Pardubický kraj VYBAVENÍ PRO VZDĚLÁVACÍ CENTRUM ŠKOLNÍ STATEK VESTEC

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pardubický kraj VYBAVENÍ PRO VZDĚLÁVACÍ CENTRUM ŠKOLNÍ STATEK VESTEC"

Transkript

1 Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice SpKrÚ 70545/2014 VÝZVA k předložení nabídky dle ust. 38 z. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) Zadavatel - Pardubický kraj tímto vyzývá k podání nabídky na podlimitní veřejnou zakázku VYBAVENÍ PRO VZDĚLÁVACÍ CENTRUM ŠKOLNÍ STATEK VESTEC 1. Identifikační údaje zadavatele Název: Pardubický kraj Právní forma: Veřejnoprávní korporace Sídlo: Komenského náměstí 125, Pardubice IČ: DIČ: CZ Zastoupen: JUDr. Martinem Netolickým, Ph.D., hejtmanem Pardubického kraje Kontaktní osoba: Mgr. Pavel Menšl, oddělení veřejných zakázek Tel: Profil zadavatele: Systémové č.: P14V Informace o druhu a předmětu veřejné zakázky Jedná se o podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou dle 38 ZVZ. Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka vybavení a zařízení pro odborné učebny Střední školy zemědělské a Vyšší odborné školy Chrudim v objektu Školního statku Vestec - vybavení dílny na kov a dřevo, montážní dílny, skladu materiálu a voliér pro chov drobného hospodářského zvířectva. Veřejná zakázka je ve smyslu ustanovení 98 zákona rozdělena do 2 částí. Jednotlivé požadavky zadavatele na části veřejné zakázky jsou dále definovány v této výzvě a v jejích přílohách specifikaci předmětu veřejné zakázky (příloha č. 1a, 1B) a smlouvě. Uchazeč je oprávněn podat nabídku do obou částí.

2 Část 1: Dodávka vybavení dílen Část 2: Dodávka vybavení pro chov drůbeže Kód předmětu veřejné zakázky dle číselníku Common Procurement Vocabulary (CPV) je: Část 1: , , , , , , Část 2: Předpokládaná hodnota zakázky Předpokládaná hodnota zakázky činí ,- Kč bez DPH. Předpokládané hodnoty pro jednotlivé části: Část 1: ,- Kč, Část 2: ,- Kč, 4. Doba a místo plnění veřejné zakázky Požadovaný termín dodání je 8 týdnů od podpisu smlouvy. Místem plnění veřejné zakázky: Střední škola zemědělská a Vyšší odborná škola Chrudim Školní statek, Vestec 27, Chrudim 5. Lhůta a místo pro podání nabídek, otevírání obálek Lhůta pro podání nabídek je nejpozději do 8. prosince 2014 do 10:00 hod. Místo pro podání nabídek prostřednictvím držitele poštovní licence: Krajský úřad Pardubického kraje Komenského náměstí Pardubice Místo pro podání nabídek osobně v pracovních dnech Po a St v době od 7.00 do hod., ve dnech Út a Čt v době od 7.00 do hod., v Pá v době od 7.00 do hod. na adresu: Krajský úřad Pardubického kraje Podatelna (prostory Czech POINT) Komenského náměstí Pardubice Nabídky se podávají písemně v řádně uzavřené obálce opatřené označením: Neotevírat veřejná zakázka a VYBAVENÍ PRO VZDĚLÁVACÍ CENTRUM ŠKOLNÍ STATEK VESTEC. Dále bude obálka označena částí veřejné zakázky, do které je nabídka určena. Pokud uchazeč podává nabídku do více částí veřejné zakázky, vloží do jedné obálky označené v souladu s tímto bodem výzvy nabídky na jednotlivé části v dalších samostatných obálkách. Na každou dílčí nabídku se hledí jako na samostatnou nabídku. Na obálce bude uvedena adresa uchazeče, na kterou je možné odeslat oznámení dle 71 odst. 5, 6 ZVZ. Otevírání obálek s nabídkami se uskuteční dne 8. prosince 2014 od 10:00 hod na Krajském úřadu Pardubického kraje, Komenského náměstí 125, 3. NP, č. dveří A324.

3 6. Obchodní a platební podmínky 6.1. Uchazeč je povinen respektovat obchodní a platební podmínky uvedené ve vzorovém návrhu smlouvy, který tvoří přílohu č. 2 této výzvy Pokud uchazeč nebude respektovat shora uvedené obchodní a platební podmínky a do svého návrhu smlouvy zařadí obchodní a platební podmínky méně výhodné (např. nedodrží stanovené minimální, popř. maximální hodnoty), popř. některou z obchodních či platebních podmínek do svého návrhu smlouvy vůbec neuvede nebo doplní shora uvedené obchodní a platební podmínky o ustanovení jakkoliv zhoršující postavení zadavatele, posoudí toto jednání zadavatel jako nesplnění zadávacích podmínek s následkem vyloučení příslušného uchazeče ze zadávacího řízení Cena včetně DPH uvedená v nabídce (smlouvě) je cenou nejvýše přípustnou a zahrnuje veškeré náklady (včetně případných plateb v cizí měně, cla, nákladů spojených s balením a pod.) zhotovitele vzniklé v souvislosti s realizací předmětu smlouvy. Cena může být měněna pouze v souvislosti se změnou daňových předpisů majících prokazatelný vliv na uvedenou cenu. 7. Požadavky na kvalifikaci dodavatelů Dodavatel musí prokázat kvalifikaci dle 50 odst. 1 písm. a) až c) ZVZ. Veškeré doklady prokazující splnění kvalifikace uvedené pod body budou zadavatelem požadovány pouze po uchazeči, se kterým bude uzavírána smlouva dle 82 ZVZ, a to v originále nebo úředně ověřené kopii. Doklady prokazující splnění základních kvalifikačních předpokladů a výpis z obchodního rejstříku nesmějí být ke dni podání nabídky starší 90 dnů Prokázání kvalifikačních předpokladů v nabídce Podle 62 odst. 3 ZVZ uchazeč prokáže splnění veškerých kvalifikačních předpokladů pro účely podání nabídky předložením čestného prohlášení, z jehož obsahu je zřejmé, že splňuje zadavatelem níže požadované kvalifikační předpoklady ( ). Zadavatel nabízí uchazeči ke splnění tohoto požadavku vzorové čestné prohlášení, které tvoří přílohu č. 3 této výzvy Základní kvalifikační předpoklady doklady předkládá pouze vítěz před podpisem smlouvy Dodavatel prokazuje základní kvalifikační předpoklady dle 53 odst. 1 písm. a) až h) j), k) ZVZ způsobem dle 53 odst. 3 písm. a) až d) ZVZ. Zadavatel nabízí uchazeči ke splnění části požadavku dle 53 odst. 3 písm. d) vzorové čestné prohlášení, které tvoří přílohu č. 4 této výzvy Profesní kvalifikační předpoklady - doklady předkládá pouze vítěz před podpisem smlouvy Dodavatel prokazuje profesní kvalifikační předpoklady dle 54 písm. a), b) ZVZ. Dodavatel tak předloží výpis z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, či výpis z jiné obdobné evidence; doklad o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky.

4 7.4. Ekonomická a finanční způsobilost - doklady předkládá pouze vítěz před podpisem smlouvy Dodavatel v souladu s 50 odst. 1 písm. c) ZVZ předloží čestné prohlášení o své ekonomické a finanční způsobilosti splnit veřejnou zakázku, a to zejména v rozsahu požadavků vyplývajících z obchodních podmínek. Zadavatel nabízí uchazeči ke splnění tohoto požadavku vzorové čestné prohlášení, které tvoří přílohu č. 4 této výzvy. 8. Zadávací lhůta Zadavatel stanovuje zadávací lhůtu v délce 3 měsíců od konce lhůty pro podání nabídek. 9. Požadavky na zpracování nabídkové ceny 9.1. Celková nabídková cena za kompletní plnění předmětu veřejné zakázky bude uvedena absolutní částkou v českých korunách a bude stanovena jako nejvýše přípustná po celou dobu plnění veřejné zakázky. Ceny musí být uvedeny bez DPH, částka DPH a včetně DPH. Nabídkovou cenu uchazeč uvede v návrhu smlouvy (příloha č. 2 této výzvy). Uchazeč jako přílohu smlouvy uvede příslušný položkový rozpočet pro danou část veřejné zakázky Nabídková cena musí být stanovena jako nejvýše přípustná, kterou není možné překročit nebo změnit, pokud to výslovně neupravuje tato zadávací dokumentace. Nabídková cena musí obsahovat veškeré náklady uchazeče nutné k realizaci předmětu této podlimitní veřejné zakázky. Nabídková cena může být změněna pouze z důvodu změny zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů. V takovém případě bude cena včetně DPH částečně či úplně snížena nebo zvýšena přesně podle účinnosti příslušné změny uvedeného zákona. 10. Požadavky na zpracování nabídky Nabídka bude předložena v jednom originále v písemné formě v českém jazyce. Nabídka nebude obsahovat přepisy a opravy, které by mohly zadavatele uvést v omyl. Všechny listy nabídky včetně příloh budou řádně očíslovány vzestupnou číselnou řadou Nabídka musí obsahovat níže uvedené údaje. Zadavatel doporučuje členění podle následujících bodů: - Krycí list nabídky (příloha č. 5 výzvy). - Doklady o splnění kvalifikačních předpokladů čestné prohlášení (příloha č. 3 výzvy). - Doplněný návrh smlouvy podepsaný osobou oprávněnou jednat za uchazeče. Uchazeč doplní v návrhu smlouvy místa označená červeně slovy doplní uchazeč. Uchazeč přiloží ke smlouvě položkový rozpočet, který je přílohou smlouvy, podle dané části veřejné zakázky, do které podává nabídku. - Seznam a prohlášení dle 68 odst. 3 písm. a), b), c) ZVZ. Zadavatel nabízí uchazeči ke splnění tohoto požadavku vzorové čestné prohlášení, které tvoří přílohu č. 6 výzvy. Zájemce je oprávněn doplnit nabídku též o další doklady nebo informace, vztahující se k předmětu veřejné zakázky. Tyto doklady však nemají vliv na hodnocení nabídky. 11. Hodnotící kritéria Základním hodnotícím kritériem pro zadání veřejné zakázky je dle 78 odst. 1 písm. b) ZVZ - nejnižší nabídková cena včetně DPH. 12. Další ustanovení Zadavatel si dle 60 odst. 2 ZVZ vyhrazuje oznámit vyloučení uchazeče pro nesplnění kvalifikace uveřejněním rozhodnutí na profilu zadavatele.

5 12.2. Zadavatel si dle 76 odst. 6 ZVZ vyhrazuje oznámit vyloučení uchazeče při posuzování nabídek uveřejněním rozhodnutí na profilu zadavatele Zadavatel si dle 81 odst. 4 ZVZ vyhrazuje možnost uveřejnit oznámení o výběru nejvhodnější nabídky do 5 pracovních dnů na profilu zadavatele Jakákoliv čestná prohlášení musí být podepsána osobou oprávněnou jednat za uchazeče. V Pardubicích dne PhDr. Jana Haniková vedoucí kanceláře ředitele úřadu pověřená hejtmanem schváleno usnesením Rady Pardubického kraje dne , R/1504/14 Přílohy: 1A. Specifikace předmětu veřejné zakázky část 1 1B. Specifikace předmětu veřejné zakázky část 2 2. Návrh smlouvy vč. příloh 3. Čestné prohlášení o splnění kvalifikačních předpokladů (bude vloženo do nabídky) 4. Čestné prohlášení o splnění základních kvalifikačních předpokladů a o ekonomické a finanční způsobilosti 5. Krycí list 6. Prohlášení podle 68 odst. 3 ZVZ

6 Vzdělávací centrum školní statek Vestec 1. Dílna na kov a dřevo 1. Výškově stavitelný pracovní stůl 15 ks o rozměry (d x š x v): 160 x 80 x cm o jednotné barevné provedení o nosnost stolu: min. 300 kg o dřevěná pracovní deska: tl. min. 30 mm dodávka bude včetně montáže v místě realizace a zaškolení uživatele. 2. Zadní nástavba na pracovní stůl 15 ks popis: stolová nástavba o šířka: min. 85 cm, max. 150 cm o hloubka: min. 32 cm o o Alu konstrukce s 3 příčníky + deska min. 19 mm úchyty na zavěšení na zadní stranu stolu na desce budou 2 kovové rohové držáky 3. Svěrák 15 ks popis: dílenský svěrák o délka upnutí: min. 115 mm o šířka čelisti: min. 125 mm o čelisti budou z vysoce kvalitní oceli, kaleny na 45 ± 5 HRC o integrovaná otočná deska s polohovacími šrouby o vratidlo s bezpečnostními koncovkami o upevnění k základové desce maticemi ostatní: vřeteno a kličky budou zinkochromatovány 4. Nářadí na kov sada 15 ks kladivo 100 g o dřevěná rukojeť o hmotnost: min. 100 g max. 150 g kladivo 500 g o dřevěná rukojeť o hmotnost: min. 500 g max. 550 g kladivo g o dřevěná rukojeť o hmotnost: max g palička 500 g o dřevěná rukojeť o materiál palice: mosaz o hmotnost: min. 700 g max. 750 g palice g o dřevěná rukojeť o protiskluzové gumové držadlo o materiál palice: mosaz o hmotnost: min g max g pilník obdélníkový o složení: karbid křemíku, keramické pojivo, vysokouhlíková ocel o délka: min. 16 cm o použití: ocel do 67HRC, nerez, tvrdokov (ocel tř. 11, litina) pilník kulatý o délka: min. 15 cm o průměr: min. 0,6 cm o hrubost: 2 (střední) 1

7 Vzdělávací centrum školní statek Vestec pilník tříhranný o délka: min. 15 cm o materiál: vysokouhlíková ocel, imateriální rukojeť pro snížení vibrací o hrubost: 3 hasák o délka: min. 41,5 cm o čelisti budou zakalené a tepelně zušlechtěné svěrka zámečnická o vyložení: 120 mm o rozpětí: 250 mm o rozměr vodící tyče: 28 x 11 mm o upínací síla: max N o upínací moment: max. 25 Nm metr svinovací 2 m o délka: 2 m o pevná i rychlá boční brzda úhelník s příložníkem o rozměry: 250 x 160 mm průbojníky sada o sada 6 ks o průbojníky o průměru 3, 4, 5, 6 a 8 mm + držák sekáče zámečnické sada o sada 12 ks o materiál: kalená a temperovaná ocel, prášková barva chránící povrch, barva jasně žlutá pro dobrou viditelnost rýsovací jehla o jehla rýsovací tvrdokovová o délka: max. 150 mm o hrot z tvrdokovu, šestihranná stopka, ocelová, s klipsou kleště siko o klešťový klíč na šestihrany o délka: max. 250 mm o materiál: CrV ocel, poniklováno, potaženo plastem kleště štípací o materiál: S60C, tvrdost (HRC) 48 ± 3 o celková délka: max. 165 mm kleště kombinační o materiál: chrom-molybdenová ocel, skrytá pružina, dvouplastová rukojeť o délka: max. 180 mm kleště na pojistné kroužky vnitřní o kroužky zahnuté o průměru mm o délka: max. 180 mm o materiál: legovaná tažená pružinová ocel, rukojeti potažené plastem kleště na pojistné kroužky vnější o kroužky zahnuté o průměru mm o délka: max. 180 mm o materiál: chrom-vanadiová elektroocel kalená v oleji, rukojeti potažené plastem sada šroubováků plochých o sada 5 plochých šroubováků o průměr dříku: 2,5; 3,5; 4; 5,5 a 7 mm sada šroubováků křížových o sada 5 křížových šroubováků o velikost: PH 0x60 mm, PH 1x80 mm, PH 2x100 mm, PH 3x150 mm a PH 4x200 mm o materiál: zušlechtěná vysoce legovaná ocel, povrch chromován sada výsečníků 4 32 mm o sada 10 dílů o děrovače: 4, 6, 8, 10, 12,5, 16, 20, 25 a 32 mm + úderník 2

8 Vzdělávací centrum školní statek Vestec o materiál: zušlechtěná uhlíková nástrojová ocel sada plochých klíčů o sada 10 plochých klíčů o velikost: 5,5 x 7; 6 x 9; 8 x 10; 11 x 12; 13 x 16; 14 x 15; 14 x 17; 18 x 21; 19 x 22; 24 x 27; 24 x 30; 30 x 32 mm o materiál: chrom-vanadiová elektroocel sada očkových klíčů o sada 12 očkových klíčů o velikost: 6 32 mm o materiál: chrom-vanadiová elektroocel klíče GOLA sada o ¼ gola sada o obsah: ¼ hlavice: 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 a 13 mm ¼ prodloužené hlavice: 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 a 13 mm ráčna s páčkou (45 zubů) nástavce 75 a 150 mm Karban šroubovací rukojeť redukce ¼ x ¼ pro aplikaci šroubovacích bitů šroubovací bity: ploché: 4; 5,5 a 7 mm křížové: Ph1, Ph2 a Ph3 pozidriv: Pz1, Pz2 a Pz3 o materiál: chrom-vanadiová elektroocel klíče momentové sada o ¼ sada 36 bitů s momentovým šroubovákem 1-5 Nm o obsah: momentový šroubovák 1-5 Nm s nástavcem na rychloupínání šestihran ¼ prodlužovací nástavec (¼ čtyřhran) 100 mm ploché bity: 0,5 x 3; 0,6 x 4,5; 0,8 x 5,5 a 1,2 x 6,5 mm křížové bity: Pz1, Pz2,Pz3 a Ph1,Ph2,Ph3 torx bity TX: 8, 9, 10, 15, 20, 25, 27, 30 a 40 mm torx bity vrtané TPX: 10, 15, 20, 30 a 40 mm imbus bity: 2, 3, 4, 5 a 6 mm speciální bity o materiál: chrom-vanadiová elektroocel pila na kov o pila na kov 300 mm o pro pilové listy délky 300 mm o napětí pilového listu: max. 100 kg o výšková kapacita řezu: max. 100 mm o materiál rámu pily: chromovaná ocel nůžky na plech ruční o délka: max. 250 mm o tloušťka stříhané oceli: válcovaná max. 1,2 mm, nerezová max. 0,8 mm o materiál: kované z chrom-molybdenové oceli, čelisti potažené titanem vrtáky na kov sada o sada spirálových vrtáků na kov 13 dílů o velikost: průměr 1 10 mm po 0,5 mm o materiál: vysoce legovaná rychlořezná ocel 5. Nářadí na dřevo sada 15 ks svěrka truhlářská o víceúčelová truhlářská svěrka o vyložení: min. 120 mm o délka čelistí: min. 60 mm o materiál: tepelně zpracovaná středně uhlíková ocel, s niklovaným a chromovaným povrchem, vřeteno s dřevěnou rukojetí 3

9 Vzdělávací centrum školní statek Vestec úhelník tesařský o rozměry: min. 600 x 300 mm o materiál: ocelový 2 mm silný plech, lakovaný oděruvzdornou práškovou barvou, měřící část se stupnicí mm a cm úhelník s příložníkem o rozměry: min. 250 x 160 mm pila ocaska na dřevo o délka: max. 400 mm o kalené zuby se třemi řeznými hranami pila čepovka o délka: max. 250 mm o nekalené zuby, ocelová výztuha hřbetu o vyhnutá rukojeť pila truhlářská o délka: maximálně 450 mm o kalené zuby rašple sada o sada 3 ks (plochá, úsečová a kruhová rašple) o délka: max. 250 mm o materiál: tvrzená ocel hoblík 45 mm o dřevěný hoblík 45 mm o typ hladík hoblík 36 mm o hoblík uběrák 36 mm hoblík macek o dřevěný ruční hoblík o rozměry: 510 x 70 x 60/155 mm o šířka nože: 51 mm o hmotnost: max g dláta sada o sada 4 ks řezbářských dlát o velikost: 6, 12, 18 a 24 mm o plastová rukojeť o čepel: kovaná z vysoce legované chromvanadiové oceli vrtáky do dřeva sada o sada 5 ks o velikost: průměr 4, 5, 6, 8 a 10 mm o dvojitá šroubovice vodováha 800 mm o hliníková vodováha 800 mm o profil: 49 x 21 mm o 2 libely poloměr libely 200 mm s citlivostí 10 mm/m, oboustranné měření náplň: olejová směs s nízkou viskozitou, v antistatickém provedení o ochranné pryžové protinárazové koncovky kladivo truhlářské o šířka: min. 22 mm o materiál: sklolaminátová násada 6. Stojanová vrtačka 5 ks o rozměry pracovního stolu: min. 280 x 250 mm o otáčky: min. 200 a max ot./min. o maximální vrtací výkon ocel: 20 mm o minimální vrtací hloubka: 80 mm o vyložení: min. 180 mm o maximální vzdálenost vřetene a stolu: 430 mm 4

10 Vzdělávací centrum školní statek Vestec o maximální vzdálenost vřetene a základny: 610 mm o úhel naklopení stolu: +45 a -45 o příkon: 750 W o elektrické připojení: 230 V o rozměry (š x d x v): min. 320 x x 650 mm příslušenství: o rychloupínací hlavička 3-16 mm B16 o kuželový trn MK2/B16 o 2 ks T-matic 7. Ruční elektrická vrtačka 5 ks o výkon: min. 650 W o elektronická regulace otáček o druh sklíčidla: s ozubeným věncem příslušenství: o zubové sklíčidlo rozsah upnutí min. 13 mm o dorazová tyč pro nastavení hloubky vrtání o přídavné držadlo o krytka pro držení dříku ve vřetenu 8. Pásová pila na kov 5 ks pila zkracovací, pokosová na kov ocel, hliník, měď a umělé hmoty o základová deska 0-45 nastavitelná bez použití nástrojů, s aretací vřetena bez použití nástrojů o příkon: min W o otáčky naprázdno: min ot./min. příslušenství: o pilový kotouč na řezání za studena 60 zubů o klíč na šrouby s vnitřním šestihranem SW Pásová pila na dřevo 1 ks o příkon: W o napětí: 230 V o řezná výška: min. 200 mm o řezná šířka: min. 345 mm o řezná rychlost: min m/min. o rozměry pracovního stolu: min. 548 x 400 mm o rozměr pilového pásu: min mm využití: řezání dřeva, plastických hmot a neželezných kovů 10. Pákové nůžky 5 ks univerzální ruční profilové nůžky o výškově nastavitelné držáky pro bezpečné uložení materiálu o nože z nástrojové oceli tvrzené, broušené o max. délka materiálu: 170 mm 11. Dvoustranná stolní bruska 5 ks o napětí: 230 V o otáčky naprázdno: max ot./min. o upínací průměr: max. 30 mm o max. šířka brusného kotouče: 32 mm o výkon motoru: 900 W příslušenství: o 2 brusné kotouče 5

11 Vzdělávací centrum školní statek Vestec 12. Stojan pod brusku 5 ks o materiál: ocel o rozměry horní základny: min. 240 x 280 mm o výška: min. 830 mm o nosnost: min. 150 kg 13. Bruska úhlová 5 ks o výkon: min W o příkon: min W o otáčky naprázdno: max ot./min. o průměr kotouče: min. 125 mm o závit vřetene: M Závitníky sada 5 ks sada závitníků a závitořezů sada na řezání závitů o materiál: nástrojová ocel o sadový závitník: M3 M12, M14 M20 o závitové kruhové čelisti (očka): M3 M12, M14 M20 o vratidlo pro závitové kruhové čelisti (ČSN ): průměr 55 mm o pouzdro na kruhové závitové čelisti (ČSN ): průměr 55/38 mm, průměr 55/45 mm o vratidlo ruční stavitelné (ČSN ): 5,6 16,0 mm 15. Kovadlina 5 ks o výška: min. 200 mm o délka: min. 440 mm o pracovní plocha: min. 250 x 140 mm o hmotnost: min. 45 kg o materiál: litina 16. Stolní kotoučová pila 1 ks o příkon: min W o otáčky: min ot./min. o napětí: 230 V o průměr pilového kotouče: min. 254 mm o hladina hluku: max. 97 db 17. Pila přímočará 5 ks přímočará kmitací pila o příkon: min. 650 W o výkon: min. 360 W o napětí: 230 V o hloubka řezu do dřeva: min. 90 mm o hladina hluku: max. 86 db příslušenství: o pilový plátek na dřevo o ochrana proti otřepům o kontrola linie řezu 18. Hoblík elektrický 5 ks o příkon: min. 680 W o výkon: min. 320 W 6

12 Vzdělávací centrum školní statek Vestec o o o o o o napětí: 320 V otáčky: naprázdno: max. 19,5 ot./min. při zatížení: max ot./min. hloubka úběru: max. 2 mm šířka hoblování: min. 82 mm hloubka drážky: max. 8 mm odsávání prachu 19. Pila ruční okružní 5 ks o příkon: min W o výkon: min W o průměr pilového kotouče: min. 160 mm o otáčky: min ot./min. příslušenství: o pilový kotouč s 12 tvrdokovovými zuby o vodítko o 2x šroub o klíč na přírubu o klíč Bruska pásová 5 ks o příkon/výkon: min. 750 W o napětí: 230 V o šířka brusné desky: min. 435 mm 21. Hoblovka s protahem 1 ks hoblovka s protahem (protahovačkou) včetně odsavače pilin o výkon motoru: min W o příkon: min W o napětí: 230 V hoblovka: o otáčky válce: min ot./min. o šíře hoblování: min. 260 mm o maximální tříska: 3 mm o počet nožů: min. 2 o délka stolu: min mm protah: o maximální šířka materiálu: 250 mm o maximální tloušťka: 150 mm o maximální tříska: 2 mm o otáčky nástroje: min ot./min. příslušenství: o vodící pravítko, odsávání pilin a třísek, vak na třísky, hoblovací nože 22. Ruční pokosová pila 5 ks o délka řezacího listu: min. 420 mm o šířka listu: min. 40 mm Součástí dodávky bude 1 ks plátku na dřevo. 23. Elektrická pokosová pila 1 ks o příkon/výkon: min W o otáčky: min ot./min. o průměr pilového kotouče: min. 260 mm 7

13 Vzdělávací centrum školní statek Vestec 24. Šroubovák elektrický 5 ks o napětí: 230 V o otáčky: min ot./min. o sada bitů prodlužovací nástavec (¼ čtyřhran) 100 mm ploché bity: 0,5 x 3; 0,6 x 4,5; 0,8 x 5,5 a 1,2 x 6,5 mm křížové bity: Pz1, Pz2,Pz3 a Ph1,Ph2,Ph3 torx bity TX: 8, 9, 10, 15, 20, 25, 27, 30 a 40 mm torx bity vrtané TPX: 10, 15, 20, 30 a 40 mm imbus bity: 2, 3, 4, 5 a 6 mm speciální bity 2. Montážní dílna 1. Montážní stůl 15 ks multifunkční stůl o rozměry: min x 773 mm o pracovní výška: max. 900 mm o zatížitelnost: min. 120 kg o maximální tloušťka obrobku: 78 mm o maximální šířka obrobku: 700 mm o stůl s děrovanou pracovní deskou a sklápěcími nohami výškově stavitelná jednotka s kloubem a fixací vodící lišty, výškově stavitelná jednotka nesoucí vodící lištu, přítlačné zařízení, úhlový doraz, dorazový jezdec, vodící lišta, náběhová hrana, přídavná aretace 2. Elektrická svářečka 2 ks o napětí: 230 V o svářecí proud: minimálně 130 A, maximálně 150A o napětí při chodu naprázdno: max. 31 V o jištění: min. 16 A o průměr drátu: min. 0,9 mm Svářečka bude dodána včetně ochranného štítu. 3. Montážní lehátko 3 ks čalouněné montážní lehátko o rozměry (d x š x v): min x 420 x 130 mm Kovový podvozek bude opatřen minimálně 4 pojezdovými kolečky. 4. Dílenský regál 10 ks o rozměry (d x š x v): min. 940 x 280 x mm o min. 47 přihrádek: min. 15 velkých popelnic rozměru min. 240 x 150 x 125 mm min. 32 malých zásobníků min. 165 x 105 x 75 mm o stojan plech s práškovým nátěrem, plastové vyjímatelné koše 5. Zvedák lanový 2 ks o nosnost: 1,6 t o zvedací rychlost: min. 2 m/min. o ovládací síla na páce: max. 450 N o lano o délce min. 20 m 8

14 Vzdělávací centrum školní statek Vestec 6. Montážní vozík 5 ks pojízdná montážní skříň o minimálně 6 zásuvek, minimální výška 60 mm a 130 mm o kovová madla, centrální zámek, kolečka o průměru 125 mm s brzdami o nosnost: min. 800 kg (15 20 kg na zásuvku) 7. Kompresor 2 ks dvouválcový kompresor olejový o příkon: min W o napětí motoru: 230 V o maximální množství nasávané tekutiny: 412 l/min. o maximální tlak: 10 bar o objem tlakové nádoby: min. 50 l o počet otáček: min ot./min. příslušenství: o manometr vzdušníku, manometr pro kontrolu nastaveného pracovního tlaku, rychlospojky, redukční ventil, tlakový spínač, odkalovací ventil, zpětný ventil, pojistný ventil, vzduchový filtr, optický ukazatel stavu oleje, pojezdová kola, rukojeť 8. Paletový vozík 2 ks o nosnost: min kg o délka vidlic: min mm o celková výška zdvihu: min. 120 mm o nejnižší výška vidlice: min. 75 mm o průměr odvalovacích válečků: min. 70 mm o úhel natáčení přední vidlice: min Mycí stůl 5 ks mycí stůl pro čištění dílů o nosnost: 250 kg o náplň: min. 200 l o pracovní výška: max. 870 mm o pracovní plocha: min x 660 mm o napájení: 230 V příslušenství: o záchytná vana, ochranné rukavice 10. Mazací zařízení 3 ks mazací lis v kufříku: o mazací lis: minimální objem 500 cm 3 o vysokotlaká hadice o hydraulická spojka o mazací hlavice o mazací nástavce o rychlospojka 11. Plošinový vozík 3 ks o plošinový vozík s vysokou nosností o technická specifikace: o nosnost: min kg o výška: max mm o kola: 2x pevné, 2x otočné; průměr kola: min. 220 mm o madlo o materiál: ocel 9

15 Vzdělávací centrum školní statek Vestec o ložná plocha z voděodolné dřevěné překližky 12. Dílenský jeřáb 2 ks dílenský jeřáb s přestavitelným ramenem o nosnost: min kg o rozměry (d x š x v): min x x mm o nejvyšší poloha ramene: mm o nejnižší poloha ramene: 25 mm 13. Transportní plošina 3 ks řiditelná transportní plošina o nosnost: min kg o o rozměry (d x š x v): min. 640 x 115 x 530 mm nosná plocha s protiskluzovým povrchem pro bezpečnou přepravu těžkých předmětů a strojů 14. Tlaková myčka 1ks vysokotlaký čistič o příkon: min W o maximální průtok: 420 l/hod. o maximální tlak: 140 bar o maximální přívodní teplota vody: 50 C příslušenství: o pistole o vysokotlaká hadice: min. 8 m o tryska nastavitelná o tryska turbo o tryska na pěnu o kartáč o konektor 15. Průmyslový vysavač 1 ks průmyslový vysavač pro suché a mokré vysávání na kolečkách o příkon: min W o hlučnost: max. 57 db o objem sáčku/nádoby na prach: min. 45 l příslušenství: o odsávací hadice o vak na likvidaci odpadů o filtr o nerezová trubka o nástavec o držák hadice o úzká trubice o adaptér odsávání 16. Odsávání výfukových plynů 1 ks bubnový odtah spalin s elektrickým pohonem pro nákladní vozy sada s ventilátorem o výkonu minimálně 0,75 kw nasávací koncovka pro traktory a nákladní vozy pryžová průměr hadice odtahu: min. 200 mm délka hadice odtahu: min. 10 m odtah od ventilátoru pod stropem mimo dílnu délka 10 m instalace bude součástí dodávky 10

16 Vzdělávací centrum školní statek Vestec 3. Ostatní 1. Skříň na nářadí 10 ks dílenská nářaďová skříň o rozměry (š x v x h): min x x 405 mm o 2x police stavitelná po 25 mm o nosnost: min. 600 kg o plná dvířka o zámek cylindrický se dvěma klíči 2. Skříň na plastové zásobníky 8 ks kovová skříň na plastové zásobníky o rozměry (š x v x h): 960 x x 450 mm o 9x plastový zásobník 5 kg o 6x plastový zásobník 10 kg o 4x plastový zásobník 20 kg Skříně budou dodány včetně plastových zásobníků. 3. Pracovní židle 30 ks o rozměry (š x v x h): 50 x x 51 cm; hloubka sedu: min. 44 cm o potah: koženka o nosnost: min. 120 kg o výškově nastavitelná 4. Prodlužovací kabel elektrický navíjecí buben 2 ks prodlužovací kabel na bubnu o zásuvka: 4 x 230 V o délka kabelu: min. 50 m o tepelná pojistka o kryty na zásuvkách o voděodolná ochrana 5. Ochranné pracovní pomůcky 1 ks filtrační polomaska: 50 ks ochranné brýle: 50 ks přilba pracovní ochranná: 50 ks mušlové chrániče hluku s vysokým útlumem zvuku: 50 ks svařovací kukla: 50 ks skla do svářečských brýlí: 50 ks pracovní rukavice (pár): 50 ks kalhoty laclové: velikost M 10 ks velikost L 20 ks velikost XL 10 ks velikost XXL 10 ks pracovní obuv (pár): velikost 5 10 ks velikost 6 10 ks velikost 7 10 ks velikost 8 20 ks lékárnička dílenská kompletně vybavená 50 ks 11

17 Vzdělávací centrum školní statek Vestec 6. Interiérová vitrína 12 ks o rozměry: min. 90 x 60 cm o vertikální otevírání, uzamykatelné o hliníkový rám o zadní strana s pozinkovaného plechu o filcová výplň o určeno pro vnitřní užití 12

18 Vzdělávací centrum školní statek Vestec 1. Chov drůbeže 1. Králíkárna 4 ks králíkárna 9 kotců + krmná dvířka o rozměry kotce (š x v x h): min. 80 x 53 x 80 cm, max. 100x53x80 cm o kostra bude pobita palubkami o síle min. 19 mm o krmná dvířka o střecha bude pokryta pískovanou lepenkou 2. Kurník 2 ks zateplený kurník pro slepic o vnější rozměry (š x v x h): min. 140 x 130 x 120 cm, max. 200x150x120 cm o zateplení: minimálně 4cm tvrzeným polystyrenem (podlaha, střecha a snůška) o vnitřní desky budou z OSB, vnější strany budou obloženy palubkami, krytina šindel 3. Budka pro kachny a husy 4 ks domek pro kachny a husy o rozměry (š x v x h): min. 93 x 73 x 67 cm, max. 100 x 80 x 80 cm o zinkovaná vana o střecha s asfaltovými šindeli o zavíratelná dvířka 4. Holubník 2 ks dřevěný šestiboký holubník na kůlu dřevěná noha minimálně mm, max mm průměr kůlu min. 20 cm dvoupatrový v jednom patře 3 páry střecha bude pokryta pískovanou lepenkou instalace bude součástí dodávky 5. Nášlapné krmítko pro drůbež 6 ks o rozměry (š x h x v): min. 47 x 29 x 44 cm, max. 55 x 35 x 55 cm o kapacita: min. 40 kg o materiál: pozinkovaný kov 6. Napáječka barelová 6 ks napáječka pro drůbež (krůty, kachny, slepice i kuřata) o rozměry: průměr barelu: min. 30 cm, max. 40 cm výška podstavce: min. 33 cm, max. 35 cm celková výška: min. 70 cm, max. 80 cm o plnění shora o napájecí miska bude upevněna k podstavci 7. Napáječka pro holuby 2 ks o objem: min. 12 l, max. 20 l o materiál: pevný plast 8. Krmítko pro holuby 2 ks domečkové kovové krmítko 1

19 Vzdělávací centrum školní statek Vestec o rozměry (š x v x d): minimálně 16,5 x 24 x 54 cm, max. 20 x 30 x 60 cm o vyjímatelná krmná vanička 9. Krmítko pro husy a kachny 2 ks krmítko pro drůbež o rozměry (š x v x d): min. 25 x 19 x 46 cm, max. 30 x 25 x 50 cm o materiál: plech 2

20 1 Kupní smlouva č. OR/14 (doplní zadavatel) Vzdělávací centrum Školní statek Vestec Dodávka vybavení dílen, Dodávka vybavení pro chov drůbeže (vybere uchazeč) uzavřená podle uzavřená dle 2079 a násl. z. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany 1. Kupující: Pardubický kraj Komenského náměstí Pardubice IČ: DIČ: CZ Zastoupen: JUDr. Martinem Netolickým, Ph.D., hejtmanem Osoby oprávněné jednat ve věcech technických, k podpisu protokolu o předání a převzetí dodávky: Ing. Stanislav Valášek, Lenka Bulisová, Bc. Martina Pokorná Bankovní spojení: ČSOB, pobočka Pardubice č.ú / Prodávající: (doplní uchazeč obchodní firma/ jméno a příjmení, sídlo) zapsán v obchodním rejstříku, vedeném Krajským/Městským soudem v, sp. zn. IČ: DIČ: Zastoupen: Osoby oprávněné jednat ve věcech technických, k podpisu protokolu o předání a převzetí dodávky: Bankovní spojení: č. účtu: uzavírají tuto kupní smlouvu (dále jen smlouva ), kterou se prodávající zavazuje dodat a převést do vlastnictví kupujícího předmět smlouvy specifikovaný v článku I. smlouvy a kupující se zavazuje zaplatit cenu podle článku II. smlouvy, a to za podmínek dále ve smlouvě uvedených. Podkladem pro uzavření této smlouvy je nabídka prodávajícího předložená v rámci podlimitní veřejné zakázky zadávané v režimu zjednodušeného podlimitního řízení realizovaném v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, systémové číslo zakázky (doplní zadavatel).

21 2 Článek I. Předmět smlouvy 1. Předmětem smlouvy je dodávka vybavení a zařízení pro odborné učebny Střední školy zemědělské a Vyšší odborné školy Chrudim v objektu Školního statku Vestec, a to jako součást projektu realizovaného v rámci Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod s názvem Vzdělávací centrum školní statek Vestec, č. reg. CZ.1.13/4.2.00/ Předmět smlouvy bude dodán v rozsahu dle specifikace předmětu veřejné zakázky, která byla součástí zadávací dokumentace ze dne a dle položkového rozpočtu, který tvoří přílohu č. 2 smlouvy. Článek II. Cena 1. Cena, kterou je kupující povinen zaplatit prodávajícímu za řádné dodání předmětu smlouvy, činí dle dohody smluvních stran: Cena celkem bez DPH,-- Kč DPH 21 %,-- Kč cena celkem včetně DPH,-- Kč. Položkové rozdělení ceny je uvedeno v příloze č. 2 smlouvy Položkový rozpočet. 2. Cena včetně DPH je cenou nejvýše přípustnou a zahrnuje veškeré náklady prodávajícího vzniklé v souvislosti s plněním popsaným v čl. I. této smlouvy včetně instalace a odborného zaškolení obsluhy. Cena může být měněna pouze v souvislosti se změnou daňových předpisů majících prokazatelný vliv na uvedenou cenu. 3. Kupující se zavazuje uhradit prodávajícímu kupní cenu uvedenou v odstavci 1. tohoto článku na základě faktury vystavené v souladu s dalšími podmínkami uvedenými v této smlouvě a způsobem uvedeným v ustanovení I. přílohy č. 1 této smlouvy (obchodní podmínky). 4. Lhůta splatnosti faktury je 30 kalendářních dnů ode dne prokazatelného doručení faktury kupujícímu. Článek III. Termín plnění, místo plnění 1. Prodávající se zavazuje předat kupujícímu předmět této smlouvy do 8 týdnů ode dne podpisu smlouvy. 2. Místem plnění je Střední škola zemědělská a Vyšší odborná škola Chrudim, Školní statek, Vestec 27, Chrudim. Kupující je povinen oznámit prodávajícímu nejméně 3 pracovní dny předem termín dodání předmětu smlouvy.

22 3 3. Předmět smlouvy je splněn okamžikem podepsání předávacího protokolu, a to bezodkladně po dodání smlouvy, montáži, instalaci, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy. 4. Převzetí předmětu smlouvy jinými než oprávněnými a oběma stranám známými osobami nebude považováno za řádné. Článek IV. Součásti smlouvy 1. Následující přílohy tvoří nedílnou součást této smlouvy: Příloha č. 1: Obchodní podmínky obsažené v zadávací dokumentaci k podání nabídky ze dne Příloha č. 2: Položkový rozpočet 2. Tyto přílohy jsou chápány jako vzájemně se vysvětlující a doplňující. V případě nejednoznačnosti nebo rozporů mají přednost ustanovení této smlouvy před ustanoveními výše uvedených příloh. Článek V. Povinnosti prodávajícího vyplývající z finanční spoluúčasti evropských fondů v rámci Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod 1. Prodávající se zavazuje k uchování smlouvy včetně jejích případných dodatků, veškerých originálů účetních a daňových dokladů, originálů projektové dokumentace a dalších dokumentů souvisejících s realizací veřejné zakázky VYBAVENÍ PRO VZDĚLÁVACÍ CENTRUM ŠKOLNÍ STATEK VESTEC v souladu s dobou stanovenou právními předpisy ČR a podmínkami Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod. Prodávající se zavazuje, že umožní neustálou dostupnost výše uvedených dokladů pro účely příslušných kontrol a všem subjektům provádějícím kontrolu případně audit projektu Vzdělávací centrum školní statek Vestec poskytnout potřebné informace týkajících se dodavatelských činností. 2. Prodávající si je vědom, že je ve smyslu ust. 2 písm. e) zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o finanční kontrole ), povinen spolupůsobit při výkonu finanční kontroly. 3. Další povinnosti prodávajícího vyplývají také z Příručky pro žadatele a příjemce Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod verze č ze dne 1. července 2014 včetně příloh a dalších dokumentů Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod dostupných na V případě rozporu v textu dokumentů s ustanoveními této smlouvy má přednost text smlouvy.

23 4 Článek VI. Závěrečná ustanovení 1. Tato smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu oprávněnými zástupci obou smluvních stran. 2. Ve věcech výslovně neupravených touto smlouvou se práva a povinnosti smluvních stran řídí občanským zákoníkem. 3. Smluvní strany podpisem této smlouvy stvrzují, že její obsah a obsah příloh podrobně znají, je jim srozumitelný a souhlasí s ním. 4. Tato smlouva je vyhotovena v pěti stejnopisech, každého s platností originálu, z nichž kupující obdrží tři vyhotovení a prodávající vyhotovení dvě. Změny a doplňky této smlouvy lze provést jen písemně. 5. Projednáno na jednání Rady Pardubického kraje dne (doplní zadavatel) a schváleno usnesením R/(doplní zadavatel)/14. V Pardubicích dne: Za kupujícího: Za prodávajícího: Pardubický kraj (Doplní uchazeč) JUDr. Martin Netolický, Ph.D. hejtman

24 5 Obchodní podmínky Ustanovení I. Platební a fakturační podmínky Příloha č. 1 Kupní smlouvy č. OR/14/(doplní zadavatel) 1. Právo prodávajícího na vystavení faktury vzniká až po podpisu předávacího protokolu smluvními stranami, pokud není dohodnuto jinak. 2. Faktura bude adresována: Pardubický kraj Komenského náměstí Pardubice 3. Na každé faktuře bude jednoznačně uvedeno, že se jedná o projekt související s Regionálním operačním programem NUTS II Severovýchod s názvem: Vzdělávací centrum školní statek Vestec a registračním číslem projektu CZ.1.13/4.2.00/ Faktura bude splňovat náležitosti daňového dokladu v souladu s právními předpisy a zvyklostmi. Kupující je oprávněn vrátit prodávajícímu bez zaplacení fakturu, která nemá náležitosti uvedené v tomto ustanovení nebo vykazuje jiné vady. Současně s vrácením faktury sdělí kupující prodávajícímu důvody vrácení. V závislosti na povaze vady je prodávající povinen fakturu včetně jejích příloh opravit nebo nově vyhotovit. Oprávněným vrácením faktury přestává běžet původní lhůta splatnosti faktury. Nová lhůta splatnosti začíná běžet ode dne doručení kupujícímu opravené nebo nově vyhotovené faktury s příslušnými náležitostmi, splňující podmínky smlouvy. 4. Úhradou se rozumí odepsání fakturované částky z účtu kupujícího. Ustanovení II. Záruky, odpovědnost za vady 1. Prodávající odpovídá za správnost a úplnost dodání předmětu smlouvy podle smlouvy, zadávací dokumentace, platných norem a souvisejících platných předpisů. 2. Prodávající poskytuje po určenou záruční dobu záruku za bezvadnost předmětu smlouvy, tj. záruku za všechny vlastnosti, které má předmět smlouvy mít zejména dle smlouvy, dle jednotlivých požadavků a pokynů kupujícího, případně ostatních pověřených osob. Prodávající prohlašuje, že předmět smlouvy si po tuto dobu zachová všechny takové vlastnosti, funkčnost a stanovenou účelovou způsobilost. 3. Záruční doba je stanovena v délce 36 měsíců ode dne podpisu protokolu o předání a převzetí zařízení a vybavení oběma smluvními stranami. 4. Vada na předmětu smlouvy, která se vyskytne v průběhu záruční doby, bude kupujícím oznámena bez zbytečného odkladu prodávajícímu a tento zahájí práce na odstranění vady bezodkladně, pokud se kupující s prodávajícím nedohodnou písemně jinak. Vada

25 6 bude odstraněna nejpozději do 3 pracovních dní po jejím nahlášení prodávajícímu. Pokud to charakter zjištěné vady bude umožňovat, odstraní prodávající vadu v místě plnění. 5. Prodávající je povinen vadu odstranit na vlastní náklady. 6. V případě opravy vadných částí předmětu smlouvy se záruční doba prodlouží o dobu, po kterou nemohl být v důsledku zjištěné vady předmět smlouvy užíván vůbec nebo mohl být užíván jen v rozsahu nižším než obvyklém. 7. Reklamaci lze uplatnit do posledního dne záruční doby, přičemž i reklamace odeslaná kupujícím v poslední den záruční doby se považuje za včas uplatněnou. 8. Odstranění vady nemá vliv na nárok kupujícího vůči prodávajícímu na zaplacení smluvních pokut a náhradu škod souvisejících s vadami předmětu smlouvy. 9. V případě odpovědnosti prodávajícího za vady platí v ostatním občanský zákoník. Ustanovení III. Zajištění plnění povinností 1. V případě prodlení prodávajícího s plněním dle smlouvy je stanovena smluvní pokuta ve výši 0,1 % z celkové ceny plnění za každý den prodlení. 2. V případě prodlení kupujícího se zaplacením kupní ceny je stanovena smluvní pokuta ve výši 0,01 % z dlužné částky za každý den prodlení. 3. Prodávající zaplatí smluvní pokutu podle smlouvy na účet kupujícího do 14 dnů po obdržení vyúčtování smluvní pokuty. 4. Pokud není v ostatních ustanoveních smlouvy uvedeno jinak, zaplacení smluvní pokuty prodávajícím kupujícímu nezbavuje prodávajícího závazku splnit povinnosti dané mu smlouvou. 5. Oprávněnost nároku na smluvní pokutu není podmíněna žádnými formálními úkony ze strany kupujícího. Ustanovení IV. Předání předmětu smlouvy, přechod vlastnictví 1. Předmět smlouvy bude předán kupujícímu v místě plnění uvedeném v odstavci 2. článku III. smlouvy. 2. Předmět smlouvy je splněn okamžikem podepsání předávacího protokolu, a to bezodkladně po dodání předmětu smlouvy, montáži, instalaci, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy. Podepsáním předávacího protokolu přechází vlastnické právo na kupujícího.

26 7 Ustanovení V. Závěrečná ujednání 1. Jakékoliv změny smlouvy jsou platné pouze tehdy, jestliže byly dohodnuty formou číslovaného dodatku ke smlouvě podepsaného oběma smluvními stranami. Tyto dodatky budou tvořit nedílnou součást smlouvy. Změny kontaktních osob se považují za provedené dnem doručení doporučeného dopisu druhé smluvní straně. 2. Oprávněné osoby uvedené v identifikačních údajích smluvních stran jsou oprávněny jednat každá samostatně.

27 Položkový rozpočet Dodávka vybavení pro školní statek Vestec Část 1 - Vybavení dílen p.č Popis položky Značka ks Dílna na kov a dřevo 1 Výškově stavitelný pracovní stůl 15 2 Zadní nástavba na pracovní stůl 15 3 Svěrák 15 4 Nářadí na kov sada 15 5 Nářadí na dřevo sada 15 6 Stojanová vrtačka 5 7 Ruční elektrická vrtačka 5 8 Pásová pila na kov 5 9 Pásová pila na dřevo 1 10 Pákové nůžky 5 11 Dvoustranná stolní bruska 5 12 Stojan pod brusku 5 13 Bruska úhlová 5 14 Závitníky sada 5 15 kovadlina 5 16 Stolní kotoučová pila 1 17 Pila přímočará 5 18 Hoblík elektrický 5 19 Pila ruční okružní 5 20 Bruska pásová 5 21 Hoblovka s protahem 1 22 Ruční pokosová pila 5 23 Elektrická pokosová pila 1 24 Šroubovák elektrický 5 Jednotková cena (bez DPH) Montážní dílna 25 Montážní stůl Elektrická svářečka 2 27 Montážní lehátko 3 28 Dílenský regál Zvedák lanový 2 30 Montážní vozík 5 31 Kompresor 2 32 Paletový vozík 2 33 Mycí stůl 5 34 Mazací zařízení 3 35 Plošinový vozík 3 36 Dílenský jeřáb 2 37 Transportní plošina 3 38 Tlaková myčka 1 39 Průmyslový vysavač 1 40 Odsávání výfukových plynů 1 Ostatní 41 Skříň na nářadí Skříň na plastové zásobníky 8 43 Pracovní židle Prodlužovací kabel navíjecí buben 2 45 Sada ochranných pracovních pomůcek 1 46 Interiérová vitrína 12 Cena celkem bez DPH Stránka 1 z 4

28 Stránka 2 z 4 DPH Cena celkem vč. DPH

29 Příloha č. 2 smlouvy cena celkem bez DPH Stránka 3 z 4

30 Stránka 4 z 4

31 Položkový rozpočet Dodávka vybavení pro školní statek Vestec Část 2 - Dodávka vybavení pro chov drůbeže p.č Popis položky Značka ks Jednotková cena (bez DPH) Chov drůbeže 1 Králíkárna 4 2 Kurník 2 3 Budka pro kachny a husy 4 4 Holubník 2 5 Nášlapné krmítko pro drůbež 6 6 Napáječka barelová 6 7 Napáječka pro holuby 2 8 Krmítko pro holuby 2 9 Krmítko pro husy a kachny 2 Cena celkem bez DPH DPH Cena celkem vč. DPH Stránka 1 z 2

32 Příloha č. 2 smlouvy cena celkem bez DPH Stránka 2 z 2

33 Příloha č. 3 výzvy Čestné prohlášení dodavatele o splnění kvalifikačních předpokladů dle ust. 62 odst. 3 z. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Název veřejné zakázky/části VYBAVENÍ PRO VZDĚLÁVACÍ CENTRUM ŠKOLNÍ STATEK VESTEC Identifikační údaje zadavatele Název: Pardubický kraj IČ: Sídlo: Pardubice, Komenského náměstí 125, PSČ Identifikační údaje uchazeče Obchodní firma/název: IČ: Sídlo: Osoba oprávněná za uchazeče jednat: Kontaktní osoba: telefon / fax: Ke dni podání nabídky do veřejné zakázky VYBAVENÍ PRO VZDĚLÁVACÍ CENTRUM ŠKOLNÍ STATEK VESTEC prohlašuji, že shora uvedený dodavatel splňuje veškeré kvalifikační předpoklady požadované zadavatelem v zadávacích podmínkách. V dne dd. mm. rrrr Jméno, příjmení jednající/zastupující osoby: Podpis:

34 Příloha č. 4 výzvy Čestné prohlášení dodavatele o splnění základních kvalifikačních předpokladů a o ekonomické a finanční způsobilosti splnit veřejnou zakázku dle ust. 53 odst. 3 písm. b), d) a 50 odst. 1 písm. c) z. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Název veřejné zakázky VYBAVENÍ PRO VZDĚLÁVACÍ CENTRUM ŠKOLNÍ STATEK VESTEC Identifikační údaje zadavatele Název: Pardubický kraj IČ: Sídlo: Pardubice, Komenského náměstí 125, PSČ Identifikační údaje uchazeče Obchodní firma/název: IČ: Sídlo: Osoba oprávněná za uchazeče jednat: Kontaktní osoba: telefon / fax: Ke dni podání nabídky do veřejné zakázky VYBAVENÍ PRO VZDĚLÁVACÍ CENTRUM ŠKOLNÍ STATEK VESTEC prohlašuji, že shora uvedený uchazeč je dodavatelem, - který v posledních 3 letech nenaplnil skutkovou podstatu jednání nekalé soutěže formou podplácení podle zvláštního právního předpisu ( 53 odst. 1 písm. c), - vůči jeho majetku neprobíhá nebo v posledních 3 letech neproběhlo insolvenční řízení, v němž bylo vydáno rozhodnutí o úpadku nebo insolvenční návrh nebyl zamítnut proto, že majetek nepostačuje k úhradě nákladů insolvenčního řízení, nebo nebyl konkurs zrušen proto, že majetek byl zcela nepostačující nebo zavedena nucená správa podle zvláštních právních předpisů ( 53 odst. 1 písm. d), - který není v likvidaci ( 53 odst. 1 písm. e), - který nemá ve vztahu ke spotřební dani v evidenci daní zachyceny daňové nedoplatky, a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání či bydliště dodavatele ( 53 odst. 1 písm. f), - který nemá nedoplatek na pojistném a na penále na veřejné zdravotní pojištění, a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání či bydliště dodavatele ( 53 odst. 1 písm. g), - který není veden v rejstříku osob se zákazem plnění veřejných zakázek ( 53 odst. 1 písm. j), - který nebyl v posledních 3 letech pravomocně potrestán uložením pokuty za umožnění výkonu nelegální práce podle z. č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti ( 53 odst. 1 písm. k), - který je ekonomicky a finančně způsobilý splnit veřejnou zakázku ( 50 odst. 1 písm. c). V dne dd. mm. rrrr Jméno, příjmení jednající/zastupující osoby: Podpis:

35 Krycí list nabídky Příloha č. 5 výzvy 1. Název veřejné zakázky/části VYBAVENÍ PRO VZDĚLÁVACÍ CENTRUM ŠKOLNÍ STATEK VESTEC 2. Identifikační a kontaktní údaje uchazeče Obchodní firma / Název: Právní forma: IČ: Sídlo / místo podnikání: Tel. / fax: Kontaktní osoba: 3. Osoba oprávněná jednat jménem nebo za uchazeče Titul, jméno, příjmení: Funkce: Datum podpisu: Podpis oprávněné osoby:

36 Příloha č. 6 výzvy Čestné prohlášení dodavatele dle ust. 68 odst. 3 z. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Identifikační údaje zadavatele Název: Pardubický kraj IČ: Sídlo: Pardubice, Komenského náměstí 125, PSČ Identifikační údaje uchazeče Obchodní firma/název: IČ: Sídlo: Osoba oprávněná za uchazeče jednat: Kontaktní osoba: telefon / fax: Ke dni podání nabídky do veřejné zakázky VYBAVENÍ PRO VZDĚLÁVACÍ CENTRUM ŠKOLNÍ STATEK VESTEC shora uvedený dodavatel: předkládá úplný seznam členů statutárních orgánů, kteří byli v posledních 3 letech od konce lhůty pro podání nabídek v pracovněprávním, funkčním či obdobném poměru u zadavatele,* prohlašuje, že výše uvedený seznam není schopen vytvořit z důvodu, že žádný člen jeho statutárního orgánu nebyl v posledních 3 letech od konce lhůty pro podání nabídek v pracovněprávním, funkčním či obdobném poměru u zadavatele. * Předkládá úplný seznam vlastníků akcií, jejichž souhrnná jmenovitá hodnota přesahuje 10 % základního kapitálu:* prohlašuje, že shora uvedený dodavatel v souvislosti se zadávanou veřejnou zakázkou neuzavřel a neuzavře zakázanou dohodu podle zákona č. 143/2001 Sb., o ochraně hospodářské soutěže a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů. V dne dd. mm. rrrr Jméno, příjmení jednající/zastupující osoby: (* nehodící se škrtněte) Podpis

Pardubický kraj VYBAVENÍ PRO VZDĚLÁVACÍ CENTRUM ŠKOLNÍ STATEK VESTEC DODÁVKA VYBAVENÍ DÍLEN

Pardubický kraj VYBAVENÍ PRO VZDĚLÁVACÍ CENTRUM ŠKOLNÍ STATEK VESTEC DODÁVKA VYBAVENÍ DÍLEN Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 SpKrÚ 12893/2015 VÝZVA k předložení nabídky dle ust. 38 z. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) Zadavatel - Pardubický kraj tímto

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení Identifikace zadavatele Úřední název zadavatele: Česká republika Drážní inspekce Sídlo/místo podnikání: Těšnov 1163/5, Praha - 11000, CZ IČ: 75009561 Spisová značka zadavatele: Osoba oprávněná jednat jménem

Více

Výmalba prostor SPŠPaS Pardubice

Výmalba prostor SPŠPaS Pardubice Příloha č. 4 Výzvy k předložení nabídky na zakázku Výmalba prostor SPŠPaS Pardubice Návrh smlouvy Smlouva o dílo č. /2019 (doplní zadavatel) uzavřená podle právního řádu České republiky v souladu s ustanoveními

Více

Pardubický kraj. Svitavská nemocnice, a.s. modernizace a přístavba psychiatrického oddělení - dodávka elektrospotřebičů

Pardubický kraj. Svitavská nemocnice, a.s. modernizace a přístavba psychiatrického oddělení - dodávka elektrospotřebičů Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 č.j.24466/2015 VÝZVA k předložení nabídky dle ust. 38 a 98 odst. 5 z. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) Zadavatel - Pardubický

Více

Výzva k podání nabídek a prokázání kvalifikace

Výzva k podání nabídek a prokázání kvalifikace Název zakázky: Výzva k podání nabídek a prokázání kvalifikace Datum vyhlášení zakázky: 25. 7. 2012 Název/ obchodní firma zadavatele: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele, vč. kontaktních

Více

Léčebna dlouhodobě nemocných Rybitví Činžovních domů , Rybitví IČ: VÝZVA

Léčebna dlouhodobě nemocných Rybitví Činžovních domů , Rybitví IČ: VÝZVA VÝZVA k předložení nabídky včetně zadávací dokumentace dle ust. 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) Zadavatel - tímto vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Výběr dopravců pro uzavření smluv o veřejných službách v přepravě cestujících ve veřejné linkové dopravě na území Královéhradeckého Zadavatel: Královéhradecký kraj sídlem:

Více

Dodávka výstroje a výzbroje pro JSDH CHLUM

Dodávka výstroje a výzbroje pro JSDH CHLUM Zadavatel Obec Chlum, Chlum 42, 257 63 Trhový Štěpánov, IČ: 00473529, DIČ: CZ00473529 ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) 1) Název zakázky

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Dodávka technologie hrubotřídění pro společnost PRAGOTRADE spol. s. r. o. 1. SMLUVNÍ STRANY

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, s dodržením zásad transparentnosti, rovného zacházení a

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy I. Smluvní strany VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. Sídlo: Ruská 3077/135, 700 30 Ostrava - Zábřeh IČ: 25911368 DIČ: CZ25911368 Zastoupená: Mgr.

Více

Léčebna dlouhodobě nemocných Rybitví Činžovních domů , Rybitví IČ: VÝZVA

Léčebna dlouhodobě nemocných Rybitví Činžovních domů , Rybitví IČ: VÝZVA VÝZVA k předložení nabídky včetně zadávací dokumentace dle ust. 31 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) Zadavatel - Léčebna dlouhodobě nemocných Rybitví tímto vyzývá k podání nabídky

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Č.j.: TMV/213/17 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu ve smyslu ustanovení 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen ZZVZ ) Elektrický ručně vedený

Více

Obec Dřetovice VÝZVA. k podání nabídky pro výběr zpracovatele nového územního plánu obce Dřetovice

Obec Dřetovice VÝZVA. k podání nabídky pro výběr zpracovatele nového územního plánu obce Dřetovice Obec Dřetovice VÝZVA k podání nabídky pro výběr zpracovatele nového územního plánu obce Dřetovice katastrální území Dřetovice 1) IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Název zadavatele: Obec Dřetovice IČ zadavatele:

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Název VZ: Osobní automobil a osobní automobil VAN - 2016 ZADAVATEL: Podkrušnohorský zoopark Chomutov, příspěvková organizace Přemyslova 259 430

Více

KUPNÍ SMLOUVA OSOBNÍ AUTOMOBIL A UŽITKOVÝ AUTOMOBIL VAN "

KUPNÍ SMLOUVA OSOBNÍ AUTOMOBIL A UŽITKOVÝ AUTOMOBIL VAN KUPNÍ SMLOUVA OSOBNÍ AUTOMOBIL A UŽITKOVÝ AUTOMOBIL VAN - 2016" uzavřená podle 2085 a následujících Občanského zákoníku Článek 1. Smluvní strany 1.1. Kupující: Podkrušnohorský zoopark Chomutov, příspěvková

Více

Léčebna dlouhodobě nemocných Rybitví Činžovních domů , Rybitví IČ: VÝZVA

Léčebna dlouhodobě nemocných Rybitví Činžovních domů , Rybitví IČ: VÝZVA VÝZVA k předložení nabídky včetně zadávací dokumentace dle ust. 31 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) Zadavatel - Léčebna dlouhodobě nemocných Rybitví tímto vyzývá k podání nabídky

Více

Pardubický kraj Krajský úřad

Pardubický kraj Krajský úřad Pardubický kraj Krajský úřad Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 SpKrÚ 83266/2013 VÝZVA k předložení nabídky dle ust. 38 z. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Zadavatel - Pardubický

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vytvoření zázemí pro ubytování

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vytvoření zázemí pro ubytování Č.j.: DM-030/1557/2016 Sp.č.: 030/80/07-1/2016 Pardubice 18.7.2016 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vytvoření zázemí pro ubytování V souladu s ustanoveními 8 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

Léčebna dlouhodobě nemocných Rybitví Činžovních domů , Rybitví IČ: VÝZVA

Léčebna dlouhodobě nemocných Rybitví Činžovních domů , Rybitví IČ: VÝZVA VÝZVA k předložení nabídky včetně zadávací dokumentace dle ust. 31 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) Evidenční číslo zakázky: LDN 001/2017VZMR Zadavatel - Léčebna dlouhodobě

Více

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava 3D film

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava 3D film Výzva k podání nabídky dle Metodického pokynu pro zadávání veřejných zakázek v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Moravskoslezsko 2007-2013 Název zakázky DinoPark Ostrava 3D film Zadavatel WEST

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Obec Zbuzany vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Obec Zbuzany vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Obec Zbuzany vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu Zpracování projektové dokumentace a realizace přestavby místnosti č. 1.01 v objektu Domu služeb, Na návsi 1 na pozemku parc.č.17/1,

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky vyhlašuje v souladu s ustanovením 18 odst. 3 v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, následující poptávku: Nákup stroje pro zimní údržbu chodníků komunální

Více

I. SMLUVNÍ STRANY. Česká republika - Krajské ředitelství policie Pardubického kraje

I. SMLUVNÍ STRANY. Česká republika - Krajské ředitelství policie Pardubického kraje (Návrh) Kupní smlouva č. KRPE-80753/ČJ-2012-1700VZ (dále také smlouva ) uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění I. SMLUVNÍ STRANY Kupující:

Více

VÝZVA. k předložení nabídky včetně zadávací dokumentace dle ust. 31 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ )

VÝZVA. k předložení nabídky včetně zadávací dokumentace dle ust. 31 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) VÝZVA k předložení nabídky včetně zadávací dokumentace dle ust. 31 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) Evidenční číslo zakázky: LDN 004/2017VZMR Zadavatel - Léčebna dlouhodobě

Více

KOMPOSTÁRNA ČASTOHOSTICE akceptační číslo:14213104

KOMPOSTÁRNA ČASTOHOSTICE akceptační číslo:14213104 Dokumentace k zadávání zakázek spolufinancovaných ze SFŽP ČR v rámci Operačního programu Životní prostředí Zadavatel obec Častohostice, vyhlašuje zadávací řízení na dodavatele: KOMPOSTÁRNA ČASTOHOSTICE

Více

Pardubický kraj. Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 VÝZVA

Pardubický kraj. Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 VÝZVA čj. KrÚ 43405/2015 Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 VÝZVA k předložení nabídky včetně zadávací dokumentace dle ust. 38 a 98 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Výběr dopravců pro uzavření smluv o veřejných službách v přepravě cestujících ve veřejné linkové osobní dopravě v rámci IDS JMK oblast Jihovýchod Zadavatel: sídlo: zástupce:

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Centrum pobytových a terénních sociálních služeb Zbůch PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k účasti na veřejné zakázce malého rozsahu při zachování principů stanovených v ustanovení

Více

Obecní dům Kadolec realizace úspor energie

Obecní dům Kadolec realizace úspor energie Obec Kadolec Kadolec 61 794 51 Kadolec IČ: 00599468 v souladu s ustanovením 12 odst. 3, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v y p i s u j e výzvu k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace

Více

Krycí list N A B Í D K A NA PODLIMITNÍ VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Název veřejné zakázky: OPRAVA VÝPLNÍ OBJEKTU BYTOVÉHO DOMU TYRŠOVA 976, KOLÍN

Krycí list N A B Í D K A NA PODLIMITNÍ VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Název veřejné zakázky: OPRAVA VÝPLNÍ OBJEKTU BYTOVÉHO DOMU TYRŠOVA 976, KOLÍN Krycí list N A B Í D K A NA PODLIMITNÍ VEŘEJNOU ZAKÁZKU Zadavatel: Město Kolín 002 35 440 D CZ00235440 Adresa sídla / Karlovo nám. 78, 280 12 Kolín místa podnikání: za zadavatele jednat: Mgr. et Bc. Vít

Více

Přílohy: 1. Titulní list nabídky 2. Návrh smlouvy

Přílohy: 1. Titulní list nabídky 2. Návrh smlouvy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu NÁKUP VYBAVENÍ ŠKOLNÍ JÍDELNY Obsah: 1. Základní údaje o zadavateli 2. Předmět veřejné zakázky 3. Místo plnění veřejné zakázky

Více

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava dětské hřiště

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava dětské hřiště Výzva k podání nabídky dle Metodického pokynu pro zadávání veřejných zakázek v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Moravskoslezsko 2007-2013 Název zakázky DinoPark Ostrava dětské hřiště Zadavatel

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) a dle

Více

Výzva k podání nabídky a podmínky výběrového řízení veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a podmínky výběrového řízení veřejné zakázky malého rozsahu Výzva k podání nabídky a podmínky výběrového řízení veřejné zakázky malého rozsahu z operačního programu CZ.1.07/1.4.00/21.0707 financovaného EU, ESF a MŠMT ČR Zadávací dokumentace 1. Název zakázky: Dodávka

Více

pro veřejnou zakázku na dodávku zboží pro projekt TŘÍDĚNÍ BIOODPADU VE MĚSTĚ BŘECLAV I. ETAPA KOMPOSTÉRY FORMULÁŘ NABÍDKY

pro veřejnou zakázku na dodávku zboží pro projekt TŘÍDĚNÍ BIOODPADU VE MĚSTĚ BŘECLAV I. ETAPA KOMPOSTÉRY FORMULÁŘ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku na dodávku zboží pro projekt TŘÍDĚNÍ BIOODPADU VE MĚSTĚ BŘECLAV I. ETAPA KOMPOSTÉRY ODDÍL I ZADÁVACÍ PODMÍNKY FORMULÁŘ NABÍDKY Číslo projektu: CZ.1.02/4.1.00/12.16345

Více

SMLOUVA O DÍLO. Uzavřená na základě ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. I. Účastníci

SMLOUVA O DÍLO. Uzavřená na základě ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. I. Účastníci Příloha č.1 k výzvě Územní studie Praha Satalice SMLOUVA O DÍLO Uzavřená na základě ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. Účastníci 1. Hlavní město Praha, Magistrát hl. města

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Textová část pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Čistší silnice ve městě Sedlec-Prčice Veřejný zadavatel: Město Sedlec-Prčice se sídlem: nám. 7. května

Více

Přílohy: 1. Vzor krycího listu nabídky

Přílohy: 1. Vzor krycího listu nabídky VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu NÁKUP ŠKOLNÍHO NÁBYTKU Obsah: 1. Základní údaje o zadavateli 2. Předmět veřejné zakázky 3. Místo plnění veřejné zakázky 4. Termín

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně Příloha č. 2 k č.j.: PPR-885-12/ČJ-2011-0099EC Počet listů: 6 Závazný vzor kupní smlouvy Kupující: ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Dle zákona č. 134/2016 sb., o veřejných zakázkách (dále jen "ZVZ") dále jen "ZADÁVACÍ DOKUMENTACE" k zakázce malého rozsahu Název zakázky: "Dodávka osiva kukuřice" Identifikační údaje

Více

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek \SE REKTORÁT Vysoká škola ekonomická v Praze nám. Winstona Churchilla 4, 130 67 Praha 3 V Praze dne 8. června 2015 Zn.: 2043-1/2015/9202 Vysoká škola ekonomická v Praze, se sídlem nám. Winstona Churchilla

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky Ostravské městské lesy a zeleň, s. r. o. 700 30 Ostrava-Zábřeh, A. Brože 2/3124 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Zjednodušené podlimitní řízení

Zjednodušené podlimitní řízení PROGRAM BETA NABÍDKA TITULNÍ LIST Identifikační kód projektu: Název veřejné zakázky: Název veřejné zakázky anglicky: Projekt z výzkumné potřeby: Předpokládané zahájení řešení: Počet měsíců řešení: Důvěrnost

Více

Podpora rozvoje podniku v oboru elektroinstalace - nákup pracovní plošiny

Podpora rozvoje podniku v oboru elektroinstalace - nákup pracovní plošiny V Troubelicích dne: 13. 6. 2013 Výzva k podání nabídky (včetně zadávací dokumentace) Zadavatel: Zastupuje: ELEKTROINSTALACE VRZAL s.r.o. Troubelice 59, PSČ 783 83 IČ: 285 82 161 Vojtěch Vrzal, jednatel

Více

Sportovní gymnázium, Pardubice, Dašická 268

Sportovní gymnázium, Pardubice, Dašická 268 Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky, zadávanou podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) s názvem Výměna copilitů ve

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Mateřská škola, základní škola a střední škola pro sluchově postižené Valašské Meziříčí, Vsetínská 454

Mateřská škola, základní škola a střední škola pro sluchově postižené Valašské Meziříčí, Vsetínská 454 Mateřská škola, základní škola a střední škola pro sluchově postižené 757 01 Valašské Meziříčí, Vsetínská 454 Výzva k předložení nabídky Předmět nabídky: Obnova vozového parku - 9 místný automobil PODMÍNKY

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Chvalšiny Sídlo: Chvalšiny 38,

Více

Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk

Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek (dále jen Zákon ). Jakýkoliv postup či úkon zadavatele učiněný v tomto výběrovém řízení

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název zakázky: Výběrové řízení na osobní automobil Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Dodávka Datum vyhlášení zakázky: 10. 5. 2012 Název programu: Registrační

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení Identifikace zadavatele Úřední název zadavatele: Centrum dopravního výzkumu, v. v. i. Sídlo/místo podnikání: Líšeňská 2657/33a, Brno -Líšeň 63600, CZ IČ: 44994575 Spisová značka zadavatele: Osoba oprávněná

Více

Obec Klenová Klenová Janovice nad Úhlavou IČ:

Obec Klenová Klenová Janovice nad Úhlavou IČ: Obec Klenová Klenová 65 340 21 Janovice nad Úhlavou IČ:00573515 v souladu s ustanovením 18 odst.5, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách vypisuje výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

VZORY ČESTNÝCH PROHLÁŠENÍ

VZORY ČESTNÝCH PROHLÁŠENÍ Veřejná zakázka na stavební práce zadávaná podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon): Laboratoř biologického materiálu zhotovitel stavby ve vztahu

Více

Dražice - Dopravní automobil

Dražice - Dopravní automobil Zadávací dokumentace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle obecných zásad stanovených v 6 zákona č. 134/2016

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Pardubický kraj. Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 VÝZVA

Pardubický kraj. Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 VÝZVA Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 VÝZVA k předložení nabídky včetně zadávací dokumentace dle ust. 38 a 98 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) Zadavatel

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Počet stran: 8 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU CEITEC - Elektroporátor část název poznámka 1. Úvodní ustanovení strana 2 2. Požadavky zadavatele

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Planá Sídlo: Planá 59, 370 01 České

Více

VZORY ČESTNÝCH PROHLÁŠENÍ

VZORY ČESTNÝCH PROHLÁŠENÍ Veřejná zakázka na dodávky zadávaná podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších přepisů (dále jen zákon): Digitalizace provozů v rozsahu stavby Nemocnice Znojmo rekonstrukce

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/21.0329 Název

Více

FORMULÁŘ NABÍDKY BŘECLAV CYKLOSTEZKA V BÝVALÉM CUKROVARU

FORMULÁŘ NABÍDKY BŘECLAV CYKLOSTEZKA V BÝVALÉM CUKROVARU Veřejná zakázka na stavební práce zadávaná v souladu s ustanovením 38 zákona. č. 137/2006 Sb. ve znění pozdějších předpisů o veřejných zakázkách zjednodušené podlimitní řízení Tento projekt je spolufinancován

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Modernizace jeviště v divadelní sále ZŠ Vizovice 1. Zadavatel zakázky:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA číslo smlouvy: uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Obchodní firma: [doplní uchazeč] se

Více

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu INTERAKTIVNÍ TABULE S PŘÍSLUŠENSTVÍM, SOUBOR INFORMAČNĚ TECHNOLOGICKÉHO VYBAVENÍ

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu INTERAKTIVNÍ TABULE S PŘÍSLUŠENSTVÍM, SOUBOR INFORMAČNĚ TECHNOLOGICKÉHO VYBAVENÍ Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zakázka ) INTERAKTIVNÍ TABULE S PŘÍSLUŠENSTVÍM, SOUBOR INFORMAČNĚ

Více

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ PODLE 62 ODST. 3 ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ PODLE 62 ODST. 3 ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ PODLE 62 ODST. 3 ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V souladu s citovaným ustanovením dodavatel prokazuje zadavatelem požadovanou kvalifikaci čestným prohlášením,

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vybavení a doplnění pokojů nábytkem

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vybavení a doplnění pokojů nábytkem Č.j.: DM-030/1367/2016 Sp.č.: 030/80/04-1/2016 Pardubice 24.06.2016 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vybavení a doplnění pokojů nábytkem V souladu s ustanoveními 8 odst. 2 zákona č. 137/2006

Více

KRYCÍ LIST NABÍDKY. 1. Názve veřejné zakázky POŘÍZENÍ SLUŽEBNÍCH AUTOMOBILŮ

KRYCÍ LIST NABÍDKY. 1. Názve veřejné zakázky POŘÍZENÍ SLUŽEBNÍCH AUTOMOBILŮ Příloha č. 1 Krycí list nabídky KRYCÍ LIST NABÍDKY 1. Názve veřejné zakázky 2. Základní identifikační údaje 2.1 Zadavatel Název: Centrum pro regionální rozvoj České republiky Sídlo: U Nákladového nádraží

Více

Základní škola Jílové, okres Děčín příspěvková organizace Jílové, Školní ul. 287 tel.:

Základní škola Jílové, okres Děčín příspěvková organizace Jílové, Školní ul. 287 tel.: Základní škola Jílové, okres Děčín příspěvková organizace 407 01 Jílové, Školní ul. 287 tel.: 739 434 221 email: zsjilovedc@zsjilovedc.cz Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Více

Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Obnova počítačového vybavení dodávka notebooků Datum vyhlášení: 8. 7. 2016 1 ZÁKLADNÍ INFORMACE 1.1 Zadavatel Instituce:

Více

FNUSA ICRC Tisk učebních textů pro projekt OP VK

FNUSA ICRC Tisk učebních textů pro projekt OP VK Název projektu OP VK: Nový systém dalšího vzdělávání pedagogů SZŠ a VOŠ v kraji Vysočina Číslo projektu: CZ.1.07/1.3.02/03.0013 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

Nám. E. Beneše 470, Varnsdorf

Nám. E. Beneše 470, Varnsdorf Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470, Varnsdorf vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 6 a 12 odst.6 zák.č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen zákon): Vybavení

Více

Technické specifikace dodávky

Technické specifikace dodávky Technické specifikace dodávky Pozn.: Ilustrační fotografie u jednotlivých položek dodávky sami o sobě nedefinují jejich požadované provedení. V daném případě jsou rozhodující vlastnosti a charakteristiky

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním ZADAVATEL: Název: Obec Lhota - Vlasenice Sídlo: Vlasenice 18, 394 70 Lhota Vlasenice IČO:

Více

Realizace úspor energie - VOŠ stavební a SŠ stavební Vysoké Mýto, tělocvična P16V

Realizace úspor energie - VOŠ stavební a SŠ stavební Vysoké Mýto, tělocvična P16V Pardubický kraj Komenského náměstí 125, 532 11 Pardubice č.j. 1985/2016 VÝZVA k podání nabídek dle ust. 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ ) Zadavatel - Pardubický kraj

Více

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Rekonstrukce elektroinstalace v objektu SOkA Cheb,

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Rekonstrukce elektroinstalace v objektu SOkA Cheb, Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň ČÍSLO JEDNACÍ: SOAP/002-0503/2011 TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 E-MAIL: podatelna@soaplzen.cz, www.soaplzen.cz DATUM: 21.2.2011 Písemná výzva

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávku osobního automobilu pod názvem Obnova vozového parku nákup 1 nového služebního osobního vozidla v souladu s 18 odst. 5 zákona č. 137/2006

Více

FORMULÁŘ NABÍDKY BŘECLAV, HÁJKY HABROVA SEČ, PŘÍSTUPOVÁ KOMUNIKACE I. ETAPA

FORMULÁŘ NABÍDKY BŘECLAV, HÁJKY HABROVA SEČ, PŘÍSTUPOVÁ KOMUNIKACE I. ETAPA FORMULÁŘ NABÍDKY Název veřejné zakázky: BŘECLAV, HÁJKY HABROVA SEČ, PŘÍSTUPOVÁ KOMUNIKACE I. ETAPA Zadavatel: Město Břeclav Náměstí T. G. Masaryka 42/3 690 81 Břeclav IČ: 00283061 ČERVEN 2013 06/2013 1

Více

Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení. Zámecké regionální centrum Sloupno

Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení. Zámecké regionální centrum Sloupno Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení Zámecké regionální centrum Sloupno Článek 1 Identifikační údaje veřejného zadavatele (ust. 38 odst. 4 písm. a) zákona č.137/2006 Sb.) Název veřejného

Více

Krycí list nabídky. Zateplení a výměna zdroje tepla MŠ Manětín. Údaje o uchazeči. na akci:

Krycí list nabídky. Zateplení a výměna zdroje tepla MŠ Manětín. Údaje o uchazeči. na akci: Příloha č. 1 Krycí list nabídky na akci: Údaje o uchazeči Zateplení a výměna zdroje tepla MŠ Manětín Obchodní firma nebo název (jedná-li se o právnickou osobu) Obchodní firma nebo jméno a příjmení (jedná-li

Více

Zadavatel: Česká republika Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy se sídlem Karmelitská 7, Praha 1 IČ:

Zadavatel: Česká republika Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy se sídlem Karmelitská 7, Praha 1 IČ: Zadavatel: Česká republika Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy se sídlem Karmelitská 7, 118 12 Praha 1 IČ: 00022985 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12, odst. 6 zákona

Více

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: Evidenční číslo prodávajícího: Číslo

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Pro zpracování nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách (dále jen zákon) 1 VYMEZENÍ PŘEDMĚTU PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Předmětem

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce, Snížení energetické náročnosti objektu základní školy v obci Vysočany zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona

Více

14/2014. CZ.1.07/1.5.00/34.1050 Název projektu: Modernizace výuky přírodovědných předmětů pro 21. Století Individualizace a inovace výuky.

14/2014. CZ.1.07/1.5.00/34.1050 Název projektu: Modernizace výuky přírodovědných předmětů pro 21. Století Individualizace a inovace výuky. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf vyzývá zájemce o veřejnou zakázku malého rozsahu: VÝMĚNA OKEN V Č. P. 1838 VE VARNSDORFU 1. Veřejný zadavatel Úřední název: Město Varnsdorf Poštovní

Více

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Obsah 1 Identifikační údaje veřejného zadavatele...3 2 Informace o

Více

PROGRAM BETA NABÍDKA TITULNÍ LIST. / koordinátora / Obchodní firma nebo název / obchodní firma nebo jméno a příjmení: Otevřené řízení

PROGRAM BETA NABÍDKA TITULNÍ LIST. / koordinátora / Obchodní firma nebo název / obchodní firma nebo jméno a příjmení: Otevřené řízení PROGRAM BETA NABÍDKA TITULNÍ LIST Identifikační kód projektu: Název veřejné zakázky: Název veřejné zakázky anglicky: Projekt z výzkumné potřeby: Předpokládané zahájení řešení: Počet měsíců řešení: Důvěrnost

Více

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice oprava prosklené stěny schodiště

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice oprava prosklené stěny schodiště Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Veřejná zakázka Pardubický kraj jako veřejný zadavatel vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu *: SPŠE a VOŠ Pardubice oprava

Více

NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE

NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE OBEC TRŠICE Zadávací dokumentace na dodávky pro projekt NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE 1. Identifikační údaje zadavatele, základní parametry výběrového řízení 1.1. Identifikační údaje zadavatele Obec

Více

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice Pardubický kraj Komenského náměstí 125, 532 11 Pardubice SpKrÚ 59677/2016 Výzva k podání nabídek dle ust. 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ ) Zadavatel - Pardubický

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu 1) Identifikační údaje zadavatele Dětský domov se školou, základní škola a středisko výchovné péče Jiříkov; IČ 00412040; se sídlem Čapkova 814/5,

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení Polikliniky Mazurská sedáky, Praha 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb.,

Více

Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ)

Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ) Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ) I. Smluvní strany 1.1. Prodávající: (doplní uchazeč) Zapsaný v Obchodním rejstříku vedeném u

Více

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ Článek I. Smluvní strany Město Kolín, IČ: 00235440 Karlovo náměstí 78, 280 02 Kolín I. zastoupeno starostou města Mgr. Bc. Vítem Rakušanem (dále jen kupující na straně jedné)

Více

Výzva. Předmětem VZ je Zateplení a fasáda bytového domu čp. 199 K Sokolovně Uhříněves

Výzva. Předmětem VZ je Zateplení a fasáda bytového domu čp. 199 K Sokolovně Uhříněves Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Zateplení a fasáda bytového domu čp. 199 K Sokolovně Uhříněves Veřejný zadavatel Městská část Praha

Více

TEXT VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

TEXT VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE TEXT VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE CENTRUM POLYMERNÍCH MATERIÁLŮ A TECHNOLOGIÍ OTTY WICHTERLE DODÁVKA SVĚTELNÉHO MIKROSKOPU Název veřejné zakázky: S MIKROTVRDOMĚREM Identifikační údaje

Více