ZNALECKÝ POSUDEK. č /2010

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZNALECKÝ POSUDEK. č. 22-1505/2010"

Transkript

1 ZNALECKÝ POSUDEK č /2010 O obvyklé ceně nemovitosti pozemkové parcely č. 401 včetně součástí a příslušenství, kat. území Zájezd u Buštěhradu, obec Zájezd, okres Kladno Objednatel posudku: ANIMAL SOURCE CZECHIA, sro, IČ Zájezd 5 Účel posudku: podklad pro exekutorské řízení Obvyklá cena nemovitostí stanovena dle zákona č. 151/1997 Sb., o oceňování majetku ve znění zákona č. 121/2000 Sb., č. 237/2004 Sb., č. 257/2004 Sb. a č. 296/2007 Sb., podle stavu ke dni posudek vypracoval: Ing. Milan Mintěl Nad Vinicemi Roztoky u Prahy Posudek obsahuje včetně titulního listu 19 stran textu včetně 7 stran příloh. Objednateli se předává ve 3 vyhotoveních. V Roztokách u Prahy Strana 1 (celkem 19)

2 A. Nález 1. Znalecký úkol Předmětem ocenění je pozemková parcela č. 401 nacházející se na severním okraji obce a navazující na její zastavěnou část. Jedná se o parcelu převážně určenou k zemědělskému využití, část parcely je dle územního plánu určena k zástavbě (jižní část), parcela není dlouhodobě několik let zemědělsky využívána. Užívání severní části parcely omezeno věcným břemenem zřizování, provozu, údržby a úprav podzemních vedení. Přes parcelu rovněž přechází nadzemní vedení VN a VVN elektro. V oddíle C (Omezení vlastnického práva) LV č. 105 ze dne uvedeno: Strana 2 (celkem 19)

3 Strana 3 (celkem 19)

4 Název nemovitosti: Pozemková parcela č. 401 Kraj: Středočeský Okres: Kladno Obec: Zájezd Katastrální území: Zájezd u Buštěhradu Počet obyvatel: Informace o nemovitosti 3. Prohlídka a zaměření nemovitosti Prohlídka nemovitosti byla provedena dne a Podklady pro vypracování posudku - výpis z KN Katastrálního úřadu pro Středočeský kraj, KP Kladno, ze dne , LV č. 105, kat. území Zájezd u Buštěhradu, obec Zájezd - výpis z KN Katastrálního úřadu pro Středočeský kraj, KP Kladno, ze dne , LV č. 105, kat. území Zájezd u Buštěhradu, obec Zájezd - kopie katastrální mapy ze dne , map. list č. 2-6/2, kat. území Zájezd u Buštěhradu, obec Zájezd - kopie katastrální mapy ze dne , map. list č. 2-6/2, kat. území Zájezd u Buštěhradu, obec Zájezd - geometrický plán s vyznačením věcného břemene zřizování, provozu, údržby a úprav podzemních vedení - územní plán obce - smlouva o zřízení věcného břemene ze dne ; V3 2983/1999, právní účinky vkladu vznikly dnem kupní smlouva a smlouva o zřízení zástavního práva ze dne ; V-3651/ , právní účinky vkladu vznikly dnem rozhodnutí o zřízení zástavního práva č.j /04/030940/4117 ze dne , nabytí právní moci dne , Z-8240/ rozhodnutí o zřízení zástavního práva č.j /05/058940/3701 ze dne , nabytí právní moci dne , Z-8268/ exekuční příkaz č.j. 095 EX 22/06/P 02-8 ze dne , Z-1021/ exekuční příkaz č.j. 095 EX 67/06/P 02-6 ze dne , Z-1021/ rozhodnutí pozemkového úřadu o výměně vlastnických práv v pozemkové úpravě PÚ/1270/9/2009/Pod ze dne , právní moc ke dni , Z-22116/ , Z-21388/ prof.ing. Albert Bradáč, DrSc. a kol. : Věcná břemena od A do Z, 3.vydání 2006 Strana 4 (celkem 19)

5 5. Vlastnické a evidenční údaje dle výpisu z KN ze dne , LV č. 105, kat. území Zájezd u Buštěhradu, obec Zájezd, okres Kladno Liška Radek, Vrátkovská 2063/14, Praha /0193 ½ Novotná Martina, Magistrů 384/5, Praha /0669 ½ 6. Dokumentace a skutečnost ocenění nemovitosti bylo provedeno v souladu s předanými podklady objednatele, skutečnostmi zjištěnými znalcem a na základě výsledků místního šetření a) A. Nález b) B. Posudek - Stanovení srovnávací ceny - Věcná břemena - Obvyklá cena nemovitosti c) C. Rekapitulace d) D. Znalecká doložka e) E. Seznam příloh 7. Obsah posudku 8. Úvod Ocenění je provedeno "cenou obvyklou" ve smyslu definice uvedené v 2, odst. 1 zákona č.151/1997 Sb., o oceňování majetku a o změně některých zákonů (zákon o oceňování majetku): 2 Způsoby oceňování majetku a služeb (1) Majetek a služba se oceňují obvyklou cenou, pokud tento zákon nestanoví jiný způsob oceňování. Obvyklou cenou se pro účely tohoto zákona rozumí cena, která by byla dosažena při prodejích stejného popřípadě obdobného majetku nebo při poskytování stejné nebo obdobné služby v obvyklém obchodním styku v tuzemsku ke dni ocenění. Přitom se zvažují všechny okolnosti, které mají na cenu vliv, avšak do její výše se nepromítají vlivy mimořádných okolností trhu, osobních poměrů prodávajícího nebo kupujícího ani vliv zvláštní obliby. Mimořádnými okolnostmi trhu se rozumějí například stav tísně prodávajícího nebo kupujícího, důsledky přírodních či jiných kalamit. Osobními poměry se rozumějí zejména vztahy majetkové, rodinné nebo jiné osobní vztahy mezi prodávajícím a kupujícím. Zvláštní oblibou se rozumí zvláštní hodnota přikládaná majetku nebo službě vyplývající z osobního vztahu k nim. Ocenění je zpracováno k datu uvedenému na titulní straně. Jeho platnost je omezena faktory, které mohou nastat po uvedeném datu a mohou mít vliv na obvyklou cenu. Strana 5 (celkem 19)

6 B. Posudek Pro stanovení obvyklé ceny se používají kombinace metod: nákladové, výnosové a srovnávací. Stručná charakteristika těchto metod: - metoda nákladového ohodnocení Jedná se o stanovení nákladů na pořízení v současných cenách a určení opotřebení přiměřeného stáří a skutečnému stavu. Používá se pro stavby. - metoda výnosová (příjmová) Vyjadřuje schopnost nemovitosti vytvářet výnos (příjem). - metoda srovnávací V principu se jedná o vyhodnocení cen nedávno prodaných porovnatelných nemovitostí nebo nabízených na trhu. V daném případě byla použita metoda srovnávací. Použití metody výnosové není v daném případě vhodné, výnosová metoda je založena na výnosech z nemovitosti. Nájemné ze zemědělských pozemků je regulováno dle 22 odst. 9 zákona č. 229/1991 Sb., v platném znění ke dni ocenění (roční nájemné za pozemky, náležející do zemědělského půdního fondu, s výjimkou pozemků lesního půdního fondu, činí 1 % z ceny pozemku, pokud se vlastník s nájemcem nedohodnou jinak), základem pro výpočet nájemného je průměrná cena pozemku odvozena z bonitovaných půdně ekologických jednotek (BPEJ), pro obec Zájezd činí 11,57 Kč/m2, výnos 1 % činí 0,1157 Kč a roční nájem celkem m2 x 0,1157 Kč/m2 činí Kč. Při orientačním použití úrokové míry kapitalizace 7 12 % se pohybuje výnosová cena nemovitosti v rozpětí Kč. Pro zjednodušení nebyl roční výnos zkrácen o výdaje spojené s vlastnictvím nemovitosti, např. daň z nemovitostí. Při výnosové metodě se pak jednotková cena pohybuje v rozpětí 1,65-0,96 Kč/m2 pozemku jedná se o hodnoty pohybující se mimo reálně obchodované ceny. Stanovení srovnávací ceny Komentář: Parcela se nachází v kat. území Zájezd u Buštěhradu, obec Zájezd, na severním okraji obce a navazuje na její zastavěnou část. Na jižní straně se nachází zástavba obce, na východní a západní straně přiléhají zemědělské pozemky a na straně severní silniční komunikace Buštěhrad Libochovičky. Obec má z hlediska dopravní dostupnosti velmi dobrou polohu, leží v bezprostřední blízkosti rychlostní komunikace Praha Slaný. Parcela není ke dni ocenění zemědělsky využívána. Výchozí omezení: - část parcely na její jižní straně je dle územního plánu obce určena k zastavění, bez zajištěné technické infrastruktury (stavebně nepřipravený pozemek), označeno jako plocha Sn 1 zóna smíšená venkovského typu. - přes část parcely zahrnutou dle územního plánu obce vede nadzemní vedení VN elektro - v severní části parcely vede nadzemní vedení VVN elektro a současně je její užívání omezeno věcným břemenem zřizování, provozu, údržby a úprav podzemních vedení. Strana 6 (celkem 19)

7 1. Stanovení ceny pozemku dle BPEJ Název Parcelní číslo Výměra [m 2 ] BPEJ (Kč/m2) orná půda z toho (12,70) Cena [Kč] , ,97 (11,73) Součet ,87 po zaokrouhlení Stanovení ceny kombinací ocenění zemědělského a stavebního pozemku výměra celkem Název Parcelní číslo Výměra [m 2 ] orná půda z toho a) část dle územního plánu obce určena k zástavbě (stanoveno přeměřením z kopie katastrální mapy a mapy funkčního využití ploch dle ÚP) činí 64 x 68 m = m2 b) zemědělský pozemek m2 = m2 Propočet ceny a) Ceny stavebních pozemků kompletně připravených pro výstavbu se v místě pohybují za cca Kč/m2, cena stavebně nepřipravených pozemků se odvozuje od obvyklé ceny stavebních pozemku kompletně vybavených infrastrukturou po odpočtu nákladů na výstavbu technické infrastruktury, výsledná cena se pohybuje v rozpětí % z ceny stavebně připraveného pozemku. V daném případě je negativním rysem skutečnost, že přes oceňovanou část pozemek vede VN elektro. Příklady nabídkových cen: nabídka Internet 05/ Pozemek 5010m² Kladno, Dřetovice Jedná se o pozemek 5010m² vedený jako trvalý travní porost a ovocný sad v obci Dřetovice u Kladna. Pozemek se nachází pod místním kostelem na kopci s výhledem do okolí. Louka se sadem je vhodná např. jako pastvina pro koně, v dolní části navazuje pozemek na rybník. Nádherné prostředí 8 km Kladno, 12 km letiště Ruzyně. Prodejní požadovaná cena : Kč, tj. 78 Kč/m2 2. Zemědělský pozemek 6032m² v Chrášťanech Zemědělská, orná půda, výměra 6032m²; k pozemku dále náleží vodní plocha 369 m² a další plocha 220 m²; výměra pozemků celkem 6621m². Nezasíťované. V okolí není zástavba rodinných domů. Výborná dopravní dostupnost z Prahy. Možnost příjezdu osobních i nákladních aut. Prodej požadovaná cena: 120 Kč/m² Strana 7 (celkem 19)

8 3. Pozemek 3707m², Nenačovice Pozemek o výměře 3707m² v Nenačovicích. Nachází se v rovině a navazuje na novou zástavbu RD. Územní plán zatím nepočítá se stavbou RD. Z inženýrských sítí zavedena elektřina. Prodej požadovaná cena : Kč tj. 159 Kč/m2 4. Pozemek m², Noutonice, Praha - západ Pozemek v obci Noutonice (Praha-západ). Pozemek o velikosti 7968 m². Jedná se o ornou půdu. V současné době probíhá změna pozemků v územním rozhodnutí na stavební pozemky. Prodej požadovaná cena : Kč tj. 405 Kč/m2 V daném případě odhaduji jednotkovou cenu oceňovaného pozemku (části dle ÚP určeného k zástavbě) na 400 Kč/m2. Propočet ceny Název Parcelní číslo Výměra [m 2 ] Jednotková cena [Kč/m 2 ] Celkem [Kč] orná půda dle ÚP k zástavbě b) Se zemědělskými pozemky (v územních plánech neurčených k zástavbě) se obchoduje pouze omezeně a prodávají se ve většině případů za cenu max. dle cenového předpisu použita vyhl. č. 3/2008 Sb. v platném znění ke dni ocenění Zemědělský pozemek oceněný dle 29. Výpočet úpravy základní ceny příloha č. 23: Hlavní město Praha - okolí do 7 km: 140,00 % Celková úprava ceny: 140,00 % Ocenění: Název Parcelní číslo BPEJ Výměra [m 2 ] JC [Kč/m 2 ] Úprava [%] UC [Kč/m 2 ] Cena [Kč] orná půda ,70 140,00 30, ,32 Výměra celkem Mezisoučet ,32 Koeficient prodejnosti K p (příl. č. 39): * 1,0000 Zemědělský pozemek oceněný dle 29 celkem ,32 Pozemek - zjištěná cena po zaokrouhlení = ,- Kč Strana 8 (celkem 19)

9 2. Stanovení ceny kombinací ocenění zemědělského a stavebního pozemku - celkem Název Parcelní číslo Celkem [Kč] a) orná půda dle ÚP k zástavbě část b) orná půda 401- část Celkem Přehled srovnávacích cen 1. Stanovení ceny pozemku dle BPEJ = Kč 2. Stanovení ceny kombinací ocenění zemědělského a stavebního pozemku = Kč Věcná břemena Ke dni ocenění je užívání části parcely č. 401 omezeno věcným břemenem zřizování, provozu, údržby a úprav podzemního vedení telekomunikační sítě ve prospěch TeliaSonera InternationalCarrier Czech Republic, a.s., IČ , SUPTel a.s., IČ , Sloane Park Property Trust, a.s., IČ , České Radiokomunikace, a.s., IČ Nejedná se o zřízení trvalého věcného břemene, ale o možnost v předem neurčené době a četnosti. Plocha parcely dotčená věcným břemenem je vyznačena geometrickým plánem a je zakreslena v kopii katastrální mapy, dotčená plocha parcely činí při délce 64 m a šířce 3,50 m celkem 224 m2. Ocenění provedeno částkou Kč dle 18 odst. 5 zákona o oceňování, která je krácena podílem dotčené plochy vzhledem k celkové výměře parcely (224/30486). Ocenění práv odpovídajících věcným břemenům dle 18 zákona č. 151/97 Sb.: Druh věcného břemene: Ocenění paušální částkou. Hodnota věcného břemene se stanovuje dle 18 odstavce 5 zákona č. 151/1997 Sb. na jednotnou částku Kč. Hodnota věcného břemene: ,- Kč Úprava ceny podílem dotčené plochy parcely: * 224 / Ocenění věcného břemene činí (po zaokrouhlení) : 73,- Kč Strana 9 (celkem 19)

10 Obvyklá cena nemovitosti Na základě cen zjištěných výše uvedenými metodami a na základě uvedených skutečností, odhaduji obvyklou cenu oceňované nemovitosti ppč. 401 včetně součástí a příslušenství : (Dvamilionypadesátstatisíc Kč) Kč Odhad výše obvyklé ceny se blíží ceně stanovené kombinací ocenění zemědělského a stavebního pozemku uváděné v předchozí části ocenění ( Kč) přičemž pro část - parcelu určenou dle ÚP k zastavění uvažováno s výchozí částkou 400 Kč/m2, pro zemědělskou část 12,70 Kč/m2. Obvyklá cena současně zohledňuje omezení vyplývající z věcného břemene břemenem zřizování, provozu, údržby a úprav podzemního vedení telekomunikační sítě, dále pak skutečnost, že přes parcelu vede trasa VVN a VN elektro. V odhadu obvyklé ceny nemovitosti nejsou zohledněny finanční závazky váznoucí na nemovitosti vyplývající ze zástavní práva, předkupního práva, exekučních řízení, jenž jsou uvedena na LV č. 105 ze dne Obvyklá cena ideální ½ nemovitosti Základem pro stanovení obvyklé ceny ideální ½ spoluvlastnického podílu na nemovitosti je obvyklá cena nemovitosti jako celku, v daném případě Kč. Jedna polovina pak činí Kč. Za předpokladu, že by ideální polovina byla samostatně prodávána, je nutno posoudit, zda částka Kč by byla dosažitelnou cenou při prodeji v souladu s 2 odst. 1 zákona o oceňování majetku. Prodej spoluvlastnických podílů na nemovitosti je obecně velmi problematický a dosažení kupní ceny ve výši odpovídající podílu jako případě, že by se nemovitost prodávala jako celek, je zcela výjimečné. Prodeje v těchto případech jsou většinou ovlivněny konkrétním záměrem kupujícího, možnosti případné budoucí dohody o odkoupení spoluvlastnického podílů, osobními nebo podnikatelskými vazbami mezi spoluvlastníky, možnosti budoucího soudního vypořádání spoluvlastnictví, vyhodnocením stávajících omezení vlastnického práva ze strany stávajícího spoluvlastníka atd. Z uvedeného vyplývá, že dosažení prodejní ceny ideální ½ nemovitosti ve výši nepovažuji za dosažitelné. Obecně odhaduji snížení obvyklé ceny ve výši %. V daném případě jsem názoru, snížení obvyklé ceny může činit cca 30 %, tzn. že výsledná obvyklá cena ideální 1/2 spoluvlastnického podílu činí Kč x 0,70 = Kč, po zaokrouhlení Kč Strana 10 (celkem 19)

11 Obvyklá cena ideální ½ nemovitosti Na základě cen zjištěných výše uvedenými metodami a na základě uvedených skutečností, odhaduji obvyklou cenu ideální ½ oceňované nemovitosti ppč. 401 včetně součástí a příslušenství: (Sedmsettisíc Kč) Kč Platnost obvyklé ceny: obvyklá cena ve výši Kč platí za předpokladu, že spoluvlastnický podíl ve výši ½ bude samostatným předmětem převodu vlastnictví nemovitosti. V odhadu obvyklé ceny nemovitosti nejsou zohledněny finanční závazky váznoucí na nemovitosti vyplývající ze zástavní práva, předkupního práva, exekučních řízení, jenž jsou uvedena na LV č. 105 ze dne C. Rekapitulace a) Obvyklá cena nemovitosti celkem = Kč b) Obvyklá cena spoluvlastnického podílu ½ nemovitosti = Kč V Roztokách u Prahy, Ing. Milan Mintěl Nad Vinicemi Roztoky u Prahy milan.mintel@volny.cz D. Znalecká doložka Znalecký posudek jsem podal jako znalec jmenovaný rozhodnutím Krajského soudu v Praze ze dne č.dekretu 1228 pro základní obor ekonomika - odvětví ceny a odhady se specializací pro odhady nemovitostí. Znalecký posudek byl zapsán pod poř. č /2010 znaleckého deníku. Strana 11 (celkem 19)

12 E. Seznam příloh 1. LV č. 105 ze dne , 3 strany 2. kopie kat. mapy, 1 strana 3. plán lokality, 1 strana 4. územní plán, 1 strana 5. fotodokumentace, 1 strana Strana 12 (celkem 19)

13 Strana 13 (celkem 19)

14 Strana 14 (celkem 19)

15 Strana 15 (celkem 19)

16 Strana 16 (celkem 19)

17 PLÁN LOKALITY Strana 17 (celkem 19)

18 ÚZEMNÍ PLÁN OBCE Strana 18 (celkem 19)

19 FOTODOKUMENTACE Strana 19 (celkem 19)

ZNALECKÝ POSUDEK. č / 09

ZNALECKÝ POSUDEK. č / 09 ZNALECKÝ POSUDEK č. 281-2711 / 09 o obvyklé ceně spoluvlastnického podílu o velikosti 1/44 na nemovitostech, a to pozemcích parc.č. 1309/11, 2551/2, 2552/1, 2553/5, 2553/6, 2554/6, 2554/7, 2563/2, 2570/9

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. soudní exekutor Slévárenská 410/ Ostrava-Mariánské Hory. pro účely exekučního řízení 024 EX 3975/10-117

ZNALECKÝ POSUDEK. soudní exekutor Slévárenská 410/ Ostrava-Mariánské Hory. pro účely exekučního řízení 024 EX 3975/10-117 ZNALECKÝ POSUDEK č. 167-3212/11 o obvyklé ceně pozemků parc.č. 1029/11 a 1037 (PK), v k.ú. Kvítkovice u Otrokovic, okres Zlín. Objednatel posudku: Mgr. Pavla Fučíková soudní exekutor Slévárenská 410/14

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č / 09

ZNALECKÝ POSUDEK. č / 09 ZNALECKÝ POSUDEK č. 296-2726 / 09 o obvyklé ceně nemovitostí, a to pozemků parc.č. 1705/4, 1704/5, 1725/2, 2422/57 a 2458/2 v k.ú. Česká Ves, obec Česká Ves, okres Jeseník. Objednatel posudku: Exekutorský

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 222-3267/11. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 743/4 (GK) v k.ú. Hlavnice, obec Hlavnice, okr. Opava.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 222-3267/11. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 743/4 (GK) v k.ú. Hlavnice, obec Hlavnice, okr. Opava. ZNALECKÝ POSUDEK č. 222-3267/11 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 743/4 (GK) v k.ú. Hlavnice, obec Hlavnice, okr. Opava. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 213-3258/11. o obvyklé ceně pozemků parc.č. 5002 a 5833 v k.ú. Ořechov, obec Ořechov, okres Brno-venkov. Objednatel posudku:

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 213-3258/11. o obvyklé ceně pozemků parc.č. 5002 a 5833 v k.ú. Ořechov, obec Ořechov, okres Brno-venkov. Objednatel posudku: ZNALECKÝ POSUDEK č. 213-3258/11 o obvyklé ceně pozemků parc.č. 5002 a 5833 v k.ú. Ořechov, obec Ořechov, okres Brno-venkov. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /11

ZNALECKÝ POSUDEK. č /11 ZNALECKÝ POSUDEK č. 6-3051/11 o obvyklé ceně spoluvlastnického podílu o velikosti ¼ na pozemku parc.č. 445/2, v k.ú. Předmostí, obec Přerov, okr. Přerov. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 10-2750 / 10

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 10-2750 / 10 ZNALECKÝ POSUDEK č. 10-2750 / 10 o obvyklé ceně pozemků ve zjednodušené evidenci parcely původního Pozemkového katastru (PK) parc.č. 287, 317, 2814, 2815, 2831, 2860, 2929 a 3346 v k.ú. Police u Valašského

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č / 09

ZNALECKÝ POSUDEK. č / 09 ZNALECKÝ POSUDEK č. 6 2436 / 09 o obvyklé ceně nemovitostí, a to pozemků parc.č. 561, 562, 570, 660, v k.ú. Podolí u Přerova, obec Podolí, okres Přerov a pozemku parc.č. 598 parcela zjednodušené evidence,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 161-3498/12

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 161-3498/12 ZNALECKÝ POSUDEK č. 161-3498/12 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 4003/11 a spoluvlastnického podílu o velikosti id. 2/26 na pozemku prac.č. 4003/9, vše v k.ú. Dolní Lutyně, obec Dolní Lutyně, okr. Karviná.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2571-170/13 A. NÁLEZ

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2571-170/13 A. NÁLEZ ZNALECKÝ POSUDEK č. 2571-170/13 o ceně nemovitosti pozemků parcela č. 321/9 orná půda, katastrální území Chrudichromy, obec Chrudichromy, okres Blansko, parcela č. 191/7 orná půda, katastrální území Bačov,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /09

ZNALECKÝ POSUDEK. č /09 ZNALECKÝ POSUDEK č. 219-2649/09 o obvyklé ceně nemovitostí, a to pozemků parc.č. 143, 144, 215, 216, 225/27, 351/33, 502 a 532/1, v k.ú. Lazníky, obec Lazníky, okres Přerov a spoluvlastnického podílu o

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /11

ZNALECKÝ POSUDEK. č /11 ZNALECKÝ POSUDEK č. 209-3254/11 o obvyklé ceně spoluvlastnického podílu o velikosti id. ½ na pozemku parc.č. 315 v k.ú. Brušperk, obec Brušperk, okr. Frýdek-Místek. Objednatel posudku: Exekutorský úřad

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 78/2010

ZNALECKÝ POSUDEK č. 78/2010 ZNALECKÝ POSUDEK č. 78/2010 o obvyklé ceně nemovitosti - pozemku ve zjednodušené evidenci parcely původ Přídělový plán nebo jiný podklad (GP) p.č. 1605 zapsané na listu vlastnictví č. 142 v katastrálním

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 272-3012/10. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 538, v k.ú. Žeranovice, obec Žeranovice, okr. Kroměříž.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 272-3012/10. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 538, v k.ú. Žeranovice, obec Žeranovice, okr. Kroměříž. ZNALECKÝ POSUDEK č. 272-3012/10 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 538, v k.ú. Žeranovice, obec Žeranovice, okr. Kroměříž. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 241-2981 / 10. o obvyklé ceně pozemků parc.č. 252, 654, 655 a 753 v k.ú. Hovězí, obec Hovězí, okr. Vsetín.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 241-2981 / 10. o obvyklé ceně pozemků parc.č. 252, 654, 655 a 753 v k.ú. Hovězí, obec Hovězí, okr. Vsetín. ZNALECKÝ POSUDEK č. 241-2981 / 10 o obvyklé ceně pozemků parc.č. 252, 654, 655 a 753 v k.ú. Hovězí, obec Hovězí, okr. Vsetín. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4041/12. O ceně nemovitostí: Zapsaných na LV č. 354 pro katastrální území a obec Horoměřice, okres Praha-západ.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4041/12. O ceně nemovitostí: Zapsaných na LV č. 354 pro katastrální území a obec Horoměřice, okres Praha-západ. ZNALECKÝ POSUDEK č. 4041/12 O ceně nemovitostí: Zapsaných na LV č. 354 pro katastrální území a obec Horoměřice, okres Praha-západ. Objednatel posudku: Účel posudku: JUDr. Dagmar Kuželová soudní exekutor

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 44-3089/11. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 582/11 v k.ú. Vřesina u Opavy, obec Vřesina, okr. Opava.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 44-3089/11. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 582/11 v k.ú. Vřesina u Opavy, obec Vřesina, okr. Opava. ZNALECKÝ POSUDEK č. 44-3089/11 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 582/11 v k.ú. Vřesina u Opavy, obec Vřesina, okr. Opava. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Jiří Král - soudní exekutor Poděbradova

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 397/45 v k.ú. Pitrov, obec Soběšovice, okres Frýdek-Místek.

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 397/45 v k.ú. Pitrov, obec Soběšovice, okres Frýdek-Místek. ZNALECKÝ POSUDEK č. 190-3745/13 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 397/45 v k.ú. Pitrov, obec Soběšovice, okres Frýdek-Místek. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor

Více

Znalecký posudek č /16

Znalecký posudek č /16 Znalecký posudek č. 6424-405/16 O obvyklé ceně nemovité věci - pozemků parc. č. 4120/174, parc. č. 4120/198 a parc. č. 4120/201, v obci Bukovany, katastrální území Bukovany u Týnce nad Sázavou, zapsaných

Více

Znalecký posudek - Ocenění nemovitostí č. 159/2010

Znalecký posudek - Ocenění nemovitostí č. 159/2010 Znalecký posudek - Ocenění nemovitostí č. 159/2010 O obvyklé ceně: a) podílu 1/4 na nemovitosti - pozemku parc.č. St. 31 a pozemků vedených ve zjednodušené evidenci - parcely původ Pozemkový katastr (PK)

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13. Č.j.: 169EX 1929/11

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13. Č.j.: 169EX 1929/11 ZNALECKÝ POSUDEK č. 2469-68/13 o ceně nemovitosti pozemku parcela č. 2601/65 orná půda, katastrální území Bučovice, obec Bučovice, okres Vyškov. Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Brno-Město,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4027/12. soudní exekutor Novodvorská 1010 142 00 Praha 4

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4027/12. soudní exekutor Novodvorská 1010 142 00 Praha 4 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4027/12 O ceně nemovitostí: Zapsaných na LV č. 372 pro katastrální území a obec Pravonín, okres Benešov. Objednatel posudku: Účel posudku: JUDr. Dagmar Kuželová soudní exekutor Novodvorská

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /12. Ing. Radim Opletal Pavelčákova Olomouc. Č.j.: 057EX 2694/08

ZNALECKÝ POSUDEK. č /12. Ing. Radim Opletal Pavelčákova Olomouc. Č.j.: 057EX 2694/08 ZNALECKÝ POSUDEK č. 2331-68/12 o ceně nemovitosti pozemků parcela č. 1402/64 a 1405/86 ostatní plocha a p.č. 4265 a 4391 vinice, katastrální území Sudoměřice, obec Sudoměřice, okres Hodonín. Objednatel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13 ZNALECKÝ POSUDEK č. 2546-145/13 o ceně nemovitosti pozemků parcela č. 467/1 PK a p.č. 467/2 PK, katastrální území Krumsín, obec Krumsín, okres Prostějov. Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad

Více

Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 69/2014

Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 69/2014 Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 69/2014 O obvyklé ceně podílu 1/8 nemovitosti - pozemků parc.č. 1989/7, 1990/15, 1990/16, 1990/31, 1990/33, 1997/3 vše v katastrálním území Sadská, obec Sadská,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13. o ceně nemovitosti pozemku parcela č PK, katastrální území Bořetice u Hustopečí, obec Bořetice, okres Břeclav.

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13. o ceně nemovitosti pozemku parcela č PK, katastrální území Bořetice u Hustopečí, obec Bořetice, okres Břeclav. ZNALECKÝ POSUDEK č. 2452-51/13 o ceně nemovitosti pozemku parcela č. 1393 PK, katastrální území Bořetice u Hustopečí, obec Bořetice, okres Břeclav. Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Olomouc,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 768-55/2014 O stanovení ceny v místě a čase obvyklé - pozemku p.č.1315 - LV č. 375, vč. příslušenství v obci Bory, k.ú. Horní Bory. Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Brno

Více

Oprava znaleckého posudku č /17 provedena v Ostravě dne ZNALECKÝ POSUDEK. č /17

Oprava znaleckého posudku č /17 provedena v Ostravě dne ZNALECKÝ POSUDEK. č /17 Oprava znaleckého posudku č. 103-4475/17 provedena v Ostravě dne 22.1.2018. ZNALECKÝ POSUDEK č. 103-4475/17 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 534/18 v k.ú. Hošťálkovice, obec Ostrava, okres Ostrava-město.

Více

Znalecký posudek č. ZP-2919

Znalecký posudek č. ZP-2919 Znalecký posudek č. ZP-2919 o ceně obvyklé spoluvlastnický podíl ve výši 1/2 na pozemcích parc. č. 3849/52 ( ostatní plocha ), pozemek parc.č. 4428/3 ( zahrada ), pozemek parc.č. 4431/1 ( orná půda ),

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /11

ZNALECKÝ POSUDEK. č /11 ZNALECKÝ POSUDEK č. 80-3125/11 o obvyklé ceně spoluvlastnického podílu o velikosti 10/20 na pozemcích parc.č. St. 9 a 56 v k.ú. Malá Véska, obec Staré Město, okr. Bruntál. Objednatel posudku: Exekutorský

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2010

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2010 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3115-281/2010 o ceně nemovitostí - stanovení ceny obvyklé pozemků par.č.1570/12, par.č.1575/11 a par.č.2106, v k.ú. Tečovice. Nemovitosti - pozemky jsou zapsány na LV č. 804 pro k.ú.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /11. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 176/3 v k.ú. Václavovice u Frýdku-Místku, obec Václavovice, okr. Ostrava-město.

ZNALECKÝ POSUDEK. č /11. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 176/3 v k.ú. Václavovice u Frýdku-Místku, obec Václavovice, okr. Ostrava-město. ZNALECKÝ POSUDEK č. 185-3230/11 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 176/3 v k.ú. Václavovice u Frýdku-Místku, obec Václavovice, okr. Ostrava-město. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Jiří Král

Více

Znalecký posudek č /17

Znalecký posudek č /17 Znalecký posudek č. 6576-116/17 O obvyklé ceně nemovité věci - spoluvlastnického podílu ve výši id. 1/3 na pozemcích parc. č. 73, parc. č. 74, parc. č. 75, parc. č. 77/1, parc. č. 78 a parc. č. 488/9,

Více

Znalecký posudek č /16

Znalecký posudek č /16 Znalecký posudek č. 6423-404/16 O obvyklé ceně nemovité věci - spoluvlastnického podílu ve výši id. 1/3 na pozemku parc. č. 442/2 a parc. č. 1279/2, obci Horšovský Týn, katastrální území Semošice, zapsané

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. soudní exekutor Slévárenská 410/14 709 00 Ostrava-Mariánské Hory. pro účely exekučního řízení 024 EX 18/06-60

ZNALECKÝ POSUDEK. soudní exekutor Slévárenská 410/14 709 00 Ostrava-Mariánské Hory. pro účely exekučního řízení 024 EX 18/06-60 ZNALECKÝ POSUDEK č. 286-2716 / 09 o obvyklé ceně spoluvlastnického podílu o velikosti 1/6 na nemovitostech, a to pozemcích parc.č. 2717/1 a 2720 v k.ú. Horní Těrlicko, obec Těrlicko, okres Karviná. Objednatel

Více

Znalecký posudek č /16

Znalecký posudek č /16 Znalecký posudek č. 6361-342/16 O obvyklé ceně nemovité věci - spoluvlastnického podílu ve výši id. 37/100 na pozemku parc. č. 2155/6, obci Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, katastrální území Stará Boleslav,

Více

Znalecký posudek číslo /10

Znalecký posudek číslo /10 Znalecký posudek číslo 2112-81/10 O obvyklé ceně spoluvlastnického podílu 5/8 id. pozemků ve zjednodušené evidenci parcelní čísla 5491, 5886 v katastrálním území Suchohrdly u Znojma, obec Suchohrdly, okres

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /12

ZNALECKÝ POSUDEK. č /12 ZNALECKÝ POSUDEK č. 185-3522/12 o obvyklé ceně pozemků parc.č. 1322, 1324, 1325, 1327 a 1410/7 v k.ú. Olší nad Oslavou, obec Velké Meziříčí, okr. Žďár nad Sázavou. Objednatel posudku: Exekutorský úřad

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /17

ZNALECKÝ POSUDEK. č /17 ZNALECKÝ POSUDEK č. 48-4420/17 o obvyklé ceně spoluvlastnického podílu id. 1/4 na pozemcích parc.č. 476/1 a 476/2 v k.ú. a obci Partutovice, okres Přerov. Objednatel posudku: Mgr. Pavla Fučíková soudní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 49-2789 / 10. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 145/45 v k.ú. Horní Domaslavice, obec Horní Domaslavice, okr.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 49-2789 / 10. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 145/45 v k.ú. Horní Domaslavice, obec Horní Domaslavice, okr. ZNALECKÝ POSUDEK č. 49-2789 / 10 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 145/45 v k.ú. Horní Domaslavice, obec Horní Domaslavice, okr. Frýdek-Místek Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Pavla Fučíková

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4633/16. O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 321 pro katastrální území a obec Netřebice, okres Český Krumlov.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4633/16. O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 321 pro katastrální území a obec Netřebice, okres Český Krumlov. ZNALECKÝ POSUDEK č. 4633/16 O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 321 pro katastrální území a obec Netřebice, okres Český Krumlov. Objednatel posudku: Účel posudku: Mgr. Martin Slavata soudní exekutor

Více

Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 13/2016

Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 13/2016 Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 13/2016 O obvyklé ceně podílu 1/175 nemovitosti - pozemků parc.č. 152/1, 228/28, 488/2, 732/2, 738/11 v katastrálním území Ves Rudoltice, obec Slezské Rudoltice,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 245/13

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 245/13 ZNALECKÝ POSUDEK č. 245/13 o obvyklé ceně podílu id. 1/2 na nemovitostech - pozemku p.č. 6185/2 - PK, 644 - PK, LV číslo 410, katastrální území Molenburk, obec Vysočany, okres Blansko a ocenění jednotlivých

Více

Znalecký posudek č /16

Znalecký posudek č /16 Znalecký posudek č. 6171-153/16 O obvyklé ceně nemovité věci - spoluvlastnického podílu ve výši id. 1/2 na pozemcích ve zjednodušené evidenci - parcely původ Pozemkový katastr (PK) parc. č. 283/1, parc.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 5290-275/2011

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 5290-275/2011 ZNALECKÝ POSUDEK č. 5290-275/2011 Zemědělských pozemků p. č. 838, p. č. 843, p. č. 1548/156 a ostatní plochy - neplodné půdy p. č. 1506/59 zapsaných na LV 1608 pro obec Vranovice, katastrální území Vranovice

Více

Znalecký posudek č. ZP-1917

Znalecký posudek č. ZP-1917 Znalecký posudek č. ZP-1917 o ceně obvyklé spoluvlastnický podíl ve výši 3/4 na pozemku parc. č. 899/5 ( trvalý travní porost ) a pozemky ve zjednodušené evidenci č. 980, 981, 1059, 1060, 1061, 1062/2,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 114-3159/11. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 783/1, v k.ú. Metylovice, obec Metylovice, okr. Frýdek-Místek.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 114-3159/11. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 783/1, v k.ú. Metylovice, obec Metylovice, okr. Frýdek-Místek. ZNALECKÝ POSUDEK č. 114-3159/11 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 783/1, v k.ú. Metylovice, obec Metylovice, okr. Frýdek-Místek. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor

Více

Znalecký posudek č. 5724-106/15

Znalecký posudek č. 5724-106/15 Znalecký posudek č. 5724-106/15 O obvyklé ceně nemovité věci - pozemků parc. č. 567, parc. č. 584/1, parc. č. 585/2 a parc. č. 607, v obci Choustník, katastrální území Předboř u Choustníku, zapsaných u

Více

Znalecký posudek č /16

Znalecký posudek č /16 Znalecký posudek č. 6448-429/16 O obvyklé ceně nemovité věci - spoluvlastnického podílu ve výši id. 1/16 na pozemcích parc. č. 992/11, parc. č. 993/10, parc. č. 997/5 a parc. č. 1006/32, v obci Praha,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13 ZNALECKÝ POSUDEK č. 192-3747/13 o obvyklé ceně spoluvlastnického podílu o velikosti id. 1/4 na pozemku parc.č. 622/11 v k.ú. Černotín, obec Černotín, okres Přerov. Objednatel posudku: Exekutorský úřad

Více

Znalecký posudek č. ZP-2925

Znalecký posudek č. ZP-2925 Znalecký posudek č. ZP-2925 o ceně obvyklé spoluvlastnický podíl ve výši 1/2 na pozemcích st. parc.č. 1882 ( zastavěná plocha a nádvoří ), pozemek parc.č. 265/52 ( ostatní plocha ), pozemek parc.č. 265/53

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor Slévárenská 410/ Ostrava-Mariánské Hory

ZNALECKÝ POSUDEK. Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor Slévárenská 410/ Ostrava-Mariánské Hory ZNALECKÝ POSUDEK č. 209-3546/12 o obvyklé ceně pozemků parc.č. 71/1, 71/4, 72/4, 72/5 a 72/6 v k.ú. Polanka nad Odrou, obec Ostrava, okr. Ostrava-město. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2109/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2109/2013 ZNALECKÝ POSUDEK č. 2109/2013 O ceně obvyklé pozemků s podíly vedenými v katastru nemovitostí jako lesní pozemek č.par. 425 a pozemek č.par. 393, 426 a 427 orná půda PK v obci Řeřichy, okres Rakovník,

Více

Znalecký posudek číslo 4502-42/14

Znalecký posudek číslo 4502-42/14 Znalecký posudek číslo 4502-42/14 O ceně nemovitých věcí Pozemky zapsané na LV č. 21 Olomouc Katastrální území: Topolany u Olomouce Okres: Olomouc O B V Y K L Á T R Ž N Í C E N A Objednatel znaleckého

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /11. o obvyklé ceně pozemků parc.č. 4727/2, 4729/9 a 4729/10, v k.ú. Místek, obec Frýdek-Místek, okr. Frýdek-Místek.

ZNALECKÝ POSUDEK. č /11. o obvyklé ceně pozemků parc.č. 4727/2, 4729/9 a 4729/10, v k.ú. Místek, obec Frýdek-Místek, okr. Frýdek-Místek. ZNALECKÝ POSUDEK č. 173-3218/11 o obvyklé ceně pozemků parc.č. 4727/2, 4729/9 a 4729/10, v k.ú. Místek, obec Frýdek-Místek, okr. Frýdek-Místek. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Pavla Fučíková

Více

Znalecký posudek č. 806

Znalecký posudek č. 806 Znalecký posudek č. 806 o ceně obvyklé na pozemcích parc. č. 1011/14 ( trvalý travní porost ) a pozemek parc. č. 1469/12 ( ostatní plocha ) v kat. území Krč u Protivína, obec Protivín, okres Písek, zapsáno

Více

Znalecký posudek č. 649/2010

Znalecký posudek č. 649/2010 Znalecký posudek č. 649/2010 o ceně obvyklé pozemku parc.č. 644/3 - zahrada s příslušenstvím ( travní porost, oplocení, stromy ), k.ú Horní Kamenice, obec Česká Kamenice, okres Děčín. Objednatel posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2010

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2010 ZNALECKÝ POSUDEK č. 320-39/2010 o ceně spoluvlastnického podílu ve výši 3/12 na pozemku p.č. St.43/4 zapsaného u Katastrálního úřadu pro Středočeský kraj, katastrální pracoviště Praha-západ, na listu vlastnictví

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4012/12

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4012/12 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4012/12 O ceně nemovitostí: Zapsaných na LV č. 2303 pro katastrální území Březová u Zvole, obec Březová-Oleško, okres Praha-západ. Objednatel posudku: Účel posudku: JUDr. Dagmar Kuželová

Více

Znalecký posudek č /15

Znalecký posudek č /15 Znalecký posudek č. 5787-169/15 O obvyklé ceně nemovité věci - spoluvlastnického podílu ve výši id. 11/24 na pozemcích parc. č. 1021/15 a parc. č. 1117, v obci Oleška, katastrální území Brník, zapsaných

Více

Znalecký posudek č. 818

Znalecký posudek č. 818 Znalecký posudek č. 818 o ceně obvyklé pozemek parc.č. 430/9 ( orná půda ) v kat. území Jeviněves, obec Jeviněves, okres Mělník, zapsáno na LV 304. Objednatel posudku: JUDr. Milan Suchánek Exekutorský

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1491/2011 - 1 -

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1491/2011 - 1 - - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 1491/2011 O ceně obvyklé pozemků č.par. 4688/2 ostatní plocha a č.par. 5129/105 orná půda Černošice, okres Praha - západ, kat. území Černošice. v obci Objednatel posudku: Účel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 116-3453/12. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 1602 v k.ú. Svinov, obec Ostrava, okr. Ostrava-město.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 116-3453/12. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 1602 v k.ú. Svinov, obec Ostrava, okr. Ostrava-město. ZNALECKÝ POSUDEK č. 116-3453/12 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 1602 v k.ú. Svinov, obec Ostrava, okr. Ostrava-město. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor Slévárenská

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 112-3157/11. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 3920/346 v k.ú. Místek, obec Frýdek-Místek, okr. Frýdek-Místek.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 112-3157/11. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 3920/346 v k.ú. Místek, obec Frýdek-Místek, okr. Frýdek-Místek. ZNALECKÝ POSUDEK č. 112-3157/11 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 3920/346 v k.ú. Místek, obec Frýdek-Místek, okr. Frýdek-Místek. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Jiří Král - soudní exekutor

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13 ZNALECKÝ POSUDEK č. 174-3729/13 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 2755/36 a spoluvlastnického podílu o velikosti id. 1/78 na pozemcích parc.č. 2755/1 a 2755/21 v k.ú. Prostřední Suchá, obec Havířov, okres

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 175/14

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 175/14 ZNALECKÝ POSUDEK č. 175/14 o obvyklé ceně nemovitých věcí - pozemku p. č. 2698, 2701/5 a 2701/10, zapsaných LV číslo 89, katastrální území Drysice, obec Drysice, okres Vyškov a ocenění jednotlivých práv

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 108/2015. O ceně pozemků parc. č. 517/8, 520/5 a 521/4 v k.ú. Svinařov u Kladna, obec Svinařov, okr. Kladno.

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 108/2015. O ceně pozemků parc. č. 517/8, 520/5 a 521/4 v k.ú. Svinařov u Kladna, obec Svinařov, okr. Kladno. - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 108/2015 O ceně pozemků parc. č. 517/8, 520/5 a 521/4 v k.ú. Svinařov u Kladna, obec Svinařov, okr. Kladno. Objednatel znaleckého posudku: Eurodražby.CZ a.s., Čimická 780/61,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 135/15

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 135/15 ZNALECKÝ POSUDEK č. 135/15 o obvyklé ceně nemovitých věcí - pozemku p.č. 400/32, zapsaných na LV 998, katastrální území Velká Dobrá, obec Velká Dobrá, okres Kladno a ocenění jednotlivých práv a závad spojených

Více

Znalecký posudek. Účel znaleckého posudku: Stanovení obvyklé ceny zemědělských pozemků pro účely dražby. č /2016

Znalecký posudek. Účel znaleckého posudku: Stanovení obvyklé ceny zemědělských pozemků pro účely dražby. č /2016 Znalecký posudek č. 3311-832/2016 Objednatel: Dražbyprost s.r.o. Mírové náměstí 2/5 400 01 Ústí nad Labem Účel znaleckého posudku: Stanovení obvyklé ceny zemědělských pozemků pro účely dražby. Dle mezinárodně

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Stanovení obvyklé ceny nemovitosti

ZNALECKÝ POSUDEK. Stanovení obvyklé ceny nemovitosti č.vyhotovení : 1 č.j. 482/2015-N ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 1424-29/2015 o ceně pozemků parc.č. 209/1, 214/1, 217/1 vedených ve zjednodušené evidenci pozemkového katastru (PK) zapsaných na LV č. 651 pro k.ú.

Více

Znalecký posudek. Exekutorský úřad Praha 4 Hornokrčská 650/29 140 00 Praha 4

Znalecký posudek. Exekutorský úřad Praha 4 Hornokrčská 650/29 140 00 Praha 4 Znalecký posudek č. 1255-16-2010 Předmětem ocenění je: stavební pozemek č. 795/19 v katastrálním území Zbizuby, obec Zbizuby, okres Kutná Hora. Objednatel posudku: JUDr. Jana Tvrdková Exekutorský úřad

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /10

ZNALECKÝ POSUDEK. č /10 ZNALECKÝ POSUDEK č. 239-2979/10 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 603/4 a spoluvlastnického podílu o velikosti 1/3 na pozemcích parc.č. 603/5 a 616/6 v k.ú. Horní Suchá, obec Horní Suchá, okr. Karviná. Objednatel

Více

Znalecký posudek číslo 192/20/2015

Znalecký posudek číslo 192/20/2015 Znalecký posudek číslo 192/20/2015 o ceně nemovité věci pozemek označený jako pozemková parcela č. 1086 v katastrálním území Pohřebačka, v obci Opatovice nad Labem. Objednatel : Exekutorský úřad Třebíč

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č /2017

ZNALECKÝ POSUDEK č /2017 ZNALECKÝ POSUDEK č. 5168-113/2017 O ceně podílu o velikosti 1/3 pozemku p.č.7557, orná půda, o velikosti 10818 m 2, v obci Rychnov na Moravě, včetně příslušenství, vše zapsáno na LV č.322 pro k.ú.rychnov

Více

Znalecký posudek. Účel znaleckého posudku: Stanovení obvyklé ceny zemědělských pozemků pro účely dražby. č /2016

Znalecký posudek. Účel znaleckého posudku: Stanovení obvyklé ceny zemědělských pozemků pro účely dražby. č /2016 Znalecký posudek č. 3326-847/2016 Objednatel: Jan Prošek Dražbyprost s.r.o. Mírové náměstí 2/5 400 01 Ústí nad Labem Účel znaleckého posudku: Stanovení obvyklé ceny zemědělských pozemků pro účely dražby.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6/ O ceně id. 1/3 pozemků p.č. 1220/107 a 2363 v k.ú. Kněževes u Rakovníka, obec Kněževes, okr. Rakovník.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6/ O ceně id. 1/3 pozemků p.č. 1220/107 a 2363 v k.ú. Kněževes u Rakovníka, obec Kněževes, okr. Rakovník. - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 6/2017 O ceně id. 1/3 pozemků p.č. 1220/107 a 2363 v k.ú. Kněževes u Rakovníka, obec Kněževes, okr. Rakovník. Objednavatel znaleckého posudku: Soudní exekutor JUDr. Ondřej Mareš,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2010

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2010 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3063-229/2010 o ceně nemovitostí - stanovení ceny obvyklé pozemku par.č. st.250 - zastavěná plocha a nádvoří a pozemku par.č. st.245/3 - zastavěná plocha a nádvoří, vše v k.ú. Tlumačov

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 746/216/2011

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 746/216/2011 ZNALECKÝ POSUDEK č. 746/216/2011 o ceně obvyklé pozemku PK č. 3233/1 k.ú. Želetava, obec Želetava, zapsáno na LV č. 236 u Katastrálního úřadu pro Vysočinu, KP Moravské Budějovice. Objednatel posudku: Účel

Více

Znalecký posudek č. ZP-4119

Znalecký posudek č. ZP-4119 Znalecký posudek č. ZP-4119 o ceně obvyklé na pozemcích st. parc. č. 108/1 ( zastavěná plocha a nádvoří ), pozemek parc.č. 43/25 ( orná půda ), pozemek parc.č. 43/32 ( zahrada ), pozemek parc.č. 43/33

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /14. JUDr. Karel Urban - soudní exekutor Minská Brno. pro účely exekučního řízení 97EX 44/03-277

ZNALECKÝ POSUDEK. č /14. JUDr. Karel Urban - soudní exekutor Minská Brno. pro účely exekučního řízení 97EX 44/03-277 ZNALECKÝ POSUDEK č. 58-3858/14 o obvyklé ceně pozemků parc.č. 3179/7, 3179/8 a 4127 v k.ú. Polanka nad Odrou, obec Ostrava, okres Ostrava-město. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Brno-město JUDr. Karel

Více

Znalecký posudek - Ocenění nemovitostí č. 49/2011

Znalecký posudek - Ocenění nemovitostí č. 49/2011 Znalecký posudek - Ocenění nemovitostí č. 49/2011 O obvyklé ceně nemovitosti - pozemků parc.č. 1/1, 2, 7/2 vše v katastrálním území Dolní Marklovice, obec Petrovice u Karviné, okres Karviná, zapsáno na

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 42/829/2012

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 42/829/2012 ZNALECKÝ POSUDEK č. 42/829/2012 o ceně nemovitosti - pozemkových parcel č. 163, č. 165/2, č. 165/3, č. 166, č. 732 v obci a katastrálním území Stradouň, vodní plochy č. 124/1, pozemkových parcel č. 125/1,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor Slévárenská 410/14 709 00 Ostrava-Mariánské Hory. pro účely exekučního řízení 024 EX 665/13-76

ZNALECKÝ POSUDEK. Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor Slévárenská 410/14 709 00 Ostrava-Mariánské Hory. pro účely exekučního řízení 024 EX 665/13-76 ZNALECKÝ POSUDEK č. 127-3927/14 o obvyklé ceně pozemků parc.č. 121 (PK) a 122/2 (PK) v k.ú. Křičeň, obec Křičeň, okres Pardubice. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Pavla Fučíková - soudní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 47-3092/11

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 47-3092/11 ZNALECKÝ POSUDEK č. 47-3092/11 o obvyklé ceně spoluvlastnického podílu o velikosti ½ na nemovitostech, a to na pozemcích parc.č. St. 2/1 a 7/3 v k.ú. Zábřeh nad Odrou, obec Ostrava, okr. Ostrava-město.

Více

Znalecký posudek č. ZP-2732

Znalecký posudek č. ZP-2732 Znalecký posudek č. ZP-2732 o ceně obvyklé pozemku parc. č. 249/10 ( orná půda ) v kat. území Suchodol, obec Suchodol, okres Příbram, zapsáno na LV 122. Objednatel posudku: JUDr. Milan Suchánek Exekutorský

Více

Znalecký posudek č /14

Znalecký posudek č /14 Znalecký posudek č. 5526-283/14 O obvyklé ceně nemovité věci - spoluvlastnického podílu ve výši id. 1/5 na pozemcích parc. č. 1210/1, parc. č. 1210/4, parc. č. 1269/63 a parc. č. 1269/69, v obci Prachatice,

Více

Znalecký posudek č /16

Znalecký posudek č /16 Znalecký posudek č. 6390-371/16 O obvyklé ceně nemovité věci - spoluvlastnického podílu ve výši id. 1/6 na pozemku parc. č. 444/40, v obci Jičín, katastrální území Robousy, zapsaném u Katastrálního úřadu

Více

Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 69/2016

Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 69/2016 Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 69/2016 O obvyklé ceně nemovitosti - pozemku parc.č. 3090 v katastrálním území Těšetice u Znojma, obec Těšetice, okres Znojmo, zapsáno na LV č. 32. Postup při

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /11

ZNALECKÝ POSUDEK. č /11 ZNALECKÝ POSUDEK č. 98-3143/11 o obvyklé ceně spoluvlastnického podílu o velikosti 1/2 na pozemku parc.č. 596, v k.ú. Karlov pod Pradědem, obec Malá Morávka, okres Bruntál. Objednatel posudku: Exekutorský

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2099/2012

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2099/2012 ZNALECKÝ POSUDEK č. 2099/2012 O ceně pozemků ve zjednodušené evidenci PK 1190/2, PK 1191, PK 1192, PK 1226, PK 1227, PK 1231, PK 1232 k.ú. Svatá Kateřina u Svatého Mikuláše. Objednatel znaleckého posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /14. Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor Slévárenská 410/ Ostrava-Mariánské Hory

ZNALECKÝ POSUDEK. č /14. Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor Slévárenská 410/ Ostrava-Mariánské Hory ZNALECKÝ POSUDEK č. 96-3896/14 o obvyklé ceně pozemků parc.č. 1501/38, 1601/4, 1604/1, 1613, 1615/1 a 1615/3 v k.ú. Mikulůvka, obec Mikulůvka, okres Vsetín. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava

Více

Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 196/2014

Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 196/2014 Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 196/2014 O obvyklé ceně nemovitosti - pozemku parc.č. 3864 v katastrálním území Lukavice v Čechách, obec Lukavice, okres Ústí nad Orlicí, zapsáno na LV č. 442.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /15. o obvyklé ceně nemovitosti, a to pozemku parc.č. 1946/16 v k.ú. Dvorce u Bruntálu, obec Dvorce, okres Bruntál.

ZNALECKÝ POSUDEK. č /15. o obvyklé ceně nemovitosti, a to pozemku parc.č. 1946/16 v k.ú. Dvorce u Bruntálu, obec Dvorce, okres Bruntál. ZNALECKÝ POSUDEK č. 149-4174/15 o obvyklé ceně nemovitosti, a to pozemku parc.č. 1946/16 v k.ú. Dvorce u Bruntálu, obec Dvorce, okres Bruntál. Objednatel posudku: Dražebník Ostravská aukční síň s.r.o.

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 453/135/2010

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 453/135/2010 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 453/135/2010 o ceně obvyklé pozemku č. parc. 1054/3, k.ú. Mořičov, obec Ostrov, zapsáno na LVč. 2459, u Katastrálního úřadu pro Karlovarský kraj, KP Karlovy Vary. Objednatel posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3947/12

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3947/12 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3947/12 O ceně nemovitosti: Bytu č. 347/6, spolu s podílem na společných částech budovy a na pozemku, v katastrálním území Říčany-Radošovice, obec Říčany, okres Praha-východ. Objednatel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 93/2015. Objednatel znaleckého posudku: 070-EX 5782/13, Soudní exekutor Mgr. Tomáš Pospíchal 28. října 1474/ Nymburk

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 93/2015. Objednatel znaleckého posudku: 070-EX 5782/13, Soudní exekutor Mgr. Tomáš Pospíchal 28. října 1474/ Nymburk ZNALECKÝ POSUDEK č. 93/2015 O ceně obvyklé spoluvlastnického podílu v rozsahu 1/6 k celku zemědělského pozemku p.č.475/1 v katastrálním území a v obci Ratboř. Objednatel znaleckého posudku: 070-EX 5782/13,

Více

Znalecký posudek č. 129/24/12

Znalecký posudek č. 129/24/12 Znalecký posudek č. 129/24/12 o obvyklé ceně nemovitosti pozemků parc. č. PK 238, PK 239, PK 327, PK 363, PK 384, PK 394, PK 504, PK 539, PK 559, PK 560, PK 576, PK 653, PK 654 a PK 847/1 v k.ú. a obci

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4415/14

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4415/14 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4415/14 O ceně nemovitých věcí: Bytu č. 2638/8, spolu s podílem na společných částech domu a na pozemku, v katastrálním území Kročehlavy, obec Kladno, okres Kladno. Objednatel posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 852/029/2012

ZNALECKÝ POSUDEK č. 852/029/2012 ZNALECKÝ POSUDEK č. 852/029/2012 o ceně obvyklé pozemků č. parc. 528/2, č. parc. 528/18, č. parc. 530/6, k.ú. Straškov, obec Straškov-Vodochody, zapsáno na LV č. 26 u Katastrálního úřadu pro Ústecký kraj,

Více

Znalecký posudek č. 659/2010. Exekutorský úřad Praha 9

Znalecký posudek č. 659/2010. Exekutorský úřad Praha 9 Znalecký posudek č. 659/2010 o ceně obvyklé pozemky parc. č. 4550/13 ( zahrada ), pozemek parc.č. 4550/16 ( ostatní plocha ), pozemek parc.č. 4550/18 ( ostatní plocha ) s příslušenstvím ( oplocení, travní

Více