č.j. KRPZ /ČJ VZ-STA Zlín, 8. prosince 2014 Přílohy:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "č.j. KRPZ-77361-29/ČJ-2014-1500VZ-STA Zlín, 8. prosince 2014 Přílohy:"

Transkript

1 KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE ZLÍNSKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek ROZVOJ SYSTÉMU PEGAS KRAJSKÉHO ŘEDITELSTVÍ POLICIE ZLÍNSKÉHO KRAJE, CZ.1.06/3.4.00/ č.j. KRPZ /ČJ VZ-STA Zlín, 8. prosince 2014 Přílohy: Dle rozdělovníku Dodatečná informace č. 1 k veřejné zakázce Dne 3. prosince 2014 byla zadavateli Krajské ředitelství policie Zlínského kraje doručena žádost o dodatečnou informaci k veřejné zakázce s označením TAKTICKÉ SPOJOVACÍ VOZIDLO, č.j. KRPZ /ČJ VZ-STA. Dotaz č. 1 Vozidlová radiostanice 3. generace kompatibilní se stávajícím radiokomunikačním systémem PEGAS, který využívají složky Policie ČR U montážní sady se požaduje: Připojení CCP panelu (ovládání radiostanice) v provedení do rámečku DIN integrovaného přímo do palubní desky vozidla, nebo do kapličky umístěné na palubní desce vozidla Umístění radiobloku na snadno přístupném místě vozidla Instalace vozidlové antény na střechu vozidla Možnost kabelového připojení mobilního datového terminálu (počítače) k radiobloku GPS přijímač s rozhraním RS232 umístěný ve vozidle na místě s velmi dobrým příjmem signálu a propojený s radioblokem Montáž vozidlové radiostanice musí být v souladu s montážními pravidly dané výrobcem. Požaduje se pouze montáž zařízení dodaného objednatelem nebo pořízení zhotovitelem a montáž? Odpověď č. 1 Požaduje se pořízení zhotovitelem a montáž. J.A.Bati Zlín Tel.: Fax:

2 Dotaz č. 2 Elektrocentrála musí být dimenzovaná na nabíjecí proud jednotek UPS Ze specifikace je zřejmé, že v mobilní buňce bude klimatizace a elektrické topení s nezanedbatelným příkonem. Je nutno uvažovat s dimenzováním elektrocentrály i na tyto spotřebiče? Odpověď č. 2 Zdrojem bude elektrocentrála (součástí dodávky) umístěná v technické části s minimálním výkonem dostatečným pro napájení veškerých el. spotřebičů a klimatizace/topení vozidla, v případě dostupnosti napájení z rozvodné sítě 230(400)V. Elektrocentrála musí být dimenzovaná na nabíjecí proud jednotek UPS. Elektrocentrálu je nutné dimezovat i pro napájení topení / klimatizace. Dotaz č. 3 1 ks magnetická bílá tabule - s keramickým povrchem a v hliníkovém rámu, popisování stíratelným fixem, na přepážce s technologickou částí, rozměr min x 1000 mm, součástí dodávky budou 2 sady příslušných fixů min. o 4 barvách, 2 sady magnetů min. po 20 ks Tento text je ve specifikaci uveden dvakrát. Jedná se o záměr anebo o chybu v editaci? Odpověď č. 3 1ks - magnetická bílá tabule s keramickým povrchem a v hliníkovém rámu, popisování stíratelným fixem, na přepážce s technologickou částí, rozměr min x 1000 mm 1ks - magnetická bílá tabule s keramickým povrchem a v hliníkovém rámu, popisování stíratelným fixem, na přední stěně nad pracovní deskou, rozměr min x 1000 mm Text je tedy záměrně uveden dvakrát, je odlišné umístění požadovaných tabulí. Tabule č. 1 je umístěna na přepážce s technologickou částí, tabule č. 2 je umístěna na přední stěně nad pracovní deskou. Dotaz č. 4: 1ks - Projektor pro zpětnou projekci vně vozidla (přes boční okno 1000mm x 600mm) včetně folie nebo elektricky ovládaného plátna pro zpětnou projekci. Svítivost min lumenů ANSI, nativní rozlišení min. 1280x1024 (768), VGA, HDMI, schopnost zpětné projekce. Z textu není zřejmá funkce. Lze věc chápat tak, že je projektor umístěný ve vozidle a obraz je promítán na fólii, která je součástí okna anebo je obraz promítán přes sklo okna na plátno vně vozidla? Proč musí být plátno elektricky ovládáno? Odpověď č. 4 Projektor pro zpětnou projekci vně vozidla (přes boční okno 1000mm x 600mm) včetně folie nebo elektricky ovládaného plátna pro zpětnou projekci. Požadujeme folii umístěnou do bočního okna, pro zpětnou projekci vně vozidla.

3 Dotaz č. 5: 1ks Monitor 19 - s HDMI splitterem připojený k notebooku operátora Bližší specifikace monitoru není definována. Z důvodu předejití sporů by bylo vhodné definovat minimálně požadované rozlišení, případně formát. Tak jak je popsáno, je LCD připojen jako výstupní zařízení ke splittru? Odpověď č. 5 1ks Monitor 19 - s HDMI splitterem připojený k notebooku operátora LCD panel u operátora se splitterem: je tam proto, aby operátor viděl, co bude posílat na plátno, má ntb s přídavným monitorem a ten bude pouštět do projektoru. rozlišení 1920x1080 vstup HDMI. úhlopříčka minimálně 19 (v 19 se ale nevyrábí, takže bude to spíš 21,5, nedávat velký aby nepřekážel). Dotaz č. 6: Ovládací panely (CPP) zabudovány ve stolech se stolními mikrofony viz. technologická část. V textu se vyskytují zkratky Ovládací panely CCP i CPP. Jedná se o překlep nebo odlišné výrobky? Předpokládáme, že zabudování bude do stolů v pracovní, nikoliv technologické části. Domníváme se však, že uvedený ovládací panel se již nevyrábí a je nahrazen panelem Control Head. Lze tedy dodat tento panel? Odpověď č. 6 3 ks vozidlové RDST tetrapol BER4M včetně CPP zabudovanými, Ovládací panely (CPP) zabudovány, Připojení CCP panelu (ovládání radiostanice) Jedná se o ovládací panely pro radiostanice BER4M tedy označovanými jako Control Head. Dotaz č. 7: 1ks - mobilní telefon odolný proti nárazům a vlhkosti Definice telefonu touto formou se jeví jako neprofesionální a mohla by vést v budoucnu ke sporům. Lze definici rozšířit o některé měřitelné parametry? Odpověď č. 7 Specifikace odolného mobilu: stupeň ochrany IP67 odolný proti pádům, vodě, prachu pro práci i v hlučném prostředí fotoaparát min. 3Mpx pohotovostní stav min. 550 hod. výdrž baterie min. 6 hod. hovor display min. 2,2, rozliš. min. 240x320 pix. Klasická konstrukce (tlačítkový)

4 Dotaz č. 8: Dispečerské služby- komunikační uzel musí obsahovat samostatné jádro integrační platformy JITKA, která umožní jak on-line práci v nadřazeném systému operačních středisek, tak funkci autonomní pouze mezi uživateli v prostoru rozvinutí sil. Plná podpora mapových služeb, lokalizace sil a prostředků a práce s nimi- umožňuje lehký klient ZIKMUND (nástupce lehkého klienta DISP158) a VÁCLAV, LUDMILA. Lokalizační služby na základě AVL funkcí poskytovaných technologií Tetrapol podporovaných zařízeními IDR3G a MDG. Mapy kompatibilní s integrační platformou JITKA (Josefína). Možnost sledování polohy ručních a vozidlových terminálů vybavených kompatibilním přijímačem GPS, záznam polohy a její vykreslení na mapě, databázové zpracování a propojení polohových informací s externími systémy jako Google Earth apod., realizaci aplikací využívajících polohové informace, jako např. Geofencing, rojnice apod., přenos a sdílení polohových informací s detašovanými pracovišti prostřednictvím datového spojení. Ve specifikaci je odkazováno na krycí názvy platforem a klientů, které nejsou blíže specifikovány. Z minulých zakázek pro PČR předpokládáme, že se jedná o SW vybavení. Lze z uvedeného textu předpokládat, že se požaduje pořízení SW vybavení zhotovitelem? Odpověď č. 8 Software (Jitka, ) pořídí zhotovitel? Ano, software bude dodán od zhotovitele vozidla. Dotaz č. 9: Ozvučení vozidla mixážní pult se zesilovačem, bezdrátový mikrofon, sada zabudovaných reproduktorů pro ozvučení vně vozidla umístěných na levé a pravé straně technologického prostoru s přepínáním (levé a pravé strany) v místě u operátora. Ve specifikaci nejsou bližší technické údaje. Lze je doplnit? Odpověď č. 9 Ozvučení vozidla mixážní pult se zesilovačem, bezdrátový mikrofon, sada zabudovaných reproduktorů pro ozvučení vně vozidla umístěných na levé a pravé straně technologického prostoru s přepínáním (levé a pravé strany) v místě u operátora. Reproduktory do venkovního prostředí umístěné po stranách technologického prostoru, minimální parametry: příkon rms 40W, citlivost 90 db, rozsah Hz, kryté proti povětrnostním vlivům Mixážní pult (u operátora): min. 4 vstupy Zesilovač: výkon min. 2x 50W (odpovídající parametrům instalovaných reproduktorů), může být součástí mixážního pultu. Zapojení musí umožnit ozvučení pouze vlevo, vpravo nebo obou stran (např. na mix. pultu) Bezdrátový mikrofon ruční, příjmač zabudovaný u operátora, dosah 100m.

5 Dotaz č. 10: Mobilní buňka provedení Mobilní buňka takticko spojovací vozidlo s velitelsko-štábním pracovištěm Prostorová dispozice 2 samostatné prostory oddělené nevyjímatelnou přepážkou, pracovní část a technologická část počet dveří 2 (1 x boční jednokřídlé dveře vpravo, 1x zadní dvoukřídlé plné s otevíráním v úhlu 270 ) se zajištěním proti pohybu počet míst k sezení 8 ( ) Na místech k sezení se předpokládá osoby přepravovat a nebo budou využívána pouze při uvedení vozidla do klidu? Odpověď č. 10 Místa k sezení v pracovní části mobilní buňky budou využívána pouze při uvedení vozu do klidu, proto není požadováno vybavení těchto sedadel zádržným systémem. Dne 4. prosince 2014 byla zadavateli Krajské ředitelství policie Zlínského kraje doručena žádost o dodatečnou informaci k veřejné zakázce s označením TAKTICKÉ SPOJOVACÍ VOZIDLO, č.j. KRPZ /ČJ VZ-STA. Dotaz č.1 2x Dome IP wifi kameru s PTZ, stativ, mobilní napájecí zdroj 1) Jaké je požadováno minimální rozlišení kamery 2) Co se rozumí mobilním napájecím zdrojem Protože se specifikace není známo reálné použití, prosíme zpřesnit, zda kamera bude pevně instalovaná nebo se bude pro převoz demontovat. Podle toho se musí volit koncepce hlavice (buď se použije kompaktní provedení, nebo se musí použít samostatná hlavice) Opověď č. 1 - Požadujeme 2ks Dome IP wifi kamery s 3MP x PTZ exteriérová barevná DAY/Night, IR LED dosvit 100m, rozlišení 2048 x 1536px, varifokální objektiv 4,3 129mm/ F1,6. - F 5.0 IP 66, - wifi router včetně externí směrové antény - záložní napájecí zdroj z dobíječem pro 2xIP kamery a wifi routrem minimálně na 4hod.provozu ZADAVATEL PRODLUŽUJE LHŮTU K PODÁNÍ NABÍDEK: Původní lhůta k podání nabídek: , 9:00 hod. Nově stanovená lhůta k podání nabídek: , 9:00 hod.

6 Zpracovala: Mgr. Soňa Stavinohová, tel: , Mgr. et Mgr. Martin Staněk ekonomický ředitel elektronicky podepsáno

Příloha č. 2 - Detailní vymezení předmětu zakázky 1/4

Příloha č. 2 - Detailní vymezení předmětu zakázky 1/4 Příloha č. 2 - Detailní vymezení předmětu zakázky 1/4 Název zakázky: Název zadavatele: Sídlo zadavatele: 2 ks interaktivní tabule s příslušenstvím a instalací. Základní škola Karlovy Vary, Truhlářská 19,

Více

Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav

Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav P.č. 1 Stolní PC sestava + SW 17ks Procesor čtyř jádrový procesor, benchmark min. 3,350 Paměti min 4GB Grafická

Více

Předmětem nabídky musí být nová a nepoužitá technika. Celková cena musí být včetně ceny za dopravu do místa plnění zakázky.

Předmětem nabídky musí být nová a nepoužitá technika. Celková cena musí být včetně ceny za dopravu do místa plnění zakázky. Příloha č. 1 Rozsah a technická specifikace zakázky Předmětem zakázky je dodání ICT techniky a dalšího zařízení pro učebnu Centra Kašpar, o. s. Předmětem nabídky musí být nová a nepoužitá technika. Celková

Více

Příloha č.1 Specifikace předmětu zakázky část II.

Příloha č.1 Specifikace předmětu zakázky část II. Příloha č.1 Specifikace předmětu zakázky část II. Projekt Inovace ve vzdělávacím procesu Vyšší odborné školy, Střední odborné školy a Středního odborného učiliště, Bzenec, registrační číslo CZ.1.07/1.3.41/01.0038

Více

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem Max. cena za kus Max. cena za ks Max. celkem za č. Předmět Počet ks bez DPH vč. DPH položky vč. DPH Požadavky 1 počítače do učebny 13 12 500,00 15 125,00 196 625,00 Parametry: dodání během 2. pololetí

Více

Příloha č. 5 - Specifikace předmětu plnění. k veřejné zakázce malého rozsahu

Příloha č. 5 - Specifikace předmětu plnění. k veřejné zakázce malého rozsahu stránka (6) Příloha č. 5 - Specifikace předmětu plnění k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka počítačové a didaktické techniky pro Základní školu Benešov, Dukelská 88 Nejedná se o zadávací řízení dle

Více

Technické parametry požadované Technické parametry nabízené

Technické parametry požadované Technické parametry nabízené Název 1 Notebook včetně základního software a) technická specifikace procesoru - požadovaný procesor musí minimálně dosáhnout v bechmarkovém testeru Passmark Performance Test hodnoty 3300 v testu Passmark

Více

Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ

Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ Zadavatel: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07./1.4.00/21.2511 Název projektu: Moderní škola

Více

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Technická specifikace

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Technická specifikace Obsah Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Technická specifikace Stávající stav... 2 Část č. 1 veřejné zakázky - Tablety posádek... 4 Část č. 2 veřejné zakázky - Tiskárny... 5 Část č. 3 veřejné zakázky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Notebook. Příloha č. 1 k zakázce č. 1/2011

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Notebook. Příloha č. 1 k zakázce č. 1/2011 Příloha č. 1 k zakázce č. 1/2011 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Notebook Počet: 22 Rozměry displeje: 15-16 HDD: alespoň 500 GB Klávesnice s numerickou částí Grafická karta: alespoň 1 GB, nutná podpora i v minoritních

Více

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL)

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) PŘÍLOHA Č. 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA 1 Komplexní dodávka interaktivních úředních desek (IUD), včetně instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) 1.1

Více

Příloha č. 2: Oceněný položkový rozpočet (nabídková cena - položkový rozpočet)

Příloha č. 2: Oceněný položkový rozpočet (nabídková cena - položkový rozpočet) Dodavatel Příloha č. 2: Oceněný položkový rozpočet (nabídková cena - položkový rozpočet) Zadavatel: Název: Název Požadované minimální technické parametry Množství Splněno/nesplněno (uchazeč doplní toto

Více

Seznam techniky k pronájmu

Seznam techniky k pronájmu Seznam techniky k pronájmu Dataprojektory s nativním rozlišením XGA (1024 x 768 px) SANYO svítivost až 1500 ANSI Lm, hmotnost 2,4 kg 1.300,- Kč SANYO svítivost 2000 ANSI Lm, hmotnost 3,9 kg 2.000,- Kč

Více

Příloha č. 20 k Č.j.: PPR-17905-10/ČJ-2012-990790. Technické podmínky

Příloha č. 20 k Č.j.: PPR-17905-10/ČJ-2012-990790. Technické podmínky INTEGROVANÉ OPERAČNÍ STŘEDISKO POLICIE ČR Příloha č. 20 k Č.j.: PPR-17905-10/ČJ-2012-990790 Technické podmínky Technologie pro operační řízení operačních středisek Policie ČR a napojení na Národní informační

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Pořízení Počítačů a strojů na zpracování dat 2017 pro Vysokou školu polytechnickou Jihlava

TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Pořízení Počítačů a strojů na zpracování dat 2017 pro Vysokou školu polytechnickou Jihlava TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Pořízení Počítačů a strojů na zpracování dat 2017 pro Vysokou školu polytechnickou Jihlava OBSAH Segment č. 1 Notebook A... 3 15 x Notebook A... 3 Segment

Více

0 Obsah... 1. 1 Zadání... 2. 2 Koncepce systému a využití objektu... 2. 3 Dovybavení AV techniky poslucháren E1, E2 a E3... 2

0 Obsah... 1. 1 Zadání... 2. 2 Koncepce systému a využití objektu... 2. 3 Dovybavení AV techniky poslucháren E1, E2 a E3... 2 ČESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ UNIVERZITA, PROVOZNĚ EKONOMICKÁ FAKULTA 0 ČESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ UNIVERZITA, PROVOZNĚ EKONOMICKÁ FAKULTA 0 OBSAH DOKUMENTACE OD 1xA4 tabelární část TECHNICKÁ ZPRÁVA TZ 4xA4 textová část POHLED

Více

Příloha č. 9 zadávací dokumentace - Technické podmínky pro část IX. veřejné zakázky Dodávka zařízení pro Badatelská centra pro přírodní vědy

Příloha č. 9 zadávací dokumentace - Technické podmínky pro část IX. veřejné zakázky Dodávka zařízení pro Badatelská centra pro přírodní vědy Příloha č. 9 zadávací dokumentace - Technické podmínky pro část IX. veřejné zakázky Dodávka zařízení pro Badatelská centra pro přírodní vědy Stránka 1 z 7 POKYN PRO UCHAZEČE: Tato příloha č. 9 zadávací

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE

TECHNICKÁ SPECIFIKACE Příloha č. 1 k č.j. KRPP-89077-2/ČJ-2016-0300VZ-VZ Počet listů: 5 TECHNICKÁ SPECIFIKACE Předmět plnění veřejné zakázky: CPV kód dle číselníku NIPEZ: 1 ks automobil nákladní, speciální ostatní pro kynologii,

Více

Zařízeni musí splňovat minimální parametry uvedené níže u každého zařízení ve sloupci Specifikace předmětu zakázky.

Zařízeni musí splňovat minimální parametry uvedené níže u každého zařízení ve sloupci Specifikace předmětu zakázky. ICT 1 MSZ Příloha 1a Specifikace předmětu zakázky Seznam zboží s uvedením jeho kvantifikace, technických parametrů a ceny Zakázka: 2/2013 Zadavatel: Základní údaje: Střední škola technická a zemědělská,

Více

Instalace nové řídicí, ozvučovací a ovládací techniky, včetně přípojných míst.

Instalace nové řídicí, ozvučovací a ovládací techniky, včetně přípojných míst. Specifikace instalace techniky v učebnách Brandýs B-001, B-050, B-051 Instalace nové řídicí, ozvučovací a ovládací techniky, včetně přípojných míst. Učebny B-050 a B-051 Rozmístění techniky požadovaný

Více

Dodatečné informace č. 1

Dodatečné informace č. 1 Dodatečné informace č. 1 1) Název zadavatele Základní škola a Mateřská škola Skřipov, okres Opava, příspěvková organizace 2) Název zakázky: Učíme se, vzděláváme se, bádáme moderně, efektivně, pro život

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.1020 Název projektu:

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.1020 Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE S NÁZVEM. 19/1 AudioVideo technika PFUK I.Č. EDS: 133D21E ČÁST 3 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE S NÁZVEM. 19/1 AudioVideo technika PFUK I.Č. EDS: 133D21E ČÁST 3 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon ) S NÁZVEM 19/1 AudioVideo technika PFUK I.Č. EDS: 133D21E000042

Více

Trvale skladem! Exkluzivně v ADI! Ještě lepší cena! Neváhejte!

Trvale skladem! Exkluzivně v ADI! Ještě lepší cena! Neváhejte! Trvale skladem! Exkluzivně v ADI! Ještě lepší cena! Neváhejte! www.adiglobal.com/cz Trvale skladem Analogové HDoC kamery Řada W Box HDoC kamer je navržena pro jednoduché nastavení a snadnou instalaci.

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE 2. vymezené části

TECHNICKÁ SPECIFIKACE 2. vymezené části Příloha č. 5 k č. j. PPR-7556-59/ČJ-2013-990640 Počet listů: 7 TECHNICKÁ SPECIFIKACE 2. vymezené části 1.) TECHNICKÝ POPIS Model: Autobus do 30 osob 4x4 pro SPJ; Provedení: Autobus pro 12 osob se speciálními

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE 3. vymezené části

TECHNICKÁ SPECIFIKACE 3. vymezené části Příloha č. 5 k č. j. PPR-7556-59/ČJ-2013-990640 Počet listů: 5 TECHNICKÁ SPECIFIKACE 3. vymezené části 1.) TECHNICKÝ POPIS Model: Autobus do 30 osob komerční Provedení: Autobus pro 16 osob se speciálními

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE 1.vymezené části

TECHNICKÁ SPECIFIKACE 1.vymezené části Příloha č. 5 k č. j. PPR-7556-59/ČJ-2013-990640 Počet listů: 14 TECHNICKÁ SPECIFIKACE 1.vymezené části 1.) TECHNICKÝ POPIS Vozidla se požadují dodat ve dvou variantách. VARIANTA A - 23 ks v provedení s

Více

Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Název veřejné zakázky: Laserový 3D skener II Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Technická podmínka: Odůvodnění HW specifikace

Více

ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Dodávka radiového systému a technologií pro Městskou policii Břeclav

ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Dodávka radiového systému a technologií pro Městskou policii Břeclav Město Břeclav S00RP00K2U1J Sp.zn.: MUBR-S Č.j: MUBR - '4-^M Vyřizuje: Ing. Bc. Stanislav Hrdlička tel.: 519 324 560, mobil 607 515 510 e-mail: Stanislav.hrdlicka@breclav.eu Datum: / X. ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ

Více

Domácí a venkovní IP kamery / Kamery do auta / Fotopasti / Makety kamer. Kamery. 3/2019 (N)

Domácí a venkovní IP kamery / Kamery do auta / Fotopasti / Makety kamer. Kamery.   3/2019 (N) Kamery Domácí a venkovní IP kamery / Kamery do auta / Fotopasti / Makety kamer www.solight.cz 3/2019 (N) 1D70 Wi-Fi kamera HD kvalita obrazu. HD 720p Vnitřní kamera Detekce pohybu Upozornění na mobil Zabudovaný

Více

Název a specifikace dodávaného zařízení - hardware pro virtuální učebnu Tablet PC

Název a specifikace dodávaného zařízení - hardware pro virtuální učebnu Tablet PC Název a specifikace dodávaného zařízení - hardware pro virtuální učebnu Tablet PC Je-li v zadávací dokumentaci definován konkrétní výrobek nebo technologie, má se za to, že je tím definován minimální požadovaný

Více

Centrum podpory humanitních věd CARLA

Centrum podpory humanitních věd CARLA Centrum podpory humanitních věd CARLA Projektová dokumentace vizuální techniky ve stupni pro výběr dodavatele Seznam prvků dle místností Zadavatel: Masarykova univerzita Se sídlem: Žerotínovo náměstí 9,

Více

Příloha č. 1 Technická specifikace a kalkulace předmětu veřejné zakázky Dodávka prezentační techniky a jazykové laboratoře

Příloha č. 1 Technická specifikace a kalkulace předmětu veřejné zakázky Dodávka prezentační techniky a jazykové laboratoře Příloha č. 1 Technická specifikace a kalkulace předmětu veřejné zakázky Dodávka prezentační techniky a jazykové laboratoře Název projektu: Přírodní vědy moderně Reg. číslo projektu: CZ.1.10/2.1.00/30.01592

Více

Zadávací řízení na dodávku výpočetní a audiovizuální techniky

Zadávací řízení na dodávku výpočetní a audiovizuální techniky Základní škola praktická a základní škola speciální Chodov, okres Sokolov, příspěvková organizace Zadávací řízení na dodávku výpočetní a audiovizuální techniky Projekt: Učíme se, abychom se v životě uplatnili

Více

EMOS s.r.o. Ceník monitorovací techniky Leden 2015

EMOS s.r.o. Ceník monitorovací techniky Leden 2015 Obj. č. Obec. č. Typ Maloobchodní cena bez DPH Barevná sada EMOS sleva 0% 3010000101 3010000105 3010000106 3010000110 3010000109 301000012 3010000114 3010000222 čelní panel z kovu propojení 4+2+2 vodiči

Více

Město MILOVICE nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel , fax ,

Město MILOVICE nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel , fax , Město MILOVICE nám. 30. června 508, Milovice, PSČ 289 23 tel. 325 57, fax 325 57 2, e-mail meu@mesto-milovice.cz Změna zadávacích podmínek v průběhu zadávacího řízení jako osoba zastupující zadavatele

Více

1. základní škola, Rakovník, Martinovského 153. Věc: Zahájení výběrového řízení - výzva k podání nabídky

1. základní škola, Rakovník, Martinovského 153. Věc: Zahájení výběrového řízení - výzva k podání nabídky Věc: Zahájení výběrového řízení - výzva k podání nabídky Dne 22. února 2013 1. základní škola, Rakovník, Martinovského 153 vyhlašuje zahájení výběrového řízení na dodávku vybavení souvisejícího s dosažením

Více

Uchazeč musí použít technické podmínky centrálního zadavatele a bude specifikovat údaje podle předem připravené barevné legendy: Požadované údaje

Uchazeč musí použít technické podmínky centrálního zadavatele a bude specifikovat údaje podle předem připravené barevné legendy: Požadované údaje Technické podmínky Uchazeč musí použít technické podmínky centrálního zadavatele a bude specifikovat údaje podle předem připravené barevné legendy: konkrétní údaj obchodní označení, typ Ano, případně i

Více

Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme výběrové řízení v níže uvedené věci a vyzýváme Vás k podání nabídky.

Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme výběrové řízení v níže uvedené věci a vyzýváme Vás k podání nabídky. Věc: Oznámení o zahájení výběrového řízení a výzva k podání nabídky Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme výběrové řízení v níže uvedené věci a vyzýváme Vás k podání nabídky. 1. Zadavatel:

Více

Dílčí část A. Specifikace předmětu plnění. Limitní cena za 1 ks bez DPH: 29 533 Kč. Cena za 1 ks bez DPH * Cena za 1 ks

Dílčí část A. Specifikace předmětu plnění. Limitní cena za 1 ks bez DPH: 29 533 Kč. Cena za 1 ks bez DPH * Cena za 1 ks Příloha č. 1 Zadávací dokumentace Technické podmínky pro veřejnou zakázku Dodávka ICT zařízení pro Základní školu a Mateřskou školu Vřesina, okres Ostrava město, příspěvkovou organizaci Specifikace předmětu

Více

Příloha č.2 SPECIFIKACE ZAKÁZKY

Příloha č.2 SPECIFIKACE ZAKÁZKY Příloha č.2 SPECIFIKACE ZAKÁZKY Veřejná zakázka malého rozsahu na realizaci projektu registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/21.2375 Nová cesta za poznáním v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Více

Technické podmínky. Interaktivní tabule v počtu 2 ks. Stojan zvedací pro interaktivní tabuli 78 se dvěma křídly v počtu 2ks

Technické podmínky. Interaktivní tabule v počtu 2 ks. Stojan zvedací pro interaktivní tabuli 78 se dvěma křídly v počtu 2ks Technické podmínky Popis zařízení a vybavení Uvedené požadavky na technickou specifikaci jsou chápány jako minimální přípustné. Technická specifikace je nastavena níže uvedeným způsobem z důvodu zajištění

Více

První obnovené reálné gymnázium, o. p. s.

První obnovené reálné gymnázium, o. p. s. str. 1 z 10 Věc: Poptávka nabídky na dodávku výpočetní techniky První obnovené reálné gymnázium, o. p. s. Vás jako zadavatel poptává k předložení nabídky na: dodávku materiálně technického vybavení multimediální

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENT ACE

ZADÁVACÍ DOKUMENT ACE Příloha с. 1 Výzvy к podání nabídek ZADÁVACÍ DOKUMENT ACE 1. Podmínky a požadavky na zpracování nabídky 1.1. Předmětem zakázky je dodávka těchto mobilních zařízení: 10 ks počítačů ALL in One, 3 ks počítačů

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Technická specifikace Číslo položky Bližší specifikace položky (technický požadavek zadavatele) Počet Uchazečem nabízené řešení Splnění požadavku DCI technologie pro přehrávání a správu digitálního obsahu

Více

Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek

Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0116 Modernizace výuky

Více

ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor-Čekanice, Průběžná 116

ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor-Čekanice, Průběžná 116 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor-Čekanice, Průběžná 116 Sídlem: Průběžná 116 3900 Tábor-Čekanice Zastoupený: Mgr. Hanou Dolejší IČ:

Více

DataLab LCD. Panelové LCD monitory s dotykovou obrazovkou

DataLab LCD. Panelové LCD monitory s dotykovou obrazovkou DataLab LCD Panelové LCD monitory s dotykovou obrazovkou Tato publikace byla vytvořena ve snaze poskytnout přesné a úplné informace. Společnost Moravské přístroje a.s. nepřejímá žádné záruky týkající se

Více

Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ

Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ Zadavatel: Registrační číslo projektu: Název projektu: Střední škola Pohoda s.r.o., Na Vinici 2244, Litoměřice CZ.1.07/1.5.00/34.0613 Moderní škola Identifikační

Více

Wonderware hardware. Seznam produktů

Wonderware hardware. Seznam produktů Wonderware hardware Seznam produktů Platnost od 1. července 2012 Strana 2 Obsah Wonderware hardware Strana Touch Panel PC 15, 17... 3 Operator Interface PC 10, 15, 17... 4 CE Compact Panel PC 7, 10, 15...

Více

2. Předmět zakázky a popis:

2. Předmět zakázky a popis: ZÁKLADNÍ ŠKOLA MEZIBOŘÍ J. A. Komenského 340, Meziboří 435 13 Věc: Oznámení o zahájení výběrového řízení a výzva k podání nabídky Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme výběrové řízení v níže

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I

DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Nákup výpočetní techniky 2016 výzva k podání nabídek byla zveřejněna na profilu zadavatele dne: 07.09.2016 spisová značka zadavatele:

Více

Kongresy Konference Tiskové konference Kulturní a firemní akce Filmové festivaly Technické vybavení výstavních stánků Ozvučení vnitřních i vnějších

Kongresy Konference Tiskové konference Kulturní a firemní akce Filmové festivaly Technické vybavení výstavních stánků Ozvučení vnitřních i vnějších Kongresy Konference Tiskové konference Kulturní a firemní akce Filmové festivaly Technické vybavení výstavních stánků Ozvučení vnitřních i vnějších prostor Projekce z videa a počítačů Audio-video záznamy

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE JPM (VOZIDLA)

TECHNICKÁ SPECIFIKACE JPM (VOZIDLA) Příloha č. 1 k č.j. KRPP-136694-2/ČJ-2014-0300VZ-VZ Počet listů: 7 TECHNICKÁ SPECIFIKACE JPM (VOZIDLA) 1.) NÁZEV MAJETKU podklad pro veřejnou zakázku Předmět plnění veřejné zakázky: CPV kód dle číselníku

Více

1x školení pedagogického sboru na ovládání interaktivní tabule a tvorbu interaktivních prezentací v délce min. 240 min.

1x školení pedagogického sboru na ovládání interaktivní tabule a tvorbu interaktivních prezentací v délce min. 240 min. Věc: Oznámení o zahájení výběrového řízení a výzva k podání nabídky Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme výběrové řízení v níže uvedené věci a vyzýváme Vás k podání nabídky. 1. Zadavatel:

Více

Výzva k podání nabídky (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídky (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Výzva k podání nabídky (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky (bude doplěno 042/2011 MŠMT v případě IP, v případě GP ZS) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání

Více

DataLab LCD Panelové LCD monitory s dotykovou obrazovkou

DataLab LCD Panelové LCD monitory s dotykovou obrazovkou DataLab LCD Panelové LCD monitory s dotykovou obrazovkou n ě D Tato publikace byla vytvořena ve snaze poskytnout přesné a úplné informace. Společnost Moravské přístroje a.s. nepřejímá žádné záruky týkající

Více

Příloha č. 3 ZD. Fakulta managementu Vysoké školy ekonomické v Praze. Audiovizuální vybavení přednáškových a seminárních prostor

Příloha č. 3 ZD. Fakulta managementu Vysoké školy ekonomické v Praze. Audiovizuální vybavení přednáškových a seminárních prostor Fakulta managementu Vysoké školy ekonomické v Praze Audiovizuální vybavení přednáškových a seminárních prostor 1 Úvod Audiovizuálního vybavení přednáškových a seminárních prostor vychází z požadavků fakulty

Více

URL veřejné zakázky v elektronickém nástroji zadavatele Plzeňského kraje v E-ZAK: Dodatečné informace č. 4

URL veřejné zakázky v elektronickém nástroji zadavatele Plzeňského kraje v E-ZAK: Dodatečné informace č. 4 Nadlimitní veřejná zakázka zadávaná v otevřeném zadávacím řízení s názvem Systém sběru informací o průjezdu a měření rychlosti vozidel na území Plzeňského kraje URL veřejné zakázky v elektronickém nástroji

Více

Z Á K L A D N Í S E S T A V A

Z Á K L A D N Í S E S T A V A (interní objednací kód) Funkcionalita / program. Sestava PC-A-01 Sestava PC-A-01 Z Á K L A D N Í S E S T A V A Systémová platforma Zaručená podpora operačního systému Microsoft Windows aktuální verze dostupné

Více

Uživatelský manuál Video projektor

Uživatelský manuál Video projektor Uživatelský manuál Video projektor Obsah Upozornění Popis tlačítek Provoz Připojení Tlačítka projektoru Tlačítka dálkového ovládání Výběr zdroje Připojení multimédií Připojení HDMI Vstup VGA (PC) Připojení

Více

Technická specifikace ZŠ Židlochovice - Dodávka IT 2018

Technická specifikace ZŠ Židlochovice - Dodávka IT 2018 Technická specifikace ZŠ Židlochovice - Dodávka IT 2018 01 Notebook: Procesor: Intel Core i3-6006u (3M Cache, 2.0 GHz) Paměť: 4GB DDR4 Operační systém: Předinstalovaný operační systém Win 10 Pro (64bit

Více

POŘÍZENÍ POČÍTAČŮ A STROJŮ NA ZPRACOVÁNÍ DAT 2018

POŘÍZENÍ POČÍTAČŮ A STROJŮ NA ZPRACOVÁNÍ DAT 2018 Technická specifikace předmětu veřejné zakázky POŘÍZENÍ POČÍTAČŮ A STROJŮ NA ZPRACOVÁNÍ DAT 2018 Notebooky... 2 Dokovací stanice... 9 Mini PC... 10 Zobrazovací zařízení... 11 Tablety... 12 Uložiště...

Více

i4wifi a.s. produktové novinky leden 2010

i4wifi a.s. produktové novinky leden 2010 i4wifi a.s. produktové novinky leden 2010 Dbii: SafeSurge - ethernetová přepěťová ochrana Přepěťová ochrana zaručí funkci připojeného zařízení i při 14 kv výboji trvajícím 8 us nebo 10 kv po dobu 20 us.

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky s názvem ICT technika pro moderní školu

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky s názvem ICT technika pro moderní školu Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky s názvem ICT technika pro moderní školu Příloha č.1 Specifikace předmětu zakázky 1) DOMÉNOVÝ SERVER Počet kusů: 1 Specifikace: Založený na platformě Microsoft

Více

Slavnostní zahájení plného provozu projektu. Zlín, 27. listopadu 2015

Slavnostní zahájení plného provozu projektu. Zlín, 27. listopadu 2015 Slavnostní zahájení plného provozu projektu Zlín, 27. listopadu 2015 Realizací programu ISIZSzískáme: zefektivnění příjmu tísňového volání základních složek integrovaného záchranného systému na všech

Více

dodávka výpočetní techniky a příslušenství SPECIFIKACE ZAKÁZKY

dodávka výpočetní techniky a příslušenství SPECIFIKACE ZAKÁZKY dodávka výpočetní techniky a příslušenství SPECIFIKACE ZAKÁZKY Veřejná zakázka malého rozsahu na realizaci projektu registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/21.1090 Název projektu Naše škola, vyhlášená formou

Více

Ústav molekulární a translační medicíny LF UP AV technika

Ústav molekulární a translační medicíny LF UP AV technika ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ve smyslu ust. 156 zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) a v souladu s ust. 2 až 8 vyhlášky č. č. 232/2012 Sb. (dále jen vyhláška) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

Specifikace předmětu plnění

Specifikace předmětu plnění Specifikace předmětu plnění Notebook Procesor Operační systém Operační paměť Pevný disk Min. 2000 dle Passmark CPU mark Win7 Pro CZ nebo Win 8 Pro CZ min. 4 GB min. 300 GB Displej matný, 13,3"-15,6" Rozlišení

Více

Parkovací a vjezdový systém do Oblastní nemocnice. Trutnov

Parkovací a vjezdový systém do Oblastní nemocnice. Trutnov Dodatečná informace č. 2 k zadávacím podmínkám k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky zadávané v souladu se Směrnicí č. 3 Rady Královéhradeckého kraje, kterou se stvuje postup Královéhradeckého kraje

Více

Příloha č. 1: 1. 30ks počítačů s těmito parametry: 2. 2ks počítačů s těmito parametry: 3. Komunikační řešení:

Příloha č. 1: 1. 30ks počítačů s těmito parametry: 2. 2ks počítačů s těmito parametry: 3. Komunikační řešení: Příloha č. 1: Počítačové vybavení a služby pro - MASARYKOVA ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KRUPKA, MASARYKOVA 461 1. 30ks počítačů s těmito parametry: - Počítač - CPU benchmark min. 1000 (PassMark www.cpubenchmark.net).

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 2-02/1.3/18/01 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.3.43/02.0018

Více

Č.J. PPR /ČJ PRAHA Počet listů: 5

Č.J. PPR /ČJ PRAHA Počet listů: 5 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Odbor veřejných zakázek Č.J. PPR-17905-391/ČJ-2012-990640 PRAHA 31. 5. 2013 Počet listů: 5 dle seznamu dodavatelů, kteří si vyzvedli zadávací dokumentaci kteří požádali

Více

Ukazatel počtu dní bez úrazu série AFI, AFO

Ukazatel počtu dní bez úrazu série AFI, AFO Ukazatel počtu dní bez úrazu série AFI, AFO Digitální displej zobrazuje počet dní od posledního úrazu. Připomíná pracovníkům jak je důležité dávat pozor na bezpečnost práce a zaměřit se na zajištění pracoviště.

Více

Věc: Oznámení o zahájení výběrového řízení a výzva k podání nabídky

Věc: Oznámení o zahájení výběrového řízení a výzva k podání nabídky Věc: Oznámení o zahájení výběrového řízení a výzva k podání nabídky Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme výběrové řízení v níže uvedené věci a vyzýváme Vás k podání nabídky. 1. Zadavatel:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 2011-03 Výzva k podání nabídek Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.4.00/21.3287 ZŠ Bulharská a peníze

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek pro zakázku malého rozsahu na dodávky zadanou v souladu s Příručkou pro střední školy žadatele a příjemce 1.5 Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Nejedná se o

Více

EMOS s.r.o. Ceník monitorovací techniky Duben 2014

EMOS s.r.o. Ceník monitorovací techniky Duben 2014 Barevná sada EMOS Obj. č. Obec. č. 3010000101 3010000105 3010000106 3010000110 3010000109 301000012 3010000114 3010000222 Typ propojení 4 vodiči provedení hands-free antivandal kam. Kednotka ovl. zámku

Více

Metodika testů pro zařízení LZZ

Metodika testů pro zařízení LZZ LOKALIZAČNÍ A ZÁZNAMOVÁ ZAŘÍZENÍ Příloha č. 10 k Č.j.: PPR-24824-9/ČJ-2013-990640 Metodika testů pro zařízení LZZ Prováděné testy jsou seskupeny do následujících kategorií: 1. Kontrola dokumentace základní

Více

Služba Cena bez DPH DPH Cena s DPH. FIREPORT SMS 150 250,00 Kč 52,50 Kč 302,50 Kč FIREPORT SMS 300 350,00 Kč 73,50 Kč 423,50 Kč

Služba Cena bez DPH DPH Cena s DPH. FIREPORT SMS 150 250,00 Kč 52,50 Kč 302,50 Kč FIREPORT SMS 300 350,00 Kč 73,50 Kč 423,50 Kč Ceník FIREPORT platný od 1. ledna 2016 Modul FIREPORT SMS FIREPORT SMS 150 250,00 Kč 52,50 Kč 302,50 Kč FIREPORT SMS 300 350,00 Kč 73,50 Kč 423,50 Kč Aktivace FIREPORT SMS je ZDARMA! Specifikace služeb

Více

Obsah balení. Popis videotelefonu a kamerové jednotky. Videotelefon

Obsah balení. Popis videotelefonu a kamerové jednotky. Videotelefon Bezpečností upozornění před instalací zařízení Nepřipojujte zařízení do sítě 230V současně s jinými zařízeními V zapnutém stavu nepřipojujte další zařízení Pro čištění nepoužívejte vodu, olejové produkty

Více

Technická specifikace k dílčí části 1 1. Identifikační údaje zakázky

Technická specifikace k dílčí části 1 1. Identifikační údaje zakázky Příloha č. 4 1 k Zadávací dokumentaci Technická specifikace k dílčí části 1 1. Identifikační údaje zakázky Označení zakázky Modernizace výuky na základních školách v Třinci multimediální vybavení opakované

Více

Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme výběrové řízení v níže uvedené věci a vyzýváme Vás k podání nabídky.

Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme výběrové řízení v níže uvedené věci a vyzýváme Vás k podání nabídky. Věc: Oznámení o zahájení výběrového řízení a výzva k podání nabídky Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme výběrové řízení v níže uvedené věci a vyzýváme Vás k podání nabídky. 1. Zadavatel:

Více

DS-450dvrGPS Displej s navigací a kamerou (černou skříňkou) ve zpětném zrcátku

DS-450dvrGPS Displej s navigací a kamerou (černou skříňkou) ve zpětném zrcátku DS-450dvrGPS Displej s navigací a kamerou (černou skříňkou) ve zpětném zrcátku Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby

Více

ENERGY STAR, hladina hluku nesmí překročit 4,0 B (A) v pohotovostním režimu a 4,5 B(A) při přístupu na pevný disk

ENERGY STAR, hladina hluku nesmí překročit 4,0 B (A) v pohotovostním režimu a 4,5 B(A) při přístupu na pevný disk Běžný desktop Case konfigurovatelná skříň typu minitower minimální požadovaný výkon PassMark min. 4300 bodů Chipset chipset umožňující funkce vzdálené správy a sledování nezávisle na stavu či přítomnosti

Více

GPS 4M. Návod k obsluze a návod k montáži

GPS 4M. Návod k obsluze a návod k montáži Návod k obsluze a návod k montáži Verze 5.2 Datum: 20.8.2013 Obsah Úvod... 3 Popis zařízení... 3 Obsah balení... 3 Základní technické údaje... 3 Bezpečnostní informace... 4 Návod k obsluze... 4 Návod k

Více

Vkročte s námi do éry IP kamerových systémů IP kamery NVR Příslušenství

Vkročte s námi do éry IP kamerových systémů IP kamery NVR Příslušenství IP technologie Vkročte s námi do éry IP kamerových systémů IP kamery NVR Příslušenství IP technologie Kompaktní IP kamery AVM-552 AVM-552 bílá AVM-553 AVM-561 Vnitřní IP kamery AVM-500 AVM-302 AVN-815

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Výzva k podání nabídky Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.4.00/21.3339 Interaktivitou ke vzdělání Dodávka

Více

Platný od 1.1.2016. www.clarion-hotels.cz

Platný od 1.1.2016. www.clarion-hotels.cz CLARION CONGRESS HOTEL PRAGUE CENÍK AV TECHNIKY Platný od 1.1.2016 Níže uváděné ceny jsou včetně 21% DPH, vyhrazujeme si právo změny. AV Balíčky Cena zahrnuje technické vybavení, instalaci, demontáž a

Více

CAT5 systém videovrátných

CAT5 systém videovrátných CAT5 systém videovrátných Vlastnosti systému RJ-5 konektor a kabel kategorie 5 Použití standardního konektoru RJ-5 umožňuje snadnou instalaci a údržbu. Použitím síťového kabelu CAT-5 výrazně snižujete

Více

Návod k obsluze auly UP Olomouc Přírodovědecké fakulty

Návod k obsluze auly UP Olomouc Přírodovědecké fakulty Návod k obsluze auly UP Olomouc Přírodovědecké fakulty Zapojení AV techniky v Aule UP má dvě centra kde je dislokovaná AV technika. Je to technika ve skříni vedle vedle podia a dále AV Rack v režii auly.

Více

Technické požadavky předmětu plnění

Technické požadavky předmětu plnění Příloha č. 1 Smlouvy - Technické požadavky předmětu plnění Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Technické požadavky předmětu plnění Veřejná zakázka Pořízení, instalace a zprovoznění kamerového

Více

IsoMatch Tellus CHYTŘE EFEKTIVNĚ SNADNĚ. Budoucnost zemědělství

IsoMatch Tellus CHYTŘE EFEKTIVNĚ SNADNĚ. Budoucnost zemědělství IsoMatch Tellus Budoucnost zemědělství IsoMatch Tellus IsoMatch Tellus je nejnovější terminál, vyvinutý společností Kverneland Group. Pomocí rozhraní ISOBUS komunikuje se všemi kompatibilními stroji a

Více

Audio a video vstupní systémy

Audio a video vstupní systémy Audio a video vstupní systémy ŘEŠENÍ PRO RODINNÉ DOMY, BYTY A BYTOVÉ DOMY ZAPUŠTĚNÁ MONTÁŽ > atraktivní design > dokonalý zvuk a zobrazení > kvalitní zpracování > dlouhá životnost rádiová audio vstupní

Více

Tato příloha obsahuje technické podmínky pro jednotlivé části veřejné zakázky v níže uvedeném členění:

Tato příloha obsahuje technické podmínky pro jednotlivé části veřejné zakázky v níže uvedeném členění: Příloha č. 4 Technické podmínky Veřejná zakázka: Dodávka seismických aparatur a datových spojů II Tato příloha obsahuje technické podmínky pro jednotlivé části veřejné zakázky v níže uvedeném členění:

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 4

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 4 Strana 1 z 6 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 4 Zadávací řízení: Veřejná zakázka sektorového zadavatele podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále též jen zákon

Více

Analogové kamery. Obrázek Model Popis Konc. 600 TV řádků

Analogové kamery. Obrázek Model Popis Konc. 600 TV řádků Stránka 1 z 9 Analogové kamery 600 TV řádků CP-DY60M-E Barevná vnitřní dome kamera, senzor SONY 1/3" CCD, rozlišení 600 TV řádků, citlivost 0.05lux@F1.2, objektiv 3.6 mm, funkce AGC, BLC, OSD menu, detekce

Více

Platný od Níže uváděné ceny jsou včetně 21% DPH, vyhrazujeme si právo změny.

Platný od Níže uváděné ceny jsou včetně 21% DPH, vyhrazujeme si právo změny. CLARION CONGRESS HOTEL PRAGUE CENÍK AV TECHNIKY Platný od 1.1.2017 Níže uváděné ceny jsou včetně 21% DPH, vyhrazujeme si právo změny. AV Balíčky Cena zahrnuje technické vybavení, instalaci, demontáž a

Více

Doporučení pro vedení kabeláže a přípravu kabelových tras při plánování a provádění instalací systému Control4

Doporučení pro vedení kabeláže a přípravu kabelových tras při plánování a provádění instalací systému Control4 Doporučení pro vedení kabeláže a přípravu kabelových tras při plánování a provádění instalací systému Control4 Seznam technologií Ovládání žaluzií, rolet a markýz Ovládání světel Ovládání elektrických

Více

SMS farm security. GPS cow tracker

SMS farm security. GPS cow tracker SMS farm security GPS cow tracker Sledovací GPS zařízení přizpůsobené pro monitoring pohybu zvířat na pastvině. Zařízení je umístění na krčním obojku, do kterého je integrováno 8 ks solárních panelů pro

Více