NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NOVINKY NA DVD A BLU-RAY"

Transkript

1 ZÁŘÍ 2017 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY 2017 MARVEL, STRÁŽCI GALAXIE VOL. 2 ORIG. NÁZEV: GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 2 AKČNÍ V rytmu zbrusu nových Nejlepších hitů #2 pokračuje ve filmu od studia Marvel Strážci Galaxie: Vol. 2 dobrodružství party nesourodých superhrdinů, kteří se vydávají až na samé hranice kosmu. Strážci se musí naučit držet pohromadě a odhalit tajemství rodičů Petera Quilla. Staří nepřátelé se stávají spojenci a na pomoc našim superhrdinům přicházejí i další oblíbené postavy z rozpínajícího se filmového vesmíru studia Marvel. ČESKÉ TITULKY PŮJČOVNY + PRODEJ: MASARYK PIRÁTI Z KARIBIKU 5: SALAZAROVA POMSTA WONDER WOMAN KRÁL ARTUŠ: LEGENDA O MEČI

2 MASARYK ORIG. NÁZEV: MASARYK DRAMA Prožil život bohéma, miloval ženy, hudbu, velká gesta. Velkou část života procestoval, ale nikdy nezapomněl na zemi, z níž pocházel, na republiku, kterou založil jeho otec Tomáš Garrigue. Dramatický příběh, věnovaný osudům velvyslance a pozdějšího československého ministra zahraničí, Jana Masaryka, se vrací do doby těsně před druhou světovou válkou. Ve třicátých letech vrcholí Masarykova diplomatická kariéra, kterou tráví převážně ve Velké Británii, kde se snaží dostat světové mocnosti na stranu Československa. ČESKÉ TITULKY SLOVENSKÉ TITULKY PŮJČOVNY + PRODEJ: WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. ALL RIGHTS RESERVED. ORIG. NÁZEV: WONDER WOMAN SCI-FI WONDER WOMAN Ještě než se stala Wonder Woman, podstoupila princezna Amazonek Diana trénink, který z ní udělal neporazitelnou bojovnici. Vyrůstala v chráněném ostrovním ráji až do doby, kdy na jejich pobřeží havaroval americký pilot a vyprávěl jim o masivním konfliktu zuřícím v okolním světě. Diana opouští bezpečí domova s přesvědčením, že dokáže hrozbu zastavit. Bojuje po boku mužů ve válce, která má ukončit všechny konflikty, a objevuje plný potenciál svých schopností a svůj skutečný úděl. ČESKÉ TITULKY PŮJČOVNY + PRODEJ: DISNEY PIRÁTI Z KARIBIKU 5: SALAZAROVA POMSTA ORIG. NÁZEV: PIRATES OF THE CARIBBEAN: SALAZAR S REVENGE DOBRODRUŽNÝ Dobrodružné finále začíná! Disney a Jerry Bruckheimer přinášejí napínavý a hrůzný příběh Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta. Vydejte se na moře s kapitánem Jackem Sparrowem (Johnny Depp), kterého má tentokrát na mušce kapitán Salazar (Javier Bardem). Salazar uprchl z Ďáblova trojúhelníku a jeho vražedná posádka duchů chce zlikvidovat každého živého piráta na moři, zejména pak Jacka. To vše v příběhu plném humoru, napětí a ohromujícíh zvláštních efektů. ČESKÉ TITULKY PŮJČOVNY + PRODEJ:

3 2017 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. ALL RIGHTS RESERVED. ORIG. NÁZEV: KING ARTHUR: LEGEND OF THE SWORD HISTORICKÝ KRÁL ARTUŠ: LEGENDA O MEČI Uznávaný filmový tvůrce Guy Ritchie vnesl do klasické legendy o meči zvaném Excalibur, která sleduje cestu mladého Artuše z ulice až na trůn, svůj dynamický styl. Po vraždě hrdinova otce se vlády zmocní jeho strýc a připraví tak Artuše o jeho nástupnická práva. Artuš tedy z donucení dospívá v drsném prostředí křivolakých uliček města. Když ale jednoho dne vytáhne legendární meč z kamene, obrátí se mu život vzhůru nohama a on musí vzít na vědomí svůj skutečný původ. ČESKÉ TITULKY PŮJČOVNY + PRODEJ: OZZY ORIG. NÁZEV: OZZY ANIMOVANÝ Ozzy je přátelský bígl, který žije idylickým životem v rodině Martinsových. Jeho páníčci se ale musí za prací přesunout do Japonska. Má to jeden háček: pes s nimi nesmí. Martinsovi se tedy rozhodnou, že Ozzyho dají do luxusního psího hotelu zvaného Modrá zátoka. Po odjezdu rodiny však Ozzy zjistí, že tohle perfektní místo je jen zástěrkou pro psí vězení. Ozzy se rozhodne naplánovat útěk a ve štychu nenechá ani své nové psí přátele Chestera, Fronkyho a Doca. Z vězení se musí utéct nenápadně, ale hlavně rychle a chlupatě! SLOVENSKÝ DABING PŮJČOVNY + PRODEJ: KONEČNÁ PODOBA OBALU SE MŮŽE MĚNIT ZTRACENÉ MĚSTO Z ORIG. NÁZEV: LOST CITY OF Z DOBRODRUŽNÝ V roce 1906 se britský badatel Percy Fawcett (Charlie Hunnam) poprvé vydává do Amazonie. Při expedici zmapuje spolu se svým asistentem Henrym Costinem (Robert Pattinson) dosud neznámé území v Bolívii. Výprava čelí kanibalům, nemocem, nekonečným dešťům a nedostatku potravin, ale Fawcett se nevzdává. Hluboko v srdci pralesa nachází důkazy o existenci neznámé, velmi vyspělé civilizace. Jeho velkolepá pouť se mění ve stále horečnatější, desítky let dlouhou posedlost po nalezení bájného města Z. ČESKÉ TITULKY PŮJČOVNY + PRODEJ: 6. 9.

4 POSLEDNÍ TVÁŘ ORIG. NÁZEV: THE LAST FACE DRAMA Milostný příběh doktora Miguela (Javier Bardem) a ředitelky organizace humanitární pomoci Wren (Charlize Theron) vypukne uprostřed hrůzami války sužované Libérie. Dvojice musí najít způsob, jak si udržet svůj vztah v mimořádně těžkých podmínkách, v nichž se oba snaží pomáhat, ale zároveň mají naprosto rozdílný názor na to, jak konflikt vyřešit. ČESKÉ TITULKY PŮJČOVNY + PRODEJ: ORIG. NÁZEV: MILUJI TĚ MODŘE ROMANTICKÝ MILUJI TĚ MODŘE Sympatický malíř a kunsthistorik, doktor David Bárta, se blíží Kristovým létům. Jeho život by už měl mít ustálenou podobu a pevné obrysy. Opak je pravdou. Právě teď prožívá Bárta docela smolné období. Dostane výpověď z Národní galerie, žije stále pod jednou střechou s matkou, nemá žádnou přítelkyni a nedaří se mu ani skvělý výtvarný projekt, který realizuje se svým bonvivánským otcem. A najednou je tu zlom! Ve výloze luxusního pražského klenotnictví objeví Bárta dívku Terezu, krásnou aranžérku tajemnou, cudnou i vášnivou, prostě nevyzpytatelnou. Přitahuje ho nebývalou silou a jeho staromládenecký život je naráz vzhůru nohama. Tereza je dívka jeho snů ale je tu ještě ten třetí přítel Terezy, artista Igor, rapl a žárlivec, který nedokáže pochopit, že lásku si nelze udržet ostřím nože. Vztah Terezy a Igora pomalu končí, i když se to neobejde bez bouřlivých a citově vypjatých scén. Na Davidovi je, zda si dokáže získat Terezinu přízeň Není to lehké, protože Tereza jednoho dne záhadně zmizí ČESKÉ TITULKY PŮJČOVNY + PRODEJ: ORIG. NÁZEV: HUNTER S PRAYER THRILLER MODLITBA LOVCE Nájemný vrah Lucas (Sam Worthington) se vzepře příkazu zabít mladou dívku Ellu (Odeya Rush), čímž se z nich stanou nečekaní spojenci. Zatímco zabiják se musí vypořádat s tíhou vlastních hříchů a dívka ve vleku událostí rychle dospět, stávají se lovnou zvěří. Jejich jedinou šancí na přežití je najít a potrestat ty, kteří brutálně vyvraždili dívčinu rodinu a nyní nemilosrdně usilují i o jejich životy. ČESKÉ TITULKY PŮJČOVNY + PRODEJ:

5 2017 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. ALL RIGHTS RESERVED. LEGO SCOOBY-DOO: PŘÍPAD PIRÁTSKÉHO POKLADU ORIG. NÁZEV: LEGO SCOOBY-DOO! BLOWOUT BEACH BASH ANIMOVANÝ Pusťte se spolu s týmem z agentury Záhady s. r. o. do bouřlivého mokrého dobrodružství ve zbrusu novém příběhu ze série Lego. Každoroční plážová párty slibuje 3 dny nabité zábavou, hrami, tancem a hlavně jídlem, což je pro Scoobyho se Shaggym nejdůležitější. Ale i na slunci a v písku detektivové brzy zjistí, že nic nedokáže zkazit prázdniny tak jako mrtví piráti! Bude to chtít dokonalou spolupráci, jestli chce parta kolem Scooby-Dooa i jejich noví přátelé zachránit párty před přízračnými chvastouny. Uvolněte se, vnímejte dobré vibrace a připravte se na spoustu zábavy se Scooby-Dooem při řešení záhad v žáru slunečních paprsků! SLOVENSKÝ DABING PŮJČOVNY + PRODEJ: WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. ALL RIGHTS RESERVED. ORIG. NÁZEV: BATMAN AND HARLEY QUINN ANIMOVANÝ BATMAN A HARLEY QUINN Zbrusu nový animovaný film z dílny DC Universe vychází z příběhu animátorské legendy Bruce Timma. Když se dvojice ničemů Poison Ivy a Jason Woodrue přezdívaný Floronic Man vloupá do laboratoří S.T.A.R. Labs a ukradne tajnou složku, zločin a anarchie jako by dostaly zelenou. Na případu sice pracují Dark Knight a Nightwing, jenže musí vsadit na jednu divokou kartu: Harley Quinn! A tak Harley, nedávno propuštěná z ústavu Arkham Asylum, která se snaží zbavit se nálepky superzločince, znovu oblékne kostým a spustí svou vyřídilku. Tak tedy s chutí do toho hvězdné obsazení tohoto dobrodružství nabitého akční podívanou, vysokooktanovými honičkami a rvačkami s padouchy podtrhují hlasy Kevina Conroye, Melissy Rauch a Lorena Lestera. Kdo ví, možná si je vychutná i Batman! SLOVENSKÝ DABING PŮJČOVNY + PRODEJ: ODYSEA ORIG. NÁZEV: THE ODYSSEY DRAMA Rok Kapitán Jacques Cousteau si díky vynálezu akvalungu může pořídit vysněnou vilu u Středozemního moře. Své syny Philippa a Jeana-Michela zasvěcuje do tajů potápění a zázračného světa ticha. Zdánlivé idylické rodinné soužití naruší Jacquesova touha po dobrodružství a dobývání nesmírného prostoru pod vodní hladinou. Pro ni je ochoten obětovat vše. I vztah s citlivým Philippem. Roky poté spojuje oba muže láska k oceánům. Otec je však touží dobývat, syn chránit. ČESKÉ TITULKY PŮJČOVNY + PRODEJ:

6 NAPROSTÍ CIZINCI ORIG. NÁZEV: PERFECT STRANGERS KOMEDIE Skupina přátel se schází k pohodové večeři. Znají se důvěrně celé roky a také další setkání by se neslo v duchu lehkého škorpení a nostalgických vzpomínek na to, co bylo kdyby se nezrodil zdánlivě nevinný nápad: dát mobilní telefony na stůl a sdílet každou SMS i každý příchozí hovor. Kolik toho o sobě nesmíme vědět, abychom mohli zůstat přáteli, milenci, manželi, rodiči? Během jediného večera se ukáže, že až příliš mnoho. I ti, které známe, mohou totiž být naprostými cizinci. ČESKÉ TITULKY PŮJČOVNY + PRODEJ: ORIG. NÁZEV: FROM AFAR DRAMA ZDALEKA Zavedený padesátník, majitel dílny na zubní náhrady Armando si na ulici vyhlédne Eldera, problémového mladíka, který se s obtížemi protlouká životem na periferii venezuelského hlavního města Caracas. Co začne jako pouliční prostituce se záhy změní v málomluvný, nepředvídatelný a nevyrovnaný vztah, v němž se oba aktéři snaží překonat prvotní agresivitu, distanci a jizvy z vlastní minulosti. Lorenzo Vigas ve svém debutu pracuje s důslednou distancovaností, radikálním výpustkovým vyprávěním a odosobněnými kulisami caracaské periferie. Bouřlivý vztah se tak mění ve zneklidňující sled nedořečených útržků, jejichž síla spočívá právě ve vzdálenosti, kterou film od svých postav udržuje. Zdaleka je působivým obrazem citové vyprázdněnosti, manipulativnosti i toho, že někdy je právě sblížení s jiným člověkem tím, co může nakonec fatálně odhalit nepřekonatelnou hloubku naší samoty. ČESKÉ TITULKY PŮJČOVNY + PRODEJ: DISNEY ORIG. NÁZEV: BEAUTY AND THE BEAST FANTASY KRÁSKA A ZVÍŘE Oblíbená animovaná klasika Kráska a zvíře studia Disney velkolepým způsobem ožívá v hrané adaptaci, jež je ohromující filmovou oslavou jednoho z nejpopulárnějších příběhů vůbec. ČESKÉ TITULKY PŮJČOVNY + PRODEJ: TAKÉ VE SLOVENSKÉM OBALU SE SLOVENSKÝM DABINGEM

7 2017 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. ALL RIGHTS RESERVED. ORIG. NÁZEV: THE LEGO BATMAN MOVIE ANIMOVANÝ LEGO BATMAN FILM V neotřele odlehčeném duchu, díky kterému se film LEGO příběh stal celosvětovým fenoménem, se dočkal vlastního filmového dobrodružství přirozený vůdce celého ansámblu LEGO Batman. Ale v Gothamu se chystají velké změny, a pokud chce zabránit tomu, aby moc ve městě převzal Joker, který nemá za lubem nic dobrého, bude Batman nejspíš nucen přehodnotit pohled na svou dosud fungující jednočlennou skupinu občanské bdělosti a sebeobrany a snažit se spolupracovat i s ostatními a možná, ale opravdu jen možná, naučit se trochu uvolnit a získat nadhled. ČESKÉ TITULKY PŮJČOVNY + PRODEJ: TAKÉ VE SLOVENSKÉM OBALU SE SLOVENSKÝM DABINGEM STRÁŽCI GALAXIE + STRÁŽCI GALAXIE VOL. 2 2DVD / 2BD KOLEKCE DVD / BLU-RAY PIRÁTI Z KARIBIKU KOLEKCE DVD / 5BD

8 EDICE V PRODEJI OD BLADE RUNNER: THE FINAL CUT 2BD + 2DVD (UHD + BD + 2DVD BONUS) BLADE RUNNER: THE FINAL CUT (1BD + 1 DVD BONUS) STEELBOOK POPRVÉ NA BLU-RAY V PRODEJI OD PŘED ÚSVITEM PŘED SOUMRAKEM

9 1199, 499, 499, KOLEKCE STŘEDOZEMĚ (KINOVERZE) 6BD DOCTOR STRANGE JACK REACHER KOLEKCE 1 2 2BD JACK REACHER: NEVRACEJ SE STRÁŽCI GALAXIE FANTASTICKÁ ZVÍŘATA A KDE JE NAJÍT HACKSAW RIDGE: ZROZENÍ HRDINY ANT-MAN PŘECENĚNÍ BLU-RAY COLLATERAL BEAUTY: DRUHÁ ŠANCE

10 1499, 699, 499, KOLEKCE STŘEDOZEMĚ (PRODLOUŽENÉ VERZE) 36DVD KOLEKCE STŘEDOZEMĚ (KINOVERZE) 6DVD TEORIE VELKÉHO TŘESKU 9.SÉRIE 3DVD KOLEKCE MICKEY NÁS BAVÍ! 4DVD 299, 299, 299, PŘECENĚNÍ DVD KOLEKCE STEVEN SEAGAL 4DVD BLADE TRILOGIE 3DVD KOLEKCE ČESKÝCH POHÁDEK 6DVD TEMNÝ PŘÍPAD 1. SÉRIE 3DVD 299, 299, 199, 199, TEMNÝ PŘÍPAD 2. SÉRIE 3DVD JACK REACHER KOLEKCE 1-2 2DVD JACK REACHER: NEVRACEJ SE DOCTOR STRANGE

11 199, 199, 199, 199, HACKSAW RIDGE: ZROZENÍ HRDINY POHÁDKY PRO EMU ODVÁŽNÁ VAIANA: LEGENDA O KONCI SVĚTA COLLATERAL BEAUTY: DRUHÁ ŠANCE 99, 99, 99, 99, PŘECENĚNÍ DVD ZPÁTKY DO RINGU STRAŠIDLA BLÁZNIVÁ NOC BRÁNA VÁLEČNÍKŮ 99, 99, 99, 99, 99, PAŘBA O VÁNOCÍCH SANTA JE POŘÁD ÚCHYL VÁNOČNÍ KAMEŇÁK ŠMOULOVÉ: ŠMOULÍ TÝM ŠMOULOVÉ: ÚŽASNÁ DOBRODRUŽSTVÍ

12 ŘÍJEN 2017 PŘIPRAVUJEME ABY JEDEN SVĚT ŽIL, MUSÍ JINÝ ZEMŘÍT ŠPUNTI NA VODĚ Hrají: Hynek Čermák, Pavel Liška, Jiří Langmajer TRANSFORMERS: POSLEDNÍ RYTÍŘ Hrají: Mark Wahlberg, Anthony Hopkins PODLE SVĚTOVÉHO BESTSELLERU DOBRÝ BUCHTY POTŘEBUJOU POŘÁDNEJ PEKÁČ RODINNÁ KOMEDIE SVĚTLO MEZI OCEÁNY Hrají: Alicia Vikander, Michael Fassbender POBŘEŽNÍ HLÍDKA Hrají: Dwayne Johnson, Zac Efron AQS, a.s. Divize Magic Box, Na Klikovce 7/367, Praha 4, tel.: , fax: Magic Box Slovakia, s.r.o., Trenčianska 47, Bratislava, tel: , magicbox@magicboxslovakia.sk

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY LISTOPAD 2017 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY 2017 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. ALL RIGHTS RESERVED. ORIG. NÁZEV: WESTWORLD SEASON 1 SERIÁL WESTWORLD 1. SÉRIE Televizní seriál Westworld autorské dvojice Jonathan

Více

Kráska a zvíře 3D. Nechte zpívat Mišíka. Ozzy. Kráska a zvíře KINO: 7. dubna 2017 v 17:00 a 19: března 2017 v 16: března 2017 v 18:00

Kráska a zvíře 3D. Nechte zpívat Mišíka. Ozzy. Kráska a zvíře KINO: 7. dubna 2017 v 17:00 a 19: března 2017 v 16: března 2017 v 18:00 Strunkovice nad Blanicí Ozzy 7. dubna 2017 v 17:00 a 19:00 KINO: Španělsko, Alberto Rodriguez, animovaný film, 91 min., český dabing70,- Kč Ozzy je přátelský bígl, který žije idylickým životem v rodině

Více

PROGRAM PRO DĚTI. Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti.

PROGRAM PRO DĚTI. Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti. PROGRAM PRO DĚTI ČTVRTEK, 3. května Divadlo J. K. Tyla 9:00 10:00 Animo TV Oblíbené večerníčky 1 (české znění) Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti.

Více

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY ČERVENEC 2017 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY 2017 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. ALL RIGHTS RESERVED. ORIG. NÁZEV: KONG: SKULL ISLAND AKČNÍ KONG: OSTROV LEBEK Tým dobrodruhů zkoumá tajemný a nezmapovaný ostrov

Více

KINO MLADÁ VOŽICE ČERVEN 2017

KINO MLADÁ VOŽICE ČERVEN 2017 KINO MLADÁ VOŽICE ČERVEN 2017 3.6. sobota Životopisné česko-slovenské historické drama 113 MASARYK Dramatický příběh, věnovaný osudům velvyslance a pozdějšího minist 16.30 hod. J.Masaryka.Extravagantní

Více

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY ŘÍJEN 2017 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY V PRODEJI I KOLEKCE VŠECH 5 DÍLŮ NA BLU-RAY I DVD 2017 BY PARAMOUNT PICTURES. ALL RIGHTS RESERVED. ORIG. NÁZEV: TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT AKČNÍ TRANSFORMERS: POSLEDNÍ

Více

Abecední seznam blu-ray disků (aktualizace )

Abecední seznam blu-ray disků (aktualizace ) Abecední seznam blu-ray disků (aktualizace 5.3.2019) 1502 22 Jump Street 1958 Anděl Páně 1696 Ant-Man 1697 Ant-Man 3D 2269 Ant-Man a Wasp 1988 Assassin's Creed 1989 Assassin's Creed 3D 2100 Auta 3 1636

Více

KINO ČERVEN. Z PAŘÍŽE DO PAŘÍŽE (Francie, Kanada) 2D :00 - velký sál Kulturního centra

KINO ČERVEN. Z PAŘÍŽE DO PAŘÍŽE (Francie, Kanada) 2D :00 - velký sál Kulturního centra KINO ČERVEN Z PAŘÍŽE DO PAŘÍŽE (Francie, Kanada) 2D 5. 6. 2017 19:00 - velký sál Kulturního centra Dva malí bratři Maurice a Joseph utíkají z Paříže na jih Francie. Neprožívají však obyčejné klukovské

Více

Začátky představení od cca 21 hodin. informace na 728262342.

Začátky představení od cca 21 hodin. informace na 728262342. Zde Vám přinášíme program letního kina ve Vrchotových Janovicích, které se nachází cca 20 Km od Vysokého Chlumce. Tak neváhejte a zpříjemněte si prázdninové dny pěkným filmem. Pá 29. 6. Začátky představení

Více

Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014

Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014 Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014 Sobota 1.11., 17.00 Intimity ČR 2014, 104min., česky, od 12 let Komedie / romantický / 2D / 110,-Kč Sedm příběhů o lásce a intimitě, které se navzájem prolínají.

Více

KATALOG NOVINKY READY PLAYER ONE: HRA ZAČÍNÁ ORIG. NÁZEV: READY PLAYER ONE SCI-FI PŮJČOVNY/PRODEJ

KATALOG NOVINKY READY PLAYER ONE: HRA ZAČÍNÁ ORIG. NÁZEV: READY PLAYER ONE SCI-FI PŮJČOVNY/PRODEJ KATALOG NOVINKY 7 2018 2018 WARR BROS. ENTERTAINMENT INC. ALL RIGHTS RESERVED. READY PLAYER O: HRA ZAČÍNÁ ORIG. NÁZEV: READY PLAYER O SCI-FI 18. 7. 2-DISKOVÉ BLU-RAY 2D+3D BLU-RAY 4K UHD BLU-RAY 2D+3D

Více

KATALOG NOVINKY ÚNOR 2018 ESA Z PRALESA

KATALOG NOVINKY ÚNOR 2018 ESA Z PRALESA KATALOG NOVINKY ÚNOR 2018 ESA Z PRALESA ORIG. NÁZEV: LES AS DE LA JUNGLE ANIMOVANÝ 21. 2. SK Maurice sice vypadá jako obyčejný tučňák, ale uvnitř hrudi mu bije statečné srdce tygra. Však byl také vychován

Více

Kino Květen Teplice - program březen

Kino Květen Teplice - program březen Kino Květen Teplice - program březen 01.03. Ghost Rider 2 3D Akční / Fantasy / Thriller USA / Spojené arabské emiráty/2011/95min V pokračování světově úspěšného hitu Ghost Rider z roku 2007 se Johnny,

Více

Kino Květen Teplice - program prosinec

Kino Květen Teplice - program prosinec Kino Květen Teplice - program prosinec 01.12. TITUS, W.A. Mozart opera Kino Květen Teplice / od: 18:45 03.12. Sedm psychopatů Komedie / Krimi USA / Velká Británie/2012/109min Scenárista Marty (Colin Farrell)

Více

KATALOG NOVINKY KVĚTEN 2018 ZOUFALÉ ŽENY DĚLAJÍ ZOUFALÉ VĚCI

KATALOG NOVINKY KVĚTEN 2018 ZOUFALÉ ŽENY DĚLAJÍ ZOUFALÉ VĚCI KATALOG NOVINKY KVĚTEN 2018 ZOUFALÉ ŽENY DĚLAJÍ ZOUFALÉ VĚCI ORIG. NÁZEV: ZOUFALÉ ŽENY DĚLAJÍ ZOUFALÉ VĚCI KOMEDIE 23. 5. 299 Kč / 11,99 Olga nejprve prodává v dámském prádle, kde obslouží přes tři tisíce

Více

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY SRPEN 2017 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY 2017 BY PARAMOUNT PICTURES. GHOST IN THE SHELL ORIG. NÁZEV: GHOST IN THE SHELL SCI-FI Vizuálně podmanivý snímek se odehrává v budoucnosti, v níž je lidstvo závislé na

Více

Kino Květen Teplice - program listopad

Kino Květen Teplice - program listopad Kino Květen Teplice - program listopad 08.11. Přežít svůj život /teorie a praxe/ 20:00 09.11. Mamas a Papas drama Česko/2010/90min Kino Květen Teplice / od: 15:00 Příběh filmu tvoří mozaika osudů několika

Více

Motýli/ Entechemie: Milada Vyhnálková, Ondřej Dvořák, Daniel Ondráček, Michaela Foitová, Juraj Háder, Barbora Nesvadbová, Tereza Slavkovská

Motýli/ Entechemie: Milada Vyhnálková, Ondřej Dvořák, Daniel Ondráček, Michaela Foitová, Juraj Háder, Barbora Nesvadbová, Tereza Slavkovská Oxana Smilková Absolutní štěstí mouchy aneb poslední mystifikace Salvadora Dalí studio Marta Premiéra: 12. 10. 2014 Režie: Oxana Smilková Dramaturgie: Oxana Smilková, Dagmar Haladová Výprava, light design:

Více

Filmové projekce, dílny, výstavy a divadelní představení pro školy a školky, mládež, děti a jejich rodiče

Filmové projekce, dílny, výstavy a divadelní představení pro školy a školky, mládež, děti a jejich rodiče Filmové projekce, dílny, výstavy a divadelní představení pro školy a školky, mládež, děti a jejich rodiče 3. 5. až 8. 5. 2011, Třeboň ÚTERÝ 3. 5. 9:00 Česká televize uvádí: Dějiny udatného českého národa

Více

Korpus fikčních narativů

Korpus fikčních narativů 1 Korpus fikčních narativů prózy z 20. let Dvojí domov (1926) Vigilie (1928) Zeměžluč oddíl (1931) Letnice (1932) prózy z 30. let Děravý plášť (1934) Hranice stínu (1935) Modrá a zlatá (1938) Tvář pod

Více

ABSOLVENTSKÁ PRÁCE ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ŠKOLNÍ 24, BYSTRÉ ROČNÍK KOMIKS V ANGLIČTINĚ

ABSOLVENTSKÁ PRÁCE ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ŠKOLNÍ 24, BYSTRÉ ROČNÍK KOMIKS V ANGLIČTINĚ ABSOLVENTSKÁ PRÁCE ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ŠKOLNÍ 24, BYSTRÉ 569 92 9. ROČNÍK KOMIKS V ANGLIČTINĚ Chalupník Jiří ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Prohlašuji, že jsem absolventskou práci vypracoval samostatně a všechny použité

Více

SOBOTA 1. prosince. NEDĚLE 2. prosince

SOBOTA 1. prosince. NEDĚLE 2. prosince SOBOTA 1. prosince Když draka bolí hlava ČR, pohádka, česky. Vstupné: 120 Kč Pat a Mat: Zimní radovánky ČR, pohádka, česky. Vstupné: 120 Kč 17:00 Mladí zabijáci USA, akční, 108 min, titulky. Přístupný

Více

CELEBRITY s.r.o Petr Hudský Jiřím Mádlem

CELEBRITY s.r.o Petr Hudský Jiřím Mádlem CELEBRITY s.r.o., komedie v lehkém francouzském stylu, svým námětem vychází z úspěšné divadelní hry Antonína Procházky (zvaného český Moliére), která byla prověřená stovkami repríz na divadelních scénách

Více

ÚTERÝ 1. ledna. STŘEDA 2. ledna

ÚTERÝ 1. ledna. STŘEDA 2. ledna ÚTERÝ 1. ledna Sněhová královna: V zemi zrcadel Rusko, animovaný, 80 min, dabing. Vstupné: 130/110 Kč Vánoce a spol. Francie, komedie/pohádka, 99 min, dabing. Vstupné: 120 Kč 3D Fantastická zvířata: Grindelwaldovy

Více

10,49 14,99 14,99 11,99 11,99 16,99 14,99 14,99. strana 2 strana 3

10,49 14,99 14,99 11,99 11,99 16,99 14,99 14,99. strana 2 strana 3 KATALOG PRODUKTŮ 10/17 NOVINKY NOVINKY - LOGO 320 ML - STORMTROOPER CESTOVNÍ 450 ML Nádherný hrnek s logem z úvodních titulků seriálu 269 269Kč 10,49 Objem: 320 ml Materiál: porcelán Vhodné pro bezpečné

Více

KATALOG NOVINKY BŘEZEN 2018 THOR: RAGNAROK. 399 Kč / Kč / Kč / 26.99

KATALOG NOVINKY BŘEZEN 2018 THOR: RAGNAROK. 399 Kč / Kč / Kč / 26.99 KATALOG NOVINKY BŘEZEN 2018 2018 MARVEL. THOR: RAGNAROK ORIG. NÁZEV: THOR: RAGNAROK AKČNÍ 7. 3. BLU-RAY 2D+3D BLU-RAY 399 Kč / 14.99 599 Kč / 21.99 699 Kč / 26.99 8595165365283 8595165365290 8595165365832

Více

Kino Květen Teplice - program leden

Kino Květen Teplice - program leden Kino Květen Teplice - program leden 01.01. Pohádky pro Emu Romantický / Komedie Česko/2016 Kino Květen Teplice / od: 15:30 Petr Miller pracuje již řadu let pro imigrační úřad v Londýně. Zaběhaný rytmus

Více

Kino Květen Teplice - program duben

Kino Květen Teplice - program duben Kino Květen Teplice - program duben 01.04. Kamarádi z televize Česko/60min Animované pásmo televizních Večerníčků. 03.04. Čtyři slunce Drama / Komedie Česko/2012/90min Kolik sluncí je třeba, abychom byli

Více

PÁTEK 1. února. SOBOTA 2. února

PÁTEK 1. února. SOBOTA 2. února PÁTEK 1. února Psí domov USA, dobrodružný/rodinný, 92 min, dabing. Vstupné: 130/110 Kč PREMIÉRA Ticho před bouří USA, thriller, 109 min, titulky. Přístupný od 15 let. Vstupné: 120 Kč Úniková hra USA, thriller,

Více

ČTVRTEK 1. listopadu. PÁTEK 2. listopadu

ČTVRTEK 1. listopadu. PÁTEK 2. listopadu ČTVRTEK 1. listopadu PREMIÉRA THE PERFECT KISS USA, komedie, 83 min, dabing. Vstupné: 110 Kč PREMIÉRA BOHEMIAN RHAPSODY USA/VB, životopisný, 134 min, titulky. Přístupný od 12 let. Vstupné: 130 Kč PÁTEK

Více

Ř Í J E N 2008. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Ř Í J E N 2008. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Ř Í J E N 2008 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

Informační centrum pro mládež Šumperk

Informační centrum pro mládež Šumperk Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená Kino Oko Šumperk, Masarykovo nám. 3, Šumperk, 787 01, 28. 8. 2018 od 15:35 hodin Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

Více

EU_12_sada2_15_ČJ_Sen noci svatojánské_dur

EU_12_sada2_15_ČJ_Sen noci svatojánské_dur EU_12_sada2_15_ČJ_Sen noci svatojánské_dur Název školy Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, p. o. Autor Mgr. Durajová Helena Anotace Vzdělávací oblast Pracovní list je zaměřen na upevnění

Více

Biograf na Špici, Hořice program únor 2015

Biograf na Špici, Hořice program únor 2015 Biograf na Špici, Hořice program únor 2015 ne 1.2. od 17.00 Babovřesky 3 ČR 2015 / 103min. / česky / od 12 let Komedie / 2D / 130,-Kč Pokračování úspěšné komediální série Zdeňka Trošky. ne 1.2. od 20.00

Více

KINO ŠUMAVA LISTOPAD

KINO ŠUMAVA LISTOPAD KINO ŠUMAVA LISTOPAD 1.11./pátek/ 20.00 COLETTE ČR, od 12 let, 126 minut, 100,- Kč. Válečné milostné drama s Jiřím Mádlem v hlavní roli. Opakování. 2.11./sobota/ 17.00 ŠMOULOVÉ 2 USA, přístupno, dabing,

Více

KATALOG NOVINKY DEBBIE A JEJÍ PARŤAČKY. 299 Kč / Kč / Kč / PŮJČOVNY/PRODEJ ORIG. NÁZEV: OCEANS EIGHT KOMEDIE DVD

KATALOG NOVINKY DEBBIE A JEJÍ PARŤAČKY. 299 Kč / Kč / Kč / PŮJČOVNY/PRODEJ ORIG. NÁZEV: OCEANS EIGHT KOMEDIE DVD KATALOG NOVINKY 10 2018 2018 WARR BROS. ENTERTAINMENT INC. DEBBIE A JEJÍ PARŤAČKY ORIG. NÁZEV: OCEANS EIGHT KOMEDIE BLU-RAY 4K UHD BD + BD 299 Kč / 11.99 499 Kč / 18.99 8595165366990 8595165367003 8595165367010

Více

Rok 2017 Leden číslo 3. Filmové novinky. Volejbal nebo florbal?

Rok 2017 Leden číslo 3. Filmové novinky. Volejbal nebo florbal? Š k o l n í č a s o p i s A K Á D E Rok 2017 Leden číslo 3 Filmové novinky Volejbal nebo florbal? EDITORIAL Milé čtenářky, milí čtenáři, je tady leden a s ním spojené pololetí. Uzavírání klasifikace se

Více

PROGRAM 3D KINA ALFA SOKOLOV - ZÁŘÍ 2016

PROGRAM 3D KINA ALFA SOKOLOV - ZÁŘÍ 2016 3D KINO ALFA Telefonní číslo pokladny kina Alfa: 359 808 702 On-line rezervace www.vstupenky.mdksokolov.cz Pokladna kina je otevřena vždy 1 hodinu před začátkem prvního představení. Průkazky do filmového

Více

Kino Květen Teplice - program červenec

Kino Květen Teplice - program červenec Kino Květen Teplice - program červenec 01.07. Insidious 3: Počátek Horor /97min Novou kapitolu děsivé hororové série napsal a režíroval její spolutvůrce Leigh Whannell. Tento mrazivý prequel, situovaný

Více

Dramatický příběh je zasazen do prostředí motorkářského světa, rockové hudby a sochařské

Dramatický příběh je zasazen do prostředí motorkářského světa, rockové hudby a sochařské Biograf na Špici program leden 2015 pá 2.1. od 20.00 Burácení ČR/USA 2015 / 93min. / česky / od 12 let Drama / road movie / 2D / 110,-Kč Dramatický příběh je zasazen do prostředí motorkářského světa, rockové

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Ř Í J E N 2011 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

Vinohradský zpravodaj

Vinohradský zpravodaj Vinohradský zpravodaj Program sobotní bohoslužby Oznámení sboru Vinohrady Dnes při dopolední i odpolední bohoslužbě poslouží kázáním bratr Michal Balcar. Taktéž příští sobotu kázáním poslouží bratr Michal

Více

BOŽÍ DAR Bůh je milující. Bůh je štědrý a dávající.

BOŽÍ DAR Bůh je milující. Bůh je štědrý a dávající. BOŽÍ DAR Jaký je podle vás nejznámější verš z Bible? Většina lidí by jistě odpověděla, že jím je Jan 3:16 a skutečně je to tak! Tento verš by měli znát všichni křesťané. Nikdy se mi neomrzí, protože je

Více

Jedenáctá kapitola. Narození mezi západem Slunce a půlnocí

Jedenáctá kapitola. Narození mezi západem Slunce a půlnocí Jedenáctá kapitola Narození mezi západem Slunce a půlnocí Okamžik, který je uprostřed mezi západem Slunce a půlnocí, se může velice lišit, protože v zimě může Slunce v severních zeměpisných šířkách zajít

Více

PONDĚLÍ 1. října. ÚTERÝ 2. října

PONDĚLÍ 1. října. ÚTERÝ 2. října PONDĚLÍ 1. října FILMOVÝ KLUB King Skate Česko, dokument, 80 min, česky. Vstupné: 70 (pro členy FK) /120 Kč Beze stop USA, drama, 119 min, titulky. Vstupné: 70 (pro členy FK) /120 Kč ÚTERÝ 2. října Ten

Více

POUZE MODLITBA MĚ POSTAVÍ NA NOHY

POUZE MODLITBA MĚ POSTAVÍ NA NOHY POUZE MODLITBA MĚ POSTAVÍ NA NOHY Neumím se sice modlit, jenom koktám. Zato vím, že pouze modlitba mě postaví na nohy. Hlavně v těch chvílích, které vytrhnu ze svého nacpaného programu. Bůh je zřejmě citlivý

Více

PROGRAM KINA BŘEZEN 2016

PROGRAM KINA BŘEZEN 2016 PROGRAM KINA BŘEZEN 2016 LÍDA BAAROVÁ (ČR) 2D 1.3.2016 19:00 hod, velký sál Kulturního centra Česká herečka Lída Baarová je v roce 1934 pozvána do berlínských filmových ateliérů Babelsberg, považovaných

Více

Kino Květen Teplice - program prosinec

Kino Květen Teplice - program prosinec Kino Květen Teplice - program prosinec 03.12. RODELINDA - G.F.Handel Kino Květen Teplice / od: 18:15 Americká sopranistka Renée Fleming ztvární titulní postavu královny Langobardie v opeře Georga Friedricha

Více

KATALOG NOVINKY DUBEN 2018 STAR WARS: POSLEDNÍ Z JEDIŮ. 11, Kč / 21, Kč / 21, Kč / 26,99

KATALOG NOVINKY DUBEN 2018 STAR WARS: POSLEDNÍ Z JEDIŮ. 11, Kč / 21, Kč / 21, Kč / 26,99 KATALOG NOVINKY DUBEN 2018 2018 & TM LUCASFILM LTD. ALL RIGHTS RESERVED. STAR WARS: POSLEDNÍ Z JEDIŮ ORIG. NÁZEV: STAR WARS: THE LAST JEDI SCI-FI SK 2D BD + BONUSOVÝ DISK 2D BD + BONUSOVÝ DISK 2D+3D BD

Více

Nabídka knihovnických lekcí a besed na školní rok 2011/201

Nabídka knihovnických lekcí a besed na školní rok 2011/201 MĚSTSKÁ KNIHOVNA ORLOVÁ Oddělení pro děti a mládež Masarykova 1324, Orlová Lutyně Nabídka knihovnických lekcí a besed na školní rok 2011/201 2012 Své návštěvy ohlaste, prosím, předem osobně nebo telefonicky

Více

Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX K V Ě T E N 2007 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

KATALOG PRODUKTŮ MERCHANDISING

KATALOG PRODUKTŮ MERCHANDISING KATALOG PRODUKTŮ MERCHANDISING 10 2018 DÁRKOVÝ SET HARRY POTTER - BRADAVICE PRODEJ: 10. 10. 3700789254249 Chceš udělat fanouška Harry Pottera šťastným? Daruj mu tento dárek obsahující: 1x peněženku a 1x

Více

Programové tipy srpen 2015

Programové tipy srpen 2015 PREMIÉRA V ČR A SR Doylův okrsek 6. řada Od 4. srpna každý všední den v 19:20 Otec Malachy Doyle (Seán McGinley) a syn Jake Doyle (Allan Hawco) pokračují ve vyšetřování zapeklitých případů. V již 6. řadě

Více

Kino Květen Teplice - program srpen

Kino Květen Teplice - program srpen Kino Květen Teplice - program srpen 01.08. Transformers 3 3D Akční / Sci-Fi / Dobrodružný Kino Květen Teplice / od: 17:0020:00 V originále nese třetí díl Transformers podtitul Temná strana Měsíce. Právě

Více

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY ČERVEN 2017 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY DVD KOLEKCE TŘÍ FILMŮ: KRUH KRUH 2 KRUHY 2017 BY PARAMOUNT PICTURES. KRUHY ORIG. NÁZEV: RINGS HOROR Objevte novou, ještě děsivější kapitolu přelomové série Kruh. Když

Více

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 4. 3. BD001121 BD Zmizelá (limitovaná edice Amazing Amy Booklet) CZ/EN Drama 407,50 599 Kč 8596978911216

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 4. 3. BD001121 BD Zmizelá (limitovaná edice Amazing Amy Booklet) CZ/EN Drama 407,50 599 Kč 8596978911216 NOVINKY na Blu-ray a DVD BŘEZEN 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 BŘEZEN v distribuci od 4. 3. BD001121 BD Zmizelá (limitovaná edice Amazing Amy Booklet) CZ/EN Drama 407,50 599 Kč 8596978911216 BD001104

Více

Radomír Hanzelka AGENTURA OSIRIS KNIHA DRUHÁ

Radomír Hanzelka AGENTURA OSIRIS KNIHA DRUHÁ Radomír Hanzelka AGENTURA OSIRIS KNIHA DRUHÁ 1 Copyright Radomír Hanzelka, 2013 www.radomirhanzelka.cz Všechna práva vyhrazena Vytiskla a vydala: Nová Forma s.r.o. www.novaforma.cz Vydání první ISBN 2

Více

Roberto Santiago Fotbaláci Záhada usínajících rozhodčích

Roberto Santiago Fotbaláci Záhada usínajících rozhodčích Fotbaláci Záhada usínajících rozhodčích Nemusíš zrovna milovat fotbal, aby tě Fotbaláci bavili. Ale jestli fotbal miluješ, tak tohle jsou knížky právě pro tebe! Vychází 8. října AUTOR (nar. 1968) je španělský

Více

DObrá MAnželkA 5. SÉrIe. MIlIOnOvý lékař 3. SÉrIe. PrOzírAvOST 1. SÉrIe. PREMIÉRA V čr PREMIÉRA NA NAŠEM KANÁLU OPĚT NA NAŠEM KANÁLU

DObrá MAnželkA 5. SÉrIe. MIlIOnOvý lékař 3. SÉrIe. PrOzírAvOST 1. SÉrIe. PREMIÉRA V čr PREMIÉRA NA NAŠEM KANÁLU OPĚT NA NAŠEM KANÁLU PrOGrAMOvÉ TIPY červenec 2014 01 DObrá MAnželkA 5. SÉrIe Každou neděli ve 21.00. Závěrečný díl je na programu 13. července. Závěr série představuje pro právničku Aliciu Florrickovou (Julianna Marguliesová)

Více

EU_12_sada2_03_ČJ_Literatura2_Dur

EU_12_sada2_03_ČJ_Literatura2_Dur EU_12_sada2_03_ČJ_Literatura2_Dur Název školy Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, p. o. Autor Mgr. Durajová Helena Anotace Vzdělávací oblast Pracovní list je zaměřen na upevnění znalostí

Více

Ú N O R Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v a hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Ú N O R Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v a hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Ú N O R 2011 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

Září Kino Vesmír Čt, Pá 19:30 hodin. Polski film ČR, Polsko 2012

Září Kino Vesmír Čt, Pá 19:30 hodin. Polski film ČR, Polsko 2012 Září 2012 Kino Vesmír 6.-8. Čt, Pá 19:30 hodin Polski film ČR, Polsko 2012 Film o přátelství a absurditě hereckého života, balancujícího mezi realitou a iluzemi. Kolik rolí hraješ, tolikrát jsi člověkem...

Více

Z Á Ř Í 2011. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Z Á Ř Í 2011. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Z Á Ř Í 2011 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

být a se v na ten že s on z který mít do o k

být a se v na ten že s on z který mít do o k být a se 1. 2. 3. v na ten 4. 5. 6. že s on 7. 8. 9. z který mít 10. 11. 12. do o k 13. 14. 15. ale i já 16. 17. 18. moci svůj jako 19. 20. 21. za pro tak 22. 23. 24. co po rok 25. 26. 27. oni tento když

Více

Dobrodružné knihy VY_32_INOVACE_ČJL_590

Dobrodružné knihy VY_32_INOVACE_ČJL_590 VY_32_INOVACE_ČJL_590 Dobrodružné knihy Autor: Melanie Hozová Mgr. Použití: 6.- 7. ročník Datum vypracování: 3.1.2013 Datum pilotáže: 3.4.2013 Metodika: Žáci pracují společně, doplňují si myšlenkovou mapu

Více

PÁTEK 1. března. SOBOTA 2. března

PÁTEK 1. března. SOBOTA 2. března PÁTEK 1. března Jak vycvičit draka 3 USA, 104 min, animovaný, dabing. Vstupné: 130/110 Kč PREMIÉRA Co jsme zase komu udělali? Francie, komedie, 98 min, dabing. Přístupný od 12 let. Vstupné: 120 Kč Colette:

Více

L I S T O P A D 2009

L I S T O P A D 2009 L I S T O P A D 2009 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

Zpravodaj města Cvikova červenec - srpen 2019 ODBOR KULTURY FILMOVÉ LÉTO - LETNÍ KINO CVIKOV PO ČEM MUZI TOUŽÍ - sobota 13. července v 21:15 O tom, jestli to mají v životě snazší muži nebo ženy, je tato

Více

Tisková informace. Labyrint 20. 8. 2015

Tisková informace. Labyrint 20. 8. 2015 Labyrint 20. 8. 2015 Nález těla krajského politika Karase, kterého vrah zabil v duchu středověkých mučících praktik a tělo pečlivě naaranžoval v podivné scéně, rozpoutá policejní honbu za sadistickým pachatelem.

Více

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY ÚNOR 2017 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY CO SKUTEČNĚ VIDĚLA? DÍVKA VE VLAKU ORIG. NÁZEV: THE GIRL ON THE TRAIN SERIÁL Každý den na cestě do práce jezdí Rachel Watson (Emily Blunt) vlakem kolem města Witney.

Více

Karel Čapek. Život a dílo

Karel Čapek. Život a dílo Karel Čapek Život a dílo Karel Čapek (9. ledna 1890, Malé Svatoňovice 25. prosince 1938, Praha) český spisovatel, novinář, dramatik, překladatel a fotograf jeho bratr Josef Čapek byl rovněž spisovatel,

Více

Č E R V E N 2008. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Č E R V E N 2008. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Č E R V E N 2008 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

KINO ÚNOR LA LA LAND (USA) 2D

KINO ÚNOR LA LA LAND (USA) 2D KINO ÚNOR LA LA LAND (USA) 2D 1. 2. 2017 19:00 - velký sál Kulturního centra Moderní pojetí klasického hollywoodského milostného románu umocněné skvělými písničkami doprovázenými velkolepými tanečními

Více

KATALOG NOVINKY ČERVEN 2018 BLACK PANTHER ORIG. NÁZEV: BLACK PANTHER AKČNÍ

KATALOG NOVINKY ČERVEN 2018 BLACK PANTHER ORIG. NÁZEV: BLACK PANTHER AKČNÍ KATALOG NOVINKY ČERVEN 2018 2018 MARVEL. BLACK PANTHER ORIG. NÁZEV: BLACK PANTHER AKČNÍ 20. 6. 2D+3D 399 Kč / 14,99 599 Kč / 21,99 699 Kč / 26,99 8595165365962 8595165365979 8595165365986 Tragédie přiměje

Více

Ella se cítí bolestně osamělá. Její nejlepší kamarádka si našla jinou nejlepší kamarádku. Její nevlastní táta je unavený a nevrlý. A jejich nové miminko v jednom kuse řve. Nejhorší je ale to, že její máma

Více

KATALOG PRODUKTŮ MERCHANDISING KVĚTEN 2018

KATALOG PRODUKTŮ MERCHANDISING KVĚTEN 2018 KATALOG PRODUKTŮ MERCHANDISING KVĚTEN 2018 ZÁPISNÍK BATMAN 5032331040283 Udělej si poznámku: Tenhle blok musím mít! Formát A5, 200 stran, kroužková vazba, přední strana s embosem. Jsi fanda Batmana? Tak

Více

ezen 2011 Kino Vesmír Út, St 19:30 hodin Nevinnost t 19:30 hodin Hon na arod jnice Pá, So 19:30 hodin Zelený srše

ezen 2011 Kino Vesmír Út, St 19:30 hodin Nevinnost t 19:30 hodin Hon na arod jnice Pá, So 19:30 hodin Zelený srše 1 Březen 2011 Kino Vesmír 1.-2. Út, St 19:30 hodin Nevinnost ČR 2010 Lásky se nikdy nezbavíš. Cesta z vrcholu může být velmi rychlá Rodinný portrét. Film o lásce, která je hraniční, nebezpečná a stravující.

Více

USA Zlá královna vyžene z království princeznu. Ta se však nemíní vzdát a za pomoci trpaslíků plánuje odvetu... ČZ

USA Zlá královna vyžene z království princeznu. Ta se však nemíní vzdát a za pomoci trpaslíků plánuje odvetu... ČZ D U B E N 2012 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

SOBOTA 1. června. NEDĚLE 2. června 11:00

SOBOTA 1. června. NEDĚLE 2. června 11:00 SOBOTA 1. června 11:00 Jak vycvičit draka 3 USA, animovaný, 104 min, dabing. Vstupné: 120/100 Kč V oblacích Německo, animovaný, 88 min, dabing. Vstupné: 120 Kč 3D Aladin USA, animovaný, 120 min, dabing.

Více

Evropská středověká literatura (eposy)

Evropská středověká literatura (eposy) Evropská středověká literatura (eposy) MGR. LUCIE VYCHODILOVÁ, 2012 VY_32_INOVACE_VYC9 Významná díla Beowulf Píseň o Rolandovi Píseň o Cidovi Píseň o Nibelunzích Beowulf 1. Ke které zemi patří, kdo je

Více

Nabídka titulů vhodných pro školní projekce

Nabídka titulů vhodných pro školní projekce Nabídka titulů vhodných pro školní projekce V případě zájmu o projekci či o jakýkoli jiný titul nás neváhejte kontaktovat prostřednictvím emailu avelzo@mymail.cz Těšíme se na vaši návštěvu! BOHEMIAN RHAPSODY

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Ř Í J E N 2014 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

KINO NÁRODKA HASTRMAN. Kdy: :30

KINO NÁRODKA HASTRMAN. Kdy: :30 KINO NÁRODKA HASTRMAN Kdy: 29.5.2018 19:30 Cena: 110,- Film ČR *** Romantický, thriller *** 100 min *** Přístupný od 12 let *** 2D *** České znění Romantický a zároveň ironický příběh hastrmana alias barona

Více

Kino Brandýs nad Labem

Kino Brandýs nad Labem Kino Brandýs nad Labem Karla Tájka 100/2, Brandýs nad Labem tel.: 602 258 582, www.kinobrandys.cz Egzyl kino klub tel. 773 625 007, www.egzyl.cz ŘÍJEN 2011 Začátky projekcí od 20 hodin, pokud není uvedeno

Více

PONDĚLÍ 1. července. ÚTERÝ 2. července

PONDĚLÍ 1. července. ÚTERÝ 2. července PONDĚLÍ 1. července Slunce je také hvězda USA, romantický, 94 min, titulky. Přístupný od 12 let. Vstupné: 120 Kč John Wick 3 USA, akční/thriller, 131 min, titulky. Přístupný od 15 let. Vstupné: 120 Kč

Více

Katalog podzim 2016

Katalog podzim 2016 Katalog podzim 2016 Anglické knihy Little Tiger Press The Magic of Christmas Autor: Claire Freedman Cena 201,- Kč, Vánoce jsou tady a všude je cítit atmosféra lásky a přání. Ale malá myška nechápe, co

Více

Název Autor Nakladatel.údaje Anotace Počet

Název Autor Nakladatel.údaje Anotace Počet Knihovna Kryštofa Haranta Pecka 2 50 2 Pecka knihovna.pecka@seznam.cz tel: 43 525 Nejpůjčovanější knihy z našeho fondu za rok 2014 Název Autor Nakladatel.údaje Anotace Počet Volání minulosti Wood, Barbara,

Více

Kino Květen Teplice - program leden

Kino Květen Teplice - program leden Kino Květen Teplice - program leden 01.01. Zvonilka: Tajemství křídel 3D Animovaný / Rodinný USA/2012/76min Zvonilka: Tajemství křídel je fantastickým příběhem, ve kterém se Zvonilka vydává napříč zapovězenou

Více

Nadcházející události

Nadcházející události Červenec - Srpen 2016 Školní zpravodaj Úvodní slovo Vážení rodiče, učitelé a přátele Waldorfu, poslední víkend před zahájením školního roku se konal adaptační pobyt rodin budoucích prvňáčků. Jeho vyvrcholením

Více

ČESKÁ MEZIVÁLEČNÁ POEZIE PROLETÁŘSKÁ POEZIE

ČESKÁ MEZIVÁLEČNÁ POEZIE PROLETÁŘSKÁ POEZIE ČESKÁ MEZIVÁLEČNÁ POEZIE PROLETÁŘSKÁ POEZIE AUTOR Mgr. Jana Tichá DATUM VYTVOŘENÍ 8. 9. 2012 ROČNÍK TEMATICKÁ OBLAST PŘEDMĚT KLÍČOVÁ SLOVA ANOTACE METODICKÉ POKYNY 4. ročník Český jazyk a literatura Literární

Více

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY KVĚTEN 2015 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY FOTOGRAF ORIG. NÁZEV: FOTOGRAF TRAGIKOMEDIE V příběhu volně inspirovaném osudy světoznámého českého fotografa Jana Saudka (Karel Roden) se vracíme k některým zásadním

Více

Obsah. Dětský pohled Lillian Alnev 117 Jak mohu pomoci? Joanne Friday 121 Skutečné já Glen Schneider 125 Praxe s přítelem Elmar Vogt 129

Obsah. Dětský pohled Lillian Alnev 117 Jak mohu pomoci? Joanne Friday 121 Skutečné já Glen Schneider 125 Praxe s přítelem Elmar Vogt 129 Obsah ÚVOD DÍTĚ V NAŠEM NITRU 7 ČÁST PRVNÍ UČENÍ O LÉČBĚ A UZDRAVENÍ 1. Energie uvědomění 15 2. Jsme našimi předky i našimi dětmi 23 3. Prvotní strach, prvotní touha 33 4. Jak dýchat, chodit a nechat věci

Více

2018 Dětské hodinky a budíky Hodinky pro dospělé

2018 Dětské hodinky a budíky Hodinky pro dospělé 2018 Dětské hodinky a budíky Hodinky pro dospělé Dětské hodinky hodinky LEGO hodinky patří na ruku každého LEGO fanouška všech věkových kategorií! Tyto kvalitní výrobky navazují na vysokou hodnotu značky

Více

Proč se mnoho lidí nemůže náklonnosti takřka ubránit,

Proč se mnoho lidí nemůže náklonnosti takřka ubránit, TAJEMSTVÍ PŘITAŽLIVOSTI SRDCE Přitažlivost Proč se mnoho lidí nemůže náklonnosti takřka ubránit, zatímco jiní o lásku usilují? Proč vás určitý typ muže nebo ženy skoro magicky přitahuje a jiný, ačkoli

Více

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY PROSINEC 2016 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL -P PRODLOUŽENÁ OU ÁV VERZE E2 2BD SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL 3BD (3D+2D+2D - PRODLOUŽENÁ VERZE) SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL - PRODLOUŽENÁ VERZE 2BD DIGIBOOK 2016

Více

Charakteristika knihy úrovně 3 (Hermann, Rieck: My děti ze stanice Zoo) Materiál vzniklý v rámci projektu LIFT2

Charakteristika knihy úrovně 3 (Hermann, Rieck: My děti ze stanice Zoo) Materiál vzniklý v rámci projektu LIFT2 Popis reprezentativní knihy tzv. Book Scan Záhlaví: Radka Procházková Kai Hermann a Horst Rieck / My děti ze stanice Zoo / 1978 / úroveň 3. (2. stupeň ZŠ) úvodní poznámky: Christiane F. jako svědkyně v

Více

LETNÍ KINO MIROSLAV Program na měsíc srpen 2009

LETNÍ KINO MIROSLAV Program na měsíc srpen 2009 Program na měsíc srpen 2009 SO 1.8. PAŘBA VE VEGAS USA 100 min. Byla to noc jako žádná jiná. Škoda, že si z ní nic nepamatují Komedie o bouřlivém loučení se svobodou, při kterém se ztratí budoucí ženich.

Více

Antonyj ANTONYJ SUROŽSKIJ ( )

Antonyj ANTONYJ SUROŽSKIJ ( ) ANTONYJ SUROŽSKIJ (1914-2003) se narodil jako syn ruského diplomata ve švýcarském Lausanne. Ke křesťanství se obrátil, když mu bylo 15 let, vystudoval medicínu a stal se lékařem. V roce 1939 složil mnišské

Více

--- Ukázka z titulu --- Myšlení uzdravuje. Jarmila Mandžuková

--- Ukázka z titulu --- Myšlení uzdravuje. Jarmila Mandžuková ÚVOD Při otevření této knihy se možná ptáte, k čemu je potřeba další kniha o zdraví, když už jich byly napsány stovky? Asi máte pravdu, ale můj velký zájem o možnosti sebeléčení s cílem pomoci sama sobě

Více

Dopis krále poddaným. Mapa se stanovišti

Dopis krále poddaným. Mapa se stanovišti Pirátské hrátky V pondělí 23. 5. 2016 jsme obdrželi další dopis od našeho krále, ve kterém nás pověřil důležitým úkolem - dopravit zásoby našim přátelům na vzdálené ostrovy uprostřed Žraločího moře. A

Více