Z á p i s č. 4 / 2007 ze zasedání zastupitelstva obce Zákolany konaného dne 12. dubna 2007 od 17:15 hodin U Libuše

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z á p i s č. 4 / 2007 ze zasedání zastupitelstva obce Zákolany konaného dne 12. dubna 2007 od 17:15 hodin U Libuše"

Transkript

1 Z á p i s č. 4 / 2007 ze zasedání zastupitelstva obce Zákolany konaného dne 12. dubna 2007 od 17:15 hodin U Libuše 1) Zahájení, kontrola usnášeníschopnosti Přítomni: 9 členů obecního zastupitelstva viz prezenční listina. 2) Určení ověřovatelů Byl schválen zápis č. 3/2007 na návrh ověřovatelů p. Jiřího Vaňka a p. Romany Ondráčkové Ověřovateli zápisu č. 4/2007 byli jmenováni Jiří Šup a Tomáš Kříž. 3) Schválení programu Podklad: Návrh programu jednání. Navržený program jednání byl schválen hlasy všech přítomných členů zastupitelstva (9) bez připomínek. 4) Kontrola usnesení a úkolů z minulých jednání zastupitelstva Starosta informoval, že OÚ požádal v souladu s 6 odst. 6 písm. b) zákona č. 183/2006 Sb. o územním plánování a stavebním řádu Magistrát města Kladna o pořízení ÚPD Zákolany, podle 6 odst. 1 písm. c) výše uvedeného zákona a dostal kladnou odpověď s tím, že Magistrát se našemu ÚP bude moci věnovat až později. OÚ dále vypořádal námitky majitele areálu bývalého cukrovaru zaslané dopisem ze dne Další úkoly probíhají (analýza hospodaření školy, revize značek na místních komunikacích). V březnu nastoupil nový pracovník technických služeb, pan Jiří Huml. 5) Zásobník projektů Podklady: Návrhy projektů pro DSO a strategický plán obce (materiály předané v minulém roce), přehled témat zásobníku projektů: předkládá starosta. Krajský úřad vyzval obec aby zasílala projekty pro Zásobník projektů, který bude možno průběžně doplňovat a aktualizovat. Základní zásobník projektů byl vytvořen již na konci roku Na základě diskuse se zastupitelé shodli na následujících projektech, které budou vyplněny do zásobníku projektů. Zastupitelstvo se bude k tomuto bodu vracet na příštích jednáních.

2 Zásobník projektů Název projektu Navrhovaný nositel projektu Za vyplnění odpovídá Poznámka Kanalizace obce Obec Zákolany V. Dobeš Projekt je připravován jako společný projekt 4 obcí zásobník vyplnit pouze pro obec Zákolany (ještě učinit dotaz na KÚ) Rekonstrukce školy Obec Zákolany J. Šup Bude zadána studie Rozvoj sportovišť Sokol Zákolany J. Hladíková Stezky O. s. Budeč? J. Pazdera Zastupitelstvo doporučuje vyplnit do zásobníku projektů KÚ následující projekty: kanalizace obce, rekonstrukce školy, rozvoj sportovišť a stezky. 6) Odpadové hospodářství obce Podklady představili jejich autoři: Návrh strategie OH komise životního prostředí a V. Dobeš, požadavky obce pro dodavatele služby svoz tříděného odpadu a kalkulace od J. Pazdery představil J. Šup a J. Pazdera. K návrhu strategie odpadového hospodářství i ostatním podkladům proběhla rozsáhlá diskuse, mj. bylo konstatováno, že: - Obecní komposty zatím nebudou podporovány z důvodu obav, že by se přeměnily na černé skládky - Komise pro životní prostředí připravuje ve spolupráci s OÚ vyhlášku o ovzduší a odpadech, která by měla být přijata do září Mělo by se zabránit především spalování a odhazování odpadu, všichni občané musí mít popelnici atd. - V souvislosti se změnou v oblasti recyklace odpadu dojde i k přemístění recyklačních nádob. Diskutované materiály budou autory upraveny podle výsledků diskuse. Byla podána informace o zajištění svozu odpadu dne Zastupitelstvo bere na vědomí předložené dokumenty a strategii odpadového hospodářství obce. Zastupitelstvo pověřuje komisi pro životní prostředí úpravou strategie odpadového hospodářství podle výsledků diskuse a jejím předložením ke schválení příštímu jednání zastupitelstva.

3 7) Restituce Kováry Podklady: materiál od J. Šupa, dopis právníka Dr. Marka, záznam ze schůzky z : Předkládá místostarosta V. Dobeš, který řídil jednání zastupitelstva, předal jeho řízení pro tento bod J. Šupovi z důvodu možného střetu zájmů, o navrhovaném usnesení nehlasoval. Při jednání, kterým zastupitelstvo pověřilo p.šupa a p.rejfíře ohledně tří variant mimosoudní dohody s restituenty bývalého statku p. Šestáka v Kovárech došlo k těmto změnám: 1) Na jednání mezi zástupci obce a restituenty byla dohodnuta varianta číslo 1. (odsouhlasená zastupiteli) kde se uvádí že: Zámečnická a truhlářská dílna, které patří obci, připadnou dědicům p. Šestáka. Výměnou připadne obci stavba s nástavbou tzv.knihovna, kterou využívají obyvatelé Kovár jako klub, kde má OÚ uložen inventář a která má přístup zvenčí. Veškeré přístupy do dvora budou zazděny, případná okna nebo průhledy do dvora budou opatřeny mřížemi. Napojení na energetické a vodní zdroje bude separováno nebo osazeno měřiči Obec se zříká vrácení ,-Kč které p. Šesták obdržel jako kupní cenu za svou nemovitost. Restituenti se navíc zříkají nároku na soudní poplatky a obci zdarma přenechají pozemek od budovy knihovny směrem k potoku. O náklady na zaměření geodetickou firmou se rozdělí rovným dílem s obcí. Pro posouzení výhodnosti : metry zastavěné plochy dílnami jsou 86,36 m2 zámeč.dílna a 74,88 m2 truhlárna. Naproti tomu knihovna má sklepní prostory o velikosti 120m2 a první patro taktéž 120m2 z čehož jasně vyplívá že rozdíl využitelné plochy je ve prospěch obce 240m2 161m2 = 79m2. Navíc obec získá prostranství před knihovnou směrem k potoku cca 320m2. 2) Dne byla s panem Kučerou sepsána výpověď z nájmu s půlroční výpovědní dobou, tak aby nic nebránilo případnému vrácení objektů restituentům. 3) Dne vypověděl plnou moc JUDr. Václav Marek, který obec zastupoval viz. přiložená výpověď plné moci. 4) Výpověď pana JUDr. Václava Marka je pro obec překvapením Při telefonické konzultaci uvedl, že k zastupování obce při mimosoudní dohodě plná moc nebyla sepsána a tudíž pozbývá smyslu. Navíc ve výpovědi překvapivě uvádí, že by se podle jeho názoru, podílel na přípravě smlouvy, která poškozuje zájmy klienta ( tedy obce Zákolany). Přičemž v telefonickém hovoru přiznal, že v prosinci 2006 obdržel návrhy na mimosoudní vyrovnání a nerozporoval je ani obci nedoporučil jiné varianty, o to více je jeho tvrzení překvapivé. Jak řekl při telefonickém hovoru prý se s nimi dost důkladně neseznámil!? Proto je nutné sepsat novou plnou moc s takovým právním zástupcem, jenž by lépe hájil zájmy obce a s podklady se lépe seznamoval a na případné nevýhodné postupy včas upozorňoval. Pro tento případ navrhujeme konzultaci a právní zastoupení panem JUDr. Hulíkem, specialistou na restituce majetků. Usnesení přijaté 8 hlasy (1 se zdržel hlasování):

4 Zastupitelé souhlasí se změnou právního zástupce a doporučují pokračovat v jednání o mimosoudní dohodě s restituenty. 8) Různé (pouze body předané zastupiteli písemně před zahájením jednání) - Pasportizace pozemků a žádosti o odprodej pozemků (podklad: Návrh systémových pravidel pro nakládání s pozemky): předkládá předseda stavební komise E. Rejfíř, předseda stavební komise, přednesl návrh systémových pravidel pro nakládání s pozemky. Pravidla budou sloužit mj. pro vypořádání žádostí o odkoupení obecních pozemků. Řešení pozemkových otázek souvisí s pozemkovými úpravami, které má na starosti pozemkový úřad. V. Dobeš informoval o návrhu p. Bokšteflové, členky stavební komise, aby se ve věci realizace pozemkových úprav na katastru obce sešel s ředitelem pozemkového úřadu na Kladně. T. Kříž upozornil, že pozemkové úpravy mohou obci přinést i značné komplikace zkušenosti s pozemkovými úpravami má obec Holubice. Starosta se bude o zkušenostech obce Holubice v této oblasti informovat. Zastupitelstvo schvaluje systémová pravidla pro nakládání s pozemky a pověřuje stavební komisi aby podle nich do příštího jednání zastupitelstva navrhla vypořádání prvních žádostí o odkoupení obecních pozemků a v případě potřeby navrhla další doplnění pravidel. - Volba zástupce obce do Rady školy Usnesení přijaté 8 hlasy (1 se zdržel hlasování): Zastupitelstvo jmenuje členem rady školy paní Jarmilu Hladíkovou. - Renovace soc. zařízení ve škole (Podklad v mat.od J. Šupa): předkládá místostarosta V loňském roce zažádala obec o dotaci na výměnu oken v Základní škole. Zastupitelé již rozhodli že se z dotace, po úpravě účelu, bude financovat oprava soc.zařízení ve škole, které jsou ve velmi špatném až havarijním stavu. Dotace by měla být ve výši 200 tis. Kč, z rozpočtu obce je plánováno na opravu vyčlenit 230tis.Kč V současné době je potřeba vybrat a sepsat smlouvu s firmou jež by opravy provedla o prázdninových měsících s termínem dodání do V případě že dotaci obec nedostane bude rekonstrukci soc.zařízení platit v plném rozsahu z rozp. rezerv, vzniklých úsporou výdajů obce do školy. Zastupitelé berou na vědomí informaci pana místostarosty Šupa o připravované rekonstrukci sociálních zařízení ve škole a souhlasí s případným přesunem prostředků na rekonstrukci soc. zařízení ve škole v případě, že se na tuto akci nepodaří získat dotace, o kterou obec požádala. Výběr dodavatelské firmy provedou na základě výběrového řízení starosta, místostarosta a předseda stavební komise.

5 - Návrh na vyrovnání s projektantem DPS (podklad: dopis ing. Langové): předkládá starosta V. Dobeš informoval o průběhu projektu domu s pečovatelskou službou(dps): minulé zastupitelstvo chtělo využít rozsáhlé dotace poskytované na výstavbu DPS státem a v roce 2006 byl připraven projekt výstavby DPS. Projekt ale vzhledem k umístění ve stísněné proluce mezi domem č. p. 9 a hasičárnou nesplňoval požadavky na bezbariérové bydlení požadované obcí. Projektant vrátí obci peníze za vyhotovení projektu. Zastupitelé souhlasí se způsobem vyrovnání s projektantem DPS včetně splátkového kalendáře tak jak je navržen v dopise ing. Langové. - Návrh na doplacení kupní ceny akcií Vodárny Kladno: předkládá starosta ve spolupráci s finančním výborem Smlouva o odprodeji akcií byla uzavřena již dříve, jedná se pouze o malý doplatek. Zastupitelstvo souhlasí s doplacením kupní ceny akcií společnosti Vodárny Kladno Mělník, a. s. a pověřuje starostu obce postoupením práv a převzetím povinností po doplacení ceny, čímž bude dokončen již dříve schválený odprodej akcií. Zastupitelstvo pověřuje starostu obce k vystavení plné moci pro statutární město Kladno k výkonu akcionářských práv obce. - Informace o jednání se starosty okolních obcí a se zástupci Krajského úřadu StČ o zadání průzkumů pro možné vyhlášení přírodního parku Budeč (podklady: zápis z jednání dne a dopis zaslaný na KÚ): předkládají starosta a místostarosta Zastupitelstvo bere na vědomí informaci o přípravě studie možného vyhlášení přírodního parku Budeč, kterou bude realizovat a financovat KÚ StČ. - Stížnosti a návrh na jejich vyřízení (podklad: stížnosti Dr. Štorchové adresované zastupitelstvu a vyjádření Povodí Vltavy): předkládá starosta ve spolupráci s komisí pro životní prostředí V obou případech provedl starosta na základě stížnosti okamžité místní šetření, které potvrdilo oprávněnost stížnosti na České dráhy z a některých částí stížnosti na Povodí Vltavy ze dne (poškození cesty a spalování mokrého dřeva). V případě stížnosti na České dráhy se jedná o systémový problém a obec upozorní tohoto správce na potřebu dodržování zákona (zákaz spalování dřeva, které není suché a používání zápalných pochodní vyrobených ČD, které prokazatelně znečišťují ovzduší). V případě druhé stížnosti bylo provedeno dne následné šetření za přítomnosti pana Rohana (zástupce povodí Vltavy) a firmy, která práce prováděla. Vyjádření Povodí Vltavy je přiloženo, kontrola opravy cesty ještě nebyla provedena. V obou případech budou jednotliví správcové informování dopisem obce o pověření komise pro životní prostředí dozorem nad prováděním jejich prací.

6 Zastupitelstvo bere na vědomí stížnosti na práci správců hospodařících na území obce, oceňuje zájem občanů o životní prostředí v obci a pověřuje komisi pro životní prostředí jejich vypořádáním. Zároveň pověřuje OÚ aby informoval předsedkyni komise pro životní prostředí o chystaných akcích, které mohou ohrozit životní prostředí v obci a předsedkyni komise pro životní prostředí pověřuje zajištěním dozoru člena komise pro životní prostředí nad prováděnými akcemi podle uvážení. - Příspěvek TJ SOKOL Zákolany Zastupitelstvo obce schvaluje příspěvek TJ SOKOL Zákolany ve výši ,- Kč na odkup pozemků pod kabinami (nutné pro provedení dodatečné kolaudace kabin) - Program příštího jednání zastupitelstva Příští veřejné jednání zastupitelstva dne bude velmi důležité bude se na něm projednávat koncept územního plánu a bude na něm realizováno veřejné projednání návrhu územního opatření o stavební uzávěře pro areály bývalého cukrovaru a bývalého mlýna v Zákolanech. OÚ doporučuje, aby na květnové jednání zastupitelstva v Zákolanech navázala ještě setkání s občany na Trněném Újezdu a v Kovárech, která by zorganizovali místně příslušní zastupitelé. Na těchto setkáních by byla možnost diskutovat další rozvoj a úpravy v těchto částech obce a na jejich katastrech. Příští pracovní jednání zastupitelstva se uskuteční dne v 18:00 na OÚ. 9) Závěrečná diskuse (každý přítomný může vznést námět, dotaz anebo připomínku). Byl vznesen dotaz, zda je možné vyčistit potok od naplaveného dřeva. V. Dobeš informoval, že podle vyjádření Povodí Vltavy naplavené dřevo v potoce nepředstavuje povodňové nebezpečí a vznikající hrázky naopak čeří vodu. Obec bude trvat na odstranění odpadu, na kterém se bude podílet i pracovník technických služeb obce. Občané souhlasili, že odstraňování dřeva není nutné. Paní Hladíková informovala o průjezdu nákladních aut s hlínou přes Zákolany do Kolče. Jedná se o zavážení skládky v Kolči, o kterém informoval OÚ ing. Víta na jednání V. Dobeš zjistí do kdy bude zavážení trvat a zda nelze nějak omezit průjezd těchto těžkých aut obcí. Pan M. Černý navrhl výstavbu přístřešku na sběrový papír na dvoře školy. Návrhem se bude zabývat komise pro životní prostředí a případně i stavební komise. Byla diskutována otázka hlíny vyvezené na Skaly. Bude řešit komise pro životní prostředí. OÚ upozorňuje občany, že bez povolení obce není možné vyvážet ani hlínu. Skončeno 20:20 hod Zapsal: Dobeš Jiří Š u p Tomáš K ř í ž Vladimír D o b e š ověřovatelé starosta

Zápis č. 2 / 2010 ze zasedání zastupitelstva obce Zákolany konaného dne 25.2.2010 od 17:15 hodin U Libuše

Zápis č. 2 / 2010 ze zasedání zastupitelstva obce Zákolany konaného dne 25.2.2010 od 17:15 hodin U Libuše Zápis č. 2 / 2010 ze zasedání zastupitelstva obce Zákolany konaného dne 25.2.2010 od 17:15 hodin U Libuše Zahájení, kontrola usnášeníschopnosti Přítomni: 9 členů obecního zastupitelstva viz prezenční listina.

Více

Z á p i s č. 9 / 2008 ze zasedání zastupitelstva obce Zákolany konaného dne 11. 12. 2008 od 17:15 hodin U Libuše

Z á p i s č. 9 / 2008 ze zasedání zastupitelstva obce Zákolany konaného dne 11. 12. 2008 od 17:15 hodin U Libuše Z á p i s č. 9 / 2008 ze zasedání zastupitelstva obce Zákolany konaného dne 11. 12. 2008 od 17:15 hodin U Libuše 1) Zahájení, kontrola usnášeníschopnosti Přítomni: 8 členů obecního zastupitelstva viz prezenční

Více

Z á p i s č. 1 / 2007 ze zasedání zastupitelstva obce Zákolany konaného dne 11. ledna 2007 od 17:15 hodin v přísálí U Libuše

Z á p i s č. 1 / 2007 ze zasedání zastupitelstva obce Zákolany konaného dne 11. ledna 2007 od 17:15 hodin v přísálí U Libuše Z á p i s č. 1 / 2007 ze zasedání zastupitelstva obce Zákolany konaného dne 11. ledna 2007 od 17:15 hodin v přísálí U Libuše Přítomni: 9 členů obecního zastupitelstva viz prezenční listina Zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 10/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Zákolany konaného dne 14. prosince 2015 od hodin na Obecním úřadě v Zákolanech

Zápis č. 10/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Zákolany konaného dne 14. prosince 2015 od hodin na Obecním úřadě v Zákolanech Zápis č. 10/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Zákolany konaného dne 14. prosince 2015 od 18.30 hodin na Obecním úřadě v Zákolanech Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce Zákolany (dále též jako

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 7. 12. 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

Z á p i s č. 8 / 2007 ze zasedání zastupitelstva obce Zákolany konaného dne 8. listopadu 2007 od 17:15 hodin U Libuše

Z á p i s č. 8 / 2007 ze zasedání zastupitelstva obce Zákolany konaného dne 8. listopadu 2007 od 17:15 hodin U Libuše Z á p i s č. 8 / 2007 ze zasedání zastupitelstva obce Zákolany konaného dne 8. listopadu 2007 od 17:15 hodin U Libuše 1) Zahájení, kontrola usnášeníschopnosti Přítomni: 9 členů obecního zastupitelstva

Více

Obec Křesetice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva 5/2008 obce Křesetice, které se konalo dne 24.6.2008

Obec Křesetice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva 5/2008 obce Křesetice, které se konalo dne 24.6.2008 Obec Křesetice Zápis ze zasedání Zastupitelstva 5/2008 obce Křesetice, které se konalo dne 24.6.2008 Přítomni: 9 Omluveni: 2 (p.černý, p.linhartová neomluvena) Hosté: Ing.Arch.Vít, p.sekera Zahájení Starostka

Více

Z Á P I S č. 8/2019 ze zasedání zastupitelstva města dne

Z Á P I S č. 8/2019 ze zasedání zastupitelstva města dne Z Á P I S č. 8/2019 ze zasedání zastupitelstva města Přítomni: Ing. P. Bartoš, MBA, H. Bartíková, Ing. V. Urbánek, Ing. Z. Bělohradská, Ing. P. Pelešková, Ing. P. Kosík, Doc. Ing. V. Penížek, Ph.D., O.

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis 11/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce

Více

Šaroun M., Žilka L., Klepl M., Ing. Končický Milan, Ing. Štefanová Zdena, Havlíčková Hana. ostatní :

Šaroun M., Žilka L., Klepl M., Ing. Končický Milan, Ing. Štefanová Zdena, Havlíčková Hana. ostatní : Zápis z veřejného mimořádného zasedání obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 27.2.2004 v zasedací místnosti obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p.

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 19. 12. 2014 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 918/2014/OUNE Celkem přítomno: 13 Členů obecního zastupitelstva

Více

Z á p i s. z 37. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice

Z á p i s. z 37. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice Z á p i s z 37. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne 18.10.2017 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice Přítomni: dle prezenční listiny Úvodem starosta přivítal přítomné

Více

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání:

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Kuthanová Jana, Pavlíková Helena, Festová Renata, Hátle Vítězslav, Rejfek Otakar, Novák Milan, Hušek Josef, Mgr.Hojda Jan, Th.D. Omluveni:

Více

Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne

Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 22. 6. 2017 Přítomní zastupitelé: Bc. Lada Hejtmánková (1) Alena Kotyzová (4) Ing. Roman Studený (7) Martina Jirčíková (2) Bohuslav Matouš (5) Teodor

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis č. 7/2015. konaného dne 21. prosince 2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu. České Meziříčí

Zápis č. 7/2015. konaného dne 21. prosince 2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu. České Meziříčí Zápis č. 7/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 21. prosince 2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu České Meziříčí 1. Úvodní slovo Zasedání bylo zahájeno v 17.35

Více

Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS

Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec v roce 2017, konaného dne 24. ledna 2017 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu obce Křížkový Újezdec.

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. února Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. února Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. února 2016 Místo konání: Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 6 členů

Více

ZÁPIS Z 8. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BRAŠKOV, konaného dne 21. března 2016 od 17,00 hodin na OÚ Braškov

ZÁPIS Z 8. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BRAŠKOV, konaného dne 21. března 2016 od 17,00 hodin na OÚ Braškov ZÁPIS Z 8. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BRAŠKOV, konaného dne 21. března 2016 od 17,00 hodin na OÚ Braškov Program: 1) Zahájení a kontrola plnění usnesení 7. zasedání 2) Účetní závěrka za rok

Více

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 13.10.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Koukal Ladislav,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 3/2016 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 3/2016 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 3/2016 ze dne 22.3.2016 Čas: 19.1 21.05 h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz. prezenční listina, 6 členů ZO Suchodol

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. 10/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. září 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 10/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. září 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 10/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. září 2015 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v hasičské zbrojnici

Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v hasičské zbrojnici Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne 26. 4. 2017, od 18.00 hodin v hasičské zbrojnici 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva 03/2017

Více

ANONYMIZOVANÉ INFORMACE z jednání zastupitelstva obce Všemina konaného dne 4.3.2015

ANONYMIZOVANÉ INFORMACE z jednání zastupitelstva obce Všemina konaného dne 4.3.2015 Přítomno: 9 členů zastupitelstva (všichni) Hosté: František Čala, Eva Čalová, Ing. P. František Kuběna Program: 1) Zahájení 2) Ověření zápisu z minulého zastupitelstva a volba ověřovatelů zápisu 3) Projednání

Více

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin.

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Z á p i s z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva města Ivančice konaného dne 5. listopadu 2018

Z á p i s z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva města Ivančice konaného dne 5. listopadu 2018 P ř í t o m n i : Adamová Michaela Bc. Buček Milan Fajks Pavel Feith Erik Ing., MBA Halbich Jan Ing. Heřmanová Jana Mgr. Horáková Růžena Chytka Tomáš Mgr. Marek Tomáš Ing. Bc. Obršlík Jiří Bc. Skála Radoslav

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 22. 12. 2016 25. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.3.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 5. února 2014

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 5. února 2014 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 5. února 2014 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ

Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne 03.11. 2014 v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ Starosta všechny přivítal a zahájil ustavující zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 4/2010 ze dne Stránka 1

Zápis č. 4/2010 ze dne Stránka 1 Z á p i s o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne 14. prosince 2010 v zasedací místnosti OÚ Krasová Místostarosta zahájil 4. zasedání Zastupitelstva obce Krasová (dále jen zastupitelstvo

Více

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 23. 4. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v budově hasičské zbrojnice.

Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v budově hasičské zbrojnice. Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne 10. 08. 2016, od 18.00 hodin v budově hasičské zbrojnice. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 11.12.2018 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

Z á p i s č. 10/2010 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Zákolany konaného dne 11. listopadu 2010 od 17.15 hodin U Libuše

Z á p i s č. 10/2010 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Zákolany konaného dne 11. listopadu 2010 od 17.15 hodin U Libuše Z á p i s č. 10/2010 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Zákolany konaného dne 11. listopadu 2010 od 17.15 hodin U Libuše Zasedání Zastupitelstva obce Zákolany (dále též jako zastupitelstvo ) bylo

Více

Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013

Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013 Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013 Zasedání Zastupitelstva obce Hejná, bylo zahájeno v 19.00 starostou obce Vlastimilem Šatrou. Starosta přivítal přítomné a konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno. Informace

Více

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 1 Obec Kostice Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 2 Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 12.12.2011 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice v OBEC Velké Zernoseky 412 01 Litoměřice Zápis Č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 13. 8. 2015 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

OBEC HLOHOVEC str. 1/6 Hlavní 75, Hlohovec Z Á P I S

OBEC HLOHOVEC str. 1/6 Hlavní 75, Hlohovec Z Á P I S OBEC HLOHOVEC str. 1/6 Z Á P I S z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hlohovec ve volebním období 2014-2018, konaného dne 7. 3. 2017 Veřejné zasedání zahájil místostarosta obce v 18.05 hodin. Po

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Martin Habáň, Martina Burjanová,

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

----------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------- Zápis z mimořádného veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 8.6.2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin.

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť Obec Bašť Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bašť konaného dne 14. 12. 2015, od 19:00 hodin na obecním úřadě, Obecní 126. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bašť (dále

Více

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00 Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.4.2013 v 19:00 Ve Studené dne 30.4.2013 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

Zápis. z 39. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 6. června 2014.

Zápis. z 39. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 6. června 2014. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 39. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 24.září 2014 od 18,30 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu

ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 24.září 2014 od 18,30 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Z á p i s č. 4 ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 24.září 2014 od 18,30 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka,p.Halák.,p. Mišta, p.novák,.p.

Více

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H.

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H. Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 14.3.2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.30 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 10. 12. 2018 Přítomni: p. Luboš Holman, Ing. Radek Mydlář, Ing. Miroslav Čížek, Mgr. Vladimír Knížek, Ing. Jaroslava Kořínková, p.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne v 18:00hod., na OÚ Svinařov,

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne v 18:00hod., na OÚ Svinařov, konaného dne 25.1.2012 v 18:00hod., na OÚ Svinařov, (Pozn.: v zápise jsou přítomní uváděni bez akadem. titulu.) Přítomni: J.Pružinec,R.Horová, M.Mach, M.Suchopárková, Z.Šmausová, J.Husnajová, J.Fučík,

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne od 18,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne od 18,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 2.11. 2018 od 18,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: 11 Omluveni: 0 Neomluveni: 0 Jednání řídí : Martin Bárta Tento zápis má 8 stran.

Více

Z á p i s. Omluveni: JUDr. Miroslav Antl, Ing. Petr Kilevník, JUDr. PhDr. Zdeněk Ondráček, Ph.D., Ing. Zdeněk Urban

Z á p i s. Omluveni: JUDr. Miroslav Antl, Ing. Petr Kilevník, JUDr. PhDr. Zdeněk Ondráček, Ph.D., Ing. Zdeněk Urban Z á p i s z 12. jednání Výboru kontrolního Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 14. 4. 2014 od 15:00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Ing. Vladimír Derner, Mgr.

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Dne konaného v Milejovické hospodě

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Dne konaného v Milejovické hospodě Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Dne 11.2.2019 konaného v Milejovické hospodě začátek: 19:00 konec: 19:50 Přítomní zastupitelé: Michal Fouček Miroslav Fouček Miroslav Havel Stanislav Jelínek Miroslava

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 18. 5. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Brázda, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Ing. Hana

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 24. 2. 2016 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 18. 5. 2016 v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Hejnová Stanislava, Lívanec Jiří, Ing.

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 17. prosince 2015

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 17. prosince 2015 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 17. prosince 2015 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.00 hod. Zasedání zastupitelstva jsou

Více

Zápis č. 2/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne

Zápis č. 2/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne Zápis č. 2/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 16.3. 2017 Přítomni zvolení zastupitelé: Zdeněk Mottl, Marie Ernestová,, Květa Křivánková, Dana Vyštejnová, Petr Velich Omluveni:

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 10/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 8. 10. 2015 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 16.12.2015 od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Zahájení

Více

ZÁPIS č. 11/2017. Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne

ZÁPIS č. 11/2017. Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne ZÁPIS č. 11/2017 Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne 14. 12. 2017 Přítomni: Lucie Crlíková, Veronika Černá, Marek Jaroušek, Igor Kormunda, Jitka Šůrová, Marek Veselý Omluveni: Zdeněk

Více

č. 12/2010 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle

č. 12/2010 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Č.j. 815/02/2010 Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 12/2010 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle konaného dne 3.12.2010 v 17.00 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Přítomni: Ing. Miroslav Pospíšil,

Více

1/2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hradiště, konaného dne v Bezděkově od hodin.

1/2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hradiště, konaného dne v Bezděkově od hodin. 1/2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hradiště, konaného dne 4.2.2016 v Bezděkově od 18.00 hodin. Přítomní členové ZO: Ladmanová Jaroslava, Novák Pavel, Suda Josef, Benešová Daniela, Rolníková Jana,

Více

Z Á P I S. z 5. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 5. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 5. zasedání ZM Sedlice konaného dne 24.4.2019 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 8 členů zastupitelstva. Omluveni: MUDr. Jan Hlad, Ing. Jiří Rod, Mgr. Zdeněk Mikeš

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 8. 12. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Hlasování: 13 pro, usnesení bylo schváleno, paní Ing. Eva Vaňková byla zvolena zapisovatelkou dnešního jednání.

Hlasování: 13 pro, usnesení bylo schváleno, paní Ing. Eva Vaňková byla zvolena zapisovatelkou dnešního jednání. Vážení členové zastupitelstva města, dámy a pánové, podle zákona č. 128/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů, zahajuji 20. zasedání zastupitelstva města Manětín, na kterém vás srdečně vítám. Dosud je

Více

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne 19.5.2010 Přítomno : 7 členů ZO Zástěra Václav, Kašparová Jana, Vodrážka Miroslav, Vacek Michal, Mgr. Tumová Gabriela, Brož Ladislav, František

Více

USNESENÍ, přijatá na jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svit. č.17/ konaném dne

USNESENÍ, přijatá na jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svit. č.17/ konaném dne USNESENÍ, přijatá na jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svit. č.17/2006-2010 konaném dne 16.12.2009 1. Zahájení Jednání ZO zahájil starosta obce v 18,00 hod. Přivítal přítomné a konstatoval, že zasedání

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 21. 9. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

č.j. 6/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 20.9. 2012

č.j. 6/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 20.9. 2012 1 č.j. 6/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 20.9. 2012 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 20.9.2012 18:02 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 20.9.2012 19:50

Více

Zápis č. 9/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne ,

Zápis č. 9/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne , Zápis č. 9/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 27. 8. 2015, od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Datum jednání: 27. 8. 2015 Čas jednání: zahájení: v

Více

Jednání zastupitelstva bylo zahájeno v hodin Jednání OZ bylo nahráváno: ANO

Jednání zastupitelstva bylo zahájeno v hodin Jednání OZ bylo nahráváno: ANO Z á p i s č. 8/2015 z jednání zastupitelstva obce Vysoký Újezd konaného dne 9. 12. 2015 v Kuchaři Přítomni: Severinová Marie - starostka obce Vlasák Karel - místostarosta obce Zastupitelé: Vičan M., Tůma

Více

Přítomni: Sýkora, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Němec, Johánková, Ing. Uzlová, JUDr. Vrbecká, Strnad, Hodina, Soukup

Přítomni: Sýkora, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Němec, Johánková, Ing. Uzlová, JUDr. Vrbecká, Strnad, Hodina, Soukup Z Á P I S z 4. zasedání zastupitelstva města Mirošov, které se konalo v pondělí dne 23. června 2008 od 18.00 hodin na Městském úřadě Mirošov -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Z Á P I S č. 5/2016. Zasedání zastupitelstva obce bylo nahráváno Ing. J. Moravcovou a P. Benešovskou.

Z Á P I S č. 5/2016. Zasedání zastupitelstva obce bylo nahráváno Ing. J. Moravcovou a P. Benešovskou. Z Á P I S č. 5/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Vrátkov konaného dne 14.11.2016 od 18:00 hod na obecním úřadě ve Vrátkově ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 4. 2. 2015 od 18.30 hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 4. 2. 2015 od 18.30 hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 4. 2. 2015 od 18.30 hodin Přítomni: p. Kučerová, p. Vorlová, p. Jaroš, p. Pokorná, p. Lysák Omluveni: p. Frohlich, p. Čuchal

Více

Z Á P I S 10. zasedání Zastupitelstva obce Soběšovice, konaného dne v prostorách Obecního úřadu v Soběšovicích

Z Á P I S 10. zasedání Zastupitelstva obce Soběšovice, konaného dne v prostorách Obecního úřadu v Soběšovicích 10. zasedání Zastupitelstva obce Soběšovice, v prostorách Obecního úřadu v Soběšovicích Č. jednací : Sob 216/2016 V Soběšovicích dne 17.11.2016 Zpracoval : Valošková Petra 1 o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 24.10.2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Obec Havlovice. Zápis

Obec Havlovice. Zápis Obec Havlovice Zápis ze 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Havlovice, které se konalo v úterý 27. září 2016 od 19 hodin v sále kulturního domu v Havlovicích 1.Zahájení zasedání zastupitelstva Starosta

Více

Obec okres ze zasedání zastupitelstva obce Přítomni: Omluveni: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Program jednání: k bodu 1:

Obec okres ze zasedání zastupitelstva obce Přítomni: Omluveni: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Program jednání: k bodu 1: Obec Dolní Zimoř, okres Mělník Z á p i s č. 6 ze zasedání zastupitelstva obce Dolní Zimoř konaného dne 27. 11. 2014 v 18:00 hod. v budově obecního úřadu Přítomni: Mareček Milan, Batovičová Šárka, Čížková

Více

Ad 5.) zprávy z jednání Finančího výboru Obce Bořetice

Ad 5.) zprávy z jednání Finančího výboru Obce Bořetice U s n e s e n í z XIX. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 12.12.2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního veřejného

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 22 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. září 2016 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Jana KUBELKOVÁ Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

Zápis z XIV. VZZO konaného dne Návrh programu XIV. VZZO, konaného dne (čtvrtek) od hod. v KD:

Zápis z XIV. VZZO konaného dne Návrh programu XIV. VZZO, konaného dne (čtvrtek) od hod. v KD: Zápis z XIV. VZZO konaného dne 10.12. 2015 Bod 1) Dnešnímu VZ je přítomno 7 zastupitelů z celkového počtu 7, tudíž dnešní VZ je usnášení schopné. Návrh a změny Usnesení připravuje pan Ludka, sestavením

Více

Z á p i s č. 25 ze zasedání zastupitelstva obce dne 25. 6. 2014

Z á p i s č. 25 ze zasedání zastupitelstva obce dne 25. 6. 2014 Z á p i s č. 25 ze zasedání zastupitelstva obce dne 25. 6. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Zápis veřejného zasedání zastupitelstva obce Hroubovice

Zápis veřejného zasedání zastupitelstva obce Hroubovice Zápis veřejného zasedání zastupitelstva obce Hroubovice Místo konání: Obec Hroubovice místnost obecního úřadu, Hroubovice č.p. 51 Doba konání: Přítomní zastupitelé: 23.1.2015 od 18:00 hodin Miroslava Štveráková,

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Postřižín konaného dne od 19:30 hodin.

Zápis č. 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Postřižín konaného dne od 19:30 hodin. http://crux.gc-system.cz/obecpostrizin.cz/obec- 183/OBEC POSTŘIŽÍN Se sídlem Obecní úřad Pražská 42 250 70 Postřižín : 315 782 960 e-mail: info@obecpostrizin.cz www.obecpostrizin.cz DS č. 4rfajux Přítomni:

Více

Z á p i s č. 5/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 14.4.2015

Z á p i s č. 5/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 14.4.2015 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 hod. do: 20:15 hod. František Bouček, Jiří Bouma, Jitka Frydrychová, Milan Jirsák, Ladislav Marek, Tomáš Kovář,

Více

Obec Kyje. IČ: Kyje 49, Železnice Zápis

Obec Kyje. IČ: Kyje 49, Železnice Zápis Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kyje 1/2019 konaného dne 8.2.2019 od 19:00 v zasedací místnosti OÚ Zahájení: 19:05 Přítomni: Lukáš Bobek, Evžen Eiba, Michal Křelina, Miroslav Myška, Robert Němec,

Více

Zápis č. 4/2014. Počet přítomných členů zastupitelstva obce: 8 členů Omluveni: Ing. Vladimír Kohout, Martin Kopecký, Ing.

Zápis č. 4/2014. Počet přítomných členů zastupitelstva obce: 8 členů Omluveni: Ing. Vladimír Kohout, Martin Kopecký, Ing. Zápis č. 4/2014 ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 13. 8. 2014 od 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích Program: 1. Zahájení 2. Ověření zápisu a ustanovení ověřovatelů

Více

Usnesení č. 1/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne 5. 3. 2013 na obecním úřadě

Usnesení č. 1/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne 5. 3. 2013 na obecním úřadě Usnesení č. 1/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne 5. 3. 2013 na obecním úřadě Obecní zastupitelstvo po projednání: Schvaluje: - Rozpočet pro rok 2013 - Změna dodavatele

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 12. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 20. 6. 2016 v 17:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Zuzana Vejvodová;

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2015, konané dne v 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov.

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2015, konané dne v 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2015, konané dne 30. 1. 2015 v 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Starosta obce pan Miloš Minařík jako předsedající zahájil zasedání zastupitelstva

Více

Starosta seznámil zastupitele s navrženým rozpočtovým opatřením číslo 2/2005 podle přiložené tabulky.

Starosta seznámil zastupitele s navrženým rozpočtovým opatřením číslo 2/2005 podle přiložené tabulky. O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: 0000271/05 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2005

Více

Z á p i s č. 4 / 2008 ze zasedání zastupitelstva obce Zákolany konaného dne 27. 5. 2008 od 17:15 hodin U Libuše

Z á p i s č. 4 / 2008 ze zasedání zastupitelstva obce Zákolany konaného dne 27. 5. 2008 od 17:15 hodin U Libuše Z á p i s č. 4 / 2008 ze zasedání zastupitelstva obce Zákolany konaného dne 27. 5. 2008 od 17:15 hodin U Libuše 1) Zahájení, kontrola usnášeníschopnosti Přítomni: 7 členů obecního zastupitelstva viz prezenční

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 16. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 16. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 16 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 17. února 2016 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Zdeněk LISEC Radoslava

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice:

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 19.12.2018 Termín: středa 19.12.2018 od 20 hodin, hasičárna Kamenice Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1) Zahájení zasedání 2) Určení

Více

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Renata Festová, Jan Hojda. Omluveni: Novák Milan,

Více