Zápis č.5/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Srbsko, konaného dne 11.prosince 2013 v 18 hodin v kulturním domě

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis č.5/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Srbsko, konaného dne 11.prosince 2013 v 18 hodin v kulturním domě"

Transkript

1 Zápis č.5/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Srbsko, konaného dne 11.prosince 2013 v 18 hodin v kulturním domě Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení, jmenování zapisovatele, ověřovatelů 2. Program zasedání 3. Návrh rozpočtu na rok Rozpočtové opatření č. 6 a 7/ Rozpočtový výhled na rok Stanovení vodného na rok Stočné pro rok Dodatek č.2 ke Smlouvě o dílo č. 5/2009 s firmou Risl,s.r.o. (kousek kanalizace-úprava DPH) 9. Žádost o koupi pozemku parc.č. 111/3 v k.ú.srbsko u Karlštejna 10. Inventarizace majetku a jmenování inventarizační komise 11. Protokoly o kontrole 12. Rozpočet Svazku obcí Region Dolní Berounka na rok Základní škola stanovení závazného ukazatele na rok Příloha č.1 k obecně závazné vyhlášce obce Srbsko č. 1/ Dotace žádosti o dotace z Krajského úřadu Středočeského kraje 16. Žádost o poskytnutí podpory : Operační program Životního prostředí, výzva č.50.výzva OPŽP 17. Smlouva o obstarání věci s psím útulkem Bouchalka 18. Dodatek č.1 ke smlouvě o centralizovaném zadávání ze dne ,ev.číslo sml.293/ Dodatek č.1 ke smlouvě o centralizovaném zadávání ze dne ,ev.číslo sml.197/ Různé 21. Diskuze 22. Návrh usnesení, závěr 1. Starosta obce přivítal přítomné zastupitele a občany (10). Konstatoval, že zastupitelstvo se sešlo v počtu 7 zastupitelů, je tedy usnášení schopné. Jmenoval zapisovatelku p. Svatavu Biskupovou a ověřovatele zápisu p. Slavomíra Trunečka a p. Karla Boka. 2. Starosta seznámil přítomné s návrhem programu a dotázal se, zda má někdo připomínku nebo návrh na doplnění. Nebylo tomu tak, proto nechal hlasovat pro přijetí programu 7 hlasů. Program byl přijat. 3. Návrh rozpočtu na rok 2014 Sv.Biskupová seznámila přítomné s návrhem rozpočtu na rok Uvedla, že návrh rozpočtu byl řádně vyvěšen na úředních deskách po dobu 15 dnů. Dále navrhla změny v návrhu rozpočtu v reakci na dotaci od kraje a žádosti o dotace. Přečetla celý návrh rozpočtu a dotázala se, zda někdo požaduje vysvětlení nebo opravu. Nebylo tomu tak, nechala proto hlasovat. Pro přijetí rozpočtu 7 hlasů. Rozpočet byl přijat. Rozpočet je přílohou č.1 zápisu. 4. Rozpočtové opatření č.6 a 7 Sv.Biskupová uvedla, že rozpočtové opatření spočívalo ve vyrovnání nákladů na volby a bylo provedeno v říjnu na základě podpisu starosty (částka do 20ti tisíc korun). Dále navrhla přijmout rozpočtové opatření č.7, které je přílohou č.2 zápisu. Nechala hlasovat, pro přijetí 7 hlasů. Rozpočtové opatření č.6 a 7 bylo schváleno.

2 5. Rozpočtový výhled na roky Sv.Biskupová seznámila přítomné s návrhem rozpočtového výhledu. Uvedla, že prioritou do dalších let bude dokončení stavby vodovodu. K výhledu nebyly připomínky, nechala hlasovat. Pro schválení 7 hlasů. Rozpočtový výhled byl přijat. 6. Stanovení vodného na rok 2014 Starosta obce uvedl, že stanovení ceny vodného určuje zastupitelstvo obce. Navrhl nechat stejnou výši jako v letošním roce, tedy 50 Kč/m3 bez DPH. Dotázal se na protinávrhy, nebyly. Nechal hlasovat, pro 7 hlasů. Vodné na rok 2014 je stanoveno na 50 Kč bez DPH / m3 7. Stočné na rok 2014 Stočné vychází z regionální ceny společnosti VaK Beroun. Regionální cena byla zvýšena o 2,5 %, což v případě Srbska znamená: současná cena 39,74 Kč bez DPH/m3, cena pro rok ,93 Kč bez DPH / m3. Pro stanovení paušálu se cena za m3 násobí směrným číslem, které je 36 m3. 8. Dodatek č.2 ke Smlouvě o dílo č.5/2009 s firmou Risl,s.r.o. Starosta vysvětlil, že se jedná o smlouvu na vybudování zbylé části kanalizace v úseku okolo hřiště na Břič a okolo obecního úřadu do chatové oblasti. Jedná se o smlouvu z roku Na tuto akci opakovaně žádáme o dotaci, zatím marně. Dodatkem č.2 upravujeme cenu podle nové sazby DPH. Nechal hlasovat o přijetí dodatku-pro 7 hlasů. Dodatek č. 2 ke Smlouvě o dílo č.5/2009 s firmou Risl s.r.o. byl přijat. 9. Žádost o koupi pozemku parc.č. 111/3 v k.ú.srbsko u Karlštejna O tento pozemek požádal Ladislav Hrubý. Jedná se o 32 m2 trojúhelník mezi pozemkem L.Hrubého a řekou Berounkou. Obec oznámí záměr tento pozemek prodat. 10. Inventarizace majetku a jmenování inventarizační komise. Starosta nařídil provést inventuru majetku obce Srbsko k a za tímto účelem jmenoval inventarizační komisi ve složení: Jaroslav Bastl, Stanislava Vacková, Jitka Dolanová, Oldřich Koš, Svatava Biskupová. 11. Protokoly o kontrole Sv.Biskupová seznámila přítomné o provedených kontrolách kontrolního výboru a finančního výboru v roce Protokoly byly projednány a schváleny 7 hlasy. 12. Rozpočet svazku obcí Region Dolní Berounka Sv.Biskupová seznámila přítomné se schváleným rozpočtem RDB na rok 2014 a přiblížila činnost RDB. Zastupitelstvo obce vzalo rozpočet na vědomí. 13. Základní škola stanovení závazného ukazatele na rok 2014 Byl stanoven závazný ukazatel příspěvkové organizaci Základní škola a Mateřská škola Srbsko na rok 2014, a to poplatky za telefon 20tis.Kč Příloha č.1 k obecné závazné vyhlášce obce Srbsko č. 1/2009 Jedná se o vyhlášku o systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů vznikajících na území obce Srbsko a o poplatku za komunální odpad, kterou se stanoví výše poplatku za komunální odpad pro rok Přítomní byli informováni o výši poplatku za odpad na rok 2014 cena zůstává beze změny. Hlasování : pro 7 hlasů. Příloha č.1 o OZV obce Srbsko č. 1/2009 byla schválená.

3 15. Dotace- žádosti o dotace z Krajského úřadu Středočeského kraje Sv.Biskupová uvedla, že obec má záměr podat tyto žádosti: - o dotaci na projekt Oprava lávky přes řeku Berounku v Srbsku ze Středočeského fondu rozvoje obcí a měst pro rok 2014 a zavazuje se spolufinancovat uvedený projekt ve výši minimálně 5 % z celkových nákladů projektu - o dotaci na projekt Kanalizace Srbsko lokalita u hřiště ze Středočeského fondu životního prostředí a zemědělství pro rok 2014 a zavazuje se spolufinancovat uvedený projekt ve výši minimálně 5 % z celkových nákladů projektu -o dotaci na projekt Obnova červeného kříže ze Středočeského fondu kultury a obnovy památek podpora drobných památek, pro rok 2014 a zavazuje se spolufinancovat uvedený projekt ve výši minimálně 5 % z celkových nákladů projektu 16. Žádost o poskytnutí podpory: Operační program Životního prostředí, výzva č. 50 OPŽP Starosta uvedl, že obec žádá o dotaci na opravu a zateplení budovy obecního úřadu. Na budově padají přístřešky nad dveřmi, okolo balkonu, je potřeba nový hromosvod, střecha a zatepleními sníží energetická náročnost. Pro podání žádosti 7 hlasů. 17. Smlouva o obstarání věci s psím útulkem Bouchalka Jedná se o zaplacení příspěvku v částce 20 Kčxpočet obyvatel. Za tento příspěvek můžeme zdarma umístit toulavého psa do útulku. Pro přijetí 7 hlasů. 18. Dodatek č.1 ke smlouvě o centralizovaném zadávání ze dne , evidenční číslo smlouvy 293/2013 Jedná se o dodatek s městem Černošice za elektronickou aukci na elektrickou energii. Dodatkem se upravuje úhrada nákladů poměr rozúčtovaní faktury od burzy a od makléře na jednotlivé podřazené odběratele a to v závislosti na objemu nakoupených komodit. 19. Dodatek č. 1 ke smlouvě o centralizovaném zadávání ze dne , evidenční číslo smlouvy 294/2013 Stejné jako bod 18. ale komoditou je plyn. 20. Různé L.Zikán informoval o podání žádosti na Krajský úřad Středočeského kraje za TJ Srbsko na opravu a údržbu zázemí fotbalistů. 21. Diskuze J.Bastl omluvil se za poruchy veřejného osvětlení, zvláště v oblasti Hrašov. Informoval o poruchách a přislíbil brzkou nápravu p.šlesingerová dotázala se, zda se budou dávat v ulici ke Kodě elektrické kabely do země, jako v jiných ulicích Sv.Biskupová odpověděla, že ČEZ dává kabely do země podle svého plánu a obec při tom rekonstruuje veřejné osvětlení. Pokud by obec o to požádala, musela by kabelizaci zaplatit. p.šlesingerová Kodský potok jí vytéká na zahradu, v zimě led nemohla otevřít vrata. Nyní má vysoký nájezd přes potok kdo to předělá. Musí sama, nebo správce toku?

4 J.Bastl- domnívá se, že se jedná o malý tok, který i při malém vzedmutí se vylije z koryta. Tomu nezabrání ani vyčistění potoka. Co se týká přejezdů, domnívá se, že by to mělo být v součinnosti správce toku a majitele nemovitosti Sojka Josef požaduje dovézt kamenivo na cestu k jeho domu J.Bastl dovezeme Suchá Lucie dotázala se, zda se jejich dům připojí na tlakovou kanalizaci, která se má budovat, čerpadlem a zda by bylo možné jedno čerpadlo pro 3 domy na Břiči J.Bastl asi by to technicky bylo možné, problém bude možná s vlastníky pozemku, je možné o tom uvažovat Jiří Kříž opět upozorňuje na díru u Srchů J.Bastl přiznal, že při homogenizaci se na to zapomnělo, napravíme. 22. Návrh usnesení, závěr Starosta požádal L.Zikána o přečtení návrhu usnesení. L.Zikán přečetl návrh, dotázal se přítomných zda požadují změnu nebo doplnění. Nebylo tomu tak, nechal hlasovat pro přijetí usnesení 7 hlasů Usnesení bylo přijato. Starosta poděkoval za účast, pozval všechny na společné vánoční zpívání u kapličky dne v 17 hodin a zasedání ukončil v 19,30 hodin.

5 Usnesení č. 5/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Srbsko, které se konalo 11.prosince 2013 Zastupitelstvo obce schvaluje: 1. Program zasedání 2. Rozpočet obce Srbsko na rok 2014 jako vyrovnaný v paragrafovém znění 3. Rozpočtové opatření č.6 a 7/ Rozpočtový výhled na roky Vodné pro rok 2014 ve výši 50 Kč bez DPH/m3 6. Dodatek č.2 ke Smlouvě o dílo č.5/2009 s firmou Risl,s.r.o. 7. Provedení inventarizace majetku obce k a jmenování inventarizační komise 8. Protokoly kontrolního a finančního výboru 9. Závazný ukazatel příspěvkové organizaci Základní a Mateřská škola Srbsko pro rok Přílohu č. 1 k obecně závazné vyhlášce obce Srbsko č. 1/ Podání žádosti o dotaci na projekt Kanalizace Srbsko lokalita u hřiště ze Středočeského fondu životního prostředí a zemědělství pro rok 2014 a zavazuje se spolufinancovat uvedený projekt ve výši minimálně 5 % z celkových nákladů projektu 12. Podání žádosti o dotaci na projekt Oprava lávky přes řeku Berounku v Srbsku ze Středočeského fondu rozvoje obcí a měst pro rok 2014 a zavazuje se spolufinancovat uvedený projekt ve výši minimálně 5 % z celkových nákladů projektu 13. Podání žádosti o dotaci na projekt Obnova červeného kříže ze Středočeského fondu kultury a obnovy památek podpora drobných památek, pro rok 2014 a zavazuje se spolufinancovat uvedený projekt ve výši minimálně 5 % z celkových nákladů projektu 14. Podání žádosti o poskytnutí podpory z Operačního programu Životní prostředí, výzva č.50 na projekt Snížení energetické náročnosti objektu OÚ Srbsko 15. Smlouvu o obstarání věci s Psím útulkem Bouchalka pro rok Dodatek č.1 ke Smlouvě o centralizovaném zadávání ze dne , evidenční číslo smlouvy 293/2013, s městem Černošice 17. Dodatek č.1 ke Smlouvě o centralizovaném zadávání ze dne , evidenční číslo smlouvy 294/2013, s městem Černošice Zastupitelstvo obce bere na vědomí: 1. Stočné pro rok 2014 ve výši 40,93 Kč bez DPH/m3, přičemž směrné číslo pro stanovení paušálu je 36 m3 2. Rozpočet svazku obcí Region Dolní Berounka na rok Záměr prodat pozemek parc.č.113/3 v k.ú.srbsko u Karlštejna (32 m2) V Srbsku dne Zapsala: Svatava Biskupová Ověřil: Karel Bok Slavomír Truneček Jaroslav Bastl, starosta obce

Zápis č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Srbsko, konaného dne 16.prosince 2015 v kulturním domě

Zápis č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Srbsko, konaného dne 16.prosince 2015 v kulturním domě Zápis č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Srbsko, konaného dne 16.prosince 2015 v kulturním domě Přítomni: dle prezenční listiny, příloha č. 1 zápisu Program zasedání: 1. Zahájení, jmenování zapisovatele,

Více

Minitenis J.Halama Činnost oddílu 8000 Kč Antuka + doprava Minitenis J.Halama Turnaj minitenisu 1000 Kč 6/17

Minitenis J.Halama Činnost oddílu 8000 Kč Antuka + doprava Minitenis J.Halama Turnaj minitenisu 1000 Kč 6/17 Zápis č.7/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Srbsko, konaného dne 14.prosince 2016 v kulturním domě Přítomni: dle prezenční listiny, příloha č.1 zápisu Program zasedání: 1. Zahájení, jmenování zapisovatele,

Více

Kdo je pro schválení výsledku výběrového řízení na Výstavbu sběrných míst v obci Srbsko : Pro: 6 Proti: 0 Zdržel se: 0

Kdo je pro schválení výsledku výběrového řízení na Výstavbu sběrných míst v obci Srbsko : Pro: 6 Proti: 0 Zdržel se: 0 Zápis č.6/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Srbsko, které se konalo 26.října 2016 od 18 hodin v KD Srbsko Přítomni: dle prezenční listiny, celkem 6 ů Program zasedání: 1. Zahájení, jmenování zapisovatele,

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 10. 12. 2018 Přítomni: p. Luboš Holman, Ing. Radek Mydlář, Ing. Miroslav Čížek, Mgr. Vladimír Knížek, Ing. Jaroslava Kořínková, p.

Více

Zápis č.2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Srbsko, které se konalo dne 25.dubna 2018 v kulturním domě

Zápis č.2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Srbsko, které se konalo dne 25.dubna 2018 v kulturním domě Zápis č.2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Srbsko, které se konalo dne 25.dubna 2018 v kulturním domě Přítomni: Program zasedání: 1. Zahájení, jmenování zapisovatele, ověřovatelů 2. Program zasedání

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013

Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013 Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013 Zasedání Zastupitelstva obce Hejná, bylo zahájeno v 19.00 starostou obce Vlastimilem Šatrou. Starosta přivítal přítomné a konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno. Informace

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 15. 12. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 15. 12. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 15. 12. 2014 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malá Bystřice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 20. 12. 2017 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda, Pavel Šedivý Omluveni: Ing. Stanislav Kužel

Více

Z Á P I S č. 3. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 17. 1. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 3. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 17. 1. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 3 z 3. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 17. 1. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 9. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 21.12.2015 v 17. 00 hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 9. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 21.12.2015 v 17. 00 hod. Obec Třanovice Zápis z 9. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 21.12.2015 v 17. 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 13 členů ZO Třanovice, 2 omluveni 1 občan Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 8. 12. 2017, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

Zapisovatelkou dnešního zastupitelstva jmenoval předsedající Helenu Sokolovou.

Zapisovatelkou dnešního zastupitelstva jmenoval předsedající Helenu Sokolovou. Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice konaného dne v Domě služeb II, Karlovarská 500, Tuchlovice od 18,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice (dále

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SRBSKO, KONANÉHO DNE 1.LISTOPADU 2018 OD 18,00 HODIN V HOTELU U BEROUNKY

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SRBSKO, KONANÉHO DNE 1.LISTOPADU 2018 OD 18,00 HODIN V HOTELU U BEROUNKY Obec Srbsko Zastupitelstvo obce Srbsko ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SRBSKO, KONANÉHO DNE 1.LISTOPADU 2018 OD 18,00 HODIN V HOTELU U BEROUNKY Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Z Á P I S č. 1/2017. ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne od 18:00 hodin v jednací místnosti obecního úřadu Mešno

Z Á P I S č. 1/2017. ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne od 18:00 hodin v jednací místnosti obecního úřadu Mešno Z Á P I S č. 1/2017 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 16.02. 2017 od 18:00 hodin v jednací místnosti obecního úřadu Mešno Přítomni: ing. Petr Vladimír, Brůha Josef, Blahová Kateřina, Ešner Pavel,

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne v hod. v kulturním domě Bohdalov

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne v hod. v kulturním domě Bohdalov Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne 27.12. 2012 v 18.00 hod. v kulturním domě Bohdalov Přítomni: Ing. Arnošt Juda, p. Josef Dvořák, ing. Karel Mužátko, p Jiří Rosecký, Ing.

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Dokument č.: Datum vyvěšení: 17. 12. 2018 Datum sejmutí: ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Konaného dne: 7. 12. 2018 Číslo: 008/2018 Ověřovatelé: Aleš BOZNER Martin JUKL Přítomní

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BOZKOV dne 13. března 2014 od 19. hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Bozkově

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BOZKOV dne 13. března 2014 od 19. hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Bozkově Přítomni: Omluveni: Program: ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BOZKOV dne 13. března 2014 od 19. hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Bozkově Blanka Babcová, Karel Čermák, Stanislav Doubek ml.,

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného dne 23.11. 2011 od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Přítomni: Dolák, Kubešová, Kyrianová, Lískovec, Pelikán, Ročovský, Trenda Omluveni:

Více

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 24 z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 1. 11. 2014 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

Obec Hradiště 36, Zbiroh

Obec Hradiště 36, Zbiroh Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Hradiště, konaného 23. listopadu 2018, od 19:00 hodin, v místním hostinci. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hradiště (dále též jako

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.1 / 2014, které se konalo dne 3. 12. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.1 / 2014, které se konalo dne 3. 12. 2014 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.1 / 2014, které se konalo dne 3. 12. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral přivítal všechny přítomné a zahájil 17. zasedání

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne 13. 12. 2018 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Alexa, Jiří Bednář, Jaroslava Dobiášová, Ing. Jiří Havíř, Petr Havíř, Lubomír Janíček, Radmila Malachová

Více

Omluveni: Neomluveni:

Omluveni: Neomluveni: Zápis č. 1/2013 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne 8.1.2013 od 19.00 hod. Přítomni: dle presenční listiny, která je nedílnou součástí přílohou tohoto zápisu Omluveni: ----------- Neomluveni:

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS z 12. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 22.04. 2016 od

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 16.12.2015 od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Zahájení

Více

Zápis č. /14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. /14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. /14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 14.04.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,50 hod. Přítomni členové

Více

Zápis o průběhu 18. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 19.12.2013

Zápis o průběhu 18. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 19.12.2013 Zápis o průběhu 18. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 19.12.2013 Starosta (dále jen předsedající ) Martin Hájek zahájil 18. zasedání Zastupitelstva obce (dále jen OZ) v18. hodin a všechny

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Skryje č. 5/2015, které se konalo od v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje

Zápis z jednání zastupitelstva obce Skryje č. 5/2015, které se konalo od v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje Zápis z jednání zastupitelstva obce Skryje č. 5/2015, které se konalo 17.12.2015 od 19.00 v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje Přítomni: Tomáš Jelínek, Miroslav Čonka, Marta Kratinová Hájková,

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis č. 34. Ze schůze zastupitelstva obce Mačkov, konaného od hod.

Zápis č. 34. Ze schůze zastupitelstva obce Mačkov, konaného od hod. Zápis č. 34 Ze schůze zastupitelstva obce Mačkov, konaného 29. 1. 2018 od 19.00 hod. Přítomni: H. Míková, J. Doležal, J. Kubát, M. Šmíd, J. Duda, J. Bláha Omluveni: Z. Barát 1) Zahájení 2) Schválení programu,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice konaného dne 19. prosince 2016 v Domě služeb II, Karlovarská 500, Tuchlovice od 18,00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice konaného dne 19. prosince 2016 v Domě služeb II, Karlovarská 500, Tuchlovice od 18,00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice konaného dne v Domě služeb II, Karlovarská 500, Tuchlovice od 18,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice (dále

Více

Z á p i s č. 9 /2012

Z á p i s č. 9 /2012 Strana č. 1/6 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 9 /2012 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 12. 12. 2012 v 19.00 hod. na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva: Luboš

Více

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 1 Obec Kostice Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 2 Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 12.12.2011 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 15. 11. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 1.2.2018 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

Zápis č. 9/2015. ze zasedání členů zastupitelstva obce Věžky konaného dne v zasedací místnosti OÚ Věžky

Zápis č. 9/2015. ze zasedání členů zastupitelstva obce Věžky konaného dne v zasedací místnosti OÚ Věžky Zápis č. 9/2015 ze zasedání členů zastupitelstva obce Věžky konaného dne 22.12.2015 v zasedací místnosti OÚ Věžky Zasedání začalo v 19:05 hodin a bylo ukončeno v 19:45 hodin. Přítomni obecní zastupitelé

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 10/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 13.5.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 OBEC STAROVIČKY Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 6 členů ZO 1.

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 2.12.2015, od 17.30 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Bolešiny v Domažličkách

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Bolešiny v Domažličkách Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Bolešiny 15.9. 2011 v Domažličkách Začátek : 19.30 hodin v Domažličkách Přítomni : p. Ing. Sommer Josef, Ing. Rubáš Jiří, Rausová Dana, Ing. Kuba Antonín, Frána

Více

Zápis č.1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Srbsko, které se konalo dne 22.února 2018 v kulturním domě

Zápis č.1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Srbsko, které se konalo dne 22.února 2018 v kulturním domě Zápis č.1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Srbsko, které se konalo dne 22.února 2018 v kulturním domě Přítomni: Svatava Biskupová, Jaroslav Bastl, Ing.Kamil Kučera, Ing.Bořek Marcín, Vratislav Morda,

Více

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 3/2015. konaného dne v 19.00

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 3/2015. konaného dne v 19.00 O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00439/15 Zápis ze zasedání zastupitelstva č. 3/2015 konaného

Více

Zápis č. 7/2017. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne ,

Zápis č. 7/2017. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne , Zápis č. 7/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 18. 12. 2017, od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Datum jednání: 18. 12. 2017 Čas jednání: zahájení:

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne 16. 11. 2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Přítomni: Omluveni: Vlastimil Řezníček, Ludmila Juráková, Bc. Ivana Hlavínová,

Více

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 14.12.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Škorpík Milan, Gric Jiří, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin, Ing, Macek

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 4. 3. 2015 od 18.30 hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 4. 3. 2015 od 18.30 hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 4. 3. 2015 od 18.30 hodin Přítomni: p. Kučerová, p. Jaroš, p. Pokorná, p. Lysák, p. Čuchal p. Frohlich příchod v 19.21 hod.

Více

Z á p i s z veřejné schůze ZO Horní Loučky, která se koná dne v hod. na OÚ

Z á p i s z veřejné schůze ZO Horní Loučky, která se koná dne v hod. na OÚ Z á p i s z veřejné schůze ZO Horní Loučky, která se koná dne 23.12.2014 v 18.00 hod. na OÚ Přítomni: p. Plevač, Matýzka, Krejčí, Dufek, Smejkal, Steiner, Pochop, Mašek, Dufková Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 15 / 2016, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 15 / 2016, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 15 / 2016, které se konalo dne 14. 11. 2016 Přítomni : Omluveni : Hosté

Více

Zápis z 13 veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 19,00 hodin

Zápis z 13 veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 19,00 hodin OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37,41002 Lovosice Zápis z 13 veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 15. 2. 2017 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 11/2016 ze dne

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 11/2016 ze dne Zápis z veřejného zasedání OZ č. 11/2016 ze dne 16. 11. 2016 Přítomni dle prezenční listiny: Ing. Michaela Matoušková, Miloš Švejk, Hana Popková, Ing. Marta Vančurová, Kateřina Teplá, Jiří Karvánek, Iva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014

Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014 Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014 Místo jednání : obecní úřad Štipoklasy, Štipoklasy 20 Při zahájení bylo přítomno 7 členů zastupitelstva. Přítomni : R.Křivánek,

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014 Místo konání : Začátek : Zasedání řídil : Přítomni : Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014 Omluveni : - Neomluveni : - Hosté: - Zapisovatel : Ověřovatelé zápisu

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 7. 12. 2018 Přítomní: P. Vaňásek, L. Ayrer, J. Lukš, A. Miláčková, R. Miláček, M. Potužáková, Mgr. L. Skořepová Omluvení: Hosté: viz příloha

Více

Z Á P I S č. 9/2012. ze zasedání zastupitelstva městyse Bílé Podolí, konané dne v 16,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu

Z Á P I S č. 9/2012. ze zasedání zastupitelstva městyse Bílé Podolí, konané dne v 16,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Z Á P I S č. 9/2012 ze zasedání zastupitelstva městyse Bílé Podolí, konané dne 21. 11. 2012 v 16,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu ------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 15. 12. 2016 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis z veřejného zasedání ZO Jemníky konaného dne od hod v Hospodě u Chlumčáka

Zápis z veřejného zasedání ZO Jemníky konaného dne od hod v Hospodě u Chlumčáka Zápis z veřejného zasedání ZO Jemníky konaného dne 23. 11. 2015 od 19.00 hod v Hospodě u Chlumčáka Místostarosta obce přivítal přítomné a konstatoval, že je přítomna nadpoloviční většina zastupitelů viz.

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin.

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Obec Dobšín Zastupitelstvo obce Dobšín Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Dobšín

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Včelákov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Včelákov, konaného dne , od 17:00 hodin. Městys Včelákov Zastupitelstvo městyse Včelákov Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Včelákov, konaného dne 23.11.2018, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva městyse

Více

VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva Obce Bílovice nad Svitavou konaného dne , zápis č. 15/

VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva Obce Bílovice nad Svitavou konaného dne , zápis č. 15/ VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva Obce Bílovice nad Svitavou konaného dne 18.12.2017, zápis č. 15/2014-2018 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 10.12.2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 10.12.2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 10.12.2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. č.03/2014 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne

Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 14. 12. 2016 Místo konání: Obecní úřad Strážkovice Začátek: 17.05 hod. Zasedání řídil: Hana Halamová Přítomni: Roman Čermák, Hana Halamová,

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 5-2017-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 26. 7. 2017 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo zahájeno

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:6

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:6 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 19.12. 2018 od 19:00 hod. listů:6 Přítomno 7 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Mašek Josef, Kovalčík Vladimír, Krejčí Jiří, Zejda Josef, Rostislav

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Michal Šimeček, Milan Dušek, Martin Vaněček

Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Michal Šimeček, Milan Dušek, Martin Vaněček Č. j. HVOZ-104/2017 ZÁPIS č. 32 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 21. listopadu 2017 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Václav Hořejší,

Více

Zápis 6/2016. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne od hodin. na OÚ

Zápis 6/2016. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne od hodin. na OÚ Obec Myslkovice Zastupitelstvo obce Myslkovice Zápis 6/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 25. 11. 2016 od 18.00 hodin na OÚ Zasedání zastupitelstva obce Myslkovice bylo řádně

Více

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 28.12.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt Obec Bříza Bříza 110, 413 01 Roudnice nad Labem, tel. 775 731 105, IČ: 00263419 urad@obecbriza.info, datová schránka: nmubswt Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 21. 2. 2017 místo

Více

1.) Schválení programu zasedání ZO, stanovení ověřovatelů zápisu Návrh usnesení : Usnesení č. 4/2017/1 bylo schváleno.

1.) Schválení programu zasedání ZO, stanovení ověřovatelů zápisu Návrh usnesení : Usnesení č. 4/2017/1 bylo schváleno. Usnesení 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Úžice, konaného dne 6.12.2017.2017 v 17,00 hodin v Radvanicích -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo.

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo. Z Á P I S z 16. zasedání Zastupitelstva obce S o b ě c h l e b y, které se konalo dne 2. prosince 216 od 17:3 hodin v sále kulturního domu v Soběchlebích čp. 123 1. Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bratřínov, konaného dne , od 19:00 hodin na obecním úřadě

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bratřínov, konaného dne , od 19:00 hodin na obecním úřadě Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bratřínov, konaného dne 25.11.2015, od 19:00 hodin na obecním úřadě Přítomni: D.Holková, R.Juliš, J.Dufková, L. Malčánek, I. Svobodová Zahájení zasedání

Více

ZÁPIS č. 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 22. října 2015

ZÁPIS č. 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 22. října 2015 ZÁPIS č. 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 22. října 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Výsledek hlasování: 4/0/0 Usnesení č. 34/2015 bylo schváleno. 3) Kontrola usnesení. Usnesení z minulého jednání bez připomínek

Výsledek hlasování: 4/0/0 Usnesení č. 34/2015 bylo schváleno. 3) Kontrola usnesení. Usnesení z minulého jednání bez připomínek Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne 14. 4. 2015 od 19:00 hodin v budově pohostinství Přívětice čp. 10 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Přívětice

Více

Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves konaného dne

Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves konaného dne Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves konaného dne 18. 11. 2014. Zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves bylo zahájeno v 16,00 hodin starostkou obce Ludmilou Němcovou (dále předsedající).

Více

Zápis č. 19 ze zasedání zastupitelstva obce Vyžlovka dne 17.12.2014

Zápis č. 19 ze zasedání zastupitelstva obce Vyžlovka dne 17.12.2014 Zápis č. 19 ze zasedání zastupitelstva obce Vyžlovka dne 17.12.2014 Přítomni: Ing. J. Pelikán, Ph.D., MUDr. J. Pečenková, M. Voráč, Ing. I. Šafář, Bc. R. Vondrovic, Z. Morávek Omluveni: Mg.S. Hrnčíř, M.

Více

Z Á P I S o průběhu 14. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne na OÚ Babice u Rosic

Z Á P I S o průběhu 14. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne na OÚ Babice u Rosic Z Á P I S o průběhu 14. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 7. 11. 2007 na OÚ Babice u Rosic Starosta obce pan Vladimír Blažejovský (dále jen starosta obce) zahájil 14. zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 21 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne

Zápis č. 21 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Zápis č. 21 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 25. 11. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 21:30 hodin Přítomni:

Více

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 15 z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 2. 5. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 13.12.2011 Zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v

Více

Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Martin Dvořák,

Více

Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Mgr. Michal Šimeček, Jan Kavka, Andrea Kubuďová

Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Mgr. Michal Šimeček, Jan Kavka, Andrea Kubuďová Č. j. HVOZ-188/2018 ZÁPIS č. 1/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 15. listopadu 2018 Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav

Více

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice.

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Obec Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne 17.7.2019, od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Zasedání bylo řádně svoláno

Více