Školní rok 2011/2012

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Školní rok 2011/2012"

Transkript

1 Školní rok 2011/2012 Září 2011 O nejrychlejšího chlapce a dívku Pardubic 27. září se na Olšinkách uskutečnilo semifinále a finále v běhu na 60 m "Nejrychlejší chlapec a dívka Pardubic". Naši školu reprezentovalo 12 žáků. Do finálových bojů ve svých kategoriích postoupili: Tereza Tichá (7. B), Ondřej Kollárik (7. A) a Karolína Jelínková (9. B). Nejrychlejší dívkou v kategorii nejstarších dívek se stala Karolína Jelínková, Ondra Kollárik vybojoval 2. místo a Terka Tichá skončila těsně čtvrtá.

2 Říjen 2011 Úspěšné zakončení celkové rekonstrukce školy a vybudování multifunkčního sportoviště Dne 5. října 2011 se na naší škole slavilo. A bylo co slavit! Máme krásnou barevnou školu s novou střechou, s novými okny, škola se rozzářila barevnou fasádou, třídy se také rozzářily veselými barvami na stěnách, v každé třídě máme dataprojektor. Hlavním oslavencem ale bylo víceúčelové hřiště, které bylo slavnostně otevřeno přestřižením stuhy. Skutečnost, že je opravdu co slavit, potvrdila účast mnoha význačných osobností města Pardubic. Popřát přišla například primátorka města Štěpánka Fraňková, její náměstci, starosta UMO Pardubice 5 Jiří Hájek, zástupci školské rady, lidé od stavby a partneři školy. Největší potlesk od dětí ale patřil herečce a zpěvačce Petře Černocké, která se stala patronkou naší školy, neboť se zde natáčel film Dívka na koštěti, který ji proslavil. Po předání dárků hostům sláva na hřišti skončila a žáci se přemístili do kina Dukla, kde následoval koncert Petry Černocké. Mimochodem, dárky byly překrásné. Celým slavnostním dopolednem nás provázela slovem žákyně 9. ročníku Václava Těšitelová. A povedlo se jí to. A to, že máme opravdu krásnou školu, jsme si ještě uvědomili při prezentaci v kině Dukla, kde bylo pěkně vidět srovnání naší nové školy se starou školou.

3 Říjen 2011 Logická olympiáda V měsíci říjnu jsme se zúčastnili logické olympiády, která byla vyhlášena Menzou České republiky. Na prvním stupni se do školního kola zapojilo 13 žáků, na druhém stupni 10 žáků.velmi nás potěšilo, že žák naší školy Lukáš Nejezchleb z pátého ročníku se umístil na druhém místě v krajském kole a postoupil do celostátního finále soutěže, které proběhne v pondělí v Poslanecké sněmovně. Všem dětem děkujeme za pečlivou přípravu na tuto soutěž a Lukášovi přejeme hodně štěstí v celostátním kole. Listopad 2011 Rétorická soutěž Tak zase uběhl jeden rok a my jsme opět soutěžili v mluveném projevu v rétorické soutěži Mistr slov. Školního kola se dne zúčastnili žáci třídy 7. A. Chlapci měli zajímavé příběhy, které porotu velmi upoutaly. V porotě tentokrát zasedly i některé žákyně 9. A. Zjistily, že vybrat ze všech vzorně připravených žáků není vůbec lehké. Nakonec po shodě všech porotců vypadal stupeň vítězů takto: 1. místo: Martin Machač 2. místo: Ladislav Varga 3. místo: Kryštof Jonáš Tito chlapci reprezentovali naši školu také v Městském kole rétorické soutěže. Soutěž byla napínavá a po vyrovnaných výkonech Martin Machač získal pro naši školu výborné 4. místo. Listopad 2011 Celostátní výtvarná soutěž Vodník Za svoje výtvarné dílo získala Iveta Špačková z 3. A v této soutěži čestné uznání. Gratulujeme!

4 Prosinec 2011 Olympiáda dětí a mládeže - florbal Ve středu 14. prosince proběhlo na ZŠ Polabiny I. okresní kolo ve florbalu, kam postoupili žáci z okrskového kola. Pod vedením p. uč. Svobodové obsadili chlapci 8. a 9. tříd celkové 6. místo. Chlapci předvedli pěkný a bojovný výkon, za který jim patří dík a pochvala. Školu reprezentovali: Milan Koubek, Michal Dvořák, Michal Mukařovský, Josef Mudruňka /vš. 8. A/, Adam Zeman, Vít Řezáč, Filip Musil /vš. 8. B/, Jiří Pšenička /9. A/, Jakub Kopečný, Miroslav Pelikán /oba 9. B/. Březen 2012 Festival vědy a techniky Jako každý rok jsme se i tentokrát zúčastnily vědecké soutěže Festival vědy a techniky pro děti a mládež v pardubickém kraji. Okresního kolo proběhlo dne a zde jsme poprvé svůj projekt (Ne)rozumíme penězům? prezentovaly. Sice jsme zde strávily celý den, ale nakonec jsme získaly úspěch. Postup do krajského kola. Dne a proběhlo dvoudenní krajské kolo, do kterého jsme ještě k našemu projektu přidaly výzkum o utrácení kapesného v automatech. Bohužel jsme v krajském kole nebyly oceněny, ale i tak jsme byly velice nadšeny z postupu z okresního do krajského kola. V této soutěži jsme získaly spoustu informací a hlavně zkušeností do našeho budoucího života. Březen 2012 Zeměpisná olympiáda Václava Těšitelová Dne proběhlo v DDM Pardubice okresní kolo zeměpisné olympiády. Žák 7. ročníku naší školy Ondřej Dudych v něm obsadil vynikající 3. místo a pouze nejtěsnějším rozdílem 0,5 bodu nepostoupil do krajského kola (stal se náhradníkem). Ve středu se konalo krajské kolo, kterého se Ondra, jako původní náhradník, nakonec zúčastnil a umístil se na skvělém 6. místě.

5 Duben 2012 Lidový běh V sobotu 14. dubna 2012 jsme se v rámci Pardubického vinařského půlmaratónu zúčastnili Lidového běhu Vaňka Vaňhy s VZP v délce 1,5 km. Za naši školu se na start postavilo více než 70 dětí a rodičů. V celkovém hodnocení škol podle počtu účastníků, jsme se umístili na skvělém 2. místě. Všem děkujeme za účast. Duben 2012 V dubnu 2012 se konala celostátní výtvarná soutěž Památky očima mladých, které se z naší školy zúčastnily třídy 1. A, 1. B, 2. A, 4. A, 4. B. Ve své kategorii získala krásné druhé místo A. Černíková z 1. A. Duben 2012 Pohár rozhlasu - atletika Dne získali naši chlapci v kategorii mladších žáků 6. místo, dívky 3. místo, dne v kategorii starších žáků obsadili chlapci 5. místo, dívky 7. místo.

6 Duben 2012 Rodiče vítání Snahou zaměstnanců naší školy je vytvářet vhodné podmínky pro kvalitní vzdělávání žáků. V rámci této snahy bychom chtěli podpořit komunikaci mezi školou a rodiči. Proto jsme se zapojili do projektu společnosti EDUin, která vytvořila a realizuje značku Rodiče vítání. Vyjadřuje naše přesvědčení, že rodiče jsou významnými partnery školy, bez jejichž pomoci bychom nemohli plnit naše náročné cíle. Základní myšlenkou projektu je vytvoření partnerského vztahu s rodiči, zlepšení spolupráce a vzájemné komunikace. Pro získání certifikátu Rodiče vítání je nutné, aby škola splnila konkrétním způsobem základní kritéria a některá kritéria volitelná. Zvolená kritéria byla projednána s třídními důvěrníky SRPŠ. Na si na mapě aktivních škol můžete najít profil naší školy a kritéria, která dle našeho názoru naplňujeme. Květen 2012 Vybíjená 6. tříd chlapci okrskové kolo Chlapci obsadili 3. místo a postoupili do okresního kola

7 Květen 2012 Den plný her Ve středu 16. května proběhl na naší škole Den plný her. Dopoledne proběhlo testování IQ Menzy a hromadné bubnování. Odpoledne proběhly různé aktivity, kde si děti mohly procvičit svůj mozek, zahrát si různé logické hry, otestovat paměť. Po dni plných zážitků se děti rozcházely spokojeně do svých domovů. Květen 2012 Realizuje se program pro děti vybrané Pedagogick-psychologickou poradnou Pardubice do skupiny nadaných žáků 1. realizace: květen a červen 2012 (bezplatný) 2. Středa 11,50 12,50 3. Nejde o rozšiřování učiva, ale o prohlubování učiva 1. roč. 4. Vyučující: Mgr. Linda Pravcová, Mgr. Romana Stanislavová garantky programu vzdělávání nadaných žáků 5. Používané techniky, metody a formy práce: Učení v souvislostech Vymýšlení a řešení úloh z reálného života

8 Řešení úloh a problémů více způsoby Logické hry a cvičení Deskové hry Práce s tabulkami a grafy Sudoku Práce na PC Tvorba a řešení hlavolamů Obohacování slovní zásoby Hry se slovy, šifry, rébusy, křížovky Řečnická cvičení Práce s textem Volné psaní Dramatizace Orientace v dětských knihách, seznámení s autory dětských knih Vyhledávání informací, zpracování a prezentace výsledné práce před kolektivem Relaxační a pohybové chvilky, soutěže Olympiáda dětí a mládeže - volejbal Ve dnech 16. a 17. května 2012 proběhlo v areálu Tesly okresní kolo ve volejbale dívek a chlapců. Za chladného počasí naše dívky vybojovaly velmi pěkné 5. místo. Chlapcům se již tolik nedařilo a skončili svůj boj v základní skupině.

9 Květen 2012 Aquapark Pardubice Koncem května se žáci naší školy zúčastnili slavnostního otevření aquaparku. V soutěži základních škol se umístili na pěkném 6. místě. Květen 2012 Korálkiáda V pátek a v sobotu proběhl v prostorech Zimního stadionu již 20. ročník ABILYMPIÁDY, jejíž součástí byla i KORÁLKIÁDA, které jsme se také zúčastnili. Chtěla bych velmi poděkovat paní učitelce Olině Kantorové, která s dětmi navlékla neuvěřitelných 129 m korálků. Já jsem k nim přidala korálky, které jsem navlékla s děvčaty v klubu a ve školní družině. Takže jsme mohli na Českou abilympijskou asociaci předat krásných m navlečených korálků a přispět tak k překonání Světového rekordu. Ten činil 6 400m. V sobotu proběhlo sčítání a byl vytvořen nový světový rekord m. A k tomuto rekordu jsme přispěli i my. Moc děkuji. Dana Strakošová

10 Srpen 2012 Příměstský tábor Příměstský tábor proběhl od 20. do 24. srpna. Zúčastnilo se 33 dětí naší školy včetně několika předškoláků, kteří si takto zkusili školní život nanečisto. O účastníky tábora se starali 3 pedagogové naší školy. Každé ráno jsme se scházeli kolem osmé hodiny. Dopoledne jsme pracovali ve třech skupinách a každá skupina absolvovala tři bloky angličtinu, tělocvik a rukodělné činnosti. Po obědě jsme se všichni sešli na společné odpoledne plné her, soutěží, nechyběl ani orientační běh kolem školy, pouť, hraní na písku a další dovádění. Kolem čtvrté hodiny si rodiče přijeli pro své děti. V pátek odpoledne proběhlo vyhodnocení tábora, udílení cen a diplomů a předání výrobků. Během týdne si všichni na hrnčířském kruhu vyrobili mističku, notýsek, nabarvili tričko a z angličtiny si všichni odnesli desky plné vyřešených hádanek a vypracovaných úkolů. K pohodě na našem táboře přispělo také výborné jídlo, které připravovaly paní kuchařky ve školní jídelně. Ve stravování byla zahrnuta dopolední svačina, oběd, odpolední svačina a pitný režim po celý den. Těšíme se na další ročníky příměstského tábora a tímto zveme všechny děti naší školy a jejich sourozence nebo kamarády.

11

FYZIKA přehled úspěchů 2017/18

FYZIKA přehled úspěchů 2017/18 FYZIKA přehled úspěchů 2017/18 Fyzikální olympiáda 59. ročník Studenti mohou řešit úlohy v kategoriích: F (1. ročník), E (2. ročník), D (3. ročník), C (4. ročník), B (5. ročník), A (6. ročník). Studenti

Více

Školní rok 2010/2011

Školní rok 2010/2011 Školní rok 2010/2011 Září 2010 BAREVNÁ DUHA byla v televizi!!! Kdo si 20. 9. 2010 ráno před odchodem do zaměstnání nebo do školy pustil televizi Nova, toho čekalo příjemné překvapení. V ranních zprávách

Více

Září uteklo jako voda, říjen už je také za námi a vy si můžete přečíst první dvojčíslo našich Kostkovaných novin!!!

Září uteklo jako voda, říjen už je také za námi a vy si můžete přečíst první dvojčíslo našich Kostkovaných novin!!! Milí rodiče, Září uteklo jako voda, říjen už je také za námi a vy si můžete přečíst první dvojčíslo našich Kostkovaných novin!!! Během prvního týdne se děti především navzájem seznamovaly s novými kamarády.

Více

Ve školním kole dějepisné soutěže zvítězily studentky ze třídy 5. A

Ve školním kole dějepisné soutěže zvítězily studentky ze třídy 5. A Ve školním kole dějepisné soutěže zvítězily studentky ze třídy 5. A Dne 15. března 2017 proběhlo za účasti 17 studentů sdružených do 6 týmů školní kolo Dějepisné soutěže gymnázií ČR a SR. Tato dějepisná

Více

Hned první listopadový den nás čekala oslava, Zuzka slavila narozeniny. Oslava se jako vždy povedla, dort byl výborný a děti si to náramně užili.

Hned první listopadový den nás čekala oslava, Zuzka slavila narozeniny. Oslava se jako vždy povedla, dort byl výborný a děti si to náramně užili. Čas běží jako voda a vy držíte v ruce další dvojčíslo našich Kostkovaných novin! Listopad a prosinec patří tradičně mezi nejhezčí měsíce nejen ve školce :o) Hned první listopadový den nás čekala oslava,

Více

Veliký zájem o školní kolo biologické olympiády

Veliký zájem o školní kolo biologické olympiády Veliký zájem o školní kolo biologické olympiády Koncem února proběhla školní kola biologické olympiády i na naší škole. Zejména o kategorii B byl mimořádný zájem. Studenti tradičně změřili své síly v testu

Více

Š kolní kolo chemicke olympiá dy

Š kolní kolo chemicke olympiá dy Š kolní kolo chemicke olympiá dy Během měsíce ledna proběhlo školní kolo chemické olympiády kategorie D, které obsahovalo domácí část, kontrolní test a praktickou část v chemické laboratoři. Olympiády

Více

Z Chorvatska vezeme medaile

Z Chorvatska vezeme medaile Z Chorvatska vezeme medaile Jsou za námi další, již XXIV.Mezinárodní salesiánské hry, které se konaly v chorvatském Zagrebu. Již tradičně několik let Česká republika vyslala své nejlepší stolní tenisty,

Více

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad)

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) -Počátkem září proběhlo REPUBLIKOVÉ FINÁLE OVOV (odznaku všestrannosti olympijských vítězů) v Praze, kde se probojovala Markéta Camfrlová, která se

Více

Ruština GPB Bohumín Praha Dva postupy do celostátního kola

Ruština GPB Bohumín Praha Dva postupy do celostátního kola Ruština GPB Bohumín Praha Dva postupy do celostátního kola V pátek 7. dubna 2017 proběhl 51. ročník krajského kola ARS Poetica Puškinův památník. V silné konkurenci více než sta soutěžících z celého kraje

Více

14.vydání - březen 2009

14.vydání - březen 2009 14.vydání - březen 2009 Zájezd na dětskou lední revue v Hradci Králové Všichni jsme ( alespoň si to myslíme ) pracovali podle svých sil, a proto si na závěr prvního pololetí také zasloužíme odpovídající

Více

Archiv novinek WWW stránek za školní rok 2008-2009

Archiv novinek WWW stránek za školní rok 2008-2009 Archiv novinek WWW stránek za školní rok 2008-2009 SŠP a VOŠ, s. r. o. pracoviště Kroměříž 03.07.09 - Krásné prázdniny! Přejeme všem krásné prázdniny! Úřední hodiny v době prázdnin: - v pracovní dny 8.00

Více

Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019

Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019 Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019 STONOŽKA ŠKOLNÍ ČASOPIS 2018/2019 Žáci a pedagogové ZŠ Opatov CENA: 15,- ČÍSLO: 1 CO SI PŘEČTETE Úvodní slovo Hrou proti AIDS Projektový den: Cesta kolem světa MIKULÁŠ

Více

Známe vítěze jubilejního ročníku Dětského činu roku! Dětský čin roku 2014 vyvrcholil slavnostním oceněním vítězů

Známe vítěze jubilejního ročníku Dětského činu roku! Dětský čin roku 2014 vyvrcholil slavnostním oceněním vítězů Známe vítěze jubilejního ročníku Dětského činu roku! Dětský čin roku 2014 vyvrcholil slavnostním oceněním vítězů Brožíkova síň Staroměstské radnice v Praze patřila první prosincový čtvrtek dětským hrdinům,

Více

ARS Poetica Puškinův památník

ARS Poetica Puškinův památník ARS Poetica Puškinův památník 50. ročník Je to k nevíře, ale v pátek 8. 4. 2016 v Bohumíně proběhl již 50. ročník krajské přehlídky ARS Poetica Puškinův památník. Jubilejního ročníku se zúčastnilo téměř

Více

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2006 / 2007. MOZAIKOVNÍK školní rok 2006 / 2007. ZŠ Mozaika, o.p.s. U Stadionu 1166 516 01 Rychnov nad Kněžnou

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2006 / 2007. MOZAIKOVNÍK školní rok 2006 / 2007. ZŠ Mozaika, o.p.s. U Stadionu 1166 516 01 Rychnov nad Kněžnou ZŠ Mozaika, o.p.s. U Stadionu 1166 516 01 Rychnov nad Kněžnou GSM: 739 007 826 e-mail: info@zsmozaika.info web: www.zsmozaika.info - 12 - ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2006/2007 Zahájení školního roku: 4. září

Více

ŠKOLNÍ NOVINY. Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633.

ŠKOLNÍ NOVINY. Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633. ŠKOLNÍ NOVINY Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633 Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633 krcmarovamarketa.3zskolin@iskola.cz, polakovapetra.3zskolin@iskola.cz Web: www.3zskolin.cz Číslo

Více

Úspěšné vystoupení studentů na Krajském kole soutěže EUROREBUS

Úspěšné vystoupení studentů na Krajském kole soutěže EUROREBUS Úspěšné vystoupení studentů na Krajském kole soutěže EUROREBUS O minulém víkendu se netradičně v Olomouci na Přírodovědecké fakultě Univerzity Palackého uskutečnilo Krajské kolo soutěže Eurorebus. Naše

Více

Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod.

Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod. Základní škola, Mládežnická 536, TRUTNOV 4 Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod. pavilon 1. stupně Základní škola, Mládežnická 536, Trutnov 4 Základní škola, Mládežnická

Více

Kapitán: Ondřej Čepl Hráči: Ondřej Chmelík, Tomáš Konečný, Max Holusek, Jakub Mačák Brankář: Daniel Slíž

Kapitán: Ondřej Čepl Hráči: Ondřej Chmelík, Tomáš Konečný, Max Holusek, Jakub Mačák Brankář: Daniel Slíž 4.čtvrtletí školního roku 2009/2010 Čtvrtek 22.4. Den Země 1.B, 2.A v Ostravě Čtvrtek 22.4. velký turnaj v ČEZ Aréně Turnaje se zúčastnilo 208 týmů z Moravy a Slezska. Naši chlapci vyhráli oblastní kolo

Více

Dobrý den! Přihlašte se! Co se dělo?

Dobrý den! Přihlašte se! Co se dělo? Zpravodaj Domu dětí a mládeže Velké Meziříčí 29.4. 2015 Ročník 1, číslo 4 Dobrý den! Vkvětnu dobíháme do cílové rovinky, atodoslova. Čeká nás spoustu sportovních akcí ahlavně finále: naše domečkovská Akademie,

Více

1.čtvrtletní pedagogická rada

1.čtvrtletní pedagogická rada Pondělí 4.11. Městská policie 5.B 10.00-11.40 Mgr.Holcová Pondělí 4.11. SCIO testy v 9.A + 9.B Městská policie 8.00-9.40 5.A ve třídě 5.A 10.00-11.40 5.B ve třídě 5.A, Okresní knihovna ŠD 13.30-14.30 Výlet

Více

SPORTOVNÍ HRY DD ČR V TACHOVĚ POŘADATEL: DĚTSKÝ DOMOV TACHOV TERMÍN KONÁNÍ: ČERVNA 2018 MÍSTO KONÁNÍ: SPORTOVIŠTĚ MĚSTA TACHOV

SPORTOVNÍ HRY DD ČR V TACHOVĚ POŘADATEL: DĚTSKÝ DOMOV TACHOV TERMÍN KONÁNÍ: ČERVNA 2018 MÍSTO KONÁNÍ: SPORTOVIŠTĚ MĚSTA TACHOV SPORTOVNÍ HRY DD ČR V TACHOVĚ POŘADATEL: DĚTSKÝ DOMOV TACHOV TERMÍN KONÁNÍ: 5. 6. ČERVNA 2018 MÍSTO KONÁNÍ: SPORTOVIŠTĚ MĚSTA TACHOV Ředitel závodu : Mgr. Zdeněk Kropáč Realizační tým : Ing. Jaroslav Jirmus

Více

KLOKAN. Blahopřejeme. za PK matematiky : Zuzana Římanová

KLOKAN. Blahopřejeme. za PK matematiky : Zuzana Římanová KLOKAN Mezinárodní soutěž Klokan je mezi našimi studenty velmi oblíbená, o čemž svědčí už tradiční masová účast. Letos se jí zúčastnilo 149 studentů, 78 v kategorii Kadet, 38 v kategorii Junior a 33 v

Více

HODNOTÍCÍ ZPRÁVA DOMEČEK SPÁLENÉ POŘÍČÍ 2012/2013

HODNOTÍCÍ ZPRÁVA DOMEČEK SPÁLENÉ POŘÍČÍ 2012/2013 HODNOTÍCÍ ZPRÁVA DOMEČEK SPÁLENÉ POŘÍČÍ 2012/2013 1 HODNOTÍCÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 v DDM Spálené Poříčí v letošním školním roce pokračovala činnost Domečku ve Spáleném Poříčí a připravili jsme

Více

Úspěchy Publikováno:

Úspěchy Publikováno: Úspěchy 2017-2018 Publikováno: 1.1.1970 Školní rok 2017-2018 Pohár rozhlasu 2018 - krajské kolo - účast ve čtyřech kategoriích a medailové úspěchy ve čtyřech kategoriích - starší dívky a starší chlapci

Více

ŘECKÉ OLYMPIJSKÉ HRY WALDORFSKÝCH ŠKOL PARDUBICE 2014

ŘECKÉ OLYMPIJSKÉ HRY WALDORFSKÝCH ŠKOL PARDUBICE 2014 ŘECKÉ OLYMPIJSKÉ HRY WALDORFSKÝCH ŠKOL PARDUBICE 2014 V letošním školním roce se naše ZŠW Pardubice s podporou Magistrátu města Pardubic stala organizátorem tradičních olympijských her pro žáky pátých

Více

KAS VYSOČINA BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE

KAS VYSOČINA BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE KAS VYSOČINA BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE V roce 2005 se atletický svaz rozhodl podpořit běhy mimo dráhu a vybídl kraje zapojit se do běžeckého poháru, kde potom nejlepší z krajů startovali

Více

KVĚTEN Vrchol sportovních her 4x4 za účasti našich žáků, výměnné pobyty s partnerskými školami z německého Mellendorfu a Wittenbergu nebo další z barevných dnů v 1.A... To je jen ochutnávka aktivit naší

Více

Fokus divadlo 2014. Barbora Genserová, studentka 5.B, se v silné konkurenci studentů středních škol umístila na 3. místě. Blahopřejeme!

Fokus divadlo 2014. Barbora Genserová, studentka 5.B, se v silné konkurenci studentů středních škol umístila na 3. místě. Blahopřejeme! Fokus divadlo 2014 Pod tímto názvem Filozoficko-přírodovědecká fakulta Slezské univerzity v Opavě vyhlásila na podzim 1. ročník soutěže o nejlepší divadelní recenzi a kritiku. Jelikož se v literárním semináři

Více

5. místo Ivana Gromotoviče na gymnaziální historické soutěži

5. místo Ivana Gromotoviče na gymnaziální historické soutěži 5. místo Ivana Gromotoviče na gymnaziální historické soutěži V pátek dne 23. ledna 2015 proběhl v budově Historického ústavu Slezské univerzity v Opavě již IX. ročník krajské historické soutěže určené

Více

Konverzační soutěž v angličtině 2016 školní kolo

Konverzační soutěž v angličtině 2016 školní kolo Konverzační soutěž v angličtině 2016 školní kolo V úterý 26. 1. proběhlo školní kolo tradiční anglické konverzační soutěže kategorií II.B (nižší gymnázia) a III.A (střední školy). Letos se setkalo celkem

Více

Školní kolo dějepisné olympiády

Školní kolo dějepisné olympiády Školní kolo dějepisné olympiády Ve čtvrtek dne 23. listopadu proběhlo na našem gymnáziu školní kolo Dějepisné olympiády kategorie ZŠ a odpovídajících ročníků víceletých gymnázií. Ze všech tříd 1. a 2.

Více

Sportovní aktivity - 23-

Sportovní aktivity - 23- Sportovní aktivity Na škole pracuje Školní sportovní klub v čele s předsedou a absolventem školy Mgr. Šimonem Lánským. Počet členů je 42. Celoročně pracuje v rámci tohoto klubu volejbalový kroužek studentek.

Více

LUDĚK MÍČEK Starosta obce. Vážení spoluobčané,

LUDĚK MÍČEK Starosta obce. Vážení spoluobčané, Vážení spoluobčané, tak nám to pěkně uběhlo. Dětem skončily prázdniny, nám ostatním zase dny volna a odpočinku. Především srpen se povedl, opět byla plně využita naše upravená požární nádrž, nezahálelo

Více

ŠKOLNÍ ČASOPIS ZŠ VYŠKOV, NÁDRAŽNÍ 5 ZÁJEZD ŽÁKŮ 8. A 9. TŘÍD DO ANGLIE

ŠKOLNÍ ČASOPIS ZŠ VYŠKOV, NÁDRAŽNÍ 5 ZÁJEZD ŽÁKŮ 8. A 9. TŘÍD DO ANGLIE ŠKOLNÍ ČASOPIS ZŠ VYŠKOV, NÁDRAŽNÍ 5 ZÁJEZD ŽÁKŮ 8. A 9. TŘÍD DO ANGLIE PYTHAGORIÁDA ÚSPĚCHY V SOUTĚŽÍCH NEJLEPŠÍ ROČNÍKOVÉ PRÁCE ZAJÍMAVÉ AKCE ANDĚLSKÝ TROJBOJ květen-červen 2015 Myslíme a jednáme ekologicky.

Více

Obchodná akadémia, Tajovského 25, Banska Bystrica. Mezinárodní projektové setkání na Slovensku

Obchodná akadémia, Tajovského 25, Banska Bystrica. Mezinárodní projektové setkání na Slovensku Projekt: ERASMUS+: Fiktivní obchodování mezi českou a slovenskou školou, číslo smlouvy 2015-1-CZ01-KA219-013831_1 Datum: 20. 11. 2016 26. 11. 2016 Místo: Název akce: Obchodná akadémia, Tajovského 25, Banska

Více

OHLEDNUTÍ ZA AKCÍ 10 DNÍ FLORBALU 2014 Zimní stadion, Č. Třebová

OHLEDNUTÍ ZA AKCÍ 10 DNÍ FLORBALU 2014 Zimní stadion, Č. Třebová OHLEDNUTÍ ZA AKCÍ 10 DNÍ FLORBALU 2014 Zimní stadion, Č. Třebová Již 7. ročníkem 10 dní florbalu v České Třebové se mohli pyšnit organizátoři z florbalového klubu FbK Orlicko Třebovsko. Během celého týdne

Více

Přehazovaná Prahy 15 Dne 24. ledna 2013 se naše slečny z 6. A 7. tříd zúčastnily soutěže v přehazované O pohár starosty Prahy 15.

Přehazovaná Prahy 15 Dne 24. ledna 2013 se naše slečny z 6. A 7. tříd zúčastnily soutěže v přehazované O pohár starosty Prahy 15. Přehazovaná Prahy 15 Dne 24. ledna 2013 se naše slečny z 6. A 7. tříd zúčastnily soutěže v přehazované O pohár starosty Prahy 15. První zápas se ZŠ Nad Přehradou prohrála naše děvčata 0:2 po setech 12:15

Více

Archiv aktualit WWW stránek SŠP a VOŠ, s. r. o., pracoviště Zlín školní rok 2006 07

Archiv aktualit WWW stránek SŠP a VOŠ, s. r. o., pracoviště Zlín školní rok 2006 07 Archiv aktualit WWW stránek SŠP a VOŠ, s. r. o., pracoviště Zlín školní rok 2006 07 Letní poznávací tábor 2006 Vloženo v 07:57, 07.09.2006 Také letos se před zahájením školního roku sešli zájemci o studium

Více

KAS VYSOČINA BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE

KAS VYSOČINA BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE KAS VYSOČINA BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE V roce 2005 se atletický svaz rozhodl podpořit běhy mimo dráhu a vybídl kraje zapojit se do běžeckého poháru, kde potom nejlepší z krajů startovali

Více

EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT

EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT 2012 Statutární město Karlovy Vary Statutární město Karlovy Vary se v letošním roce již tradičně zapojilo do kampaní Evropský týden mobility a Evropský den

Více

Známé slovo poezie

Známé slovo poezie Známé slovo poezie 1. 3. 2017 Okrskové kolo recitační soutěže se letos konalo první březnový den, ve středu (dle požadavku ZUŠ a jejich provozu). Zúčastnilo se jej celkem 5 základních škol (ZŠ Zastávka;

Více

ÚSPĚCHY NAŠICH ŽÁKŮ V SOUTĚŽÍCH A OLYMPIÁDÁCH

ÚSPĚCHY NAŠICH ŽÁKŮ V SOUTĚŽÍCH A OLYMPIÁDÁCH ÚSPĚCHY NAŠICH ŽÁKŮ V SOUTĚŽÍCH A OLYMPIÁDÁCH ŠKOLNÍ ROK 2013/2014 Školní kolo soutěže PIŠQWORKY (8. a 9. třída) 1. místo Ladislav Drápal 2. místo Ondřej Burian 3. místo Michal Jirák 4. 8. místo: Pavla

Více

KAS VYSOČINA BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE

KAS VYSOČINA BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE KAS VYSOČINA BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE V roce 2005 se atletický svaz rozhodl podpořit běhy mimo dráhu a vybídl kraje zapojit se do běžeckého poháru, kde potom nejlepší z krajů startovali

Více

Iva a Honza Šnajderovi

Iva a Honza Šnajderovi B U L L E T I N 12/2015 Vážení rodiče, milí přátelé, dostalo se k Vám první číslo našeho malého bulletinu. Rádi bychom Vás informovali co je ve Filia klubu a Filiánku nového. Filia klub působí v Brně již

Více

ŠKOLNÍ KOLA BIOLOGICKÉ OLYMPIÁDY

ŠKOLNÍ KOLA BIOLOGICKÉ OLYMPIÁDY ŠKOLNÍ KOLA BIOLOGICKÉ OLYMPIÁDY Hned po náročném ukončení pololetní klasifikace se tradičně konala školní kola Biologické olympiády ve všech kategoriích. S úkoly spojené s testem, praktickými úlohami

Více

Žďárský zpravodaj 5/2014

Žďárský zpravodaj 5/2014 Žďárský zpravodaj 5/2014 Obecní úřad Žďár nad Metují úřední hodiny Pondělí 8 11:30 a 13-17 hod. Středa 8 11:30 a 13-17 hod. Kontakty: tlf.č. 491 541 142 obec.zdarnm@tiscali.cz www.zdarnadmetuji.cz č.ú.

Více

Zápis ze schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký klub Delfín Jičín

Zápis ze schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký klub Delfín Jičín Zápis ze schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký klub Delfín Jičín Dne 18. 4. 2017 proběhla od 18:30 hod. v prostorách galerie Aquacentra v Jičíně schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký

Více

Významné mezníky v historii školy III. (od 90. let 20. století)

Významné mezníky v historii školy III. (od 90. let 20. století) Významné mezníky v historii školy III. (od 90. let 20. století) září prosinec duben červen duben 1989/1990 Ředitelem školy byl jmenován Miroslav Horák. Po prázdninách byla otevřena nová učebna informatiky

Více

ZPRAVODAJ ZŠ KUNOVICE, U PÁLENICE

ZPRAVODAJ ZŠ KUNOVICE, U PÁLENICE ZPRAVODAJ ZŠ KUNOVICE, U PÁLENICE LISTOPAD 2018 CO JSME VE ŠKOLE ZVLÁDLI BĚHEM LISTOPADU POTKÁVAT SE POTKALI JSME SE NA RODIČÁCÍCH Znovu Vás přišlo víc než 90% Chceme, aby se Vaše děti cítily ve škole

Více

Školní kolo Konverzační soutěže v angličtině

Školní kolo Konverzační soutěže v angličtině Školní kolo Konverzační soutěže v angličtině Ve středu 9. ledna proběhlo školní kolo Konverzační soutěže v angličtině kategorií II.B, III.A a III.B, které se v tomto kole letos celkově zúčastnilo 31 studentů.

Více

ENGLISH CONVERSATION CONTEST Výsledky školního kola Konverzační soutěže v angličtině 2017

ENGLISH CONVERSATION CONTEST Výsledky školního kola Konverzační soutěže v angličtině 2017 ENGLISH CONVERSATION CONTEST Výsledky školního kola Konverzační soutěže v angličtině 2017 Kategorie II.B (1.-2. ročník) počet účastníků: 14 maximální počet bodů (poslech B2 + speaknig): 42 1. Nikita KISZKOVÁ

Více

V 8:00 vyrazil celý I. stupeň metrem směr Roztyly a v 8:30 se za nimi vydali žáci II. stupně.

V 8:00 vyrazil celý I. stupeň metrem směr Roztyly a v 8:30 se za nimi vydali žáci II. stupně. Červen 2007 BRANNÝ DEN Dne 1.června se konal tradiční branný den v Krčském lese. Celou akci připravily obě paní učitelky tělesné výchovy Z. Kopasová a B. Chadimová za pomoci žáků devátých tříd. V 8:00

Více

Vánoční zpravodaj aktivit prosinec 2018

Vánoční zpravodaj aktivit prosinec 2018 Vánoční zpravodaj aktivit prosinec 2018 Přípravné kurzy k přijímacímu řízení Čtyřleté obory: Nabízíme zdarma kurzy z matematiky a jazyka českého. Uchazeč z 9. třídy se do 18. ledna e- mailem přihlásí na

Více

SPORTOVNÍ KLUB NESLYŠÍCÍCH BRNO, O.S. Hodnocení:

SPORTOVNÍ KLUB NESLYŠÍCÍCH BRNO, O.S. Hodnocení: SPORTOVNÍ KLUB NESLYŠÍCÍCH BRNO, O.S. Hodnocení: Dne 4. srpna 2012 se od 10:00 hodin do 18:00 hodin konal 5. ročník Brněnského poháru v tenise na kurtech v Brně Chrlicích. Na soutěž přijelo rekordní množství

Více

Nejvšestrannější byl Kuba a postoupil

Nejvšestrannější byl Kuba a postoupil Nejvšestrannější byl Kuba a postoupil Den před velikonočními prázdninami se, ve středu 16. dubna, z naší školy do Českých Budějovic vypravila skupinka osmi žáků, aby poměřila a prověřila své schopnosti

Více

ZPRÁVY ZE ZÁKLADNÍ ŠKOLY ČESKÁ TELEVIZE V DOBŘÍKOVĚ

ZPRÁVY ZE ZÁKLADNÍ ŠKOLY ČESKÁ TELEVIZE V DOBŘÍKOVĚ ČESKÁ TELEVIZE V DOBŘÍKOVĚ V úterý 10. června natáčela Česká televize v Dobříkově reportáž, která by měla být odvysílána v pořadu Toulavá kamera v průběhu července. Reportáž byla natáčena u sochy M. J.

Více

Soutěže v průběhu školního roku

Soutěže v průběhu školního roku Soutěže v průběhu školního roku ZŠ považuje podporu a rozvíjení nadání, a to ve společenskovědních, přírodních a technických předmětech, sportovních soutěžích, za jednu ze svých hlavních priorit. Tomu

Více

T U R N O V, Městský stadion L.Daňka *** Pátek 3. června 2011 *** ROZPIS ZÁVODU

T U R N O V, Městský stadion L.Daňka *** Pátek 3. června 2011 *** ROZPIS ZÁVODU s ADAMEM 2011 Mezinárodní atletické závody pro žáky 1.- 5.třídy základních škol - z polskiej Szkoły Podstawowej nr 4 im. Kornela Makuszyńskiego, w Jaworze a ze ZŠ z okrsku Turnovsko T U R N O V, Městský

Více

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2009 / 2010. Pracoviště II. stupně:

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2009 / 2010. Pracoviště II. stupně: MOZAIKOVNÍK školní rok 2009 / 2010 Pracoviště I. stupně: Základní škola Mozaika, o.p.s. U Stadionu 1166 516 01 Rychnov nad Kněžnou tel.: 732 234 209 (sborovna) 739 007 826 603 709 174 (p. ředitelka) Pracoviště

Více

Antuka Tour. Antukové turnaje amatérských družstev MB a okolí

Antuka Tour. Antukové turnaje amatérských družstev MB a okolí Antuka Tour Antukové turnaje amatérských družstev MB a okolí 19.6.2010, Sokolovna-antuka 8 družstev, 1. ročník: V So 19.6. se sešlo 8 amatérských družstev na 1. ročníku antukového letního turnaje Antuka

Více

{jathumbnail off} V kategorii Společenské vědy, humanitní obory a kultura ocenění NF GB získala kvintánka

{jathumbnail off} V kategorii Společenské vědy, humanitní obory a kultura ocenění NF GB získala kvintánka Na Staré radnici v Broumově se 24. listopadu se sešli Správní rada Nadačního fondu Gymnázia Broumov, studenti, vedení školy, sponzoři, rodiče a další přátelé školy u příležitosti předávání Ocenění NF GB

Více

Pohádkový semafor Pohádkový semafor je představení, které seznamuje děti se základními pravidly silničního provozu.

Pohádkový semafor Pohádkový semafor je představení, které seznamuje děti se základními pravidly silničního provozu. Pohádkový semafor Pohádkový semafor je představení, které seznamuje děti se základními pravidly silničního provozu. Poprvé bylo hráno 7. prosince 1993. Je určeno dětem mateřských škol a mladším žákům prvního

Více

Záštitu nad celým seriálem převzal hejtman Ústeckého kraje, pan Oldřich Bubeníček.

Záštitu nad celým seriálem převzal hejtman Ústeckého kraje, pan Oldřich Bubeníček. Asi každý trénoval během měsíce září, jak se dalo, aby se ukázal ve své nejlepší formě na závěrečném pátém kole soutěže STIMAX CUP 2015. V sobotu 26. září 2015 se na stadion v Krupce sjeli jednotlivci

Více

REKONSTRUKCE JÍDELNY A ŠKOLNÍHO DVORA

REKONSTRUKCE JÍDELNY A ŠKOLNÍHO DVORA Září 2009 REKONSTRUKCE JÍDELNY A ŠKOLNÍHO DVORA Během prázdnin započala v areálu naší školy rozsáhlá rekonstrukce jídelny a školního dvora. Jak dlouho potrvá nevíme. Snad do poloviny listopadu. Bohužel

Více

Bioodpad není odpad Dne 10. ledna 2011 třídy 3. A a 3. B navštívily občanské sdružení Ekodomov se svým projektem Bioodpad není

Bioodpad není odpad Dne 10. ledna 2011 třídy 3. A a 3. B navštívily občanské sdružení Ekodomov se svým projektem Bioodpad není Bioodpad není odpad Dne 10. ledna 2011 třídy 3. A a 3. B navštívily občanské sdružení Ekodomov se svým projektem Bioodpad není odpad. Děti zjistily hravou formou, co to je separace odpadu a kompostování.

Více

ÚVODNÍK ZAHÁJENÍ ŠKONÍHO ROKU SEZNÁMENÍ S PRVŇÁČKY

ÚVODNÍK ZAHÁJENÍ ŠKONÍHO ROKU SEZNÁMENÍ S PRVŇÁČKY 1 ÚVODNÍK HALÓ, HALÓ, jsou tady noví deváťáci a s nimi i další ročník Deváťáckých novin. Prvním číslem vás provedou Bára, Péťa a Monča. Jak jste možná zaregistrovali, na školních stránkách se přes prázdniny

Více

Soutěžící i obě poroty byly připraveny a mohli jsme začít. Podporu soutěžícím poskytovali i jejich třídní učitelé, rodiče i jejich spolužáci.

Soutěžící i obě poroty byly připraveny a mohli jsme začít. Podporu soutěžícím poskytovali i jejich třídní učitelé, rodiče i jejich spolužáci. Obsah P. č. Popis strana 1. Školní kolo 2-5 1.1. 1. kategorie 3 1.2. 2. kategorie 3 1.3. 3. kategorie 4 1.4. 4. kategorie 4 1.5. 5. kategorie 5 2. Výběrové kolo 6 3. Meziškolní kolo 7-12 3.1. 1. kategorie

Více

Školní sportovní klub ZŠ Chlumčany a školní sport ve školním roce 2018/2019.

Školní sportovní klub ZŠ Chlumčany a školní sport ve školním roce 2018/2019. Školní sportovní klub ZŠ Chlumčany a školní sport ve školním roce 2018/2019. Ve školním roce 2018/2019 náš sportovní klub uspořádal nebo se zúčastnil celkem 47 sportovních soutěží v atletice, gymnastice,

Více

Předvánoční čas v Mateřské škole Ostrá

Předvánoční čas v Mateřské škole Ostrá Předvánoční čas v Mateřské škole Ostrá Prosinec - měsíc, kdy se děti asi nejvíce těší na Ježíška, přinesl do naší mateřské školy nejen povídání o předvánočních a vánočních zvycích, poslouchání a zpívání

Více

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2008 / 2009

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2008 / 2009 MOZAIKOVNÍK školní rok 2008 / 2009 Organizace školního roku 2008/2009 Zahájení školního roku 1. září 2008 Ukončení 1.pololetí 29. ledna 2009 Ukončení 2. pololetí 29. června 2009 PRÁZDNINY Podzimní prázdniny

Více

Základní škola, Rýmařov, Školní náměstí 1. Školáček 2. číslo. Motto školy. Některé věci v životě nejsou samozřejmé a automatické.

Základní škola, Rýmařov, Školní náměstí 1. Školáček 2. číslo. Motto školy. Některé věci v životě nejsou samozřejmé a automatické. Základní škola, Rýmařov, Školní náměstí 1 Školáček 2. číslo Motto školy Některé věci v životě nejsou samozřejmé a automatické. Je třeba si je zasloužit. Například slušným chováním. Školní rok 2015/2016

Více

Okresní kolo středních škol v šachu

Okresní kolo středních škol v šachu Okresní kolo středních škol v šachu Kdy? 7. prosinec2015 Kde? SPŠS Vsetín O co šlo? V pondělí dne 7. prosince 2015 se na naší škole uskutečnilo okresní kolo středních škol v šachu. Zprávu o průběhu podal

Více

HASIČSKÉ SOUTĚŽE V POŽÁRNÍM ÚTOKU, KTERÝCH SE V ROCE 2012 ZÚČASNILI HASIČI A HASIČKY Z SDH KYJOV.

HASIČSKÉ SOUTĚŽE V POŽÁRNÍM ÚTOKU, KTERÝCH SE V ROCE 2012 ZÚČASNILI HASIČI A HASIČKY Z SDH KYJOV. HASIČSKÉ SOUTĚŽE V POŽÁRNÍM ÚTOKU, KTERÝCH SE V ROCE 2012 ZÚČASNILI HASIČI A HASIČKY Z SDH KYJOV. V roce 2012 se za SDH Kyjov v hasičských soutěžích v požárním útoku účastnili: Za ŽENY: Brožová Veronika,

Více

Výchovný ústav a střední škola, Olešnice na Moravě, Trpínská 317

Výchovný ústav a střední škola, Olešnice na Moravě, Trpínská 317 Výchovný ústav a střední škola, Olešnice na Moravě, Trpínská 317 VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ o Pořadatel: Výchovný ústav a střední škola, Olešnice na Moravě, Trpínská 317 o Datum konání: 22.5.- 26.5. 2016 o Místo

Více

Krajské kolo. Sokolov 26. května 2015

Krajské kolo. Sokolov 26. května 2015 Krajské kolo Dopravní soutěže mladých cyklistů Sokolov 26. května 2015 Dopravní soutěž mladých cyklistů je zákonitým vyvrcholením přípravy na bezpečnou účast v silničním provozu. V úterý 26. května 2015

Více

Hodnocení ročníku. Níže naleznete všechny výsledky.

Hodnocení ročníku. Níže naleznete všechny výsledky. Hodnocení ročníku V pátek 11. 11. 2016 se v hale základní školy konal již 6. ročník tohoto turnaje žáků a žákyň základních škol. V letošním ročníku jsme evidovali celkem osm základních škol, které reprezentovaly

Více

Středisko volného času POHODA A POHODA COOL pořádá během jarních prázdnin PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR. Budovatelů 1229, Hlinsko

Středisko volného času POHODA A POHODA COOL pořádá během jarních prázdnin PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR. Budovatelů 1229, Hlinsko Středisko volného času POHODA A POHODA COOL pořádá během jarních prázdnin PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Datum konání: 4. 2. 2019-8. 2. 2019 Místo konání: SVČ POHODA A POHODA COOL Budovatelů 1229, Hlinsko Denní doba

Více

ZŠ SENOŽATY. školní rok

ZŠ SENOŽATY. školní rok VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti ZŠ SENOŽATY školní rok 2005 2006 Mgr. Zdeněk Vaněk Zprávu zpracoval: ředitel ZŠ Senožaty Mgr. Zdeněk Vaněk Zpráva byla uzavřena: 31. 08. 2006 Zpráva byla předána: Městskému úřadu-odbor

Více

Říjen hodně větrů, dešťů mívá, někdy přece vesele se dívá.

Říjen hodně větrů, dešťů mívá, někdy přece vesele se dívá. 2015 Říjen hodně větrů, dešťů mívá, někdy přece vesele se dívá. Vážení spoluobčané, je tu konec října, před námi poslední dva měsíce roku a opět vám do schránek přinášíme náš zpravodaj. V obecním zastupitelstvu

Více

Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013

Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013 Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013 Vážené sestry, vážení bratři, milí vzácní hosté, rok s rokem se sešel a opět jsme tu, abychom zhodnotili, co se povedlo či nepovedlo, v čem bychom se mohli

Více

A jdeme do posledního čtvrtletí školního roku 2008/2009!! Fotografie z vítání malých občánků na olomoucké radnici dne 4.4.2009

A jdeme do posledního čtvrtletí školního roku 2008/2009!! Fotografie z vítání malých občánků na olomoucké radnici dne 4.4.2009 A jdeme do posledního čtvrtletí školního roku 2008/2009!! Fotografie z vítání malých občánků na olomoucké radnici dne 4.4.2009 Hudební pásmo nacvičil Mgr.Roman Drápal s dětmi Pondělí 13.dubna Pondělí velikonoční

Více

Gymnázium, Střední pedagogická škola, Obchodní akademie a jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky

Gymnázium, Střední pedagogická škola, Obchodní akademie a jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Gymnázium, Střední pedagogická škola, Obchodní akademie a jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Základní informace - gymnázium adresa: Pontassievská 3, 669 02 Znojmo ředitel: RNDr. Leoš Gretz

Více

Příměstské tábory v Polici nad Metují 2018: 5 týdnů, 5 táborů, 87 dětí, 6 lektorů - Broumovsko

Příměstské tábory v Polici nad Metují 2018: 5 týdnů, 5 táborů, 87 dětí, 6 lektorů - Broumovsko Město Police nad Metují získalo dotaci na pořádání příměstských táborů. Dotace byla poskytnuta z operačního programu Zaměstnanost a byla poskytnuta prostřednictvím MAS Stolové hory. Každoročně, po dobu

Více

Hry IV. olympiády dětí a mládeže 2009. 23. 27. června 2009 Tábor

Hry IV. olympiády dětí a mládeže 2009. 23. 27. června 2009 Tábor Hry IV. olympiády dětí a mládeže 2009 23. 27. června 2009 Tábor Vítejte v Táboře Město Tábor bylo založeno husity v roce 1420. Leží 90 km od hlavního města České republiky a je druhým největším jihočeským

Více

Gymnázium Havlíčkův Brod

Gymnázium Havlíčkův Brod Gymnázium Havlíčkův Brod TĚLESNÁ VÝCHOVA POHYBOVÉ A RELAXAČNÍ AKTIVITY SPORT Vyučující tělesné výchovy Richter Martin, Mgr. richter@ghb.cz Kučírková Gabriela, Mgr. kucirkova@ghb.cz Prchal Josef prchal@ghb.cz

Více

Celostátní kolo olympiády v anglickém jazyce

Celostátní kolo olympiády v anglickém jazyce Celostátní kolo olympiády v anglickém jazyce Dne 11.5. 2011 se v prostorách British Council v Praze konalo celostátní kolo olympiády v anglickém jazyce. Soutěže se zúčastnilo 14 studentů vítězů krajských

Více

Vánoční projekt první a osmá třída

Vánoční projekt první a osmá třída Jiří Nenáhlo Zdeněk Kubík Lukáš Kubík Adam Borek David Vošický Zdobil L. Kubík Naše skupina: Vojtěch Paťha Ondřej Dvořák Štěpán Fiala Tomáš Slunečko Jan Vít Program: 1. hodina: Seznámili jsme se a povídali

Více

Dotazník pro rodiče. Mateřská škola Letovice. Třebětínská 28/19, okres Blansko, příspěvková organizace

Dotazník pro rodiče. Mateřská škola Letovice. Třebětínská 28/19, okres Blansko, příspěvková organizace Dotazník pro rodiče Vážení rodiče, zjistili jsme díky dotazníku Váš pohled a názor na úroveň naší školy. Vaše anonymní odpovědi jsou nám cenným vodítkem a inspirací ke zkvalitnění naší práce. Vrátilo se

Více

Pro přehrání promo videa KLIKNI NA TEXT (nutné připojení k internetu)

Pro přehrání promo videa KLIKNI NA TEXT (nutné připojení k internetu) Pro přehrání promo videa KLIKNI NA TEXT (nutné připojení k internetu) Pod záštitou a s finanční podporou města Bruntál proběhnou BRUNTÁLSKÉ ŠEDESÁTKY O ZUBATOU ŽÁBU Datum konání Sobota 18. srpna 2018 Místo

Více

English Conversation Contest. školní kolo 2018

English Conversation Contest. školní kolo 2018 English Conversation Contest školní kolo 2018 Také letos nastoupili nejlepší angličtináři 1. 5. ročníků do nelehkého boje o přední příčky v soutěži anglické konverzace. Všichni studenti absolvovali poslechový

Více

ŠKOLNÍ NOVINY. Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633.

ŠKOLNÍ NOVINY. Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633. ŠKOLNÍ NOVINY Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633 Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633 krcmarovamarketa.3zskolin@iskola.cz, polakovapetra.3zskolin@iskola.cz Web: www.3zskolin.cz Číslo

Více

Matematické soutěže ve školním roce 2012/2013

Matematické soutěže ve školním roce 2012/2013 Matematické soutěže ve školním roce 2012/2013 Naše škola se v letošním školním roce 2012/2013 přihlásila ke třem matematickým soutěžím: - Matematická olympiáda (zkr. MO) - Pythagoriáda - Matematický klokan

Více

Sportovní klub FC Hlučín, z.s.

Sportovní klub FC Hlučín, z.s. Sportovní klub FC Hlučín, z.s. U stadionu 1798, 748 01 Hlučín, internet: www. fchlucin.cz, IČ: 428 64 313 email: fchlucin@fchlucin.cz Prezentace turnaje V. Ročník turnaje o POHÁR Hejtmana Moravskoslezského

Více

mfabianova@sosboh.cz ŠSK AŠSK při SŠ Bohumín, p. s. je členem Asociace školních sportovních klubů České republiky ve sportovních kroužcích sdružuje každoročně kolem 100 sportujících žáků a žaček reprezentační

Více

2.čtvrtletí. Pondělí 14.11. 7.B ARPOK beseda Zambie 8.00-11.40 ve třídě 7.B. 6.B Okresní knihovna 8.15-9.40 Mgr. Hybášková

2.čtvrtletí. Pondělí 14.11. 7.B ARPOK beseda Zambie 8.00-11.40 ve třídě 7.B. 6.B Okresní knihovna 8.15-9.40 Mgr. Hybášková 2.čtvrtletí Pondělí 14.11. 7.B ARPOK beseda Zambie 8.00-11.40 ve třídě 7.B 6.B Okresní knihovna 8.15-9.40 Mgr. Hybášková 2.B projektový den Štrúdlování Mgr.Stránská Úterý 15.11. Slabikářování v 1.třídách

Více

1. Organizační řád školy

1. Organizační řád školy 1. Organizační řád školy Organizační řád Hotelové školy, Praha 10, Vršovická 564/43 byl vypracován v souladu se zákonem č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a podle další platné legislativy 1. Údaje

Více

PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Základní škola Josefa Bublíka, Bánov, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Charakteristika školského zařízení Základní škola Josefa Bublíka, Bánov, okres Uherské

Více