NABÍDKA VÝLETŮ PRO MATEŘSKÉ A ZÁKLADNÍ ŠKOLY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NABÍDKA VÝLETŮ PRO MATEŘSKÉ A ZÁKLADNÍ ŠKOLY"

Transkript

1 NABÍDKA VÝLETŮ PRO MATEŘSKÉ A ZÁKLADNÍ ŠKOLY jaro / podzim nabídka pro město Děčín Stále aktualizovaná nabídka všech výletů ke stažení: DEZKA Děčín s.r.o. Prokopa Holého 8/808, Děčín 4, Tel: , info@dezka.cz

2 NAŠE AUTOBUSY 2x MINIBUS FORD TRANSIT max pro 16 osob bezpečnostní pásy klima 2x MERCEDES Turismo max pro 49 osob bezpečnostní pásy klima, ABS, GPS audio/video okruh občerstvení 3x MAN Lion Coach max pro 49 až 57 osob bezpečnostní pásy klima, ABS, GPS audio/video okruh občerstvení VÝLETY A ZÁJEZDY NA MÍRU Tato nabídka výletů pro školy a školky nemůže nikdy obsáhnout všechna zajímavá místa, památky nebo akce, které se zrovna konají. Proto, pokud máte tip na zajímavý výlet, který plánujete, dejte nám vědět a my Vám uděláme kalkulaci nebo případně nabídneme stejný výlet i dalším kolektivům. AUTOBUSY S BEZPEČNOSTNÍMI PÁSY Všechny naše autobusy jsou vybaveny dvoubodovými bezpečnostními pásy. Dle metodického pokynu ohledně bezpečnosti dětí Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR, by veškerá doprava na školní akce měla být zajišťována výhradě autobusy s bezpečnostními pásy. SPOJENÍ DĚTSKÝCH KOLEKTIVŮ I když Vaše škola nebo školka dá dohromady jen malý počet zájemců o výlet, nemusíte zoufat. Můžeme Vám nabídnout možnost spojení s jinou školou nebo školkou. K tomuto spojení dojde samozřejmě jen za předpokladu souhlasu obou zúčastněných stran. I malý kolektiv pak může dosáhnout na zajímavější cenu výletu. Vzhledem k tomu, že zajišťujeme školní výlety pro okolí Děčína i Ústí nad Labem, je možnost kombinací a spojování výletů poměrně velká. POJIŠTĚNÍ AUTOBUSOVÉ DOPRAVY PO ČR Protože autobusy, kterými jsou zajišťovány výlety po ČR, jsou přímo ve vlastnictví naší cestovní kanceláře, můžeme garantovat plnohodnotné pojištění odpovědnosti z provozu motorového vozidla, tzv. pojištění sedadel, až do výše 10 milionu korun. POJIŠTĚNÍ PRO DĚTI DO 15 LET NA CESTY DO ZAHRANIČÍ ZA 10,- Kč Pokud plánujete výlet do zahraničí doporučujeme využít nadstandardní pojištění ALLIANZ, které nabízíme BEZ HORNÍHO LIMITU plnění v případě nutnosti léčebných výloh v zahraničí a to za pouhých 10,- Kč na den pro děti do 15 let. Osoby nad 15 let pak platí 20,- Kč/den.

3 nabídka pro sezónu jaro/podzim LODNÍ VÝLET DO HŘENSKA 120,- Kč/osoba Vydejte se s námi na jedinečnou plavbu lodí z Děčína do Hřenska. Výlet se dá podniknout jen jako dopolední program za každého počasí s pozorováním nádherné krajiny Labských pískovců z horní odkryté nebo dolní kryté paluby lodi. Pro děti bude plavba jedinečným zážitkem, během kterého mohou pozorovat flóru a faunu na březích Labe a skalní formace jako je Růžový hřeben, Jeptiška, Žlebská jehla nebo vyhlídkovou plošinu Belveder. Výlet se tak dá uskutečnit za každého počasí hod odjezd od ZŠ/MŠ k přístavišti pod Děčínským zámkem hod nástup na loď hod - vyplutí směr Hřensko hod zakotvení ve Hřensku a procházka podél řeky Kamenice, fakultativně je možné rozšířit program o projížďku Tichou soutěskou tam a zpět cca hod odjezd autobusem zpět do Děčína hod návrat do MŠ/ZŠ PS zájezd může být uskutečněn i v opačném směru, tj. busem do Hřenska a zpět lodí do Děčína v 15:30 hod. Návrat do Děčína až v 17:00 hod.. od do každou středu, čtvrtek a pátek od do každý všední den kromě pátku od do každou středu, čtvrtek a pátek Upozorňujeme, že uskutečnění výletu je podmíněno příznivým stavem vodní hladiny v Labi a aktuálními plavebními podmínkami. CENÍK - PLAVBA DO HŘENSKA () OSOB PEDAGOGICKÉHO MINI BUS FORD 14 osob 200,00 Kč 2 LUX BUS Mercedes 20 osob 190,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 25 osob 170,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 30 osob 160,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 35 osob 150,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 40 osob 140,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 45 osob 130,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 50 osob 120,00 Kč 6 CENA ZAHRNUJE: autobusovou dopravu od školy/školky dle programu, skupinovou jízdenku na plavbu Děčín Hřensko, CENA NEZAHRNUJE: rozšíření programu nad rámec výše uvedeného časového programu, občerstvení na lodi Ceny jsou kalkulovány na odjezd z centra Děčína a Podmokel a z přilehlých čtvrtí. Pokud bude odjezd z obcí mimo Děčín, může být účtován doplatek za rozdíl v počtu ujetých kilometrů. Cenu konkrétně pro Vaši MŠ nebo ZŠ, Vám rádi na přání sdělíme.

4 nabídka pro sezónu jaro/podzim LODÍ DO HŘENSKA A DÁLE AUTOBUSEM NA MEZNÍ LOUKU S NÁVŠTĚVOU NAUČNÉ RYSÍ STEZKY 130,- Kč/osoba Polodenní výlet kombinující výlet lodí z Děčína do Hřenska s návštěvou lesního naučně-zážitkového areálu Rysí stezka který je kousek od Mezní Louky poblíž stezky na Pravčickou bránu. Naučně-zážitkový areál seznamuje děti zajímavou a zábavnou formou s místní florou a faunou v podobě různých stanovišť s úkoly, které musí děti plnit. Stezku tvoří dva okruhy červený a modrý s 20 interaktivními zastávkami. Červený okruh (cca 300 m) je kratší a vhodný především pro menší děti a nabízí celkem 10 zastavení jako je např. Paměť stromů, Lesní panelák, Stopy zvířat a další. Na konci je pak vybudovaný lesní altán. Na tento okruh je třeba si vyčlenit cca 40 min. Modrý okruh je určen pro malé dobrodruhy, je 800 m dlouhý. Terén stezky je mírně náročnější se spoustou aktivní zábavy a děti si mohou vyzkoušet chůzi po dřevěných chodnících, vyzkoušet lýkožroutí prolézačku a plnit úkoly na zastávkách jako je např. Lesní tůň, Život v dutině stromu a další. Na tento okruh je třeba si vyčlenit cca 60 až 120 min hod odjezd od ZŠ/MŠ k přístavišti pod Děčínským zámkem hod nástup na loď hod - vyplutí směr Hřensko hod zakotvení ve Hřensku, kde bude čekat autobus a odveze skupinu na Mezní Louku cca až hod program v lesním areálu Rysí stezka hod - odjezd autobusem zpět do Děčína hod návrat do MŠ/ZŠ PS zájezd může být uskutečněn i v opačném směru, tj. busem do Hřenska a zpět lodí do Děčína v 15:30 hod. Návrat do Děčína v 17:00 hod.. od do každou středu, čtvrtek a pátek od do každý všední den kromě pátku od do každou středu, čtvrtek a pátek Upozorňujeme, že uskutečnění výletu je podmíněno příznivým stavem vodní hladiny v Labi a aktuálními plavebními podmínkami. CENÍK - PLAVBA DO HŘENSKA + MEZNÍ LOUKA - RYSÍ STEZKA () OSOB PEDAGOGICKÉHO MINI BUS FORD 14 osob 230,00 Kč 2 LUX BUS Mercedes 20 osob 220,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 25 osob 190,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 30 osob 170,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 35 osob 160,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 40 osob 150,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 45 osob 140,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 50 osob 130,00 Kč 6 CENA ZAHRNUJE: autobusovou dopravu od školy/školky dle programu, skupinovou jízdenku na plavbu Děčín Hřensko CENA NEZAHRNUJE: rozšíření programu nad rámec výše uvedeného časového programu, občerstvení na lodi Ceny jsou kalkulovány na odjezd z centra Děčína a Podmokel a z přilehlých čtvrtí. Pokud bude odjezd z obcí mimo Děčín, může být účtován doplatek za rozdíl v počtu ujetých kilometrů. Cenu konkrétně pro Vaši MŠ nebo ZŠ, Vám rádi na přání sdělíme.

5 nabídka pro sezónu jaro/podzim DĚTSKÝ DEN NA PIRÁTSKÉ LODI MAŠKARNÍ PLAVBA PO LABI V DĚČÍNĚ 110,- Kč/osoba Že piráti neřádí pouze na moři, ale i na Labi v okolí Děčína se mohou děti přesvědčit během asi hodinové plavby z přístaviště pod Děčínským zámkem. Na palubě lodi na děti čeká spousta zábavy, soutěže a hry, dětské písničky, posádka včetně kapitána v pirátských kostýmech. Krytá dolní i venkovní horní paluba bude jen pro malé piráty a rum poteče proudem.. Během plavby bude vyhlášena i soutěž o nejlepší pirátskou masku. Výhodou programu je, že se díky kryté palubě může uskutečnit za každého počasí hod odjezd od ZŠ/MŠ do kotviště pod zámkem hod nalodění na pirátskou loď hod vyplutí a následuje hlídková plavba napříč celým Děčínem, nejprve proti proudu do Rozběles a následně po proudu až do Loubí, poté se loď opět vrátí pod Děčínský zámek hod zakotvení zpět a odjezd autobusem zpět hod návrat do MŠ/ZŠ Dětský den plavba se uskuteční celkem 4x a to v těchto časech: 09:00 hod 10:00 hod 11:00 hod PRO VELKÝ ZÁJEM PŘIDÁNY NOVÉ TERMÍNY PLAVBA ZA VYSVĚDČENÍ CENÍK - PIRÁTSKÁ PLAVBA () OSOB PEDAGOGICKÉHO MINI BUS FORD 14 osob 180,00 Kč 2 LUX BUS Mercedes 20 osob 170,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 25 osob 160,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 30 osob 150,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 35 osob 140,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 40 osob 130,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 45 osob 120,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 50 osob 110,00 Kč 6 CENA ZAHRNUJE: autobusovou dopravu od školy/školky dle programu, pirátskou plavbu na lodi s programem CENA NEZAHRNUJE: rozšíření programu nad rámec výše uvedeného časového programu Ceny jsou kalkulovány na odjezd z centra Děčína a centra Ústí nad Labem. Pokud bude odjezd z obcí mimo Děčín a Ústí, může být účtován doplatek za rozdíl v počtu ujetých kilometrů. Cenu konkrétně pro Vaši MŠ nebo ZŠ, Vám rádi na přání sdělíme.

6 nabídka pro sezónu jaro/podzim AUTOBUSEM NA MEZNÍ LOUKU S NÁVŠTĚVOU NAUČNÉ RYSÍ STEZKY 70,- Kč/osoba Dopolední výlet do národního parku Česko-Saské Švýcarsko s návštěvou lesního naučně-zážitkového areálu Rysí stezka který je kousek od Mezní Louky poblíž stezky na Pravčickou bránu. Naučně-zážitkový areál seznamuje děti zajímavou a zábavnou formou s místní florou a faunou v podobě různých stanovišť s úkoly, které musí děti plnit. Stezku tvoří dva okruhy červený a modrý s 20 interaktivními zastávkami. Červený okruh (cca 300 m) je kratší a vhodný především pro menší děti a nabízí celkem 10 zastavení jako je např. Paměť stromů, Lesní panelák, Stopy zvířat a další. Na konci je pak vybudovaný lesní altán. Na tento okruh je třeba si vyčlenit cca 40 min. Modrý okruh je určen pro malé dobrodruhy, je 800 m dlouhý. Terén stezky je mírně náročnější se spoustou aktivní zábavy a děti si mohou vyzkoušet chůzi po dřevěných chodnících, vyzkoušet lýkožroutí prolézačku a plnit úkoly na zastávkách jako je např. Lesní tůň, Život v dutině stromu a další. Na tento okruh je třeba si vyčlenit cca 60 až 120 min hod odjezd od ZŠ/MŠ přes Hřensko na Mezní Louku hod příjezd na Mezní Louku k areálu Rysí stezky hod odjezd zpět do Děčína hod návrat do MŠ/ZŠ od do libovolný všední den CENÍK - MEZNÍ LOUKA - RYSÍ STEZKA () OSOB PEDAGOGICKÉHO MINI BUS FORD 14 osob 160,00 Kč 2 LUX BUS Mercedes 20 osob 160,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 25 osob 130,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 30 osob 110,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 35 osob 100,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 40 osob 90,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 45 osob 80,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 50 osob 70,00 Kč 6 CENA ZAHRNUJE: autobusovou dopravu od školy/školky dle programu CENA NEZAHRNUJE: rozšíření programu nad rámec výše uvedeného časového programu Ceny jsou kalkulovány na odjezd z centra Děčína a Podmokel a z přilehlých čtvrtí. Pokud bude odjezd z obcí mimo Děčín, může být účtován doplatek za rozdíl v počtu ujetých kilometrů. Cenu konkrétně pro Vaši MŠ nebo ZŠ, Vám rádi na přání sdělíme.

7 nabídka pro sezónu jaro/podzim PO STOPÁCH PYŠNÉ PRINCEZNY DO DOLSKÉHO MLÝNA Z VYSOKÉ LÍPY DO JETŘICHOVIC (4 km) výlet je možný rozšířit o průvodce, který Vás po celé trase provede a pro děti zajistí doprovodný naučný program o fauně a flóře NP (výklad, soutěže, pracovní listy) 70,- Kč/osoba Dopolední výlet do NP Česko-saské Švýcarsko. Trasa výletu vede od hotelu Vysoká Lípa po modré značce k Dolskému mlýnu délka cca 1 km, částečně po asfaltové cestě, na konci trasy větší klesání skalní soutěskou k říčce Kamenice. Prohlídka mlýna a okolí. Cesta zpět povede nenáročnou cestou po žluté značce kolem tzv. královského smrku a přes nejstarší železobetonový most přes řeku Kamenici, kolem železitého Hubertova pramene a podél potoka Jetřichovická Bělá až ke starému Gunterovu mlýnu v Jetřichovicích, kde na Vás bude opět čekat autobus. VÝLET S PRŮVOEM Pokud si sami netroufáte celou trasu absolvovat sami, nabízíme Vám možnost zajištění zkušeného průvodce, který Vás celou trasou provede a seznámí děti s hlavními body programu, s okolní přírodou, ochranou přírody v národním parku a formou her a pracovních listů mohou děti s průvodcem plnit různé úkoly. Cena za průvodce včetně všech tištěných pracovních materiálů pro děti je 500,- Kč/výlet bez ohledu na počet osob ve skupině hod odjezd od ZŠ/MŠ do Vysoké Lípy hod příjezd do Vysoké Lípy pěší túra k Dolskému mlýnu a dále do Jetřichovic celkem cca 4 km cca hod odjezd z Jetřichovic do Děčína hod návrat do MŠ/ZŠ libovolný všední den výlet je možné uskutečnit celoročně Dolský mlýn má své kouzlo v každém ročním období CENÍK - DOLSKÝ MLÝN () OSOB PEDAGOGICKÉHO MINI BUS FORD 14 osob 180,00 Kč 2 LUX BUS Mercedes 20 osob 180,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 25 osob 140,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 30 osob 120,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 35 osob 100,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 40 osob 90,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 45 osob 80,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 50 osob 70,00 Kč 6 CENA ZAHRNUJE: autobusovou dopravu od školy/školky dle programu CENA NEZAHRNUJE: rozšíření programu nad rámec výše uvedeného časového programu, průvodce Ceny jsou kalkulovány na odjezd z centra Děčína a Podmokel a z přilehlých čtvrtí. Pokud bude odjezd z obcí mimo Děčín, může být účtován doplatek za rozdíl v počtu ujetých kilometrů. Cenu konkrétně pro Vaši MŠ nebo ZŠ, Vám rádi na přání sdělíme.

8 nabídka pro sezónu jaro/podzim AUTOBUSEM DO EDMUNDOVY SOUTĚSKY (3,5 km) (výlet lze nakombinovat s plavbou lodí z Děčína do Hřenska) výlet je možný rozšířit o průvodce, který Vás po celé trase provede a pro děti zajistí doprovodný naučný program o fauně a flóře NP (výklad, soutěže, pracovní listy) 120,- Kč/osoba Dopolední časově nenáročný výlet do NP Česko-Saské Švýcarsko spojený s návštěvou Edmundovy soutěsky a Hřenska. Autobus Vás odveze až do obce Mezná odkud sestoupíte do úzkého kaňonu řeky Kamenice a půjdete po zelené turistické značce (500 m) k rozcestníku se žlutou turistickou značkou, po které pokračujete k nástupnímu místu do lodiček, které Vás přepraví po Edmundově soutěsce (900 m). Po žluté značce dále pokračujete podél řeky Kamenice až k restauraci hotelu Klepáč (1,8 km), kde na Vás bude čekat autobus pro cestu zpět. VÝLET S PRŮVOEM Pokud si sami netroufáte celou trasu absolvovat sami, nabízíme Vám možnost zajištění zkušeného průvodce, který Vás celou trasou provede a seznámí děti s hlavními body programu, s okolní přírodou, ochranou přírody v národním parku a formou her a pracovních listů mohou děti s průvodcem plnit různé úkoly. Cena za průvodce včetně všech tištěných pracovních materiálů pro děti je 500,- Kč/výlet bez ohledu na počet osob ve skupině hod odjezd od ZŠ/MŠ do Mezné hod příjezd na Meznou sestup do soutěsek hod odjezd ze Hřenska z parkoviště U Klepáče zpět do Děčína hod návrat do MŠ/ZŠ V případě kombinace s lodní dopravou do Hřenska, se příjezd na Meznou a tím i celý program posune o 2 hodiny, tj. příjezd na Meznou bude v hod. Cena výletu s lodní dopravou do Hřenska se zvedne o 80,- Kč/osoba. libovolný všední den od dubna do listopadu CENÍK - EDMUNDOVA SOUTĚSKA () OSOB PEDAGOGICKÉHO MINI BUS FORD 14 osob 220,00 Kč 2 LUX BUS Mercedes 20 osob 220,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 25 osob 180,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 30 osob 160,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 35 osob 150,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 40 osob 140,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 45 osob 130,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 50 osob 120,00 Kč 6 CENA ZAHRNUJE: autobusovou dopravu od školy/školky dle programu, jízdné loďkou v Edmundově soutěsce CENA NEZAHRNUJE: rozšíření programu nad rámec výše uvedeného časového programu, průvodce Ceny jsou kalkulovány na odjezd z centra Děčína a Podmokel a z přilehlých čtvrtí. Pokud bude odjezd z obcí mimo Děčín, může být účtován doplatek za rozdíl v počtu ujetých kilometrů. Cenu konkrétně pro Vaši MŠ nebo ZŠ, Vám rádi na přání sdělíme.

9 nabídka pro sezónu jaro/podzim AUTOBUSEM DO DIVOKÉ A EDMUNDOVY SOUTĚSKY 5,9 km (výlet lze nakombinovat s plavbou lodí z Děčína do Hřenska) výlet je možný rozšířit o průvodce, který Vás po celé trase provede a pro děti zajistí doprovodný naučný program o fauně a flóře NP (výklad, soutěže, pracovní listy) 150,- Kč/osoba Dopolední výlet do NP Česko-Saské Švýcarsko. Návštěva Divoké a Edmundovy soutěsky. Autobus Vás zaveze do obce Mezní Louka ke stejnojmennému hotelu odkud půjdete dolů po modré turistické značce (1,3 km) k rozcestníku se žlutou turistickou značkou, po které pokračujete až do soutěsky k nástupnímu místu na lodičky po Divoké soutěsce (1,3 km). Po plavbě soutěskou pokračujete kaňonem podél řeky Kamenice až ke druhé Edmundově soutězce (1,5 km) V rekonstruovaném srubu můžete navštívit expozici o historii soutěsek. Na loďce projedete Edmundovu soutěsku a po žluté značce pokračujete do Hřenska k restauraci Klepáč (1,8 km), kde na Vás bude čekat autobus. Tento okruh měří kolem 6 km. VÝLET S PRŮVOEM Pokud si sami netroufáte celou trasu absolvovat sami, nabízíme Vám možnost zajištění zkušeného průvodce, který Vás celou trasou provede a seznámí děti s hlavními body programu, s okolní přírodou, ochranou přírody v národním parku a formou her a pracovních listů mohou děti s průvodcem plnit různé úkoly. Cena za průvodce včetně všech tištěných pracovních materiálů pro děti je 500,- Kč/výlet bez ohledu na počet osob ve skupině hod odjezd od ZŠ/MŠ do Mezné hod příjezd na Meznou sestup do soutěsek hod odjezd ze Hřenska z parkoviště U Klepáče zpět do Děčína hod návrat do MŠ/ZŠ V případě kombinace s lodní dopravou do Hřenska, se příjezd na Meznou a tím i celý program posune o 2 hodiny, tj. příjezd na Meznou bude v hod. Cena výletu s lodní dopravou do Hřenska se zvedne o 80,- Kč/osoba. libovolný všední den od dubna do listopadu CENÍK - DIVOKÁ A EDMUNDOVA SOUTĚSKA () OSOB PEDAGOGICKÉHO MINI BUS FORD 14 osob 260,00 Kč 2 LUX BUS Mercedes 20 osob 260,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 25 osob 220,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 30 osob 200,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 35 osob 180,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 40 osob 170,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 45 osob 160,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 50 osob 150,00 Kč 6 CENA ZAHRNUJE: autobusovou dopravu od školy/školky dle programu, jízdné loďkou v Divoké a Edmundově soutěsce CENA NEZAHRNUJE: rozšíření programu nad rámec výše uvedeného časového programu, průvodce Ceny jsou kalkulovány na odjezd z centra Děčína a Podmokel a z přilehlých čtvrtí. Pokud bude odjezd z obcí mimo Děčín, může být účtován doplatek za rozdíl v počtu ujetých kilometrů. Cenu konkrétně pro Vaši MŠ nebo ZŠ, Vám rádi na přání sdělíme.

10 nabídka pro sezónu jaro/podzim AUTOBUSEM ZA SKALNÍM HRADEM ŠAUNŠTEJN A NÁVŠTĚVA MALÉ PRAVČICKÉ BRÁNY (3,2 km) výlet je možný rozšířit o průvodce, který Vás po celé trase provede a pro děti zajistí doprovodný naučný program o fauně a flóře NP (výklad, soutěže, pracovní listy) 60,- Kč/osoba Dopolední výlet do NP Česko-Saské Švýcarsko. Připravili jsme pro Vás nenáročný 3 km úsek během kterého budete mít možnost navštívit Krahujčí rokly, Malou Pravčickou bránu a bývalý loupežnický hrádek Šaunštejn. Trasa začíná u odbočky nad Mezní loukou, kde Vás vysadí autobus. Po zhruba 200 m pokračujete po asfaltové cyklostezce směrem na Malou Pravčickou bránu (cca 1,5 km). Pokračujete po červené turistické značce k loupežnickému hrádku Šaunštejn (cca 500 m), lesní cesta vede po dřevěných schodech pod malebnými pískovcovými věžemi. Po prohlídce hradu pokračujete po červené turistické na rozcestník pod Šaunštejnem (500 m), odtud po asfaltové silnici dojdete do Vysoké Lípy (500 m), kde na Vás bude čekat autobus. VÝLET S PRŮVOEM Pokud si sami netroufáte celou trasu absolvovat sami, nabízíme Vám možnost zajištění zkušeného průvodce, který Vás celou trasou provede a seznámí děti s hlavními body programu, s okolní přírodou, ochranou přírody v národním parku a formou her a pracovních listů mohou děti s průvodcem plnit různé úkoly. Cena za průvodce včetně všech tištěných pracovních materiálů pro děti je 500,- Kč/výlet bez ohledu na počet osob ve skupině hod odjezd od ZŠ/MŠ na Mezní Louku hod příjezd na parkoviště nad Mezní loukou hod odjezd z Vysoké Lípy do Děčína hod libovolný všední den CENÍK - ŠAUNŠTEJN A MALÁ PRAVČICKÁ BRÁNA () OSOB PEDAGOGICKÉHO MINI BUS FORD 14 osob 160,00 Kč 2 LUX BUS Mercedes 20 osob 150,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 25 osob 120,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 30 osob 100,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 35 osob 90,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 40 osob 80,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 45 osob 70,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 50 osob 60,00 Kč 6 CENA ZAHRNUJE: autobusovou dopravu od školy/školky dle programu CENA NEZAHRNUJE: rozšíření programu nad rámec výše uvedeného časového programu, průvodce Ceny jsou kalkulovány na odjezd z centra Děčína a Podmokel a z přilehlých čtvrtí. Pokud bude odjezd z obcí mimo Děčín, může být účtován doplatek za rozdíl v počtu ujetých kilometrů. Cenu konkrétně pro Vaši MŠ nebo ZŠ, Vám rádi na přání sdělíme.

11 nabídka pro sezónu jaro/podzim AUTOBUSEM DO SKALNÍHO MĚSTA V TISÉ výlet je možný rozšířit o průvodce, který Vás po celé trase provede a pro děti zajistí doprovodný naučný program (výklad, soutěže, pracovní listy) 80,- Kč/osoba Dopolední výlet do skalního města Tiské stěny v CHKO Labské pískovce. Z parkoviště u kostela v obci Tisá půjdete po červené turistické značce ke vstupu, kde začíná naučná stezka se 7 informačními zastávkami. Tato trasa prochází Malé i Velké Tisské stěny a končí u turistické chaty (celkem cca 2 km). Skály jsou označeny čísly a svými tvary připomínají různé zvířecí, ale i jiné motivy (tančící medvěd, sloni, Herkules.) Autobus na Vás bude následně čekat u turistické chaty. VÝLET S PRŮVOEM Pokud si sami netroufáte celou trasu absolvovat sami, nabízíme Vám možnost zajištění zkušeného průvodce, který Vás celou trasou provede a seznámí děti s hlavními body programu, s okolní přírodou, ochranou přírody v národním parku a formou her a pracovních listů mohou děti s průvodcem plnit různé úkoly. Cena za průvodce včetně všech tištěných pracovních materiálů pro děti je 500,- Kč/výlet bez ohledu na počet osob ve skupině hod odjezd od ZŠ/MŠ do Tisé hod příjezd do Tisé hod odjezd z Tisé do Děčína hod návrat do MŠ/ZŠ libovolný všední den CENÍK - SKALNÍ MĚSTO TISÁ () OSOB PEDAGOGICKÉHO MINI BUS FORD 14 osob 160,00 Kč 2 LUX BUS Mercedes 20 osob 160,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 25 osob 140,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 30 osob 120,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 35 osob 110,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 40 osob 100,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 45 osob 90,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 50 osob 80,00 Kč 6 CENA ZAHRNUJE: autobusovou dopravu od školy/školky dle programu, vstupné do skalního města CENA NEZAHRNUJE: rozšíření programu nad rámec výše uvedeného časového programu, průvodce Ceny jsou kalkulovány na odjezd z centra Děčína a Podmokel a z přilehlých čtvrtí. Pokud bude odjezd z obcí mimo Děčín, může být účtován doplatek za rozdíl v počtu ujetých kilometrů. Cenu konkrétně pro Vaši MŠ nebo ZŠ, Vám rádi na přání sdělíme.

12 nabídka pro sezónu jaro/podzim VÝLET NA PRAVČICKOU BRÁNU Z MEZNÍ LOUKY KE TŘEM PRAMENŮM (7,1 km) PO NAUČNÉ STEZCE výlet je možný rozšířit o průvodce, který Vás po celé trase provede a pro děti zajistí doprovodný naučný program o fauně a flóře NP (výklad, soutěže, pracovní listy) 100,- Kč/osoba Polodenní výlet na nejznámější dominantu Českého Švýcarska a zároveň na největší pískovcový oblouk v Evropě Pravčickou bránu. Trasu jsme připravili tak aby byla co nejméně časově i fyzicky náročná a zvládly ji i děti autobus Vás zaveze na Mezní Louku odkud se dáte po naučné stezce kolem lesního naučného areálu Rysí stezka po červené značce až k Pravčické bráně kromě počátečního stoupání je většina trasy po rovině krásnou přírodou národního parku. Výlet zahrnuje i vstup do areálu Pravčické brány. Na místě budete mít dostatek času na prohlídku a občerstvení než se vydáte na další cestu, která už bude jen klesat směrem ke Hřensku. Autobus Vás vyzvedne na zastávce U Třech pramenů, takže nemusíte absolvovat poslední úsek cesty po silnici do Hřenska. VÝLET S PRŮVOEM - Pokud si sami netroufáte celou trasu absolvovat sami, nabízíme Vám možnost zajištění zkušeného průvodce, který Vás celou trasou provede a seznámí děti s hlavními body programu, s okolní přírodou, ochranou přírody v národním parku a formou her a pracovních listů mohou děti s průvodcem plnit různé úkoly. Cena za průvodce včetně všech tištěných pracovních materiálů pro děti je 500,- Kč/výlet bez ohledu na počet osob ve skupině hod odjezd od ZŠ/MŠ na Meznou Louku hod příjezd k hotelu Mezní Louka začátek pěší túry celkem 7,1 km na vše budete mít minimálně 3,5 hodiny cca hod nástup do autobusu U Třech pramenů a odjezd zpět do Děčína hod návrat do MŠ/ZŠ duben až listopad libovolný všední den CENÍK - PRAVČICKÁ BRÁNA () OSOB PEDAGOGICKÉHO MINI BUS FORD 14 osob 190,00 Kč 2 LUX BUS Mercedes 20 osob 190,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 25 osob 170,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 30 osob 150,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 35 osob 130,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 40 osob 120,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 45 osob 110,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 50 osob 100,00 Kč 6 CENA ZAHRNUJE: autobusovou dopravu od školy/školky dle programu, vstup do areálu Pravčické brány CENA NEZAHRNUJE: rozšíření programu nad rámec výše uvedeného časového programu, průvodce Ceny jsou kalkulovány na odjezd z centra Děčína a Podmokel a z přilehlých čtvrtí. Pokud bude odjezd z obcí mimo Děčín, může být účtován doplatek za rozdíl v počtu ujetých kilometrů. Cenu konkrétně pro Vaši MŠ nebo ZŠ, Vám rádi na přání sdělíme.

13 nabídka pro sezónu jaro/podzim AUTOBUSEM NA PANSKOU SKÁLU A DÁLE NA SKALNÍ HRAD SLOUP + JESKYNĚ PUSTÝ KOSTEL 120,- Kč/osoba Dopolední a časově nenáročný výlet Vás nejdříve zavede na jedinečný geologický útvar tzv. Panskou skálu, kde jsou krásně patrné čedičové šestiboké sloupy, a kterou děti znají z pohádky o Pyšné princezně. Dále cesta povede do obce Sloup v Čechách, kde si prohlídnete zdejší skalní poustevnický hrádek. Prohlídka hradních prostor, bývalé kuchyně, skalní kaple, bývalé cisterny na vodu a dalších míst tohoto romantického místa. Možnost procházky do skalního města s naučnou stezkou, které je naproti skalnímu hradu návštěva např. lesního divadla nebo jeskyní Pustý kostel (cca 1,5 km) hod odjezd od ZŠ/MŠ hod příjezd do obce Prácheň prohlídka Panské skály hod příjezd do Sloupu, prohlídka hradu hod odjezd zpět nebo ještě prohlídka blízkého skalního města se skalním divadlem nebo např. prohlídka jeskyní Pustý kostel hod návrat do MŠ/ZŠ od do libovolný všední den CENÍK - PANSKÁ SKÁLA + HRAD SLOUP () OSOB PEDAGOGICKÉHO MINI BUS FORD 14 osob 240,00 Kč 2 LUX BUS Mercedes 20 osob 230,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 25 osob 190,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 30 osob 170,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 35 osob 150,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 40 osob 140,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 45 osob 130,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 50 osob 120,00 Kč 6 CENA ZAHRNUJE: autobusovou dopravu od školy/školky dle programu, vstupné do skalního hradou Sloup s průvodcem CENA NEZAHRNUJE: rozšíření programu nad rámec výše uvedeného časového programu Ceny jsou kalkulovány na odjezd z centra Děčína a Podmokel a z přilehlých čtvrtí. Pokud bude odjezd z obcí mimo Děčín, může být účtován doplatek za rozdíl v počtu ujetých kilometrů. Cenu konkrétně pro Vaši MŠ nebo ZŠ, Vám rádi na přání sdělíme.

14 nabídka pro sezónu jaro/podzim AUTOBUSEM DO SKANZENU V ZUBRNICÍCH S MOŽNOSTÍ WORKSHOPU PRO DĚTI 150,- Kč/osoba Skanzen Zubrnice nabízí tematické programy pro děti z MŠ a ZŠ I. stupně zaměřené na konkrétní téma. V rámci programu je tvůrčí dílna v autentickém prostředí (pečení v kachlovém sporáku, výroba tradičních předmětů a další aktivity) s povídáním o lidových tradicích. Děti mají možnost vyzkoušet si vybrané zemědělské nebo řemeslné činnosti s odborným vedením. (maximálně 25 dětí v jedné skupině) Workshopy jsou pořádány na základě předchozí objednávky a jsou tématicky zaměřené na: Velikonoce zvyky a tradice (duben), jaro na vesnici (duben, květen), Perníkář (duben, květen, září, říjen), Len a Zubr (květen, září, říjen), Advent a Vánoce (listopad, prosinec) Pro děti bude zážitkem i samotná prohlídka skanzenu, která je rozdělena do dvou okruhů: 1. historická vesnice nebo 2. mlýnské údolí. Děti tak mohou navštívit např. starou školu, mlýn, zemědělskou usedlost, stodolu, výstavu historických předmětů každodenní potřeby a další. V sousedství skanzenu je i muzeální zubrnická železnice s několika exponáty a historickou budovou nádraží. Workshopy pro max. 25 osob ve skupině je nutné objednat předem dle aktuálního programu. PROGRAM : hod odjezd od ZŠ/MŠ 08:30 hod příjezd do Zubrnic, prohlídka skanzenu případně i účast na workshopu hod odjezd zpět do ZŠ/MŠ hod návrat do ZŠ/MŠ od až libovolný všední den MIMO PONDĚLÍ OSOB PEDAGOGICKÉHO MINI BUS FORD 14 osob 260,00 Kč 2 LUX BUS Mercedes 20 osob 250,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 25 osob 220,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 30 osob 200,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 35 osob 180,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 40 osob 170,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 45 osob 160,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 50 osob 150,00 Kč 6 CENA ZAHRNUJE: autobusovou dopravu od školy/školky dle programu, vstupné do skanzenu na jeden z návštěvnických okruhů nebo účast na workshopu CENA NEZAHRNUJE: rozšíření programu nad rámec výše uvedeného časového programu Ceny jsou kalkulovány na odjezd z centra Děčína a z přilehlých čtvrtí. Pokud bude odjezd z obcí mimo Děčín., může být účtován doplatek za rozdíl v počtu ujetých kilometrů. Cenu konkrétně pro Vaši MŠ nebo ZŠ, Vám rádi na přání sdělíme.

15 nabídka pro sezónu jaro/podzim AUTOBUSEM DO INDIÁNSKÉ VESNIČKY ROSEHILL V RŮŽOVÉ 140,- Kč/osoba Dopolední výlet s naučným programem do indiánské vesničky Rosehill v obci Růžová. Po příjezdu Vás čeká komentovaná prohlídka vesničky, děti se dozvědí informace o životě indiánů, mohou si prohlédnout teepee, indiánské oblečení, hračky, hudební nástroje a další zajímavosti. Po prohlídce následuje indiánská show, kde děti uvidí indiánské tance, divadlo, hudbu, rozdělávání ohně starým způsobem a mohou se naučit indiánské písně a dovednosti hod odjezd od ZŠ/MŠ do Růžové hod příjezd do Růžové k areálu indiánské vesničky hod odjezd zpět do Děčína hod návrat do MŠ/ZŠ od do libovolný všední den CENÍK - INDIÁNSKÁ VESNIČKA ROSEHILL () OSOB PEDAGOGICKÉHO MINI BUS FORD 14 osob 240,00 Kč 2 LUX BUS Mercedes 20 osob 230,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 25 osob 200,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 30 osob 180,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 35 osob 170,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 40 osob 160,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 45 osob 150,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 50 osob 140,00 Kč 6 CENA ZAHRNUJE: autobusovou dopravu od školy/školky dle programu, komentovaný program v indiánské vesničce CENA NEZAHRNUJE: rozšíření programu nad rámec výše uvedeného časového programu, průvodce Ceny jsou kalkulovány na odjezd z centra Děčína a Podmokel a z přilehlých čtvrtí. Pokud bude odjezd z obcí mimo Děčín, může být účtován doplatek za rozdíl v počtu ujetých kilometrů. Cenu konkrétně pro Vaši MŠ nebo ZŠ, Vám rádi na přání sdělíme.

16 nabídka pro sezónu jaro/podzim AUTOBUSEM DO MÝDLÁRNY V RŮŽOVÉ ZA RUČNÍ VÝROBOU MÝDLA WORKSHOP PRO DĚTI 180,- Kč/osoba Dopolední výlet do Mýdlárny Rubens v Růžové. Návštěva rodinné firmy Rubens s dlouholetou tradicí ruční výroby mýdel a další kosmeticky, prohlídka výrobny, pro děti je připraven workshop, v rámci kterého si mohou vlastnoručně vyrobit a vyzdobit mýdlo pod dohledem zkušených zaměstnanců firmy. Program je vhodný jak pro děti z MŠ, tak i ze ZŠ. WORKSHOPY PRO cca 25 osob (v případě větší skupiny není problém workshop rozdělit na 2 skupiny): A) Zdobení bylinkového mýdla - z nabídky bylinkových mýdel si děti vyberou jedno, které následně budou zdobit pomocí rydel. Mýdla mají různé barvy a vůně. Žádnému mýdlu nemůže chybět krabička, kterou si pak také mohou dozdobit přírodninami dle své fantazie. B) Plstěné mýdlo celý proces plstění je jednoduchý, děti si vyberou bylinkové mýdlo a vyberou si barvu vlny, kterou chtějí použít, obalí vlnou mýdlo a trochu namočí. Díky mýdlové vodě, která vznikne třením, se jednotlivá vlákna vlny spojí krásně dohromady a vznikne mýdlo v plstěné žínce, která se zmenšuje společně s mýdlem a to díky ní i více pění hod odjezd od ZŠ/MŠ do Růžové hod příjezd do Růžové workshop v mýdlárně Rubens hod odjezd z Růžové do Děčína hod návrat do MŠ/ZŠ libovolný všední den CENÍK - MÝDLÁRNA RŮŽOVÁ () OSOB PEDAGOGICKÉHO MINI BUS FORD 14 osob 280,00 Kč 2 LUX BUS Mercedes 20 osob 270,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 25 osob 240,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 30 osob 220,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 35 osob 210,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 40 osob 200,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 45 osob 190,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 50 osob 180,00 Kč 6 CENA ZAHRNUJE: autobusovou dopravu od školy/školky dle programu, workshop v mýdlárně, kde výsledný produkt si děti mohou odvést jako dárek pro rodiče CENA NEZAHRNUJE: rozšíření programu nad rámec výše uvedeného časového programu, průvodce Ceny jsou kalkulovány na odjezd z centra Děčína a Podmokel a z přilehlých čtvrtí. Pokud bude odjezd z obcí mimo Děčín, může být účtován doplatek za rozdíl v počtu ujetých kilometrů. Cenu konkrétně pro Vaši MŠ nebo ZŠ, Vám rádi na přání sdělíme.

17 nabídka pro sezónu jaro/podzim AUTOBUSEM NA KOZÍ FARMU ŽOFÍN A NÁVŠTĚVA EXPOZICE NÁRODNÍHO PARKU V KRÁSNÉ LÍPĚ 110,- Kč/osoba Žofín je rodinná farma, zabývající se chovem koz a výrobou kozích sýrů. Děti se budou moci seznámit s technologií výroby sýra a zajímavostí ohledně chovu koz, jejich dojení a zpracování mléka. Samozřejmě budou mít i možnost kozy krmit a pohladit si je. Děti budou mít i možnost ochutnat kozí mléko nebo nakonec pro rodiče koupit domácí sýry. Exkurze na kozí farmu je zdarma a jako vstupné děti zaplatí pytlíkem mrkve nebo suchého chleba. Dům Česého Švýcarska v Krásné Lípě - Interaktivní expozice nadchne všechny, kteří touží objevovat krajinu Českého Švýcarska všemi svými smysly. Umožní Vám nahlédnout do nejskrytějších zákoutí místní přírody a dozvědět se něco o historii a kulturních hodnotách tohoto jedinečného území. Součástí výstavy rozmístěné ve dvou patrech jsou interaktivní exponáty, (větrný mlýn, lososí cesta, labyrint v krajině, virtuální let horkovzdušným balonem nad krajinou Českosaského Švýcarska...) a také panoramatická troj-projekce znázorňující zrození krajiny. Zlatým hřebem je projekce dvacetiminutového emotivního filmu "Krajina tajemství" doprovázeného charismatickým výkladem herců Františka Němce a Vladimíra Dlouhého. V případě zájmu lze doobjednat průvodce, který Vás expozicí provede (+200,- Kč/skupina) hod odjezd od ZŠ/MŠ hod příjezd do Horního Podluží prohlídka kozí farmy hod odjezd do Krásné Lípy, návštěva expozice hod odjezd zpět hod návrat do MŠ/ZŠ Poznámka: výlet se dá uskutečnit pouze jen na kozí farmu, pak se cena výletu snižuje o 40,- Kč/osoba od do libovolný všední den CENÍK - KOZÍ FARMA + DŮM ČESKÉHO ŠVÝCARSKA V KRÁSNÉ LÍPĚ () OSOB PEDAGOGICKÉHO MINI BUS FORD 14 osob 220,00 Kč 2 LUX BUS Mercedes 20 osob 210,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 25 osob 180,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 30 osob 160,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 35 osob 140,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 40 osob 130,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 45 osob 120,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 50 osob 110,00 Kč 6 CENA ZAHRNUJE: autobusovou dopravu od školy/školky dle programu, vstupné do expozici Českého Švýcarska CENA NEZAHRNUJE: rozšíření programu nad rámec výše uvedeného časového programu Ceny jsou kalkulovány na odjezd z centra Děčína / Ústí n. Labem a z přilehlých čtvrtí. Pokud bude odjezd z obcí mimo Děčín / Ústí n. L., může být účtován doplatek za rozdíl v počtu ujetých kilometrů. Cenu konkrétně pro Vaši MŠ nebo ZŠ, Vám rádi na přání sdělíme.

18 nabídka pro sezónu jaro/podzim AUTOBUSEM DO KRÁSNÉ LÍPY DŮM ČESKÉHO ŠVÝCARSKA INTERAKTIVNÍ EXPOZICE NÁRODNÍHO PARKU 100,- Kč/osoba Dům Českého Švýcarska v Krásné Lípě - Interaktivní expozice nadchne všechny, kteří touží objevovat krajinu Českého Švýcarska všemi svými smysly. Umožní Vám nahlédnout do nejskrytějších zákoutí místní přírody a dozvědět se něco o historii a kulturních hodnotách tohoto jedinečného území. Součástí výstavy rozmístěné ve dvou patrech jsou interaktivní exponáty, (větrný mlýn, lososí cesta, labyrint v krajině, virtuální let horkovzdušným balonem nad krajinou Českosaského Švýcarska...) a také panoramatická troj-projekce znázorňující zrození krajiny. Zlatým hřebem je projekce dvacetiminutového emotivního filmu "Krajina tajemství" doprovázeného charismatickým výkladem herců Františka Němce a Vladimíra Dlouhého. V případě zájmu lze doobjednat průvodce, který Vás expozicí provede (+200,- Kč/skupina) hod odjezd od ZŠ/MŠ hod příjezd do Horního Podluží prohlídka kozí farmy hod odjezd do Krásné Lípy, návštěva expozice hod odjezd zpět hod návrat do MŠ/ZŠ Poznámka: výlet se dá uskutečnit pouze jen na kozí farmu, pak se cena výletu snižuje o 40,- Kč/osoba celoročně libovolný všední den výlet se dá uskutečnit za každého počasí. CENÍK - DŮM ČESKÉHO ŠVÝCARSKA V KRÁSNÉ LÍPĚ () OSOB PEDAGOGICKÉHO MINI BUS FORD 14 osob 210,00 Kč 2 LUX BUS Mercedes 20 osob 210,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 25 osob 180,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 30 osob 150,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 35 osob 130,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 40 osob 120,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 45 osob 110,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 50 osob 100,00 Kč 6 CENA ZAHRNUJE: autobusovou dopravu od školy/školky dle programu, vstupné do expozice Českého Švýcarska CENA NEZAHRNUJE: rozšíření programu nad rámec výše uvedeného časového programu Ceny jsou kalkulovány na odjezd z centra Děčína / Ústí n. Labem a z přilehlých čtvrtí. Pokud bude odjezd z obcí mimo Děčín / Ústí n. L., může být účtován doplatek za rozdíl v počtu ujetých kilometrů. Cenu konkrétně pro Vaši MŠ nebo ZŠ, Vám rádi na přání sdělíme.

19 nabídka pro sezónu jaro/podzim AUTOBUSEM NA PROHLÍDKU RYBÍ LÍHNĚ JAK SE RODÍ PSTRUZI, SIVENI a LOSOSI 70,- Kč/osoba Nenáročný dopolední výlet do rybí líhně v Bělé u Děčína, kde na Vás bude čekat pracovník rybářského svazu a seznámí děti s principem fungování rybí líhně, umělé vytírání ryb, jak se líhnou pstruzi z jiker, péče o mladé plůdky, sádky s mladým potěrem a nakonec i samotné vypuštění malých rybek do volné přírody. Děti se tak seznámí s celým procesem odchovu a na vlastní oči uvidí i jednotlivé fáze vývoje ryb. V Bělé se chová aktuálně potěr pstruha potočního a sivena amerického, ale v minulosti zde byl chován i losos atlantský, který se následně vysazoval do řeky Kamenice v národním parku České Švýcarsko. Prohlídka je ideální pro menší skupiny do 25 dětí. V případě většího zájmu není problém skupinu rozdělit. Samotná prohlídka trvá cca minut hod odjezd od ZŠ/MŠ hod příjezd do rybí líhně, prohlídka s výkladem cca hod odjezd zpět cca hod návrat do MŠ/ZŠ od duben květen libovolný všední den - ostatní termíny na dotaz dle aktuálního provozu CENÍK - RYBÍ LÍHEŇ BĚLÁ () OSOB PEDAGOGICKÉHO MINI BUS FORD 14 osob 120,00 Kč 2 LUX BUS Mercedes 20 osob 120,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 25 osob 110,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 30 osob 100,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 35 osob 90,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 40 osob 80,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 45 osob 70,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 50 osob 70,00 Kč 6 CENA ZAHRNUJE: autobusovou dopravu od školy/školky dle programu, prohlídku líhně s výkladem CENA NEZAHRNUJE: rozšíření programu nad rámec výše uvedeného časového programu Ceny jsou kalkulovány na odjezd z centra Děčína nebo Ústí n. L. a z přilehlých čtvrtí. Pokud bude odjezd z obcí mimo Děčín nebo Ústí n. L., může být účtován doplatek za rozdíl v počtu ujetých kilometrů. Cenu konkrétně pro Vaši MŠ nebo ZŠ, Vám rádi na přání sdělíme. UL

20 nabídka pro sezónu jaro/podzim AUTOBUSEM EXKURZE DO SKLÁRNY A-JE-TO V LINDAVĚ U NOVÉHO BORU 120,- Kč/osoba Poznejte práci sklářů opravdu zblízka. Budete mít příležitost pozorovat při odborném výkladu, jak se žhavá tekutá skleněná hmota v rukou sklářských mistrů mění v křehkou krásu. Kdo neodolá, může si práci sklářů vyzkoušet a pomocí sklářské píšťaly si vytvoří svůj první exkluzivní skleněný výrobek. Prohlídka s průvodcem děti seznámí s historií a současností sklárny, sklářskou technologií, způsoby tradiční ruční výroby a dalšími zajímavostmi, můžete vedle sklářské hutě a brusírny navštívit ještě formárnu. Orientační délka exkurze je 45 minut. Své zážitky poté můžete "vstřebat" u příjemného občerstvení ve stylové Sklářské krčmě Ajeto nacházející se přímo v areálu sklárny. Jako vzpomínku na nevšední zážitky si zde určitě vyberete i skleněný suvenýr od sklářů z Ajeta. V jedné skupině max. počet 30 dětí hod odjezd od ZŠ/MŠ hod příjezd do sklárny a exkurze hod odjezd zpět hod zastávka na prohlídku skalního útvaru Panská skála v Práchni hod návrat do ZŠ/MŠ Celoročně - libovolný všední den CENÍK - SKLÁRNA "A-JE-TO" V LINDAVĚ () OSOB PEDAGOGICKÉHO MINI BUS FORD 14 osob 240,00 Kč 2 LUX BUS Mercedes 20 osob 240,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 25 osob 210,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 30 osob 180,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 35 osob 160,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 40 osob 140,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 45 osob 130,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 50 osob 120,00 Kč 6 CENA ZAHRNUJE: autobusovou dopravu od školy/školky dle programu, exkurzi do sklárny s průvodcem CENA NEZAHRNUJE: rozšíření programu nad rámec výše uvedeného časového programu Ceny jsou kalkulovány na odjezd z centra Děčína a z přilehlých čtvrtí. Pokud bude odjezd z obcí mimo Děčín, může být účtován doplatek za rozdíl v počtu ujetých kilometrů. Cenu konkrétně pro Vaši MŠ nebo ZŠ, Vám rádi na přání sdělíme.

21 nabídka pro sezónu jaro/podzim AUTOBUSEM DO ÚSTÍ NAD LABEM, LANOVKOU NA VĚTRUŠI, ZRCADLOVÉ BLUDIŠTĚ A ÚSTECKÉ PODZEMÍ S MUZEEM CIVILNÍ OBRANY 120,- Kč/osoba Dopolední návštěva Ústí nad Labem bude nezapomenutelným zážitkem pro všechny děti jak předškolního, tak i školního věku. Účastníci se svezou lanovou dráhou z OC Forum na Větruši, zde se mohou pokochat výhledem na město a kaňon řaky Labe. Následuje návštěva, dětmi tolik oblíbeného, zrcadlového labyrintu a přírodního bludiště. Dále pokračujete pěšky cca 1 km přes středověké popraviště k muzeu civilní obrany, kde bude následovat zhruba hodinová exkurze s průvodcem hod odjezd od ZŠ/MŠ hod příjezd k OC Forum až hod přejezd lanovkou na Větruši návštěva zrcadlového bludiště až hod pěší přechod k muzeu civilní obrany až hod návštěva Muzea hod odjezd do ZŠ/MŠ hod příjezd do ZŠ/MŠ Od 1.5. libovolný všední den CENÍK - ÚSTECKÉ PODZEMÍ + VĚTRUŠE + ZRCADLOVÉ BLUDIŠTĚ OSOB PEDAGOGICKÉHO MINI BUS FORD 14 osob 230,00 Kč 2 LUX BUS Mercedes 20 osob 220,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 25 osob 190,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 30 osob 160,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 35 osob 150,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 40 osob 140,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 45 osob 130,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 50 osob 120,00 Kč 6 CENA ZAHRNUJE: autobusovou dopravu od školy/školky dle programu, vstupné do muzea civilní obrany, vstup do zrcadlového i přírodního bludiště (platí pro děti do 10 let, jinak od 10 let za 10,- Kč), jízdné lanovkou pro děti do 6 let (děti od 6 do 15 let platí 18,- Kč) CENA NEZAHRNUJE: rozšíření programu nad rámec výše uvedeného časového programu, vstup na atrakce v zábavním parku Ceny jsou kalkulovány na odjezd z centra Děčína a Podmokel a z přilehlých čtvrtí. Pokud bude odjezd z obcí mimo Děčín, může být účtován doplatek za rozdíl v počtu ujetých kilometrů. Cenu konkrétně pro Vaši MŠ nebo ZŠ, Vám rádi na přání sdělíme.

22 nabídka pro sezónu jaro/podzim AUTOBUSEM DO HVĚZDÁRNY NEBO PLANETÁRIA V TEPLICÍCH 110,- Kč/osoba Dopolední výlet do Teplického planetária, kde děti získají představu o našem vesmíru, o objektech, které lze pozorovat na noční obloze a o jejich pohybech. Témata pořadů odpovídají tématům probíraných v hodinách prvouky, přírodovědě, přírodopisu, zeměpisu a fyziky. Exkurze může zavítat také na hvězdárnu, kde se děti seznámí s hvězdářským dalekohledem, a za jasného počasí se mohu podívat na Slunce. Planetárium má v nabídce celou řadu pohádek i pro děti předškolního věku s astronomickou tématikou. Například: Hvězdičky, Lovec Orion, O Perseovi, O veliké Lampě, O Vodnáři Josefovi.a další. Program pro mateřské školy Pro předškolní děti, ale i žáky nejnižších ročníků ZŠ, připravujeme pořady složené z pohádek s astronomic-kou tématikou a z projekce hvězdné oblohy. Projekce hvězdné oblohy se vždy váže k příběhu pohádky. Pořady lze po předchozí domluvě vhodně rozšířit či upravit v závislosti na věku dětí. Kromě tradičních pří-běhů Rákosníčka můžete vybírat z následující nabídky diafonních pořadů hod / 09:00 hod odjezd od ZŠ/MŠ do Teplic hod program v Planetáriu hod odjezd zpět hod / návrat do MŠ/ZŠ celoročně libovolný všední den (konání výletu je zcela nezávislé na počasí) CENÍK - HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM TEPLICE (+UL) OSOB PEDAGOGICKÉHO MINI BUS FORD 14 osob 260,00 Kč 2 LUX BUS Mercedes 20 osob 240,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 25 osob 190,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 30 osob 170,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 35 osob 150,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 40 osob 130,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 45 osob 120,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 50 osob 110,00 Kč 6 CENA ZAHRNUJE: autobusovou dopravu od školy/školky dle programu, vstup do planetária nebo hvězdárny. V případě rozšíření programu o návštěvu jak planetária, tak i hvězdárny, se cena zvedá o 20,- Kč/osoba. CENA NEZAHRNUJE: rozšíření programu nad rámec výše uvedeného časového programu Ceny jsou kalkulovány na odjezd z centra Děčína a centra Ústí nad Labem a přilehlých čtvrtí. Pokud bude odjezd z obcí mimo Děčín a Ústí, může být účtován doplatek za rozdíl v počtu ujetých kilometrů. Cenu konkrétně pro Vaši MŠ nebo ZŠ, Vám rádi na přání sdělíme. UL

23 nabídka pro sezónu jaro/podzim AUTOBUSEM ZA LESNÍMI ZVÍŘÁTKY DO KRUŠNÝCH HOR - OBORA MSTIŠOV 100,- Kč/osoba Polodenní výlet do obory Mstišov poblíž Dubí u Teplic. Prohlídka obory, volných výběhů a voliér. Uvidíte zvířátka jako je jelen evropský, daněk skvrnitý, prase divoké, jelen sika, kuna lesní, fretka, liška obecná, poštolka, několik koz a králíků, pávi. Prohlídka trvá cca minut. Součástí obory je i dětské hřiště, restaurace a stánek s občerstvením. Doobjednat můžeme jízdu na vedeném koni (30,-/osoba), skákání na trampolíně (dvojice 20,-/ osoba), skákání na nafukovacím hradu (4 osoby 30,-/osoba). Laserovou střelnici možnost skupinové soutěže - cena 40,-/osoba. Paintballová střelba na terč (jelen, 10 ran 30,-/osoba). Promítání a výklad o zvěři uvnitř restaurace 20,-/osoba - poznávání a ukázka paroží délka cca 60 min hod odjezd od ZŠ/MŠ hod příjezd do obory, prohlídka, krmení zvířátek (možnost koupit na místě) hod odjezd zpět cca hod návrat do MŠ/ZŠ od do libovolný všední den CENÍK - OBORA MSTIŠOV (+UL) OSOB PEDAGOGICKÉHO MINI BUS FORD 14 osob 230,00 Kč 2 LUX BUS Mercedes 20 osob 230,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 25 osob 190,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 30 osob 160,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 35 osob 140,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 40 osob 120,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 45 osob 110,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 50 osob 100,00 Kč 6 CENA ZAHRNUJE: autobusovou dopravu od školy/školky dle programu, vstupné do obory CENA NEZAHRNUJE: rozšíření programu nad rámec výše uvedeného časového programu Ceny jsou kalkulovány na odjezd z centra Děčína nebo Ústí n. L. a z přilehlých čtvrtí. Pokud bude odjezd z obcí mimo Děčín nebo Ústí n. L., může být účtován doplatek za rozdíl v počtu ujetých kilometrů. Cenu konkrétně pro Vaši MŠ nebo ZŠ, Vám rádi na přání sdělíme. UL

24 nabídka pro sezónu jaro/podzim PLAVBA Z ÚSTÍ NAD LABEM DO ŽERNOSEK NEBO DO LITOMĚŘIC A ZPĚT AUTOBUSEM 110,- Kč/osoba Polodenní výlet autobusem a následně lodí z centra Ústí nad Labem do Velkých Žernosek nebo až do Litoměřic. Pohodový výlet, během kterého mohou děti obdivovat krásy Českého středohoří a místa, kde Labe opouští úrodné Polabské nížiny, tzv. Porta bohemica. Velkým zážitkem bude proplutí plavební komorou Střekovského zdymadla a plavba pod hradem Střekov. Cestu dle časové náročnosti můžete ukončit buď v Žernosekách nebo až v Litoměřicích, kde si můžete prohlédnout i střed města nebo navštívit např. místní středověké podzemí. Při cestě zpět, může být do programu bez problémů přidána i návštěva hradu Bezděz hod odjezd od ZŠ/MŠ do přístavu v Ústí nad Labem hod - nástup na loď hod vyplutí směr Litoměřice a proplutí Sřekovský zdymadlem hod přistání ve Velkých Žernosekách a odjezd autobusem zpět (návrat do Děčína v cca hod) hod zakotvení v Litoměřicích prohlídka města hod odjezd zpět hod návrat a pouze v sobotu a v neděli každý pátek, sobotu a neděli každou středu, čtvrtek, pátek. Sobotu a neděli CENÍK - PLAVBA DO LITOMĚŘIC (+UL) OSOB PEDAGOGICKÉHO MINI BUS FORD 14 osob 250,00 Kč 2 LUX BUS Mercedes 20 osob 230,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 25 osob 190,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 30 osob 160,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 35 osob 140,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 40 osob 130,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 45 osob 120,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 50 osob 110,00 Kč 6 cena je platná pro děti do 15 let CENA ZAHRNUJE: autobusovou dopravu od školy/školky dle programu, plavbu z Ústí nad Labem do Velkých Žernosek nebo až do Litoměřic. CENA NEZAHRNUJE: rozšíření programu nad rámec výše uvedeného časového programu, vstupy od památek Ceny jsou kalkulovány na odjezd z centra Děčína a centra Ústí nad Labem a přilehlých čtvrtí. Pokud bude odjezd z obcí mimo Děčín a Ústí, může být účtován doplatek za rozdíl v počtu ujetých kilometrů. Cenu konkrétně pro Vaši MŠ nebo ZŠ, Vám rádi na přání sdělíme. UL

25 nabídka pro sezónu jaro/podzim AUTOBUSEM NA HRAD STŘEKOV PROHLÍDKA STŘEKOVSKÉHO ZDYMADLA 110,- Kč/osoba Objevte s námi pozůstatky hradu Střekov v Ústí nad Labem během nenáročného dopoledního výletu. Na hradě můžete objevovat dochovalý Rytířský sál, válcovitou gotickou věž, pozůstatky starého paláce, ale především nádherné výhledy na řeku Labe a město Ústí nad Labem. Historická expozice zahrnuje kresby a fotografie hradu, repliky zbraní i trojrozměrný dřevěný model hradního areálu. Kromě hradu samotného stojí za prohlídku i Střekovské zdymadlo s plavebními korami. Stavba je chráněnou technickou památkou a ukrývá v sobě kromě vodní elektrárny především jez pro vyrovnávání hladiny Labe. Výška vodního díla je přes 7 metrů. Celé vodní dílo se dá bezpečně přejít a budete tak mít výhled na plavební komory a samotné jezy hod odjezd od ZŠ/MŠ hod příjezd k hradu Střekov, prohlídka hradu hod odjezd ke Střekovskému zdymadlu, prohlídka hod odjezd zpět do Děčína hod návrat do MŠ/ZŠ duben až listopad libovolný všední den CENÍK - HRAD STŘEKOV () OSOB PEDAGOGICKÉHO MINI BUS FORD 14 osob 220,00 Kč 2 LUX BUS Mercedes 20 osob 210,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 25 osob 180,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 30 osob 160,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 35 osob 140,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 40 osob 130,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 45 osob 120,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 50 osob 110,00 Kč 6 CENA ZAHRNUJE: autobusovou dopravu od školy/školky dle programu, vstup do hradu s výkladem CENA NEZAHRNUJE: rozšíření programu nad rámec výše uvedeného časového programu Ceny jsou kalkulovány na odjezd z centra Děčína a Podmokel a z přilehlých čtvrtí. Pokud bude odjezd z obcí mimo Děčín, může být účtován doplatek za rozdíl v počtu ujetých kilometrů. Cenu konkrétně pro Vaši MŠ nebo ZŠ, Vám rádi na přání sdělíme.

26 nabídka pro sezónu jaro/podzim ZOO PRAHA NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ MÍSTO V ČR PONDĚLNÍ ZVÝHODNĚNÉ NÁVŠTĚVY 250,- Kč/osoba Dvanáct pavilonů a nespočet unikátních expozic, výborný servis pro návštěvníky i mimořádné přírodní utváření areálu zařadilo pražskou zoo mezi nejlepší zoologické zahrady světa. V pražské zoo bylo k 31. prosinci 2016 chováno 4716 zvířat v 681 druzích. V posledních letech se počet návštěvníků pohybuje nad hranicí 1 miliónu ročně, čímž se zoo stala nejnavštěvovanějším turistickým cílem v Česku a v minulosti byla vyhlášena 4. nejlepší ZOO na světě. Jedinečný celodenní výlet, který bude neopakovatelným zážitkem pro děti všech věkových kategorií hod odjezd od ZŠ/MŠ hod příjezd do Zoo Praha, cca 5 hodin na prohlídku hod odjezd zpět hod návrat do ZŠ/MŠ CELOROČNĚ cena je platná na pondělní HAPPY HOUR zvýhodněné návštěvy (neplatí o prázdninách a svátcích) V přídě návštěvy mimo pondělí se cena zvyšuje o 100,- Kč/osoba CENÍK - ZOO PRAHA (+UL) OSOB PEDAGOGICKÉHO MINI BUS FORD 14 osob 550,00 Kč 2 LUX BUS Mercedes 20 osob 540,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 25 osob 450,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 30 osob 380,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 35 osob 330,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 40 osob 300,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 45 osob 270,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 50 osob 250,00 Kč 6 CENA ZAHRNUJE: autobusovou dopravu od školy/školky dle programu, vstupné do ZOO Praha CENA NEZAHRNUJE: rozšíření programu nad rámec výše uvedeného časového programu Ceny jsou kalkulovány na odjezd z centra Děčína a Podmokel a z přilehlých čtvrtí. Pokud bude odjezd z obcí mimo Děčín, může být účtován doplatek za rozdíl v počtu ujetých kilometrů. Cenu konkrétně pro Vaši MŠ nebo ZŠ, Vám rádi na přání sdělíme. UL

27 nabídka pro sezónu jaro/podzim AUTOBUSEM DO ZOO V ÚSTÍ NAD LABEM MOŽNOST VÝUKOVÉHO PROGRAMU V ZOO PRO ZŠ 120,- Kč/osoba Dopolední návštěva ZOO v Ústí nad Labem bude nezapomenutelným zážitkem pro všechny děti jak předškolního, tak i školního věku. ZOO ve které děti mohou obdivovat exotická zvířata jako jsou sloni, žirafy, orangutani, krokodýli, ale také kočkovité šelmy v pavilonu šelem, tuleně a lachtany. K oblíbeným patří i návštěvy akvária a terária, dětska kontaktní ZOO, velké dětské hřiště. Pro žáky základních škol je možné objednat výukový program s různým zaměřením. Děti se od lektorů zaměstnanců ZOO dozvědí mnoho zajímavého o životě chovaných zvířat, seznámí se i s přírodninami, prohlédnou si promítané fotografie, zapojí se do diskuze. Výukový program je třeba objednat s předstihem a jeho cena je 20,- Kč/student hod odjezd od ZŠ/MŠ hod příjezd k hornímu vchodu do ZOO až hod prohlídka ZOO a jednotlivých pavilonů hod odjezd od dolního vchodu do ZOO hod návrat do MŠ/ZŠ celoročně libovolný všední den CENÍK - ZOO ÚSTÍ NAD LABEM () OSOB PEDAGOGICKÉHO MINI BUS FORD 14 osob 230,00 Kč 2 LUX BUS Mercedes 20 osob 220,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 25 osob 190,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 30 osob 170,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 35 osob 150,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 40 osob 140,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 45 osob 130,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 50 osob 120,00 Kč 6 CENA ZAHRNUJE: autobusovou dopravu od školy/školky dle programu, vstupné do ZOO CENA NEZAHRNUJE: rozšíření programu nad rámec výše uvedeného časového programu, výukový program za příplatek 20,- Kč/osoba Ceny jsou kalkulovány na odjezd z centra Děčína a Podmokel a z přilehlých čtvrtí. Pokud bude odjezd z obcí mimo Děčín, může být účtován doplatek za rozdíl v počtu ujetých kilometrů. Cenu konkrétně pro Vaši MŠ nebo ZŠ, Vám rádi na přání sdělíme.

28 nabídka pro sezónu jaro/podzim AUTOBUSEM DO LIBERECKÉ ZOO S MOŽNOSTÍ VÝLETU NA JEŠTĚD 200,- Kč/osoba Zoologická zahrada Liberec je nejstarší zoologickou zahradou na území bývalého Československa. Byla založena v roce 1919, nicméně její kořeny sahají až na začátek 20. století. Na ploše 14 ha můžete obdivovat až na 160 druhů zvířat ze všech kontinentů. Mezi nejzajímavější chované druhy patří takin čínský, pavián pláštíkový, nestor kea, lev berberský, panda červená, slon indický, sob lesní, mnoho druhů opic, surikaty, krajta mřížkovaná a samozřejmě velmi populární bílá forma tygra indického. Jen v Liberci uvidíte i 4 největší druhy evropských sov, unikátní kolekci dravých ptáků a mnoho unikátních zástupců asijské ptačí říše K programům probíhajícím v areálu zoologické zahrady je možné si předem objednat oběd za 80 Kč/žák (platí i pro pedagogický doprovod) obsahující hlavní jídlo + nápoj. Minimální počet je 20 strávníků! hod odjezd od ZŠ/MŠ hod příjezd do ZOO a prohlídka hod odjezd zpět hod návrat do ZŠ/MŠ MOŽNOST ROZŚÍŘENÍ PROGRAMU O NÁVŠTĚVU JEŠTĚDU V rámci výletu do Liberce nabízíme i výlet na Ještěd. Z centra Vás autobus zaveze na parkoviště k chatě Ještědka odkud se vydáte už jen na poslední 900 m dlouhou pěší trasu až na vrchol Ještědu. Cena zájezdu se v tomto případě zvedne o 400,- Kč/autobus (bez ohledu na počet osob). Jedná se o poplatek za parkování autobusu. od do libovolný všední den CENÍK - ZOO LIBEREC () OSOB PEDAGOGICKÉHO MINI BUS FORD 14 osob 420,00 Kč 2 LUX BUS Mercedes 20 osob 410,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 25 osob 340,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 30 osob 290,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 35 osob 260,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 40 osob 240,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 45 osob 220,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 50 osob 200,00 Kč 6 CENA ZAHRNUJE: autobusovou dopravu od školy/školky dle programu, vstupné do ZOO CENA NEZAHRNUJE: rozšíření programu nad rámec výše uvedeného časového programu Ceny jsou kalkulovány na odjezd z centra Děčína a z přilehlých čtvrtí. Pokud bude odjezd z obcí mimo Děčín, může být účtován doplatek za rozdíl v počtu ujetých kilometrů. Cenu konkrétně pro Vaši MŠ nebo ZŠ, Vám rádi na přání sdělíme.

29 nabídka pro sezónu jaro/podzim AUTOBUSEM DO LIBERECKÉ BOTANICKÉ ZAHRADY S MOŽNOSTÍ VÝLETU NA JEŠTĚD 140,- Kč/osoba Botanická zahrada Liberec se stará o nejpestřejší soubory exotických rostlin v České republice. Ročně ji navštěvuje kolem lidí. Skleníkový areál ve tvaru rostlinných buněk nebo krystalové drúzy, po stavební stránce projektovaný Ing. arch. Pavlem Vaněčkem, sestává z desíti různě velkých expozičních pavilonů, skýtajících plochu zhruba 3500 metrů čtverečních. V pavilonech je prezentováno 14 rozličných botanických témat. Kromě mnoha rostlin jsou mezi dětmi velmi oblíbené expozice mořských i sladkovodních akvárií s celou řadu atraktivních ryb od mořské murény, až po trnuchy skvrnité hod odjezd od ZŠ/MŠ hod příjezd do Liberce, prohlídka botanické zahrady hod odjezd zpět do ZŠ/MŠ hod návrat do ZŠ/MŠ MOŽNOST ROZŚÍŘENÍ PROGRAMU O NÁVŠTĚVU JEŠTĚDU V rámci výletu do Liberce nabízíme i výlet na Ještěd. Z centra Vás autobus zaveze na parkoviště k chatě Ještědka odkud se vydáte už jen na poslední 900 m dlouhou pěší trasu až na vrchol Ještědu. Cena zájezdu se v tomto případě zvedne o 400,- Kč/autobus (bez ohledu na počet osob). Jedná se o poplatek za parkování autobusu. od do libovolný všední den CENÍK - BOTANICKÁ ZAHRADA LIBEREC () CENY JSOU PRO PŘEDŠKOLNÍ DĚTI - ŽÁCI ZŠ: +70,- Kč OSOB PEDAGOGICKÉHO MINI BUS FORD 14 osob 360,00 Kč 2 LUX BUS Mercedes 20 osob 350,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 25 osob 280,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 30 osob 230,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 35 osob 200,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 40 osob 180,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 45 osob 160,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 50 osob 140,00 Kč 6 CENA ZAHRNUJE: autobusovou dopravu od školy/školky dle programu, pro předškolní děti z MŠ je vstup do zahrady zdarma, žáci ZŠ platí skupinové vstupné 70,- Kč/osoba. CENA NEZAHRNUJE: rozšíření programu nad rámec výše uvedeného časového programu Ceny jsou kalkulovány na odjezd z centra Děčína a z přilehlých čtvrtí. Pokud bude odjezd z obcí mimo Děčín, může být účtován doplatek za rozdíl v počtu ujetých kilometrů. Cenu konkrétně pro Vaši MŠ nebo ZŠ, Vám rádi na přání sdělíme.

30 nabídka pro sezónu jaro/podzim AUTOBUSEM DO DINOPARKU V LIBERCI S MOŽNOSTÍ VÝLETU NA JEŠTĚD 240,- Kč/osoba DinoPark je velmi vhodnou destinací pro školní výlet ale také jako součást výuky přírodopisu. Vedle paleontologicky věrných modelů se žáci a studenti mohou seznámit s informacemi o jednotlivých druzích, o vývoji života na Zemi, pohybu kontinentů apod. Vše je děláno zábavnou a atraktivní formou. V DinoParku je možnost občerstvení (DinoCafé, DinoGril). Pro malé žáky je k dispozici dětské hřiště, stezka DinoTrek a Dětské paleontologické hřiště. 4D kino je v ceně vstupenky a je možné ho na projekci vyblokovat pro celou školní třídu hod odjezd od ZŠ/MŠ hod příjezd do Liberce, prohlídka Dinoparku hod odjezd zpět do ZŠ/MŠ hod návrat do ZŠ/MŠ MOŽNOST ROZŚÍŘENÍ PROGRAMU O NÁVŠTĚVU JEŠTĚDU V rámci výletu do Liberce nabízíme i výlet na Ještěd. Z centra Vás autobus zaveze na parkoviště k chatě Ještědka odkud se vydáte už jen na poslední 900 m dlouhou pěší trasu až na vrchol Ještědu. Cena zájezdu se v tomto případě zvedne o 400,- Kč/autobus (bez ohledu na počet osob). Jedná se o poplatek za parkování autobusu. Celoročně libovolný všední den CENÍK - DINOPARK LIBEREC () OSOB PEDAGOGICKÉHO MINI BUS FORD 14 osob 460,00 Kč 2 LUX BUS Mercedes 20 osob 450,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 25 osob 380,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 30 osob 340,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 35 osob 300,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 40 osob 280,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 45 osob 260,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 50 osob 240,00 Kč 6 CENA ZAHRNUJE: autobusovou dopravu od školy/školky dle programu, vstup do Dinoparku CENA NEZAHRNUJE: rozšíření programu nad rámec výše uvedeného časového programu Ceny jsou kalkulovány na odjezd z centra Děčína a z přilehlých čtvrtí. Pokud bude odjezd z obcí mimo Děčín, může být účtován doplatek za rozdíl v počtu ujetých kilometrů. Cenu konkrétně pro Vaši MŠ nebo ZŠ, Vám rádi na přání sdělíme.

31 nabídka pro sezónu jaro/podzim AUTOBUSEM DO LIBERECKÉ IQLANDIE A PLANETÁRIA S MOŽNOSTÍ VÝLETU NA JEŠTĚD 240,- Kč/osoba Díky IQLANDII nemusíte vymýšlet žádný program a ani nic složitě plánovat. My vám pro vaši třídu zajistíme program na celý den. A pak už jen stačí dorazit do Liberce. Žáci a studenti zažijí atraktivní a obsahově odlišný školní výlet, kde se neformální vzdělávací formou seznámí se základními pojmy a poznatky z oblastí jako jsou chemie, fyzika, biologie, geologie a mnoha dalších předmětů, které aktuálně probírají ve škole. V areálu se nachází stovky originálních interaktivních exponátů, které vaše žáky doslova ohromí. Pro školy máme připravené také speciální tematické programy, během kterých aktivně zapojíme také vaše studenty. Každý tento speciální workshop vždy kompletně obsáhne jeden z hlavních tematických celků většiny školních vzdělávacích programů. Výlet do IQLANDIE je vhodný pro žáky a studenty všech věkových kategorií. Samostatnou součástí IQLANDIE je možnost návštěvy zdejšího planetária s interaktivním programem. Planetárium je třeba objednat zvlášt na konkrétní hodinu. Cena programu v Planetáriu je 50,- Kč/osoba MOŽNOST ROZŚÍŘENÍ PROGRAMU O NÁVŠTĚVU JEŠTĚDU V rámci výletu do Liberce nabízíme i výlet na Ještěd. Z centra Vás autobus zaveze na parkoviště k chatě Ještědka odkud se vydáte už jen na poslední 900 m dlouhou pěší trasu až na vrchol Ještědu. Cena zájezdu se v tomto případě zvedne o 400,- Kč/autobus (bez ohledu na počet osob). Jedná se o poplatek za parkování autobusu hod odjezd od ZŠ/MŠ hod příjezd do Liberce, pobyt v IQLANDII hod odjezd zpět do ZŠ/MŠ hod návrat do ZŠ/MŠ (délka pobytu se dá upravit dle potřeby) CELOROČNĚ libovolný všední den kromě pondělí (v pondělí je otevřeno pouze v květnu a červnu) CENÍK - IQLANDIA LIBEREC () OSOB PEDAGOGICKÉHO MINI BUS FORD 14 osob 460,00 Kč 2 LUX BUS Mercedes 20 osob 450,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 25 osob 380,00 Kč 3 LUX BUS Mercedes 30 osob 340,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 35 osob 300,00 Kč 4 LUX BUS Mercedes 40 osob 280,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 45 osob 260,00 Kč 5 LUX BUS Man Lion Coach 50 osob 240,00 Kč 6 CENA ZAHRNUJE: autobusovou dopravu od školy/školky dle programu, vstup do IQLANDIA, vstup současně i do planetária je za příplatek 50,- Kč CENA NEZAHRNUJE: rozšíření programu nad rámec výše uvedeného časového programu Ceny jsou kalkulovány na odjezd z centra Děčína a z přilehlých čtvrtí. Pokud bude odjezd z obcí mimo Děčín, může být účtován doplatek za rozdíl v počtu ujetých kilometrů. Cenu konkrétně pro Vaši MŠ nebo ZŠ, Vám rádi na přání sdělíme.

32 cestování a poznávání nových míst je jediný způsob, jak utratit peníze a přesto se stát bohatším Nenašli jste v této nabídce výlet pro děti dle Vašich představ? Není problém zorganizovat a naplánovat libovolný program, exkurzi nebo výlet dle Vašich požadavků. Stejně tak můžeme stávající programy rozšířit nebo upravit dle Vašich přání nebo časových potřeb a doplnit je i o další služby např. průvodce, stravování atd. Uvítáme i jakékoliv další náměty a tipy na výlety, které jsou ideální pro děti z okolí Děčína a Ústí nad Labem. DEZKA Děčín s.r.o. Prokopa Holého 8/808, Děčín 4, Tel: , info@dezka.cz

Otevření turistické sezony 2012

Otevření turistické sezony 2012 Otevření turistické sezony 2012 České Švýcarsko 21. 22. 4. 2012 Vydejte se za zážitky v Českém Švýcarsku Jetřichovické skály otevření naučné stezky Janovský trhák - cyklistická časovka do vrchu Tramvají

Více

TR Severozápadní Čechy TO Krušné hory a Podkrušnohoří TO České Švýcarsko. Iveta Hennetmairová

TR Severozápadní Čechy TO Krušné hory a Podkrušnohoří TO České Švýcarsko. Iveta Hennetmairová TR Severozápadní Čechy TO Krušné hory a Podkrušnohoří TO České Švýcarsko Iveta Hennetmairová Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Veletrh cestovního ruchu v Trenčíně

Veletrh cestovního ruchu v Trenčíně PRO PŘÁTELE A ČLENY DESTINAČNÍHO FONDU ČESKÉHO ŠVÝCARSKA www.ceskesvycarsko.cz Informační zpravodaj květen II. 2015 Veletrh cestovního ruchu v Trenčíně Ve dnech 15. 16. května proběhl ve slovenském Trenčíně

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Naučná stezka Černohorské rašeliniště

Naučná stezka Černohorské rašeliniště Naučná stezka Černohorské rašeliniště Nabízí překrásné panoramatické výhledy od Černé boudy a z Hubertovy vyhlídky. Provede pro Krkonoše netypickým rašeliništěm lesního typu a díky povalovému chodníku

Více

Karta Osttirol Card. 7 x lanovky (Hochpustertal, St. Jakob, Kals - Matrei, Mölltal, Lienz, Obertilliach)

Karta Osttirol Card. 7 x lanovky (Hochpustertal, St. Jakob, Kals - Matrei, Mölltal, Lienz, Obertilliach) Karta Osttirol Card S kartou "Osttirol Card" můžete jednou zdarma navštívit 22 různých přírodních a kulturních zajímavostí, lanovek, koupališť atd. v regionu Osttirol - Východní Tyrolsko. Cena: 47,-- EUR

Více

Hrad Střekov www.hradstrekov.cz

Hrad Střekov www.hradstrekov.cz Hrad Střekov Romantická zřícenina hradu Střekov zve školní výpravy k prohlídkám. Čeká je výklad průvodce o historii hradu a zajímavostech a krásný výhled na údolí řeky Labe. Otevírací doba: 9.30 h 16.30

Více

Z Benecka na rozhlednu Žalý

Z Benecka na rozhlednu Žalý Z Benecka na rozhlednu Žalý Navštivte jedinou rozhledu v Krkonoších, ze které za příznivého počasí uvidíte neopakovatelný kruhový rozhled nejen na Krkonoše, ale i do širokého okolí. Z centrálního parkoviště

Více

Karta Osttirol Card. 7 x lanovky (Obertilliach, Hochpustertal, St. Jakob, Kals - Matrei, Mölltal, Lienz)

Karta Osttirol Card. 7 x lanovky (Obertilliach, Hochpustertal, St. Jakob, Kals - Matrei, Mölltal, Lienz) Karta Osttirol Card S kartou "Osttirol Card" můžete jednou zdarma navštívit 22 různých přírodních a kulturních zajímavostí, lanovek, koupališť atd. v regionu Osttirol - Východní Tyrolsko. Cena: 46,-- EUR

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Trasa Rokytnice tvrz Hanička Rokytnice

Trasa Rokytnice tvrz Hanička Rokytnice Trasa Rokytnice tvrz Hanička Rokytnice Po cestě není žádné občerstvení, proto doporučujeme zabalit si svačinu do batohu. Středně náročná běžkařská trasa. Trasa měří 9 km. Od východiště tras v Rokytnici

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 OBZOR. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 OBZOR. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 OBZOR Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Výlet autobusem do Varny Chcete navštívit DELFINÁRIUM? Sraz: Odjezd: Příjezd do Varny: Program zahrnuje: Odjezd z Varny: Předpokládaný návrat:

Více

Základní škola Jindřicha Matiegky Mělník, příspěvková organizace Pražská 2817, Mělník tel.:

Základní škola Jindřicha Matiegky Mělník, příspěvková organizace Pražská 2817, Mělník  tel.: 9. ročník DEN ZEMĚ Objevování krás Kokořínska Místo konání: Mšeno Doprava: vlak Počet účastníků: cca 50 Popis trasy: 6093 Cinibulkova stezka Cinibulkova naučná stezka začíná u Městských lázní ve Mšeně

Více

Pozvánka na turistický víkend do krásné skalní oblasti 3. - 5. 2. 2012. stále po zelené značče ke křižovatce v sedle Křížový Buk.

Pozvánka na turistický víkend do krásné skalní oblasti 3. - 5. 2. 2012. stále po zelené značče ke křižovatce v sedle Křížový Buk. Pozvánka na turistický víkend do krásné skalní oblasti 3. - 5. 2. 2012 Jedná se o tradiční setkání turistů a přátel přírody v oblasti Šluknovského výběžku. Připraveny jsou pro Vás denní a noční výlety

Více

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. leden červen 2012

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. leden červen 2012 Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro ZÁKLADNÍ ŠKOLY leden červen 2012 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové 1 tel.: +420 495 512

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Výlet do Nesebru Výlet autobusem do architektonické rezervace se starobylými kostely a chrámy, která je zahrnuta do seznamu UNESCO od

Více

FRITSCHOVA STEZKA 18 km 4 h střední naučné

FRITSCHOVA STEZKA 18 km 4 h střední naučné FRITSCHOVA STEZKA NAUČNÁ STEZKA BRLOŽSKO MÍSTA, KAM CHODIL ZEYER ODPOČÍVAT LINECKÁ STEZKA OD KELTŮ PO STŘEDOVĚK SILNIČNÍM VLÁČKEM NA SELSKÉ BAROKO DO HOLAŠOVIC SILNIČNÍM VLÁČKEM NA ZBUDOVSKÁ BLATA PO STOPÁCH

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

KČT SLOVAN PARDUBICE Strana 1 (celkem 7) www.kct-slovan-pardubice.info

KČT SLOVAN PARDUBICE Strana 1 (celkem 7) www.kct-slovan-pardubice.info Termín: 17. 24. července 2010 Odjezd: v sobotu 17. července v 7:00 od nádraží ČD Pardubice Návrat: v sobotu 24. července v cca 18:00 hod Ubytování: Horská chata Soliter, v Karlově pod Pradědem Více informací

Více

Karta Osttirol Card. lanovky (Obertilliach, Hochpustertal, St. Jakob, Kals - Matrei, Mölltal, Lienz)

Karta Osttirol Card. lanovky (Obertilliach, Hochpustertal, St. Jakob, Kals - Matrei, Mölltal, Lienz) Karta Osttirol Card S kartou "Osttirol Card" můžete jednou zdarma navštívit 22 různých přírodních a kulturních zajímavostí, lanovek, koupališť atd. v regionu Osttirol - Východní Tyrolsko. Cena: 45,-- EUR

Více

Sobota 8. sobota 15. srpna 2015

Sobota 8. sobota 15. srpna 2015 Sobota 8. sobota 15. srpna 2015 Odjezd: v sobotu 8. srpna v 7:00 od zahrádky La Rocket u nádraží ČD Pardubice Návrat: v sobotu 15. srpna do 19:00 hod Ubytování: Hotel Bellevue, Jetřichovice 103, PSČ: 407

Více

TRASA 10 KM. 1. termín výletu : 1.května STŘEDA Prvomájový výstup na Kozí vrch (KČT odbor Loko Ústí n. L.- 72.ročník )

TRASA 10 KM. 1. termín výletu : 1.května STŘEDA Prvomájový výstup na Kozí vrch (KČT odbor Loko Ústí n. L.- 72.ročník ) 1. termín výletu : 1.května STŘEDA Prvomájový výstup na Kozí vrch (KČT odbor Loko Ústí n. L.- 72.ročník ) Trasa 1 : 14 km Neštěmice žel.st. - T.zelená Ryjice - Blansko zřícenina hradu (545m) - T.zelená

Více

Interaktivní programy MATEŘSKÉ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. únor červen 2012

Interaktivní programy MATEŘSKÉ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. únor červen 2012 Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro MATEŘSKÉ ŠKOLY únor červen 2012 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové 1 tel.: +420 495 512

Více

Českosaské Švýcarsko Sächsisch-Böhmische Schweiz. Turistické balíčky jako výstup koncepce cestovního ruchu

Českosaské Švýcarsko Sächsisch-Böhmische Schweiz. Turistické balíčky jako výstup koncepce cestovního ruchu Českosaské Švýcarsko Sächsisch-Böhmische Schweiz Turistické balíčky jako výstup koncepce cestovního ruchu Českosaské Švýcarsko modelový region pro turistiku v EU o Spolupráce dvou klíčových aktérů: Turistického

Více

160 408 Modul č. 1 TURISTIKA dopoledne: Příjezd, ubytování, seznámení s režimem pobytu a nejbližším okolím odpoledne: Výlet přes tři kopce - podzemí Jiřetína pod Jedlovou (štola J. Evangelisty) -

Více

Autor: Ossis - http://gimik.borec.cz. Itinerář OBSAH: PŘÍLOHY: 1)Orientační plán Kutné Hory 2)Seznam památek 3)Ceník Pražského hradu - 1 -

Autor: Ossis - http://gimik.borec.cz. Itinerář OBSAH: PŘÍLOHY: 1)Orientační plán Kutné Hory 2)Seznam památek 3)Ceník Pražského hradu - 1 - Itinerář OBSAH: Obsah: Úvod: 1.den: 2.den: 3.den: 4.den: 5.den: 6.den: 7.den: Shrnutí: Prameny čerpání: 1.strana 2.strana 3.strana 4.strana 5.strana 6.strana 7.strana 8.strana 9.strana 9.strana 10.strana

Více

Vyberte si z následujících programů: Program trasy:

Vyberte si z následujících programů: Program trasy: V období od 15.dubna do 30.června a od 1.září do 31.října 2010 v době od 9:00 do 15:00 můžete každý čtvrtek využít nabídku ZŠ J.A.Komenského v Přerově Předmostí ve spolupráci s Informačním centrem Předmostí,

Více

Nabídka outdoorových aktivit v Janských Lázních a okolí.

Nabídka outdoorových aktivit v Janských Lázních a okolí. Nabídka outdoorových aktivit v Janských Lázních a okolí. Janské Lázně 23. 3. 2010 Zpracovala: Mgr. Kateřina Vojtěchová Lanový park Lanový park ve stromech se samojištěním. Lanový park je složen ze 40 překážek

Více

Přírodní rezervací Račí údolí přes Čertovy kazatelny a zříceninu hradu Rychleby

Přírodní rezervací Račí údolí přes Čertovy kazatelny a zříceninu hradu Rychleby Přírodní rezervací Račí údolí přes Čertovy kazatelny a zříceninu hradu Rychleby 16.4.2010 Josef Franc Hluboce zaříznuté sedm kilometrů dlouhé Račí údolí, jehož ústí leží zhruba dva kilometry jihozápadně

Více

ČTVRTEK S MAMUTÍM PROGRAMEM

ČTVRTEK S MAMUTÍM PROGRAMEM ČTVRTEK S MAMUTÍM PROGRAMEM V období od 3. května 26. června a od 6. září do 25. října 2012 v době od 9:00 do 15:00 hod. můžete každý čtvrtek využít nabídku ZŠ J.A.Komenského v Přerově Předmostí ve spolupráci

Více

Klub českých turistů ve Šluknově ze SEVERNÍHO KRÁLOVSTVÍ organizuje pro rodiny s dětmi VI.ročník celoročního turistického soutěžení.

Klub českých turistů ve Šluknově ze SEVERNÍHO KRÁLOVSTVÍ organizuje pro rodiny s dětmi VI.ročník celoročního turistického soutěžení. Klub českých turistů ve Šluknově ze SEVERNÍHO KRÁLOVSTVÍ organizuje pro rodiny s dětmi VI.ročník celoročního turistického soutěžení Táta, máma a já Vyberte si aktivity z doporučeného přehledu turistických

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2015. ITÁLIE Ischia. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezony.

NABÍDKA VÝLETŮ 2015. ITÁLIE Ischia. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezony. NABÍDKA VÝLETŮ 2015 ITÁLIE Ischia Půldenní výlet kolem ostrova Ischia Půldenní okruh kolem ostrova Ischia s českým průvodcem. Prohlídky a zastávky na nejzajímavějších místech ostrova, výjezd do nejvýše

Více

Interaktivní programy. ZÁKLADNÍ ŠKOLY a nižší stupeň víceletých gymnázií. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. září prosinec 2013

Interaktivní programy. ZÁKLADNÍ ŠKOLY a nižší stupeň víceletých gymnázií. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. září prosinec 2013 Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro a nižší stupeň víceletých gymnázií září prosinec 2013 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové

Více

HOSTINNÉ. Trasa č. 3 Okolo Hostinného. 6,5 km Hostinné Poštovní Dvůr Hostinné. Trasa:

HOSTINNÉ. Trasa č. 3 Okolo Hostinného. 6,5 km Hostinné Poštovní Dvůr Hostinné. Trasa: HOSTINNÉ Trasa č. 3 Okolo Hostinného Trasa: Značení KČT: Občerstvení: Poznámky: 6,5 km Hostinné Poštovní Dvůr Hostinné (značeny počáteční 2 km) v letních měsících u splavu při dešti jsou stezky kluzké

Více

Karta Hochkönig Card

Karta Hochkönig Card Karta Hochkönig Card S kartou "Hochkönig Card" můžete zdarma navštívit různé přírodní a kulturní zajímavosti, lanovky, koupaliště atd. v regionu Hochkönig s městečky Maria Alm, Dienten a Mühlbach. Kartu

Více

Pěší okruh v okolí Radíče Orlík - Slapy, Česká Republika 13,102 km Pěší (či sněžnice) Mapa

Pěší okruh v okolí Radíče Orlík - Slapy, Česká Republika 13,102 km Pěší (či sněžnice) Mapa www.vyletynaden.cz Pěší okruh v okolí Radíče Orlík - Slapy, Česká Republika Pěší (či sněžnice) 13,102 km Snadná 158 m Mapa www.vyletynaden.cz Itinerář Orlík - Slapy, Česká Republika Parkoviště u zámku

Více

Akce KČT Č.Lípa na měsíc květen 2012 s obrázky 3.5.-8.5.2012 - Krásné, neznámé a nedaleko Kokořínsko Odjezd z hl.n. Č.Lípa v 16,25 na M.

Akce KČT Č.Lípa na měsíc květen 2012 s obrázky 3.5.-8.5.2012 - Krásné, neznámé a nedaleko Kokořínsko Odjezd z hl.n. Č.Lípa v 16,25 na M. Akce KČT Č.Lípa na měsíc květen 2012 s obrázky 3.5.-8.5.2012 - Krásné, neznámé a nedaleko Kokořínsko Odjezd z hl.n. Č.Lípa v 16,25 na M.Boleslav 17,20 / 17,27 Mšeno 18,09. Ubytování v sokolovně na lůžkách,

Více

Muzeum Dr. Bohuslava Horáka v Rokycanech pobočka Západočeského muzea v Plzni, p.o. NABÍDKA PROGRAMŮ PRO ŠKOLY 2018 / 2019

Muzeum Dr. Bohuslava Horáka v Rokycanech pobočka Západočeského muzea v Plzni, p.o. NABÍDKA PROGRAMŮ PRO ŠKOLY 2018 / 2019 Muzeum Dr. Bohuslava Horáka v Rokycanech pobočka Západočeského muzea v Plzni, p.o. NABÍDKA PROGRAMŮ PRO ŠKOLY 2018 / 2019 Doprovodné programy ke stálým expozicím 1 Historická expozice Rokycansko v minulosti

Více

Základní škola a mateřská škola, Dolní Branná, okres Trutnov. PROJEKT ŽIVOT V POHYBU Reg. císlo projektu: CZ.1.07/1.1.20/02.0057

Základní škola a mateřská škola, Dolní Branná, okres Trutnov. PROJEKT ŽIVOT V POHYBU Reg. císlo projektu: CZ.1.07/1.1.20/02.0057 Základní škola a mateřská škola, Dolní Branná, okres Trutnov PROJEKT ŽIVOT V POHYBU Reg. císlo projektu: CZ.1.07/1.1.20/02.0057 EXKURZE Č. 8 HARRACHOV 16. 6. 2014 Realizační tým v rámci projektu ŽVP PaedDr.

Více

Nabídka výletů pro základní školy VLAKEM z Mostu CA FUTURA, Ostrava, e-mail: vylety.futura@seznam.cz, tel. 608 201 321,

Nabídka výletů pro základní školy VLAKEM z Mostu CA FUTURA, Ostrava, e-mail: vylety.futura@seznam.cz, tel. 608 201 321, Nabídka výletů pro základní školy VLAKEM z Mostu CA FUTURA, Ostrava, e-mail: vylety.futura@seznam.cz, tel. 608 201 321, www.ca-futura.webnode.cz PROGRAM 1 - Praha Techn. muzeum a Staroměstská radnice cena

Více

PRímEstské tábory se školkou

PRímEstské tábory se školkou PRímEstské tábory se školkou Stejně jako v letech 2007, 2008, 2009, 2010 připravujeme pro Vaše děti Příměstské tábory Sluníčka se školkou 2011. PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY SLUNÍČKA SE ŠKOLKOU VE ŽLUTÝCH LÁZNÍCH

Více

Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice

Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice Offpark je první volnočasové outdoorové centrum na Šumavě, které nabízí celou řadu sportovního a lehce adrenalinového vyžití. Zážitkové aktivity jsou soustředěny

Více

Zámek Litomyšl. Cena: 250 Kč

Zámek Litomyšl. Cena: 250 Kč Zámek Litomyšl Víte, že tento krásný zámek postavil Vratislav II. z Pernštejna jako svatební dar pro svou manželku, kterou si přivezl až z dalekého Španělska? Pojeďte si s námi prohlédnout jeden z nejkrásnějších

Více

Dřevo v zahradě a krajině

Dřevo v zahradě a krajině www.taxus.eu Dřevo v zahradě a krajině Reference firmy TAXUS, s.r.o. výběr: práce v chráněných a lesních lokalitách TAXUS, s.r.o. reference, práce v chráněných a lesních lokalitách 1 www.taxus.eu Dřevo

Více

HOSTINNÉ. Trasa č. 2 Obrazy. 16,5 km. Trasa:

HOSTINNÉ. Trasa č. 2 Obrazy. 16,5 km. Trasa: HOSTINNÉ Trasa č. 2 Obrazy Trasa: Značení KČT: 16,5 km Hostinné Chotěvice (4,5 km) Chotěvice Nové Zámky (9 km) Nové Zámky Hostinné (3 km) (trasa vlakové nádr. Hostinné až most v Debrném bez značení) Občerstvení:

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 NESEBR. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 NESEBR. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 NESEBR Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Výlet do Varny s návštěvou Delfinária Odjezd: 09.00 hodin (krátká zastávka u městečka Obzor) Příjezd do Varny: přibližně v 10.15 hodin Návštěva

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Adrenalin park Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

1. Hrad a zámek Český Krumlov 2. Hradní muzeum Český Krumlov

1. Hrad a zámek Český Krumlov 2. Hradní muzeum Český Krumlov Českokrumlovsko Český Krumlov vám pro poznávací a tematicky zaměřené výlety nabízí nepřeberné množství cílů. Největším lákadlem města je jeho bohatá historie a s ní spojené architektonické památky zdejší

Více

PROFIL / POPIS TRASY 5km

PROFIL / POPIS TRASY 5km PROFIL / POPIS TRASY 5km na lyžařské cestě Od startu vyjděte po modré turistické značce směrem ke kluzišti, modrá značka vás povede na sídliště, ke škole, k parku a dále kolem sanatoria EDEL až na křižovatku

Více

Interaktivní programy MATEŘSKÉ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro

Interaktivní programy MATEŘSKÉ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro MATEŘSKÉ ŠKOLY 2016 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové 1 tel.: +420 495 512 391 +420 604

Více

CK BUS TOUR-FOLTÝNOVÁ

CK BUS TOUR-FOLTÝNOVÁ PROVENCE 2011 Vážení rodiče, milí studenti! V letošním školním roce máte poprvé možnost volby komplexní zahraniční exkurze. Po několika rocích, kdy se nabízelo pouze Chorvatsko, tedy destinace relativně

Více

Tatry 2015 - Nízké Tatry a další Slovenské krásy Roháče a Martinské vrchy Moto: Počasí jako v roce 2014 nebo lepší.

Tatry 2015 - Nízké Tatry a další Slovenské krásy Roháče a Martinské vrchy Moto: Počasí jako v roce 2014 nebo lepší. Tatry 2015 - Nízké Tatry a další Slovenské krásy Roháče a Martinské vrchy Moto: Poí jako v roce 2014 nebo lepší. Jedeme na Slovensko jako téměř vždy. Ubytování je již objednáno v pezionu Svatojáský Kaštiel

Více

Cestovní ruch v Národním parku České. Švýcarsko. Riziko nebo příleţitost? Česko-saské Švýcarsko. www.npcs.cz. Cestovní ruch v NP České.

Cestovní ruch v Národním parku České. Švýcarsko. Riziko nebo příleţitost? Česko-saské Švýcarsko. www.npcs.cz. Cestovní ruch v NP České. Česko-saské Cestovní ruch Cestovní ruch v Národním parku České Riziko nebo příleţitost? Česko-saské Cestovní ruch Michaela Andělová České o.p.s. Mgr. Richard Nagel Správa NP České Česko-saské Cestovní

Více

Po Šluknově a okolí. (vůdcovská práce) Antonín Matějka

Po Šluknově a okolí. (vůdcovská práce) Antonín Matějka Po Šluknově a okolí (vůdcovská práce) Antonín Matějka 23. února 2008 1 Úvod Dost často k nám na základnu přijíždí různé návštěvy. A proto jsem se rozhodl napsat pár návrhů na výlety po okolí Šluknova.

Více

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Každé pondělí až čtvrtek je otevřen klub v DPS Dlouhá 636, Krupka vždy od 13,00 do 17,00 hodin. Možnost využití dvou počítačů včetně připojení na internet,

Více

ekodny exkurze workshopy tvořivá dopoledne příměstské tábory www.strevlik.cz www.facebook.com/strevlik

ekodny exkurze workshopy tvořivá dopoledne příměstské tábory www.strevlik.cz www.facebook.com/strevlik 2015 ekodny exkurze workshopy tvořivá dopoledne příměstské tábory KALENDÁŘ AKCÍ 2015 LEDEN - DUBEN TVOŘiVÉ DOPOLEDNE - MASOPUST - VýROBA MASEK 16. 1. 2015 (pátek 9.30-11.30) WORKSHOP - MALOVÁNÍ NA SKLO

Více

Tipy na výlety okolí Salcburku

Tipy na výlety okolí Salcburku Tipy na výlety okolí Salcburku Doporučujeme k zakoupení Salcburskou kartu: Salcburská karta (SalzburgerLand Card) je all inclusive kartou, se kterou můžete navštívit více než 190 zajímavostí v rakouské

Více

Wellness hotel Brdy. nabízí. poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí

Wellness hotel Brdy. nabízí. poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí Wellness hotel Brdy nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí (Tato nabídka obsahuje vícedenní výlety, spojené s hvězdicovými výlety v místě pobytu a v CHKO Brdy) O hotelu Wellness Hotel Brdy

Více

V letošním roce uplynulo 40 let od premiéry slavné pohádky. Přijďte proto prožít den s Popelkou do Švihova. Připravili jsme pro vás hned dvě trasy.

V letošním roce uplynulo 40 let od premiéry slavné pohádky. Přijďte proto prožít den s Popelkou do Švihova. Připravili jsme pro vás hned dvě trasy. V ydejte se s námi barevnou podzimní přírodou po místech, kde se na Švihovsku natáčela před čtyřiceti lety oblíbená pohádka Tři oříšky pro Popelku. Poznáte místa, kde Popelka se svojí sestrou Dorou a zlou

Více

Přechod hřebene Krkonoš 2. 7. 6. 7. 2015

Přechod hřebene Krkonoš 2. 7. 6. 7. 2015 Přechod hřebene Krkonoš 2. 7. 6. 7. 2015 2. 7. čtvrtek Odjezd ze Vsetína 9.03 Vsacanem do Pardubic Pardubic 10.00 autobusem do Pece pod Sněžkou - ubytování v chatě KČT Pod Studničnou (cca 750 m od autobusu)

Více

INSTRUKCE NA PREZIDENTSKÝ VEČER NA JEŠTĚDU Hotel a restaurace Ještěd. Vážení účastníci kongresu, milé kolegyně, milí kolegové,

INSTRUKCE NA PREZIDENTSKÝ VEČER NA JEŠTĚDU Hotel a restaurace Ještěd. Vážení účastníci kongresu, milé kolegyně, milí kolegové, INSTRUKCE NA PREZIDENTSKÝ VEČER NA JEŠTĚDU 15.9. 2017 Místo konání: Hotel a restaurace Ještěd Začátek: 19.30 Slavnostní zahájení: 20.00 Konec: 24.00 Téma: Budoucnost Vážení účastníci kongresu, milé kolegyně,

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2016 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2016 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2016 PRIMORSKO Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Základní škola a mateřská škola, Dolní Branná, okres Trutnov. PROJEKT ŽIVOT V POHYBU Reg. císlo projektu: CZ.1.07/1.1.20/02.0057

Základní škola a mateřská škola, Dolní Branná, okres Trutnov. PROJEKT ŽIVOT V POHYBU Reg. císlo projektu: CZ.1.07/1.1.20/02.0057 Základní škola a mateřská škola, Dolní Branná, okres Trutnov PROJEKT ŽIVOT V POHYBU Reg. císlo projektu: CZ.1.07/1.1.20/02.0057 EXKURZE Č. 3 ČESKÁ LESNICKÁ AKADEMIE TRUTNOV TKALCOVSKÉ MUZEUM POD JASANEM

Více

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Nejbližším městem a centrem kulturního dění je malebný Omiš s ústím řeky Cetiny do moře. Pro návštěvu

Více

POZNÁVACÍ PLAVBY LODÍ PO CHORVATSKÝCH OSTROVECH

POZNÁVACÍ PLAVBY LODÍ PO CHORVATSKÝCH OSTROVECH POZNÁVACÍ PLAVBY LODÍ PO CHORVATSKÝCH OSTROVECH Týdenní zájezdy jsou tematicky zaměřeny na dvě témata: poznávání místních pamětihodností a specialit středomořské kuchyně. Plavby se uskuteční na lodích

Více

Agentura Koniklec představuje virtuální naučné stezky. v Českém krasu

Agentura Koniklec představuje virtuální naučné stezky. v Českém krasu Na výletech s mobilem Agentura Koniklec představuje virtuální naučné stezky v Českém krasu Co jsou virtuální naučné stezky? Jedná se o nový moderní způsob značení přírodních, kulturních a turistických

Více

Penzion ŽERNOV Český ráj

Penzion ŽERNOV Český ráj Penzion ŽERNOV Český ráj Český ráj je oblíbeným cílem letní turistiky i cykloturistiky. Z místních zajímavostí můžeme uvést Památný strom - lípu v Tatobitech, Obrácené zvony v Rovensku, blízké jsou Prachovské

Více

PRÁZDNINY V MUZEU 1. 7. 31. 8. 2012

PRÁZDNINY V MUZEU 1. 7. 31. 8. 2012 PRÁZDNINY V MUZEU 1. 7. 31. 8. 2012 pro organizované skupiny, příměstské tábory, DD, kolektivy dětí a mládeže atd. www.muzeumhk.cz Stezky muzejní budovou 1) Stezky po muzeu Účastníci tohoto putování muzejní

Více

Nabídka výletů na rok 2011

Nabídka výletů na rok 2011 Nabídka výletů na rok 2011 SEKO BUS Plzeň s. r. o. dopravní kancelář a cestovní agentura Mikulášská 12 326 00 Plzeň tel.: 377 240 995 602 462 700 e-mail: sekobus@volny.cz www.sekobus.cz 1. Pičín (Pohádková

Více

Kulturní informační turistická a cestovní agentura - www.kita.cz. OTROKOVICE Výrobce a provozovatel OLOMOUC HODONÍN LUHAČOVICE

Kulturní informační turistická a cestovní agentura - www.kita.cz. OTROKOVICE Výrobce a provozovatel OLOMOUC HODONÍN LUHAČOVICE Kulturní informační turistická a cestovní agentura - www.kita.cz OTROKOVICE Výrobce a provozovatel OLOMOUC HODONÍN LUHAČOVICE OLOMOUC - město s nejvíce památek na Moravě - Vláček v provozu květen-srpen

Více

Týden

Týden správný cíl Vaší cesty Týden 9. 11. - 15. 11. 2013 Opravené Šimkovy sady v Hradci Králové jsou již otevřené veřejnosti. Ač ještě zbývají dvě kolaudace, lidé se již mohou parkem bezpečně procházet. Sady

Více

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. září prosinec 2011

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. září prosinec 2011 Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro ZÁKLADNÍ ŠKOLY září prosinec 2011 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové 1 tel.: +420 495 512

Více

7.5.2011- Autovýlet do Petrovic

7.5.2011- Autovýlet do Petrovic 7.5.2011 - Putování za Faustem Dr Kittlem Za zázračným doktorem Faustem odjíţdíme z ČD Č.Lípa v 6.55, z Mimoně v 7.17 hod. Kupte si jízdenku do Rychnova u Jablonce nad Nisou (zpět se jede jiná trasa z

Více

PROFIL / POPIS TRASY 5km

PROFIL / POPIS TRASY 5km PROFIL / POPIS TRASY 5km na lyžařské cestě Od startu vyjděte po modré turistické značce směrem ke kluzišti, modrá značka vás povede na sídliště, ke škole, k parku a dále kolem sanatoria EDEL až na křižovatku

Více

Interaktivní programy MATEŘSKÉ ŠKOLY. pro. Muzea východních Čech v Hradci Králové

Interaktivní programy MATEŘSKÉ ŠKOLY. pro. Muzea východních Čech v Hradci Králové Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro MATEŘSKÉ ŠKOLY 2017 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové 1 tel.: +420 495 512 391, +420 604

Více

České Budějovice Dvořiště Lomnice Rožmberk Třeboň Č.B.

České Budějovice Dvořiště Lomnice Rožmberk Třeboň Č.B. Cyklovýlet č. 6 České Budějovice Dvořiště Lomnice Rožmberk Třeboň Č.B. Trasa : Č.B. pravý břeh Vltavy Hrdějovice Borek Dvořiště Lomnice Rožmberk Stará Hlína Třeboň rybník Svět Zvíkov Kaliště Dobrá Voda

Více

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT 10 dní u moře CHORVATSKO vlakem HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. TERMÍN: 6.9. - 17.9. 2019 CENA: 12

Více

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. říjen prosinec 2012

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. říjen prosinec 2012 Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro ZÁKLADNÍ ŠKOLY říjen prosinec 2012 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové 1 tel.: +420 495

Více

Doprovodné programy ke stálým expozicím

Doprovodné programy ke stálým expozicím Doprovodné programy ke stálým expozicím 1) historická expozice Rokycansko v minulosti : Výprava do pravěku (nástroje, činnosti, zbraně, šperky) Na návštěvě ve středověku (erby, rytíři a jejich zbroj, řemesla,

Více

Tipy na výlety Mittersill, Fusch

Tipy na výlety Mittersill, Fusch Tipy na výlety Mittersill, Fusch Přírodní koupaliště v Hollersbachu www.hollersbach.at otevírací doba: dle počasí vstupné: 3,70 atrakce: přírodní koupaliště, dětské hřiště s pirátskou lodí, plážový volejbal,

Více

Interaktivní programy MATEŘSKÉ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro

Interaktivní programy MATEŘSKÉ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro MATEŘSKÉ ŠKOLY 2015 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové 1 tel.: +420 495 512 391 +420 604

Více

HOSTINNÉ. Trasa č. 1 Panoráma. 14 km. Trasa: (značení až od Červené Výšinky)

HOSTINNÉ. Trasa č. 1 Panoráma. 14 km. Trasa: (značení až od Červené Výšinky) HOSTINNÉ Trasa č. 1 Panoráma Trasa: Značení KČT: Občerstvení: Spoje: Poznámky: 14 km Hostinné Rudník v Rudníku Rudník (6 km) Hostinné (8 km) (značení až od Červené Výšinky) autobus z/do Rudníku při dešti

Více

Interaktivní Mamutíkův vodní park Minibus a transportér k zapůjčení Školní učebna Profesionální zajištění Programy na míru

Interaktivní Mamutíkův vodní park Minibus a transportér k zapůjčení Školní učebna Profesionální zajištění Programy na míru Školní programy UBYTOVÁNÍ Horský penzion Terezka, nacházející se ve vesnici Dolní Morava, nabízí ubytování ve vybavených apartmánech pro malé i velké skupiny, školy v přírodě, adaptační kurzy, soustředění,

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 30. června do 2. července - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 30. června do 2. července - Broumovsko Broumovská pouť, první koncert hudebního festivalu Za poklady Broumovska, divadlo na Kačeří, zábavná show v Adršpachu, fotbalový turnaj, Formanský den či noční kino. To jsou tipy na některé akce, které

Více

Pozvánka. na XV. ročník rybářské sportovní soutěže CLO KAPR 2013. ve dnech 31. 5. 2. 6. 2013

Pozvánka. na XV. ročník rybářské sportovní soutěže CLO KAPR 2013. ve dnech 31. 5. 2. 6. 2013 Pozvánka na XV. ročník rybářské sportovní soutěže CLO KAPR 2013 ve dnech 31. 5. 2. 6. 2013 1 Vážené dámy a pánové, milovníci rybářského sportu a turistiky!! Dovolujeme si Vás co nejsrdečněji ji pozvat

Více

Zajímavosti v našem okolí

Zajímavosti v našem okolí Zajímavosti v našem okolí Přepadávací vodní nádrž Dlouhé stráně - exkurzi nutno dopředu objednat na těchto tel. číslech: 602 322 244, 585 283 282 - exkurze probíhají denně od 8-15 hodin (včetně víkendů

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 CAREVO. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 CAREVO. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 CAREVO Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Kolem SEČSKÉ PŘEHRADY

Kolem SEČSKÉ PŘEHRADY Pardubický kraj Kolem SEČSKÉ PŘEHRADY Text a foto: Vojtěch Pavelčík Většina turistických tras vede z jednoho místa na místo druhé. To je samozřejmě v pořádku, ale přece jen se výletníci potřebují čas od

Více

Hummer Camp 2011. II. rocník ˇ prímestského ˇ ˇ tábora. Projekt vznikl za podpory hl. města Prahy a městské části Praha 20

Hummer Camp 2011. II. rocník ˇ prímestského ˇ ˇ tábora. Projekt vznikl za podpory hl. města Prahy a městské části Praha 20 Hummer Camp 2011 II. rocník ˇ prímestského ˇ ˇ tábora Projekt vznikl za podpory hl. města Prahy a městské části Praha 20 O Tvrzi Tvrz HUMMER je stálý přírodní zábavní park ve středověkém stylu pro celou

Více

LETNÍ PRÁZDNINY 2018

LETNÍ PRÁZDNINY 2018 Základní škola, Petlérská 447 Klášterec nad Ohří, okres Chomutov tel / fax: +420 474 375 872, E-mail: ddm.volnasek@seznam.cz, http://volnasek.klnet.cz/ LETNÍ PRÁZDNINY 2018 PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR č.1: Pojďte

Více

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM pondělí 3. 9. 2018 15:30 17:00 VOLEJBAL / sraz na recepci Libuše 15:30 17:00 PROCHÁZKA: ČERVENÝ LÁZEŇSKÝ OKRUH - HVĚZDA / sraz na recepci Libuše Střední náročnost, 3 400 m. Minimální účast 3 osoby. úterý

Více

Barokní. perly Třeboňska na kole.

Barokní. perly Třeboňska na kole. Barokní perly Třeboňska na kole www.itrebon.cz Baroko v krajině Třeboňska Třeboňská rybniční krajina, protkaná sítí vodních kanálů, s rašeliništi a borovými lesy, je většinou vnímána jako dílo renesančních

Více

Prosím, čtěte pozorně leták k pobytu, zejména to, jaké služby obsahuje výsledná kalkulace.

Prosím, čtěte pozorně leták k pobytu, zejména to, jaké služby obsahuje výsledná kalkulace. Milí rodiče, posílám Vám dlouho avizovanou nabídku na léto u moře. Po dlouhém vybírání lokality jsme se nakonec rozhodli spolu s rodiči, kteří s námi jezdí již několik let, pro destinaci, se kterou jsme

Více

PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU NA ČESKÉ STRANĚ NOVÝ PLAVEBNÍ KANÁL Z HORNÍHO TOKU FLÁJSKÉHO POTOKA DO FREIBERSKÉ MULDY - KULTURNĚ NAUČNÁ STEZKA

PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU NA ČESKÉ STRANĚ NOVÝ PLAVEBNÍ KANÁL Z HORNÍHO TOKU FLÁJSKÉHO POTOKA DO FREIBERSKÉ MULDY - KULTURNĚ NAUČNÁ STEZKA PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU NA ČESKÉ STRANĚ NOVÝ PLAVEBNÍ KANÁL Z HORNÍHO TOKU FLÁJSKÉHO POTOKA DO FREIBERSKÉ MULDY - KULTURNĚ NAUČNÁ STEZKA 11. DUBNA 2013, KLÍNY (HOTEL EMERAN) Projektoví partneři Základní informace

Více

Polské Krkonoše

Polské Krkonoše Diderot: Volný čas tvoří nejdůležitější část našeho života. Polské Krkonoše 15.11.2010 Szklarská Poroba Jakuszyce Orle Před několika týdny bylo s přispěním EU obnoveno vlakové spojení mezi Harrachovem

Více

Tipy na výlety Zell am See, Kaprun a okolí

Tipy na výlety Zell am See, Kaprun a okolí Tipy na výlety Zell am See, Kaprun a okolí Přírodní koupaliště v Hollersbachu www.hollersbach.at otevírací doba: dle počasí vstupné: 3,70 atrakce: přírodní koupaliště, dětské hřiště s pirátskou lodí, plážový

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 LOZENEC. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 LOZENEC. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 LOZENEC Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více