Účast na první kole 1. Goalballové ligy dospělých v sezóně Po prvním kole náš tým se dvěma výhrami a dvěma porážkami drží druhou příčku.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Účast na první kole 1. Goalballové ligy dospělých v sezóně 2013 2014. Po prvním kole náš tým se dvěma výhrami a dvěma porážkami drží druhou příčku."

Transkript

1 GOALBALL 1. Období leden až červen 2013 pravidelné tréninky každé úterý od 18 do 19 hodin na Základní škole genpor. Františka Peřiny v Praze na tento pronájem nám přispěla Nadace Českého rozhlasu účast na 1. Goalballové lize dospělých sezóna června 5. kolo Olomouc pořadatel BSC Praha Náš tým se po pěti kolech 1. Goalballové ligy umístil na prvním místě z pěti týmů. Pro nás je toto umístění nečekané a zároveň to pro nás znamená velký úspěch. Zavazuje nás to k udržení výkonnosti a k dalšímu zlepšení v příští sezóně. Náš hráč BSC Praha, Jan Bošek, který pravidelně hraje v goalballové reprezentaci ČR, se stal nejlepším střelcem této sezóny. Další naši mladí hráči Václav Svoboda a Martin Fejfar se díky svým výkonům propracovali do širší reprezentace. 2. období září až prosinec 2013 Účast na první kole 1. Goalballové ligy dospělých v sezóně Po prvním kole náš tým se dvěma výhrami a dvěma porážkami drží druhou příčku. FUTSAL PRO NEVIDOMÉ 1. Pravidelné tréninky v tělocvičně na ZŠ Radlická Praha 5 V rámci zimní přípravy (leden duben 2013) a dalšímu pokračování na podzim (říjen listopad 2013) se každou středu od 19:30 do 20:30 (na podzim se termín změnil od 18:00 do 19:30 hod) konaly pravidelné tréninky v tělocvičně ZŠ Radlická v Praze 2. Pravidelné soustředění na venkovním hřišti v Březiněvsi TJ Březiněves nám poskytuje zdarma venkovní hřiště, které splňuje přísné parametry pro futsal pro nevidomé, včetně mantinelů. Na tomto hřišti se od března do konce září konala herní soustředění. BSC Praha toto hřiště využívá jako pro své domácí zápasy v lize futsalu pro nevidomé i pro přátelské zápasy se zahraničními týmy.

2 3. Jarní soustředění na venkovním hřišti na Zličíně FC Zličín má v Praze druhé hřiště, které odpovídá přísným parametrům futsalu pro nevidomé včetně mantinelů. Toto hřiště nebylo nabízeno zdarma, ale od dubna do května zde proběhlo herní soustředění v rámci venkovní přípravy před turnaje Bučovice Blind Football Cup Liga futsalu pro nevidomé 2013 BSC Praha hrálo proti Avoy MU Brno další ročník futsalu pro nevidomé v sezóně 2013 a po loňském prvním místě náš tým obhájil mistrovský titul v lize, kdy získal po konečných čtyřech odehraných zápasech 9 bodů a druhý Avoy MU Brno 3 body. Všechny góly BSC dal Lukáš Valer, který se tak stal nejlepším střelcem ligy. Výsledky ligy futsalu pro nevidomé 2013: : Praha Březiněves: BSC Praha-Avoy MU Brno 2:0 branky: Lukáš Valer : Bučovice Blind Football Cup: Avoy MU Brno-BSC Praha 1:0 branka: Jan Mrázek : Praha Březiněves, Cup of Central European Cities 2013: BSC Praha- Avoy MU Brno 3:0 branky: Lukáš Valer : Brno Horní Heršpice: Avoy MU Brno-BSC Praha 0:3 kontumačně 5. Mezinárodní turnaj v Berlíně květen 2013 BSC Praha bylo v rámci přátelské spolupráce s LFC Berlín pozváno na mezinárodní turnaj v Berlíně. Turnaje se zúčastnily čtyři týmy a BSC Praha skončila na 4. místě, když se musela obejít bez nejlepšího střelce Lukáše Valera, který měl goalballové povinnosti. Výsledky turnaje v Berlíně ( ): LFC Berlin-Sprint Wroclaw 1:2 PSV Koeln am Mein-BSC Praha 1:0 LFC Berlin-BSC Praha 4:1 branka BSC: Michal Rokůsek Sprint Wroclaw-PSV Koeln am Mein 2:0 LFC Berlin-PSV Koeln am Mein 2:1 Sprint Wroclaw-BSC Praha 0:0 (2:1 na penalty) branka BSC: Zdeněk Barlok (pen.) Odehrálo se ještě mimo turnaj přátelské utkání:

3 LFC Berlin-BSC Praha 0:0 6. Mezinárodní turnaj Bučovice Blind football Cup 2013 BSC Praha bylo pozváno od Avoy MU Brno na mezinárodní turnaj, kterého se zúčastnily týmy z Brazílie, Německa a Anglie. Bez Lukáše Valera, který se připravoval s goalballovou reprezentací na ME, skončilo BSC Praha na 6. místě kvůli horšímu skóre. Výsledky BSC Praha na turnaji Bučovice Blind football Cup 2013 ( ): Worcester Mighty-BSC Praha 2:0 ICB Bahia-BSC Praha 8:0 Avoy MU Brno-BSC Praha 1:0 MTV Stuttgart-BSC Praha 7:0 BSC Praha-FC St. Pauli 1:1 branka BSC: Michal Rokůsek 7. Cup of Central European Cities 2013 pořádaný BSC Praha BSC Praha se rozhodlo v rámci spolupráce se středoevropskými týmy uspořádat 1. ročník tzv. Poháru středoevropských měst (Cup of Central European Cities 2013) v Praze Březiněvsi. Pozvání přijaly týmy: Avoy MU Brno, Sprint Wroclaw a LASS Budapest. Posledním utkání podlehlo BSC Praha polské Wroclawi na penalty a o bod skončilo na 2. místě za svým soupeřem. Do allstar týmu se dostali za BSC: Ondřej Kričfaluši a Lukáš Valer. Výsledky Poháru středoevropských měst 2013 v Praze Březiněvsi ( ): BSC Praha-LASS Budapešť 3:1 branky BSC: Lukáš Valer 3 Sprint Wroclaw-Avoy MU Brno 7:0 BSC Praha-Avoy MU Brno 3:0 branky BSC: Lukáš Valer 3 LASS Budapešť-Sprint Wroclaw 1:6 Sprint Wroclaw-BSC Praha 0:0 (3:2 na penalty) branky BSC: Miroslav Babický, Lukáš Valer Avoy MU Brno-LASS Budapešť 5:2 Pohár středoevropských měst 2013 byl oceněn v lednu 2014 jako Sociální akce roku v rámci neprofesionálního fotbalu pro handicapované sportovce při FA ČR 8. Mezinárodní turnaj v polské Wroclawi (září 2013) V rámci přátelské spolupráce s týmem Sprint Wroclaw bylo BSC Praha pozváno na turnaj do Polska, kterého se zúčastnily 4 týmy. BSC Praha hrálo opět bez Lukáše Valera a skončilo na 3. místě po penaltovém souboji s belgickým Bruselem rozhodl Zdeněk Barlok. Výsledky turnaje ve Wroclawi ( ): Sprint Wroclaw-BSC Praha 2:0

4 Karolinka Chorzow-Cecifoot Brusel 2:1 Sprint Wroclaw-Cecifoot Brusel 2:1 BSC Praha-Karolinka Chorzow 1:1 (1:2 na penalty) branky BSC: Michal Rokůsek, Miroslav Babický (pen.) Sprint Wroclaw-Karolinka Chorzow 4:5 Cecifoot Brusel-BSC Praha 0:0 (0:1 na penalty) branka: zdeněk Barlok 9. Mezinárodní turnaj v Budapešti (říjen 2013) V rámci přátelské spolupráce s maďarským LASS Budapešt bylo BSC Praha pozváno na mezinárodní turnaj, kterého se zúčastnili tři týmy z Maďarska,ČR a Itálie. BSC bez Lukáše Valera skončilo na 3. místě. Cenu fair-play získal Miroslav Babický z BSC. Výsledky turnaje v Budapešti ( ): LASS Budapešť-BSC Praha 1:1 branka BSC: Michal Rokůsek Liguria Calcio-LASS Budapešť 2:0 BSC Praha-Liguria Calcio 0:0 BSC Praha-LASS Budapešť 0:2 Liguria Calcio-BSC Praha 2:0 LASS Budapešť-Liguria Calcio 0:1 SHOWDOWN 1. Tréninky na Gymnáziu a Střední odborné škole pro zrakově postižené v Nových Butovicích na Praze 5 Během roku 2013 se konaly nepravidelně ve středu od 16:00 do 17:00 tréninky se zaměřením na studenty ze středních škol pro zrakově postižené. Cílem je vychovat nové talentované hráče, kdy se v dlouhodobé koncepci počítá s jejich rozvojem a ne zaměřením na výsledky, ale sbírání zkušeností. 2. Účast hráčů na kvalifikaci v showdownu na Mistrovství republiky ČR v březnu 2013 v Kyjově Hráči BSC Praha Tomáš Hromádka, Radek Kratochvíl a Zdeněk Barlok se zúčastnili kvalifikace MRČR, ale ani jednomu se nepovedlo kvalifikovat do závěrečného turnaje 12 nejlepších hráčů v republice. Nejlepší umístění obsadil Tomáš Hromádka na 13. místě. BOWLING 1. Pravidelné tréninky v bowlingu v Bowling Centru Na Celnici na Praze 1

5 Pravidelné tréninky každý druhý čtvrtek od 20:00 hodin se konaly v Bowling Centru Na Celnici Praha 1, kdy se o vedení bowlingu staral Leoš Chvojka. 2. Účast na kvalifikačních turnajích o MRČR Bowlingáři Leoš Chvojka, Daniel Dostalík, Jiří Šmolka a Petra Schejbalová se zúčastnili kvalifikačních turnajů v Olomouci (Březen 2013), v Kyjově (listopad 2013). První sezónu zatím všichni hráči sbírali zkušenosti. Nejlepším umístěním byl 6. místo Leoše Chvojky na turnaji v Kyjověv kategorii B2. SJEZDOVÉ LYŽOVÁNÍ 1. Účast Patrika Hetmera na kvalifikaci o Paralympijské hry v rakouském Pitztalu BSC Praha se v prosinci 2013 finančně podílel společně s Českým svazem zrakově postižených sportovců na tom, aby se sjezdař Patrik Hetmer z BSC Praha mohl zúčastnit velmi důležitých závodů v rakouském Pitztalu v rámci kvalifikace na Paralympijské hry v Soči 2014 a vyjet si kvalifikační body. Patrikovi se povedlo si vyjet důležité body a díky svým výsledkům byl v předběžné nominaci na ZOH 2014 v Soči, kam nakonec odcestoval (viz březen 2014). BĚŽECKÉ LYŽOVÁNÍ A BIATLON PRO NEVIDOMÉ 1. Přípravy na první soustředění v biatlonu pro nevidomé Povedlo se navázat spolupráci se sdružením Jeden na jednoho koncem roku 2013, která bude znamenat podstatný pokrok v rozvoji běžeckého lyžování a biatlonu pro nevidomé, které se kvůli špatným sněhovým podmínkám odložilo na rok 2014.

Futsal pro nevidomé - Avoy MU Brno, o. s. Výroční zpráva za r. 2013

Futsal pro nevidomé - Avoy MU Brno, o. s. Výroční zpráva za r. 2013 Futsal pro nevidomé - Avoy MU Brno, o. s. Výroční zpráva za r. 2013 Občanské sdružení s názvem Futsal pro nevidomé - Avoy MU Brno (dále jen Avoy MU Brno) vzniklo ustanovující schůzí, která se konala 8.

Více

Futsal pro nevidomé - Avoy MU Brno, z. s. Výroční zpráva za r. 2014

Futsal pro nevidomé - Avoy MU Brno, z. s. Výroční zpráva za r. 2014 Futsal pro nevidomé - Avoy MU Brno, z. s. Výroční zpráva za r. 2014 Spolek s názvem Futsal pro nevidomé - Avoy MU Brno (dále jen Avoy MU Brno) vznikl ustanovující schůzí, která se konala 8. září 2010.

Více

Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram. Sezóna 2015/2016

Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram. Sezóna 2015/2016 Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram Sezóna 2015/2016 Zpracovali: Mgr. Josef Dobeš, ředitel fotbalové akademie 1. FK Příbram Mgr. Jaroslav Černý, za Fotbalové

Více

Výroční zpráva Brněnského svazu malé kopané, z. s. za rok 2016

Výroční zpráva Brněnského svazu malé kopané, z. s. za rok 2016 Brněnského svazu malé kopané, z. s. Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2016 a končící dnem 31. prosince 2016 na základě vyhodnocení činnosti Brněnského svazu malé kopané a

Více

Futsal pro nevidomé - Avoy MU Brno, z. s. Výroční zpráva za r. 2015

Futsal pro nevidomé - Avoy MU Brno, z. s. Výroční zpráva za r. 2015 Futsal pro nevidomé - Avoy MU Brno, z. s. Výroční zpráva za r. 2015 Spolek s názvem Futsal pro nevidomé - Avoy MU Brno (dále jen Avoy MU Brno) vznikl ustanovující schůzí, která se konala 8. září 2010.

Více

Hodnocení sezony 2010 v brokové disciplině SKEET

Hodnocení sezony 2010 v brokové disciplině SKEET Hodnocení sezony 2010 v brokové disciplině SKEET Střeleckou sezonu jsme zahájili soustředěním: Dukla ASO Hradec Králové Kypr 1.1.- 30.3.2010 Zúčastnění: Jahodová Libuše Novota Jakub Málek Jakub Hošna Matěj

Více

Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram

Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram Sezóna 2014/2015 Zpracovali: Mgr. Jaroslav Černý, šéftrenér FSCM Mgr. Josef Dobeš, ředitel fotbalové akademie 1.

Více

Výroční zpráva Brněnského svazu malé kopané, z. s. za rok 2017

Výroční zpráva Brněnského svazu malé kopané, z. s. za rok 2017 Brněnského svazu malé kopané, z. s. je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. prosince 2017 na základě vyhodnocení činnosti Brněnského svazu malé kopané a její jednotlivá

Více

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů Výroční zpráva 2014 Štěpánkovická fotbalová liga - spolek amatérských hráčů Úvodní slovo Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu o činnosti amatérských hráčů za uplynulý rok 2014. Štěpánkovické

Více

Název organizace v jazyce českém: Český svaz zrakově postižených sportovců, občanské sdružení

Název organizace v jazyce českém: Český svaz zrakově postižených sportovců, občanské sdružení Výroční zpráva Českého svazu zrakově postižených sportovců občanského sdružení (dále jen ČSZPS o.s.) za rok 2009 Výroční zpráva Českého svazu zrakově postižených sportovců, občanského sdružení za rok 2009

Více

C U R L I N G U V O Z ÍČKÁŘŮ

C U R L I N G U V O Z ÍČKÁŘŮ Č e s k á f e d e r a c e S p a s t i c H a n d i c a p o. s. Soutěžní řád C U R L I N G U V O Z ÍČKÁŘŮ S p a s t i c H a n d i c a p 2 0 1 1 / 2 0 1 2 Aktualizace: Platnost od: Zpracovali: Roman Suda,

Více

O pohár města Rosice

O pohár města Rosice 7. ročník turnaje O pohár města Rosice Pořadatel FC Slovan Rosice, z.s. ve spolupráci s městem Rosice Kategorie Hráči narozeni po 1.1.2007 (U11 starší přípravka) Místo Fotbalový stadion FC Slovan Rosice

Více

Výroční zpráva ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec. za rok 2016

Výroční zpráva ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec. za rok 2016 ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec za rok 2016 je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2016 a končící dnem 31. prosince 2016 na základě vyhodnocení činnosti SSK Liberec a její jednotlivá

Více

Na konci MČR jsme podávali poháry, medaile a diplomy. Vše dopadlo dobře, bez závažného problému. Byli spokojeni a odešli po svém.

Na konci MČR jsme podávali poháry, medaile a diplomy. Vše dopadlo dobře, bez závažného problému. Byli spokojeni a odešli po svém. SPORTOVNÍ KLUB NESLYŠÍCÍCH HRADEC KRÁLOVÉ z.s. Předseda: Jaroslav Milich Milady Horákové 504, Hradec Králové, 50006 email: skn.hradec@gmail.com SMS:777905771 IČO:49334581 číslo účtu: 244936796/0300 Hodnocení

Více

Výroční zpráva 2013. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů

Výroční zpráva 2013. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů Výroční zpráva 2013 Štěpánkovická fotbalová liga - spolek amatérských hráčů Úvodní slovo Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu o činnosti amatérských hráčů za uplynulý rok 2013. Štěpánkovické

Více

2009 IPC ICE SLEDGE HOCKEY WORLD CHAMPIONSHIPS MAY 9-16, OSTRAVA CZECH REPUBLIC. www.sledge2009.cz

2009 IPC ICE SLEDGE HOCKEY WORLD CHAMPIONSHIPS MAY 9-16, OSTRAVA CZECH REPUBLIC. www.sledge2009.cz Historie a význam Mistrovství světa ve sledge hokeji Mistrovství světa ve sledge hokeji (dále jen MS) je po Zimních paralympijských hrách nejvýznamnější akcí Mezinárodního paralympijského výboru v patnáctileté

Více

Zpráva o činnosti sportovních oddílů T.J. Sokol Klášterec nad Orlicí

Zpráva o činnosti sportovních oddílů T.J. Sokol Klášterec nad Orlicí Zpráva o činnosti sportovních oddílů T.J. Sokol Klášterec nad Orlicí LYŽAŘSKÝ ODDÍL Lyžařský oddíl T.J. Sokol Klášterec vznikl před 100 lety, od 70. let minulého století se věnoval především běžeckému

Více

MEMORIÁL FRANTIŠKA HRDLIČKY O POHÁR MĚSTA TEPLICE 2017

MEMORIÁL FRANTIŠKA HRDLIČKY O POHÁR MĚSTA TEPLICE 2017 MEMORIÁL FRANTIŠKA HRDLIČKY O POHÁR MĚSTA TEPLICE 2017 Účastníci ročníku 2017: FK Teplice U19, Česká republika Bohemians Praha 1905 U19, Česká republika SG Dynamo Dresden U19, Německo FK AS Trenčín U19,

Více

Brejk Peru (název země ze které je klub) Liga Mezinárodní poháry

Brejk Peru (název země ze které je klub) Liga Mezinárodní poháry BREJK Zamyslel jsem se jak by šel vylešit levý sloupec, proto ať se zlepší viditelnost reprezentace a mezinárodních pohárů. Pokud si všimnete, tak hlavní změnou je přidání do levého sloupečku centrála

Více

Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna

Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna XI. ročník středa 30.9.2014 TCM FC Zbrojovka Brno v Brněnských Ivanovicích Milí sportovci a příznivci fotbalu zvlášť, vítám vás v moravské metropoli, kam

Více

Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna

Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna X. ročník středa 17.9.2014 TCM FC Zbrojovka Brno v Brněnských Ivanovicích Milí sportovci a příznivci fotbalu zvlášť, vítám vás v moravské metropoli, kam

Více

Výroční zpráva Brněnského svazu malé kopané, z. s. za rok 2015

Výroční zpráva Brněnského svazu malé kopané, z. s. za rok 2015 Brněnského svazu malé kopané, z. s. Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2015 a končící dnem 31. prosince 2015 na základě vyhodnocení činnosti Brněnského svazu malé kopané a

Více

Výroční zpráva Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů

Výroční zpráva Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů Výroční zpráva 2015 Štěpánkovická fotbalová liga - spolek amatérských hráčů Úvodní slovo Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu o činnosti Štěpánkovické fotbalové ligy - spolku amatérských hráčů

Více

mfabianova@sosboh.cz ŠSK při SŠ, Bohumín, p. o. je členem Asociace školních sportovních klubů České republiky ve sportovních kroužcích sdružuje každoročně více než 100 sportujících žáků a žaček reprezentační

Více

KRONIKA 2012 SSK VÍTKOVICE - DEAF

KRONIKA 2012 SSK VÍTKOVICE - DEAF KRONIKA 2012 SSK VÍTKOVICE - DEAF 1946-2012 VÝKONNÝ VÝBOR SSK VÍTKOVICE DEAF PŘEDSEDA Petr LACH e-mail: petr.lach@email.cz MÍSTOPŘEDSEDA, Marcela HYKLOVÁ MATRIKÁŘKA e-mail: marcela.hyklova@gmail.com SPORTOVNÍ

Více

Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014

Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014 Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014 VZPĚRAČI BOSKOVICE, TJ SOUz Boskovice Trenér: Čestmír Sekanina Složení kolektivu: Lukáš Liška (kapitán), Petr Mareček, Miroslav Parolek, Ondřej Hovjacký,

Více

KRITÉRIA PRO ÚČAST HRÁČŮ NA TURNAJÍCH JEDNOTLIVCŮ ČASQ

KRITÉRIA PRO ÚČAST HRÁČŮ NA TURNAJÍCH JEDNOTLIVCŮ ČASQ KRITÉRIA PRO ÚČAST HRÁČŮ NA TURNAJÍCH JEDNOTLIVCŮ ČASQ 1. KRITÉRIA MUŽI Účast na turnajích určité úrovně je dána výkonností hráče. Výkonnost je definována pomocnými pravidly, která jsou uvedena v bodech

Více

Vážení trenéři, hráči, rodiče, srdečně Vás zveme na 6. ročník turnaje v Březiněvsi.

Vážení trenéři, hráči, rodiče, srdečně Vás zveme na 6. ročník turnaje v Březiněvsi. TJ Březiněves, oddíl kopané pořádá v neděli 30. srpna 2015 6. ročník Memoriálu Bohumila Hejny v kategorii mladší přípravka r. 2008 a mladší Vážení trenéři, hráči, rodiče, srdečně Vás zveme na 6. ročník

Více

Vážení sportovní přátelé,

Vážení sportovní přátelé, Vážení sportovní přátelé, rád bych Vás přivítal u nás v Hradci Králové, již na 7. ročníku mezinárodního turnaje starších a mladších žáků v kopané O pohár primátora města Hradce Králové, který se koná každoročně

Více

VYHODNOCENÍ ČINNOSTI

VYHODNOCENÍ ČINNOSTI VYHODNOCENÍ ČINNOSTI Jarní části SR - 2012 2013 mladší přípravka A - ročník 2004 Realizační tým: - vedoucí mužstva Šmehlík Lubomír - trenér Steinbrecher Aleš - asistenti - Szentesi Jan - Duda Radek - Hadač

Více

Zde jsou výsledky 1. ligy: United L. Č. Voda. Klášterec. skóre. body. pořadí. Po roce tu je již 3. ročník Orlicko florbal cupu

Zde jsou výsledky 1. ligy: United L. Č. Voda. Klášterec. skóre. body. pořadí. Po roce tu je již 3. ročník Orlicko florbal cupu Co psát? Turnaj byl rozdělen do dvou kategorií a na dva hrací víkendy. První z nich byl nejspíše rozlosován náhodně, zde se rozhodovalo o tom, jak bude vypadat další hrací víkend. Lepší mužstva tedy hráli

Více

TJ Březiněves SK Horní Měcholupy SK Dolní Chabry Admira Praha FK Bohemians Praha

TJ Březiněves SK Horní Měcholupy SK Dolní Chabry Admira Praha FK Bohemians Praha TJ Březiněves, oddíl kopané pořádá v sobotu 31. srpna 2013 4. ročník turnaje Memoriál Bohumila Hejny v kategorii MPŘ ročník narození 2005 Vážení trenéři, hráči, rodiče, srdečně Vás zveme na 4. ročník putovního

Více

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a NIKE Premier Cup 2013 Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a Generální partner: NIKE Organizátoři: NIKE, FAČR, Slovenský fotbalový svaz, SPORT INVEST Marketing,

Více

4. ročník turnaje SLOVAN CUP

4. ročník turnaje SLOVAN CUP 4. ročník turnaje SLOVAN CUP Pořadatel Rosice, z.s. ve spolupráci s obcí Tetčice Kategorie Hráči narozeni po 1.1.2005 (U11 starší přípravka) Místo Fotbalový stadion Rosice (Sportovní 372, Rosice) Povrch

Více

EVROPSKÁ LIGA DCL 2018 ITÁLIE MILÁNO Pondělí v 15:00 hodin hřiště - Stadium Centro Sportivo CORMANO Via Europa CORMANO (MILANO) DO

EVROPSKÁ LIGA DCL 2018 ITÁLIE MILÁNO Pondělí v 15:00 hodin hřiště - Stadium Centro Sportivo CORMANO Via Europa CORMANO (MILANO) DO EVROPSKÁ LIGA DCL 2018 ITÁLIE MILÁNO Pondělí 28. 5. 2018 v 15:00 hodin hřiště - Stadium Centro Sportivo CORMANO Via Europa - 20032 CORMANO (MILANO) DONCASTER D.T.F.C. - SKN BRNO 6 : 0 (4 : 0) Žlutá karta:

Více

TALENT CUP - TURNAJ OKR.VÝBĚRŮ U 13 ročník 2012/2013

TALENT CUP - TURNAJ OKR.VÝBĚRŮ U 13 ročník 2012/2013 TALENT CUP - TURNAJ OKR.VÝBĚRŮ U 13 ročník 2012/2013 3. 10. 2012 - Talent Cup - turnaj okr.výběrů U 13 v Rokycanech SLIBNÉ VYHLÍDKY OKRESNÍHO VÝBĚRU PŘED JARNÍM FINÁLE První letošní turnaj reprezentačních

Více

Pozvánka na halový turnaj FC Sparta Brno

Pozvánka na halový turnaj FC Sparta Brno Pozvánka na halový turnaj Pořadatel: Kategorie: Místo konání: r. 2000 (U-14) Hráči narozeni po 1.1.2000 a mladší Sportovní hala Křenovice, Bratří Mrázků 635 (u Slavkova u Brna) Termín: neděle 8.12.2013

Více

Technicko-soutěžní ustanovení

Technicko-soutěžní ustanovení HERNÍ FORMÁT I. LIGY OD SEZÓNY 2018/19 Technicko-soutěžní ustanovení 1. Účastníci soutěže Soutěže se účastní 16 družstev 2. Formát soutěže A. I. liga se hraje systémem každý s každým dvoukolově (základní

Více

Extraliga, součást České bowlingové ligy 2017/2018

Extraliga, součást České bowlingové ligy 2017/2018 Extraliga, součást České bowlingové ligy 2017/2018 VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Vypisovatel Česká bowlingová asociace (dále jen ČBA) Zátopkova 100/2, p. s. 40, 160 17 Praha 6 Strahov 2. Vedoucí soutěže Předseda

Více

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Termín: sobota 20.6.2015 Místo konání: Účastníci: fotbalové hřiště TJ Sokol Podlesí TJ Sokol Podlesí FC Lhota u Vsetína TJ Sokol Hošťálková

Více

Počet odehraných minut:

Počet odehraných minut: Statistiky FK Uhlířské Janovice A - Sezóna 2013-2014 A-tým Uhlířských Janovic v dalším soutěžním ročníku skončil v tabulce I.B třídy sk. D na celkovém 5. místě. Uhlíři si tak oproti minulé sezóně polepšili

Více

PROPOZICE eské Amatérské bowlingové ligy ABL 15. ro ník podzim 2014

PROPOZICE eské Amatérské bowlingové ligy ABL 15. ro ník podzim 2014 PROPOZICE České Amatérské bowlingové ligy ABL 15. ročník podzim 2014 1. Pořadatel soutěže SILVER LANE PRODUCTION s.r.o. Cukrovarnická 30, 162 00 Praha 6 Ořechovka Tel.: +420 608 862 698, e-mail: info@bowlingweb.cz

Více

Dorant Cup 2014. Propozice

Dorant Cup 2014. Propozice Dorant Cup 2014 Letos pořádáme v pořadí již 3. ročník vánočního či chcete-li mikulášského turnaje Dorant Cup 2014. V minulých ročnících se nám podařilo uspořádat kvalitní turnaje a letos na to opět chceme

Více

LHOTECKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ. sezóna: 2015/ ročník: 8 - číslo: 8 - datum: FK DLOUHÁ LHOTA X SK UNION ČELÁKOVICE

LHOTECKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ. sezóna: 2015/ ročník: 8 - číslo: 8 - datum: FK DLOUHÁ LHOTA X SK UNION ČELÁKOVICE LHOTECKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ - ročník 8 - číslo 8 - FK DLOUHÁ LHOTA X SK UNION ČELÁKOVICE cena Kč slosovatelná vstupenka č. Dnešní soupeř SK UNION ČELÁKOVICE SK Union byl založen roku 9, v roce 9 odešla

Více

Turnaj mladšího dorostu U /2018

Turnaj mladšího dorostu U /2018 ************************************** MEMORIÁL VLASTISLAVA MAREČKA ČESKÝ POHÁR MLADŠÍHO DOROSTU **************************** Turnaj mladšího dorostu U 16 2017/2018 X.. ROČNÍK Tři fáze turnaje: - základní,

Více

Branky. POřadí 1. 1. POřadí. Góly dle minut. Žluté karty 16. Červené karty 16. Diváci (domácí utkání) Penalty. Průměr 11 340 (1.

Branky. POřadí 1. 1. POřadí. Góly dle minut. Žluté karty 16. Červené karty 16. Diváci (domácí utkání) Penalty. Průměr 11 340 (1. ROČENKA / Branky Vstřelené obdržené pořadí pořadí Góly dle minut Žluté karty CELKEM POřadí. Červené karty CELKEM Penalty CELKEM POřadí. PROMĚNĚNÉ Diváci (domácí utkání) Průměr () Nejvyšší návštěva Nejnižší

Více

VII. ročník futsalového turnaje

VII. ročník futsalového turnaje ZŠ a MŠ Damníkov VII. ročník futsalového turnaje Kdy? středa 20.3. 2013 od 13:00 Kde? velká tělocvična Kdo? žáci, žákyně (od 4. do 9. třídy) ZŠ a MŠ Damníkov. Lze vytvořit jakékoli týmy (chlapecké, dívčí,

Více

O POHÁR STAROSTY MĚSTA CHOCEŇ 2017 AGRIA CUP 2017 III. ROČNÍK

O POHÁR STAROSTY MĚSTA CHOCEŇ 2017 AGRIA CUP 2017 III. ROČNÍK O POHÁR STAROSTY MĚSTA CHOCEŇ 2017 AGRIA CUP 2017 III. ROČNÍK 26. 27. 8. 2017 ÚVODNÍ SLOVO Do rukou se Vám dostávají propozice III. ročníku mezinárodního turnaje O pohár starosty města Choceň. V letošním

Více

Reprezentace ČR. ČR - EBSL žebříček. Reprezentace ČR v roce 2011 5 0 3 35-35 14 b.

Reprezentace ČR. ČR - EBSL žebříček. Reprezentace ČR v roce 2011 5 0 3 35-35 14 b. 2011 Reprezentace ČR V roce 2011 doznala plážová kopaná v ČR několika změn. Zásadní změnou bylo jmenování Michaela Lukiče na pozici hlavního trenéra reprezentace mužů. Další podstatnou novinkou byl také

Více

Fotbalový turnaj na Kladně

Fotbalový turnaj na Kladně Fotbalový turnaj pro ročník 2006 a mladší Fotbalový turnaj na Kladně ------------------------------------------------------------------------------------ SK Kladno Dívejme se na naše děti a pojďme si to

Více

Systém bodování žebříčku mužů ČR pro sezónu 2016/2017

Systém bodování žebříčku mužů ČR pro sezónu 2016/2017 Systém bodování žebříčku mužů ČR pro sezónu 2016/2017 1. Zařazení hráčů na žebříčku Na žebříčku mohou být zařazeni všichni hráči hrající tyto dlouhodobé soutěže: - Extraligu ČR, 1. a 2. ligu ČR - 1, 2

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č.j.: 186/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 462 ze dne 18.03.2014 Poskytnutí peněžitých darů v oblasti tělovýchovy a sportu pro rok 2014/ I. etapa - dary nad 50.000

Více

8. ČESKÉ AKADEMICKÉ HRY

8. ČESKÉ AKADEMICKÉ HRY 8. ČESKÉ AKADEMICKÉ HRY Plzeň 15. 20.6. 2009 FOTBAL 15. 16. 6. 2009 Muži Turnaj proběhne pod záštitou FC Viktoria Plzeň a trenéra Pavla Vrby. Pořadatel: ZČU v Plzni Technická provedení: KTV FPE ZČU v Plzni

Více

BALKAP CUP LMP BALKAP CUP LMP LIGA MISTRŮ PŘÍPRAVERK

BALKAP CUP LMP BALKAP CUP LMP LIGA MISTRŮ PŘÍPRAVERK BALKAP CUP LMP LIGA MISTRŮ PŘÍPRAVERK 2015 2016 Otevřená celorepubliková soutěž přípravek BALKAP CUP LMP (LIGA MISTRŮ PŘÍPRAVEK) ročník 2015 2016 byla zahájena 21. 11. 2015 halovým turnajem v Bystřici

Více

OBSAH Top ČT CELKEM Top ČT Ceremoniály, české medaile. České medaile - grafy podílu na publiku ...6

OBSAH Top ČT CELKEM Top ČT Ceremoniály, české medaile. České medaile - grafy podílu na publiku ...6 OBSAH Shrnutí...1 Top ČT CELKEM Top Ceremoniály, české medaile České medaile - grafy podílu na publiku České medaile - grafy podílu na publiku...2...4...5...6...7 Zdroj: ATO - MEDIARESEARCH ZOH v Sochi

Více

ZRÁVA O ČINNOSTI SEKCE SENIORŮ GC BRNO 2014

ZRÁVA O ČINNOSTI SEKCE SENIORŮ GC BRNO 2014 ZRÁVA O ČINNOSTI SEKCE SENIORŮ GC BRNO 2014 Sekce seniorů, jako součást GC Brno, ženy 50+ a muži 55+ předkládá zprávu o činnosti za rok 2014. Níže je uvedeno v přehledu 15 soutěží včetně výsledků, kde

Více

REPREZENTACE U18 DANIEL BENEŠ MICHAL OUŘEDNÍK

REPREZENTACE U18 DANIEL BENEŠ MICHAL OUŘEDNÍK REPREZENTACE U18 DANIEL BENEŠ MICHAL OUŘEDNÍK 16. srpna 2011 Realizační tým U18 Dan Beneš Zastává pozici hlavního trenéra, je odpovědný za realizační tým, sportovní stránku týmu. Michal Ouředník Odpovídá

Více

Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002)

Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002) Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002) Mladší žáci nedokázali na jaře vylepšit své postavení z podzimu tabulky a zůstali na jedenáctém místě tabulky, když jaro mělo skoro stejný průběh jako podzim, dokážeme

Více

TJ SOKOL SEHRADICE FK MLADCOVÁ

TJ SOKOL SEHRADICE FK MLADCOVÁ TJ SOKOL SEHRADICE FK MLADCOVÁ 28.ŘÍJNA 2017 1 Dnes se na domácí půdě odehraje v podstatě derby utkání. Za hosty z Mladcové nastupuje až 8 hráčů, jež ještě nedávno oblékali dres Sehradic. Jsou jimi třeba

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA SEZÓNU 2016/2017

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA SEZÓNU 2016/2017 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA SEZÓNU 2016/2017 Sezona 2016/2017 HC Střelci Jindřichův Hradec - hokejový klub pro všechny Třetí sezóna, sezóna r. 2016/2017 byla již třetí sezonou nově vzniklého hokejového mládežnického

Více

SK MALEŠOV, PSČ mob: , ,

SK MALEŠOV, PSČ mob: , , mob 728 046 280,723 879 596, e-mail skmalesov@seznam.cz MEMORIAL FRANTIŠKA LHOTÁKA Mezinárodní fotbalový turnaj mladších žáků 18.ročník Záštitu turnaje převzal. Vojtěch Novotný Odchovanec SK Malešov v

Více

MEMORIÁL J. HOŇKA VE FLORBALE

MEMORIÁL J. HOŇKA VE FLORBALE MEMORIÁL J. HOŇKA VE FLORBALE KDY: 5. květen 2012 KDE: Středisko Šumbark VEDOUCÍ: Luboš Děcký, Alan srněnský ÚČASTNÍCI: 34 malých florbalistů V sobotu 5.května proběhl v tělocvičně šumbarského střediska

Více

GRASSROOTS ODDĚLENÍ KOMISE MLÁDEŽE

GRASSROOTS ODDĚLENÍ KOMISE MLÁDEŽE GRASSROOTS ODDĚLENÍ KOMISE MLÁDEŽE Zdeněk Psotka, Otakar Mestek Aktiv KFS a OFS, Praha 22. 1. 2016 KOMISE MLÁDEŽE Cíle => kvalita + kvantita Klíčová role v Grassroots oddělení optimalizace systému (výběry,

Více

FK Jablonec, z.s. pořádal v sobotu 13.12.2014. halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší

FK Jablonec, z.s. pořádal v sobotu 13.12.2014. halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší Jablonec, z.s. pořádal v sobotu 13.12.2014 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší Účastníci turnaje: BAUMIT Jablonec A,B,C, Gryf Swidnica, FC Slovan Liberec, Admira Praha, Arsenal

Více

Vážení sportovní přátelé,

Vážení sportovní přátelé, Vážení sportovní přátelé, rád bych Vás přivítal u nás v Hradci Králové, již na 7. ročníku mezinárodního turnaje starších a mladších žáků v kopané O pohár primátora města Hradce Králové, který se koná každoročně

Více

252 Mezinárodní turnaj dvojic Prostějov Po konci sezóny poznamenaném výpadkem v treninku z důvodu opravy tělocvičny, kluci nedosáhli žádného výrazného

252 Mezinárodní turnaj dvojic Prostějov Po konci sezóny poznamenaném výpadkem v treninku z důvodu opravy tělocvičny, kluci nedosáhli žádného výrazného 251 Přebor, dlouhodobá soutěž družstev žáků Jm. kraj 2003: 1. Sokol Modřice Exmost 53 b. 2.SKP Žďár n. Sázavou 20 b. 3.UASK Vyškov 14 b. 4.Bystřice n. P. 12 b. 5.Sokol Stařeč 9 b. 6.Jicom Dolní Loučky

Více

Obsah rozpisu : I. Všeobecná a technická ustanovení str. 3 4 - 2 - II. Pokyny k soutěži v Ostravské lize str. 5-6. III. Informace k rozhodčím str.

Obsah rozpisu : I. Všeobecná a technická ustanovení str. 3 4 - 2 - II. Pokyny k soutěži v Ostravské lize str. 5-6. III. Informace k rozhodčím str. Obsah rozpisu : I. Všeobecná a technická ustanovení str. 3 4 II. Pokyny k soutěži v Ostravské lize str. 5-6 III. Informace k rozhodčím str. 6 IV. Adresář kontaktních osob a hřišť str. 6-8 V. Adresář rozhodčích

Více

SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ

SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ Ročník 1. číslo 4. KRAJSKÁ SOUTĚŽ FA ČR Při MSKFS OSTRAVA Soutěžní ročník 2014/2015 SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ KMS JUVENTUS BRUTÁL o.s. ODDÍL FOTBAL www.kmsjuventus.estranky.cz TĚLOVÝCHOVNÁ JEDNOTA

Více

Obsah 1. Název projektu 2. Příjemce projektu 3. Garant projektu 4. Hlavní cíle projektu 5. Plnění realizačního plánu a časového harmonogramu 6. Person

Obsah 1. Název projektu 2. Příjemce projektu 3. Garant projektu 4. Hlavní cíle projektu 5. Plnění realizačního plánu a časového harmonogramu 6. Person Závěrečná zpráva PROJEKTU Sportovní centrum mládeže v orientačním běhu TJ Tesla Brno Brno, listopad 2017 1 Obsah 1. Název projektu 2. Příjemce projektu 3. Garant projektu 4. Hlavní cíle projektu 5. Plnění

Více

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Pozvánka na basketbalový turnaj 3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Termín: 26. 28. 12. 2014 (pátek až neděle) Centrem místa konání: Městská sportovní hala Plzeň, Úslavská 75 Kategorie: U10

Více

Hodnocení ročníku. Níže naleznete všechny výsledky.

Hodnocení ročníku. Níže naleznete všechny výsledky. Hodnocení ročníku V pátek 11. 11. 2016 se v hale základní školy konal již 6. ročník tohoto turnaje žáků a žákyň základních škol. V letošním ročníku jsme evidovali celkem osm základních škol, které reprezentovaly

Více

5. ročník futsalového turnaje SportNES Ostrava o pohár pod záštitou starosty MO Ostrava-Poruba

5. ročník futsalového turnaje SportNES Ostrava o pohár pod záštitou starosty MO Ostrava-Poruba 5. ročník futsalového turnaje SportNES Ostrava o pohár pod záštitou starosty MO Ostrava-Poruba Rok s rokem se sešel a dne 25. ledna 2014 klub sluchově postižených sportovců SportNES Ostrava pořádal mezinárodní

Více

TERMÍNOVKA 2018 Atletického klubu AHA Vyškov, z. s.

TERMÍNOVKA 2018 Atletického klubu AHA Vyškov, z. s. ZEN Ú N O R L E D E N Měsíc Datum Pořádáme Akce mimo Vyškov neděle 7. 1. Zahajovací závody J, D, M, Ž (Ostrava) 13. až 14.1. Mistrovství MaS ve vícebojích a v chůzi (Ostrava Vítkovice) 20., 21. 1. Krajské

Více

I. SPORT. Seznam událostí značného společenského významu v členských státech Rady Evropy: Země. Podrobnosti úpravy pouze letní hry

I. SPORT. Seznam událostí značného společenského významu v členských státech Rady Evropy: Země. Podrobnosti úpravy pouze letní hry Seznam událostí značného společenského významu v členských státech Rady Evropy: dle článku 9 Protokolu k Úmluvě o přeshraniční televizi (Rady Evropy); článku 3a směrnice o Televizi bez hranic (89/552 EEC),

Více

Sezona 2012/2013 18. kolo FC Vysočina Jihlava -FC Slovan Liberec

Sezona 2012/2013 18. kolo FC Vysočina Jihlava -FC Slovan Liberec PRESS KIT Sezona 2012/2013 18. kolo FC Vysočina Jihlava -FC Slovan Liberec 18. kolo Gambrinus ligy FC Vysočina Jihlava FC Slovan Liberec 1. 3. 2013, Stadion Jihlava 18:00 Rozhodčí: Libor Kovařík - Patrik

Více

Regionální sdružení České unie sportu v Opavě, z.s.

Regionální sdružení České unie sportu v Opavě, z.s. Regionální sdružení České unie sportu v Opavě, z.s. Vodárenská 2736/18, 747 05 Opava Registrace u MV ČR: VS/1-22270/93-R ze dne 08.11.1993 IČ: 00436062 www.cusopava.cz e-mail: cus@cusopava.cz tel.: +420

Více

SUPERPOHÁR 2010 1 verze 1.0 23.01.2010

SUPERPOHÁR 2010 1 verze 1.0 23.01.2010 SUPERPOHÁR 2010 1 verze 1.0 23.01.2010 Důvod Rozvoj členské základny baseballu v České Republice prostřednictvím nejvíce rostoucí kategorie mládeže do 10ti let. Umožnění zapojení škol do soutěže pomocí

Více

ZPRAVODAJ č

ZPRAVODAJ č ZPRAVODAJ č.10 24.9.2018 Klatovská KAPITOL liga 2018 v malé kopané měla na programu další kolo nadstavbové části soutěže. Po třetím kole se ve finálové skupině o vedení přetahují tři týmy se šesti body

Více

Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Komise sportovní V Písku dne 23.08.2011 Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne 22.08.2011 od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni p. Václav

Více

SKC Zruč nad Sázavou. Oddíl stolního tenisu

SKC Zruč nad Sázavou. Oddíl stolního tenisu SKC Zruč nad Sázavou Oddíl stolního tenisu Stolní tenis ve Zruči n. S. dlouholetá tradice stolního tenisu v současné době nejúspěšnější oddíl v regionu 2008 vznik SKC Zruč n. S., 2009 spojení s tradičním

Více

Základní údaje: sportovců. Platná oficiální zkratka: Platná oficiální zkratka v angličtině: území celé ČR. Zátopkova 100/2 PSČ: 160 17

Základní údaje: sportovců. Platná oficiální zkratka: Platná oficiální zkratka v angličtině: území celé ČR. Zátopkova 100/2 PSČ: 160 17 Český svaz zrakově postižených sportovců, o.s. Výroční zpráva za rok 2012 Základní údaje: Název organizace v českém jazyce: Právní forma: Platná oficiální zkratka: Název v anglickém jazyce: Platná oficiální

Více

UTKÁNÍ: BOHUMIL MLČOCH VODO, TOPO, PLYN TOVAČOV

UTKÁNÍ: BOHUMIL MLČOCH VODO, TOPO, PLYN TOVAČOV SPANILÁ MERUNA a PATRON UTKÁNÍ: BOHUMIL MLČOCH VODO, TOPO, PLYN TOVAČOV uvádí zápas 5. kola I. B třídy, skupiny A soutěžní ročník 2019/2020, PODZIM 2019 TJ SOKOL TOVAČOV versus SOKOL KOVALOVICE NEDĚLE

Více

Sportovní aktivity - 23-

Sportovní aktivity - 23- Sportovní aktivity Na škole pracuje Školní sportovní klub v čele s předsedou a absolventem školy Mgr. Šimonem Lánským. Počet členů je 42. Celoročně pracuje v rámci tohoto klubu volejbalový kroužek studentek.

Více

S P O R T O V N Í ROK

S P O R T O V N Í ROK S P O R T O V N Í ROK 2016-2017 H A L A DATUM DEN ČAS od ČAS do SPOROTVNÍ ODDÍL Poznámka 13.8.2016 Sobota 8.oo 18.oo Házená mladší žáci - turnaj 14.8.2016 Neděle 8.oo 18.oo Házená mladší dorostenci - turnaj

Více

PŘEHLED SEHRANÝCH UTKÁNÍ J JARO 2016 : PODZIM 2016 :

PŘEHLED SEHRANÝCH UTKÁNÍ J JARO 2016 : PODZIM 2016 : - 1 - TJ SOKOL SAZENÁ KOPANÁ M M MUŽI CELKOVÉ STATISTIKY ROK 2016 P PŘEHLED SEHRANÝCH UTKÁNÍ J JARO 2016 : 1.1. NEDĚLE 7. ÚNORA PŘÁT. VENKU : SOKOL ČEČELICE 7:3 (6:0) 2. SOBOTA 27. ÚNORA PŘÁT. VENKU :

Více

FC Slavia Karlovy Vary mládež, z.s. ZIMNÍ MLÁDEŽNICKÝ TURNAJ 3. a v Karlových Varech Areál FC Slavia Karlovy Vary - Drahovice

FC Slavia Karlovy Vary mládež, z.s. ZIMNÍ MLÁDEŽNICKÝ TURNAJ 3. a v Karlových Varech Areál FC Slavia Karlovy Vary - Drahovice ZIMNÍ MLÁDEŽNICKÝ TURNAJ 3. a v Karlových Varech Areál - Drahovice Tento projekt / Dieses Projekt: FOTBALOVÉ TURNAJE BEZ HRANIC / FUßBALLTURNIERE GRENZENLOS je spolufinancován Evropskou unií v rámci Fondu

Více

U 14 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2017 XI. ROČNÍK

U 14 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2017 XI. ROČNÍK U O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 07 XI. ROČNÍK 9. 0. 7. 07 ÚVODNÍ SLOVO U Právě jste se stali součástí XI. ročníku mezinárodního turnaje O pohár primátora města Hradce Králové. Někteří z Vás jsou

Více

Jeden na jednoho, z. s. Výroční zpráva pro rok 2014. Dolákova 552/18 181 00 Praha 8 IČ: 22744428

Jeden na jednoho, z. s. Výroční zpráva pro rok 2014. Dolákova 552/18 181 00 Praha 8 IČ: 22744428 Jeden na jednoho, z. s. Výroční zpráva pro rok 2014 Dolákova 552/18 181 00 Praha 8 IČ: 22744428 OBSAH INFORMAČNÍ ČÁST 1. Úvod 2. Poslání a principy fungování občanského sdružení Jeden na jednoho, z.s.

Více

MIMOŘÁDNÝ ZPRAVODAJ

MIMOŘÁDNÝ ZPRAVODAJ MIMOŘÁDNÝ ZPRAVODAJ 1.7.2013 8.ročník - KLATOVSKÉHO LIGOVÉHO POHÁRU 2013 JEŽOVY 29.6.2013 Minulý víkend měl na programu v pořadí již 8.ročník Klatovského ligového poháru, který byl opět sehrán jako kvalifikační

Více

ŠTĚPÁNKOVICKÁ FOTBALOVÁ LIGA

ŠTĚPÁNKOVICKÁ FOTBALOVÁ LIGA ŠTĚPÁNKOVICKÁ FOTBALOVÁ LIGA spolek amatérských hráčů VÝROČNÍ ZPRÁVA ročník 2016 Úvodní slovo Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu o činnosti Štěpánkovické fotbalové ligy spolku amatérských hráčů

Více

SPORT. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně.

SPORT. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně. K dispozice je pro Vás připraven zimní stadion, aquapark s ubytováním a sportovištěm, fotbalové hřiště, tělocvična nebo

Více

AKADEMIE CUP kategorie U15. Tréninkové centrum SK Dynamo České Budějovice - Složiště

AKADEMIE CUP kategorie U15. Tréninkové centrum SK Dynamo České Budějovice - Složiště AKADEMIE CUP 2017 18.- 21.06.2017 kategorie U15 Tréninkové centrum SK Dynamo České Budějovice - Složiště Pořadatel: FAČR úsek talentované mládeže Termín: neděle 18.06.2017- středa 21.06.2017 Kategoie:

Více

ZPRAVODAJ TJ SOKOL OPATOVICE. 20,- Kč OPATOVICE VS. HABROVANY III. TŘÍDA KOLO. 29. BŘEZNA 2009 v 15:00 SLOUŽÍ JAKO VSTUPENKA NA UTKÁNÍ

ZPRAVODAJ TJ SOKOL OPATOVICE. 20,- Kč OPATOVICE VS. HABROVANY III. TŘÍDA KOLO. 29. BŘEZNA 2009 v 15:00 SLOUŽÍ JAKO VSTUPENKA NA UTKÁNÍ ZPRAVODAJ TJ SOKOL OPATOVICE III. TŘÍDA - 16. KOLO OPATOVICE VS. HABROVANY 29. BŘEZNA 2009 v 15:00 SLOUŽÍ JAKO VSTUPENKA NA UTKÁNÍ 20,- Kč tj-opatovice.unas@sendme.cz SOUPISKA TÝMU A : Kopáček Jiří (1963)

Více

HRACÍ SYSTÉM 12. ROČNÍKU OVL ( )

HRACÍ SYSTÉM 12. ROČNÍKU OVL ( ) HRACÍ SYSTÉM 12. ROČNÍKU OVL (2013-2014) V Ostravě 11.10.2013 Projekt je realizován za finančního přispění statutárního města Ostravy a městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz HRACÍ SYSTÉM 12. ROČNÍKU

Více

FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ OD SEZÓNY 2011-12

FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ OD SEZÓNY 2011-12 FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ OD SEZÓNY 2011-12 Sportovní úsek ČSRU OBSAH 1. ÚVOD 3 2. LIGA V SEZÓNĚ 2011-12.4 2.1. Extraliga v 8 4 2.2. 1. liga v 6..5 2.3. Oblastní přebor 6 3. LIGA OD SEZÓNY 2012-13.7 3.1. Extraliga

Více

Sokol Florbal muži- mistrák. Házená mládež - mistrovská soutěž

Sokol Florbal muži- mistrák. Házená mládež - mistrovská soutěž S P O R T O V N Í H A L A DATUM DEN ČAS od ČAS do SPOROTVNÍ ODDÍL Poznámka 19.8.2017 Sobota 8.oo 17.oo 20.8.2017 Neděle 8.oo 17.oo 26.8.2017 Sobota 8.oo 15.30 27.8.2017 Neděle 8.oo 15.30 2.9.2017 Sobota

Více

Systém bodování žebříčku mužů ČR pro sezónu 2015/2016

Systém bodování žebříčku mužů ČR pro sezónu 2015/2016 Systém bodování žebříčku mužů ČR pro sezónu 2015/2016 1. Zařazení hráčů na žebříčku Na žebříčku mohou být zařazeni všichni hráči hrající tyto dlouhodobé soutěže: - Extraligu ČR, 1. a 2. ligu ČR - 1, 2

Více

SK JEREVAN Slavičín SMR futsal plus Zlín

SK JEREVAN Slavičín SMR futsal plus Zlín CELOSTÁTNÍ LIGA V SÁLOVÉM FOTBALU - FUTSALU 1. utkání čtvrtfinále play off Sobota 9. února 2013 Sportovní centrum Radostova v Luhačovicích SK JEREVAN Slavičín SMR futsal plus Zlín Rozhodčí : Uhlár Ivo

Více

Střední škola a Základní škola Lipník nad Bečvou, Osecká 301

Střední škola a Základní škola Lipník nad Bečvou, Osecká 301 Střední škola a Základní škola Lipník nad Bečvou, Osecká 301 Dotační program na podporu vzdělávání v jazycích národnostních menšin a multikulturní výchovy v roce 2014 ( č.j. MŠMT 33220/2013 ) Projekt -

Více

pořádá HALOVÝ TURNAJ ŽÁKŮ pro ročník 2001 a mladší BRNO CUP 2013

pořádá HALOVÝ TURNAJ ŽÁKŮ pro ročník 2001 a mladší BRNO CUP 2013 pořádá HALOVÝ TURNAJ ŽÁKŮ pro ročník 2001 a mladší BRNO CUP 2013 Tréninkové centrum mládeže FC Zbrojovka Brněnské Ivanovice - hala s umělou trávou PROPOZICE 1. Termín konání: sobota 2. 2. 2013 2. Věková

Více