Společnost KREINER, spol. s r.o., s původním zaměřením voda - topení - železářské

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Společnost KREINER, spol. s r.o., s původním zaměřením voda - topení - železářské"

Transkript

1 Společnost KREINER, spol. s r.o., s původním zaměřením voda - topení - železářské zboží, byla založena v Plzni v roce 1991 jako dceřiná společnost zavedené německé firmy Georg Kreiner GmbH & CoKG s více než stoletou historií. Firma zahájila samostatnou obchodní činnost v roce 1992, kdy s deseti stálými zaměstnanci začala získávat své první zákazníky. V dalších letech se obrat společnosti progresivně zvyšoval. Původní prostory, ve kterých společnost na počátku působila, postupně přestaly kapacitně dostačovat narůstajícímu počtu zákazníků a zvyšujícímu se objemu realizovaných obchodů. Proto se společnost rozhodla pro výstavbu zcela nového velkoobchodního areálu, který byl dokončen v polovině roku 1997 na pozemku o rozloze čtverečních metrů na okraji obce Vejprnice v těsné blízkosti Plzně. V roce 2000 společnost vybudovala první vzorkovnu exklusivních koupelen v Praze, s výstavní a prodejní plochou o velikosti 250 m². Úspěch na sebe nenechal dlouho čekat a následovaly další luxusní vzorkovny, které se v současné době nachází ve Vejprnicích a Kladně. Tyto vzorkovny nesou logo společnosti KREINER EXKLUSIV. Původní vzorkovna v Praze 1 byla v roce 2002 kompletně přesunuta do větších prostor v Klimentské ulici. Nyní nabízí zákazníkům své služby na rekordní ploše 1200 m², na které lze najít i celosvětově uznávané luxusní značky jako je např. Villeroy & Boch, Dornbracht, Duravit, Keuco, Czech & Speak, Duscholux, Zehnder, Alape, Sommerhuber, Hansgrohe, Grohe, Gessi atd. Unikátním krokem je představení stylu The House of Villeroy & Boch, v jehož rámci jsou luxusní koupelny vybaveny do posledního detailu. Součástí vzorkovny je také plně funkční wellness centrum, kde mají naši zákazníci možnost přímo si vyzkoušet vystavené sauny, hydromasážní vany, parní kabiny a další koupelnové vybavení. K dalším službám patří návrhy koupelen včetně 3D vizualizací, zajištění školení pro architekty a projektanty ve školicích místnostech, možnost získání certifikátů k montáži, zajištění návštěv u výrobců atd. Společnost Kreiner, spol. s r.o. je členem Asociace odborných velkoobchodů.

2 Villeroy & Boch Vaše koupelna je vzácné místo, které si zaslouží vaši pozornost a péči. Jen zde můžete na chvilku po dlouhém dni spočinout a načerpat nové síly. Villeroy & Boch Vám nabízí vše, co vaši koupelnu promění ve zcela harmonickou součást vašeho domova. Od umyvadla, přes klozet a bidet, až po vanu. Od obkladů a dlažeb až po originální dekorace a příslušenství.

3 Duscholux Duscholux je světově známým výrobcem sprchových zařízení a zařízení pro wellness. V jeho pestré nabídce naleznete sprchové kouty, vanové zástěny, sprchové vaničky, vany včetně masážních systémů, a parní kabiny. Mnoho výrobků bylo vyznamenáno mezinárodními cenami za nejlepší design a staly se již klasikou. Hezké tvary ani kvalitní užité materiály samy o sobě netvoří dobrý design. Jádro dobrého designu společnost Duscholux spatřuje ve vývoji a využití nových technologií a v převádění originálních produkčních myšlenek do praxe. Gessi Společnost Gessi se stala první italskou společností zabývající se výrobou baterií a brzy také světovým vůdcem na poli koupelnových a kuchyňských zařizovacích předmětů. Vizionářský a nekonvenční duch panující ve společnosti vždy zaručoval, že se její kreativita a obchodní postoj bude výrazně odlišovat od konkurence na trhu. Gessi je v mnoha aspektech atypickou společností. Vyznává moderní firemní filozofii s charakteristickým obchodním i životním stylem, který oslavuje radost, vitalitu a pozitivní přístup.

4 Grohe Friedrich Grohe založil společnost GROHE v roce Od té doby uplynulo více než sedm desetiletí, v průběhu kterých firma kontinuelně budovala svoji reputaci v oblasti bezkonkureční kvality, výjimečného designu a technologií. Značka GROHE se stala synonymem tradice, vysoké kvality a nastavila vysoký standard, s kterým není lehké držet krok. Dornbracht Firma Aloys F. Dornbracht GmbH & Co. KG je mezinárodním výrobcem vysoce hodnotných designerských baterií a doplňků pro koupelny a kuchyně. Je jedním z mála výrobců sanitárního vybavení, jehož produkce pochází ze 100% z Německa. S Made in Germany je Dornbracht zárukou pro dlouhodobý vysoký standard kvality a dodává manufakturní kvalitu na nejvyšší úrovni. Za design svých produktů už tradičně získává mezinárodní ocenění.

5 Hansgrohe Společnost Hansgrohe CS s.r.o. je dceřiná společnost světového výrobce sanitárního vybavení koupelen. Během své 109leté historie si společnost Hansgrohe získala mezi výrobci sanitární techniky pověst vedoucího inovátora na poli technologie i designu. Svými instalacemi, sprchami a sprchovými systémy, koupelnovými i kuchyňskými bateriemi, vytváří společnost Hansgrohe funkčnější, pohodlnější a krásnější koupelny. Axor, designérská značka firmy Hansgrohe, reprezentuje tu nejvyšší možnou kvalitu a perfektní inovativní design v exkluzivní koupelně. Keuco Cílem firmy Keuco bylo od počátku vyvíjet kvalitní výrobky, které budou vynikat svým designem a svými funkcemi - a to i z hlediska dlouhé životnosti. Kolekce Elegance je toho dobrým příkladem, neboť se stala v průběhu více než 40 let nejprodávanější sérií koupelnových doplňků. Požadavek vyrábět výlučně vysoce kvalitní a nadčasové produkty si však žádá neustálé zdokonalování. Nová kolekce ELEGANCE vychází z této tradice a dále v ní pokračuje. Vznikl tak koupelnový koncept, který stanoví nová měřítka pro budoucí desetiletí.

6 Duravit Duravit je již dlouhou dobu významným hráčem na trhu sanitární keramiky. Jedná se o společnost s letitými zkušenostmi. Její tradice výroby keramiky sahá až do roku V současné době působí společnost Duravit ve třech segmentech výroba sanitární keramiky, akrylátových van a vaniček a výroba nábytku. Je nutné podotknout, že jako jeden z mála výrobců disponuje vlastním závodem na výrobu nábytku. Ten si společnost Duravit vyrábí od roku Další z nedílných předností je vůdcovství v udávání trendu, které zaručuje spolupráce s předními světovými architekty a designéry jako jsou Philippe Starck, Sir Norman Foster, Sieger Design, EOOS, a další. Naproti tomu design není a nikdy nebyl jediným kritériem pro vývoj jednotlivých kolekcí. Spojení krásných tvarů, linií a zároveň zachování maximální funkčnosti je pro Duravit typické.

7 Sommerhuber Rakouská společnost Sommerhuber vyrábí designová keramická topná tělesa. Topnými médii jsou voda nebo elektřina, popřípadě lze využít obojí připojení. Novinkou jsou luxusní topné lavice, ve kterých je topným médiem pouze elektřina. Tyto lavice se hodí do wellness center, kde jsou také součástí saun. Barevná škála keramických těles i sedáků plně uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Alape Německá firma Alape je od roku 1896 výrobcem koupelnového nábytku na míru a designových umyvadel z glazované oceli. Všechny vyráběné produkty Alape dodržují puristický princip designu, a proto se dají přizpůsobit nejrůznějším prostorovým koncepcím. Firma již dlouhá léta úspěšně spolupracuje s mezinárodně uznávanými designéry.

8 Zehnder Zehnder je švýcarská firma, kde Zehnder znamená teplo. Teplo je naší vášní. V naší více než stoleté výrobní historii nás tato vášeň inspirovala a stále znovu inspiruje k inovacím radiátorů, které poté udávají směr celému odvětví. Ale právě tak, jako se teplo nedá měřit pouze ve stupních Celsia, nelze na otopná tělesa pohlížet pouze jako na technické zařízení. Pro nás jsou radiátory i designovými objekty tvořícími neodmyslitelnou součást Vašeho životního stylu. Metropolitan Otopné těleso Metropolitan se stylovým, odlehčeným designem, je možné připojit na vodu nebo na elektřinu. Je vybaveno dálkovým infračerveným ovladačem. Dodává se v celé škále RAL barev.

9 Czech & Speake První showroom Czech & Speake byl otevřen v roce 1979 na Jermyn Street ve staré části Londýna, kde sídlí většina dodavatelů Buckinghamského paláce a královské rodiny. Značka Czech & Speake reprezentuje vznešený anglický styl přelomu 20. století. Produkty Czech & Speake jsou všechny ručně vyráběné a šíře sortimentu pokrývá celou koupelnu - od keramiky, přes baterie až po doplňky. Na trh v České republice byla tato značka uvedena na počátku letošního roku a je možné ji shlédnout v showroomu firmy Kreiner Exklusiv, Klimentská 36, Praha 1.

SANITÁRNÍ KERAMIKA STANDARDNÍ PROVEDENÍ BEZ PŘÍPLATKU: provedení KOMFORT

SANITÁRNÍ KERAMIKA STANDARDNÍ PROVEDENÍ BEZ PŘÍPLATKU: provedení KOMFORT SANITÁRNÍ KERAMIKA V rámci velmi vysokého standardu provedení KOMFORT nabízíme zcela bez příplatku umyvadla a WC z keramického setu Lyra Plus. Jedná se o velmi oblíbenou sérii vyznačující se elegantními

Více

AKČNÍ LETNÍ NABÍDKA. www.koupelnyprobrno.cz. více na straně 6

AKČNÍ LETNÍ NABÍDKA. www.koupelnyprobrno.cz. více na straně 6 AKČNÍ LETNÍ NABÍDKA více na straně 6 www.koupelnyprobrno.cz PLATNOST AKCE DO 31. 8. 2013 SLEVA - 30 % V kolekci koupelnových doplňků Citterio její designér Antonio Citterio kombinuje čisté a přírodní prvky.

Více

KATALOG KOUPELEN 2013-2014 KREINER

KATALOG KOUPELEN 2013-2014 KREINER KATALOG KOUPELEN 2013-2014 KREINER Historie společnosti Kreiner 1892 2013 121 let zkušeností Firma KREINER, spol. spol. s r.o., s r. o., velkoobchod-maloobchod se sorti- se sortimentem zboží zboží voda

Více

SANITÁRNÍ KERAMIKA STANDARDNÍ PROVEDENÍ BEZ PŘÍPLATKU: PŘÍPLATKOVÉ VARIANTY: provedení REZIDENCE

SANITÁRNÍ KERAMIKA STANDARDNÍ PROVEDENÍ BEZ PŘÍPLATKU: PŘÍPLATKOVÉ VARIANTY: provedení REZIDENCE SANITÁRNÍ KERAMIKA V rámci luxusního provedení REZIDENCE nabízíme bez příplatku umyvadla a WC série LAUFEN PRO. Případně můžete zvolit příplatkové zařizovací předměty série CUBITO. Počet, typ a umístění

Více

KOUPELNY PRO BRNO STANDARD KOUPELEN BD ŠIMICE

KOUPELNY PRO BRNO STANDARD KOUPELEN BD ŠIMICE STANDARD KOUPELEN BD ŠIMICE DODAVATEL Vzorkovna byla otevřena na podzim roku 2007. Náš tým tvoří odborníci s dlouholetou praxí v oboru sanitární techniky, obkladů a dlažeb a vybavení koupelen. Každoročně

Více

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk Kolekce armatur Kolekce armatur Ekonomické, bezpečné a praktické náš široký výběr atraktivních armatur nabízí na jakémkoliv místě vaší koupelny nebo kuchyně každodenní opravdové potěšení. Kuchyňské 122

Více

Přehled školení 2015

Přehled školení 2015 Přehled školení 2015 Hansgrohe CS Vám nabízí o tři druhy školení: pro architekty, obchodníky a instalatéry o přizpůsobení školení na míru dle Vašich požadavků o individuální přístup o proškolení i malé

Více

OBKLADY A DLAŽBY V KOUPELNÁCH A WC

OBKLADY A DLAŽBY V KOUPELNÁCH A WC OBKLADY A DLAŽBY V KOUPELNÁCH A WC Standard 4 5 3 6 Renomovaný italský výrobce Sintesi, série Explorer. Bez doplatku lze vybírat z více barevných variant obkladů a dlažeb v rozměrech 60 x 30 a 60 x 60

Více

studio/crystalon/istros/axon/tetragon

studio/crystalon/istros/axon/tetragon Kuchyňské inspirace studio/crystalon/istros/axon/tetragon ELEGANT ^ PYRAMIS představuje kompletně novou řadu dřezů, které mohou inspirovat elegancí materiálů a perfektním designem. ^ PYRAMIS přichází s

Více

Axor Massaud. Axor Massaud 1

Axor Massaud. Axor Massaud 1 Axor Massaud Axor Massaud 1 2 Axor Massaud Nature Inspired Design Axor Massaud 3 4 Axor Massaud V koupelně se obracíme zády ke všednosti. Užíváme si zde vzácné, velmi osobní chvilky. Jen zřídka jsme si

Více

www.staviva.cz Platnost akce: 10. 2. 31. 3. 2014 nebo do vyprodání zásob. Uvedené ceny jsou včetně DPH.

www.staviva.cz Platnost akce: 10. 2. 31. 3. 2014 nebo do vyprodání zásob. Uvedené ceny jsou včetně DPH. www.staviva.cz Platnost akce: 10. 2. 31. 3. 2014 nebo do vyprodání zásob. Uvedené ceny jsou včetně DPH. *Nabídka koupelny obsahuje kompletní vybavení obklady, dlažby, sanitu, stavební materiál, baterie,

Více

Katalog standardů a nadstandardů

Katalog standardů a nadstandardů Katalog standardů a nadstandardů Koupelny Dveře Kování Podlahy Passerinvest Group, a.s. Vyskočilova 1461/2a 140 00 Praha 4 Václav Černý e-mail: vaclav.cerny@passerinvest.cz tel.: +420 724 607 209 Standardní

Více

11/2014 NOVÝ MATERIÁL INOVACE IZOLAČNÍ DESKY. www.alcaplast.cz. Ve svém živlu! tlumí vibrace přenášené mezi zařizovacím předmětem a nosným prvkem

11/2014 NOVÝ MATERIÁL INOVACE IZOLAČNÍ DESKY. www.alcaplast.cz. Ve svém živlu! tlumí vibrace přenášené mezi zařizovacím předmětem a nosným prvkem INFO IZOLAČNÍ DESKY Varianty pro: závěsné WC samostatně stojící WC umyvadla bidety pisoáry sprchové vaničky NOVÝ MATERIÁL tlumí vibrace přenášené mezi zařizovacím předmětem a nosným prvkem lepší tvarová

Více

Obsah. Kuchyňské baterie. Přehled výrobků. Technika

Obsah. Kuchyňské baterie. Přehled výrobků. Technika Obsah Kuchyňské baterie Axor Starck... 04 Axor Citterio... 10 Axor Citterio M... 14 Axor Uno 2 /Uno... 16 Hansgrohe PuraVida... 22 Hansgrohe Talis... 28 Hansgrohe Focus... 32 Přehled výrobků... 36 Technika...

Více

NABÍDKA STANDARDNÍHO VYBAVENÍ KOUPELEN

NABÍDKA STANDARDNÍHO VYBAVENÍ KOUPELEN NABÍDKA STANDARDNÍHO VYBAVENÍ KOUPELEN SIKO TVŮRCE KOUPELEN A KUCHYNÍ SIKO KOUPELNY & KUCHYNĚ je s rozsáhlou prodejní sítí více než 50 prodejen nejsilnějším prodejcem kompletního koupelnového vybavení

Více

ProCeram a.s. provozovna Zličín Řevnická 170/4 155 21 Praha 5 www.proceram.cz

ProCeram a.s. provozovna Zličín Řevnická 170/4 155 21 Praha 5 www.proceram.cz ProCeram a.s. provozovna Zličín Řevnická 170/4 155 21 Praha 5 Profil společnosti ProCeram Kdo jsme Společnost ProCeram a.s. byla založena v roce 2007 a patří do skupiny NEW LIVING GROUP, jejíž hlavní náplní

Více

obsah 7 enjoy your premium bathroom 10 koncept ptáček premium 13 naše služby 16 ariostea 48 marazzi 19 cristina 50 refin 20 dornbracht 52 toto

obsah 7 enjoy your premium bathroom 10 koncept ptáček premium 13 naše služby 16 ariostea 48 marazzi 19 cristina 50 refin 20 dornbracht 52 toto premium book 2 3 obsah 7 enjoy your premium bathroom 10 koncept ptáček premium 13 naše služby 16 ariostea 48 marazzi 19 cristina 50 refin 20 dornbracht 52 toto 22 duravit 54 villeroy & boch 24 gki 56 versace

Více

KATALOG STANDARDŮ 5/2015

KATALOG STANDARDŮ 5/2015 5/2015 KATALOG STANDARDŮ DVEŘE Dveře dotvářejí Váš interiér. Jsou chápány jako nábytek, který mimo jiné plní komunikační funkci mezi jednotlivými místnostmi. Dveře, které byly vybrány do standardu projektu,

Více

katalog standardního provedení

katalog standardního provedení katalog standardního provedení elegance Bytové domy B Podlahové krytiny Obývací pokoj, ložnice a vnitřní chodba Par-ky dřevěná dýhovaná podlaha Dub Antique Dub rustic desert Dub desert Dub european Dub

Více

NEWS. Vážení investoři, architekti a zákazníci,

NEWS. Vážení investoři, architekti a zákazníci, NEWS Vážení investoři, architekti a zákazníci, dovolte nám seznámit vás s novinkami společnosti Butterfly Trading, s.r.o., pro rok 2010. Firmy, jejíž specializací je dodávka a realizace vašich projektů.

Více

Centrum klientských změn

Centrum klientských změn Centrum klientských změn Obchodní centrum SHOP PARK Čestlice je zaměřeno na nabídku designového interiérového vybavení pro dům a byt ve 14 značkových klimatizovaných obchodech na celkové ploše 4.500 m2

Více

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk ILBAGNOALESSI One ILBAGNOALESSI One KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk 81097.1 / Umyvadlo s integrovaným krytem na sifon 81397.1

Více

ve znamení ornamentů a lesku

ve znamení ornamentů a lesku ve znamení květinových vzorů, ornamentů a lesku Pestré květy, kombinace netradičních barev a vzorů, imitace kovu i dřeva nebo kožené obklady. To vše najdete v koupelně současnosti. 104 Gessi, série Mimi,

Více

NABÍDKA STANDARDNÍHO VYBAVENÍ KOUPELEN

NABÍDKA STANDARDNÍHO VYBAVENÍ KOUPELEN NABÍDKA STANDARDNÍHO VYBAVENÍ KOUPELEN SIKO TVŮRCE KOUPELEN A KUCHYNÍ pro konečné spotřebitele. Kompletním vybavením pro koupelny zásobuje i velkoobchodní zákazníky, kterým může, díky svým nadstandardním

Více

KATALOG STANDARDŮ. Bytový dům Ypsilonka Plzeň. autoři: Václav Ulč, Eva Špelinová, AVE architekt, a.s.

KATALOG STANDARDŮ. Bytový dům Ypsilonka Plzeň. autoři: Václav Ulč, Eva Špelinová, AVE architekt, a.s. KATALOG STANDARDŮ Bytový dům Ypsilonka Plzeň autoři: Václav Ulč, Eva Špelinová, AVE architekt, a.s. V Plzni dne 12. 05. 2017 2 KLIENTSKÉ ZMĚNY Klientské změny KATALOG STANDARDŮ YPSILONKA Kontaktní a zodpovědnou

Více

KATALOG STANDARDNÍHO VYBAVENÍ 2. ETAPA MODERN RUSTIK

KATALOG STANDARDNÍHO VYBAVENÍ 2. ETAPA MODERN RUSTIK KATALOG STANDARDNÍHO VYBAVENÍ 2. ETAPA WWW.JINONICKY-DVUR.CZ PODLAHOVÉ KRYTINY OBYTNÉ MÍSTNOSTI, CHODBA, ŠATNA MODERN DŘEVĚNÉ LEPENÉ PODLAHY BOEN TŘÍVRSTVÉ PRKNO Dub Pop přírodní prkno: 1,4 13,8 220 cm

Více

Keramický set LYRA plus NOVINKA

Keramický set LYRA plus NOVINKA Keramický set LYRA plus NOVINKA Lyra plus je nadčasová koupelna pro každou generaci. Oblíbený set Lyra designéři obohatili o zajímavé detaily a vybavili novou řadou nábytku se širokou škálou možných kombinací.

Více

NABÍDKA STANDARDU KOUPELEN

NABÍDKA STANDARDU KOUPELEN KOUPELNY NABÍDKA STANDARDU KOUPELEN PD KOPERNÍK KOUPELNY DODAVATEL Vzorkovna KOUPELNY byla otevřena na podzim roku 2007. Náš tým tvoří odborníci s dlouholetou praxí v oboru sanitární techniky, obkladů

Více

Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá

Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá Střechy od společnosti Ruukki odpovídají finské kvalitě. Bez ohledu na to, zda se rozhodnete postavit nový dům nebo renovovat starý, naše široká nabídka

Více

INFO - NEWS Hansgrohe CS Brno

INFO - NEWS Hansgrohe CS Brno Informace o novinkách v Hansgrohe 19. číslo měsíčník vydávaný interně 1 OBSAH OBSAH... 2 NOVÁ VZORKOVNA HANSGROHE V BRNĚ... 3 ŠKOLENÍ ICLUBU VE VYSOKÉM MÝTĚ... 4 INFORMACE O PRODUKTECH... 5 RainBrain...

Více

ARMATURY Se zaujetím k dokonalosti

ARMATURY Se zaujetím k dokonalosti V souladu s naším prohlášením o záruce výrobce přebíráme za naše výrobky záruku v délce pěti let, pokud byl výrobek prokazatelně zakoupen a instalován přes autorizovaného odborného prodejce. Garanční lhůta

Více

vybavení koupelen vodovodní baterie, sprchy a příslušenství

vybavení koupelen vodovodní baterie, sprchy a příslušenství vybavení koupelen vodovodní baterie, sprchy a příslušenství Být napřed kvalitou, nikoliv cenou SBA PRO (Sanitary Bath Accessories Professional) je relativně mladá, dynamicky se rozvíjející značka v oblasti

Více

Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz

Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz Nabízíme: Nabízíme unikátní kolekce i pro tu nejnáročnější klientelu. Cílem je vytvořit kompletní interiéry v souladu s nejnovějšími

Více

single-lever basin mixer

single-lever basin mixer 410230575 single-lever basin mixer 416710575 single-lever bath and shower mixer 6785005-00 bath-shower set 1S Nádech luxusu NEW Kombinací luxusu a extravagance můžete vylepšit svůj koupelnový interiér.

Více

Koupelnové doplňky Chrome

Koupelnové doplňky Chrome Koupelnové doplňky Chrome KOMPLETNÍ SORTIMENT 2014 / 2015 Novinka 2014 www.ravak.cz Nejširší koncept na českém trhu - největší počet komponentů, které na sebe designově i funkčně navazují. Koncept zahrnuje

Více

royal universe KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 1365 D-58653 Hemer telefon +49 2372 904-0 telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.

royal universe KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 1365 D-58653 Hemer telefon +49 2372 904-0 telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco. royal universe KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 1365 D-58653 Hemer telefon +49 2372 904-0 telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.de Art.-Nr. 03507/301101 Broschüre Royal Universe, tschechisch, 04/13

Více

Tesi PŘIROZENĚ KRÁSNÁ

Tesi PŘIROZENĚ KRÁSNÁ Tesi PŘIROZENĚ KRÁSNÁ TESI PŘIROZENĚ KRÁSNÁ Novou kolekci vodovodních baterií TESI charakterizuje zdařilá kombinace přímek a ladných křivek. Jasný, nezaměnitelný design dodává této kolekci nadčasově moderní

Více

Umyvadla na straně 17. Bidety na straně 18. Klozety na straně 19. Sanitární keramika. Calla

Umyvadla na straně 17. Bidety na straně 18. Klozety na straně 19. Sanitární keramika. Calla Umyvadla na straně 17 Bidety na straně 18 Klozety na straně 19 Kolekce je spojením klasického designu, vycházejícího z originálních tvarů sanitární keramiky třicátých let, kvalitních materiálů a dokonalé

Více

Leben im Bad Living bathrooms. News 2013. Březen 2013

Leben im Bad Living bathrooms. News 2013. Březen 2013 Leben im Bad Living bathrooms News 2013 Březen 2013 6 Důležitá upozornění - keramika 1. Nové modely/doplnění programu Série Poznámka K dodání D-Code doplnění Březen 2013 DuraStyle nová série Březen 2013

Více

Made in Germany TEPLO VŽDY, KDYŽ JE ZAPOTŘEBÍ.

Made in Germany TEPLO VŽDY, KDYŽ JE ZAPOTŘEBÍ. Made in Germany TEPLO VŽDY, KDYŽ JE ZAPOTŘEBÍ www.zatopte.si NĚMECKÁ VÝROBA V NEJVYŠŠÍ KVALITĚ TEPLO VŽDY, KDYŽ JE ZAPOTŘEBÍ Thermotec je váš partner pro rychlou a pružnou produkci tepla na jakémkoli

Více

KATALOG KOUPELEN KVALITA CENU ZA ROZUMNOU

KATALOG KOUPELEN KVALITA CENU ZA ROZUMNOU KATALOG KOUPELEN KVALITA ZA ROZUMNOU CENU 1892 2014 Firma Kreiner byla založena Georgem Kreinerem v roce 1892 v německém Weidenu. Původní obchod s železářským zbožím se rychle rozrůstal. 1936 Fritz Kreiner

Více

Standard vnitřního vybavení ELEGANT

Standard vnitřního vybavení ELEGANT Standard vnitřního vybavení ELEGANT 2 KOUPELNY, SANITA, OBKLADY A DLAŽBA O firmě ProCeram Společnost ProCeram, a. s., působí aktivně na českém trhu od roku 2010. Dostatečný kapitál mateřské společnosti

Více

ilook_move Art.-Nr. 03507/321101 Broschüre ilook_move, tschechisch, 04/13

ilook_move Art.-Nr. 03507/321101 Broschüre ilook_move, tschechisch, 04/13 ilook_move KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 1365 D-58653 Hemer telefon +49 2372 904-0 telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.de Art.-Nr. 03507/321101 Broschüre ilook_move, tschechisch, 04/13 Tesseraux

Více

Katalog standardů standardni vybaveni bytovy ch jednotek.

Katalog standardů standardni vybaveni bytovy ch jednotek. Katalog standardů standardni vybaveni bytovy ch jednotek www.rezidenceuhvezdy.cz Vstupní a vnitřní bytové dveře Vstupní bytové dveře Vnitřní bytové dveře Bezpečnostní bytové vstupní dveře NEXT SD 101 F

Více

DESIGNOVÉ KONVEKTORY

DESIGNOVÉ KONVEKTORY DESIGNOVÉ KONVEKTORY O NÁS O SPOLEČNOSTI Společnost MINIB,a.s. je ryze českou společností, která patří k předním výrobcům konvektorů v České republice. V současné době exportuje své výrobky do třiceti

Více

vlastnosti a výhody ZárUKa 5 Let JedNodUCHá MoNtᎠomezovač teploty ZárUKa

vlastnosti a výhody ZárUKa 5 Let JedNodUCHá MoNtᎠomezovač teploty ZárUKa Ceraplan III PERFEKTNÍ FUNKČNOST & MODERNÍ DESIGN NOVÁ GENERACE VODOVODNÍCH BATERIÍ CERAPLAN III V minulosti velmi dobře vnímaná a oblíbená kolekce vodovodních baterií CERAPLAN byla úspěšně inovována a

Více

Materiál s tradicí. V novém podání.

Materiál s tradicí. V novém podání. Řada LS v mosazi Materiál s tradicí. V novém podání. Mosaz - slitina mědi a zinku známá již od starověku se i dnes cení jako vysoce univerzální materiál. Kov vyzařuje auru zvláštní elegance díky odstínům

Více

NOVINKY 1/2019. SanSwiss s.r.o / , -425, -426, -427, Vážení obchodní partneři, dámy a pánové,

NOVINKY 1/2019. SanSwiss s.r.o / , -425, -426, -427, Vážení obchodní partneři, dámy a pánové, 1/2019 NOVINKY Vážení obchodní partneři, dámy a pánové, s nadcházejícím novým obchodním rokem bychom Vás rádi informovali o dění a novinkách u nás v SanSwissu. Rok 2019 je pro SanSwiss rokem s velkým.

Více

REALIZUJEME VAŠE PŘEDSTAVY

REALIZUJEME VAŠE PŘEDSTAVY 2009, Design: Bob Jezerský (bjez@graphicgarden.cz), Foto: Ivan Šamaj (arfa@volny.cz) NEW 2009 PL PRAHA OSTRAVA FRÝDEK-MÍSTEK BRNO OSTRAVA FRÝDEK-MÍSTEK ČESKÝ TĚŠÍN STARÉ MĚSTO SK Česká republika Sídlo

Více

Axor Citterio E The ESSENCE of LUXURY

Axor Citterio E The ESSENCE of LUXURY Axor Citterio E The ESSENCE of LUXURY Axor Citterio E 02 Kouzlo Axor Citterio E spočívá v kombinaci starého ověřeného Dokonalé tvary této kolekce jsou spojením nadčasové kvality výjimečným. Tato nová kolekce

Více

VÁŠ KOMFORT A POHODLÍ JE PRO NÁS PRIORITOU. exkluzivní lokalita kvalita & design komplexní služby bezpečnost bezbariérové & flexibilní investice

VÁŠ KOMFORT A POHODLÍ JE PRO NÁS PRIORITOU. exkluzivní lokalita kvalita & design komplexní služby bezpečnost bezbariérové & flexibilní investice VÁŠ KOMFORT A POHODLÍ JE PRO NÁS PRIORITOU exkluzivní lokalita kvalita & design komplexní služby bezpečnost bezbariérové & flexibilní investice SKVĚLÝ DESIGN A KVALITA JSOU NAŠÍM ZÁVAZKEM privátní a obytná

Více

Nařízení pro elektrické radiátory na EcoDesign od

Nařízení pro elektrické radiátory na EcoDesign od Nařízení pro elektrické radiátory na EcoDesign od 1.1.2018 V souladu s trendem snižování energetické náročnosti budov a dopadů na životní prostředí platí od 1.1. 2018 nové nařízení Evropské unie, stanovující

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K

I N F O R M A C E P R O T I S K Styl pro hosty: koupelna pro hosty PLAN od firmy KEUCO Prostá elegance i pro malé místnosti Důmyslnou funkčnost, nyní i pro vybavení koupelny pro hosty, nabízí ucelený koncept zařízení PLAN. Maloformátový

Více

Vkus urbanisty. Axor Citterio M

Vkus urbanisty. Axor Citterio M Axor Citterio M Vkus urbanisty. Axor Citterio M Axor Citterio M Procházka nákupními ulicemi. Návštěva muzea. Espresso na piazza. Aktivní, naplněný život mezi kanceláří, kavárnou a podkrovím... Miláno,

Více

www.jiznistran.cz 1. ETAPA PROJEKTU

www.jiznistran.cz 1. ETAPA PROJEKTU TECHNICKÉ ŘEŠENÍ RODINNÝCH DOMŮ Stavební konstrukce Cihelné bloky obvodových, vnitřních nosných stěn i příček. Obvodový plášť je doplněn kontaktním zateplovacím systémem. Sendvičová, zvukově izolační stěna

Více

STYLOVÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠI KOUPELNU

STYLOVÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠI KOUPELNU unidrain GlassLine Řada unidrain GlassLine zahrnuje celoskleněné sprchové stěny a podlahy, které spolu s originálními unidrain podlahovými odtoky spojují individuální prvky do jednoho stylového, vodotěsného

Více

KATALOG STANDARDNÍHO PROVEDENÍ

KATALOG STANDARDNÍHO PROVEDENÍ KATALOG STANDARDNÍHO PROVEDENÍ ELEGANCE BYTOVÉ DOMY A4, B5, B6 PODLAHOVÉ KRYTINY OBÝVACÍ POKOJ, LOŽNICE, ŠATNA A VNITŘNÍ CHODBA PAR-KY dřevěná dýhovaná podlaha Dub European Dub Ivory Dub Umber Dub Milk

Více

KATALOG STANDARDNÍHO PROVEDENÍ

KATALOG STANDARDNÍHO PROVEDENÍ KATALOG STANDARDNÍHO PROVEDENÍ ELEGANCE BYTOVÉ DOMY PODLAHOVÉ KRYTINY OBÝVACÍ POKOJ, POKOJE A ŠATNA PAR-KY dřevěná dýhovaná podlaha Dub European Dub Ivory Dub Umber Dub Milk Dub Desert Dub Clay ELEGANCE

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K

I N F O R M A C E P R O T I S K Hygiena a design v centru zájmu Čistota s doplňky PLAN značky KEUCO Každodenní hygiena je důležitá, abychom si udrželi dobré zdraví. Všude, kde se setkává mnoho lidí, kteří si podávají ruce, dotýkají se

Více

KATALOG STANDARDŮ. Bytový dům Ypsilonka Plzeň. autoři: Václav Ulč, Eva Špelinová, AVE architekt, a.s.

KATALOG STANDARDŮ. Bytový dům Ypsilonka Plzeň. autoři: Václav Ulč, Eva Špelinová, AVE architekt, a.s. KATALOG STANDARDŮ Bytový dům Ypsilonka Plzeň autoři: Václav Ulč, Eva Špelinová, AVE architekt, a.s. V Plzni dne 03. 04. 2018 2 KLIENTSKÉ ZMĚNY Klientské změny KATALOG STANDARDŮ YPSILONKA Kontaktní a zodpovědnou

Více

Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT

Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT Obsah O nás... 2 Profil projektů... 2 O portálu www.fotogaleriekoupelny.cz... 3 Reklama na www.fotogaleriekoupelny.cz... 4 A, Balíčky pro firmy... 4 B, Bannery... 5 C, PR

Více

Dokončení domu základní

Dokončení domu základní Svislé nosné konstrukce Obvodové konstrukce Stropy Střešní konstrukce Střešní krytina Vnitřní příčky Omítky vnitřní zděné Dokončení domu základní zděné, cihelné bloky 240 mm fasádní zateplovaní systém

Více

OBJEVTE DESIGNOVOU ŘADU VIGOUR ONE

OBJEVTE DESIGNOVOU ŘADU VIGOUR ONE OBJEVTE DESIGNOVOU ŘADU VIGOUR ONE Budoucnost je tady a jmenuje se: one. Serie one je vstupem do fascinujícího světa VIGOUR. Vany, keramika i armatury splňují vysoké nároky kvality dané značkovým výrobcem

Více

one CHYTRÝ NÁKUP OBJEVTE DESIGNOVOU ŘADU VIGOUR ONE

one CHYTRÝ NÁKUP OBJEVTE DESIGNOVOU ŘADU VIGOUR ONE one CHYTRÝ NÁKUP OBJEVTE DESIGNOVOU ŘADU VIGOUR ONE one CHYTRÝ NÁKUP Budoucnost je tady a jmenuje se: one. Serie one je vstupem do fascinujícího světa VIGOUR. Vany, keramika i armatury splňují vysoké nároky

Více

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk KLUDI O-CEAN 383400575 s výtokem formujícím proud vody 383500575 383510575 Umyvadlová jednopáková bez odpadové soupravy 384300575 bidetová 387700575 Vanová a sprchová jednopáková 389600575 podomítková

Více

Katalog standardů. Tulipa Třebešín etapa I. (E1,E2) - Katalog standardů / / Strana 1/12

Katalog standardů. Tulipa Třebešín etapa I. (E1,E2) - Katalog standardů / / Strana 1/12 Katalog standardů Strana 1/12 Koupelny/ WC zařizovací předměty Umyvadlo klasické Villeroy & Boch 600*470 MM bílá ALPIN Umývátko klasické Villeroy & Boch 450x350 MM bílá ALPIN WC závěsné Villeroy & Boch

Více

katalog standardního provedení

katalog standardního provedení katalog standardního provedení Modern Bytové domy A, D Podlahové krytiny Obývací pokoj, ložnice a vnitřní chodba Pergo laminát laminátová plovoucí podlaha 01599 merbau plank 01786 grey oak 3strip 01789

Více

STANDARD PANORAMA PLZEŇ

STANDARD PANORAMA PLZEŇ STANDARD PANORAMA PLZEŇ OBKLADY A DLAŽBY KOUPELNA Ve standardním provedení obkladu a dlažby lze volit z těchto dvou variant: PANEL A PANEL B BÍLÁ 39,8x19,8x0,7 cm BÍLÁ 39,8x19,8x0,7 cm ŠEDÁ 39,8x19,8x0,7

Více

O NÁS O VÝROBCÍCH O SPOLEČNOSTI O VÝROBĚ

O NÁS O VÝROBCÍCH O SPOLEČNOSTI O VÝROBĚ novinky O NÁS O SPOLEČNOSTI Společnost MINIB,a.s. patří v Evropě k předním výrobcům konvektorů. V současné době exportuje své výrobky také do Asie, Austrálie i Ameriky. Od roku 1999 systematicky inovuje

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K

I N F O R M A C E P R O T I S K Exkluzivní koncept vybavení koupelen EDITION LIGNATUR pro milovníky výjimečnosti Výsledek tradiční řemeslné dovednosti firmy TEAM 7 a prvotřídních zkušeností firmy KEUCO v oblasti koupelen Nábytek z pravého

Více

Standard vnitřního vybavení EXCLUSIVE

Standard vnitřního vybavení EXCLUSIVE Standard vnitřního vybavení EXCLUSIVE 2 KOUPELNY, SANITA, OBKLADY A DLAŽBA O firmě ProCeram Společnost ProCeram, a. s., působí aktivně na českém trhu od roku 2010. Dostatečný kapitál mateřské společnosti

Více

NEW GARDEN O SPOLEČNOSTI

NEW GARDEN O SPOLEČNOSTI PROFIL SPOLEČNOSTI NEW GARDEN Specializujeme se na prodej interiérových a zahradních mrazuvzdorných květináčů, doplňků a svíček. Nabízíme prvotřídní zboží od předních výrobců ze zemí EU, Číny a Thajska.

Více

VYTÁPĚNÍ, KTERÉ MÁ STYL

VYTÁPĚNÍ, KTERÉ MÁ STYL VYTÁPĚNÍ, KTERÉ MÁ STYL Designové otopné těleso Techno Designové otopné těleso Techno Otopné těleso BITHERM TECHNO je představitelem úspěšného spojení technického, estetického, funkčního a užitného pojetí

Více

Esence domova. katalog STANDARDŮ. www.rezidencespiritka.cz DEVELOP

Esence domova. katalog STANDARDŮ. www.rezidencespiritka.cz DEVELOP katalog STANDARDŮ Koupelny a toalety CATALANO New Light 6 CATALANO New Light 5 zařízení umyvadlo CATALANO New Light 6 CATALANO New Light 5 rozměr 60 85 0 mm, barva bílá, s otvorem pro baterii CATALANO

Více

KATALOG STANDARDNÍHO PROVEDENÍ

KATALOG STANDARDNÍHO PROVEDENÍ KATALOG STANDARDNÍHO PROVEDENÍ ELEGANCE BYTOVÝ DŮM E1 PODLAHOVÉ KRYTINY OBÝVACÍ POKOJ, LOŽNICE, ŠATNA A VNITŘNÍ CHODBA PAR-KY dřevěná dýhovaná podlaha Dub European Dub Ivory Dub Umber Dub Milk Dub Desert

Více

egoplus mladý italský design od Antonia Citteria

egoplus mladý italský design od Antonia Citteria egoplus egoplus mladý italský design od Antonia Citteria Nejdůležitější je uspořádání prostoru V koupelně vybavené keramikou a nábytkem Ego Plus se uplatnily důležité nové trendy. Moderní koupelna představuje

Více

KAM SMĚŘUJEME KAM SMĚŘUJEME. www.ahorn.cz. Kam směřujeme do budoucna... Firma, která začínala v garáži... strany...

KAM SMĚŘUJEME KAM SMĚŘUJEME. www.ahorn.cz. Kam směřujeme do budoucna... Firma, která začínala v garáži... strany... KAM SMĚŘUJEME KAM SMĚŘUJEME strana 3. Firma, která začínala v garáži... strana 4. AHORN dnes... strana 5. AHORN z druhé strany... strana 7. Kam směřujeme do budoucna... Najdete nás také na Facebooku https://www.facebook.com/ahorncz

Více

ADMINISTRATIVNÍ BUDOVA JEŽ

ADMINISTRATIVNÍ BUDOVA JEŽ ADMINISTRATIVNÍ BUDOVA JEŽ REALIZACE LODĚNICE U BEROUNA JAN ŠABART, IVO CHVOJKA / ŠAB ART Dvojpodlažní administrativní budova byla jako novostavba doplněna do prostoru původního výrobního areálu kamenické

Více

O NÁS. PODLAHOVÉ konvektory bez ventilátoru, které pracují na principu. SAMOSTOJNÉ A NÁSTĚNNÉ modely uvedené v roce 2015 jsou O VÝROBCÍCH

O NÁS. PODLAHOVÉ konvektory bez ventilátoru, které pracují na principu. SAMOSTOJNÉ A NÁSTĚNNÉ modely uvedené v roce 2015 jsou O VÝROBCÍCH NOVINKY 2015 O NÁS O SPOLEČNOSTI Společnost MINIB,a.s. patří v Evropě k předním výrobcům konvektorů. V současné době exportuje své výrobky také do Asie, Austrálie i Ameriky. Od roku 1999 systematicky inovuje

Více

Standardy. Projekt řadových rodinných domů č. 1-6 a 7-9 v Řevnicích

Standardy. Projekt řadových rodinných domů č. 1-6 a 7-9 v Řevnicích Standardy Projekt řadových rodinných domů č. 1-6 a 7-9 v Řevnicích je řešen jako řadové rodinné domy o třech sekcích vždy po třech domech, celkem devět řadových domů. Řadové domy jsou buď třípodlažní (1-6)

Více

Čertův vršek. standardní vybavení bytových jednotek

Čertův vršek. standardní vybavení bytových jednotek Čertův vršek standardní vybavení bytových jednotek Interiérové dveře - výška dveří 2100 mm, barva bílá Bezpečnostní vstupní dveře vstupní dveře požární odolnost 30min, 2. bezpečnostní třída, panoramatické

Více

Katalog standardů. Tulipa Třebešín etapa I. (E1,E2) - Katalog standardů /10-2015/ Strana 1/12

Katalog standardů. Tulipa Třebešín etapa I. (E1,E2) - Katalog standardů /10-2015/ Strana 1/12 Katalog standardů Strana 1/12 Koupelny/ WC zařizovací předměty Umyvadlo klasické Villeroy & Boch 600*470 MM bílá ALPIN Umývátko klasické Villeroy & Boch 450x350 MM bílá ALPIN WC závěsné Villeroy & Boch

Více

STANDARDY HODA reality s. r. o.

STANDARDY HODA reality s. r. o. STANDARDY HODA reality s. r. o. RD Plasy Studentská 52 323 00 Plzeň Otevírací doba vzorkovna Po-Pá 7.00 19.00 So-Ne 8.00 18.00 Centrum klientských změn Po-Pá 7.00 19.00 So-Ne 8.00 18.00 V rámci kvalitních

Více

KLUDI BALANCE white. Čistá lehkost NOVINKA

KLUDI BALANCE white. Čistá lehkost NOVINKA KLUDI BALANCE white Čistá lehkost NOVINKA 520239175 umyvadlová jednopáková baterie DN 10 KLUDI BALANCE White Tak čistá. Tak jasná. Tak lehká. KLUDI BALANCE WHITE budí emoce. Čistá bílá propůjčuje pocitu

Více

Viladomy & Byty Plzeň-Křimice

Viladomy & Byty Plzeň-Křimice Viladomy & Byty Plzeň-Křimice 5 min CENTRA LESA NABÍDKA MATERIÁLŮ STANDARDY DEVELOPER Amesbury Plzeň 2 s.r.o. V Plzni dne 03. 08. 2015 2 NABÍDKA MATERIÁLŮ STANDARDY Viladomy & Byty Plzeň-Křimice Dobrá

Více

Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT

Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT Obsah O nás... 2 Profil projektů... 2 O portálu www.krbyfotogalerie.cz... 3 Reklama na www.krbyfotogalerie.cz... 4 A, Balíčky pro firmy... 4 B, Bannery... 5 C, PR články,

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K

I N F O R M A C E P R O T I S K Termostat IXMO_solo: absolutní redukce na to nejpodstatnější Senzace do sprchy Minimalismus znamená vynechat vše, co je přebytečné. Minimalismus ve sprše znamená IXMO_ solo. Díky inovativní technice spojuje

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA IDEAL STANDARD

TISKOVÁ ZPRÁVA IDEAL STANDARD TISKOVÁ ZPRÁVA IDEAL STANDARD KDYŽ LEHKOST UTVÁŘÍ PROSTOR Nová koupelnová kolekce Connect Air Praha, 1.5.2016. Společnost Ideal Standard, přední výrobce inovativního designového vybavení koupelen, představuje

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K. Smyslné výrobky pro náročné milovníky krásy. S kolekcí EDITION 400 od firmy KEUCO je koupelna v popředí zájmu

I N F O R M A C E P R O T I S K. Smyslné výrobky pro náročné milovníky krásy. S kolekcí EDITION 400 od firmy KEUCO je koupelna v popředí zájmu Smyslné výrobky pro náročné milovníky krásy S kolekcí EDITION 400 od firmy KEUCO je koupelna v popředí zájmu Výrobky s výrazným designem od firmy KEUCO vytvářejí v koupelně jedinečné prostředí. Kolekce

Více

Hladký odtok. Řešení pro sprchy v úrovni podlahy.

Hladký odtok. Řešení pro sprchy v úrovni podlahy. Hladký odtok. Řešení pro sprchy v úrovni podlahy. Sprchy v úrovni podlahy zažívají boom. Stále více zákazníků si přeje mít sprchový kout, který otevřeně a plynule navazuje na interiér koupelny. Menší překážky

Více

Prvotřídní volba. Simple

Prvotřídní volba. Simple primo Prvotřídní volba Simple Keramika Jednoduchý tvar keramiky a nábytku Primo je moderní a přitom velice praktický pro každodenní používání. Umožňuje dobře uspořádat prostor. To má podle jeho tvůrců,

Více

Standardy projektu. Verze 1.0 Papírna BUBENEČ

Standardy projektu. Verze 1.0 Papírna BUBENEČ Standardy projektu Obsah 1 2 3 4 KONSTRUKCE OBÁLKA BUDOVY PODLAHY POVRCHY STĚN DVEŘE ZDRAVOTECHNIKA ZAŘIZOVACÍ PŘEDMĚTY VYTÁPĚNÍ VZDUCHOTECHNIKA A CHLAZENÍ SILNOPROUD SLABOPROUD 1 KONSTRUKCE Vrchní stavba

Více

Obchodní podmínky Sleva 25 % je poskytována na celý sortiment společnosti PTÁČEK - velkoobchod, a.s., vyjma níže uvedených skupin zboží. Slevy se nevztahují na zboží již zlevněné, doprodejové a sleva nelze

Více

Umyvadla. Umyvadla na desku. Umyvadla zápustná pod desku. Umývátka. Bidety. Klozety. Zrcadla. Sanitární keramika

Umyvadla. Umyvadla na desku. Umyvadla zápustná pod desku. Umývátka. Bidety. Klozety. Zrcadla. Sanitární keramika Umyvadla na straně 190 Umyvadla na desku na straně 195 Umyvadla zápustná pod desku na straně 198 Umývátka na straně 199 Bidety na straně 200 Klozety na straně 201 Zrcadla na straně 203 Elegantní, propracovaná

Více

Novinky 2009 CZK. Hansgrohe Focus E 2 Axor Starck Shower Collection. Hansgrohe. Das Original.

Novinky 2009 CZK. Hansgrohe Focus E 2 Axor Starck Shower Collection. Hansgrohe. Das Original. Novinky 2009 CZK Hansgrohe Focus E 2 Axor Starck Shower Collection Hansgrohe. Das Original. Všechny ceny jsou uvedeny bez DPH a rozumějí se jako doporučené prodejní ceny pro konečného spotřebitele. (Tiskové

Více

www.brimak.sk brimak@brimak.sk tel.: 031 770 6116 fax: 031 770 6217

www.brimak.sk brimak@brimak.sk tel.: 031 770 6116 fax: 031 770 6217 V kúpelni sa začína i končí každý náš deň. Dodáva nám rannú energiu, sviežosť, a večer nás ukľudní a pripraví na zdravý spánok. Preto je dôležité, aby naša kúpelňa vyžarovala pozitívnu energiu, ktorá Vás

Více

K NASTĚHOVÁNÍ DO KONCE ROKU 2015

K NASTĚHOVÁNÍ DO KONCE ROKU 2015 K NASTĚHOVÁNÍ DO KONCE ROKU 2015 TŘI PODLAŽÍ RODINNÉ POHODY Řadové domy v 2. fázi nabízíme v třípodlažním provedení. Celková plocha činí přes 180 m 2 a tvoří ji vedle tří ložnic a obývacího pokoje s kuchyňským

Více

BYTOVÝ DŮM Do zahrádek II Praha 5

BYTOVÝ DŮM Do zahrádek II Praha 5 BYTOVÝ DŮM Do zahrádek II Praha 5 NABÍDKA MATERIÁLŮ STANDARDY INVESTOR Mytri s.r.o. GENERÁLNÍ DODAVATEL Elekom a.s. V Plzni dne 07. 09. 2015 2 NABÍDKA MATERIÁLŮ STANDARDY BYTOVÝ DŮM Do zahrádek II Praha

Více

Axor Starck ShowerCollection

Axor Starck ShowerCollection Axor Starck ShowerCollection Hledat ústraní, najít bezpečí nechat za sebou jednotvárnost všedních dnů a načerpat novou energii. Jako místo setkání člověka se sebou samým je koupelna místem krásy a poznání.

Více

FRANCOUZSKÁ 89 Nabídka Standard

FRANCOUZSKÁ 89 Nabídka Standard FRANCOUZSKÁ 89 Nabídka Standard DODAVATEL Vzorkovna KOUPELNY byla otevřena na podzim roku 2007. Náš tým tvoří odborníci s dlouholetou praxí v oboru sanitární techniky, obkladů a dlažeb a vybavení koupelen.

Více