: Viktor Ganjuškin starosta

Více

Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce

Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce Oprava Havírenské cesty" Identifikace poptávajícího: Poptávající: Obec Paseky nad Jizerou Sídlo: 512 47 Paseky nad Jizerou 242 IČ: 00580791

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato

Více

Název veřejné zakázky Modernizace informačního a komunikačního IS MěÚ I. Palackého nám. 13, Rosice

Název veřejné zakázky Modernizace informačního a komunikačního IS MěÚ I. Palackého nám. 13, Rosice *MURSX00OSQBD* Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku na dodávky Název veřejné zakázky Modernizace informačního a komunikačního IS MěÚ I. Název zadavatele: Sídlo: Město Rosice

Více

Gorkého 867, 53002 Pardubice. Email: reditelna@waldorfpardubice.cz Lhůta pro podávání nabídek (data zahájení a ukončení příjmu, vč.

Gorkého 867, 53002 Pardubice. Email: reditelna@waldorfpardubice.cz Lhůta pro podávání nabídek (data zahájení a ukončení příjmu, vč. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce

Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce Oprava krytu místní komunikace Paseky nad Jizerou" Identifikace poptávajícího: Poptávající: Obec Paseky nad Jizerou Sídlo: 512 47 Paseky

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK. "Revitalizace centra obce Střítež"

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK. Revitalizace centra obce Střítež VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK pro ostatní zakázku malého rozsahu na stavební práce v rámci projektu CZ.1.10/4.1.00/03.00600 "Revitalizace centra obce Střítež" Výzva k podání cenových nabídek byla zpracována

Více

14. 11. 2014. Základní škola Brno, Masarova 11, příspěvková organizace

14. 11. 2014. Základní škola Brno, Masarova 11, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajůpro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby:

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Obec Radimovice VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK Tato výzva - zadávací dokumentace slouží jako podklad pro vypracování nabídek účastníků v rámci výběrového řízení, které není realizováno postupem dle zákona

Více

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-ŘEČKOVICE A MOKRÁ HORA Palackého nám. 11, 621 00 Brno tel: 541 421 749, fax: 541 226 124, e-mail: sekr@reckovice.brno.cz Výzva k podání nabídky na provedení díla

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace a výkon autorského dozoru projektanta stavby

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace a výkon autorského dozoru projektanta stavby VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace a výkon autorského dozoru projektanta stavby,,rekonstrukce sokolovny Horažďovice město Horažďovice Mírové náměstí

Více

1. Identifikační údaje zadavatele

1. Identifikační údaje zadavatele Slezská diakonie 73701 Český Těšín, Na Nivách 259/7 Věc: Písemná výzva k podání nabídky u zadávacího řízení pod označením TDI a Koordinátor BOZP pro projekt Diakonické a vzdělávací centrum Vážení, v souladu

Více

1. Identifikační údaje zadavatele. 2. Informace o druhu, předmětu zakázky a předpokládané hodnotě

1. Identifikační údaje zadavatele. 2. Informace o druhu, předmětu zakázky a předpokládané hodnotě Matice slezská, místní odbor v Dolní Lomné Dolní Lomná 260 739 91 Dolní Lomná Věc: Písemná výzva k podání nabídky u zadávacího řízení označeného Muzeum folklóru a řemesel v Dolní Lomné II Vážení, v souladu

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Preambule: Tato zakázka je zakázkou malého rozsahu ve smyslu 27, zákona 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále Zákon). Je zadávána postupem

Více

Sídlo zadavatele: náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, Cheb 1 IČO: https://zakazky.cheb.cz/profile_display_2.

Sídlo zadavatele: náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, Cheb 1 IČO: https://zakazky.cheb.cz/profile_display_2. *MUCHX010DSRR* Dotčení dodavatelé VÁŠ DOPIS ČJ. /ZE DNE VYŘIZUJE / LINKA V CHEBU DNE Ing. Jiří Kurucz 06.12.2016 Výzva k podání nabídek Název zadavatele: Město Cheb Sídlo zadavatele: 1 IČO: 00253979 Profil

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE OBEC DOBROMILICE Dobromilice 6, 798 25 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou formou otevřeného řízení dle 56 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

Projektová příprava projektu Kulturní centrum kino Varšava, č. p. 285 v Liberci I, ul. Frýdlantská

Projektová příprava projektu Kulturní centrum kino Varšava, č. p. 285 v Liberci I, ul. Frýdlantská S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C Odbor právní a veřejných zakázek náměstí Dr. E. Beneše 1, 460 59 Liberec 1 Zájemci o veřejnou zakázku Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / telefon

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: SPIS. ZN.: VYŘIZUJE / ÚTVAR: Ing. Jitka Pechová / ORM TELEFON: 556 879 661 E-MAIL: jitka.pechova@koprivnice.cz E-ZAK DATUM: Oznámení

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Vaše č.j.: Naše č.j.: MUUO/33084/2017/ORM/nm Vyřizuje: Michal Nezdařil Ze dne: Číslo spisu: 1256/20174 Tel: 465514246 Poč. listů: 7 E-mail: nezdaril@muuo.cz Poč. příloh: 5 Datum: 18.10.2017 Poč. lis. př.:

Více

VÝMĚNA VÝPLNÍ OTVORŮ V OBJEKTECH MŠ TRUTNOV Systémové číslo VZ: P15V00000058

VÝMĚNA VÝPLNÍ OTVORŮ V OBJEKTECH MŠ TRUTNOV Systémové číslo VZ: P15V00000058 VÝMĚNA VÝPLNÍ OTVORŮ V OBJEKTECH MŠ TRUTNOV Systémové číslo VZ: P15V00000058 Identifikační údaje zadavatele: Výzva k podání nabídek a k prokázání kvalifikace Mateřská škola, Trutnov, Komenského 485 Komenského

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky:

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, ,

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, , MĚSTO MNÍŠEK POD BRDY Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, 252 10 Výzva k podání nabídek na veřejnou podlimitní zakázku na stavební práce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č.137/2006

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: Telefon:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: Telefon: Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 Telefon: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato veřejná

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ Zadavatel veřejné zakázky: IČ: 00261734 Mírové náměstí 342 407 78 Velký Šenov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ k veřejné zakázce na stavební práce dle 14 odst. (3) Zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ ÚČINNÉM KE DNI ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ (dále jen zákon ) Zadávací dokumentace je

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Rozšíření sběrného dvora v Novém Kníně - výběrového řízení na svozový vůz a kontejnery

Rozšíření sběrného dvora v Novém Kníně - výběrového řízení na svozový vůz a kontejnery VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE ve výběrovém řízení Rozšíření sběrného dvora v Novém Kníně - výběrového řízení na svozový vůz a kontejnery ZADAVATEL: RELMA s.r.o. Sídlem: Dobříš,

Více

Veřejná zakázka na služby, zadávaná dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ) Zjednodušené podlimitní řízení

Veřejná zakázka na služby, zadávaná dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ) Zjednodušené podlimitní řízení Veřejná zakázka na služby, zadávaná dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ) Zjednodušené podlimitní řízení VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Revitalizace sídliště Jiráskova v Horažďovicích

Více

Mgr. Leoš Šebela, ředitel školy

Mgr. Leoš Šebela, ředitel školy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Novém Jičíně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Část A - Dodávka IT

Novém Jičíně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Část A - Dodávka IT Zadavatel: Se sídlem: Zastoupený: IČ: Základní škola a Mateřská škola Nový Jičín, Jubilejní 3, příspěvková organizace Jubilejní 484/3, 741 01 Nový Jičín Mgr. Ladislav Pospěch, ředitel 45214859 VŠEM DODAVATELŮM

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Textová část pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Čistší silnice ve městě Sedlec-Prčice Veřejný zadavatel: Město Sedlec-Prčice se sídlem: nám. 7. května

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Základní škola Bodláka a Pampelišky, o.p.s. Jan Jiterský, ředitel.

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Základní škola Bodláka a Pampelišky, o.p.s. Jan Jiterský, ředitel. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ ve smyslu 38 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění, dále jen zákon Městská část Praha 13 Zastoupená: Ing. Davidem Vodrážkou

Více

1. Identifikační údaje zadavatele

1. Identifikační údaje zadavatele Ústav sociální péče pro tělesně postižené v Hrabyni 74767 Hrabyně 202 Věc: Písemná výzva k podání nabídky u zadávacího řízení označeného Centrum sociálně rehabilitačních služeb Hlučín Vážení, v souladu

Více

Obec Šenov u Nového Jičína Dukelská 245, Šenov u Nového Jičína

Obec Šenov u Nového Jičína Dukelská 245, Šenov u Nového Jičína Obec Šenov u Nového Jičína Dukelská 245, 742 42 Šenov u Nového Jičína Výzva č. 6/2016 Revitalizace hřbitova I. etapa výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Obec Šenov u Nového Jičína vyhlašuje tímto

Více

Název veřejné zakázky: Oprava střešního pláště zimního stadionu. (dále jen veřejná zakázka )

Název veřejné zakázky: Oprava střešního pláště zimního stadionu. (dále jen veřejná zakázka ) Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou přiměřeně dle směrnice Městského úřadu Chrudim SM018, o zadávání veřejných zakázek, v platném znění Název veřejné zakázky:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Město Česká Třebová. Ing. Karel Švercl, Ing. Alena Glaserová

Město Česká Třebová. Ing. Karel Švercl, Ing. Alena Glaserová VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE 53 ZÁKONA č. 134/2016 Sb., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE

Více

MČ Praha 20 Horní Počernice

MČ Praha 20 Horní Počernice Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 Telefon: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato veřejná

Více

Rekonstrukce elektroinstalace včetně EZS v budově A1 a A2 v 1.PP a vybavení nové rozvodny v budově C, MF, Letenská 15, Praha 1

Rekonstrukce elektroinstalace včetně EZS v budově A1 a A2 v 1.PP a vybavení nové rozvodny v budově C, MF, Letenská 15, Praha 1 ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, poštovní přihrádka 77 118 10 Praha 1 IČO, DIČ: 00006947, CZ00006947 Telefon: 257043446 Fax: 257042609 V Praze dne 16. 12. 2011 Č. j.: 232/107314/2011 Věc:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel:, se sídlem: Těšínská 35, 710 16 Ostrava Slezská Ostrava IČO: 00845451 Název veřejné zakázky: Rekonstrukce otopné soustavy včetně nového zdroje tepla Mateřské školy Na Liščině 689/12A, Ostrava

Více

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu s 31 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek a Směrnicí Města Brandýs n. L. - Stará Boleslav č. 1/2017 Název zakázky:

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.3.00/51.034 Název projektu:

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.3.00/51.034 Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 26, odst. 3, písm. b) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, pro veřejnou zakázku na stavební

Více

2.2.2015. Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola, Hovorany, příspěvková organizace. Sídlo zadavatele: Hovorany 594, 696 12 Ředitelka školy

2.2.2015. Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola, Hovorany, příspěvková organizace. Sídlo zadavatele: Hovorany 594, 696 12 Ředitelka školy Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská

Více

Zadávací dokumentace. Rekonstrukce kulturního a společenského zařízení Smilovice

Zadávací dokumentace. Rekonstrukce kulturního a společenského zařízení Smilovice Zadavatel: Obec Smilovice Smilovice 13 739 55 Smilovice u Třince Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006

Více

Hydroizolace obvodového zdiva mateřské školy Požární 61/8, Ostrava - Heřmanice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Hydroizolace obvodového zdiva mateřské školy Požární 61/8, Ostrava - Heřmanice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel:, se sídlem: Těšínská 35, 710 16 Ostrava Slezská Ostrava IČO: 00845451 Název veřejné zakázky: Hydroizolace obvodového zdiva mateřské školy Požární 61/8, Ostrava - Heřmanice zadávaná jako veřejná

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA č.07/2016

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA č.07/2016 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu podle č.134/2016 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění ve smyslu 27 s uplatněním výjimky dle 31 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA č.07/2016 Zhotovení projektové

Více

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice zadávanou jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006

Více

(V SOULADU S 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V PLATNÉM

(V SOULADU S 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V PLATNÉM OBEC VIKÝŘOVICE, PETROVSKÁ 168, 788 13 VIKÝŘOVICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (V SOULADU S 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB.,

Více

- veřejná zakázka malého rozsahu. Název zakázky:,,pouzdřany, ul. Hlavní - zvýšení bezpečnosti chodců

- veřejná zakázka malého rozsahu. Název zakázky:,,pouzdřany, ul. Hlavní - zvýšení bezpečnosti chodců TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE ZADÁVANÉ mimo rámec zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen,,zákon,,) zákon bude používán pouze

Více

Příloha A. Název veřejné zakázky: ROZŠÍŘENÍ SPORTOVNĚ - REKREAČNÍHO AREÁLU KOCIÁNOV. Zadavatel: Název: Adresa sídla / místa podnikání / bydliště:

Příloha A. Název veřejné zakázky: ROZŠÍŘENÍ SPORTOVNĚ - REKREAČNÍHO AREÁLU KOCIÁNOV. Zadavatel: Název: Adresa sídla / místa podnikání / bydliště: Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: ROZŠÍŘENÍ

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE zadávané zjednodušeném podlimitním řízení podle ( 38) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách na podlimitní zakázku na stavební práce NÁZEV VEŘEJNÉ

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů,

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace zpracovaná v souladu se zákonem č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZŠ Valtická

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZŠ Valtická PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 26, odst. 3, písm. b) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, pro veřejnou zakázku na stavební práce ZŠ Valtická ZADAVATEL:

Více

IČ zadavatele: DIČ zadavatele: CZ Kontaktní osoba zadavatele, vč. kontaktních údajů (telefon a ová adresa):

IČ zadavatele: DIČ zadavatele: CZ Kontaktní osoba zadavatele, vč. kontaktních údajů (telefon a  ová adresa): Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Bohumil Petrášek, starosta IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Statutární město Ostrava, se sídlem: Těšínská 35, 710 16 Ostrava Slezská Ostrava IČO: 00845451 Název veřejné zakázky: Stavební úpravy a změna užívání půdní vestavby v budově úřadu Nám. J. Gagarina

Více

V ý z v a k podání nabídky dle zákona o zadávání veřejných zakázek č. 134/2016 Sb. (dále jen zákon) na veřejnou zakázku na stavební práce

V ý z v a k podání nabídky dle zákona o zadávání veřejných zakázek č. 134/2016 Sb. (dále jen zákon) na veřejnou zakázku na stavební práce V ý z v a k podání nabídky dle zákona o zadávání veřejných zakázek č. 134/2016 Sb. (dále jen zákon) na veřejnou zakázku na stavební práce Zakázka: Druh zakázky: Silnice II/490, II/497, III/4972: Bohuslavice

Více

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, 742 13 Studénka Příloha č.1 Výzvy ZADÁVACÍ PODMÍNKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu PD Rekonstrukce školních kuchyní Studénka 1.

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Výměna oken a vstupních dveří na polyfunkčním domě čp.

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Výměna oken a vstupních dveří na polyfunkčním domě čp. Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu s 31 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek a Směrnicí Města Brandýs n. L. - Stará Boleslav č. 1/2017 Název zakázky:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Statutární město Ostrava, městský obvod Slezská Ostrava se sídlem: Těšínská 35, 710 16 Ostrava Slezská Ostrava IČO: 00845451 Název veřejné zakázky: MŠ Slívova přípojka dešťové kanalizace zadávaná

Více

MĚSTO RYCHVALD Orlovská Rychvald

MĚSTO RYCHVALD Orlovská Rychvald MĚSTO RYCHVALD Orlovská 678 735 32 Rychvald Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: MeÚ-R/3065/2018 - Bě Sp. zn.: MeÚ-R/3065/2018 Vyřizuje: Ing. Běhal Radek Tel.: 596 543 039 Email: behal@rychvald.cz Datum: 12.9.2018

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: Zastoupený: IČO: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Ing. Jaroslava Martanová, starostka 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu s 31 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek a Směrnicí Města Brandýs n. L. - Stará Boleslav č. 1/2017 Název zakázky:

Více

C151671 29. 6. 2015. Gymnázium Rájec-Jestřebí, o. p. s.

C151671 29. 6. 2015. Gymnázium Rájec-Jestřebí, o. p. s. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce, mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., zadávané dle vnitřní směrnice

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Bohumil Petrášek, starosta IČO: 00250805 vyhlašuje podlimitní

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Nákup licencí sw VMware pro IC GŘC Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO ŘEČKOVICE A MOKRÁ HORA Palackého nám. 11, 621 00 Brno tel: 541 421 749, fax: 541 226 124, e-mail: sekr@reckovice.brno.cz Výzva k podání nabídky na provedení díla

Více

Zateplení ZŠ Chvalšiny

Zateplení ZŠ Chvalšiny VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení ( 38) podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách na podlimitní zakázku na dodávku a v souladu se Závaznými

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY. pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY. pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby Název veřejné zakázky: Územní plán Velká Polom Preambule Obec Velká Polom na návrhovou část územního plánu (etapa 2)

Více

Město Česká Třebová. Ing. Karel Švercl, tel , Ing. Alena Glaserová, tel ,

Město Česká Třebová. Ing. Karel Švercl, tel , Ing. Alena Glaserová, tel , VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE 53 ZÁKONA č. 134/2016 Sb., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato

Více

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku Město Strakonice adresa: Velké náměstí 2, 386 21 Strakonice IĆ 00251810, DIČ CZ00251810 Tel. 383700111, fax 383700323 http://www.mu-st.cz, email : posta@mu-st.cz tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání

Více

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice Pardubický kraj Komenského náměstí 125, 532 11 Pardubice SpKrÚ 59677/2016 Výzva k podání nabídek dle ust. 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ ) Zadavatel - Pardubický

Více

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce: Na základě Směrnice upravující zadávání veřejných zakázek malého rozsahu č.j.: 2371/2009-14 s účinností od 23. 8. 2009,

Více