Pětihvězdičková péče pro Vašeho koně!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pětihvězdičková péče pro Vašeho koně!"

Transkript

1 Pětihvězdičková péče pro Vašeho koně!

2 Vážení zákazníci, Představujeme Vám katalog firmy HorseBalance s.r.o. pro rok 2013, která je dodavatelem prémiového sortimentu britské firmy NAF. V současné době Vám nabízíme více než 40 druhů suplementů a kosmetiky pro koně pro řešení specifických potíží, tak abychom uspokojili co možná nejvíce požadavků našich zákazníků. Všechny ceny v přiloženém ceníku ke katalogu jsou konečné a jsou platné ke dni Nejsme plátci DPH. Kontaktní údaje: Adresa: HorseBalance s.r.o. Pod Invalidovnou 2038 Hořice info@horsebalance.cz www: Telefon:

3 Obsah: O FIRMĚ NAF:... 5 BRITSKÁ JEZDECKÁ FEDERACE... 5 ISO 9001 ACCREDITED FIRM... 5 UFAS... 6 KLOUBY... 7 DEVIL S RELIEF... 7 SUPERFLEX LIQUID*****... 7 KOPYTA... 8 BIOTIN... 8 PROFEET LIQUID*****... 8 PROFEET ROCK HARD... 8 DÝCHÁNÍ... 9 EASY BREATHING... 9 EASY BREATHING LIQUID... 9 KOF-EZE RESPIRATOR***** ZAŽÍVÁNÍ GASTRIAID HAYLAGE BALANCER VÝKON D-TY ENERG ICE COOL ZKLIDNĚNÍ MAGIC LIQUID***** OESTRESS LIQUID***** TEMPRALAX VITALITY GENERAL PURPOSE SUPPLEMENT MARE FOAL & YOUNGSTOCK OILOVITE VETERAN SUPPLEMENT VITAMIN E SELENIUM & LYSINE... 16

4 IMUNITA BLK D-TOX MUD GARD ECHINACEA LIQUID PRVNÍ POMOC ALOE VERA PURPLE SPRAY WOUND CREAM DOPLŇKOVÁ PÉČE CUSHINAZE LAMINAZE***** KOSMETIKA MUD GARD OITMENT SHINY SILKY MANE & TAIL D-TANGLER PÉČE O KOŽENÉ VÝROBKY LEATHER BALSAM QUICK CLEAN SOFT SOAP SYNTETHIC TACK CLEAN... 22

5 O firmě NAF: NAF má více než 25 let zkušeností s výrobou a přípravou doplňků pro koně. Ve Velké Británii je dnes nejrespektovanější a nejznámější značkou v této oblasti. Je proslulá nejen svými výrobky, ale také svojí vášní pro koně. Jsme hrdí, že vám nyní můžeme přinést na český trh jedinečnou kvalitu těchto produktů vyráběných za použití prověřených ingrediencí získávaných z přírody a unikátních účinných preparátů. Věříme v použití výhradně těch nejlepších přírodních ingrediencí, které jsou pouze z kvalitních zdrojů a kombinované našim týmem veterinárních vědců a nutričních poradců v unikátní recepty. Výsledkem je široké portfolio produktů, které je navrženo tak, aby uspokojilo všechny potřeby Vašeho koně. Britská jezdecká federace NAF je oficiálním dodavatelem britského jezdeckého týmu, což umožňuje jezdcům všech týmových disciplín používat, pod kontrolou svých týmových veterinářů, výrobky NAF pro podporu zdraví a kondice koní při reprezentaci své země. ISO 9001 Accredited Firm NAF úspěšně prošel certifikací společnosti Certified Quality Systems a byl schválen jako firma splňující standard kvality ISO To zaručuje, že systémy odpovídající za kvalitu a administrativu jsou v souladu se standardy této směrnice.

6 UFAS NAF je firma plně akreditovaná dle UFAS ((Universal Feed Assurance Scheme), (UFAS kombinované krmivo Certifikát č. 1033), Tato akreditace dokládá vysoké standardy kvality ingrediencí a výrobních postupů použitých při výrobě produktů. Pro vás, zákazníky NAF, akreditace UFAS znamená: 1. Snadné vysledování ingrediencí od zabaleného výrobku až na pole, na kterém bylina vyrostla 2. Garantovaná Good Manufacturing Practice 3. Ingredience jsou zaručeně bez dioxinů, bakterií, hub a pesticidů, podle standardů EU 4. Žádná křížová kontaminace ingrediencí 5. Žádná externí kontaminace ingrediencí 6. Použití organických ingrediencí kdykoliv je to možné 7. Garantované využití pouze schválených dodavatelů 8. Garantovaný HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) plán zajišťující prvotřídní kvalitu a jednotnost výroby 9. Garantované využívání pouze schválených dopravců

7 Klouby Devil s Relief Pokud chcete to nejlepší pro klouby vašeho koně a kvalita jeho života je u vás na prvním místě pak je Devil s Relief správnou volbou. Harpagofyt ležatý a silné antioxidanty v kombinaci s MSM pro zachování pohodlí a spokojeného života. Obsahuje Harpagofyt ležatý, rostlinu známou pro své protizánětlivé účinky, zmírňuje bolest, působí příznivě proti revmatismu. Nepodávat sportovním koním. Složení: Voda, MSM, tinktury z: Ďáblův dráp (Harpagophytum procumbens), Oregano (Origanum vulgare), Ostropestřec mariánský (Silybum marianum), Turmeric (Curcuma longa), Brusnice borůvka (Vaccinium myrtillus), Zázvor (Zingiber officinale), Ginko Biloba, Rozmarýn (Rosmarinus officinalis), Lékořice (Glycyrrhiza glabra) Superflex Liquid***** Superflex obsahuje správný poměr snadno vstřebatelného glukosaminu, chondroitinu a MSM nejvyšší kvality spolu s antioxidační formulí, která byla speciálně navržena v laboratořích NAF tak, aby vyvazovala toxiny, které vznikají kolem kloubů. Složení: Glukosamin sulfát, MSM, Antioxidanty, Chondroitin sulfát, Kyselina hyaluronová

8 Kopyta Biotin Biotin obsahuje metionin, MSM, zinek a vápník pro zdravá kopyta. Složení: Travní moučka, Uhličitan vápenatý, Pivovarské kvasnice, Bílý minerální olej, MSM, Metionin, Dextrin, Zinek, Biotin Profeet Liquid***** Vytvořeno veterináři a schváleno předními kováři. Profeet podporuje růst kvalitní rohoviny a chrání kopyto před praskáním. Složení: Voda, MSM, Lysine, Vitamin C, Metionin, Glukonát zinku, Síran manganatý, Dextroza, Sorban draselný, Xanthanová guma, Vitamin B6, Biotin, Pantothenát vápenatý Profeet Rock Hard Prémiový kopytní hardener speciálně vyvinut pro ochranu křehkých kopyt. Posiluje měkkou rohovinu, dezinfikuje střelku náchylnou k houbovým a bakteriálním infekcím. Obsahuje v přírodě dostupnou síru pro maximální integritu kopyt.

9 Dýchání Easy Breathing Směs bylin, které byly speciálně vybrány pro své blahodárné účinky na plicní tkáň. Směs by měla být krmena dlouhodobě pro kumulační účinky bylin. Složení: Anýzové semeno (Pimpinella visum), Proskurník lékařský-slézová růže (,Althaea officinalis), kopřiva (Urtica dioica), sušený česnek, Barberry Bark (Berberis vulgaris), Ginko Biloba list, Zázvor ( Zingiber officinale). Easy Breathing Liquid Stejné složení bylin jako u přípravku Easy Breathing v tekuté formě. Snadno se vstřebává, proto může být použito především u starších koní s narušeným trávením. Složení: Anýzové semeno (Pimpinella visum), Proskurník lékařský-slézová růže (,Althaea officinalis), kopřiva (Urtica dioica), sušený česnek, Barberry Bark (Berberis vulgaris), Ginko Biloba list, Zázvor ( Zingiber officinale).

10 Kof-Eze Uklidňující sirup z máty peprné a oleje z čajovníku. Složení: Máta peprná, Tea tree olej, Voda, Dextroza, Glycerin, Škrob. Respirator***** Zajišťuje cennou nutriční podporu sliznicím dýchacího aparátu včetně jemných kapilárních cév obklopujících plíce. Obsahuje vysokou koncentraci obzvláště silných antioxidantů. Doporučujeme pro koně s přecitlivělostí na dráždivé látky ve vzduchu jako je pyl, prach, plísně a výtrusy. Složení: Travní moučka, Vitamín C, N-acetyl cysteine, L-glutamine, MSM, Pomerančová kůra, Ostropestřec mariánský semena (Silybum marianum), Dextroza, Ginko Biloba list, Klanopraška čínská plody (Schisandra chinensis), Glutamin, Hloh, Brusnice borůvka (Vaccinium myrtillus), Pivovarské kvasnice, Šípek oplodí, Turmeric (Curcuma longa), Smetánka lékařská list (Taraxacum officinale), Rozmarýn, Zázvor, Lékořice, Bílý minerální olej, frukto oligosacharid, Obilné proteiny.

11 Zažívání GastriAid Pro koně a poníky s opakovanými zažívacími problémy. Složení: Psyllium semeno, Uhličitan vápenatý, Hydrogenuhličitan sodný, Travní moučka, Bílý minerální olej, Pivovarské kvasnice, Glutamin, Oligofruktoza, Regulátor zažívání: Saccharomyces cerevisiae. HayLage Balancer Uklidňuje neklidné koně, neutralizuje a absorbuje přebytečné kyseliny, zklidňuje střeva a pomáhá chránit před žaludeční nevolností. Obsahuje unikátní digestivní jíl včetně antacidů a živých probiotických kvasinek optimalizujících funkci střev. Také poskytuje široké spektrum vitamínů a minerálů pro vyváženost vysoce vláknité stravy. Haylage Balancer je komplexní a jedinečný doplněk, který podporuje vitalitu a zdraví vašeho koně po celý rok. Složení: Uhličitan vápenatý, Pšeničná mouka, Fosforečnan vápenatý, Kukuřičný škrob, Pivovarské kvasnice, Máta, Zázvor, smetánka lékařská list, Syrovátka prášek, Bílý minerální olej, Saccharomyces cerevisiae extract, Oligofructoza (sušená), Chlorid sodný, Glutamin, Oman pravý (Inula helenium), Lékořice, Oxid ořečnatý, Kobalt, Jód, Měď, Železo, Mangan, Selen, Zinek, Vanilkové aroma, Bentonite-montmorillonite, Regulátor zažívání: Saccharomyces cerevisiae CBS , Biotin, Vápník, Vitamín A, B1, B12, B2, B6, D3, E, K.

12 Výkon D-ty Nutričně podporuje zdravou svalovou tkáň a její správnou funkci. Obsahuje vědecky ověřené přírodní antioxidanty. Složení: Aromatické a zažívání prospěšné byliny, Produkty z hlíz a kořenů, Saccharomyces cerevisce, Minerály, Vitamín E, A, B2, D. EnerG EnerG je na železo bohatý, rychle působící přípravek v tekuté formě, který je doporučován veterináři pro koně ve vysoké zátěži. Složení: Voda, Kukuřičný škrob, Železo, Zinek, Měď, Vitamíny skupiny B. Ice Cool Ice Cool je velice efektivní směs chladivých jílů obsahujících vilín a arniku- látky dobře známé pro své stahující účinky. Ice Cool přirozeně ochlazuje, zklidňuje a ulevuje od bolesti unaveným nohám a šlachám po práci. Ice Cool- snadné použití a ještě snadnější omytí! Složení: Přírodní minerální jíl, Vilín, Arnika.

13 Zklidnění Magic Liquid***** Magic je hořčíkový přípravek pro zklidnění, který nemá obdoby. Je to pětihvězdičkový preparát na bázi magnézia, ale nejen to. Magic také obsahuje speciálně vybrané složení uklidňujících bylin a živin známých svými uvolňujícími účinky na svalovou tkáň a podporu soustředění. Nejsou za tím žádné triky ani kouzla, pouze veterinární a vědecké poznatky v kombinaci s nejkvalitnějšími ingrediencemi. Složení: Pepřovník opojný (Piper methysticum), Třezalka tečkovaná (Hypericum perforatum), Mučenka (Passiflora incarnata), Mátové aroma, Kyselina propionová, Sorban draselný, Xanthanová guma.

14 Oestress Liquid***** Řešení jak z vaší protivné klisny udělat andílka. Pomáhá klisnám přirozeně vyvážit cykly říjí, zaměřením se na hlavní příčiny jejich potíží vedoucích k náladovosti. Složení: Voda, Chlorid hořečnatý, Aromatické a chutné bylinky, Přísady z hlíz, kořenů a ovoce, Xanthanová guma, Aroma (anýz), Hydrolyzovaný lecitin. Tempralax Jedinečný přípravek pro minimalizaci stresových reakcí. Navržen tak, aby byl používán, jak a když je potřeba. Složení: Voda, Chlorid hořečnatý, Extrakty (na 1L): Kawa-Kawa extrakt 20-50%, Třezalka tečkovaná 20-50%, Mučenka pletní 5-10%, Máta 1-5%.

15 Vitality General Purpose Supplement Přípravek obsahující široké spektrum vitamínů a minerálů pro koně a poníky v lehké až středně těžké práci. Složení: Pšeničná mouka, Fosforečnan vápenatý, Kukuřičný škrob, Pivovarské kvasnice, Syrovátka sušená, Chlorid sodný, Oxid hořečnatý, Kobalt, Jód, Měď, Železo, Mangan, Selen, Zinek, Biotin, D-pantothenát vápenatý, Chlorid cholinu, Kyselina listová, Kyselina nikotinová, Vitamín A, B1, B12, B2, B6, D3, E, K. Mare foal & Youngstock Vitamínový přípravek pro rostoucí hříbata, mladé koně a březí klisny. Složení: Pšeničná mouka, Fosforečnan vápenatý, Kukuřičný škrob, Chlorid sodný, Pivovarské kvasnice, Bílý minerální olej, Syrovátka sušená, Oxid hořečnatý, Biotin, D-pantothenát vápenatý, Chlorid cholinu, Kyselina listová, Kyselina nikotinová, Vitamín A, E, B1, B12, B2, B6, D3, E, K, Kobalt, Jód, Měď, Železo, Mangan, Selen, Zinek.

16 Oilovite Široké spektrum vitamínů, minerálů, spolu se sójou, lněným semínkem a konopného oleje pro celkové zdraví a lesklou srst. Složení: Pšeničná mouka, Fosforečnan vápenatý, Sojový olej (11,9%), Kukuřičný škrob, Chlorid sodný, Bramborový škrob, Uhličitan vápenatý, Lněný olej (2,6%), Pivovarské kvasnice, Melasa z cukrové třtiny, Konopný olej (0,4%), Bílý minerální olej, Oxid hořečnatý, Biotin, D-pantothenát vápenatý, Kyselina nikotinová, Vitamín A, B1, B12, B2, B6, D3, E, D3, K, Metionin, Tryptofan, Monohydrochlorid lysinu, Kobalt, Jód, Měď, Železo, Mangan, Selen, Zinek. Veteran Supplement Komplexní doplněk obsahující MSM a probiotika. Speciálně vyvinut pro starší koně. Doporučujeme pro všechny starší koně - ať již v práci či v důchodu. Složení: Bramborový škrob, Fosforečnan vápenatý, Pivovarské kvasnice, Bílý minerální olej, Ginko Biloba list, Oxid hořečnatý, MSM, Oligofruktoza, Regulátor zažívání: Saccharomyces cerevisiae extract, Chlorid sodný, Uhličitan vápenatý, Methionin, Tryptofan, Lysine, Cobalt, Jod, Měď, Železo, Hořčík, Selen, Zinek, Biotin, D-pantothenát vápenatý, Kyselina listová, Kyselina nikotinová, Vitamín A, Vitamín B1, B12, B2, B6, D3, E, K. Vitamin E Selenium & Lysine Podpora svalové funkce u závodních koní. Užitečné zejména v oblastech, kde jsou půdy chudé na selen. Obsahuje selenové kvasinky, které jsou bezpečnější pro zkrmování než anorganické formy selenu. Složení: Dextroza, Sojová moučka, Pivovarské kvasnice, Bílý minerální olej, Lysin, Organický zdroj selenu, Vitamín E, Regulátor zažívání: Saccharomyces cerevisiae

17 Imunita BLK Podpora jater, ledvin a krve. Složení: Vitamínový a minerální premix, Sušené pivovarské kvasnice, Ostropestřec mariánský (Silybum marianum), Pampeliška lékařská, Artičok zeleninový, Vitamín E, Kyselina nikotinová, Vitamín B1, B2,B6, Kyselina listová, Biotin, Pantotenová kyselina D-Tox Zcela unikátní komplex antioxidantů pro podporu zdraví koně v případě nutnosti odstranění toxinů. Složení: Pomerančová kůra, Pivovarské kvasnice, Plody šípku, Klanopraška čínská plody, Smetanka lékařská listy, Turmerik, Ostropestřec mariánský, Rozmarýn, Borůvka, Zázvor, Ginko biloba list, Lékořice, Bílý minerální olej, Frukto-oligosacharidy, Glutamin, Vitamín A, D3, E, Lecitin, Regulátor zažívání.

18 Mud Gard Pro podporu kůže, která je vystavená vlhkým blátivým podmínkám. Doporučujeme používat spolu s Teatree Oil Shampoo, Mud Gard Oitment a MSM Oitment. Složení: Slunečnicové semeno, MSM, Pivovarské kvasnice, Pomerančová kůra, Chlorela sušená, Ostropestřec mariánský semena (Silybum marianum), Turmeric (Curcuma longa), Smetánka lékařská list (Taraxacum officinale), Zázvor (Zingiber officinale), Brusnice borůvka (Vaccinium myrtillus), Rozmarýn (Rosmarinus officinalis), Ginko Biloba list, Klanopraška čínská plody (Schisandra chinensis), Lékořice (Glycyrrhiza glabra), Lněné semínko, Jam kořen, Ostružiník list (Rubus), Mrkev sušená, Thorowax (Bupleurum), Ženšen sibiřský (Eleutherococcus senticosu), Šišák bočnokvětý (Scutellaria lateriflora, Hloh obecný (Crataegus oxyacantha), Lilek rajče dužina, Angelika (Angelica sylvestris), Fruktoolygosacharidy, Glutamin, Obilný protein, Bílý minerální olej, Methionin, Zinek, Vitamín B2, Vitamín C, Lecitin, Regulátor zažívání. Echinacea Liquid Pro podporu účinného imunitního systému. Roztok bohatý na echinaceu zdroj přírodního Vitamínu C, astragalus - bohatý na flavonoidy a unkárii - zdroj alkaloidů. Vhodné pro koně se sníženou či ohroženou imunitou. Složení: Bylinné tinktury: Kozinec (Astragalus), Echinacea (Echinacea), Voda, Unkarie.

19 První pomoc Aloe Vera Purple Spray Jemný sprej na podporu přirozeného hojení porušené nebo popraskané kůže, drobných řezných ran a odřenin. Odpuzuje mouchy od rány. Wound Cream Wound cream je ideální volbou pro podporu hojení poraněné kůže. V praktickém hygienickém balení s pumpičkou. Obsahuje MSM a další přírodní složky pomáhající hojení ran.

20 Doplňková péče Cushinaze Poskytuje výživovou podporu pro koně s Cushingovým syndromem a optimalizuje zažívání. Složení: Sušené byliny: Drmek obecný (Vitex agnus-castus), Ostropestřec mariánský semena (Silybum marianum), Ženšen sibiřský, Gingko Biloba list, Echinacea, Olivovník list, Pomerančová kůra, Máta peprnná, Šípek oplodí (Fructus cynosbat), Klanopraška čínská plody (Schisandra chinensis), Turmeric (Curcuma longa), Smetanka lékařská list, Rozmarýn, Zázvor, Lékořice, Bílý minerální olej, Fruktooligosacharidy, Glutamin, Pivovarské kvasnice, Oxid hořečnatý, MSM, Obilné proteiny, Vitamín A, Vitamín D3, Vitamín E. Laminaze***** Správné krmení a management vašeho koně náchylného ke schvácení nejsou někdy dostačující. Laminaze je unikátní směs přírodních antioxidantů, látek podporujících zažívání, biologicky vázané síry a dalších složek v chutné formě pro zajištění zdravé rohoviny a zlepšení celkového stavu koní trpících laminitidou. Složení: MSM, Máta, L-glutamine, Pivovarské kvasnice, Oxid hořečnatý, Produkty na bylinné bázi, Bílý minerální olej, Rostlinné uhlí, karbid vápníku, Oligofructoza, Extract z pivních kvasinek, Obilné proteiny (hydrolysované) Fruktooligosaccharidy. Monohydrát sulfátu zinečnatého, Vitamin A, Vitamin D, Extract z Boswellia serrata, Bentonite-montmorillonite.

21 Kosmetika Mud Gard Oitment Chraňte kůži vašeho koně proti podlomům s tímto výživným krémem. Díky své konzistenci vytváří bariéru proti vodě a blátu. Shiny Výběrová péče o srst vašeho koně. Srst zůstane jemná a lesklá. Silky Mane & Tail D-tangler Perfektní péče pro žíně. Zlepšuje rozčesávání a lesk hřívy a ocasu.

22 Péče o kožené výrobky Leather Balsam Vysoce kvalitní balzám pro nejjemnější kůži. Tento luxusně bohatý balzám hluboce proniká do kůže a udržuje ji ve vláčném stavu. Ideální pro změkčení nové nebo ztuhlé kůže. Pro nejlepší výsledek používejte spolu s mýdlem na kůži Soft Soap. Quick Clean Potřebujete rychle vyčistit uzdečku či sedlo? Quick Clean stačí nastříkat přímo na znečištěnou kůži a bez námahy setřít mastnotu, pot a špínu. Při čištění velmi znečištěné kůže doporučujeme nechat přípravek několik minut působit před otřením. Rychleschnoucí. Nezpůsobuje nadměrné vysychání kůže ani její hnilobu. Pro dosažení nejlepších výsledků dále aplikujte Balsam, Leather Food, Leather Saddle Soap nebo Leather Soft Soap. Soft Soap Unikátní zvláčňující složení. Jemně odstraňuje nečistoty a zanechává kůži vláčnou. Pro nejlepší výsledek nechte oschnout a vyleštěte suchým hadříkem. Syntethic Tack Clean Sprej pro rychlou péči o syntetickou kůži. Vhodný pro všechna syntetická sedla, uzdečky, boty atd.

23 Pětihvězdičková péče pro Vašeho koně!

zdraví síla rychlost vytrvalost

zdraví síla rychlost   vytrvalost zdraví rychlost vytrvalost síla www.ironpet.cz www.ironpet.cz IRONpet je přírodní české superprémiové krmivo bez obsahu lepku a kuřecího masa. Hlavním zdrojem bílkovin jsou maso z krocana nebo hovězí maso.

Více

Grain CELOŽIVOTNÍ PREVENTIVNÍ VÝŽIVA = KOMBINACE ČERSTVÉHO MASA, OVOCE A ZELENINY PRO ZLEPŠENÍ ZDRAVÍ PSA

Grain CELOŽIVOTNÍ PREVENTIVNÍ VÝŽIVA = KOMBINACE ČERSTVÉHO MASA, OVOCE A ZELENINY PRO ZLEPŠENÍ ZDRAVÍ PSA WWW.SAMSFIELD.COM SUPERPRÉMIOVÉ KRMIVO PRO PSY SUPERPRÉMIOVÉ KRMIVO PRO PSY Grain CELOŽIVOTNÍ PREVENTIVNÍ VÝŽIVA = KOMBINACE ČERSTVÉHO MASA, OVOCE A ZELENINY PRO ZLEPŠENÍ ZDRAVÍ PSA NÍZKÝ OBSAH OBILOVIN

Více

Značka roku 2017 vítěz mezi suchými krmivy v UK 2016

Značka roku 2017 vítěz mezi suchými krmivy v UK 2016 Značka roku 2017 vítěz mezi suchými krmivy v UK 2016 exkluzivní formule ve dvou variantách Meat & Fish Fish bez obilovin pro všechny velikosti psů pro všechny věkové kategorie vyjímečně chutné a stravitelné

Více

S.I.N. Hellas Minerální lizy Speciální solné lizy pro koně a hospodářská zvířata ze Středomoří

S.I.N. Hellas Minerální lizy Speciální solné lizy pro koně a hospodářská zvířata ze Středomoří S.I.N. Hellas Minerální lizy Speciální solné lizy pro koně a hospodářská zvířata ze Středomoří EQUIBLOCK MINERÁLNÍ SOLNÝ LIZ PRO KONĚ S VITAMÍNY A ENZYMY Minerální doplňkové krmivo určené speciálně pro

Více

GRAIN FREE 75% 25% 0%

GRAIN FREE 75% 25% 0% 75% maso a ryby 25% 0% ovoce a zelenina bez obilovin HIGH MEAT Bezobilná krmiva s vysokým obsahem masa pro dospělé psy a štěňata všech plemen HIGH MEAT & Adult Turkey & Sweet Potatoes with Cranberry SUPER

Více

HIGH MEAT GLUTEN FREE

HIGH MEAT GLUTEN FREE HIGH MEAT Bezlepková krmiva s vysokým obsahem masa pro dospělé psy a štěňata všech plemen HIGH MEAT & Chicken & Rice HIGH MEAT & Lamb & Rice HIGH MEAT & SBT - Chicken Úvod HIGH MEAT & GRAIN FREE Chicken

Více

MINI SUPER PREMIUM DOG FOOD

MINI SUPER PREMIUM DOG FOOD MINI SUPER PREMIUM DOG FOOD PREVENCE VÝŽIVOU PRO MALÉ VELKÉ LÁSKY KOMPLETNÍ SORTIMENT BEZ OBILOVIN NEODOLATELNÁ CHUŤ ČERSTVÉ JEHNĚČÍ, ČERSTVÝ LOSOS, TUŇÁK, KRÁLÍK A ZVĚŘINA PODPORA IMUNITY, ZDRAVÍ A KONDICE

Více

Fitmin puppy kaše 3 kg. Fitmin puppy kaše 850g. KATALOG FITMIN PSI Kompletní suchá krmiva PUPPY. Hmotnost: 3,000

Fitmin puppy kaše 3 kg. Fitmin puppy kaše 850g. KATALOG FITMIN PSI Kompletní suchá krmiva PUPPY. Hmotnost: 3,000 KATALOG FITMIN PSI Kompletní suchá krmiva PUPPY Fitmin puppy kaše 3 3,000 instantní doplňkové krmivo s probiotikem a antioxidanty pro odstavovaná štěňata všech plemen ve stáří 6-8 týdnů. Bílkoviny 15 %,

Více

CENÍK ALOE VERA. Aloe vera 99,5% gel drink - vitamin C. Cena: 325,00 Kč. Aloe vera 99,5% gel drink - hrozen. Cena: 325,00 Kč

CENÍK ALOE VERA. Aloe vera 99,5% gel drink - vitamin C. Cena: 325,00 Kč. Aloe vera 99,5% gel drink - hrozen. Cena: 325,00 Kč CENÍK ALOE VERA Aloe vera 99,5% gel drink - vitamin C Barbadensis Miller pocházející z Mexika zpracovanou metodou Totaloe. Aloe vera Barbadensis Miller gel, kyselina askorbová (vitamin C), xanthan, regulátor

Více

Vhodný pro dospělé psy a štěňata všech plemen. exkluzivní formule ve dvou variantách Made in UK 02

Vhodný pro dospělé psy a štěňata všech plemen. exkluzivní formule ve dvou variantách Made in UK 02 75% maso a ryby 25% 0% ovoce a zelenina bez obilovin Vhodný pro dospělé psy a štěňata všech plemen Truline Meat & Fish Truline Fish Úvod Meat & Fish složení Meat & Fish složení Meat & Fish 75% maso a ryby

Více

Řada doplňků výživy Canvit pro zdravá zvířata podporuje zdraví a předchází tak nejčastějším zdravotním problémům našich mazlíčků.

Řada doplňků výživy Canvit pro zdravá zvířata podporuje zdraví a předchází tak nejčastějším zdravotním problémům našich mazlíčků. HEALTHY PETS Řada doplňků výživy Canvit pro zdravá zvířata podporuje zdraví a předchází tak nejčastějším zdravotním problémům našich mazlíčků. Typická onemocnění zvířat, zejména pak tzv. civilizační choroby,

Více

OBSAH ŽIVIN v denní dávce 20g Množství v denní dávce

OBSAH ŽIVIN v denní dávce 20g Množství v denní dávce E n d e r a A l f a Přípravek je vhodné užívat denně jako doplněk vlákniny k běžné stravě. Složení: rozpustné a nerozpustné vlákniny (jablečná vláknina, obilní oříšky, mikrokrystalická celuloza, pektin),

Více

GARANCE. původu surovin. 60% masa. brambor a bylinek. Nízký obsah obilovin, bez pšenice a kukuřice Speciální mix bylinek a koření

GARANCE. původu surovin. 60% masa. brambor a bylinek. Nízký obsah obilovin, bez pšenice a kukuřice Speciální mix bylinek a koření Novinka GARANCE 60% masa brambor a bylinek původu surovin Nízký obsah obilovin, bez pšenice a kukuřice Speciální mix bylinek a koření NOVÁ, VYLEPŠENÁ RECEPTURA! Puppy All Breeds Puppy Mini Chicken&Potatoes

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

Outshine high oil supplement granule, neobsahuje oves, dostihy a sport

Outshine high oil supplement granule, neobsahuje oves, dostihy a sport OS65 /OS20 Outshine high oil supplement granule, neobsahuje oves, dostihy a sport Použití: sport, dostihy; intenzivní zátěž; koně se svalovými problémy Vlastnosti: pomáha při vytváření svalové hmoty a

Více

Pětihvězdičková péče pro vašeho koně

Pětihvězdičková péče pro vašeho koně Pětihvězdičková péče pro vašeho koně NAF, Wonastow Road Ind Est West, Monmouth NP25 5JA UK T +44 (0) 1600 710700 F +44 (0) 1600 710701 www.naf-equine.eu O nás NAF se svojí 25 letou zkušeností ve vývoji

Více

ČLOVĚK MÁ TISÍCE PŘÁNÍ, NEMOCNÝ JEN JEDNO...

ČLOVĚK MÁ TISÍCE PŘÁNÍ, NEMOCNÝ JEN JEDNO... pro komplexní regeneraci ZDRAVÝ ČLOVĚK MÁ TISÍCE PŘÁNÍ, NEMOCNÝ JEN JEDNO... 25. 4. 2004 Praha, hotel Pyramida Ing. Helena Kacerovská Směs bylin ALOE VERA = ALOE BARBADENSIS - 92 % PANAX GINSENG (všehoj

Více

Bakterie mohou být dobré nebo špatné. Jejich hlavním úložištěm je tlusté střevo.

Bakterie mohou být dobré nebo špatné. Jejich hlavním úložištěm je tlusté střevo. TIENS DIGEST DOBRÉ ZINC and A ŠPATNÉ its influence BAKTERIE on V TRÁVICÍM human body SYSTÉMU Bakterie mohou být dobré nebo špatné. Jejich hlavním úložištěm je tlusté střevo. Špatné bakterie podporují chorobné

Více

Premium quality Dry Dog

Premium quality Dry Dog ECOPET Premium quality Dry Dog Food Happy pet. Happy you. Puppy Formula ECOPET Alimento completo ed equilibrato per cuccioli e per cagne in gestazione o in allattamento Happy pet. Happy you. Farmina Pet

Více

KRMIVA PRO KOI KAPRY CLAY. Prebiotické a probiotické krmivo. Plovoucí krmivo. Zvýrazňuje barevnost ryb. Obsahuje ACTIGEN. Vysoce atraktivní krmivo

KRMIVA PRO KOI KAPRY CLAY. Prebiotické a probiotické krmivo. Plovoucí krmivo. Zvýrazňuje barevnost ryb. Obsahuje ACTIGEN. Vysoce atraktivní krmivo 2019 KRMIVA PRO KOI KAPRY Plovoucí krmivo Prebiotické a probiotické krmivo Obsahuje ACTIGEN Zvýrazňuje barevnost ryb Obsahuje Monmorillonit Vysoce atraktivní krmivo Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz zdraví a vitalita PŘEHLED PRODUKTŮ Platí od 1. 1. 2012 / Doporučené ceny při sazbě 14 % DPH. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! Koupíte-li jakékoliv dva produkty

Více

Bezlepkové výrobky. POEX Velké Meziříčí, a.s. Třebíčská 384 594 01 Velké Meziříčí tel.: 566502706 www.poex.cz

Bezlepkové výrobky. POEX Velké Meziříčí, a.s. Třebíčská 384 594 01 Velké Meziříčí tel.: 566502706 www.poex.cz Bezlepkové výrobky POEX Velké Meziříčí, a.s. Třebíčská 384 594 01 Velké Meziříčí tel.: 566502706 www.poex.cz Snídaňové cereálie vhodné také jako rychlá svačina, do školy, snack na cesty, jako alternativa

Více

IREL Ostropestřcový panenský olej

IREL Ostropestřcový panenský olej IREL Ostropestřcový panenský olej Balení: 10L / 5L / 3L Typ: Krmný doplněk Popis produktu IREL Ostropestřcový panenský olej Jedná se o 100 % panenský olej z plodu ostropestřce mariánského (Silybum marianum

Více

Krmiva pro psy. Distributor ČR a SK: CANDY, s.r.o. Hradčanská 403, Pardubice 530 06 www.nutram.cz www.candy.cz email: candy@candy.cz tel.

Krmiva pro psy. Distributor ČR a SK: CANDY, s.r.o. Hradčanská 403, Pardubice 530 06 www.nutram.cz www.candy.cz email: candy@candy.cz tel. Krmiva pro psy NUTRAM Puppy - Pro štěňata menších a středních plemen... 2 NUTRAM Large Breed Puppy - Pro štěňata velkých plemen... 3 NUTRAM Adult - Pro dospělé psy... 4 NUTRAM Large Breed Adult - Pro dospělé

Více

INFUSION TIENS Čaje prémiové kvality

INFUSION TIENS Čaje prémiové kvality INFUSION TIENS Čaje prémiové kvality Nejstarší a nejvíce uznávaný nápoj na světě Čaj je hned po vodě druhým nejpopulárnějším nápojem v dnešním světě. Pití čaje je důležitou součástí čínské kultury. Jeho

Více

Výživové údaje. Balení obsahuje 35 porcí. Počet porcí v sáčku = 5 Velikost porce (86 g prášku ml vody = 400 kcal)

Výživové údaje. Balení obsahuje 35 porcí. Počet porcí v sáčku = 5 Velikost porce (86 g prášku ml vody = 400 kcal) Origin Výživové údaje Balení obsahuje 35 porcí. Počet porcí v sáčku = 5 Velikost porce (86 g prášku + 300 ml vody = 400 kcal) 100 g %* 100g 1 porce %* 1 porce Energetická hodnota kj/kcal 1947 / 466 23%

Více

EUNIKÉ SILVER Doplněk stravy 60 tobolek High duality, účinnost zvýšena mikronizací

EUNIKÉ SILVER Doplněk stravy 60 tobolek High duality, účinnost zvýšena mikronizací EUNIKÉ SILVER Výrobek EUNIKÉ SILVER je kombinací mikronizované sladkovodní řasy česká chlorela SP (Chlorella sp.) a extraktu léčivé rostliny šišáku bajkalského (Scutellaria baicalensis). Obě složky jsou

Více

Instantní směs v prášku pro přípravu nákypu s vitamíny, s citronovou příchutí.

Instantní směs v prášku pro přípravu nákypu s vitamíny, s citronovou příchutí. CHLAZENÝ CITRONOVÝ NÁKYP a sníženým obsahem cukrů, s cukrem a sladidlem, určený k regulaci tělesné hmotnosti. Instantní směs v prášku pro přípravu nákypu s vitamíny, s citronovou příchutí. kj 1598 400

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

Katalog nebalených výrobků - cool rising

Katalog nebalených výrobků - cool rising Katalog nebalených výrobků - cool rising Pekárny Blansko a.s., Zborovecká 10, Blansko Běžné pečivo pšeničné 27001 Matějův rohlík se syrovátkou 50 1 27002 Sádlový suk 50 1 27009 Kornspitz 60 1 Běžné pečivo

Více

Hill s Nature s Best produkty pro psy

Hill s Nature s Best produkty pro psy Hill s Nature s Best produkty pro psy Doporučené produkty Pro zdravé psy: ŠTĚŇATA ( DO 1 ROKU VĚKU ) Doporučené produkty Štěňata malých a středních plemen o i do 25 kg v dospělosti Štěňata velkých a obřích

Více

STRANA 1: VŽDY O CHLUP NAPŘED STRANA 2: Monge Italská rodina

STRANA 1: VŽDY O CHLUP NAPŘED STRANA 2: Monge Italská rodina STRANA 1: VŽDY O CHLUP NAPŘED STRANA 2: Monge Italská rodina Uběhlo již více než 50 let, kdy si Baldassare Monge uvědomil potřebu poskytnout našit čtyřnohým mazlíčkům stravu uspokojující jejich specifické

Více

86% masa. Receptura Wild Instinct. Ultra Premium. Kočky a koťata všechna plemena

86% masa. Receptura Wild Instinct. Ultra Premium. Kočky a koťata všechna plemena Urinary care Urinary care con omega 3 y omega 6 Receptura Wild Instinct Ultra Premium Kočky a koťata všechna plemena 600 g/ 2 kg / 6 kg WILD INSTINCT- vynikající hypoalergenní receptura pro uspokojení

Více

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml Zvýšený obsah přírodního extraktu aloe vera propůjčuje krému výborné regenerační vlastnosti. Vhodná kombinace přírodních látek doplněných o vitamín E obnovuje bariérovou

Více

Proteinová tyčinka s obsahem cukru a sladidla, s čokoládovou příchutí.

Proteinová tyčinka s obsahem cukru a sladidla, s čokoládovou příchutí. ČOKOLÁDOVÁ TYČINKA Proteinová tyčinka s obsahem cukru a sladidla, s čokoládovou příchutí. kj 1556 622 Kcal 373 149 Bílkoviny (g) 32,7 13,1 Asimilovatelné sacharidy (g) 23,9 9,6 z toho polyoly 16,3 6,5

Více

Lístky konopí jsou bohaté na obsah chlorofylu, který má protizánětlivé účinky. Lístky jsou alkalické, napomáhají k odkyselení organismu.

Lístky konopí jsou bohaté na obsah chlorofylu, který má protizánětlivé účinky. Lístky jsou alkalické, napomáhají k odkyselení organismu. Zdraví Krása Pohoda O nás Soin Royal je česká značka profesionální přírodní kosmetiky. Jedinečnost produktů Soin Royal představuje spojení prvků tradiční medicíny a moderních vědeckých poznatků. Částice

Více

OBSAH PSI KOČKY KONĚ PTACTVO HLODAVCI AQUA. Kompletní suchá krmiva 6 Kompletní mokrá krmiva 27 Pochoutky 32 Výživové doplňky 56 Doplňky pro psy 61

OBSAH PSI KOČKY KONĚ PTACTVO HLODAVCI AQUA. Kompletní suchá krmiva 6 Kompletní mokrá krmiva 27 Pochoutky 32 Výživové doplňky 56 Doplňky pro psy 61 OBSAH Kompletní suchá krmiva 6 Kompletní mokrá krmiva 27 Pochoutky 32 Výživové doplňky 56 Doplňky pro psy 61 KOČKY Kompletní suchá krmiva 86 Kompletní mokrá krmiva 93 Pochoutky 99 Doplňky pro kočky 101

Více

Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur. Sprchové gely Bohemia Natur

Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur. Sprchové gely Bohemia Natur Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur Nová řada ručně balených kosmetických produktů vyráběných dle tradičních receptur, které jsou obohaceny o extrakty bylin, citrusů či o minerály. Atraktivním

Více

CAT FOOD PREMIUM PREVENCE VÝŽIVOU. krmivo-brit.cz

CAT FOOD PREMIUM PREVENCE VÝŽIVOU. krmivo-brit.cz PREMIUM CAT FOOD PREVENCE VÝŽIVOU VAFO PRAHA s.r.o. Chrášťany 94, Rudná u Prahy Tel.: +420 257 952 141 Fax: +420 257 952 141 brit@brit-petfood.com krmivo-brit.cz PREMIUM QUALITY CAT FOOD PREMIUM QUALITY

Více

KOMPLETNÍ ŘADA PRO PSY A KOČKY

KOMPLETNÍ ŘADA PRO PSY A KOČKY KOMPLETNÍ ŘADA PRO PSY A KOČKY KONCEPT KRMIV SMARTY DOG Značka SMARTY přináší širokou škálu výrobků, které vynikají maximální ekonomickou výhodností. Z hlediska použitých vstupních surovin jsou však dodrženy

Více

JAK ZAPŮSOBIT NA VAŠEHO PSA...

JAK ZAPŮSOBIT NA VAŠEHO PSA... JAK ZAPŮSOBIT NA VAŠEHO PSA... P S Í K R M I V O L I S O V A N É Z A S T U D E N A Dali jste nám již "To se mi líbí" na Facebooku? FACEBOOK.COM/IMPRESSYOURDOG POZNEJTE DOBRÉ KRMIVO! Kompletní krmivo, může

Více

S radostí pečeme pro všechny.

S radostí pečeme pro všechny. AKTUÁLNÍ DOBROTY S radostí pečeme pro všechny. QUICHE S radostí pečeme pro všechny. SLANÝ KOLÁČ QUICHE SLANÝ KOLÁČ QUICHE minimální trvanlivost: 3 dny SLOŽENÍ pšeničná mouka, smetana ke šlehání, vejce,

Více

NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje

NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje OVOCNÉ ČAJE určené pro běžné pití LIMETKA A GREP Ovocný čaj pro běžné pití. MALINA A JAHODA Ovocná směs obohacená echinaceou. RANNÍ SVĚŽEST Zelený

Více

CENÍK platný od 29. 8. 2008

CENÍK platný od 29. 8. 2008 CENÍK platný od 29. 8. 2008 Energy s STANDART 25kg 279,- Energy s RELAX 25kg 269,- Energy s EXTRA 25kg 309,- Energy s MINERAL 25kg 579,- Energy s PONY 25kg 259,- Energy s BABY 25kg 359,- Energy s ENDURO

Více

Krmiva pro koi kapry '16/'17

Krmiva pro koi kapry '16/'17 Krmiva pro koi kapry '16/'17 Potápivé krmivo Obsahuje Actigen Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Prebiotické krmivo Obsahuje minerální jíl Obsahuje omega-3 mastné kyseliny Staple Nízký obsah energie

Více

KRMIVA PRO JEZÍRKOVÉ RYBY

KRMIVA PRO JEZÍRKOVÉ RYBY 2019 KRMIVA PRO JEZÍRKOVÉ RYBY Potápivé krmivo Prebiotické a probiotické krmivo Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Poloplovoucí krmivo Vysoce atraktivní krmivo DEDICATED TO YOUR PERFORMANCE Inovativní

Více

TESTOVÁ PREZENTACE. Nutriční management psa a kočky. Katarína Kopálová Jiří Slavík

TESTOVÁ PREZENTACE. Nutriční management psa a kočky. Katarína Kopálová Jiří Slavík TESTOVÁ PREZENTACE Nutriční management psa a kočky Katarína Kopálová Jiří Slavík 1. Proč je zvýšený obsah hořčíku při kalcium-oxalátové urolitiáze? A) Váže se s oxaláty ve střevě a vznikají nevstřebatelné

Více

První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí

První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí All-in-one Pure 365 doplněk stravy * Složení přípravku na straně 9 brožury. Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce

Více

Podpora normálního metabolizmu jater

Podpora normálního metabolizmu jater Podpora normálního metabolizmu jater Játra továrna organizmu v níž probíhají následující procesy: zneškodnění různých cizorodých látek deaktivace a odstranění z organizmu zplodin vlastních biologicky aktivních

Více

Follow the Nature. Katalog produktů. cítit se lépe

Follow the Nature. Katalog produktů. cítit se lépe Follow the Nature Katalog produktů cítit se lépe VLÁKNINA S PROBIOTIKY Kombinace vlákniny psyllium a specifických kmenů živých kultur pro lepší zažívání a komfort střev. VLÁKNINY Tato řada výrobků je založena

Více

KRMIVA PRO AKVARIJNÍ RYBY

KRMIVA PRO AKVARIJNÍ RYBY 2019 KRMIVA PRO AKVARIJNÍ RYBY Potápivé krmivo Prebiotické krmivo Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Poloplovoucí krmivo Zvyšuje obranyschopnost Vysoká stravitelnost DEDICATED TO YOUR PERFORMANCE

Více

Tři nové TIENS doplňky stravy

Tři nové TIENS doplňky stravy Tři nové TIENS doplňky stravy TIENS VISIONS, TIENS FLEXI, TIENS FIZZY Dobrý zrak Aktivní život Dostatek energie Obsah TIENS VISION TIENS FLEXI TIENS FIZZY TIENS VISION s výtažkem z borůvek a kustovnice

Více

Krmná doporučení pro chovná prasata

Krmná doporučení pro chovná prasata Krmná doporučení pro chovná prasata Trouw Nutrition Biofaktory s.r.o. 1 2 Trouw Nutrition Biofaktory s.r.o. 2016 3 Krmná doporučení pro chovná prasata V tomto dokumentu přinášíme základní krmná doporučení

Více

Outshine high oil supplement granule, neobsahuje oves, dostihy a sport

Outshine high oil supplement granule, neobsahuje oves, dostihy a sport OS65 /OS20 Outshine high oil supplement granule, neobsahuje oves, dostihy a sport Použití: sport, dostihy; intenzivní zátěž; koně se svalovými problémy Vlastnosti: pomáha při vytváření svalové hmoty a

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od

PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od zdraví a vitalita PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od 1. 10. 2016 eshop.nefdesante.cz NOVINKA AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů

Více

Linie přírodních komplexů minerálních látek

Linie přírodních komplexů minerálních látek ORGANICKÉ SLOUČENINY MINERÁLNÍCH LÁTEK VYSOKÝ STUPEŇ VSTŘEBATELNOSTI AKTIVNÍCH LÁTEK Je známo, že ne všechny prvky se vstřebávají stejně snadno. Obvykle je tomu ze dvou příčin. Prvky v jednoduché formě

Více

CENÍK VITAKLUB. 0 - Zvýhodněné balíčky. A - Multivitamíny. B - Zaměřené přípravky

CENÍK VITAKLUB. 0 - Zvýhodněné balíčky. A - Multivitamíny. B - Zaměřené přípravky CEÍK VIAKLUB Objednávky: 800-182 572 po-čt: 7:30-16:00, pá: 7:30-14:00 ceny uvedeny s DPH A: B: C: 0 - Zvýhodněné balíčky s DPH: 1031 ExtraCal Double - 90 tbl. & Chladivý sportovní gel 50 ml grátis. 15%

Více

Komplexní systém očisty organizmu

Komplexní systém očisty organizmu Komplexní systém očisty organizmu Původci a zdroje znečištění organizmu Životní pochody v buňkách Potrava Baktérie a viry Tabákový kouř Vzduch a voda Alkohol Čím nás ohrožuje znečištění organizmu? Zvýšená

Více

Dietní přípravek s vysokým obsahem bílkovin, velmi nízkou kalorickou hodnotou a sníženým obsahem cukrů, určený k regulaci tělesné hmotnosti.

Dietní přípravek s vysokým obsahem bílkovin, velmi nízkou kalorickou hodnotou a sníženým obsahem cukrů, určený k regulaci tělesné hmotnosti. HOUBOVÝ KRÉM Instantní dehydratovaný proteinový produkt s vitamíny a s houbovou příchutí. kj 1514,4 378,6 Kcal 362,3 90,6 Bílkoviny (g) 72,97 18,24 Asimilovatelné sacharidy (g) 8,27 2,07 z toho cukry (g)

Více

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Tento produkt byl vyvinut ve spolupráci Mudr. Davida Freje, Ing. Ivety Jecmik Skuherské a odborníků z Japonska. Funkční a dobře vstřebatelná kombinace

Více

Follow the Nature. Katalog produktů. cítit se lépe

Follow the Nature. Katalog produktů. cítit se lépe Follow the Nature Katalog produktů cítit se lépe VLÁKNINA S PROBIOTIKY Kombinace vlákniny psyllium a specifických kmenů živých kultur pro lepší zažívání a komfort střev. VLÁKNINY Tato řada výrobků je založena

Více

Potravina s vysokým obsahem bílkovin, s nízkým obsahem cukrů, s vitamíny, která může být součástí diety k regulaci tělesné hmotnosti.

Potravina s vysokým obsahem bílkovin, s nízkým obsahem cukrů, s vitamíny, která může být součástí diety k regulaci tělesné hmotnosti. OMELETA S PŘÍCHUTÍ SLANINY v prášku Instantní směs pro přípravu omelety s příchutí slaniny. Potravina s vysokým obsahem bílkovin, s nízkým obsahem cukrů, s vitamíny, která může být součástí diety k regulaci

Více

Složky potravy a vitamíny

Složky potravy a vitamíny Složky potravy a vitamíny Potrava musí být pestrá a vyvážená. Měla by obsahovat: základní živiny cukry (60%), tuky (25%) a bílkoviny (15%) vodu, minerální látky, vitaminy. Metabolismus: souhrn chemických

Více

Vysoce kvalitní přírodní krmivo pro pro psy a kočky skutečně zdravou výživu

Vysoce kvalitní přírodní krmivo pro pro psy a kočky skutečně zdravou výživu Vysoce kvalitní přírodní krmivo pro pro psy a kočky skutečně zdravou výživu NÁŠ PŘÍBĚH Domácí mazlíčci byli vždycky důležitými členy naší rodiny a součástí našeho rodinného podnikání. UŽ PŘES ČTYŘICET

Více

Nyní více. selenu. z lásky ke koním

Nyní více. selenu. z lásky ke koním Nyní více selenu z lásky ke koním Standard Energys Standard (granule): Toto krmivo má vysoký podíl melasy, která slouží jako pohotový zdroj energie podporující rychlou regeneraci organismu a zchutňuje

Více

PRÉMIOVÉ KRMIVO PRO VAŠE MILÁČKY. Premium.

PRÉMIOVÉ KRMIVO PRO VAŠE MILÁČKY. Premium. PRÉMIOVÉ KRMIVO PRO VAŠE MILÁČKY www.mojecalibra.cz Calibra je řada velmi kvalitních granulovaných krmiv, jež obsahují vyvážený poměr živin, vitamínů, minerálů, stopových prvků tak, aby plně zabezpečily

Více

Moderní odborníci na výživu věří, že plody jujuby jsou bohaté na vitamíny a mají vysokou nutriční a medicínskou hodnotu.

Moderní odborníci na výživu věří, že plody jujuby jsou bohaté na vitamíny a mají vysokou nutriční a medicínskou hodnotu. Datlový sirup TIENS Datlový sirup Čínští lékaři věří, že Jujuba Udržuje lidi fit Doplňuje energii Posiluje játra, slezinu a žaludek Vyživuje krev Zklidňuje nervy Moderní odborníci na výživu věří, že plody

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od 1. 1. 2015

PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od 1. 1. 2015 zdraví a vitalita PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od 1. 1. 2015 AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí

Více

Katalog pekařských výrobků. Bezlepík s.r.o.

Katalog pekařských výrobků. Bezlepík s.r.o. Katalog pekařských výrobků Bezlepík s.r.o. Chlebík OŠATKOVÝ 330g kukuřičný škrob, rýžová mouka, sójový proteinový koncentrát, zahušťovadlo (E415, E464), cukr, psyllium, sůl, dextróza, sirup z cukrové řepy,

Více

První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí

První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí Včetně koenzymu Q10, luteinu a OPC * Složení přípravku na straně 9 brožury. Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz zdraví a vitalita PŘEHLED PRODUKTŮ Platí od 1. 4. 2011 / Doporučené ceny při sazbě 10 % DPH. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! Koupíte-li jakékoliv dva produkty

Více

Colostrum ESSENS. kvalitní a čistě přírodní zdroj imunity

Colostrum ESSENS. kvalitní a čistě přírodní zdroj imunity Colostrum ESSENS kvalitní a čistě přírodní zdroj imunity Co je colostrum? Colostrum, česky mlezivo, je první mléko produkované savci několik hodin po porodu. Má jedinečné složení, které se liší od složení

Více

Příval energie v krmivech bez alergie

Příval energie v krmivech bez alergie www.calibra-krmivo.cz hypo-allergenic Superpremium dog food Příval energie v krmivech bez alergie lamb & rice chicken & rice salmon & potato SUROVINY A VÝŽIVOVÉ SLOŽKY Výživa psů a její vývoj zaznamenal

Více

P R O D U C T C A T A L O G U E

P R O D U C T C A T A L O G U E P R O D U C T CATALOGUE 2018 NAŠE PŘÍRODNÍ KOSMETICKÉ PRODUKTY Bio-Konopný plětovy krém Konopná mast - Propolis- Olivový Olej Bio ma st z Bambuckého másla Bio Tělovy Olej BioKonopný pleťový krém ULTRA

Více

CANNABIS. www.bohemiacosmetics.cz www.obchod-darky.cz

CANNABIS. www.bohemiacosmetics.cz www.obchod-darky.cz CANNABIS Moderní přípravky osobní hygieny, vhodné k časté koupeli celého těla s podmanivou vůní. Obsahují kvalitní olej ze semen konopí (Cannabis sativa L., Angiospermae), který působí jako přírodní emollient,

Více

CHicopee. Krmivo pro psy

CHicopee. Krmivo pro psy CHicopee Krmivo pro psy REJSTRÍK Naše společnost 4 Naše záruka 5 Správná volba 6 Analýza krmiva 8 Classic - Nature - Line 10 Speciální vlastnosti 12 Mini Puppy Lamb & Rice 14 Puppy Lamb & Rice 16 Maxi

Více

Nutricomp Drink Plus Fibre broskev, meruňka

Nutricomp Drink Plus Fibre broskev, meruňka Nutricomp Drink Plus Fibre broskev, meruňka 5,0 g - nasycené mastné kyseliny 2,9 g - mononenasycené mastné kyseliny 1,0 g 20,3 g - cukry 5,8 g 0,02 g 4,2 g 2,0 g 1,8 mg, Cu 225 µg, I 20 µg, Cr 11 µg, F

Více

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť 1200 - Čistící mléko HYDRASILK Velmi jemné čistící mléko s uklidňujícími a vyrovnávajícími, pečujícími složkami pro citlivou a podrážděnou

Více

KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP

KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP TIENS KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP Hlavní surovina Tiens Koncentrovaného datlového sirupu se připravuje z nejkvalitnějších plodů čínské datle jujuba, varieta Golden Silk. Je

Více

Trápívaly mě problémy svalů a kloubů teď mám ARTHROREVITAL. tobolky. unikátní směs optimální kloubní výživy a bioaktivních látek z 11 druhů bylin

Trápívaly mě problémy svalů a kloubů teď mám ARTHROREVITAL. tobolky. unikátní směs optimální kloubní výživy a bioaktivních látek z 11 druhů bylin Herbamedicus, s.r.o. Trápívaly mě problémy svalů a kloubů teď mám ARTHROREVITAL tobolky unikátní směs optimální kloubní výživy a bioaktivních látek z 11 druhů bylin Arthrorevital ARTHROREVITAL Pomoc při

Více

Proces výroby PURE NUTRITION

Proces výroby PURE NUTRITION Příprava ve 100 páře po dobu 1 hodiny Vločkování Sušení Vločkování v páře Nejkvalitnější přísady Dvojité granulování Granulování Odstranění inhibitorů trypsinu Extrudování Míchání Naslouchat a vylepšovat

Více

Nutria. Unikátní směs výtažků z ovoce a zeleniny doplněných o SelenoExcel a další nezbytné látky.

Nutria. Unikátní směs výtažků z ovoce a zeleniny doplněných o SelenoExcel a další nezbytné látky. Nutria Unikátní směs výtažků z ovoce a zeleniny doplněných o SelenoExcel a další nezbytné látky. Název produktu: Nutria Složení: Využití jako prevence: Využití jako podpora léčby: Definice působení v organizmu:

Více

Vánoční balíčky Kosmetika.

Vánoční balíčky Kosmetika. Vánoční balíčky Kosmetika. Proměňte své vlasy s pomocí šampónu, a kondicionéru který posiluje vlasová vlákna a zanechává vlasy jemnější a hebké již po prvním použití. Obsahuje recepturu zachovávající barvu.

Více

Toto nařízení je závazné v celém rozsahu a přímo použitelné ve všech členských státech.

Toto nařízení je závazné v celém rozsahu a přímo použitelné ve všech členských státech. L 314/36 Úřední věstník Evropské unie 1.12.2009 NAŘÍZENÍ KOMISE (ES) č. 1170/2009 ze dne 30. listopadu 2009, kterým se mění směrnice Evropského parlamentu a Rady 2002/46/ES a nařízení Evropského parlamentu

Více

Jedna tableta 600 mg k vnitřnímu užití má energetickou hodnotu 3,77 kj.

Jedna tableta 600 mg k vnitřnímu užití má energetickou hodnotu 3,77 kj. Tablety CURAPIL obsahují originální, synergicky působící směs šetrně usušených topinamburových hlíz (Helianthus tuberosus) s odhořčenými pivovarskými kvasnicemi (Sacharomyces cerevisiae) a aminokyseliny

Více

bez obilovin bez brambor & nove prichute

bez obilovin bez brambor & nove prichute bez obilovin bez brambor & nove prichute je kromě své lahodné chuti nejlepším zdrojem snadno stravitelných bílkovin a obsahuje živiny nejvyšší možné kvality. Fresh Meat DÝNĚ Dýně je přirozeným zdrojem

Více

Instantní dehydratovaný proteinový produkt s vitamíny, pro přípravu hotového pokrmu.

Instantní dehydratovaný proteinový produkt s vitamíny, pro přípravu hotového pokrmu. BOLOŇSKÉ ŠPAGETY Bezvaječné těstoviny z tvrdé pšenice s hovězím masem, rajčaty a cibulí. Instantní dehydratovaný proteinový produkt s vitamíny, pro přípravu hotového pokrmu. Energetická hodnota 100 g 1

Více

1 a 2 v Irském Greyhound Derby 2010

1 a 2 v Irském Greyhound Derby 2010 1 a 2 v Irském Greyhound Derby 2010 PJ Fahy (vlastník) se synem Nigelem a Derby vítězem Tyrur Mcguigan a syn Conor (trenér) s druhým v Derby Tyrur Big Mike Tajemství úspěchu tkví v kvalitním odchovu- Puppy

Více

Doporučené užívání: 0,5 litru asi 1 hodinu před závodem a během tréninků nebo soutěží každých 20 minut vypít cca 250 ml.

Doporučené užívání: 0,5 litru asi 1 hodinu před závodem a během tréninků nebo soutěží každých 20 minut vypít cca 250 ml. Prášek pro přípravu sportovního nápoje k uhašení žízně a dodání energie Sodík se stará o efektivní přenos sacharidů a podporuje distribuci tekutin L-Carnitin podporuje prokrvení a postará se o zlepšení

Více

NACHLAZENÍ, BOLEST V KRKU, KAŠEL, RÝMA

NACHLAZENÍ, BOLEST V KRKU, KAŠEL, RÝMA NACHLAZENÍ, BOLEST V KRKU, KAŠEL, RÝMA Cucavé tabletky se šalvějí, vitaminem C a inulinem Dr. Heart Šalvěj lékařská imunita, rovnováha v dýchacích cestách Vitamín C imunita, ochrana buněk. Šalvěj lékařská

Více

Katalog čajů a doplňků stravy

Katalog čajů a doplňků stravy Katalog čajů a doplňků stravy Lékárenské Lékárenské bylinné Lékárenské Ověřená kvalita českého výrobce. Bylinné směsi Certifikovaní dodavatelé surovin. Bez chemických přísad a aromat. Originální receptury

Více

Alexandr Kendik JUNIOR, Soukenné nám. 121/1, Liberec 4, 460 01 tel.: 485 106 341, fax: 485 106 331, E mail: junior@kendik.cz, www.kendik.

Alexandr Kendik JUNIOR, Soukenné nám. 121/1, Liberec 4, 460 01 tel.: 485 106 341, fax: 485 106 331, E mail: junior@kendik.cz, www.kendik. ANGLICKÁ PLACKA 80 g uzená cihla ( mléko, sýrařské kultury, syřidlo, jedlá sůl, stabilizátor: chlorid vápenatý, barvivo: annatto, konzervant: E252) anglická slanina (vepřový bok 94%, voda, jedlá sůl, konzervant:e250,

Více

for cats who love the best To nejlepší pro Vaše mazlíčky a jejich mlsné jazýčky

for cats who love the best To nejlepší pro Vaše mazlíčky a jejich mlsné jazýčky for cats who love the best To nejlepší pro Vaše mazlíčky a jejich mlsné jazýčky w w w. c a l i b r a - k r m i v o. c z Přednosti krmiv Calibra Kočky provázejí člověka tisíce let. Za tuto dobu se výrazně

Více

PRO KOČKY EVOLUČNÍ PŘÍRODNÍ KRMIVO

PRO KOČKY EVOLUČNÍ PŘÍRODNÍ KRMIVO EVOLUČNÍ PŘÍRODNÍ KRMIVO O NÁS Důkazy naznačují, že předkové našich koček byli domestikováni z Africké divočiny asi před 9-10 000 lety, souběžně s rozvojem zemědělství a farmářství. Obiloviny pro další

Více

SynchroVitals LINIE DVOUFÁZOVÝCH PŘÍPRAVKŮ, NAPOMÁHAJÍCÍCH PODPOŘE NORMÁLNÍCH FUNKCÍ RŮZNÝCH ORGÁNOVÝCH SOUSTAV

SynchroVitals LINIE DVOUFÁZOVÝCH PŘÍPRAVKŮ, NAPOMÁHAJÍCÍCH PODPOŘE NORMÁLNÍCH FUNKCÍ RŮZNÝCH ORGÁNOVÝCH SOUSTAV SynchroVitals LINIE DVOUFÁZOVÝCH PŘÍPRAVKŮ, NAPOMÁHAJÍCÍCH PODPOŘE NORMÁLNÍCH FUNKCÍ RŮZNÝCH ORGÁNOVÝCH SOUSTAV Rytmy jsou neoddělitelnou součástí našeho žití Životem nás provází obrovské množství cyklicky

Více

vyrobeno přírodou CENÍK DOPORUČENÝ www.topvet.cz

vyrobeno přírodou CENÍK DOPORUČENÝ www.topvet.cz vyrobeno přírodou CENÍK DOPORUČENÝ Péče o zdraví: masážní a léčebná kosmetika MASÁŽNÍ GELY 301 OPTOGEL 50 ml 85,83 Kč 20 103,00 Kč 286 ALPSKÝ GEL - na unavené svaly 250 ml 74,17 Kč 20 89,00 Kč 328 ALPSKÝ

Více

Optimální péče od samého začátku. Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě

Optimální péče od samého začátku. Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě Optimální péče od samého začátku Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce 1991 v USA. Synonymem pro produkty PURE je pojem

Více

přehled pečiva slané Rohlík cereální BIO Rohlík provensálský BIO Rohlík finský BIO Kostka s dýňovými semínky BIO Houska cereální malá BIO

přehled pečiva slané Rohlík cereální BIO Rohlík provensálský BIO Rohlík finský BIO Kostka s dýňovými semínky BIO Houska cereální malá BIO Biopekárna přehled pečiva Minimální trvanlivost: 2 dny (není-li uvedeno jinak) slané Nenačovice 87, 266 01 Beroun, www.countrylife.cz * z produkce kontrolovaného ekologického zemědělství CL 04/2016 Rohlík

Více

Yucca extract Váže čpavek Rozkládá dusíkaté látky Chrání játra

Yucca extract Váže čpavek Rozkládá dusíkaté látky Chrání játra Yucca extract Váže čpavek Rozkládá dusíkaté látky Chrání játra Bramborová vláknina V extrudované podobě Velmi jemná Perfektní pročištění střev Pomalé uvolňování cukrů Rajčata Silný antioxidant Chrání buňky

Více

Co jsou vitamíny? Vitamíny skupina nízkomolekulárních organických sloučenin, v ohraničených dávkách nezbytných pro podporu různých funkcí organizmu.

Co jsou vitamíny? Vitamíny skupina nízkomolekulárních organických sloučenin, v ohraničených dávkách nezbytných pro podporu různých funkcí organizmu. Energie biorytmů! Co jsou vitamíny? Vitamíny skupina nízkomolekulárních organických sloučenin, v ohraničených dávkách nezbytných pro podporu různých funkcí organizmu. Samo slovo vitamín je možné vykládat

Více