B YTOVÝ DŮM PRO SENIORY S T A Ř Í Č 2016,

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "B YTOVÝ DŮM PRO SENIORY S T A Ř Í Č 2016,"

Transkript

1 Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E K V E Ř E J N É Z A K Á Z C E B YTOVÝ DŮM PRO SENIORY S T A Ř Í Č 2016, OPĚTOVNÉ VYHLÁŠENÍ I. VEŘEJNÝ ZAD AV AT EL Název Obec Staříč sídlo Staříč, Chlebovická 201, PSČ IČO zastoupen Kontaktní osoba paní Zdeňkou Šebestovou, starostkou Mgr. Ondřej Zmeškal, ondrej.zmeskal@gmail.com; za zástupce zadavatele, kterým je Mgr. Jakub Trávníček, advokát, ev. č. ČAK 12917, IČO II. V E Ř E J N Á Z A K Á Z K A Předmět zakázky Předmětem zakázky je stavba: Bytový dům pro seniory Staříč a související práce a dodávky vč. souvisejících zeměměřičských a projekčních prací. Stavbou je výstavba nového bytového domu pro seniory s 20 bytovými jednotkami s technickým zázemím, sklady, klubovnou a společenskou místností, součástí stavby je krom vnitřních rozvodů (kanalizace, vodovod, vytápění, vzduchotechnika, plyn a elektro) i zřízení nových přípojek (voda, kanalizace, elektro, plyn, přípojka elektronických komunikací), účelové komunikace a její napojení na průtah obcí a související terénní úpravy. Předmět zakázky je blíže popsán v přílohách této zadávací dokumentace. Klasifikace zakázky (CPV) Bytová výstavba Profil zadavatele Druh veřejné zakázky Druh zadávacího řízení Režim veřejné zakázky Předpokládaná hodnota Stavební práce Otevřené řízení Podlimitní 40, ,- Kč bez DPH Strana 1 (celkem 7)

2 III. Z Á K L A D N Í P O D M Í N K Y Předání a převzetí prostoru staveniště do 5 pracovních dnů od uzavření smlouvy Zahájení stavebních prací do Předání stavby Do jednoho roku od zahájení stavebních prací Místo plnění Obec a katastrálním území Staříč, pozemky parcelní č. 21/2, 21/4 a 1167/1 Prohlídka místa plnění Obchodní podmínky Technické podmínky Neprovádí se. Místo plnění je veřejně přístupné. Jsou přílohou této zadávací dokumentace ve formě textu smlouvy Jsou přílohou této zadávací dokumentace jako součást textu smlouvy a projektové dokumentace. Objevuje-li se v technických podmínkách požadavky nebo odkazy na obchodní firmy, názvy nebo jména a příjmení, specifická označení zboží a služeb, které platí pro určitou osobu, popřípadě její organizační složku za příznačné, patenty na vynálezy, užitné vzory, průmyslové vzory, ochranné známky nebo označení původu, zadavatel připouští použití i jiných, kvalitativně a technicky obdobných řešení. IV. K V A L I F I K A C E Uchazeč je povinen splnit následující kvalifikační předpoklady: 1. Základní kvalifikační předpoklady Uchazeč je povinen splnit základní kvalifikační předpoklady dle ustanovení 53 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v účinném znění (dále jen ZVZ). Zadavatel upozorňuje na poslední změnu daného ustanovení, kdy k bylo zařazeno písm. l) následujícího znění: vůči němuž nebyla v posledních 3 letech zavedena dočasná správa nebo v posledních 3 letech uplatněno opatření k řešení krize podle zákona upravujícího ozdravné postupy a řešení krize na finančním trhu. ZVZ v účinném znění je dostupný zde: Základní kvalifikační předpoklady se v souladu s 62 odst. 2 ZVZ prokazují čestným prohlášením. 2. Profesní kvalifikační předpoklady Uchazeč je povinen splnit kvalifikační předpoklady dle ustanovení 54 písm. a), b) a d) ZVZ, a to předložením následujících dokladů: 2.1. Výpis z obchodního rejstříku, je-li v něm uchazeč zapsán, či výpis z jiné obdobné evidence, pokud je v ní uchazeč zapsán Doklad o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky, tj. živnostenské oprávnění v oboru a) Provádění staveb, jejich změn a odstraňování, Strana 2 (celkem 7)

3 b) Projektová činnost ve výstavbě a c) Výkon zeměměřičských činností 2.3. Doklad osvědčující odbornou způsobilost dodavatele nebo osoby, jejímž prostřednictvím odbornou způsobilost zabezpečuje. a) Doklad o autorizaci pro obor pozemní stavby vydaný osobě, jejímž prostřednictvím dodavatel zabezpečuje odbornou způsobilost dle zákona č. 360/1992 Sb., o výkonu povolání autorizovaných architektů a o výkonu povolání autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě, v účinném znění. b) Oprávnění pro ověřování výsledků zeměměřičských činností podle zákona č. 200/1994 Sb., o zeměměřictví ve znění pozdějších předpisů 3. Ekonomická a finanční způsobilost Uchazeč je povinen dle 50 odst. 1 písm. c) ZVZ předložit čestné prohlášení o své ekonomické a finanční způsobilosti splnit veřejnou zakázku. 4. Technické kvalifikační předpoklady Uchazeč je povinen splnit technické kvalifikační předpoklady dle ustanovení 56 odst. 3 písm. a) a c) ZVZ Referenční zakázky Seznam stavebních prací provedených dodavatelem za posledních 5 let a osvědčení objednatelů o řádném plnění nejvýznamnějších z těchto stavebních prací. Minimální úroveň: Alespoň dvě stavby, kde hodnota betonového skeletu vyrobeného z litého betonu dosahovala u každé z nich alespoň finančního objemu 4, ,- Kč včetně DPH, dokončených v průběhu posledních pěti let k poslednímu dni lhůty pro podání nabídek. Stavby realizované v rámci několika smluvních vztahů nelze sčítat. Způsob prokázání: a) Předložením seznamu stavebních prací provedených dodavatelem za posledních 5 let. Pokud požadované informace nevyplývají z osvědčení objednatelů, musí seznam vedle názvu staveb obsahovat minimálně měsíc a rok dokončení významné stavby, informaci o tom, v jakém finančním objemu byl proveden betonový skelet vyrobený z litého betonu a informaci o finančním objemu uchazečem prováděných prací. Seznam bude podepsán osobou oprávněnou jednat za uchazeče. b) Předložením osvědčení objednatelů o řádném plnění nejvýznamnějších z těchto stavebních prací; tato osvědčení musí zahrnovat cenu, dobu a místo provádění stavebních prací a musí obsahovat údaj o tom, zda byly tyto stavební práce provedeny řádně a odborně Osvědčení o vzdělání a odborné kvalifikaci stavbyvedoucího a jeho zástupce Osvědčení o vzdělání a odborné kvalifikaci osob odpovědných za vedení realizace příslušných stavebních prací. Osvědčení o vzdělání a odborné kvalifikaci je požadováno u dvou osob, přičemž pro každou z nich musí splnit následující požadavky: Minimální úroveň: a) Autorizace pro obor pozemní stavby. b) Praxe v oboru pozemních staveb na pozici stavbyvedoucího alespoň 5 let, nebo praxe na pozici stavbyvedoucího alespoň na třech dokončených pozemních stavbách ve finančním objemu každé z nich alespoň 15, ,- Kč včetně DPH. c) Existence pracovního nebo obdobného poměru u uchazeče. Strana 3 (celkem 7)

4 Způsob prokázání a) Doklad o autorizaci. b) Čestné prohlášení o délce praxe osoby na pozici stavbyvedoucího nebo o praxi na pozici stavbyvedoucího na dokončených pozemních stavbách a finančním objemu každé z těchto staveb a kontaktní osobě objednatele staveb, která může uvedené údaje potvrdit. c) Čestné prohlášení uchazeče o existenci pracovního, nebo obdobného poměru u dodavatele. Jedna z těchto osob bude v návrhu smlouvy uvedena jako stavbyvedoucí a druhá jako jeho zástupce. Prokazování kvalifikace Doklady lze v rozsahu, ve kterém zapsané údaje pokrývají požadavky zadavatele, nahradit výpisem ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů (zejména 127 ZVZ), či certifikátem systému certifikovaných dodavatelů (zejména 134 ZVZ). Zahraniční dodavatel předloží doklady zejména v souladu s 51 odst. 7 a 143 ZVZ. Uchazeč je oprávněn prokázat splnění kvalifikačního předpokladu prostřednictvím subdodavatele, a to způsobem uvedeným v 51 odst. 4 ZVZ. Veřejná zakázka může být plněna více dodavateli současně; v takovém případě předloží dodavatelé společnou nabídku v souladu s 51 odst. 5 a 6 ZVZ. Požadavky na pravost a stáří dokladů jsou uvedeny zejména v 57 ZVZ. V. H O D N O C E N Í Hodnotící kritérium Nejnižší nabídková cena Hodnocena bude nabídková cena bez DPH za veškerá plnění. Nabídková cena bude uvedena v návrhu smlouvy. Nabídková cena bude vypočtena na základě jednotkových cen, jako součet oceněných položek soupisu prací. Oceněný soupis prací bude předložen v nabídce uchazeče jako příloha č. 1 návrhu smlouvy. Skladba oceněného soupisu prací bude přesně odpovídat skladbě soupisu prací, který je přílohou č. 2 tohoto materiálu. Uchazeč je povinen ocenit každou uvedenou položku. Uchazeč není oprávněn vytvářet v rozpočtu položky nové, měnit počet měrných jednotek atp. VI. V Y H R A Z E N É P R Á C E 1. Výhrada části zakázky Zadavatel si vyhrazuje, že určitá věcně vymezená část veřejné zakázky nesmí být plněna subdodavatelem. Určitou věcně vymezenou částí veřejné zakázky je koordinace prací a dodávek, která je náplní činnosti stavbyvedoucího. 2. Další vyhrazené práce Zadavatel si dále vyhrazuje, že následující práce může provádět pouze fyzická nebo právnická osoba, která má s prováděním uvedených prací dostatečné zkušenosti, bez ohledu na to, zda půjde o uchazeče nebo jeho subdodavatele: a) Provádění skládané provětrávané dřevěné fasády se skosenou hranou. b) Provádění skládané dřevěné fasády ze sibiřského modřínu (nebo podobného materiálu), a to s nekonečným spojem. Strana 4 (celkem 7)

5 c) Montáž prosklené fasády se spoji skel (sklo na sklo bez mezer) na tmel včetně rohových spojů skel na tmel. Podrobnosti jsou uvedeny v textu smlouvy. VII. J I S T O T A Zadavatel požaduje poskytnutí jistoty k zajištění plnění povinností uchazeče vyplývajících mu z účasti v zadávacím řízení, a to ve výši ,- Kč. Jistotu poskytne uchazeč formou složení peněžní částky na účet zadavatele, nebo formou bankovní záruky, anebo formou pojištění záruky. Jistotu poskytnutou formou složení peněžní částky, je uchazeč povinen složit na účet zadavatele vedený u Komerční banka, a.s., pobočka ve Frýdku - Místku, číslo účtu: /0100. Uchazeč je povinen uvést jako a) variabilní symbol číslo a jako b) specifický symbol své IČO nebo datum narození. Jistota poskytnutá formou složení peněžní částky musí být připsána na účet zadavatele ve lhůtě pro podání nabídek. VIII. N Á V R H S M L O U V Y Návrh smlouvy musí být podepsán osobou oprávněnou jednat za uchazeče. Návrh smlouvy bude zpracován na základě textu smlouvy, který je přílohou této zadávací dokumentace. Při vypracování návrhu smlouvy není uchazeč oprávněn text smlouvy měnit, vyjma následujících případů: 1. Identifikace uchazeče a osob oprávněných za uchazeče jednat (úvod a závěr smlouvy) 2. Uvedení výše nabídkové ceny (čl. III. odst. 1). 3. Uvedení subdodavatelů, pomocí kterých uchazeč prokazuje kvalifikaci (čl. V. odst. 7). 4. Uvedení jména stavbyvedoucího a jeho zástupce - jde o osoby, jejichž pomocí uchazeč prokazoval kvalifikaci (čl. VII. odst a 2.5.). 5. Uvedením dalších omezení v jednání stavbyvedoucího, pokud je uchazeč považuje za potřebné (čl. VII. odst. 2.1.) 6. Přiložením rozpočtu (oceněného soupisu prací) 7. Uchazeč může nabídnout podmínky pro zadavatele výhodnější (např. delší záruční dobu apod.) IX. O B S A H N A B Í D K Y Nabídka musí obsahovat alespoň: 1. Identifikační údaje uchazeče (jméno; sídlo; identifikační číslo). 2. Doklady prokazující splnění kvalifikačních předpokladů. 3. Součásti nabídky dle 68 odst. 3. ZVZ, tj.: 3.1. Seznam statutárních orgánů nebo členů statutárních orgánů, kteří v posledních 3 letech od konce lhůty pro podání nabídek byli v pracovněprávním, funkčním či obdobném poměru u zadavatele. Strana 5 (celkem 7)

6 3.2. Má-li uchazeč formu akciové společnosti, seznam vlastníků akcií, jejichž souhrnná jmenovitá hodnota přesahuje 10 % základního kapitálu, vyhotovený ve lhůtě pro podání nabídek Prohlášení uchazeče o tom, že v souvislosti se zadávanou veřejnou zakázkou neuzavřel a neuzavře zakázanou dohodu podle zákona č. 143/2001 Sb. o ochraně hospodářské soutěže v účinném znění. 4. Návrh smlouvy podepsaný osobou oprávněnou jednat za uchazeče, a to vč. příloh. 5. Doklady prokazující poskytnutí jistoty. 6. Doklady prokazující oprávnění osoby, jež podepsala návrh smlouvy, podepsat návrh smlouvy. 7. Rozpočtem ve formátu *.xls nebo *.xlsx na CD. X. P O D Á N Í N A B Í D K Y Lhůta 10. května 2016 v 9:00 Místo Způsob Sídlo zadavatele Nabídky se podávají písemně, a to v listinné podobě. Podání nabídky v listinné podobě Korespondenčně, nebo osobně v pracovní dny na podatelně nebo u paní Miroslavy Šebestové v následujících hodinách: v pracovní dny od 8:00 do 11:30, v pracovní dny pondělí a středu dále i od 12:30 do 17:00. Uchazeč je povinen nabídku v tištěné podobě podat v uzavřené obálce; označené: a) Nápisem NEOTVÍRAT. b) Názvem veřejné zakázky. c) Jménem, nebo názvem uchazeče. d) Adresou, na niž je možné zaslat oznámení o tom, že nabídka byla podána po uplynutí lhůty pro podání nabídek, případně vyrozumění uchazeče o skutečnosti, že ve lhůtě byla podána jediná nabídka. Zadavatel doporučuje sešít jednotlivé listy nabídky tak, aby s nimi nebylo možné manipulovat. XI. O T E V Í R Á N Í O B Á L E K S N A B Í D K A M I Lhůta 10. května 2016 v 9:00 Místo Sídlo zadavatele XII. D A L Š Í P O D M Í N K Y 1. Nabídky, jejichž nabídková cena přesáhne výše uvedenou předpokládanou hodnotu, budou ze zadávacího řízení vyřazeny. 2. Zadavatel stanovuje zadávací lhůtu v délce 60 dní. 3. Nabídky obsahující varianty se nepřipouštějí. 4. Zadavatel přijímá pouze nabídky v českém nebo slovenském jazyku. Strana 6 (celkem 7)

7 5. Zadavatel si vyhrazuje právo neuzavřít smlouvu s žádným uchazečem, odmítnout všechny nabídky a zadávání veřejné zakázky zrušit. 6. Zadavatel si vyhrazuje právo v průběhu lhůty pro podání nabídky měnit, doplnit či upřesnit zadávací podmínky. XIII. P Ř Í L O H Y 1. Text smlouvy 2. Dokumentace pro provádění stavby Bytový dům pro seniory Staříč zhotovena projekční kanceláří Kamil Mrva Architects, s.r.o., IČ , sídlem Kopřivnice, Záhumenní 1358/30c (dále jen projektová dokumentace). 3. Soupis prací 4. Stavební povolení Magistrátu města Frýdku Místku, odboru územního rozvoje a stavebního úřadu ze dne , č. j /2014. Ve Staříči dne paní Zdeňka Šebestová starostka Obec Staříč Strana 7 (celkem 7)

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Kontaktní osoba Mgr. Michal Minařík, minarik.m@czechglobe.cz, +420 511 192 220

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Kontaktní osoba Mgr. Michal Minařík, minarik.m@czechglobe.cz, +420 511 192 220 Z ADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE V ÝKONNÉ PRACOVNÍ STANICE A NOTEBOOKY I. V EŘEJNÝ ZADAVATEL Jméno Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Sídlo Bělidla 986/4a, 603 00 Brno IČO 67179843 Kontaktní

Více

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DÚR, IČ, DSP, IČ,PDPS, SP, AD. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DÚR, IČ, DSP, IČ,PDPS, SP, AD. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÝCH DOKUMENTACÍ II. II/418 ÚJEZD U BRNA - OTNICE DÚR, IČ, DSP, IČ,PDPS, SP, AD I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Název Sídlo Správa a údržba silnic Jihomoravského

Více

Výkon činnosti koordinátora BOZP na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014

Výkon činnosti koordinátora BOZP na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014 ZA D Á V A C Í D O K U M E N T A C E K VEŘEJ N É Z A K Á Z C E Výkon činnosti koordinátora BOZP na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014 I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Sídlo: Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje,

Více

ZA D Á V A C Í D O K U M E N T A C E K VEŘEJ N É Z A K Á Z C E Výkon činnosti technického dozoru na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014

ZA D Á V A C Í D O K U M E N T A C E K VEŘEJ N É Z A K Á Z C E Výkon činnosti technického dozoru na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014 ZA D Á V A C Í D O K U M E N T A C E K VEŘEJ N É Z A K Á Z C E Výkon činnosti technického dozoru na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014 I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková

Více

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE III/41412 VALTICE ÚVALY I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Název Sídlo Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje Žerotínovo nám. 3/5 601 82 Brno

Více

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DODÁVKA OSOBNÍCH OCHRANNÝCH PRACOVNÍCH POMŮCEK PRO ROKY 2016-2018 I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Název Sídlo Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Základní údaje o zadavateli. Statutární město Frýdek-Místek. Mgr. Roman Šebesta, vedoucí OZVZ. Ivo Sztwiertnia

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Základní údaje o zadavateli. Statutární město Frýdek-Místek. Mgr. Roman Šebesta, vedoucí OZVZ. Ivo Sztwiertnia STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00X86JM* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 91348/2017 SP. ZN. 91.1

Více

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE III/37425 PILSKÉ ÚDOLÍ ÚJEZD U BOSKOVIC I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Název Sídlo Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje Žerotínovo náměstí

Více

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE III/0462 DRYSICE - VYŠKOV I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Název Sídlo Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje Žerotínovo náměstí 449/3, 602

Více

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Brněnské komunikace a.s. Renneská tř. 787/1a, Štýřice, Brno. Mgr. Jitka Smutná,

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Brněnské komunikace a.s. Renneská tř. 787/1a, Štýřice, Brno. Mgr. Jitka Smutná, KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE RK - ULICE BAYEROVA - OPRAVA KOMUNIKACE I. VEŘEJNÝ Z AD AVATEL Název Sídlo Brněnské komunikace a.s. Renneská tř. 787/1a, Štýřice, 639 00 Brno IČO 607 33 098 Kontaktní

Více

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava.

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

Podmínky zadávacího řízení veřejné zakázky

Podmínky zadávacího řízení veřejné zakázky - 1 - Podmínky zadávacího řízení veřejné zakázky Veřejná zakázka : STAVEBNÍ ÚPRAVY BYTOVÝCH DOMŮ NA SÍDLIŠTI II Zadavatel: Město Bystřice nad Pernštejnem Příční 405, 593 15 Bystřice nad Pernštejnem zastoupené:

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava.

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Statutární město Ostrava, městský obvod Slezská Ostrava se sídlem: Těšínská 35, 710 16 Ostrava Slezská Ostrava IČO: 00845451 Název veřejné zakázky: Parkování u ul. Koněvova zadávaná jako veřejná

Více

Zadávací dokumentace. Magistrát. Digitální povodňový plán ORP Ostrava. Název zadavatele: Statutární město Ostrava

Zadávací dokumentace. Magistrát. Digitální povodňový plán ORP Ostrava. Název zadavatele: Statutární město Ostrava ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DODÁVKA ASFALTOVÉ EMULZE PRO SILNIČNÍ NÁTĚRY V ROCE Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DODÁVKA ASFALTOVÉ EMULZE PRO SILNIČNÍ NÁTĚRY V ROCE Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DODÁVKA ASFALTOVÉ EMULZE PRO SILNIČNÍ NÁTĚRY V ROCE 2016 I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Název Sídlo Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje

Více

Rekonstrukce víceúčelového hřiště v areálu ZŠ Arménská 21

Rekonstrukce víceúčelového hřiště v areálu ZŠ Arménská 21 ECF07 Rekonstrukce víceúčelového hřiště v areálu ZŠ Arménská 21 Registrační číslo projektu: Předmět zakázky: stavební práce Oblast podpory: 3.1 - Rozvoj urbanizačních center Druh zadávacího řízení: zjednodušené

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX01534YF* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 34220/2019 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE RÁMCOVÁ SMLOUVA Mgr. Veronika Skalická T: , M:

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE RÁMCOVÁ SMLOUVA Mgr. Veronika Skalická T: , M: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE OPRAVY KOMUNIKACÍ S ASFALTOVÝM POVRCHEM (MA) RÁMCOVÁ SMLOUVA 2018 I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Název Sídlo Brněnské komunikace a.s. Renneská třída 787/1a, 639 00 Brno IČO

Více

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová Statutární město Ostrava Městský obvod Hrabová Název VZ: Vyřizuje: Revitalizace ploch Šídlovec-Šrobárova-V. Huga, Ostrava Hrabová -komunikace a zpevněné plochy Králová Svatava Datum: 11. 8. 2016 Věc: zjednodušené

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava.

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k významné podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje. https://zakazky.krajbezkorupce.cz/vz

Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje. https://zakazky.krajbezkorupce.cz/vz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE II/426 BZENEC PŘÍVOZ STRÁŽNICE, I/55 I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Název Sídlo Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje Žerotínovo náměstí

Více

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE II/383 OCHOZ U BRNA HOSTĚNICE, MOST Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE II/383 OCHOZ U BRNA HOSTĚNICE, MOST Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE II/383 OCHOZ U BRNA HOSTĚNICE, MOST 383-005 I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Název Sídlo Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje Žerotínovo

Více

V ý z v a k podání nabídky dle zákona o zadávání veřejných zakázek č. 134/2016 Sb. (dále jen zákon) na veřejnou zakázku na stavební práce

V ý z v a k podání nabídky dle zákona o zadávání veřejných zakázek č. 134/2016 Sb. (dále jen zákon) na veřejnou zakázku na stavební práce V ý z v a k podání nabídky dle zákona o zadávání veřejných zakázek č. 134/2016 Sb. (dále jen zákon) na veřejnou zakázku na stavební práce Zakázka: Druh zakázky: Silnice II/490, II/497, III/4972: Bohuslavice

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: IČ: Zastoupený: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk 00250805 Ing. Jaroslava Martanová, starostka vyhlašuje podlimitní

Více

Písemná výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Písemná výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Písemná výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadávací řízení na stavební práce Název zakázky: Stavební úpravy sportovního hřiště Zadavatel Martínkov 29, 675 44 Martínkov IČ: 00378151 Tato

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK Ve Frýdku-Místku dne č. j. : MMFM 94769/2016 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Základní údaje o zadavateli

STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK Ve Frýdku-Místku dne č. j. : MMFM 94769/2016 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Základní údaje o zadavateli *MMFMX00SVWCL* STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK Ve Frýdku-Místku dne 13.07.2016 č. j. : MMFM 94769/2016 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Základní údaje o zadavateli. Statutární město Frýdek-Místek. Mgr. Roman Šebesta, vedoucí OZVZ. Ing.

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Základní údaje o zadavateli. Statutární město Frýdek-Místek. Mgr. Roman Šebesta, vedoucí OZVZ. Ing. STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX010GO4D* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 42962/2018 SP. ZN. 91.1.

Více

*MMFMX010PAYO* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX010PAYO* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX010PAYO* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 52468/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

*MMFMX0127R2D* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX0127R2D* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX0127R2D* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 112152/2018 SP. ZN. 91.1

Více

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE PROVÁDĚNÍ VYSPRÁVEK KOMUNIKACÍ. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE PROVÁDĚNÍ VYSPRÁVEK KOMUNIKACÍ. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZAJIŠTĚNÍ DODÁVEK KAMENIVA PRO PROVÁDĚNÍ VYSPRÁVEK KOMUNIKACÍ TRYSKOVOU METODOU V ROCE 2015 I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Název Sídlo Správa a údržba silnic Jihomoravského

Více

Zadávací dokumentace. magistrát. Název veřejné zakázky: Izolační zeleň (projekty) TDI+BOZP. Název zadavatele: Statutární město Ostrava

Zadávací dokumentace. magistrát. Název veřejné zakázky: Izolační zeleň (projekty) TDI+BOZP. Název zadavatele: Statutární město Ostrava ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky ve zjednodušeném podlimitním řízení v souladu s ustanovením 38 odst.1 zákona č.137/2006 o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále i jen ZVZ ) Název veřejné zakázky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Základní údaje o zadavateli. Statutární město Frýdek-Místek. Mgr. Roman Šebesta, vedoucí OZVZ. Ing.

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Základní údaje o zadavateli. Statutární město Frýdek-Místek. Mgr. Roman Šebesta, vedoucí OZVZ. Ing. STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX010ASIT* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 36541/2018 SP. ZN. 91.1

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Statutární město Ostrava, městský obvod Slezská Ostrava se sídlem: Těšínská 35, 710 16 Ostrava Slezská Ostrava IČO: 00845451 Název veřejné zakázky: Výměna oken v bytových domech na ul. Koněvova,

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Bohumil Petrášek, starosta IČO: 00250805 vyhlašuje podlimitní

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Základní údaje o zadavateli. Statutární město Frýdek-Místek. Mgr. Roman Šebesta, vedoucí OZVZ. Ing.

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Základní údaje o zadavateli. Statutární město Frýdek-Místek. Mgr. Roman Šebesta, vedoucí OZVZ. Ing. STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX0105YK6* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 31418/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková.

Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k významné podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PROJEKT BUDE SPOLUFINANCOVÁN ZE ZDROJŮ EU Veřejná zakázka na stavební práce zadávaná ve smyslu 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon): ve vztahu

Více

OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ ÚČINNÉM KE DNI ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ (dále jen zákon ) Zadávací dokumentace je

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU IDENTIFIKACE ZADAVATELE Zadavatel Název: Obec Hodslavice Sídlo: Hodslavice 211, 742 71 Hodslavice IČ: 00297917 DIČ: CZ00297917

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Základní údaje o zadavateli. Statutární město Frýdek-Místek. Mgr. Roman Šebesta, vedoucí OZVZ. Ing.

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Základní údaje o zadavateli. Statutární město Frýdek-Místek. Mgr. Roman Šebesta, vedoucí OZVZ. Ing. STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX010D2AW* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 38996/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

*MMFMX00ZZD78* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00ZZD78* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00ZZD78* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 24165/2018 SP. ZN. 91.1

Více

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek \SE REKTORÁT Vysoká škola ekonomická v Praze nám. Winstona Churchilla 4, 130 67 Praha 3 V Praze dne 8. června 2015 Zn.: 2043-1/2015/9202 Vysoká škola ekonomická v Praze, se sídlem nám. Winstona Churchilla

Více

*MMFMX00Z3AYM* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00Z3AYM* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu *MMFMX00Z3AYM* STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 162862/2017 SP. ZN. 91.1

Více

Archiv UP v Olomouci - zpracování projektové dokumentace, vč. související inženýrské činnosti

Archiv UP v Olomouci - zpracování projektové dokumentace, vč. související inženýrské činnosti U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I R E K T O R Á T Oddělení veřejných zakázek Křížkovského 8 771 47 Olomouc Tel. : +420 585 631 118 FAX : +420 585 631 012 E-mail :petra.jungova@upol.cz

Více

*MMFMX0114SWK* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX0114SWK* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX0114SWK* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 69763/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Zateplení zdravotního střediska v Katovicích

Zateplení zdravotního střediska v Katovicích V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y A Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Zateplení zdravotního střediska v Katovicích V Katovicích, dne 6. února

Více

Zateplení ZŠ Chvalšiny

Zateplení ZŠ Chvalšiny VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení ( 38) podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách na podlimitní zakázku na dodávku a v souladu se Závaznými

Více

*MMFMX00ZZJQF* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00ZZJQF* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00ZZJQF* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 24379/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

Zadávací dokumentace. - nejnižší nabídková cena bez DPH. magistrát. Název zadavatele: Statutární město Ostrava. IČO zadavatele:

Zadávací dokumentace. - nejnižší nabídková cena bez DPH. magistrát. Název zadavatele: Statutární město Ostrava. IČO zadavatele: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK Ve Frýdku-Místku dne č. j. : MMFM /2016 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK Ve Frýdku-Místku dne č. j. : MMFM /2016 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE *MMFMX00U98MV* STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK Ve Frýdku-Místku dne 08.11.2016 č. j. : MMFM 146437/2016 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek,

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Bohumil Petrášek, starosta IČ: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Statutární město Ostrava, se sídlem: Těšínská 35, 710 16 Ostrava Slezská Ostrava IČO: 00845451 Název veřejné zakázky: Stavební úpravy a změna užívání půdní vestavby v budově úřadu Nám. J. Gagarina

Více

Dodávka kancelářského a laboratorního nábytku Pavilon Bělidla

Dodávka kancelářského a laboratorního nábytku Pavilon Bělidla V Ý Z V A k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění pro veřejnou zakázku s názvem Dodávka kancelářského

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: Zastoupený: IČO: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Ing. Jaroslava Martanová, starostka 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

*MMFMX00ZT1ZU* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00ZT1ZU* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu *MMFMX00ZT1ZU* STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 17345/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č.j.: HSOS-5836-2/2014 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadání nadlimitní veřejné zakázky v zadávacím řízení podle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Zajištění záručního a pozáručního servisu služebních vozů Škoda užívaných SFŽP ČR v Praze

Zajištění záručního a pozáručního servisu služebních vozů Škoda užívaných SFŽP ČR v Praze Kontaktní osoba: Radim Ševčík, Barbora Maříková Tel./fax: 267 994 153, 267 994 163 E-mail: zakazky@sfzp.cz Č. j.: SFZP 082459/2015 Č. VZ: 01/2015 Systémové č. VZ: P15V00000756 Datum: 26. 5. 2015 ZADÁVACÍ

Více

II/425 ŽIDLOCHOVICE NOSISLAV

II/425 ŽIDLOCHOVICE NOSISLAV ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE II/425 ŽIDLOCHOVICE NOSISLAV I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Název Sídlo Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje Žerotínovo náměstí 449/3,

Více

Název veřejné zakázky: ÚP ČR Děčín rekonstrukce budovy U Plovárny 1190/14 výběr zhotovitele

Název veřejné zakázky: ÚP ČR Děčín rekonstrukce budovy U Plovárny 1190/14 výběr zhotovitele Krajská pobočka v Ústí nad Labem Dvořákova 18 400 21 Ústí nad Labem Tel.: 950 171 411 KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADANÉ V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA č. 137/2006 Sb., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH,

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky Ostravské městské lesy a zeleň, s. r. o. 700 30 Ostrava-Zábřeh, A. Brože 2/3124 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Svazek č. 1 KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

Svazek č. 1 KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Město Orlová Osvobození 796, 735 14 Orlová - Lutyně IČ 00297577 Svazek č. 1 KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané v otevřeném podlimitním zadávacím řízení na stavební práce podle zákona č.

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Zadávací dokumentace a prokázání splnění kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Zadávací dokumentace I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk IČ: 002 50 805

Více

Okružní křižovatka Michálkovická

Okružní křižovatka Michálkovická ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Zadavatel:

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková.

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k významné nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Veřejná zakázka Realizace úspor energie Sportovní gymnázium, Pardubice. Zadávací dokumentace

Veřejná zakázka Realizace úspor energie Sportovní gymnázium, Pardubice. Zadávací dokumentace Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Veřejná zakázka Realizace úspor energie Sportovní gymnázium, Pardubice Zadávací dokumentace 1. Obchodní podmínky, platební podmínky, objektivní

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Tomáš Smolík.

Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Tomáš Smolík. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Veřejné prostranství Dobratice

Veřejné prostranství Dobratice Příloha b) Zadávací dokumentace Veřejné prostranství Dobratice Kvalifikační dokumentace je součástí zadávacích podmínek a obsahuje podrobnou specifikaci požadavků zadavatele na prokázání splnění kvalifikace.

Více

Rekonstrukce střechy Javornická 1228

Rekonstrukce střechy Javornická 1228 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU v souladu se zněním ust. 6, 12 odst. 3 a ust. 18 odst. 5 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění Rekonstrukce střechy Javornická 1228

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE REKONSTRUKCE ÚSTŘEDNÍHO TOPENÍ - VOŠ A SPŠ RYCHNOV NAD KNĚŽNOU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE REKONSTRUKCE ÚSTŘEDNÍHO TOPENÍ - VOŠ A SPŠ RYCHNOV NAD KNĚŽNOU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE REKONSTRUKCE ÚSTŘEDNÍHO TOPENÍ - VOŠ A SPŠ RYCHNOV NAD KNĚŽNOU I. ZADAVATEL Název: Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola, Rychnov nad Kněžnou, U Stadionu

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace na plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace na plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce Uveřejněno na profilu zadavatele! Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace na plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce V souladu s ustanovením 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje. SÚS JMK, ředitelství, Ořechovská 541/35, Brno

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje. SÚS JMK, ředitelství, Ořechovská 541/35, Brno ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE VÝKON ČINNOSTI TECHNICKÉHO DOZORU NA STAVBÁCH SÚS JMK 2017 I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Název Sídlo Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k č.j.: HSOS-8911-3/2016 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadání podlimitní veřejné zakázky v zadávacím řízení dle 21 odst. 1 písm. f) zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

*MMFMX010SX9L* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX010SX9L* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX010SX9L* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 56408/2018 SP. ZN. 91.1

Více

VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Zadavatel: Městská část Praha 14, IČ: 00231312 ul. Bří. Venclíků 1073 198 21 Praha 9 VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na služby Zajištění

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK Ve Frýdku-Místku dne č. j.: MMFM 62657/2018 ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Základní údaje o zadavateli

STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK Ve Frýdku-Místku dne č. j.: MMFM 62657/2018 ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Základní údaje o zadavateli *MMFMX010YGCB* STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK Ve Frýdku-Místku dne 27. 4. 2018 č. j.: MMFM 62657/2018 ZADÁVACÍ PODMÍNKY k veřejné zakázce zadávané dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek,

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU podle 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Bohumil Petrášek, starosta IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Odbahnění rybníka Mešnice

Odbahnění rybníka Mešnice PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU podle 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

k podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon )

k podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název zadavatele:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nákup strojů a technologií pro provozovnu

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nákup strojů a technologií pro provozovnu Ing. Čeněk Kukal Saratovská 1070/37, 100 00 Praha Přístavba kompletační haly a nákup nových technologií do výroby reg. č. projektu: 11/014/3120a/120/001057 Č. j: VZ-23/03-2013 Praha, 10. ledna 2014 Počet

Více

Výzva k podání nabídek. veřejné zakázky malého rozsahu. (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem

Výzva k podání nabídek. veřejné zakázky malého rozsahu. (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem 1 Výzva k podání nabídek veřejné zakázky malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem Zajištění technického dozoru stavebníka (TDS) a koordinátora

Více

Dodávka tonerů pro Městský úřad Milovice 2014

Dodávka tonerů pro Městský úřad Milovice 2014 Město MILOVICE V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D KY V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E N A V E Ř E J N O U Z A K Á Z K U M A L É H O R O Z S A H U podle 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Statutární město Ostrava, se sídlem: Těšínská 35, 710 16 Ostrava Slezská Ostrava IČO: 00845451 Název veřejné zakázky: Výměna oken a zateplení bytového domu Heřmanická 1431/19 zadávaná jako veřejná

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 142000/2018 SP. ZN. 91.1 VYŘIZUJE: Ing.

Více

*MMFMX00YW2C8* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00YW2C8* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00YW2C8* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 155118/2017 SP. ZN. 91.1

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská

Více

Vaše značka (čj.) Naše značka (čj.) Vyřizuje/linka Datum OZP/2444/2013/KO-25 Mgr. Hana Jarošová, 569 497 205, 12. června 2014

Vaše značka (čj.) Naše značka (čj.) Vyřizuje/linka Datum OZP/2444/2013/KO-25 Mgr. Hana Jarošová, 569 497 205, 12. června 2014 Vaše značka (čj.) Naše značka (čj.) Vyřizuje/linka Datum OZP/2444/2013/KO-25 Mgr. Hana Jarošová, 569 497 205, 12. června 2014 hjarosova@muhb.cz Počet listů: 3 Příloha: CD Výzva a zadávací dokumentace k

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE Identifikační údaje zadavatele Lázně Velké Losiny s.r.o. Lázeňská 323, 788 15 Velké Losiny IČ: 285 61 813 Zastoupená Ing. Martinem Plachým a Zdeňkem

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato

Více

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje (dále také SÚS JMK, p.o.) Obec Horní Dunajovice

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje (dále také SÚS JMK, p.o.) Obec Horní Dunajovice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE II/398 HORNÍ DUNAJOVICE MOST EV.Č. 398-009 I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Název Sídlo Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje (dále také SÚS

Více

Příloha A. Název veřejné zakázky: ROZŠÍŘENÍ SPORTOVNĚ - REKREAČNÍHO AREÁLU KOCIÁNOV. Zadavatel: Název: Adresa sídla / místa podnikání / bydliště:

Příloha A. Název veřejné zakázky: ROZŠÍŘENÍ SPORTOVNĚ - REKREAČNÍHO AREÁLU KOCIÁNOV. Zadavatel: Název: Adresa sídla / místa podnikání / bydliště: Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: ROZŠÍŘENÍ

Více

*MMFMX00TGQLG* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

*MMFMX00TGQLG* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00TGQLG* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 116564/2016 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE zadávané ve zjednodušeném podlimitním výběrovém řízení

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE zadávané ve zjednodušeném podlimitním výběrovém řízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE zadávané ve zjednodušeném podlimitním výběrovém řízení Stavební úpravy čp.34 Žitětín, dům pro seniory dle zákona 137/2006Sb., o zadávání veřejných zakázek,

Více

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice Domov pod hradem Žampach, rekonstrukce a půdní vestavba objektu Na Výsluní

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice Domov pod hradem Žampach, rekonstrukce a půdní vestavba objektu Na Výsluní Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Veřejná zakázka Domov pod hradem Žampach, rekonstrukce a půdní vestavba objektu Na Výsluní Zadávací dokumentace 1. Obchodní podmínky, platební podmínky,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE zadávané zjednodušeném podlimitním řízení podle ( 38) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách na podlimitní zakázku na stavební práce NÁZEV VEŘEJNÉ

Více